Help - Search - Members - Calendar
Full Version: morfi... παιδι-για-σπιτι
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
morfi
Η ιστορια ξεκιναει τωρα.
Ηταν χθες το βραδυ οταν θυμηθηκα οτι εδειχνε ΝΒΑ και επρεπε να γυρισω σπιτι. Μπαινοντας μεσα...
Μητερα : Βασιλη...
Εγω : Ελα...
Μητερα : Βαλε ενα μεγαλο πιατο πανω στην κατσαρολα με τα χορτα για να μην μπει τιποτα μεσα.
Εγω : O-K

χε ευκολο σκεφτηκα cool.gif Και εγενετο. Το πιατο τοποθετηθηκε με απολυτη επιτυχια πανω στην κατσαρολα και καθησα αναπαυτηκα να δω το suns @ rockets.

Και στο ημιχρονο που λετε

Δοξαστε με
Air Kef
77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

24.gif 24.gif24.gif24.gif24.gif24.gif24.gif24.gif

Πρέπει να κανουμε πιο πολυ παρεα.Εχω κανει απειρα τετοια στην οικοκυρικη μου ζωη. rolleyes.gif
Das Kapital
Σιγα !!!

Δεν ειχαν μεινει και πολλα χορτα !!!
Gravedigger
24.gif 24.gif 24.gif
QUOTE(lebron15 @ Apr 18 2007, 02:21 PM) *
Σιγα !!!

Δεν ειχαν μεινει και πολλα χορτα !!!
24.gif 24.gif 24.gif
jjc
24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
Εισαι φοβερος ρε
NBAholic
Γι'αυτό μου αρέσεις, γιατί κάνεις τα πάντα χωρίς προφυλακτικό! Αρχίζεις να φέρνεις λίγο σε ένα από τα είδωλά σου, το Suspect. smile.gif
Περιμένουμε την επόμενη περιπέτειά σου.
dizzy_fingers
Είσαι, τελικά, ότι λέει ο τίτλος του τόπικ 77.gif!
Alexmei
24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

είσαι γαμ@τος 24.gif 24.gif 24.gif
kostasvc15
Και στο ειπε κιολας...'Βαλε ενα μεγαλο πιατο....'
Η πλακα ειναι οτι το πιατο ειναι της σουπας,βαθυ.
Σε δοξαδω 77.gif
Das Kapital
Να ρωτησω κατι?

Η κατσαρολα δεν ειχε καπακι ? biggrin.gif
mikri prasini ollandeza
πρέπει η trefoil να σου μάθει λιγο νοικοκιριό...!!!! smiley.gif
sarounas
έχω και εγώ ιστορία με το νοικοκυριό tongue.gif

Μάνα: Νίκο φτιάξε μου έναν ελληνικό καφέ
Νίκος: εντάξει

μετά από 3 λεπτά

Μάνα: ανακάτεψέ τον!
Νίκος: μαμά ανακατεύω αλλά χύνεται!
Mάνα: δεν χύνεται, ανακάτεψέ τον πάλι
Nίκος: μαμά, μαμά χύθηκε όλος
Mάνα: 19.gif τί έκανες εκεί πέρα, τον καφέ τον ψήνουμε στο μπρίκι όχι στο φλιτζανάκι!
sihainas
α εγώ 3 περιστατικά έχω να θυμάμαι...

το ένα ήταν όταν πήγαινα να φτιάξω μια πιτσα και όλα πήγαιναν μια χαρά μέχρι που ήρθε η ώρα να την βγάλω από το φούρνο και ανακάληψα ότι δεν είχα λαδώσει το ταψί...όποτε κατέληξα να την φάω με το κουτάλι γιατί δεν ξεκόλλαγε με τίποτα την συγγεκριμένη δημιουργία την ονόμασα σου-pizza tongue.gif

το 2ο ήταν όταν έφτιαχνα μακαρόνια άσπρα και εκεί όλα πήγαιναν μια χαρά μέχρι που ήρθε η ώρα να τα καφουρτίσω...εβαλα το μπρίκι έκαψε το βούτηρο και όταν πάω να το ρίξω στα μακαρόνια στάζει λίγο στο χέρι μου τσουρουφλίστικα...μου έπεσε το μπρίκι και χύθηκε όλο το βούτηρο πάνω μου...ακόμα το χω το σημάδι... shot.gif

και το 3ο ήταν πάλι με πιτσα...δοκίμαζα έναν νέο τρόπο ψησήματος χωρίς ταψί...και όλα πήγαιναν μια χαρά μέχρι που άρχισε το Κωνσταντινου και ελένης...ε την ξέχασα την πίτσα και το ζημάρι έγινε σαν μπισκότο...δεν κοβόταν με τίποτα...τουλάχιστον τα τυρια και η γέμιση ήταν μια χαρά οπότε δεν πήγε χαμένη....
trefoil 13
Εγώ έχω μια απορία...
Το πιάτο δεν φαίνεται και πολύ μεγάλο... Όταν το ακούμπαγες, δεν πρόσεξες ότι το ακούμπησες στον πάτο; laugh.gif Ή, δεν άκουσες έστω το "πλατς";;; laugh.gif
Keyser_Soze
Λοιπόν, έτσι όπως τα έχεις βάλει μέσα, βάζεις λίγο αλάτι και αρχίζεις και ανακατεύεις τα χόρτα μαζί με το πιάτο. Τα πιατόχορτα είναι τα αγαπημένα μου!
rchos
τι χορτα ηταν?
dizzy_fingers
unsmokable... tongue.gif

Τί βλέπω στην υπογραφή? Αναμένω με αγωνία...
liolias
Morfi εχω μια μεγαλη απορεια...
Σου εχει πει ποτε η μανα σου να κανεις κανενα φαγητο μονος σου??
Και αν ναι ποιο ηταν το αποτελεσμα..??
mikri prasini ollandeza
λες γι'αυτό να είχε μετακομίσει?? smiley.gif
sarounas
έλα Βασίλη (morfi) τι στην οργή έχεις κάνει και δεν μπορώ να σου στείλω ούτε pm, ούτε email?
στείλε μου στο sarounas2000@yahoo.gr και πες μου εκεί τί ακριβώς θέλεις να γίνει

λυπάμαι που το έγραψα εδώ αλλά δεν ξέρω που αλλού θα το δεις σίγουρα wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.