Johnny
May 16 2008, 03:28
loufer
May 16 2008, 08:47
Καλημέρα forumites, νομίζω ότι ο συμπαίκτης μου taper έδωσε μια πολύ καλή ανάλυση του αγώνα, τα παιδιά του ΟΦΗ έπαιζαν μια ολόκληρη κατηγορία, είχαν πάθος, θέληση και πήραν δικαιότατα το ματσάκι. Εμείς από την άλλη είμασταν νωθροί σε όλη τη διάρκεια (ήμασταν και 7, μεγάλο πλήγμα η απουσία του taper, πρέπει να μας πήραν 20 επιθετικά), με πολλά νεύρα μεταξύ μας χωρίς λόγο, κακές επιλογές και πολύ άσχημα ποσοστά στα σουτ, ειδικά από μένα, το πιστοποιούν εξάλλου οι 47 πόντοι που πετύχαμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την παλικαρίσια νίκη τους.
Όσον αφορά τη μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής, την ήττα του Κουκακίου, ομολογώ ότι δεν το περίμενα. Πίστευα ότι θα μιλήσει η έδρα, αλλά ίσως τα παιδιά να λύγισαν από το βάρος του αγώνα, γιατί από ότι κατάλαβα από τις προηγούμενες αναλύσεις ήταν αρκετά άστοχοι, παράδοξο για παιχνίδι στην έδρα τους. Μεγάλη νίκη για την Παλατιανή, που δείχνει ότι έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας για να στερεί ανόδους.
Όσον αφορά τη νίκη του Πρωτέα δε μου προκαλεί έκπληξη, γιατί η Κερατέα είναι στην ίδια μοίρα με εμάς, αδιάφορη εδώ και καιρό γεγονός που το δείχνουν και τα τελευταία αποτελέσματά τους.
Υ.Γ. : Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο Σ.Λούη την άλλη Πέμπτη, αλλά δεν πρόκειται να κατέβουμε παραλίες, δεν είμαστε ομάδα που δίνει ματσάκια από την άποψη ότι και εμάς δε μας έχουν χαριστεί ποτέ και κανένας, και έχουμε βρεθεί και στο χείλος του γκρεμού και στο κόλπο της ανόδου. Η ΕΦΟΑ θα χρειαστεί να αποδείξει ότι είναι ποιοτικότερη ομάδα.
QUOTE(Johnny @ May 16 2008, 03:03 )
taper η Παλατιανη ειχε σωθει απο την προηγουμενη αγωνιστικη μετα την ηττα του Πρωτεα απο το Κουκακι.....οτι ισοβαθμια και να προεκυπτε ημασταν σωμμενοι
όντως έχεισ δίκιο.τώρα το παρατήρησα
οπότε έχουμε τα εξής δεδομένα πλέοναυτή τη στιγμή πέφτει ο Πρωτέας και υπάρχουν τα εξής σενάρια
1. νίκες όλων πέφτει ο Πρωτέας
2.νίκη πρωτέα και Πεύκης πέφτει ο ΟΦΗ
τα άλλα σενάρια δεν τα βάζω... ο Πρωτέας με ήττα αποχαιρετά, με νίκη πρέπει να χάσει μία τουλάχιστον από τις 2 ομάδες .Υπενθυμίζω τους αγώνες
Πεύκη- 3*
Οφη- βριλήσια
Πρωτέας-Αγιος Θωμάς
Ετσι όπως τα βλέπω φαβορί για Γ έσκα είναι ο Πρωτέας,μετά ο Οφη( λόγω καλύτερης ομάδας που αντιμετωπίζει και μετά η Πεύκη που δε νομίζω ότι το χάνει το παιχνίδι
(Διορθώστε με αν κάνω λάθος)
¨οσο για το ματς στο Μαρούσι......οτι βγει και ότι κάτσει( κάτι σε διμετρο ξανθό καλό θα είναι
). το άγχος καμιά φορά σκοτώνει( βλέπε κουκάκι από αδιάφορη Παλατιανή, που συνεχίζει το σερί της ----ΩΡΟΠΟΣ----)
john xaviar
bill klonatos
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ. Και δεν προκειτε να ξανα-ανοικτώ τοοοόσο πολύ..... έμαθα!!!!
Taper, και υπόλοιπη ομάδα του Gerakas Sport Hall, είμαι έτοιμος να γίνω Μαμαλάκης....
Πές μου αγόρι μου τί θες??? Γή ?? Υδωρ??? Τί???? Αν και πάνω κάτω ξέρω ακριβώς τί θες.....
Θα στα έχω στη κερκίδα ΌΛΑ ΕΤΟΙΜΑ, ΕΛΑΦΡΟΝΤΥΜΕΝΑ.... και στο πάγκο θα σερβίρουμε αυτό το κίτρινιο υγρό πύρ...που πίνετε σε μικρά ποτήρια, ξέρεις εσύ!!
Ολα αυτά για να έχεις μεώμένη απόδοση.... Δεν ξέρω αν θα το κάνεις, εγώ πάντως θα το έκανα με κλειστά μάτια!!!
Περιμένω απάντηση....
PS. Έχω κάτι φωτογραφίες σου από τη μέση και κάτω.....
QUOTE(katso @ May 16 2008, 10:01 )
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ. Και δεν προκειτε να ξανα-ανοικτώ τοοοόσο πολύ..... έμαθα!!!!
Taper, και υπόλοιπη ομάδα του Gerakas Sport Hall, είμαι έτοιμος να γίνω Μαμαλάκης....
Πές μου αγόρι μου τί θες??? Γή ?? Υδωρ??? Τί???? Αν και πάνω κάτω ξέρω ακριβώς τί θες.....
Θα στα έχω στη κερκίδα ΌΛΑ ΕΤΟΙΜΑ, ΕΛΑΦΡΟΝΤΥΜΕΝΑ.... και στο πάγκο θα σερβίρουμε αυτό το κίτρινιο υγρό πύρ...που πίνετε σε μικρά ποτήρια, ξέρεις εσύ!!
Ολα αυτά για να έχεις μεώμένη απόδοση.... Δεν ξέρω αν θα το κάνεις, εγώ πάντως θα το έκανα με κλειστά μάτια!!!
Περιμένω απάντηση....
PS. Έχω κάτι φωτογραφίες σου από τη μέση και κάτω.....
μειωμένη απόδοση δεν ξέρω..... μεθυσμένη απόδοση κάτι γίνεται( αν και η μεθυσμένη μπορεί να σας βγει σε κακό)
ε όχι και με κλειστά μάτια.... να βλέπουμε τι παίρνουμε( οι ποιες μας παιρνουνε...
)
15/05/2008 21:15:00 ΟΛΥΜΠΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ - ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 81-73
15/05/2008 20:30:00 ΜΕΤΣ Α ΓΣ ΑΡΙΩΝ - ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 82-73
15/05/2008 21:00:00 ΠΕΥΚΗΣ ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 71-72
15/05/2008 21:30:00 ΓΕΡΑΚΑ ΚΛ. ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 47-55
15/05/2008 21:30:00 ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 66-50
15/05/2008 20:00:00 ΡΟΥΦ ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 56-60
15/05/2008 21:00:00 ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ 72-74
15/05/2008 21:30:00 ΓΟΥΔΗ Δ.Ζ. ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 60-66
bill79 6/8
loufer 6/8
emekas 5/8
taper 4/8
peritri 4/8
tripontopiirririririr....5/8
ΣΤΕ 5/8
to10tokalo4/8
kara9 6/8
λίγες συμμετοχές, αλλά κάποιοι παραμένουν σταθερές άξίες
κουβάς taper( δεύτερος συνεχόμενος και νιοστος στη χρονιά) και τα ξαδερφάκια που μετά την κούπα τους έφυγε η πρόβλεψη( αλαζονεία)
κύπελλο ο σταθερός loufer, o πητ παπαδάκος bill 79 kai o kara9( που είανι και ο κερδισμένος της αγωνιστικής)
αλλά ρε emekas τέτοια αυτοκτονία.....χαρίσατε την άνοδο.εκτός αν δεν τη θέλατε όπως περσι η κερατέα ή το είχατε παίξει στο παράνομο
emekas
May 16 2008, 10:43
QUOTE(taper @ May 16 2008, 11:27 )
αλλά ρε emekas τέτοια αυτοκτονία.....χαρίσατε την άνοδο.εκτός αν δεν τη θέλατε όπως περσι η κερατέα ή το είχατε παίξει στο παράνομο
το ειχαμε παιξει στο παρανομο και με τα λεφτα θα παρουμε τον dominique wilkins και τον μπακατσια για περιφερεια!!!
QUOTE(emekas @ May 16 2008, 10:43 )
το ειχαμε παιξει στο παρανομο και με τα λεφτα θα παρουμε τον dominique wilkins και τον μπακατσια για περιφερεια!!!
και πετσάρσκι για ψηλό, παρέα με μιλίσεβιτς( την αρκούδα της ΑΕΚ) και οπωσδήποτε πητ παπαχρόνη
tripontopirounas
May 16 2008, 10:55
Καλημερίζω το φόρουμ.....
Αρχικά, να αποδώσω εύσημα στο μέγα Στεφ για την -εώς πρότεινος- ανέκδοτη φωτό του ταπέρ.
Νομίζω ότι ο φασουλοπνίκτης (εκ του ότι θα έπνιγε στα πλοκάμια του και τον ίδιο το Φασούλα) έχει μετατραπεί σε βεντέτα της κατηγορίας και ναι, χτυπάει ισάξια τον πανμέγιστο BILL KLONATO.
Άσχετο αλλά καλό -> (Ελπίζω του χρόνου, εκεί να κάθονται οι αντίπαλοι μου....τό πιασες το υπονοούμενο δικέ μου έτσι????)
Για τα αποτελέσματα :
Πολύ ξύλο στο Γέρακα, βάλαμε 47...νομίζω ότι αυτό λέει αρκετά...
Νίκη Παλατιανής -> η ιστορία διδάσκει, ας με συγχωρέσουν οι φίλοι της Παλατιανής, πίστευα ότι θα κέρδιζαν τελευταία αγωνιστική και όχι τώρα!
Νίκη Πρωτέα -> Λένε ύποπτο αλλά ακόμα και τώρα είναι σε κακή θέση....είδωμεν...
Κατά τα άλλα νομίζω ότι το στοιχημα με πήγε σχετικά καλά, αλλά κούπα δεν έχω δει ακόμα...
Κάτσο θέλω Τσέχα. Μόνο έτσι θα παίξω και θα έχετε ελπίδα για νίκη....
pain of salvation
May 16 2008, 11:45
QUOTE(antonof @ May 15 2008, 23:38 )
Τίποτα δεν έχει τελειώσει.Όπως έχασε το κουκάκι έτσι αν δεν είμαστε σοβαροί μπορεί να την πατήσουμε και εμείς.
Πάντως ειλικρινά το έχω ξαναπεί και θα το λέω συνέχεια ανεξάρτητα των αποτελεσμάτων την επόμενη πέμπτη αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στο κουκάκι για ότι έχει κάνει ως τώρα.Κανείς δεν υπολόγιζε αυτή την ομάδα από την αρχή της σεζόν και όλους μας διέψευσε.Δεν μπορούν να σβηστούν όλα με 1 κακή εμφάνιση.Και δεν τα γράφω αυτά για παρηγοριά στον άρρωστο.Ειλικρινά τα πιστεύω και τα χω συζητήσει και με το φίλο μου το νίκο που παίζει στο κουκάκι.Εμείς σήμερα μόλις μάθαμε το αποτέλεσμα στο κουκάκι δείξαμε ότι δεν θα αφήσουμε και αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη.Ελπίζω να πανηγυρίσουμε την πέμπτη.Πείτε όποιος ξέρει όλα τα αποτελέσματα.
Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια...
η πίκρα μεγάλη,αλλά εννοείται δεν ξεχνάμε ποιοι είμαστε και τι έχουμε κάνει...
Όμως γλυκαθήκαμε και μετά θέλαμε και άλλο,έτσι είναι...
Δεν ήταν γραφτό ισώς
...(και να νικούσαμε,δεν βλέπω να γλυτώναμε την τριπλή ισοβαθμία
)
Καλή συνέχεια σε όλους
επειδη ακουγονται συνενωσεις λεγεται οτι θα ανεβουν 5 ομαδες απο Β,μπορει και 6.Τωρα δεν ξερω αν ειναι ραδιο-αρβυλα αλλα οπου υπαρχει καπνος...
loufer
May 16 2008, 12:01
QUOTE(pepe @ May 16 2008, 12:55 )
επειδη ακουγονται συνενωσεις λεγεται οτι θα ανεβουν 5 ομαδες απο Β,μπορει και 6.Τωρα δεν ξερω αν ειναι ραδιο-αρβυλα αλλα οπου υπαρχει καπνος...
Καλά αυτό που άκουσες, γενικά ακούγονται πολλά, όπως το κορυφαίο ότι σκέφτονται να κάνουν 2 ομίλους στην Α, να ανεβάσουνε από Β τους 8 από κάθε όμιλο, και να καταργήσουν Δ... και να παέι όλη η χλέμπα στη Γ...
QUOTE(loufer @ May 16 2008, 13:01 )
Καλά αυτό που άκουσες, γενικά ακούγονται πολλά, όπως το κορυφαίο ότι σκέφτονται να κάνουν 2 ομίλους στην Α, να ανεβάσουνε από Β τους 8 από κάθε όμιλο, και να καταργήσουν Δ... και να παέι όλη η χλέμπα στη Γ...
αυτο ειχε ξαναγινει..το 96 αν θυμαμαι καλα..κατεργησαν την Δ..αλλα οι συνενωσεις ειναι πιο λογικα πραγματοποιησιμο..
emekas
May 16 2008, 12:11
QUOTE(pepe @ May 16 2008, 13:04 )
αυτο ειχε ξαναγινει..το 96 αν θυμαμαι καλα..κατεργησαν την Δ..αλλα οι συνενωσεις ειναι πιο λογικα πραγματοποιησιμο..
θα γινουν πολλεσ συνχωνευσεις ειδικα σε Β και Γ εθνικη .... το θεμα ειναι να ευνοηθει η εσκα και οχι η εσκανα απο τισ θεσεις ποy θα αδειασουν!!!
αυτο εξαρταται καθαρα απο τις συνχωνευσεις
loufer
May 16 2008, 12:23
QUOTE(emekas @ May 16 2008, 13:11 )
θα γινουν πολλεσ συνχωνευσεις ειδικα σε Β και Γ εθνικη .... το θεμα ειναι να ευνοηθει η εσκα και οχι η εσκανα απο τισ θεσεις ποy θα αδειασουν!!!
αυτο εξαρταται καθαρα απο τις συνχωνευσεις
emekas,αρχίστε να ψάχνετε παίκτες από τώρα, γιατί θα είστε Α του χρόνου... μη σου πω μαζί με Δάφνη κιόλας...
emekas
May 16 2008, 12:24
QUOTE(loufer @ May 16 2008, 13:23 )
emekas,αρχίστε να ψάχνετε παίκτες από τώρα, γιατί θα είστε Α του χρόνου... μη σου πω μαζί με Δάφνη κιόλας...
μηπως να παμε κατευθειαν euroleague??
γιατι με μπακατσια δεν θα παιζομαστε
loufer
May 16 2008, 12:48
QUOTE(emekas @ May 16 2008, 13:24 )
μηπως να παμε κατευθειαν euroleague??
γιατι με μπακατσια δεν θα παιζομαστε
Ο Θύμιος πλέον μέχρι να κάνει τρίπλα θα έχει τελειώσει το δεκάλεπτο, κανένα πιο νέο δε μπορείτε να βρείτε?
Διεγράφη ένα ποστ και το σχετικό του emekas. Αστήριχτες και ανώνυμες κατηγορίες , που απαξιώνουν προσπάθειες ομάδων δεν έχουν θέση σε φόρουμ ανταλλαγής απόψεων για ένα άθλημα που όλοι αγαπάμε.
Σκοπός είναι να μας ενώνει η κοινή μας αγάπη για το μπάσκετ και όχι να μας χωρίζει η αρρώστια της καχυποψίας.
tripontopirounas
May 16 2008, 12:53
Ναι ρε loufer, ενώ στα νιάτα του η σταυρωτή του Μπακατσιά ήταν πιο γρήγορη και από του Κρις Μάλιν....
Άσε και διαβάζουν και μικρά παιδιά το φόρουμ.....
loufer
May 16 2008, 13:05
QUOTE(Jabar @ May 16 2008, 13:52 )
Διεγράφη ένα ποστ και το σχετικό του emekas. Αστήριχτες και ανώνυμες κατηγορίες , που απαξιώνουν προσπάθειες ομάδων δεν έχουν θέση σε φόρουμ ανταλλαγής απόψεων για ένα άθλημα που όλοι αγαπάμε.
Σκοπός είναι να μας ενώνει η κοινή μας αγάπη για το μπάσκετ και όχι να μας χωρίζει η αρρώστια της καχυποψίας.
Εδώ στον άλλο όμιλο με τον Αετό και το Πέρα γράφονται στα ίσα πράγματα για δωροδοκίες, πέφτουν μπινελίκια και σε πείραξε το ποστάρισμα? εσύ για τον Κρόνο έγραφες ότι γέρνει το γήπεδο συνέχεια στο Γέρακα, πλάκα μας κάνεις ρε Καρίμ? Εάν θέλετε να είστε ακριβοδίκαιοι να είστε και με τους εαυτού σας πρώτα...Αυτά τα πράγματα θα γίνονται παντού και πάντοτε, δεν είναι όλα αγγελικά πλασμένα και έχει χαθεί πια ο ρομαντισμός...
QUOTE(Jabar @ May 16 2008, 12:52 )
δηλαδή στον άλλο ομιλο γιατι τα αφήνετε να γραφονται.
ΑΔΙΚΙΑαφήστε τους ανθρώπους να
εκτίθονται( αν και ο emekas δεν νομίζω ότι είναι από αυτους)
ήρθε ο johny και τους καθάρισε. παρακάτω φωτογραφικό ντοκουμέντο από συγγενη
QUOTE(loufer @ May 16 2008, 14:05 )
Εδώ στον άλλο όμιλο με τον Αετό και το Πέρα γράφονται στα ίσα πράγματα για δωροδοκίες, πέφτουν μπινελίκια και σε πείραξε το ποστάρισμα? εσύ για τον Κρόνο έγραφες ότι γέρνει το γήπεδο συνέχεια στο Γέρακα, πλάκα μας κάνεις ρε Καρίμ? Εάν θέλετε να είστε ακριβοδίκαιοι να είστε και με τους εαυτού σας πρώτα...Αυτά τα πράγματα θα γίνονται παντού και πάντοτε, δεν είναι όλα αγγελικά πλασμένα και έχει χαθεί πια ο ρομαντισμός...
Ναι έγραφα ότι το γήπεδο έγερνε αλλά το Σαββατοκύριακο πήγε ο yoda με μπουλντόζα και το έφερε στα ίσια
του.
Ελπίζω να έχεις χιούμορ και ήταν σχόλιο πάνω σε κάτι που έγραφε άλλος και στο off topic.
Κανένας δεν λέει ότι τα πάντα είναι αγγελικά πλασμένα. Βάλε το όνομά σου και γράψε ότι ο τάδε έκανε εκείνη τη συναλλαγή και εγώ μαζί σου να ξεκαθαρίσει το τοπίο.Ποστ της μιας γραμμής ότι το ματς είναι αβαβά
είναι λάσπη.Αν έχεις απορίες με pm
pain of salvation
May 16 2008, 13:34
QUOTE(taper @ May 16 2008, 12:07 )
δηλαδή στον άλλο ομιλο γιατι τα αφήνετε να γραφονται.ΑΔΙΚΙΑ
αφήστε τους ανθρώπους να εκτίθονται( αν και ο emekas δεν νομίζω ότι είναι από αυτους)
ήρθε ο johny και τους καθάρισε. παρακάτω φωτογραφικό ντοκουμέντο από συγγενη
rofl:
p.s. Emekas πρόσεχε τι γράφεις
pain of salvation
May 16 2008, 13:36
Τα
ήταν για το Masterpiece
tripontopirounas
May 16 2008, 13:41
Ωραία λοιπόν καταγγέλω :
εγώ ο δράκος των γηπέδων τοπικού, το θρυλικό πιρούνι των ανοικτών και μη γυμναστηρίων ότι
ο Σ.Χ, ευρύτερα γνωστός στους μπασκετικούς κύκλους ώς " Ο Φασόλιας", "Ο Πλοκαμόσαυρος", "Η αγάπη μου για τα φυστίκια"..εεε όχι το τελευταίο είναι τραγούδι του Τζώννυ Νικολάντου"....
καθότανε από τη αριστερά μεριά του Γερακείου Μελάθρου - GERAKAS SPORTS HALL - HELL ARENA - CAMP - OI EGGRAFES ARXISAN -
με αποτέλεσμα να γέρνει το γήπεδο και να μυρίζει τη γνωστή κινέζικη μπύρα παρασκευής μείγματος φυστικιού και τρίχας Σλοβάκας.
ΠΣ : Στις 4 συγχωνεύσεις η μία δώρο.....
loufer
May 16 2008, 13:46
QUOTE(tripontopirounas @ May 16 2008, 14:41 )
Ωραία λοιπόν καταγγέλω :
εγώ ο δράκος των γηπέδων τοπικού, το θρυλικό πιρούνι των ανοικτών και μη γυμναστηρίων ότι
ο Σ.Χ, ευρύτερα γνωστός στους μπασκετικούς κύκλους ώς " Ο Φασόλιας", "Ο Πλοκαμόσαυρος", "Η αγάπη μου για τα φυστίκια"..εεε όχι το τελευταίο είναι τραγούδι του Τζώννυ Νικολάντου"....
καθότανε από τη αριστερά μεριά του Γερακείου Μελάθρου - GERAKAS SPORTS HALL - HELL ARENA - CAMP - OI EGGRAFES ARXISAN -
με αποτέλεσμα να γέρνει το γήπεδο και να μυρίζει τη γνωστή κινέζικη μπύρα παρασκευής μείγματος φυστικιού και τρίχας Σλοβάκας.
ΠΣ : Στις 4 συγχωνεύσεις η μία δώρο.....
Κάτι έχεις με τις Σλοβάκες, δεν εξηγείται αλλιώς...Η τρίχα με προβληματίζει λίγο, από ότι ξέρω μόνο ο Bill Klonatos γουστάρει τριχωτά γυναικεία κορμάκια...
B.SCOTT4
May 16 2008, 13:56
kalispera kai apo mena kurioi,
epitrepste mou na filosofisw ligo, kapoios proponitis kapote mas eixe pei oti o m*****s apo ton irwa apexei para polu ligo (einai coach a2 kai vixei polu...), anyway , i efoa 1 agwnistiki prin teleiwsei to protathlima mas to exei apodeiksei panw apo 4 fores!! tha mou peite logiko ti stigmi pou den einai mia organwmeni omada, kai edw fenetai pws ektos apo tin organwsi , tromero rolo pezei i thelisi kai to talento(ligo i polu), den exw tipota dedomeno mexri na teliwsei to protathlima, alla prepei na pw pws to theloume polu , o kathenas gia tous logous tou, telos na milisw gia tin prospatheia pou kanei to koukaki, pragmatika den perimena me tipota na xasei, na giati o athlitismos einai aprovleptos..kai kati akoma evlepa nba sto psifiako tis ert kai o voithos sxoliasti eipe pws einai pextis tou koukakiou kai pws eixan anaivei sigoura...min kanete ta idia lathi me mas , otan den exei teleiwsei tipota.....euxaristoume palatiani gia ti xara pou mas edwses!!! kai megalo bravo gia tin prospatheia tis peukis!
TO ASTRO TOU SENTOUKA SINEXIZETAI....BRAVO COACH!!!!!!
ο johny νικολάντος είναι έτοιμοσ να αγοράσει την ομάδα και θα προχωρήσει σε άμεση συγχώνευση με ομάδα της ΑΒΓ έσκα
καταγγέλω( τα στοιχεία μου μπορεί να σας τα δώσουν οι admin):
1.τον επιστάτη του γηπέδου( πιασμένος από ΟΦΗ) που όλη την εβδομάδα μας άναβε το καλοριφέρ ώστε να επηρεαστούμε από την αλλαγή θερμοκρασίας την ημέρα του αγώνα
2.την έσκα( πιασμένη από τον ΟΦΗ)που όρισε ενός λεπτου σιγή και με προκάλεσαν να μου πάρουν το δελτίο (σοβαρο θέμα άμα θέλει κανείς να το ανοίξει γιατί δεν νομίζω ότι έχουν γίνει ενός λεπτου σιγή για συναθλητές μας, άσε που είμαι εν γενει κατά αυτής της φαρσοκομωδίας)
3.tripontopirouna (πιασμένος από τον ΟΦΗ) για να μην βομβαρδίζει( 0/1 νομίζω εχθές)
4.την ομάδα της Κερατέας( πιασμένη από τον Πρωτέα) που δεν σκύλιασε να κερδίσει το παιχνιδι
5.γνωστη ταβέρνα της Κερατέας( πιασμένη από τον Πρωτέα) που χάρισε γουρουνόπουλο την προηγούμενη μέρα και τους έκατσε βαρύ
6.τον Βill που έταξε γκομενάκια από την αστείρευτη συλλογή του σε 2 παικτες του Κουκακίου για μειωμένη απόδοση(ψάχτο emekas είναι σοβαρή καταγγελία)
7.τον katso που όλο τάζει αλλά δεν έχουμε δει ούτε μπουτάκι
8.την Ολυμπιάδα Παπάγου, που χάρισε τη νίκη στα Βριλήσια( τα ξαδερφάκια το κανόνισαν ) για να κυνηγήσει τη 4-5 θέση για να ανέβουν μετά τις συγχωνεύσεις
tripontopirounas
May 16 2008, 14:08
Taper, εμένα θα με είχαν "πιάσει" μόνο αν βομβάρδιζα (a.k.a 1/23...-> και αυτό κάλπικο γιατί θα πατούσα τη γραμμή (του γκρεμού) )
loufer
May 16 2008, 14:09
QUOTE(B.SCOTT4 @ May 16 2008, 14:56 )
epitrepste mou na filosofisw ligo, kapoios proponitis kapote mas eixe pei oti o m*****s apo ton irwa apexei para polu ligo (einai coach a2 kai vixei polu...), anyway , i efoa 1 agwnistiki prin teleiwsei to protathlima mas to exei apodeiksei panw apo 4 fores!! tha mou peite logiko ti stigmi pou den einai mia organwmeni omada, kai edw fenetai pws ektos apo tin organwsi , tromero rolo pezei i thelisi kai to talento(ligo i polu), den exw tipota dedomeno mexri na teliwsei to protathlima, alla prepei na pw pws to theloume polu , o kathenas gia tous logous tou, telos na milisw gia tin prospatheia pou kanei to koukaki, pragmatika den perimena me tipota na xasei, na giati o athlitismos einai aprovleptos..kai kati akoma evlepa nba sto psifiako tis ert kai o voithos sxoliasti eipe pws einai pextis tou koukakiou kai pws eixan anaivei sigoura...min kanete ta idia lathi me mas , otan den exei teleiwsei tipota.....euxaristoume palatiani gia ti xara pou mas edwses!!! kai megalo bravo gia tin prospatheia tis peukis!
Ηθικόν δίδαγμα, η παράσταση δεν έχει τελειώσει μέχρι να βγει να τραγουδήσει η χοντρή...
Αλλά πραγματικά μπορεί να αποδειχθεί και το πολύ κακό για το τίποτα τα πεπραγμένα αυτής της αγωνιστικής:
A Σενάριο. Αναμένονται τρελές συγχωνεύσεις από Α2 μέχρι και Β ΕΣΚΑ, οπότε το Κουκάκι θα ανέβει έτσι και αλλιώς, μη σας πω και η Δάφνη
Β Σενάριο. Να χάσετε τελευταία αγωνιστική στο Σ.Λούης γιατί θα έχει αργήσει να έρθει το καραβάνι του Κατσό από τη Μολδαβία και Σλοβακία (σωστά Τεό?)
loufer
May 16 2008, 14:11
Taper, απορώ πως δεν έπιασες και μένα στο στόμα σου για το ματς με τον ΟΦΗΗ, πρέπει να έχεις αρχίσει να με συμπαθείς τελευταία, ούτε τάπες στα οικογενειακά διπλά δε μου ρίχνεις...
pain of salvation
May 16 2008, 14:14
QUOTE(loufer @ May 16 2008, 13:09 )
Ηθικόν δίδαγμα, η παράσταση δεν έχει τελειώσει μέχρι να βγει να τραγουδήσει η χοντρή...
Αλλά πραγματικά μπορεί να αποδειχθεί και το πολύ κακό για το τίποτα τα πεπραγμένα αυτής της αγωνιστικής:
A Σενάριο. Αναμένονται τρελές συγχωνεύσεις από Α2 μέχρι και Β ΕΣΚΑ, οπότε το Κουκάκι θα ανέβει έτσι και αλλιώς, μη σας πω και η Δάφνη
Β Σενάριο. Να χάσετε τελευταία αγωνιστική στο Σ.Λούης γιατί θα έχει αργήσει να έρθει το καραβάνι του Κατσό από τη Μολδαβία και Σλοβακία (σωστά Τεό?)
Γ Σενάριο. Χάνουμε στου Παπάγου
QUOTE(loufer @ May 16 2008, 14:11 )
Taper, απορώ πως δεν έπιασες και μένα στο στόμα σου για το ματς με τον ΟΦΗΗ, πρέπει να έχεις αρχίσει να με συμπαθείς τελευταία, ούτε τάπες στα οικογενειακά διπλά δε μου ρίχνεις...
δεν μιλάω χωρίς αποδείξεις.
αν και η βρώμα για το πως απόκτησες το αμάξι που έχεις έχει φτάσει μέχρι τον BILL
θα πάρεις καινούριο τώρα?
ρε με τόσες συγχωνεύσεις μπας και ανεβαίνουμε με νίκη στο Μαρούσι?
loufer
May 16 2008, 14:17
QUOTE(pain of salvation @ May 16 2008, 15:14 )
Γ Σενάριο. Χάνουμε στου Παπάγου
Δ Σενάριο... Μηδενίζεται η ΕΦΟΑ έπειτα από διαπληκτισμό taper και Katso στη συμφωνία με τις Μολδαβές (και τη Σλοβάκα του tripontopirouna) .Το γήπεδο γίνεται ρινγκ και ο Antonof με τον Β.Scott πλακώνουν τους διατητές...
loufer
May 16 2008, 14:19
QUOTE(taper @ May 16 2008, 15:15 )
δεν μιλάω χωρίς αποδείξεις.
αν και η βρώμα για το πως απόκτησες το αμάξι που έχεις έχει φτάσει μέχρι τον BILL
θα πάρεις καινούριο τώρα?
Περιμένω να τελειώσει τι πρωτάθλημα για να φέρω την Viper στο Γέρακα, έχουμε κάτι αναρχικούς που καίνε αμάξια (ο ένας μένει στου Παπάγου και ειδικεύεται στα γκαζάκια)...
loufer
May 16 2008, 14:21
QUOTE(taper @ May 16 2008, 15:17 )
ρε με τόσες συγχωνεύσεις μπας και ανεβαίνουμε με νίκη στο Μαρούσι?
Νίκη στο Μαρούσι, μηδενισμός Χαλανδρίου, Βριλησσίων,Αρίωνα και Κουκακίου, αφαίρεση 2 βαθμών και βγαίνεις τρίτος... Δεν είναι ουτοπικό...''λογικάααααααααααααααααααααααααα''
QUOTE(B.SCOTT4 @ May 16 2008, 11:56 )
Αγαπητέ φίλε,
Επειδη εγώ ήμουν αυτός που μιλούσα... Ένα mail έγραφε: "Εύχομαι να ανέβει το Κουκάκι για να χαρεί ο Στέφανος". Ρωτάει ο Τάσος Μαγουλάς: "Έχετε ανέβει". "Καλώς εχόντων των πραγμάτων"...
Ότι ανεβήκαμε σιγουρα δεν το είπα. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.
Johnny
May 16 2008, 15:43
QUOTE(S30 @ May 16 2008, 15:49 )
Αγαπητέ φίλε,
Επειδη εγώ ήμουν αυτός που μιλούσα... Ένα mail έγραφε: "Εύχομαι να ανέβει το Κουκάκι για να χαρεί ο Στέφανος". Ρωτάει ο Τάσος Μαγουλάς: "Έχετε ανέβει". "Καλώς εχόντων των πραγμάτων"...
Ότι ανεβήκαμε σιγουρα δεν το είπα. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.
Johnny
May 16 2008, 15:44
Liveris
May 16 2008, 17:15
Καλησπέρα στην παρέα,
Και να που φτάσαμε σε ένα χιτσκοκικό φινάλε...Κατ'αρχάς να δώσω συγχαρητήρια σε Παλατιανή που κέρδισε δικαιότατα και εκμεταλλεύτηκε την τραγική μας εμφάνιση. Εμείς δεν καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στη κρισιμότητα του αγώνα.Δικαιολογίες για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν υπάρχουν.Δεν ξέρω τελικά τι θα γίνει με πιθανές συγχωνεύσεις και στην τελευταία αγωνιστική που απομένει.Ότι και να γίνει πάντως ένα πράγμα είναι σίγουρο...ότι σε ένα πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών δεν μπορεί όλα να είναι αποτέλεσμα τύχης ή στησίματος. Άλλες ομάδες ήταν καλύτερες και περισσότερο σταθερές από κάποιες άλλες και ανεβαίνουν, άλλες ήταν λιγότερο σταθερές και πέφτουν.Δεν λέω παίζει ρόλο και ο παράγοντας τύχη και διαιτησία αλλά είναι πολλά τα 30 παιχνίδια για να προδικάσουν το τελικό αποτέλεσμα.
Υ.Γ.: Φίλε Τάκη εμείς τα έχουμε πει για τις ομάδες μας. Δεν έχετε παράπονο πάντως σας κάναμε αρκετά δωράκια φέτος
tasos5
May 16 2008, 18:50
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ "ΝΕΟΙ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ"
Σαλιγκαραδες αναψτε λαμπαδα στο μποι του μεγαλου Νικου Καρουτα που δεν σας εκλεισε το σπιτι στο Μαρουσι με μπαζερ μπιτερ απο το τριποντο,οπως εκανε περυσι και εκλεισε το σπιτι του Ωρωπου.........
αλλα γενικα αναψτε λαμπαδα στην ομαδα μας που σας εκανε τεραστιο δωρο....
και μπραβο στον φιλο απο Κουκακι που ειπε με κοντρα τους ρεφερι..... μιλαμε για 100-0
αλλα τα παιδια απο Κουκακι δεν τους ειδαμε στο ζεσταμα να εχουν μπει δυνατα,ηταν χαλαροι λες και εκαναν αγγαρεια....
tasos5
May 16 2008, 18:53
Κλωνατο?????σε πονεσε πολυ ο Χαβιαρης.......
tasos5
May 16 2008, 18:56
Χαβιαρη?????πονεσες πολυ τον Κλωνατο.......
asxeto_username
May 16 2008, 19:00
QUOTE(taper @ May 16 2008, 15:02 )
8.την Ολυμπιάδα Παπάγου, που χάρισε τη νίκη στα Βριλήσια( τα ξαδερφάκια το κανόνισαν ) για να κυνηγήσει τη 4-5 θέση για να ανέβουν μετά τις συγχωνεύσεις
Taper...
δεν μπορείς να μιλάς έτσι για εμάς... γιατί υπάρχει υλικό για σένα αμοντάριστο.....
είναι κρίμα να βγάλω στη φόρα και την υπόλοιπη φωτογραφία...
Johnny
May 16 2008, 19:03
loufer
May 16 2008, 19:10
QUOTE(Johnny @ May 16 2008, 20:03 )
Μισομπούκαλο Amaretto να περιμένεις από Κλωνάτο, και θα σου φάει και το γκομενάκι που θα φέρεις πριν το πάρεις χαμπάρι...
emekas
May 16 2008, 19:34
QUOTE(tasos5 @ May 16 2008, 19:50 )
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ "ΝΕΟΙ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ"
Σαλιγκαραδες αναψτε λαμπαδα στο μποι του μεγαλου Νικου Καρουτα που δεν σας εκλεισε το σπιτι στο Μαρουσι με μπαζερ μπιτερ απο το τριποντο,οπως εκανε περυσι και εκλεισε το σπιτι του Ωρωπου.........
αλλα γενικα αναψτε λαμπαδα στην ομαδα μας που σας εκανε τεραστιο δωρο....
και μπραβο στον φιλο απο Κουκακι που ειπε με κοντρα τους ρεφερι..... μιλαμε για 100-0
αλλα τα παιδια απο Κουκακι δεν τους ειδαμε στο ζεσταμα να εχουν μπει δυνατα,ηταν χαλαροι λες και εκαναν αγγαρεια....
και γω απο το κουκακι ειμαι και σου λεω οτι οι διαιτητες απλα ηταν ασχετοι.... εδωσαν τρια δευτερα σε alley hoop χωρις να υπαρχει πουθενα αμυνα.... το εχετε δει αυτο πουθενα????
και μετα το ημιχρονο που ειχε γινει λιγο ντερμπι το εχασαν τελειως απλα τραγικοι και σε καμια περιπτωση 100-0 απλα οτι εδιναν οτι ηθελαν
εδω η κοπελια οτι φαουλ εδινε εδειχνε οτι εγινε με το σωμα ακομα και πανω σε σουτ που χτυπαγαν χερια σωμα εδειχνε... δεν ηξερε κατι αλλο....
κερδισατε γιατι παιξατε καλυτερα ασε τους διαιτητες και τα γραφεια τελετων...
ας πουμε αυτο με το γραφειο τελετων δεν ειναι εριστικο jabar???
QUOTE(emekas @ May 16 2008, 20:34 )
κερδισατε γιατι παιξατε καλυτερα ασε τους διαιτητες και τα γραφεια τελετων...
ας πουμε αυτο με το γραφειο τελετων δεν ειναι εριστικο jabar???
Είναι λίγο εριστικό αλλά και ερειστικό της άποψης ότι ώρες ώρες χρειάζεστε έρεισμα από τους παιδαγωγούς
στις έριδες που ανοίγετε.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.