Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ 2007-08 2ος ομιλος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
S30
QUOTE(loufer @ Mar 14 2008, 07:46 ) *
Καλημέρα σε όλους τους φίλους του forum.
Μάθατε το πως καταφέραμε και χάσαμε από τον taper και τους 2 φίλους από το Κουκάκι...
47'' πριν τη λήξη, 49-55 το σκορ, καταφέρνουμε και κάνουμε 0/6 βολές.Ιδανικοί αυτόχειρες. Σαν αρχηγός πάντα θα στηρίζω τους συμπαίκτες μου, και είμαι υπερήφανος για την προσπάθειά τους, όλα αυτά είναι μέσα στην ομορφιά του αθλήματος.
Θα αναφερθώ στους 2 διαιτητές της αναμέτρησης (ΝΑΝΟΥΡΗΣ - ΓΡΙΒΑ), και στους 2 χρονομετρητές (ΔΙΚΑΙΟΥΛΑΚΟΥ -ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ 24'').
Μπορεί κάποιος από τα παιδιά του forum να μου εξηγήσει πως γίνεται με 4.8'' πριν τη λήξη, χάνοντας τη βολή, rebound ακριβώς κάτω από το καλάθι από τον Αποστόλου, 4 με 5 τρίπλες υπό πίεση ως τη σέντρα, στη σέντρα του γίνεται (κακώς βέβαια) double team, σηκώνεται στον αέρα, κάνει πάσα στο Νο12 που βρίσκεται έξω από το τρίποντο, κάνει 1 με 2 τρίπλες και βάζει το μπάσιμο. Συγγνώμη για τους φίλους από το Κουκάκι, δεν έχω κάτι με τα παιδιά, αλλά αυτό δεν γίνεται να συμβεί σε τόσο χρονικό διάστημα, ειλικρινά.
Πάμε τώρα στα ΛΑΜΟΓΙΑ-ΚΟΤΕΣ τους διαιτητές (να τους χαίρεσαι κ. Βιδάλη). Επικρατεί μια αναταραχή στο γήπεδο, απομακρύνουν τις ομάδες στους πάγκους, κάνουν μια μίνι σύσκεψη (εδώ γελάμε) με τη γραμματεία, και δίνουν το ματσάκι στο Κουκάκι. Στο μεταξύ η ΔΙΚΑΟΥΛΑΚΟΥ και ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ που χειριζόταν το χρονόμετρο είναι κάτασπροι.
Πάω για ένσταση στα αποδυτήρια και η ΓΡΙΒΑ μου λέει εμμέσως ότι δεν έχει νόημα και να κάνω ένσταση, η ΔΙΚΑΙΟΥΛΑΚΟΥ στο μεταξύ εξαφανισμένη, την είχε κάνει με ελαφρά...
Αισθάνομαι αποτροπιασμό και αγανάκτηση που υπάρχουν διαιτητές αυτού του είδους, καλά η ΓΡΙΒΑ είναι γυναίκα, ο ΝΑΝΟΥΡΗΣ που φοράει παντελόνια δε ντρέπεται?
Υπάρχει και κάποιος από γραμματεία της ΕΣΚΑ ως moderator του forum αν δεν κάνω λάθος, ας ρωτήσει τους συναδέλφους τους για το χθεσινή τους πράξη.
Στην τελική συγχαρητήρια στο Κουκάκι για τη νίκη τους, τα παιδιά είναι μια χαρά.
Υ.Γ. 1: Πείτε στο συμπαίκτη σας το Σταματόπουλο ότι παίζει πολύ βρώμικα, δεν είναι ανάγκη να χτυπάει στην ευαίσθητη περιοχή όταν σηκώνομαι να σουτάρω.
Υ.Γ. 2: Για να γελάσουμε, μερικά ευτράπελα της ΓΡΙΒΑ... επιθετικό rebound δικό μου, κόψιμο συμπαίκτη μου και καλάθι, σφύριγμα 3'' , μέχρι και τα διχτάκια γέλασαν. Σουτ παίκτη από το Κουκάκι, άμυνα δική μου, πέφτει κάτω φωνάζοντας και κάνοντας ηλεκτρικό πέσιμο, λέω στη ΓΡΙΒΑ μετά ότι αυτό είναι τεχνική, μου απαντάει ότι έχω δίκιο και ότι θα το έχει υπόψη της (δεν γίνεται να ασχοληθεί με κάτι άλλο η τύπισσα, πλέξιμο, μανικιούρ-πεντικιούρ?)
Υ.Γ. 3 : Συνεχείς φωνές από το Κουκάκι, συναγωνίζοντια επάξια την Πεύκη σε αυτό τον τομέα.

Καταγγέλω Λούφερ...

Το αμυντικό ριμπάουντ (κάποιοι λένε στο ύψος της στεφάνης) το πήρε το Νο7 κι η μπάλα πήγε αμέσως με πάσα στο κέντρο κι από εκεί με μια ντρίμπλα και πάσα στο τρίποντο.

Κράζεται περισσότερο από ότι πρέπει τους διαιτητές. Να θυμίσω τη φάση των τελευταίων δευτερολέπτων κατά την οποία η μπάλα βγήκε άουτ μετά από δική μας πίεση. Ήταν καθαρή φάση νομίζω υπέρ μας. Η διαιτητής έκανε μάλιστα νόημα (να πάει η μπάλα σε μας), αλλά το έδωσε ανάποδα (το παραδέχτηκε αν θυμάσαι και στο δωμάτιο που έγινε η ένσταση). Οπότε θα μπορούσαν να δώσουν αυτό λόγω έδρας. Το αποτέλεσμα δεν κρίθηκε από τους διαιτητές.

Είχατε 0/6 βολές. Γίνονται κι αυτά. Έχει γίνει σε μας. Και θα ξαναγίνει (υπέρ και κατά). Έτσι είναι το μπάσκετ.

Έκανες ένα σχόλιο για Άγιο Κοσμά. Έχεις δίκιο ότι είμαστε ομάδα μες στη μανούρα, αλλά οι δύο παίκτες που παίζουν και Άγιο Κοσμό και Κουκάκι είναι οι μόνοι που στο "ανεξάρτητο" δεν έχουν δημιουργήσει πρόβλημα. Οπότε το σχόλιο ήταν μάλλον άκυρο.

ΥΓ. Έκανες καλό παιχνίδι.

ΥΓ2 Αν κι εκτιμώ ιδιαίτερα τον κόουτς σας (είστε μακράν της δεύτερης η πιο δουλεμένη ομάδα από άποψη τακτικής - με άλλα λόγια ξέρετε τι κάνετε στην άμυνα από την αρχή ως το τέλος), πιστεύω ότι έκανε πολλά λάθη.

ΥΓ3 Το περσινό ματς (59-55) δεν κρίθηκε και τόσο στο τέλος όπως είπες... Είχαμε +9 από το ημίχρονο.
ΣΤΕ
Για τον πολυσυζητημενο αγωνα με το Κουκακι.Ενα ωραιο παιχνιδι απο αποψη δυναμης και πιεσης με δραματικο φιναλε.Πολυ καλη προσπαθεια και αξιζουν συγχαρητηρια οι συμπαικτες μου μια και ειμασταν μπροστα απο τα μεσα του τριτου 10΄΄ και μεχρι να γινει η ανατροπη στα τελευταια δευτερολεπτα.Κριμα γτ πιστευω οτι ετσι οπως πηγε τ παιχνιδι αξιζαμε τη νικη.Τεσπα τωρα κοιταμε το επομενο παιχνιδι... icon_wave.gif smiley.gif
Johnny
Αυτο που εχω να πω ειναι οτι καθε εβδομαδα ειμαι μεσα στους πρωτους book οποτε αποδεικνυω οτι ξερω πολλα κιλα μπασκετ.....εμενα προσωπικα βλεποντας χθες την Εφοα μου αρεσε πολυ σαν ομαδα...ειναι μια ομαδα πληρης σε ολες τις θεσεις και πιστευω οτι οντως εχει το πιο καλο υλικο της κατηγοριας.....εχει ενδιαφερον η υποθεση ανοδος γιατι απο την μια ειναι μια πληρης ομαδα(ΕΦΟΑ) και απο την αλλη μια πολυ σκληροτραχηλη οπως το Κουκακι....ΒILL KLONATOS 77.gif 77.gif 77.gif
Stelios11
QUOTE(to 10 to kalo @ Mar 14 2008, 10:46 ) *
καλημέρα σε όλους,

....συγγνώμη που διακόπτω την αντιπαράθεση των παιδιών από το Γέρακα και το Κουκάκι.

...ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ - ΟΦΗ -2 (δεν θυμάμαι σκορ)

...ή ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος ή εμεις είμασταν κάκιστοι. Μάλλον το δεύτερο. Θα αναφερθώ λίγο στους συμπαίχτες μου. Πραγματικά (όσο εγωιστικό και αν ελιναι αυτό) λυπάμαι για λογαριασμό τους. Αν περιμένουν από 1-2 30άρηδες με (κυριολέκτικα) ένα πόδι, και αναφέρομαι σε μένα τώρα, να πάρουν τα ματσάκια ε τότε είναι γελασμένοι. Δυστυχώς τα παιδιά αυτά δεν έχουν καθόλου ψυχή μέσα τους. Καθόλου. Και ας βγει κ ο Θύμιος να με διαψεύση αν λέω ψέματα. Δυστυχώς οι παλιές εποχές που το σαλούν ήταν κυριολεκτικά γκέτο έχουν περάσει. Και δυστυχώς οι τωρινοί είναι απλά σκιές των πολύ καλών παιχτών που πέρασαν από την Ολυμπιάδα. Εγώ το χατήρι δεν τους το κάνω άλλο. Εγώ δεν θα βγάλω άλλο την ψυχή μου για ένα μάτσο παιδάκια που δεν παίζουν με καρδιά.

...Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ και σε όλα τα παιδιά. Στέλιο συγχαρητήρια για την καλή σου απόδοση. Χαίρομαι επίσης που είδα μια νεανική ομάδα με πολύ καλούς παίχτες να παίζουν έτσι. Και πες ένα συγγνώμη και πάλι στο Νο 6 για την γκρίνια μου. Καλώς ή κακός έτσι είμαι. smile.gif

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου....Μόνο εσύ πάλευες μες στο γήπεδο και αν δεν κάνω λάθος το 14..... wink.gif
Και από ότι μου είπες είσαι και τραυματίας στον αχίλλειο.....σου αξιζουν συγχαρητήρια 41.gif 41.gif ,γιατί κάποιοι άλλοι θα τα παράταγαν στην θέση σου...Αυτό πάει να πει ότι το αγαπάς το άθλημα..... 77.gif 77.gif 77.gif

Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια,αλλά εμείς ακόμα παλεόυμε για την σωτηρία μας και ότι βγει..... 69.gif 69.gif
Θα του το πω,αν και δεν νομίζω να παραξηγήθηκε....και αυτός έτσι είναι μες στο παιχνίδι!!!!!!

Υ.Γ. Πάντως έχετε καλύτερη ομάδα από κάποιες άλλες,δεν θέλω να πω ονόματα....... rolleyes.gif rolleyes.gif

Καλή συνέχεια στο "10 to kalo" 77.gif
bomper
QUOTE(Johnny @ Mar 14 2008, 18:36 ) *
Αυτο που εχω να πω ειναι οτι καθε εβδομαδα ειμαι μεσα στους πρωτους book οποτε αποδεικνυω οτι ξερω πολλα κιλα μπασκετ.....εμενα προσωπικα βλεποντας χθες την Εφοα μου αρεσε πολυ σαν ομαδα...ειναι μια ομαδα πληρης σε ολες τις θεσεις και πιστευω οτι οντως εχει το πιο καλο υλικο της κατηγοριας.....εχει ενδιαφερον η υποθεση ανοδος γιατι απο την μια ειναι μια πληρης ομαδα(ΕΦΟΑ) και απο την αλλη μια πολυ σκληροτραχηλη οπως το Κουκακι....ΒILL KLONATOS 77.gif 77.gif 77.gif

εσυ εισαι ο γιαννης απο παλατιανη;;με το νουμερο πεντε;σε εχω δει και δν μ αρεσες ετσι οπως επαιζες;;
Johnny
QUOTE(bomper @ Mar 14 2008, 18:44 ) *
εσυ εισαι ο γιαννης απο παλατιανη;;με το νουμερο πεντε;σε εχω δει και δν μ αρεσες ετσι οπως επαιζες;;

οχι το 9 φοραω εγω....ξερω ποιος εισαι...ειναι 2 παλικαρια που ερχονται σε καθε αγωνα της Παλατιανης και στα οποια και να βαλεις μια μπαλα μπασκετ σε ενα τηγανι στους 180βαθμους δεν προκειται να την μυρισουν....ο ενας ερχεται με σκουφακι και ο αλλος με κρανος γιατι ειναι κοτοπουλο...ποιος απο τους 2 εισαι???ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ Η ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ BOMBER
Liveris
QUOTE(tripontopirounas @ Mar 14 2008, 12:27 ) *
Επειδή καταντάει λίγο αστείο όλο αυτό....Δύο πραγματάκια...

α) Αν διαβάσετε λίγο πιο πίσω θα δείτε ότι μαζί με τον ταπέρ και το λούφερ βάλαμε χέρι στο φίλο Κάτσο που σας έλεγε Κουκλάκι, και σας θεωρούμε μια πολύ καλοδουλεμένη ομάδα...Προσωπικά θα πω ότι μου αρέσει πολύ πως αν και πέρισυ κυνηγούσαμε μαζί τη σωτηρία, φέτος με την ίδια ομάδα πάτε για άνοδο, που δείχνει πόσο μετράει να είσαι ομάδα χωρίς προσθήκες και λεφτά....Όλα αυτά λοιπόν που γράφονται εκατέρωθεν, ας μου επιτραπεί είναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ! (Β ΕΣΚΑ ήμαστε μάγκες)

β) Παρολίγον να βάλω μπλούζα Κουκάκι χθες, με 0/4 στα 20 δεύτερα...!!!

γ) Στεφ.....έχεις θέση για άσσο στη Γ??? Ψήνομαι τρελά!

Εντάξει αρκετά η αντιπαράθεση μέσω forum, άλλωστε ένα παιχνίδι που ανήκει ήδη στο παρελθόν ήτανε...

α) Φίλε τριποντοπιρούνα, χαίρομαι που μου δίνεις την ευκαιρία με το σχόλιό σου να πω δυο πραγματάκια σχετικά...Επειδή ήμουν ο πρώτος από το Κουκάκι που μπήκε στην παρέα του forum με αφορμή κάποια σχόλια και κάποια υπονοούμενα του katso για την ομάδα μας (βλ. Κουκλάκι), ομολογώ ότι είχα αρχικά πειραχτεί από τους χαρακτηρισμούς.Επίσης με ανακούφιση είδα τότε εσένα και τον taper να παίρνουν θέση. Δεν είπε κανείς να μην κάνουμε πλάκα μεταξύ μας, και ίσα ίσα που πολλά παιδιά εδώ μέσα αυτοσαρκάζονται.Αυτό είναι θεμιτό. Το θέμα είναι ότι όταν υπάρχουν γενικεύσεις για ομάδες ή περιοχές πολλοί είναι αυτοί, που επειδή δεν ξέρουν το ύφος του forum, μπορεί να πάρουν τα πράγματα κάπως στραβά. Για να το κλείνουμε λοιπόν, σου λέω ότι δεν συμμερίζομαι τον χαρακτηρισμό (Ορτύκια), αν και γνωρίζοντας το φίλο pain ξέρω ότι τον έγραψε για πλάκα. Απλά κλείνοντας να πω σε εσένα και τα παιδιά του Γέρακα ότι αυτή η ένταση που υπήρξε, ίσως να οφείλεται στο ότι τον τελευταίο καιρό ακούμε συνέχεια σχόλια για την ομάδα μας και το κατά πόσο δίκαια ή άδικα διεκδικεί την άνοδο, και ξέρεις μετά κάπου σου βγαίνει και ξεσπάς...δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με κανέναν peace.gif
β) Για το 0/4 ισχύει αυτό που είπε και ο φίλος S30 προηγούμενα...αυτά συμβαίνουν στο μπάσκετ και στις καλύτερες οικογένειες!!Παιχνίδια όλοι μας έχουμε χάσει και κερδίσει κατ'αυτόν τον τρόπο.

Καλή συνέχεια!
BILL79
QUOTE(Johnny @ Mar 14 2008, 19:37 ) *
οχι το 9 φοραω εγω....ξερω ποιος εισαι...ειναι 2 παλικαρια που ερχονται σε καθε αγωνα της Παλατιανης και στα οποια και να βαλεις μια μπαλα μπασκετ σε ενα τηγανι στους 180βαθμους δεν προκειται να την μυρισουν....ο ενας ερχεται με σκουφακι και ο αλλος με κρανος γιατι ειναι κοτοπουλο...ποιος απο τους 2 εισαι???ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ Η ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ BOMBER

ποιο 9 ρε απατεωνα...το 5 φορας...johny πρεπει να ειναι ή ο αργυρης ο πεδουλακης ή ο λιβερης ο ανδριτσος

smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Johnny
QUOTE(BILL79 @ Mar 14 2008, 19:58 ) *
ποιο 9 ρε απατεωνα...το 5 φορας...johny πρεπει να ειναι ή ο αργυρης ο πεδουλακης ή ο λιβερης ο ανδριτσος
smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif

το 9 φοραω και οταν παιζουμε Ευρωλιγκα το 23....Σταγιας Ελευθεριος το λεει και το ονομα του ποτε δεν φυλακιζεται αυτος.....ΒILL KLONATOS 77.gif 77.gif 77.gif
BILL79
QUOTE(Johnny @ Mar 14 2008, 20:06 ) *
το 9 φοραω και οταν παιζουμε Ευρωλιγκα το 23....Σταγιας Ελευθεριος το λεει και το ονομα του ποτε δεν φυλακιζεται αυτος.....ΒILL KLONATOS 77.gif 77.gif 77.gif

αφου ρε απατεωνα εγω το φοραγα χτες το 9...ευρωλιγκα φορας το 99...στο nba φορας το 23 αφου σε αφησε ο jordan... wav.gif ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΒΙΑΡΗΣ wav.gif
antonof
Pepe σε ρώτησα για να αρχίσουμε να μαθαίνουμε οένας τον άλλον μέσα στο forum και να κάνουμε περισσότερο χαβαλε.Ήσουνα και συμπαίκτης με τον κολλητό μου πρόπερσι τον τζανετάκο.Πάντως εσείς έχετε πολύ καλούσ παίχτες .Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο άσχημα με τέτοιο υλικό.Μεγάλος παίχτης ο Ρέππας.Ο πιο καλός της κατηγορίας πιστεύω (περιφεριακός).Το παιχνίδι με το κουκάκι-γέρακα παιδιά τελείωσε.Ας ασχοληθούμε και με τα υπόλοιπα.
Υ.Γ Χαιρετίσματα φίλε νίκο από κουκάκι και περιμένε την γκέλα σου για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον και χαβαλέ...
Jabar
Αγιος Θωμάς ένας είναι ο παίκτης Σπύρος Γ. 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
Και υπήρξε και βοηθός προπονητή icon_wave.gif
10karo
......ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΕΟ......ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ........smile.gif smile.gif smile.gif
lebronjames
Γερακας-Βριλησσια=2
Peritri
Γρήγορα ταξιδεύουν τα νέα! 59-66 το τελικό σκορ εαν δεν κάνω λάθος.

Χάρηκα που σας είδα από κοντά taper, loufer, tripontomaxairopirouna smile.gif

Μπασκετικά και καθαρά τα παιδιά του Γέρακα.

Από taper περίμενα περισσότερες τάπες αν και μου είπε ότι δεν πήγε καλά χθες ενώ είχε καλό σερί εμφανίσεων (μάλλον δεν σου πάει να παίζεις Κυριακή οπότε αν έχεις πρόταση από Α1 ή Β΄εθνική του χρόνου να την απορρίψεις tongue.gif ). Να έχεις υπόψιν ότι το τάκλιν σου θα ανέβει στο youtube icon_drunk.gif

Από tripontokoutala περίμενα να σουτάρει περισσότερα τρίποντα. Δεν έπαιξε και πάρα πολύ αλλά τον θυμόμουν πιο απειλητικό από το 1ο ματς.

Ο loufer ήταν ο καλύτερος σας παίκτης και από ότι έχω καταλάβει ο πιο σταθερός σε απόδοση. Ειδικά αυτό το curl που κάνει δύσκολα αντιμετωπίζεται, αστραπή ο άτιμος.

Από τους υπόλοιπους περίμενα καλύτερο τον Ζήση, στο 1ο ματς μας είχε δημιουργήσει προβλήματα ενώ ο Πανταζής (αν τον λέω σωστά το πλέι) ήταν καλός.

Για το άλλο παλικάρι που με χτύπαγε εκτός/εντός φάσεων δεν θα πω τίποτα αφού όταν τον ρώτησα εαν είναι τρελός μου απάντησε ''ναι'', οπότε πάω πάσο.

Από εμάς ο Σγούριτς ήταν 1ος σκόρερ από ότι μου είπε και ο taper στο τέλος του ματς! Όσο μεγαλώνει τόσο καλύτερος γίνεται αυτός ο ταχύς, ευκίνητος, ντριμπλέρ ψηλός, ο Μίντλετον της Β' ΕΣΚΑ!

Αγωνιστήκαμε χωρίς τον Γιαννακόπουλο [/koukaki mode on] που σύμφωνα με το eskabasket.gr είναι ο 4ος καλύτερος παίκτης της κατηγορίας! [/koukaki mode off]

Τώρα που είπα Κουκάκι, κάποιος ήταν στην εξέδρα από τη συγκεκριμένη ομάδα, πράγμα λογικό, αλλά μου μετέφεραν ότι έκανε υποδείξεις μπασκετικού περιεχομένου κάτι που δεν το πολυκατάλαβα...
taper
συγχαρητήρια στα βριλήσια
sad.gif sad.gif sad.gif εμεισ κάναμε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις μας και βρισκόμαστε πλέον σε αγωνιστική κοιλια.
ξαναγύρισα στις παλιές καλές εμφανίσεις μου smiley.gif και βοήθησα πολύ την αντίπαλη ομάδα και όπως λέει και ο peritri( πολύ καλή εμφάνιση σε όλες τις θέσεις) μάλλον ποδόσφαιρο έπαιζα(εκπληκτικό τακλιν σε αντίπαλο παίχτη που δεν χρεώθηκε ούτε φάουλ.)

επιβάλλω σιωπηρη αποχή στον εαυτό μου για 2-3 εβδομάδες γιατί το πολύ το λέγε λέγε το βαριέται και ο παπάς smiley.gif

πλέον ομάδα χωρίς στόχους δυστυχώς( σωθήκαμε, και η θέση που μας βλέπω είναι μεταξυ 7-10)
tripontopirounas
Στεφ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

Ο ξάδερφός σου Peri βέβαια φρόντισε μία μέρα μετά να μας πικράνει...Πολυ πιο καλός από το πρώτο παιχνίδι.και επιτέλους είδα παίκτη να κάνει fade away σουτ και να το βάζει!!

Μπράβο στα Βριλήσσια, που από ότι φαίνεται δεν μας "ταιριάζει σαν ομάδα"!

Τάπερ, άσε την αποχή και ξεκίνα να γράφεις....(πρέπει να κερδίσουμε τον πρώτο όμιλο σε σελίδες....)
loufer
Τραγική εμφάνιση η χθεσινή, δικαιότατη η νίκη των Βριλλησίων πέρα ως πέρα, πρώτος σκόρερ από την ομάδα τους ο Peritri με 16 πόντους και πάρα πολύ καλές προσπάθειες, με κορυφαία ένα fade away σουτ στη ΜΟΥΡΗ του taper.
Δεν είμαστε και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση μετά τις 2 σερί ήττες, και ακολουθεί και ίσως το δυσκολότερο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στην Κερατέα...Ελπίζω σε μια αξιοπρεπή εμφάνιση.

Πλεόν προσωπικά παρακαλάω να παίζουμε τα παιχνίδια μας εκτός, δε μπορώ να καταλάβω την ψυχολογία κάποιων που έρχονται στο γήπεδο για να μας αποδοκιμάσουν επειδή δεν παίζουμε καλά, πρέπει να είμαστε η μοναδική ομάδα στην ΕΣΚΑ, που όταν παίζουμε στο Γέρακα είναι σαν να παίζουμε αντίπαλοι στο Αμπντί Ιπεκτσί (συγγνώμη ρε παιδιά που χάνουμε τα σουτ, δε θα ξαναγίνει)...
Peritri
Thanks για τα καλά σας λόγια.

Πάντως, loufer, είχατε τουλάχιστον λίγο κόσμο, μία ντουντούκα, κάτι ρε παιδί μου που να δείχνει ότι παίζετε εντός ενώ εμείς πρέπει να έχουμε την πιο παγωμένη έδρα της Β' ΕΣΚΑ και με τη λιγότερη προσέλευση θεατών. Ούτε όταν είμασταν μέσα στο ''κόλπο'' δεν μαζεύτηκαν ούτε 30 άτομα...

Καλή τύχη με Κερατέα, νομίζω ότι θα είναι αμφίρροπο ματς. Μπορεί η Κερατέα να έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες αλλά είναι λίγα παιδιά και δεν έχει βάθος στο πάγκο οπότε νομίζω ότι κάποια στιγμή αυτό θα τους κοστίσει.
tripontopirounas
Peri...ερώτηση quiz εξωμπασκετική....είναι Βριλλήσια ή Βριλήσσια???

Στο Γοογκλ(!!) νομίζω βγάζει με δύο σίγμα!

(όχι τπτ άλλο...αλλά να ξέρουμε από ποιόν χάσαμε δλδ...smile.gif
loufer
QUOTE(tripontopirounas @ Mar 17 2008, 14:42 ) *

Έκανες με διαφορά την πιο άκυρη ερώτηση στις 2389 σελίδες που έχει το Basketforum.
Πρέπει να σου γίνει απονομή της κοτσάνας όλων των εποχών...

Υ.Γ. : Και να καταλάβετε ότι ήταν δόκιμος στο στρατό, τι ρώταγες ρε τους φαντάρους? (Ρε Μπεχλιβανίδη, πως γράφεται το όνομά σου, με ι η ή με ι ι ? ) Ε Λ Ε Ο Σ
emekas
smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
emekas
QUOTE(tripontopirounas @ Mar 17 2008, 14:42 ) *

http://www.wikipedia.gr/%CE%B2/%CF%81/%CE%....B3.CE.AF.CE.B1

περιεχει την ετυμολογια καθως και οτι αλλα πληροφορια χρειαζεσαι!!!! smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Peritri
QUOTE(tripontopirounas @ Mar 17 2008, 16:42 ) *

Χαχαχα, κορυφή ο tripontopirounas.

Βριλήσσια γράφει στην εμφάνιση μου, άρα έτσι θα είναι tongue.gif

Taper, άσε τις βλακείες περί αποχής. Βάζω στοίχημα ότι με νίκη εναντίον Κερατέας θα αρχίσεις τα γνωστά θεϊκά σου ποστ icon_drunk.gif
loufer
QUOTE(Peritri @ Mar 17 2008, 15:38 ) *
Χαχαχα, κορυφή ο tripontopirounas.

Βριλήσσια γράφει στην εμφάνιση μου, άρα έτσι θα είναι tongue.gif

Taper, άσε τις βλακείες περί αποχής. Βάζω στοίχημα ότι με νίκη εναντίον Κερατέας θα αρχίσεις τα γνωστά θεϊκά σου ποστ icon_drunk.gif

Και για να συνεχίσω την εύλογη απορία του συμπαίκτη μου (μετά απορείς γιατί δεν κερδίζουμε ρε Peri) , όταν παίζετε ευρωλίγκα πως το γράφετε στα αγγλικά?????????????
Peritri
Vrilstraight icon_drunk.gif
tripontopirounas
Αγαπητέ Λούφερ....ήταν το δικό σου ορθογραφικό ατόπημα που με έβαλε σε σκέψεις...γι αυτό μην λες πολλά και διόρθωσε τα post σου...

( η Κερατέα όλα με "ε" έτσι....? )
pagkitis4ever
QUOTE(pepe @ Mar 14 2008, 00:27 ) *
να κανω μια παρατηρηση??αφου η Εφοα δεν ειναι γι'αυτην την κατηγορια,και ουτε περσι ηταν γιατι επεσε,μηπως να φτιαξουμε μια αλλη κατηγορια μεταξυ Α και Β και να την βαλουμε εκει??π.χ. Α-Β Εσκα,ή -Α Εσκα...

Φιλε πεπε σε ποια ομαδα εισαι?ειμαι ελαχιστο καιρο στο forum και δεν εχω παρακολουθησει τις συζητησεις σου.ξερεις μηπως που παιζει και ο antonof?
antonof
φίλε pagkitis4ever παίζω στην ΕΦΟΑ.Εσύ που παίζεισ???Μπράβο στα βριλήσσια αυτή η νίκη τους κρατάει στο κόλπο.
Peritri
Μπα, όχι, αδιάφοροι είμαστε με την έννοια ότι ο μόνος στόχος μας είναι να παίζουμε καλό μπασκετ και να το ευχαριστιόμαστε. Δεν υπάρχει κόλπο πλέον.
S30
QUOTE(Peritri @ Mar 17 2008, 08:58 ) *
Γρήγορα ταξιδεύουν τα νέα! 59-66 το τελικό σκορ εαν δεν κάνω λάθος.

Χάρηκα που σας είδα από κοντά taper, loufer, tripontomaxairopirouna smile.gif

Μπασκετικά και καθαρά τα παιδιά του Γέρακα.

Από taper περίμενα περισσότερες τάπες αν και μου είπε ότι δεν πήγε καλά χθες ενώ είχε καλό σερί εμφανίσεων (μάλλον δεν σου πάει να παίζεις Κυριακή οπότε αν έχεις πρόταση από Α1 ή Β΄εθνική του χρόνου να την απορρίψεις tongue.gif ). Να έχεις υπόψιν ότι το τάκλιν σου θα ανέβει στο youtube icon_drunk.gif

Από tripontokoutala περίμενα να σουτάρει περισσότερα τρίποντα. Δεν έπαιξε και πάρα πολύ αλλά τον θυμόμουν πιο απειλητικό από το 1ο ματς.

Ο loufer ήταν ο καλύτερος σας παίκτης και από ότι έχω καταλάβει ο πιο σταθερός σε απόδοση. Ειδικά αυτό το curl που κάνει δύσκολα αντιμετωπίζεται, αστραπή ο άτιμος.

Από τους υπόλοιπους περίμενα καλύτερο τον Ζήση, στο 1ο ματς μας είχε δημιουργήσει προβλήματα ενώ ο Πανταζής (αν τον λέω σωστά το πλέι) ήταν καλός.

Για το άλλο παλικάρι που με χτύπαγε εκτός/εντός φάσεων δεν θα πω τίποτα αφού όταν τον ρώτησα εαν είναι τρελός μου απάντησε ''ναι'', οπότε πάω πάσο.

Από εμάς ο Σγούριτς ήταν 1ος σκόρερ από ότι μου είπε και ο taper στο τέλος του ματς! Όσο μεγαλώνει τόσο καλύτερος γίνεται αυτός ο ταχύς, ευκίνητος, ντριμπλέρ ψηλός, ο Μίντλετον της Β' ΕΣΚΑ!

Αγωνιστήκαμε χωρίς τον Γιαννακόπουλο [/koukaki mode on] που σύμφωνα με το eskabasket.gr είναι ο 4ος καλύτερος παίκτης της κατηγορίας! [/koukaki mode off]

Τώρα που είπα Κουκάκι, κάποιος ήταν στην εξέδρα από τη συγκεκριμένη ομάδα, πράγμα λογικό, αλλά μου μετέφεραν ότι έκανε υποδείξεις μπασκετικού περιεχομένου κάτι που δεν το πολυκατάλαβα...

Παίκτη... Κανείς από το Κουκάκι δεν ήρθε στο ματς Γέρακας-Βριλήσσια. Θέλαμε αλλά πέφτει μακριά ο Γέρακας. Οπότε σου απάντησα και τα περί υποδείξεων κτλ. Ρώτα και τον Λούφερ που μας ξέρει φατσικά.
Peritri
Έγινε...λάθος πληροφόρηση παίκτη, σόρρυ.
triponter
ρε ταπερ διαβασα το ποστ του φιλου petiri...

ρεεεεεεεεεεε ο Σγουριτς σε εκανε γιογιο και βγηκε πρωτος σκορερ...

αρε μεγαλε σγουριτς...ετσι να δινεις μαθηματα στα πιτσιρικια..

ΤΑΠΕΡΑΚΟ περνα μια απο την προπονηση να σου δειξω εκτος του πως να σουταρεις τριποντα, επισης πως να παιζεις και αμυνα....

νουμεροοοοοοοοοοοοοοοοοοο............

Υ.Γ. φερε και τον Λουφερ μαζι...εχει αγωνες στιβου..αν θυμαμαι καλα ειναι καλος τριπλουνιστας...

Τον πανταζακο μην τον πιανετε στον στομα σας θα μου τον χαλασετε....
loufer
QUOTE(triponter @ Mar 19 2008, 00:32 ) *
ρε ταπερ διαβασα το ποστ του φιλου petiri...

ρεεεεεεεεεεε ο Σγουριτς σε εκανε γιογιο και βγηκε πρωτος σκορερ...

αρε μεγαλε σγουριτς...ετσι να δινεις μαθηματα στα πιτσιρικια..

ΤΑΠΕΡΑΚΟ περνα μια απο την προπονηση να σου δειξω εκτος του πως να σουταρεις τριποντα, επισης πως να παιζεις και αμυνα....

νουμεροοοοοοοοοοοοοοοοοοο............

Υ.Γ. φερε και τον Λουφερ μαζι...εχει αγωνες στιβου..αν θυμαμαι καλα ειναι καλος τριπλουνιστας...

Τον πανταζακο μην τον πιανετε στον στομα σας θα μου τον χαλασετε....

Πάνε γράψε στο topic σου ρε, μην πατάς σε ξένα χωράφια... Από του χρόνου εδώ, μέχρι τότε κανόνιζε ραντεβού σε ταβέρνες...
Liveris
Επειδή βλέπω ότι έχει πέσει πολύ ησυχία θα τολμήσω να ανοίξω τον χορό των προβλέψεων γι' αυτήν την αγωνιστική...

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 2 (Λόγω εμπειρίας που αρκετές φορές υπερισχύει του νεανικού ενθουσιασμού)
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ 1 (Χωρίς δεύτερη σκέψη)
ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 1 (Ανεβασμένοι οι γηπεδούχοι μετά την νίκη τους την προηγούμενη βδομάδα και πλεόν μέσα για τα καλά στο παιχνίδι της παραμονής)
ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 1 (No comment...)
ΓΣ ΑΡΙΩΝ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1 (Δύσκολο παιχνίδι για τους γηπεδούχους γιατί ο ΟΦΗ έχει κίνητρο, όμως ο Αρίωνας παίζει καλά στο Μετς και επιπλέον οι απέναντι θα έχουν το άγχος)
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 1 (Μονόδρομος η νίκη για την Πεύκη)
ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 2 (Δύσκολος αντίπαλος για κάθε ομάδα στην έδρα του ο Γέρακας, σε κάμψη όμως μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα... η καρδιά λέει άσσο smile.gif , το μυαλό απ'την άλλη διπλό)
ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 2 (Δύσκολο και πάλι παιχνίδι όπως και την προηγούμενη βδομάδα, αλλά το πρόγραμμά μας παραμένει δύσκολο και στη συνέχεια οπότε...show must go on!)

Καλή αγωνιστική σε όλους!
emekas
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 1
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ 1
ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 1
ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 1
ΓΣ ΑΡΙΩΝ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 1
ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 2 (ελπιζω να το χασω!!!)
ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 2
Johnny
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 2
ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 2
ΓΣ ΑΡΙΩΝ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1
ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 2
BILL KLONATOS 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
Peritri
Έχω να δηλώσω ότι εαν ο taper δεν εμφανιστεί να δώσει προγνωστικά τότε δε θα δώσω ούτε και εγώ
taper
QUOTE(Peritri @ Mar 19 2008, 23:45 ) *
Έχω να δηλώσω ότι εαν ο taper δεν εμφανιστεί να δώσει προγνωστικά τότε δε θα δώσω ούτε και εγώ

επειδή με ζητάει ο λαός μου σπάω για λίγο τη σιωπή smiley.gif

ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1 tongue.gif tongue.gif
ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 1 w00t.gif
BILL KLONATOS 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
pepe
ας μη χαλασω το καλο μου σερι... 69.gif

ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 2 (με εχετε ριξει κουβα 3 φορες...)
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 2
ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 1(peritri κανονισε...)

αυτα...
BILL79
ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 1

wav.gif TAPER 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΒΙΑΡΗΣ wav.gif
kara9
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 1(τα πιτσιρίκια είναι δυνατά στην έδρα τους)
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 1(γιατι αμα χάσει χάνεται)
ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 2(αν κ με συμφέρει 1...ο γέρακας έχει πέσει τελευταία)
ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 1(Εφτασε η στιγμή να χάσει πιστεύω...έχουν πάρει πολλα μάτς στον πόντο...ελπίζω οχι κ αυτό smiley.gif )
Peritri
ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 2 (τζόνι το κανόνι και κλωνάτος ο αεράτος)
ΓΣ ΑΡΙΩΝ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2
ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1 (αν ο ταπέρ κάνει τάπες, ο τριποντοπιρούνας τρίποντα και ο λουφέρ κάνει ότι συνήθως)
ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 1 ( το ματς θα διακοπεί γύρω στο ημίχρονο λόγω πτώσης του ρεύματος βλ. www.dei.gr blink.gif )
Thunder
pain of salvation
πωπωωω,όλοι στην γωνία περιμένουν το μικρό και άσημο Κουκάκι biggrin.gif
...όντως δύσκολο παιχνίδι,θα προσπαθήσουμε...
(με όλες αυτές τις νίκες στον πόντο,το έφραγμα είναι κοντά...)
10karo
aionio talento
QUOTE(to 10 to kalo @ Mar 20 2008, 14:29 ) *

ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ? ? ? ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ! ! ! ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ . . .
panagos
Προ ολίγου γύρισα από κλειστό Χαλανδρίου. ΑΟΚ Χαλάνδρι-Πρωτέας 69-89 σε ένα παιχνίδι με αποβολές παιχτών και τεχνικές ποινές.Οι 2 ομάδες είχαν παράπονα από την διαιτησία η οποία είναι αλήθεια οτι ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι και των 2 ομάδων.
Ο αγώνας ξεκίνησε με ένα γρήγορο 7-0 για το Χαλάνδρι αλλά η συνέχεια δεν ήταν η ίδια.Με ένα σερί 16-0 ο Πρωτέας απάντησε για να κλείσει η περίοδος 15-26.Στη β' περίοδο ο Θρίαμβος ξέφυγε με 20 (21-41) για να ακολουθήσει ένα σερί του ΑΟΚ (11-5) που μείωσε τη διαφορά στους 14 άμα τη λήξη του ημιχρόνου (32-46).
Στο 3ο δεκάλεπτο είχαμε την αποβολή του αρχηγού του Θριάμβου αλλά και την προσπάθεια απο πλευρά ΑΟΚ να μειώσουν το σκορ κάτι που το κατάφεραν και 7 λεπτά πριν το τελος της περιόδου μείωσαν στο 42-48.Κάπου εκεί φαίνεται ότι μείνανε από δυνάμεις και έτσι οι του Θριάμβου ξέφυγαν και πάλι στο σκορ κλείνοντας την περίοδο με 50-68.Η 4η περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα και το τελικό σκορ πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους νικητές
Οι πόντοι των 2 ομάδων συνοπτικά ήταν:
ΑΟΚ (Κάργιαννης): Ράλλης 4,Καραμπάς 11,Δαβίλας 8,Μπρατσιώτης 19,Τριχιάς 5 και Πέρδικας 22
Πρωτέας (Αναστασίου): Συλαίδης 12,Γεωργούσης 21,Γιαννόπουλος 7,Παρδαβέλλας 21,Ζαχαρόπουλος 10,Παπασαράντος 8 και Καίσαρης 2
emekas
QUOTE(panagos @ Mar 20 2008, 23:06 ) *
Προ ολίγου γύρισα από κλειστό Χαλανδρίου. ΑΟΚ Χαλάνδρι-Πρωτέας 69-89 σε ένα παιχνίδι με αποβολές παιχτών και τεχνικές ποινές

κουβααααααααααααααας

βριλησια κουκακι 1

αν μπορειτε γραψτε οτι αποτελεσματα ξερει ο καθενας
Jabar
Βριλήσσια-Κουκάκι 66-53
Προμηθέας-Ιριδα 1
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.