αν επιτρεπετε μια μικρη παρεμβαση στην ομορφη συζητηση σας...
Έπειτα απο τα post του peja, είπα να το ψάξω λίγο το θέμα....
Έπειτα απο τα post του peja, είπα να το ψάξω λίγο το θέμα....
Καλημέρα και σε σένα. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην αναζήτησή σου απλώς δεν είχα καμία πρόθεση να συνεχίσω τη συζήτηση εδώ. Δυστυχώς όμως, εφόσον επώνυμα αναφέρεις στο πρόσωπό μου γεγονότα που δεν ισχύουν, θα πρέπει αναγκαστικά να λάβω θέση:
Όσον αφορά στη δική μου περίπτωση (και δεν είναι κρυφό), κατέχω διεθνές δίπλωμα Α' κατηγορίας στο Βέλγιο (διετής φοίτηση) δεδομένου ότι εργάστηκα 2 χρόνια εκεί σε σύλλογο και εθνικό κλιμάκιο και έπρεπε να λάβω αθλητική άδεια εργασίας. Επίσης κατά τη διάρκεια του μεταπτυχιακού μου στο εξωτερικό το 1995, έλαβα πιστοποίηση (2ετής φοίτηση) σε θέματα φυσικής ικανότητας και αντιμετώπισης τραυματισμών. Είναι θέμα της ΓΓΑ να παρέχει αντίστοιχο πιστοποιητικό ισοτιμίας (έτσι ονομάζεται) αντίστοιχης κατηγορίας για όσους έχουν λάβει δίπλωμα από το εξωτερικό, απλώς η διαδικασία είναι αρκετά χρονοβόρος για να υποβληθούν κάποια χαρτιά και για να είμαι ειλικρινής, λόγω ιδιαίτερου φόρτου εργασίας το έχω αμελήσει. Στο μεταξύ, το παρόν δίπλωμα είναι υπέρ του δέοντος αρκετό να καλύψει τη θέση μου στο σύλλογο όπως επίσης και την εν λόγω κατηγορία.
Όσον αφορά στον κ. Μέλνικς, είχε προσληφθεί στο σύλλογο στη θέση του Γυμναστή και δεν δηλωνόταν στο φύλλο αγώνος ως προπονητής.
Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας. Τα υπόλοιπα που αναφέρεις, είναι σωστά.
Θα παρακαλούσα μόνον θερμά να μην σχολιάζετε σχετικά θέματα που μπορεί να επηρεάζουν απόψεις και να δημιουργούν εντυπώσεις χωρίς λόγο (δεν μιλώ προσωπικά, αλλά για τα υπόλοιπα ονόματα συναδέλφων που αναφέρετε), εάν δεν είστε απόλυτα σίγουροι. Είμαι άμεσα υπέρμαχος των διπλωμάτων προπονητικής, αλλά όμως και υπέρ της ουσίας. Δεδομένου αυτού λοιπόν και εφόσον υπάρχουν πολλοί (γνωστοί) σε μεγάλες κατηγορίες, προπονητές όπως αναφέρει το συμπαθές basketblog.gr, θα παρακαλούσα τουλάχιστον στο τόπικ της Α1, να μην συνεχιστεί η συζήτηση γιατί είναι off topic. Εάν επιθυμείτε να ανοίξετε άλλο τόπικ, δεν έχω κανένα πρόβλημα και θα συμβάλλω και εγώ με τις απόψεις μου.
Με συγχωρείτε για το off topic, απαντώ και στα της ουσίας: όπως αναφέρεται και σημερινά δημοσιεύματα, νέος πρώτος προπονητής της ομάδος είναι ο κ. Αλέκος Δάγλας. Στο προπονητικό team συμμετέχει και ο κ. Αντώνης Κουρμούλης. Εγώ παραμένω στη θέση που είχα στο σύλλογο όπως πριν και στη θέση του προπονητή Νεανίδων. Καλή συνέχεια λοιπόν σε όλους.
Να αλλάξω λίγο ρότα όμως: χθες ενημερώθηκα και για κάποιες άλλες ενδεχόμενες αλλαγές στη κατηγορία, οπότε φαντάζομαι οι γνώστες θα ποστάρουν και περισσότερα νέα τις ερχόμενες ημέρες