Help - Search - Members - Calendar
Full Version: New Orleans Hornets
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pierce
New Orleans Hornets


Τα κουρελια....τσιμπανε (; ) ακομα





Προηγούμενο Ρεκόρ (2009-2010): 37-45
Leaders (2009-2010):
Πόντοι: David West (19)
Ριμπάουντ: Emeka Okafor (9)
Ασσίστ: Chris Paul (10.7)



Πιθανή βασική πεντάδα:

PG: Chris Paul
SG: Marco Belinelli
SF: Τrevor ARiza
PF: David West
C: Emeka Okafor

Υπόλοιπο ρόστερ:
Joe Alexander, Jerryd Bayless , Peps Mensah bonsu , Didier Mbenga, Aaron Gray, Willie Green, Quincy Pondexter, Peja Stojakovic, Marcus Thornton, Jason Smith

Offseason Moves :

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Trevor ARiza, Marco Belinelli, Jose Alexander, Willie green, Jason smith, Jerryd Bayless,

Έφυγαν: Darren Collison, James Posey, Julian Wright, Craig Brackins, Darius Songaila , Mustafa Shakur,

Προπονητης: Πρωτη χρονια του Μοντι Γουιλιαμς, ως πρωτος προπονητης, ξεκινησε ως βοηθος του Μακμιλαν στο Πορτλαντ, ειναι ο νεοτερος στην λιγκα (39) και περιμενουμε να δουμε πως θα ανταπεξελθει


Σχολιο:
Τασεις φυγης, απο τον (τραυματια στο μεγαλυτερο κομματι της σεζον περσι) σταρ της ομαδας, Κρις Πολ, οποτε αυτο μονο θετικα μαντατα δεν μπορει να ειναι για την ομαδα. Εδιωξαν τον πολυ καλο κολισον που καλυψε εν μερη το κενο του πολ περσι, και ενισχυθηκαν με τον Αριζα, ο οποιος ερχεται απο πολυ καλη σεζον με το χιουστον. Σιγουρα δεν θα παιρνει τα πολλα σουτ που ειχε εκει, αλλα θα συνειφερει και σε αλλους τομεις του παιχνιδιου. Τελευταια χρονια και για το υπερογκο συμβολαιο του χρονια τραυματια Στογιακοβιτς, κατι που θα αδειασει αρκετο χωρο στο σαλαρι καπ. Πιθανως να γινει και καποιο trade μεσα στη χρονια, ωστε να προσπαθησουν να κρατησουν τον Πολ στην ομαδα και να αλλαξουν τις ισσοροπιες. Διαφορετικα θα εχουν απλως μια αδιαφορη χρονια, και θα ξεκινησουν σιγα σιγα το rebuilding, λογικα χωρις τον Πολ....

Προβλεψη: 40 Νικες , 5οι στη Southwest , 10 οι στην Δυση

lakersdynasty
Απο το λιγο (μεχρι τωρα) που τους εχω παρακολουθησει εχω παρακολουθησει εχουν φτιαξει πολυ καλα δομημενη ομαδα.

Οι Αριζα και Μπελινελι ηταν δυο παικτες που χρειαζοταν πραγματικα ο Πολ στην περιφερεια.

ο Αριζα μπορει να μην ειναι αμυντικα τοσο "ενοχλητικος" οσο ο Αρτεστ ειναι ομως πιο αθλητικος παιζει πολυ καλα στις γραμμες πασας και ειναι αποτελεσματικοτατος.

Το ολο στυλ της ομαδας που ειναι περισοτερο κοντη και ευελικτη στα βασικα της σχηματα του παει γαντι. Τετοιους παικτες θες στην περιφερεια για να εκμεταλλευτεις τα θετικα της ομαδας σου.

Ο Μπελινελι ειναι ενας πολυ καλος σουτερ/σκορερ που με τον τροπο που ξερει να αγωνιζεται καλητερα συμπληρωνει αρκετα το παιχνιδι του Πολ αφου δεν ειναι παικτης που τον αφηνεις ευκολα ελευθερο οταν ο Πολ διεισδιει η "κουραζει" την μπαλα με σκοπο να δημιουργηθουν χωροι για ελευθερο σουτ.

Και ειναι και ενα πολυ καλο στιριγμα για τον επιρρεπη γενικοτερα Στογιακοβιτς ο οποιος οσο ειναι ο μονος σουτερ στο παρκε και τραβοντας ολη την προσοχη πανω του δεν μπορουσε να βοηθησει τοσο. Το βασικο του στοιχειο ειναι το να ανοιγει τους χωρους με το μακρινο του σουτ για τον Πολ αλλα και για τον Αριζα και τον Θορτον.

Αν φτιαξει και ο Bayless το σουτ του θα εχουν μια πολυ πολυ καλη-αποτελεσματικη περιφερεια και θα πρεπει να εκμεταλλευτουν στο επακρο την ταχυτητα τους σε αμυνα και επιθεση για να κρυψουν οσο το δυνατον περισοτερο την ελλειψη μεγεθους πραγμα που ισχυει βεβαια εδω και μερικα χρονια.

Το παιχνιδι απεναντι στο Μαϊαμι θα εχει μεγαλο ενδιαφερον ειδικα με τον αγωνα να γινεται στην Νεα Ορλεανη.
Leon_cp3
Ποιος θα περίμενε μετά από τέτοια pre season ότι οι Χόρνετς θα έμπαιναν στη regular και θα μπορούσαν να κερδίσουν τον ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ.Οι Όκαφορ-Πολ παρέδωσαν μαθήματα σήμερα για το "πως θα κερδίσετε τους Χιτ".
Μπράβο μπράβο μπράβο στις συμπαθέστατες σφήκες της πατρίδας της τζαζ. Σαν "Δυτικός" χαίρομαι ιδιαίτερα όταν τα βλέπω αυτά.
lakersdynasty
Οι Χιτ εχουν φανερες αδυναμιες.

Δεν ξερουν ποιος θελουν να σουταρει πολλες φορες οταν ενας εκ των Ουειντ Λεμπρον ειναι σε φορμα μετα μοιραζεται με τον αλλο την μπαλα οποτε ο καθενας εχει τα καλα του διαστηματα αλλα δεν βρισκει κανεις ρυθμο για πανω απο 6-7 λεπτα.

ο Μπος ειναι απλα λιγος. ο ανθρωπος μπορει να τελειωσει την καριερα του με νταπλ νταπλ αλλα δεν μπορει να πρωταγωνιστησει και δεν μπορει να ειναι σταθερος παραγοντας στα ριμπαουντ.

ο Λεμπρον θα επρεπε να αφηνει τον Ουειντ να κραταει περισοτερο μπαλα και να ποσταρει σε αρκετες φασεις ειτε τελειωνοντας και περνοντας φαουλ ειτε φτιαχνοντας σουτ στην περιφερεια.

Η περιφερεια ομως πρεπει να εχει καλητερα ποσοστα. Εαν ο Χαους και ο Αρογιο δεν ειναι ευστοχοι τοτε η ικανοτητες των 2 περιφερειακων σταρ πανε πραγματικα χαμενες. Πρεπει να φτιαξουν τα ποσοστα τους για να ανοιξουν και αυτοι χωρους στους σταρ.

Οι Χορνετς ρισκαραν αρκετα στα μακρινα σουτ και τους βγηκε. Ακομη και τον Μπος τον περιορισαν στα σουτακια απο τα 6+ μετρα και εμεινε στο 1 ριμπαουντ.Φυσιολογικα ποσοστα ο Χαους να ειχε οι Χιτ θα κερδιζαν. Αλλα δεν εγινε.

Leon_cp3
Και μία δόση μαγείας.

...Boom!
Johnaros
Το είδα όσο μπόρεσα γιατί κολλούσε το στριμ.
Όργια από Πολ, και τρομερή δουλειά από τον Οκαφόρ.
Θυμήθηκε ότι δε φυλάμε μόνο το καλάθι, αλλά βάζουμε και τη μπάλα σε αυτό. 12/13 σουτ.
Καλή δουλειά και από Αρίζα-Σμιθ.
Πέρα από το βίντεο ο Πολ είχε και άλλες ποικιλίες χτες. Όαση.
5-0 και βλέπουμε.
Θα αντέξουν;
Leon_cp3
QUOTE(Johnaros @ Nov 6 2010, 13:01 ) *
5-0 και βλέπουμε.
Θα αντέξουν;


Να σου πω την αμαρτία μου; Πιστεύω πως όχι,δε μπορώ να τους θέσω σε καμία περίπτωση υποψήφιους για τετράδα,και μάλλον ούτε καν 6αδα. Αν -αν λέγω...- μπουν θα μπουν ως 7οι-8οι στα play off.Μακάρι να με διαψεύσουν και μέχρι στιγμής αν και είναι νωρίς τα καταφέρνουν και τους βγαίνουν τα πάντα από τους παίχτες ακριβώς όπως θα τα ήθελαν.Αλλά σε βάθος χρόνου η Δύση γίνεται πολύ..."hot" πριν τα play off δηλαδή και για μία ομάδα σαν τους Χόρνετς είναι απίστευτα απαιτητική.Αν οι Χόρνετς ήταν στην Ανατολή και παρ'όλο που μπήκαν μεγάλες ομάδες από φέτος πέρα από τους Σέλτικς-Μάτζικ νομίζω πως η 5η θέση ήταν ως έναν βαθμό προσβάσιμη.Στη Δύση τα πράγματα μπερδεύονται και όλα κρίνονται σε μία και δύο νίκες στο τέλος.Πρέπει να τους βγαίνουν όλα.Και το μεγάλο breakout του Μπέλι,και οι άμυνες του Αρίζα,και οι 30ρες του Γουέστ,και τα ριμπάουντ του Όκαφορ,και η αυτοπεποίθηση του ηγέτη Πολ,και η εξέλιξη του Μπέιλες,όλα. Μακάρι να βγουν.
lakersdynasty
Εχουν καλη βαση σαν ομαδα. Εχουν το υλικο για να τα πανε πολυ καλητερα απο περσι.

Αλλα η δυση ειναι γεματη με ομαδες με περισοτερη εμπειρια απο αυτους.

Οι μονοι διεκδικητες που δεν ειναι τοσο εμπειροι σαν ομαδα ειναι οι Θαντερ.

Αυτο που ειναι πολυ θετικο σαν σημαδι ειναι οτι στηριζουν πολλα στην αμυνα τους για να συνεχισουν να κερδιζουν. Δεν ειναι απλα οτι τους βγηκαν καποια σουτ.

Οκ οι Χιτ ειναι οι Χιτ και δεν προκειται να τους κερδιζουν καθε λιγο και λιγακι, ουτε ομαδες παρομοιου βελινεκους. Αλλα ειδικα στην εδρα τους μπορουν να παρουν ανελπιστες νικες που θα τους οδηγησουν μεχρι το τελος να εχουν την ευκαιρια να παιξουν στα πλει οφ.

Ακομα ομως ειναι νωρις. Σε καμια 10αρια παιχνιδια θα αρχισουν να ξεχωριζουν πραγματικα καποιες ομαδες σε επιπεδο ποσοστου νικων ηττων και εκει θ φανει που θα σταθεροποιηθουν σιγα σιγα...

Προς το παρον ειναι ομαδες οπως οι Ουοριορς η το Σακραμεντο που δεν μπορει να εγγυηθει κανεις οτι θα μεινουν στην 8αδα και ομαδες οπως οι Τζαζ η Οκλαχομα το Μεμφις που εχουν την δυνατοτητα να παιξουν καλητερα στο μελλον και να επανακαμψουν.

Απλα και ολες αυτες οι ομαδες ειναι ευαλωτες στην γκελα οποτε κανεις δεν πρεπει να προδικαζει κατι.
Leon_cp3
QUOTE(lakersdynasty @ Nov 6 2010, 14:50 ) *
Εχουν καλη βαση σαν ομαδα. Εχουν το υλικο για να τα πανε πολυ καλητερα απο περσι.

Αλλα η δυση ειναι γεματη με ομαδες με περισοτερη εμπειρια απο αυτους.

Ακομα ομως ειναι νωρις. Σε καμια 10αρια παιχνιδια θα αρχισουν να ξεχωριζουν πραγματικα καποιες ομαδες σε επιπεδο ποσοστου νικων ηττων και εκει θ φανει που θα σταθεροποιηθουν σιγα σιγα...

Προς το παρον ειναι ομαδες οπως οι Ουοριορς η το Σακραμεντο που δεν μπορει να εγγυηθει κανεις οτι θα μεινουν στην 8αδα και ομαδες οπως οι Τζαζ η Οκλαχομα το Μεμφις που εχουν την δυνατοτητα να παιξουν καλητερα στο μελλον και να επανακαμψουν.

Απλα και ολες αυτες οι ομαδες ειναι ευαλωτες στην γκελα οποτε κανεις δεν πρεπει να προδικαζει κατι.



Ακριβώς. Πολύ νωρίς και οι ισορροπίες στη Δύση συνεχώς μεταβάλλονται.
Johnaros
Κοίτα, δε μιλάω για τετράδα, μιλάω για είσοδο στα πλέι-οφ. Έστω και ως 7οι-8οι...
Μια καλή αρχή έγινε, και υπάρχει ένας καλός πυρήνας παικτών.
Μου θυμίζουν λίγο Ατλάντα και Πόρτλαντ.
Πολύ καλές ομάδες, αλλά κάτι λείπει για να χτυπήσουν τους contenders.
Για την Ατλάντα είναι η έλλειψη ενός πολύ μεγάλου παίκτη, για το Πόρτλαντ οι τραυματισμοί.
Να δούμε αν οι Χόρνετς θα είναι φούσκα η όχι.
lakersdynasty
Marcooooo Bellineliiiiii tongue.gif

To μπουμπουνισε απο τα 3/4 του γηπεδου ο αθεοφοβος (Μπατης speaking laugh.gif )
Andre_Iguodala
Απιστευτα πραγματα στην Big Easy.Αηττητοι μεχρι τωρα και ο Μonty Williams εχει κανει ενα εντυπωσιακο ξεκινημα που θα μπορουσε να εξελιχθει ακομα και σε Coach of the Year ισως.


Το θεμα ειναι να μεινουν προσγειωμενοι.Αυτη τη στιγμη εχουν πιασει πολλες ομαδες στον υπνο.Σιγα σιγα θα τους καταλαβουν.Με εναν τοσο εκπληκτικο pg οσο ο Paul που η επιστροφη του ειναι καταλυτικη για τους Ηornets(καλος ο Colisson αλλα Paul δεν ειναι σε καμια περιπτωση) τα πραγματα μοιαζουν σαφως καλυτερα απο περσι για τους NOH
lakersdynasty
Τα πραγματα ειναι πολυ καλητερα φετος διοτι η ομαδα στιριζεται στην αμυνα και ειναι καλη εκει. Μπορει να στιριχθει εκει και να βγαλει και φασεις απο την αμυντικη της λειτουργια.

ο Μοντι Ουιλιαμς ειναι μαζι με τον Θαμποντεου (δεν ξερω αν θα πετυχω ποτε το ονομα του tongue.gif ) 2 πολυ καλες περιπτωσεις προπονητων που αν εχουν το καταλληλο υλικο μπορουν να φτιαξουν πολυ καλες ομαδες με γερες βασεις.

Αυτο γινεται και στην Νεα Ορλεανη και στο Σικαγο.

Χορνετς - Μαβερικς 99-97. Οι Χορνετς πηραν την εκδικηση τους για την πρωτη τους ηττα.
Leon_cp3
Θα το δούμε και αυτό;
http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=5881253
Η λίγκα εξετάζει το ενδεχόμενο εξαγοράς των Χόρνετς καθώς τα τωρινά ιδιοκτησιακά δε πάνε και τόσο καλά αλλά απ'την άλλη η Νέα Ορλεάνη δε θέλει να χάσει τις σφήκες.
T.W.Is.M.
QUOTE(Leon_cp3 @ Dec 4 2010, 17:04 ) *
Θα το δούμε και αυτό;
http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=5881253
Η λίγκα εξετάζει το ενδεχόμενο εξαγοράς των Χόρνετς καθώς τα τωρινά ιδιοκτησιακά δε πάνε και τόσο καλά αλλά απ'την άλλη η Νέα Ορλεάνη δε θέλει να χάσει τις σφήκες.


Το ερωτημα δεν ειναι μονο αν θα φυγουν, που απ οτι καταλαβαινω ειναι εφικτο. Ειναι και τι θα γινει με τον Paul αν φυγουν. Υποθετω οτι ο πρωην ΠΑΟΚτσης Ντελ Ντεμπς δεν κουνιεται απ τη θεση του ανεξαρτητως εδρας, το ιδιο και ο Μοντι Ουιλιαμς που τα παει πολυ καλα, αρα ο αγωνιστικος σχεδιασμος μενει ως εχει και ο CP3 ειναι μαλλον ικανοποιημενος. Αν ομως η (νεα) πολη δεν ανταποκριθει οπως θελουν και αυτο επηρεασει τα αποτελεσματα? Αληθεια, υπαρχει καποια μεγαλη αγορα που δεν εχει ομαδα και θα ηθελε?
Το σουρεαλιστικο σεναριο φυσικα θα ηταν να μην υπηρχαν οι Bobcats και να γυριζε η ομαδα στη Σαρλοτ! smiley.gif
red pyramid88
QUOTE(T.W.Is.M. @ Dec 4 2010, 19:26 ) *
Αληθεια, υπαρχει καποια μεγαλη αγορα που δεν εχει ομαδα και θα ηθελε?


Seattle
Las Vegas (θα είχε αρκετό γέλιο, αν και δεν είμαι σίγουρος για το αν όντως θα είχε επιτυχία. Από αυτά που θυμάμαι ένα μεγάλο μέρος του κόσμου δεν ζεί εκεί κανονικά αλλά είναι ταξιδιώτες, οπότε δεν ξέρω αν θα μπορούσε να δεθεί η ομάδα με τη πόλη).
San Francisco
Baltimore

Δεν ξέρω βέβαια αν αυτές οι πόλεις έχουν όντως μπασκετικό κοινό μεγαλύτερο από άλλες, απλά είναι κάποια ονόματα πόλεων που έχουν αρκετούς κατοίκους για να φιλοξενήσουν τέτοια ομάδα, και οι δύο μεσσαίες έχουν αρκετούς επισκέπτες ώστε να περιμένουν εισητήρια και από εκεί.

Αν θές κοίταξε και εδώ

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Unite...s_by_population
Leon_cp3
QUOTE(red pyramid88 @ Dec 4 2010, 19:43 ) *
Seattle
Las Vegas (θα είχε αρκετό γέλιο, αν και δεν είμαι σίγουρος για το αν όντως θα είχε επιτυχία. Από αυτά που θυμάμαι ένα μεγάλο μέρος του κόσμου δεν ζεί εκεί κανονικά αλλά είναι ταξιδιώτες, οπότε δεν ξέρω αν θα μπορούσε να δεθεί η ομάδα με τη πόλη).
San Francisco
Baltimore

Δεν ξέρω βέβαια αν αυτές οι πόλεις έχουν όντως μπασκετικό κοινό μεγαλύτερο από άλλες, απλά είναι κάποια ονόματα πόλεων που έχουν αρκετούς κατοίκους για να φιλοξενήσουν τέτοια ομάδα, και οι δύο μεσσαίες έχουν αρκετούς επισκέπτες ώστε να περιμένουν εισητήρια και από εκεί.

Αν θές κοίταξε και εδώ

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Unite...s_by_population


Σιάτλ πάντως σε καμία περίπτωση δε θα το επέτρεπε ο Στερν καθώς αν δε κάνω λάθος άρον άρον έφυγαν οι Σόνικς γιατί δεν τους άντεχε το "μπάτζετ" της πόλης. Για Σαν Φρανσίσκο πολύ ενδιαφέρον.Βέβαια θα προστεθεί ακόμη μία ομάδα της Καλιφόρνια έτσι...
Pierce
παιδια το Οκλαντ(γουοριορς) ειναι μιση ωρα εξω απο το Σαν Φρανσισκο( wub.gif )...
T.W.Is.M.
QUOTE(Leon_cp3 @ Dec 4 2010, 20:47 ) *
Σιάτλ πάντως σε καμία περίπτωση δε θα το επέτρεπε ο Στερν καθώς αν δε κάνω λάθος άρον άρον έφυγαν οι Σόνικς γιατί δεν τους άντεχε το "μπάτζετ" της πόλης. Για Σαν Φρανσίσκο πολύ ενδιαφέρον.Βέβαια θα προστεθεί ακόμη μία ομάδα της Καλιφόρνια έτσι...


Το Σαν Φρανσισκο ηταν κι εμενα η πρωτη μου σκεψη, αλλα μετα σκεφτηκα "κι αλλη ομαδα απ την Καλιφορνια?". Δεν ειναι μονο γεωγραφικο το θεμα. Ειναι και οτι στην ιδια περιοχη βρισκονται οι Λεικερς. Βεβαια το Σαν Φρανσισκο ειναι αρκετα μεγαλη πολη, ωστε να μη μεινει στη σκια του ΛΑ(κι ας μην ειναι πρωτευουσα tongue.gif ) και ισως να εδινε ενα επιπλεον ενδιαφερον η τοπικη κοντρα. Αν μαλιστα οι Κλιπερς εκαναν τη σωστη κινηση και εφευγαν απ το ΛΑ, θα ηταν οτι καλυτερο μια μετακινηση των Χορνετς στο Σαν Φρανσισκο.
Το Λας Βεγκας που αναφερθηκε παραπανω εχει κι αλλη μια παραμετρο. Ως πρωτευουσα του τζογου θα ηταν υποπτο για καθε περιεργο αποτελεσμα, ακομα κι αν δε συνεβαινε τιποτα περιεργο. Ειδικα ενας προωρος αποκλεισμος απο τα πλει οφ μπορει να σηκωνε αρκετη κουβεντα. Ειδικα μετα την υποθεση Donaghey(αν το εγραψα σωστα) κανενας δε θα ηθελε οποιαδηποτε αναμειξη με τζογο και στοιχημα.

QUOTE
παιδια το Οκλαντ(γουοριορς) ειναι μιση ωρα εξω απο το Σαν Φρανσισκο...


Tοτε μαζι με τους Κλιπερς να εφευγαν κι οι Γουοριορς... smiley.gif
red pyramid88
QUOTE(pierce21 @ Dec 4 2010, 20:32 ) *
παιδια το Οκλαντ(γουοριορς) ειναι μιση ωρα εξω απο το Σαν Φρανσισκο( wub.gif )...


Δίκιο έχεις, αλλά είμαστε χρήστες του φόρουμ και όχι επιχειρηματίες για να σκεφτόμαστε τέτοιες παραμέτρους tongue.gif

Το νόημα του ποστ ήταν ότι λογικά υπάρχουν ακόμη και άλλες πόλεις με αρκετό πληθυσμό για να μεταφερθούν εκεί ομάδες, ίσως όχι 100% κερδοφόρες, αλλά αν όντως έχουν τόσο ζόρι στην Νέα Ορλεάνη δεν νομίζω ότι θα έχουν την πολυτέλεια να το παίξουν δύσκολοι.

Πάντως θα είχε ενδιαφέρον μια κουβέντα (ίσως σε άλλο τόπικwink.gif μήπως περιπτώσεις σαν αυτή των Hornets δείχνουν ότι χρειάζονται λιγότερες ομάδες στο πρωτάθλημα, αν μπορούν να μειωθούν, κτλ.
Leon_cp3
Και όντως ο Στερν επιβεβαιώνει την αγορά των Χόρνετς από τη λίγκα.
http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=5892227
Leon_cp3
Ρε μπας και δεν είναι όλα τυχαία; Την επόμενη κιόλας των μόλις 59 πόντων που δέχθηκαν στην Ατλάντα οι Χόρνετς έχουν κρατήσει σε 3 12λεπτα τους Σπερς μόλις στους 48 πόντους. blink.gif Η χαρά του προπονητή δύο μέρες τώρα οι σφήκες.Εύγε τι να πω. 41.gif
vc15
Μου φαίνεται θα μας τρελάνουν φέτος οι Hornets. Απίστευτα σκαναμπανεβάσματα αυτή η ομάδα. Και εκεί που πιστεύαμε στην αρχή της χρονιάς ότι ήταν απλά ένα πυροτέχνημα, τώρα επανακάμπτουν. Πάντως, τα έχουν καταφέρει περίφημα για την ποιότητα των παικτών που έχουν, η οποία δεν είναι κακή αλλά είναι αρκετά μέτρια (εννοείται εξαιρώντας τον μοναδικό cp3)
SteveNashidis
Δύσκολα θα κάνουν κάτι φέτος ...βρίσκονται σε καλή θέση γιατί οι υπολοιπες ομάδες ακόμα ψάχνονται...Να δούμε τι θα κάνουν με τους Θαντερ (που λογικα ) θα συναντήσουν στα πλέιοφ!
OnLy_PAS-AthEnS
Aπλα θα υποστουν ενα ωραιο 4-0!....Η ομαδα δεν εχει μελλον.Λογικα θα φυγει και ο CP3 και ολα ωραια ολα καλα.
morfi
Πάντως η Νέα Ορλεάνη μου αρέσει περισσότερο με τους Πολ και Τζακ στη βασική πεντάδα. Αποκτούν περισσότερες επιθετικές επιλογές και γίνονται πιο οργανωμένη ομάδα.
baskethood
Ο Ντειβιντ Γουεστ ενεργοποιησε τη δυνατοτητα που ειχε να διακοψει προωρα το συμβολαιο του,και ετσι θα γινει free agent
http://basketball.realgm.com/wiretap/21441...come_Free_Agent
morfi
QUOTE(baskethood @ Jun 29 2011, 00:16 ) *
Ο Ντειβιντ Γουεστ ενεργοποιησε τη δυνατοτητα που ειχε να διακοψει προωρα το συμβολαιο του,και ετσι θα γινει free agent
http://basketball.realgm.com/wiretap/21441...come_Free_Agent

Καλό θα είναι σιγά σιγά να προετοιμαστεί και ο Πολ για να φύγει. Σε περίπτωση που φύγει ο Γουέστ, τότε η Νέα Ορλεάνη θα είναι πολύ μικρή για να παραμείνει ένας παίκτης τέτοιου επιπέδου.
baskethood
QUOTE (morfi @ Jun 29 2011, 12:37 ) *
Καλό θα είναι σιγά σιγά να προετοιμαστεί και ο Πολ για να φύγει. Σε περίπτωση που φύγει ο Γουέστ, τότε η Νέα Ορλεάνη θα είναι πολύ μικρή για να παραμείνει ένας παίκτης τέτοιου επιπέδου.

Ο Πολ εχει ακομα ενα χρονο συμβολαιο με τη Νεα Ορλεανη,με την ολοκληρωση της επομενης σεζον εχει οπτιον να ανανεωσει
το συμβολαιο του για εναν χρονο ακομα.
Δεν νομιζω να το κανει.
Οι Χορνετς εχω την εντυπωση οτι πρεπει να αρχισουν να ψαχονται για μια ανταλλαγη που θα τους επιτρεψει να κινηθουν
σε νεες βασεις,εξαλλου εχουν εξαιρετικο προπονητη και θα μπορουσαν με καλα ανταλλαγματα να δημιουργησουν ενα καλο
συνολο.
Ο Πολ ειναι,κατα τη γνωμη μου,ο καλυτερος pg της λιγκας,ειναι κριμα να χασει κι αλλο χρονο σε μια μετρια ομαδα,συμφωνουμε. wink.gif
nielsen
QUOTE (baskethood @ Jun 29 2011, 12:47 ) *
Ο Πολ εχει ακομα ενα χρονο συμβολαιο με τη Νεα Ορλεανη,με την ολοκληρωση της επομενης σεζον εχει οπτιον να ανανεωσει
το συμβολαιο του για εναν χρονο ακομα.
Δεν νομιζω να το κανει.
Οι Χορνετς εχω την εντυπωση οτι πρεπει να αρχισουν να ψαχονται για μια ανταλλαγη που θα τους επιτρεψει να κινηθουν
σε νεες βασεις,εξαλλου εχουν εξαιρετικο προπονητη και θα μπορουσαν με καλα ανταλλαγματα να δημιουργησουν ενα καλο
συνολο.
Ο Πολ ειναι,κατα τη γνωμη μου,ο καλυτερος pg της λιγκας,ειναι κριμα να χασει κι αλλο χρονο σε μια μετρια ομαδα,συμφωνουμε. wink.gif


Συμφωνώ, οι Χόρνετς είναι μια ομάδα κατά τη γνώμη μου πού έχει πιάσει ταβάνι με την υπάρχουσα σύνθεση της.
Πέρσυ έκαναν μια προσπάθεια για να πείσουν τον Πολ, φέρνοντας Αρίζα, Τζ Τζακ αλλά μέχρι εκεί.
Ο Πολ από την άλλη δεν ήταν ίδιος με τα προηγούμενα χρόνια. Έμοιαζε μια ταχύτητα κάτω όσο τον είδα. Σίγουρα τραυματισμοί θα έπαιξαν τον ρόλο τους.
Καλό θα ήταν για αυτούς να δώσουν τον Πολ με κάποιο trade μέχρι τον Φλεβάρη (όπως έγινε με Άντονι, Ντερ. Γουιλιαμς) ώστε να μην τον χάσουν μην παίρνοντας τίποτα, παίρνοντας διάφορα assets και προσπαθώντας να στήσουν την ομάδα σε νέα βάση.
Zoys
http://thebuzzerbeater.wordpress.com/2011/...romshinntopaul/

Αξίζει να διαβαστεί.
General
Ευχαριστώ για την υποστήριξη Zoys!

Είναι μεγάλο κρίμα αυτή η κατάσταση στη Νέα Ορλεάνη. Από τη στιγμή που το ΝΒΑ διοικεί αυτή την ομάδα και ειδικά μετά το σκάνδαλο, δεν έχουν καμία απολύτως μπασκετική ελπίδα μέχρι να πωληθούν. Κανείς παίχτης δε θα θέλει να υπογράψει σε αυτούς, ο κόσμος δεν θα πατάει στο γήπεδο και οι υπάρχοντες παίχτες θα παίζουν σαν κατάδικοι. Μιλάμε για εντελώς κλειδωμένη κατάσταση που δε θα έχει λύτρωση εκτός αν βρεθεί αγοραστής. Το σκάνδαλο είναι στα top της ιστορίας παρέα με Donaghy κτλ.
koutsou10
φτιαχτηκαν οι σφηγκες...κατι καλυτερο δεν γινοταν για αυτους...

πηραν εναν σουτινγκ γκαρντ με πολυ μελλον αλλα κ παρον,εναν καλο αναπληρωματικο φοργουορντ(αμινου),εναν ψηλο πολυ καλο στο ποστ απ(κρισ καμαν) κ ενα πικ που λογικα θα ειναι κ ψηλα αρα πολυ καλο...

πλεον εχουν ροστερ γεματο με καλες λυσεις.μονο στην θεση 4 πονανε που λογικα θα κινηθουν κ για εκει...
General
QUOTE(koutsou10 @ Dec 15 2011, 14:00 ) *
φτιαχτηκαν οι σφηγκες...κατι καλυτερο δεν γινοταν για αυτους...

πηραν εναν σουτινγκ γκαρντ με πολυ μελλον αλλα κ παρον,εναν καλο αναπληρωματικο φοργουορντ(αμινου),εναν ψηλο πολυ καλο στο ποστ απ(κρισ καμαν) κ ενα πικ που λογικα θα ειναι κ ψηλα αρα πολυ καλο...

πλεον εχουν ροστερ γεματο με καλες λυσεις.μονο στην θεση 4 πονανε που λογικα θα κινηθουν κ για εκει...


Όπως τα λες, ήταν δίκαιο trade και για τις δύο πλευρές. Για το 4, ήδη έκαναν πρόταση ανανέωσης στον Carl Landry.
Johnaros
Πολύ καλό ντιλ.
Πήραν σχεδόν μια 5άδα, αν τους βγει καλό το πικ.
Iverson_3
Μες στην τρελή χαρά...
SG3ptshooter
Πλάκα πλάκα, παίζει να χω δει θανατοποινίτες έτοιμους να walk the line σε καλύτερο mood. 19.gif

Ο Caman το πάει φουλ για Seasick Steve look βλέπω. icon_drunk.gif
SG3ptshooter
Λιβ δε Σπάνις λιγκ αλόουν μπίτσιζ, άι γουότς δατ σιτ tongue.gif

http://www.vivelohoy.com/deportes/8055061/...-a-la-nba-video
koutsou10
πριν κλεισουν ψηλο παιχτη εδιωξαν τον ντεηβιντ αντερσεν...

περιεργη κινηση αυτη για τους χορνετς...

τον θεωρω καλυτερο παιχτη απο τον τζεησον σμιθ που ανανεωσαν...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.