Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2007 - 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
tsops
QUOTE(KUNENEamanaman @ Dec 4 2007, 16:44 ) *
αν επιτρεπετε μια μικρη παρεμβαση στην ομορφη συζητηση σας...
Έπειτα απο τα post του peja, είπα να το ψάξω λίγο το θέμα....

Καλημέρα και σε σένα. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην αναζήτησή σου απλώς δεν είχα καμία πρόθεση να συνεχίσω τη συζήτηση εδώ. Δυστυχώς όμως, εφόσον επώνυμα αναφέρεις στο πρόσωπό μου γεγονότα που δεν ισχύουν, θα πρέπει αναγκαστικά να λάβω θέση:

Όσον αφορά στη δική μου περίπτωση (και δεν είναι κρυφό), κατέχω διεθνές δίπλωμα Α' κατηγορίας στο Βέλγιο (διετής φοίτηση) δεδομένου ότι εργάστηκα 2 χρόνια εκεί σε σύλλογο και εθνικό κλιμάκιο και έπρεπε να λάβω αθλητική άδεια εργασίας. Επίσης κατά τη διάρκεια του μεταπτυχιακού μου στο εξωτερικό το 1995, έλαβα πιστοποίηση (2ετής φοίτηση) σε θέματα φυσικής ικανότητας και αντιμετώπισης τραυματισμών. Είναι θέμα της ΓΓΑ να παρέχει αντίστοιχο πιστοποιητικό ισοτιμίας (έτσι ονομάζεται) αντίστοιχης κατηγορίας για όσους έχουν λάβει δίπλωμα από το εξωτερικό, απλώς η διαδικασία είναι αρκετά χρονοβόρος για να υποβληθούν κάποια χαρτιά και για να είμαι ειλικρινής, λόγω ιδιαίτερου φόρτου εργασίας το έχω αμελήσει. Στο μεταξύ, το παρόν δίπλωμα είναι υπέρ του δέοντος αρκετό να καλύψει τη θέση μου στο σύλλογο όπως επίσης και την εν λόγω κατηγορία.

Όσον αφορά στον κ. Μέλνικς, είχε προσληφθεί στο σύλλογο στη θέση του Γυμναστή και δεν δηλωνόταν στο φύλλο αγώνος ως προπονητής.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας. Τα υπόλοιπα που αναφέρεις, είναι σωστά.

Θα παρακαλούσα μόνον θερμά να μην σχολιάζετε σχετικά θέματα που μπορεί να επηρεάζουν απόψεις και να δημιουργούν εντυπώσεις χωρίς λόγο (δεν μιλώ προσωπικά, αλλά για τα υπόλοιπα ονόματα συναδέλφων που αναφέρετε), εάν δεν είστε απόλυτα σίγουροι. Είμαι άμεσα υπέρμαχος των διπλωμάτων προπονητικής, αλλά όμως και υπέρ της ουσίας. Δεδομένου αυτού λοιπόν και εφόσον υπάρχουν πολλοί (γνωστοί) σε μεγάλες κατηγορίες, προπονητές όπως αναφέρει το συμπαθές basketblog.gr, θα παρακαλούσα τουλάχιστον στο τόπικ της Α1, να μην συνεχιστεί η συζήτηση γιατί είναι off topic. Εάν επιθυμείτε να ανοίξετε άλλο τόπικ, δεν έχω κανένα πρόβλημα και θα συμβάλλω και εγώ με τις απόψεις μου.

Με συγχωρείτε για το off topic, απαντώ και στα της ουσίας: όπως αναφέρεται και σημερινά δημοσιεύματα, νέος πρώτος προπονητής της ομάδος είναι ο κ. Αλέκος Δάγλας. Στο προπονητικό team συμμετέχει και ο κ. Αντώνης Κουρμούλης. Εγώ παραμένω στη θέση που είχα στο σύλλογο όπως πριν και στη θέση του προπονητή Νεανίδων. Καλή συνέχεια λοιπόν σε όλους.

Να αλλάξω λίγο ρότα όμως: χθες ενημερώθηκα και για κάποιες άλλες ενδεχόμενες αλλαγές στη κατηγορία, οπότε φαντάζομαι οι γνώστες θα ποστάρουν και περισσότερα νέα τις ερχόμενες ημέρες smile.gif
tsops
QUOTE(Live strong @ Dec 5 2007, 08:13 ) *
Επίσης θα ήθελα ν αναφέρω ότι αποχώρησε και η Αμάντα Πέιπ από τον Αστέρα Εξαρχείων με λύση συμβολαίου, η οποία αναχώρησε για ΗΠΑ.

Φαντάζομαι, θα αντικατασταθεί...
G_7
QUOTE(kopa5 @ Dec 5 2007, 01:04 ) *
Πάντως το στορι έχει ως εξής:
οι Εσπεριδες είχαν πετάξει λευκή πετσέτα και προσέλαβαν τον Αναγνωστόπουλο για να βγάλουν φθηνά και ήσυχα τη χρονιά. Μόλις όμως ο Αθηναϊκός και ο Πανιώνιος έχασαν, σκέφτηκαν οτι έχουν και πάλι ελπίδες να πάρουν πρωτάθλημα. Έτσι "άδειασαν" σε μια νύχτα τον Αναγνωστόπουλο και προσέλαβαν τον Δάγλα.
Η ανωριμότητα (για να μην πω τίποτε άλλο) σε όλο της το μεγαλείο, έτσι δεν είναι? Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί το γυναικείο μπάσκετ δεν πάει μπροστά... 68.gif

To συγγραφικο 2μο Ρηγας-Αποστολου ψαχνουν να βρουν ενα 3 μελος για το παρεακι τους...Το στορι σου ειναι μοναδικο και πιστευω οτι θα εχεις μελλον.... cool.gif Το μεγαλυτερο λαθος της φετινης αγωνιστικης ειναι οτι εχετε ελπιδες οτι οι Εσπεριδες θα βγουν ευκολα απο το παιχνιδι του Πρωταθληματος... Δεν περιμεναν την ηττα του Αθηναικου για να μπουν ξανα στο παιχνιδι γιατι απλα δεν βγηκαν ποτε απο αυτο... Καμια χρονια δεν βγαινει ησυχα και φθηνα σε αυτη την ομαδα...!!! Οσοι λοιπον λετε μεγαλα λογια καλυτερα να κρατατε και μικρο καλαθι...Γιατι ο λαος λεει οτι πισω εχει η αχλαδα την ουρα!!! Πολλοι σε αυτο το forum εχετε τρεξει να δωσετε τιτλους σε ομαδες...αλλα υπαρχει δρομος μπροστα και δυσκολος για ολους... wink.gif
TSAKITSAN4
QUOTE(kopa5 @ Dec 5 2007, 01:04 ) *
Πάντως το στορι έχει ως εξής:
οι Εσπεριδες είχαν πετάξει λευκή πετσέτα και προσέλαβαν τον Αναγνωστόπουλο για να βγάλουν φθηνά και ήσυχα τη χρονιά. Μόλις όμως ο Αθηναϊκός και ο Πανιώνιος έχασαν, σκέφτηκαν οτι έχουν και πάλι ελπίδες να πάρουν πρωτάθλημα. Έτσι "άδειασαν" σε μια νύχτα τον Αναγνωστόπουλο και προσέλαβαν τον Δάγλα.
Η ανωριμότητα (για να μην πω τίποτε άλλο) σε όλο της το μεγαλείο, έτσι δεν είναι? Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί το γυναικείο μπάσκετ δεν πάει μπροστά... 68.gif

συμφωνώ με την κουνενέ δε νομίζω ότι είχαν σκοπό από την αρχή να κρατήσουν τον Αναγνωστόπουλο...!!
κ ούτε τον άλλαξαν γιατί έγιναν αυτές οι σημαντικές ήττες!αυτό θα γινόταν ούτοση άλλος!!!
όποτε ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να γίνει καλή δουλειά από την πλευρά όλων εκεί μέσα!!!
άλλωστε στη περίπτωση των εσπερίδων ήθελε λίγη σκέψη και σοβαρή στην επιλογή προπονητή και μέχρι τότε κάποιος ή κάποιοι έπρεπε να κρατήοσυν και να στηρίξουν την ομάδα κάτι που νομίζω ότι έγινε με αξιοπρέπεια και από τον Αναγνωστόπουλο και από τον Τσοπανάκο!!!
επίσης μπορεί να ισχύει και αυτό που είπε η Live...ότι ο άνθρωπος από την αρχή να είχε πει ότι δε θα βοηθούσε όσο έπρεπε αλλά ότι δε θα μπορούσε να μείνει μέχρι τέλος!!!
TSAKITSAN4
QUOTE(G_7 @ Dec 5 2007, 10:27 ) *
To συγγραφικο 2μο Ρηγας-Αποστολου ψαχνουν να βρουν ενα 3 μελος για το παρεακι τους...Το στορι σου ειναι μοναδικο και πιστευω οτι θα εχεις μελλον.... cool.gif Το μεγαλυτερο λαθος της φετινης αγωνιστικης ειναι οτι εχετε ελπιδες οτι οι Εσπεριδες θα βγουν ευκολα απο το παιχνιδι του Πρωταθληματος... Δεν περιμεναν την ηττα του Αθηναικου για να μπουν ξανα στο παιχνιδι γιατι απλα δεν βγηκαν ποτε απο αυτο... Καμια χρονια δεν βγαινει ησυχα και φθηνα σε αυτη την ομαδα...!!! Οσοι λοιπον λετε μεγαλα λογια καλυτερα να κρατατε και μικρο καλαθι...Γιατι ο λαος λεει οτι πισω εχει η αχλαδα την ουρα!!! Πολλοι σε αυτο το forum εχετε τρεξει να δωσετε τιτλους σε ομαδες...αλλα υπαρχει δρομος μπροστα και δυσκολος για ολους... wink.gif

+1000
froso
QUOTE(Live strong @ Dec 4 2007, 16:47 ) *
Δεν είναι υποχρεωτικό να είναι γραμμένος στο σύνδεσμο προπονητών! αν δε κάνω λάθος! και μάλλον δε κάνω! smile.gif

υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιοι έχουν ταυτότητα προπονητή, αλλά το όνομά τους δεν έχει περαστεί στο αρχείο του ΣΕΠΚ διότι δεν ενημερώνεται πολύ καλά. Μην κρίνεις από αυτό KUNENE και θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι οταν λέμε ¨κάνω έρευνα¨ δεν αρκει το ¨μπήκα στο τάδε site και έγραφε ή δεν έγραφε εκείνο¨..
kopa5
QUOTE(G_7 @ Dec 5 2007, 10:27 ) *

Μην αρπάζεσαι laugh.gif , εγώ δεν έδωσα κανέναν τίτλο σε καμία ομάδα. Μακάρι οι διεκδικητές να είναι όλο και περισσότεροι γιατί αυτό θα ανεβάζει και το επίπεδο του πρωταθλήματος.
Επίσης εξακολουθώ να πιστεύω οτι οι Εσπερίδες έχουν το καλύτερο υλικό, όμως ίσως υστερούν σε άλους τομείς. Δεν εξηγείται αλλιώς να μην μπορέι αυτή η ομάδα να παίξει καλό μπάσκετ.
Νέα από Πανιώνιο μεριά έχει κανείς?
G_7
QUOTE(kopa5 @ Dec 5 2007, 11:12 ) *
Μην αρπάζεσαι laugh.gif , εγώ δεν έδωσα κανέναν τίτλο σε καμία ομάδα. Μακάρι οι διεκδικητές να είναι όλο και περισσότεροι γιατί αυτό θα ανεβάζει και το επίπεδο του πρωταθλήματος.
Επίσης εξακολουθώ να πιστεύω οτι οι Εσπερίδες έχουν το καλύτερο υλικό, όμως ίσως υστερούν σε άλους τομείς. Δεν εξηγείται αλλιώς να μην μπορέι αυτή η ομάδα να παίξει καλό μπάσκετ.
Νέα από Πανιώνιο μεριά έχει κανείς?

Δεν αρπαζομαι... tongue.gif
Υστερουν σε αλλους τομεις...προφανως δεν θες να μας τους πεις...???
TSAKITSAN4
QUOTE(kopa5 @ Dec 5 2007, 11:12 ) *
laugh.gif Επίσης εξακολουθώ να πιστεύω οτι οι Εσπερίδες έχουν το καλύτερο υλικό, όμως ίσως υστερούν σε άλους τομείς. Δεν εξηγείται αλλιώς να μην μπορέι αυτή η ομάδα να παίξει καλό μπάσκετ.

σε αυτό συμφωνούμε.....
kopa5
QUOTE(G_7 @ Dec 5 2007, 11:20 ) *
Δεν αρπαζομαι... tongue.gif
Υστερουν σε αλλους τομεις...προφανως δεν θες να μας τους πεις...???

Μόνον οι ίδιοι ξέρουν. Αν ξέρουν... blink.gif
G_7
QUOTE(kopa5 @ Dec 5 2007, 11:44 ) *
Μόνον οι ίδιοι ξέρουν. Αν ξέρουν... blink.gif

+1
airsta
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Dec 5 2007, 08:33 ) *
+1000

κανεις δεν εχει δωσει τιτλο απο δω μεσα τσακι, γιατι απλα δεν μπορει κανεις απο δω μεσα να δωσει τιτλο αρα μην βλεπεις φαντασματα επειδη γραφουνε ορισμενοι τα δικα τους.ο τιτλος θα κριθει μεχρι και το τελευταιο παιχνιδι κατι που σημαινει για μενα οτι το πρωταθλημα ειναι ανταγωνιστικο διοτι οπως βλεπεισ καθε κυριακη γινονται ανατροπες . και κατι τελευταιο το πρωταθλημα δεν ειναι ουτε εσπεριδες ουτε πανιωνιος ουτε πτολεμαιδα ουτε χολαργος , ειναι και ολες οι υπολοιπες ομαδες που συμμετεχουν σε αυτο η καθε μια με τον στοχο τησ βεβαια .εγω ευχομαι να παρει το πρωταθλημα ο καλλιτερος icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
G_7
QUOTE(airsta @ Dec 5 2007, 11:59 ) *
κανεις δεν εχει δωσει τιτλο απο δω μεσα τσακι, γιατι απλα δεν μπορει κανεις απο δω μεσα να δωσει τιτλο αρα μην βλεπεις φαντασματα επειδη γραφουνε ορισμενοι τα δικα τους.ο τιτλος θα κριθει μεχρι και το τελευταιο παιχνιδι κατι που σημαινει για μενα οτι το πρωταθλημα ειναι ανταγωνιστικο διοτι οπως βλεπεισ καθε κυριακη γινονται ανατροπες . και κατι τελευταιο το πρωταθλημα δεν ειναι ουτε εσπεριδες ουτε πανιωνιος ουτε πτολεμαιδα ουτε χολαργος , ειναι και ολες οι υπολοιπες ομαδες που συμμετεχουν σε αυτο η καθε μια με τον στοχο τησ βεβαια .εγω ευχομαι να παρει το πρωταθλημα ο καλλιτερος icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif

Μαζι σου ο Tsaki (ειμαι σιγουρη) μαζι σου και εγω...!!! ο παιχνιδι θα παει μεχρι τελους!!! Εαν διαβασεις με προσοχη απο την αρχη θα δεις οτι εχουν βιαστει ανθρωποι και εχουν βγαλει ομαδες εκτος παιχνιδιου...εκτος στοχων...Το πρωταθλημα δεν ξερω εαν παει παντα στον καλυτερο!!! Σιγουρα ομως παει στα σωστα χερια wink.gif icon_wave.gif
TSAKITSAN4
QUOTE(G_7 @ Dec 5 2007, 12:10 ) *
Μαζι σου ο Tsaki (ειμαι σιγουρη) μαζι σου και εγω...!!! ο παιχνιδι θα παει μεχρι τελους!!! Εαν διαβασεις με προσοχη απο την αρχη θα δεις οτι εχουν βιαστει ανθρωποι και εχουν βγαλει ομαδες εκτος παιχνιδιου...εκτος στοχων...Το πρωταθλημα δεν ξερω εαν παει παντα στον καλυτερο!!! Σιγουρα ομως παει στα σωστα χερια wink.gif icon_wave.gif

ακριβώς καλέ...καλά κάνεις και είσαι σλιγουρη G_7...!!
και εγλω μαζί σου είμαι aista...απλά διάβασε με προσοχή...δε βάλαμε εμείς τους τίτλους!!
σίγουρα ο καλύτεροσ και ο πιο ψύχραιμοσ θα πάρει το πρωτάθλημα!!!!
basket4
9η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας
09/12/07 12:00 ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ 2
09/12/07 12:00 ΜΙΚΡΑΣ Β ΓΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΑΠΣ SIEMENS 1
09/12/07 12:00 ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΓΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛ. - ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 1
09/12/07 12:00 ΕΡΓΑΝΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ 1
09/12/07 12:00 ΣΤΡΕΦΗ ΑΟ ΑΣΤΗΡ ΕΞΑΡΧ. - ΑΕ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ 2
09/12/07 12:00 ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ ΓΣ 2
09/12/07 12:00 ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 1
TSAKITSAN4
πολλά έχουν δει τα ματάκια...για να δούμε και τώρα....

9η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας
09/12/07 12:00 ΜΙΚΡΑΣ Β ΓΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΑΠΣ SIEMENS 2
09/12/07 12:00 ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΓΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛ. - ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 1
09/12/07 12:00 ΕΡΓΑΝΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ 1
09/12/07 12:00 ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ ΓΣ 1

άντε να δούμε.....
soouza
Kαλημέρα σας!.Θα ήθελα να πω κι εγώ τη γνώμη μου περι προπονητών.Θεωρώ τον tsops,έναν αξιόλογο προπονητή κι έναν άνθρωπο με ήθος,γνώση και φιλοσοφία για το αντικείμενο!Διάβασα,ένα πικρόχολο,έως μπηχτή,σχόλιο για διπλώματα και κάρτες.Το 2005 παρακολούθησα τη σχολή Γ κατηγορίας.Ως κάτοχος,αναφέρω δύο πράγματα που θα συζητηθούν!Αξιοκρατικά οι δέκα από τους σαράντα έπρεπε να πάρουν την πιστοποίηση και το υλικό της σχολής δεν διδάσκει τίποτα παρά μόνο τα βασικά για αρχάριους!Ετσι για να μη νομίζετε ότι κάρτα σημαίνει γνώση.Επίσης από τους συμμετέχοντες είναι δύσκολο να θεωρηθεί ότι πέντε με δέκα μπορούν να δείξουν.....Αυτά, από αυτόπτη αι αυτίκοων.......
G_7
Ααααααα η αγαπημενη μου ωρα

09/12/07 12:00 ΜΙΚΡΑΣ Β ΓΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΑΠΣ SIEMENS 2
09/12/07 12:00 ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΓΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛ. - ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 2 (ο Χολαργος φευγει δυνατος μετα τη νικη του απεναντι στον Αθηναικο)
09/12/07 12:00 ΕΡΓΑΝΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ 1 (μπορει ο Παο να κανει κ την εκπληξη)
09/12/07 12:00 ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ ΓΣ 1
TSAKITSAN4
QUOTE(soouza @ Dec 5 2007, 12:28 ) *
Kαλημέρα σας!.Θα ήθελα να πω κι εγώ τη γνώμη μου περι προπονητών.Θεωρώ τον tsops,έναν αξιόλογο προπονητή κι έναν άνθρωπο με ήθος,γνώση και φιλοσοφία για το αντικείμενο!Διάβασα,ένα πικρόχολο,έως μπηχτή,σχόλιο για διπλώματα και κάρτες.Το 2005 παρακολούθησα τη σχολή Γ κατηγορίας.Ως κάτοχος,αναφέρω δύο πράγματα που θα συζητηθούν!Αξιοκρατικά οι δέκα από τους σαράντα έπρεπε να πάρουν την πιστοποίηση και το υλικό της σχολής δεν διδάσκει τίποτα παρά μόνο τα βασικά για αρχάριους!Ετσι για να μη νομίζετε ότι κάρτα σημαίνει γνώση.Επίσης από τους συμμετέχοντες είναι δύσκολο να θεωρηθεί ότι πέντε με δέκα μπορούν να δείξουν.....Αυτά, από αυτόπτη αι αυτίκοων.......

τουλάχιστον η δική μου άποψη δεν είναι ότι όποιος έχει κάρτα έχει και περισσότερες γνώσεις ή ότι είναι απαραίτητα και καλός προπονητής!!!ίσα ίσα!!!
τπάντω...
soouza
QUOTE(TSAKITSAN4 @ Dec 5 2007, 12:42 ) *
τουλάχιστον η δική μου άποψη δεν είναι ότι όποιος έχει κάρτα έχει και περισσότερες γνώσεις ή ότι είναι απαραίτητα και καλός προπονητής!!!ίσα ίσα!!!
τπάντω...

Δεν μιλάω για σένα.Απλά ένα συγκεκριμένο post μου έκανε εντύπωση,διότι ανέφερε ότι οι βοηθοί των Εσπερίδων δεν έχουν δίπλωμα και άλλα....
Live strong
Τελικά ο κος Αναγνωστοπουλος δεν έφυγε για προσωπικούς λόγους....από μόνος του... rolleyes.gif
Ήθελαν όντως ένα όνομα για προπονητή! cool.gif
G_7
QUOTE(Live strong @ Dec 5 2007, 12:59 ) *
Τελικά ο κος Αναγνωστοπουλος δεν έφυγε για προσωπικούς λόγους....από μόνος του... rolleyes.gif
Ήθελαν όντως ένα όνομα για προπονητή! cool.gif

Ηθελαν ονομα...Η΄καποιον με εμπειρια...Οταν ανελαβε ο Αναγνωστοπουλος...Λεγαμε που παει ο Μουζουκης με τετοιο προπονητη...Τωρα παιρνει εμπειρο προπονητη...Εψαχνε ονομα... blink.gif
Ολα λαθος τα κανει αυτη η ομαδα!!! rolleyes.gif
Live strong
QUOTE(G_7 @ Dec 5 2007, 15:12 ) *
Ηθελαν ονομα...Η΄καποιον με εμπειρια...Οταν ανελαβε ο Αναγνωστοπουλος...Λεγαμε που παει ο Μουζουκης με τετοιο προπονητη...Τωρα παιρνει εμπειρο προπονητη...Εψαχνε ονομα... blink.gif
Ολα λαθος τα κανει αυτη η ομαδα!!! rolleyes.gif

Κοίτα...το θέμα εμπειρία δε πάει με τ όνομα, εσύ το χεις πει και συμφωνώ!
Τώρα, αν ο Αναγνωστόπουλος ήταν έμπειρος ή όχι αυτό δε το ξέρω εγώ, το ξέρουν αυτοί που τον επέλεξαν και μάλιστα όταν είπαν δημόσια ότι δεν είναι υπηρεσιακός ή κάνω λάθοςwink.gif
Από κει και πέρα, έκανε και τη νίκη του με τη Πτολεμαϊδα...(διορθώστε με αν κάνω λάθος)... Τώρα κατα τ άλλα τι να πω;;; rolleyes.gif τι να ξέρω κι εγώ; ohmy.gif rolleyes.gif
G_7
QUOTE(Live strong @ Dec 5 2007, 13:32 ) *
Κοίτα...το θέμα εμπειρία δε πάει με τ όνομα, εσύ το χεις πει και συμφωνώ!
Τώρα, αν ο Αναγνωστόπουλος ήταν έμπειρος ή όχι αυτό δε το ξέρω εγώ, το ξέρουν αυτοί που τον επέλεξαν και μάλιστα όταν είπαν δημόσια ότι δεν είναι υπηρεσιακός ή κάνω λάθοςwink.gif
Από κει και πέρα, έκανε και τη νίκη του με τη Πτολεμαϊδα...(διορθώστε με αν κάνω λάθος)... Τώρα κατα τ άλλα τι να πω;;; rolleyes.gif τι να ξέρω κι εγώ; ohmy.gif rolleyes.gif

Ανθρωπος απο τις Εσπεριδες δεν βγηκε δημοσια να πει εαν ειναι ή οχι υπηρεσιακος...Το θεμα ειχε μεινει ανοιχτο! Νικη με Μεγα εκανε και Σπορτινγκ... Σαφως και δεν θα τολμουσα να κρινω εναν ανθρωπο που εκατσει στον παγκο μιας ομαδας για 2 Κυριακες!! wink.gif
Live strong
QUOTE(G_7 @ Dec 5 2007, 15:41 ) *
Ανθρωπος απο τις Εσπεριδες δεν βγηκε δημοσια να πει εαν ειναι ή οχι υπηρεσιακος...Το θεμα ειχε μεινει ανοιχτο! Νικη με Μεγα εκανε και Σπορτινγκ... Σαφως και δεν θα τολμουσα να κρινω εναν ανθρωπο που εκατσει στον παγκο μιας ομαδας για 2 Κυριακες!! wink.gif

Όταν βγήκε ανακοινωση στο sportmax δεν ειπώθηκε για υπηρεσιακός προπονητής! Ανακοινώθηκε απλά ο νέος προπονητής!
Μετά αφού γραφτηκαν κάποια σχόλια εδώ μέσα.. η kat (η οποία γνωρίζει καλά τα πράγματα από μέσα), είπε ότι δεν είναι υπηρεσιακός προπονητής και είχε δικιο!

Το θέμα είναι παιδιά ότι γενικά οι προπονητές είναι αναλώσιμοι! Δεν υπάρχουν μόνιμοι και μη!
Όπως και να έχει καλή επιτυχία στον άνθρωπο και καλή δύναμη!

ΥΓ. έχεις δικιο για το Μέγα, λάθος έκανα! smiley.gif
G_7
QUOTE(Live strong @ Dec 5 2007, 14:18 ) *
Όταν βγήκε ανακοινωση στο sportmax δεν ειπώθηκε για υπηρεσιακός προπονητής! Ανακοινώθηκε απλά ο νέος προπονητής!
Μετά αφού γραφτηκαν κάποια σχόλια εδώ μέσα.. η kat (η οποία γνωρίζει καλά τα πράγματα από μέσα), είπε ότι δεν είναι υπηρεσιακός προπονητής και είχε δικιο!

Το θέμα είναι παιδιά ότι γενικά οι προπονητές είναι αναλώσιμοι! Δεν υπάρχουν μόνιμοι και μη!
Όπως και να έχει καλή επιτυχία στον άνθρωπο και καλή δύναμη!

ΥΓ. έχεις δικιο για το Μέγα, λάθος έκανα! smiley.gif

Αφου συμφωνουμε γιατι διαφωνουμε??? smiley.gif

Με την Kat διαφωνω... tongue.gif
KUNENEamanaman
κυριε tsops αισθανομαι ιδιαιτερα άσχημα που σε έφερα σε μια απολογητική θέση χωρίς να το αξίζεις και σου οφείλω μια συγνώμη για αυτό. Όμως ελπίζω να με δικαιολογήσεις διότι η υπόθεση ανθρώπων που σε μια νύχτα αποφασίζουν να γίνουν προπονητές "κλέβοντας" τις δουλειές μας και υποβαθμίζοντας το ρόλο του προπονητή υποβαθμίζει και το ίδιο το άθλημα, υποθάλπτει και την παρουσία μας στην κοινωνία γενικότερα.

Αν μου επιτρέπεις όμως θα ήθελα να απαντήσω και στα υπόλοιπα μέλη του forum.
Το να παίρνει κάποιος τις γνώσεις είναι σαν να χτίζει τα θεμέλια. Τι θα στηρίξει επάνω στα θεμέλια, τι θα χτίσει γύρω τους και πως θα τα υποστηρίξει είναι άλλο θέμα. Έτσι και το να παίρνει κάποιος το χαρτί προπονητού είναι σαν να τον κατοχυρώνει νομικά να συνεχίσει να δουλευει αλλά και του δίνει τις βάσεις για να συνεχίσει να βελτιώνεται, αυτό είναι η σχολή προπονητών Ασφαλώς και ενα χαρτί δεν κάνει καλό εναν προπονητή. Προχτές πήγα σε εναν οδοντίατρο και με σακάτεψε, δεν μιλάω 2 μέρες. Αλλά επέλεξα να πάω σε εναν οδοντίατρο με δίπλωμα, και ας επέμενε η γιαγιά μου να μου το φτιάξει αυτή με ουισκυ και ρετσίνι. Κάπως έτσι είναι και η δουλειά η δικιά μας, και αλλοίμονο αν σε οποιαδήποτε δουλειά αφήναμε τον οποιοδήποτε να κολάει ταμπελάκια.
Εκει συναντάμε και τον αξιολάτρευτο κατα τα άλλα κυριο Μελνικς (δεν γνωριζα οτι ηταν ο πατερας της αθλητριας) όπου δηλώνεται ως γυμναστής (τουλάχιστον είναι; ) και θεωρείται αυθεντια στην προπόνηση στις ψηλές.
Αγαπητή μου (ή αγαπητέ μου) livestrong, αν ήξερε τοσο καλά το άθλημα πρώτα θα έφτιαχνε παιχταρά τον υιό του, ή θα τον είχε πάρει μια μεγάλη αντρική ομάδα να δουλευει εκεί. Αλλά κακώς κρίνω αν ξέρει ή πόσο ξέρει γιατι δεν είναι αυτό το θέμα, το θέμα είναι οτι ολο αυτό είναι παράνομο, άσχετα αν με το παραθυράκι του γυμναστή ή του μεταφραστή περνάνε κάποιοι. Και κυρίως είναι ηθικά κατακριτέο να προσλαμβάνει Έλληνας προπονητής αλλοδαπό συνεργάτη. Χίλια καρντάσια μπάσκετ ξέρουν και άλλοι Έλληνες προπονητές. Κι επειδή κάποιοι δεν καταλαβαίνετε ίσως τη σημασία των όσων γράφω, φανταστείτε οτι έρχεται αυριο το αφεντικό σας και σας απολύει και παίρνει κάποιον στην θέση σας ΠΑΡΑΝΟΜΑ. Φανταστείτε μονο αυτό το σενάριο. Ελπίζω καλέμου φίλε soouza απο τα λεγόμενα των παραπάνω να αναίρεσες την ιδέα που είχες περι "μπηχτή και πικρόχολου", διότι δεν είναι τόσο απλό το θέμα όσο νομίζετε. Εγώ αποφοίτησα απο τα ΤΕΦΑΑ και παρόλα αυτά παρακολούθησα και τα σεμινάρια προπονητών Γ και Β κατηγορίας, και μάλιστα το 2005 που ήσουν κι εσυ, έτσι για δικές μου γνώσεις, και δεν θα συμφωνήσω στα ποσοστά που δίνεις, στις γνώσεις ίσως ναι, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα. Μην ξεχνάτε οτι το χαρτί προπονητού δεν έχει σκοπό να αποτρέψειανθρώπους που ασχολούνται είτε ως παλαιοί παίχτες είτε ως φανατικοί lovers του αθλήματος, να ασχοληθούν ως προπονητές, ισα ισα που τους δίνει και αρκετά benefits. Έχει ως σκοπό να αποτρέψει τον κάθε παράγοντα αντί να προσλάβει πιστοποιημένο προπονητή, να προσλάβει τον κάθε μανάβη ή χασάπη ή τον ίδιο να ασχολείται με παιδιά (διότι ανεξαρτήτου ηλικίας όποιος φοράει σορτσάκι και παίζει με μπάλα είναι παιδί) tongue.gif
Αν θέλεις σε παρακαλώ κύριε tsops εκτός απο το να δεχτείς την συγνώμη μου, icon_tomato.gif άνοιξε και ενα τοπικ και μετέφερε τα ποστ εκεί για να συνεχίσουμε την κουβέντα. Ευχαριστώ, και συγνώμη για το πολύ icon_blahblah.gif (και προσέξτε γιατί τώρα που ανέλαβα, όποιον βρίσκω στον αντίπαλο πάγκο χωρίς δίπλωμα, guns.gif angry_red.gifθα ugly1.gifτου torture.gifκάνω kill.gifένσταση). hammer.gif
Ευχαριστώ.
Live strong
QUOTE(KUNENEamanaman @ Dec 6 2007, 03:48 ) *
κυριε tsops αισθανομαι ιδιαιτερα άσχημα που σε έφερα σε μια απολογητική θέση χωρίς να το αξίζεις και σου οφείλω μια συγνώμη για αυτό. Όμως ελπίζω να με δικαιολογήσεις διότι η υπόθεση ανθρώπων που σε μια νύχτα αποφασίζουν να γίνουν προπονητές "κλέβοντας" τις δουλειές μας και υποβαθμίζοντας το ρόλο του προπονητή υποβαθμίζει και το ίδιο το άθλημα, υποθάλπτει και την παρουσία μας στην κοινωνία γενικότερα.

Αν μου επιτρέπεις όμως θα ήθελα να απαντήσω και στα υπόλοιπα μέλη του forum.
Το να παίρνει κάποιος τις γνώσεις είναι σαν να χτίζει τα θεμέλια. Τι θα στηρίξει επάνω στα θεμέλια, τι θα χτίσει γύρω τους και πως θα τα υποστηρίξει είναι άλλο θέμα. Έτσι και το να παίρνει κάποιος το χαρτί προπονητού είναι σαν να τον κατοχυρώνει νομικά να συνεχίσει να δουλευει αλλά και του δίνει τις βάσεις για να συνεχίσει να βελτιώνεται, αυτό είναι η σχολή προπονητών Ασφαλώς και ενα χαρτί δεν κάνει καλό εναν προπονητή. Προχτές πήγα σε εναν οδοντίατρο και με σακάτεψε, δεν μιλάω 2 μέρες. Αλλά επέλεξα να πάω σε εναν οδοντίατρο με δίπλωμα, και ας επέμενε η γιαγιά μου να μου το φτιάξει αυτή με ουισκυ και ρετσίνι. Κάπως έτσι είναι και η δουλειά η δικιά μας, και αλλοίμονο αν σε οποιαδήποτε δουλειά αφήναμε τον οποιοδήποτε να κολάει ταμπελάκια.
Εκει συναντάμε και τον αξιολάτρευτο κατα τα άλλα κυριο Μελνικς (δεν γνωριζα οτι ηταν ο πατερας της αθλητριας) όπου δηλώνεται ως γυμναστής (τουλάχιστον είναι; ) και θεωρείται αυθεντια στην προπόνηση στις ψηλές.
Αγαπητή μου (ή αγαπητέ μου) livestrong, αν ήξερε τοσο καλά το άθλημα πρώτα θα έφτιαχνε παιχταρά τον υιό του, ή θα τον είχε πάρει μια μεγάλη αντρική ομάδα να δουλευει εκεί. Αλλά κακώς κρίνω αν ξέρει ή πόσο ξέρει γιατι δεν είναι αυτό το θέμα, το θέμα είναι οτι ολο αυτό είναι παράνομο, άσχετα αν με το παραθυράκι του γυμναστή ή του μεταφραστή περνάνε κάποιοι. Και κυρίως είναι ηθικά κατακριτέο να προσλαμβάνει Έλληνας προπονητής αλλοδαπό συνεργάτη. Χίλια καρντάσια μπάσκετ ξέρουν και άλλοι Έλληνες προπονητές. Κι επειδή κάποιοι δεν καταλαβαίνετε ίσως τη σημασία των όσων γράφω, φανταστείτε οτι έρχεται αυριο το αφεντικό σας και σας απολύει και παίρνει κάποιον στην θέση σας ΠΑΡΑΝΟΜΑ. Φανταστείτε μονο αυτό το σενάριο. Ελπίζω καλέμου φίλε soouza απο τα λεγόμενα των παραπάνω να αναίρεσες την ιδέα που είχες περι "μπηχτή και πικρόχολου", διότι δεν είναι τόσο απλό το θέμα όσο νομίζετε. Εγώ αποφοίτησα απο τα ΤΕΦΑΑ και παρόλα αυτά παρακολούθησα και τα σεμινάρια προπονητών Γ και Β κατηγορίας, και μάλιστα το 2005 που ήσουν κι εσυ, έτσι για δικές μου γνώσεις, και δεν θα συμφωνήσω στα ποσοστά που δίνεις, στις γνώσεις ίσως ναι, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα. Μην ξεχνάτε οτι το χαρτί προπονητού δεν έχει σκοπό να αποτρέψειανθρώπους που ασχολούνται είτε ως παλαιοί παίχτες είτε ως φανατικοί lovers του αθλήματος, να ασχοληθούν ως προπονητές, ισα ισα που τους δίνει και αρκετά benefits. Έχει ως σκοπό να αποτρέψει τον κάθε παράγοντα αντί να προσλάβει πιστοποιημένο προπονητή, να προσλάβει τον κάθε μανάβη ή χασάπη ή τον ίδιο να ασχολείται με παιδιά (διότι ανεξαρτήτου ηλικίας όποιος φοράει σορτσάκι και παίζει με μπάλα είναι παιδί) tongue.gif
Αν θέλεις σε παρακαλώ κύριε tsops εκτός απο το να δεχτείς την συγνώμη μου, icon_tomato.gif άνοιξε και ενα τοπικ και μετέφερε τα ποστ εκεί για να συνεχίσουμε την κουβέντα. Ευχαριστώ, και συγνώμη για το πολύ icon_blahblah.gif (και προσέξτε γιατί τώρα που ανέλαβα, όποιον βρίσκω στον αντίπαλο πάγκο χωρίς δίπλωμα, guns.gif angry_red.gifθα ugly1.gifτου torture.gifκάνω kill.gifένσταση). hammer.gif
Ευχαριστώ.

Αγαπητέ συμφορουμίτη, έχεις 100% δίκιο σε όλα όσα λες και με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη! 41.gif
Εννοείται πως οι προπονητές πρέπει να έχουν άδεια και δίπλωμα γιατί πιστεύω (όσο κι αν ακούγεται ακραίο αυτό που θα πω) ότι κάνουν λειτούργημα κι όχι μόνο ένα επάγγελμα που διάλεξαν γιατί απλά τους αρέσει. Και ο λόγος που το λέω αυτό είναι γιατί ο προπονητής δεν είναι μόνο γυμναστής, αλλά και παιδαγωγός και ψυχολόγος! Όπως όμως είπες κι εσύ, δεν αρκεί ένα μόνο χαρτί για να γίνουν όλα αυτά, χρειάζεται αγάπη, μεράκι και συνεχής ανανέωσης των γνώσεων ώστε να μπορέσει κάποιος να σταθεί επάξια στο χώρο!
Άλλωστε σε κάποιο άλλο τοπικ έχω αναφέρει τη θέση μου και τις απόψεις μου πάνω σε αυτό!
Όσο για τον κύριο Μέλνικς, δεν είμαι σε θέση να κρίνω εγώ προσωπικά, πόσο μπάσκετ ξέρει, αλλά έχουν μιλήσει γι αυτόν άνθρωποι καταξιωμένοι στο χώρο.
Τώρα το γιατί δεν πήγε σε μεγάλη ομάδα ή γιατί δεν είναι παιχταράς ο γιος του, φαντάζομαι θα το ξέρουν όσοι ευθύνονται γι αυτό, που στη προκειμένη μπορεί να είναι και οι ίδιοι!!! Όσα λέω, τα λέω εντελώς καλοπροαίρετα και χωρίς ίχνος ειρωνείας και το ξεκαθαρίζω αυτό γιατί ο γραπτός λόγος είναι λίγο περίεργος και μπορεί στον αναγνώστη να φανεί το αντίθετο από αυτό που θέλει να πει αυτός που γράφει!!!

Πάντα φιλικά

live strong smile.gif
tsops
QUOTE(KUNENEamanaman @ Dec 6 2007, 01:48 ) *

Ευχαριστώ.

Καλημέρα. Κανένα πρόβλημα, δεκτή η συγγνώμη και διαγράφηκε ήδη από το μυαλό μου smile.gif Δεν θέλω να συνεχίσω την εν λόγω κουβέντα για τα υπόλοιπα που αναφέρεις εδώ. Θα μεταφέρουμε κάποια στιγμή το ποστ σου (μόλις θυμηθώ που ήταν ένα σχετικό τόπικ παλαιότερα που ασχολείτο με αυτό laugh.gif ) ή θα φτιάξουμε ένα καινούργιο (μπορείτε και εσείς τα μέλη όπως γνωρίζετε να ανοίγετε τα δικά σας τόπικ).

Τώρα, έτσι για να φτιάξουμε και την ημέρα, εκτός της, φυσικά βαθμολογικού περιεχομένου, σημαντικής αγωνιστικής, είναι ενδιαφέρον (και αστείο θα έλεγα), το πως έχουν βγει τα ζευγάρια. Το τι εννοώ θα το βάλω στο off topic, γιατί προβλέπω πολύ "αστρονομική" κουβέντα μετά από αυτό smile.gif

Με λυπεί ιδιαίτερα το γεγονός sad.gif που έχω φτιάξει ένα πίνακα με τα tendex των ομάδων μέχρι σήμερα και δεν έχουμε λάβει σχόλια, ενώ κατά την άποψή μου, βγαίνουν ιδιαίτερα συμπεράσματα και πολύ ενδιαφέροντα για κουβέντα. Μην ντρέπεστε να πάρετε θέση, δεν δαγκώνουμε εδώ rolleyes.gif
sch
Α1 Γυναικών (διαιτητές-κομισάριοι)
Κυριακή 9 Δεκεμβρίου
Σπόρτιγκ 2μ.μ. Σπόρτιγκ-Πανιώνιος Ελευθεριάδης-Τσώνος Β (Βιδάλης)
Μίκρας Β 12μ. Μ. Αλέξανδρος-Siemens Αργυρού-Τσαουσίδης (ΑΝδρίτσος)
Πτολεμαϊδας 12μ. Απόλλων Πτ.-Άρης Χολ. Χουλιάρας-Κασαπίδης (Μπούτσης)
Εργάνης 12μ. Αθηναϊκός-Παναθηναϊκός Μαλανδρής-Πόντας (Σωτηριάδης)
Στρέφη 12μ. Αστέρας Εξ.-Εσπερίδες Σώμος-Θεωνάς (Αλιφραγκής)
Ιβανώφειο 12μ. Ηρακλής-Παγχιακός Μιχέλης-Μανάσης (Σκούλος)
Άργους Ορ. 12μ. Καστοριά-Αίας Ευ. Γιαμούζης-Παπαδόπουλος Θ. (Παπασυμεών)

basket.gr
tsops
Ίσως δεν είναι αγωνιστικό θέμα της Α1, θα αναφερθώ όμως σε παίκτρια της Α1 και μάλιστα σε πράξεις της που θεωρώ ότι συνδράμουν στην ανάδειξη του γυναικείου μπάσκετ στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, αναφέρομαι στην κα Πόλυ Σαρέγκου, αθλήτρια των Εσπερίδων. Γιατί? Να σας πω: η Πόλυ έχει θεαθεί ως απλή φίλαθλος σχεδόν σε όλους τους εντός έδρας αγώνες νεανίδων της ομάδας της και αρκετούς αγώνες κορασίδων. Δεν υπάρχει όρος στο συμβόλαιό της (για να προλάβω ίσως κάποιους), δεν της το επιβάλλει κανείς, δεν το κάνει για να δείξει κάτι. Είναι απλώς, δείγμα αθλητή που προβάλλει σωστά την εικόνα του, κάνοντας αυτό που απλώς αγαπάει: βλέποντας αγώνες μπάσκετ και δίνοντας το παράδειγμα και την ευκαιρία σε δεκάδες νέα παιδιά για το "ευ αγωνίζεσθαι".

Δεν θέλω να επεκτείνω άλλο το θέμα, θέλω όμως να πω (και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα), ότι έχω δει και άλλες τέτοιες περιπτώσεις αθλητριών και στον εν λόγω σύλλογο και σε άλλους συλλόγους φέτος, που συμβάλλουν και αυτές με τη παρουσία τους είτε σε γυναικεία τοπικών κατηγοριών, είτε σε αγώνες τμημάτων υποδομής.

Θεωρώ σημαντικό να λέμε και τα ευχάριστα του χώρου, όχι μόνον τα δυσάρεστα.

Πόλυ και σε όσες το κάνετε από οποιαδήποτε ομάδα, ένα μπράβο από εμάς, συνεχίστε έτσι και σας ευχαριστούμε 41.gif
Live strong
QUOTE(tsops @ Dec 6 2007, 13:08 ) *
Ίσως δεν είναι αγωνιστικό θέμα της Α1, θα αναφερθώ όμως σε παίκτρια της Α1 και μάλιστα σε πράξεις της που θεωρώ ότι συνδράμουν στην ανάδειξη του γυναικείου μπάσκετ στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, αναφέρομαι στην κα Πόλυ Σαρέγκου, αθλήτρια των Εσπερίδων. Γιατί? Να σας πω: η Πόλυ έχει θεαθεί ως απλή φίλαθλος σχεδόν σε όλους τους εντός έδρας αγώνες νεανίδων της ομάδας της και αρκετούς αγώνες κορασίδων. Δεν υπάρχει όρος στο συμβόλαιό της (για να προλάβω ίσως κάποιους), δεν της το επιβάλλει κανείς, δεν το κάνει για να δείξει κάτι. Είναι απλώς, δείγμα αθλητή που προβάλλει σωστά την εικόνα του, κάνοντας αυτό που απλώς αγαπάει: βλέποντας αγώνες μπάσκετ και δίνοντας το παράδειγμα και την ευκαιρία σε δεκάδες νέα παιδιά για το "ευ αγωνίζεσθαι".

Δεν θέλω να επεκτείνω άλλο το θέμα, θέλω όμως να πω (και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα), ότι έχω δει και άλλες τέτοιες περιπτώσεις αθλητριών και στον εν λόγω σύλλογο και σε άλλους συλλόγους φέτος, που συμβάλλουν και αυτές με τη παρουσία τους είτε σε γυναικεία τοπικών κατηγοριών, είτε σε αγώνες τμημάτων υποδομής.

Θεωρώ σημαντικό να λέμε και τα ευχάριστα του χώρου, όχι μόνον τα δυσάρεστα.

Πόλυ και σε όσες το κάνετε από οποιαδήποτε ομάδα, ένα μπράβο από εμάς, συνεχίστε έτσι και σας ευχαριστούμε 41.gif

το δίκαιο είναι ν αναφέρεις και τ αλλα ονόματα των αθλητριών που παρευρίσκονται σε παιχνίδια μικρότερων κατηγοριών, μια και λες ότι τις έχει δει, γιατί όντως είναι πολύ θετική η παρουσία τους!!! wink.gif 41.gif
G_7
QUOTE(Live strong @ Dec 6 2007, 11:16 ) *
το δίκαιο είναι ν αναφέρεις και τ αλλα ονόματα των αθλητριών που παρευρίσκονται σε παιχνίδια μικρότερων κατηγοριών, μια και λες ότι τις έχει δει, γιατί όντως είναι πολύ θετική η παρουσία τους!!! wink.gif 41.gif

41.gif 41.gif Συμφωνω...Εχω και εγω καποια ονοματα να δωσω...Αλλα θα περιμενω απο τον tsops...!!!
tsops
QUOTE(Live strong @ Dec 6 2007, 11:16 ) *

Σωστό, ήθελα όμως να αναφέρω ιδιαίτερα την Πόλυ δεδομένου ότι είναι ένα από τα παραδείγματα που γνωρίζω καλά και είναι πολλά χρόνια στο χώρο. Νικολαϊδου (τρεφ, μπορείς να μας πεις και εσύ) και αρκετές από τις διεθνείς, Reeves, Scott, Davis, Quinnan, Skibe, Nash, Mendiola για να μιλάμε και για ξένες, Κοσμά, Κουντουρά, Βολωνάκη, Δελή και φυσικά είμαι σίγουρος και άλλες που απλώς δεν έχει τύχει να δω.
dr3amer
Καλημέρα!
Μήπως ξέρει κανείς αν έχει αλλάξει η ημερομηνία των αγώνων που είναι για τισ 23/12??
G_7
QUOTE(tsops @ Dec 6 2007, 11:32 ) *
Σωστό, ήθελα όμως να αναφέρω ιδιαίτερα την Πόλυ δεδομένου ότι είναι ένα από τα παραδείγματα που γνωρίζω καλά και είναι πολλά χρόνια στο χώρο. Νικολαϊδου (τρεφ, μπορείς να μας πεις και εσύ) και αρκετές από τις διεθνείς, Reeves, Scott, Davis, Quinnan, Skibe, Nash, Mendiola για να μιλάμε και για ξένες, Κοσμά, Κουντουρά, Βολωνάκη, Δελή και φυσικά είμαι σίγουρος και άλλες που απλώς δεν έχει τύχει να δω.

Αρκετές wink.gif ...
Live strong
QUOTE(tsops @ Dec 6 2007, 13:32 ) *

βρςε συ.... μπας και είχαν προπόνηση μετά τα παιχνίδια και τις είδες όλες αυτές;;;;; tongue.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
peka
QUOTE(Live strong @ Dec 6 2007, 09:42 ) *
βρςε συ.... μπας και είχαν προπόνηση μετά τα παιχνίδια και τις είδες όλες αυτές;;;;; tongue.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Εχεις βαλθει να τον φας τον ανθρωπο!!!
Μην πει καλη κουβεντα...! tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Κοουτς συνεχισε απτοητος...! 41.gif
Live strong
QUOTE(peka @ Dec 6 2007, 13:47 ) *
Εχεις βαλθει να τον φας τον ανθρωπο!!!
Μην πει καλη κουβεντα...! tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Κοουτς συνεχισε απτοητος...! 41.gif

χα χα χα χα χα blech.gif blech.gif 24.gif 24.gif 24.gif ξέρει ότι μου αρεσει νατον πειράζω! wink.gif
Giuliana13_fan
QUOTE(tsops @ Dec 6 2007, 09:32 ) *
Σωστό, ήθελα όμως να αναφέρω ιδιαίτερα την Πόλυ δεδομένου ότι είναι ένα από τα παραδείγματα που γνωρίζω καλά και είναι πολλά χρόνια στο χώρο.
Mendiola 41.gif

και οργανωνει και πολυ καλη κερκιδα!!!!! smiley.gif tongue.gif
Giuliana13_fan
QUOTE(dr3amer @ Dec 6 2007, 09:40 ) *
Καλημέρα!
Μήπως ξέρει κανείς αν έχει αλλάξει η ημερομηνία των αγώνων που είναι για τισ 23/12??

δεν ξερω αν θα αλλαξει..αλλα γνωμη μου ειναι οτι θα επρεπε καθως οι ξενες δεν θα προλαβουν να γιορτασουν τα Χριστουγεννα στο σπιτι τους.. sad.gif
tsops
QUOTE(dr3amer @ Dec 6 2007, 11:40 ) *
Καλημέρα!

Επίσημα, δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση...στους κατά τόπους αγώνες, μπορεί να υπάρξουν αλλαγές
trefoil 13
QUOTE(tsops @ Dec 6 2007, 11:32 ) *

Τι να πω και εγώ; laugh.gif Ότι ακόμα και σε αυτό το θέμα μου δίνεται η αφορμή για ένα τεράστιο 41.gif στην αρχηγό;;;!!! biggrin.gif
Αλλά μην αδικήσω και τις υπόλοιπες "πράσινες", αρκετές είναι αυτές που έβλεπα όποτε τύχαινε να πάω σε αγώνα των νεανίδων (ευκαιρία έβρισκα εγώ να βρεθώ στον Ναό! smile.gif )

Και σε αυτό που λέει η live έχω τον αντίλογο. Γιατί ναι, προπόνηση είχαν πριν και κάθονταν. Αλλά για παράδειγμα και στο σπόρτιγκ προπόνηση είχαν πριν τους αγώνες αλλά δεν καθόντουσαν (εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων και πολύ σπάνια πχ Μεντιόλα, Νταή..) ή ακόμα πιο ωραία ερχόντουσαν και υποστήριζαν τον αντίπαλο! Και ας δήλωναν σπόρτιγκ και ας ήταν και αρχηγοί στο γυναικείο.. Έτσι είναι αυτά... Και μετά θέλουν να κερδίσουν κάποιες τον σεβασμό, την αναγνώριση, να αποτελέσουν πρότυπα και να βοηθήσουν τους συλλόγους τους (που υποστηρίζουν μόνο στα λόγια όπως έδειξε ο χρόνος...) . Όχι βέβαια ότι θα άλλαζε κάτι αν ερχόντουσαν, έτσι κι αλλιώς μερικά άτομα, ακόμα και αν είναι παίκτες εγνωσμένης αξίας έχουν την τάση να περνάνε απαρατήρητοι. Απλά μην έχουν και απαιτήσεις μετά. Τελικά τσοπς, τώρα που το σκέφτομαι, καλά έκανες που το ανέφερες για να ξεχωρίσουμε και κάποιους που αγαπάνε αυτό που κάνουν από την μάζα...
trefoil 13
QUOTE(dr3amer @ Dec 6 2007, 11:40 ) *
Καλημέρα!

Ο Παναθηναικός παίζει το Σάββατο στις 22 με την χίο στις 15:00 στον Τάφο...

QUOTE(Giuliana13_fan @ Dec 6 2007, 15:46 ) *
δεν ξερω αν θα αλλαξει..αλλα γνωμη μου ειναι οτι θα επρεπε καθως οι ξενες δεν θα προλαβουν να γιορτασουν τα Χριστουγεννα στο σπιτι τους.. sad.gif

Δεν πειράζει, ευκαιρία να ξαναφιλοξενήσεις την Τζούλη! laugh.gif biggrin.gif
B.I.L
09/12/07 12:00 ΕΡΓΑΝΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ 1 (μπορει ο Παο να κανει κ την εκπληξη)
KAΛΗΣΠΕΡΑ!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ!
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ...ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ: wink.gif

ΒΑΣΙΚΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΙΛ!!!!
ΑΠ' ΟΣΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΔΕΝ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ...
basket4
QUOTE(B.I.L @ Dec 6 2007, 18:07 ) *
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ...ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ: wink.gif

καλως ηρθες στο φορουμ και καλα ποστ.
μονο αν μπορεις απενεργοποιησε τα κεφαλαια γιατι στην γλωσσα του ιντερνετ σημαινει οτι φωναζεις tongue.gif

και βασικα πιστευω σε νικη του Αθηναικου αλλα ποτε δεν ξερεις τι γινεται.
αν ο Αθηναικος παιξει καλα και συγκεντρωμενα ολο το παιχνιδι εχει περισσοτερες πιθανοτητες απο τον παναθηναικο να κερδισει τον αγωνα
tsops
QUOTE(B.I.L @ Dec 6 2007, 16:07 ) *

Καλησπέρα καλώς ήλθες στη παρέα μας και καλές συζητήσεις. Αν θέλεις μόνον, γράφε πεζά διότι στη γλώσσα του Ίντερνετ φαίνεται σαν να φωνάζεις (και εμείς εδώ έχουμε ευαίσθητη ακοή smile.gif )
trefoil 13
QUOTE(B.I.L @ Dec 6 2007, 16:07 ) *
ΒΑΣΙΚΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΙΛ!!!!
ΑΠ' ΟΣΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΔΕΝ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ...

Τρέφοιλ και όχι Τροφόιλ! laugh.gif (στα αγγλικά είναι το τριφύλλι...!)
Καλά έχεις καταλάβει, αν υπάρχει κάτι για Παναθηναικό το συζητάω μόνο που δεν μπαίνω με τίποτα στο τρυπάκι των προγνωστικών. Άρα ας σου απαντήσουν οι υπόλοιποι και από ότι είδα η basket 4 το έκανε ήδη. wink.gif
Και καλώς ήρθες.
B.I.L
Παιδια παιδια...Συγγνωμη για τα κεφαλαια απλα βαριεμαι να βαζω τονους οπως καταλαβατε!
συμφωνω με basket4 και tsops!
παντως απο την trefoil περιμενα ενα προγνωστικο να με κατατοπησει... smiley.gif
trefoil 13
QUOTE(KUNENEamanaman @ Dec 6 2007, 16:37 ) *
ρε παιδια, ενταξει μπραβο στην Σαρεγκου και στις αλλες, αλλα μην περναμε και στο αλλο άκρο και ρίχνουμε το ανάθεμα σε όποια δεν παέι να παρακολουθήσει τις νεάνιδες κορασίδες. Έχουν και προσωπική ζωή και δίνουν τις προτεραιότητες που νομίζουν.

Δίκιο έχεις. Δεν είναι ανάθεμα απλά φέρνω ένα παράδειγμα στην live... wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.