Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός-Euroleague 2010-11
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
comrade
QUOTE(lefkadian @ Jan 21 2011, 00:15 ) *
Σε αυτο τον ομιλο θα παιξουν δυο ομαδες για τρεις θεσεις.


Τρεις ομαδες για δυο θεσεις θελεις να πεις tongue.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(Johnys @ Jan 21 2011, 01:52 ) *
Παλι μην τα ισωπεδωνουμε ολα.Κλασσικοι ασν οπαδοι του Ολυμπιακου.Δεν χαθηκε καμια ευρωπαικη σεζον.Φετος και εκτος του σεφ σιγα σιγα θα δουμε διαφορετικα πραματα.Στους 8 θα παμε και εκει βλεπουμε.Καμια εδρα και δη της Ρεαλ και της Σιενα δεν ειναι ατρωτοι.Εκτος αμα δεν παιξουμε καλυτερα απο σημερα.Τοτε ναι.Απλα τραγικοι σημερα ηττα απο μια πολυ καλη ομαδα βεβαια που μας παγιδευσε πληρως και δηστυχως πολυ μεγαλη διαφορα που δεν επρεπε να ξεφυγει ετσι ουτε ταιριαζε στην ροη του αγωνα.Οσοι γελανε κλπ απλα γραφικοτατοι.



Δεν ειναι η απογοητευση απο την ηττα σημερα. Ειναι η ελλειψη εμπιστοσυνης που εχουμε αρκετοι στο φετινο ροστερ. Ειναι η εικονα που δειχνει ο Ολυμπιακος εκτος εδρας, οχι μονο φετος, αλλα και τα προηγουμενα 5 χρονια. Το μονο παρηγορο ειναι οτι καθε χρονο γινεται μια σημαντικη εως μεγαλη εκτος εδρας νικη(και το 2008 εγιναν περισσοτερες, αλλα ηρθαν και αντιστοιχες εντος εδρας ηττες). Πλεον δε θεωρω ουτε την προκριση στους 8 δεδομενη, αν και ειμαστε το φαβορι. Μην ξεχνας ομως οτι ακομα και αν κερδισουμε στην Τουρκια, υπαρχει και το ενδεχομενο τριπλης ισοβαθμιας με Φενερμπαχτσε και Βαλενθια και εκει το -14 μετραει πολυ.
Manu7
QUOTE(comrade @ Jan 21 2011, 00:12 ) *
Τελος, αν ημουν οπαδος του ολυμπιακου, θα εκνευριζομουν αφανταστα με τον τεοντοσιτς. Δηλαδη, τι προσπαθουσε να αποδειξει στο τελος?? Πουλησε δυο επιθεσεις.

Εσύ νομίζεις ότι δεν έχει εκνευριστεί κανείς ή δεν έχει εκνευριστεί κανείς μαζί του από την αρχή της χρονιάς?

Κάτι για τους οπαδούς του ΠΑΟ:νιώθω ώρες ώρες ότι μας έχετε τόσο παραμυθιασμένους και υπνωμένους και προσπαθείτε
να μας ανοίξετε κατά κάποιο τρόπο τα μάτια.Και συνεχώς επιστρέφετε στο ματς του ΟΑΚΑ για να μας αποδείξετε ότι
η νίκη ήταν τυχαία κλπ κλπ.

Ο Ολυμπιακός έχει αυτή την εικόνα από την αρχή της χρονιάς με εξαίρεση 2-3 εμφανίσεις.
Κάποια στιγμή θα ερχόταν και μια καλή σφαλιάρα εντός έδρας.

Προφανώς δεν θέλω να μπριζώσω κανέναν σας και φυσικά δέχομαι την κριτική σας.
lefkadian
QUOTE(comrade @ Jan 21 2011, 00:18 ) *
Τρεις ομαδες για δυο θεσεις θελεις να πεις tongue.gif

Το διορθωσα, αλλα εσυ με εδωσες στεγνα. Γρηγορο πιστολι guns.gif
VRANKOVIC S.
Ενταξει ρε παιδια αλλα το 1/10 τριποντα του τεοντοσιτς το βρισκω τραγικο οπως επισης και τα 2/7 διποντα και 0/2 τριποντα του Μαυροκεφαλιδη σε μολις 10 λεπτα συμμετοχης.H νο8 επιθετικη επιλογη της ομαδας σουταρε ενα σουτ το λεπτο στα δυο κρισιμοτερα δεκαλεπτα του κρισιμοτερου ευρωπαικου ματσ του ολυμπιακου μεχρι στιγμης.ε τι πηρανε το σπανουλη και τον κεσελ.θα μπορουσαν να κρατησουν τον μπεβερλι.
Ευκολα μπορει να διακρινει κανεις την απολυτη αναρχια στο παιχνιδι της ομαδας του πειραια.
colonel gomelsky
QUOTE(Manu7 @ Jan 21 2011, 00:21 ) *
Εσύ νομίζεις ότι δεν έχει εκνευριστεί κανείς ή δεν έχει εκνευριστεί κανείς μαζί του από την αρχή της χρονιάς?

Κάτι για τους οπαδούς του ΠΑΟ:νιώθω ώρες ώρες ότι μας έχετε τόσο παραμυθιασμένους και υπνωμένους και προσπαθείτε
να μας ανοίξετε κατά κάποιο τρόπο τα μάτια.Και συνεχώς επιστρέφετε στο ματς του ΟΑΚΑ για να μας αποδείξετε ότι
η νίκη ήταν τυχαία κλπ κλπ.

Ο Ολυμπιακός έχει αυτή την εικόνα από την αρχή της χρονιάς με εξαίρεση 2-3 εμφανίσεις.
Κάποια στιγμή θα ερχόταν και μια καλή σφαλιάρα εντός έδρας.

Προφανώς δεν θέλω να μπριζώσω κανέναν σας και φυσικά δέχομαι την κριτική σας.


Κανείς δεν είπε ότι η ήττα στο ΟΑΚΑ ήταν τυχαία. Ο ΟΣΦΠ έπαιξε καλύτερα και κέρδισε καθαρά. Αυτό που ίσως μειώνουν αρκετοί (και ολυμπιακοί και παναθηναικοί) δεν είναι η νίκη αλλά η σημασία της για την πορεία του ΟΣΦΠ. Τι δείχνει για το μέλλον δλδ όχι για κείνο το ματς.

Μανου, στο ξαναέγραψα. Η ήττα είναι μέσα στο πρόγραμμα, το -14 αχαρακτήριστο. Και μπορεί και να στοιχίσει.
roben

Είχα γράψει όταν έγινε η κλήρωση ότι ο Ολυμπιακός δύσκολα θα κληρωνόταν σε δυσκολότερο όμιλο,με βάση και το γεγονός ότι τερμάτισε πρώτος στην πρώτη φάση των ομίλων...Μπορεί η Ζαλγκίρις να φαντάζει λίγο πιό αδύναμη (ιδίως μετά και την απίστευτη απόφαση των διοικούντων της να δώσουν στον Ηλία Ζούρο τα ηνία της ομάδας) αλλά Βαλένθια και Φενέρ έχουν παρόμοιες δυνατότητες και προοπτικές με την ομάδα του Πειραιά...Είχα επίσης γράψει ότι για τους ερυθρόλευκους θα ήταν ιδιαίτερα σημαντικά τα δύο πρώτα ματς! Δύο νίκες θα τους έχριζαν φαβορί,μιά όμως έστω ήττα θα τους έμπλεκε σε σοβαρούς μπελάδες...

Προσωπικά δεν μου έκανε εντύπωση η απόψινη ήττα του Ολυμπιακού...Σε μεγάλο ποσοστό ίσως και να την περίμενα...Η Φενέρ είναι η καλύτερη Φενέρ που θυμάμαι εγώ ever! Σοβαρή,ώριμη,με επιλογές σε όλες τις θέσεις,με ρόλους,με προσανατολισμούς,με αμυντική προσήλωση...Ο Σπάχια για μένα δεν είναι top προπονητής αλλά στη βραδιά του μπορεί να κάνει ''θαύματα''...Κι απόψε η ομάδα του ήταν άψογα προετοιμασμένη...Μπλόκαρε τη δημιουργία του Σπανούλη,μπλόκαρε την εκτέλεση του Τεόντοσιτς,μπλόκαρε και τα πικ & ρολ,ιδίως του Νεστέροβιτς και τα θεμέλια για το μεγάλο διπλό μπήκαν...Επιθετικά η τουρκική ομάδα έλεγξε τον ρυθμό δίνοντας αργό τέμπο στο ματς,ο Ούκιτς εξάλλου είναι μανούλα στο σετ παιχνίδι...Οι επιθέσεις μοιράστηκαν σε περιφέρεια και ζωγραφιστό σχεδόν αριστοτεχνικά...Σημαντικό επίσης για τους Τούρκους το γεγονός ότι δεν επηρρεάστηκαν από την ξαφνική απώλεια του Τουρκσάν...

Ο Ολυμπιακός δεν έδειξε να είναι ανάλογα έτοιμος για έναν αγώνα τέτοιας δυσκολίας και σημασίας...Ουσιαστικά φαινόταν να είναι διαρκώς βραχυκυκλωμένος από την εξαιρετική άμυνα των φιλοξενούμενων και να στηρίζεται σε ατομικά ξεσπάσματα,ιδίως του Βασίλη Σπανούλη που για ακόμα μία φορά υπήρχαν στιγμές που έμοιαζε να είναι μιά ομάδα μόνος του...Ο Ίβκοβιτς επιχείρησε ένα παράδοξο rotation,σαν να μην ήξερε τι να κάνει,σαν να δοκίμαζε σκόρπια παίκτες και σχήματα μέχρι κάτι να του κάτσει...Η μη καλή κατάσταση του Μπουρούση έπαιξε σίγουρα καταλυτικό ρόλο,ωστόσο οι ψηλοί του Ολυμπιακού ελέγχονται για την αδυναμία τους να πάρουν έστω το τέταρτο φάουλ του Ντάριους Λαβρίνοβιτς που από νωρίς ήταν φορτωμένος με τρία...Το εκπληκτικό ποσοστό της Φενέρ στα σουτ 3 πόντων μάλλον ισορροπείται από τα πολλά λάθη της,ιδίως ο Γιασικεβίτσιους έδωσε ρεσιτάλ...Ως γνήσιος σταρ ωστόσο πάγωσε το ΣΕΦ με το τρίποντο στο τέλος,χωρίς βέβαια αυτό να αναιρεί την κακή του εμφάνιση...

Ο Ολυμπιακός λοιπόν βρίσκεται νωρίς νωρίς με την πλάτη στον τοίχο...Όχι μόνο ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα αλλά βρίσκεται ήδη στο -14,σε ένα όμιλο που από την αρχή είχα γράψει ότι οι διαφορές είναι πολύ πιθανό να κρίνουν την πρόκριση...Δεν ήταν ανόητος όυτε προκλητικός ο Πέσιτς που χθες πήρε time out ένα λεπτό πριν τελειώσει το παιχνίδι της Βαλένθια με την Ζαλγκίρις και ενώ η ισπανική ομάδα ήταν μπροστά στο σκορ με διψήφια διαφορά πόντων...Πλέον το ματς της επόμενης αγωνιστικής στη Λιθουανία αποκτά χαρακτήρα αγώνα επιβίωσης για την ομάδα του Πειραιά...Εξάλλου μια νίκη με διαφορά μεγαλύτερη των 14 πόντων μέσα στην Τουρκία ή ένα μεγάλο διπλό στη Βαλένθια δεν αποτελούν για τον Ολυμπιακό το πιθανότερο σενάριο...
il postino
QUOTE(il postino @ Jan 4 2011, 16:56 ) *
για τον τωρινο οσφπ δεν ειναι ευκολος ο ομιλος.

ο οσφπ της α φασης εδειξε οτι δεν παιρνει διπλο απο σοβαρη ομαδα. ρεαλ και μαλαγα, που δε συγκαταλεγονται στα φαβορι για την ευρωλιγκα, δυσκολεψαν αδικαιολογητα πολυ τον ολυμπιακο στις εδρες τους!! και μιλαμε για 2 ομαδες που εχασαν ευκολα στο σεφ!

τωρα εχει βαλενθια, φενερ και ζαλγκιρις, απο της οποια την εδρα πρεπει να περασει οπωσδηποτε ο οσφπ, θα περασει?

η βαλενθια εχει βελτιωθει πολυ και η φενερ εκανε πολλη καλη πρωτη φαση και ειναι ικανες να απειλησουν τον οσφπ μεσα στο σεφ μιας και ηδη εχουν απο ενα μεγαλο διπλο φετος εκαστη!

ο οσφπ βασει αυτων που εδειξε στην α φαση εχει δυσκολο ομιλο, αν βελτιωθει τα δεδομενα αλλαζουν.

οπως και να χει, ευκολος ομιλος, κατα την αποψη μου, δεν ειναι με τιποτα!

δε χρειαζεται να υπαρχει μια μπαρτσα, μια τσσκα, μια μακαμπι για να ειναι δυσκολος ενας ομιλος τοπ16!!

τα παντα εξαρτωνται βεβαια, οταν μιλαμε για μεγαλες ομαδες, απο την κατασταση στην οποια βρισκονται!

ο οσφπ δεν εχει πεισει μεχρι τωρα και σημερα ηρθε ενα αποτελεσμα το οποιο δε συνιστα εκπληξη αν δει κανεις την πορεια των 2 ομαδων στη σεζον.

αγωνιστικα, ο οσφπ ηταν κακος και το λεω αυτο γιατι δεν ειδα ουτε ενα κομματι του παιχνιδιου που να τα πηγε καλα, ειδικα οταν μιλαμε για εντος εδρας ματς! λενε πολλοι γιατην ευστοχια των τουκων! εγω ειδα αρκετα λαθη απο μερια τους, ειδικα στο α ημιχρονο και ενα πολυ κακο ποσοστο στα διποντα, το οποιο βελτιωθηκε στο β ημιχ χωρις ομως να ξεπερνα το 45% (περιπου). η φενερ ηταν , οχι κακη, αλλα τρακαρισμενη σχετικα στο α ημιχρονο και αυτο ο οσφπ δεν το εκμεταλλευθηκε ουτε στο ελαχιστο.

η σημερινη ηττα ηταν πραγματικα ασχημη και θα πονεσει πιο πολυ αν στο καουνας δεν ανατραπει το σημερινο σκηνικο. με ενα ενδεχομενο 0-2 η κατασταση θα αγριεψει!!!

υ.γ ο μιλος ειναι ασοβαρος αλλα τουλαχιστον εγινε τουμπανο στα βαρη!!! θα του χρησιμεψει στο μελλον..
μεχρι ποσταρισματα δοκιμαζει!!! ασοβαρος ομως...
lightday
ο Σπαν έφερε όλα τα καλά αλλά και όλα τα άσχημα που είχε και στον Παο. δυστυχώς για τον Οσφπ δεν υπήρχε ένα mastermind ΔΔ που να χαληναγωγήσει κρίσιμες καταστάσεις, επομένως όταν οι της φενέρ άντεξαν και πέρασαν μπροστά στο τέλος αρχήσαν τα ηρωικά του Τεοντοσιτς και οι μπούκες χωρίς νόημα του Σπαν.
Δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο οτι είχαν αρκετά σπόρια οι Τούρκοι στην 50 50 διαιτησία μέσα στο Σεφ, ο Onan είναι killer και η αμυνα του οσφπ ήταν ώρες ωρες για τα θηρία (περηφερειακα).
Δεν χάθηκε τίποτα ,αφού θεωρώ οτι άνετα μπορεί να κερδίσει μέσα στην τουρκία ο οσφπ.
colonel gomelsky
QUOTE(roben @ Jan 21 2011, 00:36 ) *
Είχα γράψει όταν έγινε η κλήρωση ότι ο Ολυμπιακός δύσκολα θα κληρωνόταν σε δυσκολότερο όμιλο,με βάση και το γεγονός ότι τερμάτισε πρώτος στην πρώτη φάση των ομίλων...Μπορεί η Ζαλγκίρις να φαντάζει λίγο πιό αδύναμη (ιδίως μετά και την απίστευτη απόφαση των διοικούντων της να δώσουν στον Ηλία Ζούρο τα ηνία της ομάδας) αλλά Βαλένθια και Φενέρ έχουν παρόμοιες δυνατότητες και προοπτικές με την ομάδα του Πειραιά...Είχα επίσης γράψει ότι για τους ερυθρόλευκους θα ήταν ιδιαίτερα σημαντικά τα δύο πρώτα ματς! Δύο νίκες θα τους έχριζαν φαβορί,μιά όμως έστω ήττα θα τους έμπλεκε σε σοβαρούς μπελάδες...


Για προοπτικές δεν ξέρω, αλλά ίδιες δυνατότητες δεν έχουν με τίποτα! Εκτός και αν πάιζουνε στην Βαλένθια ή τη Φενέρ ο 2ος καλύτερος πλέι μέικερ της Ευρώπης, ο 2ος καλύτερος σούτινγ γκαρντ της Ευρώπης και ένας από τους 4-5 καλύτερους σεντερ της Ευρώπης. Γιατί αυτοί -μεταξύ πολλών άλλων- παίζουν στον ΟΣΦΠ. Α επίσης τον ΟΣΦΠ τον κοουτσάρει ένας ζωντανός θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ. Καλοί οι Πέσιτς και Σπάχια, αλλά όχι Ντούντα.

Για όλους τους παραπάνω λόγους θα είναι αποτυχία μεγατόνων η μη πρόκριση του ΟΣΦΠ στους 8 (απίθανο κατ εμέ) και απλή αποτυχία για τους άλλους δύο.
lightday
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 21 2011, 00:42 ) *
Για προοπτικές δεν ξέρω, αλλά ίδιες δυνατότητες δεν έχουν με τίποτα! Εκτός και αν πάιζουνε στην Βαλένθια ή τη Φενέρ ο 2ος καλύτερος πλέι μέικερ της Ευρώπης, ο 2ος καλύτερος σούτινγ γκαρντ της Ευρώπης και ένας από τους 4-5 καλύτερους σεντερ της Ευρώπης. Γιατί αυτοί -μεταξύ πολλών άλλων- παίζουν στον ΟΣΦΠ. Α επίσης τον ΟΣΦΠ τον κοουτσάρει ένας ζωντανός θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ. Καλοί οι Πέσιτς και Σπάχια, αλλά όχι Ντούντα.

.....



Πολύ υπερατου λογική αυτή ,αν δεν ταιριάζουν με τίποτα (ειδικά Σπαν - Τεο) τι να τους κάνεις τους αριθμούς
colonel gomelsky
QUOTE(lightday @ Jan 21 2011, 00:44 ) *
Πολύ υπερατου λογική αυτή ,αν δεν ταιριάζουν με τίποτα (ειδικά Σπαν - Τεο) τι να τους κάνεις τους αριθμούς


δουλειά του Ντούντα είναι να τους ταιριάξει. Καθόλου υπερατού γιατί μίλησα για δυνατότητες.
apkat
Παντως η Φενερ ειναι πραγματικα πολυ ποιοτικη και πληρης ομαδα.Και επαιζε σημερα χωρις Τουρκσαν και Βιντμαρ..Πληρεστερη απο τον Ολυμπιακο γενικα αν και οχι τοσο ποιοτικη στα γκαρντ(οσο ο Ολυμπιακος εννοω)..Οπως και να χει ναι αν ο Ολυμπιακος δεν βγει πρωτος στον ομιλο(πραγμα που φαινεται πολυ πιθανο μετα τα σημερινα) θα μιλαμε για μια τεραστια αποτυχια του Ιβκοβιτς γιατι και μεγαλυτερη ομαδα ειναι και πιο εμπειρη ειναι και καλυτερο προπονητη εχει..
rchos
ο χρηστης vrankovic εχει ενα φαουλ και τρεις μερες οφ.

συνεχιστε σορρυ για την διακοπη.
comrade
QUOTE(Manu7 @ Jan 21 2011, 00:21 ) *
Εσύ νομίζεις ότι δεν έχει εκνευριστεί κανείς ή δεν έχει εκνευριστεί κανείς μαζί του από την αρχή της χρονιάς?


Οχι φιλε, δεν το νομιζω αυτο. Απλα μου κανει εντυπωση που δεν αναφερθηκε πολυ σημερα. Βεβαια το κατανοω! Γιατι σαν οπαδος του ΠΑΟ και γω, παρ ολο που εκνευριζομαι πολλες φορες με τεπιτς-καλαθη δειχνω ανοχη και μεσα μου εχω την ελπιδαν οτι καποτε θα ανταπεξελθουν στα δυσκολα. Ποσο μαλλον οι φιλοι του ΟΣΦΠ με το μιλος, που εχει αποδειξει ηδη οτι ειναι "μπαρουτοκαπνισμενος" και παιχταρας.

QUOTE(Manu7 @ Jan 21 2011, 00:21 ) *
Κάτι για τους οπαδούς του ΠΑΟ:νιώθω ώρες ώρες ότι μας έχετε τόσο παραμυθιασμένους και υπνωμένους και προσπαθείτε
να μας ανοίξετε κατά κάποιο τρόπο τα μάτια.


Ουτε καν! Γιατι το λες αυτο; Σιγουρα εσυ, σαν φιλαθλος του ΟΣΦΠ ξερεις πιο πολλα για την ομαδα σου, γιατι την εχεις παρακολουθησει σε καθε ματς σχεδον.
Απο κει και περα ο καθενας την αποψη του λεει. Κουβεντα να γινεται.

QUOTE(Manu7 @ Jan 21 2011, 00:21 ) *
Και συνεχώς επιστρέφετε στο ματς του ΟΑΚΑ για να μας αποδείξετε ότι
η νίκη ήταν τυχαία κλπ κλπ.

Ο Ολυμπιακός έχει αυτή την εικόνα από την αρχή της χρονιάς με εξαίρεση 2-3 εμφανίσεις.
Κάποια στιγμή θα ερχόταν και μια καλή σφαλιάρα εντός έδρας.

Προφανώς δεν θέλω να μπριζώσω κανέναν σας και φυσικά δέχομαι την κριτική σας.


Κοιταξε να δεις! Η αποψη μου, για τη νικη στο ΟΑΚΑ ειναι οτι, αν ο ΠΑΟ δεν ειχε τα συγκεκριμενα προβληματα, η νικη δεν θα γινοταν. Αλλα δεν παυει να ειναι μεγαλη νικη και νικη ψυχολογιας.

Αλλα εγω στο προηγουμενο ποστ μου δεν υποβιβασα πουθενα τη νικη του ολυμπιακου...
Ηθελα μονο να πω, πως καμμια φορα οι ομαδες, μετα απο ενα μεγαλο παιχνιδι (edit:να συμπληρωσω, και επι ενος μεγαλου αντιπαλου) να χανουν την αυτοσυγκεντρωση στο επομενο παιχνιδι.
Το εχουμε δει πολλες φορες να γινεται αυτο, και στη μπαλα.

Σορρυ που σου απανταω προσωπικα
Τα γραφω αυτα χωρις καμια διαθεση για αντιπαραθεση
spysta
προσωπικα για την Ευρωλιγκα εχω να δηλωσω αυτο που ισχυριζομαι εδω και καιρο .. ΔΕΝ αποτελει τον πρωτο στοχο της ομαδας.Αυτος ειναι το πρωταθλημα.
ο ΟΣΦΠ αυτη τη στιγμη προσπαθει να βαλει μεσα στην ομαδα 2 παικτες οι οποιοι πριν 2 μηνες ηταν να φυγουν (Χαλπεριν,Ερτσεγκ) , παιζει ουσιαστικα χωρις 3αρι (Παπανικολαου Κεσελ ανυπαρκτοι) .. και αναγκαζονται να βγαζουν σκορ .. ο Σπαν (οκ μπορει) και ο Μιλος (ειναι κουρασμενος και ΔΕΝ ειναι σκορερ) .
ετσι οπως ειναι η ομαδα .. εμενα προσωπικα μου βγαζει οτι παει για να ειναι ετοιμη το καλοκαιρι στους τελικους της Α1.



σκορπιες σκεψεις

--Παμε για διπλο ειτε με Ρεαλ ειτε με Σιενα .. κομπλε no problem
--θεωρω ΚΑΚΗ συγκυρια το γεγονος πως μετα το διπλο στο ΟΑΚΑ ειχαμε ενα δυσκολο ματς με τοσο κοσμο .. υπηρχε αγχος και πιεση απο τους παικτες.
--η Φενερ ειναι ΚΑΛΗ ομαδα.end of story.Εχεις λυσεις και εμπειρια.Δυσκολα θα χασει την πρωτια τωρα .. αν και η Βαλενθια μπορει να χτυπησει τους παντες οπουδηποτε.
--ΕΞΟΡΓΗΣΤΙΚΑ με την διαιτησια του 3ου δεκαλεπτου.Κρατουσαν με το ζορι τη Φενερ στο ματς με αστεια φαουλ και αμετρητες βολες .. ειπαμε euroleague TURKISH airilines.Καλα θα κανετε να το συνηθησετε αυτο
--Εδω που τα λεμε παντως .. το να παιζει με Παπανικολαου βασικο στο τοπ16 και να μπαινει ο air mikele pelekan μεσα .. εεε χτυπαει ασχημα.
--Τιποτα δεν εχει τελειωσει για την πρωτια παντως .. απλα εκτος του οτι θα πρεπει να κερδισεις μεσα στην Τουρκια .. θα πρεπει να ελπιζεις και σε στραβοπατημα της Φενερ.50-50 αν θα το κανει .. και με μειονεκτημα να βγεις στους 8 παντως μπορεις να περασεις προφανως
saou
Σήμερα το ματς το περίμενα ότι θα είχε αίμα, αλλά επίσης περίμενα ότι στο τέλος κουτσά στραβά θα τους κάναμε καλά.
Τελικά στο τέλος απλά πελάγωσαν οι δικοί μας...

Συμπεράσματα:
-Όσο ο Μίλος σέρνεται άσχημα, ο Ολυμπιακός δεν έχει τύχη, τουλάχιστον στην Ευρώπη. Πολύ απλά δεν έχει άλλους, πέραν αυτού και του Σπανούλη που να έχουν την προσωπικότητα να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους. Όλοι οι άλλοι είναι είτε ηγέτες-κομήτες (Παπαλουκάς) είτε ετερόφωτοι (Ράσο-Μπουρού). Ομάδα με 2 ηγέτες στη φετινή μέτρια ευρωλίγκα, κάτι μπορεί να κάνει εφόσον δέσει σαν σύνολο. Αλλά αν δεν αρχίσει να παίζει μπάσκετ αξιώσεων ο Σέρβος δεν πάμε πουθενά.

-Υποκλίθηκα στον Ζόραν Έρτσεγκ στα 3 πρώτα δεκάλεπτα. Ξεψαρωμένος και πολύ καλός επιθετικά, ασυνήθιστα μαχητής στην άμυνα. Και κυρίως, το απόλυτο χάος πίσω του τον έκανε να μοιάζει ένας συνδυασμός Τιμ Ντάνκαν και Κέβιν Γκαρνέτ. Μαυροκεφαλίδης και Νίλσεν πολύ απλά δεν υπάρχουν. Ο ένας στην άμυνα, ο άλλος δεν υπάρχει πουθενά.

-Φίλτατε Σοφέ μου έχω να πω ότι οι μεταγραφές σου είναι μεγάλες μούφες. Ακόμα και οι παίκτες που έφτυνες κάτι δίνουν στο παρκέ (Χαλπερίν-Ζόραν). Οι δικοί σου (Κέσελ-Νίλσεν-Γκόρντον) έκαναν τον Πελεκάνο να ξαναβρεί θέση στο rotation.

-Ομάδα που στο 30+ σε ματς ντέρμπι έχει στην πεντάδα της Μαυροκεφαλίδη-Πελεκάνο έχει τύχη να πάει πουθενά?

-Δεν χάθηκε απαραίτητα κάτι σήμερα, η διαφορά είναι θέμα, αλλά ακόμα και με μειονέκτημα, ο απέναντι όμιλος δεν έχει θηρίο να φοβόμαστε. Βασικά και με πλεονέκτημα και με μειονέκτημα, η φετινή ομάδα θα κερδίσει όποιους καλούς κερδίσει με αίμα και ιδρώτα. Ρεάλ-Εφές-Σιένα δεν τρομάζουν, αλλά σίγουρα θα γίνουν μάχες μέσα έξω.
colonel gomelsky
QUOTE(spysta @ Jan 21 2011, 01:12 ) *
προσωπικα για την Ευρωλιγκα εχω να δηλωσω αυτο που ισχυριζομαι εδω και καιρο .. ΔΕΝ αποτελει τον πρωτο στοχο της ομαδας.Αυτος ειναι το πρωταθλημα.


Αν ισχύει αυτό, μειώνει εξαιρετικά την ομάδα σου. Και αν χαθεί το πρωτάθλημα;;;

QUOTE(spysta @ Jan 21 2011, 01:12 ) *
ο ΟΣΦΠ αυτη τη στιγμη προσπαθει να βαλει μεσα στην ομαδα 2 παικτες οι οποιοι πριν 2 μηνες ηταν να φυγουν (Χαλπεριν,Ερτσεγκ) , παιζει ουσιαστικα χωρις 3αρι (Παπανικολαου Κεσελ ανυπαρκτοι) .. και αναγκαζονται να βγαζουν σκορ .. ο Σπαν (οκ μπορει) και ο Μιλος (ειναι κουρασμενος και ΔΕΝ ειναι σκορερ) .
ετσι οπως ειναι η ομαδα .. εμενα προσωπικα μου βγαζει οτι παει για να ειναι ετοιμη το καλοκαιρι στους τελικους της Α1.


Ο Μίλος δεν είναι σκόρερ; Έλα θεέ και κύριε... Ο Κέσελ είναι προσωπική επιλογή του Ντούντα και αποθεώνεται από τους οπαδούς του ΟΣΦΠ εδώ και μήνες (χωρίς λόγο). Ή μάλλον με λόγο το τι έκανε με τη Σερβία. Σαν να αποθεώνουν οι φίλοι του ΟΣΦΠ τον Σπανούλη για το ότι έκανε με τον ΠΑΟ!!!



QUOTE(spysta @ Jan 21 2011, 01:12 ) *
σκορπιες σκεψεις

--Παμε για διπλο ειτε με Ρεαλ ειτε με Σιενα .. κομπλε no problem
--θεωρω ΚΑΚΗ συγκυρια το γεγονος πως μετα το διπλο στο ΟΑΚΑ ειχαμε ενα δυσκολο ματς με τοσο κοσμο .. υπηρχε αγχος και πιεση απο τους παικτες.
--η Φενερ ειναι ΚΑΛΗ ομαδα.end of story.Εχεις λυσεις και εμπειρια.Δυσκολα θα χασει την πρωτια τωρα .. αν και η Βαλενθια μπορει να χτυπησει τους παντες οπουδηποτε.
--ΕΞΟΡΓΗΣΤΙΚΑ με την διαιτησια του 3ου δεκαλεπτου.Κρατουσαν με το ζορι τη Φενερ στο ματς με αστεια φαουλ και αμετρητες βολες .. ειπαμε euroleague TURKISH airilines.Καλα θα κανετε να το συνηθησετε αυτο
--Εδω που τα λεμε παντως .. το να παιζει με Παπανικολαου βασικο στο τοπ16 και να μπαινει ο air mikele pelekan μεσα .. εεε χτυπαει ασχημα.
--Τιποτα δεν εχει τελειωσει για την πρωτια παντως .. απλα εκτος του οτι θα πρεπει να κερδισεις μεσα στην Τουρκια .. θα πρεπει να ελπιζεις και σε στραβοπατημα της Φενερ.50-50 αν θα το κανει .. και με μειονεκτημα να βγεις στους 8 παντως μπορεις να περασεις προφανως


1) Πώς είναι κομπλέ αυτό όταν δεν είναι καν κομπλέ η νίκη στην έδρα σου με τη Φενέρ;
2) Δουλειά του προπονητή είναι το το διαχειριστεί. Και χαρακτηριστικό μεγάλης ομάδας.
3) Όντως
4) Μια χαρά ήταν η διαιτησία. Και τα κουκούτσια στον ΟΣΦΠ.
comrade
QUOTE(lefkadian @ Jan 21 2011, 00:21 ) *
Το διορθωσα, αλλα εσυ με εδωσες στεγνα. Γρηγορο πιστολι guns.gif


Παντα shot.gif
Sokos
Τι να πω κι εγώ για τα σημερινά κατορθώματα της αρμάδας του σοφού??

Περνούν τα χρόνια, αλλάζουν οι προπονητές, αλλάζουν οι παίκτες αλλά ο θίασος πάντα δίνει το παρόν.

Το πως γίνεται μέσα σε ένα δεκάλεπτο στο ΣΕΦ να έχεις σκορ 12-29 δεν μπορώ να το καταλάβω. Ψόφιοι, τουρλουμπούκι κτλ κτλ.

Το πως γίνεται επίσης να επιλέγεις να έχεις 2 από τους καλύτερους αμυντικούς σου εκτός 12άδας στο σημερινό παιχνίδι είναι απορίας άξιο. Και τελικά στοίχισε πάρα πολύ...

Το πως γίνεται αυτό το τσίρκο να ναι τσακωμένο με το τρίποντο την τελευταία πενταετία επίσης είναι ακατανόητο. Οι τούρκοι σούταραν σε πισίνα από την περιφέρεια κι εμείς σε τρύπες μίνι γκολφ. (και σήμερα είχαμε 2 τρίποντα του παπαλουκά που δεν μπορεί να ευστοχήσει ούτε σε πισίνα...)

Το χειρότερο απ όλα είναι ότι τις τελευταίες χρονιές παρά τα στραπάτσα που τρώγαμε, ξέραμε ότι αν παίξουμε σοβαρά μπορούσαμε να κερδίσουμε παντού. Τώρα θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο μας ματς ως εκείνη την στιγμή στην σεζόν για να κερδίσουμε στην Τουρκία.

Και θα πρέπει να παίζουμε ανησυχιτικά κόντα στο "ταβάνι" μας για να μην χάσουμε την πρόκριση.

Οι δυνατότητες αυτής της ομάδας είναι πολύ περιορισμένες.

Την προηγούμενη βδομάδα απλά κερδίσαμε ένα Παναθηναϊκό αποδυναμωμένο σε σχέση με πέρυσι και με πολλά προβλήματα.

Ελπίζω απλά να αντιμετώπισαν επιπόλαια το ματς παίκτες/προπονητές και να μην μπορεούμε απλά "ως εκεί".
xristos_metal
Τοσο κακο παιχνιδι ειχα χρονια να δω. Δεκα μερες να επαιζαν δεν υπηρχε περιπτωση να νικησουν. Σιγουρα ο Ολυμπιακος δεν ειναι τοσο κακη ομαδα οσο εδειξε σημερα, αλλα οπως και να το κανουμε δεν εχει παιχτες! Μιλαμε για τρελο μπαχαλο. Καποια στιγμη μπηκε και ο Πελεκανος!!!! Εχω χασει τη μπαλα..... Οι 3 μεταγραφες του Ιφκοβιτς ειναι πληρως αποτυχημενες, αλλα και οι παιχτες ειναι απαραδεκτοι. Αορατοι.
spysta
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 20 2011, 23:23 ) *
Αν ισχύει αυτό, μειώνει εξαιρετικά την ομάδα σου. Και αν χαθεί το πρωτάθλημα;;;

Mια χαρα ισχυει .. και δεν μειωνει ΚΑΘΟΛΟΥ την ομαδα μου.Το πρωταθλημα ειναι ο πρωταχρικος στοχος ΠΑΝΤΑ.
Aν χαθει το πρωταθλημα .. χαθηκε.τι να κανουμε δηλαδη ??
εδω το χασαμε περυσι με 35 εκατομυρια μπατζετ και 2 παικτες στην κορυφαια 5αδα του κοσμου wink.gif


QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 20 2011, 23:23 ) *
Ο Μίλος δεν είναι σκόρερ; Έλα θεέ και κύριε... Ο Κέσελ είναι προσωπική επιλογή του Ντούντα και αποθεώνεται από τους οπαδούς του ΟΣΦΠ εδώ και μήνες (χωρίς λόγο). Ή μάλλον με λόγο το τι έκανε με τη Σερβία. Σαν να αποθεώνουν οι φίλοι του ΟΣΦΠ τον Σπανούλη για το ότι έκανε με τον ΠΑΟ!!!

ο Μιλος KΥΡΙΩΣ ειναι παικτης ''δημιουργος'' για τους αλλους .. οχι τοσο πολυ για τον ιδιο τον εαυτο του (εδω το εχει πει ο ιδιος)
Αυτο και μονο τον κατατασει στους παικτες που ΔΕΝ ειναι σκορερ .. Εχει αργα ποδια,εχει αδυναμο σωμα και δεν εχει εκρηξη.ο Σπανουλης ειναι σκορερ,ο Νικολας,ο Τακερ,ο Γκρηρ .. παικτες που μπορουν να παρουν την μπαλα και να σκοραρουν απο μονοι τους.
ο Μιλος θα σκοραρει χαρη στην τρελα του,στο ψυχρο του αιμα και το καλο του σουτ.Για να μην ξαναλεω τα ιδια .. πηγαινε και δες στο τοπικ του Τεοντοσιτς τι εγραψα γι αυτον wink.gif

ο Κεσελ απο ποιους αποθεωνεται ΤΩΡΑ..??Μετα τον πρωτο μηνα που περασε απο τον Μουντομπασκετ (και οι περισσοτεροι ειμασταν τρελαμενοι με το κρυο αιμα του) .. ΟΛΟΙ ηταν πολυ επιφυλακτικοι με τον Μαρκο ..
προσωπικα πιστευω οτι ο Ντουντα τον ετοιμαζει για του χρονου.




QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 20 2011, 23:23 ) *
1) Πώς είναι κομπλέ αυτό όταν δεν είναι καν κομπλέ η νίκη στην έδρα σου με τη Φενέρ;
2) Δουλειά του προπονητή είναι το το διαχειριστεί. Και χαρακτηριστικό μεγάλης ομάδας.
3) Όντως
4) Μια χαρά ήταν η διαιτησία. Και τα κουκούτσια στον ΟΣΦΠ.

1)μια χαρα κομπλε ειναι .. ενα κακο ματς δεν ακυρωνει μια ομαδα που κερδισε με σχετικη ευκολια πριν 10 μερες στο ΟΑΚΑ.
2)εννοειται
4)σορι μαν .. αλλα ΔΕΝ ισχυει αυτο που λες!!Και απορω βασικα πως το αναφερεις καθως ηταν ξεκαθαρο.
Συγκεκριμενα στο τριτο 10λεπτο οι Τουρκοι επαιρνα τα φαουλ για πλακα σε αστειες φασεις και πηγαιναν στις βολες συνεχομενα!!δες το ξανα το ματσακι,παρατηρησε αυτο που σου λεω ..και θα καταλαβεις wink.gif
roben
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 21 2011, 01:42 ) *
Για προοπτικές δεν ξέρω, αλλά ίδιες δυνατότητες δεν έχουν με τίποτα! Εκτός και αν πάιζουνε στην Βαλένθια ή τη Φενέρ ο 2ος καλύτερος πλέι μέικερ της Ευρώπης, ο 2ος καλύτερος σούτινγ γκαρντ της Ευρώπης και ένας από τους 4-5 καλύτερους σεντερ της Ευρώπης. Γιατί αυτοί -μεταξύ πολλών άλλων- παίζουν στον ΟΣΦΠ. Α επίσης τον ΟΣΦΠ τον κοουτσάρει ένας ζωντανός θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ. Καλοί οι Πέσιτς και Σπάχια, αλλά όχι Ντούντα.

Για όλους τους παραπάνω λόγους θα είναι αποτυχία μεγατόνων η μη πρόκριση του ΟΣΦΠ στους 8 (απίθανο κατ εμέ) και απλή αποτυχία για τους άλλους δύο.


Θεμιτή η άποψη σου αλλά εγώ διαφωνώ,θα έλεγα ότι είναι μια κάπως επιδερμική προσέγγιση υπό την έννοια ότι το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα...Συμφωνώ ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει έναν top class παίκτη,τον Βασίλη Σπανούλη! Προσωπικά top class θεωρώ και τον Γιάννη Μπουρούση! Για τον Μίλος Τεόντοσιτς διατηρώ επιφυλάξεις...Εγώ δεν τον έχω στην εκτίμηση που τον έχουν οι περισσότεροι στο φόρουμ...Εξαιρετικά ταλαντούχος επιθετικά ναι,ικανός στη καλή του βραδιά να πάρει ένα ματς μόνος του ναι...Αλλά εμένα αυτά τα στοιχειά μόνο δεν μου αρκούν για να τον θεωρήσω top class...Όπως και να έχει όμως νομίζω ότι υποτιμάς τόσο το έμψυχο δυναμικό των άλλων ομάδων όσο και παράγοντες όπως η ''χημεία'',η πληρότητα,η ομαδικότητα...Δεν ξέρω γιατί κάποιοι θεωρούν δεδομένα πχ τον Τεόντοσιτς ανώτερο του Ούκιτς η ακόμα περισσότερο του Ντε Κολό...Ή για ποιό λόγο ο Παπαλουκάς είναι χρησιμότερος του Γιασικεβίτσιους... Κίνσει ο Ολυμπιακός έχει? Τόμας? Πρέλντζιτς? Εγώ θεωρώ την τριάδα αυτή ανώτερη της τριάδας Κέσελ,Παπανικολάου,Χαλπερίν...Για δες τους ψηλούς... Μπουρούσης,Έρτσεγκ,Νίλσεν,Μαυροκεφαλίδης,Ν
εστέροβιτς από τη μία και Λαβρίνοβιτς,Βίντμαρ,Τουρκσάν,Σαβάς,Πεκέρ και Μέι από την άλλη...Ποιό πακέτο σου φαίνεται πιό αξιόπιστο και πλήρες? Εντάξει,ο Ονάν δεν είναι Σπανούλης αλλά τη δουλειά του μια χαρά την έκανε απόψε! Η Βαλένθια σίγουρα δεν είναι τόσο πλήρης αλλά διαθέτει παίκτες που άνετα θα έπαιζαν στον Ολυμπιακό αντί κάποιων τωρινών παικτών των ερυθρολευκων... Ντε Κολό,Κλαβέρ,Σαβάνοβιτς...Κάθε ομάδα με τα ατού της λοιπόν...Όσον αφορά τους προπονητές συμφωνώ ότι ο Σπάχια δεν είναι επιπέδου Ίβκοβιτς...Τον Πέσιτς ωστόσο εγώ τον έχω σε μεγαλύτερη υπόληψη από τον Ντούντα...Καθαρά δική μου εκτίμηση,πέστο ιδιορρυθμία μου... tongue.gif
Razorblade Fish
Ειχα πει οτι ο ομιλος του Ολυμπιακου ειναι παρα πολυ δυσκολος και η Φενερ με διαφορα οτι χειροτερο μπορουσε να του τυχει.Πραγματικα με εντυπωσιασε η Φενερ αποψε,η αμυνα της εγκλωβισε τον Ολυμπιακο και του αχρηστεψε ολα τα οπλα(οχι οτι εχει και πολλα φετος...).Η αμυνα της γενικοτερα αλλα ειδικα στα Pick n Roll ηταν σεμιναριακου επιπεδου,νομιζω ο Ολυμπιακος δεν εβαλε ουτε ενα καλαθι με συνεργασια κοντου-ψηλου.Αν δεν ηταν ο Σαρας με τα λαθη του να δωσει καποια ευκολα καλαθια ο Ολυμπιακος θα εμενε κατω απο τους 65 ποντους...Ο Σπανουλης ηταν παρα πολυ κακος,το ιδιο και ο Τεοντοσιτς.Μεγαλη απογοητευση για μια ακομα φορα ο Παπανικολαου,ο Τομας τον εκανε οτι ηθελε.Για τον Μαυροκεφαλιδη τα εχουμε πει,30 ποντους με 12/14 σουτ και 10 ριμπαουντ με Ηρακλη,Ικαρο και Ηλυσιακο και σε ολα τα μεγαλα ματς αρνητικος οσο δεν παιρνει.Προσωπικα δεν εχω απαιτησεις πια απο αυτον.
frenchman7
Πω Πω… Μεγάλη ξενέρα η χθεσινή… Έχει το χάρισμα αυτή η ομάδα μου φαίνεται… Κρύο-ζέστη μας έχει…

Χάσαμε και το αήττητο του ΣΕΦ, κρίμα.

Γιατί ρε Μίλος ξηγιέσαι έτσι με τα 3ποντα, ηρέμησε δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα, σε γουστάρει ο κόσμος.. Μην παίρνεις άλλες τραβηγμένες προσπάθειες…

Αλλά μέχρι εκεί, δεν θέλω να βλέπω μαυρίλες και ταβάνια! Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα σε όλες τις διοργανώσεις, δεν είναι καιρός για μεγάλες κουβέντες, ταμείο στο τέλος!

ΥΓ1: Συμφωνώ για στόχο πρωταθλήματος
ΥΓ2: Συμφωνώ για διαιτησία, ειδικά τα 2 φάουλ του Παπαλουκ ήταν επιστημονικής φαντασίας…
ΥΓ3: Παπαλουκ - Ερτσεγκ - Χαλπεριν thumbsup.gif
ΥΓ4: Μαυροκεφαλίδης 68.gif
rankin
Να πω ότι δεν τα χαμε γράψει;
Τα χαμε γράψει και μας λέγανε γραφικούς όσους θεωρούσαμε την Ουλκερ φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου.
Τα γεγονότα, δυστυχώς, μας επαλήθευσαν..

Παρόλα αυτά, η κατάσταση στο γήπεδο ήταν εντυπωσιακή ...
Τι κι αν χάσαμε με 14 πόντους στην έδρα μας, και το όνειρο της ευρωλίγκας σκοτείνιασε για φέτος;
Τι κι αν παίξαμε απαράδεκτο μπάσκετ, για μια ακόμα φορά;

Κανείς δεν γκρίνιαζε. Κανείς δεν παραπονιόταν. Και προφανέστατα, κανείς δεν φώναξε "Ντούντα ξύπνα"
Οφείλω πάντως να παραδεχτώ ότι κάποια στιγμή εγώ φώναξα: "Γιαννάκη Ξύπνα", ψάχνοντας κάποιον εύκολο στόχο να κατηγορήσω για την εικόνα της ομάδας.. Στη συνέχεια το ξανασκέφτηκα και φώναξα: "Αγγέλου ξύπνα"

και να μου το θυμηθείτε, πως αν στραβώσει το πράγμα οι 2 πρώτοι στόχοι θα είναι:
α. Ο Πρόεδρος γιατί φέτος έκανε τσιγκουνιές
β. Ο Αγγέλου (χωρίς "γιατί")

Ο Ολυμπιακός φέτος, δεν είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα στην ευρώπη.
Το πρωτάθλημα μπορεί να το πάρει, γιατί ενδεχομένως να έχει τον τρόπο να το πάρει αλλά και γιατί και ο Παναθηναϊκός χαρακτηρίζεται από την ίδια μετριότητα σαν ομάδα..
αλλά προς final 4 μεριά, δεν μας βλέπω να πλησιάζουμε

Στα καθαρά αγωνιστικά:
Η καθίζηση του τελευταίου δεκαλέπτου, ήταν και το τελειωτικό χτύπημα στην ομάδα
Ο Σπάχια έδεσε φιόγκο τον Ντούντα, που πάνω στον πανικό του έριξε μέχρι και τον Πελεκανο στο παρκέ (!)
Οι Τούρκοι είχαν κλείσει την άμυνα τους και μας περίμεναν μέσα στη ρακέτα, σπάζοντας έτσι τις συνεργασίες με το ψηλό, και αφήνοντας ως μόνη επιλογή το σουτ... και όταν τα σουτ μας, βγήκαν (3η περίοδος), όλα ήταν καλά... Όταν αρχίσαμε να τα σπάμε, θυμίσαμε σκορποχώρι

No plan B at all, για τον Ολυμπιακό χθες...

Επίσης, πολλοί παίχτες δεν έχουν καθόλου, μα καθόλου τσαγανό..
Και το καταπληκτικό είναι πως σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνονται ο Ερτσεγκ ή ο Χαλπερίν !!!!
Θεωρώ πάντως πως ο Ντούντα θα πρέπει ΆΜΕΣΑ να επαναπροσδιορίσει τις ανάγκες της ομάδας και να σκεφτεί, έστω για μια μεταγραφή παίχτη..
Δεν βγαίνει έτσι το πράγμα..
Δεν μπορεί να στηρίζεται σε 1-2 παίχτες, τους ίδιους μονίμως, και για να μπορεί να κερδίζει, να πηγαίνει τους αντιπάλους σε πολύ χαμηλό ρυθμό, ώστε με 60-65 πόντους να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει..

το ότι βάση σχεδίου δεν παίζει μπάσκετ ο Ολυμπιακός, έχει ήδη τιμωρηθεί φέτος, και θα τιμωρηθεί ξανά και ξανά..

Γιατί, ας μην νομίζει κανείς ότι τυχαία ο Ολυμπιακός παίζει έτσι
Η επιλογή του κόουτς είναι αυτή, βλέποντας το περιορισμένο ταλέντο της ομάδας του, να το πάει το πράγμα σε άμυνες, χαμηλό ρυθμό, και πολύ στρατηγική, ώστε παίζοντας μονάχα πικ&ρολ με 2 παίχτες στην επίθεση, να έχει σοβαρές πιθανότητες να κερδίζει.

Κάπου εδώ, σταματώ τη γκρίνια και παραφράζω τον μεγάλο Σπάθα:
Τον Παναθηναϊκό και το πρωτάθλημα να κερδίζω και όλοι οι άλλοι να πάνε να .....%&^%ASD*&^%
kolokotronis
Ας πω και εγώ μερικά πράγματά, αν και καλό είναι (σαν παναθηνα'ι'κός που είμαι) να μην βαράς τον άλλο όταν είναι κάτω.

Ελπίζω να κατάλαβαν οι φίλοι του οσφπ ότι, ειδικά στο μπάσκετ, το αποτέλεσμα είναι πολλές φορές θέμα ημέρας.
Όχι μόνο της δικής σου ομάδας, αλλά και των άλλων.

Ο παο είχε μέσα στην έδρα του 3/17 τρίποντα, αν θυμάμαι καλά.
Οι τούρκοι είχαν 8/10.
Ναι, ίσως να κερδίσατε και λόγω ημέρας.

Για κάποιους που έγραψαν ότι οι παναθηνα'ι'κοί προσπαθούν να μειώσουν τη νίκη του οσφπ στο ΟΑΚΑ, μήπως συνέβαινε το αντίθετο??
Προσπαθούσατε εσείς να την μεγαλοποιήσετε όσο δεν πάει άλλο.
Κάποιος φίλος του ολυμπιακού γράφει τώρα ότι δεν έγινε και τίποτα που κερδίσαμε στο ΟΑΚΑ!!!!
Ας βρισκόταν ένας να το έγραφε την επόμενη της νίκης σας.
Λιγουλάκι δύσκολο, ε?

Για τον κέσελι, να μην θυμήσω τι γραφόντουσαν σε αυτό το φόρουμ στο μουντομπάσκετ...
Εδώ και καιρό τρώει τ οθάψιμο της ζωής του.
Δεν έχει βρεθεί ένας να πει ότι ''Έκανα λάθος για τον κέσελι που περίμενα τόσα πολλά.''
Μία κωλοτούμπα ρε αδερφέ...

Φιλικά. peace.gif


ΥΓ: Άσε που σας πίστεψα και αν κερδίζατε από 6-10 πόντους, αντί για 70 ευρώ θα κέρδιζα άλλα 50 (120).
rankin
QUOTE(kolokotronis @ Jan 21 2011, 09:03 ) *
Ο παο είχε μέσα στην έδρα του 3/17 τρίποντα, αν θυμάμαι καλά.
Οι τούρκοι είχαν 8/10.
Ναι, ίσως να κερδίσατε και λόγω ημέρας.

Δεν κερδίσαμε λόγω ημέρας
Κερδίσαμε λόγω της ίωσης του Διαμαντίδη tongue.gif

Επίσης, κερδίσαμε εσάς και χάσαμε από την Ουλκερ, γιατί η Ουλκερ είναι πολύ καλύτερη ομάδα και από τις 2 ελληνικές...
Το ότι έχει περάσει και μέσα από τη Βαρκελώνη με διπλό, λέει πολλά..
Μιλάμε για την έδρα που όποια ελληνική ομάδα περνάει τα τελευταία χρόνια, τρώει σφαλιάρα που ακούγεται μέχρι εδώ!!!

Και εν τέλει, μην ασχολείσαι ακόμα με το παιχνίδι του πρωταθλήματος..
Πάει αυτό! Τελείωσε! Χάσατε! Παπαλα...!
Εδώ γράφουμε για ευρωλίγκα..
Εντάξει, σε πείραξε το παιχνίδι του ΟΑΚΑ, το έχουμε καταλάβει.. Κάνε υπομονή όμως (που θα έλεγε και μια ψυχή) και μπορεί στο ΣΕΦ να κάνει η ομάδα σου διπλό και μετά να είσαι πολλάν χάπι..
Μην τρελένεστε
kolokotronis
QUOTE(rankin @ Jan 21 2011, 09:12 ) *
Δεν κερδίσαμε λόγω ημέρας
Κερδίσαμε λόγω της ίωσης του Διαμαντίδη tongue.gif

Επίσης, κερδίσαμε εσάς και χάσαμε από την Ουλκερ, γιατί η Ουλκερ είναι πολύ καλύτερη ομάδα και από τις 2 ελληνικές...
Το ότι έχει περάσει και μέσα από τη Βαρκελώνη με διπλό, λέει πολλά..
Μιλάμε για την έδρα που όποια ελληνική ομάδα περνάει τα τελευταία χρόνια, τρώει σφαλιάρα που ακούγεται μέχρι εδώ!!!

Και εν τέλει, μην ασχολείσαι ακόμα με το παιχνίδι του πρωταθλήματος..
Πάει αυτό! Τελείωσε! Χάσατε! Παπαλα...!
Εδώ γράφουμε για ευρωλίγκα..
Εντάξει, σε πείραξε το παιχνίδι του ΟΑΚΑ, το έχουμε καταλάβει.. Κάνε υπομονή όμως (που θα έλεγε και μια ψυχή) και μπορεί στο ΣΕΦ να κάνει η ομάδα σου διπλό και μετά να είσαι πολλάν χάπι..
Μην τρελένεστε

Φίλε ράνκιν.
Για το ματς στο ΟΑΚΑ, σε σχέση με το σημερινό, δεν κάθησα να τα γράψω γιατί έτσι μου τη βάρεσε.

Κάτσε λίγο και διάβασε τι έγραψαν μερικοί φίλοι της ομάδας σου μετά το σημερινό ματς και τις αναφορές τους στο παιχνίδι τουμ ΟΑΚΑ.

Απλά βαριόμουν, επειδή το έκαναν 2-3, να κάτσω να κάνω quote τα συγκεκριμένα σχόλιά τους.
Απάντηση σε αυτούς ήταν.

Κάποιοι ''δικοί σας'' ασχολήθηκαν πρώτα σήμερα με εκείνο το παιχνίδι.

Πριν γράφεις λοιπόν: 'Εντάξει σε πείραξε το ματς του ΟΑΚΑ, το έχετε καταλάβει και να μην τρελένομαι'', θα σε παρακαλούσα, επειδή σε εκτιμάω κι όλας να είσαι λίγο πιο προσεκτικός.
rankin
QUOTE(kolokotronis @ Jan 21 2011, 09:30 ) *
Πριν γράφεις λοιπόν: 'Εντάξει σε πείραξε το ματς του ΟΑΚΑ, το έχετε καταλάβει και να μην τρελένομαι'', θα σε παρακαλούσα, επειδή σε εκτιμάω κι όλας να είσαι λίγο πιο προσεκτικός.


OK, αλλά για να αποφεύγονται τέτοιες παρεξηγήσεις, να βάζεις quotations
γιατί δεν μπορώ εγώ να φανταστώ αν απαντάς σε κάποια συγκεκριμένα σχόλια ή αν μιλάς γενικά.

Παρόλα αυτά και πάλι, μην τρελένεσε ... Και το λέω φιλικά..

Και αν οι Ολυμπιακοί δώσαμε μεγάλη σημασία στη νίκη στο ΟΑΚΑ ήταν γιατί είχαμε καιρό να κερδίσουμε στο ΟΑΚΑ σε σημαντικό παιχνίδι, και τι να κάνουμε;; Το χαρήκαμε!
Κακό είναι;

Αφήστε τα τώρα αυτά, και ελάτε να ασχοληθούμε με την ευρωλίγκα ...
kolokotronis
QUOTE(rankin @ Jan 21 2011, 09:37 ) *
OK, αλλά για να αποφεύγονται τέτοιες παρεξηγήσεις, να βάζεις quotations
γιατί δεν μπορώ εγώ να φανταστώ αν απαντάς σε κάποια συγκεκριμένα σχόλια ή αν μιλάς γενικά. peace.gif

Έχεις δίκιο, αλλά πίστευα ότι θα είχες διαβάσει (εσύ και σχεδόν οι περισσότεροι) τα σχόλια που έγινα πάνω στον αγώνα.
Γύρω στις 4 σελίδες ήταν, όχι 15..
berry
το πα εγω οτι η φενερ θα ειναι πρωτη στον ομιλο

παντως η εμφανιση μας ηταν μαγικη . ΝΒΑ ! θα το σηκωσουμε περπατωντας φετος . τετοιο θεαμα σπανια βλεπεις στα ευρωπαικα γηπεδα

ειμαι εκστασιασμενος με το 1/10 τριποντα του τεοντοσιτς

κριμα για τον κοσμο που γεμισε σχεδον το σεφ

τεσπα φετος δεν αγχωνομαι ουτε τσαντιζομαι απο την στιγμη που δεν περιμενω τιποτα

το καλοκαιρι θα ξυπνησω και θα ουρλιαζω παλι για φοργουορντ , καλασνικοφ και 666

μεχρι τοτε enjoy the ride

Υ.Γ αν μπορεσουμε και περασουμε 8 και πεσουμε με σιενα ,ειμαστε πολυ τυχεροι που εχει τραυματιστει ο μακαλεμπ (αλλη ομαδα χωρις αυτον)

PanosIlio
Μάλλον δεν πρέπει να ξαναπάω στο γήπεδο rolleyes.gif είμαι γκαντεμόσαυρος τελικά.

Η ομάδα χθες ήταν κακή, ήταν πολύ κακή, ήταν σαν να παίζαμε με -1 παίκτη όλη την ώρα και όταν παίζαμε με 3 γκαρντ και Έρτσεγκ φαινόταν σαν να είχαμε 5 παίκτες στο παρκέ.

Από τους φοργουόρντ μας χθες μόνο ο Έρτσεγκ δικαιολόγησε την παρουσία του στην ομάδα, Παπανικολάου, Κέσελ, Νίλσεν και Μαυροκεφαλίδης ήταν ωσεί παρών (τον Πελεκάνο δεν τον συμπεριλαμβάνω, κρίμα για το παιδί θα έπρεπε να ήταν σε μια άλλη ομάδα να παίζει μπάσκετ), αλήθεια γιατί ο Βασιλόπουλος ήταν εκτός???

Όλα πήγαν στραβά χθες, χωρίς πάθος, χωρίς νεύρο, με κακό κοουτσάρισμα, με κακές επιλογές, χωρίς καθαρό μυαλό, ήταν ένα σπάσιμο νεύρων και το χειρότερο ήταν πως χάσαμε και με διαφορά στο τέλος.

Σε τελικές γραμμές ήταν ένα κακό βράδυ για την ομάδα, απλά αυτό, χάσαμε, ΟΚ αλλά προχωράμε, δεν υπάρχει άλλη επιλογή.
plokamias
Παρακολούθησα χθες για πρώτη φορά ολόκληρο παιχνίδι της Φενέρ και μπορώ να πω πως με εντυπωσίασε...
Δεν είναι μόνο το πλήρες και ισορροπημένο ρόστερ που έχει(χωρίς Τουρκσάν κιόλας,μην το ξεχνάμε αυτό,τον Βίντμαρ δεν τον λογίζω λόγω της μεγάλης του απουσίας),αλλά και ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται(ή τουλάχιστον αγωνίστηκε χθες).
Ειδικά η άμυνα των Τούρκων στο χθεσινό ματς ήταν για σεμινάριο.Ο Ονάν για παράδειγμα είχε κολλήσει σαν βδέλλα πάνω στον Σπανούλη και του απαγόρευε να πάρει τη μπάλα στα χέρια του,ενώ τις φορές που προσπαθούσε ο Ολυμπιακός να παίξει το πικ εν ρολ,έκλειναν καλά τους διαδρόμους και τις πάσες προς τη ρακέτα και επέτρεπαν σαν μοναδική επιλογή το σουτ 3 πόντων μετά απο σκριν ή από πάσα...Και με το ποσοστό του Ολυμπιακού χθες,κάτι τέτοιο ήταν καταδικαστικό...
Με λίγα λόγια βλέπω τους Τούρκους να πηγαίνουν ντουγρού(όπως θα έλεγαν κι αυτοί wink.gif ) για f4,ειδικά άμα προσαρμοστεί καλύτερα και ο Σάρας.

'Οσον αφορά τον Ολυμπιακό,η εμφάνισή του χθες ήταν πολύ κακή.Προσωπικά,αυτός ο Κέσελ δεν έχω καταλάβει αν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στο παιχνίδι εκτός από το να σουτάρει τρίποντα,ενώ και ο Τεόντοσιτς μοιάζει έξω από τα νερά του χωρίς τη μπάλα στα χέρια του...
Θετικός πάλι ήταν ο 'Ερτσεγκ,τον οποίο θεωρώ πολύ χρήσιμο παίκτη και με αρκετές δυνατότητες(σίγουρα μεγαλύτερες του Νίλσεν).'Οπως και να'χει,ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα,καθώς δεν είναι απίθανο η Φενέρ να στραβοπατήσει κάπου(συγκεκριμένα στη Βαλένθια).Το θέμα είναι όμως ο Ολυμπιακός να μπορέσει να το εκμεταλλευτεί αυτό,κάτι για το οποιο δεν πολυπείθει νομίζω....
saou
Καλή και σκληροτράχηλη ομάδα η Φενέρ χωρίς αμφιβολία. Παρόλα αυτά χθες έκανε ίσως το τέλειο αναλογικά παιχνίδι της, βοηθούμενη από την τρομερή ευστοχία της στην επίθεση και από τη δικιά μας αστοχία στα μακρινά σουτ.

Ήταν ένα κλασσικό παιχνίδι των τελευταίων χρόνων (των χρόνων της απουσίας σουτερ από το ρόστερ μας δηλαδή): όποια σκληροτράχηλη ομάδα με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς και προσήλωση έρχεται στο ΣΕΦ και παίζει σκληρό ταμπούρι έχει πιθανότητες να κάνει ζημιά, οι οποίες αυξάνονται εκθετικά κάθε φορά που οι μέτριοι σουτερ που επιδεικτικά μένουν ελεύθεροι αποτυγχάνουν να τους θάψουν.
giannis_mg
Ας γραψω και εγω μερικα πραγματακια για το ματς αλλα και γενικα για τα σχολια που γραφτηκαν.

1.Σας ακουω παιδια να λετε οτι αμα πεσουμε σε Σιενα-Ρεαλ,οκ αλλα μηπως ξεχνατε οτι στο συγκεκριμενο ομιλο υπαρχει και μια Εφες με καταπληκτικο υλικο που για μενα θα βγει πρωτη και ανετα.(εξω λογικα θα μεινει η Σιενα,καθοτι Σιενα χωρις Μακαλεμπ ειναι μακαρονια χωρις τυρι,ο Γιαριτς που τον ειδα λιγο χθες ειναι για κλαματα ο τυπος του κλεβανε τη μπαλα μεσα απ'τα χερια για πλακα,ουτε την μπαλα δεν μπορουσε να κατεβασει αλλα και εγω αμα ειχα γυναικα την Αντριανα Λιμα θα ειχα το μυαλο στο σπιτι)

2.Γραφτηκε απο πανω οτι η Ζαλγκιρις ειναι αδυναμη και αυτο φαινεται και απ'τη προσληψη του Ηλια Ζουρου.Πραγματικα εμεινα αφωνος,αλλα δεν το συνεχιζω γιατι ως Ελληνες εχουμε αυτο το κακο να υποτιμαμε στο μεγιστο τα δικα μας παιδια.Μιλαμε για εναν εξαιρετικα καλο προπονητη...Πραγματικα τραγικο σχολιο με ολο το σεβασμο στον φιλο που το εγραψε αλλα..........

3.Γραφτηκε απο εναν φιλο οτι η Φενερ εχει καλυτερο υλικο και απ'τις 2 Ελληνικες ομαδες.Θα διαφωνησω καθετα τουλαχιστον ως προς την ομαδα μου.Σε καμια περιπτωση δεν το δεχομαι αυτο!

4.Επισης δεν συμφωνω οτι ο ΟΣΦΠ χθες επηρεαστηκε ή ηταν αδειος(οπως ειπε ο Μανουσελης στην Super Euroleague,το θεωρω αστειο σαν δικαιολογια το ντερμπι ηταν πριν 8! μερες δεν ειχε γινει δα και την Κυριακη για να μην εχουν ενεργεια) και υποτιμησε την Φενερ απ'το διπλο του στο Ο.Α.Κ.Α.Προσωπικη αποψη οτι οι 4 ποντοι που νικησατε στο πισω μερος του μυαλου των παιχτων θα επρεπε να φερει και εναν μικρο προβληματισμο καθως αντι να κερδισεις αυτον τον πεθαμενο ΠΑΟ με 15+ που μπορουσες να το κανεις τελικα αφησες παρα πολυ μεγαλες ελπιδες για ανατροπη στο Σ.Ε.Φ.Αλλα φανερα νομιζω φουσκωσε το μυαλο τους και απ'τους 1000 οπαδους που τους αποθεωναν στου Ρεντη,στο Σ.Ε.Φ δεν θυμαμαι που ηταν αλλα και απ'τα διθυραμβικα σχολια εφημεριδων-δημοσιογραφων σαν να σηκωσαν το ευρωπαικο.Κλασικη ελληνικη νοοτροπια.Η παραγραφος αυτη παιδια δεν ειναι ΟΠΑΔΙΚΗ σε καμια των περιπτωσεων δεν θελω να φανει ετσι απλως θεωρω πως ειναι αληθεια rolleyes.gif

5.ΚΑΝΕΙΣ δεν πρεπει να ξεγραφει την Βαλενθια που μπορει να ερθει να κανει το διπλο και εδω και Τουρκια.Ειναι μια παρα μα παρα πολυ επικυνδινη ομαδα που θα πολεμησει μεχρι το τελος για προκριση.(Εγω την στηριζα απ'την αρχη,θεωρω πως εχει ενα αξιοπρεπεστατο υλικο για το Τοπ8)

6.Το αλλο παιχνιδι στο Καουνας θεωρω πως θα ειναι παρα παρα παρα πολυ δυσκολα.Μην σας ξεγελαν τα διοικητικα προβληματα που εχει,μεσα στην εδρα της ΜΠΟΡΕΙ να κανει ζημια,εχει πολυ καλο υλικο...

7.Ο Σπαχια εστησε χθες την ομαδα του αριστουργηματικα.Εγω τον τοποθετω στο Τοπ5 των προπονητων στην Ευρωπη πισω απο Ζοτς-Ντουντα και τον θεωρω τον αμεσως καλυτερο,καλυτερο και απ'τον Μεσσινα!!!

8.Τα σχολια για διατησια βρε παιδια,ενταξει τα βρισκω λιγο ατοπα και ασκοπα και οποιος θεωρει οτι ο ΟΣΦΠ εχασε απ'την διατησια ειναι απλως αυτος που δεν γωριζει απο μπασκετ ντιπ για ντιπ και ψαχνει φτηνες δικαιολογιες.Λογικο η Φενερ να εχει περισσοτερα φαουλ υπερ της καθως επιχειρουσε συνεχεια να χτυπησει εκ των εσω και φαινεται απ'το γεγονος οτι δοκιμασε μονο 10 τριποντα ενω απο σας μονο ο Μιλος ειχε 1!!!!/10.

9.Τον Μαυροκεφαλιδη απλως τον θεωρω ανουσιο στο παιχνιδι και πολυ κακο παιχτη,γενικα δεν μου αρεσει καθολου.Ο Κεσελ με εχει ζαλισει απ'τις πολλες κολοτουμπες που εχω κανει για αυτον.Ο Κωστας ο Παπανικολαου εγω το λεω καιρο τωρα οτι ειναι ο Νινης του μπασκετ.Μπλα,Μπλα,Μπλα αλλα στασιμος μια ζωη μακρι να με διαψευσει αν και δεν το βλεπω...Τον Χαλπεριν τον θεωρω ενα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ παιχτη,που οταν εγραφα οτι θα σκοτωνα το καλοκαιρι για να τον δω με την πρασινη φανελα με λεγανε τρελο και ειχα φαει βουντου 69.gif .Μονο εγω και ο Colonel μαλλον τον πιστευαμε απο ολο το φορουμ.

10.Τα πραγματα για προκριση εμενα μου φαινονται πολυ θολα,μπορει να ειναι 1η αγωνιστικη αλλα οπως ειπα και παραπανω πιστευω παρα πολυ την Βαλενθια και θεωρω οτι θα περασει σαν 2η.

11.Το παιχνιδι χθες δεν κρινει και πολυ μεγαλη αναλυση.Φανερα νομιζω οτι οποια ομαδα παιζει με τον ΟΣΦΠ και εχει σαφη προσανατολισμο στο physical game και στην πολυ σκληρη αμυνα αποκταει αμεσα τα ηνια καθως ο ΟΣΦΠ δεν μπορει να ανταπεξελθει.Ειναι λιγουλακι soft ακομα και στα δυσκολα κολλαει-τα χανει καθως Μιλος-Σπαν ο ενας σουτ ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΑ και αλλος μπουκες μπροστα στον Λαβρονοβιτς.Ε,δεν ειναι και η καλυτερη αντιμετωπιση αυτη στα δυσκολα.Μονο ο Θοδωρος μορει να ειναι ο καπετανιος στα σημεια αυτα...

12.Τον ΟΣΦΠ τον εχω παρακολουθησει αν και δεν ειναι η ομαδα μου σε ΟΛΑ του τα παιχνιδια φετος και φανερα μπορω να πω πλεον χωρις κανεναν ενδοιασμο οτι ειναι ιεροσυλια να συγκρινετε το περσινο ροστερ με το φετινο.Ο Κλειζα αμ εχει δει οτι αντικαταστατης του ειναι ο Νιλσεν και ο Τσιλι βλεπει τον Κεσελ καταλαβαινει κανεις ποσο το επιπεδο εχει κατεβει.Ενας Σπαν δεν φερνει την ανοιξη και χθες αυτος και ο Μιλος εφερε την καταστροφη...

Αυτααααα τα ολιγα cool.gif
plokamias
Συμφωνώ πολύ μαζί σου ρε Giannis_23 με την εξαίρεση όμως της περίπτωσης της Εφές(δύσκολα τη βλέπω να τερματίζει πρώτη)
αλλα και της Βαλένθια,η οποία,αν και αναγνωρίζω την ποιότητά της,δεν πιστεύω πως είναι ικανή να περάσει... wink.gif
rankin
QUOTE(Giannis_23 @ Jan 21 2011, 11:46 ) *
3.Γραφτηκε απο εναν φιλο οτι η Φενερ εχει καλυτερο υλικο και απ'τις 2 Ελληνικες ομαδες.Θα διαφωνησω καθετα τουλαχιστον ως προς την ομαδα μου.Σε καμια περιπτωση δεν το δεχομαι αυτο!

Και οριζοντίως και καθέτως και πλαγίως να διαφωνήσεις (που έλεγε και ο θείος Νώντας) διπλό μεσα στη Βαρκελώνη δεν έκανε ο Παναθηναϊκός ούτε όταν είχε πραγματικά καλή ομάδα, όχι τώρα που, σαν τον Ολυμπιακό και αυτός, στηρίζεται σε 2 παίχτες ..
(Και μη μου πεις οτι δεν στηρίζεται σε 2, γιατί τότε θα σου πω ότι για την ακρίβεια στηρίζεται σε έναν...
Συναχωμένος ήταν πριν μια βδομάδα και θεωρήθηκε ως η απόλυτη και αδιαμφισβήτητη αιτία της ήττας απο τον Ολυμπιακό... )

Οι Τουρκαλάδες αντιθέτως τους φέσωσαν τους Καταλανούς και φέσωσαν και τον Ολυμπιακό και είναι ομάδα με ικανότητα να φεσώσει πολύ κόσμο και μπράβο τους. Έχουν ξεκάθαρο σχέδιο μάχης, καλούς παίχτες, και αμα χρειαστεί, ναι, έχουν και κανα σφύριγμα
Razorblade Fish
QUOTE(plokamias @ Jan 21 2011, 12:04 ) *
Συμφωνώ πολύ μαζί σου ρε Giannis_23 με την εξαίρεση όμως της περίπτωσης της Εφές(δύσκολα τη βλέπω να τερματίζει πρώτη)
αλλα και της Βαλένθια,η οποία,αν και αναγνωρίζω την ποιότητά της,δεν πιστεύω πως είναι ικανή να περάσει... wink.gif

Μετα το διπλο της Φενερ εδω μεσα της αρκει να προστατευσει την εδρα της.Δυστυχως ο Ολυμπιακος εμπλεξε πολυ ασχημα πλεον.Για την Εφες εννοειται πως διαφωνω και εγω και αν η Σιενα ηταν πληρης θα ειχε αποκλειστει απο χτες.Ειναι τυχερη που πετυχαινει τη Σιενα χωρις τον καλυτερο της παικτη(by far...) και μπορει να διεκδικησει την προκριση.Μετριοτατη ομαδα με ταβανι τους 8,και αυτο λογω τυχης.
PanosIlio
QUOTE(rankin @ Jan 21 2011, 12:47 ) *
Έχουν ξεκάθαρο σχέδιο μάχης, καλούς παίχτες, και αμα χρειαστεί, ναι, έχουν και κανα σφύριγμα


Τούρκικη ομάδα να έχει ευνοϊκή διαιτησία στην Turkish Airlines Euroleague???

Λάθος θα κάνεις...
Manu7
QUOTE(rankin @ Jan 21 2011, 12:47 ) *
Συναχωμένος ήταν πριν μια βδομάδα και θεωρήθηκε ως η απόλυτη και αδιαμφισβήτητη αιτία της ήττας απο τον Ολυμπιακό... )

Μα καλά ο Μπουρούσης δεν είχε πυρετό τόσες μέρες? wink.gif.
giannis_mg
QUOTE(rankin @ Jan 21 2011, 12:47 ) *
Και οριζοντίως και καθέτως και πλαγίως να διαφωνήσεις (που έλεγε και ο θείος Νώντας) διπλό μεσα στη Βαρκελώνη δεν έκανε ο Παναθηναϊκός ούτε όταν είχε πραγματικά καλή ομάδα, όχι τώρα που, σαν τον Ολυμπιακό και αυτός, στηρίζεται σε 2 παίχτες ..
(Και μη μου πεις οτι δεν στηρίζεται σε 2, γιατί τότε θα σου πω ότι για την ακρίβεια στηρίζεται σε έναν...
Συναχωμένος ήταν πριν μια βδομάδα και θεωρήθηκε ως η απόλυτη και αδιαμφισβήτητη αιτία της ήττας απο τον Ολυμπιακό... )

Οι Τουρκαλάδες αντιθέτως τους φέσωσαν τους Καταλανούς και φέσωσαν και τον Ολυμπιακό και είναι ομάδα με ικανότητα να φεσώσει πολύ κόσμο και μπράβο τους. Έχουν ξεκάθαρο σχέδιο μάχης, καλούς παίχτες, και αμα χρειαστεί, ναι, έχουν και κανα σφύριγμα

Kοιτα καταρχην αυτα το οτι εκανε διπλο μεσα στην Μπαρτσελονα εμενα δεν μου λεει ΤΙΠΟΤΑ απολυτως.Αυτη η λογικη δεν μου αρεσει καθολου.Μια νικη δεν φτιαχνει την ομαδα και με αυτη τη λογικη τοτε η Σαραγοσα που πηγε και κερδισε μεσα στην Βαρκελωνη για το πρωταθλημα ειναι ομαδα Ευρωλιγκας ετσι?Και γιατι δεν λες και το διπλο που εκανε η Μπαρτσα στην Τουρκια και γιατι δεν λες δηλαδη την 25αρα-30αρα που εφαγε απ'την Μοντεντιπασκι μεσα στην Ιταλια.Δεν ειπα οτι δεν εχουν καλο υλικο και δεν μιλησα για τον ΟΣΦΠ αλλα γαι την ομαδα μου προσωπικα ειμαι σιγουρος οτι εχει καλυτερη ομαδα.Και εμενα με φεσωσε οπως λες η Βαλενθια και παρολιγον η Ολιμπια ειναι καλυτερες ΟΧΙ.Οσο για το αν ο ΠΑΟ στηριζεται σε εναν παιχτη(Διαμαντιδη) δηλαδη η Φενερ εχει παρα πολλους,να φανταστω(μονο ο Ουκιτς ειναι και αμα ελειπε θα ηταν του ιδιου βεληνηκους με Δ.Δ).Οσο για το συναχωμενος που γραφεις φιλε rankin,ενταξει τι να πω,για μενα δεν ηταν μονο ο Δ.Δ η αιτια της ηττας αλλα επειδη το γυρναμε στο ντερμπι και ειμαστε τελειως εκτος τοπικ...

QUOTE(Razorblade Fish @ Jan 21 2011, 12:48 ) *
Μετα το διπλο της Φενερ εδω μεσα της αρκει να προστατευσει την εδρα της.Δυστυχως ο Ολυμπιακος εμπλεξε πολυ ασχημα πλεον.Για την Εφες εννοειται πως διαφωνω και εγω και αν η Σιενα ηταν πληρης θα ειχε αποκλειστει απο χτες.Ειναι τυχερη που πετυχαινει τη Σιενα χωρις τον καλυτερο της παικτη(by far...) και μπορει να διεκδικησει την προκριση.Μετριοτατη ομαδα με ταβανι τους 8,και αυτο λογω τυχης.

Μα για αυτο γραφω για την απουσια Μακαλεμπ που θα παιξει τεραστιο ρολο.Αν ειχε Μακαλεμπ η Σιεννα θα επαιρνε πρωτια περιπατο αλλα τωρα???και η Ρεαλ δεν με πειθει καθολου φετος.Σιγουρα η τυχη εχει και το ρολο της για την Εφες με Μακαλεμπ αλλα μην απαξιωνουμε και το υλικο που εχει που ειναι φοβερο(φανελα δεν εχει και αυτο μπορει να παιξει ρολο στα κρισιμα)
colonel gomelsky
QUOTE(rankin @ Jan 21 2011, 12:47 ) *
Και οριζοντίως και καθέτως και πλαγίως να διαφωνήσεις (που έλεγε και ο θείος Νώντας) διπλό μεσα στη Βαρκελώνη δεν έκανε ο Παναθηναϊκός ούτε όταν είχε πραγματικά καλή ομάδα, όχι τώρα που, σαν τον Ολυμπιακό και αυτός, στηρίζεται σε 2 παίχτες ..
(Και μη μου πεις οτι δεν στηρίζεται σε 2, γιατί τότε θα σου πω ότι για την ακρίβεια στηρίζεται σε έναν...
Συναχωμένος ήταν πριν μια βδομάδα και θεωρήθηκε ως η απόλυτη και αδιαμφισβήτητη αιτία της ήττας απο τον Ολυμπιακό... )

Οι Τουρκαλάδες αντιθέτως τους φέσωσαν τους Καταλανούς και φέσωσαν και τον Ολυμπιακό και είναι ομάδα με ικανότητα να φεσώσει πολύ κόσμο και μπράβο τους. Έχουν ξεκάθαρο σχέδιο μάχης, καλούς παίχτες, και αμα χρειαστεί, ναι, έχουν και κανα σφύριγμα


Μήπως έλειπε ένας παίκτης της Μπαρτσελόνα από κεινο το παιχνίδι; 30αρης, σουτινγκ γκαρντ με βασιλικό όνομα. Καλό παικτάκι.

Εντάξει, καλή ομάδα η Φενέρ αλλά δεν θα τη βγάλουμε και Λέικερς για να δικαιολογήσουμε την ήττα σας! Ποιόν παίκτη της ζηλεύεις δηλαδή; Και αν σου αρέσει περισσότερο από αυτούς που έχετε πώς και δεν τον πρότεινες το καλοκαίρι;

ΥΓ. Από που κι ως που η Μπάρτσα με μια καλή χρονιά έγινε ο φόβος και ο τρόμος του ευρωπαϊκού μπάσκετ; Πολύ καλή ομάδα είναι αλλά χαλαρώστε, δεν είναι το μέτρο των πάντων.

giannis_mg
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 21 2011, 13:04 ) *
Μήπως έλειπε ένας παίκτης της Μπαρτσελόνα από κεινο το παιχνίδι; 30αρης, σουτινγκ γκαρντ με βασιλικό όνομα. Καλό παικτάκι.

Εντάξει, καλή ομάδα η Φενέρ αλλά δεν θα τη βγάλουμε και Λέικερς για να δικαιολογήσουμε την ήττα σας! Ποιόν παίκτη της ζηλεύεις δηλαδή; Και αν σου αρέσει περισσότερο από αυτούς που έχετε πώς και δεν τον πρότεινες το καλοκαίρι;

ΥΓ. Από που κι ως που η Μπάρτσα με μια καλή χρονιά έγινε ο φόβος και ο τρόμος του ευρωπαϊκού μπάσκετ; Πολύ καλή ομάδα είναι αλλά χαλαρώστε, δεν είναι το μέτρο των πάντων.

Colonel εισαι απολυτα μεσα στο μυαλο μου!!!Αυτο που γραφεις στο ΥΓ το γραφω εδω και παρα πολυ καιρο αλλα ποιος με ακουει εδω μεσα!!!!Εχουμε κανει την Μπαρτσα φοβο και τρομο.Εχουνε κανει το Πασκουαλ Θεο και το εχουνε παρακανει με την θεοποιηση της Μπαρτσα που κατανταει εκνευριστικη...και στα πιο πανω συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ!!!
Manu7
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 21 2011, 13:04 ) *
Μήπως έλειπε ένας παίκτης της Μπαρτσελόνα από κεινο το παιχνίδι; 30αρης, σουτινγκ γκαρντ με βασιλικό όνομα. Καλό παικτάκι.

Εντάξει, καλή ομάδα η Φενέρ αλλά δεν θα τη βγάλουμε και Λέικερς για να δικαιολογήσουμε την ήττα σας! Ποιόν παίκτη της ζηλεύεις δηλαδή; Και αν σου αρέσει περισσότερο από αυτούς που έχετε πώς και δεν τον πρότεινες το καλοκαίρι;

ΥΓ. Από που κι ως που η Μπάρτσα με μια καλή χρονιά έγινε ο φόβος και ο τρόμος του ευρωπαϊκού μπάσκετ; Πολύ καλή ομάδα είναι αλλά χαλαρώστε, δεν είναι το μέτρο των πάντων.

Βέβαια εδώ να πούμε όμως ότι η Μπάρτσα πήγε και έβγαλε διπλό στη Φενέρ μέσα στο καμίνι
χωρίς αυτό το sg με το βασιλικό όνομα και τον Michael...

Βγάλε Διαμαντίδη,Νίκολας ή Σάτο από ΠΑΟ και να πάει στην Τουρκία για διπλό...Σφιχτά είναι...

Το θέμα με την Μπάρτσα είναι ότι λόγω ίδιας ομάδας σε σχέση με πέρυσι και ταυτόχρονη αποδυνάμωση άλλων ευρωπαϊκών
ομάδων, είναι η ομάδα που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να δείξει το καλό της πρόσωπο από το τοπ 16 και μετά.

Τόσα χρόνια την λέγαμε όλοι loser επειδή την κρίσιμη στιγμή δεν ήταν φορμαρισμένη.Πέρυσι ήταν όλη τη χρονιά με εξαίρεση
τους τελικούς της ACB.Μπορεί φέτος από τα play off και μετά να κάνει μεγάλα ματς.
kseplenhs
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 21 2011, 13:04 ) *
Μήπως

ΥΓ. Από που κι ως που η Μπάρτσα με μια καλή χρονιά έγινε ο φόβος και ο τρόμος του ευρωπαϊκού μπάσκετ; Πολύ καλή ομάδα είναι αλλά χαλαρώστε, δεν είναι το μέτρο των πάντων.



γίνε και λίγο χουβαρντάς και εσύ.Και πρόπερσυ δεν την έλεγες κακή έτσι?

βλεπόταν τουλάχιστον...

tongue.gif
rankin
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 21 2011, 13:04 ) *
Εντάξει, καλή ομάδα η Φενέρ αλλά δεν θα τη βγάλουμε και Λέικερς για να δικαιολογήσουμε την ήττα σας!

Εγώ για τη Φενέρ τα έλεγα απο τη στιγμή που έγινε η κλήρωση, ότι είναι το φαβορί του ομίλου..

QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 21 2011, 13:04 ) *
Ποιόν παίκτη της ζηλεύεις δηλαδή; Και αν σου αρέσει περισσότερο από αυτούς που έχετε πώς και δεν τον πρότεινες το καλοκαίρι;


Πέραν του Ούκιτς που φέτος κάνει καταπληκτική χρονιά, είχα προτείνει απο το καλοκαίρι τον Λαβρίνοβιτς
Επίσης είμαι σίγουρος ότι και εσύ θα ήθελες στην ομάδα σου τον Ούκιτς και φυσικά τον Σάρας...

QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 21 2011, 13:04 ) *
ΥΓ. Από που κι ως που η Μπάρτσα με μια καλή χρονιά έγινε ο φόβος και ο τρόμος του ευρωπαϊκού μπάσκετ; Πολύ καλή ομάδα είναι αλλά χαλαρώστε, δεν είναι το μέτρο των πάντων.


Η Μπάρτσα πέρσι έριχνε σφαλιάρες σε όποιον έβρισκε μπροστά της, όπου και αν τον έβρισκε... Θυμάσαι φαντάζομαι
Το φέτος θα το δούμε, αλλά και πάλι το ακλόνητο φαβορί της διοργάνωσης είναι
saou
QUOTE(Giannis_23 @ Jan 21 2011, 09:46 ) *
8.Τα σχολια για διατησια βρε παιδια,ενταξει τα βρισκω λιγο ατοπα και ασκοπα και οποιος θεωρει οτι ο ΟΣΦΠ εχασε απ'την διατησια ειναι απλως αυτος που δεν γωριζει απο μπασκετ ντιπ για ντιπ και ψαχνει φτηνες δικαιολογιες.Λογικο η Φενερ να εχει περισσοτερα φαουλ υπερ της καθως επιχειρουσε συνεχεια να χτυπησει εκ των εσω και φαινεται απ'το γεγονος οτι δοκιμασε μονο 10 τριποντα ενω απο σας μονο ο Μιλος ειχε 1!!!!/10.


Βασικά δεν είπε κανείς ότι χάσαμε από τη διαιτησία, αλλά όπως και να το κάνουμε ειδικά στην τρίτη περίοδο τους κρατήσανε με το ζόρι κολλημένους στο σκορ με γελοία σφυρίγματα, τη στιγμή που και στη δική τους άμυνα πέφτανε κορμιά και οι επαφές ήταν άπειρες.

Πολύ απλά σε εκείνο το σημείο θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει λίγο μεγαλύτερη διαφορά από τους 5 πόντους που πήγε σε κάποια στιγμή το παιχνίδι. Φυσικά εφόσον η κατάρρευση ήταν η ίδια με αυτό που είδαμε από το 30 και μετά (κατά την οποία η διαιτησία ΔΕΝ έπαιξε κάποιο ρόλο) θα ήταν δώρον άδωρον. Αλλά υπήρχαν στιγμές που αναρωτιόσουν ποιός είναι ο γηπεδούχος.

Η Μπάρτσα δεν έχει κάνει μια καλή χρονιά, παίζει 2 σερί χρονιές το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη. Δεν ξέρω αν αυτό την κάνει φόβο και τρόμο των πάντων, η φετινή μετριότητα όλων των υπολοίπων όμως, ναι, της δίνει ένα αβαντάζ.
rchos
βρε συ κολονελ τι ειναι αυτο το πραγμα πια που σε εχει πιασει με την σταυροφορια εναντιον της μπαρτσελονα.

ουτε υπερομαδα την λεμε ουτε φοβος και τρομος.

η καλυτερη ομαδα απο περσι στην ευρωπη λενε μερικοι οτι ειναι.αυτο πως να το κανουμε περσι το κερδισε.ειτε σαρεσει ειτε οχι.

δεν γινεται καποια διαχρονικη συγκριση των ομαδων.για τωρα μιλαμε.τωρα ειτε σου αρεσει ειτε οχι η μπαρτσα ειναι η ομαδα που ολοι θελουν να αποφυγουν.οχι γιατι ειναι μεγαλυτερη ομαδα απο παναθηναικο-τσσκα-μακαμπι.αλλα γιατι αυτη τη στιγμη εχει ροστερ πιο δυνατο και με πιο επικινδυνους παιχτες απο αυτες τις 3 ομαδες.δεν σημαινει οτι σωνει και ντε θα παριε την κουπα.απλα ειναι το φαβορι πως να το κανουμε.


οσο για την φενερ οταν καποιοι ελεγαν ποσο τυχερος ηταν παλι ο οσφπ στην κληρωση του υπηρχαν και καποιοι που ελεγαν οτι η φενερ και η βαλεμθια ειναι το χειροτερο δυδιμο που θα μπορουσε να τυχει.
η φενερ ειναι ομαδα φαιναλ 4 φετος.
ο ουκιτς κανει πολυ καλη χρονια.ο τομας παιζει επιτελους πολυ καλα και εκτος κροατιας.οι γραμμη των ψηλων τους ειναι συνολικα η πιο γεματη ισως της διοργανωσης ενω στην βραδια τους μπορουν να βαζουν τριποντα μεχρι να ξημερωσει.
αν υπολογισεις οτι ειναι τουρκοι και αυτο φετος φοριεται πολυ στην διοργανωση τοτε εχουμε εναν συνδυασμο που σημαινει φαιναλ 4.

και ρωτω εγω με την μεχρι τωρα πορεια ολων των ομαδων ποιες 4 ομαδες εχουν παιξει καλυτερα απο την φενερ ωστε να δικαιουνται φαιναλ 4 πιο πολυ απο αυτους?
giannis_mg
QUOTE(Manu7 @ Jan 21 2011, 13:12 ) *
Βέβαια εδώ να πούμε όμως ότι η Μπάρτσα πήγε και έβγαλε διπλό στη Φενέρ μέσα στο καμίνι
χωρίς αυτό το sg με το βασιλικό όνομα και τον Michael...

Βγάλε Διαμαντίδη,Νίκολας ή Σάτο από ΠΑΟ και να πάει στην Τουρκία για διπλό...Σφιχτά είναι...

Και απο εκει φαινεται οτι η Φενερ δεν ειναι πια αυτη η ομαδαρα που την εχουν κανει καποιοι επειδη πηγε και κερδισε στη Βαρκελωνη και απο εκει φαινεται επισης το ποσο καλη ομαδα ειναι η Μπαρτσα αλλα δεν ειναι πια και η υπερδυναμη του Ευρωπαικου μπασκετ που την τρεμουν και την φοβουνται ολοι οπως παρουσιαζεται απο μερικους.Αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση με το οτι η Μπαρτσα ειναι ενα απ'τα φαβορι για τη κουπα(το απολυτο ισως λογω εδρας και φετος)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.