SteveNashidis
Dec 23 2010, 12:23
Στο ντερπμυ κορυφής ανάμεσα στα λεχώνια και τον Περραιβό ,η ομάδα του περραιβού πήρε το σπουδαίο διπλό και φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας!!!
SteveNashidis
Jan 31 2011, 00:02
Σε ένα καλό ματς που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στην Αγιά , ο Περραιβός πήρε για πρώτη φορά το διπλό στις μεταξύ τους αναμετρήσεις και συνεχίζει την πορεία του στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ. Μετά απο πολλές εναλλαγές του αποτελέσματος και ειδικά στα τελευταία δραματικά δευτερόλεπτα το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση όπου κυριάρχησε η ομάδα του Βόλου.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αγιά – Περραιβός (64-64) 70-73
Θεσσαλικός – ΑΕΛ 73-50
Σουφλάρια – Λεχώνια 54-70
Ζαγορά – Σκιάθος 50-51
Τα Φάρσαλα έχουν ρεπό.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (11 αγώνες)
1. Λεχώνια 17
2. Θεσσαλικός 17
3. Περραιβός 16
4. Φάρσαλα 15
5. Σκιάθος 15
6. Σουφλάρια 14
7. Α.Ε.Λ 14
8. Αγιά 12
9. Ζαγορά 9
SteveNashidis
Feb 5 2011, 21:02
Πολύ αρνητικός παράγοντας απόψε η διαιτησία στο κλειστό του ΕΑΚ αμαυρώνοντας το παιχνίδι των δύο ομάδων και κυρίως την καταπληκτική εμφάνιση του Περραιβού απέναντι στον πρωτοπόρο Θεσσαλικό! Παρόλο που ο Θεσσαλικός ήταν κυρίαρχος στο ματς ξεφεύγωντας ακόμα και με 14 πόντους στο 2ο δεκάλεπτο , ο Περραιβός με μαχητικότητα στην άμυνα και υπομονή στην επίθεση δεν επέτρεψε να αυξηθεί η διαφορά φτάνοντας το ματς στον πόντο. Κάπου εκεί άρχισαν τα λάθος σφυρίγματα εις βάρος του Περραιβού καθώς και η εύνοια προς τον Θεσσαλικό χαρίζοντας τους μάλιστα αρκετές τεχνικές ποινές. Το ματς οδηγήθηκε σε θρίλερ τα τελευταία δευτερόλεπτα όπου και πάλι οι διαιτητές ήταν ο αρνητικός παράγοντας. Το σκορ 74-76 υπερ του Θεσσαλικού δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα ,απαξιώνοντας το μπάσκετ της Θεσσαλίας. Κρίμα για τον αθλητισμό...
glass onion
Feb 6 2011, 22:27
QUOTE(Voyager @ Feb 5 2011, 21:02 )
Πολύ αρνητικός παράγοντας απόψε η διαιτησία στο κλειστό του ΕΑΚ αμαυρώνοντας το παιχνίδι των δύο ομάδων και κυρίως την καταπληκτική εμφάνιση του Περραιβού απέναντι στον πρωτοπόρο Θεσσαλικό! Παρόλο που ο Θεσσαλικός ήταν κυρίαρχος στο ματς ξεφεύγωντας ακόμα και με 14 πόντους στο 2ο δεκάλεπτο , ο Περραιβός με μαχητικότητα στην άμυνα και υπομονή στην επίθεση δεν επέτρεψε να αυξηθεί η διαφορά φτάνοντας το ματς στον πόντο. Κάπου εκεί άρχισαν τα λάθος σφυρίγματα εις βάρος του Περραιβού καθώς και η εύνοια προς τον Θεσσαλικό χαρίζοντας τους μάλιστα αρκετές τεχνικές ποινές. Το ματς οδηγήθηκε σε θρίλερ τα τελευταία δευτερόλεπτα όπου και πάλι οι διαιτητές ήταν ο αρνητικός παράγοντας. Το σκορ 74-76 υπερ του Θεσσαλικού δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα ,απαξιώνοντας το μπάσκετ της Θεσσαλίας. Κρίμα για τον αθλητισμό...
φίλε επειδή παρακολούθησα το ματς, λέγοντας ότι το σκορ δεν αντικατρπτίζει την εικόνα του αγώνα, αυτό σημαίνει ότι ο Θεσσαλικός έπρεπε να κερδίσει πιο εύκολα.όσες τ.π έπρεπε να δεχθεί η μία ομάδα, άλλες τόσες έπρεπε να δεχτεί και η άλλη.
SteveNashidis
Feb 11 2011, 03:21
QUOTE(glass onion @ Feb 6 2011, 22:27 )
φίλε επειδή παρακολούθησα το ματς, λέγοντας ότι το σκορ δεν αντικατρπτίζει την εικόνα του αγώνα, αυτό σημαίνει ότι ο Θεσσαλικός έπρεπε να κερδίσει πιο εύκολα.όσες τ.π έπρεπε να δεχθεί η μία ομάδα, άλλες τόσες έπρεπε να δεχτεί και η άλλη.
Με την διαφορά ότι η μια ομάδα τις δέχτηκε και η άλλη οχι.. αν ήσουν παρών καταλαβαίνεις τι εννοώ!.Όσο για την εικόνα των δύο ομάδων μέσα στο αγώνα, δεν έδειξε ο Θεσσαλικός ότι μπορούσε να το πάρει εύκολα γιαυτο και οδηγήθηκε το ματς σε διαφορά ενός καλαθιου
SteveNashidis
Feb 17 2011, 02:16
Άλλη μία απόδραση καταγράφηκε απο την ομάδα του Περραιβού .Αυτή τη φόρα κατάφερε και έφυγε με το ροζ φύλο αγώνα απο την Λαρισα νικώντας τα Σουφλάρια 53-58 . Όντας κυρίαρχη σε όλη την διάρκεια του αγώνα ο Περραιβός δεν απειλήθηκε απο την γηπεδούχο ομάδα που δυσκολευόταν να φτάσει στο καλάθι .
Στα σημαντικά του ματς και της θετικής εικόνας του Περραιβού συνοψίζουμε
1)το buzzer-bitter του Τάσου (παικτη του περραιβού) απο το κέντρο σχεδόν στο τέλος της δευτερη περιόδου,
2)τα τριποντα του Λαζου που ξεκόλλησαν την τριτη περιοδο τον σκορ,
3)το ντεπούτο του ταλαντούχου Κώστα Καλατζή πετυχαίνοντας 8 πόντους έχοντας θετική εμφάνιση
και (4) ένα καταπληκτικό fade away σπανίας ομορφιάς στο τέλος του παιχνιδιού απο τον Δημητρη Κανουλη που ήταν και η χαριστική βολή για τα Σουφλάρια.
SteveNashidis
Feb 17 2011, 02:38
12 Αγωνιστική
Θεσσαλικός - Φάρσαλα........90-72
Σουφλάρια - Περραιβός.......53-58
Κενταυρος Ζαγ - ΑΕΛ..........63-85
Σκιάθος - Λεχώνια ..............48-61
Ρεπό : Ερμής Αγίας
Βαθμολογία μετα απο 12 αγώνες
1.Θεσσαλικός.......23
2.Λεχώνια............21
3.Περραιβός..........19
4.Φάρσαλα...........18
5.ΑΕΛ...................17
6.Σουφλάρια..........16
7.Σκιάθος..............15
8.Ερμής Αγιάς........13
9.Ζαγορά...............10
www.e-thessalia.gr
SteveNashidis
Feb 21 2011, 20:58
Άνετη επικράτηση του Περραιβού επι της Ζαγοράς όπου βρήκαν την ευκαιρία πολλοί αναπληρωματικοί της ομάδας του Περραιβού να αγωνιστούν εκμεταλλευόμενοι τις απουσίες βασικών παιχτών. Στα υπόλοιπα ματς δεν υπήρξε καμία έκπληξη εκτός του διπλού της Σκιάθου μέσα στην Λάρισα...Η βαθμολογία έμεινε η ίδια με τον Θεσσαλικό ξεφεύγει απο τους υπόλοιπους διεκδικητές . Αναλυτικά :
Περραιβός - Κένταυρος Ζαγορας 69-58
Φάρσαλα - Σουφλάρια 83-66
Ερμής Αγιάς - Θεσσαλικός 60-66
ΑΕΛ - Σκιάθος 62-66 (παρ)
Ρεπό : Λεχώνια
Βαθμολογία μετα απο 13 αγωνιστικές
1.Θεσσαλικός ............25
2.Λεχώνια .................21
3.Περραιβός...............21
4.Φάρσαλα.................20
5.ΑΕΛ........................18
6.Σκιάθος...................17
7.Σουφλάρια...............17
8.Ερμής Αγιάς.............14
9.Κεντ.Ζαγοράς...........11
www.e-thessalia.gr
SteveNashidis
Mar 1 2011, 02:27
A2 Eσκαθ 14η Αγωνιστική
Σουφλάρια-Ερμής Αγιάς...............60-67
Κένταυρος Ζαγοράς-Φάρσαλα......63-80
Σκιάθος-Περραιβός......................60-62
Λεχώνια-ΑΕΛ..............................85-68
Ρεπό: Θεσσαλικός
Βαθμολογία
1.Θεσσαλικός....................25
2.Λεχώνια.........................23
3.Περραιβός.......................23
4.Φάρσαλα........................22
5.ΑΕΛ................................19
6.Σκιάθος...........................18
7.Σουφλάρια.......................18
8.Ερμής Αγιάς.....................16
9.Κένταυρος Ζαγοράς..........12
e-thessalia.gr
SteveNashidis
Mar 14 2011, 17:31
Πλήρωσε την αστοχία του ο Περραιβός στο ντέρμπυ με τα Λεχώνια και δεν κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Οι αστοχία του απο τα 6.75 αλλα και απο την γραμμή των βολών δεν του έδωσε περιθώρια να διεκδικήσει τη νίκη απέναντι σε ένα ισοδύναμο αλλα ουσιαστικότερο αντίπαλο. Αναλυτικότερα :
15η αγωνιστική :
Θεσσαλικός - Σουφλάρια.....88-71
Ερμής Αγιας - Ζαγορά........70-50
Περραιβός-Λεχώνια............48-54
Φάρσαλα-Σκιάθος...............20-0 (α.α)
Ρεπό : ΑΕΛ
Βαθμολογία:
1.Θεσσαλικός..............27
2.Λεχώνια...................25
3.Περραιβός................24
4.Φάρσαλα..................24
5.ΑΕΛ.........................19
6.Σουφλάρια................19
7.Σκιάθος....................18
8.Ερμής Αγιάς..............18
9.Κεντ.Ζαγοράς...........13
www.e-thessalia.gr
SteveNashidis
Mar 21 2011, 15:18
Άλλη μία παράταση (τρίτη συνολικά) που ο Περραιβός κερδίζει και μάλιστα εκτός έδρας μέσα στην ΑΕΛ,διατηρώντας έτσι το αήττητο του στο 2ο γύρο μακριά απο το ΕΑΚ. Όλα αυτά συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου ,στην Λάρισα, όπου ο συνήθης ύποπτος Δημήτρης Κανούλης με τρίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα (που ήταν και φάουλ) οδήγησε το ματς στην παράταση όπου εκεί φάνηκε η ψυχραιμία των παικτών του Περραιβού βάζοντας όλα τα κρίσιμα σουτ. 71-75 το τελικό σκορ.
Στα υπόλοιπα ματς ο Θεσσαλικός, ήδη πρωταθλητής, νίκησε την Ζαγορά 94-100 ενώ τα Λεχώνια πήραν το ντέρμπυ για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης απο τα Φάρσαλα με σκορ 90-85. Αναλυτικά η προτελευταία αγωνιστική.
Λεχώνια - Φάρσαλα.........90-85
Σκιάθος-Ερμής Αγιάς........20-0 (α.α.)
ΑΕΛ-Περραιβός................71-75
Ζαγορά-Θεσσαλικός........94-100
Ρεπό.Σουφλάρια
Η Βαθμολογία μετα απο 17 Αγωνιστικές
1.Θεσσαλικός...................29
2.Λεχώνια........................27
3.Περραιβός.....................26
4.Φάρσαλα.......................25
5.Σκιάθος.........................20
6.ΑΕΛ..............................20
7.Σουφλάρια.....................19
8.Ερμής Αγιας...................18
9.Κενταυρος Ζαγοράς........14
www.e-thessalia.gr
M.J FOR EVER
Mar 21 2011, 20:28
Voyager συγχαρητηρια για την λεπτομερη αναφορα στο πρωταθλημα θεσσαλιας oλη την χρονια.αλλα πρεπει να μου πεις προσωπικα με μηνυμα και ποιος εισαι απο τον βολο.εγω ειμαι ο συνηθης υποπτος που εγραψες στο προηγουμενο ποστ
SteveNashidis
Mar 30 2011, 13:39
Τελείωσε το πρωτάθλημα της Α2 Εσκαθ με πρωταθλητή τον Θεσσαλικό που συνέτριψε τη Σκιάθο με 106 - 68. Για την τελευταία θέση η Ζαγορά θα παίξει μπαράζ με τον Ερμή Τρικάλων. Χωρίς εκπλήξεις τα υπόλοιπα ματς
Σουφλάρια-Ζαγορά........ 56-45
Φάρσαλα- ΑΕΛ............... 77-61
Ερμής Αγιάς- Λεχώνια ... 61-68
Θεσσαλικός - Σκιάθος .... 106-68
Ρεπό : Περραιβός
Βαθμολογία Τελική
1.Θεσσαλικός..................31
4.Περραιβός....................26
5.Σκιάθος........................21
6.ΑΕΛ.............................21
7.Σουφλάρια....................21
8.Ερμής Αγιάς..................19
--------------------------------
9.Κενταυρος Ζαγοράς.......15
www.e-thessalia.gr
Υ.Γ Όσο για τον Μ.J φίλο μου θα φροντήσω να γίνει μια συνέντευξη για να ικανοποιηθεί και το αίτημα του.Αν και ξέρει ποιος είμαι
M.J FOR EVER
Mar 31 2011, 00:09
Αφου μου ειπες ποιος εισαι τοτε εννοειται σου επιτρεπω να γραφεις το ονοματεπωνυμο μου στα ματς.δεν εχω προβλημα γιατι δεν εχω να κρυψω κατι και στα καλα και στα κακα.η χρονια τελειωσε.συγχαρητηρια στην ομαδα του θεσσαλικου για την ανοδο που ηταν δικαια.του χρονου πιστευω να ειμαστε ακομα πιο δυνατοι για να κανουμε και εμεις ενα βημα παραπανω.περυσι που φτιαχτηκε αυτο το ροστερ ηταν η χρονια της δημιουργιας.φετος καναμε την χρονια της δοκιμασιας.του χρονου Voyager πιστευω να κανουμε και την χρονια της μαγειας.για αυτο να σαι εδω να γραφεις αποτελεσματα φιλε μου!
SteveNashidis
Apr 2 2011, 21:33
QUOTE(M.J FOR EVER @ Mar 31 2011, 01:09 )
Αφου μου ειπες ποιος εισαι τοτε εννοειται σου επιτρεπω να γραφεις το ονοματεπωνυμο μου στα ματς.δεν εχω προβλημα γιατι δεν εχω να κρυψω κατι και στα καλα και στα κακα.η χρονια τελειωσε.συγχαρητηρια στην ομαδα του θεσσαλικου για την ανοδο που ηταν δικαια.του χρονου πιστευω να ειμαστε ακομα πιο δυνατοι για να κανουμε και εμεις ενα βημα παραπανω.περυσι που φτιαχτηκε αυτο το ροστερ ηταν η χρονια της δημιουργιας.φετος καναμε την χρονια της δοκιμασιας.του χρονου Voyager πιστευω να κανουμε και την χρονια της μαγειας.για αυτο να σαι εδω να γραφεις αποτελεσματα φιλε μου!
Έτσι ελπίζω φίλε μου να είναι και η επόμενη χρονιά και ίσως και καλύτερη όσο αναφορά το αγωνιστικό κομμάτι του Περραιβού.
Όσο για το κομμάτι του φόρουμ ελπίζω να ανεβάζουμε του χρόνου και βιντεάκια με στιγμιότυπα αγώνα όπως επίσης και άλλοι φίλαθλοι της Α2 εσκαθ να μας περιγράφουν τουλάχιστον ορισμένα ματς για να μην ειναι μονόπλευρη παρουσίαση..
Υ.Γ Απομένουν οι αγώνες μπαραζ μεταξύ Λεχωνίων και Καλαμπάκας και Ζαγοράς με Ερμή Τρικάλων , των πρώτων για την άνοδο και των δεύτερων για την παραμονή στην Α2 ΕΣΚΑΘ για την τελική ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος.
oti-nane
May 1 2011, 03:24
Απλά να αναφέρω την τελική βαθμολογία του άλλου ομίλου (για όποιον ενδιαφέρετε
)
1 Ελασσόνα 34
2 Καλαμπάκα 34
3 Φοίβος Γιάννουλης 32
4 Σοφάδες 29
5 Μάγοι 26
6 Αίολος Αμπελώνα 25
7 Τύρναβος 24
8 ΑΕΤ 24 18
9 Ερμής 23
10 Πράσινη Γωνιά 19
glargkatzis
Jun 22 2011, 11:35
ξέρουμε τί έγινε , ποιός παρέμεινε στην Α2 από τα μπαράζ ?
ComingUpRoses
Jun 24 2011, 09:54
Βλέπω τόσους πολλούς να ασχολούνται με πρωταθλήματα ΕΣΚΑΘ , μαζί και εγώ ...Γιατί απο του χρόνου να μην βοηθήσουμε το localbasket.gr να ανεβάσει αποτελέσματα κτλπ ? Ίσως και ροστερ από Α1 , Α2 , Β' Εσκαθ. Δεν έχω απολύτως καμία σχέση με το site απλά το είδα και επειδή είναι ένας ωραίος τρόπος να ενημερωνόμαστε για τα τοπικά , άμα κάνουμε την αρχή , ίσως ακολουθήσουν και άλλα πρωταθλήματα.
glargkatzis
Jul 1 2011, 08:52
φίλε εγώ φέτος ενημέρωνα τον 1ο όμιλο της Β εσκάθ, όντως μέσα στο παιχνίδι με την ΑΕΔ Πλατυκάμπου...Το σαιτ που ανέφερες έχει πολύ εύκολο τρόπο ενημέρωσης και αφιέρωνα 15 λεπτά κάθε βδομάδα για τα αποτελέσματα. Φέτος, μάλλον θα συνεχίσω στην Α2 Εσκάθ οπότε θα ενημερώνω τον αντίστοιχο όμιλο...Δυο-τρία άτομα αν ασχοληθούν η εσκαθ θα είναι πλήρης...
SteveNashidis
Jul 12 2011, 02:36
Kαι εγω για Α2 εσκαθ θα προσπαθω να ενημερωνω τακτικά την αγωνιστική και σκέφτομαι και ανέβασμα αγώνων στο youtube αν βρούμε διαθέσιμη κάμερα
Ο όμιλος θα είναι ως εξής
Β Όμιλος
1.Σπάρτακος
2.Ν. Αθλητές Νίκης
3.Κεραυνός
4.Άνω Λεχώνια
5.Φάρσαλα
6.Περραιβός
7.Σκιάθος
8.Σουφλάρια
9.Αγιά
10.Φοίβος (πηγή drazenp3 )
Θα προσπαθήσω να σας ενημερώνω για τον άλλο όμιλο της Α2 ΕΣΚαΘ. Το πρωτάθλημα ξεκινά στις 5/11. Από φέτος να ξέρετε ότι οι ομάδες θα πληρώνουν και τους διαιτητές (15ευρώ ο διαιτητής στην Α2, 18 στην Α1).
Ο όμιλος (με τυχαία σειρά)
1.Α.Ε.Λ.
2.Σοφάδες
3.Ολυμπιακός Καρδίτσας
4.Μύτικας
5.Αίολος Αμπελώνα
6.Κρόνος Τρικάλων
7.Ερμής Τρ.
8.Τύρναβος
9.Α.Ε.Τ.
10.Μάγοι
ComingUpRoses
Oct 1 2011, 09:23
QUOTE(gnak @ Sep 24 2011, 02:50 )
Θα προσπαθήσω να σας ενημερώνω για τον άλλο όμιλο της Α2 ΕΣΚαΘ. Το πρωτάθλημα ξεκινά στις 5/11. Από φέτος να ξέρετε ότι οι ομάδες θα πληρώνουν και τους διαιτητές (15ευρώ ο διαιτητής στην Α2, 18 στην Α1).
1.Α.Ε.Λ.
2.Σοφάδες
3.Ολυμπιακός Καρδίτσας
4.Μύτικας
5.Αίολος Αμπελώνα
6.Κρόνος Τρικάλων
7.Ερμής Τρ.
8.Τύρναβος
9.Α.Ε.Τ.
10.Μάγοι
ότι νάναι ...
SteveNashidis
Oct 3 2011, 01:12
QUOTE(gnak @ Sep 24 2011, 02:50 )
1.Α.Ε.Λ.
2.Σοφάδες
3.Ολυμπιακός Καρδίτσας
4.Μύτικας
5.Αίολος Αμπελώνα
6.Κρόνος Τρικάλων
7.Ερμής Τρ.
8.Τύρναβος
9.Α.Ε.Τ.
10.Μάγοι
Φιλε γνωρίζεις κάποια επίσημη πηγή για ενημέρωση για τα πρωταθλήματα Εσκαθ ?
Voyager δυστυχώς όπως ξέρεις το site της Εσκαθ μας "τελείωσε" από πέρσι. Ό,τι μαθαίνω από τη διοίκηση της Ενωσης, λόγω ενασχόλησης μου διοικητικά με ομάδα Α2.
Αύριο-μεθαύριο θα ποστάρω και το πρόγραμμα των ομίλων.
SteveNashidis
Oct 9 2011, 00:34
To πρόγραμμα της Α2 ΕΣΚΑΘ (Ομιλος Βολου-Λαρισας)
1η Αγωνιστική
Σουφλάρια- Ερμής Αγιάς
Λεχώνια - Φοίβος Γιάννουλης
Νέοι Αθλητές Νίκης- Σκιάθος
Περραιβός- Φάρσαλα
Κεραυνός-Σπάρτακος
2η Αγωνιστική
Σπάρτακος- Περραιβός
Φάρσαλα - Νέοι Αθλητές Νίκης
Σκιάθος- Λεχώνια
Φοίβος Γιάννουλης – Σουφλάρια
Ερμής Αγιάς – Κεραυνός
3η Αγωνιστική
Σουφλάρια- Σκιάθος
Λεχώνια - Φάρσαλα
Νέοι Αθλητές Νίκης- Σπάρτακος
Περραιβός- Κεραυνός
Ερμής Αγιάς- Φοίβος Γιάννουλης
4η Αγωνιστική
Περραιβός- Ερμής Αγιάς
Κεραυνός - Νέοι Αθλητές Νίκης
Σπάρτακος- Λεχώνια
Φάρσαλα - Σουφλάρια
Σκιάθος- Φοίβος Γιάννουλης
5η Αγωνιστική
Σουφλάρια- Σπάρτακος
Λεχώνια - Κεραυνός
Νέοι Αθλητές Νίκης- Περραιβός
Φοίβος Γιάννουλης- Φάρσαλα
Ερμής Αγιάς- Σκιάθος
6η Αγωνιστική
Νέοι Αθλητές Νίκης- Ερμής Αγιάς
Περραιβός- Λεχώνια
Κεραυνός - Σουφλάρια
Σπάρτακος- Φοίβος Γιάννουλης
Φάρσαλα - Σκιάθος
7η Αγωνιστική
Σουφλάρια- Περραιβός
Λεχώνια - Νέοι Αθλητές Νίκης
Σκιάθος- Σπάρτακος
Φοίβος Γιάννουλης- Κεραυνός
Ερμής Αγιάς – Φάρσαλα
8η Αγωνιστική
Λεχώνια - Ερμής Αγιάς
Νέοι Αθλητές Νίκης- Σουφλάρια
Περραιβός- Φοίβος Γιάννουλης
Κεραυνός- Σκιάθος
Σπάρτακος- Φάρσαλα
9η Αγωνιστική
Σουφλάρια- Λεχώνια
Φάρσαλα - Κεραυνός
Σκιάθος- Περραιβός
Φοίβος Γιάννουλης- Νέοι Αθλητές Νίκης
Ερμής Αγιάς- Σπάρτακος
Πηγη : e-thessalia.gr
Aναδιάρθρωση της Α1 ΕΣΚαΘ από του χρόνου! Θα γίνουν ξανά 2 όμιλοι των 10 όμαδων. Έτσι φέτος από την Α1 θα πέσει μόνο μία ομάδα.
Από την Α2 θα ανέβουν σίγουρα οι εξής: οι πρώτοι 4 κάθε ομίλου. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην πέμπτη θέση θα δώσουν μπαράζ και η νικήτρια θα ανέβει και αυτή. Υπάρχει όμως περίπτωση να ανέβουν και οι δύο αν ο Αμπελώνας δεν κατέβει να αγωνιστεί στη Γ Εθνική, οπότε θα πάει κατευθείαν δύο κατηγορίες κάτω, δηλαδή στην Α2.
Αυτό που σας γράφω δεν είναι φήμη. Θα μοιραστεί στα Σωματεία συμπληρωματική προκύρηξη του πρωταθλήματος στις επόμενες ημερες.
SteveNashidis
Nov 1 2011, 15:12
QUOTE(gnak @ Oct 16 2011, 17:43 )
Aναδιάρθρωση της Α1 ΕΣΚαΘ από του χρόνου! Θα γίνουν ξανά 2 όμιλοι των 10 όμαδων. Έτσι φέτος από την Α1 θα πέσει μόνο μία ομάδα.
Από την Α2 θα ανέβουν σίγουρα οι εξής: οι πρώτοι 4 κάθε ομίλου. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην πέμπτη θέση θα δώσουν μπαράζ και η νικήτρια θα ανέβει και αυτή. Υπάρχει όμως περίπτωση να ανέβουν και οι δύο αν ο Αμπελώνας δεν κατέβει να αγωνιστεί στη Γ Εθνική, οπότε θα πάει κατευθείαν δύο κατηγορίες κάτω, δηλαδή στην Α2.
Αυτό που σας γράφω δεν είναι φήμη. Θα μοιραστεί στα Σωματεία συμπληρωματική προκύρηξη του πρωταθλήματος στις επόμενες ημερες.
Πολύ σωστά τα έθεσες φίλε..θα έχουμε αλλαγές στο πρωτάθλημα της Εσκαθ καθώς και λόγω των οικονομικών δυσκολιών στις μετακινήσεις των ομάδων αλλά κυρίως στις μετακινήσεις των διαιτητών που δεν τους πληρώνουν και αναγκάζονται να κάνουν μεγάλα ταξίδια με δικά τους έξοδα , θα έχουμε την αναδιαμόρφωση στην Α1 όπου (αν δεν κάνω λάθος) θα γίνει ένας όμιλος Λαρισας - Βολου και ένας απο ομάδες των Τρικάλων και της Καρδίτσας.
Στα αγωνστικά τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα αυτό το Σαββατοκύριακο ( 5 -11-11 ) με τα ντέρμπυ που ξεχωρίζουν να είναι του Περραιβού με τα Φάρσαλα και των Λεχωνίων με τον Φοίβο Γιάννουλη.
SteveNashidis
Nov 8 2011, 14:20
Ξεκίνησε με επιτυχίες τις υποχρεώσεις του ο Περραιβός στο πρωτάθλημα της Α2 Εσκαθ. Το περασμένο Σάββατο υποδεχόταν στην έδρα του , τα Φάρσαλα , σε ένα πολύ σημαντικό ματς στο οποίο πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση νικώντας με 76-49. Οι παίκτες του Περραιβού δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στα Φάρσαλα , παίζοντας κατα διαστήματα πολύ καλή άμυνα ενώ στην επίθεση είχαν πολλές επιλογές , πράγμα που φαίνεται και από το γεγονός ότι σκόραραν όλοι οι παίκτες.Τα Φάρσαλα δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και από πολύ νωρίς κυνηγούσαν το σκορ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα
Κεραυνός Λ.-Σπάρτακος 59-73
Σουφλάρια – Ερμής Αγιάς 59-58
Λεχώνια-Φοίβος Γιαννουλης 61-73
Περραιβός-Φάρσαλα 76-48
Ν.Αθλητές-Σκιάθος 48-38
http://perraivosvolou.wordpress.com/
Nα ενημερώσω και εγώ για τον Β' Όμιλο:
Α.Ε.Τ. - Α.Ε.Λ. 1964 0-20 α.α. (η Α.Ε.Τ. δεν κατέβηκε και δεν ειδοποίησε κιόλας ότι δε θα κατέβει, τζάμπα ταξίδι)
Ολυμπιακός Καρδίτσας - Μάγοι Τρικάλων 63-73
Μύτικας - Αίολος Αμπελώνα 69-71
Τύρναβος - Κρόνος Τρικάλων 82-76
Ερμής Τρικάλων - Γ.Σ.Σοφάδων: νίκησε ο Ερμής με 4 πόντους (δεν έχω ακριβές σκορ).
SteveNashidis
Nov 9 2011, 02:20
QUOTE(gnak @ Nov 8 2011, 15:47 )
Nα ενημερώσω και εγώ για τον Β' Όμιλο:
Α.Ε.Τ. - Α.Ε.Λ. 1964 0-20 α.α. (η Α.Ε.Τ. δεν κατέβηκε και δεν ειδοποίησε κιόλας ότι δε θα κατέβει, τζάμπα ταξίδι)
Ολυμπιακός Καρδίτσας - Μάγοι Τρικάλων 63-73
Μύτικας - Αίολος Αμπελώνα 69-71
Τύρναβος - Κρόνος Τρικάλων 82-76
Ερμής Τρικάλων - Γ.Σ.Σοφάδων: νίκησε ο Ερμής με 4 πόντους (δεν έχω ακριβές σκορ).
Ερμής - Σοφάδες 68 - 64
Πηγή :
http://www.sportrikala.gr/matches/104/2011-2012/
Bλέπω ότι έχω κάνει μερικά λάθη στα σκορ των αγώνων. Σόρυ, θα προσπαθήσω να μη ξανασυμβεί.
Vοyager επειδή βλέπω ασχολείσαι με τον Περραιβό. Είναι τόσο καλή ομάδα φέτος ή είναι χάλια τα Φάρσαλα? Ο Σοφαδίτης παίζει ή όχι?
SteveNashidis
Nov 9 2011, 14:22
QUOTE(gnak @ Nov 9 2011, 02:38 )
Bλέπω ότι έχω κάνει μερικά λάθη στα σκορ των αγώνων. Σόρυ, θα προσπαθήσω να μη ξανασυμβεί.
Vοyager επειδή βλέπω ασχολείσαι με τον Περραιβό. Είναι τόσο καλή ομάδα φέτος ή είναι χάλια τα Φάρσαλα? Ο Σοφαδίτης παίζει ή όχι?
Ο Σοφαδίτης έπαιξε στο ματς με εμας και ηταν αυτος που προσπαθησε να ξελασπωσει την ομαδα του οταν κολλουσαν στην επιθεση..αλλα απο οτι πληροφορήθηκα ειχε παθει διάστρεμμα στην μεση της εβδομαδας στην προπονηση και επαιζε με ενεσεις...Τώρα στο συγκεκριμενο ματς τα φαρσαλα δεν επαιξαν αμυνα πράγμα που φαινεται απο το σκορ και απο τα φαουλ που ειχαν [24-13 υπερ του περραιβου ] αλλά και στην επίθεση ειχαν προβλημα . Το γεγονός οτι ειχαν τραυματισμενο εναν παικτη αλλα και η απουσια του ενος σεντερ τους(δεν θυμαμαι ονομα) δεν νομιζω να αποτελει δικαιολογια για την εμφανιση τους..
Κοιτα επειδη παιζω στον περραιβο γινεται καλη δουλεια φετος και το αν ειναι καλη ομαδα η οχι θα κριθει απο τα αποτελεσματα.
QUOTE(Voyager @ Nov 9 2011, 14:22 )
Ο Σοφαδίτης έπαιξε στο ματς με εμας και ηταν αυτος που προσπαθησε να ξελασπωσει την ομαδα του οταν κολλουσαν στην επιθεση..αλλα απο οτι πληροφορήθηκα ειχε παθει διάστρεμμα στην μεση της εβδομαδας στην προπονηση και επαιζε με ενεσεις...Τώρα στο συγκεκριμενο ματς τα φαρσαλα δεν επαιξαν αμυνα πράγμα που φαινεται απο το σκορ και απο τα φαουλ που ειχαν [24-13 υπερ του περραιβου ] αλλά και στην επίθεση ειχαν προβλημα . Το γεγονός οτι ειχαν τραυματισμενο εναν παικτη αλλα και η απουσια του ενος σεντερ τους(δεν θυμαμαι ονομα) δεν νομιζω να αποτελει δικαιολογια για την εμφανιση τους..
Κοιτα επειδη παιζω στον περραιβο γινεται καλη δουλεια φετος και το αν ειναι καλη ομαδα η οχι θα κριθει απο τα αποτελεσματα.
Αν ο σέντερ που λες είναι ο Μάρκος (ένας δίμετρος, λεπτός, ξανθός) δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Τον είχαμε πέρσι στην ΑΕΛ και τον αφήσαμε να φύγει.
Δεν ξέρω αν έπαιζες και πέρσι στον Περραιβό, αλλά είχατε και τότε καλή ομάδα. Δουλεμένη, έμπειρη και με συνοχή. Σας είχαμε κερδίσει μέσα στο Βόλο, αν και δεν το περιμέναμε γιατί πέρσι παίζαμε με το Παιδικό +2 "μεγάλους", και πήρατε ρεβάνς μέσα στη Λάρισα.
SteveNashidis
Nov 9 2011, 19:14
QUOTE(gnak @ Nov 9 2011, 15:29 )
Αν ο σέντερ που λες είναι ο Μάρκος (ένας δίμετρος, λεπτός, ξανθός) δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Τον είχαμε πέρσι στην ΑΕΛ και τον αφήσαμε να φύγει.
Δεν ξέρω αν έπαιζες και πέρσι στον Περραιβό, αλλά είχατε και τότε καλή ομάδα. Δουλεμένη, έμπειρη και με συνοχή. Σας είχαμε κερδίσει μέσα στο Βόλο, αν και δεν το περιμέναμε γιατί πέρσι παίζαμε με το Παιδικό +2 "μεγάλους", και πήρατε ρεβάνς μέσα στη Λάρισα.
Ναι πέρσι ημουν παρών στο δευτερο ματς που στειλαμε το ματς παραταση και εκει το πηραμε!!Φετος γιατι αλλάξατε όμιλο;
QUOTE(Voyager @ Nov 9 2011, 19:14 )
Ναι πέρσι ημουν παρών στο δευτερο ματς που στειλαμε το ματς παραταση και εκει το πηραμε!!Φετος γιατι αλλάξατε όμιλο;
Γιατί ήταν πιο εύκολο να στείλουν μόνο εμάς αντί για όλες τις ομάδες του Βόλου. Φοβήθηκε η Εσκαθ για έκτροπα λόγω της αντιπαλότητας Λάρισας-Βόλου που αναθερμάνθηκε τον τελευταίο χρόνο.
Αν και στα μεταξύ μας παιγνίδια πέρσι δεν είχαμε πρόβλημα.
SteveNashidis
Nov 15 2011, 16:08
2η Αγωνιστική
Δεν τα κατάφερε στη Λάρισα ο Περραιβός αφού έχασε απο τον Σπάρτακο με 68-66 , σε ένα ματς που δεν ήταν συγκεντρωμένος ενώ παρασύρθηκε και από τον γρήγορο ρυθμό των γηπεδούχων. Η ομάδα δεν παρουσίασε το πραγματικό της πρόσωπο και δίκαια έχασε , ευρισκόμενη σε μια κακή μέρα.
Αποτελέσματα
Σπάρτακος-Περραιβός 68-66
Φάρσαλα-Νέοι Αθλητές 77-60
Σκιάθος -Λεχώνια ( δεν έγινε λόγω απαγορευτικού)
Φοίβος – Σουφλάρια 47-40
Ερμής-Κεραυνός 65-71
Η βαθμολογία
Σπάρτακος 4
Φοίβος 4
Περραιβός 3
Σουφλάρια 3
Νέοι Αθλητές 3
Κεραυνός 3
Φάρσαλα 3
Ερμής Αγιάς 2
Λεχώνια 1*
Σκιάθος 1*
* Λεχώνια και Σκιάθος έχουν από ένα αγώνα λιγότερο
http://perraivosvolou.wordpress.com/
Για τον άλλο όμιλο της Α2 είχαμε τα εξής αποτελέσματα:
Α.Ε.Λ. 1964 - Γ.Σ.Τυρνάβου 67-49
Μάγοι Τρικάλων - Α.Ε.Τ. 20-0 α.α.
Κρόνος - Μύτικας 80-83 (στην παράταση)
Αίολος Αμπελ. - Ερμής Τρ. 70-71
Γ.Σ.Σοφάδων - Ολυμπιακός Καρ. 54-68
Βαθμολογία:
1.Α.Ε.Λ. 1964 4
2. Μάγοι Τρ. 4
3. Ερμής Τρ. 4
4. Ολυμπιακός Καρ. 3
5. Γ.Σ. Τυρνάβου 3
6.Αίολος Αμπελώνα 3
7.Μύτικας 3
8. Γ.Σ.Σοφάδων 2
9. Κρόνος 2
10.Α.Ε.Τ. 2
A2 EΣΚΑΘ Β ΟΜΙΛΟΣ
3η Αγωνιστική:
A.E.Λ. 1964 - Μάγοι Τρικάλων 72-35
Α.Ε.Λ. (Παπαδόπουλος):
Σπύρου 14 (1τρ., 4ας. 5κλ.), Μόσιαλος, Γκουλιάκος, Κουρής 23 (1τρ., 6κλ.), Χαντζάκος, Γκιάστας, Κονδυλόπουλος 5 (1τρ.), Χατζηνίκος 2, Κορκόβελος 2, Νικόπουλος 6 (5ρ., 6ας.), Χαλκιάς 8 (8ρ.), Χατζημπύρρος 12 (1τρ.)
Ερμής Τρ. - Κρόνος Τρ. 55-64
Μύτικας - Τύρναβος 66-55
Αρης Α.Ε.Τρ. - Γ.Σ.Σοφάδων 0-20α.α.
Ολυμπιακός Καρδ. - Αίολος Αμπελ. 60-70
Βαθμολογία:
1.Α.Ε.Λ. 1964 6
2.Μύτικας 5
-Ερμής 5
-Μάγοι 5
-Αίολος Αμπ. 5
5.Ολυμπιακός Κ. 4
-Σοφάδες 4
-Τύρναβος 4
-Κρόνος 4
10.Άρης Τρ. -
SteveNashidis
Nov 22 2011, 12:40
Α2 Εσκαθ 1ος Ομιλος
Αποτελέσματα 3η Αγωνιστική
Περραιβός -Κεραυνός 58-62
Λεχώνια -Φάρσαλα 70-63
Ν.Α. Νίκης – Σπάρτακος 66-60
Ερμής Αγιάς- Φοίβος Γιάννουλης 59-82
Σουφλάρια-Σκιάθος 51-58
Μετά από 3 αγωνιστικές η βαθμολογία είναι ως εξής :
Φοίβος…………………….6
Νέοι Αθλητές……………5
Σπάρτακος……………….5
Σουφλάρια……………….4
Περραιβός………………..4
Φάρσαλα………………….4
Κεραυνός…………………4
Λεχώνια………………….3*
Σκιάθος…………………….3*
Ερμής Αγιάς………………3
SteveNashidis
Nov 29 2011, 02:38
Τα αποτελέσματα της 4ης Αγωνιστικής :
Κεραυνός -Ν.Αθλητές 71-42
Περραιβός-Ερμής Αγιάς 76-58
Σπάρτακος-Λεχώνια 69-76
Φάρσαλα-Σουφλάρια 85-69
Σκιάθος-Φοίβος 51-58
Μετά από 4 αγωνιστικές η βαθμολογία είναι ως εξής :
Φοίβος…………………….8
Κεραυνός…………………7
Περραιβός………………..6
Σπάρτακος……………….6
Φάρσαλα………………….6
Νέοι Αθλητές……………6
Λεχώνια………………….5*
Σουφλάρια……………….5
Σκιάθος…………………….4*
Ερμής Αγιάς………………4
Να σημειωθεί οτι στη προηγούμενη βαθμολογία(της 3 αγωνιστικής) ο Κεραυνος είχε 5 βαθμούς και όχι 4.Ειχε γινει λαθος
SteveNashidis
Dec 6 2011, 16:09
Τα αποτελέσματα της 5ης Αγωνιστικής
Σουφλάρια-Σπάρτακος 56-65
Ν.Α. Νίκης-Περραιβός 52-45
Φοίβος Γ – Φάρσαλα 75-60
Λεχώνια-Κεραυνός 48-45
Ερμής Αγιάς-Σκιάθος 65-53
Μετά από 5 αγωνιστικές η βαθμολογία είναι ως εξής :
Φοίβος…………………….10
Κεραυνός…………………8
Νέοι Αθλητές……………8
Σπάρτακος……………….8
Λεχώνια………………….7*
Περραιβός………………..7
Φάρσαλα………………….7
Σουφλάρια……………….6
Ερμής Αγιάς………………4
Σκιάθος…………………….5*
B Oμιλος Α2 Εσκαθ
5η Αγωνιστική
Α.Ε.Λ. 1964 - Γ.Σ.Σοφάδων 64-55
Ερμής-Μύτικας 67-91
Ολυμπιακός Καρδ. - Τύρναβος 65-58
Μάγοι Τρικάλων - Αίολος Αμπελώνα 82-61
Α.Ε.Τ. - Κρόνος 0-20
Βαθμολογία
1. Α.Ε.Λ. 1964 9
- Μύτικας 9
- Μάγοι 9
4. Αίολος Αμπ. 8
- Κρόνος 8
6. Ερμής 7
- Τύρναβος 7
- Ολυμπιακός Καρδ. 7
9. Σοφάδες 5
10.Α.Ε.Τ -
SteveNashidis
Dec 13 2011, 03:38
6η Αγωνιστική Α2 Εσκαθ 10-12-02
Ν.Αθλητές- Ερμής Αγιάς δ.δ
Περραιβός -Λεχώνια 61-56
Κεραυνός-Σουφλάρια 66-47
Σπάρτακος-Φοίβος Γ. 67-76
Φάρσαλα-Σκιάθος 85-88
Μετά από 6 αγωνιστικές η βαθμολογία είναι ως εξής :
Φοίβος…………………….12
Κεραυνός…………………10
Περραιβός………………..9
Σπάρτακος……………….9
Λεχώνια………………….8*
Νέοι Αθλητές……………8*
Φάρσαλα………………….8
Σκιάθος…………………….7*
Σουφλάρια……………….7
Ερμής Αγιάς………………6*
* Λεχώνια , Σκιάθος, Νέοι ΑΘλητές, Ερμής Αγιάς έχουν από ένα αγώνα λιγότερο
glargkatzis
Dec 19 2011, 13:30
Βαθμολογία Α2 ΕΣΚΑΘ (2011-2012)
Μετά από 7 αγωνιστικές η βαθμολογία είναι ως εξής :
1. Φοίβος…………………….14 (7-0)
2. Κεραυνός…………………11 (4-3)
3. Περραιβός……………….11 (4-3)
4. Σπάρτακος……………….10 (3-4)
5. Νέοι Αθλητές……………10*(4-2)
6. Λεχώνια…………………....9*(3-3)
7. Σκιάθος……………………..9*(3-3)
8. Φάρσαλα…………………..9 (2-5)
9. Ερμής Αγιάς……………...8*(2-4)
10.Σουφλάρια………………..8 (1-6)
* ένας αγώνας λιγότερο
7η Αγωνιστική
Σουφλάρια- Περραιβός
50-56
Λεχώνια - Νέοι Αθλητές Νίκης
65-72
Σκιάθος- Σπάρτακος
72-48
Φοίβος Γιάννουλης- Κεραυνός
71-65
Ερμής Αγιάς – Φάρσαλα
57-50
glargkatzis
Jan 9 2012, 08:16
Μετά από 8 αγωνιστικές η βαθμολογία είναι ως εξής :
1. Φοίβος…………………….16 (8-0)
2. Κεραυνός…………………13 (5-3)
3. Περραιβός……………….12 (4-4)
4. Σπάρτακος……………….12 (4-4)
5. Νέοι Αθλητές……………12*(5-2)
6. Λεχώνια…………………....11*(4-3)
7. Σκιάθος……………………..10*(3-4)
8. Φάρσαλα…………………..10 (2-6)
9. Ερμής Αγιάς……………...9*(2-5)
10.Σουφλάρια………………..9 (1-7)
* ένας αγώνας λιγότερο
8η Αγωνιστική
Λεχώνια - Ερμής Αγιάς
75-57
59-42
67-74
Κεραυνός- Σκιάθος
80-63
Σπάρτακος- Φάρσαλα
72-70
SteveNashidis
Jan 10 2012, 03:15
QUOTE(glargkatzis @ Jan 9 2012, 08:16 )
Μετά από 8 αγωνιστικές η βαθμολογία είναι ως εξής :
1. Φοίβος…………………….16 (8-0)
2. Κεραυνός…………………13 (5-3)
3. Περραιβός……………….12 (4-4)
4. Σπάρτακος……………….12 (4-4)
5. Νέοι Αθλητές……………12*(5-2)
6. Λεχώνια…………………....11*(4-3)
7. Σκιάθος……………………..10*(3-4)
8. Φάρσαλα…………………..10 (2-6)
9. Ερμής Αγιάς……………...9*(2-5)
10.Σουφλάρια………………..9 (1-7)
* ένας αγώνας λιγότερο
8η Αγωνιστική
Λεχώνια - Ερμής Αγιάς
75-57
59-42
67-74
Κεραυνός- Σκιάθος
80-63
Σπάρτακος- Φάρσαλα
72-70
To ματς Περραιβός- Φοίβος Γιάννουλης έληξε 70-74
glargkatzis
Jan 16 2012, 08:35
9η Αγωνιστική
Σουφλάρια- Λεχώνια
45-37
Φάρσαλα - Κεραυνός
77-62
Σκιάθος- Περραιβός
56-46
Φοίβος Γιάννουλης- Νέοι Αθλητές Νίκης
66-56
Ερμής Αγιάς- Σπάρτακος
92-82
Μετά από 9 αγωνιστικές η βαθμολογία είναι ως εξής :
1. Φοίβος…………………….18 (9-0)
2. Κεραυνός…………………14 (5-4)
3. Νέοι Αθλητές……………13*(5-3)
4. Σπάρτακος……………….13 (4-5)
5. Περραιβός……………….13 (4-5)
6. Λεχώνια…………………....12*(4-4)
7. Σκιάθος……………………..12*(4-4)
8. Φάρσαλα…………………..12 (3-6)
9. Ερμής Αγιάς……………...11*(3-5)
10.Σουφλάρια………………..11 (2-7)
* ένας αγώνας λιγότερο
glargkatzis
Jan 19 2012, 08:52
Χθές στο εξ'αναβολής : N.Αθλητές - Ερμής Αγιάς 65-59
Μετά από 9 αγωνιστικές η βαθμολογία είναι ως εξής :
1. Φοίβος…………………….18 (9-0)
2. Νέοι Αθλητές……………15(6-3)
3. Κεραυνός…………………14 (5-4)
4. Σπάρτακος……………….13 (4-5)
5. Περραιβός……………….13 (4-5)
6. Λεχώνια…………………....12*(4-4)
7. Σκιάθος……………………..12*(4-4)
8. Ερμής Αγιάς……………...12(3-6)
9. Φάρσαλα…………………..12 (3-6)
10.Σουφλάρια………………..11 (2-7)
* ένας αγώνας λιγότερο
SteveNashidis
Jan 23 2012, 17:07
10η Αγωνιστική Α2 Εσκαθ
Φοίβος- Άνω Λεχώνια…72-57
Φάρσαλα- Περραιβός…63-51
Ερμής- Σουφλάρια…70-44
Σπάρτακος- Κεραυνός…52-59
Σκιάθος- Ν.Α. Νίκης (ανεβλήθη)
H Bαθμολογία μετά από 10 αγωνιστικές
ΕΣΚΑΘ - Α2 ΕΣΚΑΘ
1. Φοίβος…………………….20 (10-0)
2. Κεραυνός…………………16 (6-4)
3. Νέοι Αθλητές……………15*(6-3)
4. Περραιβός……………….14 (4-6)
5. Ερμής Αγιάς……………...14(4-6)
6. Σπάρτακος……………….14 (4-6)
7. Φάρσαλα…………………..14 (4-6)
8.Λεχώνια…………………....13*(4-5)
9. Σουφλάρια………………..12 (2-8)
10.Σκιάθος……………………..12**(4-4)
*Ενα ματς λιγότερο
**Δύο ματς λιγότερα
glargkatzis
Jan 30 2012, 08:44
11 αγωνιστικές
Περραιβός-Σπάρτακος 59-65
Ν.Αθλητές-Φάρσαλα 60-34
Σουφλάρια-Φοίβος 58-81
Κεραυνός -Ερμής 55-39
Λεχώνια-Σκιάθος 84-55
Βαθμολογία
Φοίβος 22
Κεραυνός 18
Ν.Αθλητές 17*
Σπάρτακος 16
Περραιβός 15
Λεχώνια 15
Ερμής 15
Φάρσαλα 15
Σκιάθος 13*
Σουφλάρια 12
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.