Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' Εθνική 2009-10
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Β Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
Jabar
οποιαδήποτε διευκρίνηση με πμ
real
QUOTE(menelaos @ Dec 25 2009, 07:18 ) *
Σωστος ο φιλος ολα αυτα περι χουλιγκανισμου και θεωριες και εγω μαζι σου ειμαι, αλλα οταν θα σε δειρουν σε αυτα τα γηπεδα και σε τοσα αλλα που δεν ανεφερα και οταν εννοω να σε δειρουν εννοω ξυλο, πολυ ξυλο ,μεχρι και απο μπραβους της νυχτας (Καλαματα) ,οταν λοιπον τις φας γυρνα και το αλλο σου το μαγουλο σαν καλος χριστιανος να φας και αλλες. Εγω λοιπον αλλα και τα παιδια μου δεν θελουμε να τις τρωμε ,θελουμε να ειμαστε απο πανω. Δεν ενοχλουμε κανενα,αλλα αν μας την πεσεις θα δεις!!!!!!!!!!!!!!Αν αυτο ειναι χουλιγκανισμος ναι ειμαι ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ.
Τωρα οσο αφορα τις υποδειξεις σας προς τους moderators δεν τις καταλαβαινω. Ποιο γλυψιμο ηταν προς τη δικη μου πλευρα??? Για διαβασε το ποστ αυτου του Δουκαιου που λες και εσυ και μετα ελα να τα πουμε.

φιλε μενελαε σε αυτα που λες δε διαφωνω στο 100% ετσι οπως τα γραφεις.φυσικα και αν με αδικησουν θα τρελαθω. και οταν μιλαω για αδικια εννοω διαιτητικη οπαδικη(να μου την πεσουν) απλα αναλογα με τον ανθρωπο και τη παιδεια που εχει αλλαζει ο τροπος που θα αντιδρασεις... και εγω προσωπικα δε θα ημουν τις σχολης οφθαλμο αντι οφθαλμου και ισως κατι παραπανω..εγω προσωπικα θα αντιδρουσα με πολυ πιο σωστο ηθικα τροπο που ισως να τους ποναγε και περισσοτερο.(φυσικα εγω δεν ειμαι το προτυπο χιχι)
τελος, η προσωπικη "επιθεση" που σου κανα ηταν επειδη ειδα αυτα τα συγκεκριμενα γραμμενα....
"θυμηθητε νηαρ κτλπ"
ηταν "επιθεση" προς ολους μας(βαζω και τον εαυτο μου μεσα) γιατι αν ριχνουμε το μπαλακι στους αλλους δημιουργητε παντα ενας φαυλος κυκλος ο οποιος δε θα κλεισει ποτε...
bek
QUOTE(kaukasios @ Dec 25 2009, 17:02 ) *
aπο οτι εμαθα ομως το αιγιο ψαχνει για προπονητη και ειναι κοντα με καποιον.

για να μη θελει να συνεχισει ο νικοσ στο αιγιο, θα πρεπει η κατασταση να εχει φτασει στο απροχωρητο.
Jabar
QUOTE(GOLD @ Dec 25 2009, 17:19 ) *
Παναγιωτης Ζωντος???

Σωστός.Ζωντός στο Αίγιο
GOLD
QUOTE(Jabar @ Dec 26 2009, 14:47 ) *
Σωστός.Ζωντός στο Αίγιο

Ειναι οριστικο?
kaukasios
QUOTE(GOLD @ Dec 26 2009, 14:01 ) *
Ειναι οριστικο?

οριστικο
menelaos
QUOTE(real @ Dec 26 2009, 00:42 ) *
φιλε μενελαε σε αυτα που λες δε διαφωνω στο 100% ετσι οπως τα γραφεις.φυσικα και αν με αδικησουν θα τρελαθω. και οταν μιλαω για αδικια εννοω διαιτητικη οπαδικη(να μου την πεσουν) απλα αναλογα με τον ανθρωπο και τη παιδεια που εχει αλλαζει ο τροπος που θα αντιδρασεις... και εγω προσωπικα δε θα ημουν τις σχολης οφθαλμο αντι οφθαλμου και ισως κατι παραπανω..εγω προσωπικα θα αντιδρουσα με πολυ πιο σωστο ηθικα τροπο που ισως να τους ποναγε και περισσοτερο.(φυσικα εγω δεν ειμαι το προτυπο χιχι)
τελος, η προσωπικη "επιθεση" που σου κανα ηταν επειδη ειδα αυτα τα συγκεκριμενα γραμμενα....
"θυμηθητε νηαρ κτλπ"
ηταν "επιθεση" προς ολους μας(βαζω και τον εαυτο μου μεσα) γιατι αν ριχνουμε το μπαλακι στους αλλους δημιουργητε παντα ενας φαυλος κυκλος ο οποιος δε θα κλεισει ποτε...

Kανεις δεν θελει να γινονται επεισοδια ,οταν ομως πρεπει να προστατευσεις τη ζωη σου και μετα την επενδυση σου ή στο τελος τελος την κα--α σου κατι κανεις. Δεν περιμενεις απλα ενεργεις. Ο καθενας με τον τροπο του.
Ουτε και εγω εχω προβλημα με κανενα και ειδικα με τη Νηαρ. Και αν ειχαμε στο Λαυριο το 10% του λαου σας μεχρι και Α1 θα ημουν τωρα. Και ξερεις γιατι γουσταρω το λαο της Νηαρ γιατι οι ανθρωποι ειναι μπασκετικοι δεν ειναι μεταφερομενοι απο το ποδοσφαιρο!!!!!!!!!!!!!!
Jabar
Για να κλείσουμε το θέμα,άλλο αυτοάμυνα και άλλο η προτροπή για ρεβάνς.Μην καταντήσουμε site ΟΣΦΠ και ΠΑΟ και λοιπόν δημοκρατικών δυνάμεων να μετράμε πόσα ντου πήραμε και να κλείνουμε ραντεβού για ξύλο.Αν μη τι άλλο η φυλή του Μπάσκετ διακρίνεται για τη νοημοσύνη της. blove.gif Μην επανέλθετε με τέτοιο θέμα.
3pointer
QUOTE(menelaos @ Dec 25 2009, 07:18 ) *
Σωστος ο φιλος ολα αυτα περι χουλιγκανισμου και θεωριες και εγω μαζι σου ειμαι, αλλα οταν θα σε δειρουν σε αυτα τα γηπεδα και σε τοσα αλλα που δεν ανεφερα και οταν εννοω να σε δειρουν εννοω ξυλο, πολυ ξυλο ,μεχρι και απο μπραβους της νυχτας (Καλαματα) ,οταν λοιπον τις φας γυρνα και το αλλο σου το μαγουλο σαν καλος χριστιανος να φας και αλλες. Εγω λοιπον αλλα και τα παιδια μου δεν θελουμε να τις τρωμε ,θελουμε να ειμαστε απο πανω. Δεν ενοχλουμε κανενα,αλλα αν μας την πεσεις θα δεις!!!!!!!!!!!!!!Αν αυτο ειναι χουλιγκανισμος ναι ειμαι ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ.
Τωρα οσο αφορα τις υποδειξεις σας προς τους moderators δεν τις καταλαβαινω. Ποιο γλυψιμο ηταν προς τη δικη μου πλευρα??? Για διαβασε το ποστ αυτου του Δουκαιου που λες και εσυ και μετα ελα να τα πουμε.

Γεια σας κ απο μενα ξανα…καλες γιορτες να εχουμε ολοι.. Λοιπον, ξαναλεω οτι δεν ειμαι Δουκας..ουτε καν γνωριζω καποιον απο τα παιδια του δουκα προσωπικα…!! Επειδη ειμαι φιλαθλος και παρακολουθω απο Γ’εθνικη μεχρι Ευρωλιγκα, ετυχε την συγκεκριμενη μερα να βρεθω στο Δαις και να δω το παιχνιδι… ο λογος που εγραψα ειναι οτι δεν μπορω να βλεπω καποιους που επειδη δεν εχουν να κανουν τιποτα αλλο στον τοπο τους να γραφουν μερα νυχτα στο forum για το λαυριο…λαυριο και μονο λαυριο κυριοι..!! είναι βαρετο και ανουσιο ολο αυτό..αν θες μενελαε, επειδη δεν είναι υποχρεωμενοι ολοι να διαβαζουν για το λαυριο πηγαινε και γραψε στο τοπικ του λαυριου….μην μας πριζεις!!!

Τελος επειδη γνωριζω προσωπικα τον κυριο Γκαβανοπουλο, ειμαι σιγουρος όπως και ο rover6 ότι κατι τετοιο δεν εχει συμβει!!! Και όπως ξαναειπε ο rover6 λογω ημερων ας τα παρει το ποταμι… ΜΠΡΑΒΟ rover6….xaxa smiley.gif

menelaos
Αν απαντησω σε ανυπαρκτους παλι θα τιμωρηθω. Γι αυτο και σε κατι τετοιους δεν ξανααπαντω.
Παμε τωρα στον κυριο Γκαβανοπουλο. Περιμενα να επιστρεψει ο προεδρος του Λαυριου κυριος Παρασκευης απο τις διακοπες του για να τον ρωτησω προσωπικα ο ιδιος το τι εχει συμβει στο Αργος. Επειδη ο ιδιος δεν εχει κανει login στο forum ποτε και δεν τον ενδιαφερει να κανει, ομως ως αμεσα θιγωμενος απο τα λεγομενα του κυριου Γκαβανοπουλου σας μεταφερω τι μου ειπε: Οσο αφορα τον προπυλακισμο μου απο παραγοντα του Δ. Σ. Αργους ( καποιος χοντρος κυριος ) και τις υβρεις του ο κυριος Γκαβανοπουλος συμετειχε και συνεχως με ειρωνευοταν και προετρεπε τον αλλο να μου επιτειθετε λεκτικα. Οταν του υπενθυμισα τη σχεση και τη γνωριμια μας αυτος εκανε οτι δεν με ηξερε. Εγω ως απαντηση του λεω τωρα και αφου εφυγα απο το γηπεδο για να μην δωσω δικαιωμα οτι << ΕΙΣ ΛΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ >>
Εδω κλεινω την αναφορα μου και τη μεταφορα των λεγομενων του κυριου Παρασκευη.
Εμεις θα τα πουμε εν καιρω φιλοι μου και μη.!!!!
rover6
QUOTE(menelaos @ Dec 28 2009, 22:43 ) *
Αν απαντησω σε ανυπαρκτους παλι θα τιμωρηθω. Γι αυτο και σε κατι τετοιους δεν ξανααπαντω.
Παμε τωρα στον κυριο Γκαβανοπουλο. Περιμενα να επιστρεψει ο προεδρος του Λαυριου κυριος Παρασκευης απο τις διακοπες του για να τον ρωτησω προσωπικα ο ιδιος το τι εχει συμβει στο Αργος. Επειδη ο ιδιος δεν εχει κανει login στο forum ποτε και δεν τον ενδιαφερει να κανει, ομως ως αμεσα θιγωμενος απο τα λεγομενα του κυριου Γκαβανοπουλου σας μεταφερω τι μου ειπε: Οσο αφορα τον προπυλακισμο μου απο παραγοντα του Δ. Σ. Αργους ( καποιος χοντρος κυριος ) και τις υβρεις του ο κυριος Γκαβανοπουλος συμετειχε και συνεχως με ειρωνευοταν και προετρεπε τον αλλο να μου επιτειθετε λεκτικα. Οταν του υπενθυμισα τη σχεση και τη γνωριμια μας αυτος εκανε οτι δεν με ηξερε. Εγω ως απαντηση του λεω τωρα και αφου εφυγα απο το γηπεδο για να μην δωσω δικαιωμα οτι << ΕΙΣ ΛΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ >>

αστο ρε φιλε δεν πειραζει.
ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 15.30 ΜΕΓΑ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΙΚΑΡΟΥ/ΕΣΠΕΡΟΥ - ΛΑΥΡΙΟΥ.
ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΡΤΙΕΡΗΣ.
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ FORUM.

Υ.Γ
Ο ΠΟΡΤΙΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΜΙΣΗ ΦΟΡΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ. ugly1.gif blech.gif 24.gif
ΘΑ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΥΙΣΚΙ .
ΣΤΟΝ GREER ΜΟΝΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΙΤΑ.
menelaos
Αν καταλαβα καλα με τον πορτιερη δε μας παιρνει αρα ας πιουμε το ουισκι και ας καπνισουμε την πιπα της ειρηνης !!!!!!!!! smiley.gif smiley.gif peace.gif
rover6
QUOTE(menelaos @ Dec 29 2009, 10:57 ) *
Αν καταλαβα καλα με τον πορτιερη δε μας παιρνει αρα ας πιουμε το ουισκι και ας καπνισουμε την πιπα της ειρηνης !!!!!!!!! smiley.gif smiley.gif peace.gif

πλακα κανω οι πορτες θα ειναι ανοικτες σε ολους τους φιλους ......... και μη,να δουν ενα ωραιο ματσακι μεσα στις γιορτες.
menelaos
Σωστος ο φιλος ..........αλλα ρε συ παλι με το Λαυριο ασχολουμαστε και ενοχλει !!!!!!!!!!!!!!!!! smiley.gif
3pointer
QUOTE(menelaos @ Dec 28 2009, 22:43 ) *

Ανυπαρκτος εισαι και φαινεσαι κακομοιρη...εγω ουτε χαρακτηρισα ουτε τιποτα!!! και οταν μας ξανακανουν παρατηρηση οι moderators ξεκινα παλι την κλαψα. οσον αφορα τον κυριο γκαβανοπουλο, ενταξει το καταλαβαμε...εισαι πολυ αντρας και στο δευτερο γυρο 8α δειρεις στο λαυριο εναν οικογενειαρχη.. εισαι πολυ αντρας!!! 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
bek
μεγα λαθοσ η αντικατασταση του καραγιαννη απο τον ζωντο. μακαρι να βγω ψευτησ αλλα.......
nikefalin
QUOTE(3pointer @ Dec 29 2009, 15:52 ) *
Ανυπαρκτος εισαι και φαινεσαι κακομοιρη...εγω ουτε χαρακτηρισα ουτε τιποτα!!! και οταν μας ξανακανουν παρατηρηση οι moderators ξεκινα παλι την κλαψα. οσον αφορα τον κυριο γκαβανοπουλο, ενταξει το καταλαβαμε...εισαι πολυ αντρας και στο δευτερο γυρο 8α δειρεις στο λαυριο εναν οικογενειαρχη.. εισαι πολυ αντρας!!! 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

τελειώνει εδώ το παραμυθάκι με τα "αντριλίκια" τους χαρακτηρισμούς και την γιορτινή λόγω των ημερών ασυδοσία σας.

Κύριοι, το φόρουμ είστε εσείς πρώτιστα , για εσάς υπάρχει και λειτουργεί δίχως κανένα, μα κανένα βιοποριστικό χαρακτηριστικό λειτουργίας από το μεράκι κάποιων ανθρώπων. Οτι λοιπόν ξευφεύγει των επιτρεπτών ορίων μιας κουβέντας, ενός γραπτού διαλόγου ,. πρόσβαλλει άμεσα εσάς τους ίδιους αλλά και το σύνολο των χρηστών ή των απλών επισκεπτών που δεν έχουν καμμία απολύτως διάθεση να ξεκατινιαστούν και να το κάνουν μεσημεριανή εκπομπή.

Δια ταύτα, οποιαδήποτε περαιτέρω αναφορά στα γεγονότα, είτε χαρακτηρισμοί, αντεγκλήσεις, δευτερολογίες , "σου πα, μου πες", "είπες πρώτος," κλπ, θα επιφέρει αποβολή μακρου χρόνου κατ'ελάχιστον.

ότι διαφορές έχετε λύστε τες αλλού.

Διευκρινήσεις αυστηρά μόνο με ΠΜ.
GOLD
Τελος και ο Χατζουλης απο τον Ευοσμο. Στη θεση του ο Κωστας Δημου...

Οι 8 απο τις 16 ομαδες εχουν αλλαξει προπονητη και ειμαστε ακομα στην 11η -απο τις 30- αγωνιστικη!!!
kaukasios
απολλων-λευκαδα 84-68 σε φιλικο
GOLD
QUOTE(kaukasios @ Jan 4 2010, 02:07 ) *
απολλων-λευκαδα 84-68 σε φιλικο

Και πριν απο μερικες μερες σε φιλικο Απολλων-Κοροιβος Αμαλιαδας 85-78 (ημιχρονο 42-43)...
demetrio
QUOTE(bek @ Dec 30 2009, 00:58 ) *
μεγα λαθοσ η αντικατασταση του καραγιαννη απο τον ζωντο. μακαρι να βγω ψευτησ αλλα.......

Eυτυχως για την ομαδα σου θα βγεις ψευτης.......και επειδη ετυχε να δω την ομαδα σου τελευταια ουτε απο εξω δεν εχει περασει ο Καραγιαννης.....χωρις να εχω κατι μαζι του, απλως δεν μπορω σε καμια περιπτωση να τον χαρακτηρισω προπονητη καλαθοσφαιρισης. Συμμετεχω με καθε καλη διαθεση απεναντι στην συμπαθης ομαδα του Αιγιου.
Stockton
QUOTE(demetrio @ Jan 4 2010, 17:03 ) *
Eυτυχως για την ομαδα σου θα βγεις ψευτης.......και επειδη ετυχε να δω την ομαδα σου τελευταια ουτε απο εξω δεν εχει περασει ο Καραγιαννης.....χωρις να εχω κατι μαζι του, απλως δεν μπορω σε καμια περιπτωση να τον χαρακτηρισω προπονητη καλαθοσφαιρισης. Συμμετεχω με καθε καλη διαθεση απεναντι στην συμπαθης ομαδα του Αιγιου.

Υπάρχουν ελπίδες , το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη .
GOLD
Τα προγνωστικα μου:

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ vs ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ 2 (ο Μαντουλιδης βρισκεται σε φορμα)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΦΛΟΓΑ vs ΠΙΕΡΙΚΟΣ/ΑΡΧΕΛΑΟΣ 2 (ανετα)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ vs ΑΕΚ/ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΡΓΟΥΣ 2 (καλητερη ομαδα το Αργος)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ vs ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 1 (καλυτερη ομαδα ο Δουκας, ομως θα μιλησει λογικα η εδρα)

ΜΕΝΤ vs ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 1 (ντερμπι, ασος λογω εδρας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ vs ΚΟΜΟΤΗΝΗ 1 (ευκολα)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ vs ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 1 (καλυτερη ομαδα η Ελευσινα και παιζει και στην εδρα της)

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ vs ΛΑΥΡΙΟ 2 (το Λαυριο ειναι φετος η καλυτερη ομαδα της Β και δυσκολα θα χασει στην Ερυθραια)

Καλη επιτυχια σε ολες τις ομαδες!
bek
QUOTE(demetrio @ Jan 4 2010, 17:03 ) *

ειμαι απολυτα σιγουροσ οτι δεν γνωριζεισ τι σημαινει νικοσ καραγιαννησ για το αιγιο αλλα και για μπασκετ τησ αχαιασ γενικοτερα. ο νικολασ εχει πολυ μεγαλη συμετοχη στο οικοδομημα του αιγιου και για μενα ειναι ο κορυφαιοσ προπονητης σε επιπεδο υποδομων στο νομο αχαιασ. ο προεδροσ οποτε τον εχει φωναξει να βοηθησει, δεν εχει αρνηθει ποτε! και δεν ειχε και την αντιμετωπιση που του αξιζε! ασ οψεται η αγαπη του για το μπασκετ και τον κερραυνο.
ELEFANTAS
QUOTE(bek @ Jan 8 2010, 11:50 ) *
ειμαι απολυτα σιγουροσ οτι δεν γνωριζεισ τι σημαινει νικοσ καραγιαννησ για το αιγιο αλλα και για μπασκετ τησ αχαιασ γενικοτερα. ο νικολασ εχει πολυ μεγαλη συμετοχη στο οικοδομημα του αιγιου και για μενα ειναι ο κορυφαιοσ προπονητης σε επιπεδο υποδομων στο νομο αχαιασ. ο προεδροσ οποτε τον εχει φωναξει να βοηθησει, δεν εχει αρνηθει ποτε! και δεν ειχε και την αντιμετωπιση που του αξιζε! ασ οψεται η αγαπη του για το μπασκετ και τον κερραυνο.

Φιλε συμφωνω απολυτα μαζι σου.
Ανθρωποι σαν τον Νικο χτιζουν ομαδες. Καποιοι αλλοι "προπονηταραδες" ειναι μονο για τα ευκολα και να κανουν διαχειρηση των χρηματων των διοικησεων. Ας μας πουν ενα παικτη αιγιωτη που εχουν βγαλει ολα αυτα τα χρονια οι "προπονηταραδες" που περασαν και ξαναπερασαν απο το Αιγιο. Γιατι αν δεν κανω λαθος ο τελευταιος αιγιωτης ηταν ο Γιουπης, απο εκει και περα τιποτα.
Δυστηχως ομως παντα οταν τα πραγματα ειναι δυσκολα μονο ανθρωποι σαν τον Νικο αναλαμβανουν με ανιδιοτελεια να βγαλουν τα καστανα απο την φωτια.
aigio
Νικη για το Αιγιο
bek
QUOTE(aigio @ Jan 10 2010, 19:46 ) *
Νικη για το Αιγιο

ο κεραυνοσ διελυσε το αργοσ 79-50 σε ενα καταμεστο γηπεδο. δεν αξιζει να παλευει για τη σωτηρια το αιγιο.
viperbite
H Ελευσινα εχασε στην παραταση 52-46 απο τον Ευοσμο (44-44) φανταστειτε παιχνιδι
GREER
QUOTE(viperbite @ Jan 10 2010, 20:21 ) *
H Ελευσινα εχασε στην παραταση 52-46 απο τον Ευοσμο (44-44) φανταστειτε παιχνιδι

ΕΡΥΘΡΑΙΑ-ΛΑΥΡΙΟ 79-70(νομιζω). Δεν θα πω πολλα πραγματα για τον αγωνα μας, γιατι ειμαι απογοητευμενος και δεν εχω ορεξη να επεκταθω παραπανω. Το μονο που θα πω ειναι οτι η εμφανιση που καναμε στη 4η περιοδος ειναι η χειροτερη περιοδο που εχω δει με το Λαυριο ολα τα χρονια!!! Κουσουλας και Αθανασοπουλος οι καλυτεροι μας. συν ο Ψυλεας του 1ου ημιχρονου!!! Μετα οι διαιτητες αποφασισαν να τον βγαλουν εξω με 5 φαουλ!!! Χαχαχα!!! Ποιον?? Τον Ψυλεα με 5 φαουλ!!! Τελοσπαντων δεν πειραζει... Παμε για αλλα... Καλη χρονια σε ολους και καλη συνεχεια με υγεια στους παιχτες ολων των ομαδων!!!
xarison
QUOTE(GREER @ Jan 10 2010, 20:44 ) *
ΕΡΥΘΡΑΙΑ-ΛΑΥΡΙΟ 79-70(νομιζω). Δεν θα πω πολλα πραγματα για τον αγωνα μας, γιατι ειμαι απογοητευμενος και δεν εχω ορεξη να επεκταθω παραπανω. Το μονο που θα πω ειναι οτι η εμφανιση που καναμε στη 4η περιοδος ειναι η χειροτερη περιοδο που εχω δει με το Λαυριο ολα τα χρονια!!! Κουσουλας και Αθανασοπουλος οι καλυτεροι μας. συν ο Ψυλεας του 1ου ημιχρονου!!! Μετα οι διαιτητες αποφασισαν να τον βγαλουν εξω με 5 φαουλ!!! Χαχαχα!!! Ποιον?? Τον Ψυλεα με 5 φαουλ!!! Τελοσπαντων δεν πειραζει... Παμε για αλλα... Καλη χρονια σε ολους και καλη συνεχεια με υγεια στους παιχτες ολων των ομαδων!!!

ρε φιλαρακι δεν εχεις καταλαβει οτι ειστε α2?αστους να σκοτωνονται εσεις ειστε η μια απο τις τρεις ομαδες που θα ανεβετε.καλη χρονια φιλαρακι μου.
menelaos
Πανερυθραϊκός και Κεραυνός Αιγίου βάλθηκαν να ταρακουνήσουν την κορυφή της βαθμολογίας της Β’ Εθνικής. Η ομάδα της Ερυθραίας νίκησε με 79-70 το Λαύριο και ο Κεραυνός Αιγίου διέσυρε την ΑΕΚ Άργους με 79-50. Τις ήττες του δεύτερου και τρίτου της βαθμολογίας εκμεταλλεύτηκε ο Πιερικός που πέρασε από την έδρα της Αναγέννησης με 63-55.

Τα αποτελέσματα

ΚΑΠ-Μαντουλίδης

Αναγέννηση Φλόγας-Πιερικός/Αρχέλαος 55-63

Κεραυνός Αιγίου-ΑΕΚ Άργους 79-50

Μέγας Αλέξανδρος-Δούκας 74-76

ΜΕΝΤ-Απόλλωνας Καλαμαριάς 64-67

Απόλλωνας Πάτρας-Κομοτηνή 81-69

Πανελευσινιακός-Αίαντας Ευόσμου 46-52 (44-44 κ.δ)

Πανερυθραϊκός-Λαύριο 79-70

ΚΑΠ 72

ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ 68

Δεκάλεπτα: 15-18, 37-36, 55-50, 72-68

Διαιτητές: Αναστόπουλος Αντ.-Πίγκας

ΚΑΠ (Κεραμιδάς): Σαρικάς 8, Χατζηκωστής 12 (2), Ρώης 2, Κτίστου 15 (5), Γιαουρτόγλου 2, Ζερβός 12 (1), Καραμπάς 3, Μπίκας 2, Μούγιος 16

ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ (Κεραμέας): Γάκης 4 (1), Κατσίβελης 17(1), Ιωακειμίδης, Τράντας 14 (3), Χρυσόπουλος, Γιαχανάτζης 2, Δάλπας 7 (1) , Καραθανάσης 7 (1), Γεωργάκης 4, Πάλλης 13

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ 79

ΛΑΥΡΙΟ 70

Δεκάλεπτα: 25-18, 42-47, 57-61, 79-70

Διαιτητές: Σκούτας, Αντερριώτης

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ (Χουχουλής): Κοντούδης 10(1), Ροζολής 2, Καλλιανιώτης 12(4), Κακιούζης, Μαντζιώρης 9, Τοπάλης, Πρίτσος 2, Χόμπσον 24(5), Χαραλαμπάκης 7(1), Πλουτέτσκι, Παπαδόπουλος 13, Φιλιόπουλος.

ΛΑΥΡΙΟ (Σερέλης): Αθανασόπουλος 5(1), Καρβούνης 5(1), Μπάκας 9, Σίννης 2, Κασσάνος, Κούσουλας 10(2), Γιαννακόπουλος 13(1), Περράκης, Σταμάτης 2, Λυκογιάννης 8, Ψηλέας 16.

ΜΕΝΤ 64

ΑΠΟΛΛΩΝ Κ. 67

Δεκάλεπτα: 10-18, 26-31, 47-41, 64-67

Διαιτητές: Λαζαρίδης, Ζαγορίδης

ΑΠΟΛΛΩΝ Κ. (Κόρφας): Γκαμούρας 9, Κλουτζός 6(1), Τζινόπουλος 4(1), Νάνης 23(2), Θυμνιός 10, Βαλαβανίδης 5, Παπαθανασίου 3, Γιοσμάς 6, Χατζατούροφ.

ΜΕΝΤ (Ζαφειρούδης):Αθανασιάδης 15(3), Γκοντόπουλος 2, Τανακίδης 15(5), Σφέικος 6(1), Χατζηπέτρου 6, Κοκολιός 5(1), Μπένας 5(1), Μπρόζος 8(1), Μακρής 2, Βασιλείου.

ΠΑΝΕΛΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 46 (44)

ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 52 (44)

Δεκάλεπτα: 12-15, 23-24, 32-28, 44-44 (κ.α.), 46-52

Διαιτητές: Σαλαβός-Δημόπουλος

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Σκαραφίγκας): Αβραμίδης 9 (1), Βεντούρης, Πρόκος 13, Κωνσταντακόπουλος 2, Τύρλας 6, Διολέτης 3, Παπακωνσταντίνου, Μπαρμπαρής, Θέος 7 (1), Μπαλάφας 6 (1).

ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Δήμου): Παρίτσης 5, Τριανταφυλλίδης 7 (1), Παπαπέτρου 4, Γιούρδας, Φιλιούσης 14 (3), Χατηβρέττας, Βουλτσίδης 17 (3), Κόγιας, Μπέλλος 5.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΛΟΓΑ 55

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 63
Δεκάλεπτα: 17-24, 33-39, 49-53, 55-63
Διαιτητές: Καλούτσας - Νικολούλης
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΛΟΓΑ (Μπαξεβάνης): Καλαμπάκας, Ζώτος, Βασδάνης, Ονάσογλου, Γαλανίδης 16 (2), Σαμαράς, Γεωργούλας 17 (2), Κοθράς 7 (1), Βορνίτης, Σπυρόπουλος 3 (1), Κυριώτης, Καρυπίδης 12 (2).
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Γαλάνης): Τσαϊτουρίδης, Μητσάκης 1,Παπαμιχαήλ, Νίτσιος, Γκέρος, Βίλλας, Ράπτης 7(2), Γκογκίδης 7(1), Ροδοστόγλου 19(3), Ψαρόπουλος 6(2)), Τσουκ 23.

ΑΠΟΛΛΩΝ Π. 81

ΚΟΜΟΤΗΝΗ 69

Δεκάλεπτα: 14-11, 38-24, 58-40, 81-69

Διαιτητές: Τζιμογιάννης, Μάνδηλας

ΑΠΟΛΛΩΝ Π. (Βετούλας): Καπερώνης, Νικολαϊδης 7 (1), Κορακιανίτης, Τραϊανός 12(1), Ζαφείρης 2, Νικολούδης 15 (4), Βλαχόπουλος 7, Κορωνίδης 15 (1), Γέλιτς 13, Σαμαράς 4, Περούλης 6.

ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Χατζηνικολάου): Μαστροκωστόπουλος 3, Τρουλιάλης 8, Παπαγεωργίου, Τσακωνίτης 18 (2), Λεχούδης 6 (1), Ντίνας 11 (2), Κουτσοβασίλης 6, Κουτσογιάννης, Δελής 9, Παρατσανίδης 7, Χαλίλ 1.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ 79

ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ 50
Διαιτητές: Καραβίτης - Πόντας.
Τα δεκάλεπτα: 23-15, 43-29, 58-40, 79-50.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ (Ζωντός): Κυριακίδης 19(3), Κανελλόπουλος 6(1), Κολιόπουλος , Πετρόπουλος, Γραμματικός 12(2), Σαμουρέλης 18, Γεώργαρος 16(2), Εκινέ 8(2), Γρίλλης.
ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ (Οικονομάκης): Παπαντωνίου 4, Λάππας 1, Βρύνας 16(2), Ψάλτου 5(1), Παπανικολάου 2, Δ. Μπιτζής 5, Γκαβανόπουλος 7(1), Νικολόπουλος 6, Μπέλλης 4, Οικονομακης, Σταντεράς, Φλεβάρης.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 74
ΔΟΥΚΑΣ 76
Δεκάλεπτα: 24-9, 42-36, 60-56, 74-76
Διαιτητές: Τζαφλέρης - Παπαφωτίου.
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Καραδήμος): Δήμας 17, Χρυσοχόου, Κελεσίδης, Μήτσικας 5(1), Καρατζάς, Μυστιλιάδης 9 (3), Αρμούτης 3 (1), Μαλτέσιος 22, Μπάκος, Κιγμέτογλου 14, Πατρίκης 4.
ΔΟΥΚΑΣ (Γιαννόπουλος): Πασαλίδης, Σταμόπουλος 2, Μαγιτόμπε 16 (4), Κακκαβάς 9 (2), Αχής 9 (2), Υφαντής 18, Παπουλίδης 20 (2), Μπάλλας 2.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(Σε 12 αγώνες)

1. Πιερικός Αρχ. 22 10-2 859-765

2. Πανερυθραϊκός 21 9-3 905-844

3. ΑΕΚ Αργους 21 9-3 791-780

--------------------------------------------------

4. Λαύριο 21 9-3 913-829

5. Πανελευσινιακός 21 9-3 865-808

6. Απόλλων Κ. 19 7-5 894-860

7. ΜΕΝΤ 19 7-5 904-861

8. Αίας Ευόσμου 19 7-5 788-671

9. Δούκας 18 6-6 940-964

10. Απόλλων Π. 18 6-6 898-838

11. Κομοτηνή 15 3-9 814-877

12. ΚΑΠ 15 3-9 835-961

---------------------------------------------------

13. Μαντουλίδης 15 3-9 874-912

14. Κεραυνός Αιγ. 15 4-7 784-824

15. Μ. Αλέξανδρος 14 2-10 835-918

16. Αναγέννηση Φλ. 14 2-10 796-880

* Ο Κεραυνός Αιγίου έχει έναν μηδενισμό.

Επόμενη αγωνιστική (13η) 17/01/2010

Μαντουλίδης-Αναγέννηση Φλόγας

Πιερικός/Αρχέλαος-Κεραυνός Αιγίου

ΑΕΚ Άργους-Πανερυθραϊκός

Δούκας-ΚΑΠ

Απόλλωνας Καλαμαριάς-Μέγας Αλέξανδρος

Κομοτηνή-ΜΕΝΤ

Αίαντας Ευόσμου-Απόλλωνας Πάτρας

Λαύριο-Πανελευσινιακός
viperbite
QUOTE(GREER @ Jan 10 2010, 20:44 ) *

θα γινει μαχη φιλαρακο...πολυ σκληρο πρωταθλημα
Stockton
QUOTE(xarison @ Jan 10 2010, 21:03 ) *
ρε φιλαρακι δεν εχεις καταλαβει οτι ειστε α2?αστους να σκοτωνονται εσεις ειστε η μια απο τις τρεις ομαδες που θα ανεβετε.καλη χρονια φιλαρακι μου.

Η υπερβολική σιγουριά έχει ήδη στοιχίσει στο Λαύριο πέρσι την άνοδο . Καλό είναι όχι και φέτος . Δες λίγο από την αρχή τα αποτελέσματα εκτός έδρας του Λαυρίου , αλλά και εντός . Δεν είναι μομφή αλλά πραγματικότητα . Είναι δύσκολο πρωτάθλημα και οι διαφορές είναι μικρές . Εάν χάσει από την Ελευσίνα εντός μπορώ να σου πω ότι δεν ανεβαίνει . Πάντως είναι πολύ καλή ομάδα αλλά το ίδιο είναι και οι άλλες .
mixalaki15
QUOTE(basketka*los @ Aug 27 2009, 02:40 ) *
Ρε παιδια μη θεωρειται ως δεδομενο την Αγια στη Β'....Εχουν αρχισει και αλλαζουν τα πραγματα!!!

Η αγία δεν παίζει να πέσει κατηγορία φετος θα μινει στην Β' εθνική
orisextra
smiley.gif
QUOTE(mixalaki15 @ Jan 11 2010, 12:08 ) *

Ειμαστε ακόμα ζωντανοί.Συγχαρητήρια στόν κόουτς Κεραμιδά καί στό συνεργάτη του Λημναίο.
Συγχαρητήρια σέ ολους τούς παίκτες ,τα πιό πολλα ομως στόν Ηλία τό Μούγιο πού ηταν συγκλονιστικός
επαιξε 40 λεπτά (απόντος τού Χριστόδουλου) .Ο Μούγιος απέδειξε σε κάποιους πού τον ηθελαν ξεγραμμένο
από πέρυσι την μπασκετική του αξία.Η ομάδα αρχίζει καί παίζει αμυνα.Ειναι βέβαια εμφανής η ελλειψη πλέι μέικερ.
Αυτές οι κακές επιλογές τού καλοκαιριού . Τήν 100/100 ευθύνη για τίς επιλογές των παικτών την ειχε ο προηγούμενος κόουτς
Τσαφαράς.
Αντε ας μας υποτιμήσει ο Δούκας την Κυριακή ....να πάρουμε την 1η νίκη εκτός εδρας.
Ειμαστε ακόμα ζωντανοί στη σκηνή...σαν ρόκ συγκρότημα.....
Smrek
QUOTE(mixalaki15 @ Jan 11 2010, 12:08 ) *

Ελα ρε σάντα γερά!
Σας έχει πάρει την αίγλη το ποδόσφαιρο!
Κάντε τους να ξανασχοληθούν με το μπασκετ!

Υ.Γ.Μήπως είσαι η Μάτα?
3pointer
QUOTE(GOLD @ Jan 7 2010, 13:28 ) *
Τα προγνωστικα μου:

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ vs ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ 2 (ο Μαντουλιδης βρισκεται σε φορμα)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ vs ΑΕΚ/ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΡΓΟΥΣ 2 (καλητερη ομαδα το Αργος)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ vs ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 1 (καλυτερη ομαδα ο Δουκας, ομως θα μιλησει λογικα η εδρα)

ΜΕΝΤ vs ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 1 (ντερμπι, ασος λογω εδρας)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ vs ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 1 (καλυτερη ομαδα η Ελευσινα και παιζει και στην εδρα της)

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ vs ΛΑΥΡΙΟ 2 (το Λαυριο ειναι φετος η καλυτερη ομαδα της Β και δυσκολα θα χασει στην Ερυθραια)

Καλη επιτυχια σε ολες τις ομαδες!

ΣΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ GOLD...ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΒΕΒΑΙΩΣ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕΣ.. smiley.gif
Mhtsos Poulos
QUOTE(GREER @ Jan 11 2010, 05:14 ) *

Γειά σας,

είμαι καινούριος στο φόρουμ και μπήκα με αφορμή το μπάσκετ που παίζει η ομάδα μου, ειδικά τα τελευταία παιχνίδια!
Δεν ξέρω κ πολλά από μπάσκετ αλλά είναι μερικά πράγματα που βγάζουν μάτι!! Και να πω την αλήθεια όχι ότι μπήκα για να πω κακίες και να κράξω, αλλά βλέπω μόνο να γίνεται συζήτηση για το ποιοί τα πήγαν καλά και να μη λέγεται τίποτα για το ποιοί ευθύνονται γι αυτή την ήττα, που τη θεωρώ άδικα χαμμένη ευκαιρία για να φτάσουμε στο στόχο της ανόδου.

Παράδειγμα, πιστεύω να παρατήρησαν όλοι όσοι ήταν χθες στο γήπεδο ότι το 5άρι μας σε όλο το παιχνίδι δεν υπήρχε!Ok μπορεί βέβαια απλά ο Μπάκας να έκανε μία κακή εμφάνιση, αλλά δε φάνηκε να μπορούμε να στηριχτούμε κ σε άλλες επιλογές.

Όσο για τα τρίποντα που έτρωγε το ένα μετά το άλλο ο Γιαννακόπουλος, από ένα σημείο κ μετά έχασα το μέτρημα...Επίσης, πραγματικά ελπίζω επειδή τον χρειάζεται πολύ η ομάδα, λίγο να πιστέψει και στους υπόλοιπους συμπαίκτες του κ να σταματήσει να παίρνει όλες τις προσπάθειες μόνος του μπας κ γίνει το κάτι παραπάνω σ αυτή την ομάδα.

Τι να πω...Ελπίζω την επόμενη Κυριακή να τα πάμε καλύτερα γιατί πρόκειται για πολύ κρίσιμο παιχνίδι!
GOLD
QUOTE(3pointer @ Jan 11 2010, 15:13 ) *
ΣΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ GOLD...ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΒΕΒΑΙΩΣ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕΣ.. smiley.gif

Ανεπαναληπτος κουβας 2/8!!! smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Απιστευτη αγωνιστικη!!!!
ikarosbc
Μαύρη γάτα ο Ίκαρος.

Ποτέ ξανά φιλικό.

rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
3pointer
QUOTE(GOLD @ Jan 11 2010, 17:31 ) *
Ανεπαναληπτος κουβας 2/8!!! smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Απιστευτη αγωνιστικη!!!!

ΧΑΧΑ....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΠΑΙΞΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...ΧΑΧΑΧΑ
ΓΕΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ 8Α ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.....ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ...ΧΑΧΑΧΑ
GOLD
QUOTE(3pointer @ Jan 11 2010, 21:21 ) *
ΧΑΧΑ....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΠΑΙΞΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...ΧΑΧΑΧΑ
ΓΕΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ 8Α ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.....ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ...ΧΑΧΑΧΑ

Αντε μετα το κυριακατικο... διαλειμμα, επιστροφη στις επιτυχιες απο την επομενη!!! 8/8!!! rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
viperbite
QUOTE(3pointer @ Jan 11 2010, 15:13 ) *

xaxaxxaxaa
GOLD
Καμαρακης ο νεος προπονητης στη ΜΕΝΤ.
zigolo7
QUOTE(GOLD @ Jan 12 2010, 16:18 ) *
Καμαρακης ο νεος προπονητης στη ΜΕΝΤ.

Στην Κομοτηνή!
GOLD
QUOTE(zigolo7 @ Jan 12 2010, 17:25 ) *
Στην Κομοτηνή!

Καλα τωρα το παρατηρησα! Καλα εγραψα @#@#@# στη βιασυνη μου!!! Ο Χατζηνικολαου, τον οποιο θα διαδεχθει ο Καμαρακης ειναι προπονητης στην Κομοτηνη και οχι στη ΜΕΝΤ!!! Σωστος!!!
menelaos
QUOTE(GOLD @ Jan 12 2010, 17:40 ) *
Καλα τωρα το παρατηρησα! Καλα εγραψα @#@#@# στη βιασυνη μου!!! Ο Χατζηνικολαου, τον οποιο θα διαδεχθει ο Καμαρακης ειναι προπονητης στην Κομοτηνη και οχι στη ΜΕΝΤ!!! Σωστος!!!

Βρε καλως τα παιδια τα δικα μας!!!!!!!!!!!!!!!! Και θα ερθεις και στο Λαυριο ξανα κυριε Καμαρακη!!!!!!!!!!
GOLD
QUOTE(menelaos @ Jan 12 2010, 17:48 ) *
Βρε καλως τα παιδια τα δικα μας!!!!!!!!!!!!!!!! Και θα ερθεις και στο Λαυριο ξανα κυριε Καμαρακη!!!!!!!!!!

Γιατι εχετε προηγουμενα? rolleyes.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
menelaos
QUOTE(GOLD @ Jan 12 2010, 17:49 ) *
Γιατι εχετε προηγουμενα? rolleyes.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Εεεεεεεεεεεεεεεεε ολο και κατι εχουμε απο το παιχνιδι με τισ Σερρες περυσι. Ειχε χασει πανηγθρικα με 20 ποντακια και ολο το παιχνιδι εκλαιγε στους γκριζους και για να αλλαξει το παιχνιδι πηγε να το κανει μπαχαλο, μπαινοντας μεσα ,προκαλοντας τον κοσμο με χειρωνομιες και αλλα τετοια νοστιμα!!!!!!!!!
GOLD
QUOTE(menelaos @ Jan 12 2010, 21:27 ) *
Εεεεεεεεεεεεεεεεε ολο και κατι εχουμε απο το παιχνιδι με τισ Σερρες περυσι. Ειχε χασει πανηγθρικα με 20 ποντακια και ολο το παιχνιδι εκλαιγε στους γκριζους και για να αλλαξει το παιχνιδι πηγε να το κανει μπαχαλο, μπαινοντας μεσα ,προκαλοντας τον κοσμο με χειρωνομιες και αλλα τετοια νοστιμα!!!!!!!!!

Α ειναι σεσημασμενος λοιπον!!! Στο παιχνιδι με μας παραλιγο να πλακωθει με τον Γκαγκαλουδη γιατι εβριζε συνεχεια τους παικτες μας!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.