Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α1 Παναθηναϊκος - Ολυμπιακος 4/11/2007
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
lakersdynasty
Ειπα και εγω να παω μια βολτα στο Μοναστιρακι με την κοπελλα μου να ξεχαστω, να ξεχασω και το ντερμπι και ολα και ξαφνου μπροστα μου....ο Πριτενζης! w00t.gif

Δεν μπορωωωωωωωωωω! Θελω ντερμπι! biggrin.gif

Ας αρχισουν τα σχολια για την Ελληνικη "μητερα των Μαχών"

Οι ομαδες ειναι ανετοιμες, ο Ολυμπιακος φενεται σε φορμα, ο Παναθηναϊκος φενεται οτι εχει μετατρεψει τα επισημα σε φιλικα μπας και κανει προετοιμασια και παιζει στο τελος για να εξασφαλισει τα αποτελεσματα...

Οποτε ελπιζω να κερδισει ο μονος που δεν ειναι ποτε του ανετοιμος...ο Ομπραντοβιτς! tongue.gif

Λοιπον αγαπητοι μπασκετφορουμιτες ας αρχισουν οι αναλυσεις! smiley.gif
sarounas
8:15 την Κυριακή πρέπει να είναι έτσι;

ελπίζω να έχει πάρει το διαβατήριο και ο Γουντς για να παίξει και ο Τζάκσον
έτσι ώστε να μην υπάρχουν απόντες
βέβαια πριν από αυτό υπάρχουν η Μπάμπεργκ -σωστά;- και η Ολύμπια
sherman
"O oλυμπιακός ζήτησε να υπάρξει φύλαξη της φυσούνας και να μην υπάρχουν άνδρες σεκιούριτι, που δεν είναι επίσημα αναγνωρισμένοι. Επίσης, αιτήθηκε να απομακρυνθούν οι λευκές πολυθρόνες που είναι παραταγμένες περιμετρικά του παρκέ και σε αυτές κάθονται οι… MVP φίλαθλοι των πρασίνων."

69.gif 69.gif 69.gif

Ωραιος ρε φωστηρα τσιρωνη.
Consultant
Ο Ολυμπιακος απλα πρεπει να μη χασει με μεγαλη διαφορα ενω ο Παναθηναικος πρεπει οπωσδηποτε να κερδισει.Λογω του αγχους του Παναθηναικου (σε ενα βαθμο) αλλα και του παρατεταμενου ντεφορμαρισματος του πιστευω οτι θα χασει.Σε καμμια περιπτωση παντως αυτο δεν θα σημανει την εγκαταλειψη των πρωτειων της Α1.Στο δευτερο γυρο ανετα μπορει να κερδισει μεσα στο Σεφ,οποτε και θα βρισκεται λογικα σε πολυ καλυτερη κατασταση.

Εαν ο Μπατιστ χρεωθει με φαουλ θα υπαρξει τεραστιο προβλημα.Εκεινον θα σημαδευει ο Γκερσον,αυτο το καταλαβαινει ο καθενας.Μεγας γριφος η προωρη μετακινηση του Τομασεβιτς στην Ευρωλιγκα.
azannetop
Το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα που λες δεν ισχύει απλά και οι δύο ομάδες είναι ανέτοιμες και θα είναι και μετά το derby. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίσει πάση θυσία και με ικανή διαφορά που θα του εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας σε περίπτωση ήττας του στο ΣΕΦ. Θα είναι πιστεύω ένα δύσκολο ματς που θα κριθεί στη μάχη κάτω από τη ρακέτα και στα ριμπάουντ.
Anaz
Πιστευω οτι ο Παο εχει καλυτερο ροστερ κ καλυτερη ομαδα κ σε βαθος χρονου μαλλον θα φανει! παρόλ'αυτα στην παρουσα φαση δυσκολευεται να βρει την καταλληλη χημεια καθως οι νεοι παιχτες (Σπανουλης,Σαρας,Ουινστον) θελουν να κρατουν περισσοτερο την μπαλα κ χανουν απ'την αξια τους αν περιοριζονται κ δεσμευονται απο το συστημα της ομαδας,αλλα κ η ομαδα χανει αν κανουν του κεφαλιου τους.. (ΠΟΛΥ χοντρικα παρομοια περιπτωση με αυτη που λεω για την διαχειριση του Γκριρ) Μεχρι να βρει την καταλληλη χημεια ο Ζοτς (για αυτον ειμαι αρκετα βεβαιος οτι θα τα καταφερει) ο Παο θα ψαχνεται κ θα παιρνει τα ματς σχετικα δυσκολα χαρη στις προσωπικοτητες κ το ατομικο ταλεντο που διαθετει ή επιστρατευοντας τους παλιους!
Στο ατομικο ταλεντο ομως ειμαστε κι εμεις πολυ δυνατοι κ ενδεχομενως με μεγαλυτερο κινητρο,περισσοτερο παθος κ ενεργεια κ ισως κ επιθετικες ικανοτητες!

Επισης ο Παο φετος προσπαθει κ τρεχει περισσοτερο.. Οποτε η προσωπικοτητα των περιφερειακων μας στην επιθεση θα παιξει ενισχυμενο ρολο σε αυτο το παιχνιδι, οπως (σχεδον) κ με την Ταου,καθως εκτιμω οτι θα δουμε ενα σχετικα πιο ανοιχτο κ γρηγορο παιχνιδι σε σχεση με τα περισσοτερα περσινα παιχνιδια!

O ΔΔ χανει οταν παιζει στο 3,ενω απ'την αλλη εκει εμεις διαθετουμε ενα υπερταλαντουχο κορμι που ο Παο δεν εχει,οποτε αν παρει ο Γουντς φορα στο Οακα δεν θα εχει αντιπαλο!Αυτο ΠΡΕΠΕΙ να το'χει υποψη του ο Πινι!κ περισσοτερο ο ιδιος...

Τα δυσκολα θα'ναι για τον Γκριρ,αφου ο Ζοτς ειναι γατα,κ θα υπαρχει εντολη να πιεστει πολυ απ'τα γκαρντ του Παο! Η χρησιμοποιηση του Μουμου,που παραδοσιακα κανει καλα ματς κοντρα στον Βαζελο, σε αυτο το ματς ειναι απολυτως απαραιτητη!!Ο Γκριρ αν χρησιμοποιηθει σωστα κ σε σχηματα και με τον Μουμου διπλα του,που εκτιμω οτι θα δουμε κοντρα στον Παο, θα ειναι πολυ χρησιμος με τα γρηγορα ποδια κ το σουτ του! Διαφορετικα μπορει να ειναι κ ο μοιραιος..

Επισης εκτιμω οτι ο Ματσε θα κανει καλο ματς! Το ιδιο κ ο Μπουρου,ενω πολυ σημαντικη θα ειναι η αμυνα του πριντεζη απεναντι στα 4αρια του Παο!

Τελος ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα δουμε ΠΟΛΥ ζωνη για να αντιμετωπιστουν τα πικ ν ρολ του Παο στην αμυνα (κ κυριως των Σαρας-Μπατιστ),οποτε ας ευχηθουμε να λειτουργησει καλα,να πιεστουν οι παιχτες του Παο κ με το αγχος του "καζου" μες στην εδρα τους οσο θα περνα η ωρα, να αρχισουν να αστοχουν.. Ο Πινι παντως ειναι πλεον διαβασμενος κοντρα στον Παο οποτε θελω να πιστευω οτι θα λειτουργησει καλυτερα απ'ότι στα ως τωρα παιχνιδια!Αν μαλιστα παιξει κ ο Βασιλο θα'ναι σημαντικη ενισχυση για την αμυνα μας!

Πιστευω λοιπον οτι εχουμε σοβαρες πιθανοτητες να χτυπησουμε αυτο το ματς!μαλιστα με την φετινη ομαδα,μια νικη στο Οακα,ειναι κομβικη κ μας δινει σημαντικες πιθανοτητες για το πρωταθλημα..

QUOTE
Εαν ο Μπατιστ χρεωθει με φαουλ θα υπαρξει τεραστιο προβλημα.Εκεινον θα σημαδευει ο Γκερσον,αυτο το καταλαβαινει ο καθενας.Μεγας γριφος η προωρη μετακινηση του Τομασεβιτς στην Ευρωλιγκα.
Πολυ σωστο!Συμφωνω!
Consultant
Ωραιος,βρηκες και κατι που συμφωνεις μαζι μου,ειχα αρχισει να πιστευω οτι προσπαθεις παντα να μου τη πεις.
Anaz
Χεχε,καθολου..Δεν ειναι προσωπικο το ζητημα! biggrin.gif Κ σε πολλα απο αυτα που εγραψες στο τοπικ για τον Ολυμπιακο συμφωνω! wink.gif
[/chat]
lakersdynasty
QUOTE(Anaz @ Oct 29 2007, 19:42 ) *
O ΔΔ χανει οταν παιζει στο 3,ενω απ'την αλλη εκει εμεις διαθετουμε ενα υπερταλαντουχο κορμι που ο Παο δεν εχει,οποτε αν παρει ο Γουντς φορα στο Οακα δεν θα εχει αντιπαλο!Αυτο ΠΡΕΠΕΙ να το'χει υποψη του ο Πινι!κ περισσοτερο ο ιδιος...


Eγω παλι γιατι πιστευω οτι ο Διαμαντιδης θα βγαλει το λαδι στον Γουντς? Και τον βλεπω να παιζει αρκετα απενατνι στον Γουντς με τον Σπανουλη να μαρκαρει τον κοντο και γοργοποδαρο Γκριρ. Συνηθως αυτο γινεται με τα κοντα πλεϊ. Οσο για την αμυνα γενικα βλεπω οτι πολλοι κολλανε στο man to man και λενε αυτος ειναι απιαστος απο αν μαρκαρεται απο αυτον κτλ. Καλα ντε στην αμυνα υπαρχουν και προσαρμογες! tongue.gif Οσο για το ποσο χανει ο ΔΔ οταν παιζει 3αρι τουλαχιστον στον αγωνα με την Ρομα οποτε επαιζε με τον Σαρας δεν εκανε μονο οτι κανει συνηθως αλλα σκοραρε αρκετα ευκολα.

QUOTE
Επισης ο Παο φετος προσπαθει κ τρεχει περισσοτερο.. Οποτε η προσωπικοτητα των περιφερειακων μας στην επιθεση θα παιξει ενισχυμενο ρολο σε αυτο το παιχνιδι, οπως (σχεδον) κ με την Ταου,καθως εκτιμω οτι θα δουμε ενα σχετικα πιο ανοιχτο κ γρηγορο παιχνιδι σε σχεση με τα περισσοτερα περσινα παιχνιδια!


Δεν νομιζω οτι θα παιξει πιο γρηγορα ο ΠΑΟ ειδικα σε αυτο το παιχνιδι. Αν ειναι να παιξει γενικα γρηγορο παιχνιδι δεν δινουμε το παιχνιδι στον ΟΣΦΠ απο ωρα να τελειωνουμε? biggrin.gif Ο ΠΑΟ θα παιξει οργανωμενα, με καλη αμυνα και ΟΠΟΤΕ μπορει με πρωτευοντες και δευτερευοντες αιφνιδιασμους. Αν με το τρεξιμο εννοεις "quickness" συμφωνω αν εννοεις "speed" τοτε θα διαφωνησω. Και σε αυτο το σημειο κολλανε οι αυτοματισμοι και κατα συνεπεια η ανετοιμωτητα του ΠΑΟ. wink.gif

QUOTE
Τα δυσκολα θα'ναι για τον Γκριρ,αφου ο Ζοτς ειναι γατα,κ θα υπαρχει εντολη να πιεστει πολυ απ'τα γκαρντ του Παο! Η χρησιμοποιηση του Μουμου,που παραδοσιακα κανει καλα ματς κοντρα στον Βαζελο, σε αυτο το ματς ειναι απολυτως απαραιτητη!!Ο Γκριρ αν χρησιμοποιηθει σωστα κ σε σχηματα και με τον Μουμου διπλα του,που εκτιμω οτι θα δουμε κοντρα στον Παο, θα ειναι πολυ χρησιμος τα με γρηγορα ποδια κ το σουτ του! Διαφορετικα μπορει να ειναι κ ο μοιραιος..

Επισης εκτιμω οτι ο Ματσε θα κανει καλο ματς! Το ιδιο κ ο Μπουρου,ενω πολυ σημαντικη θα ειναι η αμυνα του πριντεζη απεναντι στα 4αρια του Παο!


+1 και βαλε...

QUOTE
Τελος ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα δουμε ΠΟΛΥ ζωνη για να αντιμετωπιστουν τα πικ ν ρολ του Παο (κ κυριως των Σαρας-Μπατιστ),οποτε ας ευχηθουμε να λειτουργησει καλα,να πιεστουν οι παιχτες του Παο κ με το αγχος του "καζου" μες στην εδρα τους οσο θα περνα η ωρα, να αρχισουν να αστοχουν..


Ο ΠΑΟ θα εχει μεγαλο μειονεκτημα αν βαλει τον Μπατιστ απεναντι στον Τσακαλιδη οταν παιζει ζωνη 2-3 ο ΟΣΦΠ. Πισευω οτι εκει θα δουμε τον Τσαρτσαρη να παιζει που ειναι αισθητα πιο γρηγορος και μπορει να συνεργαστει αψογα με τους κοντους. Επισης ο Ομπραντοβιτς θα βαλει τον Βασικο του κορμο (δηλαδη τους παλιους παικτες) να παιξουν αρκετη ωρα και μετα παικτες οπως ο Ουινστον σε περιπτωση που χρειαζεται λυσεις στην επιθεση. Ο Ζιζιτς δεν θα προσφερει και πολλα στην αμυνα αλλα μπορει να φθειρει τους αντιπαλους ψηλους στην επιθεση και να δωσει σκορ.

QUOTE
Πιστευω λοιπον οτι εχουμε πολλες πιθανοτητες να χτυπησουμε αυτο το ματς!μαλιστα με την φετινη ομαδα,μια νικη στο Οακα,ειναι κομβικη κ μας δινει σημαντικες πιθανοτητες για το πρωταθλημα..


Ο ΟΣΦΠ εχει πολλες πιθανοτητες να φυγει νικητης απο το ΟΑΚΑ φτανει να φροντισει να αποσυντονισει τον ΠΑΟ οπως εκανε στο Αλεξανδρειο που μολις ειδε ο Καστλ οτι δεν του εβγαιναν οι φασεις αρχισε να οριεται και να κανει β***ες. Αν το παιχνιδι ειναι κλειστο στο τελος θα δουμε ενα μεγαλο ντερμπι με τα ολα του! Γιατι φετος και ο ΟΣΦΠ εχει τους παικτες για να κρινει ενα αποτελεσμα. Αλλα εχω εμπιστοσυνη σε αυτους που εχουν δει ακομη περισσοτερα τα ματια τους. Να τους αναφρεω? Σαρας,Διαμαντιδης-Χατζιβρεττας-Τσαρτσαρης-Σπανουλης-Ντικουδης (και με ΠΑΟ και με την Εθνικη) και φυσικα τον Μπατιστ που παντα στα κρισημα ειναι μεσα στις φασεις (βλεπε 2 τριποντα σε ΣΕΦ ΟΑΚΑ περσι και 2 κρισημα καλαθια στο F4) Σε αυτους προσθεστε και την ψυχαρα τον Βουγιανιτς! 77.gif

Οποτε αν ξεφυγει προς το τελος ο ΟΣΦΠ με καπου 8-10 ποντους στο τελευταιο λεπτο θα το παρει το παιχνιδι. αλλιως...ολα ειναι ανοικτα. Ο ΟΣΦΠ μεχρι τωρα εδειξε οτι μπορει να βαζει κρισημα καλαθια και να περνει τις νικες...οταν ειναι μπροστα στο σκορ! Οταν ακολουθει ομως? Εχει την ψυχη να γυρισει το παιχνιδι?

Αληθεια ποση αποδοση εχει το ματς? smiley.gif
Anaz
Δεν ειπα οτι θα ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ο Παο να ανοιξει το παιχνιδι.. Απλα εκτιμω οτι θα δουμε ενα πιο ανοιχτο σχετικα παιχνιδι απο τα περισσοτερα περσινα κ απ'οτι πολλοι περιμενουν,γιατι ειναι πιθανο ο Παο να παρασυρθει,ειδικα αν παιξουν ωρα οι νεοι περιφερειακοι..
QUOTE
Επισης ο Ομπραντοβιτς θα βαλει τον Βασικο του κορμο (δηλαδη τους παλιους παικτες) να παιξουν αρκετη ωρα και μετα παικτες οπως ο Ουινστον σε περιπτωση που χρειαζεται λυσεις στην επιθεση.
Συμφωνω απολυτα!! Πιστευω οτι ο Ζοτς θα (επιδιωξει να) παιξει στα "σιγουρα" γιατι εξαλλου αν φυγει το ματς κ παμε σε επιθετικο γρηγορο παιχνιδι προσωπικοτητων εχει περισσοτερες πιθανοτητες να χασει! Εκτιμω μαλιστα οτι θα δουμε πολυ το σχημα Σπανουλης-ΔΔ-Χατζηβρεττας, το οποιο ειναι κ το καλυτερο για την αμυνα κ τα ματς απ απεναντι σε Γκριρ,Ματσε,Γουντς.

QUOTE
Eγω παλι γιατι πιστευω οτι ο Διαμαντιδης θα βγαλει το λαδι στον Γουντς?
Αν παιξει με το απαθες μπλαζε υφος που εχει στα ως τωρα επισημα με αντιπαλους ΔΔ κ Χατζηβρεττα κ τις αλληλοκαλυψεις του Παο δεν θα κανει τιποτα..Αν "παρει φορα" ομως κ μπει ζεστος,μπορει να κανει μεγαλη ζημια,γιατι τετοιο κορμι δεν εχει ο Παο στην περιφερεια.
Nik7
συμφωνώ χοντρικά με την ανάλυσή σου αναζ, όπως και του ΑΖ (φυσικά) σε άλλη θεματική αλλά στο ίδιο πανω-κάτω θέμα.
εγω θα συνοψίσω τα θετικά κ αρνητικά της κάθε ομάδας όπως τα βλεπω με τα μεχρι στιγμής δείγματα γραφής:

ΠΑΟ
+
μεγάλες μπασκετικές προσωπικότητες
βασικό κορμό παλαιών παικτών
πολλές λύσεις στην περιφέρεια
εδρα
-
αδυναμία αφομίωσης των 'νέων' στα συστήματα
κόπωση
άγχος φαβορί

ΟΣΦΠ
+
πολυ βαθύ ρόστερ με πολλές λύσεις σε κάθε θέση, αλλά ειδικά στη ρακέτα
την 'ξενοιασιά' του αουτσάϊντερ
τη δυνατότητα ήττας με μικρό σκορ, και εφόσον όλα πάνε καλα γι αυτούς, ρεβάνς με μεγαλύτερο σκορ στο ΣΕΦ
το πολύ καλό ρεκορ του Πινι απέναντι στο Ζοτς
-
πολλοί νέοι παίκτες που ακόμη δεν εχουν δέσει μεταξύ τους
πολλοί νεοι αμερικανοι (Jackson αν παίξει, Woods, Greer) που δεν εχουν ιδέα τι εστί αγώνας ΠΑΟ-ΟΣΦΠ και μάλιστα εκτός έδρας. μπορεί να αντέξουν, μπορεί όμως και να τα παίξουν
εκτος έδρας

αν μου επιτρέπετε όμως να πω οτι ενω η συμβατική λογική λέει οτι ο ΠΑΟ ειναι το θεωρητικό φαβορί, με βάση του τι έχουν δείξει μεχρι σημερα οι ομάδες, πολλοί αναλυτές και γνωρίζοντες περιμένουν είτε να κερδίσει μετα κόπων κ βασάνων ο ΠΑΟ είτε να κερδίσει ο ολυμπιακός. Δλδ λέω οτι η έννοια του φαβορί ειναι λίγο αλλοιωμένη, και θα μπορούσα να πω οτι αν ερωτηθούν σήμερα οι 100 γνωρίζοντες, πιστεύω οτι η πλειοψηφία θα βγάλει ολυμπιακό ως πιθανότερο νικητή.
DrMixos
πολύ ενδιαφέροντα όλα απλά θέτω ένα ερώτημα.
Με ποιούς ψηλούς θα έρθει στο οακα??????
ο μάσει γέλαγε με τον τσακαλίδη για πρίντεζη δεν έχω σαφή εικόνα ο μαυροκεφαλίδης αν και τον συμπαθώ τον έχει αγκυροβολήσει στην άκρη του πάγκου.την παρτίδα σώζει ο μπουρούσης μόνο αν βάλει 4/5 τρίποντα όπως στον 3ο τελικό.τώρα στην περιφέρεια έχει πιο πολλές διεξόδους ο οσφπ και πολλούς σουτερ αξιόπιστους μόνο στην μέρα τους.

τέλος δεν θέλω να δω τον παο να χάνει λόγω ανετιμότητας και να λείπει το δέσιμο όπως στο ματς με την ρόμα
γιατί το άνοιγμα στο νβα ήταν για εμένα κομβικής σημασίας. αν έχεις το στέμμα είναι υποχρέωσή σου να διαφέρεις...
ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΖΩΗΣ ΑΥΤΟ
Air Kef
Για το συγκεκριμενο θεμα της αλλαγης Βουγια-Τομα,πιστευω οτι γινεται για να ξεκουραζεται ο ΔΔ στην Α1,αλλα και γιατι ισως ο Σαρας δν ειναι ετοιμος για να βοηθησει τον ΠΑΟ,κι ο Βουγιανιτς μπορει να βοηθησει περισσοτερο.

Προβλεπω,πως ο Τομασεβιτς θα επιστρεψει για τους τελικους,αλλα δν ειμαι σιγουρος ποιου την θεση θα παρει.Ισως του Μπετσιροβιτς,εαν αυτός δν δειξει κατι περισσοτερο απο πέρσι,που ειχε μια μαλλον υποτονικη παρουσια στους τελικους.

QUOTE
ο μάσει γέλαγε με τον τσακαλίδη για πρίντεζη δεν έχω σαφή εικόνα ο μαυροκεφαλίδης αν και τον συμπαθώ τον έχει αγκυροβολήσει στην άκρη του πάγκου.την παρτίδα σώζει ο μπουρούσης μόνο αν βάλει 4/5 τρίποντα όπως στον 3ο τελικό.τώρα στην περιφέρεια έχει πιο πολλές διεξόδους ο οσφπ και πολλούς σουτερ αξιόπιστους μόνο στην μέρα τους.


Προσωπικα δν ειδα τον Μασει να κανει καμια πλακα ουτε στον Τσακαλιδη ουτε με τον Πριντεζη.Και τον θεωρω αρκετα καλυτερο απο τον Ντικουδη και μαλλον καλυτερο του Τσαρτσαρη.Στο 1 εναντιον 1 εννοειται.

---
Ελπιζω να δουμε ωραιο μπασκετ,και οι οπαδοι του ΠΑΟ να βοηθησουν την ομαδα τους,χωρις τα γνωστά ασχημα πραγματα.Χαριστηκε η ποινη των κεκλεισμενων,για να ομορφύνουν το ντερμπυ με την παρουσια τους και οχι για να το χαλασουν. peace.gif
Consultant
QUOTE(DrMixos @ Oct 29 2007, 22:12 ) *
.τώρα στην περιφέρεια έχει πιο πολλές διεξόδους ο οσφπ και πολλούς σουτερ αξιόπιστους μόνο στην μέρα τους.



Για ποιον ΟΣΦΠ μιλας,γιατι ο Ολυμπιακος που ξερει ολος ο κοσμος εχει τους καλυτερους σουτερ στην Ευρωπη και οχι τους σουτερ που ειναι καλοι μονο στη μερα τους.Μονο ο Ματσιγιαουσκας ειναι 2 κλασεις ανωτερος απο ολους τους σουτερ του Παο.Για να μην πουμε για Βασιλειαδη που δεν διαθετετε σε καμμια περιπτωση.Γουντς.Γκριρ και Μπλακνει συμπληρωνουν μια πενταδα πυρηνικων σουτερ.

Οτι να ναι ακουμε.Ελευθερα..
apkat
Τωρα πραγματικα θα νομιζει ο reignman οτι ειμαι εμπαθης αλλα βρε συ φιλε consultant Γουντς και Μπλακνει πυρηνικοι σουτερ;;Διαφωνω καθετα και με τον φιλο απο πανω αλλα και συ το παρακανεις.Οντως ματσιγιαουσκας Βασιλειαδης και Γκριρ ειναι εκπληκτικοι σουτερ απο τους κορυφαιους στην Ευρωπη.Οι υπολοιποι 2 ειναι απλως αξιοπρεπεις.
Consultant
QUOTE(apkat @ Oct 29 2007, 23:50 ) *
Τωρα πραγματικα θα νομιζει ο reignman οτι ειμαι εμπαθης αλλα βρε συ φιλε consultant Γουντς και Μπλακνει πυρηνικοι σουτερ;;Διαφωνω καθετα και με τον φιλο απο πανω αλλα και συ το παρακανεις.Οντως ματσιγιαουσκας Βασιλειαδης και Γκριρ ειναι εκπληκτικοι σουτερ απο τους κορυφαιους στην Ευρωπη.Οι υπολοιποι 2 ειναι απλως αξιοπρεπεις.


Ο Μπλακνει δεν ειναι τρομερος σουτερ;Ας πει και καποιος αλλος την αποψη του,να θυμισω τα 6 τριποντα που ειχε βαλει πριν τρια χρονια με τον Παο σε ενα ημιχρονο;

Ο Γουντς ειναι τρομερος σουτερ.Δεν εχω να πω κατι αλλο,οποιος βλεπει και ξερει....καταλαβαινει.
lakersdynasty
QUOTE(Consultant @ Oct 29 2007, 23:54 ) *
Ο Μπλακνει δεν ειναι τρομερος σουτερ;Ας πει και καποιος αλλος την αποψη του,να θυμισω τα 6 τριποντα που ειχε βαλει πριν τρια χρονια με τον Παο σε ενα ημιχρονο;

Ο Γουντς ειναι τρομερος σουτερ.Δεν εχω να πω κατι αλλο,οποιος βλεπει και ξερει....καταλαβαινει.


Ο Μπλακνευ μπορει να παρει την ομαδα στις πλατες του επιθετικα σαν μια ΠΟΛΥ εσχατη λυση! Εχει καλο σουτ αλλα δεν συγκρινεται ουτε με τον Γκριρ αλλα κυριως με τον Ματσε.

Οσο για τον Γουντς νομιζω οτι ειναι τρομερος σκορερ και οχι σουτερ. Ναι μπορει να βρει 1002 τροπους να σκοραρει αλλα δεν ειναι ο τυπου-Ματσε παικτης που "βγαζει το ψωμι του με το σουτ".

Για να γινω κατανοητος. Ο Ματζικ και ο Μπερντ ηταν και οι 2 καταπληκτικοι σκορερ και clutch shooters (σουτερ στα κρισημα σημεια δηλαδη)

Παρολα αυτα απο τους 2 μονο ο Μπερντ εμεινε στην ιστορια για το εκπληκτικο του σουτ, και ειδικα απο μακρινη αποσταση.
apkat
Τhanx lakers.Αυτο ακριβως εννοουσα..
j-kidd13
Και εγω συμφωνω στο οτι μπλακνει και γουντς δεν ειναι κλασικοι σουτερ.Αλλο το να εχεις αξιολογο και σταθερο σουτ,και αλλο το να εισαι κλασικος σουτερ οπως ειναι ο Ματσιγιαουσκας πχ.
sherman
οφτοπικ αλλα πρεπει να ειπωθει.

" Συγκεκριμένα, τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησε ο κ.Γεωργαντής,τον Ολυμπιακό οι κ.κ. Ελληνιάδης και Τσιρώνης"

Ο επίορκος Τσιρώνης, η ντροπή της ΕΛ.ΑΣ., ζητάει την προστασία που ΑΥΤΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΧΕΙ στην ομάδα μας το 2003 στη Ριζουπολη.
lakersdynasty
QUOTE(sherman @ Oct 30 2007, 00:38 ) *
οφτοπικ αλλα πρεπει να ειπωθει.

" Συγκεκριμένα, τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησε ο κ.Γεωργαντής,τον Ολυμπιακό οι κ.κ. Ελληνιάδης και Τσιρώνης"

Ο επίορκος Τσιρώνης, η ντροπή της ΕΛ.ΑΣ., ζητάει την προστασία που ΑΥΤΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΧΕΙ στην ομάδα μας το 2003 στη Ριζουπολη.


sherman το ξερω οτι καποια πραγματα θεωρουνται προκλητικα για εμας και αλλα για τους Ολυμπιακους αλλα ας μην σχολιαζουμε τετοια πραγματα γιατι ΣΙΓΟΥΡΑ θα διαταραχθει η ηρεμη συζητηση σε οποιοδηποτε τοπικ και φορουμ peace.gif

Ενταξει ετσι κι αλλιως αυτα δεν ειναι νεα παλια ειναι...Κανενα σχολιο για την ομαδα μας? Για τον "αιωνιο" αντιπαλο? bball.gif
PARISINOS
QUOTE(Consultant @ Oct 29 2007, 22:31 ) *
Για ποιον ΟΣΦΠ μιλας,γιατι ο Ολυμπιακος που ξερει ολος ο κοσμος εχει τους καλυτερους σουτερ στην Ευρωπη και οχι τους σουτερ που ειναι καλοι μονο στη μερα τους.Μονο ο Ματσιγιαουσκας ειναι 2 κλασεις ανωτερος απο ολους τους σουτερ του Παο.Για να μην πουμε για Βασιλειαδη που δεν διαθετετε σε καμμια περιπτωση.Γουντς.Γκριρ και Μπλακνει συμπληρωνουν μια πενταδα πυρηνικων σουτερ.

Οτι να ναι ακουμε.Ελευθερα..


Εχεις δικιο. οτι να ναι ακουμε. Δεν ξερω ομως ποιος τις λεει τις ασυναρτησιες.
Εκτος και αν θεωρεις οτι ο τυπακος του λινκ ειναι χειροτερος σουτερ απο τον βασιλειαδη.

http://www.euroleague.net/competition/play...e=pan&pcode=ADG

Ακου δεν εχει ο ΠΑΟ βασιλειαδη. w00t.gif Οτι ναναι ο καθενας.

Τωρα βεβαια θα συμφωνησω οτι τα γραφομενα του φιλου πιο πανω ηταν ατυχεστατα μιας και οντως ο ματσας ειναι απο τους καλυτερος σουτερ της ευρωπης.
Δεν νομιζω ομως να ειναι καλυτερος απο τον κυριο του λινκ απλα εχουην διαφορετικο στυλ.
Ενδεικτικα ο ματσας ΠΟΤΕ δεν ξεπερασε το 40 τις εκατο στα τριποντα στην ευρωλιγκα.

Επισης οταν υπαρχει ΑΚΟΜΑ στην ομαδα ενας απο τους 5 καλυτερους σουτερ της τελευταιας 20ετιας στην ευρωπη, τοτε το να αναφερουμε ονοματα σαν του βασιλειαδη ειναι απλα ιεροσυλια.
http://www.euroleague.net/competition/play...e=pan&pcode=APH

Να θυμισω οτι ο εν λογω παιχτης εχει σε ολες τις σεζον στην ευρωλιγκα ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ποσοστο απο τον κορυφαιο Μ.Ο του ματσας. Και μαλιστα σουταροντας περισσοτερα τριποντα ανα αγωνιστικα λεπτα ( και οχι αισθητα λιγοτερα στο συνολο.)

Ασε που υπολογιζω μονο τις σεζον της ευρωλιγκα της ΟΥΛΕΜΠ , οπου δεν ηταν και στα ντουζενια.
Consultant
QUOTE(PARISINOS @ Oct 30 2007, 02:52 ) *
Εχεις δικιο. οτι να ναι ακουμε. Δεν ξερω ομως ποιος τις λεει τις ασυναρτησιες.
Εκτος και αν θεωρεις οτι ο τυπακος του λινκ ειναι χειροτερος σουτερ απο τον βασιλειαδη.

http://www.euroleague.net/competition/play...e=pan&pcode=ADG

Ακου δεν εχει ο ΠΑΟ βασιλειαδη. w00t.gif Οτι ναναι ο καθενας.

Τωρα βεβαια θα συμφωνησω οτι τα γραφομενα του φιλου πιο πανω ηταν ατυχεστατα μιας και οντως ο ματσας ειναι απο τους καλυτερος σουτερ της ευρωπης.
Δεν νομιζω ομως να ειναι καλυτερος απο τον κυριο του λινκ απλα εχουην διαφορετικο στυλ.
Ενδεικτικα ο ματσας ΠΟΤΕ δεν ξεπερασε το 40 τις εκατο στα τριποντα στην ευρωλιγκα.

Επισης οταν υπαρχει ΑΚΟΜΑ στην ομαδα ενας απο τους 5 καλυτερους σουτερ της τελευταιας 20ετιας στην ευρωπη, τοτε το να αναφερουμε ονοματα σαν του βασιλειαδη ειναι απλα ιεροσυλια.
http://www.euroleague.net/competition/play...e=pan&pcode=APH

Να θυμισω οτι ο εν λογω παιχτης εχει σε ολες τις σεζον στην ευρωλιγκα ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ποσοστο απο τον κορυφαιο Μ.Ο του ματσας. Και μαλιστα σουταροντας περισσοτερα τριποντα ανα αγωνιστικα λεπτα ( και οχι αισθητα λιγοτερα στο συνολο.)

Ασε που υπολογιζω μονο τις σεζον της ευρωλιγκα της ΟΥΛΕΜΠ , οπου δεν ηταν και στα ντουζενια.


Αντε κανε μας τη χαρη ρε φιλε που λεω και ασυναρτησιες.Τα οπαδικα φορουμ σε περιμενουν,εδω περα ειναι μπασκετικο.Αντε γεια τωρα,και πολυ σου μιλησα 41.gif
Anaz
-Eνταξει μονο οι Μ.Ο δεν ειναι ενδεικτικοι.. Ο Σαρας ειναι εξαιρετικος σουτερ,αλλα δεν διαθετει το ευρος του Ματσας στο σουτ που ειναι εξισου ευστοχος απο παντου,ουτε την ικανοτητα να σουταρει βγαινοντας απ'τα σκριν ακομα κ με πλατη στο καλαθι οπως ο Ματσε! Ο Σαρας εχει φοβερα ευστοχο σουτ κοντα στη κορυφη του τριποντου,κ παντα βρισκομενος με προσωπο το καλαθι!Το ιδιο ισχυει περιπου κ για τον Γκριρ,του οποιου τα στατιστικα ηταν παντα κοντα (η και παραπανω) στο 50%!

-Επισης φετος πραγματι ολοι οι παιχτες της περιφερειας του Ολυμπιακου (πλην του Μιλος) εχουν περιφερειακο σουτ αρκετα ανω του μετριου κ διεκδικει την κορυφαια θεση στην ευρωπη σε αυτο το κομματι!
Κι ο Παο ομως φυσικα εχει ΠΑΡΑ πολυ καλο περιφερειακο σουτ!Δεν εχει πολυ νοημα αυτη η αντιπαραθεση..

Παντως αρχιζω κ πιστευω πολυ στην αποψη οτι θα δουμε ψιλοανοιχτο γρηγορο παιχνιδι με σχετικα μεγαλο σκορ,αν παιξουν αρκετα οι νεοι παιχτες του Παο,οι οποιοι δεν εχουν μπει ακομα στο κλιμα της ομαδας τοσο αμυντικα οσο κ επιθετικα κ παρασυρονται πιο ευκολα.. Κ πραγματικα θα γουσταρα πολυ να δουμε ενα ντερμπυ επι 40 λεπτα με γρηγορο ρυθμο κ πολλα καλαθια! biggrin.gif

QUOTE
Ο επίορκος Τσιρώνης, η ντροπή της ΕΛ.ΑΣ., ζητάει την προστασία που ΑΥΤΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΧΕΙ στην ομάδα μας το 2003 στη Ριζουπολη.
Απαραδεκτο κ τελειως ασχετο σχολιο κ μαλιστα επι προσωπικου.. 68.gif
PARISINOS
QUOTE(Consultant @ Oct 30 2007, 02:11 ) *
Αντε κανε μας τη χαρη ρε φιλε που λεω και ασυναρτησιες.Τα οπαδικα φορουμ σε περιμενουν,εδω περα ειναι μπασκετικο.Αντε γεια τωρα,και πολυ σου μιλησα 41.gif


Φιλε μου στο συγκεκριμμενο φορουμ ειμαι 5 χρονια, και πιστεψε με εχω αποδειξει αν εχω οπαδικο χαρακτηρα η οχι.
Δεν περιμενω λοιπον απο σενα να μου πεις ουτε που να παω ουτε που να γραψω τι γνωμη μου.

Εσυ αρχισες τα "οτι ναναι ο καθενας" και τις εμπριστικες δηλωσεις του στυλ "ολος ο κοσμος ξερει οτι ο ΟΣΦΠ εχει τους καλυτερους σουτερ της ευρωπης" η "για να μην πουμε για βασιλειαδη ".

Επισης παροτι τα γραφομενα σου ειχαν ακρως οπαδικο χαρακτηρα, σου απαντησα σε ηπιους τονους, αντικρουοντας το οπαδικο σου παραληρημα με στοιχεια, παραδεχομενος μαλιστα οτι οντως ο ματσας ειναι απο τους καλυτερους σουτερ της ευρωπης και οτι οντως το ποστ του φιλου πιο πανω ηταν λαθος, μιας και οντως ο ΟΣΦΠ εχει πολυ καλους σουτερ.
Τωρα αν εσυ τσαντιστηκες που ειπα οτι ο σαρας ειναι καλυτερος απο τον βασιλειαδη, σορρυ αλλα ειναι απλα η αληθεια.

Στο μονο σημειο που οντως ημουν λιγο αποτομος ηταν οταν μιλησα για ασυναρτησιες, χαρακτηρισμος που ερχοταν ομως απλα να δωσει συνεχεια στον ιδιο δικο σου χαρακτηρισμο για το ποστ του φιλου πιο πανω (μπορει να μην χρησιμοποιησες την λεξη αυτουσια, αλλα δεν χρειαστηκε μιας και χρησιμοποιησες τον ορο "οτι να ναι ακουμε" που ειναι ακρως υποτιμητικος για τα γραφομενα καποιου).

Αυτα απο μενα, και μην κανεις τον κοπο να απαντησεις, μιας και δεν εχω καμια ορεξη να μπω σε εναν διαλογο, που αν κρινω απο τα γραφομενα , τις διαθεσεις και το υφος σου απο τοτε που μπηκες στο φορουμ, κινδυνευει αμεσα να καταληξει σε οπαδικη λογομαχια.
Air Kef
QUOTE(Consultand)
Αντε κανε μας τη χαρη ρε φιλε που λεω και ασυναρτησιες.Τα οπαδικα φορουμ σε περιμενουν,εδω περα ειναι μπασκετικο.Αντε γεια τωρα,και πολυ σου μιλησα


Consultand ηρέμισε και προσεχε πως μιλας σε συνομιλητες σου.
Εχουμε και ντερμπυ ενοψει. biggrin.gif

QUOTE(Παρισινος)
Φιλε μου στο συγκεκριμμενο φορουμ ειμαι 5 χρονια, και πιστεψε με εχω αποδειξει αν εχω οπαδικο χαρακτηρα η οχι.


Σιγα κι εσυ ρε!!5 χρονια δν υπάρχουμε,εχεις γραφτει απο πριν;;;


Υ.Γ.: Η προσωπικη σας αντιπαραθεση να μεταφερθει σε πμ,και οχι μεσα στο τοπικ.smile.gif

QUOTE(Αναζ)
Παντως αρχιζω κ πιστευω πολυ στην αποψη οτι θα δουμε ψιλοανοιχτο γρηγορο παιχνιδι με σχετικα μεγαλο σκορ,αν παιξουν αρκετα οι νεοι παιχτες του Παο,οι οποιοι δεν εχουν μπει ακομα στο κλιμα της ομαδας τοσο αμυντικα οσο κ επιθετικα κ παρασυρονται πιο ευκολα.. Κ πραγματικα θα γουσταρα πολυ να δουμε ενα ντερμπυ επι 40 λεπτα με γρηγορο ρυθμο κ πολλα καλαθια!


Απο το στομα σου και στου μπασκετικου θεού το αυτί.
Ας γινει τετοιος αγωνας που ο περσινος (89+84 ποντοι) να φαινεται βαρετος! bball.gif
PARISINOS
ΑΝΑΖ συμφωνω 100 τις εκατο μαζι σου. Οντως μονο τα ποσοστα δεν λενε την απολυτη αληθεια.

Οπως ειπα ο ματσας ΕΙΝΑΙ ισως ο κορυφαιος σουτερ στην ευρωπη, τωρα που εφυγε και ο ναβαρρο.
Και βεβαιως και η περιφερεια του ΟΣΦΠ διαθετει εκπληκτικους σουτερ.

Το να βγαζουμε ομως τον βασιλειαδη καλυτερο απο σουτερ της κλασης των σαρας, μιλος, σανι, αλβερτη παει πολυ .

Υ.Γ. Οντως δεν πανε 5 χρονια. Ειμαι ομως απο την αρχη. Απλα πιστευα οτι ειμασταν κοντα στην πρωτη 5ετια ζωης του φορουμ... Μαλλον καπου χαθηκα στο μετρημα.
Consultant
QUOTE(Anaz @ Oct 30 2007, 03:32 ) *
-Επισης φετος πραγματι ολοι οι παιχτες της περιφερειας του Ολυμπιακου (πλην του Μιλος) εχουν περιφερειακο σουτ αρκετα ανω του μετριου κ διεκδικει την κορυφαια θεση στην ευρωπη σε αυτο το κομματι!



Νομιζω ειναι #1..Δεν χρειαζεται να αναφερουμε οτι λειπει και ο Σειμπουτις ε;
AZ1980
Δυστυχώς αναμένεται σούπερ καφρίλα στις "αναλύσεις" και τις "προβλέψεις" επί του ντέρμπι. Εδώ ήδη ο Βασιλειάδης αίφνης προέκυψε καλύτερος από οποιονδήποτε σουτέρ διαθέτει ο ΠΑΟ. Δηλώνω από τώρα ότι δε θα συμμετάσχω. Ούτως ή άλλως οι εμπεριστατωμένες ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ των Nik7 και Anaz με καλύπτουν ως επί το πλείστον. Καλό ξεκατίνιασμα. icon_wave.gif
vastravoud
Συμφωνώ κι εγώ. Όταν πρωτογράφτηκα πέρσι στο φόρουμ με τράβηξε ακριβώς αυτή η απουσία καφρίλας. Χαιρόμουν που μπορούσα να συζητάω με φίλους Ολυμπιακούς χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά δυστυχώς φαίνεται πως η άνοδος του μπάσκετ έφερε εδώ και την πόλωση.....
dizzy_fingers
Όσο είναι στο χέρι μας (δηλαδή όσο είναι μέσα στο φόρουμ κάποιος συντονιστής) , δε θα αφήσουμε τα πράγματα να παρεκτραπούν.


ΑΖ, προσωπικά θα περιμένω την aftermatch ανάλυσή σου smile.gif.
sherman
Ο Βασιλοπουλος παιζει?
Pantel
QUOTE(AZ1980 @ Oct 30 2007, 06:58 ) *
Δυστυχώς αναμένεται σούπερ καφρίλα στις "αναλύσεις" και τις "προβλέψεις" επί του ντέρμπι. Εδώ ήδη ο Βασιλειάδης αίφνης προέκυψε καλύτερος από οποιονδήποτε σουτέρ διαθέτει ο ΠΑΟ. Δηλώνω από τώρα ότι δε θα συμμετάσχω. Ούτως ή άλλως οι εμπεριστατωμένες ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ των Nik7 και Anaz με καλύπτουν ως επί το πλείστον. Καλό ξεκατίνιασμα. icon_wave.gif



ρε ΑΖ, μην μας το χαλάς. Είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι γουστάρουμε να διαβάζουμε τις φοβερές αναλύσεις και τις προβλέψεις 41.gif . Τλχιστον κάνε απλά ένα post με pre-match και aftermatch ανάλυση και μην απαντάς στους άλλους τους κάφρους angry_red.gif .
Pantel
να γράψω κι εγώ τη γνώμη μου για το match:
θέλω να παρατηρήσω κι εγώ όπως επισήμανε προηγουμένως ένας φίλος την "αλλοιωμένη" έννοια του φαβορί, καθώς υπάρχει γενικώς μια αίσθηση ότι ο ΟΣΦΠ θα κερδίσει, μια αίσθηση που θα ενισχυθεί αν ο ΟΣΦΠ λάμψει και ο ΠΑΟ δεν πείσει με την απόδοσή του στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας. Ίσως παίξει κάποιο ρόλο.
Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι θα προσπαθήσει να παίξει στη ρακέτα και να πυροβολήσει με αμαρκάριστα double team που πιθανώς θα δημιουργηθούν για να αντιμετωπιστεί ο Τσακαλίδης, ο Τζάκσον(αν παίξει). Έχω μια διαίσθηση ότι ο Ντικούδης θα βοηθήσει πολύ σε αυτό το ματς και θα συμβάλλει σημαντικά στον περιορισμό των αντίπαλων ψηλών. Επίσης πιστεύω πολύ Μπέτσι- Βούγιανιτς (ιδιαίτερα τον 1ο) που χωρίς να έχουν το ρόλο του playmaker θα shot.gif ασταμάτητα και δε θα συνεχίσουν τα τούβλα των περυσινών τελικών. Λέγοντας αυτά, ίσως δίνω την εντύπωση ότι νομίζω πως ο ΠΑΟ θα κερδίσει. Δυστυχώς βλέπω τον Ολυμπιακό να έχει ύψιστο motivation smiley.gif και να μας κερδίζει τελικά. Μακάρι να διαψευστώ. Εναποθέτω τις ελπίδες στον ΔΔ να πάρει την ομάδα στις πλάτες του, αν και με έχει ψιλοαπογοητεύσει τον τελευταίο καιρό για τους λόγους που αναφέρατε πιο πριν. Ανυπομονώ να δω ένα derby βγαλμένο από τα παλιά και ίσως ακόμη καλύτερο blove.gif
AZ1980
QUOTE(dizzy_fingers @ Oct 30 2007, 08:22 ) *
Όσο είναι στο χέρι μας (δηλαδή όσο είναι μέσα στο φόρουμ κάποιος συντονιστής) , δε θα αφήσουμε τα πράγματα να παρεκτραπούν.


Eίμαι σίγουρος πως θα κάνετε το καλύτερο δυνατό!

QUOTE(dizzy_fingers @ Oct 30 2007, 08:22 ) *
ΑΖ, προσωπικά θα περιμένω την aftermatch ανάλυσή σου smile.gif.


Καλά κάνεις, γιατί νομίζω πως αυτό το ματς θα σηκώσει ανάλυση επική!


Pantel, αν η υπάρχουσα (και απόλυτα δικαιολογημένη) αίσθηση περί επικράτησης του Ολυμπιακού ενισχυθεί περαιτέρω από την εικόνα των δυο μονομάχων μεσοβδόμαδα στην Ευρωλίγκα, σε αυτή την περίπτωση μάλλον θα έχουμε νίκη του ΠΑΟ, σχετικά άνετα. Αν συμβεί το αντίθετο, μάλλον πάμε για οδυνηρότατη εντός έδρας ήττα. Πολύ κρίσιμο ματς, για τους λόγους που έχω αναφέρει στο ποστ μου για τον φετινό Ολυμπιακό, στο αντίστοιχο τόπικ. Αυτό που αναφέρεις με τον Ντικούδη το ελπίζω, μακάρι να του "βγει" το ματς, συμφωνώ πως υπάρχουν οι προυποθέσεις.

Φιλιά σε όλους, τα λέμε τη Δευτέρα!
dizzy_fingers
QUOTE(AZ1980 @ Oct 30 2007, 11:06 ) *
Καλά κάνεις, γιατί νομίζω πως αυτό το ματς θα σηκώσει ανάλυση επική!

Καλά, μην παίρνεις και πολύ θάρρος 24.gif tongue.gif!
(αστειεύομαι, ακόμα και 10 scroll down να είναι, θα το διαβάσω με μεγάλη ευχαρίστηση)


Εγώ έχω παρατήσει τις αναλύσεις για την έκβαση του ματς και προσπαθώ να βρώ ποιοί παίχτες θα κάνουν τη διαφορά στο fantasy.
Για αρχή άφησα τον Βασιλειάδη εκτός καθώς πέρα από τα μέτρια σκορ (γύρω στο 5) δε νομίζω να κάνει κάτι περισσότερο σε αυτό το ματς....ελπίζω unsure.gif.
AZ1980
QUOTE(dizzy_fingers @ Oct 30 2007, 09:12 ) *
Για αρχή άφησα τον Βασιλειάδη εκτός καθώς πέρα από τα μέτρια σκορ (γύρω στο 5) δε νομίζω να κάνει κάτι περισσότερο σε αυτό το ματς....ελπίζω unsure.gif.


Αρκεί οι του ΠΑΟ να έχουν φροντίσει να μαρκάρουν στις ...γωνίες smile.gif
Air Kef
Πολλα εξαρτιουνται και απο το πως θα δει ο Ζοτς το ματς.

Αν θελησει να κανει τα παντα για την νικη,δν βλεπω τον Σαρας να παιζει πανω απο 15 λεπτα.Αμυντικα ειναι καπως καρκινος,τουλαχιστον προς το παρον που δν εχει προσαρμοστει 100% και για να νικηθει αυτος ο Ολυμπιακος,χρειάζεται να τον παιξεις αρκετα καλη άμυνα.

Δυστυχώς,αν δν παιξει ο Τζακσον,περιορίζονται αρκετα και οι χώροι για τους περιφεριακους του ΟΣΦΠ,καθως δν νομιζω πως καποιος ψηλος του Ολυμπιακου χρειάζεται νταμπλ-τιμ για να αντιμετωπιστη σε 1 με 1 κατάσταση.

Ο Τζεικ ειναι πολυ αργος,ο Μπουρουσης ακομα προσπαθει να μαθει πως να εκμεταλεύεται το ύψος του στο λοου ποστ και νομίζω πως ο Πριντεζης δν ειναι και καμια εγγύηση επιθετικα.
Οι μονοι παικτες στο ροστερ του Ολυμπιακου που επιβαλλεται να αντιμετωπιζονται με νταμπλ τιμ ειναι οι Σοφο και Τζακσον οι οποιοι δν αναμενεται να αγωνιστουν.
Αν υπαρχει καποιος απο τους ψηλους του ΠΑΟ που ενδεχεται να χρειαστει βοήθειες,αυτος ειναι ο Ζιζιτς,αλλα και παλι δν βλεπω καποιον σοβαρό λόγο.

Οπότε οι Γουντς και Γκριρ καλουνται με τις διεισδύσεις τους να προκαλεσουν τα ριγματα που θα δωσουν τα ελευθερα σουτ του Ματσε.Βλεπουμε..

Δυστυχώς λειπει ο Βασιλοπουλος,οποτε επιθετικά ισως ο ΠΑΟ κανει παρτυ.Ειδικα αν του μπουν τα σουτ..
Igor
Ρε παιδια τι τσακωνεστε για ηλιθια θεματα. Ποια ομαδα εχει καλυτερους σουτερ. Η διαφορα (τουλαχιστον περυσι) ηταν οτι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ εβγαζε ακαλυπτα τα σουτ, ενω ο Ολυμπιακος (με καλυτερους σουτερ) οχι

Τελως παντων. Αναλυση περι ματς θα κανω αφου δω και τα παιχνιδια της Ευρωπης παροτι ειναι και τα δυο ευκολα για τις ομαδες..
lakersdynasty
Παιδια το ματς θα το δειξει και η ΕΤ1 ετσι? Μην χασουμε το ματσακι σε περιπτωση που γινει δεκτη η εφεση του ΟΣΦΠ για την τιμωρια! blink.gif

Πολυ θελω να το δω αυτο το ματς...αντε να περνουν οι μερες. Αυριο θα παω και στην τελευταια μας "προπονηση πριν αρχισει η σεζον" icon_drunk.gif

Εdit: Tωρα το ειδα!:

QUOTE
«Μύλος» με το ντέρμπι!

Στον «αέρα» βρίσκεται το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής (Κυριακή 4/11, 20:00) μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ. Για ποιο λόγο; Ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ζητώντας αναστολή του ματς, ισχυριζόμενος πως η απόφαση μείωσης της ποινής κεκλεισμένων των θυρών των «πρασίνων» είναι παράτυπη.

Η υπόθεση εκδικάστηκε την Τρίτη (30/10), με την απόφαση να ανακοινώνεται το αργότερο την Παρασκευή (2/11). Πάντως έγκυροι δικαστικοί κύκλοι αναφέρουν πως δύσκολα θα μετατεθεί η ημερομηνία του ντέρμπι. Ένα άλλο σενάριο έκανε λόγο για αναστολή και του αγώνα Παναθηναϊκού-Αρη, μέχρι το Συμβούλιο μελετήσει τα στοιχεία.

Ωστόσο, πιθανότατα το ματς θα διεξαχθεί κανονικά, ενώ η Σούπερ Λίγκα θα ζητήσει από τον ΕΣΑΚΕ το τζάμπολ του να γίνει (αντί 20:00) στις 21:15. Στον Ολυμπιακού υπήρχε αρχικά αισιοδοξία πως δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας, κάτι που μάλλον ικανοποιούσε και την πλευρά του Παναθηναϊκού που θεωρούσε ιδανική εξέλιξη την αναστολή του παιχνιδιού, χωρίς οριστική απόφαση για το αν θα πραγματοποιηθεί με κόσμο.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10...=2&pubid=603546
Air Kef
Καλα τι ειναι αυτο παλι τώρα;;

Δηλαδή πιστευουν στον Ολυμπιακο οτι υπάρχει περιπτωση να ξανατιμωρηθει ο ΠΑΟ και να παιξουν τελικα κεκλεισμενων;;


Και προτιμανε εναν ετοιμο Παναθηναικο χωρίς κοσμο,απο εναν ανετοιμο Παναθηναικο που δυσκολευεται να κερδισει την Ρομα και τον ΠΑΟΚ με κοσμο;;;

Τι να πω τώρα..
Consultant
QUOTE(Air Kef @ Oct 31 2007, 00:59 ) *
Καλα τι ειναι αυτο παλι τώρα;;

Δηλαδή πιστευουν στον Ολυμπιακο οτι υπάρχει περιπτωση να ξανατιμωρηθει ο ΠΑΟ και να παιξουν τελικα κεκλεισμενων;;
Και προτιμανε εναν ετοιμο Παναθηναικο χωρίς κοσμο,απο εναν ανετοιμο Παναθηναικο που δυσκολευεται να κερδισει την Ρομα και τον ΠΑΟΚ με κοσμο;;;

Τι να πω τώρα..


Nα σου πω γιατι,προφανως για να εξαλειφθει και η ποινη του Ολυμπιακου.Θα μου πεις,για ενα παιχνιδι,ναι για ενα παιχνιδι.Εγω θελω να παω στο γηπεδο.Εκτος και αν διατηρουν ελπιδες οτι μπορει το παιχνιδι με τον Παναθηναικο να μην αναβληθει και να διεξαχθει χωρις φιλαθλους.

Ειδαμε την εμβολιμη μειωση της ποινης του Παο.Εγω προσωπικα την δεχτηκα θετικα,δεν ειναι στις αρχες μου αυτη η τιμωρια που ευνοει (μονο) τους τραμπουκιστες φιλαθλους.Απ'την αλλη η μη-εξαλειψη της τιμωριας για τον Ολυμπιακο ειναι εντελως αδικαιολογητη.

Αυτη η αρχη στην οποια παρεπεμψε την υποθεση ο Ολυμπιακος,προφανως ειναι ανωτερη στην ποινικη ιεραρχια σε σχεση με τη προηγουμενη.Ειμαι σιγουρος οτι η ποινη του Ολυμπιακου θα αποσυρθει.Η προηγουμενη αποφαση ηταν αδικη και καταχρηστικη.
Anaz
Εχουμε κι αλλη αγωνιστικη τιμωρία?Δεν ειχε μειωθει σε μια,αυτη με τον Παοκ τη προηγουμενη βδομαδα?
Consultant
QUOTE(Anaz @ Oct 31 2007, 02:24 ) *
Εχουμε κι αλλη αγωνιστικη τιμωρία?Δεν ειχε μειωθει σε μια,αυτη με τον Παοκ τη προηγουμενη βδομαδα?



Απ'οτι ξερω οχι.-2 αγωνιστικες για τον Παο και συντηρηση ολη της τιμωριας του Ολυμπιακου.Εγω συμφωνω να μην εχουμε τιμωρια κεκλεισμενων,αλλα οχι αυτη η προκλητικοτητα και ο μηδενισμος της δικαιοσυνης.
apkat
Ο Ολυμπιακος ειχε 2 αγωνιστικες τιμωρια.Του αφαιρεθηκαν 2 παρατηρησεις αν δεν καναω λαθος μονο κατα την εφεση ομως δεν γλιθτωσε κανενα παιχνιδι.Ετσι την επομενη αγωνιστικη αν τα πραγματα μεινουν ως εχουν ο Ολυμπιακος θα παιξει παλι χωρις κοσμο..
AZ1980
Μόνο ένα ζευγάρι λέξεων μπορεί να συνοψίσει την εκτίμηση μου για την κίνηση αυτή των ιθυνόντων του Ολυμπιακού: ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ
vastravoud
Από την άλλη, αν αναβληθεί ο αγώνας θα προλάβουν να παίξουν οι Βασιλόπουλος/Τζάκσον.
Anaz
Εγω δεν καταλαβαινω.. ΤΩΡΑ το θυμηθηκαν??Κ σε τι -και ποιον- θα εξυπηρετησει τωρα η αναβολη του αγωνα??
Πρεπει να γινει ξεσκαρταρισμα στη διοικηση επειγοντως..
Consultant
QUOTE(Anaz @ Oct 31 2007, 11:59 ) *
Εγω δεν καταλαβαινω.. ΤΩΡΑ το θυμηθηκαν??Κ σε τι -και ποιον- θα εξυπηρετησει τωρα η αναβολη του αγωνα??
Πρεπει να γινει ξεσκαρταρισμα στη διοικηση επειγοντως..


Oταν λες ξεσκαρταρισμα στη διοικηση τι εννοεις;Διοικηση=Παναγιωτης Αγγελοπουλος.Νομιζω οτι δεν θα γινει κανενα ξεσκαρταρισμα για τα επομενα 50 χρονια.

Ο Ελληνιαδης και το καθε εκτελεστικο οργανο της Καε,απλα προτεινουν.Αυτος που αποφασισε για τις σχετικες κινησεις ειναι ο Αγγελοπουλος.

Στο δια ταυτα,η κινηση προς το συμβουλειο της επικρατειας εγινε στις 22 Οκτωβριου.Δεν γινεται το καθε ΑΣΕΑΔ να βγαζει μονομερης και καταχρηστικες αποφασεις.Αναλογη κινηση σε αντιθετη περιπτωση που θα ευνοουνταν τοσο προκλητικα ο Ολυμπιακος θα ζητουσα να κανει και ο Παναθηναικος.Η μονη λυση του Ολυμπιακου ηταν να προσφυγει σε ανωτατο ποινικο οργανο.

Δεν εξεταζουμε αν συμφερει η δεν συμφερει τον Ολυμπιακο η αναβολη,εξεταζουμε την ανατροπη πελατειακων και γραφειοκρατικων καταστασεων που διαμορφωνε το ΑΣΕΑΔ.Αν ο Ολυμπιακος δικαιωθει το ΑΣΕΑΔ ακυρωνεται διαχρονικα.Πολυ σωστη η κινηση του Παναγιωτη Αγγελοπουλου,αναβαθμιζει ποιοτικα τις διαδικασιες.

Τελος,διαφωνω εντελως με τη λογικη οτι ο Ολυμπιακος κανει γκαφα ολκης αν δεν παιξει τωρα με τον ''ντεφορμε'' Παο.Σημασια εχει να κερδισεις τον Παναθηναικο σε μια σειρα 5 αγωνων στο top της φορμας του.Οχι σε ενα παιχνιδι στην αρχη της σεζον.Μονο κακο θα κανει στον Ολυμπιακο μια μεγαλη εκτος εδρας νικη απεναντι στον Παναθηναικο.Αντιθετα,στον Παο θα μπουν τα κεφαλια μεσα και θα βελτιωθει.

Ειδαμε οτι το πλεονεκτημα εδρας δεν παιζει ουσιαστικο ρολο πλεον.Η εδρα δεν ειναι πανακια.Περασαν ανεπιστρεπτι οι εποχες εκεινες που η εδρα εδινε πρωτσθλημα.Αν εισαι καλος κερδιζεις.Αν οχι,εχασες..
Anaz
Eγω εξακολουθω να πιστευω οτι το πλεονεκτημα της εδρας επηρρεαζει σε αρκετα μεγαλο βαθμο τον πρωταθλητη.. Και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ο Ολυμπιακος πρεπει να το κυνηγησει πολυ!
Επισης οπου διοικηση δεν εννοω Αγγελοπουλος φυσικα. Αλλα τους ανθρωπους κοντα κ γυρω απο αυτον.

Αν αναβληθει τελικα ο αγωνας,ποτε περιπου θα γινει ξερουμε..?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.