Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακος-ΤΣΣΚΑ Μοσχας
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2
rankin
Πολύ καλό παιχνίδι απο τον Ολυμπιακό χθες και μεγάλη νίκη!
Γούσταρα και τον Οθελο. Που δεν ηρθε ως αντικαταστάτης του Κάιλ, αλλά ήρθε ως η αλλαγή του αντικαταστάτη του Κάιλ -κλάιν μάιν δηλαδή- και χθες τους πέταξε όλους μαζί μέσα στα καλάθια!
Τιτάνιος ήταν ο μπαγάσας!

Επίσης, ο Σλουκι, όταν μπήκε άλλαξε το ρυθμό του αγώνα και ο Σπανούλης όταν ξαναμπήκε, τον καθάρισε
Ο δε Λοτζο ειναι αυτό, που εσύ φίλε Κάιλ Χαινς, δεν θα γίνεις ποτέ!
Ειναι ο ξένος, που όπως και εσυ, έτσι και αυτός ήρθε απο το πουθενά και έφτιαξε το όνομα του εδώ, αλλά ενα βράδυ, αθόρυβα, έβαλε τη τζίφρα του σε νέο συμβόλαιο με την ομάδα, σε αντιθεση με εσένα που ξαμόλησες το μανατζερ σου να σου βρει προτάσεις, έκλεινες τα τηλέφωνα, και δεν απαντούσες στα μειλ, και χθες βραβευτηκες κι όλας, γιατί ο Ολυμπιακός ειναι πολύ μεγαλύτερος απο εσένα... Γιατί εμείς σε συγχωρέσαμε, σε θυμόμαστε με αγάπη για τα καλά που έκανες, και αγωνιστικά σε αντικαταστήσαμε με αυτούς που σου σκάγανε ταπίδια χθες..
Αντε στη Μοσχα τώρα..

Επιστρέφω στο αποτέλεσμα του αγώνα, που οπως είπαμε είναι σημαντικότατο όπως σπουδαία ήταν και η παρουσία του κόσμου στις κερκίδες, αλλά όλα αυτά δε σημαίνουν τίποτα.
Η προσπάθεια και η δουλειά πρέπει να συνεχιστεί, αρχής γενομένης απο το παιχνίδι στο Νοβγκρντμτζμτς (πως σκατά λέγεται αυτο το μέρος). Μιλάμε για καλή ομάδα με σκληρή έδρα, που πρέπει να φτύσεις αίμα για να φύγεις όρθιος απο εκεί.

Sence Of Defence
Απλά περιμένουμε Αγραβάνη και Παπαπέτρου να συμπληρωθεί το ρόστερ. Τέτοια εποχή δεν φέρνεις παίκτη, μέχρι να προσαρμοστεί καληνύχτα, άσε που θα χαλάσουν και οι ισορροπίες.

Ο Κάιλς Χάινς, καλός χρυσός αλλά κοντός! Το απέδειξε και χθες άλλη μια φορά, αυτό το παλικάρι με τέτοιο κορμί έπρεπε να παίζει στην θέση 3 και όχι 5.
akratacity
ο ολυμπιακος επαιξε στα ορια του φαουλ δεν το αρνειται κανεις ομως η διαιτησια ηταν καλη γτ ειχε τα ιδια κριτηρια και για τις δυο ομαδες (θυμιζω τις δυο προσπαθειες του πετγουει για καρφωμα στην αρχη που αν υπηρχαν διαφορετικα κριτηρια θα ειχαν σφυριχτει φαουλ)

παντως λασμε γκιστ δυο χρονια με τον πεδουλακη επαιζαν την τελεια αμυνα και χθες ο ολυμπιακος επαιξε ξυλο

μου αρεσει που τρεξατε να το επισημανετε κιολας
rankin
QUOTE(akratacity @ Feb 7 2015, 16:14 ) *
ο ολυμπιακος επαιξε στα ορια του φαουλ δεν το αρνειται κανεις ομως η διαιτησια ηταν καλη γτ ειχε τα ιδια κριτηρια και για τις δυο ομαδες (θυμιζω τις δυο προσπαθειες του πετγουει για καρφωμα στην αρχη που αν υπηρχαν διαφορετικα κριτηρια θα ειχαν σφυριχτει φαουλ)

παντως λασμε γκιστ δυο χρονια με τον πεδουλακη επαιζαν την τελεια αμυνα και χθες ο ολυμπιακος επαιξε ξυλο

Δε ξερω τι λέει ο καθένας.
Εγώ πάντως δεν ειμαι ευχαριστημένος
Θέλω και άλλο ξύλο
Θέλω σιχαμένα πράγματα.
Zephyr
QUOTE(akratacity @ Feb 7 2015, 16:14 ) *

Ναι γιατί κάποια χρόνια πριν ο Τσαρτσαρής και ο Μπατίστ έκαναν μπαλέτο στην ρακέτα του ΠΑΟ, δεν έσπαγαν χέρια...
Όπως εξάλλου οι δικοί μας Ντόρσει - Χάινς το 2012, για να μην το παίζουμε ποιότητα κ έτσι. Κακά τα ψέματα, στο σύγχρονο μπάσκετ ομάδα χωρίς δυνατή (πολλές φορές στα όρια του φάουλ) άμυνα δεν φτάνει ως το τέλος.

QUOTE(rankin @ Feb 9 2015, 11:34 ) *
Δε ξερω τι λέει ο καθένας.
Εγώ πάντως δεν ειμαι ευχαριστημένος
Θέλω και άλλο ξύλο
Θέλω σιχαμένα πράγματα.

Μια χαρά ευχαριστημένος είμαι κ γω, αφού Σπανουλιακός είμαστε, την πεπατημένη θα πρέπει να ακολουθήσουμε. Όλοι ξύλο και τάματα να είναι ο kill bill στην μέρα του.

ΥΓ. Τελικά ο Λαφαγιέτ πιέζει πολύ στην μπάλα, παίζει επιθετική άμυνα και καλύπτει χώρους. Αποδεικνύεται πολύ καλή προσθήκη και αμυντικά.
TakeshyKurosawa
Και εγώ περιμένω να δω κιάλλο ξύλο από την ομάδα. Απλά δεν θα μας φτάνουν οι παίχτες στις θέσεις 4-5. Τώρα Αγραβάνη, Καββαδά δεν τους λαμβάνω υπόψην αφού είναι ανήμποροι σε αυτό το επίπεδο. Προβληματίζει και ο γυάλινος Πετγουει με τους τραυματισμούς του. Καλά ο Καββαδάς είναι ανήμπορος να παίξει και σε Α1.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.