Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BOΥΡΕΙΟΣ Α.Ο.Λ. Χίου
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γ Εθνική
Basketball is Life
ΒΑΟΛ Χίου Επίσημη Ιστοσελίδα www.vaolchios.gr
Αφού ανανέωσε με τους 9 από τους περσινούς 12 έκλεισε και 4 πολύ καλές μεταγραφές ήδη:
1) Λεωνίδας Μπουμπάρης Γεν 1995 Θέση 5. Επιστρέφει στο Βούρειο ΑΟΛ Χίου όπου έπαιξε από παμπαίδας μέχρι και τα 18 του. Σπουδές στην Κρήτη και 2 χρόνια στον Εργοτέλη 1 στο Δειληνό και 1 στον ΟΦΗ
2) Γιάννης Σαμιώτης Γεν. 1995 Θέση 2. Επιστρέφει στη Χίο (Αγωνίστηκε από παμπαίδας μέχρι και τα 18 του Στους ΙΩΝΕΣ Χίου, Σπουδές σε ΤΕΦΑΑ Αθήνας, Αγωνίστηκε σε ΑΟ Χαλανδρίου στη Γ και Β Εθνική για 4 χρόνια
3) Βαγγέλης Τσουρής Θέση 3 Γεν 1985 Τις 3 τελευταίες χρονιές στον Όμηρο Καλλιμασιάς Χίου πριν στον Ίκαρο Ικαρίας
4) Πρόδρομος Αγγελίδης Θέση 3-4 Γεν 1988 2013-15 στον ΦΟΒ Χίου, 2015-16 αγωνίστηκε στην Γ’Εθνικη με την ομάδα της Χ.Α.Ν.Θ οπου πανηγύρισε την άνοδο στην ΒΈθνική μέσω μπαράζ ενω πέρσι έπαιξε στον Αρη Νίκαιας οπου τερμάτισε 8ος και θα βρεθεί αντίπαλος φέτος αφου ειναι στον ίδιο όμιλο με τον ΒΑΟΛ.

Ψάχνει ακόμα ένα PF και ένα PG
Basketball is Life
Μετά τη δημοσίευση των βάσεων των βαθμολογιών για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ειδικότερα στα τμήματα: Πανεπιστήμιο Αιγαίου Χίος Σχολή Επιστημών της Διοίκησης Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών,Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης, αλλά και στις Σχολές Εμπορικού Ναυτικού (Μηχανικών και Πλοιάρχων)Ο ΒΑΟΛ Χίου ομάδα με παράδοση στα τμήματα υποδομής με 8 Τμήματα Ανδρικά και γυναικεία, καλεί όποιο παιδί αγόρι ή κορίτσι που αγαπάει το μπάσκετ και μετοικήσει ως φοιτητής/φοιτήτρια στη Χίο να συνεχίσει να παίζει Μπάσκετ με τα χρώματά του.Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους του ΒΑΟΛ στέλνοντας μήνυμα στην επίσημη σελίδα του ΒΑΟΛ στο facebook ή Πατήστε εδώ για Email


Επίσης:



O BΟΥΡΕΙΟΣ Α.Ο.Λ. Χίου, συμμετέχοντας για την χρονιά 2017-2018 στον 2ο όμιλο του Νότου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας, καλεί όποιους αθλητές έχουν κληθεί να υπηρετήσουν την θητεία τους αυτή την εποχή και έχουν εμπειρία σε Εθνική κατηγορία να έρθουν σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους της ομάδας, στέλνοντας μήνυμα στην επίσημη σελίδα του ΒΑΟΛ στο facebook ή Πατήστε εδώ για Email για να υπάρξει κάποια συννενόηση για το πως και πότε μπορούν να δοκιμαστούν στην ομάδα μας, έτσι ώστε να υπηρετήσουν τη θητεία τους στη Χίο παίζοντας ταυτόχρονα μπάσκετ στο ΒΑΟΛ.

Click to view attachment

Basketball is Life
Σε άλλες 2 μεταγραφές προχώρησε ο ΒΑΟΛ:
5) Αλέξανδρος Βούτας Θέση 4 Γεν 1994, πέρσι αγωνίζονταν στον Πειραϊκό Σύνδεσμο στην Α’ Κατηγορία της ΕΣΚΑΝΑ.
6) Μιχάλης Γεωργαντάς Θέση 5 Γεν 1985, τα δυό τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Αιγέα Χίου.
Από το περσυνό roster δεν θα ακολουθήσει στην Γ' Εθνική ο Γιώργος Κέλογλου (Θέση 4)
Basketball is Life

Προ των πυλών βρίσκεται πλέον το 3ο Τουρνουά Μπάσκετ Ανδρών "Θοδωρής Τριπολίτης" που διοργανώνει ο ΒΑΟΛ Χίου στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή του και το οποίο πλέον τείνει να γίνει θεσμός. Μετά την μεγάλη επιτυχία των δύο προηγούμενων τουρνουά με τη συμμετοχή των κορυφαίων ομάδων του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών Χίου, η φετινή διοργάνωση γυρίζει σελίδα... Με την αρωγή του συνδιοργανωτή Δήμου Χίου και τη συμπαράσταση του ΝΠΔΔ Χίου και της ΤΕ Χίου, θα βρεθούν στο παρκέ του Κλειστού, σε μια πρόβα τζενεράλε εν όψη του ξεκινήματος της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο ιστορικός ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ (Β΄ Εθνική), ο ισχυρός ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (Γ΄ Εθνική), ο ΑΣ ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ (Α΄ Χίου) και φυσικά ο Πρωταθλητής Αιγαίου ΒΑΟΛ Χίου στο κατώφλι της 3ης του συμμετοχής στη Γ΄ Εθνική την τελευταία δεκαετία. Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου και το Σαββατοκύριακο 30/9 και 1 Οκτωβρίου όσοι επιλέξουν να βρεθούν στις κερκίδες του Κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου Χίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 6 συναρπαστικούς αγώνες αφιερωμένους στη μνήμη του 19χρονου αθλητή του Βούρειου που έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων εξ αιτίας τροχαίου 3 χρόνια πριν... Στο χώρο του Κλειστού θα λειτουργήσει, όπως κάθε χρόνο, έκθεση φωτογραφίας από τη σύντομη αλλά πολύπλευρη αθλητική και κοινωνική ζωή του Θοδωρή, ενώ καθ΄όλη τη διάρκεια των αγώνων θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση χρημάτων που θα δοθούν στην Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (Νεοχώρι, Χίος). Με την ελπίδα ο Θοδωρής να αποτελέσει την αφορμή για περισσότερη προσοχή στους δρόμους και σεβασμό των κανόνων του ΚΟΚ από όλους ώστε να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα στην άσφαλτο, σας καλούμε να παρακολουθήσετε αγωνιζόμενες τις σπουδαίες ομάδες του φετινού τουρνουά, να συνδράμετε στην ενίσχυση των παιδιών της Στέγης και να κρατήσετε ζωντανή τη μνήμη του Θοδωρή μέσα από το 3ο Τουρνουά του και το φωτογραφικό ταξίδι της ζωής του...
Ανακοίνωση στο επίσημο site του ΒΑΟΛ (www.vaolchios.gr)
Basketball is Life
29/09 "ΘΟΔ. ΤΡΙΠΟΛΙΤΗΣ" 1η ΜΕΡΑ


Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και με το ζωντανό χαμόγελο του Θοδωρή να δεσπόζει στο Κλειστό Γυμναστήριο της Χίου και το φωτογραφικό ταξίδι της σύντομης ζωής του να υποδέχεται το φίλαθο κοινό, ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής (29/9) το αναβαθμισμένο 3ο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Ανδρών του ΒΑΟΛ Χίου στη μνήμη του Θοδωρή Τριπολίτη...

ΟΜΗΡΟΣ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 38 - 77

Στον αγώνα που άνοιξε τη διοργάνωση ο ΚΑΟ Μελισσίων επικράτησε εύκολα του ΟΜΗΡΟΥ Καλλιμασιάς που αγωνίστηκε με απουσίες. Η αθηναϊκή ομάδα πήρε από την αρχή το προβάδισμα και δε δυσκολεύτηκε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα παρατάσσοντας μία συμπαγή ομάδα με προσανατολισμό στο παιχνίδι της και ιδιαίτερο βάθος πάγκου. Μάλιστα η ομάδα του Δήμου Πεντέλης δεν χρησιμοποίησε όλα τα όπλα της κάτι που αναμένεται να κάνει στη συνέχεια του τουρνουά. Από την ομάδα της Καλλιμασιάς το σκορ οδήγησε ο Μανώλης Χατζηλάμπρου με 14(1) στην πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα της ομάδας του Δημήτρη Μπόλια.

Δεκάλεπτα:14-23, 03-23, 13-11,08-20

Διαιτητές: Λουκαράκης - Γιακούμας
ΟΜΗΡΟΣ Καλλιμασιά (Μπόλιας) Μοσχούρης 6, Λαμπρινούδης 3, Χατζηλάμπρου 14(1), Φεγκουδάκης 2, Μακρίδης 3, Αλεξάκης 4, Φουντουλάκος, Αγγελίδης, Μενδώνης 2, Μιχαλιός 4
ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (Σταϊκόπουλος) Παππάντζας 6(1), Τζωρτζόπουλος 16(3) , Ζήρος 11(1), Βαρθακοκοίλης , Κοντός 7(1), Καλογερόπουλος 6(2), Καραχάλιος 12, Πανταζής 5(1), Σταμέλος 2, Βούλγαρης , Κύριος 3, Κυπαρίσης 9 (1)



ΒΑΟΛ Χίου - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 75 - 70

th tripolitis 2017 vaol pgs 75 70Με νίκη ξεκίνησε το τουρνουά ο ΒΑΟΛ Χίου καθώς μπροστά σε αρκετό κόσμο, επικράτησε με 75-70 του Πανελληνίου μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Η ομάδα του Παντελή Βούλικα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση και έφτασε δίκαια στη νίκη απέναντι στον ισχυρό αντίπαλό της. Πιεστική άμυνα, έλεγχος του ρυθμού, γρήγορο μπάσκετ αλλά και περιφερειακή ευστοχία (9 τρίποντα) ήταν τα χαρακτηρηστικά για τον Βούρειο με σημαντικότερο όλων τον πλουραλισμό στην επίθεση όπου είχε ...σχεδόν 5 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Ο αγώνας υπήρξε ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκειά του με τους πρωταθλητές Αιγαίου να ξεφεύγουν με +11 στην 3η περίοδο και από κει και πέρα να φτάνουν ψύχραιμα στην τελική επικράτιση. Ο Βούρειος που αγωνίσθηκε χωρίς τον τραυματία Μιχάλη Γεωργαντά και τον απόντα Μάκη Αγγελίδη, εκμεταλεύθηκε την κυριαρχία του Λεωνίδα Μπουμπάρη (17π.) μέσα στη ρακέτα και χειροκροτήθηκε για την προσπάθειά του από τον κόσμο που παρακολούθησε τον αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 16-18, 23-19, 27-21, 09-12.

Διαιτητές: Λουκαράκης - Αναστασάκης.

ΒΑΟΛ Χίου (Βούλικας - Συμιακάκης) Βούτας 3(1), Χριστοβασίλης, Ανδρουλάκης 11(3), Σουλίκας 2, Καραφαντής, Μπουμπάρης 17, Τσουρής 10(1), Σαμιώτης 7, Νακόπουλος 2, Τροβάς 14(3), Δ. Κωνσταντινάκος, Π. Κωνσταντινάκος 9(1).

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ (Μπουλιάκης - Λαμπράκης) Σακελαρόπουλος 5(1), Χριστοφίδης, Τίμον Χατζής, Μπαστέκης 12, Ξύδης 4, Φωτόπουλος 8(1), Μπουργανός 8(1), Σπυριδάκης 10, Οκουνκμπούα, Θεοδωσίου.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου

17:45 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ - ΟΜΗΡΟΣ

19:30 ΒΑΟΛ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ
Basketball is Life
"ΘΟΔ. ΤΡΙΠΟΛΙΤΗΣ" 2η ΜΕΡΑ

Με νίκες του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ και των ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ συνεχίστηκε η 2η ημέρα του 3ου Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Ανδρών "Θοδωρής Τριπολίτης" παρουσία αρκετού κόσμου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Χίου.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ - ΟΜΗΡΟΣ 65-47

Στον πρώτο αγώνα της ημέρας ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ επικράτησε εύκολα με 65-47 επί του ΟΜΗΡΟΥ Καλλιμασιάς που πάντως πραγματοποίησε αρκετά καλύτερη εμφάνιση από αυτή της πρεμιέρας. Με απώλειες παρατάχθηκαν και οι δύο ομάδες που έπαιξαν όμορφο μπάσκετ κατά διαστήματα με τον σύλλογο των ολυμπιονικών να ξεφεύγει από νωρίς και να φτάνει χωρίς προβλήματα στη νίκη.

Διαιτητές: Γιακούμας - Λουκαράκης.

Τα δεκάλεπτα: 22-10, 18-03, 13-20, 12-14
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ (Μπουλιάκης – Λαμπράκης) Σακελαρόπουλος 10, Χριστοφίδης 2, Τίμον Χατζής 2, Μπαστέκης , Ξύδης 8, Φωτόπουλος 6, Μπουργανός , Σπυριδάκης 17, Οκουνκμπούα 13, Θεοδωσίου 7.
ΟΜΗΡΟΣ Καλλιμασιάς(Μπόλιας) Χατζηλάμπρου 14(1), Μοσχούρης 2, Λαμπρινούδης 12(2), Μαμαλής 2, Φεγκουδάκης 3, Αλεξάκης 6(2), Μακρίδης 3, Ζυγούρης , Σιδέρης, Φουντουλάκος , Μιχαλίος 5(1)



ΒΑΟΛ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 62-72

Στον άλλο αγώνα της ημέρας ο ΒΑΟΛ Χίου ηττήθηκε από τον ΚΑΟ Μελισσίων με 62-72. Οι διοργανωτές εμφανίστηκαν χωρίς την ενέργεια της πρεμιέρας και κάνοντας αρκετά αβίαστα λάθη ηττήθηκαν δίκαια από τους φιλοξενούμενους που παρουσιάστηκαν με πολύ πιο γεμάτο ρόστερ και λύσεις μέσα και έξω από τη ρακέτα. Ο ΚΑΟ Μελισσιών πήρε από την αρχή το προβάδισμα εκμεταλλευόμενος το μουδιασμένο ξεκίνημα της ομάδας του Παντελή Βούλικα. Η διαφορά ξέφυγε λίγο πιο πάνω από τους 10π. (+16 το ζενίθ της) με τον Βούρειο να προσπαθεί αλλά να μην μπορεί να τη μειώσει περισσότερο από το -6. Στα θετικά το ντεπούτο του Μάκη Αγγελίδη (8π.) που έδειξε πως παρά την μόνιμη απουσία του στην Αθήνα μπορεί να αποτελέσει σημαντικό γρανάζι στη μηχανή του ΒΑΟΛ Χίου.

Διαιτητές: Λουκαράκης - Γιακούμας

Τα δεκάλεπτα: 13-22, 15-13, 16-21, 18-16.

ΒΑΟΛ Χίου (Βούλικας - Συμιακάκης) Σαμιώτης 5(1), Βούτας 4, Ανδρουλάκης, Σουλίκας 9(1), Καραφαντής 2, Αγγελίδης 8, Τσουρής 14(1), Μπουμπάρης 7, Νακόπουλος, Τροβάς 2, Δ. Κωνσταντινάκος, Π. Κωνσταντινάκος 9(1).

ΚΑΟ Μελισσίων (Σταϊκόπουλος) Παλάτζας 2, Τζωρτζόπουλος 12, Κυπαρίσης 8, Ζήρος 5, Βούλγαρης 16(2), Κοντός 6, Καλογερόπουλος 13(3), Τζέμης 7, Πανταζής, Κύριος 4, Σταμέλος, Καραχάλιος.

Το Τουρνουά ολοκληρώνεται την Κυριακή (1/10) με τους αγώνες:

17:15 ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

19:00 ΟΜΗΡΟΣ - ΒΑΟΛ
Basketball is Life
"ΘΟΔ. ΤΡΙΠΟΛΙΤΗΣ" 3η ΜΕΡΑ


Φωτογραφίες από τις 3 μέρες του τουρνουά ΕΔΩ


Με την ιαχή "Θοδωρής" από τα παιδιά των τεσσάρων ομάδων που συμμετείχαν στη φετινή λαμπρή διοργάνωση ολοκληρώθηκε το 3ο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Ανδρών "Θοδωρής Τριπολίτης". Κι ήταν τόσο δυνατό αυτό το "Θοδωρής" που δόνησε όχι μόνο το Κλειστό της Χίου και τις καρδιές όσων βρέθηκαν εκεί, αλλά σου έδινε την αίσθηση πως έφτανε ψηλά εκεί που ζει για πάντα το άσβεστο χαμόγελο του... Ο ΚΑΟ Μελισσίων επικράτησε με 72-64 του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ και κατέκτησε αήττητος την πρώτη θέση, ακολουθούμενος από τον διοργανωτή ΒΑΟΛ Χίου που ολοκλήρωσε το Τουρνουά με νίκη 48-73 επί του ΟΜΗΡΟΥ Καλλιμασιάς. Στην 3η θέση ο Σύλλογος των Ολυμπιονικών (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ) και στην 4η ο Σύλλογος του Ολυμπιονίκη Νίκου Σύλλα (ΟΜΗΡΟΣ Καλλιμασιάς). Τα τρόπαια στις 4 ομάδες απένειμαν τα μέλη της οικογένειας του Θοδωρή, ενώ αναμνηστικές πλακέτες στις φιλοξενούμενες ομάδες απένειμαν ο Δήμαρχος Χίου κ. Μανώλης Βουρνούς (ο Δήμος Χίου υπήρξε συνδιοργανωτής του Τουρνουά) και ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Χίου κ. Παντελής Καμπούρης. Ένα σεβαστό ποσό συγκεντρώθηκε στη μνήμη του Θοδωρή και παραδόθηκε από τους γονείς του Γιάννη και Μαρίνα Τριπολίτη στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης. Στο τέλος της τελετής λήξης ο Γιάννης Τριπολίτης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν για την λαμπρή ολοκλήρωση του 3ου τουρνουά στη μνήμη του παιδιού του και έκλεισε ευχόμενος υγεία σε όλους και συνιστώντας ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμό του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.



ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 72-64

Στον αγώνα που άνοιξε την 3η ημέρα του Τουρνουά ο ΚΑΟ Μελισσίων επικράτησε με 72-64 του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ και κατέκτησε δίκαια την 1η θέση στην τελική κατάταξη. Οι τυπικά γηπεδούχοι εκμεταλεύτηκαν το μεγαλύτερο ρόστερ τους και τις απώλειες του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ και οδηγούμενοι από τον παραγωγικότατο σήμερα Κυπαρίση (18π.) έφτασαν στη νίκη παρά την πίεση που προσπάθησαν να ασκήσουν οι "Ολυμπιονίκες" που είχαν μπροστάρη τον Ξύδη με 22(1).

Διαιτητές: Συμιακάκης - Αναστασάκης

Τα δεκάλεπτα: 15-10, 21-22, 18-16, 18-16.

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (Σταϊκόπουλος) Κύριος, Πανταζής, Βαρθακοκοίλης, Βούλγαρης 8(2), Κοντός 8, Κυπαρίσης 18, Ζήρος 10(3), Καλογερόπουλος 7, Παλάντζας 3(1), Καραχάλιος 14, Τζέμης 4.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ (Μπουλιάκης - Λαμπράκης) Σακελλαρόπουλος 12(2), Χριστοφίδης, Χατζής 3(1), Φωτόπουλος 16, Σπυριδάκης 5(1), Ουκουνμπόουα, Θεοδωσίου 5(1).



ΟΜΗΡΟΣ - ΒΑΟΛ 48-73

Με νίκη 48-73 και πολύ μεγάλο rotation ολοκλήρωσε ο ΒΑΟΛ τη συμμετοχή του στο 3ο Τουρνουά "Θοδωρής Τριπολίτης". Ο Βούρειος πήρε από την αρχή κεφάλι στο σκορ και δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα από του Καλλιμασιώτες που σήμερα αγωνίστηκαν χωρίς τον Μανώλη Χατζηλάμπρου. Χαρακτηριστικό για την ομάδα του Παντελή Βούλικα το γεγονός ότι σκόραραν και οι 12 αθλητές της με τους Λεωνίδα Μπουμπάρη (13π.) και Στέλιο Καραφαντή (11(3)) να οδηγούν επιθετικά τους νικητές. Από τον ΟΜΗΡΟ καλύτερος ο Γιάννης Αλεξάκης (15(2)) σε ένα όμορφο παιχνίδι που το φινάλε του βρήκε τους αρκετούς θεατές να χειροκροτούν και τις δύο ομάδες για τις προσπάθειές του.

Διαιτητές: Λουκαράκης - Μασσάς

Τα δεκάλεπτα: 14-22, 10-23, 14-17, 10-11.

ΟΜΗΡΟΣ Καλλιμασιάς (Μπόλιας) Μαμαλής, Μοσχούρης 9(2), Λαμπρινούδης 4, Τσουκάρης, Φεγκουδάκης 4, Αλεξάκης 15(2), Μακρίδης 2, Σιδέρης, Αγγελίδης 2, Φουντουλάκος 3(1), Μενδώνης 5, Μιχαλιός 4.

ΒΑΟΛ Χίου (Βούλικας - Συμιακάκης) Σαμιώτης 7(1), Βούτας 4, Ανδρουλάκης 2, Σουλίκας 5, Καράφαντης 11(3), Αγγελίδης 9, Τσουρής 2, Μπουμπάρης 13, Νακόπουλος 2, Τροβάς 6, Κωνσταντινάκος 3, Κωνσταντινάκος 9(1).

Τελική βαθμολογία:

ΜΕΛΙΣΣΙΑ 3-0 6β.

ΒΑΟΛ ΧΙΟΥ 2-1 5β.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 1-2 4β.

ΟΜΗΡΟΣ 0-3 3β.
Basketball is Life
22/10 (ANΔΡ) ΕΡΜΗΣ ΣΧ.-ΒΑΟΛ 89-51
Basketball is Life
Gkos
Μπραβο μαγκες !
Gkos
Βλεπω και αρκετο λαο ,μπραβο !
Basketball is Life
QUOTE (Gkos @ Nov 13 2017, 01:38 ) *
Βλεπω και αρκετο λαο ,μπραβο !


Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος βοηθάει πάρα πολύ. Γεμίζει το κλειστό ασφυκτικά σε κάθε εντός έδρας και "σπρώχνει" πολύ τα παιδιά στην προσπάθεια τους. Από κει και πέρα αναρωτιέται κανείς τι άλλαξε από το 12/13 που ήταν ο ΒΑΟΛ στην Γ΄πάλι και στο γήπεδο ερχόταν πολύ λίγος κόσμος. 2 πράγματα άλλαξαν : α) η ομάδα αποτελείται από πολύ γνώριμα και αγαπημένα στο χιώτικο μπασκετικό κοινό πρόσωπα τα οποία κατά μεγάλο ποσοστό είναι παιδιά του νησιού και οι υπόλοιποι είναι παιδιά που παίζουν πολλά χρόνια στο νησί και έχουν αγαπηθεί από την κερκίδα όπου κι αν έπαιξαν. β) βοηθάει πάρα πολύ το ότι ο ΒΑΟΛ πάει καλά και δεν απογοήτευσε το κοινό που πίστεψε σε αυτή την ομάδα από το καλοκαίρι. Να σημειώσω επίσης ότι δεν υπάρχουν έκτροπα και η κερκίδα που δίνει μαθήματα αθλητικής παιδείας αλλά και στήριξης στην ομάδα του νησιού πράγμα που δεν περνάει απαρατήρητο και στις δηλώσεις των αντιπάλων προπονητών και αθλητών.
Basketball is Life
Δηλώσεις από τον προπονητή του ΒΑΟΛ Παντελή Βούλικα , τον Προπονητή της ΑΕΕ Παναγίτσας Χαλκίδας Παναγιώτη Μιχαήλ, και τον αθλητή της ομάδας μας Μάκη Αγγελίδη ,μετά τον αγώνα για την 5η αγωνιστική του 1ου γύρου του 2ου ομίλου Νότου του πρωταθλήματος Γ΄Εθνικής : ΒΑΟΛ-ΑΕΕ Παναγίτσας Χαλκίδας 66-64 , στην TV Αλήθεια.

Basketball is Life
19/11(AΝΔ) ΝΙΚΗ ΑΜΑΡ.-ΒΑΟΛ 70-59

Basketball is Life
03/12 (ΑΝΔΡ) ΚΡΟΝΟΣ - ΒΑΟΛ 67-59
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.