QUOTE(LFO @ Nov 18 2011, 15:39 )

Φιλε μου εγω μπορω να θυμηθω τουλαχιστον ενα ματς που εχω παιξει κεκλεισμενων με τον παο. Και μπορω γιατι εχω παιξει τετοιο ματς. Εσεις ποτε τιμωρηθηκατε και παιξατε με εμας κεκλεισμενων? Και ο Ολυμπιακος εχει υπαρξει φορα που δεν εκανε εφεση.
Εδώ δεν πρόκειται να "υπερασπιστώ" τον Παναθηναϊκό, ούτε κατά διάνοια. Τη χρονια εκείνη του κεκλεισμένων όμως αν θυμάμαι καλά επρόκειτο για ματς κυπέλλου, πριν καν ξεκινήσει η σεζόν.
Είναι γενικά δεδομένο ότι από τη στιγμή που υπάρχει δεδικασμένο μείωσης ποινών, θα προσπαθήσουν να το εκμεταλλευτούν, και κατά πάσα πιθανότητα θα δικαιωθούν, όπως και έγινε. Δε νομίζω ότι αν ο Ολυμπιακός έκανε έφεση σε αντίστοιχη περίπτωση θα υπήρχε περίπτωση να ΜΗ δικαιωθεί.
Το πρόβλημα που έχω εγώ είναι με την πολιτεία και τα όργανα της πρωτίστως, και δεν θεωρώ ότι το θέμα της βίας αντιμετωπίζεται με "εσείς κάνατε περισσότερα. - Όχι
εσείς κάνατε περισσότερα. Ναι αλλά στη Ριζούπολη.... μπλα μπλα".
Θα μαλλιάσει η γλώσσα μου - όλα αυτά είναι απλά ημίμετρα και λάθη. Η λύση του προβλήματος είναι ΚΑΙ εξαιρετικά απλή, ΚΑΙ θα μας γλυτώσει από τις αλληλοκατηγορίες.