Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΕΣΚΑΝΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2007 - 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
gasol#4#
QUOTE(themis7 @ Jun 9 2008, 13:14 ) *
Αν δεν σας πειραζει θα σας κι εγω απο πρωτο χερι τι συνεβει! Κι αυτο το κανω διοτι ειχα γραψει και στο φορουμ γι αυτην την προσπαθεια! Εμενα μου τηλεφωνησε ο κος Μορτακης παλιος παραγοντας του γυναικειου μπασκετ και με ρωτησε αν μπορει να φτιαξει μια ομαδα γυναικειου και αν μορει να αναστησει το τμημα. Με την προυποθεση οτι εγω δεν θα ανακατευομαι καθολου στα θεματα του γυναικειου! Μου ειπε επισης οτι ειχς συμφωνησει ηδη με καποιους χορηγους ωστε να εξασφαλισθει ο μισθος της προπονητριας και για τον εξοπλισμο της ομαδας! Εγω με μεγαλο ενθουσιασμο δεχτηκα και ειπα επισης οτι θα προσπαθησω να βοηθησω οπως μπορω και ισως για κανα δυο παιχτριες που πιθανων να χρειαστουν χρηματα! Πηγα και στις προπονησεις παρ ολο που δεν ηταν στην συμφωνια απλα για να αισθανθουν οι ανθρωποι οτι υπαρχει ενδιαφερον και απο την πλευρα μου! Ξαφνικα ενα πρωι με παιρνει τηλ η κοουτσ και οχι ο παραγοντας που ειχε αναλαβει για να μου πει οτι οι χορηγοι χαθηκαν και οτι τα παρατανε! Εγω ηρθα σε πολυ δυσκολη θεση γιατι προσπαθησα να το διαφημισω οσο μπορουσα τοτε ! Δεν ηθελα να φανει οτι κανουμε μισες δουλειες! Παρακαλεσα την κοουτς να μου δωσει λιγο χρονο για να μπορεσω να δω τι μπορω να κανω! η κοουτς οντως μου εδωσε 2-3 μερες και αφου δεν καταφερα να βρω τον παραγοντα που ειχα προαναφερει οποτε βρεθηκα μονος! Ετσι λοιπον πηρα την κοουτς τηλ και της ζητησα να συναντηθουμε! Στην συναντηση αυτη της προτεινα να αναλαβω εγω ολα τα εξοδα της ( οτι ειχε συμφωνησει και πριν)και οτι χρηματα χρειαζονται για εξοπλισμο! Εξηγησα βεβαια οτι ειναι μια επιπονη προσπαθεια με πολυ τρεξιμο και πολλη μοναξια ! Συμφωνησαμε και συνεχισα να λεω παντου οτι φτιαχνουμε γυναικειο τμημα !Μετα απο λιγες μερες με πηρε η κοουτς και μου ειπε οτοι οι παιχτριες ειχαν ενημερωθει απο τον παραγοντα χωρις εγω να το ξερω οτι η κινηση αυτη απετυχε και οτι αυτες μπορουσαν να πανε οπου αλλου θελουν ! Πλεον η αξιοποιστια της ομαδας ειχε χαθει απεναντι στα κοριτσια ΧΩΡΙς ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΟΜΑΔΑ! Αρα εγω που δεν εχω σχεση με το γυναικειο μπασκετ εμεινα ξεκρεμαστος!
Αυτο που προσφερα στην κοουτς ισχυει ακομα και τωρα σε οποιον εχει διαθεση να τα φτιαξει ολα απο την αρχη! Εγω δεν μπορω να κανω κατι αλλο γιατι δεν προλαβαινω ! Ας αποδειξουν και αλλοι εμπρακατα οτι αγαπανε το γυναικειο μπασκετ και εχουν διαθεση να πολεμησουν για να φτιαξουν κατι! Τα πραγματα ειναι δυσκολα οταν κανεις μια καινουργια αρχη αλλα εχει πολλη μεγαλη γλυκα οταν τα καταφερεις!
Οσο για το αντρικο που αναφερατε θα σας θυμισω οτι πριν 4 χρονια βρισκοταν σε αναλογη κατασταση με το γυναικειο τωρα ! Διαλυμενο! Ομως καναμε προσπαθεια με τα παιδια και τωρα ειμαστε πιο καλα! Θα μπορουσαν απ αυτο και ανθρωποι που αγαπουν το γυναικειο μπασκετ να παραδειγματειστουν!
Αποψη μου ειναι οτι οταν υπαρχει μερακι και παρεα τα χρηματα δεν χρειαζονται σε αυτο το επιπεδο! Κι αυτα τα λιγα για τα βασικα εξοδα βρισκονται.....

bball.gif Συγχαρητήρια για την προσπάθεια σου και δεν το είπα για να σε θίξω το ότι ασχολούνται στον Θεμιστοκλή με το αντρικό.Μα δεν είναι η μόνη ομάδα που ρίχνει το βάρος στο αντρικό.Το θέμα είναι ότι γενικά σε ομάδες δεν υπάρχουν άνθρωποι που να μπορούν να τρέχουν για τις ανάγκες κάποιου τμήματος και γι'αυτό όποιος τρέχει είναι αξιέπαινος.Είναι ο λεγόμενος αφανής ήρωας.Όσο για το μεράκι και την παρέα μπορεί να υπάρχει από πλευρά παικτριών, το σωστό είναι ότι πρέπει να υπάρχουν κάποια χρήματα για να παίρνουν οδοιπορικά και οι παίκτριες.(συν πληρωμή προπονητή και εξοπλισμό τμήματος).Γιατί δηλαδή στο αντρικό είναι λογικό και αναμενόμενο να πληρώνονται οι παίκτες και στο γυναικείο να το ρίχνουμε στο φιλότιμο? ohmy.gif Και μην γραφτεί λόγω επιπέδου κατηγορίας γιατί ούτως ή άλλως δε συγκρίνονται τα ποσά μεταξύ αντρών και γυναικών. bball.gif
Αυτά από εμένα. smile.gif
Ilek
Ο Α.Σ.Η. Αργυρούπολης θέλοντας απο τη μια να συμβάλει στην ανάπτυξη του γυναικείου μπάσκετ και από την άλλη να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο για τις μικρές αθλήτριες του συλλόγου, προχωράει στη δημιουργία Γυναικείου τμήματος. Οι προπονήσεις και οι δοκιμές παικτριών έχουν ξεκινήσει. Όσες αθλήτριες επιθυμούν να μας βοηθήσουν σε αυτή τη προσπάθεια, ας στείλουν p.m. και θα επικοινωνήσουμε μαζί τους για τις λεπτομέρειες. Ευχαριστώ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.