QUOTE(Coach Periklis @ Apr 29 2017, 01:32 )

Δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι αλλά πες μου πραγματικά που είδες οπαδό του ΟΣΦΠ να μην παραληρεί με το μεγαλείο της ομάδας και του ΟΣΦΠ στο 2ο ημιχρονο
Και αλίμονο ειλικρινά, αν υπήρξε ένας οπαδός που δεν του κόπηκε το σάλιο στο 1ο δεκάλεπτο που ήταν όλοι υπνωτισμενοι πλην Σπανούλη & Ή Παπανικολάου και δεν έβρισε από στεναχώρια
Δεν ξέρω τι προσπαθείς να πετύχεις. Εγώ πήρα πολύ βαριά τον τρόπο που μπήκαμε σε do or die , που στο 1ο ημιχρονο μέχρι που έχασα κάθε ελπίδα να φανταστείς.
Πες με αμπασκετο , αλλά μυαλό δεν βάζω και απογοητευομαι ενώ το μπάσκετ έχει διδάξει ότι δεν λήγει τίποτα τόσο γρήγορα
Εξάλλου μια αγάπη μας έχει μείνει σε αυτήν την σαπιλα . Ο μπασκετικός Ολυμπιακός. Δεν έχω / έχουμε άλλο καταφύγιο στον αθλητισμό
Εντιτ: @ TWIsM τέτοια λέγε να μετανοήσω :-)
Νομιζω ολοι μας εχουμε διαβασει στο φορουμ κατα καιρους τοσα κατα του Σπανουλη, του Μαντζαρη, του Γιανκ, του Μιλουτινοφ, του Αγραβανη, του Σφαιροπουλου, του Παπανικολαου.
Αν το δουμε ομως ψυχραιμα το πραγμα, αυτη η ομαδα με αυτους τους παιχτες και αυτο τον προπονητη,
Μας εχει κανει πολυ περηφανους.
Το χειροκροτημα στο γηπεδο τα λεει ολα.
Ποσα γραφτηκαν για την τεχνικη ηγεσια, αλλα οταν ηρθε η ωρα, εφερε το παιχνιδι στον Πειραια παλι.
Να μου πεις οτι ακουσε τις οδηγιες των προπονητων του φορουμ;
Να το δεχτω και μπραβο του, αλλα αυτος με μαεστρια γυρισε το παιχνιδι και μαγκια του.
Ποσο βοηθησε ο Γιανκ και ο Αγραβανης. Μην αρχισω να λεω για καθενα, συμφωνα με το ρολο που εχει στην ομαδα.
Μια ομαδα με 10 Σπανουληδες, δεν θα εκανε τιποτα.
Το μπασκετ ειναι παιχνιδι ρολων.
Τι προσπαθω να πετυχω; Να διαβαζω λιγοτερη μιρλα και γκρινια.
Θελω οταν καποιος κανει κατι σωστα να λεμε ενα μπραβο και να μην εμφανιζομαστε μονο οταν στραβωνει το πραγμα.
Υ.Γ. Το παιχνιδι το εχασαν στο πρωτο δευτερολεπτο με το φαουλ και τεχνικη ποινη, γιατι ξυπνησαν την ομαδα.
Πετυχαν το αντιθετο απο αυτο που περιμεναν.
Τον αντιπαλο τον υπνωτιζεις, δεν τον τσιτωνεις.
Πολυ καλος ο Περασοβιτς, αλλα εδω εκανε λαθος τακτικης