Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναικος - Ολυμπιακος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4
shtarkws
vs

To ντερμπι των αιωνιων ειναι παντα το ντερμπι των αιωνιων, ομως το συγκεκριμενο πιθανον να ειναι το πιο αδιαφορο βαθμολογικα των τελευταιων ετων.

Αν και οι 2 ομαδες εχουν κρισιμα μεσοβδομαδα ματς για την Eurolegue, ο κουρασμενος Παναθηναικος που εχει παιξει 95 λεπτα αγωνων σε 4 ημερες καλειται να αντιμετωπισει εναν Ολυμπιακο που ειναι σε μινι κριση και ψαχνει οπωσδηποτε μια μεγαλη νικη. Δεν νομιζω οτι ο Παναθηναικος δεν θα χτυπησει το ματς καθως αν χασει δεν θα μπορει να κανει μια μινι εστω συντηρηση στα υπολοιπα ματς του πρωταθληματος ενω απο την αλλη ο Ολυμπιακος χρειαζεται μια νικη που θα τονωσει την αυτοπεποιθηση της ομαδας και που θα δημιουργησει ενα θετικο μομεντουμ

Απο τα ντερμπι που θεωρω δεν μπορει να γινει καμια απολυτως προβλεψη.

Ας ελπισουμε οτι θα δουμε καλο θεαμα και να θυμισω επισης οτι δεν θα γινει αποδεκτη καμια αναφορα στην διατησια
stefkorner
οι εξελιξεις που αναμενεται να ακολουθησουν στον Ολυμπιακο δινουν στο ματς ενα ιδιαιτερο χρωμα...!
επι της ουσιας δεν ξερω τι μας συμφερει !
ενα φιλι της ζωης στον Σφαιροπουλο μηπως... ;;;; rolleyes.gif 19.gif 39.gif
εγω ετσι κ αλλιως θα προτιμουσα ενα διπλο στο Μπαμπεργκ ,αν υπηρχε η δυνατοτητα επιλογης ! ...
απο εκει και περα δεν νομιζω να κανει συντηρηση δυναμεων ο Πασκουαλ !υποθετω στα κοκκινα θα θελησει να το παει !κ αν δουμε να δινει παραπανω χρονο σε καποιους ρολιστες ,μπορει να ειναι απλα τρικ και κινησεις στρατηγικης ,που σχεδον παντα συμβαινει στα ντερμπι των αιωνιων
shtarkws
Δινω προβαδισμα στον Ολυμπαικο γιατι πιστευω οτι το ενστικτο της αυτοσυντηρησης θα επικρατησει. Οταν στο πισω μερος του μυαλου σου ξερεις οτι δεν ειναι καταδικαστικη η ηττα, δεν δινεις το κατι παραπανω, που σωματικα ουτε το εχεις αυτη την στιγμη. Προσωπικα θεωρω σημαντικοτερο το ματς στην βαμβεργη και εκεινη την νικη μονοδρομο. Νομιζω το ιδιο και οι παικτες
Air Kef
QUOTE(stefkorner @ Jan 27 2018, 13:34 ) *
εγω ετσι κ αλλιως θα προτιμουσα ενα διπλο στο Μπαμπεργκ ,αν υπηρχε η δυνατοτητα επιλογης ! ...


Νομίζω κι οι περισσότεροι Ολυμπιακοί προτιμάμε έναν άσσο με την Φενέρ πάντως. biggrin.gif

Νίκη καθαρά γοήτρου, η οποία ενδέχεται να ξεχαστεί πολύ γρήγορα εάν έρθουν (η δεν έρθουν) κάποια αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα, για όποιον και να νικήσει. Ουσιαστικά μιλάμε για χαρά μίας νύχτας και τίποτα άλλο. One night stand έγιναν τα ντέρμπυ της Α1. smiley.gif
benchwarmer
Από καθαρά βαθμολογική άποψη, το ενδιαφέρον (για τον Ολυμπιακό πάντα) για το συγκεκριμένο ματς τείνει στο 0, ενώ για το ματς με τη Φενέρ στο άπειρο.

Βέβαια το κλίμα πλέον στην ομάδα (και τους τριγύρω) είναι τέτοιο (με κύρια ευθύνη φυσικά της ίδιας της ομάδας) που δυστυχώς το ματς μόνο αδιάφορο δεν θα είναι.
j-kidd13
Με μεγαλη μου χαρα θα δω μια ηττα,με φυσιολογικο χρονο συμμετοχης απο Γκιστ,Καλαθη,Σινγκλετον,Ριβερς.
Το ματς με τη Μπαμπεργκ μας καιει 1000 φορες περισσοτερο απο αυτο το βαθμολογικα αδιαφορο ντερμπι.
(Συν οτι δεν γινεται να νικαμε σερι τον Ολυμπιακο,οποτε 1000 φορες να χασουμε σ αυτο το αδιαφορο ματς)
paobc3
Και ο Παναθηναικός και ο Ολυμπιακός θα το χτυπήσουν το ματς..Βεβαια ουδείς μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα ,το θέμα είναι αν θέλουν και οι δυο ομάδες την επόμενη αγωνιστική να πάνε με όσο το δυνατον καλη κατάσταση στα ματς με Φενέρ και Μπάμπεργκ δεν υπάρχει κάποιος λόγος να παίξουν ξύλο στην ρακέτα.Οπως συχνά πυκνά βλέπουμε στα τελευταία ματς μεταξύ τους.Αγωνιστικα ο Παναθηναικός έχει το προβάδισμα ,και κάνω μια μικρή εκτίμηση ότι ο Λοτζέσκι θα πάρει χρόνο συμμετοχής!
irving
QUOTE(paobc3 @ Jan 27 2018, 14:29 ) *
και κάνω μια μικρή εκτίμηση ότι ο Λοτζέσκι θα πάρει χρόνο συμμετοχής!


ο λοτζεσκι δεν ειναι δηλωμενος στην α1. πηρε τη θεση του ο γκαμπριελ.
paobc3
QUOTE (irving @ Jan 27 2018, 14:58 ) *
ο λοτζεσκι δεν ειναι δηλωμενος στην α1. πηρε τη θεση του ο γκαμπριελ.

Το είχα ξεχάσει αυτό ,πάντως μια χαρά τον είδα και θεωρώ ότι είναι σχεδόν έτοιμος. Εχουμε δικαίωμα για ακόμα μια αλλαγή ,αλλά δεν νομίζω να την κάνει αφού ο Γκάμπριελ ταιριάζει γάντι σε τέτοια ματς smiley.gif
Quincy
Βαθμολογικά το παιχνίδι είναι εντελώς αδιάφορο και για τις δυο ομάδες. Ίσως να κατέβουν πιο χαλαρές οι ομάδες που έχουν το μυαλό τους στην EL και να δούμε μπάσκετ, κάτι σπάνιο για ντέρμπυ. Τακτικά αποκλείεται να δούμε κάτι καινούργιο, αφού υπάρχει και το κρισιμότατο ντερμπι της EL σε έναν μήνα.
Thodoros
Ματς Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Ολυμπιακός - Παναθηναικός
και αδιάφορο δεν γίνεται!!!! μην λέμε ότι θέλουμε.
Ακόμα και αν έπαιζαν για μια χαρτοπετσέτα (Αγγελόπουλοι vs Γιαννακόπουλος ) είναι σταθερό ντέρμπι και κανένας δεν θέλει την ήττα. Ακόμα και αν ξέρει ότι το πρόγραμμα μετά είναι χειρότερο.

Να θυμίσω ότι ο ΠΑΟ πριν μέρες έπαιζε ντέρμπι με το Λαύριο χωρίς λόγο!

Τώρα αν τα βάλουμε κάτω ο ΠΑΟ έχει την ψυχολογία με το μέρος του επειδή έγινε ότι έγινε πέρυσι και πήρε πρωτάθλημα και φέτος πήρε διπλό ( αυτά από μόνα τους είναι ένα κίνητρο ). Οπότε αν έρθει μια εύκολη ήττα , μπορεί να αλλάξει και τις ισορροπίες και να θυμίσω ότι υπάρχει και το ίδιο ακριβός παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την Ευρωλίγκα.

Δεν γίνεται να λέμε να παίξουμε τόσο όσο .. δλδ τι να μπει ο Γκιστ μέσα και να μην παίζει άμυνα για να μην κουραστεί ? (τότε γιατί να μπει ? και να μην ξεκουραστεί μια και καλή) με το που μπαίνει ένας παίκτης ρισκάρεις τον οποιοδήποτε τραυματισμό ακόμα και από το 1 λεπτό . Οπότε Αν παίξουν οι βασικοί, θα παίξουν για νίκη δεν έχει νόημα να τους βάλεις να χάσουν ( γιατί χάνεις την ψυχολογία που έχεις κερδίσει ) αλλιώς βάζεις τους αναπληρωματικούς και όπως βγει ( μιας και οσφπ δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά η ήττα δεν είναι τόσο γλυκιά , όπως θα είναι σε εμάς )
Βέβαια ο ΔΓ το βλέπω χλομό να δεχτεί να παίξει το παιχνίδι με σχήμα :
1. Λέκα ( Λίγο Νικ )
2. Ντένμον ( λίγο Παπά)
3. Θανάσης biggrin.gif tongue.gif λίγο kc ( εκτός αν βγει ο πρώτος με φάουλ από το πρώτο δεκάλεπτο! )
4. Γκάμπριελ -ΖΑΚ
5. Ιαν - Μήτογλου

Το βλέπω να χάνουμε με 20~25 πόντους ! και να ουρλιάζει στο ΟΑΚΑ.
Janjuri
Καταρχάς, ισχύει πως το πιο σημαντικό ειναι το παιχνίδι με την Μπαμπεργκ.
Ωστόσο, δεν πιστεύω ότι "δεν καίγονται" στην ομάδα για την νίκη.
Εντάξει, κατανοώ τα περί παραμονής Σφαιροπουλου σαν ελαφρύ πικαρισμα προς τους Ολυμπιακους.
Βέβαια, αν κερδίσουμε, μπορούμε στα υπόλοιπα ματς της Α1 να παμε αρκετά χαλαρά.
Αν, χάσουμε, και παλι υπέρ μας θα είναι οι πιθανότητες, αλλα θα χρειαστεί να πιεστουμε τουλάχιστον και για το επόμενο παιχνίδι, που ειναι εκτός με τον ΠΑΟΚ.
Φυσικα, με νίκη παίρνεις και ψυχολογία για το ματς του Μαρτίου. Οσο παίζουμε καλύτερα απο τον Ολυμπιακό, κατά πάσα πιθανότητα θα κερδιζουμε, ας ειναι και 15-0 το σερι.
louie
QUOTE (louie @ Jan 26 2018, 23:26 ) *
αυτα τα ατιμα τα "ντερμπι γοητρου". το τελευταιο που θελουμε τωρα κι εμεις και ο ολυμπιακος ειναι αυτο το ντερμπι. ο ολυμπιακος γιατι με ηττα δεν βλεπω να αργουν οι -και καλα- μπασκετικοι "επιστημονες" να κανουν επισκεψη αναλογη με αυτην στον μπαρτζωκα κι εμεις επειδη μεσα στην κουραση των τελευταιων 2 βδομαδων και με 2 κρισιμες αγωνιστικες μπροστα μας να εχουμε να δωσουμε μια μαχη για εναν εντελως αδιαφορο βαθμολογικα αγωνα.


χτες εγραφα αυτα σε αλλο τοπικ. η αληθεια ομως ειναι οτι θα το παλεψουμε και οι 2. ο ολυμπιακος γιατι σε ενα αδιαφορο βαθμολογικα ματς παιζεται το κεφαλι πολλων περισσοτερο κι απο οτι σε σημαντικες ηττες οπως η χτεσινη. κι εμεις επειδη κατσαμε να παλεψουμε το λαυριο και να μας βγει το λαδι, δεν θα αφησουμε ντερμπι.

εγω σαν ανθρωπος, οπως και πολλοι εδω μεσα, εχω ξεπερασει τις ηττες σε τετοια αδιαφορα ματς ακομα κι απο τον ολυμπιακο αλλα μεγαλο ποσοστο του κοσμου(κι ας μην ειναι αυτοι που πανε στο μπασκετ) τους ενοχλει να πανε την αλλη μερα στην δουλεια και να εχει καζουρα.

τεσπα ας τελειωνει κι αυτο χωρις κουραση ή τραυμτισμους κι ας χασουμε κιολας. που ισως και να μας συμφερει να χασουμε τωρα. ισως εφησυχαστουν πολλοι στον ολυμπιακο με μια νικη και την δουν σαν σημαδι ανακαμψης κρυβοντας κατω απο το χαλι ολα τα αλλα κακα δειγματα.
Coach Periklis
Κι εγώ την ίδια άποψη έχω

Ότι συμφέρει τον ΠΑΟ να μη ζοριστει αν στραβωσε το ματς γιατί πιθανώς να κρυφτούν τα προβλήματα και να ηρεμήσει ο κόσμος του ΟΣΦΠ

Θεωρώ ότι με ήττα από ΠΑΟ, έχουν τελειώσει κόουτς και 1-2 άτομα .... αυτοδικαίως με τον γνωστό ντροπιαστικό τρόπο

Και αυτό είναι και το άρρωστο της υπόθεσης. Θα εκδιωχθούν για αδιάφορο ματς και όχι για την κατάντια που ζούμε κάνα μήνα τώρα

Εγώ θέλω να χάσουμε και άσχημα για να γίνει το επιθυμητό ( από μένα ) ηλεκτροσόκ .
muldergre
Τον αγώνα αυτόν πρέπει να τον κερδίσουμε οπωσδήποτε και, από εκεί και πέρα, να πάψουν να καταπονούνται οι βασικοί στο ελληνικό Πρωτάθλημα.
Αν χάσουμε, τότε θα πρέπει να προσέξουμε το επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ για να μην μπλέξουμε.
Δεν είναι αδιάφορος ο αγώνας, για πολλούς και διάφορους λόγους.
rahxephon13
Ειλικρινά δεν ξέρω τι να περιμένω από αυτό το ντέρμπι είναι μεν αμφίρροπο άλλα για έξωαγωνιστικούς λογούς, καταρχάς όπως έχει ειπωθεί το ματς είναι λίγο πολύ αδιάφορο βαθμολογικά και οι δυο ομαδες το θέλουν? για λογούς περισσότερους ψυχολογίας.

Προσωπικά θεωρώ εμάς φαβορί παίζουμε στην έδρα μας έχουμε αποδεδειγμένα δείξει περισσότερο ενδιαφέρων για τους αγώνες τις Α1 απο τι των ολυμπιακο που μέτρα ήδη 3 ήττες και έχουμε καλύτερο πρόγραμμα παίξαμε μια μέρα πιο πριν στην έδρα μας και παίζουμε μια μέρα μετά από των αντίπαλο παρασκευή αγώνα ευρωλιγκας, βασικά ήμουν σίγουρος ότι ο ολυμπιακος θα έδειχνε λιγότερη διάθεση να το πάρει άλλα μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο λιμάνι δεν έχω ιδέα τι μπορεί να σκέφτονται, θα το πάνε χαλαρά γιατί την πέμπτη παίζουν αγώνα θανάτου με την φενερ? πιθανός άλλα άλλη μια ήττα και μάλιστα από των αιώνιο μπορεί να κάνει τα πράγματα χειρότερα πριν το ματς με τους τουρκους όποτε μπορεί να το παλέψει καπως παραπάνω ειδικά αν το δει ότι δεν έχει τίποτα να χάσει και παίξει πιο απελευθερωμένα, γενικά περίεργη κατάσταση και οποιοδήποτε αποτέλεσμα κι αν έρθει δεν θα με εκπλήξει.
basketikos13
Aδιαφορο παιχνιδι δεν υπαρχει κανενα αναμεσα σε αυτες τις δυο ομαδες.
Στα του μπατς τωρα: ο ΠΑΟ ειναι καλυτερος απο τον ολυμπιακο και θα κερδισει.

υγ1: Η αλλαγη γκαμπριελ με λοτζεσκι επρεπε να γινει ετσι και αλλιως γι αυτο το ματς.

υγ2: Τι να πουν οι ισπανικες, ρωσικες και τουρκικες ομαδες για κουραση... Το πολυ χαμηλης δυναμικοτητας ελληνικο πρωταθλημα δεν προσφερεται για την δικαιολογια της κουρασης. Ακομα και το γερμανικο ισχυροτερο ειναι...

υγ3:Οι αγωνες της επομενης αγωνιστικης στην ευρωλιγκα θα ειναι κομβικοι και για τους δυο.
Ο μεν ολυμπιακος παιζει εντος εδρας ντερμπυ με την φενερ και οφειλει να κερδισει και λογω εδρας εχει τον πρωτο ρολο -αλλα οπως και να χει με την φενερ θα ειναι ντερμπυ, αν και οι τουρκοι δεν καιγονται για την νικη-
Ο ΠΑΟ παει στο μπαμπεργκ σε μια επικινδυνη εδρα στην οποια ομως ΟΦΕΙΛΕΙ να κερδισει -η διαφορα της συμπαθεστατης γερμανικης ομαδας με τον ΠΑΟ ειναι μεγαλη-
rahxephon13
QUOTE (basketikos13 @ Jan 28 2018, 14:59 ) *
Aδιαφορο παιχνιδι δεν υπαρχει κανενα αναμεσα σε αυτες τις δυο ομαδες.
Στα του μπατς τωρα: ο ΠΑΟ ειναι καλυτερος απο τον ολυμπιακο και θα κερδισει.

υγ1: Η αλλαγη γκαμπριελ με λοτζεσκι επρεπε να γινει ετσι και αλλιως γι αυτο το ματς.

υγ2: Τι να πουν οι ισπανικες, ρωσικες και τουρκικες ομαδες για κουραση... Το πολυ χαμηλης δυναμικοτητας ελληνικο πρωταθλημα δεν προσφερεται για την δικαιολογια της κουρασης. Ακομα και το γερμανικο ισχυροτερο ειναι...

υγ3:Οι αγωνες της επομενης αγωνιστικης στην ευρωλιγκα θα ειναι κομβικοι και για τους δυο.
Ο μεν ολυμπιακος παιζει εντος εδρας ντερμπυ με την φενερ και οφειλει να κερδισει και λογω εδρας εχει τον πρωτο ρολο -αλλα οπως και να χει με την φενερ θα ειναι ντερμπυ, αν και οι τουρκοι δεν καιγονται για την νικη-
Ο ΠΑΟ παει στο μπαμπεργκ σε μια επικινδυνη εδρα στην οποια ομως ΟΦΕΙΛΕΙ να κερδισει -η διαφορα της συμπαθεστατης γερμανικης ομαδας με τον ΠΑΟ ειναι μεγαλη-

Διόρθωσε με αν κάνω λάθος άλλα ο λοτσεσκι ακόμα τραυματίας δεν είναι η τουλάχιστον δεν είναι ακόμα έτοιμος, βεβαία ακόμα κι ετσι ο γκαμπριελ κάλο ειναι που παίζει μιας και ματσαρει καλά με τα τριαρω τεσσάρια του ολυμπακου εξ ου και τα καλά ματς ενάντιων του.

Η φενερ τι εννοείς δεν καίγεται για τη νίκη? με ενδεχόμενη νίκη εδραιώνεται στην 2 θέση και βάζει των ολυμπιακο από κάτω ενώ σε περίπτωση ήττας οι ερυθρόλευκοι έχουν το πάνω χέρι στις ισοβάθμιες, εγώ λέω ότι θα το κυνηγήσει άγρια το διπλό ο ζοτς.
pan24
Κακη περιοδος για ντερμπι
Σε εμας ακολουθει must win με μπαμπεργκ και για τον ολυμπιακο κρισιμο παιχνιδι με φενερ
Αν χασει απο την φενερ θα εχει 2 νικες λιγοτερες και θα υστερει στην ισοβαθμια αρα βγαινει εκτος μαχης για την 2η θεση
Αν ο ολυμπιακος ηταν σε αλλη κατασταση και με δεδομενο οτι το πλεονεκτημα εδρας εχει κριθει πιστευω δεν θα παλευε τοσο
Τωρα θα τα δωσει ολα γιατι ηττα επιφερει κινδυνο επιστημονικου συνεδριου
john wick
Tο μπασκετ ειναι κατ εξοχην αθλημα ψυχολογιας...
Αν δουμε τπτ πρασινους κομμαντο ,να βουτανε απ την αρχη σε καθε αμυνα,σε καθε μπαλια ,με ρην βοήθεια του κοσμου θα ειμαστε γκραν φαβορι...
Αν απο την αλλη οι κοκκινοι ξεκινησουν με τπτ 4/5 3ποντα ,θα αποκτησουν αυτοπεποίθηση κ το ενστικο της αυτοσυντήρησης θα επικρατησει....ειναι λοιπον κ πως θα σου παει το παιχνιδι...



Υ.γ
Το θεμα μου ειναι αλλο...
Ειχα πει στο john wick jr οτι παιζουμε 21:00 ,αρα τελειωνει αργα , αρα γιοκ γηπεδο...
Χτες στην προπονηση στο ποδόσφαιρο,ρωτησε εναν φιλο του (Α Δημοτικού) κ του ειπε οτι παιζουμε 19:00... blink.gif
Εχει ετοιμασει ηδη την τσαντα του για το γηπεδο... hammer.gif Τι να τον κανω τωρα;;Η john wickαινα φωναζει,φοβαται λογω ντερμπυ κ.λ.π...
rahxephon13
QUOTE (john wick @ Jan 28 2018, 15:30 ) *
Tο μπασκετ ειναι κατ εξοχην αθλημα ψυχολογιας...
Αν δουμε τπτ πρασινους κομμαντο ,να βουτανε απ την αρχη σε καθε αμυνα,σε καθε μπαλια ,με ρην βοήθεια του κοσμου θα ειμαστε γκραν φαβορι...
Αν απο την αλλη οι κοκκινοι ξεκινησουν με τπτ 4/5 3ποντα ,θα αποκτησουν αυτοπεποίθηση κ το ενστικο της αυτοσυντήρησης θα επικρατησει....ειναι λοιπον κ πως θα σου παει το παιχνιδι...



Υ.γ
Το θεμα μου ειναι αλλο...
Ειχα πει στο john wick jr οτι παιζουμε 21:00 ,αρα τελειωνει αργα , αρα γιοκ γηπεδο...
Χτες στην προπονηση στο ποδόσφαιρο,ρωτησε εναν φιλο του (Α Δημοτικού) κ του ειπε οτι παιζουμε 19:00... blink.gif
Εχει ετοιμασει ηδη την τσαντα του για το γηπεδο... hammer.gif Τι να τον κανω τωρα;;Η john wickαινα φωναζει,φοβαται λογω ντερμπυ κ.λ.π...

laugh.gif καλά κι εσύ δεν το περίμενες ότι θα μάθει την ώρα από άλλου μάλλον έπρεπε να σπίτι για σκ χωρίς ιντερνετ τώρα την πάτησες.

Πάντως δεν περιμένω να γίνουν τίποτα επεισόδια ακόμα και να χάσουμε φέτος φαίνεται να έχει κερδισει μέρος από την εμπιστοσύνη του κόσμου και φάνηκε αυτό μετά την ήττα από την τσσκα εδώ μέσα αυτό βεβαία μεχρι τα πλει οφφ μετά βλέπουμε.
basketikos13
QUOTE(rahxephon13 @ Jan 28 2018, 15:17 ) *
Διόρθωσε με αν κάνω λάθος άλλα ο λοτσεσκι ακόμα τραυματίας δεν είναι η τουλάχιστον δεν είναι ακόμα έτοιμος, βεβαία ακόμα κι ετσι ο γκαμπριελ κάλο ειναι που παίζει μιας και ματσαρει καλά με τα τριαρω τεσσάρια του ολυμπακου εξ ου και τα καλά ματς ενάντιων του.

Η φενερ τι εννοείς δεν καίγεται για τη νίκη? με ενδεχόμενη νίκη εδραιώνεται στην 2 θέση και βάζει των ολυμπιακο από κάτω ενώ σε περίπτωση ήττας οι ερυθρόλευκοι έχουν το πάνω χέρι στις ισοβάθμιες, εγώ λέω ότι θα το κυνηγήσει άγρια το διπλό ο ζοτς.


O λοτζεσκι δεν ειναι ακομα ετοιμος, αλλα ο γκαμπριελ ματσαρει καλυτερα τα 2-4 του ολυμπιακου.
Αν ηταν στο χερι μου ακομα και καλα να ηταν ο λοτζο -που τα παει περηφημα ως τωρα- θα κραταγα τον γκαμπριελ για τους αγωνες με τον ολυμπιακο και για τους τελικους τον μαιο η μια θεση θα ηταν αναμεσα σε λοτζο και ντενμον -μαλλον θα αφηνα τον ντενμον εκτος-

Η φενερ εννοειται και θελει να νικησει, καμια ομαδα δεν παιζιε για να χασει.
Αλλα για την νικη δεν καιγεται:
- εχει το μαξιλαρακι τις μια νικης παραπανω 6 ηττες ενω εμεις ρεαλ και οσφπ εχουμε 7.
- εχει και την μεταξυ μας διαφορα αρα μας εχει 2 νικες απο κατω εμας.
- εχει και την τσσκα στην εδρα της, οποτε μια νικη που αλλοι δυσκολα θα βρουν.

Δεν λεω οτι θα κατσουν να χασουν οι τουρκοι αλλα ακομα και σε περιπτωση ηττας δεν χανονται...
yorgos
QUOTE(john wick @ Jan 28 2018, 15:30 ) *
Tο μπασκετ ειναι κατ εξοχην αθλημα ψυχολογιας...
Αν δουμε τπτ πρασινους κομμαντο ,να βουτανε απ την αρχη σε καθε αμυνα,σε καθε μπαλια ,με ρην βοήθεια του κοσμου θα ειμαστε γκραν φαβορι...
Αν απο την αλλη οι κοκκινοι ξεκινησουν με τπτ 4/5 3ποντα ,θα αποκτησουν αυτοπεποίθηση κ το ενστικο της αυτοσυντήρησης θα επικρατησει....ειναι λοιπον κ πως θα σου παει το παιχνιδι...



Υ.γ
Το θεμα μου ειναι αλλο...
Ειχα πει στο john wick jr οτι παιζουμε 21:00 ,αρα τελειωνει αργα , αρα γιοκ γηπεδο...
Χτες στην προπονηση στο ποδόσφαιρο,ρωτησε εναν φιλο του (Α Δημοτικού) κ του ειπε οτι παιζουμε 19:00... blink.gif
Εχει ετοιμασει ηδη την τσαντα του για το γηπεδο... hammer.gif Τι να τον κανω τωρα;;Η john wickαινα φωναζει,φοβαται λογω ντερμπυ κ.λ.π...

Καλά δεν πιστεύω να στερήσεις από το παιδί την εμπειρία ενός ντέρμπι λόγω βίκαινας!!! Αν ήταν έτσι θα περιμέναμε όλοι να ενηλικιωθούμε για να πάμε γήπεδο, όλοι ελληνίδες μανάδες έχουμε.

Σοβαρέψου.
john wick
Στην προπονηση σημερα ηταν σουπερ...επιανε τα απιαστα 7 χρονων σκατο...
Θα τον παρω μαζι μου.... smilie_schal1.gif
Conan1982
Να το πάρεις το παιδιά και μακάρι να έρθει η ώρα που οι αγώνες θα γίνονται με φιλάθλους και των 2 ομάδων και κανείς μας δεν θα σκέφτεται αν πρέπει να πάρει ή όχι τα παιδιά του στο γήπεδο.
Θεωρώ δεδομένο ότι σε κάποιον αγώνα οι παίκτες του Ολυμπιακού θα βγουν με το "μαχαίρι στα δόντια", και θα καθαρίσουν όποια ομάδα βρουν μπροστά τους. Αμφιβάλλω όμως αν η αρχή γίνει σήμερα, πρώτον ο ΠΑΟ δεν μας ταιριάζει σαν αντίπαλος, δεύτερον στην έδρα του είναι πολύ ισχυρός και τρίτον δίνουμε περισσότερη έμφαση πλέον στην Ευρώπη όπου το κρίσιμο παιχνίδι είναι μόλις σε 3 μέρες.
yorgos
Είναι κρίμα που δε χάσαμε από τη Ζαλγκίρις, όπως και θα έπρεπε κανονικά. Αν είχε συμβεί αυτό, θα γινόταν ροντεο το σημερινό ματς... ΜΕ ήττα θα είχε ντράβαλακι ο Τσάβι αν έχανε και το επόμενο, ο Ολυμπιακός θα είχε μεγάλη ευκαιρία να ανατρέψει το κλίμα, ενώ έτσι που είναι σήμερα, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα είναι μάλλον αδιάφορη.

Κάτι τέτοιο είχε πάντως και πέρσι, στο θεϊκό ματς που ο Τζνετίλε παραπατούσε στην προπόνηση, όταν ο Σφαιρό πήγε ΟΑΚΑ απλά για να μη χάσει πολύ και μην του τραυματιστεί κανένας...
j-kidd13
QUOTE(yorgos @ Jan 29 2018, 09:28 ) *
Είναι κρίμα που δε χάσαμε από τη Ζαλγκίρις, όπως και θα έπρεπε κανονικά. Αν είχε συμβεί αυτό, θα γινόταν ροντεο το σημερινό ματς... ΜΕ ήττα θα είχε ντράβαλακι ο Τσάβι αν έχανε και το επόμενο, ο Ολυμπιακός θα είχε μεγάλη ευκαιρία να ανατρέψει το κλίμα, ενώ έτσι που είναι σήμερα, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα είναι μάλλον αδιάφορη.

Κάτι τέτοιο είχε πάντως και πέρσι, στο θεϊκό ματς που ο Τζνετίλε παραπατούσε στην προπόνηση, όταν ο Σφαιρό πήγε ΟΑΚΑ απλά για να μη χάσει πολύ και μην του τραυματιστεί κανένας...


Θεωρεις κριμα που δεν χασαμε απο τη Ζαλγκιρις γιατι δεν εχει ενδιαφερον η περιρρεουσα ατμοσφαιρα του ματς?? blink.gif
yorgos
QUOTE(j-kidd13 @ Jan 29 2018, 10:35 ) *
Θεωρεις κριμα που δεν χασαμε απο τη Ζαλγκιρις γιατι δεν εχει ενδιαφερον η περιρρεουσα ατμοσφαιρα του ματς?? blink.gif

Ναι, 2 φορές το χρόνο πάω Ελλάδα να δω ματς κι είναι κρίμα να μην είναι ο θάνατός σου η ζωή μου.

Μιλάμε ότι πάω στο ματς κατευθείαν από αεροδρόμιο με πτήση Μπελίζε-Παναμά-Κούβα-Τορόντο-Φρανκφούρτη-Αθήνα. Δικαιούμαι ένα ματς-κόλαση κι εγώ.
Conan1982
QUOTE (yorgos @ Jan 29 2018, 09:37 ) *
Ναι, 2 φορές το χρόνο πάω Ελλάδα να δω ματς κι είναι κρίμα να μην είναι ο θάνατός σου η ζωή μου.

Μιλάμε ότι πάω στο ματς κατευθείαν από αεροδρόμιο με πτήση Μπελίζε-Παναμά-Κούβα-Τορόντο-Φρανκφούρτη-Αθήνα. Δικαιούμαι ένα ματς-κόλαση κι εγώ.


Καλά δεν είναι δεδομένο ότι το ματς θα είναι σούπα και αδιάφορο. Ο Ολυμπιακός είναι αυτός που είναι με τις μεταπτώσεις του, ο ΠΑΟ κάτι παθαίνει όταν παίζει μαζί μας, να γίνουν και τίποτα κόντρες δεν θέλει πολύ να ανάψει το ματς.
yorgos
QUOTE(Conan1982 @ Jan 29 2018, 10:41 ) *
Καλά δεν είναι δεδομένο ότι το ματς θα είναι σούπα και αδιάφορο. Ο Ολυμπιακός είναι αυτός που είναι με τις μεταπτώσεις του, ο ΠΑΟ κάτι παθαίνει όταν παίζει μαζί μας, να γίνουν και τίποτα κόντρες δεν θέλει πολύ να ανάψει το ματς.

ΜΑκάρι, αλλά εγώ προβλέπω να είναι ματς με κακό θέαμα, θα πάρουμε μια διαφορά, στο τέλος θα μειωθεί στους 5-6 και πάπαλα. Μακάρι να είναι αίμα και άμμος. Στο μεταξύ τώρα μου σφύριξαν τι έγινε στο γυναικείο και θα έχει στα front court τις πιτσιρίκες ο κύριος Δημήτρης... Και μερικοί έλεγαν αν θα χτυπήσουμε το ματς...
jazz thrilos
Εντωμεταξύ διαβάζω με ενδιφέρον απόψεις φίλων του Παο του στυλ "να δώσουμε το φιλί της ζωής στον Σφαιρό", "καλύτερα να χάσουμε ανώδυνα τώρα παρά μετά" και άλλα τέτοια ωραία. Με συγχωρείτε, τον Σφαιρόπουλο τον ρωτήσατε; Τι σας κάνει να πιστεύετε οτι και να του το δίνουν το ματς αυτός θα το πάρει; Αν τυχόν αντιληφθεί οτι "κινδυνεύουμε" να κερδίσουμε θα ρίξει στο παρκέ τον Βαγγέλη κανα τριαντάλεπτο και αντίο ζωή. Για κορόιδο τον περνάτε;;;

Στα σοβαρά πάντως τώρα, μπορεί να μην λέει τίποτα βαθμολογικά το αποψινό ματς αλλά για εμάς τουλάχιστον έχει ιδιαίτερη σημασία λόγω timing. Δηλαδή αν χάσουμε κι απόψε σβηστά πόση ώρα θα μείνουν αύριο οι παίχτες στα αποδυτήρια;; Κανά δυό μέρες; Έτσι όπως τα έχουμε καταφέρει με τις τελευταίες εμφανίσεις μας και το μπάσκετ που (δεν) παίζουμε, κάναμε το αποψινό παιχνίδι καταλύτη εξελίξεων. Πάντως νομίζω οτι ο Παναθηναικός μια χαρά θα σκυλιάσει στο παρκέ (και καλά θα κάνει). Δεν μου περιποιεί καθόλου τιμή ως σύλλογο να δω έναν Παναθηναικό να παίζει χαλαρά ή να είναι μπλαζέ και να κάνει συντήρηση δυνάμεων απέναντι μου.

Υ.Γ.: Wick, αν δεν πάρεις τον μικρό στο γήπεδο θα διαπράξεις έναν άτιμο συμβιβασμό που ισοδυναμεί με έγκλημα στο όνομα όλων μας απέναντι στην κλασσική ελληνίδα μάνα/σύζυγο!! Μια ζωή τα ίδια ακούμε όλοι, είτε ως παιδιά παλιά είτε ως μπαμπάδες τώρα. Το πολύ πολύ πες οτι πάτε στην καφετέρια να το δείτε και φύγατε για ΟΑΚΑ. Μόνο μην σας δει σε κανά πλάνο και κάνεις ένα μήνα να ξαναμπεις στο φόρουμ μετά! laugh.gif
yorgos
QUOTE(jazz thrilos @ Jan 29 2018, 10:46 ) *
Εντωμεταξύ διαβάζω με ενδιφέρον απόψεις φίλων του Παο του στυλ "να δώσουμε το φιλί της ζωής στον Σφαιρό", "καλύτερα να χάσουμε ανώδυνα τώρα παρά μετά" και άλλα τέτοια ωραία. Με συγχωρείτε, τον Σφαιρόπουλο τον ρωτήσατε; Τι σας κάνει να πιστεύετε οτι και να του το δίνουν το ματς αυτός θα το πάρει; Αν τυχόν αντιληφθεί οτι "κινδυνεύουμε" να κερδίσουμε θα ρίξει στο παρκέ τον Βαγγέλη κανα τριαντάλεπτο και αντίο ζωή. Για κορόιδο τον περνάτε;;;

Στα σοβαρά πάντως τώρα, μπορεί να μην λέει τίποτα βαθμολογικά το αποψινό ματς αλλά για εμάς τουλάχιστον έχει ιδιαίτερη σημασία λόγω timing. Δηλαδή αν χάσουμε κι απόψε σβηστά πόση ώρα θα μείνουν αύριο οι παίχτες στα αποδυτήρια;; Κανά δυό μέρες; Έτσι όπως τα έχουμε καταφέρει με τις τελευταίες εμφανίσεις μας και το μπάσκετ που (δεν) παίζουμε, κάναμε το αποψινό παιχνίδι καταλύτη εξελίξεων. Πάντως νομίζω οτι ο Παναθηναικός μια χαρά θα σκυλιάσει στο παρκέ (και καλά θα κάνει). Δεν μου περιποιεί καθόλου τιμή ως σύλλογο να δω έναν Παναθηναικό να παίζει χαλαρά ή να είναι μπλαζέ και να κάνει συντήρηση δυνάμεων απέναντι μου.

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάει χαλαρά ο Παναθηναϊκός. Αν μπορεί να κερδίσει με 30 θα παίζει ζον πρες. Ο ΔΓ είναι ικανός να βάλει και το ΔΔ να παίξει... Απ' ό,τι ακούω θα έχει και χάπενινγκ με αφορμή το γυναικείο...
shtarkws
Δεν υπαρχει κανενας λογος να δωσει ο ΔΓ χαρακτηρα τελικου σε ενα σχεδον αδιαφορο παιχνιδι. Νομιζω καπου ανατρεπει και τα πλανα του Τσαβι, που φανταζομαι οτι θα εχει στο νου του πακετο την διαχειρηση και του ματς με την Μπαμπεργκ.

Τωρα σε ενδεχομενο ηττας,που δεν ειναι απιθανη,υπαρχει πιθανοτητα να εχουμε γκρινιες και εσωστεφεια χωρις λογο. Αυτο το ματς πρεπει να επιχειρησεις να το παρεις με την μινιμουμ απαραιτητη προσπαθεια. Δεν το θεωρω εξυπνο να παιξει η ομαδα στα κοκκινα και να σερνεται απο το ημιχρονο στην Γερμανια
yorgos
Αυτό με την κούραση είναι λίγο... κουραστικό. Παίζουν οι ισπανικές ομάδες ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικότατο και μετά 2 μτς Ερωλίγκας και βγάζουν μια χαρά ενέργεια εδώ και χρόνια και οι δικοί μας που στο ελληνικό πρωτάθλημα παίζουν τάβλι δεν μπορούν να βγάλουν μια εβδομάδα με δυο ματς;

Ο ΔΓ και μπιρίμπα να παίζαμε με τον Ολυμπιακό θα σημάδευε την τράπουλα κι αν χάναμε θα τα έβαζε με τον περιπτερά που την πούλησε, δεν υπάρχει χαλαρό ματς απέναντι στον Ολυμπιακό.
rahxephon13
Πάντως άσχετα από την σημερινή έκβαση του ματς και του τι θα συμβεί εντός παρκέ σημαντικό είναι ίσως ότι αυτός που έχει πιο πολλά να κερδισει από ένα τετοιο ματς είναι ο ολυμπιακος, αν κερδισει ο παο δεν τρέχει και τίποτα ετσι κι αλλιώς 1 είναι ότι και να γίνει και ψυχολογικά πιο πολύ πιστεύω βοήθησε η νίκη με την ζαλγκιρις την πέμπτη πάρα άλλη μια νίκη επί ένα αντίπαλο που προβληματίζει και μάλιστα στην έδρα μας ενώ το όλο κλίμα μπορεί να μας αποσπάσει από το πιο σημαντικό ματς με την μπαμπεργκ στην γερμανια.

Αντίθετα ο ολυμπιακος αν κερδισει απόψε βαθμολογικά θα κάνει μεν μια τρυπά στο νερό άλλα ψυχολογικά μια τέτοια νίκη στην έδρα του αιωνίου αντιπάλου μπορεί να βοηθήσει πολύ γιατί άλλο να πας στο ματς τις πέμπτης με την φενερ έχοντας κάνει ένα μεγάλο διπλό κόντρα στον μεγάλο σου αντίπαλο και άλλο να πας έχοντας ένα αρνητικό σερί σε ελλαδα και ευρωπη, και φυσικά διαφορετική θα είναι η πίεση από την κερκίδα αν νικήσει στο ντέρμπι διαφορετικά θα υπάρχει μουρμουρά και ετσι και στραβώσει το ματς δεν θα εκπλαγώ αν έχουμε και γιούχα προς κάποια άτομα ε μετά όσο να ναι τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο και είναι εύκολο να πάρεις λάθος αποφάσεις σε ένα κλίμα πίεσης.
john wick
@jazz
Εκλεισε το θέμα, η wickαινα πείστηκε...
Ο μικρός θα έρθει μαζί, θα του το ανακοινώσω γύρω στις 15:00 αφού θα έχει τελειώσει τα διαβάσματα του για ευνόητους λόγους... rolleyes.gif
Nemesakos
Το σημαντικό όπως το βλέπω καθαρά εγώ ήταν να παρθεί ο αγώνας με το Λαύριο. Γιατί πες ότι έχανες με Λαύριο και έκανες και μια ήττα από τον Οσφπ στο ΟΑΚΑ ξαφνικά οι διαφορά των 3 νικών πάει στη μία.. Τώρα το πλεονέκτημα είναι δεδομένα οπότε μιλαμε για κάτι σαν καταναγκαστικό έργο σήμερα.

Θεωρώ αστείο να σπαταλήσουν όποια από τις 2 ομάδες τεράστια ενέργεια και φαιά ουσία για το πιο αδιάφορο ντέρμπι ever. Το πλεονέκτημα έχει κριθεί, δεν θα αλλάξει κάτι βαθμολογικά, σε αντίθεση με το πλεονέκτημα έδρας της Ευρωλίγκας που ακόμα είναι ανοιχτό..

Οπότε αν τυχόν και οι 2 ομάδες πάνε στα κόκκινα αυτό το ματς και εμφανισουν άσχημο πρόσωπο και χάσουν από Μπάμπεργκ και Φενέρ τι θα σας ενοχλήσει περισσότερο??? Προσωπικά θέλω νίκη μέσα στην Γερμανία από τον παναθηναϊκό και θα μείνω παγερά αδιάφορος ακόμα και αν η ομάδα σήμερα χάσει με 20 πόντους... Φαντάζομαι την ίδια νίκη θα θέλουν και οι φίλοι του ΟΣΦΠ απέναντι στην Φενέρ την πέμπτη..

Οπότε με την έλλειψη άγχους αφού ίσως θα είναι ένα από τα λίγα ντέρμπι που δεν θα υπάρχει το πρέπει σε καμιά από τις δύο ομάδες ίσως τουλάχιστον δούμε ωραίο ματσάκι...smile.gif
pan24
QUOTE (shtarkws @ Jan 29 2018, 10:07 ) *
Δεν υπαρχει κανενας λογος να δωσει ο ΔΓ χαρακτηρα τελικου σε ενα σχεδον αδιαφορο παιχνιδι. Νομιζω καπου ανατρεπει και τα πλανα του Τσαβι, που φανταζομαι οτι θα εχει στο νου του πακετο την διαχειρηση και του ματς με την Μπαμπεργκ.

Τωρα σε ενδεχομενο ηττας,που δεν ειναι απιθανη,υπαρχει πιθανοτητα να εχουμε γκρινιες και εσωστεφεια χωρις λογο. Αυτο το ματς πρεπει να επιχειρησεις να το παρεις με την μινιμουμ απαραιτητη προσπαθεια. Δεν το θεωρω εξυπνο να παιξει η ομαδα στα κοκκινα και να σερνεται απο το ημιχρονο στην Γερμανια

Θα συμφωνουσα αν δεν ειχα δει αυτο με το λαυριο.Με το πλεονεκτημα εδρας εξασφαλισμενο,ερχομενοι απο διπλη αγωνιστικη ευρωλιγκας και με παιχνιδι με την ζαλγκιρις 3 μερες μετα πηγαμε σε δευτερη παραταση με τους βασικους να βαρανε 35λεπτα ενω θα μπορουσε να τους κρατησει στα 20',να βαλει να παιξιυν πολυ μητογλου,λεκα,θανασης,γκαμπριελ,ογκαστ κι οτι γινοταν
Επομενως δεν μπορω να πιστεψω οτι θα κανιυν διαχειριση δυναμεων σε ντερμπι
rahxephon13
QUOTE (john wick @ Jan 29 2018, 10:15 ) *
@jazz
Εκλεισε το θέμα, η wickαινα πείστηκε...
Ο μικρός θα έρθει μαζί, θα του το ανακοινώσω γύρω στις 15:00 αφού θα έχει τελειώσει τα διαβάσματα του για ευνόητους λόγους... rolleyes.gif

evilmonkey.gif αυτό που κάνεις είναι παιδική κακοποίηση γρήγορα κάποιος να φωνάξει την πρόνοια... laugh.gif

Χωρίς πλάκα χαίρομαι που κατάφερες να την πείσεις και μακάρι να πηγαίναν περισσότερες οικογένειες σε τέτοια ματς, ελπίζω να περάσετε ένα ευχάριστο απόγευμα στο οακα και να μην συναντήσετε τίποτα ευτράπελα biggrin.gif
john wick
Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ, ούτε σε 200 χρόνια, σε ματς Παναθηναϊκου - Ολυμπιακού να φανεί κάποιος αδιάφορος...
Άλλο ανήμπορος, άλλο κουρασμένος, πότε όμως αδιάφορος...
Λόγω έδρας δίνω ένα 60-40 υπέρ της ομάδας μου. Δεν μπορεί να συνεχίσει για πολύ ακόμα η κατρακύλα των κόκκινων, κάπου θα κάνουν το μπαμ κ αυτοί ελπίζω όχι σήμερα..
shtarkws
QUOTE(pan24 @ Jan 29 2018, 10:18 ) *
Θα συμφωνουσα αν δεν ειχα δει αυτο με το λαυριο.Με το πλεονεκτημα εδρας εξασφαλισμενο,ερχομενοι απο διπλη αγωνιστικη ευρωλιγκας και με παιχνιδι με την ζαλγκιρις 3 μερες μετα πηγαμε σε δευτερη παραταση με τους βασικους να βαρανε 35λεπτα ενω θα μπορουσε να τους κρατησει στα 20',να βαλει να παιξιυν πολυ μητογλου,λεκα,θανασης,γκαμπριελ,ογκαστ κι οτι γινοταν
Επομενως δεν μπορω να πιστεψω οτι θα κανιυν διαχειριση δυναμεων σε ντερμπι


Σε αυτο το ματς υπολογισε ομως οτι υπηρχε το ντερμπι μπροστα. Αν το χαναμε το παιχνιδι με τον Ολυμπαικο θα ειχε διαφορετικη σημασια. Η νικη με το Λαυριο το εκανε να μην ειναι ''ζωης η θανατου''
rahxephon13
QUOTE
Ο ένας παίζει στο σπίτι του και αναζητεί την αποθέωση, ο άλλος ανεβαίνει σε έναν τόπο μαρτυρίου και ψάχνει την εξιλέωση...
Ο Παναθηναϊκός αναζητεί την επιστροφή στην κανονικότητα χωρίς απώλειες και περιπέτειες, που θα πρόδιδαν αγωνιστική ύφεση, ενώ για τον Ολυμπιακό το διακύβευμα μοιάζει πολύ μεγαλύτερο: απόψε οι Πειραιώτες δεν παίζουν απλώς για να νικήσουν, αλλά για να σώσουν το τομάρι τους!
Ο ένας θέλει να αποφύγει τις ερωτήσεις και να καταλαγιάσει τις ενδείξεις και ο άλλος καίγεται για να δώσει απαντήσεις και να προσκομίσει αποδείξεις...
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε φάση αφασίας και γι’ αυτό κιόλας μετά την τριαντάρα επί της Μακάμπι έπεσε πάλι στα... σκληρά!
Οι μεν Πράσινοι θέλουν να ξαναβρούν τις σταθερές, τον ρυθμό και την αγωνιστική ρέγουλα τους, ενώ οι Κόκκινοι αναζητούν εναγωνίως πλείστα όσα: την χαμένη ταυτότητα, την πνευματική δύναμη, την αμυντική αντίδραση, τις ιδέες στην επίθεση, τους ρόλους κάποιων παικτών και ένα νέο, αλλά όχι αναλώσιμο, σημείο εκκίνησης.


Τάδε έφη σκουντης 24.gif πολλά μπορείς να πεις για των συγκεκριμένο άλλα ξέρει να γράφει ο μπαγάσας smiley.gif
rankin
QUOTE(rahxephon13 @ Jan 29 2018, 11:50 ) *
Τάδε έφη σκουντης 24.gif πολλά μπορείς να πεις για των συγκεκριμένο άλλα ξέρει να γράφει ο μπαγάσας smiley.gif

Μια χαρά ειναι ο Σκουντής.
Απο τους αγνότερους δημοσιογράφους και πολύ καλή πέννα.

Νομίζω οτι αγαπάει το άθλημα περισσότερο απο μια ομάδα, εναν κοουτς, εναν πρόεδρο κλπ...

Εγώ ας πουμε που αγαπάω μια ομάδα και δεν ειμαι καλή πέννα, θα πω απλά οτι ο Παναθηναϊκός για να χάσει σήμερα, θα πρέπει να το θέλει.

Δυστυχώς θα γλεντήσει στο άψυχο κουφάρι μας σήμερα ο Ντιπιτζι και η ομάδα του, αλλά χαλάλι.
sleepei2
Προβλημα με τον Αντετοκουνμπο και αμφίβολος για σήμερα...
Nemesakos
QUOTE (sleepei2 @ Jan 29 2018, 15:31 ) *
Προβλημα με τον Αντετοκουνμπο και αμφίβολος για σήμερα...


Δεν είναι αμφίβολος.. Δεν παίζει...

http://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/a...o-antetokoynmpo
john wick
QUOTE (Nemesakos @ Jan 29 2018, 12:33 ) *
Δεν είναι αμφίβολος.. Δεν παίζει...

http://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/a...o-antetokoynmpo



Πολυ κακο νεο αυτο.
Τα λεπτα του αναγκαστικα θα τα παρει ο Eddie Merphy απο τα Lidl... shot.gif
pan24
Το χειροτερο δυνατο τωρα που λειπει και ο λοτζεσκι
Αναγκαστικα πολυ ντενμον πολυ γκαμπριελ και μαλλον γυρω στα 35' ριβερς
Παντως ο ολυμπιακος ειναι η μονη ομαδα που απεναντι της ο γκαμπριελ μπορει να σταθει στο 3 οπως εδειξε στους τελικους
Σχεδον σιγουρα θα το δουμε και σημερα αυτο λογω αναγκης
stefkorner
QUOTE (john wick @ Jan 29 2018, 22:01 ) *
Πολυ κακο νεο αυτο.
Τα λεπτα του αναγκαστικα θα τα παρει ο Eddie Merphy απο τα Lidl... shot.gif


24.gif 24.gif 24.gif
εισαι απαραδεκτος να τρολαρεις ετσι παικτη μας ! να σαι καλα ομως !πανω που πηγα να λυπηθω για την απουσια Θανασαρου ,αμεσως μου περασε rolleyes.gif
sleepei2
QUOTE (Nemesakos @ Jan 29 2018, 15:33 ) *
Δεν είναι αμφίβολος.. Δεν παίζει...

http://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/a...o-antetokoynmpo


Αυτά τα δε παίζει δε τα πιστευω αν δεν ξεκινήσει το ματς
gerorge
Τυχερος ο ΠΑΟ στον τραυματισμο Θαναση,απο την αποψη οτι με τον Ολυμπιακο ειναι το μονο ματς οπου ο Gabriel ειναι υποφερτος κυριως στην αμυνα.Δεν μπορουν να τον περασουν τα τριαρια του Ολυμπιακου,με αποτελεσμα να μπορει να βαλει και κανα σουτακι λογω ψυχολογιας.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.