Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ 2009
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4
PINELI
μηπως ξερεις κανεις να μου πει ποια ειναι η παιχτρια δαουση που πηρε ο κρονος αγ.δημητριου? μηπως επιαζε στην αμιλλα περιστεριου?
nini
QUOTE(PINELI @ Jun 29 2009, 12:04 ) *
μηπως ξερεις κανεις να μου πει ποια ειναι η παιχτρια δαουση που πηρε ο κρονος αγ.δημητριου? μηπως επιαζε στην αμιλλα περιστεριου?

νομίζω ότι αυτή είναι !
Live strong
QUOTE (PINELI @ Jun 29 2009, 12:04 ) *

Έπαιζε -μάλλον με υποσχετική- στο Φοίνικα Πειραιά φέτος...
berry the truth
αυτή είναι...από άμιλλα που φέτος έπαιζε φοίνικα πειραιά...κοντούλα και πάρα πολύ γρήγορη...
a.n.r00u *n-e*
Εχώ μια απορία που θέλω να μου την λύσει κάποιος αν γίνεται....έχετε δει πόλλά σωματεία Γ εσκα συγκεκριμένα, που να μην δίνουν τα δελτία στις παικτριες (ανεξαρτήτου ηλικίας) για να φύγουν,να πάρουν μια μεταγραφή, να πάνε κάπου καλύτερα ένω και το ίδιο το σωματείο δεν υπόσχετε αλλά ούτε επιδιώκει κάποια καλυτέρευση αλλά ούτε θέτει κάποιο στόχο (πχ άνοδο,η μεταγραφικές κινήσεις)απλά θέλει να περάσει και αυτή η χρονία αδιάφορα.... εγώ πάντως πρώτη φορά το βλέπω.... blink.gif καλό θα ήταν να σταματήσει αύτο κάποτε.... sleep.gif και τα δελτία πρέπει να καταργηθούν και στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και να μην υπάρχει τόσο μεγάλη δέσμευση χώρις κάποιο αντάλαγμα για τον παικτη/ρια, έστω και σε τόσο μικρές κατηγορίες...
Koan
QUOTE(a.n.r00u *n-e* @ Jun 29 2009, 21:39 ) *
Εχώ μια απορία που θέλω να μου την λύσει κάποιος αν γίνεται....έχετε δει πόλλά σωματεία Γ εσκα συγκεκριμένα, που να μην δίνουν τα δελτία στις παικτριες (ανεξαρτήτου ηλικίας) για να φύγουν,να πάρουν μια μεταγραφή, να πάνε κάπου καλύτερα ένω και το ίδιο το σωματείο δεν υπόσχετε αλλά ούτε επιδιώκει κάποια καλυτέρευση αλλά ούτε θέτει κάποιο στόχο (πχ άνοδο,η μεταγραφικές κινήσεις)απλά θέλει να περάσει και αυτή η χρονία αδιάφορα.... εγώ πάντως πρώτη φορά το βλέπω.... blink.gif καλό θα ήταν να σταματήσει αύτο κάποτε.... sleep.gif και τα δελτία πρέπει να καταργηθούν και στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και να μην υπάρχει τόσο μεγάλη δέσμευση χώρις κάποιο αντάλαγμα για τον παικτη/ρια, έστω και σε τόσο μικρές κατηγορίες...

θες να μας πεις και το ονομα της ομάδας που περιγράφεις ?? και τι ακριβώς συζητήσατε?
a.n.r00u *n-e*
QUOTE(Koan @ Jun 29 2009, 23:04 ) *
θες να μας πεις και το ονομα της ομάδας που περιγράφεις ?? και τι ακριβώς συζητήσατε?

Δεν μιλάω για κάτι συγκεκριμένο αλλά για κάτι που γίνεται σε αρκέτα σωματεια μικρων κατηγοριών κυρίως...κ επιτέλους αυτό τ παραμύθι με τα δελτία πρέπει να σταματήσει...
jsoiler
Μερικά νέα από Β' και Γ' ΈΣΚΑ.Αποχωρήσεις από τον Θρίαμβο.Αγγέλικα Βαγενά με ελευθέρας στον Τρίτωνα,Ερμίνα Στρατηγού με υποσχετική ενός χρόνου στην Νήαρ Ήστ και Ράνια Κορδάτου με ελευθέρας στον Ζωγράφο..... bball.gif
basket4
Σοκ για Μουστάκα, χάνει την μισή χρονιά!
Written by Marios Borinos
Wednesday, 01 July 2009 10:41

Η ατυχία χτύπησε και πάλι την πόρτα της Σοφίας Μουστάκα, η οποία λίγες μέρες μετά την επίτευξη της συμφωνίας της με το Περιστέρι, τραυματίστηκε σε φιλικό κόντρα στην Εθνική νεανίδων και η διάγνωση ήταν ρήξη χιαστού. Η ταλαντούχα γκαρντ θα μπει την Δευτέρα για εγχείρηση.

Η Σοφία Μουστάκα που πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά φέτος με την ομάδα του Ιωνικού Νέας Φιλαδελφείας και ήταν στο στόχαστρο πολλών ομάδων, συμφώνησε την προηγούμενη βδομάδα να αγωνιστεί στο Περιστέρι, όπως έχει γράψει το WePlayBall. Σε ένα φιλικό, όμως, της ομάδας της κόντρα στην Εθνική νεανίδων την Παρασκευή, χτύπησε στο γόνατο στο δεύτερο δεκάλεπτο και η διάγνωση ήταν ρήξη χιαστού. Έτσι, η 22χρονη γκαρντ θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου την Δευτέρα και αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα περίπου στις αρχές του νέου έτους.

Οι ευχές όλων για γρήγορη ανάρρωση στην Σοφία και σύντομα να την δούμε και πάλι στα γήπεδα!

weplayball.gr
a.n.r00u *n-e*
QUOTE(basket4 @ Jul 1 2009, 12:56 ) *
Σοκ για Μουστάκα, χάνει την μισή χρονιά!
Written by Marios Borinos
Wednesday, 01 July 2009 10:41

Η ατυχία χτύπησε και πάλι την πόρτα της Σοφίας Μουστάκα, η οποία λίγες μέρες μετά την επίτευξη της συμφωνίας της με το Περιστέρι, τραυματίστηκε σε φιλικό κόντρα στην Εθνική νεανίδων και η διάγνωση ήταν ρήξη χιαστού. Η ταλαντούχα γκαρντ θα μπει την Δευτέρα για εγχείρηση.

Η Σοφία Μουστάκα που πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά φέτος με την ομάδα του Ιωνικού Νέας Φιλαδελφείας και ήταν στο στόχαστρο πολλών ομάδων, συμφώνησε την προηγούμενη βδομάδα να αγωνιστεί στο Περιστέρι, όπως έχει γράψει το WePlayBall. Σε ένα φιλικό, όμως, της ομάδας της κόντρα στην Εθνική νεανίδων την Παρασκευή, χτύπησε στο γόνατο στο δεύτερο δεκάλεπτο και η διάγνωση ήταν ρήξη χιαστού. Έτσι, η 22χρονη γκαρντ θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου την Δευτέρα και αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα περίπου στις αρχές του νέου έτους.

Οι ευχές όλων για γρήγορη ανάρρωση στην Σοφία και σύντομα να την δούμε και πάλι στα γήπεδα!

weplayball.gr

Κρίμα...... sad.gif Ας ευχηθούμε στη κοπέλα να επιστρέψει γρήγορα στο γήπεδο....
baskethools7
τελικα αυτοσ εκει ψηλα μαλλον κοιμαται...α ρε Θεε...κριμα!!απλα κριμα....αλλη μια ατυχια!το μονο σιγουρο ομωσ ειναι οτι θα βγει νικητρια και απο αυτη την δυσκολη μαχη και θα επιστρεψει πολυ πιο δυνατη στα γηπεδα!!κουραγιο....ειμαστε ολοι διπλα σου!!
basketball-maniac
Κρίμα ρε παιδιά...Πολύ κρίμα... sad.gif Ας ελπίσουμε να γυρίσει γρηγορότερα στα γήπεδα από ότι λένε...Περαστικά..
jsoiler
Μάλαμα,Κοτσιάφτη και Μαύρου στην ΑΕΝΚ..... bball.gif
berry the truth
Για να κάνουμε μια σούμα στην ΕΣΚΑΝΑ:

Κυρίαρχοι
+ Καμπόλη, Τσίρμπα, Αράμπαλη, Γιακουμάτου, Τσαχαλή
- Ευμορφοπούλου, Φωτεινοπούλου, Λιοντή (wink.gif

ΑΟΝΑ
+ Γιακείμη, Βασιλάτου, Σαχανίδου, Καναβούρα, Ηλιάδη, Μαλεβίτη

Ατρόμητος Π.
+ Λαουλάκου, Δέτση, Σωφρονιού, Αρχοντάκη
- Λαουμτζή, Ζέρβα, Χατζηνικολάου (wink.gif, Γκιουλέκα, Δεμερτζή, Χατζηγιάννη
έμειναν: Ρώκκα, Δρακοπούλου

Πορφύρας
+ Αθανασίου, Σολωμού, Κάππου
- Μαύρου
έμειναν: Γανωτή, Λεκάκη, Βροχίδου, Κουντουδιού,

ΓΑΣ Μάνδρας
- Καμπόλη, Γιακείμη, Τσίρμπα

Ελευθερία Μ.
;;;;;;;;;;; (έχουν φύγει όλες)

Φοίνικας Π.
- Λαουλάκου, Δαούση

Ελληνικό
- Βασιλάτου, Ηλιάδη, Αφρ. Μάλαμα, Β.Μάλαμα (μάλλον)

soouza
QUOTE(jsoiler @ Jul 2 2009, 11:08 ) *
Μάλαμα,Κοτσιάφτη και Μαύρου στην ΑΕΝΚ..... bball.gif

Καλά τα νέα σου αλλά ανανέωσε λίγο το site και το blog σου γιατί πιάσαμε Ιούλιο και θα σφίξουν οι ζέστες smiley.gif
jsoiler
QUOTE(soouza @ Jul 3 2009, 20:31 ) *
Καλά τα νέα σου αλλά ανανέωσε λίγο το site και το blog σου γιατί πιάσαμε Ιούλιο και θα σφίξουν οι ζέστες smiley.gif

Θα γίνει και αυτό φίλε μου!!!Δώσε μου λίγο χρόνο..... icon_drunk.gif
magickaminia
QUOTE(berry the truth @ Jul 3 2009, 12:54 ) *
Για να κάνουμε μια σούμα στην ΕΣΚΑΝΑ:

Κυρίαρχοι
+ Καμπόλη, Τσίρμπα, Αράμπαλη, Γιακουμάτου, Τσαχαλή
- Ευμορφοπούλου, Φωτεινοπούλου, Λιοντή (wink.gif

ΑΟΝΑ
+ Γιακείμη, Βασιλάτου, Σαχανίδου, Καναβούρα, Ηλιάδη, Μαλεβίτη

Ατρόμητος Π.
+ Λαουλάκου, Δέτση, Σωφρονιού, Αρχοντάκη
- Λαουμτζή, Ζέρβα, Χατζηνικολάου (wink.gif, Γκιουλέκα, Δεμερτζή, Χατζηγιάννη
έμειναν: Ρώκκα, Δρακοπούλου

Πορφύρας
+ Αθανασίου, Σολωμού, Κάππου
- Μαύρου
έμειναν: Γανωτή, Λεκάκη, Βροχίδου, Κουντουδιού,

ΓΑΣ Μάνδρας
- Καμπόλη, Γιακείμη, Τσίρμπα

Ελευθερία Μ.
;;;;;;;;;;; (έχουν φύγει όλες)

Φοίνικας Π.
- Λαουλάκου, Δαούση

Ελληνικό
- Βασιλάτου, Ηλιάδη, Αφρ. Μάλαμα, Β.Μάλαμα (μάλλον)

Φιλε μου καλη η προσπαθεια σου . Ομως οσον αφορα τον Ατρομητο υπαρχει δικο του τοπικ οπου αναφερονται αναλυτικα οι κινησεις του. Απο κει μπορεις να ενημερωθεις εσυ και οι υπολοιποι φιλοι της ΕΣΚΑΝΑ για τον Ατρομητο για να μην δημιουργουνται εσφαλμενες εντυπωσεις. Αυτα που αναφερεις δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα. Ευχαριστω. blove.gif
PINELI
απο ελευθερια μοσχατου δε εμεινε καμια? το διαλυσανε το θεμα δηλαδη? ξερει κανεισ τι παιζει εκει?
kasper7
QUOTE(PINELI @ Jul 4 2009, 11:22 ) *
απο ελευθερια μοσχατου δε εμεινε καμια? το διαλυσανε το θεμα δηλαδη? ξερει κανεισ τι παιζει εκει?

Με μία κοπέλα που συζητούσαμε, η οποία έπαιζε πέρυσι Β' Έσκα, μου είχε πει πως έκλεισε στην Ελευθερία Μοσχάτου. Δεν ξέρω κάτι οριστικό, αλλά φαντάζομαι ότι κάποιες κινήσεις θα έχουν κάνει.
berry the truth
QUOTE(magickaminia @ Jul 4 2009, 07:31 ) *
Φιλε μου καλη η προσπαθεια σου . Ομως οσον αφορα τον Ατρομητο υπαρχει δικο του τοπικ οπου αναφερονται αναλυτικα οι κινησεις του. Απο κει μπορεις να ενημερωθεις εσυ και οι υπολοιποι φιλοι της ΕΣΚΑΝΑ για τον Ατρομητο για να μην δημιουργουνται εσφαλμενες εντυπωσεις. Αυτα που αναφερεις δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα. Ευχαριστω. blove.gif

το έχω δει το τόπικ, απλα ανέφερα τις μεταγραφές των ομάδων της Α ΕΣΚΑΝΑ που έχω ακούσει ή γνωρίζω...εκτός αν θεωρείτε ότι ο ατρόμητος δεν παίζει στην α εσκανα...αν έχω κάνει κάποιο λάθος (πράγμα πιθανό), παρακαλώ διορθώστε... για αυτό τα έβαλα συγκεντρωτικά για να ξέρουμε τι ισχύει και τι όχι; (στις παίκτριες που ήρθαν δεν έχω κάνει λάθος, σε αυτές που έφυγαν πιθανόνwink.gif...
lion
QUOTE(kasper7 @ Jul 4 2009, 10:51 ) *
Με μία κοπέλα που συζητούσαμε, η οποία έπαιζε πέρυσι Β' Έσκα, μου είχε πει πως έκλεισε στην Ελευθερία Μοσχάτου. Δεν ξέρω κάτι οριστικό, αλλά φαντάζομαι ότι κάποιες κινήσεις θα έχουν κάνει.

εχουν φυγει ολεσ κ δεν νομιζω πωσ υπαρχει καμια αξιολογη κινηση...τουλαχιστον δεν εχει ακουστει τπτ τετοιο...!!!!!
Tatubasketfan
ερωτήσεις:
1) σχετικά με το πόσο καιρό είσαι εκτός για να βγάλεις δελτίο σε άλλη ομάδα τι ισχύει;;2 ή 3 χρόνια;
2) οι μεταγραφές λόγω μετοίκησης για φοιτητές που είναι σε >= του δευτέρου έτους των σπουδών τους, γίνονται πάλι το Σεπτέμβρη ή κανονικά με τις υπόλοιπες μεταγραφές;
WATCHER
QUOTE(Tatubasketfan @ Jul 5 2009, 11:42 ) *
ερωτήσεις:
1) σχετικά με το πόσο καιρό είσαι εκτός για να βγάλεις δελτίο σε άλλη ομάδα τι ισχύει;;2 ή 3 χρόνια;
2) οι μεταγραφές λόγω μετοίκησης για φοιτητές που είναι σε >= του δευτέρου έτους των σπουδών τους, γίνονται πάλι το Σεπτέμβρη ή κανονικά με τις υπόλοιπες μεταγραφές;

Σχετικά με το 1 ισχύει τα να εισαι εκτός 3 χρόνια.
soouza
QUOTE(WATCHER @ Jul 5 2009, 16:40 ) *
Σχετικά με το 1 ισχύει τα να εισαι εκτός 3 χρόνια.

Καλησπέρα. smiley.gif

Το επιβεβαιώνω κι εγώ.Αν μία αθλήτρια είναι δηλωμένη τρία χρόνια σε ένα σωματείο χωρίς να αγωνιστεί αυτόματα είναι ελεύθερη.Παλαιότερα είχε πέσει στα δύο νομίζω,αλλά σαφώς πρέπει να κατέβει στον ένα χρόνο,μην πω να μην υπάρχει,γιατί δεν είναι λίγες οι ομάδες που δηλώνουν για να κάψουν την αθλήτρια-αθλητή λες και τους ανήκει..... 68.gif
a.n.r00u *n-e*
QUOTE(soouza @ Jul 5 2009, 19:51 ) *
Καλησπέρα. smiley.gif

Το επιβεβαιώνω κι εγώ.Αν μία αθλήτρια είναι δηλωμένη τρία χρόνια σε ένα σωματείο χωρίς να αγωνιστεί αυτόματα είναι ελεύθερη.Παλαιότερα είχε πέσει στα δύο νομίζω,αλλά σαφώς πρέπει να κατέβει στον ένα χρόνο,μην πω να μην υπάρχει,γιατί δεν είναι λίγες οι ομάδες που δηλώνουν για να κάψουν την αθλήτρια-αθλητή λες και τους ανήκει..... 68.gif

+φωνώ μαζί σου... bball.gif

έχω ακούσει ότι αν δεν κατέβεις στις 3 τελευταιες αγωνιστικές της χρονίας με την ομάδα σου μετά μπορείς να πάρεις το δελτίο σου και να αποδεσμευτείς απο το σωματείο με τη θέληση σου βεβαια. Ισχύει κάτι τέτοιο???
Koan
QUOTE(a.n.r00u *n-e* @ Jul 5 2009, 21:23 ) *
+φωνώ μαζί σου... bball.gif

έχω ακούσει ότι αν δεν κατέβεις στις 3 τελευταιες αγωνιστικές της χρονίας με την ομάδα σου μετά μπορείς να πάρεις το δελτίο σου και να αποδεσμευτείς απο το σωματείο με τη θέληση σου βεβαια. Ισχύει κάτι τέτοιο???

1. ημουν σιγουρος οτι θα το σχολίαζες αυτό icon_drunk.gif
2. αυτο που λες περι 3 τελευταίων αγωνιστικών δεν ισχύει για κανένα λόγο
cas#12
Ποιούς βλέπετε να πρωταγωνιστούν φέτος στην ΕΣΚΑΝΑ????Βάση πάντα με τα όσα ξέρουμε απο μεταγραφές...
kwstas_p
ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ

Ντόντη Λίτσα
Καούνη Μαρίνα
Γκούρμα Άννα
kwstas_p
ΣΤΗ ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ ΕΠΙΣΗΣ:
Κόλλια Ελευθερία(απο Τρίτωνα)
Βάννου Έφη(απο Φάρο)
Κονταξή Βάσω(Τρίτωνα νομίζωwink.gif
Κουνάδη Αγγελική(απο Πεύκη)
a.n.r00u *n-e*
Ξέρει κανείς για τη Μέμη Δελώτη και Σοφού Αγγέλα?? σχετικά με το αν θα συνεχισουν στη ΜΕΝ Ιλιου??
basket4
QUOTE(a.n.r00u *n-e* @ Jul 6 2009, 14:18 ) *
Ξέρει κανείς για τη Μέμη Δελώτη και Σοφού Αγγέλα?? σχετικά με το αν θα συνεχισουν στη ΜΕΝ Ιλιου??

H Δελώτη θα συνεχίσει αν δεν κάνω λάθος!
για την Σοφού δεν ξέρω
kwstas_p
QUOTE(kwstas_p @ Jul 6 2009, 13:50 ) *
ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ

Ντόντη Λίτσα(απο Άμιλλα Περιστερίου)
Καούνη Μαρίνα(απο Άμιλλα Περιστερίου)
Γκούρμα Άννα

Koan
QUOTE(kwstas_p @ Jul 6 2009, 14:05 ) *
ΣΤΗ ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ ΕΠΙΣΗΣ:
Κόλλια Ελευθερία(απο Τρίτωνα)
Βάννου Έφη(απο Φάρο)
Κονταξή Βάσω(Τρίτωνα νομίζωwink.gif
Κουνάδη Αγγελική(απο Πεύκη)

ενημερωμένο σε βρίσκω..
a.n.r00u *n-e*
QUOTE(basket4 @ Jul 6 2009, 14:28 ) *
H Δελώτη θα συνεχίσει αν δεν κάνω λάθος!
για την Σοφού δεν ξέρω

ναι βασικά ο ρόλος της Δελώτη θα είναι διπλός όπως και πέρυσι?? εννοώ (παικτρια,προπονήτρια)
kasper7
QUOTE(a.n.r00u *n-e* @ Jul 6 2009, 23:55 ) *
ναι βασικά ο ρόλος της Δελώτη θα είναι διπλός όπως και πέρυσι?? εννοώ (παικτρια,προπονήτρια)

Από ότι έχω ακούσει, ναι θα είναι και πάλι με διπλό ρόλο και φέτος.
basketball-maniac
Στην Δάφνη η πρώτη σκόρερ της ΕΣΚΑΝΑ, Βάσια Ζέρβα!

Σημαντική ενίσχυση για την περιφέρεια της Δάφνης αποτελεί η απόκτηση με την μορφή υποσχετικής για έναν χρόνο από τον Πανιώνιο της Βάσιας Ζέρβα, που την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με την φανέλα του Ατρομήτου Πειραιά στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΝΑ και μάλιστα αναδείχτηκε πρώτη σκόρερ.

Η Ζέρβα είναι 22 ετών (έχει γενέθλια σήμερα 7/7) και αγωνίζεται στις θέσεις 2-3 ενώ διακρίνεται για το εξαιρετικό της περιφερειακό σουτ. Πέρσι με τον Ατρόμητο Πειραιά κατέκτησε τν έβδομη θέση στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΝΑ σε μια δύσκολη χρονιά για την ομάδα αφού από τον πρώτο μήνα αποχώρησαν οι περισσότερες παίκτριες λόγω της οικονομικής ασυνέπειας της διοίκησης και την απομακρυνση των δύο χρηματοδοτών. Η Ζέρβα μαζί με τρεις ακόμα γυναίκες και αρκετές κορασίδες παρέμειναν μέχρι τέλους για να βγει η χρονιά και η ίδια αναδείχτηκε τελικά πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος.

από www.weplayball.gr
kasper7
Μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει αν είναι οριστικό το ότι δεν θα κατεβάσει ομάδα του χρόνου ο Ιωνικός;
a.n.r00u *n-e*
ξέρει κανείς αν θα κατέβει ο Δίας χαιδαρίου φέτος στο πρωτάθλημα της Γ ????
soouza
QUOTE(kasper7 @ Jul 7 2009, 21:21 ) *
Μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει αν είναι οριστικό το ότι δεν θα κατεβάσει ομάδα του χρόνου ο Ιωνικός;

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ιωνικός δεν έχει παίκτριες.Συνεπώς αν κατέβει με κορασιδονεάνιδες θα δούμε το ίδιο έργο με κάθε χρονιά όπου κάποια ομάδα γίνεται σάκος του μποξ.

Αν η ομάδα δηλώσει συμμετοχή και αποσυρθεί χάνει 2(δύο) κατηγορίες.Νομίζω πως μία γενναία απόφαση μη υποβολής δήλωσης συμμετοχής είναι ότι καλύτερο αλλά σίγουρα δε θα γίνει.

Το μόνο βέβαιο είναι πως στις 20 Ιουλίου στην κλήρωση θα ξέρουμε. smiley.gif bball.gif
kasper7
QUOTE(soouza @ Jul 7 2009, 23:07 ) *
Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ιωνικός δεν έχει παίκτριες.Συνεπώς αν κατέβει με κορασιδονεάνιδες θα δούμε το ίδιο έργο με κάθε χρονιά όπου κάποια ομάδα γίνεται σάκος του μποξ.

Αν η ομάδα δηλώσει συμμετοχή και αποσυρθεί χάνει 2(δύο) κατηγορίες.Νομίζω πως μία γενναία απόφαση μη υποβολής δήλωσης συμμετοχής είναι ότι καλύτερο αλλά σίγουρα δε θα γίνει.

Το μόνο βέβαιο είναι πως στις 20 Ιουλίου στην κλήρωση θα ξέρουμε. smiley.gif bball.gif

Ευχαριστώ smiley.gif
jsoiler
QUOTE(soouza @ Jul 7 2009, 23:07 ) *

Εγώ φίλε μου πιστεύω ότι δεν θα δηλώσουν συμμετοχή τελικά!!Από τη στιγμή που πούλησαν τη Μουστάκα και δεν τους ενδιαφέρει πια το γυναικείο τμήμα δεν πρόκειται να δηλώσουν συμμετοχη.....
soouza
QUOTE(jsoiler @ Jul 8 2009, 04:18 ) *
Εγώ φίλε μου πιστεύω ότι δεν θα δηλώσουν συμμετοχή τελικά!!Από τη στιγμή που πούλησαν τη Μουστάκα και δεν τους ενδιαφέρει πια το γυναικείο τμήμα δεν πρόκειται να δηλώσουν συμμετοχη.....

Άρα καλά τα δώσαμε όλα να βγούμε τέταρτοι smiley.gif χαχαχα......Είπαμε να σωθούμε και βγήκαμε τέταρτοι αχαχαχαχαχα smiley.gif

Η μετέπειτα εξέλιξη δεν είχε προβλεφθεί. bball.gif
kasper7
Έχει κανένας πληροφορίες για τις κινήσεις της Τερψιθέας; Έχει κλείσει κάποια παίχτρια; Είχα μιλήσει με άνθρωπο μέσα από τον σύλλογο και είχα ακούσει ότι σκοπεύουν να διεκδικήσουν άνοδο. Είχαν σκοπό να ανεβάσουν το μπάτζετ και να κυνηγήσουν καλές παίκτριες. Ξέρει κανείς κάτι; unsure.gif
magickaminia
QUOTE(kasper7 @ Jul 8 2009, 22:19 ) *
Έχει κανένας πληροφορίες για τις κινήσεις της Τερψιθέας; Έχει κλείσει κάποια παίχτρια; Είχα μιλήσει με άνθρωπο μέσα από τον σύλλογο και είχα ακούσει ότι σκοπεύουν να διεκδικήσουν άνοδο. Είχαν σκοπό να ανεβάσουν το μπάτζετ και να κυνηγήσουν καλές παίκτριες. Ξέρει κανείς κάτι; unsure.gif

Εχει υποψει του καποιος ποσες και ποιες ομαδες θα κατεβασουν γυναικεια ομαδα φετος;
a.n.r00u *n-e*
QUOTE(magickaminia @ Jul 9 2009, 12:25 ) *
Εχει υποψει του καποιος ποσες και ποιες ομαδες θα κατεβασουν γυναικεια ομαδα φετος;

αυτό είναι ενα καλό ερώτημα, ξέρει κάποιος??
berry the truth
Το μπάτζετ της Τερψιθέας θα είναι μειωμένο σε σχέση με πέρσι...οι μεταγραφές θα ανακοινωθούν μόλις τελειώσουν όλες οι αποδεσμεύσεις γιατί ακόμα είναι σε εξέλιξη...στόχος είναι η ομάδα να κινηθεί στα περσινά επίπεδα και αν μπορεί κάτι καλύτερο...ανάλογα τις μεταγραφές που θα γίνουν...πάντως προς το παρόν μετράει σημαντικές απώλειες παικτριών όπως η Ανυφαντάκη (δεν εχει καλυφτεί το κενό της στο "5"), Ξηρογιάννη (1), Τσαπρούνη (3), Τζώρτζη (2), Χρυσάνθη (5)...Οι υπόλοιπες μάλλον μένουν...

σύμφωνα με την προκήρυξη το πρωτάθλημα θα γίνει με 16 ομάδες...αν κατέβουν όλες...

Βεβαια το σύστημα διεξαγωγής άλλαξε και είναι πράγματι γία γέλια....θα υπα΄ρξει final-4 στο οποίο θα συμμετέχουν οι 3 πρώτοι από τον όμιλο 1-8 και ο πρώτος του ομίλου 9-16...δηλαδή θα διεκδικη΄σουν την άνοδο οι 3 πρώτοι και ο 9ος του πρωταθλήματος...απίστευτα πράγματα...αν ισχύει αυτό, θα έχουμε πολλά γέλια φέτος...τα τσακάλια της εσκανα έκαναν και πάλι το θαύμα τους...
ntimat
Άρα καλά τα δώσαμε όλα να βγούμε τέταρτοι smiley.gif χαχαχα......Είπαμε να σωθούμε και βγήκαμε τέταρτοι αχαχαχαχαχα smiley.gif

Η μετέπειτα εξέλιξη δεν είχε προβλεφθεί. bball.gif
[/quote]
Ο ιωνικος δεν θα δηλωσει συμμετοχη τελικα...οποτε.....Αρης στην Α Εσκα και Αιολος στην Β εσκα.
magickaminia
QUOTE(berry the truth @ Jul 9 2009, 16:48 ) *
Το μπάτζετ της Τερψιθέας θα είναι μειωμένο σε σχέση με πέρσι...οι μεταγραφές θα ανακοινωθούν μόλις τελειώσουν όλες οι αποδεσμεύσεις γιατί ακόμα είναι σε εξέλιξη...στόχος είναι η ομάδα να κινηθεί στα περσινά επίπεδα και αν μπορεί κάτι καλύτερο...ανάλογα τις μεταγραφές που θα γίνουν...πάντως προς το παρόν μετράει σημαντικές απώλειες παικτριών όπως η Ανυφαντάκη (δεν εχει καλυφτεί το κενό της στο "5"), Ξηρογιάννη (1), Τσαπρούνη (3), Τζώρτζη (2), Χρυσάνθη (5)...Οι υπόλοιπες μάλλον μένουν...

σύμφωνα με την προκήρυξη το πρωτάθλημα θα γίνει με 16 ομάδες...αν κατέβουν όλες...

Βεβαια το σύστημα διεξαγωγής άλλαξε και είναι πράγματι γία γέλια....θα υπα΄ρξει final-4 στο οποίο θα συμμετέχουν οι 3 πρώτοι από τον όμιλο 1-8 και ο πρώτος του ομίλου 9-16...δηλαδή θα διεκδικη΄σουν την άνοδο οι 3 πρώτοι και ο 9ος του πρωταθλήματος...απίστευτα πράγματα...αν ισχύει αυτό, θα έχουμε πολλά γέλια φέτος...τα τσακάλια της εσκανα έκαναν και πάλι το θαύμα τους...

16 ομαδες μαλλον χλωμο ακουγεται. Τα πλει οφ ειναι μια προοδος ομως με τον τροπο που αναφερεις μοιαζει με τραγελαφο. Μπορει καλλιστα μια καλη ομαδα να κανει χαβαλε ολο το πρωταθλημα να παιξει στις θεσεις 9-16 να βγει πρωτη και ξεκουραστη να διεκδικησει την ανοδο στην Α2. Ενδιαφερον. blove.gif
berry the truth
QUOTE(magickaminia @ Jul 10 2009, 08:03 ) *
16 ομαδες μαλλον χλωμο ακουγεται. Τα πλει οφ ειναι μια προοδος ομως με τον τροπο που αναφερεις μοιαζει με τραγελαφο. Μπορει καλλιστα μια καλη ομαδα να κανει χαβαλε ολο το πρωταθλημα να παιξει στις θεσεις 9-16 να βγει πρωτη και ξεκουραστη να διεκδικησει την ανοδο στην Α2. Ενδιαφερον. blove.gif

Ακριβώς σε αυτό αναφέρομαι μάτζικ...
StefPap
QUOTE(ntimat @ Jul 9 2009, 17:45 ) *
Ο ιωνικος δεν θα δηλωσει συμμετοχη τελικα...οποτε.....Αρης στην Α Εσκα και Αιολος στην Β εσκα.

Χμμμ... Μαζί με το φίλο ntimat τα γράφαμε για το ντεμαράζ στο φινάλε του Αίολου κατά το Μάιο στα δρώμενα της Γ' ΕΣΚΑ. Κοίτα να δεις που η προσπάθειά τους όπως φαίνεται δικαιώνεται τελικά! smile.gif Μπράβο λοιπόν. Καμιά ιδέα του πότε αυτό θα τεκμηριωθεί και από ΕΣΚΑ πλευρά; Πριν την κλήρωση, λογικά, φαντάζομαι...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.