Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 25 sexiest celebs the last 20 years
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τέχνες και θεάματα
eftychia
Πήρα την ιδεα για αυτό το τόπικ από ένα παρόμοιο αφιέρωμα που είχα δει κι ειπα να φτιάξω το δικό μου TOP 25 for the hottest woman the last 20 years. Προσοχη το τοπικ αναφερεται καθαρά στις SEXY γυναικες , δηλαδη μην υπαρξουν παραπονα τύπου γιατι δεν μπήκε η Άνιστον ή η Άλμπα ή η Κίρα, γιατί οι γυναικες αυτές ειναι όμορφες και γλυκές αλλά όχι sexy με την καθαρή εννοια του χυμώδους σώματος κλπ..
Παμε λοιπον!

25. Sofia Vergara ή αλλιλως όπως συνηθιζουννα την παραφράζουν Sofia Viagra, λόγω των αντανακλαστικών που προκαλεί στα αρσενικά όταν βλέπουν το κορμί της! Γεννημενη στις 10/7/72 η Κολομβιανή καλονή δεν ειναι γνωστη για τις υποκριτικές τις ικανότητες αν κι εχει συμμετάσχει σε καποιες ταινιές οπως το Chasing Papi.


24. Kim Basinger 8/12/53 στις ΗΠΑ γεννηθηκε η γυναικα που με το ρόλο της στις
9 ½ βδομάδες το 1986 μαζί με τον Μικι Ρουρκ καθιερώσαν καινουργιες τεχνικές στο σεξ! Αν δεν κανω λάθος ειχε τιμηθει και με Οσκαρ για το ρόλο της στην ταινια L.A. Confidental.


23. Elisha Cuthbert 30/11/82 γεννημένη στον Καναδά η Elisha έγινε παγκοσμίως γνωστη με τη συμμετοχη της στο σηριαλ 24 αλλα και στην ταινια Girl next door. Παρά το νεαρό της ηλικιας της αποπνέει αισθησιασμο οσο λίγες και το πονηρο βλέμμα της απλα σε καθηλωνει


22. Salma Hayek 02/09/66 είναι η τεκμυρίωση για τα όσα λέγονται για τις λατίνες (η συγκεκριμένη ειναι απο το Μεξικο). Γνωστη απο τη συμμετοχη της στην ταινια Wild wild west, Frida κλπ αλλα κι απο τη σχέση της με το ΘΕΟ Νορτον.


21 Demi Moore 11/08/62 ένας από τους πρώτους ρόλους που ανέλαβε ηταν στη σειρα General Hospital όπου ειχε βάλει ρητό όρο ότι θα κατσει μονο μεχρι 2 χρονια, όπως και το τήρησε. Παντρεύεται τον Μπρους Γουιλις και πρωταγωνιστει σε ταινίες που μας κανουν να μας μείνει αλησμόνητη όπως το Ανήθικη πρόταση, Στριπτιζ, Αορατος εραστης κλπ. Τώρα ειναι παντρεμένη με τον κατα 15 χρόνια μικρότερο τη ς Αστον Κουτσερ και πιο ομορφη απο ποτε όπως απεδειξε και με την εμφάνιση της στους Αγγελους του Τσαρλι 2


20. Mia Kirshner 25/01/75 Πολλοι θα αναρωτιέστε ποοια ειναι αυτή η σεξυ Καναδέζα, απλα θυμηθειτε λιγο καλυτερα στη ταινια Μαυρη Νταλια ειναι η σταρλετ που δολοφονειται αποτροπαια! Εγινε γνωστη στο Αμερικανικο κοινο απο τη συμμετοχη της στη σειρα The L world αλλα ειχε προτθει σταKids choice awards για βραβειο καλυτερου φιλιου όταν επαιζε στην ταινια – παρωδια Not anotother teen movie.


19. Kristianna Loken 08/10/79 Ειναι η φονικη Τ-Χ στην ταινιαTerminator3 και μπορουμε να το κατανοησουμε αφου εχει απλα θανασιμη εμφανιση!


18. Eva Longoria 15/3/75 Λατρεμενη σε πολλους εδω στο φορουμ οχι μονο για το πανεμορφο κορμι της και τα περιπαιχτικα της ματια αλλα και για τη σχεση της με το γνωστο μπασκετμπολιστα Τονι Παρκερ.


17. Jennifer Conelli 12/12/70 Ειναι η γυναικα με τα πιο ωραια και εκφραστικα ματια. Εγινε γνωστη απο την ταινια Ρεκβιεμ για ενα ονειρο και απο τη συμμετοχη της στη ταινια A beaytiful mind κερδισε το Οσκαρ β Γυναικειου ρολου. Τα φρυδια της εχουν γινει πολλακις αντικειμενο σχολιασμου και ειναι ενα στοιχειο που την κανουν ακομα πιο σεξυ



16.Maria Grazia Cuccinota 27/07/69 Η Ιταλιδα καλονή εχει τοσο πλουσιες καμπυλες κι ετσι δικαια λαμβανει μια θεση στο τοπ 25. Ειχε ενα μικρο ρολο στην ταινια The world is not enough στο πλευρο του Πιρς.


15. Aiswarya Rai 01/08/73 Αφου κατεκτησε τον τιτλο της πιο ωραιας γυναικας ειπε να κατακτησει και το Bollywood.Στη χωρα της θεωρειται μεγαλη ηθοποιος και γενικοτερα μεγαλο ινδαλμα. Όχι αδικαιολογητα θα ελεγε κανεις...


14. Rosario Dawson 9/5/79 Η Αμερικανιδα ηθοποιος με ο υπεροχο σωμα εγινε γνωστη απο τις συμμετοχες τις σε blockbuster ταινιες οπως το Alexander οπου επαιξε το ρολο της Ροξανης αλλα κι επειτα στο Sin City ως η πορνη ‘αρχηγος’ Gail. Κρινοντας απο τους 2 αυτους ρολους σιγουρα εχουμε να κανουμε με αγριογατα!


13 Scarlet Johansson 22/11/84 H ηθοποιος με την πιο βαθια σεξυ φωνη παρα το νεαρο της ηλικιας της. Οι καμπυλες της μονο με επιφωνηματα χαρας και θαυμασμου θα μπορουσαν να χαρακτηριστουν. Ειναι η γυναικα που καταργησε το πρωτυπο της ανορεξικης συν του οτι ειναι πολυ καλη ηθοποιος και το αποδεικνυει συνεχως αφου λυσσανε στο Χολυγουντ οι σκηνοθετες για αυτην!


12 Eva Mendes 05/03/74 Γλυκια αλλα παραλληλα κι απιστευτα σεξυ η Αμερικανιδα ηθοποιος που τρελανε τον αξιολατρευτο Γουιλ Σμιθ στην ταινια Hitch αλλα πολλοι θα τη θυμοσαστε κι απο την ταινια 2 fast 2 furious.


11 Elisabeth Hurley 10/06/65 ειναι η αποδειξη γιατι δεν πρεπει να θεωρουμε τις Βρετανιδες ξενερωτες. Με ματα που σε στελνουν αδιαβαστο και κορμι που το υπακους χωρις να βγαλεις κιχ η ομορφη Λιζ απεδειξε ποσο Κυρια ειναι οταν συγχωρησε τον απιστο Χιου Γκραντ αφου την ειχε απατησει με μια πορνη! Συμπερασμα οτι ισχυει η παροιμια οτι καθε μερα το φιλετο το βαριεσαι....



10 Charlize Theron 07/08/75 Εγινε γνωστη απο τη διαφημιση του Μαρτινι (η γυναικα που της σιζεται το φορεμα και φανερωνονται σιγα σιγα τα οπισθια της). Καποια χρονια μετα το γυριζει στην ηθοποια και δεν τα παει ασχημα αφου καταφερνει να κερδισει οσκαρ α γυναικειου ρολου για την ερμηνεια της στο Monster! Well Done Charlize, still gorgeous!


9 Carmen Electra 20/04/72 H Αμερικανιδα Tara Patrik «βαφτιζεται» απο τον ιδιοφυη Πρινς Carmen Electra and the rest is history... Ενας γαμος που κραταει 5 μηνες με τον Ροντμαν , ενας ακομα διαρκειας 2 χρονων με το Ναβαρο, αρκετα εξωφυλλα στο Playboy, αλλα κατα τ αλλα κρυβει (βαθια) μεσα της ενα ντροπαλο κοριτσι! Ειρωνια!


8. Sharone Stone Στις 10/3/58 εχουμε τη γενηση της γυναικας που εκανε συμφωνια με το διαβολο οσο περναν τα χρονια να γινεται συγκλονιστικα ομορφοτερη. Με το ρολο της στην ταινια Βασικο Ενστικτο κανει τον παγοκοφτη αντικιμενο φετιχ και ολους τους αντρες να παθαινουν σοκ στη θεα της. Δικαιολογημενα αφου ειναι η επιτομη της ορολογιας μοιραια γυναικα.


7. Cathrine Zeta Jones 25/09/69 Κι αφου μιλησαμε για βασικο ενστικτο δεν εχουμε παρα να αναφερθουμε στη γυναικα του πρωταγωνιστη(εχουν ακριβως την ιδια μερα γενεθλια μονο με 25 χρονια διαφορα) και κουκλαρα Καθριν. Η Ουαλη κουκλα γινεται πασιγνωστη απο τη ταινια Η μασκα του Ζορο και υστερα απο αυτη της τη συμμετοχη, απλα επικρατει πανικος γυρω απο το ονομα της.


6. Jenny McCarthy 01/08/72. Αλλο ένα κουνελακι που γινεται γνωστο οχι μονο για τα πλουσια καλη του αλλα κι απο την ταση της να διακωμωδει τον εαυτο της ειτε σε show κι εκπομπες ειτε με τη γνωστη διαφημιση της Camper καθισμενη που αλλου... σε λεκανη τουαλετας!


5. Monica Bellucci 30/09/64 Ειανι ο ορισμος της λεξης αισθησιασμος. Γεννημενη στην Ιταλια, γινεται γνωστη απο την ταινια Μαλενα ακολουθει το Μη αναστρεψιμος που γνωριζει τον εως τωρα συντροφο της Vincent Cassel. Καθε κινηση βλεμα ή μορφασμος της εχουν σαν αποτελεσμα πολλα καρδιαγγειακα ατυχηματα.


4. Denise Richards 17/02/72 Γινεται ενας πανικος γυρω απο το ονομα της οταν πρωταγωνιστει στην ταινια Wild things και συγκεκριμενα στη σκηνη ερωτικου οργιου μεταξυ αυτης, του Mat Dillon και της Νιβ Καμπελ. Παντρευεται τον γνωστο εργενη Τσαρλι Σιν και στη δευτερη εγκυμοσυνη της τον παραταει και τα φτιαχνει με τον αντρα της καλυτερης της φιλης Χιδερ Λοκλιας, Ριτσι Σαμπορα. Hollywood a giant bed!


3. Pamela Anderson 01/07/67 Ηλιστα θα ηταν ελλειπης και τιποτενια αν δεν αναφερομασταν στη γυναικα που εκανε συμβολο της το κοκκινο μαγιο. Κοριτσι απο τον Καναδα πηγαινει στο Playboy γινεται εξωφυλλο κι ο ο πλεον φιλος της Χιου Χενερ τη συμβουλευει να βαλει σιλικονη! Όπερ και εγενετο! Ειναι η γυναικα με τις περισσοτερες αναζητησεις στο ιντερνετ στο ονομα της. Παντρευεται τον Τομι Λι που ως κλασσικος Ελληναρας την γρονθοκοπα και τελικα τον χωριζει με 2 μωρα στην αγκαλια αφου ειναι αλκοολικος. Καταληγει με τον Κιντ Ροκ που αφου μενουν μαζι 5 χρονια (με μικρα διαλειμματα) παντρευονται και μετα απο 4 μηνες χωριζουν! Τελικα οσο τελεια και να εισαι τα προβληματα παντα θα σε κυνηγανε!


2. Michelle Pheiffer 29/04/58 Κουκλα Θεα Ειδωλο ειναι ο λιγοτερος και πιο αντικειμενικος σχολιασμος για τη Catwoman του Μπαρτον! Ειναι η ιδανικη παρτενερ του Νικολσον στο Λυκανθρωπο αλλα και στις Μαγισσες του Ιστγουικ. Ψηφιστηκε απο τους αναγνωστες του Biography Magazine ως η πιο ωραια γυναικα της δεκαετιας 90.


1. Angelina Jolie 04/06/75 Αναμενομενο να ηταν αυτη το νουμερο 1 για πολλους λογους. Α) Υπεροχο κορμι της, Β) Αψεγαδιαστο προσωπο της Γ) Ανθρωπιστικη της δραση Δ) Γυναικα του Μπραντ Πιτ (και πρωην του Μπιλι Μπιμπ Θορτον που θαυμαζω απιστευτα) Ε) Ο Περιεργος τροπος ζωης της Στ)Εχει κερδισει και Οσκαρ και Χρυση Σφαιρα... Ολα αυτα συνθετουν την πιο ιδιαιτερη προσωπικοτητα των τελευταιων χρονων!


Ελπιζω να σας αρεσαν!
rchos
η eftychia μολις ποσταρε τον παραδεισο! smiley.gif
dizzy_fingers
Oh yeah!!! 38.gif

Αυτά είναι! biggrin.gif
Air Kef
Eytychia thanks for this,αλλα ειναι δυνατον να μην υπάρχει η Λόπεζ σε αυτο το ν κατάλογο;
Sadead Neth
41.gif eftychia για τη λίστα και τη δουλειά σου 77.gif
Dromeas7
Μετά τον Μορφή ας δοξάσουμε και την Eytyhia!!!! 77.gif
klearxos
eftychia ωραιο topic 41.gif
Προσωπικα θα εβαζα αρκετα παραπανω Hayek και Mendes ενω το θεωρω απιθανο να ειχα στη λιστα την Pheiffer!
Pierce
ohmy.gif wacko.gif 38.gif i am speechless
eftychia
QUOTE(Air Kef @ Feb 19 2007, 03:29 AM) *
Eytychia thanks for this,αλλα ειναι δυνατον να μην υπάρχει η Λόπεζ σε αυτο το ν κατάλογο;



Ναι οντως η Λοπεζ ειναι μια σημαντικη παραλειψη... Ισως επειδη δεν τη χωνευω και ιδιαιτερα να την ξεχασα!

Τες παντων περιμενω κι απο σας να ακουσω το αναλογο τοπ σας! Βεβαια η εννοια sexy για τον καθενα ειναι υποκειμενικη για αυτο περιμενω να διαφερουν...
grigoris
Θα έγραφα κι εγώ τη δική μου λίστα αλλά βλέποντας τις φωτό ξαφνικά παρέλυσαν χέρια και πόδια.Μόνο τα μάτια δουλεύουν ακόμα.................. 38.gif 38.gif 38.gif 38.gif 38.gif
NBAholic
Ωραία λίστα, αναμφίβολα. Πάντως, η Νο1 μου επιλογή μάλλον θα ήταν άλλο άτομο, μιας και η Λίνα ποτέ δε με εξίταρε, είτε σαν εμφάνιση είτε σαν προσωπικότητα.

Δεν μπορώ να αντισταθώ. Θα προσθέσω κι εγώ μια επιλογή που όλοι σας ξεχάσατε:

air
καλησπερα.ενδιαφερον τοπικ....
μηπως ομως θα ενδιαφεροταν κανεις να τις δει ολες αυτες η τουλαχιστον καποιες απο αυτες αβαφες?????????????????????????????????? 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif
και για του λογου του αληθες θα εξερευνησω τα mail μου και οταν βρω τις επιμαχες φωτογραφιες θα σας τις παραθεσω....
οχι τιποτε αλλο αλλα για να εκτιμησετε και τις τεραστιες ικανοτητες του photoshop και του μακιγιαζ......
smiley.gif smiley.gif blink.gif smiley.gif
dizzy_fingers
Κάπου είχα ποστάρει ένα λινκ με διάσημες προ κ μετά photoshop...αλλά επειδή δεν το βρίσκω θα το ξαναποστάρω εδώ:
http://www.glennferon.com/portfolio1/index.html

Παρόλα αυτά αφού δεν πρόκειται να τις γνωρίσουμε ποτέ αμακιγιάριστες, τί μας ενδιαφέρει πώς φαίνονται έτσι?
smiley.gif

Έφη έπιασε το μάτι μου σήμερα πάλι το 101 most sexiest people στο E!, και σκέφτηκα ότι ξέχασες πολλές από αυτές τις λατίνες-που-δεν-μπορώ-να-τις-ακούω-να-μιλάνε.
Δε θυμάμαι ονόματα όμως...μία μόνο ίσως: Vida Guerra.

(έβαλα την πιο..ήπια, αν ψάξει κανείς θα βρει "καλύτερες" biggrin.gif)

Από εκεί και πέρα, οι άσημες σέξυ πρωταγωνίστριες σε σαπουνόπερες του Μεξικό, είναι αμέτρητες.

ΥΓ: Ποιός θα το περίμενε ότι η Σπαθάρου θα γίνει άβαταρ 41.gif...άσχετο με το τόπικ απλά βλέποντάς το μου ήρθε αυτή η σκέψη. Πολλά μπράβο της αξίζουν.
Air Kef
Σε αυτο που λες για τις πρωταγωνιστριες θελω να ρωτησω κατι.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ "ΚΑΚΕΣ" ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΡΙΑΛ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΕΣ;
air
ΥΓ: Ποιός θα το περίμενε ότι η Σπαθάρου θα γίνει άβαταρ 41.gif...άσχετο με το τόπικ απλά βλέποντάς το μου ήρθε αυτή η σκέψη. Πολλά μπράβο της αξίζουν.
[/quote]

hi.γιατι καλε να μη γινει? biggrin.gif
διακρινω εναν ειρωνικο τονο η ειναι η ιδεα μου? unsure.gif
οπως και να εχει νομιζω οτι ο καθενας εχει τις αδυναμιες του... smiley.gif
κι επειδη ειμαι offtopic.gif και θα με κυνηγανε...
dizzy_fingers
Καθόλου ειρωνικός τόνος smile.gif.
Τη γνωρίζω (όχι στενά) και την παρακολουθώ από τότε που ήταν στον Αστέρα Εξαρχείων (έχουμε κάνει και ψιλοπροπόνηση μαζί 71.gif ) μέχρι τώρα που παίζει στην αγαπημένη της ομάδα. wink.gif
liolias
Γεια σου ρε Ευτυχια!Κορυφαιο τοπικ. Θα μπορουσαμε να βαλουμε φυσικα Λοπεζ και Αννιστον.
Air Kef
Κι αλλος για Λοπεζ..Το αλλο κομματι κοβεται..Ακου Αννστον για σεξι.. tongue.gif
Air Kef
Click to view attachment


Click to view attachment


Let's go J Lo!
eftychia
Ελα ντε, Ανιστον σεξυ... Ειναι ομορφη, ειναι γλυκια αλλα οχι σεξυ...
Χθες 1 ωρα λογομαχουσα (τροπος του λεγειν..) για το αν ειναι η Ανιστον σεξυ ή οχι.
Με τη Λοπεζ συμβαινει κατι το αξιοσημειωτο, υπαρχουν φορες που τη βλεπω και λεω οτι ειναι κουκλα μπλα μπλα κι αλλες που ειναι σαν τη κακομοιρουρα. Τες πντων, αλλη μια που ξεχασα να προσθεσω ειναι κι η Μιλα Γιοβοβιτς.
Air Kef
Χμ..Και σε μενα συμβαινει αυτο με την Λοπεζ..Καμια φορά,την λες και ασχημη-γεματουλα.

Η Αννιστον ίσως και λόγο ιστοριας(Φιλαρακια,οσο κι αν προσπαθει να μας αλλαξει εκεινη την εικονα) να μην μπορουμε να την δούμε....αλλίως.!
air
QUOTE(dizzy_fingers @ Feb 22 2007, 04:57 PM) *
Καθόλου ειρωνικός τόνος smile.gif.
Τη γνωρίζω (όχι στενά) και την παρακολουθώ από τότε που ήταν στον Αστέρα Εξαρχείων (έχουμε κάνει και ψιλοπροπόνηση μαζί 71.gif ) μέχρι τώρα που παίζει στην αγαπημένη της ομάδα. wink.gif



χαιρομαο λοιπον που δεν ηταν ειρωνικος ο τονος ...
εχεις κανει ψιλοπροπονηση μαζι της? 39.gif αυτα που λες μου θυμιζουν γνωστα πραγματα..
μηπως οταν εγινε αυτο ημασταν και στην ιδια ομαδα?
anyway ειμαι off topic again και δεν το γλιτωνω το κραξιμο αυτη τη φορα.
eftychia
Μια αλλη ηθοποιο που θεωρω απιστευτα σεξυ και απορρω γιατι δεν την εβαλα στη λιστα μου ειναι η Eva Green

Εχει απιστευτο συνδιασμο σοφιστικε γυναικας και σεξυ!
Να συμπληρωσω οτι στις 5 Ιουλιου κλεινει τα 27, γνωστη απο το Casino Royal γεννηθηκε στο Παρισι

Pierce
σημερα τυχαια ειχε πεσει στα χερια μου το συλλεκτικο ''Bond'' status που ειχε και συνεντευξη της μεσα. πραγματικα ειναι πολυ ομορφη wub.gif
Bonzo
Πιο αποκαλυπτική στο dreamers του bertolucci;)
soz
Αν μιλήσουμε για την πιο όμορφη celebrity της τελευταίας 20αετίας,η μάχη είναι μεταξύ Μισέλ Φάιφερ και Σαρλίζ Θερόν,η κάθε μια στην δεκαετία της.

Για την πιο σέξυ,χωρίς δεύτερη κουβέντα Σάρον Στόουν.

Και δυο ειδικά βραβεία σε Deniz Richards (η αγαπημένη μου) και Έβα Μέντεζ -ο δάβολος μεταμορφωμένος σε γυναίκα biggrin.gif biggrin.gif
NBAer
And while on topic let me give to the wise an electronic version of the FHM magazine for the 100 sexiest of the world for 2007, in 2 different versions for different countries i guess..... Of course there is not any illegal content included in this!
Version 2 has a strange choice for number 1 blink.gif Version 1 is more logical.....

.

Version-1(30 MB):
http://rapidshare.com/files/35556066/100.sexiest.women.HQ.pdf

..

Version-2(8 MB):
http://rapidshare.com/files/32790769/FHM_100_sexiest_women_tablaroom.ltstdl.com.pdf
error
εμένα μ'αρέσει κ η Natalie Avalon!
Igor
Χμ.. Αν συνεχισει η eftychia με τετοια τοπικ προτεινω να γινει αμεσα οχι μονο mod αλλα και admin.. smile.gif smile.gif w00t.gif
eftychia
Οκ αυτο θα το θυμαμαι!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.