Ginobili: Τοσο κομπλεξ πια με τον Ομπραντοβιτς και τις επιλογες του; Μηπως εισαι ο Κωστας Πολιτης;;;
Το θεμα για σας ειναι ποσοτικο (δηλαδη οτι ειναι λιγοι σε αριθμο για να βγει η χρονια) ή ποιοτικο(οτι Nικ και Μιλενκο δεν μπορουν λογω απειριας ισως να σηκωσουν το βαρος); Νομιζω πως θα μας διαψευσουν, αλλωστε αξιζουν το ρισκο τετοια ταλεντα..! Αρκει να δουλεψουν ωστε να γινουν παικταραδες και προσωπικοτητες με την παροδο του χρονου !!!
Πιστευετε οτι εχουμε προβλημα στην οργανωση, στο σκοραρισμα, στο σουτ, στην εμπειρια, πού;;; Αν λετε μονο" ο ενας δεν κανει" και "ο αλλος δεν μπορει", δεν εκφραζετε τεκμηριωμενη αποψη...
Υ.Σ.2. PRIEST, τι ειναι αυτα που λες; Δηλαδη επρεπε ο Τεπιτς να παιξει ξυλο με τους συμπαικτες του στον Παναθηναϊκο, αντι να χωρισει (οπως εκανε) τις δυο πλευρες ; Αυτο το λες "τσαγανο"; Εγω παντως το λεω ψευτομαγκια (βλ. Κεσελι, παλαιοτερα Τομιτς που ετρεχε να σωθει απο τον Μποντιρογκα), μαγκια δεν ειναι το νταηλικι αγαπητε φιλε, ειναι το να εισαι σωστος και ξεκαθαρος στα λογια και στις πραξεις σου...
Το θεμα για σας ειναι ποσοτικο (δηλαδη οτι ειναι λιγοι σε αριθμο για να βγει η χρονια) ή ποιοτικο(οτι Nικ και Μιλενκο δεν μπορουν λογω απειριας ισως να σηκωσουν το βαρος); Νομιζω πως θα μας διαψευσουν, αλλωστε αξιζουν το ρισκο τετοια ταλεντα..! Αρκει να δουλεψουν ωστε να γινουν παικταραδες και προσωπικοτητες με την παροδο του χρονου !!!
Πιστευετε οτι εχουμε προβλημα στην οργανωση, στο σκοραρισμα, στο σουτ, στην εμπειρια, πού;;; Αν λετε μονο" ο ενας δεν κανει" και "ο αλλος δεν μπορει", δεν εκφραζετε τεκμηριωμενη αποψη...
Υ.Σ.2. PRIEST, τι ειναι αυτα που λες; Δηλαδη επρεπε ο Τεπιτς να παιξει ξυλο με τους συμπαικτες του στον Παναθηναϊκο, αντι να χωρισει (οπως εκανε) τις δυο πλευρες ; Αυτο το λες "τσαγανο"; Εγω παντως το λεω ψευτομαγκια (βλ. Κεσελι, παλαιοτερα Τομιτς που ετρεχε να σωθει απο τον Μποντιρογκα), μαγκια δεν ειναι το νταηλικι αγαπητε φιλε, ειναι το να εισαι σωστος και ξεκαθαρος στα λογια και στις πραξεις σου...
Ναι αυτός είμαι το βρήκες.
Το θέμα μας είναι ποσοτικό και ποιοτικό,γιατί κρίνουμε και επιχειρηματολογούμε με βάση την φιλοσοφία και τον τρόπο παιχνιδιού του Παναθηναικού τα τελευταία 6-7 χρόνια,ο οποίος στηρίζεται πρωτίστως στα γκαρντ,στο γρήγορο παιχνίδι,την καλή κυκλοφορία της μπάλας,συνεχόμενα spit out,pick & roll,και αρκετά ελεύθερα σουτ.
Με αυτά τα δεδομένα,και αυτήν την φιλοσοφία...το ρόστερ φαίνεται ολίγον λειψό στην περιφέρεια για να τα βγάλει πέρα όλην την χρονιά.
Βέβαια μία πολύ μεγάλη αλήθεια είναι ότι αυτόν τον τρόπο του παιχνιδιού ο Ομπράντοβιτς άρχισε να τον εγκαθιδρύει όταν πέσαμε από τα 30 στα 24 δεύτερα (Καθόλου τυχαίο),και τα πρώτα μεγάλα εντυπωσιακά δείγματα αυτής της δουλειάς τα είδαμε την περίοδο 2005-06.
Τώρα...ομολογώ ότι ένας ισχυρός αντίλογος θα ήταν ότι βρισκόμαστε σε μία άλλη αλλαγή,μεγαλώνουν λίγο οι χώροι και το τρίποντο πάει στα 6,75.Σίγουρα ο Ζοτς θα το έχει λάβει υπόψη του,και προφανώς οι επιλογές του πρέπει να έχουν σχέση και με αυτό,δεν είμαι όμως και τόσο σίγουρος ότι χρειάζονται λιγότεροι κουμανταδόροι-οργανωτές και καλοί σουτέρ με τα νέα δεδομένα.Υποθέτω ότι με το τρίποντο στα 6,75 θα βλέπουμε περισσότερες άμυνες ζώνης,οπότε το περιφερειακό σουτ δεν βλέπω γιατί να υποτιμάται.Από την άλλη,οι προοπτικές για τον Καλάθη πιστεύω ότι είναι πολύ καλές γιατί ανοίγουν λίγο περισσότερο οι χώροι και θα μπορεί να παίξει καλύτερα το παιχνίδι του.Είναι εξάλλου πολύ γρήγορος και αθλητικός.Ο Τέπιτς όμως..??? Θα δούμε.....Μακάρι στο μυαλό του Ζοτς ο Τέπιτς να μπορεί να αποδώσει εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική τεχνική του,και την καλή αντίληψη που έχει(γιατί δεν έχει και κάτι άλλο....).
Καλό θα ήταν να τεθεί μια τέτοια ερώτηση από κάποιον δημοσιογράφο,έτσι ώστε να έχουμε μια ιδέα για το τι προτίθεται να αλλάξει ο Ζοτς.(Πέρα από την άμυνα φυσικά,που όλοι καταλαβαίνουμε ότι θα είναι πιο σκληρή φέτος).
Προφανώς και υστερούμε σε εμπειρία,σουτ,και προσωπικότητες σε σχέση με πέρσι.Σιγά την τεκμηρίωση που χρειάζεται.
Υ.Γ.2 Μην κατηγορείς τον Priest,εγώ μίλησα για έλλειψη τσαγανού για τον Τέπιτς.Τα μπέρδεψες τα πράγματα...ο Τέπιτς δεν πήγε να χωρίσει(Ο Διαμαντίδης πήγε να χωρίσει,ο Σπανούλης έκανε την πάπια),την έπεσε στον Κέσελι.Όσο και να με κολακεύει αυτή του η πράξη σαν Παναθηναικός και να μου άρεσε δείχνοντας Παναθηναικοφροσύνη....κάτι δεν πάει καλά με τον παίκτη.Δεν είπα να τσακωθεί με τους Έλληνες...προς Θεού.