Help - Search - Members - Calendar
Full Version: (4) Washington Wizards vs (5) Atlanta Hawks
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
SG3ptshooter
(4) Washington Wizards [49-33] vs (5) Atlanta Hawks [43-39]





Playoffικό Status: WAS
Περιμένα με ενδιαφέρον να δω τους "νέους" Wizards που θα άλλαζαν πολλά από πέρυσι, το πολύ καλό δίδυμο στο backcourt παρέμεινε ίδιο αλλάζοντας μόνο tendencies, από κει και πέρα όμως είδαμε διάφορα ενδιαφέροντα. Ο Porter ανέβασε κι άλλο το status του σε σημείο που έφτασε να θεωρείται ένας απ' τους λιγότερο προβεβλημένους ικανούς συμπληρωματικούς σπεσιαλίστες βασικούς στο πρωτάθλημα, ο Oubre παρότι δεν είναι έτοιμος έκανε βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση και παίζει υπαρκτό ρόλο σε συνθήκες όπου χρειάζονται οι Wiz στο παρκέ παίκτες ικανούς να συνεισφέρουν. O Kieff και ο Gortat δεν είναι το καλύτερο δίδυμο στη λίγκα αλλά μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά στο φετινό πείραμα, το Μαχίμι έχασε μεγάλο μέρος της σεζόν και είναι ξανά εκτός εν όψει του πρώτου γύρου, θα χάσει τουλάχιστον τα 4 πρώτα παιχνίδια της σειράς και βλέπουμε, o Jason Smith έφαγε στη στροφή το φαβορί το φθινόπωρο για τέταρτο ψηλό το Nicholson και έχει βοηθήσει πολύ, ειδικά το τελευταίο διάστημα. Οι υπόλοιποι, ειδικά στα guards που περιμέναμε βοήθεια από 3-4 διαφορετικούς υποψηφίους, μοιραία έμειναν εκτός απ' τη στιγμή που έβγαλε χωρίς μεγάλο τραυματισμό τη σεζόν ο Beal, ήρθε και η προσθήκη του Jennings να μπερδέψει περισσότερο τα πράγματα στο second unit, δεν μ' άρεσε σαν κίνηση το ότι υπέγραψε στην πρωτεύουσα ο Brandon. O Bojan Bogdanovic πάλι ήταν σωστή κίνηση, όμως τρώει λεπτά απ' τον Όθωνα, αυτό από μόνο του είναι ένα πρόβλημα.. Ωραία επίθεση με επιμονή στα off ball screens ή στα πολλαπλά screens στις set επιθέσεις, αν δεν παραsettlάρουν οι stars τους θα βάλουν δύσκολα στους Hawks.

Ο Σταρίστας: John Wall

Tέταρτη συνεχόμενη παρουσία στο All-Star Game, τρίτη συνεχόμενη χρονιά με double double μέσο όρο στη σεζόν σε πόντους και assists, ρεκόρ καριέρας ο μέσος όρος των 23,1 πόντων ανά παιχνίδι. Έφτασε το προσωπικό βέλτιστο 48% στα δίποντα ενώ άγγιξε το επίσης μεγαλύτερο από ποτέ 15 fga/gm. Σούταρε αξιοπρεπώς απ' το τρίποντο, έμεινε ψηλά στις βολές, πρώτη φορά πέρασε έστω και οριακά το 45% fg τελικά. Τερμάτισε με 2+ τα κλεψίματα, ανέβασε τις assists στο προσωπικά ανεπανάληπτο 10,7 χωρίς να ανεβάσει τα λάθη. Εν ολίγοις για άλλη μια χρονιά έδειξε πως δεν έχει φτάσει στο ψηλότερο δυνατό σημείο της καριέρας του, άλλωστε είναι μόνο 26. Κέρδισε επιτέλους πολύ περισσότερες βολές, θεωρώ ανεξήγητο σε βαθμό πρόδηλης ανοησίας προπονητικά το να μην επιδιώκεις να τον στείλεις στη γραμμή, ποιος διάολο μπορεί να τον μαρκάρει όταν τρέχει κατά πάνω του.. Ο Brooks μπορεί να μην είναι τρομερός Xs n Os προπονητής αλλά είναι καλός ψυχολόγος και ξέρει να κάνει τα αυτονόητα. Παρά τις όποιες αντιρρήσεις που ακόμα μπορώ να δω και παρότι ουσιαστικά η πρόσληψή του έγινε μπας και πάρουν το Durant, βλέπω πολύ πιο έτοιμο το νεανικό κορμό και με περισσότερη αυτοπεποίθηση, που ξεκινά απ' το attitude του Wall. Χρωστάει καλύτερα playoffs απ' ότι στο παρελθόν ο John, από κει θα κερδίσει το εισιτήριο για την elite, ιδού η Ρόδος, ιδού και η μέτρια περιφερειακή άμυνα των Hawks.

Χρειάζεσαι επειγόντως ΡΕΣΤ φίλε μου! Otto Porter Ιδανικός Προορισμός: Κροατική Ριβιέρα
Οι τελευταίες 40 περίπου μέρες της σεζόν ήταν πραγματικό προΠασχαλινό βασανιστήριο για τον αγαπημένο μας Όθωνα Αχθοφόρο, έχει βάλει μόνο 27 τρίποντα στα τελευταία 22 παιχνίδια, στα πλαίσια των αλλαγών γύρω του έχει χάσει κι αυτός, όπως και άλλοι το groove του, αλλά ήταν τόσο τερματισμένος με απίθανα ποσοστά και +/- το διάστημα που πήγαινε τρένο η ομάδα, που μοιάζει να είναι αυτός που έχει χαθεί τελείως. Αν δεν έχει και πολλή ώρα τη μπάλα στην κατοχή του μοιάζει να είναι πιο δύσκολο να βγει απ' το πιο πρόσφατο funk. Ας τον πάρει ο Bogda το καλοκαίρι να τον κεράσει μια βδομάδα μπας και κερδίσει τη συγχώρεση των Porter fans που έχει τολμήσει να του ανακατέψει το ρόλο.

Ο ανεξπέκτος: Βojan Bogdanovic
Διάβαζα χτες πως ο Kieff τα πάει συχνά καλά με το Millsap, γέλασα. Αν μπει κάποιος να βάλει απρόσμενα πολλούς και να γυρίσει το ματς υπέρ των Wizards με αυτόν τον πάγκο προφανώς και είναι ο Bojan. Aνεξάρτητα απ' το ποιος θα τον μαρκάρει θα έχει το χώρο να ρίξει τα τρίποντα που κάποιες φορές μπορεί να βάλει μαζεμένα.


!!!Mismatch alert!!!
Αν ρίξουν το βάρος στο Wall δε μπορούν να περιορίσουν το Beal, αν δε ρίξουν το βάρος στο Wall δε μπορούν να τον περιορίσουν.





Playoffικό Status: ATL
Οι Hawks έφτασαν τις δέκα συνεχόμενες εμφανίσεις στην postseason του ΝΒΑ, το δεύτερο μεγαλύτερο active σερί πίσω μόνο απ' τους Spurs. Όλη αυτή η παρουσία στο πάνω μισό της κατάταξης για την Ανατολική περιφέρεια δεν έχει φέρει κάποιον τίτλο, ούτε καν μια παρουσία στους τελικούς για το franchise απ' τη Georgia. Φέτος ξεκίνησαν τη σεζόν με κάποια ερωτηματικά αφού αποφάσισαν να σουτάρουν τον Teague για να δώσουν τη μπάλα στο Schroder, ο Millsap είναι πάντα υποψήφιος προς αποχώρηση, βέβαια περισσότερο απ' όλα είχαμε την έλευση του Dwight που περιμέναμε να δούμε πως θα ανταποκριθεί σε έναν ακόμη νέο σταθμό της καριέρας του. Οι Hawks συνέχισαν να είναι απρόσμενα καλοί ή κακοί από βράδυ σε βράδυ, ικανοί να κερδίσουν τους ισχυρούς ή να χάσουν από ομάδες με πολύ χειρότερη συνολική παρουσία στη σεζόν, είχαν και κάποια παράδοξα μεγάλα άσχημα σερί, ειδικά τελευταία όταν έλειψε πολύ ο Millsap. Τελικά καταλήγουν προβλέψιμοι μέσα στην αστάθειά τους, ισορροπώντας λίγο πάνω απ' το 50% λόγω της καλής άμυνας κοντά στο καλάθι. Ο Schroder ακόμα μαθαίνει, κατά περίσταση είναι εντυπωσιακός με το απίθανο πρώτο βήμα που έχει, άλλες φορές ψάχνεται, πίσω του o Delaney δεν τα πήγε τόσο καλά, ήρθε τελευταία στιγμή η όχι τόσο ενίσχυση στο πρόσωπο του ελεύθερου Calderon. Ο Κorver αποχώρησε για να κυνηγήσει την ελπίδα ενός πρωταθλήματος με τους Cavaliers, o Tim Hardaway Jr. εξελίχθηκε από υποψήφιο έβδομο - όγδοο παίκτη σε σπουδαίο εκφραστή μιας γενικά υποτονικής επίθεσης, ο Sefolosha είναι ο εαυτός του, o Βembry παλεύει με το rookie status του, γεννά κάποιες προσδοκίες αλλά δεν έχει δώσει σταθερά λύσεις. Ο Bazemore δεν έχει κουμπώσει άριστα ως βασικός, είναι χειρότερος από πέρυσι, καραδοκούσε και έχει πάρει πολλα λεπτά μετά το All-Star break o Τaurean Prince που φωνάζει από χιλιόμετρα πως είναι ο επίδοξος νέος DeMarre. Πάντα υπάρχει κι o Dunleavy. Στα ψηλά γύρω απ' τους Howard και Millsap που δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις κινούνται διάφοροι ψιλοανάπηροι, ο Λιάκουρας ο Σοβατζής, ο πρώην καρντάσης κλπ αλλά η ελπίδα είναι μία, ο Mike o Muscala, που σίγουρα είναι ο ψηλός που θέλει στη δεύτερη πεντάδα του ο Budenholzer.


Ο Σταρίστας: Paul Millsap

Tέσσερα συνεχόμενα All-Star Games και για το Millsap, κάθε χρόνο ως Atlantαίος το καταφέρνει, η παρουσία του ήταν σπουδαία για τους Hawks παρότι δεν τα πήγε πάρα πολύ καλά σε κάποιους τομείς. Έριξε τα περισσότερα fga κατά μέσο όρο, έδωσε το χειρότερο fg% και ένα αρκετά χαμηλό 31,1% απ' το τρίποντο, μάξαρε όμως στις assists κι έδωσε τη συνδετική παρουσία μιας αρκετά υπολογίσιμης άμυνας.

Χρειάζεσαι επειγόντως ΡΕΣΤ φίλε μου! Malcolm Delaney Ιδανικός Προορισμός: Krasnodar
Mε 37,4% fg% και 23,6% τρίποντα στη σεζόν ως rookie, δε βλέπω να μακροημερεύει στη λίγκα. Είναι δύσκολο να είσαι go-to-guy χωρίς ξεχωριστά πόδια ακόμα και στη δεύτερη πεντάδα μιας ομάδας ΝΒΑ. Aν γυρίσει εδώ θα τον έχουμε στα ώπα ώπα.

Ο ανεξπέκτος: DeAndre Bembry

Έβαλε το πρώτο του τρίποντο προχτές, impossible is nothing. Δεν έχει περάσει ποτέ τους 10 πόντους στη σεζόν, όλοι οι άλλοι είναι μετρημένα κουκιά σε αυτήν την ομάδα, αν παίξει icon_drunk.gif είναι η επιλογή μου να γυρίσει ένα ματς με λίγο από κλεψίματα και καλάθια στο transition, καμιά καλή πάσα και φρέσκα πόδια. Το έχει κάνει δύο φορές σε απρόσμενα διπλά, στο Houston και στο Cleveland.

!!!Mismatch alert!!!
Ο Howard δεν είναι μεγάλο μέρος της επίθεσης των Hawks, μόνο στη rookie χρονιά του σκόραρε λιγότερο απ' όσο φέτος κατά μέσο όρο. Αλλά αν πάρει τη μάχη απ' το Gortat μπορούν οι Hawks να φέρουν τη σειρά στα μέτρα τους. Αν έλεγχα τους Wizards θα δοκίμαζα για κάμποσο σχήματα που θα τον ανάγκαζαν να βγει απ' τη ρακέτα περισσότερο.

Overview
Αν δε βγάλουν διπλό οι Hawks πάει για 4-1. H σειρά στην κανονική περίοδο ήταν 3-1 υπέρ της Washington που κέρδισε με τεράστια διαφορά το ματς που πήρε στην Atlanta, ενώ οι Hawks κέρδισαν μόνο το season opener των Wizards, που ξεκίνησαν με 2-8 τη σεζόν και δεν σε έκαναν να πιστέψεις πως θα ανέβουν τόσο στην πορεία. Είναι πολύ κοντά σε δυναμική οι ομάδες και δεν είναι στην καλύτερή τους οι Wizards, αλλά μοιάζουν να είναι πιο ικανοί να διαχειριστούν μια σειρά πολλαπλών παιχνιδιών απ' ότι η Αtlanta.
SG3ptshooter
Ρε φίλε η διαφορά βασικών και second unit της Washington είναι για να πηδήξεις απ' την ταράτσα σου κάπου στη West Virginia. Ευτυχώς που θα παίζουν 40+ οι τρεις βασικοί. tongue.gif
RipCity
O Ubre πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του πολύ παικταρά. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτός ο αέρας με τον οποίο μπήκε. Μια τρύπα στο νερό έκανε φυσικά.
SG3ptshooter
Η Olivia Harlan, η κοπέλα για το ρεπορτάζ, rolleyes.gif εκτός από κόρη του Kevin Harlan απ΄το 2k και τις μεταδόσεις football/basketball και του πρώην προέδρου Packers, είναι η σχέση του Sam Dekker, που δε γνωρίζει την έννοια της ήττας πέρα από παρουσίες στην IR.

1/10 fg ο πάγκος, 4 απ' τους 5 διψήφιο μείον στο ημίχρονο.
aegeansheed
QUOTE(SG3ptshooter @ Apr 16 2017, 21:27 ) *
Η Olivia Harlan, η κοπέλα για το ρεπορτάζ, rolleyes.gif

Έχουμε πει... GO FALCONS! hawks1-sm.gif

QUOTE(SG3ptshooter @ Apr 16 2017, 20:43 ) *
Ρε φίλε η διαφορά βασικών και second unit της Washington είναι για να πηδήξεις απ' την ταράτσα σου κάπου στη West Virginia.

Λογικό... όταν λείπει το Μαχίμι... tongue.gif
gerorge
Τα σκριν του Gortat ειναι οσο τρομερα οσο κι οι πασες του Wall.Οπου και να σκριναρει δημιουργει κενους χωρους
SG3ptshooter


Καλούλης, νταξ όχι και Rubio αλλά προσπαθεί, για ταγάρι...
aegeansheed
QUOTE(SG3ptshooter @ Apr 17 2017, 12:06 ) *
Καλούλης, νταξ όχι και Rubio αλλά προσπαθεί, για ταγάρι...


Playoff career high επίσης. 15 νομίζω (?) πόντοι στην 3η και τί... άλλο? Ααα... ότι η ALL-NBA αμυντική πεντάδα* φέτος ξεκινάει από αυτόν μήπως? Αλλά είναι αρχή ακόμα, πρώτο παιχνίδι, ζεσταίνεται το παλικάρι, μην περιμένουμε και θαύματα!

* Wall-Beverley-Kawhi-Green-Gobert
Air Kef
QUOTE
!!!Mismatch alert!!!
Ο Howard δεν είναι μεγάλο μέρος της επίθεσης των Hawks, μόνο στη rookie χρονιά του σκόραρε λιγότερο απ' όσο φέτος κατά μέσο όρο. Αλλά αν πάρει τη μάχη απ' το Gortat μπορούν οι Hawks να φέρουν τη σειρά στα μέτρα τους. Αν έλεγχα τους Wizards θα δοκίμαζα για κάμποσο σχήματα που θα τον ανάγκαζαν να βγει απ' τη ρακέτα περισσότερο.


Για λύπηση ο Ντουάιτ, πραγματικά. Με αντίπαλο τον 33χρονο πρώην αναπληρωματικό του, τον Κιφ και το χάος της front line της Was, φαίνεται να μην μπορεί να κάνει την διαφορά ούτε καν σε αυτό το σημείο. Χάνει ριμπάουντ, δεν τελειώνει φάσεις κτλ. κτλ. Απογοήτευση ρε γμτ, για έναν παίκτη που συγκρινόταν ΔΙΚΑΙΑ με τον Σακ στα νεανικά καλά του.


QUOTE
Ρε φίλε η διαφορά βασικών και second unit της Washington είναι για να πηδήξεις απ' την ταράτσα σου κάπου στη West Virginia. Ευτυχώς που θα παίζουν 40+ οι τρεις βασικοί. tongue.gif


Και παρόλο τις προσθήκες Μπόγκντα+Τζενινκς, η πτώση στην απόδοση της ομάδας είναι τεράστια. Ίσως θα πρέπει να δοκιμαστεί κάποιο τρικ, τύπου ο Beal να γίνει λίγο b unit leader για κάποια λεπτά και να πάρει ο Μπόγκντα να πάρει λεπτά δίπλα στον Ουόλ. Αιρετικό, αλλά με τέτοια χάλια στην b unit δεν πάνε πουθενά*.

*πουθενά πέρα από τον πρώτο γύρο, η Ατλάντα δεν φαίνεται να έχει ελπίδα.
aegeansheed
QUOTE(Air Kef @ Apr 17 2017, 14:08 ) *
Ίσως θα πρέπει να δοκιμαστεί κάποιο τρικ, τύπου ο Beal να γίνει λίγο b unit leader για κάποια λεπτά και να πάρει ο Μπόγκντα να πάρει λεπτά δίπλα στον Ουόλ. Αιρετικό, αλλά με τέτοια χάλια στην b unit δεν πάνε πουθενά*.


Νομίζω ότι αυτό που λες το είδα στις αρχές της 4ης και ήταν τότε ακριβώς που άρχισε ο πάγκος να κάνει... κάτι
Σε 5 λεπτά (όταν ξαναμπαίνει ο Wall) 15 πόντοι με τον Beal μπροστάρη.
QUOTE
4th Quarter
TIME TEAM PLAY SCORE
11:44 Jose Calderon lost ball turnover (Brandon Jennings steals) 76 - 83
11:40 Bojan Bogdanovic makes layup (Brandon Jennings assists) 76 - 85
11:26 Ersan Ilyasova bad pass (Bradley Beal steals) 76 - 85
11:22 Bojan Bogdanovic misses layup 76 - 85
11:22 Ersan Ilyasova defensive rebound 76 - 85
11:15 Jose Calderon makes layup 78 - 85
11:07 Bradley Beal makes 6-foot Driving Floating Jump Shot 78 - 87
10:57 Mike Dunleavy bad pass (Bradley Beal steals) 78 - 87
10:45 Bradley Beal makes 24-foot three point jumper (Kelly Oubre Jr. assists) 78 - 90
10:30 Tim Hardaway Jr. misses 28-foot three point jumper 78 - 90
10:29 Kelly Oubre Jr. defensive rebound 78 - 90
10:22 Ersan Ilyasova personal foul (Markieff Morris draws the foul) 78 - 90
10:22 Taurean Prince enters the game for Mike Dunleavy 78 - 90
10:15 Markieff Morris misses three point jumper 78 - 90
10:14 Taurean Prince defensive rebound 78 - 90
10:03 Kelly Oubre Jr. personal foul (Jose Calderon draws the foul) 78 - 90
9:56 Kelly Oubre Jr. blocks Tim Hardaway Jr.'s jumper 78 - 90
9:56 Brandon Jennings defensive rebound 78 - 90
9:52 Bojan Bogdanovic makes layup (Brandon Jennings assists) 78 - 92
9:36 Taurean Prince makes 23-foot three point jumper (Paul Millsap assists) 81 - 92
9:26 Bojan Bogdanovic misses 27-foot three point jumper 81 - 92
9:26 Jose Calderon defensive rebound 81 - 92
9:11 Paul Millsap makes 7-foot two point shot (Jose Calderon assists) 83 - 92
8:51 Bojan Bogdanovic misses 5-foot jumper 83 - 92
8:49 Tim Hardaway Jr. defensive rebound 83 - 92
8:42 Tim Hardaway Jr. misses 25-foot three point jumper 83 - 92
8:41 Taurean Prince offensive rebound 83 - 92
8:37 Tim Hardaway Jr. misses 29-foot three point jumper 83 - 92
8:37 Brandon Jennings defensive rebound 83 - 92
8:15 Kelly Oubre Jr. makes 26-foot three point jumper (Brandon Jennings assists) 83 - 95
8:15 Hawks Full timeout 83 - 95
8:15 Dwight Howard enters the game for Tim Hardaway Jr. 83 - 95
8:15 Kent Bazemore enters the game for Ersan Ilyasova 83 - 95
8:15 Dennis Schroder enters the game for Jose Calderon 83 - 95
8:00 Paul Millsap lost ball turnover (Bojan Bogdanovic steals) 83 - 95
7:41 Bradley Beal makes 18-foot two point shot 83 - 97
7:41 Kent Bazemore shooting foul (Bradley Beal draws the foul) 83 - 97
7:41 Bradley Beal makes free throw 1 of 1 83 - 98
7:22 Taurean Prince makes 10-foot two point shot 85 - 98
7:01 Bradley Beal misses 25-foot three point jumper 85 - 98
7:01 Paul Millsap defensive rebound 85 - 98
6:54 Markieff Morris personal foul (Dwight Howard draws the foul) 85 - 98
6:54 John Wall enters the game for Brandon Jennings 85 - 98
6:54 Marcin Gortat enters the game for Bojan Bogdanovic 85 - 98
6:45 Taurean Prince makes dunk (Kent Bazemore assists) 87 - 98
6:28 Kelly Oubre Jr. makes 13-foot two point shot (John Wall assists) 87 - 100


H απουσία του Γάλλου δε βοηθάει καθόλου την κατάσταση. Ο στόχος να επανεξεταστεί ήταν στις 7-10 μέρες δηλαδή σε 5 ημέρες περίπου, οπότε αποκλείεται να τον δούμε πριν το Game 4, για το οποίο θα είναι από τουλάχιστον doubtful αν όχι out. Εκτός αυτού είχαμε και την έξοδο του Jason Smith, που ήταν ο μόνος ψηλός που είχε απομείνει στο rotation, κάτι που σημαίνει ότι ίσως δούμε και τον Ochefu να παίρνει λεπτά στο επόμενο.
yorgos
Δεν ξέρω γιατί τη λένε βαρετή σειρά. Εγώ τη βλέπω να πάει στα 6-7 ματς με την Ατλάντα να περνάει, καλύτερο βάθος που θα παίξει ρόλο σε τόσο μεγάλη σειρά.

QUOTE
Για λύπηση ο Ντουάιτ, πραγματικά. Με αντίπαλο τον 33χρονο πρώην αναπληρωματικό του, τον Κιφ και το χάος της front line της Was, φαίνεται να μην μπορεί να κάνει την διαφορά ούτε καν σε αυτό το σημείο. Χάνει ριμπάουντ, δεν τελειώνει φάσεις κτλ. κτλ. Απογοήτευση ρε γμτ, για έναν παίκτη που συγκρινόταν ΔΙΚΑΙΑ με τον Σακ στα νεανικά καλά του.

Διαφωνώ. Υπήρχε όντως τεράστιο hype στα ντουζένια του, αλλά hype ήταν κι εντελώς άδικο για έναν ψηλό που δεν ξέρει να σουτάρει, να πασάρει, δεν έχει καμία αίσθηση του παιχνιδιού και του χαρίζονταν 4-5 φορές καταφανέστατα βήματα σε κάθε ματς. Σε σύγκριση με τους άλλους ψηλούς τοπ-10 της δεκαετίας είναι πολύ πίσω, εντός κι εκτός γηπέδου (είναι χαζό το παιδί, προβληματικό και ψωνάρα, φονικός συνδυασμός). Του βάλανε ένα σκασμό προπονητές (μέχρι και θρύλο της λίγκας) να του μάθει καμιά κίνηση, ανεπίδεκτος μαθήσεως. Κρίμα το κορμί, είναι ο Γιαφτόκας του ΝΒΑ και μάλιστα σε βάθος χρόνου. Όποιος GM τον έχει υπογράψει από τότε που μπήκε στη λίγκα πρέπει να σκίσει το πτυχίο του, να το φάει και να πάει για ψάρεμα στη Μογγολία. Εύκολα μέσα στις τοπ-20 απάτες "σούπερ σταρ" όλων των εποχώνε για μένα. Ο Δομινίκουλας ο Χόρφορντ ή ο γιοςτουτενίστα ο Νοά πιο μεγάλο legacy θα αφήσει από τον αναβολικοσφίχτερμαν που την πιάνει από το κοτσάνι. Θα περίμενε κανείς τουλάχιστον στην ηλικία που έχει να έχει μια εμπειρία... μπα, φαίνεται πιο ηλίθιος από ποτέ με και χωρίς τη μπάλα.
SteveNashidis
Συμφωνώ με τον Γιώργο ότι θα κρατήσει παραπάνω η σειρά. Με τόσο κακούς ψηλούς χθες η Ατλάντα και ήταν κοντά στο σκορ. Πρέπει να μαζέψουν ριμπαουντ όμως για να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί . Με άλλα λόγια οι Μιλσαπ και Χάουαρντ πρέπει να κόψουν τον αέρα σε Γκορτατ και Μορρις.

Και τώρα που είπα Μόρρις. Δεν τον αναγνώριζα με τον τρόπο που έπαιζε. Είχε τόσες δυνατότητες το παλικάρι και προτιμούσε να μαλώνει με παίκτες,προπονητές και ρέφερι όταν ήταν σε εμάς; Σίγουρα θα φάει τεχνικές σε αυτήν τη σειρά με την κόντρα που καλλιεργήθηκε από ότι είδα. rolleyes.gif

Επίσης μόνο εγώ φοβάμαι μη χτυπήσει ο Wall, με τον τρόπο που σωριάζεται όλη την ώρα μετά τα καλάθια του στον αιφνιδιασμό; biggrin.gif
aegeansheed
Ημίχρονο Game 2. Βασικοί Wizards: 38π - Βασικοί Hawks: 33π. Επίσης Πάγκος Hawks* (10π) < Πάγκος Wizards (13π), ναι, κι όμως, take.that.data.

Και όσο δεν αλλάζει κάτι ως προς τη ζυγαριά Βασικών προς την πλευρά των Ηawks (Milsapp-Howard, καμπανάκια) δε βλέπω να αλλάζουν και πολλά στη Σειρά.

* ο Sefolosha πήρε 4 λεπτά. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν του δίνουν τον Beal για "series task"...
aegeansheed
Τί λέγαμε... να σου ο Millman με 14 πόντους μόνο στην 3η περίοδο και οι Hawks μπήκαν μπροστά στην τέταρτη.

edit: κι εκεί που λες ότι η σαπίλα των δύο πάγκων θα εξουδετερώσει το effect τους στο σκορ, ξαφνικά νιώθει ο Brandon o Jennings... με 3 επιθέσεις δικές του (δύο hero ball iso fadeaways και μια ασίστ στον μοναδικό μπακαπ ψηλό) ισοφαρίζει το ματς.
Air Kef
Παιδιά την εχουμε χάσει λίγο αυτή την σειρα, πάμε λίγο:





QUOTE
Διαφωνώ. Υπήρχε όντως τεράστιο hype στα ντουζένια του, αλλά hype ήταν κι εντελώς άδικο για έναν ψηλό που δεν ξέρει να σουτάρει, να πασάρει, δεν έχει καμία αίσθηση του παιχνιδιού και του χαρίζονταν 4-5 φορές καταφανέστατα βήματα σε κάθε ματς.


Θα επανέλθω
Zephyr
Rivalry από τα LIDL αυτό το Markieff VS Millsap, θα το βλέπει ο Mourning παρέα με τοLarryτοJohnson και θα γελάνε icon_drunk.gif
jasonick
2-2 λοιπόν. Στον χθεσινό αγώνα ξεκίνησαν καλύτερα οι Wizards και πήραν διαφορά 7 πόντων στο τέλος της 1ης περιόδου, με τους Wall και Beal να ξεχωρίζουν, αλλά το δεύτερο δωδεκάλεπτο τους όμως ήταν τραγικό, με τα ποσοστά στα σουτ να είναι άσχημα (5/20) και τα λάθη (8) να γίνονται αβέρτα. Το χειρότερο για αυτούς όμως ήταν ότι η διαφορά αυτή χτίστηκε με τον Schroeder να μένει στον πάγκο λόγω φάουλ και τον Calderon να παίζει σχεδόν όλο το 12λεπτο χωρίς να καταφέρει η Washington να τον χτυπήσει αποτελεσματικά στην άμυνα. Σε αυτό το σημείο ο ανεξπέκτος καθοριστικός ήταν ο Bazemore με τα drive του -που πέρα του Γερμανού δεν υπάρχει άλλος παίκτης στο ρόστερ που να τα κάνει συνεχόμενα και αποτελεσματικά- δίνοντας ασσίστ στον Howard (το καλύτερο του παιχνίδι στη σειρά με διαφορά) κυρίως, αλλά και στην άμυνα ήταν καλός κλέβοντας 2 μπάλες. Στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου οι Wizards ισοφάρισαν αλλά κάπου εκεί #Wizardsbenchstrikesagain, μέχρι και tip in από τον ανεξπέκτο #2 Calderon φάγανε. tongue.gif Στη συνέχεια καθάρισαν το παιχνίδι οι Millsap και Schroeder με μεγάλα καλάθια.
Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν μας έκανε σοφότερους. Τραγικός ο πάγκος των Wizards, ο Millsap νίκησε κατά κράτος τον Morris, η επίθεση των Hawks πάθαινε μπλακάουτ κατά διαστήματα, οκ δηλαδή δεν είναι κάτι που δεν ξέραμε ήδη.
geo82
QUOTE (Zephyr @ Apr 25 2017, 16:26 ) *
Rivalry από τα LIDL αυτό το Markieff VS Millsap, θα το βλέπει ο Mourning παρέα με τοLarryτοJohnson και θα γελάνε icon_drunk.gif


Χαχαχα κορυφαίο σχόλιο! smiley.gif
jasonick
Νίκη για τους Wizards αλλά τα πράγματα όμως χθες δεν πήγαν όπως τα περίμεναν. Ο Morris συνέχισε να έχει προβλήματα με τα φάουλ, ο Smith αποχώρησε τραυματίας στο 3ο δεκάλεπτο και ο Gortat αναγκάστηκε να παίξει 24 λεπτά στο 2ο ημίχρονο. Παρόλα αυτά ήρθε η νίκη και θα μπορούσε να ήταν ακόμα πιο άνετη αν είχε γίνει καλύτερη διαχείρηση στο τέλος. Οι Wall και Beal ήταν κλασικά από τους καλύτερους της ομάδας, ο Porter έκανε καλό ματς και το μεγαλύτερο και ίσως απρόσμενο θετικό ήταν το πως τα πήγε ο πάγκος. Ο Bogdanovic ήταν ο σωστός, ο τίμιος -και κάτι παραπάνω- 6th man που περίμενε η Washington όταν έκανε το trade, ο Oubre βοήθησε πολύ στην άμυνα και οι Smith-Jennings ήταν αξιοπρεπείς.
Το μεγάλο ερωτηματικό είναι το πως θα εμφανιστούν στον επόμενο αγώνα. Ο Smith αποχώρησε τραυματίας, ο Mahinmi δεν ξέρουμε αν θα είναι παρών και αν συνεχίσει να τρομπάρει ο Morris με τα φάουλ, βλέπω τον Gortat να αποχωρεί με μπουκάλες οξυγόνου από τα 42+ λεπτά που θα παίξει. Ας αποθεώσω για άλλη μια φορά τον Beal που έβαλε δύσκολα καλάθια, έπαιξε και άμυνα πάνω στον Schroeder στο μεγαλύτερο διάστημα και αν δεν ήταν τόσο άστοχος στα 3ποντα θα έκανε το τέλειο παιχνίδι.
Με τον τρόπο που αμυνόταν η Washington έκλεινε το χώρο προς την ρακέτα και έδωσε το σουτ στον Schroeder και ο Γερμανός το εκμεταλλεύτηκε. Έκανε μεγάλο ματς, το πάλευε σχεδόν μόνος μπροστά μαζί με τον Millsap. Επίσης έμαθα/μάθαμε επιτέλους για το τσουλούφι του, λέει η μάνα του είχε κομμωτήριο και στα 17 του είπε να βάψει το μαλλί ξανθό για να ξεχωρίζει αλλά αυτός αποφάσισε να βάψει μόνο του τσουλούφι του. Από τότε το κράτησε για να θυμάται την μάνα του. ΟΡΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ -ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ- ΣΤΟ BASKETFORUM, ΣΤΑ ΩΠΑ ΩΠΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ. Ο Howard παραμένει καλός στην άμυνα αλλά μπροστά είναι να τον λυπάσαι ώρες ώρες. Γενικά αυτός και ο Gortat έχουν καταφέρει να εξουδετερώσουν ο ένας τον άλλον στο επιθετικό κομμάτι. Ο Bazemore μετά το μεγάλο παιχνίδι που έκανε αντιπροχθές δεν συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και ο Hardaway είχε ένα καλό διάστημα στην 3η περίοδο αλλά συνολικά ήταν πολύ άστοχος.

κλικ





T.W.Is.M.
Αντε να τελειωνουμε με τους περιεργους σημερα...
Εχουν και δευτερο γυρο εκει στην DC να παιξουν!
thalys
To πάλεψε να το γυρίσει η Ατλάντα, αλλά ο Wall καθάρισε την μπουγάδα στα κρίσιμα. Το Wall-Beal είναι το πιο υποτιμημένο δίδυμο της λίγκας. Δίδυμο που μπορεί να βάλει 70 πόντους συνολικά ανά πάσα στιγμή και παίζουν άμυνα. Δύσκολος αντίπαλος, δεν έχουν όμως πάγκο. Κάτι διάβασα για ένα επεισόδιο στον πάγκο που μπορεί να οδηγήσει σε τιμωρία κάποιων παικτών των μάγων, αλλά δεν έχω εικόνα.
aegeansheed
O Wall τελείωσε στην εξάδα με 29,5 πόντους 10.3 ασίστ 4 ριμπάουντ 2,4 κλεψιμοτάπες (0,7τ + 1,7κλ) 4,5 λάθη σε 39 λεπτά περίπου. Παίζει ως top10 παίκτης όλη τη χρονιά, συνεχίζει και στα playoffs.

Μας δίχασε λίγο στο τέλος... ohmy.gif
nikolas12
Μου αρέσουν πολύ οι Wizards φέτος, θεωρώ τον Wall έναν από τους πιο υποτιμημένους σταρ της λίγκας και το δίδυμο που σχηματίζει με τον Beal είναι εξαιρετικό. Η σειρά και τα νούμερα του πρώτου ήταν μαγικά Το κακό με τους μάγους είναι ότι δεν υπάρχει το απαιτούμενο βάθος στον πάγκο για να συνεχίσουν. Δεν το βλέπω να συνεχίζουν λοιπόν παρά τα νούμερα των σταρ τους και το κοουτσάρισμα του Brooks. Όπως και να 'χει, θεωρώ ότι το αξίζανε περισσότερο από τους συμπαθείς Hawks.
SteveNashidis
Aν δεν βελτιωθεί η Βοστώνη, οι Μάγοι θα μπορέσουν να μας προσφέρουν έναν ωραίο τελικό Ανατολής. Εξαιρετική η εμφάνιση των δύο Wall-Beal με την Ατλάντα και στο 6ο παιχνίδι. Έμοιαζαν να έχουν κουραστεί λίγο αλλά συνεχώς είχαν απαντήσεις. Βέβαια η Ατλάντα δεν τους κούρασε καθόλου ούτε αμυντικά, με τον Σρόιντερ να μην πιέζει ούτε όταν έχαναν για 9 λίγο πριν το τέλος, ούτε επιθετικά μιας και τις περισσότερες φορές ο Wall έπαιζε στην αδύνατη πλευρά και ελάχιστα κυνηγούσε ή έτρωγε σκριν.
Όμως η Ατλάντα φάνηκε περισσότερο ανταγωνιστική από ότι περίμενα. Εξαιρετικός ο Hardaway , πάλευε ως το τέλος. Ο Howard είχε χειρότερο impact από τον Oubre στη σειρά. Εύγε !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.