Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ 2010-2011 - Επικαιρότητα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
Reggie Miller #31
QUOTE(LFO @ Nov 11 2011, 19:58 ) *
77.gif 24.gif 56.gif 41.gif

Ειναι σημαντικο την σημερον ημερα να εχεις μερικες σταθερες στην ζωη ρε παιδακι μου...

Είδες;Μπορεί να μην ξέραμε ποιος θα είναι πρωθυπουργός,αλλά μερικά πράγματα ήταν ήδη γνωστά.Εν τω μεταξύ ο ΠΑΟ πίεσε για να κάνει συνεδρίαση το ΑΣΕΑΔ.
Δεν μπορούσε να πιέσει τα πράγματα και για τον Παπαδήμο μια ώρα νωρίτερα;
LFO
Και 1η αγωνιστικη να παιζαμε μαζι τους, θα καναμε εκλογές για να μετατεθει η αγωνιστική....
rankin
Απο την άλλη, δε νομίζω οτι χωρίς κόσμο είχαμε πιθανότητες για διπλό και τώρα μας τη φέρανε και καταστραφήκαμε!!!! Σιγά τα ουά!
Ισα ισα.. Θα κοπουν εισητήρια. Θα κινηθεί το χρήμα. Θα κονομήσει και το κράτος απο ΦΠΑ κλπ..
Μια χαρά ειναι !!!!
approved
lamar
QUOTE(rankin @ Nov 11 2011, 20:07 ) *
Θα κοπουν εισητήρια. Θα κινηθεί το χρήμα. Θα κονομήσει και το κράτος απο ΦΠΑ κλπ..

Ακριβως στο νοημα της υποθεσης... Και δεν κοροιδευω, το εννοω αυτο!!!!

Zephyr
Ολυμπιακός είσαι, δε μασάς από καυτές έδρες icon_tomato.gif
vastravoud
Θα ήθελα πολύ να μάθω με τι ποινές τιμωρήθηκαν τα ζώα που επιτέθηκαν στους παίκτες του Ολυμπιακού.

Επιστημονική φαντασία ε;
Reggie Miller #31
Καλύτερα χωρίς κόσμο,γιατί εφόσον χάναμε,θα έλεγαν μετά ότι χάσαμε και με χωρίς κόσμο,θα μιλούσαν για παρακράτος,θα έβγαινε το ΚΚΕ και θα έλεγε για σχέσεις συμφερόντων μεταξύ Αγγελόπουλων και Παπαδήμο κτλ κτλ
balomazoxtra
QUOTE(LFO @ Nov 11 2011, 21:04 ) *
Και 1η αγωνιστικη να παιζαμε μαζι τους, θα καναμε εκλογές για να μετατεθει η αγωνιστική....

Α ρε Πανάθα,κινείς τα νήματα και ανεβοκατεβάζεις πρωθυπουργούς...

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΚΛΟΓΟΛΟΓΙΑ

QUOTE(Reggie Miller #31 @ Nov 11 2011, 21:31 ) *
Καλύτερα χωρίς κόσμο,γιατί εφόσον χάναμε,θα έλεγαν μετά ότι χάσαμε και με χωρίς κόσμο,θα μιλούσαν για παρακράτος,θα έβγαινε το ΚΚΕ και θα έλεγε για σχέσεις συμφερόντων μεταξύ Αγγελόπουλων και Παπαδήμο κτλ κτλ

Γιατί κερδίζετε και πολύ συχνά-με ή χωρίς κόσμο- και συνηθίζεται όλοι οι Παναθηναϊκοί να τα ρίχνουν εκεί.
Από την άλλη,καλύτερα από να τα ρίχνεις στη διαιτησία συνέχως.
LFO
QUOTE(balomazoxtra @ Nov 11 2011, 22:13 ) *
Α ρε Πανάθα,κινείς τα νήματα και ανεβοκατεβάζεις πρωθυπουργούς...

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΚΛΟΓΟΛΟΓΙΑ

Γιατί κερδίζετε και πολύ συχνά-με ή χωρίς κόσμο- και συνηθίζεται όλοι οι Παναθηναϊκοί να τα ρίχνουν εκεί.
Από την άλλη,καλύτερα από να τα ρίχνεις στη διαιτησία συνέχως.

Tωρα που θα κερδισει τις εκλογες ο Αντωνακης και θα εχετε ανθρωπο σας σαν δεξι του χερι, δεν σαν πιανει κανενας!! wav.gif Ουτε να φταρνιστουμε δεν θα μπορουμε πια...

Σχετικα με την τιμωρια το θεμα δεν ειναι αγωνιστικο. Ετσι και αλλιως φετος τα πραγματα δεν χωρουν αμφισβητησης.... Το θεμα ειναι οτι αν δεν παιζατε με τον Ολυμπιακο αλλα με μια οποιαδηποτε αλλη ομαδα δεν θα κανατε καν εφεση ή τουλαχιστον θα την αποσύρατε . Θα το παιζατε υπερανω...

Δεν χωρα καμια αμφιβολια οτι η εφεση να πεσει η ποινή δεν εγινε γιατι πιστευετε οτι ειστε αθωοι, ποιος λογικος ανθρωπος αλλωστε θα το πιστευε αυτο, αλλα γιατι υπαρχει Ολυμπιακος μπροστα. Εστω και ετσι ευχαριστουμε γιατι δινετε αξια στην ομάδα μας, περισσοτερη από οτι έχει φέτος.
balomazoxtra
QUOTE(LFO @ Nov 12 2011, 09:46 ) *
Tωρα που θα κερδισει τις εκλογες ο Αντωνακης και θα εχετε ανθρωπο σας σαν δεξι του χερι, δεν σαν πιανει κανενας!! wav.gif Ουτε να φταρνιστουμε δεν θα μπορουμε πια...

Σχετικα με την τιμωρια το θεμα δεν ειναι αγωνιστικο. Ετσι και αλλιως φετος τα πραγματα δεν χωρουν αμφισβητησης.... Το θεμα ειναι οτι αν δεν παιζατε με τον Ολυμπιακο αλλα με μια οποιαδηποτε αλλη ομαδα δεν θα κανατε καν εφεση ή τουλαχιστον θα την αποσύρατε . Θα το παιζατε υπερανω...

Δεν χωρα καμια αμφιβολια οτι η εφεση να πεσει η ποινή δεν εγινε γιατι πιστευετε οτι ειστε αθωοι, ποιος λογικος ανθρωπος αλλωστε θα το πιστευε αυτο, αλλα γιατι υπαρχει Ολυμπιακος μπροστα. Εστω και ετσι ευχαριστουμε γιατι δινετε αξια στην ομάδα μας, περισσοτερη από οτι έχει φέτος.

Προφανώς και δεν είναι λογικό να έπεφτε η ποινή. Καφρίλα και πάλι καφρίλα θα έχουμε.

Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να μας τα κάνουν οι ολυμπιακές εφημερίδες-blogs και ο πύρινος κόσμος του πλανήτες,ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.
Ειδικά απο τη στιγμή που το ίδιο θα έκανε η ΚΑΕ τους,η ΠΑΕ τους.

O Αντώνης είναι θρυλάρα θαρρώ.

vastravoud
Δηλαδή αν τα πράγματα ήταν ανάποδα ο Ολυμπιακός ΔΕΝ θα έκανε έφεση; Άλλωστε και στο παρελθόν πολλάκις έχει πράξει το ίδιο.

Είμαι ο τελευταίος που θα υπερασπιστώ τους Γιαννακόπουλους ή την όποια αθλητική αρχή, όμως από τη στιγμή που υπάρχει δεδικασμένο και είναι λίγο πολύ δεδομένο ότι όλες οι ποινές πέφτουν(όπως άλλωστε γίνεται και με τον Ολυμπιακό), δε βρίσκω λόγο για "χλευασμό".

Κάποια στιγμή ελπίζω να κατανοήσουμε όλοι ότι οι ποινές κεκλεισμένων δε λύνουν απολύτως κανένα πρόβλημα.....
kobaksev
QUOTE(balomazoxtra @ Nov 12 2011, 16:37 ) *
O Αντώνης είναι θρυλάρα θαρρώ.

No way.

Στον Μπαλτάκο αναφέρεται ο LFO πάντως ως δεξί του χέρι.

QUOTE(vastravoud @ Nov 12 2011, 20:42 ) *
Κάποια στιγμή ελπίζω να κατανοήσουμε όλοι ότι οι ποινές κεκλεισμένων δε λύνουν απολύτως κανένα πρόβλημα.....

Exactly.
LFO
Απανταω σημερα γιατι τωρα τα ειδα...

QUOTE(vastravoud @ Nov 12 2011, 21:42 ) *
Δηλαδή αν τα πράγματα ήταν ανάποδα ο Ολυμπιακός ΔΕΝ θα έκανε έφεση; Άλλωστε και στο παρελθόν πολλάκις έχει πράξει το ίδιο.

Είμαι ο τελευταίος που θα υπερασπιστώ τους Γιαννακόπουλους ή την όποια αθλητική αρχή, όμως από τη στιγμή που υπάρχει δεδικασμένο και είναι λίγο πολύ δεδομένο ότι όλες οι ποινές πέφτουν(όπως άλλωστε γίνεται και με τον Ολυμπιακό), δε βρίσκω λόγο για "χλευασμό".

Φιλε μου εγω μπορω να θυμηθω τουλαχιστον ενα ματς που εχω παιξει κεκλεισμενων με τον παο. Και μπορω γιατι εχω παιξει τετοιο ματς. Εσεις ποτε τιμωρηθηκατε και παιξατε με εμας κεκλεισμενων? Και ο Ολυμπιακος εχει υπαρξει φορα που δεν εκανε εφεση.

QUOTE(kobaksev @ Nov 13 2011, 02:56 ) *
No way.

Στον Μπαλτάκο αναφέρεται ο LFO πάντως ως δεξί του χέρι.

Μπράβο ρε φιλε, το πετυχες. Αυτο σημαινει οτι ξερει την ανθρωπογεωγραφια και του ΠΑΟ και της ΝΔ...Σωστος...
vastravoud
QUOTE(LFO @ Nov 18 2011, 15:39 ) *
Φιλε μου εγω μπορω να θυμηθω τουλαχιστον ενα ματς που εχω παιξει κεκλεισμενων με τον παο. Και μπορω γιατι εχω παιξει τετοιο ματς. Εσεις ποτε τιμωρηθηκατε και παιξατε με εμας κεκλεισμενων? Και ο Ολυμπιακος εχει υπαρξει φορα που δεν εκανε εφεση.

Εδώ δεν πρόκειται να "υπερασπιστώ" τον Παναθηναϊκό, ούτε κατά διάνοια. Τη χρονια εκείνη του κεκλεισμένων όμως αν θυμάμαι καλά επρόκειτο για ματς κυπέλλου, πριν καν ξεκινήσει η σεζόν.

Είναι γενικά δεδομένο ότι από τη στιγμή που υπάρχει δεδικασμένο μείωσης ποινών, θα προσπαθήσουν να το εκμεταλλευτούν, και κατά πάσα πιθανότητα θα δικαιωθούν, όπως και έγινε. Δε νομίζω ότι αν ο Ολυμπιακός έκανε έφεση σε αντίστοιχη περίπτωση θα υπήρχε περίπτωση να ΜΗ δικαιωθεί.

Το πρόβλημα που έχω εγώ είναι με την πολιτεία και τα όργανα της πρωτίστως, και δεν θεωρώ ότι το θέμα της βίας αντιμετωπίζεται με "εσείς κάνατε περισσότερα. - Όχι εσείς κάνατε περισσότερα. Ναι αλλά στη Ριζούπολη.... μπλα μπλα".

Θα μαλλιάσει η γλώσσα μου - όλα αυτά είναι απλά ημίμετρα και λάθη. Η λύση του προβλήματος είναι ΚΑΙ εξαιρετικά απλή, ΚΑΙ θα μας γλυτώσει από τις αλληλοκατηγορίες.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.