Help - Search - Members - Calendar
Full Version: AEK -ΑΙΓΑΛΕΩ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
Pierce
ΑΕΚ - ΑΙΓΑΛΕΩ 16/12/2006

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α1

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ,

17.00, ΣΠΟΡ+

ΚΛΕΙΣΤΟ Ο.Α.Κ.Α.

QUOTE
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για την αυριανή αναμέτρηση με το Αιγάλεω, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1. Μοναδικό πρόβλημα για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή αποτελεί ο τραυματισμός του Σπύρου Μαγκουνή στον αχίλλειο τένοντα, ο οποίος θα τον κρατήσει εκτός αποστολής. Αντίθετα, επιστρέφει κανονικά ο Χρήστος Ταπούτος, που ξεπέρασε το πρόβλημα στους ραχιαίους. Λαμπρή εκδήλωση και παρουσίαση του χορηγού της ΚΑΕ, «Husqvarna».


Η νίκη στο συγκεκριμένο ματς αποτελεί μονόδρομο για την "Ένωση" που θέλει να κλείσει ιδανικά το 2006 σε ό,τι αφορά το Ελληνικό πρωτάθλημα.

"Είναι ένα ματς το οποίο θα πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε. Για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Αγωνιζόμαστε στο γήπεδό μας και επιβάλλεται να κατακτήσουμε το ροζ φύλλο", δήλωσε στο επίσημο σάιτ της ομάδας ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, για να συμπληρώσει αναφερόμενος στο Αιγάλεω.

"Το Αιγάλεω είναι μια σκληρή ομάδα και το γεγονός ότι θα έρθει με νέο προπονητή την καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνη. Αν όμως εμείς αγωνιστούμε σοβαρά και συγκεντρωμένα από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, περιορίζοντας τα επιθετικά του ατού, τότε νομίζω πως δεν θα έχουμε πρόβλημα να φτάσουμε στη νίκη και να κλείσουμε καλά το 2006".

Παρουσίαση του χορηγού

Εν τω μεταξύ, σε κεντρικό ξενοδοχείο έγινε η παρουσίαση του φετινού χορηγού της ομάδας. Πρώτος το λόγο πήρε ο Γιάννης Γρανίτσας, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: Αυτή η συνεργασία θα ωφελήσει και τις δύο πλευρές. Δίνει τη δυνατότητα στη «Husqvarna» να διαφημιστεί και να τη γνωρίσει ο κόσμος, όχι μόνο μέσω της τηλεόρασης, αλλά και μέσω των εφημερίδων. Η ΑΕΚ έχει 1.300.000 φιλάθλους σε όλη την Ελλάδα που μπορεί να μην έρχονται στο γήπεδο αλλά ασχολούνται με την ομάδα διαβάζουν εφημερίδες και θέλοντας ενδόμυχα να πουν ένα «ευχαριστώ» στην εταιρεία θα προτιμήσουν τα προϊόντα της. Εύχομαι στον Παντελή Παπαδόπουλο, στη «Husqvarna» και στις υπόλοιπες εταιρείες του.

Αυτή στιγμή η ΑΕΚ περνά μια μεταβατική περίοδο καμπής και είναι όπως ήταν ο Ολυμπιακός, που πριν από 1-2 χρόνια δεν έφερνε κόσμο στο γήπεδο γιατί δεν πήγαινε καλά, αλλά όταν έγιναν κινήσεις το ΣΕΦ ξαναγέμισε. Το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς από την επόμενη χρονιά. Αν βρεθεί αγοραστής ο Γιάννης Φιλίππου αύριο έχει φύγει. Αν θέλουν 3-4 άνθρωποι να προσφέρουν κι εκείνος θέλει να βοηθήσει, αλλά ουσιαστικά φεύγει με ένα ευρώ.

Από την πλευράς του ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής του Ομίλου "Παντελής Παπαδόπουλος ΑΒΕΕ", Παντελής Παπαδόπουλος, ανέφερε: Η συμφωνία με τον Γιάννη Γρανίτσα το φίλο μου έκλεισε μέσα σε 5 λεπτά. Ένα χρόνο με… έφερνε βόλτα. Ξέρετε, εγώ είμαι.... Τουρκόσπορος, Μικρασιάτης και έξω από το σπίτι μας έχουμε τη σημαία του πατριαρχείου, με τον δικέφαλο. Ένα σύμβολο που θέλουμε να το αναπαράγουμε και το βρήκαμε στην ΑΕΚ. Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να γίνει ο Δικέφαλος όχι μόνο πρωταθλητής Ελλάδας, αλλά και Ευρώπης. Η συνεργασία μας με την ΑΕΚ λογικά θα συνεχιστεί και του χρόνου. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ακόμη και να αναλάβουμε την ομάδα".

Οπαδός της μπασκετικής ΑΕΚ δήλωσε ο γενικός διευθυντής Marketing του Ομίλου, Παντελής Παπαδόπουλος ο υιός, ο οποίος τόνισε: Η «Husqvarna» είναι παγκόσμιος ηγέτης στα δυναμοδοτούμενα αντικείμενα εξωτερικού χώρου για τον Αγρό, τον Κήπος και τις κατασκευές με πωλήσεις τριών δισεκατομμυρίων ευρώ το χρόνο. Δημιουργήθηκε το 1698 κατασκευάζοντας όπλα για το Σουηδικό στρατό. Παλαιότερα δεν ασχολιόμουν πολύ με τον αθλητισμό. Πλέον έχω γίνει φανατικός οπαδός της ομάδας. Πάντως, μνε στεναχωρεί η μικρή προσέλευση του κόσμου. Δεν γίνεται δίπλα στο ΟΑΚΑ να έχει 15-20.000 κόσμο και στο μπάσκετ να μην υπάρχει τίποτα. Αξίζει να πάνε στο μπάσκετ αν είναι πραγματικοί οπαδοί και αγαπάνε την ομάδα. Ειδικά τώρα που είναι σε καμπή, πρέπει να τη βοηθήσουν. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να επαναφέρουμε τον κόσμο της ΑΕΚ στο γήπεδο.

Δηλώσεις έκανε και ο Βαγγέλη Αλεξανδρής. Ήρθαμε συνειδητά στην ΑΕΚ, γνωρίζουμε τα προβλήματα. Η ομάδα είναι σε μεταβατικό στάδιο. Είναι η πρώτη φορά που ακούω από τα χείλη χορηγού ότι θέλει να οδηγήσει την ομάδα ψηλά. Ευχαριστούμε για τη βοήθειά του και την οικονομική και την ηθική.

Τέλος, ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πρόδρομος Νικολαϊδης τόνισε: Όπως είπε κι ο κόουτς, ήρθαμε συνειδητά στην ΑΕΚ. Διάγει μια κρίσιμη καμπή της ιστορίας της. Ευχαριστούμε τη «Husqvarna» που μας στηρίζει. Ο δρόμος μας είναι μακρύς. Ως τώρα δεν τα έχουμε πάει και πολύ καλά, αλλά νομίζω πως στο τέλος θα δικαιωθούμε.

Την εκδήλωσε χαιρέτησε με μήνυμά της η ORIGINAL 21.

www.sportime.gr



αν δεν κερδισουμε το συγκεκριμενο ματς ημαστε αξιοι της μοιρας μας....
dizzy_fingers
Θα το πάρετε το ματς, αλίμονο.

Έφυγε ο προπονητής του Αιγάλεω...παίζετε και στην έδρα σας.
Pierce
QUOTE
Ξέρετε, εγώ είμαι.... Τουρκόσπορος, Μικρασιάτης και έξω από το σπίτι μας έχουμε τη σημαία του πατριαρχείου, με τον δικέφαλο. Ένα σύμβολο που θέλουμε να το αναπαράγουμε και το βρήκαμε στην ΑΕΚ. Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να γίνει ο Δικέφαλος όχι μόνο πρωταθλητής Ελλάδας, αλλά και Ευρώπης. Η συνεργασία μας με την ΑΕΚ λογικά θα συνεχιστεί και του χρόνου. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ακόμη και να αναλάβουμε την ομάδα".

καινουριος αγοραστης? απο λογια εχουμε χορτασει τα τελευταια χρονια παντως...
dizzy_fingers
Μπα....όπως το λες, από λόγια καλά τα πάμε, από πράξεις...
ashton
Σίγουρη η ήττα από Αιγάλεω, αφού ξεχάστηκα και δεν άνοιξα το σχετικό topic :-)
dizzy_fingers
Ναι ε?
Κάτσε να δούμε μήπως είναι γουρλής ο pierce και αρχίζει και νικάει η ομάδα χάρη σε αυτόν tongue.gif.
Pierce
ειχα δωσει ορκο να μην ξανανοιξω τοπικ για αγωνα γιατι παντα χαναμε, και απο οτι φαινεται ο αστον το θυμηθηκε. ελπιζω να κανω μια καινουρια αρχη tongue.gif
hellenic
pantos me tin allagi proponiti den einai dedomeni i niki tis AEK giati kseroume ti sinepies mporei na exei mia allagi proponiti gia mia omada!an paroun fotia oi Clark,Anderson.... shot.gif xairetismata!
thrylos7
Παρεμπιπτόντως, ο Κλαρκ είναι "σβηστός" για 2 συνεχή παιχνίδια... 3ο δε νομίζω να το αντέξει... rolleyes.gif

Με καμιά ομάδα (από αυτές τις δύο) δε μπορείς να είσαι σίγουρος...
dizzy_fingers
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:

1) Δεν ξανανοίγει ο pierce21 τόπικ για αγώνα της ΑΕΚ αν θέλει η ομάδα του να κερδίσει (πλέον πείστηκα κι εγώ).

2) Δεν ξαναπροεξοφλώ εκτός έδρας ήττα του Αιγάλεω. Παραλίγο να το πάθω στο Άρης-Αιγάλεω, τώρα συνέβη.

ΑΕΚ - Αιγάλεω 69-72
thrylos7
Με το Αιγάλεω να φαίνεται ότι πάει ν' αλλάξει κάπως πρόσωπο, δεδομένου ότι δε θα στηρίζεται ολόκληρη η ομάδα στις πλάτες των δύο αμερικανών. Αν και τα "έσπασαν" σήμερα...

Λαοθάλασσα πρέπει να ήταν στο ΟΑΚΑ ε; Δε θα στεναχωρηθώ γι' αυτή την ήττα της ΑΕΚ, κάθε άλλο.
ashton
Τι να πει κανείς ?

Σε ποιον θα έλεγες πριν 1-2-5-10 χρόνια πως θα ερχόντουσαν 15 Αιγαλεώτες στην έδρα της ΑΕΚ, θα έπαιρναν αέρα την εξέδρα και μάλιστα θα πανηγύριζαν και χαλαρά διπλό ?

ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ

ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ..

ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΡΕΖΙΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ...

περισσότερα αργότερα...

και είμαστε για να φουντάρουμε όπως πάμε...

Έχουμε 4 νίκες μια παραπάνω από τον Μακεδονικό...

Και έχοντας χάσει από τον Μακεδονικό, και από Απόλλωνα-Αιγάλεω ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ...

Αλλά ασχολιέται κανεις ?

Και βάση προγράμματος, άντε να πουμε πως θα κερδίσουμε σίγουρα 2 ματς.
Μακεδονικό-ΑΕΛ/ΓΣΛ στο ΟΑΚΑ

μέσα έχουμε να παίξουμε με :
Αρη (να σπάσουμε και την παράδοση)
γαυρο-βάζελο (σίγουρες ήττες)
Πανελλήνιο-ΠΑΟΚ-Πανιώνιο

για εκτός έδρας νίκη ας σοβαρευτούμε ...

Mερικά στοιχεία...

Ο Πέρκοβιτς πέτυχε 17 πόντους με 7/11 2π και 3/3 βολές κερδίζοντας και 4 φάουλ (και 8-1ρ). Ο Σκοτ με τα κουσούρια τα γνωστά είχε 5/8 2π -0/2 1π (5-3ρ).

Το Αιγάλεω έχει ψηλούς τον Majkic τον Sarovic (λέμε τώρα) και τον Αγγελακόπουλο...
Και εμεις τι κάναμε ?

ΣΟΥΤΑΡΑΜΕ ΠΑΛΙ 27 ΤΡΙΠΟΝΤΑ...

ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΑ Ε?
6/27

ΘΑΥΜΑΣΤΕ :

ΓΚΑΓΚΑΛΟΥΔΗΣ 0/4
ΜΑΚΗΣ 2/7
ΚΟΜΜΑΤΟΣ 1/6
ΒΕΤΟΥΛΑΣ 2/8


ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΑΖΙ...

QUOTE
Μία άστοχη βολή του Γιάννη Γκαγκαλούδη, αλλά και μια γενικότερα κακή ΑΕΚ, έδωσαν τη νίκη με 69-72 στο Αιγάλεω, όπου ήθελε οπωσδήποτε ένα ροζ φύλλο, μετά την ήττα του από την Ολυμπιάδα Πατρών την προηγούμενη αγωνιστική.
Με 4'' να απομένουν, ο Γκαγκαλούδης πήγε στη γραμμή των βολών, με σκοπό να ισοφαρίσει, καθώς το σκορ ήταν 68-70 υπέρ του Αιγάλεω. Όμως, ο Έλληνας πλέι μέικερ ήταν άστοχος στη μία βολή και το Αιγάλεω αμέσως μετά κέρδισε φάουλ που έγινε πάνω στον Ρασάντ Άντερσον.

Ο Αμερικανός ήταν εύστοχος και στις δύο βολές καιμ με ελάχιστο χρόνο να απομένει, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, αφού ακόμη και στην επαναφορά της μπάλας έγινε λάθος κι εκείνη κατέληξε στα χέρια του Κέιντρεν Κλαρκ.

Πάντως, το φταίξιμο δεν πέφτει μόνο πάνω στον Γκαγκαλούδη, αφού η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή δεν έπιασε καθόλου καλή απόδοση και είχε πολλά "νεκρά" διαστήματα, τα οποία εκμεταλλεύτηκε το Αιγάλεω, που είχε στον πάγκο του νέο προπονητή, τον Θανάση Σκουρτόπουλο.

Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, στο οποίο η ΑΕΚ είχε προβάδισμα με 22-15, σε όλο τον υπόλοιπο αγώνα το Αιγάλεω είχε έναν καλό ρυθμό ή τέλος πάντων, είχε βγάλει εκτός πλάνων την Ένωση. Μάλιστα, όταν στο δεύτερο ημίχρονο ο Κέιντρεν Κλαρκ ανέβασε την απόδοσή του, η ομάδα των δυτικών προαστίων βρήκε ακόμη μια καλή επιθετική λύση.

Όχι, όμως, ότι της έλειψαν οι πόντοι. Είναι χαρακτηριστικό, ότι πέντε παίκτες του Αιγάλεω (Άντερσον, Κλαρκ, Καλλινικίδης, Μάκιτς και Πέττας) είχαν πάνω από δέκα πόντους, ενώ από την ΑΕΚ η σταθερή επιθετική λύση ήταν ο Πέρκοβιτς, όπου κι αυτός στο δεύτερο μέρος σίγησε. Ο Νίκος Βετούλας "μίλησε" στις δύσκολες στιγμές του τελευταίου δεκαλέπτου από τη γραμμή του τριπόντου, ενώ βοήθησε και ο Πρόδρομος Νικολαϊδης.

Τα δεκάλεπτα: 22-17, 36-39, 48-51, 69-72

ΑΕΚ: (Βαγγέλης Αλεξανδρής): Γκαγκαλούδης 1, Νικολαΐδης Σ. 6, Νικολαΐδης Π. 10 (2), Ταπούτος 10 (1), Κόμματος 9 (1), Βετούλας 6 (2), Παπανικολάου, Πέρκουβιτς 17, Σκοτ 10.

Αιγάλεω (Θανάσης Σκουρτόπουλος): Σουρλής, Άντερσον 14, Πέττας 12, Μάκιτς 11, Παπαδημήτριου 2, Κλαρκ 13 (3), Αγγελακόπουλος 3 (1), Σάροβιτς 5 (1), Καλλινικίδης 12.

sport24.gr

και για να μη ξεχνιόμαστε...



QUOTE(ashton @ Dec 16 2006, 01:24 AM) *
Σίγουρη η ήττα από Αιγάλεω, αφού ξεχάστηκα και δεν άνοιξα το σχετικό topic :-)


Να τον ακούτε τον γεροashton ...
ashton
QUOTE
«Κυνηγήσαμε την τύχη μας»

16/12/2006 20:46

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ ό,τι χάρηκε που είδε τους παλιούς του φίλους. Η αλήθεια είναι, όμως, πως εκείνοι μετά την έκβαση του αγώνα δεν… συμμερίστηκαν την χαρά του. Ο τεχνικός του Αιγάλεω, που έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας με την επικράτηση επί της Ένωσης στο ΟΑΚΑ, δεν δίστασε να παραδεχθεί πως ευνοήθηκε από τον παράγοντα τύχη…

«Χαίρομαι που ξαναβλέπω φίλους από προηγούμενα χρόνια. Είναι τιμή για μένα που ξεκινάω ως προπονητής απέναντι στον Βαγγέλη Αλεξανδρή, στον πρώτο μου επίσημο αγώνα. Δουλέψαμε αναλυτικά στα επιθετικά παιχνίδια της ΑΕΚ και οργανώσαμε αμυντική τακτική πάνω σε αυτό. Οι Αμερικανοί και οι υπόλοιποι παίκτες έχουν γνώση της άμυνας και στηριχθήκαμε σε αυτό. Το ίδιο θα κάνουμε στο τέλος», δήλωσε και συνέχισε: «Η τύχη ήταν μαζί μας, αλλά την κυνηγήσαμε κιόλας. Το καλύτερο παράδειγμα είναι ο αρχηγός μας, ο Αβραάμ Καλλινικίδης. Δεν με νοιάζει αν ισοσκελίσαμε την ήττα από την Ολυμπιάδα, καθώς όταν θα βρούμε τον ρυθμό θα έρθουν και άλλες επιτυχίες. Ο Σάροβιτς είχε υποστεί τράβηγμα στους προσαγωγούς, γι αυτό δεν έπαιξε πολύ, ενώ ο Παπαδημητρίου υπέστη θλάση στους κοιλιακούς».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Δικεφάλου, είπε: «Μακάρι η τύχη που ο ίδιος επικαλέστηκε, να ακολουθεί τον Θανάση Σκουρτόπουλο στην συνέχεια της καριέρας του. Οι διαιτητές έπαιξαν 50-50 κι εύχομαι να συμβαίνει συνέχεια για το Αιγάλεω. Είναι μία από τις λίγες φορές στην καριέρα μου που αισθάνομαι άδειος. Δεν μπορώ να πω τίποτα. Δεν θέλω να το αναλύσω τεχνικά ούτε να δώσω ευθύνες σε κανένα. Θα συνεχιστεί η προσπάθειά μας. Κάναμε μεγάλες νίκες φέτος, αλλά μετράω τρεις από τις χειρότερες ήττες στην καριέρα μου. Δεν υποτιμώ τον Μακεδονικό ή το Αιγάλεω, αλλά είναι ένα αποτέλεσμα σοκ για μένα και για όλη την ομάδα. Όλοι μαζί κερδίζουμε κι όλοι χάνουμε. Δεν ήμασταν καλοί δεν εκμεταλλευτήκαμε το πλεονέκτημα των ψηλών, έστησε καλή άμυνα ο Θανάσης και βραχυκυκλώσαμε».

Καταλήγοντας ο «τίγρης» αναφέρθηκε στους… κακούς οιωνούς! «Την Παρασκευή έγινε μία καταπληκτική παρουσίαση, βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι με φιλοδοξίες και όνειρα για την ΑΕΚ. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με μένα. Όσες φορές έρχονται γιορτές έχω ένα πολύ κακό αποτέλεσμα. Μάλλον με τιμωρεί ο Θεός γι' αυτά που κάνω. Η επιλογή ήταν να πάμε τον αγώνα στην παράταση. Δεν έβαλε την βολή ο Γκαγκαλούδης δεν φταίει γι' αυτό. Συμβαίνει».


sportime.gr

σημείωση : Τον Καλλινικίδη τον είχε φέρει στο Αιγάλεω από τον Πανελλήνιο ο Σκουρτόπουλος, όταν η ομάδα έπαιζε Β-Γ Εθνική και ο Θανάσης ήταν προπονητής της ξανά (πριν γυρίσει στην ΑΕΚ σαν ασίσταντ με Σάκοτες-Κατσικάρηδες)
Warrior
Eμαθα το αποτελεσμα και σοκαριστηκα....

QUOTE(ashton @ Dec 16 2006, 06:21 PM) *
Τι να πει κανείς ?

Σε ποιον θα έλεγες πριν 1-2-5-10 χρόνια πως θα ερχόντουσαν 15 Αιγαλεώτες στην έδρα της ΑΕΚ, θα έπαιρναν αέρα την εξέδρα και μάλιστα θα πανηγύριζαν και χαλαρά διπλό ?

ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ

ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ..


ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΡΕΖΙΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ...


Αυτη ειναι η πραγματικοτητα...

QUOTE
ειχα δωσει ορκο να μην ξανανοιξω τοπικ για αγωνα γιατι παντα χαναμε, και απο οτι φαινεται ο αστον το θυμηθηκε. ελπιζω να κανω μια καινουρια αρχη


Θυμησε μου να σε καλεσω για "ποδαρικο"... tongue.gif
ashton
QUOTE
ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ

Η αποψινή βραδιά γράφτηκε στις μαύρες σελίδες της ιστορίας της ΑΕΚ... Ποιος να φανταζόταν ή να έλεγε πριν 1-2-5-10-20 χρόνια, και να μην τον έπαιρναν με τις πέτρες, πως θα ερχόταν το Αιγάλεω και θα κέρδιζε χαλαρά το διπλό μέσα στην έδρα της ομάδας μας, έχοντας μάλιστα στο πλευρό του και 15-20 οπαδούς του που θα κέρδιζαν με τη σειρά τους κατά κράτος τη μάχη της εξέδρας ; Δυστυχώς για μας, το ντεμπούτο του 'δικού μας' Θανάση Σκουρτόπουλου στον πάγκο του Αιγάλεω συνδυάστηκε με την ντροπιαστική ήττα...

Καλό θα είναι κάποιοι (κυρίως παίκτες-τεχνική ηγεσία) να ξεπεζέψουν και να μη θεωρούν πως η ομάδα κουτσά-στραβά θα περάσει στα playoff. (Που θα είναι ξεφτίλα να μην τα καταφέρει για πρώτη φορά στα 20 χρόνια που υπάρχουν playoff στην Α1). Γιατί πλέον, έτσι όπως τα έχουμε καταφέρει, με ήττα από τον Μακεδονικό στην Νεάπολη και ... δυο εντός έδρας ήττες από τους συνυποψήφιους του πρώτου για υποβιβασμό Απόλλωνα και Αιγάλεω, το μέλλον μας μόνο ρόδινο δεν είναι. Είμαστε μόλις μια νίκη πάνω από αυτές που πάνε στην Α2, και είμαστε στην 11η αγωνιστική... Τα εύκολα ματς στο ΟΑΚΑ τέλειωσαν (ποια εύκολα δηλαδή με δυο γκέλες σαν αυτές με Απόλλωνα-Αιγάλεω) και στον 2ο γύρο έχοντας μέσα Παναθηναϊκούς, Ολυμπιακούς, Άρηδες, ΠΑΟΚ, Πανιώνιους θα μετράμε τα ροζ φύλλα με το σταγονόμετρο και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να μαζέψουμε τα χρειαζούμενα για να σωθούμε ώστε να μην αμαυρώσουμε κι άλλο την ιστορία μας.

Το παιχνίδι ήταν άλλος ένας κρίκος στην αλυσίδα των παράλογων εμφανίσεων μας... Γιατί δε μπορεί οι αντίπαλοί μας να έχουν τα καλάθια μόνο τους ... Majkic & Sarovic, oι Perkovic-Scott να κάνουν πάρτυ με 27π-17ρ και εμείς να κάνουμε σε όλο το 4ο δεκάλεπτο επιθέσεις μόνο με τρίποντα... (που είχαμε 6 στα ....27 !!!). Αν εξαιρέσουμε αυτούς τους δυο μαζί με τον Ταπούτο, και το Σωτήρη (που αρκέστηκε στα καθοριστικής σημασίας λάθη και πουλήματα της μπάλας) οι άλλοι έδειχναν να βρίσκονται μέσα στο παρκέ μόνο για να σουτάρουν τρίποντα... 0/4 ο Γκαγκαλούδης, 1/6 ο Κόμματος, 2/8 ο Βετούλας, 2/7 ο Πρόδρομος... Αλλά προφανώς οι τέσσερις αυτοί, ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του Αλεξανδρή, αφού δεν είδα κανέναν από τον πάγκο να τους βάζει χέρι για την εμμονή τους στα τρίποντα.


Υ.Γ. Στα επίσημα (και στις θέσεις που κάθονται οι ΘουΓου, αν δεν απατώμαι) ήταν και οι χορηγοί Παντελής Παπαδόπουλος πατήρ, Παντελής Παπαδόπουλος υιός, μαζί με τους φίλους τους. Από το λίγο που μιλήσαμε, αυτό που διαπίστωσα είναι πως είναι πραγματικά ψημένοι να ασχοληθούν με την ομάδα, είναι πράγματι Αεκτζήδες και πονάνε τα κιτρινόμαυρα, αλλά και πως δεν είχαν μέχρι τώρα ιδιαίτερη σχέση με το άθλημα. Τώρα πως θα ψηθούν με τέτοιες εμφανίσεις και με τους 15 Αιγαλεώτες να κάνουν πάρτυ στην εξέδρα, είναι άλλη υπόθεση.

ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΗΤΤΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑΪΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Δε βάζω στη σούμα μέσα τις ομάδες με μια ιστορία και μπασκετική παράδοση (Πανιώνιο, Περιστέρι, Παγκράτι, Μαρούσι, Πανελλήνιος, Σπόρτιγκ). Βέβαια οι Κυψελιώτες μας κέρδισαν μόλις μια φορά σε τόσα χρόνια παρουσίας στη μεγάλη κατηγορία (63-75 το 1981/82), ενώ οι Παγκρατιώτες δυο και όχι όταν είχαν μεγάλη ομάδα αλλά στο Μόσχος (74-80 το 1989/90 και 74-82 το 1992/93).

Πριν 20 χρόνια, το 1986/87, χάσαμε στο κλειστό του Ιωνικού ΝΦ από τον Ηλυσιακό των γερο-Βιδα/Αναγνώστου/Κοκολάκη και του πιτσιρικά (τότε) Δημήτρη Ποδαρά με 82-85. Αυτή ήταν και η μοναδική, μέρχι αυτή με το Αιγάλεω τώρα, ήττα μας εντός έδρας από νεοφώτιστη Αθηναϊκή ομάδα...

Το 1998/99 σε ματς κεκλεισμένων των θυρών, ο Shane Hill μας έκλεισε το σπίτι και η Νήαρ Ηστ έφυγε με το διπλό, 82-89.

Δεν χάσαμε ποτέ εντός από Αμπελόκηπους (2 αγ) , Αμύντα (4 αγ), Δάφνη (9 αγ), Έσπερο (6αγ), Ιωνικό ΝΦ (4 αγ), Μίλωνα (2αγ), Παπάγου (9 αγ)

http://vasilissa.blogspot.com/
Pierce
δεν εχω τι να πω....(οχι τπτ αλλο οι ανικανοι με βγαλανε και γκαντεμη...) sad.gif
ashton
Και μερικά ακόμα.

27/9 Αρης - 28 τρίποντα
3/10 Μαρούσι - 24 τρίποντα
11/10 Πανελλήνιος - 27 τρίποντα
17/10 Απόλλωνας - 21 τρίποντα
21/10 ΠΑΟ - 25 τρίποντα
28/10 Μαρούσι - 25 τρίποντα
31/10 Κανάριας - 17 τρίποντα
4/11 Μακεδονικός - 21 τρίποντα
7/11 Μπαμπεργκ - 26 τρίποντα
11/11 Ολύμπια Λαρ - 17 τρίποντα
14/11 Χεμοφαρμ - 25 τρίποντα
18/11 Αρης - 24 τριποντα
21/11 Νανσυ - 31 τρίποντα
25/11 Ολυμπιαδα -22 τριποντα
28/11 Λιετουβος - 18 τριποντα
2/12 Πανιώνιος - 19 τριποντα
5/12 Κανάριας - 16 τρίποντα
9/12 Ολυμπιακός - 24 τριποντα
12/12 Μπάμπεργκ - 27 τρίποντα
16/12 Αιγάλεω - 27 τρίποντα

Η ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, Η ΟΧΙ...
Pierce
τραγικα πραγματα... μια απο τις πολλες μαυρες σελιδες της ιστοριας της αεκ τα τελευταια 3 χρονια και κανεις δεν δειχνει να βαλει μυαλο ή να ενδιαφερθει... πραγματικα ειναι να απορεις με τα τριποντα! αν βγεις στην αλανα τοσα δεν προκειται να βαρεσεις!δεν ξερω πραγματικα δεν ξερω προς τα που βαδιζει το πραγμα αλλα σιγουρα δεν εχει τη σωστη πορεια...

τελος οπως ειπε σωστα ο αστον στο δευτερο γυρο πραγματικα θα τα κυνηγαμε με το τουφεκι τα ροζ φυλλα αγωνα..
hellenic
san na to iksera!ginome olo kaipiopolli gantemis kai ego!telos pantos einai gnosto pos i AEK mazepse paixte poy gousatroun na rixnoun triponta!kai propanton o betoulas kanei oti toy katebei!olles oi mikres omades tin AEK tha kerdisoyn!dialdi pote erxetai i AEL?
nash
Ο Αλεξανδρής είχε την έμπνευση να πιέσει σε όλο το γήπεδο από το ξεκινημα με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να τρώει εύκολα καλαθάκια πίσω. Απορώ με ποια λογική. Με 5αδα: Νικολαϊδη Σ., Βετούλα, Κόμματο, Πέρκοβιτς και Σκοτ! Μόνο ο Νικολαϊδης μπορεί να παίξει άμυνα από αυτούς. Και την στιγμή που το Αιγάλεω έπαιζε με 4άρι τον Καλλινικίδη. Βέβαια στην αρχή προσπάθησε να βάλει την μπάλα χαμηλά και το εκμεταλλεύθηκε εν μέρει, αλλά μετά ξεκίνησανε να πυροβολούνε απ' έξω οπως είπε και ο Αστον!

Επειδή όμως μπάσκετ δεν παίζει καμιά ιστορία και καμιά φανέλα είναι γεγονός ότι η φετινή ΑΕΚ είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Μην ξεχνάτε ότι η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που δεν έκανε προετοιμασία κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα μέσα στο γήπεδο(στο 2ο ημίχρονο συνήθως καταρέει...). Αν δεν βελτιωθεί δραματικά νομίζω ότι το μόνο που μπορεί να κάνει η ΑΕΚ φέτος είναι να παλέψει για την παραμονή της.
Pierce
QUOTE
Βαγγέλης Αλεξανδρής: «Μακάρι η τύχη που ο ίδιος επικαλέστηκε, να ακολουθεί τον Θανάση Σκουρτόπουλο στην συνέχεια της καριέρας του. Οι διαιτητές έπαιξαν 50-50 κι εύχομαι να συμβαίνει συνέχεια για το Αιγάλεω. Είναι μία από τις λίγες φορές στην καριέρα μου που αισθάνομαι άδειος. Δεν μπορώ να πω τίποτα. Δεν θέλω να το αναλύσω τεχνικά ούτε να δώσω ευθύνες σε κανένα. Θα συνεχιστεί η προσπάθειά μας. Κάναμε μεγάλες νίκες φέτος, αλλά μετράω τρεις από τις χειρότερες ήττες στην καριέρα μου. Δεν υποτιμώ τον Μακεδονικό ή το Αιγάλεω, αλλά είναι ένα αποτέλεσμα σοκ για μένα και για όλη την ομάδα. Όλοι μαζί κερδίζουμε κι όλοι χάνουμε.

Δεν ήμασταν καλοί δεν εκμεταλλευτήκαμε το πλεονέκτημα των ψηλών, έστησε καλή άμυνα ο Θανάσης και βραχυκυκλώσαμε. Την Παρασκευή έγινε μία καταπληκτική παρουσίαση, βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι με φιλοδοξίες και όνειρα για την ΑΕΚ. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με μένα. Όσες φορές έρχονται γιορτές έχω ένα πολύ κακό αποτέλεσμα. Μάλλον με τιμωρεί ο Θεός γι' αυτά που κάνω. Η επιλογή ήταν να πάμε τον αγώνα στην παράταση. Δεν έβαλε την βολή ο Γκαγκαλούδης δεν φταίει γι' αυτό. Συμβαίνει
www.sport-fm.gr
Alexmei
το "διπλό".... τα σοβαρά αουτσάιντερ νίκησαν... 68.gif
hagi
Δεν μπορώ να καταλάβω την ΑΕΚ,πραγματικά.Ενώ δεν έχει κακό υλικό χάνει παιχνίδια και δεν θα έπρεπε..Άλλες φορές κάνει καλά σχετικά παιχνίδια και άλλες όχι..
Αν και το Αιγάλεω είναι καλή και μαχητική ομάδα δεν έπρεπε να το χάσει αυτό το παιχνίδι..Τα τρίποντα όντως είναι ένα πρόβλημα για την ΑΕΚ..Αλλά με τους παίχτες που έχει αυτό είναι νομίζω φυσιολογικό..
Κρίμα για την ιστορία της ομάδας να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι..
ashton
Πάρτε και μερικές φωτό


H εξέδρα μας




οι 15-20 Αιγαλεώτες



Παπαδόπουλοι (HUSQVARNA)



Σουρλής vs Γκαγκαλουδης



Περκοβιτς. 17π-9ρ αλλά μπάλα δεν έπαιρνε στο β'.




Ταπούτος. Από τους διασωθέντες.



Σκουρτόπουλος
Pierce
QUOTE(Arkadios @ Dec 18 2006, 02:02 PM) *
Σημερα σκεφτομουν τους οαικτες που ειχε η ΑΕΚ ολα αυτα τα χρονια κ τρελλαινομαι βλεπωντας που εχει καταντησει...

Κακιουζης, Ζησης, Ντικουδης, Τσακαλιδης, Νιτσεβιτς, Πελεκανος, Γκουροβιτς, Μπετς.... κ η λιστα συνεχιζεται...

Συγχαρητηρια στους κυριους (οποιοι κι αν ειναι) για την καταντια αυτης της ομαδας...

και που σαι ακομα . αν δεν σοβαρευτουν προβλεπω ακομα μεγαλυτερη κατηφορα. και η λιστα ειναι οντως ΤΕΡΑΣΤΙΑ δυστυχως. ντολαρ μπιλ, αρλαουσκας ,αλεξαντερ, χολντεν κλπ κλπ
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.