Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tελικοί Πρωταθλήματος Α1 2011
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Γενικές συζητήσεις
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
vastravoud
Αν θέλουμε λοιπόν να το γυρίσουμε επιτέλους στα του αγώνα:

--> Ο Ντρου επιτέλους έβαλε τα σουτ, και χωρίς καλό Ντρου σίγουρα έχουμε προβλημα

--> Ο πάντα πολύτιμος στη σειρά Γκόρντον δε θα μπορούσε να παίξει παραπάνω; Δεν έχω δει κανέναν άλλον να πιέζει τόσο καλά, για τόσο πολλή ώρα τον Μήτσο.
Xaroumenos loukoumas
Χαλαρώστε λίγο ε.
Το τόπικ έχει γίνει πραγματικά πολύ δύσκολο να διαβαστεί. Τιμωρία είναι για κάποιον να το διαβάσει. Δλδ βλέπουμε που βλέπουμε ένα αθλητικό έκτρωμα με ξύλο, χωρίς φάσεις, με εκατέρωθεν απαράδεκτες ενέργειες εντός και εκτός γηπέδου, τα μεταφέρουμε και εδώ; Κάποτε είχε ένα επίπεδο το forum, χαιρόσουν να το διαβάζεις. Τώρα γιατί το καταστρέφετε έτσι; Έτσι το αγαπήσατε εσείς; Αν θέλετε να τσακωθείτε μεταξύ σας ανταλλάξτε τηλέφωνα, msn, fb, pm. Γιατί τιμωρείτε ετσιθελικά και εμάς που αγαπάμε το μπασκετάκι και μόνο αυτό; Έλεος.
rankin
QUOTE(kolokotronis @ May 31 2011, 15:30 ) *
Χάσαμε λέει διαφορά 23 πόντων.
Μα για να τη χάσουμε, πρέπει να την πάρουμε πρώτα.
Κατέρευσε ο παο και ΑΝ έμπαινε το τρίποντο, θα χάναμε...
Μέχρι και ΑΝ είχε 1-2 λεπτά ακόμα θα χάναμε, διάβασα κάπου.

Κάτσε ρε συ, γιατί έχεις παρεξηγήσει τα πράγματα

Να τα πάρουμε με τη σειρά
πρώτα άπο ολα, δικαίως ο ΠΑΟ έχτισε μια διαφορά 23 ποντών
κάπου εκεί, αρχίζει να βρίσκεται υπο ασφυκτική πίεση, τόσο από την ΤΣΣΚΑ όσο και από την διαιτησία, με αποτέλεσμα η διαφορά να εξανεμιστεί..

Εγώ λοιπόν ήμουν αυτός που έγραψε, πως αν ειχε 1-2 λεπτά ακομα, θα το χανε ο Παναθηναικός. Και το εννοούσα ως αποτέλεσμα της γενικότερης πιεσης που δεχόταν

Η διαφωνία μας εδώ ήταν ότι οι φίλοι Παναθηναϊκοί θεωρείτε ότι παρά την πίεση και την κάκιστη για εσας διαιτησία, αντέξατε, όταν κάποιοι άλλοι, ισοπεδωτικοί όπως λες, θεωρούμε ότι αντέξατε οριακά και αφού πρώτα εξανεμίστηκε μια πολύ μεγάλη διαφορά και τελικά το παιχνίδι παίχτηκε στο τελευταίο σουτ ..
Ουσιαστικά στο τσακ το γλιτώσατε το κοστουμάκι που σας είχανε ράψει...

Κανείς, μα κανείς δεν αμφισβήτησε το ευρωπαϊκό του Παναθηναϊκού. Και αν κάποιος το κανε, έχει 100% λάθος...

Το δικό μου θέμα συζήτησης ήταν το κατα ποσο μια κακή διαιτησία μπορεί να λυγίσει την οποιανδήποτε ομάδα, και θεωρώ πως όταν μια διαφορά 23 ποντων, εξανεμίζεται, όπως και να το κάνουμε, ειναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα που την έχασε όντως λύγισε απο την κακή διαιτησία και το αρνητικό μομεντουμ που εκείνη μπορεί να δημιουργήσει...
Απο εκεί και πέρα, ο ΠΑΟ σε εκείνο το παιχνίδι, έστω και την ύστατη στιγμή, βρήκε τη δύναμη να πάρει τη νίκη, αλλά δεν ξέρω αν θα τα ειχε καταφέρει, αν ο αγωνας ειχε άλλα 1-2 λεπτά να παιχτούν.. Πόσες φορές σε έναν αγώνα μπορείς να βρίσκεις την δύναμη να αναστηθείς, και μάλιστα απέναντι σε εναν εξίσου μεγάλο αντίπαλο που έχει και την διαιτησία με το μέρος του?
Igor
QUOTE(johny b @ May 31 2011, 14:18 ) *
Όου άη θινκ γιου αρ ρονγκ. Κόστας δεν κάνει μαήντ γκέημς, ούτε πουλάει οπαδιλίκι. Απλά είναι ηθικός. Τόσο ηθικός όσο μόνο ένας Τσαρτσαρής μπορεί να είναι. Άκαμπτα σαν τις ποστ κινήσεις του. Μονόπαντα σαν το ντράηβ του. Αν θα μπορούσα να κάνω μια μέταφορ θα έλεγα ότι είναι ένας μπασκετικός Ιαβέρης. Μαντεύω ότι αγαπημένη του ταινία είναι οι 300 και βιβλίο η Ασπίδα της Σπάρτης. Έχω κάνει 6 μήνες ψυχολογία στο Κολούμπια-έψαχνα να βρω το κόλινγκ μου ιν λάηφ-και ξέρω απ'αυτά. Βέβαια οι δηλώσεις του σε συμπαντικό επίπεδο-1 χρόνο αστροφυσική στο ΜΙΤ-αποκτούν σημασία μόνο με βάση τη θεωρία του χάους (εκείνη με το πέταγμα της πεταλούδας και τους νεκρούς στην Κίνα) αλλά εγώ δεν την πιστεύω αυτή τη θεωρία. Από κοινωνιολογική άποψη -2 μέρες σεμινάριο ψυχολογίας της μάζας στο Περντιού- έχει ενδιαφέρον η μετάφραση ίδιων αντιδράσεων στη συλλογική μνήμη. Ας πάρουμε ως κέησ στάντυ τον αθλητή Ντέγιαν Μποντιρόγκα. Μπορεί στην αμερική να μην είχαμε αθλητικές εφημερίδες αλλά παρακολουθούσα από κοντά τα δρώμενα στην πατρίδα μου. Θυμάμαι κλίαρλι λοιπόν ότι συνεχώς αθλητές του Ολυμπιακού, αλλά και άλλων ομάδων, διεμαρτύροντο για τη συμπεριφορά του μεγάλου εκείνου φόργουορντ. Ειρωνία, τρας τόκιν, χτυπηματάκια εντός κι εκτός φάσης, διαμαρτυρίες στους διαιτητές και επεισόδια με αντιπάλους (μπρολ με Τόμιτς στο πις εντ φρέντσιπ, με Κικίλια στο ΟΑΚΑ κτλ). Μέχρι και ξύλο σε ξενοδοχείο έπεσε όταν ο τζέλους χάσμπαντ Κολντεμπέλα ζήτησε το λόγο απ'τον Ντέγιαν επειδή την έπεφτε στη Χριστίνα Παππά (ο γιες, μέχρι και τα γέλοου νιουζ βλέπαμε στο Μαϊμι). Συμπτωματικά παραδόξως μέχρι και μπουκάλι στην κερκίδα των Ολυμπιακών επέστρεψε κάποτε με αποτέλεσμα να γίνει της Κορέας. Για τους μεν Ολυμπιακούς ήταν ένας αλητήριος προβοκάτορας, για τους Παναθηναϊκούς ένα μεγάλος παθιασμένος ηγέτης. Για την ουδέτερη κοινή γνώμη είναι πλέον ένα τεράστιος παίχτης με τις ιδιορρυθμίες του και το πάθος του ήταν κινητήριος δύναμη για τις επιτυχίες του. Σόου γιου σι, απ'τη ζωή ως το θάνατο είναι ένα μονοπάτι κι απ'τον Μποντιρόγκα ως τον Τεόντοσιτς δυο πρωταθλήματα και κάτι.

Mονο για τετοια ποστ πρεπει να μην κλειδωσετε το τοπικ !

Flash
QUOTE(Igor @ May 31 2011, 13:51 ) *
Mονο για τετοια ποστ πρεπει να μην κλειδωσετε το τοπικ !

Μόνο για τέτοια posts του δώσαμε μια τελευταία ευκαιρία.
kolokotronis
QUOTE(rankin @ May 31 2011, 15:44 ) *
Κάτσε ρε συ, γιατί έχεις παρεξηγήσει τα πράγματα

Να τα πάρουμε με τη σειρά
πρώτα άπο ολα, δικαίως ο ΠΑΟ έχτισε μια διαφορά 23 ποντών
κάπου εκεί, αρχίζει να βρίσκεται υπο ασφυκτική πίεση, τόσο από την ΤΣΣΚΑ όσο και από την διαιτησία, με αποτέλεσμα η διαφορά να εξανεμιστεί..

Εγώ λοιπόν ήμουν αυτός που έγραψε, πως αν ειχε 1-2 λεπτά ακομα, θα το χανε ο Παναθηναικός. Και το εννοούσα ως αποτέλεσμα της γενικότερης πιεσης που δεχόταν

Η διαφωνία μας εδώ ήταν ότι οι φίλοι Παναθηναϊκοί θεωρείτε ότι παρά την πίεση και την κάκιστη για εσας διαιτησία, αντέξατε, όταν κάποιοι άλλοι, ισοπεδωτικοί όπως λες, θεωρούμε ότι αντέξατε οριακά και αφού πρώτα εξανεμίστηκε μια πολύ μεγάλη διαφορά και τελικά το παιχνίδι παίχτηκε στο τελευταίο σουτ ..
Ουσιαστικά στο τσακ το γλιτώσατε το κοστουμάκι που σας είχανε ράψει...

Κανείς, μα κανείς δεν αμφισβήτησε το ευρωπαϊκό του Παναθηναϊκού. Και αν κάποιος το κανε, έχει 100% λάθος...

Το δικό μου θέμα συζήτησης ήταν το κατα ποσο μια κακή διαιτησία μπορεί να λυγίσει την οποιανδήποτε ομάδα, και θεωρώ πως όταν μια διαφορά 23 ποντων, εξανεμίζεται, όπως και να το κάνουμε, ειναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα που την έχασε όντως λύγισε απο την κακή διαιτησία και το αρνητικό μομεντουμ που εκείνη μπορεί να δημιουργήσει...
Απο εκεί και πέρα, ο ΠΑΟ σε εκείνο το παιχνίδι, έστω και την ύστατη στιγμή, βρήκε τη δύναμη να πάρει τη νίκη, αλλά δεν ξέρω αν θα τα ειχε καταφέρει, αν ο αγωνας ειχε άλλα 1-2 λεπτά να παιχτούν.. Πόσες φορές σε έναν αγώνα μπορείς να βρίσκεις την δύναμη να αναστηθείς, και μάλιστα απέναντι σε εναν εξίσου μεγάλο αντίπαλο που έχει και την διαιτησία με το μέρος του?

Ράνκιν, για μένα δεν είναι έτσι τα πράγματα.
Έχουμε βγει τελείως οφ τόπικ.
Πολλές φορές μία ομάδα προηγείται, βλέπει τη διαφορά να μειώνεται και ξυπνάει όταν την πιάσουν στο σκορ.
Δεν σημαίνει ότι επειδή χάσαμε διαφορά 23 πόντων (-21 αφού κερδίσαμε με δύο), εάν κερδίζαμε με 15 πχ΄, θα χάναμε με 6.
Ακόμα και με 30 να κερδίζαμε, το ξυπνητήρι θα χτύπαγε όταν θα ήταν η τσσκα σε απόσταση βολής.
Ψυχολογικό είναι.
Αυτό απαντάει στο ''1-2 λεπτά ακόμα''.
Όπως στη βαρκελώνη όπου το +14 έγινε +4, δεν σημαίνει ότι αν κερδίζαμε με 10 θα μας ισοφάριζαν.
Είναι πολύ διαφορετικό να ξέρεις ότι κερδίζεις, από το να είσαι πίσω ή ισόπαλος στο μυαλό του παίκτη.
PARISINOS
Παντως φιλε ρανκιν ενω συμφωνω σχετικα με τη λογικη σου για το ματς ΤΣΣΚΑ ΠΑΟ, να πω οτι ο ΠΑΟ αντεδρασε καπου 5 λεπτα πριν τελειωσει το παιχνιδι και με το σερι του περπε ΞΑΝΑΠΗΓΕ τη διαφορα στους 13, ενω μπηκαμε στο τελευταιο λεπτο με 6 ποντους μπροστα.
Αντιδρασαμε λοιπον στο χειρουργειο και το ματς ειχε τελειωσει. Αλλο αν οι διαιτητες στο τελευταιο λεπτα αποφασισαν οτι θελουν να μας στερησουν και την ελπιδα. Το σφυριγμα για 8 δευτερα που δωθηκε 20 δευτερα πριν το τελος και ενω ειχαμε κλειδωσει το ματς (μιας και ειμασταν στο συν 4 και η ΤΣΣΚΑ επρεπε να κανει φαουλ) ειναι χαρακτηριστικο. Βλεπω μπασκετ 20 χρονια και τετοιο σφυριγμα δεν εχω δει ποτε σε τετοιο σημειο του αγωνα.

Καλα για τον αρτεαγκα που σφυριξε φαουλ σε διεκδικηση ριμπαουντ σε νεκρο χρονο , δεν μιλαω καν...

Δεν συμφωνω λοιπον οτι αν εμεναν αλλα δυο λεπτα θα χαναμε , πολυ απλα γιατι ΗΔΗ για να μεινει η ΤΣΣΚΑ στο παιχνιδι ως το τελος ειχαν εκτεθει οι διαιτητες ΠΟΛΥ περισσοτερο απ οτι επρεπε και ειδικα στο τελευταιο λεπτο. Ετσι και γινοντουσαν αυτα που εγιναν στο τελευταιο λεπτο, για αλλα δυο λεπτα, δεν νομιζω ειλικρινα να τελειωνε το ματς . Ειτε ο ζοτς ειτε ειδικα ο θανασης θα διεκοπταν το παιχνιδι. Εδω ηταν τοσο τσαντισμενος ο θανασης, που πεταγε τα ευρω στα μουτρα του μπερτομεου και ας ειχε κερδισει....
rankin
Ήμαστε πολύ off topic, αλλά θα το συνεχίσω λιγο ακόμα....
QUOTE(kolokotronis @ May 31 2011, 16:10 ) *
Πολλές φορές μία ομάδα προηγείται, βλέπει τη διαφορά να μειώνεται και ξυπνάει όταν την πιάσουν στο σκορ.
Δεν σημαίνει ότι επειδή χάσαμε διαφορά 23 πόντων (-21 αφού κερδίσαμε με δύο), εάν κερδίζαμε με 15 πχ΄, θα χάναμε με 6.
Ακόμα και με 30 να κερδίζαμε, το ξυπνητήρι θα χτύπαγε όταν θα ήταν η τσσκα σε απόσταση βολής.
Ψυχολογικό είναι.
Αυτό απαντάει στο ''1-2 λεπτά ακόμα''.

Οκ. Δεν διαφωνώ... Απλά σκέψου ότι μια μεγάλη διαφορά συρρικνώνεται με ταχύτητα, κινδυνεύεις, το περιβόητο μομεντουμ του αντιπάλου να γίνει τσουνάμι και να σε πνίξει ...

Φυσικά, μπορεί οπως λες, να έχει μια ομάδα τα απαραίτητα αντανακλαστικά και την κατάλληλη στιγμή να ξανανάψει τις μηχανές και να τις βάλει μάλιστα και στο φουλ... Είναι όμως δύσκολο αυτό.. Ξεκάθαρα..
Απαξ και αρχίσει και σε παίρνει το τσουναμι, δύσκολα γλιτώνεις τον πνιγμό.
Παρόλα αυτά, ο Παναθηναϊκός, είτε γιατί τον έσωσε ο χρόνος, είτε γιατί είχε τα αντανακλαστικά να ξαναβάλει στο φουλ τις μηχανές του και να φρενάρει την καλπάζουσα ΤΣΣΚΑ, πήρε δικαιότατα το ευρωπαϊκό. Απο εκεί και πέρα, ο καθένας μπορεί να έχει τις απόψεις του σχετικά με το πόσο ακόμα θα μπορούσε να άντεχε στην δεδομένη πίεση μια ομάδα.. Εγώ είπα 1-2 λεπτά ακόμα, εσύ πιστεύεις ότι ακόμα να παίζανε, μπροστά θα ήταν ο Παναθηναϊκός...
Φυσικά, τίποτα απο ολα αυτα δεν έχει σημασία, γιατί το μπάσκετ διαρκεί 40 λεπτά και σε αυτό το χρόνο, νικητής ήταν ο Παναθηναϊκός..
str
QUOTE(phoenix_93 @ May 31 2011, 13:19 ) *
Το δεύτερο ματς είναι κάτι σαν τη ρίζα του -1, δεν θα υπάρξει ποτέ.
Η μόνη επιλογή που έχει ο Ολυμπιακός είναι να παίξει σαν να μην έχει να χάσει τίποτα(αυτονόητο αλλά στην Ελλάδα είμαστε) και να μην χαλαρώσει καθόλου.
Όσο για τον Τσρτσαρή ή έχει γίνει κάτι σαν τον Πάγκαλο και πετάει τις βλακείες επίτηδες για να ασχολούνται με αυτόν και όχι με τους άλλους ή θέλει να νευριάσει τους παίκτες του Ολυμπιακού για να του κάνουν φάουλ εκτός φάσης και να μπει στο γκίνες για περισσότερες βολές χωρίς να ακουμπήσει μπάλα. Βέβαια αμφιβάλλω να θιχτούν από αυτά που είπε οι παίκτες που έχει τώρα ο Ολυμπιακός. Ο Bill Limbeer πόσο χρονών να είναι τώρα;

η ριζα του -1 υπαρχει και ειναι το j (ή i οπως το εμαθε κανεις...)και ως γνωστον j x j = -1... μιγαδικοι αριθμοι...

smiley.gif smiley.gif smiley.gif αρα ποτε μη λες ποτε....

καποιος που σπουδασε τα μαθηματικα να με επιβεβαιωσει..πανε χρονια τωρα μην γινουμε και ρεζιλι...
vastravoud
Η σκέψη των μιγαδικών μετά από τόσα χρόνια μου προκαλεί την ίδια ανατριχίλα στη ραχοκοκαλιά που μου προκαλεί ο Τέπιτς όταν σηκώνεται για τρίποντο....
rankin
QUOTE(str @ May 31 2011, 16:39 ) *
η ριζα του -1 υπαρχει και ειναι το j (ή i οπως το εμαθε κανεις...)και ως γνωστον j x j = -1... μιγαδικοι αριθμοι...

καποιος που σπουδασε τα μαθηματικα να με επιβεβαιωσει..πανε χρονια τωρα μην γινουμε και ρεζιλι...

Όντως ισχύει:
i^2 = −1

vastravoud, εισαι λάθος φίλε... οι μιγαδικοί αγγίζουν τη σεξουαλική διέγερση
vastravoud
OK, πάσο!

whatever works for you tongue.gif
rankin
QUOTE(vastravoud @ May 31 2011, 16:46 ) *
OK, πάσο!

whatever works for you tongue.gif

Τίγκα σαδομαζοχισμός λέμε!!!! smiley.gif
Manu7
QUOTE(rankin @ May 31 2011, 16:44 ) *
Όντως ισχύει:
i^2 = −1

vastravoud, εισαι λάθος φίλε... οι μιγαδικοί αγγίζουν τη σεξουαλική διέγερση

Μπλιαχ αηδία...

Προτιμώ ολοκληρώματα και παραγώγους...και ας μην ασχολούμαι με τίποτα από αυτά...
kolokotronis
Ρε παιδιά, οι μιγαδικοί ορίζουν ένα διάνυσμα, δηλαδή ένα σημείο στο χώρο.
Έτσι, όπως μία συνάρτηση μετατρέπει μία σειρά αριθμών σε μία άλλη σειρά αριθμών, έτσι μία μιγαδική συνάρτηση μετατρέπει μία επιφάνεια σε μία άλλη επιφάνεια.

Για να ξαναμπούμε στο τόπικ σιγά σιγά...
kobaksev
QUOTE(LFO @ May 31 2011, 15:20 ) *
Eχεις δικιο....αφου δεν τον πετυχε, νο προμπλεμ...απλα το πηρε απο την καβα του Ολυμπιακου και το πεταξε. Κερασμενο...
..................................
Οσο αφορα τον καβγα με τους Σερβους να κοπει παρακαλω το κυρηγμα...απλη παρακληση κανω οσο πιο ευγενικα γινεται.....βαρεθηκα να ακουω για τους κακους σερβους-λιθουανους-αμερικανους του ολυμπιακου και τους καλους σερβους-λιθουανους-αμερικανους του παο....βαρεθηκα να ακουω για τα καλα ελληνοπουλα του παο που αγαπανε το μπασκετ και την εθνικη και τα κακα ελληνοπουλα του ολυμπιακου που αγαπανε τα συμβολαια τους & τον εαυτο τους....εχω φτασει κοντα στα 40 και ο γιατρος μου εχει κοψει το κουτοχορτο...

1. Δες την φωτογραφία (http://img849.imageshack.us/img849/4120/jkgk.jpg) με το πεσμένο μπουκάλι ισοτονικού με καρτελάκι με αριθμό πάνω του. Ναι το πήρε και το πέταξε, δεν νομίζω να πουλάνε τέτοια στο ΟΑΚΑ.
2. Κανένα κήρυγμα, συζήτηση (ελπίζω ότι) κάνουμε. Κανένας παίχτης δεν είναι άγιος, όλοι παίζουν για να κερδίσουν και πιθανόν μεταχειρίζονται διάφορους τρόπους, όλοι αγαπούν τα συμβόλαιά τους και τον εαυτό τους. Κάπου πρέπει να υπάρχουν όρια όμως.
Τέλος, δεν νομίζω πως μπορούμε να βγάλουμε νόρμα για την "παραβατικότητα" κάποιου με βάση την εθνικότητα του, ούτε και πιστεύω πως ισχύουν όσα γράφεις για τους ξένους των ομάδων εκατέρωθεν.

Όσον αφορά το επόμενο ματς καταλύτης για μένα θα είναι η απόδοση του Τεόντοσιτς για τον Ολυμπιακό. Μόνο με τον Σπανούλη σε καλό βράδυ δεν μπορεί να κερδίσει ο Ολυμπιακός. Επιπλέον, θα χρειαστεί σκορ από παίχτες όπως ο Χαλπερίν, ο Παπανικολάου, Κέσελ και Έρτσεγκ κυρίως από σουτ. Βέβαια αν η παραπάνω τετράδα δεν βοηθήσει θα είναι δύσκολο βράδυ.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός αν έχει τον Νίκολας σε βραδιά όπως η προχθεσινή ή/και αν επιτρέψει ο Ίβκοβιτς στον Μάριτς να παίξει χωρίς αντίπαλο έχει ευκαιρία για σκούπισμα.
PAKMAN
Μυγαδικός... Μία μύγα πάνω σε έναν άδικο....
Το βρήκα....
Η μύγα που κάθεται πάνω στον Ψαριανό.... smiley.gif
Vrykolakas
Ηρθα και εγω..... την κατάλληλη στιγμή βλέπω........

Η σκέψη των μιγαδικών μετά από τόσα χρόνια μου προκαλεί την ίδια ανατριχίλα στη ραχοκοκαλιά που μου προκαλεί ο Τέπιτς όταν σηκώνεται για τρίποντο....

Τι είπες ρε φίλε??? Τι εμπνευση ήταν αυτή...............υποκλιση.....

Φιλικα Vrykolakas

Zephyr
Μου αρέσει που πάντα οι συζητήσεις γυρίζουν στο ηθικό στοιχείο. Αυτός είναι "κ#λόπαιδο", ο άλλος είναι προβοκάτορας, ο απέναντι είναι ανθέλληνας, ο παραπέρα φασίστας και πάει λέγοντας.
Θέλετε ηθική λοιπόν?
Θυμηθείτε την σκηνή από τα 90's όπου ο Eddie Johnson αγκαλιάζεται με τον Stojan Vrankovic στο παρκέ.
(Αν μπορεί κάποιος ας την ποστάρει, έχω φάει μια ώρα να την ψάχνω και δεν την βρήκα rolleyes.gif )
Flash
QUOTE(Zephyr @ May 31 2011, 17:48 ) *
Μου αρέσει που πάντα οι συζητήσεις γυρίζουν στο ηθικό στοιχείο. Αυτός είναι "κ#λόπαιδο", ο άλλος είναι προβοκάτορας, ο απέναντι είναι ανθέλληνας, ο παραπέρα φασίστας και πάει λέγοντας.
Θέλετε ηθική λοιπόν?
Θυμηθείτε την σκηνή από τα 90's όπου ο Eddie Johnson αγκαλιάζεται με τον Stojan Vrankovic στο παρκέ.
(Αν μπορεί κάποιος ας την ποστάρει, έχω φάει μια ώρα να την ψάχνω και δεν την βρήκα rolleyes.gif )

Τι συγκρίνεις τώρα...

Ο Eddie ήταν ένας παίχτης που τόσα χρόνια στο ΝΒΑ και κανείς δεν έχει να του προσάψει τίποτα. Πέρασε από την Ελλάδα, διέλυσε τον Παναθηναϊκό στα περισσότερα μεταξύ τους παιχνίδια και πάλι αμφιβαλλω για το αν υπάρχουν περισσότεροι από λίγες εκατοντάδες που τον αντιπάθησαν.

Για τον Stojan τι να πει κανείς... Θυμάμαι σκηνές που έπαιζε η Κροατία σε αδιάφορο ουσιαστικά παιχνίδι ομίλων και αν έχανε θα έπαιζε με την εθνική Ελλάδος. Όταν όλοι οι Κροάτες έκαναν αγγαρεία,ο Stoiko τα έδινε όλα και ακόμα και όταν ήταν στον πάγκο παρακινούσε και εμψύχωνε τους συμπαίκτες του λες και ήταν τελικός. Χαρακτηριστικά ήταν και τα λόγια του φροντιστή του ΠΑΟ που είχε δηλώσει σε συνέντευξη ότι όποτε μιλάει με τον Stojan στο τηλέφωνο του λέει καθε φορά "αν χρειαστείς τίποτε, εγώ είμαι εδώ". Αγαθός γίγαντας.

Αλλά ακόμα και τώρα ρε παιδιά, την σκηνή όπου οι καφροι του ΠΑΟ αρχίσουν και πετάνε πράγματα στην άλλη πλευρά του παρκέ από εκείνη που γίνεται παιχνίδι, πάει ο ΔΔ να τους ηρεμήσει και επιστρέφοντας κινείται προς το μέρος του να του πει κάτι ο Σπανούλης, ο ΔΔ τον αγκαλιάζει από τον ώμο και συνομιλούν δεν την σχολίασε νομίζω κανείς. Όλοι στα αρνητικά μείναμε αρχίζοντας πάλι το πόσο "ανθέλληνας" είναι ο Τεοντόσιτς (ήμαρτον) και το πόσο "χιτλερικός" είναι ο Τσαρτσαρής (πάλι ήμαρτον).

Αφού λοιπόν δεν μπορούμε να τα δούμε πιο ψύχραιμα τα πράγματα μπορούμε να βάλουμε επιτέλους μια τελεία εδώ και να πούμε ότι πούμε επιτέλους σε καθαρά μπασκετικό επίπεδο;
vastravoud
Στη σκηνη αυτή σηκώνει χέρια ο Μήτσος και φαίνεται να φωνάζει "Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε" tongue.gif tongue.gif

Θυμάμαι παλιότερα τον Σάρας να δείχνει στον κόσμο το κεφάλι του, σα να λέει "Μ@λ@κες, δεν έχετε μυαλο;" tongue.gif
kolokotronis
QUOTE(Zephyr @ May 31 2011, 19:48 ) *
Θέλετε ηθική λοιπόν?

Αν δεν κάνω λάθος, αμέσως μετά το τέλος του 5ου τελικού στο ΣΕΦ (45-44).
Role Model
QUOTE(Flash @ May 31 2011, 20:13 ) *
Τι συγκρίνεις τώρα...

Ο Eddie ήταν ένας παίχτης που τόσα χρόνια στο ΝΒΑ και κανείς δεν έχει να του προσάψει τίποτα.

Νομίζω ο Coach Κ τον είχε χαρακτηρίσει "βρώμικο" γιατί, όπως είχε πει, έβαζε τον αγκώνα του στα αρχ... του Αλβέρτη, ώστε να μην μπορεί να τον ακολουθεί!!!! 77.gif
concluse
Δεν ξερω αλλα εχω μια προαισθηση οτι το ματς στο σεφ δεν θα τελειωσει.Ή θα πετανε παλι αντικειμενα μεσα στον αγωνιστικο χωρο ή θα πλακωθεί μια και καλή ο τεοντοσιτς με τον τσαρτσαρη ή το φωτση.
j.browning
αν οι παιχτες του παο κατεβουν για να κερδισουν θα ληξει 3-0 αλλα δεν θα αφησουν να τελειωσει το ματς λογο αυτων που ειπωθηκαν απο τις φυλλαδες για την διαιτησια.θα επαναληφθουν τα περσυνα.αν δεν ειχε γινει τιποτα θα υπηρχε παλι αυτη η βουβαμαρα στο σεφ απο την απογοητευση των οπαδων οπως στο πρωτο ματς.
πιστευω ομως οτι θα κατεβουν πολυ χαλαρα στο σεφ και θα μεταφερθει η σειρα στο οακα οπου και θα τελειωσει με μεγαλη διαφορα.
T.W.Is.M.
QUOTE(Flash @ May 31 2011, 20:13 ) *
Όλοι στα αρνητικά μείναμε αρχίζοντας πάλι το πόσο "ανθέλληνας" είναι ο Τεοντόσιτς (ήμαρτον) και το πόσο "χιτλερικός" είναι ο Τσαρτσαρής (πάλι ήμαρτον).

Αυτο το πρωτο δεν το εχω πει εγω... Οχι, για να μην παρεξηγουμαστε! Μονοι σας τα λετε και μετα με κατηγορειτε οτι γινομαι κακος... smiley.gif
panic
QUOTE(str @ May 31 2011, 16:39 ) *

Ναι λέγονται μιγαδικοί η αλλιώς φανταστικοί αριθμοί. Φανταστικοί γιατί μάλλον υπάρχουν μόνο στη φαντασία κάποιων... biggrin.gif
spysta
ακουσα δεξια κ αριστερα οτι ο ΟΣΦΠ θα το παρει το ματσακι αυριο γιατι ο ΠΑΟ θα κατεβει χαλαρα ..
ΔΕΝ υπαρχουν αυτα.

οι φετινες ομαδες ειναι τοσο κοντα που υποθετικα οπως εγινε το 2-0 .. ετσι μπορει να γινει και το 2-2.
καλυτερα απο τον καθενα το ξερουν αυτοι που ειναι μεσα στις ομαδες .. γι αυτο θεωρω πως ο ΠΑΟ θα παιξει σκυλισια οπως στο πρωτο ματς για να τελειωσει την δουλεια .. και ο ΟΣΦΠ δεν εχει εγκαταλειψει το παιχνιδι του τιτλου ακομα
rankin
Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή είναι εντελώς αποπροσανατολισμένος.
Δεν ξέρω από που προκύπτει η σιγουριά κάποιων ότι η σειρά θα πάει στο 2-1 σήμερα

Παραδοσιακά, ο Ολυμπιακός μετά από παιχνίδια όπως το προχθεσινό στο ΟΑΚΑ, δεν έχει την ψυχραιμία να πάρει το επόμενο παιχνίδι και να διεκδικήσει μια ακόμα ευκαιρία.
Αντιθέτως ο Παναθηναϊκός σε τέτοιες στιγμές κουβαλάει όλο το μομέντουμ και την ψυχολογική υπεροχή για να κερδίσει στο ΣΕΦ, να εξοργίσει το κόσμο του Ολυμπιακού και το παιχνίδι να ολοκληρωθεί με επεισόδια

Είναι μια πολύ κλασική ιστορία...
frenchman7
QUOTE(rankin @ Jun 1 2011, 08:41 ) *
Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή είναι εντελώς αποπροσανατολισμένος.
Δεν ξέρω από που προκύπτει η σιγουριά κάποιων ότι η σειρά θα πάει στο 2-1 σήμερα

Παραδοσιακά, ο Ολυμπιακός μετά από παιχνίδια όπως το προχθεσινό στο ΟΑΚΑ, δεν έχει την ψυχραιμία να πάρει το επόμενο παιχνίδι και να διεκδικήσει μια ακόμα ευκαιρία.
Αντιθέτως ο Παναθηναϊκός σε τέτοιες στιγμές κουβαλάει όλο το μομέντουμ και την ψυχολογική υπεροχή για να κερδίσει στο ΣΕΦ, να εξοργίσει το κόσμο του Ολυμπιακού και το παιχνίδι να ολοκληρωθεί με επεισόδια

Είναι μια πολύ κλασική ιστορία...

Μην ανησυχείς! Είπαμε οι παίχτες του Παο θα κατέβουν πολύ χαλαρά, ο Ζοτς δεν θα το χτυπήσει, οπότε ο Παο θα μας αφήσει να κάνουμε το 2-1.

Απλά πράγματα!
il postino
To σημερινο ματς ειναι απιστευτα δυσκολο για τον ολυμπιακο!

και αλλες φορες ειχε βρεθει σε δυσκολη θεση φετος αλλα τα καταφερε! ενας λογος που τα καταφερε ομως ηταν και η ιδιαιτερη κατασταση που πετυχαινε τον παναθηναικο. σαφως και δε λεω οτι ο παο δεν ηθελε να κερδισει μεσα στο σεφ τον απριλη ή στον τελικο κυπελλου, ματς δηλαδη που εκαιγαν τον οσφπ , αλλα, οπως και να το κανουμε, το κινητρο του προ και μετα φ4 δεν ηταν και το καλυτερο!

σημερα τα πραγματα ειναι διαφορετικα. με τη ψυχολογια του 0-2, με match ball εν οψει, ακομα και μεσα στην εδρα του, που θα εχει φορτισμενη ατμοσφαιρα, καλειται να νικησει μια ομαδα καλυτερη του, της οποιας το τελευταιο νικητηριο παιχνιδι αμφισβητηθηκε εντονως!! το τελευταιο για μενα ειναι και το σημαντικοτερο στοιχειο του σημερινου παιχνιδιου!

δεν υπαρχει μεγαλυτερη προκληση απο το να νικησεις τον αντιπαλο σου που σε αμφισβητει σχεδον σε καθε χαμενο παιχνιδι του και ειδικα οταν χανει εντος.

εχει αναρωτηθει κανεις αν με sweep θα ευσταθει εστω και ιχνος διαμαρτυριων για τη διαιτησια?

frenchman7
Εγώ πάλι περιμένω σήμερα να δω σε ποιά ψυχοφθόρα διαδικασία θα με υποβάλει πάλι η ομάδα μου!

Την Κυριακή είχα πει στον εαυτό μου κάτσε δες το παιχνίδι σαν να βλέπεις φιλικό! Χαλλλααραααα....
Μην τσαντιστείς με τίποτα, είναι χαμένο από χέρι!
Οοοοχι, σιγά μην με άφηνε! Έπρεπε να με κάνουν να πιστέψω ότι θα κερδίσουν, για με βάλουν στο τρυπάκι της νίκης και να φάω την ξενέρα παλι στο τέλος!

Ρε δεν θα μας δημιουργήσετε ψυχολογικά!

Σήμερα θα έχω ακολουθήσει ειδική ψυχοθεραπεία-διαδικασία υπνωτισμού πριν αρχίσει!
Zephyr
QUOTE(frenchman7 @ Jun 1 2011, 09:00 ) *
Εγώ πάλι περιμένω σήμερα να δω σε ποιά ψυχοφθόρα διαδικασία θα με υποβάλει πάλι η ομάδα μου!

Την Κυριακή είχα πει στον εαυτό μου κάτσε δες το παιχνίδι σαν να βλέπεις φιλικό! Χαλλλααραααα....
Οοοοχι, σιγά μην με άφηνε! Έπρεπε να με κάνουν να πιστέψω ότι θα κερδίσουν, για με βάλουν στο τρυπάκι της νίκης και να φάω την ξενέρα παλι στο τέλος!

Σήμερα θα έχω ακολουθήσει ειδική ψυχοθεραπεία-διαδικασία υπνωτισμού πριν αρχίσει!

+1000
(Άσε τον υπνωτισμό και πιάσε την μπουκάλα με το ούζο και ένα μπολάκι πάγο, θα βοηθήσει wink.gif )
LFO
QUOTE(il postino @ Jun 1 2011, 07:51 ) *
εχει αναρωτηθει κανεις αν με sweep θα ευσταθει εστω και ιχνος διαμαρτυριων για τη διαιτησια?

και βεβαια θα ευσταθει ρε πατριδα.... Βεβαια δεν θα ειναι ο μονος λογος αλλα θα ειναι σιγουρα υπαρκτος και ισχυρος. Δηλαδη αν γινει το σουιπ σημερα θα ξεχασουμε τα σφυριγματα των 2 πρωτων αγωνων?

Εσυ δηλαδη εχασες πρωταθλημα με 13 ποντους στο ποδοσφαιρο αλλα μην μου πεις οτι ξεχασες το χειρουργειο που περασες στο καραισκακη...αν κερδιζες εκει, δεν θα εχανες με 13 ποντους το πρωταθλημα...θα το εχανες με 5-6 το πολυ...ετσι δεν ειναι?
rankin
Για να κάνουμε μια ανασκόπηση των όσων έχουμε δει ως τώρα,

Ο Ολυμπιακός, ξεκίνησε τη σειρά με την μεγάλη απουσία του Νεστέροβιτς, αλλά με την άνεση του πλεονεκτήματος της έδρας και τη σιγουριά που του είχε δώσει η κατάκτηση του κυπέλλου και το 3-0 που ειχε ως εκείνη τη στιγμή.. Παρόλα αυτά, πολλά από τα ατού του, φάνηκαν σε μέτρια φόρμα και εγκλωβισμένοι από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, συμπεριλαμβανομένου και του προπονητή του, και μια ομάδα που χτίστηκε γύρω από 2-3 πραγματικά καλούς παίχτες, δεν έχει σε καμία περίπτωση την πολυτέλεια να μην έχει αυτούς τους παίχτες σε καλή κατάσταση, στους τελικούς...
Με την κατάσταση ηδη στο 0-2, δεν μπορώ να φανταστώ πως μια ομάδα που φανερά αγχώθηκε από την κακή τροπή της σειράς, θα μπορέσει να ανακάμψει.. Η καλή ψυχολογία που υπήρχε αρχικά, έχει παει βόλτα, και μόνο αν ο Ομπράντοβιτς δείξει οίκτο, θα γλιτώσει ο Ολυμπιακός τη σκούπα σήμερα...

Ο δε Παναθηναϊκός εμφανίστηκε, για ακόμα μια φορά φέτος, πανέτοιμος στα κρίσιμα. Το έκανε με τη Μπαρτσελόνα. Το έκανε στο final 4. Το κάνει και τώρα.
Μπορεί στο ενδιάμεσο της σεζόν να μην ενέπνεε και πολύ σιγουριά στους φίλους του, αλλά τη κρίσιμη στιγμή, δηλώνει συνέχεια παρόν.. Δείχνει σε καλή φόρμα, με καλή ψυχολογία και γεμάτος λύσεις. Και ας μην έχει το σπουδαίο υλικό που είχε άλλες χρονιές.. Ο Ομπράντοβιτς διαχειρίζεται τα εργαλεία του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και βγαίνει 100% κερδισμένος...
Επίσης, μπορεί να πει κανείς οτι ευνοήθηκε απο τη διαιτησία, αλλά απο την άλλη ο Παναθηναϊκός αποδείχτηκε συνεπέστατος με όλα τα μεγάλα ραντεβού που έχει δώσει φέτος, και πάντα με την κατάλληλη ψυχολογία.
Έκανε την ανατροπή της έδρας και πέταξε το μπαλάκι στον αντίπαλο, ο οποίος είτε λέγεται Μπαρτσελόνα, είτε τώρα, λέγεται Ολυμπιακός, δείχνει ανίκανος να διαχειριστεί το άγχος της ξαφνικής απώλειας του μαξιλαριού ασφαλείας που ονομάζεται έδρα και να επανέλθει ...

Με βάση τα ως τώρα δεδομένα, ο Ολυμπιακός δεν δύναται να επιστρέψει στην σειρά..
Ο Παναθηναικος ειναι καβάλα στ' αλογο και ο Ομπράντοβιτς δεν είναι Σουμποτιτς, να χάσει σειρά που ειναι ήδη στο 2-0
chger26
QUOTE (il postino @ Jun 1 2011, 08:51 ) *

και αλλες φορες ειχε βρεθει σε δυσκολη θεση φετος αλλα τα καταφερε! ενας λογος που τα καταφερε ομως ηταν και η ιδιαιτερη κατασταση που πετυχαινε τον παναθηναικο. σαφως και δε λεω οτι ο παο δεν ηθελε να κερδισει μεσα στο σεφ τον απριλη ή στον τελικο κυπελλου, ματς δηλαδη που εκαιγαν τον οσφπ , αλλα, οπως και να το κανουμε, το κινητρο του προ και μετα φ4 δεν ηταν και το καλυτερο!

σημερα τα πραγματα ειναι διαφορετικα. με τη ψυχολογια του 0-2, με match ball εν οψει, ακομα και μεσα στην εδρα του, που θα εχει φορτισμενη ατμοσφαιρα, καλειται να νικησει μια ομαδα καλυτερη του, της οποιας το τελευταιο νικητηριο παιχνιδι αμφισβητηθηκε εντονως!! το τελευταιο για μενα ειναι και το σημαντικοτερο στοιχειο του σημερινου παιχνιδιου!

δεν υπαρχει μεγαλυτερη προκληση απο το να νικησεις τον αντιπαλο σου που σε αμφισβητει σχεδον σε καθε χαμενο παιχνιδι του και ειδικα οταν χανει εντος.

Συμφωνώ, και η πίεση του κόσμου του Ολυμπιακού είναι διαχσμένη, είναι προς τους διαιτητές? η πρός τους παίκτες? Μέχρι στιγμής δείχνει πως η πίεση(λόγω δηλώσεων κλπ είναι προς τους διαιτητές). Αλλά εάν δεν του πάει το παιχνίδι του Ολυμπιακού εύκολα η εξέδρα θα στραφεί πρός τους παίκτες κ εκεί θα αρχίσουν τα δύσκολα...

QUOTE (rankin @ Jun 1 2011, 10:41 ) *

Ο Ολυμπιακός, ξεκίνησε τη σειρά με την μεγάλη απουσία του Νεστέροβιτς, αλλά με την άνεση του πλεονεκτήματος της έδρας και τη σιγουριά που του είχε δώσει η κατάκτηση του κυπέλλου και το 3-0 που ειχε ως εκείνη τη στιγμή.. Παρόλα αυτά, πολλά από τα ατού του, φάνηκαν σε μέτρια φόρμα και εγκλωβισμένοι από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, συμπεριλαμβανομένου και του προπονητή του, και μια ομάδα που χτίστηκε γύρω από 2-3 πραγματικά καλούς παίχτες, δεν έχει σε καμία περίπτωση την πολυτέλεια να μην έχει αυτούς τους παίχτες σε καλή κατάσταση, στους τελικούς...
Με την κατάσταση ηδη στο 0-2, δεν μπορώ να φανταστώ πως μια ομάδα που φανερά αγχώθηκε από την κακή τροπή της σειράς, θα μπορέσει να ανακάμψει.. Η καλή ψυχολογία που υπήρχε αρχικά, έχει παει βόλτα, και μόνο αν ο Ομπράντοβιτς δείξει οίκτο, θα γλιτώσει ο Ολυμπιακός τη σκούπα σήμερα...

Ο δε Παναθηναϊκός εμφανίστηκε, για ακόμα μια φορά φέτος, πανέτοιμος στα κρίσιμα. Το έκανε με τη Μπαρτσελόνα. Το έκανε στο final 4. Το κάνει και τώρα.
Μπορεί στο ενδιάμεσο της σεζόν να μην ενέπνεε και πολύ σιγουριά στους φίλους του, αλλά τη κρίσιμη στιγμή, δηλώνει συνέχεια παρόν.. Δείχνει σε καλή φόρμα, με καλή ψυχολογία και γεμάτος λύσεις. Και ας μην έχει το σπουδαίο υλικό που είχε άλλες χρονιές.. Ο Ομπράντοβιτς διαχειρίζεται τα εργαλεία του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και βγαίνει 100% κερδισμένος...
Επίσης, μπορεί να πει κανείς οτι ευνοήθηκε απο τη διαιτησία, αλλά απο την άλλη ο Παναθηναϊκός αποδείχτηκε συνεπέστατος με όλα τα μεγάλα ραντεβού που έχει δώσει φέτος, και πάντα με την κατάλληλη ψυχολογία.
Έκανε την ανατροπή της έδρας και πέταξε το μπαλάκι στον αντίπαλο, ο οποίος είτε λέγεται Μπαρτσελόνα, είτε τώρα, λέγεται Ολυμπιακός, δείχνει ανίκανος να διαχειριστεί το άγχος της ξαφνικής απώλειας του μαξιλαριού ασφαλείας που ονομάζεται έδρα και να επανέλθει ...

Με βάση τα ως τώρα δεδομένα, ο Ολυμπιακός δεν δύναται να επιστρέψει στην σειρά..
Ο Παναθηναικος ειναι καβάλα στ' αλογο και ο Ομπράντοβιτς δεν είναι Σουμποτιτς, να χάσει σειρά που ειναι ήδη στο 2-0

Σωστά και επίσης ο Ολυμπιακός έχει δείξει πως ΔΕΝ μπορεί να διαχειρηστεί τον κακό του εαυτό σε ένα ματς που μπορεί να μην του πάει καλά, εν αντιθέση ο ΠΑΟ το χει κάνει συνήθεια φέτος... να βελτιώνεται δραματικά σε μια κακή του βραδιά..
kolokotronis
QUOTE(il postino @ Jun 1 2011, 08:51 ) *

Γιατί, περύσι που κερδίσαμε το 4ο ματς, όπως το κερδίσαμε, είδες καμμία αλλαγή στην αμφισβήτηση?
Θα σου λένε πάλι, δεν υπήρχε 3ο ματς (όπως δεν υπήρχε 4ο πέρυσι)..

Άσε που αφού δεν έπεσε το -2 για τη διακοπή, γιατί να μην ξαναγίνει και φέτος?
chger26
QUOTE (kolokotronis @ Jun 1 2011, 10:51 ) *
Γιατί, περύσι που κερδίσαμε το 4ο ματς, όπως το κερδίσαμε, είδες καμμία αλλαγή στην αμφισβήτηση?

Άσε που αφού δεν έπεσε το -2 για τη διακοπή, γιατί να μην ξαναγίνει και φέτος?

Εγώ πάντως εχθές το βράδυ που μίλαγα με φίλο μου Ολυμπιακό, μου είπε πως εάν χάνουν 10 πόντους 5 με 6 λεπτά πρίν το τέλος ΔΕΝ θα αφήσουν να τελειώσει το παιχνίδι.
rankin
QUOTE(kolokotronis @ Jun 1 2011, 10:51 ) *

Αυτό ισχύει όμως..
Η ψυχολογία ηταν ανύπαρκτη στο τεταρτο παιχνίδι περσι
Αυτό ειναι που πρέπει να αποφύγει φέτος η ομάδα.. Να μην μείνει στο προηγούμενο παιχνίδι...
Να βρει το κουράγιο, να κατέβει ανεπηρέαστη στο παρκέ...

QUOTE(chger26 @ Jun 1 2011, 10:54 ) *
Εγώ πάντως εχθές το βράδυ που μίλαγα με φίλο μου Ολυμπιακό, μου είπε πως εάν χάνουν 10 πόντους 5 με 6 λεπτά πρίν το τέλος ΔΕΝ θα αφήσουν να τελειώσει το παιχνίδι.

Τόσο μυαλό έχουν στο κεφάλι, τόσα μπορούν να σκεφτούν...
Δηλαδή, αν δεν τελειώσει το παιχνίδι, ο Ολυμπιακός θα κερδίσει κάτι?
Τι ακριβώς κέρδισε με τα περσινά επεισόδια, πέραν της δυσφήμισης, του χρηματικού προστίμου και το κλείσιμο της έδρας για μίση σεζόν?

Αυτά τα "1-2-3, πρωτάθλημα θα πάρουμε μονάχα με τη βία" καλύτερα να πάνε στην Ουγκάντα να τα πουν. Εδώ δεν πιάνουν και μόνο κακό κάνουν στον Ολυμπιακό...
bdavis
To επόμενο παιχνίδι είναι Σάββατο ή Κυριακή?
chger26
QUOTE (rankin @ Jun 1 2011, 11:05 ) *
Αυτό ισχύει όμως..
Η ψυχολογία ηταν ανύπαρκτη στο τεταρτο παιχνίδι περσι
Αυτό ειναι που πρέπει να αποφύγει φέτος η ομάδα.. Να μην μείνει στο προηγούμενο παιχνίδι...
Να βρει το κουράγιο, να κατέβει ανεπηρέαστη στο παρκέ...

Τόσο μυαλό έχουν στο κεφάλι, τόσα μπορούν να σκεφτούν...
Δηλαδή, αν δεν τελειώσει το παιχνίδι, ο Ολυμπιακός θα κερδίσει κάτι?
Τι ακριβώς κέρδισε με τα περσινά επεισόδια, πέραν της δυσφήμισης, του χρηματικού προστίμου και το κλείσιμο της έδρας για μίση σεζόν?

Αυτά τα "1-2-3, πρωτάθλημα θα πάρουμε μονάχα με τη βία" καλύτερα να πάνε στην Ουγκάντα να τα πουν. Εδώ δεν πιάνουν και μόνο κακό κάνουν στον Ολυμπιακό...

Έχεις πολύ δίκιο φίλε!!! Όπως κ να χει μαλακίες είναι όλα αυτά και από Ολυμπιακούς αλλά και από Παναθηναικούς !!!

QUOTE (bdavis @ Jun 1 2011, 11:15 ) *
To επόμενο παιχνίδι είναι Σάββατο ή Κυριακή?

Κυριακή και μετά άν χρειαστεί Τετάρτη
j.browning
QUOTE (spysta @ Jun 1 2011, 01:48 ) *
ακουσα δεξια κ αριστερα οτι ο ΟΣΦΠ θα το παρει το ματσακι αυριο γιατι ο ΠΑΟ θα κατεβει χαλαρα ..
ΔΕΝ υπαρχουν αυτα.

οι φετινες ομαδες ειναι τοσο κοντα που υποθετικα οπως εγινε το 2-0 .. ετσι μπορει να γινει και το 2-2.
καλυτερα απο τον καθενα το ξερουν αυτοι που ειναι μεσα στις ομαδες .. γι αυτο θεωρω πως ο ΠΑΟ θα παιξει σκυλισια οπως στο πρωτο ματς για να τελειωσει την δουλεια .. και ο ΟΣΦΠ δεν εχει εγκαταλειψει το παιχνιδι του τιτλου ακομα

χωρις παρεξηγηση! και μετα ξυπνησες και ησουν ξεσκεπαστος?
μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγησεις για ποιο λογο αυτες οι ομαδες ειναι ισαξιες?
ειναι τα ροστερ τους ισαξια?θα μπορουσα να το δεχτω μονο στον 1
ειναι ο χλπεριν καλυτερος του ντρου?
ο κεσελ με τον παπαν του περπε και σατο?
ο μαυροκ και ο ερτσεγκ του φωτση και του τσαρτσ.?
ο μπουρουσης και ο γλυν.του μπατιστ και του μαριτς?
δηλαδη σκεψου το λιγο ειναι γελοιο να συγκρινεις αυτους τους παιχτες.
προπονητες?ειναι καλυτερος ο ιβκοβιτς του ζοτς?μην τρελαθουμε τωρα δες τους τιτλους τους
ποιος εχει κορμο ομαδας χρονια?ποιος εχει την ψυχολογια?ποιος το μεταλλο του πρωταθλητη?
η σειρα εχει τελειωσει στο πρωτο παιχνιδι στο σεφ (για να μην πω απο πριν και με πειτε παλι υπερβολικο και οτι τρολαρω.)
καταλαβαινω οτι αγαπας την ομαδα σου αλλα μην παραμυθιαζεσαι γιατι θα προσγειωθης ατσαλα.
συγγνωμη αν ειπα κατι που σε θιγει δεν εχω κατι μαζι σου icon_drunk.gif

QUOTE (rankin @ Jun 1 2011, 10:41 ) *

77.gif
απιστευτο τωρα τελευταια συμφωνω μαζι σου.λες να χρειαζομαι γιατρο? smiley.gif
nirvana
Τι; Είναι ισάξιες οι ομάδες στον 1;

Μόνο ως ειρωνία μπορώ να το εκλάβω αυτό smiley.gif
str
QUOTE(LFO @ Jun 1 2011, 10:28 ) *
και βεβαια θα ευσταθει ρε πατριδα.... Βεβαια δεν θα ειναι ο μονος λογος αλλα θα ειναι σιγουρα υπαρκτος και ισχυρος. Δηλαδη αν γινει το σουιπ σημερα θα ξεχασουμε τα σφυριγματα των 2 πρωτων αγωνων?

Εσυ δηλαδη εχασες πρωταθλημα με 13 ποντους στο ποδοσφαιρο αλλα μην μου πεις οτι ξεχασες το χειρουργειο που περασες στο καραισκακη...αν κερδιζες εκει, δεν θα εχανες με 13 ποντους το πρωταθλημα...θα το εχανες με 5-6 το πολυ...ετσι δεν ειναι?

των 2 πρωτων αγωνων??????? δηλ εκτος απο το 2ο ματσ , η διατησια σε αδικησε και στο πρωτο που εχασες στην εδρα σου????

εισαι σωστος... 77.gif των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν...
το χεις ετοιμο το φαγητο.. η διαιτησια...
καλη χωνεψη....
Manu7
QUOTE(frenchman7 @ Jun 1 2011, 09:00 ) *

Φίλε ακριβώς την ίδια ψυχολογία έχω και εγώ όταν βλέπω τα παιχνίδια.

Πραγματικά θέλω να δω και σήμερα τι σύγχιση μπορεί να μας δώσουν...
LFO
QUOTE(str @ Jun 1 2011, 11:29 ) *
των 2 πρωτων αγωνων??????? δηλ εκτος απο το 2ο ματσ , η διατησια σε αδικησε και στο πρωτο που εχασες στην εδρα σου????

εισαι σωστος... 77.gif των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν...
το χεις ετοιμο το φαγητο.. η διαιτησια...
καλη χωνεψη....

Nαι....πιστευω οτι και στα 2 ματς η διαιτησια ηταν υπερ του ΠΑΟ. Στο 1ο σιγουρα οχι τοσο , η ομαδα μου φταιει που εχασε εκεινο το ματς. Μπορουσαμε παρα τα λαθος σφυριγματα (π.χ οι επαφες που δεν σφυριζονταν το ίδιο) να κερδισουμε...Δεν σημαινει αυτο ομως οτι ειμαι και ευχαριστημενος για το πως με σφυριξαν...Στο 2ο ματς πιστευω οτι η διαιτησια κρατησε ζωντανο τον ΠΑΟ στο ά και στο β΄ημιχρονο ο παο ηταν καλυτερος και έπαιξε πιο σκληρά αφου ηξερε ότι ξανα οι επαφες δεν θα σφυριζονταν το ιδιο...

Αυτη την αποψη εχω , αυτη λεω. Γιατι δηλαδη πρεπει να συμφωνησω με αυτο που λες εσύ? Εκφραζω την γνωμη μου οσο πιο ευγενικα και πολιτισμενα δυναμαι. Συμφωνω ομως απολυτα μαζι σου οτι οντως των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν...

Την ειρωνεια σου προς το προσωπό μου την προσπερνώ

122001
Από προσέλευση κόσμου, τι προβλέπετε(αι) για σήμερα?

Πάντως θα έχει πολύ ενδιαφέρον η αντίδραση των διαιτητών σε περίπτωση που ξεφύγουν τα πράγματα στην κερκίδα. Και το λέω με βάση τις σαφείς εντολές που έχουν δοθεί από την πολιτεία για μηδενική ανοχή και άμεση διακοπή των αγώνων σε περίπτωση επεισοδίων.

Κατά τα άλλα, το σημερινό ματς είναι πολύ κρίσιμο και για τους δύο.
Ο Παναθηναϊκός ναι μεν έχει το μαξιλαράκι, αλλά φέτος ο Ολυμπιακός αποδεδειγμένα μπορεί να τον κερδίσει στο ΟΑΚΑ (φάνηκε και στα δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ φέτος), επομένως δεν μπορεί να επαναπαυθεί στο πλεονέκτημα έδρας, όπως γινόταν προφανέστατα άλλες χρονιές.

Εξάλλου συμφωνώ με την άποψη πως ένα ενδεχόμενο sweep αποδυναμώνει την επιχειρηματολογία του Ολυμπιακού περί της διαιτησίας, πράγμα που αποτελεί κίνητρο και για τις δύο ομάδες σήμερα, καθεμιά από τη δική της οπτική γωνία...
PanosIlio
Επί λέξη ο spysta γράφει:

QUOTE(spysta @ Jun 1 2011, 01:48 ) *

Καταρχάς και μόνο με το παρακάτω έχεις ήδη ξεφύγει, από την αρχή, και μετά αναρωτιέσαι γιατί σε κατηγορούν για trollαρισμα...

QUOTE(j.browning @ Jun 1 2011, 11:55 ) *
χωρις παρεξηγηση! και μετα ξυπνησες και ησουν ξεσκεπαστος?

Και συνεχίζεις απτόητος να παραληρείς, όπως κάνεις συνήθως, λέγοντας την άποψή σου (που είναι σεβαστή) αλλά χωρίς ποτές να βάζεις έστω και ένα επιχείρημα που να υποστηρίζεις την άποψή σου. Νομίζεις πως απλά και μόνο επειδή εσύ θεωρείς πως κάτι ισχύει είναι και το σωστό γιατί εσύ το θεωρείς σωστό, αυτό δεν είναι επιχείρημα.

Η χιλιογραμμένη άποψή σου είναι πως ο ΠΑΟ έχει πολύ καλύτερο ρόστερ και πως ο ΠΑΟ αυτός δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα με το ρόστερ του ΟΣΦΠ, ωραία, δεκτό, πες και το γιατί το πιστεύεις αυτό. Ποτέ δεν το έχεις κάνει και το μόνο που κάνεις είναι να σκούζεις και να φωνάζεις ότι σε έχουμε παρεξηγήσει κιόλας.

Δεν έχεις γράψει ούτε 1 μπασκετικό post, το μόνο που κάνεις είναι να φωνάζεις (διαδικτυακά εννοώ) και να ειρωνεύεσαι τους πάντες που έχουν διαφορετική άποψη με τη δική σου. Και μάλιστα το κάνεις και επίτηδες προσπαθώντας να εκμαιεύσεις αντιδράσεις προφανώς για να γεμίσεις τον ελεύθερο σου χρόνο.

Η παρακάτω απάντησή σου είναι προφανώς σε κάποιον φανταστικό poster που τόλμησε, ω τι σφάλμα, να γράψει πως ο ΟΣΦΠ είναι καλύτερος του ΠΑΟ. Και λέω φανταστικό γιατί κανένας, και ειδικά ο spysta (και δεν το παίζω δικηγόρος του έτυχε τώρα), δεν έγραψε κάτι τέτοιο, έγραψε πως οι ομάδες σαν ρόστερ είναι πολύ κοντά, μα καλά τι αμπάσκετος που είναι αυτός που το έγραψε...

Έλεος.

Γράψε και τίποτα για μπάσκετ.

QUOTE(j.browning @ Jun 1 2011, 11:55 ) *
μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγησεις για ποιο λογο αυτες οι ομαδες ειναι ισαξιες?
ειναι τα ροστερ τους ισαξια?θα μπορουσα να το δεχτω μονο στον 1
ειναι ο χλπεριν καλυτερος του ντρου?
ο κεσελ με τον παπαν του περπε και σατο?
ο μαυροκ και ο ερτσεγκ του φωτση και του τσαρτσ.?
ο μπουρουσης και ο γλυν.του μπατιστ και του μαριτς?
δηλαδη σκεψου το λιγο ειναι γελοιο να συγκρινεις αυτους τους παιχτες.
προπονητες?ειναι καλυτερος ο ιβκοβιτς του ζοτς?μην τρελαθουμε τωρα δες τους τιτλους τους
ποιος εχει κορμο ομαδας χρονια?ποιος εχει την ψυχολογια?ποιος το μεταλλο του πρωταθλητη?
η σειρα εχει τελειωσει στο πρωτο παιχνιδι στο σεφ (για να μην πω απο πριν και με πειτε παλι υπερβολικο και οτι τρολαρω.)
καταλαβαινω οτι αγαπας την ομαδα σου αλλα μην παραμυθιαζεσαι γιατι θα προσγειωθης ατσαλα.
συγγνωμη αν ειπα κατι που σε θιγει δεν εχω κατι μαζι σου icon_drunk.gif

korompos#3
Εχουν μεινει εισιτηρια για το βραδυ?
Ginobili
QUOTE(il postino @ Jun 1 2011, 05:51 ) *

Εύκολα...μην το ψάχνεις
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.