Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΛΑΥΡΙΟ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Α2 Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
pram81
QUOTE(menelaos @ Oct 21 2008, 19:30 ) *
Φυσικα και θα τα πουμε big ice αλλα μην κολλας στον franky και ασε τον κυρ Παυλο ησυχο. Τις περουκες τις φερατε ή κολλησαν στην Κινα?

Τι λες τώρα!Ο πρόεδρος τις φέρνει με container!Κάτι μου είπαν μπορεί να ξεφορτωθούν και στο Λαύριο να σου κρατήσω μια?Όσο για το φράνκι ξέρει ότι πολλά από αυτά που του λέω είναι στο κλίμα που με έβαλε εκείνος και κάποιοι άλλοι να σκέφτομαι!Θανάση γερά πρόσεχε την καρδιά!!! smiley.gif smiley.gif smiley.gif
ΦΡΑΝΚΙ
Αγαπητε φιλε pram, δε θα μπω στον κοπο να σου απαντησω για αυτα τα οποια μου γραφεις γιατι η φιλοσοφια και οι αποψεις μας πανω στο μπασκετ ειναι διαφορετικες. Οποτε ουτε εγω μπορω να σου επιβαλλω την αποψη μου ουτε εσυ σε μενα τη δικη σου. Τελικα δε μας ειπες στο forum ποιας ομαδας εισαι υποστηρικτης ??????????
Small Forward
Καλή επιτυχία στην ομάδα μας σήμερα. Εγω δεν θα είμαι εκεί ελέω δουλειάς οπότε περιμένω με αγωνία να ακουσω τις απόψεις σας για το παιχνίδι.
Την Κυριακή όμως θα τα πούμε στο γήπεδο.
smiley.gif
pram81
QUOTE(ΦΡΑΝΚΙ @ Oct 22 2008, 14:57 ) *
Αγαπητε φιλε pram, δε θα μπω στον κοπο να σου απαντησω για αυτα τα οποια μου γραφεις γιατι η φιλοσοφια και οι αποψεις μας πανω στο μπασκετ ειναι διαφορετικες. Οποτε ουτε εγω μπορω να σου επιβαλλω την αποψη μου ουτε εσυ σε μενα τη δικη σου. Τελικα δε μας ειπες στο forum ποιας ομαδας εισαι υποστηρικτης ??????????

Είμαι υποστηρικτής του μπάσκετ και ελεύθερα σκεπτόμενος άνθρωπος!!!!!! shot.gif shot.gif shot.gif
menelaos
Λαυριο - Ερμης Λαγκαδα = 80 - 75
Το παιχνιδι παιχτηκε στα ισα και οι δυο ομαδες κυνηγησαν το ματς μεχρι τελους.
Αυτο που θελω να αναφερω και να κραξω δημοσια και να βροντοφωναξω ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ τι θα γινει πια με αυτη τη διαιτησια. Γιατι ρε κυριοι με τα γκρι τι σας εχουμε κανει? Πρεπει να φτασουμε στην αλλη ακρη που ειναι καποιες αλλες ομαδες , δηλαδη στον εκφοβισμο και στον προπιλακισμο για να μας παιξετε 50 - 50 ???
menelaos
Τα αποτελέσματα:
ΟΦΗ - ICBS 80-69
Πιερικός Αρχέλαος - Ξάνθη 65-90
Ίκαρος Καλλιθέας - Πανερυθραϊκός 64-85
Ηλυσιακός - Κεραυνός Αιγίου 81-75
Αναγέννηση / Φλόγα - Ίκαροι Σερρών 74-76
Αρκαδικός - Παγκράτι 78-88
Ολυμπιάδα - Ηρακλής 79-75
Λαύριο - Ερμής 80-75

Ηλυσιακός – Κεραυνός Αιγίου 81-75
Διαιτητές: Σταματόπουλος – Δεσλής.
Τα δεκάλεπτα: 17 -18, 36-39, 59-58, 81-75.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ζευγώλης): Αθηναίου 19 (4), Καρύδας 17 (1), Παπανικολάου 13 (1), Μάλι 3 (1), Αθανασούλας 4, Μπόγρης 8, Ιωάννου 4, Γκρέις 13 (3).
ΑΙΓΙΟ (Χρυσανθόπουλος) Κυριακίδης, Αμάτο 11, Κολλιόπουλος 3 (1), Νίστρομ 15 (2), Κεφαλάς 12 (2), Ορφανός 15 (2), Σταυρουλάκης 13 (3), Μανδαλάκης, Αλμπερτ 6.

Πιερικός Αρχέλαος – Ξάνθη 65-90
Διαιτητές: Πανταζής – Τάτσικας.
Τα δεκάλεπτα: 17-26, 40-44, 52-67, 65-90.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ: (Θωμαΐδης) Χρυσανθόπουλος 17 (2), Χατζηϊωάννου 2, Τσαϊτουρίδης 8 (2), Γερογιάννης 5, Χρυσόπουλος 11, Βουρλίτης, Ράπτης 4, Χρυσίδης 4 (1), Κοθράς 9 (2), Παπαμιχαήλ, Κουνούπης, Τσουκ 5.
ΞΑΝΘΗ: (Ζαφειρούδης) Δενδρινός, Μητσάκης 10 (2), Κουκουράβας 9 (3), Σεφερίδης 18 (2), Μαρουλλάκης, Τζελένικ 11 (3), Αναγνωστόπουλος 15 (1), Κάντικ 8, Σκορδάλης 13 (3), Γκογκίδης 6.

Ολυμπιάδα – Ηρακλής 79-75
Διαιτητές: Μητσόπουλος – Μαλανδρής.
Τα δεκάλεπτα: 21-22, 42-37, 60-50, 79-75.
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Οικονόμου): Σπανούλης 11 (1), Γεώργαρος 13, Κανταρτζής 14 (1), Τόσιτς 18 (4), Κρητικός, Κοσάνοβιτς 11 (1), Μανούσος 5, Συμεωνίδης 2, Κομάντινιτς, Περρούλης 5.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Μουρατίδης): Παναγιωτακόπουλος 1, Μπάρδας, Τότσιος 9, Καραμπούλας 6 (1), Χρήστου 8, Λιούτος, Λιακόπουλος 11 (1), Καμπερίδης 12 (2), Δανιήλ 5 (1), Καλλές 1, Αγιούμπα 12, Ραντίνοβιτς 10.

Ίκαρος Καλλιθέας – Πανερυθραϊκός 64-85
Διαιτητές: Ανδρικόπουλος – Τσώνος.
Τα δεκάλεπτα: 12-21, 27-42, 43-62, 64-85.
ΙΚΑΡΟΣ (Χαριτάτος): Γκριτζέλης 2, Παπαδάκης 5, Φαλέκας 4, Υφαντής 15 (1), Εμμανουηλίδης 8 (1), Μελάς 12 (1), Πολυτάρχου 3, Καρασταμάτης 2, Μάρτζος, Κρασσόπουλος 2, Κατούφας 9, Κούκουρας 2.
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Χουχουλής): Κοντούδης, Σοφογιάννης 5 (1), Ζαμπέτης, Κατιάκος 22 (3), Αποστολόπουλος, Προδρόμου 6 (1), Τομαράς 6 (2), Χόμπσον 3 (1), Ψαθάς 9 (1), Λούπος 16, Ντουμάνης 10 (1), Γριμπαβιώτης 8.

ΟΦΗ – ICBS 80-69
Διαιτητές: Ψαριανός – Θεωνάς.
Τα δεκάλεπτα: 22-17, 37-43, 65-60, 80-69.
ΟΦΗ (Δέδας): Τσερκιτζόγλου, Μπαρλάς 21 (7), Δελατόλας 4, Τσέλιος 7 (1), Τσακιρίδης 15 (2), Βαγενάς 12 (2), Χουλιάρας 11, Φαρμάκης, Σαμουρέλης 10.
ICBS (Τσουτσουμάνος): Τσέσκοβιτς 11 (1), Κουντουρατζόγλου 3, Ματενίδης 3, Πλιούκας 2, Κούρτης 4, Σιζόπουλος 9, Κούνας 10, Γκρούμπεργκ 5 (1), Μόρφης 4, Νεοφυτίδης 18.

Αρκαδικός – Παγκράτι 78-88
Διαιτητές: Μπούσιας – Πίγκας.
Τα δεκάλεπτα: 15-20, 35-45, 54-64, 78-88
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Σμυρνιώτης): Σκουζής 6, Κοψάυτης 8, Τσολάκης 7, Ντιμπ 5 (1), Παπανικολάου 8, Μαναβόπουλος 16 (2), Σημαιόπουλος 10, Κουτσογιάννης 6, Μουτράν 12 (2).
ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Λιόγας): Κουκάς 9 (1), Μαντζιώρης 8, Καλλανιώτης 10 (2), Τσιότρας 12 (2), Συριστρατίδης 19 (1), Γιάκσιτς 2, Μαχαίρας 11, Λάτοβιτς 9 (1), Βεσκούκης 8 (1).

Αναγέννηση / Φλόγα – Ίκαροι Σερρών 74-76
Διαιτητές: Ταρανίδης – Ευφραιμίδης.
Τα δεκάλεπτα: 22-18, 47-41, 61-51, 74-76.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Χατζηκυριακίδης): Μπουρδάνος 5 (1), Μωυσιάδης 10, Γαλανίδης, Πιττάκας 7, Τσακαλέρης 4, Τσιμπλιαρίδης 3 (10, Ζαρογιάννης 18, Σπυρόπουλος 10 (2), Τουλούμης 15 (3), Ευαγγελινός 2.
ΊΚΑΡΟΙ Σ. (Καμαράκης): Πεχλιβάνης 6 (2), Μουζακίτης 7 (2), Γεωργατζάς 7 (2), Σωζόπουλος, Παππούδας 3, Κάδης 6, Παραπούρας, Ασημάκης 27 (3), Βοϊβατόπουλος 8 (2), Τοπούζης 12.

Λαύριο – Ερμής 80-75
Διαιτητές: Τζημογιάννης - Κατραχούρας.
Τα δεκάλεπτα: 18-18, 34-34, 57-51, 80-75.
ΛΑΥΡΙΟ (Σερελής): Τρικαλιώτης, Σίνης 6, Τσολάτος 28 (6), Γιαννόπουλος 13 (3), Αγαπητός 2, Λυκογιάννης, Ψηλέας 14, Κασσάνος 11, Κασαμπαλής 6, Μέτζος, Σπηλιόπουλος.
ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (Μπαξεβάνης): Νησιώτης 8, Γκαμούρας 3 (1), Ιωακειμίδης 7, Ακεψιμαΐδης 12 (1), Γκοντόπουλος 17 (1), Νικολούδης 11 (1), Λευκαδίτης 2, Δημητριάδης 15 (2), Κλουτζός.

Επόμενη φάση (29/10/2008)
Κολοσσός Ρόδου - ΠΑΟΚ
Ηλυσιακός - Ίκαροι Σερρών
Ξάνθη - Παγκράτι
Καβάλα - Ολυμπιάδα Πατρών
ΟΦΗ - ΑΕΚ
Αιγάλεω - Τρίκαλα
ΓΣ Λαυρίου - Ολύμπια Λάρισας
ΑΕΛ - Πανερυθραϊκός

CACTOUS28
QUOTE(ΦΡΑΝΚΙ @ Oct 22 2008, 14:57 ) *

ΝΑ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΩ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΦΡΑΝΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑ8ΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ FORUM
menelaos
QUOTE(CACTOUS28 @ Oct 22 2008, 21:42 ) *
ΝΑ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΩ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΦΡΑΝΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑ8ΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ FORUM

Βρε κακτακι μη μιλας εσυ οταν μιλαει ο Αρχηγος.χαχαχαχαχχα
CACTOUS28
QUOTE(menelaos @ Oct 22 2008, 21:29 ) *
Λαυριο - Ερμης Λαγκαδα = 80 - 75
Το παιχνιδι παιχτηκε στα ισα και οι δυο ομαδες κυνηγησαν το ματς μεχρι τελους.
Αυτο που θελω να αναφερω και να κραξω δημοσια και να βροντοφωναξω ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ τι θα γινει πια με αυτη τη διαιτησια. Γιατι ρε κυριοι με τα γκρι τι σας εχουμε κανει? Πρεπει να φτασουμε στην αλλη ακρη που ειναι καποιες αλλες ομαδες , δηλαδη στον εκφοβισμο και στον προπιλακισμο για να μας παιξετε 50 - 50 ???

ΠΡΑΓΜΑΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ Μ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΛΟΩΝ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ
CACTOUS28
QUOTE(menelaos @ Oct 22 2008, 21:45 ) *
Βρε κακτακι μη μιλας εσυ οταν μιλαει ο Αρχηγος.χαχαχαχαχχα

ΦΙΛΕ ΜΕΝΕΛΑΕ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?ΔΕΜ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ Ε?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ 77.gif
pram81
Τι άλλο θα δούμε κύριοι???Τι????? Τα γκριζοφόρα αγοράκια έκαναν πάλι το θαύμα τους!Έβγαλαν μάτια πάλι με αυτά που έβλεπαν!Και μετά ψάχνουμε να βρούμε πως χαλάνε τα παιχνίδια!Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά!Ειδικά στο σούπερ για σήμερα Τσολάτο!Είμαι αυτός που τον είχα πει light τελικά μας απέδειξε ότι έτσι είναι το στιλ του μάλλον!Λίγο ρυθμό ρε παιδιά να κρατήσει η ομάδα σιγά σιγά και πιστεύω θα ανέβουμε κι άλλο!Ελπίζω όμως να αντέξουν οι "δύο" ψηλοί μας! Λοιπόν όλα καλά κοιτάμε πιο κάτω στο μεγάλο κυριακάτικο παιχνιδι με τον Ίκαρο! blove.gif
menelaos
QUOTE(CACTOUS28 @ Oct 22 2008, 21:52 ) *
ΦΙΛΕ ΜΕΝΕΛΑΕ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?ΔΕΜ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ Ε?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ 77.gif

Ε οχι αρχηγος εγω βρε συ αρχηγος ειναι μονο ενας FRANKY.
xaxaxaxaxa
Small Forward
Και τώρα τα παιδιά απο την Καλλιθέα...
ΦΡΑΝΚΙ
Συγχαριτηρια στην ομαδαρα μας το Λαυριο για την πρόκριση της στην επομενη φαση του κυπελλου. Εμαθα πως εγινε μεγαλο παιχνιδι με σουπερ Τσολάτο και οτι η διαιτησια για ακομη μια φορα εκανε το καθηκον της. Ρε παιδια δε ντρεπομαστε λιγακι, ενα παιχνιδι στα ισα δεν μπορουν να μας παιξουν?

ΦΡΑΝΚΙ
Αγαπητε Cactous28 :
1. Δεν καταννόησες σωστά τι έγραψα στον φίλο Pram ως προς το θέμα της επιβολής αποψεων. Διαβασε το παλι ολόκληρο όμως ετσι ωστε να το εμπεδωσεις.
2. Αρχηγός όλων των εποχων ενας ειναι μονο : ο Franki (όχι εγω) αλλα αυτος που για δεκαεννεα συναπτα ετη σας κλεινει το σπιτι. και
3. Αντι να ασχολείσαι με το μπασκετ στο forum δεν πας στο MALL να δεις κανα εργακι (sex & the city, το φιλι της ζωης κ.λ.π.) : 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif
Small Forward
Δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό... smiley.gif
Μεγάλος αρχηγός ήταν ο Σιγάλας που όσο πατούσε το παρκέ του ΣΕΦ έκλεινε το σπίτι του "μεγάλου αρχηγού ΦΡΑΝΚΙ" smiley.gif
Sorry για το off topic αλλά ήταν πολύ μεγάλος ο πειρασμός για να μην απαντήσω... smiley.gif
peace.gif peace.gif
ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΥΡΙΑΡΑ!!!!
CACTOUS28
QUOTE(ΦΡΑΝΚΙ @ Oct 23 2008, 15:43 ) *
Αγαπητε Cactous28 :
1. Δεν καταννόησες σωστά τι έγραψα στον φίλο Pram ως προς το θέμα της επιβολής αποψεων. Διαβασε το παλι ολόκληρο όμως ετσι ωστε να το εμπεδωσεις.
2. Αρχηγός όλων των εποχων ενας ειναι μονο : ο Franki (όχι εγω) αλλα αυτος που για δεκαεννεα συναπτα ετη σας κλεινει το σπιτι. και
3. Αντι να ασχολείσαι με το μπασκετ στο forum δεν πας στο MALL να δεις κανα εργακι (sex & the city, το φιλι της ζωης κ.λ.π.) : 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif

Πρωτη φορα βλεπω αρχηγο του καναπε να τον αποκαλουν αρχηγο γιατι μονο αρχηγος δεν ειναι,μαλλον περαστικος δευτερον το forum ειναι ενα χωρος στον οποιον ο καθε χρηστης μπορει να φερει την δικη του ελευθερη αποψη σε οποιοδηποτε θεμα και τριτον εγω μπορει να πηγαινω MALL να βλεπω εργα και δεν με παιρνει ο υπνος οπως καποιε ψυχες που τουσ συμβαινει το αντιθετο δηλαδη να κοιμουνται ορθιοι απο την αρχη του εργου και οχι στο σινεμα αλλα και στον προσωπικο τουσ χωρο 69.gif shot.gif blink.gif tongue.gif
menelaos
Σημερα τα γκριζα παιδια εχουν νεα αποστολη στο Λαυριο. Ο ενας απο αυτους ειναι στημενος μεχρι εκει που δεν παει. Μαζι του δεν εχουμε κανει νικη ποτε. Ποσο τυχαιο ειναι να μην μπορουμε να νικησουμε οταν παιζει αυτος? Και μιλαμε οτι αυτο συμβαινει απο τοτε που παιζουμε γ εθνικη οχι μονο στη β.
Κατα τα αλλα θα ξαναζησουμε τον τραγελαφο του κυριου προεδρου την Καλλιθεας που μισθωνει 3 πουλμαν με μεταναστες τους αμοιρους, περυσι ηταν 100 πακιστανοι, που δεν ξερουν τι βλεπουν αλλα φωναζουν με ξενικη προφορα ΙΚΑΡΟΥΣ ετσι τους βγαινει τι να κανουμε.
Και μετα θελετε να παμε μπροστα. Καλα ναι μη φατε θα σφαξουμε γλαρο ....................................
menelaos
QUOTE(CACTOUS28 @ Oct 23 2008, 18:54 ) *
Πρωτη φορα βλεπω αρχηγο του καναπε να τον αποκαλουν αρχηγο γιατι μονο αρχηγος δεν ειναι,μαλλον περαστικος δευτερον το forum ειναι ενα χωρος στον οποιον ο καθε χρηστης μπορει να φερει την δικη του ελευθερη αποψη σε οποιοδηποτε θεμα και τριτον εγω μπορει να πηγαινω MALL να βλεπω εργα και δεν με παιρνει ο υπνος οπως καποιε ψυχες που τουσ συμβαινει το αντιθετο δηλαδη να κοιμουνται ορθιοι απο την αρχη του εργου και οχι στο σινεμα αλλα και στον προσωπικο τουσ χωρο 69.gif shot.gif blink.gif tongue.gif

Αμα ρε κακτακι δεν ειναι αρχηγος ο Φραγκι ποιος ειναι ο Παπαλουκας? Οσα εχει παρει αυτος μονος του ενωστε ολη τη μπασκετικη Ελλαδα μαζι και παλι δεν τον φτανουν. Συγγνωμη που ειμαστε εκτος θεματος απλα μια απαντησουλα στα γρηγορα.
Small Forward
Το μεγαλύτερο κέρδος εχθές ήταν αναμφισβήτητα ο κόσμος.
Το κλειστό έζησε μεγάλες πιένες και νομίζω ότι την Τετάρτη θα επιβεβαιωθώ και για το πόσο σημαντικό ήταν να προχωρήσουμε στο κύπελλο. Εχθές και κυρίως την Τετάρτη η ομάδα θα κερδίσει φιλάθλους.

Στα καθαρά αγωνιστικά το θετικό αναμφισβήτητα ήταν η καλή λειτουργία της ομάδας ψηλά.
Η άμυνα στον αέρα (ριμπάουντ αμυντικά - επιθετικά, κοψίματα) ήταν εξαιρετική.

Στα θετικά επίσης η εξαιρετική αμυντική λειτουργία της δεύτερης περιοδου (δεχθήκαμε μόλις 4 πόντους) και η επανεμφάνιση των καλών συνεργασιών στην επίθεση (δεδομένης της περιόδου που βρισκόμαστε) που θαυμάζαμε τα προηγούμενα χρόνια. Όσο περνάει ο καιρός η ομάδα θα δένει περισσότερο και θα δούμε ακόμη καλύτερα πράγματα.

Στα αρνητικά η άμυνα στο τρίτο και αρχές τέταρτου δεκαλέπτου. Τα σούτ του Ίκαρου μπήκαν κυρίως επειδή τα αφήσαμε αμαρκάριστα ενω στην αρχή του τρίτου δεκαλέπτου η ομάδα έμοιαζε να έχει πάθει μπλάκ άουτ.
Ευτυχώς σε αυτό το παιχνίδι λίγο πολύ ότι φάγαμε το βάλαμε (κυρίως χάρη στον διαστημικό εχθές Ψηλέα που σήμερα διάβασα ότι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί MVP της αγωνιστικής) και έτσι το κενό δεν φάνηκε, αλλά δεν θα συμβαίνει πάντα. Η συνέπεια και η διάρκεια στην άμυνα είναι ζητούμενο και πιστεύω θα διορθωθεί με τον καιρό.

Αυτό που όσο περνάει ο καιρός παγιώνεται στο μυαλό μου ως αδύνατο σημείο της ομάδας είναι ο άσσος. Δεν λέω ότι είναι μειονέκτημα καθώς και τα δύο παιδιά που παίζουν εκεί (και ιδιαίτερα ο Σταυρος) αυτό που ξέρουν να κάνουν το κάνουν με συνέπεια αλλά οπωσδήποτε λείπει από την συγκεκριμένη θέση ένας παίκτης που θα ανεβάσει την ομάδα επίπεδο.

Υ.Γ. Με το παιδί από την Κρήτη που πήραμε για τον άσσο και τραυματίστηκε τι έχει συμβεί; Βρίσκεται ακόμη στην ομάδα και αν ναι, μετά από πόσο καιρό θα τον δούμε;;;
pram81
QUOTE(Small Forward @ Oct 27 2008, 13:18 ) *
Το μεγαλύτερο κέρδος εχθές ήταν αναμφισβήτητα ο κόσμος.
Το κλειστό έζησε μεγάλες πιένες και νομίζω ότι την Τετάρτη θα επιβεβαιωθώ και για το πόσο σημαντικό ήταν να προχωρήσουμε στο κύπελλο. Εχθές και κυρίως την Τετάρτη η ομάδα θα κερδίσει φιλάθλους.

Στα καθαρά αγωνιστικά το θετικό αναμφισβήτητα ήταν η καλή λειτουργία της ομάδας ψηλά.
Η άμυνα στον αέρα (ριμπάουντ αμυντικά - επιθετικά, κοψίματα) ήταν εξαιρετική.

Στα θετικά επίσης η εξαιρετική αμυντική λειτουργία της δεύτερης περιοδου (δεχθήκαμε μόλις 4 πόντους) και η επανεμφάνιση των καλών συνεργασιών στην επίθεση (δεδομένης της περιόδου που βρισκόμαστε) που θαυμάζαμε τα προηγούμενα χρόνια. Όσο περνάει ο καιρός η ομάδα θα δένει περισσότερο και θα δούμε ακόμη καλύτερα πράγματα.

Στα αρνητικά η άμυνα στο τρίτο και αρχές τέταρτου δεκαλέπτου. Τα σούτ του Ίκαρου μπήκαν κυρίως επειδή τα αφήσαμε αμαρκάριστα ενω στην αρχή του τρίτου δεκαλέπτου η ομάδα έμοιαζε να έχει πάθει μπλάκ άουτ.
Ευτυχώς σε αυτό το παιχνίδι λίγο πολύ ότι φάγαμε το βάλαμε (κυρίως χάρη στον διαστημικό εχθές Ψηλέα που σήμερα διάβασα ότι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί MVP της αγωνιστικής) και έτσι το κενό δεν φάνηκε, αλλά δεν θα συμβαίνει πάντα. Η συνέπεια και η διάρκεια στην άμυνα είναι ζητούμενο και πιστεύω θα διορθωθεί με τον καιρό.

Αυτό που όσο περνάει ο καιρός παγιώνεται στο μυαλό μου ως αδύνατο σημείο της ομάδας είναι ο άσσος. Δεν λέω ότι είναι μειονέκτημα καθώς και τα δύο παιδιά που παίζουν εκεί (και ιδιαίτερα ο Σταυρος) αυτό που ξέρουν να κάνουν το κάνουν με συνέπεια αλλά οπωσδήποτε λείπει από την συγκεκριμένη θέση ένας παίκτης που θα ανεβάσει την ομάδα επίπεδο.

Υ.Γ. Με το παιδί από την Κρήτη που πήραμε για τον άσσο και τραυματίστηκε τι έχει συμβεί; Βρίσκεται ακόμη στην ομάδα και αν ναι, μετά από πόσο καιρό θα τον δούμε;;;

Φίλε small το φίλτατο παναγάκη δεν τον είδες ούτε θα τον δεις, εκτός αν δεις ματς της χαλκίδας αν δεν κάνω λάθος!Όσο για τον άσσο και το 5 τα έχουμε πει!Μακάρι να είχαμε από άλλη μία εναλλακτική αλλά θα προχωρίσουμε κι έτσι!
CrossoverOnE
QUOTE(menelaos @ Oct 26 2008, 09:19 ) *
Σημερα τα γκριζα παιδια εχουν νεα αποστολη στο Λαυριο. Ο ενας απο αυτους ειναι στημενος μεχρι εκει που δεν παει. Μαζι του δεν εχουμε κανει νικη ποτε. Ποσο τυχαιο ειναι να μην μπορουμε να νικησουμε οταν παιζει αυτος? Και μιλαμε οτι αυτο συμβαινει απο τοτε που παιζουμε γ εθνικη οχι μονο στη β.
Κατα τα αλλα θα ξαναζησουμε τον τραγελαφο του κυριου προεδρου την Καλλιθεας που μισθωνει 3 πουλμαν με μεταναστες τους αμοιρους, περυσι ηταν 100 πακιστανοι, που δεν ξερουν τι βλεπουν αλλα φωναζουν με ξενικη προφορα ΙΚΑΡΟΥΣ ετσι τους βγαινει τι να κανουμε.
Και μετα θελετε να παμε μπροστα. Καλα ναι μη φατε θα σφαξουμε γλαρο ....................................

αυτο ειναι αληθεια? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχα
menelaos
QUOTE(CrossoverOnE @ Oct 27 2008, 19:57 ) *
αυτο ειναι αληθεια? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχα

δυστυχως για το μπασκετ ειναι αληθεια.
Παμε τωρα να σχολιασουμε τον αγωνα που μας περασε. Εξαιρετικο παιχνιδι απο πλευρα μας με φανταστικη αμυνα στο β δεκαλεπτο 4 ποντους μονο και με ενα νεκρο διαστημα στο πρωτο 5λεπτο του γ δεκαλεπτου. Κατα τα αλλα πολυ καλη ατμοσφαιρα σε φιλαθλο πνευμα πλην ενος μ........ που εριχνε λειζερ στους διαιτητες. Τρομερος ο Ψηλεας για μια ακομη φορα και παλι παιξαμε καλο μπασκετ για 30 λεπτα.
Τωρα οσο αφορα την Τεταρτη που για εμας ειναι ο μεγαλυτερος αγωνας της ιστοριας μας παιζουμε με την Ολυμπια Λαρισσας θα παιξουμε για να ευχαριστησουμε τον κοσμο μας και οτι βγει.
GREER
Ιστορικο παιχνιδι για την ομαδα μας την Τεταρτη. Μεγαλο πραγμα να φερνουμε ομαδα Α2 στην πολη μας. Πρεπει να δωσουμε ολοι το παρων(εγω πηρα αδεια) και να ευχαριστηθουμε το παιχνιδι και βεβαια με την παρουσια μας να ευχαριστησουμε τη διοικηση που το καταφερε αυτο. Εαν βεβαια η ΛΑΡΙΣΑ δεν κατεβει πληρης τοτε υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να το πληρωσει.
GREER
QUOTE(menelaos @ Oct 26 2008, 09:22 ) *
Αμα ρε κακτακι δεν ειναι αρχηγος ο Φραγκι ποιος ειναι ο Παπαλουκας? Οσα εχει παρει αυτος μονος του ενωστε ολη τη μπασκετικη Ελλαδα μαζι και παλι δεν τον φτανουν. Συγγνωμη που ειμαστε εκτος θεματος απλα μια απαντησουλα στα γρηγορα.

offtopic.gif Οταν ο Φραγκι κανει εστω και το 10% απο αυτα που εχει κανει ο Θοδωρης τοτε θα μιλησουμε για αρχηγιλικια. Προς το παρων και εγω και εσυ και ολοι οι αλλοι πρεπει να πλενουμε το στομα μας προτου μιλησουμε γι'αυτον. peace.gif
GREER
Ψηλεα αγορι μου, μην κανεις τοσο μεγαλη πλακα στους Ικαρους. Ειπαμε να παιξεις καλα αλλα εσυ το παρατραβηξες. Α, και κατι αλλο: Την αμυνα και τα ματια σου. wink.gif wink.gif
menelaos
QUOTE(GREER @ Oct 28 2008, 00:12 ) *
offtopic.gif Οταν ο Φραγκι κανει εστω και το 10% απο αυτα που εχει κανει ο Θοδωρης τοτε θα μιλησουμε για αρχηγιλικια. Προς το παρων και εγω και εσυ και ολοι οι αλλοι πρεπει να πλενουμε το στομα μας προτου μιλησουμε γι'αυτον. peace.gif

Mα τι λες ρε συ greerako!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tι εχει παρει ο παπαλου σε σχεση με τον Φραγκι;;;;;;;;;;;;;; Στο ξαναλεω ολοι σας και μονος του και εχει περισσοτερα.χαχαχαχαχχα
Τα λεμε την Τεταρτη.
GREER
QUOTE(menelaos @ Oct 28 2008, 00:41 ) *
Mα τι λες ρε συ greerako!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tι εχει παρει ο παπαλου σε σχεση με τον Φραγκι;;;;;;;;;;;;;; Στο ξαναλεω ολοι σας και μονος του και εχει περισσοτερα.χαχαχαχαχχα
Τα λεμε την Τεταρτη.

Σου εχω πει απο κοντα να μην τα λες δημοσια αυτα γιατι γελαει ο κοσμος που σε διαβαζει. Μιλας τωρα για εναν παιχτη που του ζητησε την φανελα ο Steve Nash. Do you know Steve Nash??? Ο Παπαλουκας εχει και πολλα και ποιοτικα. Δεν εχει πολλα απο τα οποια τα περισσοτερα ειναι και πετσινα... Μην γινεσαι οπαδος και εδω. Αφου ξερεις μπασκετ. Παραδεξου την αληθεια, γιατι εκτιθεσαι.

Τα λεμε την Τεταρτη απο κοντα. Εκει που θα δουμε Καστλ εναντιον Τρικαλιωτη.
Hayate
QUOTE(pram81 @ Oct 27 2008, 15:20 ) *
Φίλε small το φίλτατο παναγάκη δεν τον είδες ούτε θα τον δεις, εκτός αν δεις ματς της χαλκίδας αν δεν κάνω λάθος!Όσο για τον άσσο και το 5 τα έχουμε πει!Μακάρι να είχαμε από άλλη μία εναλλακτική αλλά θα προχωρίσουμε κι έτσι!

Τον Στεφανάκη δεν πήρατε ρε παιδιά;
GREER
QUOTE(Hayate @ Oct 28 2008, 01:40 ) *
Τον Στεφανάκη δεν πήρατε ρε παιδιά;

Τον Στεφανακη ειχαμε παρει,ναι. Λαθος εκανε o Pram. Μπερδευτηκε. Τον διωξαμε ομως και νομιζω οτι πηγε στη Χαλκιδα, το παιδι. Δυστυχως δεν προλαβαμε να τον δουμε καθολου.

Υ.Γ. Hayate, προτιμω τον Kabamaru να σου πω την αληθεια.
vspangeorge
QUOTE(GREER @ Oct 28 2008, 03:41 ) *
Τον Στεφανακη ειχαμε παρει,ναι. Λαθος εκανε o Pram. Μπερδευτηκε. Τον διωξαμε ομως και νομιζω οτι πηγε στη Χαλκιδα, το παιδι. Δυστυχως δεν προλαβαμε να τον δουμε καθολου.

Υ.Γ. Hayate, προτιμω τον Kabamaru να σου πω την αληθεια.

Ο Στεφανάκης είναι πολύ έξυπνος παίχτης και τέλειος σουτέρ. Αφού δεν έχετε άσσο γιατί τον διώξατε; Όταν ήταν στην Ιεράπετρα Γ εθνική έπαιρνε παιχνίδια μόνος του. Επιρεπής στους τραυματισμούς αλλά όταν ήταν καλά ήταν όλη η ομάδα.
pram81
Sorry κύριοι Στεφανάκης ήθελα να πω!Μας μπέρδεψαν αυτοί οι κρητικοί φέτος!Όσο για την κόντρα καστλ-τρικαλιώτη τι απόδοση δίνει???? έμαθα παίζει στο κουπόνι του στοιχήματος....... smiley.gif
pram81
QUOTE(vspangeorge @ Oct 28 2008, 10:13 ) *
Ο Στεφανάκης είναι πολύ έξυπνος παίχτης και τέλειος σουτέρ. Αφού δεν έχετε άσσο γιατί τον διώξατε; Όταν ήταν στην Ιεράπετρα Γ εθνική έπαιρνε παιχνίδια μόνος του. Επιρεπής στους τραυματισμούς αλλά όταν ήταν καλά ήταν όλη η ομάδα.

Το θέμα είναι το πόσο μπορεί να περιμένει έναν παίχτη μια ομάδα?Τα προτερηματα του παίχτη τα ξέραμε αλλά πέρσι πόσα παιχνίδια είχε παίξει?Απ' ότι είχα ακούσει είχε χάσει τα 2/3 της χρονιάς!Άρα μάλλον η μεταγραφή του ήταν ένα ρίσκο!Περισσότερα δεν ξέρω οπότε ας μας πληροφορήσει κάποιο από τα άλλα παιδια!
menelaos
QUOTE(GREER @ Oct 28 2008, 01:21 ) *
Σου εχω πει απο κοντα να μην τα λες δημοσια αυτα γιατι γελαει ο κοσμος που σε διαβαζει. Μιλας τωρα για εναν παιχτη που του ζητησε την φανελα ο Steve Nash. Do you know Steve Nash??? Ο Παπαλουκας εχει και πολλα και ποιοτικα. Δεν εχει πολλα απο τα οποια τα περισσοτερα ειναι και πετσινα... Μην γινεσαι οπαδος και εδω. Αφου ξερεις μπασκετ. Παραδεξου την αληθεια, γιατι εκτιθεσαι.

Τα λεμε την Τεταρτη απο κοντα. Εκει που θα δουμε Καστλ εναντιον Τρικαλιωτη.

Δεν σου απαντω γιατι ξερω οτι εισαι πικραμενος. ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ο Φραγκι με τα..................... την αξια του δεν μπορει να τα ονειρευτει ο Παπαλου. Who is steeve Nash? Οπως ειχε πει καποτε ο Ζελικο Ομπραντοβιτς who is Herman? μετα απο καποιο τραυματισμο του Φραγκι.
Κλεινοντας λεω χωρις να ειμαι οπαδος ο Φραγκι ειναι η μεγαλυτερη ιστορια του συγχρονου μπασκετ μετα τον Γκαλη και το Γιαννακη. Οι αλλοι ειναι για να συμπληρωνουν. Τελος οπαδος ειμαι μονο του ΛΑΥΡΙΟΥ.
Ελα το βραδυ να τα πιουμε και να μου ευχηθεις και σου λεω τη συνεχεια..........................
GREER
QUOTE(menelaos @ Oct 28 2008, 16:42 ) *
Δεν σου απαντω γιατι ξερω οτι εισαι πικραμενος. ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ο Φραγκι με τα..................... την αξια του δεν μπορει να τα ονειρευτει ο Παπαλου. Who is steeve Nash? Οπως ειχε πει καποτε ο Ζελικο Ομπραντοβιτς who is Herman? μετα απο καποιο τραυματισμο του Φραγκι.
Κλεινοντας λεω χωρις να ειμαι οπαδος ο Φραγκι ειναι η μεγαλυτερη ιστορια του συγχρονου μπασκετ μετα τον Γκαλη και το Γιαννακη. Οι αλλοι ειναι για να συμπληρωνουν. Τελος οπαδος ειμαι μονο του ΛΑΥΡΙΟΥ.
Ελα το βραδυ να τα πιουμε και να μου ευχηθεις και σου λεω τη συνεχεια..........................

Η ζωντανη ιστορια του ελληνικου μπασκετ ειναι ο Παπαλουκας και ολοι οι αλλοι ακολουθουν. Τον Φρανκι, αλλοι τον εχουν κανει μαγκα. Δηλαδη οι παιχταραδες που τον πλαισωναν τοσα χρονια και βεβαια οι σουπερ σταρ του Παναθηναικου, Ζαβλανοι κλπ. Μαλλον σε χαλαει που ηρθε στον ΟΣΦΠ παλι, ο ζωντανος αυτος Θρυλος του Ελληνικου και Παγκοσμιου μπασκετ. STEVE NASH IS THE BEST PLAYMAKER IN THE WORLD, AFTER PAPALOUKAS OF COURSE.

Υ.Γ. Τι δουλεια εχει ενας οπαδος του Λαυριου στο τοπικ του ΠΑΟ και κοβεται κιολας επειδη τσακωνεται???
menelaos
QUOTE(GREER @ Oct 28 2008, 17:58 ) *
Η ζωντανη ιστορια του ελληνικου μπασκετ ειναι ο Παπαλουκας και ολοι οι αλλοι ακολουθουν. Τον Φρανκι, αλλοι τον εχουν κανει μαγκα. Δηλαδη οι παιχταραδες που τον πλαισωναν τοσα χρονια και βεβαια οι σουπερ σταρ του Παναθηναικου, Ζαβλανοι κλπ. Μαλλον σε χαλαει που ηρθε στον ΟΣΦΠ παλι, ο ζωντανος αυτος Θρυλος του Ελληνικου και Παγκοσμιου μπασκετ. STEVE NASH IS THE BEST PLAYMAKER IN THE WORLD, AFTER PAPALOUKAS OF COURSE.

Υ.Γ. Τι δουλεια εχει ενας οπαδος του Λαυριου στο τοπικ του ΠΑΟ και κοβεται κιολας επειδη τσακωνεται???

xaxaxaxaxxa
xaxaxaxxaxaxa
τα πρωτα γελια ηταν για τον Παπαλου τα δευτερα για το υστερογραφο σου
pram81
QUOTE(GREER @ Oct 28 2008, 17:58 ) *

Ρε greer αφού αυτά τα βαζελάκια τα ξέρεις όταν δεν τους βγαίνουν τα επιχειρήματα αρχιζουν τα γνωστά τους!Τον έχουν πάρει χαμπάρι σε όλα τα topics!Χουλιγκάνος του Λαυρίου θες να πεις......Σε ενα γήπεδο μόνο αυτός ακούγεται!Απαπαπαπα!
pram81
Όσο για τον Αλβερτάκο συμφωνώ με το φίλο greer!Τσάμπα μάγκας το παίζει!Συγκυριακός παίχτης-αρχηγός!Για να χτυπάει κανένα ορτυκάκι και καμιά τσιχλίτσα καλός είναι!Άντε το πολύ πολύ να κάνει και καμιά δαιφήμιση....
menelaos
QUOTE(pram81 @ Oct 28 2008, 19:21 ) *
Ρε greer αφού αυτά τα βαζελάκια τα ξέρεις όταν δεν τους βγαίνουν τα επιχειρήματα αρχιζουν τα γνωστά τους!Τον έχουν πάρει χαμπάρι σε όλα τα topics!Χουλιγκάνος του Λαυρίου θες να πεις......Σε ενα γήπεδο μόνο αυτός ακούγεται!Απαπαπαπα!

Aπο ποτε ο ζωντανος ανθρωπος λεγεται χουλιγκανος δεν ξερω? Αλλα τελος παντον αυριο που θα ειστε μονοι σας ελεω δουλειας μου να σας δω τι θα κανετε????????
Το τοπικ για παοσφπ ειναι αλλου ετσι? μην μας μολυνετε το τοπικ με δευτερους οπως ειστε εσεις.!!!!!!!!!!!!!
menelaos
QUOTE(pram81 @ Oct 28 2008, 19:24 ) *
Όσο για τον Αλβερτάκο συμφωνώ με το φίλο greer!Τσάμπα μάγκας το παίζει!Συγκυριακός παίχτης-αρχηγός!Για να χτυπάει κανένα ορτυκάκι και καμιά τσιχλίτσα καλός είναι!Άντε το πολύ πολύ να κάνει και καμιά δαιφήμιση....

Ο Φραγκι δεν ειναι μονο ορτυκοκυνηγος αλλα και γαβροκυνηγος και αυτο τον κανει τον καλυτερο απο ολους!!!!!!!!!!!!!!
χαχαχαχαχαχα
GREER
QUOTE(menelaos @ Oct 28 2008, 19:26 ) *
Aπο ποτε ο ζωντανος ανθρωπος λεγεται χουλιγκανος δεν ξερω? Αλλα τελος παντον αυριο που θα ειστε μονοι σας ελεω δουλειας μου να σας δω τι θα κανετε????????
Το τοπικ για παοσφπ ειναι αλλου ετσι? μην μας μολυνετε το τοπικ με δευτερους οπως ειστε εσεις.!!!!!!!!!!!!!

Σε περιμενω στο ΣΕΦ, οποτε θες, για να παρεις αυτογραφο απο τον Παπαλουκα και τον Τσιλντερς. Αυριο δεν θα ερθεις τελικα??? Παρε αδεια ρε, οπως εγω....
menelaos
QUOTE(GREER @ Oct 28 2008, 19:30 ) *
Σε περιμενω στο ΣΕΦ, οποτε θες, για να παρεις αυτογραφο απο τον Παπαλουκα και τον Τσιλντερς. Αυριο δεν θα ερθεις τελικα??? Παρε αδεια ρε, οπως εγω....

Κατι θα παρω απο τον Τσιλντ την περουκα του που θα φορεθει πολυ φετος στο ΟΑΚΑ.
Δε γινεται να παρω αδεια δυστυχος αλλα δεν αγχονομαι γιατι την αλλη Τεταρτη που θα παιξουμε με τον Παοκ θα ειμαι εκει. Ποια Ολυμπια τωρα και Ολυμπιακος τα ιδια ειστε.χαχαχαχαχα
vspangeorge
QUOTE(menelaos @ Oct 28 2008, 20:28 ) *
Ο Φραγκι δεν ειναι μονο ορτυκοκυνηγος αλλα και γαβροκυνηγος και αυτο τον κανει τον καλυτερο απο ολους!!!!!!!!!!!!!!
χαχαχαχαχαχα

Ορτυκοκυνηγός ή γαυροκυνηγός ή οτι αλλο κυνηγός, βάζει στο παντελόνι κάθε χρόνο 3 μπάτζετ του Λαυρίου και έχει να δείχνει στα εγγ'ονια του 1 ντουλάπα βαριά τρόπαια!!!
pram81
QUOTE(menelaos @ Oct 28 2008, 19:28 ) *
χαχαχαχαχαχα

Γελάσαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.................
pram81
QUOTE(vspangeorge @ Oct 28 2008, 20:00 ) *
Ορτυκοκυνηγός ή γαυροκυνηγός ή οτι αλλο κυνηγός, βάζει στο παντελόνι κάθε χρόνο 3 μπάτζετ του Λαυρίου και έχει να δείχνει στα εγγ'ονια του 1 ντουλάπα βαριά τρόπαια!!!

Σιγα τη φούντα του τσολιά!Άιντα πολύ μιλήσαμε ....................................................
pram81
QUOTE(menelaos @ Oct 28 2008, 19:40 ) *
Δε γινεται να παρω αδεια δυστυχος αλλα δεν αγχονομαι γιατι την αλλη Τεταρτη που θα παιξουμε με τον Παοκ θα ειμαι εκει. Ποια Ολυμπια τωρα και Ολυμπιακος τα ιδια ειστε.χαχαχαχαχα

Και νομίζω σου έχω πει που θα καταφτάσει το container με την παραγγελία από την Κίνα...Βάλε βύσμα να πάρουμε!!!!
GREER
QUOTE(menelaos @ Oct 28 2008, 19:40 ) *

Προσεξτε μονο μην τις τρωτε ομως, στο τελος της σεζον γιατι ειναι και φουντοτες.

Υ.Γ. Να σε δω με τετοια περουκα και τι στο κοσμο... Σε παρακαλω, φορα...
menelaos
QUOTE(GREER @ Oct 28 2008, 23:45 ) *
Προσεξτε μονο μην τις τρωτε ομως, στο τελος της σεζον γιατι ειναι και φουντοτες.

Υ.Γ. Να σε δω με τετοια περουκα και τι στο κοσμο... Σε παρακαλω, φορα...

Aν δεν κανω λαθος σε 2 κυριακες εχει διπλο παρτυ στο ΟΑΚΑ. Ποδοσφαιρικο και μπασκετικο ελα λοιπον να με δεις με την περουκα να με απολαυσεις.
Καλη επιτυχια στην ομαδα μας σημερα και ας δειξουμε λιγο απο την μπασκετικη μας αξια και στον καμπο.
ΦΡΑΝΚΙ
Παιδια σημερα στις 17:00μμ πρεπει ολοι να ειμαστε στο γηπεδο για να δειξουμε στην Ολυμπια οτι και εξω απο το παρκε ειμαστε υπολογισιμος αντιπαλος. Καλη επιτυχια στην ομαδα μας για το πιο ιστορικο της παιχνιδι.

ΥΓ : και για τους φιλους Ολυμπιακους θα αφιερωσω το τραγουδι του Μ. Χατζηγιαννη ""Μονο στα Ονειρα"" συμφωνα με τα παραπανω λεγομενα τους
pram81
QUOTE(ΦΡΑΝΚΙ @ Oct 29 2008, 10:35 ) *
Παιδια σημερα στις 17:00μμ πρεπει ολοι να ειμαστε στο γηπεδο για να δειξουμε στην Ολυμπια οτι και εξω απο το παρκε ειμαστε υπολογισιμος αντιπαλος. Καλη επιτυχια στην ομαδα μας για το πιο ιστορικο της παιχνιδι.

ΥΓ : και για τους φιλους Ολυμπιακους θα αφιερωσω το τραγουδι του Μ. Χατζηγιαννη ""Μονο στα Ονειρα"" συμφωνα με τα παραπανω λεγομενα τους

Οι φίλοι παναθηναικοι πάντα ήταν του """"ελαφριού""" ρεπερτορίου... Σαν το άλλλο το τραγουδάκι για τα διαρκείας που έχουν που λέει κάτι για πόδια ψηλά αν δεν κάνω λάθος!Τους περιγράφει επακριβώς!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.