Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
suspect
ειμαι πολυ χαρουμενος.

και περηφανος.

τοσο που δεν με νοιαζει να γραψω τιποτα για το ματς. Καλα θα τα πει ο προεδρος ashton, καλα θα τα πουν και οι υπολοιποι.

Αισθανομαι μια μεγαλη δικαιωση...

Δικαιωση για εναν προπονητη που παιζει απο την αρχη της περιοδου με την πλατη στον τοιχο και ουτε μιση φορα δεν ακουσε το ονομα του να ακουγεται παρα τις μεγαλες νικες που καναμε φετος.

Δικαιωση για τα παιδια που παιζουν μονα τους με την ψυχη και τη δουλεια τους

Δικαιωση για μια διοικηση που δεν εχει παρασκηνια και μεθοδευσεις και εχει μια ομαδα που νικαει 5, 5, 7 και 8 αντιπαλους

Δικαιωση και για τους συνηθεις 400 που δινουν ανελλειπως το παρον σε ολη την αγωνιστικη περιοδο

Δικαιωση γιατι αυτο που ελεγα απο την αρχη της χρονιας πως αθλημα που εχει πλεϊ οφ οτι και να γινεται στην κανονικη περιοδο ειναι για περνα η ωρα επιβεβαιωθηκε για μια ακομα φορα και φετος. Και μια μικρη σφαλιαρα βεβαια γιατι μετα τον αγωνα με τον Αρη δεν πιστευα στο break.

Οσο για τον τελικο με τον ΠΑΟ; [ ΣΣ. σιγα μην περασει ο Πανιωνιος ]

Δεν με ενδιαφερει.

Η χρονια ειναι ουτως ή αλλως πετυχημενη οτι και αν ερθει στους τελικους και με 3-0 να χασουμε, θα ειμαι ευχαριστημενος.

Θα αραξω στις κερκιδες του Γαλατσιου και θα απολαυσω τα ματσακια χωρις να απαιτω πρωτια. Αν ερθει εχει καλως. Αν δεν ερθει, παλι καλως εχει.

Μπραβο στην ομαδα που σε αυτη την απιθανη σειρα με το Μαρουσι σταθηκε οχι μονο στο υψος της αλλα ακομα πιο ψηλα απο οτι περιμεναμε.

Σπουδαιος αντιπαλος και το Μαρουσι, σκληρη και δυνατη ομαδα, μπραβο και σε αυτους. Το να γνωριζεις οτι δεν εχεις καμια ελπιδα να παιξεις ευρωλιγκα, να μην εχεις κοσμο και καθολου ιστορια στο αθλημα και παρολα αυτα να εισαι τοσο αξιομαχος, εισαι respected.
ashton
Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα καθάρισε το Μαρούσι και πήγε τελικό...

Παίκτης κλειδί ο Πέρο που τράβηξε το κουπί στην επίθεση στο 3ο δεκάλεπτο.

Πολύ καλός και ο Σάντρο.
Ο Τόμπυς καλός στην άμυνα, αλλά επιθετικά μόνο το καθοριστικότατο βέβαια φόλλοου είχε.

Ο Χατζής έπιασε διψήφιο με τις βολές στο τέλος, ενώ θετικός ήταν και ο Ζήσης.

Τραγικοί διαιτητές και σε συνδυασμό με την @@ των μπάτσων παραλίγο να γυρίσουν το ματς τούμπα.

Για τους μπάτσους τι να πει κανείς...
Κάθε χρόνο στα ημιτελικά τα ίδια...
Πέρσι στον Αγιο θωμά από το πουθενά έγινε κόλαση
Πρόπερσι στα Λιόσια με το γαύρο μια από τα ίδια, έγιναν τα σκηνικά που γίνανε και φέτος.
Η παράνοια είναι που ρίξανε και δακρυγόνα σε κλειστό στάδιο.

Ο γιαουρτάς έφυγε σφαίρα και ψιλοκαθάρισε (έφαγε και μια καρεκλιά όπως έλεγε μετά που έριχνε νερό στο πρόσωπο να φύγουν τα δακρυγόνα). Μετά το τέλος είχαν φύγει σφαίρα και ψάχνανε τους αρχιμπατσοματαίους να τους περιλάβουνε. Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά έχει καταντήσει αηδία το θέμα με τα ΜΑΤ στην έδρα μας...

Στο ΦΑ γράψανε μόνο για το μπουκάλι.

Η ομάδα βρίσκεται στη φυσική της θέση, δηλαδή στον τελικό.
Να σημειώσω πως μόνο πέρσι η ΑΕΚ δεν έπαιξε τελικό.
Τις άλλες χρονιές έπαιζε πάντα τελικο/τελικούς.
1997: τελικό playoff
1998: τελικό Κυπέλλου, τελικό Ευρωλίγκα
1999: τελικό Κυπέλλου
2000: τελικό Κυπέλλου, τελικό Σαπόρτα
2001: τελικό Κυπέλλου
2002: τελικό playoff
2003: τελικό playoff
2005: τελικό playoff


Και κάτι ακόμα:
ο Κους έπαιξε 6'26", συνεπώς ήταν αναμενόμενο να κερδίσουμε :-)

Πάρτε και τις φωτό :







ο κόσμος μας (3500)



οι Μαρουσιώτες στη γωνία.




Sandro. Εκρηκτικό ξεκίνημα με 9 πόντους στο δεκάλεπτο και 11 στις αρχές του β' - τον φόρτωσαν με 3 φάουλ.



Ζήσης. Πολύ καλή εμφάνιση (με εξαίρεση την αστοχία στα 6μ25)



Μπλοκαρισμένος στο α' ημίχρονο ο Χατζής .



Τόμπυ. Τίποτα επιθετικά και πάλι πέρα από το φόλλου και καπάκι την άμυνα . Μάζεψε όμως 9 ρημπάουντ.



Μan of the Match ο Πέρο. Έβαλε τα ποντάκια στο 3ο δεκάλεπτο και μας κράτησε μπροστά στο σκορ, όταν όλοι οι άλλοι δε μπορούσαν να σκοράρουν.



ο Ζήσης ανέβηκε στο τέλος



ο Σάντρο έμεινε στο παρκέ και έδωσε λύσεις



Βολές του Χατζή στο τέλος. Μπήκε μέσα στη ρακέτα, κέρδισε φάουλ και έφτασε τους 12.





πανηγύρια



Ο πρόεδρος μιλάει με τον coach Γιάννη



τα δακρυγόνα



Οι τσέοι κάνουν ντου στην Α...


QUOTE
Επεισόδια σε εξέδρες και αποδυτήρια
02/06/2005 00:48

Επεισοδιακός αποδείχτηκε ο 4ος ημιτελικός μεταξύ της ΑΕΚ και του Αμαρουσίου: συμπλοκές οπαδών και αστυνομικών και "γαλλικά" παραγόντων στα αποδυτήρια.

Το Γαλάτσι μύριζε μπαρούτι από το ημίχρονο και μετά με τα... ορεινά του κλειστού να μετρέπονται σε πεδίο μάχης και μετά τη λήξη του ματς παράγοντες των ομάδων να ανταλλάσουν "γαλλικά".

Ένας φίλαθλος του Αμαρουσίου (παίκτης της εφηβικής ομάδας) γρονθοκοπήθηκε από οπαδούς της ΑΕΚ επειδή πήγε στο κυλικείο του γηπέδου!

Γενικότερα με τους λιγοστούς φιλάθλους του Αμαρουσίου υπήρχαν εντάσεις, που δεν έλειψαν να "γεννήσουν" συμπλοκές με τους αντίστοιχους της ΑΕΚ.

Όταν αυτές γενικεύτηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους κυνηγώντας τους στους διαδρόμους πάνω από τις εξέδρες. Αποτέλεσμα; Να γίνουν συμπλοκές μεταξύ οπαδών της Ένωσης και οργάνων της τάξεως, με θύμα... πυροσβεστήρες και ορισμένα αντικείμενα.

"Έφαγα κι εγώ μια καρέκλα από φιλάθλους μας", έλεγε γελώντας ο Γιάννης Φιλίππου που προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα πηγαίνοντας στην καρδιά των επεισοδίων.

Το... ντέρμπι όμως συνεχίστηκε και στα αποδυτήρια έξω από την αίθουσα Τύπου. Ο υπεύθυνος μάρκετινγκ του Αμαρουσίου Μιχάλης Φεντουδάκης προκάλεσε με τα λεγόμενα του την αντίδραση των Κότση (μάνατζερ) και Λαμπρόπουλου (νομικός σύμβουλος της ΑΕΚ), πριν μπουν στη μέση οι ψυχραιμότεροι.


QUOTE
Κατσικάρης: "Μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ"
02/06/2005 00:38

Φανερά ικανοποιημένος για το κατόρθωμα της ομάδας του παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Φώτης Κατσικάρης που μίλησε για το Μαρούσι, αλλά και τη συνέχεια των πλέι-οφ.

"Ήταν μια ακόμη δυνατή αναμέτρηση. Η ΑΕΚ ήταν πιο δυνατή κοντά στο καλάθι και είχε ένα μεγάλο προβάδισμα. Στο τέλος κατόρθωσε να μας κερδίσει. Τα παιδιά πάλεψαν και τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και καλή τύχη στον τελικό", ήταν τα πρώτα λόγια του "Δράκου".

"Μάθαμε πολλά αυτή τη χρονιά παίζοντας σε υψηλό επίπεδο. Οι παίκτες έγιναν καλύτεροι και έδειξαν όλη τη χρονιά ότι πιστεύουν τις δυνατότητες τους. Αν θέλει το Μαρούσι μπορεί να φτάσει ακόμη ψηλότερα", συνέχισε ο προπονητής του Αμαρουσίου, Παναγιώτη Γιαννάκη.

"Ήταν μια καταπληκτική σειρά παιχνιδιών, όπως και κάθε ματς κόντρα στην ΑΕΚ τα τελευταία δύο χρόνια. Έχουμε παίξει πολλές φορές και είναι δύσκολο να κερδίσεις αυτή την ομάδα. Εμείς τερματίσαμε στην 6η θέση και αποκλείσαμε τον Αρη μια φιλόδοξη ομάδα μπροστά σε ένα φανατισμένο κοινό και το Μαρούσι που ένα πολύ μπασκετικό σύνολο.

Στην αρχή συγκεντρωθήκαμε στην Ευρωλίγκα όπου φτάσαμε κοντά στους "8", όταν αποκλειστήκαμε και είχαμε χρόνο να δουλέψουμε και να συγκεντρωθούμε το πρωτάθλημα τα πήγαμε πολύ καλύτερα, κάτι που έδειξε ότι η ομάδα αυτή έχει δυνατότητες.

Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα με ιστορία και τώρα θα πάει στον τελικό. Εκεί κανείς δεν πάει για πλάκα.
Όπως και σε κάθε παιχνίδι ο στόχος είναι η νίκη. Σπάσαμε δύο έδρες και έχουμε καλή ψυχολογία. Έχουμε παίξει 55 παιχνίδια και ίσως φτάσουμε στα 60 και σε αυτά τα τελευταία θα μετρήσουν κι άλλα πράγματα εκτός από την τεχνική πλευρά", δήλωσε από τη μεριά του ο Φώτης Κατσικάρης.

"Τώρα πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια", σχολίασε ο Πέρο Αντιτς.

*Στο φύλλο αγώνα γράφτηκε μόνο η ρίψη ενός μπουκαλιού στο 35'. Δεν αποκλείεται όμως να ακολουθήσει συμπληρωματική έκθεση της αστυνομίας


sport24.gr
Warrior
Συγχαρητηρια στην ΑΕΚ,εφτασε δικαια στον τελικο.Οσο περνουσε ο καιρος εδειχνε
οτι η κακη πορεια στην κανονικη διαρκεια οφειλοτανε στην Ευρωλιγκα.

Παντως πρεπει να ηρεμησει λιγο ο κοσμος.wink.gif
Τι εχει να χωρισει δηλαδη με τον κοσμο του Αμαρουσιου?Μηπως εχει κανεις παραπονο
απο την φιλοξενια στον Αγ.Θωμα? huh.gif
ashton
QUOTE
Οι φίλαθλοι μας διαφήμισαν το μπάσκετ  6/6/2005

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ ΚΑΕ, κ. Ιωάννης Φιλίππου, έκλεψε τις εντυπώσεις με την παρουσία του στα γραφεία του αθλητικού δικαστή κατά την απολογία της ΚΑΕ για τα γεγονότα της τέταρτης αναμέτρησης με το Μαρούσι. Αφού ο δικηγόρος της ομάδας μας, κ. Σωκράτης Λαμπρόπουλος, κατέδειξε ότι το κατηγορητήριο δεν ευσταθούσε και με επιχειρήματα απέδειξε την αθωότητα της ομάδας μας , ο πρόεδρος της ΑΕΚ ΚΑΕ, κ. Ιωάννης Φιλίππου πραγματικός καταπέλτης έπεισε ακόμα και τον πιο κακόπιστο για την αθωότητα της ομάδα μας.

"Οι φίλαθλοι μας διαφήμισαν το μπάσκετ, έκατσα και ξαναείδα το παιχνίδι μία ώρα πριν έρθω εδώ κύριε πρόεδρε και πρέπει να το δείτε και εσείς ώστε να διαπιστώσετε ότι σε όλη τη διάρκεια χόρευαν, τραγουδούσαν, χωρίς να ακουστεί η παραμικρή ύβρις.  Επί μια δεκαετία βρίσκομαι στο άθλημα και ο μοναδικός μου σκοπός είναι να το προάγω" με αυτόν τον τρόπο ξεκίνησε την τοποθέτηση του ως μάρτυρας υπεράσπισης ο κ. Ιωάννης Φιλίππου, ο οποίος έκανε ακόμα και τον πρόεδρο του δικαστηρίου (αθλητικό δικαστή) να τον ακούει χωρίς ανάσα.

"Καθόμουν στα επίσημα και δεξιά μου βρισκόντουσαν 50 φίλαθλοι του Αμαρουσίου, για τους οποίους ζήτησα πριν την έναρξη του αγώνα να τοποθετηθούν και αστυνομικοί και σεκιούριτι της ομάδας μας, ώστε να τους προστατεύουν. Η στάση τους ήταν απαράδεκτη. Εκαναν χειρονομίες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και συνεχώς προκαλούσαν τρεις χιλιάδες ανθρώπους. Στο τελευταίο δεκάλεπτο άκουσα από τον ασύρματο ενός σεκιούριτι ότι μέσα στο γήπεδο ετοιμάζονται να μπουν τα ματ. Σηκώνομαι από τη θέση μου - γιατί ξέρω ότι αυτοί οι άνδρες των ΜΑΤ είναι παιδιά και εγώ στο στρατό ήμουν λοκατζής και ξέρω πως αντιδρούν  τα ΜΑΤ (μας έλεγαν ότι κανείς δεν μπορεί να σας κάνει πίσω, αυτήν την νοοτροπία έχουν και τα νέα παιδιά των ΜΑΤ) - και  πήγα εκεί και ήταν μαζί μου οι υπεύθυνοι της αστυνομίας. Μαζί σπρώχναμε με τα χέρια τα ΜΑΤ, ώστε να σταματήσουν να τσακώνονται με τους φιλάθλους στον περίγυρο. Αυτό κράτησε τρία λεπτά.

Κύριε πρόεδρε δεν έγινε τίποτα, δεν υπήρξε κανένα επεισόδιο το οποίο να είναι δυσφημηστικό για το μπάσκετ. Και αυτό φαίνεται ότι καμία εφημερίδα, καμία τηλεόραση δεν το σχολίασε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα ΜΑΤ χωρίς καμιά αιτία εισήλθαν στο γήπεδο. Ούτε οι ίδιοι οι υπεύθυνοι τους δεν ήξεραν ότι θα μπουν μέσα. Το ότι δεν έγινε τίποτα φαίνεται από το γεγονός ότι ούτε το παιχνίδι διακόπηκε δευτερόλεπτο, ούτε οι φίλαθλοι στις εξέδρες έχασαν την προσοχή τους από το παιχνίδι, ούτε ο παρατηρητής, ούτε οι διαιτητές έγραψαν τίποτα στο φύλλο αγώνα. Και ένας πυροσβεστήρας που άνοιξε και δημιούργησε καπνό δεν αποτελεί σημείο αναφοράς. Το μόνο μεμπτό ήταν ένα μπουκάλι με νερό που έπεσε".

Και κατέληξε ο πρόεδρος της ΑΕΚ ΚΑΕ.
"Δυσφήμηση του αθλήματος κ. πρόεδρε θα είναι να γίνουν τελικοί χωρίς κόσμο. Σας προτρέπω για μία ακόμη φορά να δείτε το παιχνίδι στο βίντεο  για να καταλάβετε ότι οι φίλαθλοι της ομάδας μας διαφήμισαν το μπάσκετ με την στάση τους. Γιατί με εξαίρεση την αναίτια επέμβαση των ΜΑΤ και το γεγονός ότι όταν αποχώρησαν όλα ηρέμησαν δείχνει ότι δε συνέβη το παραμικρό".

Αμέσως μετά ο δικηγόρος μας με δεύτερη παρέμβαση του αναφέρθηκε στα γεγονότα του περσινού τελικού του Κυπέλλου, Αρης – Ολυμπιακός, όπου αν και έγιναν επεισόδια, εκκενώθηκαν εξέδρες οι ομάδες αθωωθήκαν.


Η απόφαση του αθλητικού δικαστή αναμένεται την Τρίτη.


aekbc.gr
harris
cool.gif
dizzy_fingers
Λοκατζής ο Φιλίππου? ohmy.gif
Δυσκολεύομαι να το φανταστώ 39.gif.

Δε θα διαφωνήσω πάντως στο σημείο που λέει για δυσφήμιση του πρωταθλήματος οι τελικοί σε άδεια γήπεδα...
Ένα γερό χρηματικό πρόστιμο, αν χρειαστεί, θα είναι πιστεύω η καλύτερη τιμωρία τη δεδομένη στιγμή.
Warrior
Mε προστιμο τιμωρηθηκε τελικα η ΑΕΚ..7000Ευρω.
dizzy_fingers
Ενώ ο Μπέιλι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο...
ashton
Εξαιρετικά απίθανο να προλάβει κάποιο ματς ο Μπέϊλι. Μετά τα πλέϊ-οφ θα κάνει πάντως εγχείριση.
dizzy_fingers
Περαστικά του...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.