Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Λ.Α.Λέικερς-Γιούτα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pierce
lal1-sm.gif VS jazz-sm.gif

Σχόλια για τη σειρά αγώνων.
benchwarmer
Δεν ειναι κακη ομαδα η Γιουτα, αλλα νομιζω πως το ΛΑ ειναι πολυ καλυτερη.. Σκουπιτσα.
red pyramid88
Εγώ συνήθως είμαι απαισιόδοξος, ειδικά με μία τόσο καλή ομάδα το φοβάμαι, αλλά με 4-2 νίκες μπορούμε να κερδίσουμε. smile.gif
j-kidd13
Θεωρω υπερβολικη τη σκουπα...Δεν ειναι του πεταματου η Γιουτα...Προσανατολιζομαι κι εγω σε ενα 4-2...Αντε 4-1...
a bullet for your head
Οι Λεικερς εδω εχουν τον 1ο λογο..το ζητουμενο πιστευω πως ειναι,το αν θα ξανα-επαναλαβει τις φοβερες περσινες εμφανισεις ο Κομπε..ενω ενδιαφερον θα εχει κ το τι παραπανω, θα επιφερει η φετινη παρουσια του Μπαινουμ..
Οι Τζαζ φετος ταλαιπωρηθηκαν πολυ απ τους τραυματισμους(Ουιλιαμς,Μπουζερ),κ δεν δειχνουν να πειθουν οσον αφορα το ποσο απειλητικοι μπορουν να γινουν..
giannis23
Εύκολα οι Lakers.
Air and King
Κατι μου λεει οτι ηρθε η ωρα του Κομπι να μιλησει.Εκανε κακο μηνα αλλα τωρα ειναι η ωρα του.
Οι Λεικερς θα περασουν με 4-1 νικες και κυριως το λεω αυτο γιατι δεν δειχνει σε καθολου καλη κατασταση η κατα αλλα πληρης ομαδα της Γιουτα.Ο Μπουζερ σκεφτεται το νεο συμβολαιο του καλοκαιριου αλλα μπασκετ ακομα της προκωπης μετα τον τραυματισμο δεν εχει παιξει ενω ο σουπερ Ντερον μονος του δεν μπορει να κανει τα παντα.Μετα και την εξαιρετικη επιστροφη του Μπαινουμ οι Λεικερς δεν θα εχουν προβλημα να περασουν.
reignman
4-2 max.
nikolas12
Το περσινο 4-2 νομιζω οτι ειναι το ιδανικοτερο.Καλη ομαδα η Γιουτα αλλα φετος παμε τελικους.
T.W.Is.M.
Η Γιουτα ηταν η ατυχη ομαδα στη Δυση φετος. Απ τη μια οι τραυματισμοι, απ την αλλη η 8η θεση που τη φερνει απεναντι στους Λεικερς, τη στιγμη που αν εβγαιναν 7οι θα επαιζαν με το Ντενβερ που ειχε μολις 6 νικες παραπανω απ αυτους! Ειναι πιο πληρης ομαδα οι Λεικερς, εχουν βρει καλυτερα τους ρολους τους, Κομπι δεν υπαρχει στη Γιουτα(εδω δεν υπαρχει ουτε Μπαινουμ, που να βρουν Μπραιαντ), ο Μπουζερ δεν εχει επανελθει 100% μετα τον τραυματισμο, οποτε η προκριση της Γιουτα θα ηταν μεγαλη εκπληξη προφανως. Βλεπω 4-1 μονο και μονο επειδη υπαρχει ο Ντερον Ουιλιαμς. Αν και οι ομαδες του Τζακσον συνηθιζουν να κυνηγανε το sweep στον πρωτο γυρο...
Μια περιεργη παραμετρος υπερ της Τζαζ ειναι οτι στο τελευταιο παιχνιδι κανονικης περιοδου οι 2 ομαδες επαιξαν μεταξυ τους ξανα. Κερδισαν οι Λεικερς στο ΛΑ, πραγμα που σημαινει οτι συμπεριλαμβανομενης αυτης της νικης οι Λεικερς ψαχνουν 5 νικες για να περασουν. Οσο να ναι, πιο ευκολα κερδιζεις 5 στα 6 παρα 5 συνεχομενα με τον ιδιο αντιπαλο.
T.W.Is.M.
Μεχρι στιγμης οι Λεικερς δειχνουν πανετοιμοι για τα πλει οφ. Προηγουνται 62-40 στο ημιχρονο και σουταρουν 66%! Αν και λογω κακης ποιοτητας stream δεν μπορεσα να παρακολουθησω καλα το μεγαλυτερο μερος, ειδα οτι βρεθηκαν παιχτες που δεν περιμενε η Γιουτα και εκαναν μεγαλη ζημια, οπως ο Αριζα που εχει ηδη 12 ποντους και ο Σανον Μπραουν που ξεκινησε στην 5αδα και παει πολυ καλα. Ο δε Κομπι ηταν ησυχος στο ξεκινημα, αλλα στα τελευταια 4 λεπτα εβαλε 9 μαζεμενους ποντους και αυξησε τη διαφορα στους 22. Η Γιουτα χανει αρκετα ελευθερα σουτ και αν δεν ειχε και καποια επιθετικα ριμπαουντ, η διαφορα θα ηταν ακομα μεγαλυτερη.
red pyramid88
113-100

Ωραία ξεκίνησαν τα φετινά playoff, πάαααρα πολύ ωραία XD
NBAholic
Οι Λέικερς έχουν πολύ μεγάλο βάθος για να τους ανησυχήσει η Γιούτα. Αν μη τι άλλο, όταν ο Κόμπι, που παραδοσιακά παίζει καλά εναντίον των Τζαζ, κάνει συντήρηση και παρόλα αυτά οι Λέικερς κάνουν περίπατο, τα πράγματα δεν ακούγονται καλά για τους Τζαζ. 4-2 στη χειρότερη για τους Λέικερς περίπτωση κι εδώ που τα λέμε, δεν προβλέπω να πάρουν κάποια δυτική σειρά σε πάνω από 6 παιχνίδια ως το τέλος.

ΥΓ. Ο Αρίζα μοιάζει με μπασκετικό απόγονο του Μάικλ Κούπερ, δε βρίσκετε;
HLR CENATION
QUOTE(pierce21 @ Apr 16 2009, 12:37 ) *
lal1-sm.gif VS jazz-sm.gif

Σχόλια για τη σειρά αγώνων.

Αν και η Γιουτα ειναι πολυ καλη ομαδα πιστευω οτι στη σειρα δεν θα σημειωσουν πανω απο μια νικη.Τους λειπει ενα βαρυ κορμι μεσα στην ρακετα καθως ο Μπουζερ δεν ξερει απο αμυνα ενω ο Οκουρ ειναι περισσοτερο 3αρι σε κορμι σεντερ.Κανεις αποδεν μπορει να σταματησει Γκασολ κ Μπαινουμ.
T.W.Is.M.
QUOTE(NBAholic @ Apr 20 2009, 17:44 ) *
ΥΓ. Ο Αρίζα μοιάζει με μπασκετικό απόγονο του Μάικλ Κούπερ, δε βρίσκετε;


Με χειροτερο σουτ και στο περισσοτερο αθλητικο ισως? Μαλλον θα δω σημερα εναν τελικο του 1987 και θα ξαναδω τον Κουπερ.

Χτες παντως δεν επαιζε ο Οκουρ και αυτο επηρεασε το παιχνιδι της Γιουτα. Αμυντικα δεν υπηρχε το υψος για να κοντραρει κανεις τον Γκασολ(ετσι κι αλλιως ο Ισπανος δε στηριζεται στη δυναμη για να υπερεχει του Οκουρ εκει), αλλα επιθετικα η απουσια του εδωσε χρονο στο Μιλσαπ που μαζεψε 7 επιθετικα ριμπαουντ και βοηθησε πολυ. Με τον Τουρκο μεσα πιστευω οτι θα εκδηλωνονταν περισσοτερες επιθεσεις απο την περιφερεια.
koutsou10
σχετικα ευκολη νικη για τουσ λιμνανθρωπουσ με 119-109...
εκτοσ απο τουσ συνηθεισ υποπτουσ κομπι,γκασολ κ οντομ σημαντικεσ βοηθειεσ προσφερουν ο αριζα σε ολουσ τουσ τομεισ(ποντουσ,ρημπαουντ,ασιστ,κλεψιματα κ αμυνα)κ ο σανον μπραουν ο οποιοσ ειναι ευχαριστη εκπληξη για τον coach...νομιζω οτι θα περασουν ευκολα στην επομενη φαση-μπορει κ με sweep(αναλογα με το τι θα γινει στο 3 κ σημαντικο παιχνιδι)
Air and King
Οι Λεικερς εδειξαν και χτες οτι διαθετουν ποιοτητα σαν ομαδα και πηραν πολλα απο πολλους.Ο Κομπι εχει βοηθεια και αυτο ειναι σημαντικο για τους Λεικερς.
Η Γιουτα(ο Ντερον μαλλον) το παλεψε χθες εφτασε και στους 3 ποντους λιγο πριν το τελος αλλα ενας αιφνηδιασμος των Λεικερς και ενα σουτ φαρμακι του Black Mamba τελειωσαν το παιχνιδι.
Στο Σολτ Λεικ σιτι στο τριτο παιχνιδι πιστευω οτι η Γιουτα θα κερδισει το μοναδικο παιχνιδι της στην σειρα και θα μειωσει σε 2-1 την σειρα πριν το τελικο 4-1.
Giorgos#4
ο ουιλιαμς παντελως μονος του ...ο μπουζερ που κρυβεται παντα? πολυ λιγος κατα την γνωμη μου για all star 68.gif
red pyramid88
Εγώ απο την άλλη τον θυμάμαι το 2007 να κάνει ματσάρες στο πρώτο γύρο με το Hiouston, και σίγουρα πέρσυ επίσης βοήθησε αρκετά. Απλά φέτος υποθέτω με τον τραυματισμό του κιόλας είναι λίγο δύσκολο να βοηθήσει στο full, συν το κακό κλίμα που φένετε να υπάρχει στη Utah. Η σειρά πάντως δεν έχει τελειώσει ακόμη και καλό θα είναι να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο τρίτο αγώνα.
koutsou10
QUOTE(Giorgos#4 @ Apr 22 2009, 21:06 ) *
ο ουιλιαμς παντελως μονος του ...ο μπουζερ που κρυβεται παντα? πολυ λιγος κατα την γνωμη μου για all star 68.gif


νομιζω φιλε μου πωσ σου εδωσε την απαντηση σου ο καρλοσ στο 3 παιχνιδι τησ σειρασ,ειχε δηλωσει πριν απο αυτο πωσ οτι κ να γινει στην γιουτα η ομαδα του δεν χανει κ οντωσ εκανε τα παντα για να τα καταφερει(23 ποντουσ με 22 ρημπαουντ) 41.gif
γενικοτερα το χθεσινο βραδυ για το L.A ηταν τραγικο,σε ολεσ τισ στατιστικεσ κατηγοριεσ,μονο ο οντομ διασωστηκε...
κ παρολα αυτα χασαμε μονο 2 ποντουσ διαφορα,πιστευω να μην επαναληφθει αυτο το ασχημο παιχνιδι στον 4 αγωνα...
T.W.Is.M.
QUOTE(koutsou10 @ Apr 24 2009, 14:28 ) *
νομιζω φιλε μου πωσ σου εδωσε την απαντηση σου ο καρλοσ στο 3 παιχνιδι τησ σειρασ,ειχε δηλωσει πριν απο αυτο πωσ οτι κ να γινει στην γιουτα η ομαδα του δεν χανει κ οντωσ εκανε τα παντα για να τα καταφερει(23 ποντουσ με 22 ρημπαουντ) 41.gif
γενικοτερα το χθεσινο βραδυ για το L.A ηταν τραγικο,σε ολεσ τισ στατιστικεσ κατηγοριεσ,μονο ο οντομ διασωστηκε...
κ παρολα αυτα χασαμε μονο 2 ποντουσ διαφορα,πιστευω να μην επαναληφθει αυτο το ασχημο παιχνιδι στον 4 αγωνα...


Δε νομιζω να επαναληφθει. Χτες μονο ο Οντομ και ο Γκασολ εδειξαν κατι. Η Γιουτα ηταν με την πλατη στον τοιχο και ηθελε περισσοτερο να κερδισει. Ο Μπαινουμ παλι φορτωθηκε γρηγορα με φαουλ και φαινεται οτι οταν ειναι εξω, εχουμε προβλημα στα ριμπαουντ. Αν ο Μπραιαντ σουταρει 5/24 και χανουμε μονο με 2, πιστευω οτι θα κερδισουμε το 4ο ματς και θα καθαρισουμε την προκριση μετα στο Staples Center.
NBAholic
32/87 σουτ, 5/24 ο κακός χθες Κόμπι, 5 φάουλ μέσα σε 7 λεπτά συμμετοχής ο Μπάινουμ (ούτε Τζέικ, δηλαδή), ενώ μάζεψαν οι Τζαζ και 15 ριμπάουντ περισσότερα, με τον Μπούζερ να μαζεύει ένα εξωφρενικό ποσοστό 32% των διαθέσιμων ριμπάουντ στα λεπτά που έπαιξε. Το θεωρώ κατόρθωμα που έχασαν μόλις με 2 οι Λέικερς (αν και με καλάθι του Ντερόν στο τέλος), αλλά παράλληλα αισιοδοξώ από το τελικό αποτέλεσμα για τη διαφορά δυναμικότητας των 2 ομάδων. Πόσα τέτοια παιχνίδια θα κάνουμε ακόμη;

Το πιο εξωφρενικό είναι ότι προηγούμασταν με 8 στη λήξη της Γ' περιόδου, τη στιγμή που με τέτοια στατιστικά θεωρείται σχεδόν άδικο να κερδίσεις.

(Δεν είδα το παιχνίδι, οπότε κρίνω προς το παρόν με βάση τα όσα βλέπω στο box).
The Warlus
3-1 για τους Lakers με 94-108.Πολύ θετικό είναι πως ο Kobe έκανε καλό ματς με 38 πόντους(16/24) και έγινε ο 7ος καλύτερος σκόρερ στην ιστορία των playoff περνώντας τον Χακίμ Ολάζουον και τον Τζον Χάβλιτσεκ...Όλα δείχνουν πως θα καθαρίσουν στο επόμενο ματς τα πράγματα
j-kidd13
3-1 οι Λεικερς νικωντας με 108-94 με 38 ποντους του Κομπε.Το παιχνιδι ξεφυγε στο 3ο δεκαλεπτο,και εκει κριθηκε ουσιαστικα.
Εντυπωση μου εκανε η ελαχιστη χρησιμοποιηση του Μπαινουμ,δεδομενης της αδυναμιας των Τζαζ στα σεντερ.Πλεον και εδω οι Λεικερς ειναι σχεδον στην επομενη φαση...
Air and King
Στο πρωτο δωδεκαλεπτο γυαλιζε το ματι του Κομπι πραγματικο "Black Mamba".Hταν σε αποστολη να ξορκισει τα φαντασματα του 3ου αγωνα και εδειξε την τεραστια κλαση του σκοραροντας κατα βουληση πανω σε αμυνες που τις εκανε να μοιαζουν ανυπαρχτες.
Οι Λεικερς θα τελειωσουν την σειρα στο Στειπλς Σεντερ.Η κατα αλλα συμπαθεστατη Γιουτα και ο εξαιρετηκος Ντερον δεν εχουν αλλα αποθεματα.
j-kidd13
Tελειωσε η σειρα με νικη 107-96 για τους Λεικερς(Μπραιαντ 31,Οντομ 26).Ευκολα οι Λεικερς οι οποιοι περιμενουν τον νικητη του Χιουστον-Πορτλαντ...
T.W.Is.M.
Λογικο αποτελεσμα της σειρας, κατι που νομιζω ειχαν προβλεψει και οι περισσοτεροι πριν ξεκινησει. Για τη συνεχεια εχω την αισθηση οτι το Χιουστον ταιριαζει καλυτερα στους Λεικερς απ οτι το Πορτλαντ, παρολα αυτα θα προτιμουσα να εκαναν την ανατροπη οι Μπλειζερς.
sarounas
συγγνώμη ρε παιδιά αλλά δεν αντέχω να μην το σχολιάσω icon_drunk.gif

το σκορ είναι 93-73 υπέρ των LAL, ο Σλόαν πετά λευκή πετσέτα έχοντας έξω Ντερόν και Μπούζερ αλλά η Γιούτα κάνει ένα τρομερό 16-2 και διεκδικεί το ματς,
όμως από εκείνο το σημείο κάτι γίνεται και οι διαιτητές σταματάνε να σφυρίζουν οποιοδήποτε φάουλ γίνεται υπέρ της Γιούτα, με συνέπεια να αποβληθεί στο τέλος και ο Σλόαν…
δεν θέλω να επιδοθώ στο αγαπημένο μας άθλημα (τα διαιτητικά) αλλά ήταν πολύ προκλητικό. Εδώ εγώ που ήμουν αμέτοχος τσαντίστηκα φανταστείτε πως θα αισθανόταν όσοι ήταν με τους Τζαζ….
lakersdynasty
ειπαμε...οι Σελτικς δεν τα πανε καλα...πρεπει να πανε οι Λεϊκερς στον τελικο για να κρατησουν την σημαια του μαρκετινγκ ψηλα.

icon_drunk.gif

Air and King
QUOTE(sarounas @ Apr 30 2009, 00:58 ) *
συγγνώμη ρε παιδιά αλλά δεν αντέχω να μην το σχολιάσω icon_drunk.gif

το σκορ είναι 93-73 υπέρ των LAL, ο Σλόαν πετά λευκή πετσέτα έχοντας έξω Ντερόν και Μπούζερ αλλά η Γιούτα κάνει ένα τρομερό 16-2 και διεκδικεί το ματς,
όμως από εκείνο το σημείο κάτι γίνεται και οι διαιτητές σταματάνε να σφυρίζουν οποιοδήποτε φάουλ γίνεται υπέρ της Γιούτα, με συνέπεια να αποβληθεί στο τέλος και ο Σλόαν…
δεν θέλω να επιδοθώ στο αγαπημένο μας άθλημα (τα διαιτητικά) αλλά ήταν πολύ προκλητικό. Εδώ εγώ που ήμουν αμέτοχος τσαντίστηκα φανταστείτε πως θα αισθανόταν όσοι ήταν με τους Τζαζ….

Sarounas ξερεις οτι εδω και χρονια οσες ομαδες εχουν icons και βαρια φανελα ευνοουνται ποσο μαλλον οι Λεικερς που εχουν και τεραστια ιστορια και τον Κομπι Μπραιαντ.Αυτα ειναι δεδομενα.Και οι Μπουλς επι Τζορνταν ειχαν ευνοια.Μην σου κανει εντυπωση αν σιγα σιγα αρχισει να εχει και το Κληβελαντ.
Ουτως η αλλως η Γιουτα δεν ειχε τυχη.Ηταν πολυ καλυτερη ομαδα οι Λιμνανθρωποι τουλαχιστον την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.