Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Επικαιρότητα 2010-11
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
rankin
Δεν τολμώ να κάνω προβλέψεις σχετικά με την εξέλιξη ενός παίχτη.. Χρειάζονται άλλωστε μαντικές ικανότητες για κάτι τέτοιο

Όπως όμως γινόταν και στις προ 2ετίας συζητήσεις για τον Τεόντοσιτς, έτσι θα πρέπει να σκεφτούμε και τώρα..
Να δούμε τους τοπ παίχτες της ευρώπης σήμερα στην θέση 3 και να σκεφτούμε σε τι κατάσταση ήταν στα 22 ή στα 20 τους...
Αυτό φυσικά δεν σημαίνει κάτι από μόνο του, λέει όμως πολλά για το πόσο κοντά μπορούμε να πέσουμε στις προβλέψεις μας
Butcher_7
QUOTE(Ginobili @ Oct 4 2010, 02:10 ) *
Ποιον να ξεπεράσει? Αυτόν που είναι πίσω του? Το μοναδικό στο οποίο είναι καλύτερος ο Κέσελι είναι στο σουτ και όχι γιατί ο Παπανικολάου είναι εξωπραγματικός σε άμυνα-ριμπάουντ-τρίπλα-διείσδυση-αθλητικά προσόντα-πάσα,αλλά γιατί σε όλα αυτά ο Κέσελι είναι πολύ μέτριος έως κακός.
Ο άλλος λέει ότι είναι στο χέρι του να γίνει μάλιστα και το κορυφαίο 3αρι στην Ευρώπη.... icon_drunk.gif Συνέλθετε ρε παιδιά.Άμα είναι να καταντήσει έτσι το μπάσκετ στο μέλλον...να μην ζήσω καλύτερα να το δω.
Ο Κέσελι έχει πολλά μειονεκτήματα στο παιχνίδι του,και το μεγαλύτερο είναι η έλλειψη τεχνική κατάρτισης.Και επειδή δεν τον βλέπω να έχει στο DNA το μπασκετικό στυλ περιφερειακού παίκτη,πιστεύω ότι το καλύτερο γιαυτόν θα ήταν να δουλέψει μακροπρόθεσμα το κορμί του,να δυναμώσει και να γίνει 4αρι.
Εν αντιθέσει ο Παπανικολάου είναι πιο all around παίκτης,πιο δυναμικός,πιο εκρηκτικός,καλύτερος στην διείσδυση στην οποία τον βοηθάει η σωματοδομή του και όχι τόσο η τεχνική του,πιο μπασκετικός,καλύτερο IQ...και φυσικά μικρότερος.

Οταν ειπα οτι ο Κεσελι μπορει να γινει το καλυτερο τριαρι της Ευρωπης εννοουσα ο καλυτερος shooting forward. Ο Σισκαουσκας δηάδη εχει καλυτερη τεχνικη απο τον Κεσελι? Στην ντριπλα ιδιος τσουρουκας ειναι,αλλα αυτο που τον κανει να ξεχωριζει ειναι το δολοφονικο του σουτ.Αν ειδες λοιπον φιλε μου εστω και λιγο την Σερβια στο Μουντομπασκετ ισως να μην σου φαινοταν και τοσο αστειο αυτο που ειπα. Απο την αλλη βεβαια σαν Παναθηναικος που εισαι δεν ειναι και οτι καλυτερο σαν σκεψη οτι εχουμε εναν παικτη που στα 23 του εχει την δυνατοτητα να γινει νεος Σισκαουσκας. icon_wave.gif
lamar
QUOTE(Butcher_7 @ Oct 4 2010, 10:56 ) *
Οταν ειπα οτι ο Κεσελι μπορει να γινει το καλυτερο τριαρι της Ευρωπης εννοουσα ο καλυτερος shooting forward. Ο Σισκαουσκας δηάδη εχει καλυτερη τεχνικη απο τον Κεσελι? Στην ντριπλα ιδιος τσουρουκας ειναι,αλλα αυτο που τον κανει να ξεχωριζει ειναι το δολοφονικο του σουτ.Αν ειδες λοιπον φιλε μου εστω και λιγο την Σερβια στο Μουντομπασκετ ισως να μην σου φαινοταν και τοσο αστειο αυτο που ειπα. Απο την αλλη βεβαια σαν Παναθηναικος που εισαι δεν ειναι και οτι καλυτερο σαν σκεψη οτι εχουμε εναν παικτη που στα 23 του εχει την δυνατοτητα να γινει νεος Σισκαουσκας. icon_wave.gif

Ρε αρχηγε, μην τα λες ετσι αποτομα αυτα τα πραγματα.

Ο Σισκα τεχνικα μπροστα στον Κεσελ, ειναι καποια ετη φωτος μπροστα....

Ginobili
QUOTE(Butcher_7 @ Oct 4 2010, 08:56 ) *

Έχεις απόλυτο δίκιο.Ζητώ συγνώμη.
PanosIlio
QUOTE(Butcher_7 @ Oct 4 2010, 10:56 ) *
Ο Σισκαουσκας δηάδη εχει καλυτερη τεχνικη απο τον Κεσελι?

Νταξ, δεν το παίζω και κανένας ειδήμων, δεν είμαι κιόλας, αλλά με το παραπάνω σχόλιο πιστεύω πως έχεις επάξια κερδίσει μια θέση εδώ, όσον αφορά τις απόψεις σου για το μπάσκετ τουλάχιστον... peace.gif
Zephyr
Ευχαριστημένοι θα είμαστε αν ο Κέσελ μπορέσει να κάνει τα μισά από αυτά που έκανε ο Σίσκα.
Αντικειμενικά, ο Κέσελ είναι ένα ψηλό αθλητικό 3αρι με πολύ καλό σουτ. Μένει να αποδείξει ότι το σουτ του εκτός από καλό είναι και σταθερό (όχι 5/5 3ποντα την μία και 0/5 την άλλη), ότι μπορεί να μαζέψει κάποια ριμπάουντ (τι διάολο, 2,08 είναι) και ότι μπορεί να μαρκάρει αξιοπρεπώς τα αντίπαλα (και ως επί το πλείστον πιο κοντά και γρήγορα) 3αρια.
Το αν θα πρέπει να δυναμώσει για να πάιξει στο 4 ή αν θα πρέπει να δουλέψει την ταχύτητα και να γίνει μόνιμα 3αρι, είναι άλλη ιστορία, θα φανεί μετά από ένα χρόνο μέσα από τα παιχνίδια της σεζόν.

(+)καλό σουτ, αθλητικά προσόντα, ύψος (2,08) για την θέση "3", τσαμπουκάς και μάτι που γυαλίζει
(-) απειρία, αστάθεια στην απόδοση, άμυνα... έτσι κ έτσι, σχεδόν αποκλειστικά περιφερειακό παιχνίδι

Ότι και να λέμε, είναι πολυ νωρίς για να κρίνουμε, τόσο τον Κέσελ όσο και τον Παπ.
rankin
Δεν βλέπω τρόπο με τον οποίο να μπορεί κάποια μέρα ο Κεσελ(ι) να γίνει τεσσάρι

Απο εκεί και πέρα, σαφώς και συγκρίσεις με τον Σισκα, είναι ατυχείς, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή ...

Πάντως, πατώντας και χτίζοντας πάνω στο σουτ του, μπορεί να γίνει ένας υπερπολύτιμος παίχτης για την ομάδα
Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Κουντέλιν, που παρά την συνολική μετριότητα του, ήταν ικανός να σου διαλύσει κάθε αμυντικό σύστημα;
Zephyr
QUOTE(rankin @ Oct 4 2010, 13:29 ) *
Δεν βλέπω τρόπο με τον οποίο να μπορεί κάποια μέρα ο Κεσελ(ι) να γίνει τεσσάρι

Απο εκεί και πέρα, σαφώς και συγκρίσεις με τον Σισκα, είναι ατυχείς, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή ...

Πάντως, πατώντας και χτίζοντας πάνω στο σουτ του, μπορεί να γίνει ένας υπερπολύτιμος παίχτης για την ομάδα
Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Κουντέλιν, που παρά την συνολική μετριότητα του, ήταν ικανός να σου διαλύσει κάθε αμυντικό σύστημα;

Πω, που τον θυμηθηκες τον τρελο-Ιγκόρ? wacko.gif
Την εποχή όμως που μεγαλουργούσε ο Κουντέλιν, πριν 10-15 χρόνια δηλαδή, ήταν άλλο το μπάσκετ. Πλέον, σοβαρή καριέρα δεν κάνεις μόνο με το 3ποντο, η εποχή του Αλβέρτη, του Κουντέλιν και του Ερέρος έχει περάσει. Βέβαια ένας ρολίστας που θα μπαίνει μόνο για να κοπανάει 3ποντα, δεν χαλάει καμία ομάδα όσο είναι σταθερός σε αυτό που μπορεί να κάνει, για να θεωρηθεί όμως κάποιος ισάξιος του Σισκάουσκας πρέπει να μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα.

Όπως είπα και νωρίτερα, είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Πάντως και καλό δάσκαλο έχει (Ντούντα) και εσωτερικό ανταγωνισμό (Παπ) οπότε μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ καλό αν προσπαθήσει. Όχι ότι ξαφνικά θα γίνει Στογιάκοβιτς αλλά τουλάχιστον κάποιος που θα καταβαίνει 5αδατος σε ομάδα υψηλού επιπέδου. Δεν τον πήραν δα και τα χρόνια...
rankin
QUOTE(Zephyr @ Oct 4 2010, 14:56 ) *
Πω, που τον θυμηθηκες τον τρελο-Ιγκόρ? wacko.gif
Την εποχή όμως που μεγαλουργούσε ο Κουντέλιν, πριν 10-15 χρόνια δηλαδή, ήταν άλλο το μπάσκετ. Πλέον, σοβαρή καριέρα δεν κάνεις μόνο με το 3ποντο, η εποχή του Αλβέρτη, του Κουντέλιν και του Ερέρος έχει περάσει. Βέβαια ένας ρολίστας που θα μπαίνει μόνο για να κοπανάει 3ποντα, δεν χαλάει καμία ομάδα όσο είναι σταθερός σε αυτό που μπορεί να κάνει, για να θεωρηθεί όμως κάποιος ισάξιος του Σισκάουσκας πρέπει να μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα.

Όπως είπα και νωρίτερα, είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Πάντως και καλό δάσκαλο έχει (Ντούντα) και εσωτερικό ανταγωνισμό (Παπ) οπότε μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ καλό αν προσπαθήσει. Όχι ότι ξαφνικά θα γίνει Στογιάκοβιτς αλλά τουλάχιστον κάποιος που θα καταβαίνει 5αδατος σε ομάδα υψηλού επιπέδου. Δεν τον πήραν δα και τα χρόνια...

Ο Σίσκα είναι ένας τύπος με ψυχρό αίμα που μπορεί να μην είναι κλασικός σουτέρ, αλλά μπορεί να τα βάλει στην κρισιμότερη στιγμή με 3 παίχτες πάνω του
είναι παραδόξως σπουδαίος αμυντικός, παρά τα αργά του πόδια
και έχει τεράστια αντίληψη του παιχνιδιού και του χώρου

Εντάξει, μιλάμε για το καλύτερο τριάρι της τελευταίας 10ετίας στην ευρώπη..
Δεν υπάρχει λόγος να συγκρίνουμε κανέναν Κέσελ ή Παπανικολάου μαζί του

Όμως, μπορούμε να σκεφτούμε σε μια ομάδα με συγκεκριμένους ρόλους για τον καθένα, πως θα μπορείς, χωρίς να έχεις τον Σισκάουσκας στο 3, να αποδίδεις το ίδιο (ή σχεδόν το ίδιο) καλό και αποτελεσματικό μπάσκετ.
Είναι θέμα γενικότερης φιλοσοφίας γύρω από το παιχνίδι
Είναι θέμα του να κρύψεις τις αδυναμίες και να ενισχύσεις τις ικανότητες του κάθε παίχτη ,αλλά και της ομάδας γενικότερα.

Σαφώς και ο κάθε προπονητής θα προτιμούσε να έχει 5 Σίσκα στην ομάδα του για να κάνει την δουλειά του ευκολότερα.
Καθότι όμως αυτό δεν είναι πάντα εφικτό, το ζητούμενο τώρα είναι να κάνει τη δουλειά του χωρίς την πολυτέλεια ενός τόσο πλήρη παίχτη..
spysta
o Kεσελ το ΛΙΓΟΤΕΡΟ που μπορει να κανει ΑΝ δουλεψει ..
ειναι σε 2-3 χρονακια να γινει ενας ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ σουτερ σε σετ παιχνιδι,ταυτοχρονα πολυτιμος στο transition λογω της ταχυτητας και των αθλητικων προσοντων .. και αξιοπρεπης αμυντικος λογω σωματικης διαπλασης , καθως και στα ριμπαουντς λογω υψους και αλματος

εε αυτος ο παικτης .. ΧΩΡΙΣ να ειναι ο καλυτερος ολων .. και με εμφανεστατα ελλατωματα στο τεχνικο κομματι (τριπλα πασα κτλ) ΜΠΟΡΕΙ να ειναι ΥΠΕΡπολιτιμος για μια τοπ ομαδα !!
Redalert
19 εκατ για 5 χρονια δινει η Barca για Ρουντι. συμφωνα με το Gazzetta
Ειναι πολλα τα λεφτα ....Rudy!!!!
kseplenhs
QUOTE(Ginobili @ Oct 4 2010, 04:13 ) *
Εγώ προσωπικά τον Κέσελι τον θεωρώ άμπαλο.Εννοείται ότι μπορεί να είναι χρήσιμος σε μια ομάδα με άλλους τρόπους...αλλά όταν κοντεύεις στα 24 είναι πάρα πολύ δύσκολο να έχεις σημαντικά αποτελέσματα στην τεχνική κατάρτιση.
Το παιδί στο 1vs1 δεν μπορεί να τριπλάρει τον προσωπικό του αντίπαλο και να σουτάρει...πόσο μάλλον να τον περάσει.
Και δεν είναι εκρηκτικός,έχει αργά πόδια.

και ο φώτσης το ίδιο(αν όχι περισσότερο) άμπαλος είναι αλλά μια χαρά καριέρα έκανε.δεν είναι και τόσο καταδικαστικό επομένως να είσαι "αμπαλος"
ουτε φυσικά νομίζω πως απο τα 18 του που τον βλέπεις,έχεις καταπιεί ίσα με 3000 χάπια απο την ξενέρα σου tongue.gif

QUOTE(Redalert @ Oct 4 2010, 16:02 ) *

5,5 εκ. για 5 χρόνια εμείς και δεν μπαίνουμε σε παζάρια ugly8.gif

αυτά τα νεα οικονομικά στάνταρντς στο ευρωπαικό μπάσκετ μόνο στον ολυμπιακό ισχύουν τελικά?
zarko78
QUOTE(Redalert @ Oct 4 2010, 14:02 ) *

Το 2008 είχαμε δώσει 13 εκάτ. για 3 χρόνια στον Τσίλι! Οπότε δεν είναι πολλά τα λεφτά Rudy, είναι πολλά τα λεφτά Chili!
Butcher_7
Συγνωμη αλλα οταν μιλατε για τεχνικη φανταζομαι εννοειτε το ποσο καλα χειριζεται την μπαλα.Μην βγαλουμε και τον Σισκαουσκας Αιβερσον τωρα γιατι θα τρελαθουμε τελειως..Ο ανθρωπος αυτο που ξερει να κανει ειναι να παιρνει την μπαλα και να εκτελει ειτε ελευθερος ειτε μαρκαρισμενος.Τωρα κατι φτηνες ειρωνιες τις επιστρεφω ανεπιστρεπτι.

Υ.Γ.Φαινεται πως ξυσαμε πληγες με το θεμα Παπαλουκα..

QUOTE(PanosIlio @ Oct 4 2010, 12:05 ) *
Νταξ, δεν το παίζω και κανένας ειδήμων, δεν είμαι κιόλας, αλλά με το παραπάνω σχόλιο πιστεύω πως έχεις επάξια κερδίσει μια θέση εδώ, όσον αφορά τις απόψεις σου για το μπάσκετ τουλάχιστον... peace.gif

Νταξ Νταξ που λες και εσυ..Να υποθεσω οτι εσενα σε εχουν βαλει για προεδρο εκει που μου λες οτι ανηκω..
apkat
Ε butcher εγω απλα να σου πω οτι ο Σισκα απο την Μπενετον κιολας και σε ολες του τις ομαδες πολλες φορες επαιζε ως πλει μεικερ..Ισως να εχεις αυτην την εικονα επειδη ειναι αργος αλλα ειναι ξεκαθαρα παρα πολυ τεχνικος παικτης(και αυτο δεν εχει να κανει μονο με τον χειρισμο της μπαλας) εχει πολυ καλη πασα και court vision καλη τριπλα εξαιρετικα τελειωματα και τελος εξαιρετικο σουτ..Δεν ειναι ομως απλα ενας σουτερ οπως πιθανον εχεις στο μυαλο σου..
Butcher_7
QUOTE(apkat @ Oct 4 2010, 17:27 ) *
Ε butcher εγω απλα να σου πω οτι ο Σισκα απο την Μπενετον κιολας και σε ολες του τις ομαδες πολλες φορες επαιζε ως πλει μεικερ..Ισως να εχεις αυτην την εικονα επειδη ειναι αργος αλλα ειναι ξεκαθαρα παρα πολυ τεχνικος παικτης(και αυτο δεν εχει να κανει μονο με τον χειρισμο της μπαλας) εχει πολυ καλη πασα και court vision καλη τριπλα εξαιρετικα τελειωματα και τελος εξαιρετικο σουτ..Δεν ειναι ομως απλα ενας σουτερ οπως πιθανον εχεις στο μυαλο σου..

Aυτο για την Μπενετον δεν το γνωριζω φιλε μου.Ο Σισκαουσκας της ΤΣΣΚΑ παντως δεν μου φαινεται τοσο τεχνιτης ωστε να λεμε οτι αυτο ειναι το κυριο προσον του.Ισως και λογω της ταχυτητας που λες και εσυ.
apkat
Μα και μετα την Μπενετον και στον Παναθηναικο και στην Τσσκα και στην Λιθουανια επαιζε οντως και σαν ασσος σε ολες του τις ομαδες.
il postino
@butcher

τεχνικη δε σημαινει απαραιτητα να σου περναει ο αλλος τη μπαλα απο τα αυτια!!!

ο σισκαουσκας ξερει σπανιο μπασκετ και δυστυχως ηταν μπασκετικο φαουλ (τροπος του λεγειν) να τον βαλεις στην ιδια προταση με τον κεσελυ.

Marciulionis
Ο Κέσελι θα είναι πολύ χρήσιμος για τον ΟΣΦΠ καθώς είναι ομάδα με χρόνιο πρόβλημα στο σουτ. Επίσης έχει θράσος και τσαμπουκά, τομείς που επίσης υστερούσε η ομάδα. Κατά τη γνώμη μου θα είναι ιδανικό συμπλήρωμα του Παπανικολάου ο οποίος είναι τεράστιο ταλέντο και νομίζω θα ξεκινάει μπροστά από το Κέσελι. Αυτόν(τον Παπ) πιστεύω είδε ο Ντούντα και δεν επέμεινε για Μπιέλιτσα και προτίμησε ένα παίκτη ρολίστα/συμπλήρωμα που θα προσφέρει πολύ συγκεκριμένα πράγματα και θα αφήνει αρκετό χρόνο για το μεγαλύτερο ίσως ταλέντο του ελληνικού μπάσκετ. Ο Παπανικολάου έχει πολύ υψηλότερο ταβάνι από το Κέσελι.
Zephyr
QUOTE(Marciulionis @ Oct 4 2010, 21:06 ) *
Ο Κέσελι θα είναι πολύ χρήσιμος για τον ΟΣΦΠ καθώς είναι ομάδα με χρόνιο πρόβλημα στο σουτ. Επίσης έχει θράσος και τσαμπουκά, τομείς που επίσης υστερούσε η ομάδα. Κατά τη γνώμη μου θα είναι ιδανικό συμπλήρωμα του Παπανικολάου ο οποίος είναι τεράστιο ταλέντο και νομίζω θα ξεκινάει μπροστά από το Κέσελι. Αυτόν(τον Παπ) πιστεύω είδε ο Ντούντα και δεν επέμεινε για Μπιέλιτσα και προτίμησε ένα παίκτη ρολίστα/συμπλήρωμα που θα προσφέρει πολύ συγκεκριμένα πράγματα και θα αφήνει αρκετό χρόνο για το μεγαλύτερο ίσως ταλέντο του ελληνικού μπάσκετ. Ο Παπανικολάου έχει πολύ υψηλότερο ταβάνι από το Κέσελι.

O Παπ μπορεί να μην έχει το σουτ του Κέσελ, όμως κάνει περισσότερες δουλειές (άμυνα, ριμπάουντ) χωρίς παράλληλα να χάνει την επαφή του με το καλάθι. Πάντως και στο 3ποντο δεν είναι άσχημος, απλά δεν είναι μπόμπερ. Ο Μπιέλιτσα είναι λίγο πολύ ίδιος με τον Παπ στο παιχνίδι του, θα ήταν εν τέλει περιττή η απόκτησή του. Ο Κέσελ ας μην μάθει ποτέ να παίζει άμυνα και να πασάρει, αν σταθεροποιήσει το σουτ του και βελτιώσει ριμπάουντ + χειρισμό, θα γίνει μια χαρά επιθετικό όπλο που θα αναλαμβάνει να σπάει άμυνες ζώνης.
Μην αποκλείετε πάντως να τους δούμε και μαζί στο παρκέ σε ελαφρύ σχήμα! Τον βάζει και "4" τον Παπ ο Ντούντα.
Anaz
Ο Μπιέλιτσα είναι λίγο πολύ ίδιος με τον Παπ στο παιχνίδι του, θα ήταν εν τέλει περιττή η απόκτησή του.
Ο Μπιελιτσα ειναι point forward δημιουργος με εξαιρετικο για το υψος του χειρισμο κ πασα.Κατι σε στυλ Τουρκογλου ας πουμε. Δεν μοιαζει καθολου με τον Παπανικολαου. Περιττη θα ηταν βεβαια οντως η αποκτηση του αφου εχουμε ηδη τρεις ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ δημιουργους στα γκαρντ. Στο 3 θελουμε εναν παιχτη να τελειωνει φασεις καλα, χωρις να κρατα μπαλα. Ο Κεσελ ειναι εξαιρετικος σουτερ, ενω ο Παπ απ'την αλλη ειναι πιο εκρηκτικος κι εχει καλυτερες τοποθετησεις, κοψιματα κ τελειωματα κοντα στο καλαθι. Και οι δυο δε, ειναι καλοι στο τρανζισιον κ δεν κρατανε μπαλα. Συμπληρωνουν δηλαδη ο ενας τον αλλον αναλογα τις αναγκες κατα τη διαρκεια του αγωνα, και ειναι οτι πρεπει για αυτη την ομαδα αρκει να δουλεψουν να εξελιχτουν ωστε να ανταπεξελθουν σε αυτο το επιπεδο.
Weekendman
http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid...32&catid=13

Σε 10 μέρες επανέρχεται ο Μπουρούσης...
il postino
το μπασκετικο ταλεντο του μπιελιτσα ειναι απιστευτο! το οτι δε μπορεσε ο ολυμπιακος τελικα δεν τον κανει περιττο στη νεα ομαδα που προσπαθει να χτισει ο ιβκοβιτς.

ενα μειονεκτημα εχει ο σερβος και αυτο ειναι το γεγονος οτι ειναι καλο παιδι στο παρκε, σε ολα τα αλλα ειναι φοβερος. ειναι μαλθακος στο παιχνιδι του και αυτο τον κανει τρωτο.
Anaz
το μπασκετικο ταλεντο του μπιελιτσα ειναι απιστευτο! το οτι δε μπορεσε ο ολυμπιακος τελικα δεν τον κανει περιττο στη νεα ομαδα που προσπαθει να χτισει ο ιβκοβιτς.

ενα μειονεκτημα εχει ο σερβος και αυτο ειναι το γεγονος οτι ειναι καλο παιδι στο παρκε, σε ολα τα αλλα ειναι φοβερος. ειναι μαλθακος στο παιχνιδι του και αυτο τον κανει τρωτο.
Kατα τη γνωμη μου ο Μπιελιτσα εξ'αρχης ηταν λαθος επιλογη.Αταιριαστη με το υπολοιπο ροστερ. Τωρα το τι εξελιξη θα εχει ειναι αλλο θεμα.. Οπως επισης κι οτι ο Ντουντα τον ηθελε. ΚΑΤ'ΕΜΕ ο Μπιελιτσα ηταν περιττος σε ΑΥΤΗ την ομαδα. Προτιμω τους Παπ, Κεσελ, οχι γιατι ειναι καλυτεροι η τους πιστευω περισσοτερο, αλλα γιατι ειναι πιο ΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ στις αναγκες μας.
Manu7
QUOTE(il postino @ Oct 4 2010, 23:19 ) *

Νομίζω ότι ένας παίχτης σαν τον Κέσελ θάβεται τη στιγμή που μας έχει δείξει αρκετά θετικά πράγματα και μάλιστα πράγματα που λείπουν από τον Ολυμπιακό ενώ ένας παίχτης όπως ο Μπιέλιτσα παρουσιάζεται πιο χρήσιμος από τον Ολυμπιακό τη στιγμή που δεν έχει δείξει τίποτα!Απολύτως τίποτα!Μια γενική μετριότητα!

Ως πρόσπεκτ εννοείται ο Μπιέλιτσα είναι καλύτερος αλλά ο Κέσελ είναι αυτός που χρειάζεται στον Ολυμπιακό!

Μόνο και μόνο αυτό το σουτ που έχει,η μηχανική του,το βρωμόχερο του τον κάνει απαραίτητο σε μια ομάδα που πονάει πάρα πολύ στο σουτ.

Ναι δεν έχει διείσδυση,ναι δεν παίζει καμιά φοβερή άμυνα αλλά αυτά δουλεύονται.

Προσωπικά,έχω κουραστεί να αποθεώνονται οι παίχτες "που κάνουν πολλές δουλειές στο γήπεδο".Είδα την καριέρα του Βασιλόπουλου και του Πελεκάνου που κάνουν αυτές τις δουλειές.Ένας Διαμαντίδης το έχει καταφέρει αυτό και ένας Παπαλουκάς παλαιότερα.

Γι'αυτό ας δούμε κατά πόσο θα παίξουν το μπάσκετ που ξέρουν ο Κέσελ και ο Παπανικολάου μέσα στη χρονιά,παίχτες που αλληλοσυμπληρώνονται εξαιρετικά, και ας αφήσουμε τις συγκρίσεις.

ΥΓ:Εδώ να υπενθυμίσω την κωλοτούμπα μου για τον Κέσελ.
ΥΓ2:Μετά την σύγκριση του Παπαλουκά με τον Παπαμακάριο είχαμε και τον Σίσκα να υποβαθμίζεται σε ένα μέτριο εκτελεστή...Ήρεμα Butcher_7 αγόρι μου...Ήρεμα γιατί ξεκίνησες φορτσάτος! biggrin.gif
TOTAL-BLAKS
QUOTE(Anaz @ Oct 4 2010, 23:29 ) *
Kατα τη γνωμη μου ο Μπιελιτσα εξ'αρχης ηταν λαθος επιλογη.Αταιριαστη με το υπολοιπο ροστερ. Τωρα το τι εξελιξη θα εχει ειναι αλλο θεμα.. Οπως επισης κι οτι ο Ντουντα τον ηθελε. ΚΑΤ'ΕΜΕ ο Μπιελιτσα ηταν περιττος, κ προτιμω τα υπαρχοντα τριαρια γι'ΑΥΤΗ την ομαδα.

Οτι δεν φτάνει η αλεπού , τα κάνει κρεμαστάρια... tongue.gif
Ο Μπιελιτσα είναι παιχταράς, ενας ολ- αραουντ παίκτης που παρεπιπτόντως μου θυμίζει λιγάκι τον Φάνη Χριστοδούλου, που θα ταίριαζε γάντι στον Ολυμπιακό.
Με τον Παπανικολάου θα κάνανε ενα Θαυμάσιο δίδυμο στους φοργουορ.
Ο Κέσελι δεν είναι κακός αλλα ειναι περιορισμένων δυνατοτήτων, καμιά σχέση με το πληθωρικό ταλέντο του Μπιέλιτσα.
il postino
εγω δε μπλεκω με συγκρισεις. δε μ απασχολει ποιος ειναι καλυτερος. απλα υποστηριζω οτι παικτες σαν τον μπιελισα ουτε περιττοι ειναι ουτε απαρατηρητοι περνανε και καλα εκανε ο ιβκοβιτς και τον κυνηγαγε!

δεν καταλαβαινω δηλαδη γιατι να χαλαγε τον ολυμπιακο (ή να θεωρουταν περιττος) ενας παικτης ακομα με δημιουργικες ικανοτητες και μαλιστα στα φοργουορντ!

τι σχεση εχει ο πελεκανος και ο βασιλοπουλος με το μπιελιτσα?

Anaz
QUOTE(TOTAL-BLAKS @ Oct 4 2010, 23:52 ) *
Οτι δεν φτάνει η αλεπού , τα κάνει κρεμαστάρια... tongue.gif
Ο Μπιελιτσα είναι παιχταράς, ενας ολ- αραουντ παίκτης που παρεπιπτόντως μου θυμίζει λιγάκι τον Φάνη Χριστοδούλου, που θα ταίριαζε γάντι στον Ολυμπιακό.
Με τον Παπανικολάου θα κάνανε ενα Θαυμάσιο δίδυμο στους φοργουορ.
Ο Κέσελι δεν είναι κακός αλλα ειναι περιορισμένων δυνατοτήτων, καμιά σχέση με το πληθωρικό ταλέντο του Μπιέλιτσα.
Μπορεις να επιχειρηματολογησεις λιγο πανω σε αυτο?
Εγω λεω οτι αυτη τη στιγμη η κυρια διαφορα των 2, ειναι οτι ο Κεσελ υπερεχει κατα πολυ του Μπιελιτσα στο σουτ, και υστερει κατα πολυ στον χειρισμο, την πασα κ την δημιουργια. Η ομαδα οπως ειναι στημενη στην περιφερεια ειχε ΠΟΛΥ μεγαλυτερη αναγκη το σουτ, παρα την δημιουργια. Απλα τα πραγματα.
Δεν με αφορα τι εκανε η αλεπου, εγω ημουν εξ'αρχης κατα του να αποκτηθει ο Μπιελιτσα. Με γνωμονα το τι μπορει να κανει αυτη τη στιγμη κ ποσο ταιριαζει στις αναγκες της ομαδας βεβαια. Το potential του δεν με αφορα ιδιαιτερα, γιατι θελει ΝΒΑ ο μικρος.
Manu7
QUOTE(il postino @ Oct 4 2010, 23:59 ) *
δεν καταλαβαινω δηλαδη γιατι να χαλαγε τον ολυμπιακο (ή να θεωρουταν περιττος) ενας παικτης ακομα με δημιουργικες ικανοτητες και μαλιστα στα φοργουορντ!

τι σχεση εχει ο πελεκανος και ο βασιλοπουλος με το μπιελιτσα?

1)Γιατί πολύ απλά δεν χρειαζόμαστε ένα παίχτη δημιουργικό στα φοργουορντ αλλά ένα παίχτη σουτέρ.
Αυτά που γράφει ο Anaz από πάνω δηλαδή για να καταλάβεις τι εννοώ.

2)Έχουν σχέση από την άποψη ότι είναι παίχτες που είναι μέτριοι-καλοί αμυντικοί,ριμπάουντερ,μέτριο σουτ,καλά προσόντα.
Αλλά η καριέρα τους ένα τίποτα.Όλα αυτά τους βοήθησαν για να αναδειχθούν.Ο Μπιελιτσα βέβαια είναι Σέρβος ευτυχώς γι'αυτόν και λογικά θα κάνει καριέρα.
spysta
QUOTE(Anaz @ Oct 4 2010, 22:03 ) *
Εγω λεω οτι αυτη τη στιγμη η κυρια διαφορα των 2, ειναι οτι ο Κεσελ υπερεχει κατα πολυ του Μπιελιτσα στο σουτ, και υστερει κατα πολυ στον χειρισμο, την πασα κ την δημιουργια. Η ομαδα οπως ειναι στημενη στην περιφερεια ειχε ΠΟΛΥ μεγαλυτερη αναγκη το σουτ, παρα την δημιουργια.

επισης ο Κεσελ υπερτερει του Μπιελιτσα και στο γεγονος πως πηδαει στον θεο .. ενω ο Καχαλαμποριανος ειναι χαμηλων αθλητικων επιδοσεων .. καθως και οτι εχει σωματικη διαπλαση και μπρατσα στα οποια ο Νεμανια ακομα ειναι σε μετριοτατο επιπεδο
vonzuchter
μετα το ξυλοκοπημα απο τον Σοφο δεν ηθελα μπιελιτσα. Σιγουρα θα του εχει μεινει κουσουρι rolleyes.gif
PanosIlio
QUOTE(Butcher_7 @ Oct 4 2010, 18:19 ) *
Νταξ Νταξ που λες και εσυ..Να υποθεσω οτι εσενα σε εχουν βαλει για προεδρο εκει που μου λες οτι ανηκω..

Εγώ παραδέχομαι ευχαρίστως ότι είμαι πρόεδρος εκεί, εσύ θα παραδεχθείς ποτέ ότι μερικές από τις απόψεις σου περί πχ. σύγκρισης Σίσκα και Κέσελι ανήκουν εκεί???? Ε? smiley.gif

Όσο πάντως για τον Κέσελι, δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει φέτος και αν θα έχει τόσο σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού όπως είχε στην Εθνική Σερβίας αλλά ξέρω πως σουτέρ δεν είχαμε και σουτέρ πήραμε, απλά πράγματα.

Στη περιφέρεια φέτος θα είμαστε πλήρεις μετά από πολύ πολύ καιρό και αυτό είναι κάτι που με κάνει αρκετά αισιόδοξο.
Zephyr
Είμαι ο μόνος που δεν εντυπωσιάστηκε από τον Μπιέλιτσα? Το παιδί μπορεί σε 3-4 χρόνια να παίζει 5αδατος στο ΝΒΑ, όμως στην παρούσα φάση δεν θα μπορούσε να προσφέρει και πολλά στον Ολυμπιακό, αφενός γιατί δεν είναι σουτέρ και αφετέρου γιατί σωματικά υστερεί για forward.
Ο Κέσελ είναι αυτό που έψαχνε ο Ολυμπιακός, σουτέρ ολκής. Η τουλάχιστον αυτό έδειξε στο Μουντομπάσκετ και ελπίζω να το συνεχίσει. Αυτό ξέρει και αυτό θα κάνει. Δεν έχει πολυδιάστατο παιχνίδι, όμως λόγω ύψους και αθλητικών προσόντων ακόμα και απο σουτ σε στάση είναι πολύ δύσκολο να τον μαρκάρουν αντίπαλα 3ρια.
Δεν είναι πάντως τυχαίο ότι ο Ντούντα τον προτιμούσε στα κρίσιμα σημεία σε σχέση με τον Μπιέλιτσα, εκτός κι αν ήθελε να "τιμωρήσει" τον Νεμάνια που πήγε στην Κάχα Λαμποράλ torture.gif
Πάντως ο Παπ με ξάφνιασε ευχάριστα, μάλλον βασικούρα τον βλέπω και αλλαγή τον Κέσελ.
rankin
QUOTE(Zephyr @ Oct 5 2010, 14:14 ) *
Είμαι ο μόνος που δεν εντυπωσιάστηκε από τον Μπιέλιτσα?

Όχι. Δεν είσαι ο μόνος
Ούτε εμένα μου έκανε καμία σπουδαία εντύπωση ο Μπιελιτσα
Μου φάνηκε υπερβολικά άγουρος, όταν ο Κέσελ, που για πολλούς μπορεί να είναι μονοδιάστατος και ατάλαντος, σηκωνόταν και τα έγραφε στη μούρη του Ρούντι!
Αυτό είναι στόφα νικητή και ας μην έχει μάτια στην πλάτη για να μοιράζει ασιστ..

Και μην βιαζόμαστε. Θέλει χρόνο για να νοιώσει σιγουριά και άνεση στον Ολυμπιακό. Όπως χρόνο θέλει και ο Παπ, και χρόνο θα ήθελε και ο Μπιέλιτσα.
Είναι νέα παιδιά και πρέπει να προετοιμαστούν σωστά από τις ομάδες τους, για να μην κάψουν το χαρτί τους και τους πάρει από κάτω.
TOTAL-BLAKS
Για τον Μπιέλιτσα θα τα πούμε στο τέλος της χρονιάς. Θα δούμε που θα είναι αυτός και που ο Κεσελι.
Οσο για την λογική οτι πήραμε Κέσελι αντί για Μπιέλιτσα γιατι ο μέν είναι σουτέρ και ο άλλος πολυ καλύτερος και πιο ταλαντουχος και εξελίξιμος αλλα ποιο μέτριος στο σουτ ειναι λογικη χαμηλού IQ. tongue.gif
Με το ίδιο σκεπτικό επρεπε να κρατήσουμε τον ...Γιαννόπουλο στη θέση του Παπανικολάου αφου είναι σουτέρ και μας λείπουν οι σουτέρ και ας είναι ο Παπ 3 κλάσεις καλύτερος. ugly_tocktock.gif
Manu7
QUOTE(rankin @ Oct 5 2010, 14:19 ) *
Όχι. Δεν είσαι ο μόνος
Ούτε εμένα μου έκανε καμία σπουδαία εντύπωση ο Μπιελιτσα
Μου φάνηκε υπερβολικά άγουρος, όταν ο Κέσελ, που για πολλούς μπορεί να είναι μονοδιάστατος και ατάλαντος, σηκωνόταν και τα έγραφε στη μούρη του Ρούντι!
Αυτό είναι στόφα νικητή και ας μην έχει μάτια στην πλάτη για να μοιράζει ασιστ..

Και μην βιαζόμαστε. Θέλει χρόνο για να νοιώσει σιγουριά και άνεση στον Ολυμπιακό. Όπως χρόνο θέλει και ο Παπ, και χρόνο θα ήθελε και ο Μπιέλιτσα.
Είναι νέα παιδιά και πρέπει να προετοιμαστούν σωστά από τις ομάδες τους, για να μην κάψουν το χαρτί τους και τους πάρει από κάτω.

Ο Μπιέλιτσα όσο τον εχω δει,δηλαδή Ευρωμπάσκετ 2009 και Μουντομπάσκετ 2010, κινήθηκε σε μια γενική μετριότητα σε όλους τους τομείς.Άλλωστε έπαιζε ελάχιστα.Το 2009 ο Ίβκοβιτς τον είχε στην 5άδα για αμυντικούς λόγους καθαρά.Στην επίθεση ήταν τραγικός.Το 2010 πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες,ξεκινούσε πάντα βασικός αλλά μετά έμπαινε ελάχιστα ή δεν έπαιζε και στο 4 έπαιζαν Σαβάνοβιτς και Βελίτσκοβιτς και στο 3 ο Κέσελ ο οποίος δεν μασούσε πουθενά.

Το μόνο του καλό ματς ήταν με την Ισπανία και φαίνεται αυτό είδαν κάποιοι από σας και πάθατε την πλάκα σας όταν μάλιστα στο ίδιο ματς έκανε παπάδες ο Κέσελ ο οποίος όμως συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και στον ημιτελικό με την Τουρκία.

Αυτό λοιπόν είναι το δείγμα γραφής για τους 2 αυτούς παίχτες.Ωστόσο κάποιοι ντε και καλά βγάζουν ότι κάναμε λάθος που πήραμε τον Κέσελ...
Zephyr
QUOTE(TOTAL-BLAKS @ Oct 5 2010, 15:25 ) *
Για τον Μπιέλιτσα θα τα πούμε στο τέλος της χρονιάς. Θα δούμε που θα είναι αυτός και που ο Κεσελι.
Οσο για την λογική οτι πήραμε Κέσελι αντί για Μπιέλιτσα γιατι ο μέν είναι σουτέρ και ο άλλος πολυ καλύτερος και πιο ταλαντουχος και εξελίξιμος αλλα ποιο μέτριος στο σουτ ειναι λογικη χαμηλού IQ. tongue.gif
Με το ίδιο σκεπτικό επρεπε να κρατήσουμε τον ...Γιαννόπουλο στη θέση του Παπανικολάου αφου είναι σουτέρ και μας λείπουν οι σουτέρ και ας είναι ο Παπ 3 κλάσεις καλύτερος. ugly_tocktock.gif

Προσωπικά, πριν το καλοκαίρι δεν είχα δει ποτέ κάποιον από τους δυο να παίζει, τον Μπιέλιτσα δεν τον θυμόμουν καν από το προηγούμενο Euro. Αν κάναμε σωστή επιλογή η όχι, θα φανεί στο τέλος της χρονιάς. Πάντως και ο Μπιέλιτσα παρά το ύψος του, μόνο για 3αρι κάνει, "4" δεν παίζει ούτε στον ύπνο του. Τώρα, αν είναι εξελίξιμος ο Μπιέλιτσα, εγώ το ακούω βερεσέ, από διαφήμιση οι Σέρβοι άλλο τίποτα... Είναι προφανές ότι ΑΜΕΣΑ δεν μπορεί να προσφέρει σε ομάδα υψηλού επιπέδου, είτε επιθετικά ούτε αμυντικά, και όταν θα είναι έτοιμος να προσφέρει θα την κάνει για ΝΒΑ. Άρα τι συμφέρει πιο πολύ? Ένα top prospect που μέχρι να εξελιχθεί σε παιχταρά θα σου έχει φύγει ή ένας λιγότερο εξελίξιμος παίχτης που μπορεί να προσφέρει από τώρα (και στα μισά λεφτά)? Σουτέρ θέλαμε εξάλλου, έχουμε πήξει στα πολυεργαλεία και τους πασέρ.

ΥΓ. Η σύγκριση Γιαννόπουλου - Παπ είναι άκυρη καθώς παίζουν σε διαφορετικές θέσεις. Επίσης, αν το πάμε αναλογικά, η προσφορά τους στην Εθνική ήταν η εξής: ο Παπ MVP και ο Γιαννόπουλος 2-3 καλά παιχνίδια. Αναλογικά, ο Κέσελ στην Σερβία ήταν η μόνιμη απειλή από το 3ποντο και το 3αρι με τον περισσότερο χρόνο, ενώ ο Μπιέλιτσα ξεχώρισε μόνο με τους Ισπανούς (πάλι στην σκιά του Κέσελ που τα έβαζε από παντού).
RedSpy
Στον Άρη ο Σλούκας

http://www.sport-fm.gr/article/296542
Zephyr
QUOTE(RedSpy @ Oct 5 2010, 21:37 ) *
Στον Άρη ο Σλούκας

http://www.sport-fm.gr/article/296542

Κρίμα το παιδί να καίγονταν στον πάγκο άλλη μια χρονια. Αν δεν κάνω λάθος είναι από Σαλόνικα, άρα δεν τον χάλασε καθόλου. Θα είναι σπίτι του, θα έχει και χρόνο συμετοχής. Μακάρι να το είχαν κάνει από πέρυσι αυτό, όπως και οι παναθηναικοί με τον Βεργίνη. Ούτε τον Άρη θα χαλάσει, θεωρώ τον Σλούκα καλύτερο Έλληνα πλέι μέικερ για την ηλικία του (ο Παππάς δεν είναι πλέι μέικερ, "δυαρίζει" περισσότερο, σαν τον Σπανούλη).
Germany96
...Οσο για την λογική οτι πήραμε Κέσελι αντί για Μπιέλιτσα γιατι ο μέν είναι σουτέρ και ο άλλος πολυ καλύτερος και πιο ταλαντουχος και εξελίξιμος αλλα ποιο μέτριος στο σουτ ειναι λογικη χαμηλού IQ. tongue.gif ...

Αν και το emoticon δηλωνει οτι το υφος σου ειναι ελαφρως χαλαρο, πρεπει να πω οτι διαφωνω με αυτο που λες. Προφανως σε μια ομαδα το σημαντικοτερο δεν ειναι να εχεις τους 12 καλυτερους παικτες, αλλα τους παικτες που ειναι περισσοτερο συμπληρωματικοι μεταξυ τους και ταιριαζουν καλυτερα στους ρολους που εχεις στο μυαλο σου να μοιρασεις.

Το καλοκαιρι, πριν απο το Παγκοσμιο και με την μεταγραφικη στασιμοτητα στα του Ολυμπιακου, με τον Anaz κι αλλα παιδια εδω στο forum το ειχαμε ριξει στην βιντεοθεραπεια κι ειχαμε ασχοληθει αρκετα και με τον Ερ. Αστερα. Πραγματι λοιπον ο Bjelica εδειχνε και πληρεστερος και ωριμοτερος παικτης απο τον Keselj αλλα και τοτε αρκετοι ειχαμε εκφρασει τους προβληματισμους μας για την αποκτηση του αφου ο Bjelica για να ειναι αποτελεσματικος θελει αρκετη ωρα την μπαλα στα χερια του και με Σπανουλη, Τεο κατι τετοιο δεν θα ηταν τοσο ευκολο. Αυτο που ελειπε απο τον ΟΣΦΠ δεν ηταν αλλος ενας δημιουργικος παικτης αλλα παικτες να τελειωνουν τις φασεις (κι ενω ο Keselj, οσον αφορα την περιφερεια, ηταν ενα σωστο βημα προς αυτη την κατευθυνση, το προβλημα ειναι οτι οι κινησεις σταματησαν εκει κι η ρακετα εμεινε οπως εμεινε).

Αυτο δεν αλλαζει παντως το γεγονος οτι, παρα τα οσα μπορει να σκεφτομασταν εμεις εδω περα, ο Ivkovic ειχε διαφορετικη αποψη κι επεμεινε πολυ στην αποκτηση του Bjelica που τελικα ποτε δεν ηρθε.

Οποτε συμφωνουμε στο παρακατω και μην σου πω σε ακομα μεγαλυτερο βαθος χρονου.

...Για τον Μπιέλιτσα θα τα πούμε στο τέλος της χρονιάς. Θα δούμε που θα είναι αυτός και που ο Κεσελι ...
Manu7
Παιδιά έχει κάνείς link για τον αγώνα με την Τουρκ Τελεκομ?
Το rednews.gr δεν το ανέβασε γι'αυτό...
Reggie Miller #31
Νέα δεδομένα;
http://sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Ol...ako.567423.html
Ginobili
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Oct 5 2010, 22:42 ) *

Ελπίζω πάντως να μην μειωθεί η ποινή σε 1 αγωνιστική...γιατί θα είναι ξεφτίλα για τον Ολυμπιακό.Ελπίζω να μηδενιστεί(η ποινή).
rankin
QUOTE(Ginobili @ Oct 6 2010, 01:11 ) *
Ελπίζω πάντως να μην μειωθεί η ποινή σε 1 αγωνιστική...γιατί θα είναι ξεφτίλα για τον Ολυμπιακό.Ελπίζω να μηδενιστεί(η ποινή).

πλάκα κάνεις!
Απλά η αστυνομία ήρθε να επιβεβαιώσει αυτά που κάποιοι γράφουμε εδω μέσα, εδώ και 4 μήνες για τα επεισόδια.
Όταν μιλούσαμε για "ντου" και για οργανωμένο έγκλημα

Απο εκεί και πέρα η τιμωρία δεν θα γίνει φυσικά 1 αγωνιστική
Μπορεί όμως να πάει στις 5 ή στις 4 και έτσι να βγουμε κερδισμένοι (?) εμείς που λαχταρούμε να δούμε την ομάδα απο κοντά.
Οι άλλοι έτσι και αλλιώς, την "κατάλληλη" στιγμή θα εμφανιστούν ξανά
TOTAL-BLAKS
QUOTE(rankin @ Oct 6 2010, 01:44 ) *
πλάκα κάνεις!
Απλά η αστυνομία ήρθε να επιβεβαιώσει αυτά που κάποιοι γράφουμε εδω μέσα, εδώ και 4 μήνες για τα επεισόδια.
Όταν μιλούσαμε για "ντου" και για οργανωμένο έγκλημα

Απο εκεί και πέρα η τιμωρία δεν θα γίνει φυσικά 1 αγωνιστική
Μπορεί όμως να πάει στις 5 ή στις 4 και έτσι να βγουμε κερδισμένοι (?) εμείς που λαχταρούμε να δούμε την ομάδα απο κοντά.
Οι άλλοι έτσι και αλλιώς, την "κατάλληλη" στιγμή θα εμφανιστούν ξανά

Δηλαδή αυτοί που μπούκαραν δεν ήταν Ολυμπιακοί, με εισιτήριο η οχι, μεταμφιεσμένοι φίλαθλοι του Πανιώνιου ηταν που ηρθαν για να δημιουργήσουν πρόβλημα. 41.gif 41.gif

rankin
QUOTE(TOTAL-BLAKS @ Oct 6 2010, 01:56 ) *
Δηλαδή αυτοί που μπούκαραν δεν ήταν Ολυμπιακοί, με εισιτήριο η οχι, μεταμφιεσμένοι φίλαθλοι του Πανιώνιου ηταν που ηρθαν για να δημιουργήσουν πρόβλημα. 41.gif 41.gif

77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

Προφανώς δεν έχεις ιδέα για τι μιλάω, αλλά και πάλι παίρνεις θέση!!!!

77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
rchos
για μενα το εγγραφο της αστυνομιας δεν πρεπει να παιξει ρολο στην συγκεκριμενη αποφαση.
το εγγραφο της αστυνομιας ουσιαστικα αυτο που λεει ειναι πως ο ολυμπιακος δεν πρεπει να παιζει στο σεφ.το εγγραφο της αστυνομιας το μονο που κανει ειναι να εκθετει την ιδια την αστυνομια η οποια τοσα χρονια επιτρεπει τον ολυμπιακο να κανει αγωνες μεσα στο σεφ.

η ποινη δεν πρεπει να αλλαξει σε καμια περιπτωση λογο αυτου του εγγραφου.εγω καταλαβαινω οτι σαν υπαρσπιστικη γραμμη στεκει.

απο την αλλη βεβαια η υποθεση αυτη εχει κρατησει μηνες και για αυτο δεν φταιει ο ολυμπιακος.οποτε αφου το κρατησαν τοσο πολυ καλα θα κανουν να χρησιμοποιησουν οτι νεο στοιχειο εχουν.

παντως περα απο την τιμωρια αν επιτρεψουν να γινει παλι ντερμπι μεσα στο σεφ μετα τα οσα αναφερουν στην ανακοινωση ειναι αυτοι οι αποκλειστικα υπευθυνοι.
Manu7
Στο κύπελλο παίζουμε με τον Πανελλήνιο και στον τελικό εντελώς τυχαία θα παίξουμε με τον ΠΑΟ... smiley.gif
Κλήρωση σε λέει ο άλλος μετά... rolleyes.gif
Στο κάτω κάτω ας το έχουν έτοιμο από πριν ότι ο Ολυμπιακός παίζει με τον Παναθηναϊκό μόνο στον τελικό
για να μην κοροϊδευόμαστε...

ΕΝΤΙΤ:ΈΛΕΟΣ...Τώρα είδα ότι το έγραψα στο Ολυμπιακός off topic...Πφφφ..Ας το μεταφέρει στο τόπικ της επικαιρότητας
κάποιος μοντ πλιζζζζζζζζζζζζζζζζζ.......
labomba-7-
Η έκθεση της αστυνομίας ήρθε να επιβεβαιώσει ότι όλα όσα έγιναν πριν την έναρξη του τέταρτου τελικού ήταν οργανωμένο έγκλημα...Ήμουμ μέσα σε αυτό το παιχνίδι..Λίγα λεπτά πριν την έναρξη του ματς έμπαιναν απο τις θύρες 5-6και7 άτομα με κράνη και κουκούλες που όταν αποκάλυπταν τα προσωπά τους δεν αναγνωρίζαμε κανέναν τους..3 χρόνια έχω διαρκείας στη θύρα 5 και ποτε μου δεν είδα κάποιον από αυτούς σε άλλα παιχνίδια..Πιστεύω και θέλω η έκθεση της αστυνομίας να ληφθεί υπόψιν των αρμόδιων που θα βγάλουν την τελική απόφαση..Οχι στ αεροβόλα του ΟΑΚΑ να κλείνουμε τα μάτια και εμάς να μας ταράζουν......
vastravoud
Αν όντως ισχύουν τα όσα αναφέρει η έκθεση τότε ναι μεν πρέπει να μειωθεί η ποινή του Ολυμπιακού αλλά να ΠΕΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ των υπευθύνων της αστυνομίας. Δε γίνεται ΚΑΙ την πίτα ολόκληρη ΚΑΙ το σκύλο χορτάτο.

Και δε νομίζω ότι ξαφνικά ΤΩΡΑ έγινε ακατάλληλο στο ΣΕΦ.

Όλα τελικά σε αυτή τη ρημάδα τη χώρα δουλεύουν για τους ισχυρούς, και το καλό του αθλήματος(του όποιου αθλήματος) ας πάει στα κομμάτια. Φαίνεται πως μόνο Ριζουπόλεις, ΟΑΚΑ και ΣΕΦ θέλει ο "υπέροχος λαός"....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.