Ενδιαφέρον κίνηση... Δεν μας είχαν συνηθίσει οι Αγγελό σε τέτοια.
Καταρχάς κερδίζουν τις εντυπώσεις, και συνάμα αν περάσει αυτό δημιουργείται ένα δεδικασμένο που επηρεάζει όχι μόνο το ματς του δευτέρου γύρου στο ΣΕΦ μεταξύ ΟΣΦΠ-ΠΑΟ αλλά και όλα τα "επικίνδυνα" παιχνίδια.
Καταρχάς κερδίζουν τις εντυπώσεις, και συνάμα αν περάσει αυτό δημιουργείται ένα δεδικασμένο που επηρεάζει όχι μόνο το ματς του δευτέρου γύρου στο ΣΕΦ μεταξύ ΟΣΦΠ-ΠΑΟ αλλά και όλα τα "επικίνδυνα" παιχνίδια.
Όχι δυστηχώς προλαβαν και μας έχουν συνιθήσει. Όταν μετακινούν τους φανατικούς πίσω από το πάγκο του ΠΑΟ πέρυσι (για πιο λόγο άραγε?) έχουν χάσει πλέον το moral highground κι έχουν πέσει στο ίδιο επίπεδο με τους Γιαννακόπουλους.
Και εαν η απόφαση δε περάσει (που θεωρώ και πιθανότερο) το μόνο δεδικασμένο που θα δημιουργηθεί θα είναι να μπορούν να κάνουν τα ίδια και πολύ χειρότερα εκ του ασφαλούς οι φίλαθλοι του ΟΣΦΠ στο ΣΕΦ... Και εκεί νομίζω ότι αποσκοπούν γιατί η εντύπωση που μου έχουν δώσει είναι ότι θέλουν πρωτάθλημα με κάθε κόστος... (κι αν συνεχίσουν να προβοκάρουν τους φιλάθλους του ΟΣΦΠ έτσι θα είναι όχι μόνο χρηματικό άλλα και ανθρώπινο)
ξαναλεω αυτη η κινηση γινεται ως απαντηση στην θεληση του ΠΑΟ να μειωσει την ποινη των 2 αγωνιστικων και οχι ως απαντηση σ αυτη καθ αυτη την ποινη! αν δεν ειχε προσφυγει στο ασεαδ ο παο δε θα βγαινε αυτη η ανακοινωση..
Ίσως άλλα αυτή η προσπάθεια αντιπαράθεσης με το ΠΑΟ σε όλα τα επίπεδα μόνο οξύνει τα πνεύματα και ο Ολυμπιακός δε νομίζω να κερδίσει τίποτα... Και το ότι ίσως χάσει ο ΠΑΟ δε σημαίνει ότι θα κερδίσει ο Ολυμπιακός. Γενικά είμαι αντίθετος με τις ανακοινώσεις εκατέρωθεν και αν θέλουν να πολεμήσουν το φαινόμενο των αντικειμένων ας κινηθούν κατά μεμονομένων φιλάθλων. Όλο και κάποιος θα φαίνεται στο βίντεο να κάνει μ...κίες... Θάψε τον στις μυνήσεις και κατέστρεψε τη ζωή του. Τόσο απλά...
Δε ξέρω αν υπάρχει διαφορετικό νομικό πλαίσιο για τα γήπεδα άλλα κάποιος που στοχεύει με αντικείμενο το Παπαλουκά σίγουρα διαπράτει αδίκημα και ο ΟΣΦΠ που έχει επενδύσει 5-6 εκατομύρια ευρώ πάνω του έχει κάθε ένομο συμφέρον και υποχρέωση να προστατεύσει την επένδυση του και να κινηθεί νομικά εναντίον του εκάστοτε πρεζάκια.
Αν θες να μην ακους βρισιες τοτε να μην πηγαινεις στο γηπεδο.
Γηπεδο χωρις μπινελικι δεν υπαρχει πουθενα στον πλανητη.
Στο γηπεδο πας για να παθιαστεις, να βρισεις, να τα χωσεις,
αν δεν τα μπορεις ολα αυτα πας στο θεατρο, στο σινεμα, στην λυρικη.
Τα μπινελικια ειναι μεσα στο παιχνιδι.
Εδω βριζονται οι παιχτες μεταξυ τους.
Το προβλημα ειναι να σταματησουν να πετανε αντικειμενα
Και αυτο μπορει να γινει στο ΣΕΦ, οπως γινεται και στο Καραισκσκη.
Βαλτε ενα διχτυ μπροστα απο τους οργανωμενους να τελειωνουμε.
Δεν ριχνει λαδι στην φωτια η ανακοινωση, απλα αναγκαζει
πλεον τους δικαστες να μην κανουν δεκτη την ενσταση του ΠΑΟ.
Καλομαθαν ομως οι ασπιριναδες τοσο καιρο που ο ''θειος''
τους ειχε αφησει να αλωνιζουν ανενοχλητοι
και τωρα που βλεπουν οτι υπαρχει ζορι αντιδρουν.
Γηπεδο χωρις μπινελικι δεν υπαρχει πουθενα στον πλανητη.
Στο γηπεδο πας για να παθιαστεις, να βρισεις, να τα χωσεις,
αν δεν τα μπορεις ολα αυτα πας στο θεατρο, στο σινεμα, στην λυρικη.
Τα μπινελικια ειναι μεσα στο παιχνιδι.
Εδω βριζονται οι παιχτες μεταξυ τους.
Το προβλημα ειναι να σταματησουν να πετανε αντικειμενα
Και αυτο μπορει να γινει στο ΣΕΦ, οπως γινεται και στο Καραισκσκη.
Βαλτε ενα διχτυ μπροστα απο τους οργανωμενους να τελειωνουμε.
Δεν ριχνει λαδι στην φωτια η ανακοινωση, απλα αναγκαζει
πλεον τους δικαστες να μην κανουν δεκτη την ενσταση του ΠΑΟ.
Καλομαθαν ομως οι ασπιριναδες τοσο καιρο που ο ''θειος''
τους ειχε αφησει να αλωνιζουν ανενοχλητοι
και τωρα που βλεπουν οτι υπαρχει ζορι αντιδρουν.
Το δίχτυ μου φαίνεται τουλάχιστον κακή ως ιδέα... Τι άλλο? Να βάλουμε συρματοπλέγματα στα γήπεδα μπάσκετ? Η λύση είναι πολύ απλή: Όποιος πετάει αντικείμενα παραβαίνει το νόμο και πρέπει να τιμωρείται! Τέλος! Κάμερες και εισαγγελέας! Έτσι δεν επηρεάζονται και οι αγνοί φίλαθλοι που πάνε στα ματς για να δούν μπάσκετ και να βρίσουν

Και είναι πολύ γελοίο να απαγορεύεται το αλκοόλ στο γήπεδο και να επιτρέπετε σιωπηλά η μαστούρα... ΣΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ!
Αυτό που πρέπει να απαιτήσουν οι Αγγελόπουλοι (αν κόπτονται όπως ισχυρίζονται για το μπάσκετ κι όχι μόνο τον ΟΣΦΠ) και κάθε έλληνας που αγαπάει τη πατρίδα του πρώτα από όλα και το μπάσκετ, είναι να αρχίσουν οι αρχές να κάνουν τη δουλειά τους και να πάψουμε να είμαστε μια (αθλητική και όχι μόνο) μπανανία που οι μόνοι νόμοι είναι του όχλου, του χρήματος και του ισχυρού...