Help - Search - Members - Calendar
Full Version: AEK - KK HEMOFARM
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
ashton
Α.Ε.Κ. - HEMOFARM

Διοργάνωση: ULEB Cup (3η Αγωνιστική)

Στάδιο: Κλειστό Ο.Α.Κ.Α.

Ημερομηνία: 14/11/2006

Ώρα: 21:00

QUOTE
AEK will look to build upon its first win when it hosts a hungry Hemofarm Vrsac in Athens, Greece, on Tuesday in ULEB Cup Group A action. AEK held off Brose Baskets Bamberg 82 -76 last week for its first win, while Hemofarm slipped in the fourth quarter on the way to a 73-81 defeat at home to Gran Canaria. AEK is tied for third in the group at 1-1, while Hemofarm shares fifth with Brose Baskets at 0-2. This will mark the first-ever meeting between the clubs, though Hemofarm has had it rough with Greek teams in the past. It was eliminated by Greek clubs in the ULEB Cup semifinals in each of the past two seasons. Similarly, the Hemofarm fell to Aris Thessaloniki in the FIBA Europe Cup semifinal in 2003. To shake its Greek jinx, Hemofarm will need improved play from its bench. Last week coach Miroslav Nikolic's reserves went 0-for-7 on two-point shots and contributed just 6 rebounds and 6 points to go with 4 turnovers in 50 minutes against Gran Canaria. They'll have to do more to supplement the scoring of swingman Nebojsa Joksimovic (19 ppg.) and forward Milenko Topic (14.5 ppg.). AEK has displayed a balanced attack so far this year, with six different players scoring at least 9 points last week. Forward Christos Tapoutos came off the bench to score a team-high 17 last week, while former Euroleague champ Nestoras Kommatos and trusty guard Nikos Vetoulas are also reliable scorers for coach Vangelis Alexandris's side. An interesting matchup will take place inside, where Hemofarm's promising young center Milos Borisov challenges AEK veteran Brent Scott. The pressure will be on both sides, as they know that another defeat would be a blow to their respective pre-season plans.


ulebcup.com


QUOTE
Aλεξανδρής: Θέλει προσοχή η Χέμοφαρμ 13/11/2006

Στον... αστερισμό της Χέμοφαρμ κινούνται πλέον άπαντες στις τάξεις της ΑΕΚ. Η νίκη και η καλή εμφάνιση επί της Ολύμπια Λάρισας το περασμένο Σάββατο σκόρπισε ικανοποίηση στο "κιτρινόμαυρο στρατόπεδο", ωστόσο ξεχάστηκε σύντομα καθώς η αυριανή (14/11, 21.00) αναμέτρηση με την Σερβική ομάδα για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του ULEB CUP είναι ιδιαίτερα σημαντική. "Η Χέμοφαρμ είναι πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί για να την κερδίσουμε", δήλωσε μεταξύ άλλων στο www.aekbc.gr ο Βαγγέλης Αλεξανδρής...

Ξεκινά και –ουσιαστικά- ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία της Ένωσης για το αυριανό ματς με τη Χέμοφαρμ. Και λέμε ουσιαστικά γιατί τυπικά θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί, όπου οι παίκτες του Δικεφάλου θα πάνε στο ΟΑΚΑ για σουτάκια και παρακολούθηση DVD με πρόσφατους αγώνες των Σέρβων, προκειμένου να παρουσιαστούν κατάλληλα προετοιμασμένοι το βράδυ.

Το θετικό για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή είναι πως δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα αφού και οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς που αισθανόταν μετά το ματς με την Ολύμπια ο Γιασμίν Πέρκοβιτς δεν είναι ικανές να του στερήσουν τη συμμετοχή στο αυριανό ματς...

"Έχουμε μπροστά μας ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Χέμοφαρμ", τόνισε ο "τίγρης" για να συνεχίσει...

"Πρόκειται για μια ιδιαίτερα καλή ομάδα που θα έρθει στην Αθήνα με στόχο να ρεφάρει την εντός έδρας ήττα της την προηγούμενη αγωνιστική από την Γκραν Κανάρια. Χρειάζεται προσοχή. Την έχω παρακολουθήσει σε αρκετά ματς και μου προκάλεσε αίσθηση το γεγονός ότι έχασε στην έδρα της από την Γκραν Κανάρια. Βέβαια, για εμάς η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Έχω επαναλάβει αρκετές φορές πως θα πρέπει να κερδίσουμε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια αν θέλουμε να έχουμε τύχη να προκριθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Πέρα από τις νίκες καλό θα είναι να παίρνουμε και διαφορές γιατί είναι πολύ πιθανό η πρόκριση να κριθεί στον... πόντο".

Όσο για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πετύχει το στόχο της στο αυριανό ματς, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής σημείωσε...

"Θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά. Ιδιαίτερα στον αμυντικό τομέα, γιατί έχουμε διαπιστώσει γενικότερα φέτος πως όταν είμαστε καλοί στην άμυνα, κερδίζουμε".

Ο έμπειρος τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με αντίπαλο την Ολύμπια Λάρισας, όπου η ΑΕΚ πήρε μια άνετη νίκη με 89-74...

"Ήταν το πρώτο φετινό ματς ματς που κερδίσαμε εύκολα. Ήμασταν εξαιρετικοί, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Βάζαμε με ευκολία τη μπάλα στο καλάθι και πέρα από ένα διάστημα στο τρίτο δεκάλεπτο όπου χαλαρώσαμε, παίξαμε και καλή άμυνα".


aekbc.gr
Warrior
Δυνατο τεστ για την ΑΕΚ ο σημερινος αγωνας.Κριμα που δεν υπαρχει τηλεοπτικη μεταδοση.

Με νικη κανει ενα μεγαλο βημα προκρισης,αλλα και επιπλεον θα δοκιμασει τις δυναμεις της απεναντι σε μια
απο τις πιο σταθερες ομαδες της διοργανωσης τα τελευταια χρονια.Μην ξεχναμε οτι αν δεν ηταν τα
εγγυημενα συμβολαια,μαλλον θα ηταν Ευρωλιγκα τωρα.
Pierce
οντως δυσκολο ματσακι το σημερινο αν και νομιζω μπορουμε να το χτυπησουμε στα ισα αν δεν τους αφησουμε να πυροβολουν ανελεητα απο την περιφερεια
qspock
QUOTE(Warrior @ Nov 14 2006, 06:02 PM) *
Δυνατο τεστ για την ΑΕΚ ο σημερινος αγωνας.Κριμα που δεν υπαρχει τηλεοπτικη μεταδοση.


Μετα απο καιρο ειπα κι εγω να δω ενα ματς εκτος Ευρωλιγκας. Λεω ε ας δω το ΑΕΚ-Χεμοφαρτ, καλο φαινεται, παιζει και στην Αθηνα, θα το δειξουν!

ΑΜ ΔΕ!

Τον ΠΑΟΚ τον εδειχναν, το Μαρουσι επισης.
Το καλο? ΟΧΙ!

Να πανε να πνιγουν, ειναι απαραδεκτοι. Για αλλη μια φορα... strike.gif
rchos
μας την εκανε η αεκ σημερα!η μονη ομαδα που δεν κερδισε απο τις ελληνικες!

για μια ομαδα χωρις καθολου προετοιμασια που σχηματιστηκε τελευταια στιγμη ειναι πολλα τα δυο καρπουζια!δεν ξερω μεχρι που θα φτασει στο ουλεμπ καπ αλλα μολις αποκλειστει απο αυτο θα ανεβει και στο ελληνικο πρωταθλημα!

οσο για τα τηλεοπτικα αν ειναι δυνατον να βλεπουμε τα παιχνιδια του αμαρουσιου με τσεχικες ομαδες και οχι την αεκ με ομαδες δυνατες οπως την χεμοφαρμ η την μπαμπερκ και την λιετουβος!μην παρεξηγηθω εγω θελω και το μαρουσι αλλα δεν ειναι δυνατον πανιωνιος και αεκ να μην εχουν τηλεοπτικη καλυψη!
hagi
Δε συμφωνώ για τον Αλεξανδρή..Είναι πολύ καλός προπονητής και σοβαρός..
Για τους παίχτες θα συμφωνήσω..Παίζει λίγο άναρχα η ΑΕΚ και εκεί που μπορεί να κάνει ένα καλό παιχνίδι,στη συνέχεια μπορεί να κάνει και ένα πολύ χάλια.Και αυτό οφείλετε και στα τρίποντα.Αυτά τα παιδιά σουτάρουν πολύ και κάποιες φορές μπαίνουν,κάποιες όχι..
Αν μπουν κέρδισε αν όχι έχασε και με διαφορά..

Για το χθεσινό παιχνίδι τώρα,η Χέμοφαρμ είναι πάντα μια καλή ομάδα και σίγουρα θα προχωρίσει..Απλώς η ΑΕΚ αν θέλει να προχωρίσει θα πρέπει να κερδίζει μέσα στην έδρα της..
Warrior
Το κακο ειναι οτι μετα την ηττα της Γκραν Καναρια απο την Νανσι στην Ισπανια,και την νικη της Μπαμπεργκ
επι της Λιετουβος μπλεχτηκαν πολυ τα πραγματα οσον αφορα την προκριση της ΑΕΚ...
Pierce
QUOTE(Arkadios @ Nov 15 2006, 08:32 AM) *
Οσο για τον προπονητη, τι να πω... Οσο πιο γρηγορα απομακρυνθει ο κυριος αυτος απο τον παγκο, τοσο πιο γρηγορα θα βρει η ΑΕΚ τον δρομο της, εστω και αν θα ειναι μακρυς και δυσκολος.

φιλε μου το εχεις αναφερει και σε αλλο ποστ σου για τον αλεξανδρη και για λοιπους παιχτες της αεκ οπως ο κομματος. μπορεις καπου να στηριξεις αυτα που λες?


οσο για το ματς ειναι υπερανω σχολιασμου τι να πει κανεις....
ashton
Τραγικοί σε όλες τις γραμμές

Οι περιφερειακοί έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο, ενώ συνέχισαν και την επιμονή σε τούβλα 3π...
κάτω από το καλάθι ανύπαρκτοι, αφού ο Πέρκοβιτς ήταν κάκιστος, ο Ταπούτος τίποτα και ο Σκοτ ψιλοπροσπαθούσε αλλά φορτώθηκε με φάουλ, ενώ και ο Μάγλος μια από τα ίδια... η επιλογή να ξεκινήσει βασικός, βοήθησε να φύγουν με 0-8..

Το ματς τέλειωσε στις αρχές της 3ης περιόδου, όταν τους κρατήσαμε στους 54 για 3 λεπτά και δε μπορούσαμε να σκοράρουμε από κάτω ενώ πουλούσαμε και τη μπάλα στις επιθέσεις...

Κόσμος κάνα 500ρικο και πάλι.

Oι Γερμανοί πήραν 78-77 τη Λιέτουβος.
Gran Canaria - Nancy 55-75 !

Group A
Team W L Pts + Pts - Total Pts.
Nancy 2 1 259 211 48
Lietuvos Rytas 2 1 265 248 17
Gran Canaria 2 1 199 205 -6
Hemofarm 1 2 235 235 0
=============================
AEK Athens 1 2 212 232 -20
Brose Baskets 1 2 203 242 -39


QUOTE
Απογοητευμένος από την παρουσία των παικτών του ήταν ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.«Δεν είπαμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, αλλά πρέπει να προσπαθούμε σε όλα. Ήμασταν απογοητευτικοί και 15 χρόνια που είμαι σε ομάδες της Α1, δεν έχω αισθανθεί ποτέ ξανά τέτοια ντροπή. Έχω σκάσει και δεν μπορώ να το πιστέψω, δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοια εικόνα. Τόνισα στους παίκτες ότι είναι ντροπή για όλους, αλλά δεν τους είπα πολλά περισσότερα γιατί το πολύ το κύριε ελέησον, το βαριέται κι ο παπάς. Ήταν ένα σκωτσέζικο ντους. Ήμασταν όπως στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα που φάγαμε 100 πόντους στο γήπεδό μας. Το χειρότερο είναι ότι δίνεις ευκαιρίες σε νέα παιδιά και αυτά δεν έχουν το πάθος και το ενδιαφέρον για να τα καταφέρουν».


sportime.gr

Πάντως δεν κατάλαβα αυτό στις δηλώσεις με τους νέους παίκτες που πήραν ευκαιρίες και δεν είχαν πάθος.
Ο Μαγγουνής δεν ήταν κακός, ενώ ο Αθανασούλας ήταν θετικότατος όσο έπαιξε.
Εκτός αν σαν νέο παιδί εννοεί τον Μάγλο. Τότε πάω πάσο..

QUOTE
AEK Athens Head Coach
ALEXANDRIS, VANGELIS
"Hemofarm deserved to win tonight, as we struggled both on the defensive and the offensive end. We were not effective in half-court sets, while we were not focused enough on defense. I am very disappointed, as I didn’t expect us to be that bad tonight."
AEK Athens Guard
VETOULAS, NIKOLAOS
"What can I say about tonight’s game? From the onset, Hemofarm was in control as we failed to contain them. When we finally held them scoreless for a while in the second half, we did not trim the lead. Defense -or to be honest the lack of it- was the main factor that determined the outcome of the game. Nothing is over of course, but we should improve our performance in order to keep our chances of qualifying intact."

Hemofarm Head Coach
NIKOLIC, MIROSLAV
"I am very proud of my players’ performance tonight. Most of them are young and unexperienced, yet they were great tonight. We played great defense. AEK is a competent team, yet the truth is that we were much better tonight. Concerning Stefan Markovic, I would advice you not to forget his name. For, he has got what it takes, so as to become a member of the national team in the future. And so will Boban Marjanovic. Mark my words."
Hemofarm Guard
JOKSIMOVIC, NEBOJSA
"It was an important win for us because we had lost the previous couple of games. So, it was imperative for us to win this game. We were better at all segments of the game and we clearly were the superior team on the court. We’ll do anything possible so as to be among the teams that will qualify to the next phase. Yes, tonight I scored fewer points whereas I dished more assists. Basketball is not only about scoring. If my team plays as great as tonight, it really doesn’t matter who scores."


ulebcup.com

Kαι μερικές φωτό :



κόσμος



Μαγγουνής



Βετούλας. 3 εύστοχα τούβλα και από κει και πέρα ...



Αθανασούλας



τέλος


Και η κριτική μου :

4. ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΓΚΑΛΟΥΔΗΣ

Aναλογικά και πάλι ο πιο σοβαρός από τους περιφερειακούς/pointguard μας. Έκανε κι αυτός την κατάχρηση στα τρίποντα (1/5), αλλά μοίρασε και μερικές φορές τη μπάλα στρωτά - 12π, 3ασ, 2κλ

5. ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

Προσπάθησε, μπήκε με τσαμπουκά, αλλά φορτώθηκε γρήγορα με φάουλ (1-2 ήταν χαζά και αχρείαστα). Δεν ήταν κακός όσο έπαιξε, με 4π, 3ασ, σε 14'.

6. ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

Είχε διάθεση, αλλά κι αυτός τα σπασε από έξω (2/6). Στο τέλος έβαλε κάποιους πόντους, αλλά είχε πετάξει το ματς.

7. ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΠΟΥΤΟΣ

Κακή βραδιά για το Χρήστο (που μετά τα μπινελίκια που του έριξε ο Αλεξανδρής για μια λάθος ενέργεια και την καπάκι αλλαγή που του έκανε, ήταν ακόμα χειρότερος). Και χωρίς αυτόν δύσκολα φτουράμε.

8. ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΓΛΟΣ

Τραγικός... Έπαιξε 16' και κατάφερε να πάρει 3 ρημπάουντ, ενώ έβαλε ένα καλάθι (που ήταν από τα άχαστα για να το χάσει). Είχε και 2 κλεψίματα. Συνεχίζει να μην πείθει.


9. ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΓΓΟΥΝΗΣ

Είχε διάθεση, πίεσε, έτρεξε, έβαλε και 4 πόντους με ένα καλάθι από κάτω και δυο βολές από φάουλ που κέρδισε. Σίγουρα δεν ήταν από τους υστερήσαντες. Όμως μετά τόσα χρόνια σίγουρα περιμένουμε να δουμε κάτι παραπανω..

10. ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Κακή βραδιά και για το Νέστορα. Μόλις ένα ρημπάουντκ και μόνο 7 πόντοι (βέβαια δεν πήρε και προσπάθειες, ας είναι καλά τα τούβλα των περιφερειακών) αλλά 4 λάθη.

11. ΝΙΚΟΣ ΒΕΤΟΥΛΑΣ

Ναι έβαλε τα 3 τούβλα στο πρώτο ημίχρονο που μας κρατούσανε στο σκορ, αλλά η συνολική του αγωνιστική συμπεριφορά ήταν κακή. έπαιρνε τη μπάλα και κοίταζε μόνο το αντίπαλο καλάθι κι όχι τους συμπαίκτες του. Χαρακτηριστική είναι η φάση που κλέβουμε τη μπάλα στο β' ημίχρονο και είναι ο Βετούλας μ'αλλους δυο δικούς μας δίπλα του κάτω από τη σέντρα, δεν δίνει σε κανένα μπουρδουκλώνεται και πέφτει με τη μπάλα κάτω...

12. ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο όσο αγωνίστηκε

13. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ

Ευχάριστη νότα (η μοναδική). Έπαιξε με τσαμπουκά κι αυτοπεποίθηση, έβγαλε ένα jump-shoot και συνολικά 4 πόντους στα 4'15" που αγωνίστηκε.

14. JASMIN PERKOVIC

Μέτριος... 3/8 σουτ (έχασε αρκετά από κάτω)... πήρε 7ρ αλλά δεν βοήθησε ιδιαίτερα.

15. BRENT SCOTT

Ο μόνος ψηλός που κάπως απειλούσε, γιατί κέρδιζε φάουλ και έβαζε καμιά βολή. Έκανε το ηλίθιο 4ο φάουλ μετά από πούλημα στην επίθεση από περιφερειακό και μας τέλειωσε.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.