suspect
Jan 3 2007, 01:04
http://www.esake.gr/basket/ndisplay.php?NewsID=1453ψηφισα
Σοφοκλη
βασιλοπουλο
τσαρτσαρη
ντικουδη
περπερογλου
διαμαντιδη
καλαμποκη
μπατιστ
τρεντ
χατσον
ακερ
ντελκ
μπετσιροβιτς
κλαρκ
και
ζοτς
πιλαφιδη
Kabamaru
Jan 3 2007, 12:10
Sorry for spoiling this, alla de vriskete tin oli idea tou All Star idieteros vareti? Ta ellinika All-Stars itan anekathen vareta, badly-organised, k me arketi eleipsi theamatos (in my opinion).
Pou tha ginei to fetino? Elpizo kapou stin eparhia k sygekrimena kapou horis omada A1. Mono tote i dieksagogi tou tha itan hrisimi.
suspect
Jan 3 2007, 13:25
μια γιορτη με σκοπο το θεαμα και τον χαβαλε δεν ειναι ποτε βαρετη.
θα γινει στη Λαμια και καλως για να υπαρχει μια αποκεντρωση.
Ενταξει ΝΒΑ δεν ειμαστε αλλα να γινει ενα ματσακι δεν βλαπτει.
Αλλο πραγμα το να χρειαζεται καλυτερη οργανωση-βελτιωση και αλλο να πραγμα η καταργηση.
sihainas
Jan 3 2007, 13:50
Ορίστε και οι δικές μου επιλογές
Διαμαντίδης
Κόμματος
Βασιλόπουλος
Περπέρογλου
Χαρίσης
Μπουρούσης
Σχορτσιανίτης
Κλαρκ
Ακερ
Σκέϊλς
Χάτσον
Μάσεϊ
Ουίλκινσον
Ζίζιτς
dizzy_fingers
Jan 3 2007, 15:26
QUOTE(Kabamaru @ Jan 3 2007, 10:03 AM)

Sorry for spoiling this, alla de vriskete tin oli idea tou All Star idieteros vareti? Ta ellinika All-Stars itan anekathen vareta, badly-organised, k me arketi eleipsi theamatos (in my opinion).
Pou tha ginei to fetino? Elpizo kapou stin eparhia k sygekrimena kapou horis omada A1. Mono tote i dieksagogi tou tha itan hrisimi.
Καλώς τον kabamaru.
Genki deska?

Όπως είπε ο suspect, επειδή είναι κακά (πολύ κακά...μα τριτοκοσμικά κακά...από ΕΣΑΚΕ και ΕΡΤ) οργανωμένα δε χρειάζεται να καταργηθούν.
Όσο για την απορία σου, στη Λαμία θα γίνει, οπότε πιστεύω πως το κλειστό θα γεμίσει.
Kabamaru
Jan 3 2007, 17:04
QUOTE(dizzy_fingers @ Jan 3 2007, 04:19 PM)

Καλώς τον kabamaru.
Genki deska?

Όπως είπε ο suspect, επειδή είναι κακά (πολύ κακά...μα τριτοκοσμικά κακά...από ΕΣΑΚΕ και ΕΡΤ) οργανωμένα δε χρειάζεται να καταργηθούν.
Όσο για την απορία σου, στη Λαμία θα γίνει, οπότε πιστεύω πως το κλειστό θα γεμίσει.
Genki Desu. Arigato gozaimasu.
Isos na min ekfrastika sosta. Ennousa pos i oli kaki organosi einai pou kanei to All Star vareto in my eyes. Pantos, ontos einai kalo pou tha ginei stin eparhia, giati mono etsi tha gemisei to kleisto. Makari fetos na yparhoun veltioseis k na to efharistithei o kosmos.
ελληνεςκυριτσης
διαμαντιδης
κομματος
βασιλοπουλος
σχορτσιανιτης
περπερογλου
ταπουτος(τον συμπαθω ιδιαιτερα μιας και ειναι λιγο τσιτα ο ανθρωπος μη πως δουμε κανα καλο καρφωμα...)
ξενοικλαρκ
αντερσον
ακερ
ντελκ
σεκουλιτς
χατσον
μπατιστ
πιλαφα
γκερσον(ετσι για αλλαγη

)
τον μασιγιαουσκας γιατι τον εχει?αφου δεν προκειται να παιξει...
dizzy_fingers
Jan 3 2007, 19:36
QUOTE(Kabamaru @ Jan 3 2007, 02:57 PM)

Makari fetos na yparhoun veltioseis k na to efharistithei o kosmos.

Από το στόμα σου και στων ΕΣΑΚΕ-ΕΡΤ το αυτί...
Να και οι ψήφοι μου:
Έλληνες:
Διαμαντίδης (έτσι, γιατί δε μου φτάνει να κουράζεται με τους ήδη υπάρχοντες αγώνες, θέλω να παίξει ΚΑΙ στο all star game

)
Καλαμπόκης (ΟΟΟΟΟΟΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!)
Ταπούτος - Κόμματος (μπας και παίξουν λίγο μπάσκετ που να ευχαριστηθούν

)
Καλλινικίδης (έπρεπε να είχε κερδίσει τον διαγωνισμό καρφωμάτων πριν μερικά χρόνια.....τον ποιό?

)
Πρίντεζης (για τον ίδιο λόγο με τον παραπάνω)
Σχορτσιανίτης (ε, να παίξει κι αυτός λίγο ε?

)
Κόουτς: Πιλαφίδης (για τη δουλειά στον ΠΑΟΚ)
Ξένοι (σφαγή γίνεται εδώ):
Σεϊμπούτις -Άκερ (ένα δίδυμο που θα έπρεπε να παίζει μαζί φέτος)
Σκέιλς (εδώ στα επίσημα καυτά παιχνίδια ρίχνει τρίποντα από τη σέντρα...φανταστείτε τί θα κάνει στο asg....)
Χάτσον (σταθερή αξία)
Μπατίστ (ελπίζω να έχουν backup μπασκέτες)
Μάσεϊ (Μπατίστ no2

)
Γιαβτόκας (αν δεν τον πήραμε για να παίζει, γιατί τον πήραμε? α, για το asg!)
Κόουτς: Παβίσεβιτς (γιατί έχουμε "βαρεθεί" τον Ζοτς και με λιγότερα λεφτά από τον Γκέρσον ισοδυναμεί με την ομάδα του)
Btw, ο Τόμας θα παίζει στην Ελλάδα όταν γίνει το asg?

Επίσης, στη θέση του ξένου προπονητή θα γίνει σφαγή μεταξύ Γκέρσον-Ζοτς.
Η τρομερη οργανωση του all star φαινεται απο την ψηφοφορια..Τους αμερικανους του ΠΑΟΚ δεν τους εχει(!!!) ενω μπορεις να ψηφισεις τον Τσερανιτς η τον Ουιλιαμς της ΑΕΛ που εχουν φυγει..Μην ξεχνατε και το παλικαρι στο αβαταρ μου παντως...Δεν νοειται ολ σταρ χωρις αυτον..
Alexmei
Jan 4 2007, 10:45
τα δικά μου:
Έλληνες- Διαμαντίδης
- Σάββας Ηλιάδης ( ε τι; από την ομάδα μου
) - Βασιλόπουλος
- Ντικούδης
- Σόφο
- Μπουρούσης
- Κώστας Χαρίσης (της ΑΕΠΟ, πολύ καλός σέντερ... είχε κουράσσει τον ΟΣΦΠ στην Πάτρα
Ξένοι- Κίκι
- Καστλ
- Άκερ
- Σκέιλς
- Χάτσον(ρε παιδιά σέντερ δν παίζει; γιατί τον έχει Forward; )
- Μάσει (αυτός και ο απο κάτω... φονικό δίδυμο)
- Μπατίστ
CoachesΈλληνας: Πιλαφίδης
Ξένος: Ματσόν (ε τι; όλο Ζοτς και Γκέρσον;

)
liolias
Jan 4 2007, 13:42
Έλληνες
Γιάννης Γκαγκαλούδης ΑΕΚ
Σάββας Ηλιάδης ΑΡΗΣ Τ.Τ.ΒΑΝΚ
Αλέξης Κυρίτσης ΜΑΡΟΥΣΙ
Νίκος Χατζηβρέττας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Δημήτρης Διαμαντίδης ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Κώστας Χαραλαμπίδης ΜΑΡΟΥΣΙ
Χρήστος Ταπούτος ΑΕΚ
Νέστορας Κόμματος ΑΕΚ
Γιώργος Πρίντεζης ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
Νίκος Κούβελας ΠΑΟΚ
Γιάννης Μπουρούσης ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ξένοι
Κέιντρεν Κλαρκ ΑΙΓΑΛΕΩ
Τερέλ Καστλ ΑΡΗΣ Τ.Τ.ΒΑΝΚ
Αλεξ Σκέϊλς ΑΡΗΣ Τ.Τ.ΒΑΝΚ
Τζερεμάια Μάσεϊ ΑΡΗΣ Τ.Τ.ΒΑΝΚ
Τζερεμάια Μάσεϊ ΑΡΗΣ Τ.Τ.ΒΑΝΚ
Ρομπέρτας Γιαβτόκας ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Μπλάγκοτα Σέκουλιτς ΠΑΟΚ
Coaches
Λευτέρης Κακιούσης ΜΑΡΟΥΣΙ
Αντρέα Ματζόν ΑΡΗΣ Τ.Τ. BANK
1)ρε νικο πως ψηφισες 11 ατομα στους ελληνες? αφου μεχρι 7 λεει!
2) τον Μάσεϊ τον ψηφισες 2 φορες?
dizzy_fingers
Jan 4 2007, 14:56

Alex, ο Χάτσον forward είναι.
Για άλλους παίχτες έχω αμφιβολίες όσον αφορά τη θέση τους αλλά δε χρειάζεται να τα αναφέρουμε τώρα...ο McRae τα είπε

.
Βρε σεις...λέτε να μπει και ο Ματζόν στο παιχνίδι της θέσης του ξένου προπονητή?
klearxos
Jan 5 2007, 17:31
Λοιπον ψηφισα και εγω!
Ελληνες
Ηλιαδης
Διαμαντιδης
Πριντεζης
Βασιλοπουλος
Περπερογλου
Σχορτσιανιτης
Ξενοι
Σκεπανοβιτς
Σκειλς
Μπαρτ(τον ειχαν στους σεντερ

)
Μασει
Στακ
Προπονητες
Πιλαφιδης
Ματσον (για να γινει το ντερμπι dizzy

)
liolias
Jan 5 2007, 23:19
QUOTE(pierce21 @ Jan 4 2007, 04:15 PM)

1)ρε νικο πως ψηφισες 11 ατομα στους ελληνες? αφου μεχρι 7 λεει!
2) τον Μάσεϊ τον ψηφισες 2 φορες?

Αυτο μου διεφυγε για τους επτα αλλα δεν μου εβγαλε κανενα προβλημα και ψηφισα κανονικα αλλα ισως δεν μετρησε η ψηφος μου.. Τον Μασει κατα λαθος τον εβαλα δυο φορες
εγω που ψηφισα αλλα ξεχασα ποιους τι να πω!ειμαι λιγο στον κοσμο μου τελικα!
Aristofanis
Jan 9 2007, 02:13
Οι δικιές μου επιλογές
Έλληνες
Διαμαντίδης
Ντικούδης
Τσαρτσαρής
Περπερογλου
Σχορτσιανίτης
Κυρίτσης
Χατζηβρεττας
Ξένοι
Anderson
Batiste
Siskauskas
Delk
Vujanic
Becirovic
Seibutis
Αλεξάνδρης & Obradovic οι προπονητές
dizzy_fingers
Jan 9 2007, 02:37
Αλήθεια μπορούμε να δούμε πουθενά τις ψήφους πώς πάνε μέχρι τώρα?

Καλά μη γελάτε...
Αν πάντως ψήφιζαν μόνο τα μέλη του φόρουμ, οι ομάδες θα είχαν ως εξής (σύμφωνα με τις προτιμήσεις όσων πόσταραν):
ΈλληνεςΔιαμαντίδης (9)
Σχορτσιανίτης (8)
Βασιλόπουλος (5)
Περπέρογλου (4)
Κυριτσης (4)
Μπουρούσης (4)
Κόμματος (4)
Ηλιάδης (3)
Ντικούδης (3)
Ταπουτος (3)
Πρίντεζης (3)
Τσαρτσαρής (2)
Καλαμπόκης (2)
Χατζηβρέττας (2)
Καλλινικίδης (2)
Περπέρογλου (2)
Κώστας Χαρίσης (2)
Πελεκανος
Χαραλαμπίδης
Κούβελας
Γκαγκαλούδης
ΞένοιΜπατίστ (6)
Κλαρκ (6)
Μασει (6)
Άκερ (6)
Σκέιλς (5)
Χάτσον (5)
Ντελκ (3)
Μπετσίροβιτς (3)
Καστλ (2)
Άντερσον (2)
Σέκουλιτς (2)
Σεϊμπούτις (2)
Γιαβτόκας (2)
Τρεντ
Μπαρτ
Ουίλκινσον
Ζίζιτς
Γουολς
Στακ
Σκεπάνοβιτς
Τομας
Βούγιανιτς
Σισκάουσκας
Έλληνας προπονητήςΠιλαφίδης (6)
Κακιούσης
Αλεξανδρής
Ξένος προπονητής:Ομπράντοβιτς (3)
Ματσόν (3)
Γκέρσον
Παβίσεβιτς
liolias
Jan 9 2007, 09:01
QUOTE(rchos7 @ Jan 6 2007, 01:56 PM)

εγω που ψηφισα αλλα ξεχασα ποιους τι να πω!ειμαι λιγο στον κοσμο μου τελικα!
Μπορεις να ξαναψηφισεις...με αλλο ονομα και τηλεφωνο ομως..
thrylos7
Jan 9 2007, 14:30
Κουμπούρας(που τείνει να γίνει ένας από τους αγαπημένους μου πλέι μέικερ)
Καλαμπόκης(παρομοίως, αλλάξτε θέση), Περπέρογλου(λόγω θετικής εικόνας), Πελεκάνος(θέαμα), Ταπούτος(θέαμα), Πρίντεζης(θέαμα).
Σχορτσιανίτης(Να τον ξαναδούμε να βάζει τρίποντα!)
Κλαρκ, Μπαρτ(γιατί θέλω να τους δω μαζί. Αν μπορούσα, θα έβαζα και Λι με Ουίνστον)
Σκέιλς, Άκερ, Ουόλς (θέαμα και ποιότητα)
Μάσεϊ, Χάτσον(χωριστά το παραπάνω)
Μπαρτζώκας
Παβίσεβιτς
Ένας προπονητής θα είναι σε κάθε ομάδα; Γιατί; Θα είχε ενδιαφέρον το δίδυμο Ματσόν - Ομπράντοβιτς, αλλά ακόμη μεγαλύτερο το Γκέρσον - Ομπράντοβιτς...

Edit: Αμάν! Ξέχασα τον Άντερσον... Δεν πειράζει, θα τον πάρουν οι προπονητές.
Μεχρι να βαλουν στις επιλογες και τον Τζεισον Παρκερ,δεν ψηφιζω εις ενδειξη διαμαρτυριας..
thrylos7
Jan 12 2007, 01:24
Δηλαδή δεν τον έβαλες εσύ τον Κούβελα; Αν έχει ελπίδες ν' αρχίσω να τον ψηφίζω...
Ίσως να μην υπάρξει καν ανανέωση...
Στην αρχη δεν ειχαν ουτε τον Ουασινγκτον,αλλα καποιο παιδι απο αλλο αθλητικο φορουμ τους εστειλε μαιλ και τον προσθεσαν,ο Παρκερ ακομη αγνοειται
Παντως αμα ειχαν κανεναν διαγωνισμο για..αιρμπολ.. ο Κουβελας θα ηταν ο αιωνιος νικητης
liolias
Jan 12 2007, 23:30
Εγω εβαλα τον Air-Kouvelas!!
ΓΚΑΓΚΑΛΟΥΔΗΣ (Αδικημένος αλλά παιχταράς)
Κολωκας (power)
Περπερογλου (Λόγω Ηλυσιακού)
Batiste (black power, Παναθhναικος)
Ματσόν (forza Italia)
sihainas
Jan 29 2007, 16:29
FREEMIND
Jan 29 2007, 17:08
Κρίμα που δεν βγήκε ο Ουάσιγκτον....
Είναι θεαματικός παίχτης και θα ήταν ωραίος για το ALL STAR.
Βέβαια δεν τον είχαν από την αρχή....
Καλά που τους έστειλα email και τον βάλαν και αυτόν και τον Πάρκερ αργότερα....
thrylos7
Jan 29 2007, 18:36
Αν δεν ψήφιζαν τόσο πολλοί "γαυρο - βάζελοι" θα ήταν καλύτερα...
Μα 7831 ο Αλβέρτης; Να κάνει τί;
Μου αρέσουν οι διαγωνισμοί, ειδικά αυτός των καρφωμάτων!
Μάσεϊ, Πρίντεζης, Άκερ, Ταπούτος, Ουίνσον, Μπέλσερ και Παραγιός!
enypnio
Jan 29 2007, 22:20
Edo psifisan tosoi ton Gkagka
Εκτός ο πιο... δημοφιλής
Επιμέλεια: Κώστας Σωτηρίου
Δημοσίευση: 29 Ιανουαρίου 2007 17:00
Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Γιάννης Γκαγκαλούδης σάρωσε στην ψηφοφορία του All Star Game –ξεπερνώντας κατά 5.029 ψήφους τον Δημήτρη Διαμαντίδη- αλλά δεν θα αγωνιστεί στη Λαμία, γιατί η ΑΕΚ δεν ενημέρωσε τον ΕΣΑΚΕ σχετικά με την πρόοδο της αποθεραπείας του.
"Εχω σκάσει από τη στενοχώρια μου!", δηλώνει στο SPORT 24 o πιο αγαπητός (βάσει ψήφων) παίκτης της Α1…
Ο Γκαγκαλούδης απέσπασε 12.750 ψήφους, ενώ οι τρεις αθλητές που ξεπέρασαν τις 5.000 ψήφους, ο Διαμαντίδης, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, πήραν 7.731, 7.381 και 7.263 αντίστοιχα.
Στις 15 Ιανουαρίου, την παραμονή του τελευταίου αγώνα της κανονικής περιόδου του Uleb Cup μεταξύ Λιέτουβος Ρίτας – ΑΕΚ, ο γκαρντ της Ενωσης τραυματίστηκε στην προπόνηση σε μια σύγκρουση με τον Μάκη Νικολαϊδη και η διάγνωση έδειξε ρογμώδες κάταγμα στον αντίχειρα του δεξιού χεριού του.
Τότε οι ιατροί είχαν υποστηρίξει ότι ο 28χρονος γκαρντ θα μπορούσε να αγωνιστεί έπειτα από 20 ημέρες, συνεπώς την ημέρα διεξαγωγής του 15 ου All Star Game θα έχουν συμπληρωθεί ακριβώς 21 ημέρες από την άτυχη στιγμή στο Βίλνιους. Την Τετάρτη (31/1) ο Γκαγκαλούδης αρχίζει τις προπονήσεις και μέχρι να τον ειδοποιήσει το SPORT 24 για την πρωτιά και για το γεγονός ότι το όνομά του δεν υπήρχε στο ρόστερ των Ελλήνων παικτών, ο ίδιος θεωρούσε σίγουρη τη συμμετοχή του στη Λαμία.
"Δεν είναι δυνατόν!", ήταν η αντίδραση του Γκαγκαλούδη, ο οποίος επικοινώνησε με τη διοργανώτρια αρχή και οι υπεύθυνοι τον ενημέρωσαν ότι ο σύλλογός του δεν είχε ειδοποιήσει κανέναν ότι την Τετάρτη αρχίζει προπονήσεις και ότι την Κυριακή θα μπορούσε να είναι έτοιμος για τον αγώνα Ελλήνων - Ξένων. Ενδεχομένως, όχι για να αγωνιστεί 35 λεπτά και να αναδειχθεί MVP, αλλά τουλάχιστον να συμμετάσχει για λίγα λεπτά ικανοποιώντας –αν μη τι άλλο- τους χιλιάδες φίλων του μπάσκετ που τον τίμησαν με τις ψήφους τους.
"Τι να πω; Καλύτερα να μην ανοίξω το στόμα μου", ψέλλισε ο γκαρντ της ΑΕΚ, ο οποίος για δεύτερη συνεχή χρονιά υπερισχύει στη σχετική ψηφοφορία. "Είναι απίστευτο το ότι ξεπέρασα όπως μου λέτε τον Μήτσο (Διαμαντίδη) κατά 5.000 ψήφους.
Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη!", πρόλαβε να μας πει, ενώ επιχειρώντας να εξηγήσει τον αριθμό ψήφων που απέσπασε, υπέθεσε ότι "όλες αυτές οι ψήφοι δεν ήλθαν μόνο από την ΑΕΚ, αλλά και από τις άλλες ομάδες στις οποίες αγωνίστηκα. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει κόσμος που με αγαπάει και τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου"…
Τη θέση του Γκαγκαλούδη στην ομάδα των Ελλήνων πήρε ο γκαρντ του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλαμπόκης, ο οποίος κατέλαβε τη 13 η θέση με 3.196 ψήφους, ωστόσο αν ήθελε ο ΕΣΑΚΕ να είναι ακριβοδίκαιος και να αποκαταστήσει την "αδικία" εις βάρος του "Γκάγκα" θα μπορούσε να επιτρέψει… 13άδα. Στο κάτω κάτω, πρόκειται για All Star Game, δεν κρίνεται και κάνας τίτλος! Κατά συνέπεια η ελληνική ομάδα δεν κινδυνεύει με… πρόστιμο!
Αναλυτικά οι ψήφοι του κοινού:
Έλληνες
Όνομα Ομάδα Ψήφοι
Γιάννης Γκαγκαλούδης ΑΕΚ 12.750
Δημήτρης Διαμαντίδης Παναθηναϊκός 7.731
Φραγκίσκος Αλβέρτης Παναθηναϊκός 7.381
Σοφοκλής Σχορτσιανίτης Ολυμπιακός 7.263
Παναγιώτης Βασιλόπουλος Ολυμπιακός 5.864
Δήμος Ντικούδης Παναθηναϊκός 5.393
Κώστας Τσαρτσαρής Παναθηναϊκός 4.486
Γιάννης Μπουρούσης Ολυμπιακός 3.962
Μανώλης Παπαμακάριος Ολυμπιακός 3.603
Σάββας Ηλιάδης Άρης 3.533
Γιώργος Πρίντεζης Ολύμπια Λ. 3.513
Στράτος Περπέρογλου Πανιώνιος 3.450
Γιάννης Καλαμπόκης ΠΑΟΚ 3.196
Ξένοι
Όνομα Ομάδα Ψήφοι
Μάικ Μπατίστ Παναθηναϊκός 9.591
Ράιαν Στακ Ολυμπιακός 8.693
Αντρέ Χάτσον Πανιώνιος 5.220
Σάνι Μπετσίροβιτς Παναθηναϊκός 4.736
Άλεξ Άκερ Ολυμπιακός 4.651
Ραμούνας Σισκάουσκας Παναθηναϊκός 4.280
Βλάντο Σκεπάνοβιτς ΠΑΟΚ 3.881
Κένεντι Ουίνστον Παναθηναϊκός 3.711
Τζερεμάια Μάσεϊ Άρης 3.677
Ματ Ουόλς Ολύμπια Λ. 3.606
Μάικ Ουίλκινσον Άρης 3.598
Τζέισον Πάρκερ ΠΑΟΚ 3.565
Κίκι Κλαρκ Αιγάλεω 3.476
thrylos7
Jan 30 2007, 03:07
Αρχίσαμε...
Γιατί λειττουργούν όλα στην εντέλεια κάθε χρόνο;
Αρχίζω να ξενερώνω... Οι μισοί από τους διαγωνιζομένους στα καρφώματα ή στα τρίποντα όλο και κάτι θα βρουν ή θα πάθουν και δε θα συμμετάσχουν.
Το καλό είναι η ημερομηνία διεξαγωγής... Δεν ακολουθούν ευρωπαϊκά ματς, οπότε ας ελπίσουμε να δούμε κάτι παραπάνω από τα περσινά χάλια...
το συστημα ψηφοφοριας ειναι προφανως λαθος!απο το κοινο πρεπει να βγαινουν το πολυ 5-6 ανθρωποι.η βασικη πενταδα ας πουμε.απο εκει και περα οι υπολοιποι ας βγαινουν απο τους 14 προπονητες της α1.επισης δεν θα ηταν κακο να μπει ενα οριο στο ποσοι περνουν μερος απο καθε ομαδα!2 ελληνες και 2 ξενοι ας πουμε το πολυ!δεν εναι δυνατον οι μισοι απο τους παιχτες να ανηκουν σε δυο ομαδες!θα μου πεις οτι αυτες οι δυο ομαδες εχουν τους πιο καλους παιχτες!ομως δεν ειναι δυνατον να ειναι στην ομαδα των ελληνων ας πουμε να εχουμε 8 παιχτες απο τους 2 μεγαλους και να λειπουν παιχτες οπως ο πελεκανος ο κομματος και ο κυριτσης!στους ξενους οπως ηταν φυσιολογικο τα πραγματα ηταν πιο μοιρασμενα και λογικα!
ας κανουν επιτελους μια καλυτερη προσπαθεια!ετσι θα προωθησουν καλυτερα το αθλημα!
grigoris
Jan 30 2007, 23:53
Κλασικές καταστάσεις:¨΄Ελα μωρέ που θα το κάνουμε όπως το κάνουν οι βλαχοαμερικάνοι,θα μας πουν αυτοί το σωστό,λες και δεν ξέρουμε εμείς καλύτερα¨
Πάρτε τώρα βασικά Μεικτή Ελλήνων Ολυμπιακού και ΠΑΟ vs Μεικτή ξένων Ολυμπιακού και ΠΑΟ (με κάτι προσθήκες από διάφορα λιμά)!!!
Α ρε Έλληνα αθάνατε!!!!!!!!!!!!!
tsitum
Jan 31 2007, 18:12
Ξερει κανεις αν μπορουμε να δουμε τις ψηφους των επιλαχοντων για το all star κ απο που?
dizzy_fingers
Jan 31 2007, 23:02
Εδώ δίπλα στα ονόματα, γράφει τις ψήφους

.
Των επιλαχοντων θα ηθελα,δηλαδη των αμεσως επομενων σε ψηφους απο αυτους που βγηκαν για το all star.Αν κ δε νομιζω οτι υπαρχει καπου.Παντως θα ηταν πολυ ενδιαφερον να βλεπαμε ποιοι ειναι απο κατω
dizzy_fingers
Feb 1 2007, 02:57
Σόρρυ, δεν είχα καταλάβει το ερώτημά σου.

Δυστυχώς δε μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό.
NBAholic
Feb 1 2007, 03:12
Bάσει απόδοσης, ο Καλαμπόκης άξιζε περισσότερες ψήφους από πολλούς στη λίστα. Με κορυφαίο των "πολλών" το Φράνκι, ο οποίος, βάσει απόδοσης, δεν ανήκει καν στους υποψηφίους Ολ Σταρ (δεύτερη τρομερή υπερτίμηση, μετά από την ανάδειξή του σε MVP της σεζόν-αν θυμάμαι καλά-πριν λίγα χρόνια, όταν και ήταν μόλις 6ος παίχτης του ΠΑΟ). Άλλωστε, όπως έχει ήδη ειπωθεί, τα κριτήρια είναι καθαρά οπαδικά-καμιά εντύπωση δε θα μου προκαλούσε το 30-35% των ψηφοφόρων να επέλεξε μόνο την πεντάδα του Παναθηναϊκού και άλλο τοσο την αντίστοιχη του Ολυμπιακού-,έστω κι αν πέραν 2-3 ομάδων, λίγες μπορούν να διαθέσουν έστω ένα σοβαρό υποψήφιο. Ή έστω, περίπου έτσι, γιατί αλλιώς δε θα μπορούσε ο Γκαγκαλούδης να λάβει τόσες ψήφους (δεν περίμενα φυσικά την πρωτιά, ιδίως από έναν παίχτη που αγωνίζεται σε μια ομάδα την οποία οι οπαδοί της τιμούν με την απουσία τους).
Έκπληξη για εμένα η απουσία του Πεν, ασχέτως του ότι δεν είναι αυτός που πολλοί θα περίμεναν.
2ος ο Στακ. Οι μισές ψήφοι σίγουρα θα προήλθαν από Θεσ/νίκης πλευρά.
Συμφωνω δυστηχως κι εγω με τους προλαλήσαντες!Δεν ειναι δυνατον να ειναι ο Αλβερτης και ο Παπαμακαριος στο All star game ρε παιδια και να λείπει ο Κυριτσης και ο Πελεκανος..!!ή και στους ξενους να ειναι ο Σισκαουσκας και ο Μπετσι και να λέιπουν παιχτες οπως ο Λι,ο Ουασινγκτον και ο Αντερσον!

Μα 7 παιχτες του Παο???
Οι υποψηφιοι για τον διαγωνισμο καρφωματων ευτυχως είναι πολυ καλοί!Αν συμμετασχουν όλοι μαλλον θα δουμε επιτελους εναν καλο διαγωνισμο!
Οι επιλογες στα τρίποντα κακες κατα τη γνωμη μου! Μαλλον..τωρα που τις ξαναβλέπω..Αν στη θεση του Μπετσιροβιτς -που ΔΕΝ ειναι σουτερ 3ποντων!- ήταν ο Ντομερκαντ, μια χαρα θα ήταν!
all star game η χωρα των ευκαιριων.Ευκαιρια να βαλει ποντο ο μπελσερ.Στο διαγωνισμο καρφωματων φυσικα.Αν βεβαια την βαλει στο καλαθι.Α ρε να ειχε αλλο ξενο η ολυμπια...
Dimitra
Feb 1 2007, 09:32
Κι εγώ Παναθηναϊκός είμαι αλλά.... Αλβέρτης;;; Για όνομα του Θεού!
Εντάξει τον σέβομαι σαν αρχηγό μας αλλά... ήμαρτον!!!!
Πάντως εγώ ψήφισα και Πελεκάνο και Κόμματο και λυπήθηκα που δεν θα είναι στο All Star Game
XANIA74
Feb 3 2007, 13:36
o klark sto xalaro sta triponta kai sta karfomata acker

gia phte kai esys th gnomh sas
enypnio
Feb 3 2007, 13:59
κοιτάχτε άμα πάτε στο ΟΑΚΑ και περαστικοί 2 παίχτες αποθεώνουν τον Αλβέρτη και το Διαμαντίδη ε αυτούς πήγαν και ψήφισαν
επίσης οπαδοί είναι θέλουν να δουν τον Φράνκι να παίζει λίγο μπάσκετ ... γιατί στον Παναθηναικό δεν προβλέπετε χρόνος για πάρτη του
Green Warrior
Feb 3 2007, 14:05
Σκεπάνοβιτς και Ταπούτος θα κάνουν την έκπληξη
ε ο κλαρκ δεν ειναι και τοσο καλος σουτερ,το καλο του σημειο ειναι η το μπασιμο...δεν τον βλεπω να κερδιζει,τον σακοτα βλεπω και ο σπανος του ΑΓΟΡ ειναι καλος!!!!
thrylos7
Feb 3 2007, 15:00
Τους μικρούς θα τους δείξει σήμερα; Πείτε ναι...
NBAholic
Feb 3 2007, 15:43
Δε θα σου πω τη μαγική λέξη, αλλά θα τους δείξει.
Δεν ξέρω κατά πόσο θα με εμπνεύσει ο αγώνας. Η εξέλιξη των αγώνων αυτών είναι καλή, αλλά πολλές φορές λείπει η φαντασία και η διάθεση για θέαμα, κάτι που παρατηρείται πλέον και στο αντρικό Ολ Σταρ Γκέιμ. It's a coach' game, βλέπετε, και το ίδιο κινδυνεύει να γίνει και το Ολ Σταρ Γκέιμ. Κάτι τέτοιοι λόγοι είναι που διατηρούν το φανατικό πυρήνα των φίλων του ΝΒΑ, όσο κι αν πέσει το συνολικό επίπεδο.
thrylos7
Feb 3 2007, 15:50
Στις 16:00 μάλιστα και όχι στις 17:00 (να' ναι καλά η κερκίδα του Σαββάτου).
Δεν έχω παρακολουθήσει πολλές φορές αυτό τον αγώνα. Διάθεση για θέαμα δεν ξέρω αν υπάρχει, αλλά πιστεύω ότι διάθεση γενικότερα θα υπάρχει, πράγμα που πολλές φορές δεν έχουν οι μεγαλύτεροι.
Περισσότερο ατομικά θέλω να δω τους παίκτες...
Εντάξει, δε νομίζω ότι αυτός είναι σημαντικός λόγος που οι οπαδοί του ΝΒΑ μένουν σταθεροί... Ούτε βέβαια αν γινόταν ένα εξόχως θεαματικό All Star θα ίσχυε το αντίθετο, ν' αλλάξουν δηλαδή τις προτιμήσεις τους.
που δειχνει τον αγωνα των μικρων?
και που το αντρικο αυριο? δεν το βρισκω πουθενα...
NBAholic
Feb 3 2007, 17:07
Στην ΕΤ1. Μάλλον θα έπεσες πάνω στα διαφημιστικά του ημιχρόνου.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.