Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΣΚΑΝΑ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3
politen
QUOTE(C05 @ Nov 18 2007, 00:32 ) *
Να' σαι καλά! biggrin.gif
Εμείς χαρήκαμε που είδαμε τις μελλοντικές Εσπερίδες... Αν δεν προλάβουμε αυριο, τη δευτέρα θα το εχετε...

ευχαριστω πολυ!! smiley.gif
καλη συνεχεια 41.gif icon_wave.gif
stef
QUOTE(C05 @ Nov 17 2007, 23:23 ) *
Οι wombers ήταν εκεί, αφού υποσχεθήκαμε οτι θα πηγαίνουμε και σε αυτές τις κατηγορίες. Ήταν όντως ένας πολύ εύκολος αγώνας και σε λίγο θα βάλουμε και κάποιο αποσπάσμα.

Ειναι πολυ ευχαριστο για μας να μας παρακολουθουν και να ενδιαφερονται για τις κατηγοριες μας ανθρωποι που δεν ασχολουνται ενεργα με αυτες..... smiley.gif
Θα ελπιζουμε στο μελλον να εχουμε και αλλες τετοιες ευκαιριες!! 41.gif
politen
Η επομενη αγωνιστικη...

ΝΕΟ ΚΛ.ΑΡΓΥΡ/ΛΗΣ 17:30 Α.Ο.Ν.Α-ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

ΝΕΟ ΚΛ.ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 18:30 ΚΡΟΝΟΣ-Α.Ο.ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

1ο ΚΛ.Δ.Γ.ΝΙΚΑΙΑΣ 17:30 ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ Α.Ο-ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦ.

ΚΛ.ΒΟΥΛΑΣ 16:30 ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΚΛ.ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 18:30 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ-ΦΑΡΟΣ

ΡΕΠΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡ.
stef
QUOTE(politen @ Nov 18 2007, 17:52 ) *
Η επομενη αγωνιστικη...

ΝΕΟ ΚΛ.ΑΡΓΥΡ/ΛΗΣ 17:30 Α.Ο.Ν.Α-ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

ΝΕΟ ΚΛ.ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 18:30 ΚΡΟΝΟΣ-Α.Ο.ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

1ο ΚΛ.Δ.Γ.ΝΙΚΑΙΑΣ 17:30 ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ Α.Ο-ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦ.

ΚΛ.ΒΟΥΛΑΣ 16:30 ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΚΛ.ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 18:30 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ-ΦΑΡΟΣ

ΡΕΠΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡ.

καλη επιτυχια σε ολες τις ομαδες!!!! smiley.gif
C05
Nα πουμε προγνωστικα?

Α.Ο.Ν.Α-ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ 2 Οι μικρές Εσπερίδες θα πάρουν τη νίκη άνετα. Η politen είναι έτοιμη από τώρα για το παιχνίδι biggrin.gif

ΚΡΟΝΟΣ-Α.Ο.ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ 1 Ντέρμπι

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ Α.Ο-ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦ. 2 Η Τερψιθέα πρέπει να είναι λίγο καλύτερη ομάδα

ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2 Χωρίς να έχω δει τον Πανιώνιο, νομίζω πως θα κερδίσει εύκολα τον Πρωτέα

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ-ΦΑΡΟΣ 2 Ντέρμπι, αλλά πιστεύω σε αυτά που έχει πει η stef για την ομάδα της biggrin.gif
stef
QUOTE(C05 @ Nov 24 2007, 11:41 ) *
Nα πουμε προγνωστικα?

Α.Ο.Ν.Α-ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ 2 Οι μικρές Εσπερίδες θα πάρουν τη νίκη άνετα. Η politen είναι έτοιμη από τώρα για το παιχνίδι biggrin.gif

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ Α.Ο-ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦ. 2 Η Τερψιθέα πρέπει να είναι λίγο καλύτερη ομάδα

ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2 Χωρίς να έχω δει τον Πανιώνιο, νομίζω πως θα κερδίσει εύκολα τον Πρωτέα

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ-ΦΑΡΟΣ 2 Ντέρμπι, αλλά πιστεύω σε αυτά που έχει πει η stef για την ομάδα της biggrin.gif

Noμιζω οτι τα προγνωστικα σου C05 ειναι τα σωστα....
Βεβαια δεν ξερω πως θα ανταπεξελθουμε αφου ο coach μας περασε ασχημες μερες με την γνωστη τραγωδια.... sad.gif
(η νικη για εμας ειναι δεδομενη,οσο αναφορα την ψυχολογια μας παντα χωρις να υποτιμουμε τον αντιπαλο)
Καλη επιτυχια σε ολα τα κοριτσια!!!!

Υ.Γ1.politen περιμενω ενημερωση!! smiley.gif
Υ.Γ2.οι wombers θα ειναι σε κανενα αγωνα το σαββατοκυριακο??
C05
QUOTE(stef @ Nov 24 2007, 12:07 ) *
Noμιζω οτι τα προγνωστικα σου C05 ειναι τα σωστα....
Βεβαια δεν ξερω πως θα ανταπεξελθουμε αφου ο coach μας περασε ασχημες μερες με την γνωστη τραγωδια.... sad.gif
(η νικη για εμας ειναι δεδομενη,οσο αναφορα την ψυχολογια μας παντα χωρις να υποτιμουμε τον αντιπαλο)
Καλη επιτυχια σε ολα τα κοριτσια!!!!

Υ.Γ1.politen περιμενω ενημερωση!! smiley.gif
Υ.Γ2.οι wombers θα ειναι σε κανενα αγωνα το σαββατοκυριακο??

Οταν σας δω όλες θα έχω πιο σφαιρική αποψη... tongue.gif
Δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε σήμερα. Αύριο θα πάμε σε κάποιο παιχνίδι Α1 και μάλλον σε κάποιο της ΕΣΚΑ (γυναικείο)
Καλή επιτυχία στην ομάδα σου και σε όλες τις υπόλοιπες! biggrin.gif
politen
QUOTE(C05 @ Nov 24 2007, 11:41 ) *
Nα πουμε προγνωστικα?

Καλη επιτυχια σε ολες τις ομαδες smiley.gif
θα τα πουμε μετα το παιχνιδι!!! icon_wave.gif
politen
Υ.Γ1.politen περιμενω ενημερωση

ΑΟΝΑ-ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ 27-88!!!!

stef περιμενω αποτελεσμα smiley.gif icon_wave.gif
stef
QUOTE(politen @ Nov 24 2007, 19:07 ) *
Υ.Γ1.politen περιμενω ενημερωση

ΑΟΝΑ-ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ 27-88!!!!

stef περιμενω αποτελεσμα smiley.gif icon_wave.gif

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ-ΦΑΡΟΣ 24-51
μετα απο μια κακη εμφανιση η ομαδα μου νικησε στο κλειστο του κορυδαλλου αν και καποια ευτραπελα με τους διαιτητες μας αποσυντονισαν. bball.gif

οποιαδηποτε αλλα αποτελεσματα δεκτα.... smiley.gif
C05
QUOTE(politen @ Nov 24 2007, 19:07 ) *
ΑΟΝΑ-ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ 27-88!!!!

41.gif 77.gif
QUOTE(stef @ Nov 24 2007, 22:17 ) *
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ-ΦΑΡΟΣ 24-51

41.gif 77.gif
Μπράβο και στις 2!
C05
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α’ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (ΕΣΚΑΝΑ)

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον φαίνεται να έχει το πρωτάθλημα των κορασίδων, καθώς δεν είναι τελείως ξεκάθαρο ποιες τέσσερις ομάδες θα περάσουν στο final 6.
Θα είναι
Πανιώνιος - Εσπερίδες - Φάρος - Προοδευτική?
Πανιώνιος - Εσπερίδες - Φάρος - Πρωτέας?
Πανιώνιος - Εσπερίδες - Πρωτέας - Προοδευτική?
ή κάποιος άλλος συνδυασμός?
Στην πορεία θα φανεί...
Τα αποτελέσματα και αυτής της αγωνιστικής ήρθαν, όπως τα περιμέναμε. Αξιοσημείωτη ήταν η προσπάθεια του Ελληνικού για τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Κρόνου. Πάλεψε μέχρι το τέλος, αλλά δεν τα κατάφερε…

8η Αγωνιστική
ΑΟΝΑ - Εσπερίδες → 27-88
Ελληνικό - Κρόνος → 45-46
Ιωνικός Νίκαιας - Τερψιθέα → 27-50
Πρωτέας Β - Πανιώνιος → 29-49
Προοδευτική - Φάρος ΑΟ → 34-51
Ρεπό → Φοίνικας Πειρ

Βαθμολογία
Πανιώνιος (14), Φάρος ΑΟ (14), Εσπερίδες (13), Προοδευτική (13), Πρωτέας Β (12), Τερψιθέα (12), Κρόνος (9), ΑΟΝΑ (9), Φοίνικας Πειρ (9), Ιωνικός Νίκαιας (8), Ελληνικό (7)

από womba-womba.blogspot.com
politen
QUOTE(C05 @ Nov 27 2007, 15:42 ) *
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α’ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (ΕΣΚΑΝΑ)

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον φαίνεται να έχει το πρωτάθλημα των κορασίδων, καθώς δεν είναι τελείως ξεκάθαρο ποιες τέσσερις ομάδες θα περάσουν στο final 6.
Θα είναι
Πανιώνιος - Εσπερίδες - Φάρος - Προοδευτική?
Πανιώνιος - Εσπερίδες - Φάρος - Πρωτέας?
Πανιώνιος - Εσπερίδες - Πρωτέας - Προοδευτική?
ή κάποιος άλλος συνδυασμός?
Στην πορεία θα φανεί...
Τα αποτελέσματα και αυτής της αγωνιστικής ήρθαν, όπως τα περιμέναμε. Αξιοσημείωτη ήταν η προσπάθεια του Ελληνικού για τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Κρόνου. Πάλεψε μέχρι το τέλος, αλλά δεν τα κατάφερε…

8η Αγωνιστική
ΑΟΝΑ - Εσπερίδες → 27-88
Ελληνικό - Κρόνος → 45-46
Ιωνικός Νίκαιας - Τερψιθέα → 27-50
Πρωτέας Β - Πανιώνιος → 29-49
Προοδευτική - Φάρος ΑΟ → 34-51
Ρεπό → Φοίνικας Πειρ

Βαθμολογία
Πανιώνιος (14), Φάρος ΑΟ (14), Εσπερίδες (13), Προοδευτική (13), Πρωτέας Β (12), Τερψιθέα (12), Κρόνος (9), ΑΟΝΑ (9), Φοίνικας Πειρ (9), Ιωνικός Νίκαιας (8), Ελληνικό (7)

από womba-womba.blogspot.com

Κατα την γνωμη μου οι 3 πρωτες θεσεις ειναι εξασσφαλισμενες απο τον πανιωνιο,εσπεριδες και φαρο smiley.gif!!!!για την 4η θεση θα παλεψει ο πρωτεας και η προοδευτικη smiley.gif
C05
QUOTE(politen @ Nov 27 2007, 15:48 ) *
Κατα την γνωμη μου οι 3 πρωτες θεσεις ειναι εξασσφαλισμενες απο τον πανιωνιο,εσπεριδες και φαρο smiley.gif!!!!για την 4η θεση θα παλεψει ο πρωτεας και η προοδευτικη smiley.gif

Συμφωνώ μαζί σου.. biggrin.gif
stef
QUOTE(C05 @ Nov 27 2007, 15:50 ) *
Συμφωνώ μαζί σου.. biggrin.gif

Νομιζω οτι εχετε απολυτο δικιο..... smiley.gif
(ποιος δεν θα υποστηριζε την ομαδα του??)
Υ.Γ.Νομιζω οτι υπαρχει λαθος στην βαθμολογια μας αφου ο ΦΑΡΟΣ πρεπει να εχει 13 και οι ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ 14 βαθμους νομιζω....
για κοιταξτε το!!! wink.gif
C05
QUOTE(stef @ Nov 27 2007, 18:00 ) *
Νομιζω οτι εχετε απολυτο δικιο..... smiley.gif
(ποιος δεν θα υποστηριζε την ομαδα του??)
Υ.Γ.Νομιζω οτι υπαρχει λαθος στην βαθμολογια μας αφου ο ΦΑΡΟΣ πρεπει να εχει 13 και οι ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ 14 βαθμους νομιζω....
για κοιταξτε το!!! wink.gif

Nομίζω οτι είναι σωστό. Οι Εσπερίδες έχουν έναν αγώνα λιγότερο
stef
QUOTE(C05 @ Nov 27 2007, 22:36 ) *
Nομίζω οτι είναι σωστό. Οι Εσπερίδες έχουν έναν αγώνα λιγότερο

Πρεπει για αυτο να ρωτησουμε την politen....
Σιγουρα θα ξερει κατι παραπανω!!!! smiley.gif
politen
QUOTE(stef @ Nov 28 2007, 14:46 ) *
Πρεπει για αυτο να ρωτησουμε την politen....
Σιγουρα θα ξερει κατι παραπανω!!!! smiley.gif

Η βαθμολογια ειναι σωστη γιατι οι ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ εχουν πραγματοποιησει το ρεπο τους ενω ο ΦΑΡΟΣ οχι ακομα smiley.gif
stef
QUOTE(politen @ Nov 28 2007, 14:57 ) *
Η βαθμολογια ειναι σωστη γιατι οι ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ εχουν πραγματοποιησει το ρεπο τους ενω ο ΦΑΡΟΣ οχι ακομα smiley.gif

σωστα!!!! tongue.gif
αλλα αυτη την εβδομαδα θα αλλαξει η βαθμολογια..................... blove.gif
stef
Χρειαζομαστε αποτελεσματα επειγοντως!!!! w00t.gif
Βοηθεια παρακαλω!!! sad.gif
Οτιδηποτε δεκτο............. smiley.gif
politen
QUOTE(stef @ Dec 1 2007, 19:17 ) *
Χρειαζομαστε αποτελεσματα επειγοντως!!!! w00t.gif
Βοηθεια παρακαλω!!! sad.gif
Οτιδηποτε δεκτο............. smiley.gif

Το Εσπερίδες - Κρόνος αναβλήθηκε για τη Δευτέρα λόγω του αγώνα ΕΣΚΑΝΑ-ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (82-22 41.gif )
Για τα υπόλοιπα παιχνίδια δεν γνωρίζω τίποτα. Ισως κάποια να αναβλήθηκαν επίσης για τον ίδιο λόγο.
stef
QUOTE(politen @ Dec 1 2007, 19:48 ) *
Το Εσπερίδες - Κρόνος αναβλήθηκε για τη Δευτέρα λόγω του αγώνα ΕΣΚΑΝΑ-ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (82-22 41.gif )
Για τα υπόλοιπα παιχνίδια δεν γνωρίζω τίποτα. Ισως κάποια να αναβλήθηκαν επίσης για τον ίδιο λόγο.

Και εγω ειχα απορια πως δεν εγινε γνωστη η αναβολη των αγωνων λογω του αγωνα της ΕΣΚΑΝΑ..... biggrin.gif
stef
ξερουμε ποτε θα γινουν τελικα οι αναβληθεντες αγωνες του προηγουμενου σαββατοκυριακου????? blink.gif

επισης υπαρχει καποιο προγραμμα της ερχομενης αγωνιστικης ,αφου το site της ΕΣΚΑΝΑ δεν εχει ενημερωθει ακομα......? 68.gif
Coach K
QUOTE(stef @ Dec 4 2007, 13:40 ) *
ξερουμε ποτε θα γινουν τελικα οι αναβληθεντες αγωνες του προηγουμενου σαββατοκυριακου????? blink.gif

επισης υπαρχει καποιο προγραμμα της ερχομενης αγωνιστικης ,αφου το site της ΕΣΚΑΝΑ δεν εχει ενημερωθει ακομα......? 68.gif

Το site της ΕΣΚΑΝΑ θα ενημερωθεί μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα. Για τέτοια οργάνωση μιλάμε.
stef
QUOTE(Coach K @ Dec 5 2007, 14:39 ) *
Το site της ΕΣΚΑΝΑ θα ενημερωθεί μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα. Για τέτοια οργάνωση μιλάμε.

Αυτο το ανεκδοτο με την οργανωση ειναι πολυ πετυχημενο........... 19.gif 19.gif 19.gif
Μονο για τα ανδρικα τμηματα γνωριζουν τι εστι αυτη η λεξη και για το γυναικειο βαρκουλες αρμενιζουν!!!! shot.gif
Να φανταστειτε το site εχει ενημερωθει για τα αποτελεσματα στους αγωνες των ανδρων την επομενη το μεσημερι
ενω για τις αλλες κατηγοριες ουτε της πρωτης αγωνιστικης...... 68.gif blink.gif sad.gif 68.gif
stef
QUOTE(Coach K @ Dec 5 2007, 14:39 ) *

Αυτο το ανεκδοτο με την οργανωση ειναι πολυ πετυχημενο........... 19.gif 19.gif 19.gif
Μονο για τα ανδρικα τμηματα γνωριζουν τι εστι αυτη η λεξη και για το γυναικειο βαρκουλες αρμενιζουν!!!! shot.gif
Να φανταστειτε το site εχει ενημερωθει για τα αποτελεσματα στους αγωνες των ανδρων την επομενη το μεσημερι
ενω για τις αλλες κατηγοριες ουτε της πρωτης αγωνιστικης...... 68.gif blink.gif sad.gif 68.gif
stef
Στο κλειστο της Βουλας εγινε ενας ωραιος αγωνας παρα το χαμηλο σκορ.... 41.gif
ΠΡΩΤΕΑΣ-ΦΑΡΟΣ 22-35 blove.gif
Η ομαδα μου επαιξε πολυ ωραιο μπασκετ ανα διαστηματα αν και η μπαλα δεν μας εκανε το χατιρι. 77.gif

Παρακαλω ποσταρετε αλλα αποτελεσματα για να ενημερωνομαστε οι ενδιαφερομενοι!! smiley.gif
politen
QUOTE(stef @ Dec 9 2007, 11:39 ) *
Στο κλειστο της Βουλας εγινε ενας ωραιος αγωνας παρα το χαμηλο σκορ.... 41.gif
ΠΡΩΤΕΑΣ-ΦΑΡΟΣ 22-35 blove.gif
Η ομαδα μου επαιξε πολυ ωραιο μπασκετ ανα διαστηματα αν και η μπαλα δεν μας εκανε το χατιρι. 77.gif

Παρακαλω ποσταρετε αλλα αποτελεσματα για να ενημερωνομαστε οι ενδιαφερομενοι!! smiley.gif

Ιωνικός - Εσπερίδες 27 - 86 69.gif
stef
Ο πρωτος γυρος για την ομαδα μου κλεινει με ενα παιχνιδι εντος εδρας....... smiley.gif
ΦΑΡΟΣ-ΑΟΝΑ

ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! 69.gif
C05
QUOTE(stef @ Dec 11 2007, 21:21 ) *
Ο πρωτος γυρος για την ομαδα μου κλεινει με ενα παιχνιδι εντος εδρας....... smiley.gif
ΦΑΡΟΣ-ΑΟΝΑ
ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! 69.gif

Tι ώρα είναι το παιχνίδι? Και γενικά τα παιχνίδια αυτό το Σάββατο?
stef
QUOTE(C05 @ Dec 14 2007, 15:59 ) *

το παιχνιδι θα αρχισει στις 11.30 στο κλειστο της Ιχθυοσκαλας....
οσοι πιστοι προσελθετε! smiley.gif
για αλλα παιχνιδια δεν γνωριζω.. bball.gif
politen
QUOTE(C05 @ Dec 14 2007, 15:59 ) *

ΚΛ.ΕΣΠΕΡΟΥ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ 19:30
ΚΛ.ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΡΙΚΑΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ 16:30
ΚΛ.ΣΑΛΠΕΑΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ-ΚΡΟΝΟΣ 9:00
ΚΛ.ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΦΑΡΟΣ-ΑΟΝΑ 11:30
ΚΛ.ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ-ΠΡΩΤΕΑΣ 18:30
C05
QUOTE(stef @ Dec 14 2007, 22:38 ) *
το παιχνιδι θα αρχισει στις 11.30 στο κλειστο της Ιχθυοσκαλας....
οσοι πιστοι προσελθετε! smiley.gif
για αλλα παιχνιδια δεν γνωριζω.. bball.gif

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα σου stef! 41.gif 77.gif 41.gif 77.gif
Πολύ ωραίο σύνολο οι παίκτριες του Φάρου και ο προπονητής...
Είδαμε ένα ωραίο παιχνίδι με εύκολη βέβαια νίκη της ομάδας σου επί του ΑΟΝΑ...
Μπράβο.. 41.gif 41.gif
C05
QUOTE(politen @ Dec 14 2007, 22:42 ) *
ΚΛ.ΕΣΠΕΡΟΥ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ 19:30

Politen, τι έκανε η ομάδα σου? Πόσο κέρδισε? biggrin.gif
politen
QUOTE(C05 @ Dec 15 2007, 20:53 ) *
Politen, τι έκανε η ομάδα σου? Πόσο κέρδισε? biggrin.gif

72-13 smiley.gif
ο Φαρος ποσο ηρθε?
C05
QUOTE(politen @ Dec 15 2007, 22:21 ) *
72-13 smiley.gif
ο Φαρος ποσο ηρθε?

Mπράβο 41.gif 41.gif
Δεν θυμάμαι ακριβώς πάντως η διαφορά ήταν τεράστια.. Κάτι σαν το δικό σας σκορ
stef
QUOTE(C05 @ Dec 15 2007, 22:58 ) *
Mπράβο 41.gif 41.gif
Δεν θυμάμαι ακριβώς πάντως η διαφορά ήταν τεράστια.. Κάτι σαν το δικό σας σκορ

ο ΦΑΡΟΣ ηρθε 62-11... smiley.gif
για λεπτομερειες στειλτε πμ....
stef
Μετα τις ημερες των διακοπων το πρωταθλημα συνεχιζετε κανονικα! 77.gif

ΙΩΝΙΚΟΣ-ΦΑΡΟΣ 17.30

οποιος γνωριζει αλλες ωρες ας ποσταρει. blove.gif

ΥΓ.Καλη επιτυχια στα κοριτσια της ΕΣΚΑΝΑ που αναχωρουν για Μεσολογγι!!!!
smiley.gif
stef
Με δυο αγωνες συνεχιστηκε το πρωταθλημα λογω του τουρνουα των Χριστουγεννων.

ΙΩΝΙΚΟΣ-ΦΑΡΟΣ 14-96 (!!!) 41.gif 69.gif 77.gif

Συνεχιζουμε τη χρονια οπως την αρχισαμε, φορμαρισμενες και ετοιμες για τα καλυτερα!!!! smiley.gif smiley.gif smiley.gif
outSider
Χθες εγινε ενα συναρπαστικο παιχνιδι στο κλειστο του Εσπερου.
Οι Εσπεριδες νικησαν τον Πανιωνιο 45-35. Ηταν καλυτερες και μπροστα στο σκορ σχεδον σε ολη τη διαρκεια του αγωνα και στο τελος καταφεραν να καλυψουν και τη διαφορα του πρωτου αγωνα (6 ποντοι).
Το ευχαριστο ηταν οτι το κλειστο ειχε πολυ κοσμο , εκτος των αλλων βρεθηκαν εκει αθλητριες, προπονητες και παραγοντες απο πολλα σωματεια της εσκανα αλλα και της εσκα !!
tsops
QUOTE(outSider @ Jan 15 2008, 13:43 ) *
Οι Εσπεριδες νικησαν τον Πανιωνιο 45-35. Ηταν καλυτερες και μπροστα στο σκορ σχεδον σε ολη τη διαρκεια του αγωνα και στο τελος καταφεραν να καλυψουν και τη διαφορα του πρωτου αγωνα (6 ποντοι).
Το ευχαριστο ηταν οτι το κλειστο ειχε πολυ κοσμο , εκτος των αλλων βρεθηκαν εκει αθλητριες, προπονητες και παραγοντες απο πολλα σωματεια της εσκανα αλλα και της εσκα !!

Όντως πολύ ευχάριστο και εύχομαι και εγώ να επαναληφθεί, αλλά ταυτόχρονα προσωπικά με δυσαρέστησε πολύ το γεγονός όταν είδα 15χρονη αθλήτρια να κάνει συνεχή παράπονα στις συναθλήτριές της, να δίνει οδηγίες και να διαμαρτύρεται έντονα στους διαιτητές και μάλιστα να έχει έντονο διάλογο με συμπαίκτριά της η οποία της έλεγε να ηρεμήσει και να σταματήσει, παρά ταύτα με καμία αντίδραση από τους ιθύνοντες (ούτε καν αλλαγή).

Κρίμα παιδιά, είμαστε πάνω από όλα παιδαγωγοί και τέτοιες συμπεριφορές δεν πρέπει να τις αφήνουμε. Τα παιδιά είναι παιδιά και όταν αφήνουμε τέτοιες αντιδράσεις έτσι, τότε θεωρούν ότι αυτό που κάνουν είναι το σωστό. Κρίμα, διότι η συγκεκριμένη θεωρείται από το σύλλογό της ταλέντο και αν μη τι άλλο πρέπει πρώτα από όλα να προστατευτεί. Έτσι όμως, εκτίθεται και μάλιστα δείχνει άσχημη εικόνα.
stef
QUOTE(outSider @ Jan 15 2008, 13:43 ) *

συγχαρητηρια στις Εσπεριδες για την νικη αυτη..! smile.gif
το Σαββατο ακολουθει αλλο σημαντικο παιχνιδι ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ-ΦΑΡΟΣ
ελπιζω να δουμε ωραιο μπασκετ και ας νικησει ο καλυτερος!!!!!!!!!! smiley.gif

ΥΓ.1.ωρα εναρξης αγωνα δε γνωριζω αλλα οποιος ξερει ας ποσταρει! tongue.gif (politen αν δεν καταλαβες σε εσενα απευθυνομαι!!!!) 69.gif 69.gif

ΥΓ.2.προγνωστικα θελω......
stef
QUOTE(tsops @ Jan 15 2008, 14:54 ) *
Όντως πολύ ευχάριστο και εύχομαι και εγώ να επαναληφθεί, αλλά ταυτόχρονα προσωπικά με δυσαρέστησε πολύ το γεγονός όταν είδα 15χρονη αθλήτρια να κάνει συνεχή παράπονα στις συναθλήτριές της, να δίνει οδηγίες και να διαμαρτύρεται έντονα στους διαιτητές και μάλιστα να έχει έντονο διάλογο με συμπαίκτριά της η οποία της έλεγε να ηρεμήσει και να σταματήσει, παρά ταύτα με καμία αντίδραση από τους ιθύνοντες (ούτε καν αλλαγή).

Κρίμα παιδιά, είμαστε πάνω από όλα παιδαγωγοί και τέτοιες συμπεριφορές δεν πρέπει να τις αφήνουμε. Τα παιδιά είναι παιδιά και όταν αφήνουμε τέτοιες αντιδράσεις έτσι, τότε θεωρούν ότι αυτό που κάνουν είναι το σωστό. Κρίμα, διότι η συγκεκριμένη θεωρείται από το σύλλογό της ταλέντο και αν μη τι άλλο πρέπει πρώτα από όλα να προστατευτεί. Έτσι όμως, εκτίθεται και μάλιστα δείχνει άσχημη εικόνα.

Υποθετω ονοματα δν λεμε υπολειψεις δεν θυγουμε ε?? 32.gif
αν και θα ηθελα να μαθω ποια ηταν αυτη...... cool.gif
tsops
QUOTE(stef @ Jan 15 2008, 15:01 ) *
Υποθετω ονοματα δν λεμε υπολειψεις δεν θυγουμε ε?? 32.gif
αν και θα ηθελα να μαθω ποια ηταν αυτη...... cool.gif

Δεν νομίζω ότι το όνομα είναι αυτό που μετράει. Παρόμοιο περιστατικό έχω ζήσει σε αγώνα στη Θεσσαλονίκη πριν από κάποια χρόνια, βλέποντας αγώνα νεανίδων μεταξύ των πρωτοπόρων. Ο coach την έβγαλε έξω και τιμωρήθηκε με 2 αγωνιστικές (και δεν ήταν της έκτασης που αναφέρω). Εμένα μου μένει το "γιατί" όχι το "ποιός". Η εξέλιξη του αθλήματος και του μπασκετικού χαρακτήρα βασίζεται στην ηθική αντιμετώπιση, όχι στην κακοήθη κριτική. Όπως έχω ξαναπεί, τα παιδιά είναι παιδιά και εμείς οφείλουμε να τους διδάσκουμε το πράττον σωστό bball.gif
outSider
QUOTE(tsops @ Jan 15 2008, 14:54 ) *

Δυστυχώς δεν προστατεύθηκε και πήρε στο τέλος τεχνική ποινή για εξύβριση
Πραγματι , η συμπεριφορα της συγκεκριμενης αθλητριας ήταν η μοναδικη 'παραφωνια'
στη χθεσινή συνάντηση 68.gif
politen
QUOTE(outSider @ Jan 15 2008, 15:09 ) *
Δυστυχώς δεν προστατεύθηκε και πήρε στο τέλος τεχνική ποινή για εξύβριση
Πραγματι , η συμπεριφορα της συγκεκριμενης αθλητριας ήταν η μοναδικη 'παραφωνια'
στη χθεσινή συνάντηση 68.gif

77.gif 77.gif 77.gif
stef
QUOTE(tsops @ Jan 15 2008, 15:07 ) *
Δεν νομίζω ότι το όνομα είναι αυτό που μετράει. Παρόμοιο περιστατικό έχω ζήσει σε αγώνα στη Θεσσαλονίκη πριν από κάποια χρόνια, βλέποντας αγώνα νεανίδων μεταξύ των πρωτοπόρων. Ο coach την έβγαλε έξω και τιμωρήθηκε με 2 αγωνιστικές (και δεν ήταν της έκτασης που αναφέρω). Εμένα μου μένει το "γιατί" όχι το "ποιός". Η εξέλιξη του αθλήματος και του μπασκετικού χαρακτήρα βασίζεται στην ηθική αντιμετώπιση, όχι στην κακοήθη κριτική. Όπως έχω ξαναπεί, τα παιδιά είναι παιδιά και εμείς οφείλουμε να τους διδάσκουμε το πράττον σωστό bball.gif

+1

αν και κορασιδα δεν νομιζω οτι εχουμε ακομα το δικαιωμα να δινουμε διαταγες.ακομα και σταρ να ειναι μια παιχτρια δεν πρεπει να δινει οδηγιες και να διαπληκτιζεται με αλλες συμπαιχτριες της εν μεσω αγωνα αφου χανεται και η αυτοσυγκεντρωση εκτος των αλλων..... sad.gif
εν παση περιπτωση ο προπονητης επρεπε να βαλει μια ταξη!δεν το εκανε και τοσο το χειροτερο για αυτον και τα παιδια στην συνεχεια. 68.gif
stef
QUOTE(politen @ Jan 15 2008, 15:15 ) *
77.gif 77.gif 77.gif

γιατι το θεμα πηρε διαστασεις και προς τους διαιτητες????

βοηθηστε με λιγο να μπω στο κλιμα!! smiley.gif biggrin.gif wink.gif
politen
QUOTE(stef @ Jan 15 2008, 14:58 ) *
συγχαρητηρια στις Εσπεριδες για την νικη αυτη..! smile.gif
το Σαββατο ακολουθει αλλο σημαντικο παιχνιδι ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ-ΦΑΡΟΣ
ελπιζω να δουμε ωραιο μπασκετ και ας νικησει ο καλυτερος!!!!!!!!!! smiley.gif

ΥΓ.1.ωρα εναρξης αγωνα δε γνωριζω αλλα οποιος ξερει ας ποσταρει! tongue.gif (politen αν δεν καταλαβες σε εσενα απευθυνομαι!!!!) 69.gif 69.gif

ΥΓ.2.προγνωστικα θελω......

Σε ενα ασχημο παιχνιδι για τις ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ...οι ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ κερδισαν το ΦΑΡΟ 59-40 77.gif 69.gif 77.gif 69.gif 77.gif 69.gif smiley.gif smiley.gif
κανενα αλλο αποτελεσμα???
stef
Σημερα στο κλειστο του Κερατσινιου ο Φαρος νικησε 50-42 τον Πανιωνιο μετα απο ενα εξαιρετικο παιχνιδι.... blove.gif

Βεβαια μονη παραφωνια της συναντησης ηταν η κακη διαιτησια (για αλλη μια φορα) αλλα και η ανεπιτρεπτη συμπεριφορα μιας παιχτριας του Πανιωνιου, η οποια εκτος απο το οτι διαμαρτυροταν επανειλημενα στους διαιτητες,στην τεταρτη περιοδο πηγε να επιτεθει(να κανει τον τσαμπουκα) σε μια συμπαικτρια μου χωρις λογο και στην ιδια φαση σε μια διεκδικηση αφου εχει απομακρυνθει η μπαλα η ιδια παιχτρια παει επιτηδες και πεφτει σε συμπαιχτρια μου η οποια βρισκοταν στο παρκε.... 68.gif 68.gif shot.gif

Σε αγωνιστικο επιπεδο η ομαδα μου ηταν σε ολη τη διαρκεια του παιχνιδιου μπροστα στο σκορ και η διαφορα σε καποια στιγμη εφτασε στους 15 ποντους!!! 41.gif 69.gif

Τεσπα η ομαδα μου ηταν ψυχωμενη και σαφως καλυτερη συνολικα και αξιζε την νικη!!!!! smiley.gif 77.gif

Καλη συνεχεια λοιπον!!!!!!!!!!!!!!! tongue.gif cool.gif

ΥΓ:αλλα αποτελεσματα?????
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.