Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Πανιώνιος - Α.Ε.Κ.
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Πανιώνιος
ashton
ΣΑΒΒΑΤΟ 31/1/2009
Κ.Γ. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ 19:00
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ON TELECOMS- Α.Ε.Κ. novasports
ashton
QUOTE
To remake του επεισοδιακού αγώνα του πρώτου γύρου θα γίνει στο Ελληνικό. Ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, η οποία θα στερηθεί των υπηρεσιών του Τρέβον Μπράιαντ

ΜΙΡΟΣΛΑΒ ΡΑΙΤΣΕΒΙΤΣ: Ο Μίροσλαβ Ραίτσεβιτς δήλωσε αισιόδοξος τόσο για τη συμμετοχή του στον αγώνα όσο και για το αποτέλεσμα του αγώνα με την Α.Ε.Κ. "Βρισκόμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Μετά το πέρας των υποχρεώσεών μας στην Ευρωλίγκα έχουμε σαφώς περισσότερο χρόνο να δουλεύουμε στις προπονήσεις και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι εξαιρετική, δουλεύουμε σκληρά και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε τις νίκες στο πρωτάθλημα", τόνισε ο Ραίτσεβιτς προσθέτοντας: "Η ΑΕΚ είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος, ομάδα που αν την αφήσεις να κάνει το παιχνίδι της θα σε τιμωρήσει. Διαθέτει εξαιρετικούς σουτέρ από την περιφέρεια, όπως τον Χατζή και τον Νέμεθ και θα πρέπει να πιέσουμε στην περιφερειακή άμυνα για να μην τους δώσουμε εύκολα σουτ".

Οσο για την αγωνιστική άνοδο του Πανιώνιος On Telecoms τις τελευταίες εβδομάδες, ο "Μίρο", τόνισε: "Είναι εμφανής η αγωνιστική μας άνοδος. Δεν έχουμε πλέον την κούραση, τόσο την αγωνιστική όσο και την ψυχολογική, από τα μάτς της Ευρωλίγκα που κάθε εβδομάδα μας έπαιρνε ενέργεια. Δουλεύουμε πιο σκληρά, είμαστε πιο ξεκούραστοι και είμαι σίγουρος ότι στη συνέχεια θα είμαστε ακόμη πιο δυνατοί. Τα καλύτερα έρχονται για τον Πανιώνιο On Telecoms".


esake.gr


QUOTE
Τι είπαν Φλεβαράκης, Κίκερπιλ για το ματς με τον Πανιώνιο.
«Αναμφισβήτητα, η απουσία του Μπράιαντ από την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο είναι σημαντική, ωστόσο, είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε το μερίδιο της νίκης που μας αναλογεί» τόνισε ο Κώστας Φλεβαράκης και συνέχισε: «Στο εκτός έδρας παιχνίδι πρέπει να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να προσπαθήσουμε να φύγουμε νικητές. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και εμείς επιβάλλεται να είμαστε σε κάθε ματς ετοιμοπόλεμοι». Ο Τάρμο Κίκερπιλ ανέφερε: «Ο αντίπαλός μας είναι το φαβορί για να κατακτήσει τη νίκη και αναπόφευκτα, θα παίξει με άγχος και πίεση. Εμείς, από την άλλη πλευρά, θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναλάβουμε την εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε στο παιχνίδι με τον Κολοσσό».


aekbc.gr
ashton
88-67 ευκολότατα ο Πανιώνιος πήρε τη νίκη, κόντρα στην ΑΕΚ που χωρίς Μπράϊαντ δεν υπήρχε κάτω από το καλάθι.


Tριφούνοβιτς: "Είχαμε ενέργεια και παίξαμε καλά"

Ο Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του και μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε: "Ήταν το πρώτο ματς μετά από τέσσερις μήνες, όπου είχαμε επτά ημέρες για να προετοιμαστούμε. Είχαμε ενέργεια και παίξαμε πολύ καλά. Το αβαντάζ μας ξεκίνησε από την άμυνα. Στα 16 πρώτα λεπτά υποχρεώσαμε την ΑΕΚ να μείνει στους 16 πόντους.

Ο Κώστας Φλεβαράκης από την άλλη πλευρά σχολίασε: "Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής. Στο πρώτο δεκάλεπτο τελείωσαν όλα. Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά και είχε μεγάλη ενέργεια. Δεν καταφέραμε να λύσουμε το πρόβλημα με το Μπράιαντ. Είπαμε στα αποδυτήρια πως θα πρέπει να βρούμε πάλι χημεία και να δούμε πως θα παίξουμε στο ματς με τα Τρίκαλα, όπου θα πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε για τη νίκη".

και μια σημείωση :

2008/09: Πανιώνιος - Α.Ε.Κ. 88-67
2007/08: Πανιώνιος - Α.Ε.Κ. 90-71
2006/07: Πανιώνιος - Α.Ε.Κ. 93-71
2005/06: Πανιώνιος - Α.Ε.Κ. 89-75
Το Ελληνικό έχει γίνει πιο απόρθητη έδρα για μας από το κλειστό της Αρτάκης...
basketball lover
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ 88-67
31/01/2009 (20:53)

Ο Πανιώνιος ήθελε τη νίκη, η ΑΕΚ ήθελε αλλά δεν μπορούσε και έτσι το αποτέλεσμα ήταν λίγο πολύ διαφαινόμενο από το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Οι "κυανέρυθροι" εμφανώς πιο ξεκούραστοι και με περισσότερες λύσεις, επέβαλλαν τον ρυθμό τους και πήραν τη νίκη με 88-67 επί της "Ένωσης".
Η απουσία του Τρέβον Μπράιαντ ήταν εμφανής, αφού οι ψηλοί του Πανιωνίου κατάφεραν να ξεπεράσουν -παρά την καλή θέλησή του- το "εμπόδιο" του Άντερσεν.

Η εξέλιξη του αγώνα φάνηκε από τα πρώτα λεπτά, όπου ο Πανιώνιος πήρε το προβάδισμα στο σκορ και πολύ γρήγορα η διαφορά άγγιξε διψήφιο αριθμό. Οι "κυανέρυθροι" έδειξαν ότι ήταν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι αναζητούσαν τις λύσεις που θα οδηγούσαν την μπάλα στο καλάθι. Στο πρώτο δεκάλεπτο, η ΑΕΚ είχε καταφέρει να σημειώσει μόλις εννέα πόντους, ενώ το ίδιο σκηνικό επικράτησε και στο δεύτερο. Με τον Πανιώνιο να "πυροβολεί" από την περιφέρεια και την ΑΕΚ να μην μπορεί να βρει τον δρόμο προς το καλάθι.

Το ηθικό των γηπεδούχων ήταν σε υψηλά επίπεδα και το ίδιο και η ευστοχία του από την περιφέρεια. Ο Άντερσεν βοήθησε την παρουσία της ΑΕΚ κάτω από την ρακέτα αλλά ο Πανιώνιος βρήκε τις λύσεις του για να φτάσει τη διαφορά στους 20 πόντους (69-49) και να τη διατηρήσει σε αυτά τα επίπεδα. Οι παίκτες της "Ένωσης" βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν στο αντίπαλο καλάθι, την ώρα που οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα, αλλά ήταν πλέον αργά για την όποια ανατροπή.

Τα δεκάλεπτα: 25-9, 43-25, 62-42, 88-67.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τριφούνοβιτς): Ξανθόπουλος 4, Τσβέτκοβιτς 19 (5), Ζορόσκι 13 (2), Γεωργαλής 4, Δρελιώζης 3 (1), Μπάξτερ 14, Καλαμπόκης 2, Μάιλς 9, Ντικούδης 5, Κένταλ 10 (2), Γιαννούλης 5.
ΑΕΚ (Φλεβαράκης): Κυριακόπουλος, Ταπούτος 3, Βασιλόπουλος 2, Παπανικολάου 16 (2), Τόμπσον 9 (1), Χατζής 13, Δορκοφίκης 2, Κίκερπιλ 2, Άντερσεν 13, Νέμεθ 7.

basketblog.gr

και πανωλεθρια και που ειναι η ταλενταρα που ακουει στο ονομα ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ οεο?ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!
ashton
o Αντωνάκης κάθεται και κοιτάει τα ματς από τον πάγκο φορώντας τη φόρμα του.
Ο Μπάλλας (εξαίρεση το χθεσινό ματς) με τον Σταμάτη κάθονται και κοιτάνε τα ματς πίσω από τον πάγκο φορώντας τα τζην τους.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.