Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α1 Ολυμπιακός 2007-2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
spysta
ο Μαυροκεφαλιδης εχει αρχισει και ανεβαινει παρα πολυ ... σταθερος απο κατω ...με ωραιες κινησεις .. παιρνει ριμπαουντ ..παιζει αμυνα ...σκαει και καμια ταπα ... εχει και καλο σουτ και ποσοστο στις βολες ... τι αλλο θες απο ενα παιδι 22 χρονων ??.. που κυριοτερα βρισκοταν για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα στον παγκο ... οπως εχω ξαναπει ...ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΘΑ ΡΕΖΗΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΙΝΙ !!!!!! biggrin.gif
AZ1980
Πράγματι πολύ αποτελεσματικός ο Λουκάς. Νομίζω πως η Εθνική θα έχει έναν υπολογίσιμο παίκτη συν φέτος, αν συνεχίσει τη βελτίωσή του ο 22χρονος. 41.gif
rankin
Αν αυτή τη στιγμή γίνοταν η επιλογή των 12 για το προολυμπιακό τουρνουά, νομίζω ότι ο Μπουρούσης θα έχανε πολύ εύκολα την θέση του από τον Λουκά, ο οποίος μπορεί να μην είναι ο παιχταράς που θα κάνει θαύματα, αλλά είναι πολύ σοβαρός και εργατικός, με αποτέλεσμα να προσφέρει πάντοτε λύσεις. Αδιαμφισβήτητα, ανήκει στην κατηγορία των παιχτών που ο Γιαννάκης εκτιμά ιδιαιτέρως.

Αντίθετα οι Μπουρούσης-Βασιλόπουλος εξακολουθούν να βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου, όπως συμβαίνει από την αρχή της χρονιάς, ενώ ο Βασιλειάδης χτυπάει την πόρτα της εθνικής, με πάρα πολλές αξιώσεις πλέον. Μακάρι να συνεχίσει έτσι..
beiman123
Ειδικά ο Βασιλόπουλος είναι αγνώριστος...όσο για το Μπουρούση,το μόνο καινούριο που βλέπω τη νέα χρονιά είναι τα trendy tattoo πάνω στον πήχυ με το πομπώδες του ύφος,lol!!!
NBAer
QUOTE(beiman123 @ Feb 11 2008, 10:14 ) *
Ειδικά ο Βασιλόπουλος είναι αγνώριστος...όσο για το Μπουρούση,το μόνο καινούριο που βλέπω τη νέα χρονιά είναι τα trendy tattoo πάνω στον πήχυ με το πομπώδες του ύφος,lol!!!

Εμενα μου εκανε εντυπωση μια φαση:
Οταν ο Αρης ειχε πλησιασει αρκετα, ισως ηταν και στο -2 ισως και ισοπαλια δεν θυμαμαι καλα, και εδειξε τον Βασιλοπουλο στον παγκο να γελαει χωρις να φανηκε οτι προκειται για κατι εντος παιχνιδιου.
Εννοω αντι να εχει αγωνια για το παιχνιδι, αντι να ζει το παιχνιδι οπου αμα το εχανε ο Ολυμπιακος τοτε ισως εχανε την 2η θεση και το πλεονεκτημα εδρας, αυτος ελεγε αστεια και γελουσε. blink.gif
Ισως βεβαια ηταν ενα αστειο της στιγμης, κατι περιεργο/αστειο που ειδε και αυθορμητα γελασε, παντως μου εκανε εντυπωση....
PanosIlio
QUOTE(NBAer @ Feb 11 2008, 13:20 ) *
Εμενα μου εκανε εντυπωση μια φαση:
Οταν ο Αρης ειχε πλησιασει αρκετα, ισως ηταν και στο -2 ισως και ισοπαλια δεν θυμαμαι καλα, και εδειξε τον Βασιλοπουλο στον παγκο να γελαει χωρις να φανηκε οτι προκειται για κατι εντος παιχνιδιου.
Εννοω αντι να εχει αγωνια για το παιχνιδι, αντι να ζει το παιχνιδι οπου αμα το εχανε ο Ολυμπιακος τοτε ισως εχανε την 2η θεση και το πλεονεκτημα εδρας, αυτος ελεγε αστεια και γελουσε. blink.gif
Ισως βεβαια ηταν ενα αστειο της στιγμης, κατι περιεργο/αστειο που ειδε και αυθορμητα γελασε, παντως μου εκανε εντυπωση....

Αυτό από την άλλη μπορεί και να δείχνει το πόσο σίγουρος ήταν για τη νίκη tongue.gif
spysta
Ασχετο με τις τωρινες του εμφανισεις ...αλλα πιστευω οτι ο Βασιλειαδης αξιζει να ειναι στην 12αδα το καλοκαιρι .. στη θεση του Χατζηβρετα ή του Πελεκανου ... πραγματικα .. με το passing game της Εθνκης .. ειναι να τον βλεπω μπροστα μου να καρφωνει τα τριποντα το ενα μετα το αλλο ... και το καλυτερο με τον τυπακο ειναι οτι κανει κι αλλα πολλα μεσα στο γηπεδο ... τρεχει μαρκαρει οσο καλυτερα μπορει ..κερδιζει φαουλ ..δεν κραταει πολυ ωρα την μπαλα ,πασαρει..και γενικα εχει ενα απολυτα κρυο αιμα!!!!Τι απ τον παγκο να ερχεται τι βασικος να παιζει .. με το που του ερθει η σπυριαρα.. παααππ το πεταει ... Γουσταρω πολυ Βασειλιαδη !!!!!!!!!! smiley.gif Εχει πολυ τσαγανο και παθος !!!!
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Αρκετα καλη η ομαδα χθες στο πρωτο ημιχρονο,
αλλα στο δευτερο εδειξε παλι το συνδρομο ΠΙΝΙ.

Λογικα με τις επιστροφες των τραυματιων
και την αφομιωση του τροπου παιχνιδιου, που θελει ο Γιαννακης,
η ομαδα θα ειναι ετοιμη σε κανα μηνα.

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω,
ειναι πως γινεται να μπορει η καθε ομαδα στην Ελλαδα να κανει οτι ωρα γουσταρει,
οποιον αμερικανο γουσταρει κοινοτικο
κι εμεις να το παλευουμε 6 μηνες τωρα και να μην μπορουμε να βγαλουμε
ενα διαβατηριο στον Τζακσον.

Μαλλον οι ανθρωποι της διοικησης που εχουν αυτην την αρμοδιοτητα,
ειναι ακαταλληλοι για αυτο το ποστο
και θα πρεπει οι Αγγελοπουλοι να παρουν μερικα κεφαλια.

Ειναι αδιανοητο να μην παιζει ο Γουντς και στην Ελλαδα.

Μετα και το χθεσινο ματς, αρχιζει να διαφαινεται οτι πλεον
θα ειμαστε πολυ ισχυροι και εξωγηπεδικα.
Τερμα πλεον στις πολλες ''πρασινες'' βολες ζοτς
scales84
QUOTE(PanosIlio-G7 @ Feb 11 2008, 11:35 ) *
Αυτό από την άλλη μπορεί και να δείχνει το πόσο σίγουρος ήταν για τη νίκη tongue.gif

και γιατι να μην ηταν αλλωστε?tongue.gif
spysta
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Feb 11 2008, 12:38 ) *
Αρκετα καλη η ομαδα χθες στο πρωτο ημιχρονο,
αλλα στο δευτερο εδειξε παλι το συνδρομο ΠΙΝΙ.

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω,
ειναι πως γινεται να μπορει η καθε ομαδα στην Ελλαδα να κανει οτι ωρα γουσταρει,
οποιον αμερικανο γουσταρει κοινοτικο
κι εμεις να το παλευουμε 6 μηνες τωρα και να μην μπορουμε να βγαλουμε
ενα διαβατηριο στον Τζακσον.

Μαλλον οι ανθρωποι της διοικησης που εχουν αυτην την αρμοδιοτητα,
ειναι ακαταλληλοι για αυτο το ποστο
και θα πρεπει οι Αγγελοπουλοι να παρουν μερικα κεφαλια.

Ειναι αδιανοητο να μην παιζει ο Γουντς και στην Ελλαδα.

Φιλε ο Γουντς δεν μπορει να βγαλει κοινοτικο ..επειδη εχει μαυρισμενο ποινικο απο τοτε στο ΝΒΑ!!!!Ο Τζακσον στα 33 δεν φαινεται να τον πολυενδιαφερει ... και ο Γκρηρ δεν θυμαμαι ποιος ειναι ο λογος ... κατι ειχαν πει και γι αυτον ... παντως και γω συμφωνω οτι πρεπει να κανουν κατι για να παιζει και ο Γουντς Ελλαδα
sihainas
Εγώ πάντως προτιμώ τον Σειμπούτις από τον Γούντς... πότε θα παίξει ο παιχταράς πάλι; Γιατί δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής αφού έχουμε θέση για ένα ακόμα κοινοτικό νομίζω.
beiman123
QUOTE(spysta @ Feb 11 2008, 15:08 ) *
Φιλε ο Γουντς δεν μπορει να βγαλει κοινοτικο ..επειδη εχει μαυρισμενο ποινικο απο τοτε στο ΝΒΑ!!!!Ο Τζακσον στα 33 δεν φαινεται να τον πολυενδιαφερει ... και ο Γκρηρ δεν θυμαμαι ποιος ειναι ο λογος ... κατι ειχαν πει και γι αυτον ... παντως και γω συμφωνω οτι πρεπει να κανουν κατι για να παιζει και ο Γουντς Ελλαδα

Σωστά,ο Woods δε μπορεί λόγω χρήσης ναρκωτικών,υπερβολικής ταχύτητας σε οδήγηση και συμμετοχή σε κυνομαχίες...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ο Greer δεν ήθελε ο ίδιος να βγάλει διαβατήριο.
Ο Jackson ήτανε θετικός στην προοπτική να βγάλει διαβατήριο,αλλά το γιατί κολλάει το όλο θέμα δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω...
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(spysta @ Feb 11 2008, 17:08 ) *

Για τον Τζακσον μονο αναφερομαι,
μιας και γνωριζω (λογω προσωπικης μου φιλιας με τον Ελληνιαδη)
οτι ειναι προθυμος να βγαλει διαβατηριο.

Ειναι κριμα για την ομαδα να στερειται των υπηρεσιων του Γουντς,
ειδικα τωρα με τον Γιαννακη,
που ο καθε παιχτης θα εχει ενα συγκεκριμενο ρολο
και θα ξερει τι ακριβως θα πρεπει να κανει.

Θα ειναι τεραστια βοηθεια για την ομαδα,
μιας και μπορει να σκοραρει με ολους τους τροπους.
Συν το θεαμα που προσφερει καθε φορα που βρισκει λιγο χωρο.

Και φυσικα τωρα με τον Γιαννακη, που θα παρει ολη η ομαδα 2-3 σφυριγματα παραπανω
ο Γουντς με τα ντραιβ του θα κερδιζει αρκετα φαουλ.

Οσο για τον Σειμπουτις, μαλλον δεν ειναι γραφτο να παιξει στο λιμανι.
Αν και φυσικα δεν εχει καμια σχεση σαν παιχτης με τον Γουντς.
Καλος ο μικρος, αλλα ο ''σκυλομαχιες'' ειναι αλλη κλαση
beiman123
Ξέρει κανείς πότε κυκλοφορούνε εισιτήρια για το derby;
spysta
πηγα και ειδα τα παιχνιδακι σημερα στον Αγιο Θωμα .. ωραιο απογευματοβραδακι με Σινεμα στο ODEON και ποτακι μετα smiley.gif
για το παιχνιδι ..
ειδα αρκετη θεληση των παικτων να παιξουν αμυνα ..κυριως στην αρχη ...
γενικα παντως ηταν μετριο .. αλλα ειχε χαβαλε γιατι ητανε γεματο το γηπεδο και υπηρχε ωραια ατμοσφαιρα ... ακουσα παλι κατι μορφαρες προπονητες της εξεδρας να λενε το μακρυ τους και το κοντο τους 77.gif 77.gif .. (σε ενα λαθος του Τεοντοσιτς ..φωναζε τοσο πολυ ο ενας .. που νομιζα οτι αυτος ειχε δωσει τα λεφτα για την μεταγραφη του)
Air Kef
Μαρουσι - Ολυμπιακος icon_bored.gif tongue.gif
Consultant
Αμα δεν παιξει μεσα στις επομενες δεκα μερες ο Ματσε τοτε ειναι δεδομενο οτι επαθε υποτροπη αχιλλειου και μας το κρυβανε.

Απο το ενα ψεμμα στο αλλο..Αυτο που ξεχασανε να κουκουλωσουνε ειναι οι ασκησεις επανορθωσης αχιλειου που κανει σε καθε ταιμ αουτ ο παιχτης.Το θεμα εχει ξεφυγει απο τα πλαισια παραψυχολογιας και εχει εισελθει στη σφαιρα της κοινης λογικης και των απτων αποδειξεων.
nadler7
Κακή εμφάνιση σήμερα...τραγικό το ότι δεν κατάφερε σε κανένα διάστημα να ξεκουράσει τον Jackson(ο οποίος για άλλη μια φορά αποτέλεσε εγγύηση στην επίθεση ενώ παράλληλα προσπαθεί πλέον όσο μπορέι και στην άμυνα και τα ριμπάουντς!
Αυτός ο Τσιάρας κάθε φορά που τον βλέπω με κάνει να πιστέυω ότι πήραμε λάθος 4ρι από την Ολύμπια, καλά τα αθλητικά προσόντα του Πρίντεζη αλλά αυτή τη στιγμή δε νομίζω ότι έχει την ποιότητα για να ξεκινάει στον Ολυμπιακό tongue.gif
Για πολλοστή φορά δεν μου άρεσε ο Γκριρ (βέβαια σήμερα δεν μου άρεσε ούτε ο Μπλάκνευ), καλό παιχνίδι από την άλλη από τον Καυκή!!
Θεωρώ επιτακτική την ανάγκη να δηλωθούν Σεϊμπούτις και Γουντς στην Α1 κι ας μείνει ο Γκριρ για Ευρωλίγκα (εκτός κι αν βγάλουν πια αυτό το διαβατήριο που ακούμε από το καλοκαίρι!)
Το καλό είναι ότι είδαμε πάλι προσπάθεια για άμυνα και κάποιες ορθολογικές επιθέσεις (λίγες)...
Άντε να δούμε την Πέμπτη τα σπουδαία!
blove.gif
saou
Φαίνεται πάντως ότι η προσαρμογή στις απαιτήσεις του κόουτς άρχισε με την εμφάνιση (και την παγίωση) της επιθετικής δυσκοιλιότητας, εξέχοντος χαρακτηριστικού όλων των προηγούμενων ομάδων του..

Μένει να δούμε αν στην πορεία φανούν και τα θετικά της παρουσίας και της φιλοσοφίας του ή αν όπως υποστηρίζουν πολλοί με αυτό το ρόστερ απλά δεν γίνεται δουλειά.
Consultant
QUOTE(nadler7 @ Mar 1 2008, 23:54 ) *
Κακή εμφάνιση σήμερα...τραγικό το ότι δεν κατάφερε σε κανένα διάστημα να ξεκουράσει τον Jackson(ο οποίος για άλλη μια φορά αποτέλεσε εγγύηση στην επίθεση ενώ παράλληλα προσπαθεί πλέον όσο μπορέι και στην άμυνα και τα ριμπάουντς!
Αυτός ο Τσιάρας κάθε φορά που τον βλέπω με κάνει να πιστέυω ότι πήραμε λάθος 4ρι από την Ολύμπια, καλά τα αθλητικά προσόντα του Πρίντεζη αλλά αυτή τη στιγμή δε νομίζω ότι έχει την ποιότητα για να ξεκινάει στον Ολυμπιακό tongue.gif
Για πολλοστή φορά δεν μου άρεσε ο Γκριρ (βέβαια σήμερα δεν μου άρεσε ούτε ο Μπλάκνευ), καλό παιχνίδι από την άλλη από τον Καυκή!!
Θεωρώ επιτακτική την ανάγκη να δηλωθούν Σεϊμπούτις και Γουντς στην Α1 κι ας μείνει ο Γκριρ για Ευρωλίγκα (εκτός κι αν βγάλουν πια αυτό το διαβατήριο που ακούμε από το καλοκαίρι!)
Το καλό είναι ότι είδαμε πάλι προσπάθεια για άμυνα και κάποιες ορθολογικές επιθέσεις (λίγες)...
Άντε να δούμε την Πέμπτη τα σπουδαία!
blove.gif

-To θεμα ειναι το γιατι ο Γιαννακης δεν ξεκουρασε τον Τζακσον με Τζεικ η Μαυροκεφαλιδη,οχι το οτι δεν μπορουσε...Μπορουσε και παραμπορουσε !Ειναι ετσι δομημενη η ομαδα που εχει καταντησει να εξαρταται απο τον μετριοτατο Τζακσον,ας ειχαμε Σοφο και Ματσε και θα σου ελεγα εγω.

-Απορω γιατι δεν μενει εκτος Α1 ο Γκριρ.Τι στο καλο προσφερει που δεν βλεπω εγω;Μαλλον γουσταρουν εκει στην Καε να βγουμε τριτοι,καπως ετσι δειχνουν τα πραγματα..Eιναι πραγματικη εμμονη να μενει εξω ο Γουντς αλλα ακομα και ο Σειμπουτις οταν ουσιαστικα δεν εχουμε ουτε sg ουτε sf!Και δεν ξερω εαν θα εχουμε και στο μελλον γιατι το προβλημα του Ματσε πρεπει να ειναι πολυ μεγαλο.

-Ο Πριντεζης απο τοτε που ηρθε ο Γιαννακης τιμωρει τον εαυτο του.Παιζει σε εντελως διαφορετικο επιπεδο,ξερω πριν καν πιασει τη μπαλα οτι θα τα κανει σαλατα.Περιεργη η παρουσια του..
nestoras kommatos
Αυτο για τον Τσιαρα που λετε. Ο Γιαννακης τον εχει σε μεγαλη εκτιμηση και απο οτι ειχα ακουσει στο παρελθον ειχε ενδαιφερθει για την αποκτηση του οταν ακομα ο ''δρακος'' ηταν στο Μαρουσι και ο Λαρισαιος φοργουορντ στην ΑΕΚ. Φετος επισης γραφτηκε στις εφημεριδες οτι λογικα ο Τσιαρας θα διεκδικησει μια θεση για την προεπιλογη της εθνικης για το προολυμπιακο, αν και ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος(Πριντεζης, Σακοτα).

Αν δεν κανω λαθος, το συμβολαιο του με την Ολυμπια πρεπει να ληγει το καλοκαιρι. Εχει ηδη υπαρξει κρουση απο ισπανικες ομαδες. Λογικα θα διεκδικηθει απο αρκετες ομαδες.
rankin
Ενδιαφέρουσα περίπτωση παίχτη ο Τσιάρας, αλλά η αστάθεια του είναι χαρακτηριστική νομίζω... Θα μπορούσε άραγε να σταθεροποιήσει την απόδοση του σε μια μεγάλη ομάδα ή θα έπρεπε ο Ερμής να βρίσκεται σε γκρο- πλαν, το φεγγάρι να είναι ολόγιομο, η θερμοκρασία 22,4 βαθμοί, και η υγρασία στο 63%;;;;
nestoras kommatos
Χεχε, δεν εχεις καθολου αδικο. Σιγουρα ο Τσιαρας ειναι ενας παικτης με εξαιρετικες επιθετικες δυνατοτητες, αλλα και με χτυπητες αδυναμιες, μια απο τις οποιες ειναι αναμφιβολα και η ασταθεια.

Στην καλη του μερα μπορει να "σκοτωσει" οποιονδηποτε αντιπαλο με τα καλαθια του, στην κακη του μερα ομως δε προσφερει, αλλα μαλλον καταστρεφει το παιχνιδι της ομαδας του!

Αλλα δεν πειραζει. Ειναι ενας παικτης που χαιρεσαι να τον βλεπεις, καθως μπορει πραγματικα να βγαλει καποιες εντυπωσιακες φασεις. Ειναι ο νεος "basket-hero" της Λαρισας. Ειναι και ΑΕΛΑΡΑ κιολας το παιδι, πως να μην του εχουμε αδυναμια; biggrin.gif
rankin
και καλά κάνετε και του έχετε αδυναμία! Και εμένα μου είναι ιδιαιτέρως συμπαθής, όπως φαντάζομαι είναι και σε κάθε φίλο του αθλήματος.. Μακάρι να δουλέψει και να βελτιώσει τις αδυναμίες του. Μακάρι να σταθεροποιήσει την απόδοση του. Γενικά, η χώρα αυτή την στιγμή δεν παράγει καθαρά τεσσάρια (ούτε καθαρά τριάρια). Παράγει μάλλον "τριαροτεσσάρια" και "τεσσαροπεντάρια". Τα λίγα λοιπόν "καθαρά" τεσσάρια είναι πολύτιμα. Οι Τσιάρας-Πρίντεζης ανήκουν σε αυτή τη κατηγορία, αλλά θα πρέπει και οι δύο να βελτιώσουν πολύ το παιχνίδι τους για να φτάσουν στα επίπεδα που όλοι-ανεξάρτητα από τις οπαδικές μας προτιμήσεις- θα θέλαμε να τους δούμε.
thrylakias32
To paichnidi me ton Kolosso den to deichnei kanena kanali?Xerete tipota paidia?
basketball artist
ουτε σουπερσπορτ ουτε ετ-1 ουτε σκαι....
Τι στο καλο ρε παιδια δειχνουν αλλα κ αλλα του κολοσσου και αυτο με τον ολυμπιακο δεν αξιωνονται να το βαλουν στο προγραμμα...?
Anaz
Του Κολοσσου τα δικαιώματα η Ερτ δεν τα έχει?? Γιατι δεν δείχνει η ΝΕΤ το παιχνίδι?Αφου δεν έχει καποιο άλλο ματς εκεινη την ωρα.. ohmy.gif angry_red.gif
rchos
if i am not mistaken (που λενε και οι φιλοι μας οι ισπανοι) στο συμβολαιο που εχει υπογραψει η ερτ με την λιγκα αναφερεται οτι 3 παιχνιδια θα μεταδιδονται καθε εβδομαδα απο αυτην.ειναι λογικο ενα η δυο παιχνιδια που αφορουν τις μεγαλες ομαδες να μην μεταδωθουν μεσα στην χρονια.το παιχνιδι με τον κολοσσο στον σχεδιασμο της ερτ σωστα φανηκε ως ενα απο τα πιο αδιαφορα απο οσα θα μπορουσε να μεταδωσει η ερτ.

παντως η αληθεια ειναι οτι πολυ θα ηθελα γαμωτο να βλεπω την αναγεννηση μπουρουση και βασιλοπουλου οπως φαινεται απο τα στατιστικα στο εσακε.gr.
Consultant
Εαν δεν υπηρχει ο Τζακσον ο Μπουρουσης θα ειχε κανει πολλα παιχνιδια σαν το σημερινο.Ολοι θυμομαστε ποσο μεστα και σταθερα παιζει οταν χρησημοποιειται ως βασικος και αναντικαταστατος.Σαν παγκιτης ειναι δυο επιπεδα κατω..Μονο ανασταλτικος παραγοντας ειναι ο Τζακσον,η (ελεγχομενη) καλη αποδοση του στην επιθεση εχει κοιμισει παρα μα παρα πολλους Ολυμπιακους,απορω πως γινεται ο Γιαννακης να τον βαζει τοση ωρα να παιζει.Α ρε Σοφο μας κατεστρεψες.Ανδιαμφισβητητα η απουσια σου ηταν ο καταλυτικος παραγοντας για φετος
rchos
ο μπουρουσης για το φετινο του χαλι εχει να ριξει φτεξιμο μονο στον εαυτο του και σε κανεναν αλλον.

απο οτι δειχνουν τα στατιστικα σημερα πρεπει να ηταν καλος και ο πριντεζης.
ωραιο ροτεισον εκανε παλι ο γιαννακης αφου ο βασιλο και ο πριντεζης επαιξαν απο 23 λεπτα και οι υπολοιποι απο λιγοτερο.τον γκριρ τον ειχε μεσα μονο 13 λεπτα.τον κρατησε για την πεμπτη προφανως.
Anaz
ειναι λογικο ενα η δυο παιχνιδια που αφορουν τις μεγαλες ομαδες να μην μεταδωθουν μεσα στην χρονια.το παιχνιδι με τον κολοσσο στον σχεδιασμο της ερτ σωστα φανηκε ως ενα απο τα πιο αδιαφορα απο οσα θα μπορουσε να μεταδωσει η ερτ.
Nαι αλλα να προτιμήσει καποιο άλλο το καταλαβαινω,αλλα αφου είχε "ελευθερο" κανάλι,γιατι να μην το δείξει καθόλου? sad.gif 68.gif
Εκτος αν υπηρχε περιορισμός (αυτο που λές για 3 ματς τη βδομάδα) οπότε δεν μπορουσε να δείξει σήμερα και την Αεκ και τον Ολυμπιακο..
Consultant
Ο Μπουρουσης ειναι παιχτης ρυθμου,περυσι μεχρι το σημειο που επαιζε βασικος ο Σοφο,ο Μπουρου ηταν δυο με τρια επιπεδα παρακατω.Οταν ο Σοφο αρχισε να παχαινει και ο Γιαννης πηρε θεση βασικου εβγαλε ματια με αποτελεσμα ο Γιαννακης να τον καλεσει αμεσα στην Εθνικη.Αλλο Μπουρουσης βασικος και αναντικαταστατος και αλλο ρεζερβα του Τσακσονουλι...Εκ των πραγματων και οχι υποκειμενικα!
pao4-0gianathimasai
καλα ο μπουρουσης δεν μπορει να στριψει στη ρακετα θα παιζει και επρισσοτερο του τζακσον που ξερει και λιγο μπασκετ? σιγα μη φταιει ο χρονος συμμετοχης , το μυαλο του το κουφιο φταιει που δεν εχει φροντισει να βελτιωσει τις κινησεις του σαν πενταρι
morfi
^ Μου αρέσει το nick σου. smile.gif
kotzito
Πολυ καλη εμφανιση,ευκολη νικη και μεγαλειωδης ο Μπουρουσης
sherman
Κι επειδη ειματε μπασκετικο φορουμ...

offtopic mode on...

Μπορω να αλλαξω το sherman σε thryle51-81giana8ymasai ??

Ξερω ξερω ο επομενος που θα γραφτει θα ειναι με username "pao73-38giana8ymasai"
morfi
Ξέχασες να κλείσεις το offtopic mode. smile.gif
leonkalf
Πήγα στο ματς στη Ρόδο.
Είδα τον Ολυμπιακό πρώτη φορά σε αγώνα τόσο μακριά από τον Πειραιά.
Μου άρεσε πολύ που πήγα στο γήπεδο της Ρόδου και παρακολούθησα από κοντά το παιχνίδι. To κλίμα όμορφο στο γήπεδο (εκτός των έντονων διαμαρτυριών στους διαιτητές τις περισσότερες φορές που περνούσαν κοντά από την εξέδρα στην πλάγια γραμμή).
Ο Ολυμπιακός σοβαρός πήρε εύκολα το ματς.
Μετά το παιχνίδι, όλα τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού έκατσαν υπομονετικά και με καλή διάθεση, έβγαλαν φωτογραφίες, έδωσαν αυτόγραφα και συνομίλησαν με πολλούς μικρούς και μεγάλους θαυμαστές τους. Κανένα ίχνος τουπέ.
Ο Γιαννάκης συνέχεια με το χαμόγελο στα χείλη έβγαζε συνεχώς φωτο με μικρά παιδάκια.

Μου άρεσε αυτή η αύρα που έπνεε στην ομάδα.. αύρα αισιοδοξίας και υγείας.
Consultant
Μια χαρα τον ειδα τον Τσακαλιδη,εμποδισε ολα τα σουτ,εριξε και 4 ταπες.Οτι πρεπει!Και στο τριποντο εβγαινε και πιεζε και ολα κομπλε..Ειναι καταλυτικη η παρουσια του,ο Γιαννακης δεν γινεται να μην τον χρησιμοποιει καθολου για παντα,θα ηταν ουτοπικο.Κατι εχει στο μυαλο του λογικα

-Δευτερο σερι ασχημο παιχνιδι για τον Βασιλοπουλο
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(Consultant @ Mar 16 2008, 23:41 ) *
Μια χαρα τον ειδα τον Τσακαλιδη,εμποδισε ολα τα σουτ,εριξε και 4 ταπες.Οτι πρεπει!Και στο τριποντο εβγαινε και πιεζε και ολα κομπλε..Ειναι καταλυτικη η παρουσια του,ο Γιαννακης δεν γινεται να μην τον χρησιμοποιει καθολου για παντα,θα ηταν ουτοπικο.Κατι εχει στο μυαλο του λογικα

-Δευτερο σερι ασχημο παιχνιδι για τον Βασιλοπουλο

Ενα διαβατηριο ρε γαμωτο να βγαλουμε,
να παιξει και ο Γουντς στην Α1
PanosIlio
Πάλι δεν έχει τηλεοπτική κάλυψη το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα... 45.gif
Consultant
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Mar 21 2008, 15:52 ) *
Ενα διαβατηριο ρε γαμωτο να βγαλουμε,
να παιξει και ο Γουντς στην Α1

Ενταξει κακα τα ψεμματα ο Γουντς πλεον δειχνει καθαρα οτι κρυβεται εντελως στην επιθεση.Δεν ξερω πλεον αν μου αρεσει.Το εχει κανει επανειλλημενα,σαν να φοβαται να παρει προσπαθεια.Κριμα..Πραγματικα ειναι αξιο απορρειας πως καταφερε ενας τετοιος παιχταρας να εγκλωβιστει μεσα στο συντηρητικο μυαλο του!!Τι να πουμε,οτι φταιει που δεν παιζει στο ελληνικο πρωταθλημα;Αφου δεν φταιει..Κατα τα αλλα δειχνει μια απροσμενη βελτιωση στην αμυνα και στα ριμπαουντ!!Τι να πω,εν τελει θα παιξουμε αρκετα παιχνιδια ακομα στην Ευρωλιγκα και ισως να κανει καποια τεραστια ανατροπη!Αμην..
apkat
Διακοπη ρευματος στην Πατρα και ακομα δεν εχει ξεκινησει το παιχνιδι με την ολυμπιαδα..
apkat
66-103 τελικο χωρις ομως να γνωριζουμε κανενα στοιχειο για την ωρα για τον αγωνα αφου κανενα σαιτ δεν ενημερωνε για την εξελιξη του αγωνα.. 68.gif 68.gif
Consultant
Παλι κατοσταρα?Φετος πρεπει να εχουμε κανει ρεκορ σε 100ρες..Οποιος γνωριζει ας ενημερωσει.Κριμα ρε μαμωτο,τη προηγουμενη αγωνιστικη βαλαμε 96.
Rondo
QUOTE(Consultant @ Mar 23 2008, 21:28 ) *
Παλι κατοσταρα?Φετος πρεπει να εχουμε κανει ρεκορ σε 100ρες..Οποιος γνωριζει ας ενημερωσει.Κριμα ρε μαμωτο,τη προηγουμενη αγωνιστικη βαλαμε 96.

Δεν έχετε ρεκόρ στις κατοστάρες σίγουρα..Νομίζω ότι ο Άρης το έχει από παλιά...
sihainas
Εντάξει το ματς δεν χρίζει κριτικής... μία ομάδα υπήρχε μόνο...τουλάχιστον βγήκαν μερικές εντυπωσιακές φάσεις (ειδικά στο τέλος) και το διασκέδασε ο κόσμος... Η λέξη σουρωτήρι είναι μάλλον τιμητική για την άμυνα της Ολυμπιάδας... τις περισσότερες φορές ο Ολυμπιακός έφτανε πανεύκολα στο καλάθι με μια δυο πάσες... Η διαφορά κλάσης είναι τεράστια... Ενδεικτικό ότι όλοι οι παίχτες του Ολυμπιακού σκόραραν...ενω από την Ολυμπιάδα αν δεν κάνω λάθος σκόραραν μόνο... 5!!!

Είχαμε και ένα περιστατικό στο γήπεδο όπου κάποιος φίλαθλος κάτι έπαθε και τον έβγαλαν με φορείο στο ημίχρονο...δεν έμαθα περισσότερα... Είχαμε και το πρόβλημα με τα φώτα και νομίζαμε ότι θα κάνουν καμιά παρουσίαση χαχα tongue.gif

ps. Ένα πράγμα που παρατήρησα και με ψιλο-νευρίασε είναι ότι όπως και στο ματς με τον ΠΑΟ όλο το γήπεδο χειροκρόταγε κάθε καλάθι του Ολυμπιακού...οκ να χειροκροτήσουν μια όμορφη προσπάθεια να το καταλάβω...αλλά κάθε καλάθι; Και το λέω κι εγώ που είμαι και Ολυμπιακός... είναι λίγο σπαστικό... smile.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(sihainas @ Mar 24 2008, 01:10 ) *
ps. Ένα πράγμα που παρατήρησα και με ψιλο-νευρίασε είναι ότι όπως και στο ματς με τον ΠΑΟ όλο το γήπεδο χειροκρόταγε κάθε καλάθι του Ολυμπιακού...οκ να χειροκροτήσουν μια όμορφη προσπάθεια να το καταλάβω...αλλά κάθε καλάθι; Και το λέω κι εγώ που είμαι και Ολυμπιακός... είναι λίγο σπαστικό... smile.gif

Πες τα αγορι μου.
Ειναι ανεπιτρεπτο πλεον αυτο που συμβαινει.
Ουτε ενα μπινελικι, ουτε ενα κερμα, ουτε ενας καφες, ΤΙΠΟΤΑ.
Εχουμε γινει πολλοι ξενερωτοι.

Ας ελπισουμε την τεταρτη να γινει λιγο σαματάς,
να θυμηθουμε λιγο τις παλιες καλες εποχες
thrylos7
Πραγματικά ανεπίτρεπτο! Γι' αυτό πάμε κατά διαόλου...

Πράγματι έχουμε σημειώσει πολλές κατοστάρες φέτος... και πράγματι ο Γκέρσον φαίνεται να κινήθηκε σωστά στην απόκτηση παικτών (οκ, ο Σάρας, αν ισχύει το παραπάνω είναι ίσως προσωπικό κόλλημα, αλλά η αλλαγή ΜακΛίοντ - Γκριρ, αλλά και αυτή του Ρόμπερτς με τον Τζάκσον ήταν σημαντικότατες.)
captain charisma
φαινεται οτι το μυαλο τους ειναι στο ματς της μοσχας για αυτο χανουν με 18π...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.