Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Φιλικη νικη ΠΑΟΚ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΠΑΟΚ
Warrior
bball.gif Φιλικό αγώνα, για να καταπολεμήσουν την απραξία των τελευταίων ημερών, έδωσαν στο κλειστό της Νεάπολης Ολύμπια Λάρισας και ΠΑΟΚ. Ο αγώνας ήταν ένα τεστ για τον Ρώσο σέντερ του ΠΑΟΚ Αλεξάνταρ Μπασμίνοφ, ο οποίος επέστρεψε στη δράση μετά από περίπου 3,5 μήνες, λόγω του σοβαρού του τραυματισμού στο γόνατο. Ο Μπασμίνοφ έπαιξε για περίπου ένα δεκάλεπτο στη φιλική αναμέτρηση, πέτυχε 4 πόντους και ικανοποίησε αρκετά τον Μπάνε Πρέλεβιτς, που δήλωσε για τον παίκτη του: “Ο Μπασμίνοφ δεν είναι ακόμα έτοιμος, χρειάζεται αρκετά παιχνίδια για να βρει τη φόρμα του, δεν μπορεί ακόμα να μπει δυνατά στις φάσεις, αλλά το σημαντικό είναι ότι ξεκίνησε και μπορούμε να τον υπολογίζουμε”. Για την ιστορία, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 100-89, έχοντας πρώτο σκόρερ τον Μουλαομέροβιτς με 25 πόντους. Για την Ολύμπια Λάρισας, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είδε τον Τάιρον Γκραντ να κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση με 38 πόντους, ενώ θετικές εντυπώσεις άφησε, στο ντεμπούτο του ο Μάικ Φίνλεϊ με 11 πόντους. Οι δύο ομάδες έπαιξαν ένα έξτρα δεκάλεπτο, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί με 117-107

Τα δεκάλεπτα: 16-26, 42-52, 71-75, 89-100/ 107-117
ΟΛΥΜΠΙΑ Λ. : Γκραντ 38 (1), Φίνλεϊ 11 (2), Παπαβασιλείου 4, Μπένερμαν 10 (1), Λάππας 11 (2), Νάκιτς 4, Πεϊτσίνοβιτς 7, Γιόνζεν 4, Κακλαμάνος, Χαρισμίδης
ΠΑΟΚ: Μουλαομέροβιτς 25 (5), Ταμίρ 19 (2), Γκργκατ 3, Νίλσεν 11 (1), Μπαλογιάννης 12 (4), Κορωνίδης, Βασιλόπουλος 11 (1), Βασιλειάδης 10 (1), Γκαγκαλούδης 3, Μπασμίνοφ 4, Μαυροκεφαλίδης 2

Απο sportnet.gr


Παρατεταμενες διακοπες κανει ο ΠΑΟΚ...
Ο επομενος αγωνας του ειναι στις 23 Απριλιου!

Οτι πρεπει για να δεσει η ομαδα μετα τις επιστροφες Μουλαομεροβιτς και Μπασμινοφ,
καθως και την προσθηκη του Μπαλογιαννη... wink.gif
oh bane bane
Το δεύτερο φιλικό ΠΑΟΚ-Ολυμπιας:

QUOTE
Δύο προβλήματα προέκυψαν για τον ΠΑΟΚ μετά το φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Ολύμπια Λάρισας. Ο Βασιλειάδης υπέστη διάστρεμμα και ο Γκργκατ χτύπησε στο αυτί. Εκφράζεται η αισιοδοξία ότι και οι δύο θα παίξουν στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Μακεδονικό. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Δικέφαλος κέρδισε 96-86.

Τους πόντους πέτυχαν : Μουλαομέροβιτς 18(2), Βασιλειάδης 16(2), Νίλσεν 10, Γκργκάτ 8, Μπαλογιάννης 7, Βασιλόπουλος 1, Γκαγκαλούδης 8 (2), Ταμίρ 12 (2), Μαυροκεφαλίδης 16. Δεν έπαιξε καθόλου ο Μπασμίνοφ.

Για την Ολύμπια : Χαρισμίδης 12, Γιόνσον 6(1), Νάκιτς 9(1), Παππάς 6(2), Μπένερμαν, Φίνλεϊ 10, Πεϊτσίνοβιτς 7, Βουκαντίνοβιτς 16(2), Παπαβασιλείου 5, Κακλαμάνος 3(1), Λιάκος 5, Παπακώστας 7.

Στο φιλικό δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Ρώσος Μπασμίνοφ που έφυγε από το γήπεδο στενοχωρημένος . Ο Πρέλεβιτς δήλωσε σχετικά : « Ήταν ένα παιχνίδι όπου δεν έπαιξαν μεγάλο ρόλο οι άμυνες. Ο Μπασμίνοφ δεν έπαιξε γιατί έχει μείνει πολύ πίσω όσον αφορά σε ταχύτητα και τάϊμινγκ. Δεν έχουμε πολυτέλεια να του δώσουμε χρόνο στα παιχνίδια που απομένουν».


Πηγή: Sportime.gr
Warrior
Τελος ο Μπασμινοφ απο τον ΠΑΟΚ,που δεν επεστρεψε στην Θεσσαλονικη...
harris
μμμ...μεγαλη απωλεια....σιγα τον μαλ....κα που θα τον παρακαλεσουν κιολας....ρε ουστ κατι τετοιοι παικτες...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.