Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2007 - 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
thrylos7
nina, ελληνικά μιλάμε.

Σου είπαμε τι ισχύει και για ποια περίπτωση ισχύει. Κι εν πάσει περιπτώσει, είναι γενική οδηγία και δεν αναφερόμαστε μόνο σε σένα.

Οι κανονισμοί είναι εδώ:

http://www.basketforum.gr/forum/index.php?showtopic=86

Πολύ κράτησε το θέμα και είμαστε off topic, οποιαδήποτε απορία με pm σε κάποιον moderator.
ptolemaidaras
QUOTE(nina @ Mar 3 2008, 00:33 ) *
τουσ εχει καπου στα ελληνικα ? γιατι δεν ξερω αγγλικα να διαβασω τους κανονισομουσ
αν κ ειπα κ δε θελω αλλο να συνεχιστει αυτο οτι απλα συμφωνησα με εναν dida
κ δεν εχω να δικαιολογηθω για κατι!

Nina, εαν δεν εισαι η dida, τοτε μην εξαπτεσαι γιατι σαφως και δεν εννοουν οι μοντ εσενα αλλα αυτην. Αυριο ομως που θα κανει την μυνησουλα του αυτος που έθειξε, τοτε θα δει η dida τι παει να πει ανωνυμια στο ιντερνετ.
Και συγνωμη κυριοι μοντ, θα παραβω τον κανονα σας αλλα κατα τους δικους μου κανονες πρέπει να το κανω:
Απορω πως έχετε ακομα αναρτημενο το ποστ που λεει για τον Σιμο. Αυτο το φορουμ ονειρευοσασταν οταν το φτιαχνατε; Για αυτο το φορουμ ξενυχτατε;;; Ε δεν νομιζω!! Διορθωστε τα πραγματα οσο ειναι καιρος για να μην μεινουμε στο φορουμ 2 basketoμανιακοι με 13 κακιασμενες, και 10 συκοφαντες.
Γνωμη μου, νομιζω και δικια σας!!

Α...και αν κατα τυχη της dida δεν ασκηθει μηνυση, δεν φανταζομαι οτι δεν θα γινει λογω του οτι εχει να κρυψει κατι, αλλα μάλον γιατι ειναι πολυ ανωτερος ανθρωπος για να κατσει να ασχοληθει με συκοφαντες. Για πρωτη φορα ομως ελπιζω να μην ειναι τοσο ανωτερος και να κανει την μηνυσουλα του, που ειμαι σιγουρος οτι θα την κανει, και να ξεκαθαρισει το τοπιο.
ptolemaidaras
QUOTE(nina @ Mar 2 2008, 23:37 ) *
νομιζω πως εχεις ξεφυγει απο το θεμα αλλα δεν εχεις κ αδικο! ας προσεξουμε το μπασκετ στην περιφερεια μας τουλαχιστον κ ../
πτολεμαιδα πολη καλη ομαδα κ ομως παει απο το κακο στο χειροτερο
τι φταιει? οτι δεν προσπαθουν οτι δεν θελουν οτι αδιαφορουν?
ναι στηνονται παιχνιδια αλλα οχι απο εμας....

τι εννοεις λεγοντας πως η Πτολεμαιδα παει απο το κακο στο χειροτερο;;;
Σε ποια θεση ειναι; Σε ποια επρεπε να ηταν;; Και γιατι να ειναι σε καλυτερη θεση και οχι σε πολυ χειροτερη και τελικα μπραβο τους που ειναι εκει που ειναι;;; Μηπως χρωσταει πουθενα;;; Τις υποδομες μας που ειναι μακραν οι καλυτερες στην Ελλαδα τις έχεις δει;;; Αληθεια δεν σε καταλαβαινω.... Μαλλον βιαζοσουν να αλλάξεις θεμα...
Rondo
QUOTE(ptolemaidaras @ Mar 3 2008, 01:50 ) *
τι εννοεις λεγοντας πως η Πτολεμαιδα παει απο το κακο στο χειροτερο;;;
Σε ποια θεση ειναι; Σε ποια επρεπε να ηταν;; Και γιατι να ειναι σε καλυτερη θεση και οχι σε πολυ χειροτερη και τελικα μπραβο τους που ειναι εκει που ειναι;;; Μηπως χρωσταει πουθενα;;; Τις υποδομες μας που ειναι μακραν οι καλυτερες στην Ελλαδα τις έχεις δει;;; Αληθεια δεν σε καταλαβαινω.... Μαλλον βιαζοσουν να αλλάξεις θεμα...

Φίλε μπορεί να μην συμπαθώ την ομάδα σου, διότι συνήθως η ομάδα που υποστηρίζω περνάει δύσκολες στιγμές στην έδρα σας, αλλά σε αυτά που διαβάζουμε από συγκεκριμένα άτομα εδώ, με κάνουν να ταχθώ υπέρ σου... Έλεος, κάποιος να σταματήσει αυτήν τη φαρσοκωμωδία με τα φημολογούμενα στημένα και τις ομάδες που κάθονται να χάσουν...Γράφτηκα εδώ γιατί πίστευα και πιστεύω ακόμη πως εδώ γίνονται συζητήσεις επιπέδου...Αυτά είχα να πω για ένα θέμα που δεν αφορά σε καμία περίπτωση το μπάσκετ και δεν έχει θέση κατά την άποψή μου σε αυτό το φόρουμ... peace.gif peace.gif peace.gif
ptolemaidaras
QUOTE(Rondo @ Mar 3 2008, 02:06 ) *
Φίλε μπορεί να μην συμπαθώ την ομάδα σου, διότι συνήθως η ομάδα που υποστηρίζω περνάει δύσκολες στιγμές στην έδρα σας, αλλά σε αυτά που διαβάζουμε από συγκεκριμένα άτομα εδώ, με κάνουν να ταχθώ υπέρ σου... Έλεος, κάποιος να σταματήσει αυτήν τη φαρσοκωμωδία με τα φημολογούμενα στημένα και τις ομάδες που κάθονται να χάσουν...Γράφτηκα εδώ γιατί πίστευα και πιστεύω ακόμη πως εδώ γίνονται συζητήσεις επιπέδου...Αυτά είχα να πω για ένα θέμα που δεν αφορά σε καμία περίπτωση το μπάσκετ και δεν έχει θέση κατά την άποψή μου σε αυτό το φόρουμ... peace.gif peace.gif peace.gif

Συμφωνω απολυτα μαζι σου σε ολα. Και για να αλλάξουμε πρωτοι εμεις θέμα, παιρνω την assist που μου εδωσες και ρωταω, μπορειτε να μου πειτε αυριο το πρωι μολις ξυπνησετε (ενω εμεις εδω νυχτιατικα δαμαζουμε τα θηρια), ποια ειναι η πιο δυσκολη εδρα στην Α1? Μιλαω για το συνολο της και οχι για ενα δυο παιχνιδια που βρεθηκατε.
Εγω νομιζω η Καστορια.
Rondo
QUOTE(ptolemaidaras @ Mar 3 2008, 02:14 ) *
Συμφωνω απολυτα μαζι σου σε ολα. Και για να αλλάξουμε πρωτοι εμεις θέμα, παιρνω την assist που μου εδωσες και ρωταω, μπορειτε να μου πειτε αυριο το πρωι μολις ξυπνησετε (ενω εμεις εδω νυχτιατικα δαμαζουμε τα θηρια), ποια ειναι η πιο δυσκολη εδρα στην Α1? Μιλαω για το συνολο της και οχι για ενα δυο παιχνιδια που βρεθηκατε.
Εγω νομιζω η Καστορια.

Εννοείς να έχουμε βρεθεί στα γήπεδα αυτά, ή με βάση τα αποτελέσματα που έχουν εκεί οι ομάδες???
ptolemaidaras
QUOTE(Rondo @ Mar 3 2008, 02:21 ) *
Εννοείς να έχουμε βρεθεί στα γήπεδα αυτά, ή με βάση τα αποτελέσματα που έχουν εκεί οι ομάδες???

και τα 2
tsops
dida, nina καλώς ήλθατε αν και λίγο....εν τάχει smile.gif Προσέξτε τι λέτε παιδιά, δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση, όχι στο φόρουμ αλλά πουθενά. Οι απόψεις σας ισοδυναμούν με παρατήρηση την οποία και λάβατε ήδη από τους μοντς. Εάν συνεχιστεί, θα λάβετε την ποινή που ορίζει το φόρουμ ανάλογα με τον κανονισμό bball.gif
Rondo
QUOTE(ptolemaidaras @ Mar 3 2008, 02:42 ) *
και τα 2

Ωραία λοιπόν εγώ θα μιλήσω για τις αθηναϊκές έδρες με βάση την εμπειρία που έχω καθώς έχω βρεθεί σχεδόν σε όλες...Ενώ για τις υπόλοιπες θα βασιστώ στα αποτελέσματα και στις πληροφορίες που έχω...Πιστεύω χωρίς να θέλω να ευλογήσω τα γένια μου πως η δυνατότερη έδρα του λεκανοπεδίου είναι ο Τάφος του Ινδού...Είναι ένα γήπεδο που δεν χρειάζεται πολύ κόσμο για να γίνει καυτή έδρα...Το λέω αυτό διότι δυστυχώς για εμάς τους Παναθηναϊκούς η πορεία του τμήματος δεν είναι αυτή που αρμόζει στον σύλλογο και γι'αυτό δεν ζει πλέον τις ένδοξες στιγμές του 2005 αλλά δεν παύει να είναι στα σημαντικά παιχνίδια <κολαστήριο> για τους αντιπάλους ...Σκληρή έδρα έχει και ο Αστέρας Εξαρχείων...Από τις υπόλοιπες έδρες εγώ ξεχωρίζω την Καστοριά,καθώς και την Χίο... shot.gif shot.gif shot.gif
thrylos7
Tο επίμαχο ποστ και όσα αναφέρονται άμεσα σ' αυτό διαγράφηκαν προσωρινά, μέχρι να αποφασιστεί συνολικά από τους διαχειριστές αν μπορούν να μείνουν ή όχι και ακολούθως να γίνουν οι ανάλογες ενέργειες.

1 foul στο μέλος ptolemaidaras για παραβίαση του κανονισμού 6.
Live strong
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!

Μετά από δυο μέρες απραξίας του ιντερνετ μπαίνω μέσα και διαβάζω ενδιαφέροντα πράγματα!

Κατ αρχήν να καλωσορίσω κι εγώ τα νέα μέλη…παρότι μπήκαν λίγο δυναμικά!
Κατά δεύτερον θα ήθελα να πω το εξής…(συγχωρέστε με για το off topic)

Υπάρχουν πολλά άτομα εδώ τα οποία με τον τρόπο τους είτε ηθελημένα είτε όχι κατεβάζουν το επίπεδο του φορουμ, από την άλλη δεχόμαστε παράπονα ότι δεν κάνουμε τίποτα γι αυτό. Όταν όμως κάποιος από τους μοντ κάνει μια παρατήρηση ξαφνικά γίνεται ο κακός και ο αντιπαθητικός της υπόθεσης….Δεχόμαστε κριτική και ειρωνεία πράγμα ανεπίτρεπτο!!!

Και ερωτώ…τι ακριβώς θέλετε να κάνουμε; Να σας χαϊδεύουμε τ αυτιά σε ότι λέτε; Να λέμε μπράβο πες κι άλλα, καλά τα λες;;;; κι από την άλλη θέλετε να κρατάμε και επίπεδο; Εε αυτό δε γίνεται!!!! Έλεος πια!!!! Είμαστε χαλαροί δεν σας αρέσει, είμαστε αυστηροί πάλι δεν σας αρέσει.

Να ξέρετε όμως ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ότι αυτό το φόρουμ δεν πρόκειται να γίνει μεσημεριανή εκπομπή. Όταν το ξεκίνησε ο dizzy μαζί με κάποια άλλα άτομα, το έφτιαξε με πολύ μεράκι για το άθλημα που αγαπάει και με το όραμα να προσφέρει ενημέρωση σε ότι αφορά το μπάσκετ όλων των κατηγοριών πράγμα που κατάφερε!

Το basketforum αυτή τη στιγμή είναι το πιο διαδομένο φόρουμ που υπάρχει όσον αφορά το μπάσκετ, έχει 3267 μέλη και συνεχώς αυξάνονται καθώς και δεκάδες καθημερινούς επισκέπτες, από τους οποίους πολλοί από αυτούς είναι προπονητές όλων των κατηγοριών, διαιτητές δημοσιογράφοι, κλπ.

Για τον λόγο αυτό να γνωρίζετε ότι, δεν θα επιτραπεί πλέον σε κανένα να καταστρέψει τη προσπάθεια του admin και ότι έχει φτιάξει για τη δική μας ενημέρωση και ψυχαγωγία ενδεχομένως, μόνο και μόνο επειδή το θέλουν ορισμένοι!

Φροντίστε να σεβαστείτε όλους εκείνους που εισέρχονται σε αυτό το χώρο για να μάθουν πληροφορίες και ν ανταλλάξουν σοβαρές απόψεις πάνω σε οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το μπάσκετ!

Θέλω να πιστεύω ότι όσοι είναι νοήμονες θα καταλάβουν το σκοπό του εν λόγω ποστ και δεν θα με « τιμωρήσουν δια λιθοβολισμού»

Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω ότι θα βοηθήσουμε όλοι μαζί να μη πάει χαμένη όλη αυτή η προσπάθεια που έχει γίνει!
G_7
Καλη εβδομαδα...
41.gif 41.gif 41.gif Για την ομαδα των Εσπεριδων... και καλη συνεχεια......... tongue.gif tongue.gif Εχθες τα κοριτσια προσφεραν καλο θεαμα στον κοσμο που βρεθηκε στο γηπεδο...!!Για ακομα μια Κυριακη εδωσαν σεμιναριο στην αμυνα...Ελπιζουμε καθε Κυριακη να προσφερουν αναλογο θεαμα!!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Πολλα συγχαρητηρια στα κοριτσια της Καστοριας... 41.gif
outSider
QUOTE(outSider @ Feb 28 2008, 13:17 ) *
Φρέσκα κουλούρια ο ... κουλουράς icon_drunk.gif
ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ ΓΣ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ Αυτός ο Παγχιακός θα με τρελάνει, κερδίζει τον Αθηναϊκό εκτός, τις Εσπερίδες εντός και χάνει από Siemens εντός και Μ. Αλέξανδρο εκτός. Δηλαδή παίρνει 2 πολύ δύσκολα παιχνίδια που μετράνε για 2 νίκες, και χάνει 2 σαφώς λιγότερο δύσκολα που μετράνε και για 4. Μάλιστα στο τελευταίο πρέπει να τα έσπασε τα καλάθια αφού είχε 3/26 (!) τρίποντα, πόσο δύσκολο ήταν να είχε ... 4/26 και να το έπαιρνε το παιχνίδι. Θα τον εμπιστευτώ για τελευταία φορά -> 1 shot.gif

ΑΕ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ - ΓΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Οι Εσπερίδες φαίνεται να βρίσκονται στη καλύτερη κατάσταση από την αρχή της χρονιάς, τη περασμένη Κυριακή στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν ήδη 30 πόντους μπροστά, στην έδρα μιας ομάδας από την οποία είχαν χάσει στην έδρα τους. Βρε πως αλλάζουν οι καιροί -> 1 wink.gif

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ - ΓΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛ Ο Πανιώνιος έχει τελειώσει από Ευρώπη (αλλά και από κύπελλο) και έχει επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα και είναι και σε αγωνιστική άνοδο. Ο Απόλλων μάλλον ενδιαφέρεται περισσότερο για τον θεσμό του κυπέλλου (αφού ευνοήθηκε και από την κλήρωση, και έχει μείνει πίσω στο πρωτάθλημα), δεν είναι και στα καλύτερά του -> 1 (Αυτή η αλλαγή προπονητή λες να ευνοήσει το σενάριο των ‘6 αγωνιστικών’ ? Διότι από τις προϋποθέσεις αυτή έμεινε). w00t.gif

ΑΠΣ SIEMENS - ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ Από τις 9 τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας η Siemens έχει τον καλύτερο συντελεστή πόντων (ακόμα και από ομάδες που έχουν και 2 νίκες περισσότερες) Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα, συνδυαζόμενο όμως με το γεγονός ότι έχει θετικό συντελεστή πόντων και αρνητικό συντελεστή νικών σημαίνει ότι ή κερδίζει με μεγάλη διαφορά ή χάνει με μικρή. Ε, τώρα θα χάσει με μικρή , γιατί για να κερδίσει με μεγάλη δεν την κόβω-> 2 19.gif

ΜΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ Μάλλον το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής. Απώλεια η Σούλις για τον Αθηναϊκό, πάνω που έπαιρνε μπρος, (περαστικά στη κοπέλα), Η Ουϊλιαμς θα κάνει τη ζωή δύσκολη στη Γκουζίνη και η Κινκεβιτσιενε στα δυο τελευταία παιχνίδια έδειξε ότι μπορεί και να σκοράρει. Από την άλλη αυτό το ‘μπασκετόμουτρο’ η Γκερλντς τα κάνει όλα μέσα στο παιχνίδι (έχει την πιο ‘γεμάτη’ στατιστική, μαζί ίσως με την Κοσμά) και μπορεί από τη δική της μέρα να κριθούν πολλά. -> 1 και βλέπουμε tongue.gif

ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ - ΑΟ ΑΣΤΗΡ ΕΞΑΡΧ Δρυός πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται -> 2 cool.gif

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ - ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ Πολλά ακουω για τη μουρμούρα που υπάρχει στον Παναθηναϊκό, αλλά έστω και αν όντως υπάρχει, δεν νομίζω ότι ο Ηρακλής μπορεί να την εκμεταλλευτεί - > 1

7 στα 7 χθες ο ... κουλουράς 69.gif

Πλάκα πλάκα όμως αν δει κανείς το σχόλιο στον αγώνα Siemens – Χολαργός,
θα διαπιστώσει ότι καμιά φορά οι αριθμοί και η στατιστική λένε την αλήθεια,
και μπορεί κανείς να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. wink.gif
basket4
3/3/2008
Ανακοίνωση Επιτροπής Πρωταθλημάτων
Για συγκοινωνιακούς λόγους, ο αγώνας ΜΑΣ Καστοριά – Παναθηναϊκός ΑΟ της 8/3/2008 για το Πρωτάθλημα Α1’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, αντί ώρας 17:00 θα διεξαχθεί ώρα 16:00. ...
tsops
QUOTE(outSider @ Mar 3 2008, 11:31 ) *
7 στα 7 χθες ο ... κουλουράς 69.gif

Εγώ το έχω πει ότι πρέπει να το εκμεταλευτείς αυτό, αλλά δεν ακούς laugh.gif
trefoil 13
QUOTE(Rondo @ Mar 2 2008, 23:17 ) *
Να σου πω...Άμα έπαιζαν όλες οι παίκτριές μας για αρκετό χρονικό διάστημα και προσεκτικά σε τι επίπεδα θα έφτανε το σκορ το ξέρεις καλύτερα από εμένα...Λίγο σοβαρευτήκαμε και καθαρίσαμε...Το παιχνίδι ήταν εύκολο και όλα ήταν θέμα χρόνου...Βέβαια δεν μου άρεσε σε καμία περίπτωση η εικόνα του πρώτου μέρους...Και όπως γράφω και κάπου αλλού Κόγγινς FTW!!!!!Για την Εβίνα, τα κλεψίματα αυτά είναι τα καλύτερά της!!!!

Αυτό λέω και εγώ. Απλά δεν γίνεται να προηγείσαι για πρώτη φορά στο 20' παρά και στο 26' να βρίσκεσαι πάλι 5 πόντους πίσω...
Μας βγήκε η ψυχή την προηγούμενη Κυριακή, μια φορά λίγη ηρεμία και εμείς στην κερκίδα δεν την δικαιούμαστε..;; rolleyes.gif
Αλλά εντάξει, δικαιολογημένο με τέτοια γκαντεμιά αυτό τον καιρό...
basket4
8η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας Σκορ
08/03/08 17:00 ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΕ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ 2
08/03/08 17:00 ΜΙΚΡΑΣ Β ΓΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ 2
08/03/08 17:00 ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΓΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛ. - ΑΠΣ SIEMENS 1
08/03/08 17:00 ΕΡΓΑΝΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ - ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 1
08/03/08 17:00 ΣΤΡΕΦΗ ΑΟ ΑΣΤΗΡ ΕΞΑΡΧ. - ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ ΓΣ 2
08/03/08 17:00 ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 1
08/03/08 16:00 ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ 2
G_7
QUOTE(basket4 @ Mar 4 2008, 12:30 ) *
8η Αγωνιστική

Για να δουμε .... tongue.gif

8η Αγωνιστική
08/03/08 17:00 ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΕ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ 2 tongue.gif
08/03/08 17:00 ΕΡΓΑΝΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ - ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 2
08/03/08 16:00 ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ 1
basket4
QUOTE(G_7 @ Mar 4 2008, 14:32 ) *

08/03/08 16:00 ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ 1

γιατι μου τα εχεις ετσι αυτα?????????? evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif
αντιθετα πρεπει να ειναι shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif
G_7
QUOTE(basket4 @ Mar 4 2008, 12:33 ) *
γιατι μου τα εχεις ετσι αυτα?????????? evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif
αντιθετα πρεπει να ειναι shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif

Μην ξεχνας οτι η Καστορια ερχεται απο μια μεγαλη νικη την περασμενη Κυριακη...
Οσο για το Χολαργο απλα πιστευω στο 2πλο...
basket4
QUOTE(G_7 @ Mar 4 2008, 14:37 ) *
Μην ξεχνας οτι η Καστορια ερχεται απο μια μεγαλη νικη την περασμενη Κυριακη...
Οσο για το Χολαργο απλα πιστευω στο 2πλο...

δεν το ξεχναω...αλλα δεν εχει να κανει tongue.gif tongue.gif tongue.gif

να αλλαξεις το διπλο σου σε παρακαλω αν θες να εχουμε καλα ξεμπερδεματα smiley.gif smiley.gif smiley.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
G_7
QUOTE(basket4 @ Mar 4 2008, 12:53 ) *
δεν το ξεχναω...αλλα δεν εχει να κανει tongue.gif tongue.gif tongue.gif

να αλλαξεις το διπλο σου σε παρακαλω αν θες να εχουμε καλα ξεμπερδεματα smiley.gif smiley.gif smiley.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Και ποιος σου ειπε οτι θελω να εχω καλα ξεμπερδεματα μαζι σου??? shot.gif shot.gif
Δεν αλλαζω γνωμη...για τον 1σο της Καστοριας υπαρχουν ελπιδες (& μαλιστα πολλες!!) tongue.gif tongue.gif
Θελω μπαν τωρα!!! smiley.gif
basket4
QUOTE(G_7 @ Mar 4 2008, 15:07 ) *
Και ποιος σου ειπε οτι θελω να εχω καλα ξεμπερδεματα μαζι σου??? shot.gif shot.gif
Δεν αλλαζω γνωμη...για τον 1σο της Καστοριας υπαρχουν ελπιδες (& μαλιστα πολλες!!) tongue.gif tongue.gif
Θελω μπαν τωρα!!! smiley.gif

θες μπαν?
ενταξει θα το εχεις.
κ σε παρακαλω μη βγαινεις offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif

κρατα τον ασσο σου. evilmonkey.gif
touch2008
QUOTE(basket4 @ Mar 4 2008, 12:30 ) *
8η Αγωνιστική

Εχουν να σκασουνε μπομπες.....
basket4
QUOTE(touch2008 @ Mar 4 2008, 15:55 ) *

τι εννοεις? blink.gif
Rondo
Ας γίνει διπλό στην Καστοριά... Ολόκληρο ταξίδι από την Αθήνα θα κάνω να πάω να το δω... wink.gif
kopa5
QUOTE(myt2 @ Mar 2 2008, 17:33 ) *
NAI αλλα με την Κοχ να σπαει το χερι και να μην μπορει να βοηθησει. Δυσκολα τα πραγματα για το σπορτιγκ. Εχει πολυ δύσκολο προγραμμα και θα κινδυνεψει σιγουρα

Ο Σπόρτιγκ χωρίς τη Κοχ είναι ομάδα Α2. Πως αλλάζουν τα πράγματα!
Μάλλον βρήκαμε τον τέταρτο που θα πέσει...
tissiaPa
αποκτα ενδιαφερον το πρωταθλημα στις τελευταιες θεσεις.εξαρχεια-χιος για μενα ειναι το ματς της αγωνιστικης.Δυστυχως το σπορτινγκ θα ναι μιση ομαδα αλλα δυσκολα θα πεσει.πηρε το αυτι μου για αποχωρηση μιας ξενης,ξερετε κατι?
outSider
QUOTE(touch2008 @ Mar 4 2008, 13:55 ) *

Την μπόμπα της αγωνιστικής τη βλέπω από τον Αίαντα ohmy.gif

ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΕ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ -> 2
ΜΙΚΡΑΣ Β ΓΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ -> 2
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΓΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛ. - ΑΠΣ SIEMENS -> 1
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ - ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ -> 1
ΑΟ ΑΣΤΗΡ ΕΞΑΡΧ. - ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ ΓΣ -> 2
ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ -> 2
ΜΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ -> 1

Υ.Γ. Πάμε γερά ρε θρυλάκο σήμερα στο Λονδίνο. shot.gif
Θα το σηκώσουμε το κατσαρόλι φέτος icon_drunk.gif icon_drunk.gif laugh.gif laugh.gif
offtopic.gif offtopic.gif peace.gif peace.gif
sch
Ανακοίνωση Επιτροπής Πρωταθλημάτων
Λόγω κωλύματος του ΔΑΚ Πτολεμαΐδας, ο αγώνας ΓΑΣ Απόλλων Πτολεμαΐδας – ΑΠΣ Siemens της 8/3/2008, για το πρωτάθλημα Α1’ Κατηγορίας Γυναικών, αντί ώρας 17:00, θα διεξαχθεί ώρα 15:00

basket.gr
sch
Α1 Εθνική Γυναικών - διαιτητές
Σάββατο 8 Μαρτίου
Σπόρτιγκ 5μ.μ. Σπόρτιγκ-Εσπερίδες, Ανδρικόπουλος-Τσώνος Μ (Σίδερης)
Μίκρας Β 5μ.μ. Μ.Αλέξανδρος-Πανιώνιος, Παπαδόπουλος Θ-Μερτζάνης (Σκούλος)
Πτολεμαϊδας 3μ.μ. Απόλλων Πτ.-Siemens, Ταρενίδης Στ-Γιαμούζης (Βαλταδώρος)
Εργάνης 5μ.μ. Αθηναϊκός-Άρης Χολ., Σώμος-Θεονάς (Σγουρός)
Στρέφη 5μ.μ. Αστέρας Εξ-Παγχιακός, Διαμαντής-Παντελίδης (Αγγελόπουλος)
Ιβανώφειο 5μ.μ. Ηρακλής-Αίας Ευ., Πουρσανίδης Κ-Κεμενετζή (Χαρισόπουλος)
Άργους Ορ. 4μ.μ. Καστοριά-Παναθηναϊκός, Αργυρού-Μπλέτσας (Παπασυμεών)

basket.gr
baska
Δυσάρεστο γεγονός για την siemens, η Αμβροσία Άντερσον μάζεψε τα πραγματά της και έφυγε χωρίς να ενημερώσει κανέναν και μάλιστα την προηγούμενη μέρα είχε τακτοποιηθεί οικονομικά. Τώρα γιατί το έκανε κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριά!
tazaki
ευκαιρια λοιπον να φυγουν καποιες παικτριες που αξιζουν απο την ομαδα του ηρακλη. 41.gif 41.gif 41.gif με αφορμη αυτα που ειπωθηκαν πριν για την ομαδα..
basket4
ισχυει οτι απο πτολεμαιδα και ηρακλη αποτελουν παρελθον οι Κυρατζης και Δεμερτζης αντιστοιχα??? blink.gif blink.gif
tzitzi7
Η Πτολεμαιδα στο παιχνιδι με τον Πανιωνιο ηδη ειχε αλλαξει προπονητη.Τη θεση του Κωστα Κυρατζη εχει παρει ο Γιαννης Τσιμπης που στην αρχη της περιοδου ηταν προπονητης του Ηρακλη και στη συνεχεια ειχε μεταφερθει στο αντρικο τμημα του Ηρακλη...
baska
QUOTE(basket4 @ Mar 6 2008, 18:06 ) *
ισχυει οτι απο πτολεμαιδα και ηρακλη αποτελουν παρελθον οι Κυρατζης και Δεμερτζης αντιστοιχα??? blink.gif blink.gif

Ναι, ισχύει ότι και οι δύο αποτελούν παρελθόν.
nini
QUOTE(baska @ Mar 7 2008, 10:40 ) *
Ναι, ισχύει ότι και οι δύο αποτελούν παρελθόν.

καλησπέρα!

πάντως αν ο τσιμπής έμενε ΄για όλη την σεζόν μπορεί ο Ηρακλής να μην είχε αυτά τα προβλήματα!
baska
QUOTE(nini @ Mar 7 2008, 16:19 ) *
καλησπέρα!

πάντως αν ο τσιμπής έμενε ΄για όλη την σεζόν μπορεί ο Ηρακλής να μην είχε αυτά τα προβλήματα!

Ο Ηρακλής κάθε χρόνο αντιμετωπίζει προβλήματα και οι προπονητές έρχονται και φεύγουν. Δεν ξέρω αν όλα ξεκινάνε λόγω οικονομικών ή συμβαίνει κάτι άλλο. Καλό θα ήταν μια τέτοια ιστορική ομάδα να είναι ιδιαίτερα προσεκτική από του χρόνου!
tzitzi7
QUOTE(baska @ Mar 7 2008, 23:59 ) *
Ο Ηρακλής κάθε χρόνο αντιμετωπίζει προβλήματα και οι προπονητές έρχονται και φεύγουν. Δεν ξέρω αν όλα ξεκινάνε λόγω οικονομικών ή συμβαίνει κάτι άλλο. Καλό θα ήταν μια τέτοια ιστορική ομάδα να είναι ιδιαίτερα προσεκτική από του χρόνου!

Καλημερα!

Μια διευκρινιση...ο Τσιμπης ουσιαστικα πηρε μεταγραφη απο το γυναικειο τμημα στο αντρικο του Ηρακλη. Περισσοτερο μοιαζει επιλογη της διοικησης του Ηρακλη γιατι και το αντρικο δεν τα πηγαινε καλα με τον προηγουμενο προπονητη.
tissiaPa
QUOTE(tazaki @ Mar 6 2008, 17:48 ) *
ευκαιρια λοιπον να φυγουν καποιες παικτριες που αξιζουν απο την ομαδα του ηρακλη. 41.gif 41.gif 41.gif με αφορμη αυτα που ειπωθηκαν πριν για την ομαδα..

χαχαχαχα.Ποιες ειναι αυτες?Τετοια ποσοστα ουτε ομαδα α' τοπικου δεν εχει.Ο ηρακλης χαντακωθηκε οταν εφυγαν χαλιβερα,σπανιδου.
Tom & Jerry
Αποτελέσματα:

Κέρδισαν πολλά οι εσπερίδες.. έχασε ο Παναθηναϊκός, κέρδισε ο Παγχιακός, έχασε η Siemens.
Sin7
κέρδισε και ο Αθηναϊκός
baska
Κέρδισε ο Πανιώνιος!
politen
SPORTING 53 - 79 ESPERIDES RAVENN
MEGAS ALEXANDROS 61 - 73 PANIONIOS
ATHINAIKOS 59 - 47 ARIS HOLARGOU
ASTERAS EXARHION 69 - 84 PAGHIAKOS
womanplayer
μονο το Ηρακλης Ευοσμος δεν ξερουμε, τυπικη υποθεση εξαλλου ειναι πεσμενοι και οι 2
womanplayer
QUOTE(G_7 @ Mar 4 2008, 14:32 ) *

8η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας Σκ

θα θελες ...
sch
QUOTE(womanplayer @ Mar 8 2008, 22:24 ) *
μονο το Ηρακλης Ευοσμος δεν ξερουμε, τυπικη υποθεση εξαλλου ειναι πεσμενοι και οι 2

κέρδισε ο εύοσμος 67-69
sch
1 ESPERIDES RAVENNA 38 (21)
2 PANIONIOS 37 (21)
3 ATHINAIKOS 35 (21)
4 ARIS HOLARGOU 35 (21)
5 PANATHINAIKOS 33 (21)
6 APOLLON PTOLEMAIDAS 34 (21)
7 MASK COSMOPEL 32 (21)
8 SPORTING 31 (21)
9 MEGAS ALEXANDROS 31 (21)
10 SIEMENS 30 (21)
11 PAGHIAKOS 30 (21)
12 ASTERAS EXARHION 28 (21)
13 IRAKLIS 24 (21)
14 AIAS EVOSMOU 23 (21)
kat
QUOTE(Sin7 @ Mar 8 2008, 17:01 ) *
κέρδισε και ο Αθηναϊκός

Αρκετά δύσκολα και νομίζω ότι το σκορ είναι λίγο πλασματικό.Το ματς ήταν αμφίροπο όλη την διάρκεια εκτός τα τελευταία 5 με 7 λεπτά λόγω και της κούρασης των παικτριών του Χολαργού.Στοίχισε η απουσία της Κεχαγιά και η φυγή (?) της Ζότοβα.Δεν μπορώ να καταλάβω πως ο Αθηναϊκός με τέτοιο υλικό δεν παίζει πολύ καλύτερα και θεαματικά από που έπαιξε σήμερα..Για μένα είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τον Χολαργό αλλά δεν το έδειξαν ούτε το δείχνουν..Πολύ φιλότιμη η προσπάθεια των παικτριών του Χολαργού αλλά είναι πολύ λίγες αρηθμητικά...Ο Αθηναικός έκλεισε αρκετά καλά την Μεντιόλα....Πολλές χαμένες προσπάθειες χωρίς άμυνα από τον χολάργό που του στοιχισαν αλλά και από την Κουντουρά...Της οποίας η πολύ καλή εμφάνιση δεν χάλασε από τα αρκετά χαμενά ελεύθερα σουτ κάτω από το καλάθι...
sch
Ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου πραγματοποίησαν οι Εσπερίδες. Η ομάδα της Καλλιθέας δίχως να αντιμετωπίσει πρόβλημα επιβλήθηκε του Σπόρτιγκ- ο οποίος δεν είχε στη διάθεσή του την Κάρι Κοχ και παρουσιάστηκε εμφανώς αποδυναμωμένος- στα Πατήσια με 79-53, με κορυφαίες τις Καλτσίδου (20π) Σαρέγκου (18 π) και Μπόνη (12 π).
Σε απόσταση ενός βαθμού πίσω από την ομάδα του Αλέκου Δάγλα παρέμεινε ο Πανιώνιος, οποίος έκαμψε την αντίσταση του Μ. Αλεξάνδρου στη Μίκρα με 73-61, ένεκα της καταπληκτικής εμφάνισης της Έριν Θορν (28 π, 8 ρ., 6 ασ.). Με αμυντική συνέπεια στην επανάληψη και κυρίως στο τελευταίο δεκάλεπτο, και έχοντας σε καλή μέρα τη Βασιλεία Γκουζίνη (19 π), και παίρνοντας σημαντικές βοήθειες από τη Λίτσα Κουντουρά (14 π, 11 ριμπ) κάτω από τη ρακέτα, ο Αθηναϊκός επικράτησε με 59-47 του Άρη Χολαργού στον Βύρωνα, καλύπτοντας τη διαφορά της πρώτης αναμέτρησης (είχε ηττηθεί με 11).
Ο Απόλλων Πτολεμαΐδας είχε εύκολο απόγευμα απέναντι στην ελλιπή Siemens (δεν αγωνίστηκαν, Καραμπατζάκη και η Άντερσον που έφυγε εντός της περασμένης εβδομάδας) , την οποία υπέταξε με 74-54, με κορυφαία την Ντέιβις (31 π, 15 ριμπ.).
Η Καστοριά κατέκτησε το ροζ φύλλο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (77-62), έχοντας καθ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης τον έλεγχο του παιχνιδιού, ο Παγχιακός πέρασε από τα Εξάρχεια (69-84), πραγματοποιώντας άλμα παραμονής, και βάζοντας παραλλήλως τέλος σε οποιαδήποτε ελπίδα σωτηρίας των αντιπάλων τους, ενώ ο Εύοσμος κατέκτησε τη δεύτερη νίκη του εφέτος, καθώς επιβλήθηκε με 69-67 του Ηρακλή στο Ιβανώφειο, ο οποίος αγωνίστηκε δίχως της ξένες του και από εδώ και στο εξής θα πορευθεί χωρίς αυτές.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ – SIEMENS 74-54

Διαιτητές: Ταρενίδης Στ., Γιαμούζης
Δεκάλεπτα: 19-12, 26-26, 45-40, 74-54

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ (Τσιμπής): Παπαδημητρίου 3(1), Κυρκοπούλου 6, Ντάμπη, Τζιάτα, Τοκμάκη 4, Σπανίδου 5(1), Καραδήμα 2, Μέρφι 21(3), Ντέιβις 31 (15ρ.).
SIEMENS (Κοκκινόπουλος): Δαβιτίδου 2, Τελίδου 13(1), Καζαντζίδου 11(1), Σταυρίδου 11(2), Γιαννοπούλου 4(1), Κυριάκου, Μούλη, Κουίγκλεϊ 13.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 77-62

Δεκάλεπτα: 18-20, 36-31, 61-41, 77-62
Διαιτητές: Αργυρού, Μπλέτσας

ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Δημητριάδης): Ουίλιαμς 7(1), Κινκεβιτσιένε 20(5), Γιαννουζάκου 9(2), Παπαμιχαήλ 4, Γεωργίου 3(1), Ζέρβα 19, Γιαννάκη, Γεωργοπούλου, Χριστοφοράκη 15, Βλάχου.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Κεραμιδάς): Σπαθάρου 5(1), Σταμάτη 11(1), Παπαηλία 3(1), Κόγγινς 5(1), ΝικολαΪδου 4, Σκίμπε 19(1), Ξάνθου, Γιαλιτάκη 15, Κυριακοπούλου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ – ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ 69-84

Δεκάλεπτα: 24-27, 33-47, 52-68, 69-84
Διαιτητές: Διαμαντής, Παντελίδης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ (Αρβανίτης): Κοτζή 6(1), Καρασταμάτη 2, Χόσκινς 17(1), Βολωνάκη 12(2), Σταμπούλρου 5(1), Χαλικιά 12(1), Κάρβερ 12(2), Ισκιόγλου 3, Λιάγκα.
ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ (Μωυσιάδης): Μπλου 21(1), Βαλέτα 15(2), Τσόχα, Χαλιβελάκη 5, Καλοπίτα 2, Τσαρούχα, Σερέτη 1, Μαστρογιαννίδου 2, Ρόμπερτς 17, Δάφκου 15, Κονταξάκη, Ζικυρίδου 6.

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 67-69

Δεκάλεπτα: 13-14, 19-10, 20-21, 67-69
Διαιτητές: Πουρσανίδης, Κεμενετζή

ΗΡΑΚΛΗΣ (Κιρκούσης): Βλάνη 15(2), Κατωπόδη 12, Αναστασιάδου 6, Τρέμκατζη 15(1), Κασάπη 3(1), Καζάτζη, Μπιμπίρη 16(2).
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Μακρίδου): Γιοσμά, Σιμητοπούλου 1, Γρίβα 16(2), Μιλοβάνοβιτς 11(1), Κουάγιε 28(1), Γραμματικοπούλου 2, Καπετάνιου, Ταμουτσέλη 11.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 61-73

Δεκάλεπτα: 14-20, 27-29, 38-50, 61-73
Διαιτητές: Νικολούλης, Μερτζάνης

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Συρόπουλος): Σκουντζού 2, Δημητράκου 20(1), Χατζάκου 7(2), Σπυριδοπούλου 2, Χολέβα 11(3), Ριβς 19(2), Κουφογιάννη.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κορωναίος): Σταυρακάκη 12(3), Δελή 10(2), Βασιλείου, Θορν 28(5), Παναγιωτοπούλου, Χαλιβέρα 3, Σαμορούκοβα 6, Κουίναν 12(2), Γιαννακοπούλου 2.

ΣΠΟΡΤΙΓΚ – ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ 53-79

Δεκάλεπτα: 15-29, 30-43, 36-62, 53-79
Διαιτητές: Ανδρικόπουλος, Τσώνος

ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Τσεμπέρης): Γανωτή 2, Μπαρμπερίδου, Νταή 5(1), Κασάπογλου 8(1), Μπαλτά 4, Μουζάκη 2, Τιέρνι 16, Βεντούρα 2, Μάλαμα 14, Μπινιώρη.
ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ (Δάγλας): Καλέτζου 7(1), Καλογήρου, Καβάσιλα, Χατζηνικολάου 8, Τσέρου 6, Καλτσίδου 20(4), Σαρέγκου 18(2), Μπόνη 12(4), Πασχοπούλου 4, Πάνου, Λάμπερτ, Ντέιβις 4.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 59-47

Δεκάλεπτα: 17-11, 30-28, 42-38, 59-47
Διαιτητές: Σώμος, Θεωνάς

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καλογερόπουλος): Δασκαλοπούλου 2, Μαγαλιού, Φάρις, Τσουρή, Γκουζίνη 19(1), Γκερλντς 9(1), Κοσμά 13(1), Χαϊκάλη 2, Κουντουρά 14.
ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Μαυρίδης): Τζεγιαννάκη 7, Μαγκλάρα 11(1), Σωτηρίου 11, Σπαθάρη, 5, Ροίδου 2, Μεντιόλα 8, Κερ 8.

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής (23/3):
Πανιώνιος – Σπόρτιγκ,
Siemens – Μέγας Αλέξανδρος,
Άρης Χολαργού – Απόλλωνας Πτολεμαϊδας,
Παναθηναϊκός – Αθηναϊκός,
Εσπερίδες – Αστέρας Εξαρχείων,
Παγχιακός – Ηρακλής,
Αίας Ευόσμου – Καστοριά

basketblog.gr & superbasket.gr
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.