berry the truth
Jan 11 2008, 12:38
για αφήστε τις γκρίνιες

και πάμε να δούμε τα ματσάκια την κυριακή, όπου όσο περνάει η αγωνιστική, γίνεται ολοένα και πιο πολύς χαμός. τέσσερις στην κορυφή (δεν μ' αρέσει που είναι και οι 4 απ' το λεκανοπέδιο

), από κοντά και οι άλλοι. άντε για βάλτε κανένα σχόλιο και προγνωστικό.
λοιπόν:
ΣΠΟΡΤΙΓΚ-ΜΕΓΑΣ Χ2 (απ' τις ματσάρες της αγωνισιτκής και πολύ δύσκολο για πρόβλεψη. ο σπόρτιγκ είναι σε κάμψη και χρειάζεται νίκη επειγόντως γιατί θα αρχίζει να κοιτάει αντιπάλους από κάτω σιγά σιγά. ένας βαθμός τον χωρίζει από την ζώνη και μετρά 5 σερί ήττες. Ο Μέγας είναι πάντα ψηλά αλλά αν θέλει να διατηρήσει την επαφή του με την τετράδα, πρέπει να παίρνει αυτά τα ματς. οι αμερικανίδες θα έχουν τον πρώτο λόγο και από τις δύο πλεύρές).
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΧΙΟΣ 1 (λογικό φαβορί ο άθνε, που με γκουζίνη-νέρο σε σούπερ κατάσταση, δείχνει πολλές φορές να παίζει όσο χρειάζεται για να κερδίσει κάνοντας συνάμα και συντήρηση. δεν νομίζω να δυσκολευτεί με την χίο, που είναι σαφέστατα ανεβασμένη με μωϋσιάδη αλλά περιμένει πολλά απ' τις ξένεςε του που δεν έχει πάρει ακόμα. πάντως μάλλον θα πρέπει να ψάξει αλλού τα διπλά παραμονής).
ΕΞΑΡΧΕΙΑ-ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 2 (τα πράγματα δυσκολεύουν για τον αστέρα που αποφάσισε και πήρε δεύτερη ξένη αντί της πέιν ψάχνοντας το λαβράκι που θα τον ανεβάσει ένα επίπεδο. η πτολεμαϊδα χρειάζεται διπλά και ιδίως στην αθήνα τα οποία θα κρίνουν πολλά. είναι έναν βαθμό από την κορυφή και θα το κυνηγήσει μέχρι τέλους).
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΡΗΣ ΧΟΛ. 2 (ο χολαργός είναι για πολλούς η ευχάριστη έκπληξη αλλά τον πίστευα αρκετά απ' τα πρώτα ποστ

. έχει βάθος στο ρόστερ, καλές ξένες και δείχνει ομάδα. το θέμα είναι αν έχει το ειδικό βάρος να αντέξει τον πρωταθλητισμό ως τέλος, γιατί η λέξε τίτλος δεν ακούγεται επίσημα από τα χείλη των ανθρώπων του χολαργού. στη θεσσαλονίκη είναι το φαβορί απέναντι σε ένα ήρα, που θα είναι βελτιωμένος με την σκοτ στην ομάδα αλλά δεν έχει πολλές παίκτριες για να αντέξει. η απουσία του τσιμπή ήταν πιστεύω πλήγμα για την ομάδα).
ΚΑΣΤΟΡΙΑ-SIEMENS 2 (περίεργο ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν καλές και κακές ημέρες. η καστοριά αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με τραυματισμούς, ιώσεις κτλ. και ιδίως στις ψηλές έχει πρόβλημα. διαθέτει παίκτριες με ποιότητα και κατά την άποψη μου ένα απ' τα καλύτερα πλέι μέικερ, την ουίλιαμς, που νομίζω ότι ίσως σε μια άλλη ομάδα να έκανε παπάδες. είναι παίκτρια που βλέπει πολύ γήπεδο, τρομερό σταμάτημα και σουτ μετά από τρίπλα για γυναίκα (με την καλή έννοια) αλλά πρέπει να φτιάξει λίγο τα τελειώματά της. η siemens στηρίζεται πολύ στις ξένες της και είναι λίγο προβλέψιμη στο παιχνίδι της αλλά την θεωρώ ύπουλη ομάδα, ικανή να κάνει πολλές ζημιές).
ΠΑΟ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2 (κι άλλο ντέρμπι για τον ΠΑΟ, που έχει πολλά προβλήματα και όχι μόνο αγωνιστικά. επαναλαμβάνω και ας στενοχωρώ κάποιες (

) ότι πρώτα πρέπει να εξασφαλίσει την κατηγορία και μετά να κοιτάξει για πιο πάνω. να δούμε τι θα δώσει ο κόγκινς αν και εγώ φέτος περίμενα πιο πολλά από σκίμπι. ο πανιώνιος έχει βρει χημεία με την εκπληκτική θορν ενώ κουίναν και σαμορούκοβα άποτελούν εγγύηση στην ρακέτα. προέρχεται από μεγάλο διπλό στην ευρώπη αλλά η κούραση και το ταξίδι πιθανόν να τον επιβαρύνουν. ελπίζω να πάνε όλα καλά στην λεωφόρο και όσοι πάνε να ασχοληθούν με το παιχνίδι και όχι με την "προπονητική" κριτική τους. ας σκεφτούν λίγο την επόμενη ημέρα).
ΑΙΑΣ-ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ 2 ('τυχερή" της αγωνιστικής η ομάδα των εσπερίδων, η οποία παίζει με τον ουραγό εύοσμο. ο δάγλας έχει αλλάξει αρκετά στην νοοτροπία και ψυχολογία της ομάδας και πλέον απομένει να μπει στην ομάδα και η αμερικανίδα για να είναι πλήρης. ο αίας είναι φιλότιμος και παλεύει αλλά η απόφαση της παπαπέτρου να κόψει το μπάσκετ ήταν η ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες του).
αυτά και περιμένω σχόλια και προγνωστικά για πρωταθλητή χειμώνα.
και την δευτέρα εδω με αναλύσεις των αγώνων
berry the truth
Jan 13 2008, 16:25
betsmart.gr
Αθηναϊκός-Παγχιακός 71-82
Η «βόμβα» της αγωνιστικής έσκασε στον Βύρωνα όπου ο ανεβασμένος με τον Μωϋσιάδη, Παγχιακός, υποχρέωσε τον πρωτοπόρο Αθηναϊκό στην πρώτη εντός έδρας του ήττα. Με κορυφαία την εκπληκτική Νίκι Μπλου και άμυνα ζώνης που παγίδεψε την Γκουζίνη και γενικότερα την επίθεση του Αθηναϊκού, οι Χιώτισσες πήραν ένα σημαντικό διπλό στην προσπάθεια παραμονής τους στην κατηγορία. Σημαντική η συμβολή της έμπειρης Δάφκου αλλά και της τρομερής Ρόμπερτς, που δεν έχασε σουτ κάτω από το καλάθι. Οι Βυρωνιώτες έχουν αρκετά παράπονα για την διαιτησία και κάποια σφυρίγματα στα κρίσιμα σημεία αλλά βρέθηκαν γενικά σε κακή ημέρα, ιδίως στον αμυντικό τομέα.
Τα δεκάλεπτα: 17-18, 37-35, 53-58, 71-82
Αθηναϊκός (Καλογερόπουλος): Μανώλη 13(3), Μαγαλιού 11(3), Νίρο 22(4/6β, 9/13δ, 11ρ), Γκουζίνη 14(2/2, 3/8, 2/10, 7ρ, 11λ, 6ασ), Κλάτζου, Ουίλις 5 (1/8τρ), Κοσμά 5(4ρ), Κουντουρά 1.
Παγχιακός (Μωϋσιάδης): Μπλου 14(1τρ, 9ασ, 6κλ, 2λ), Βαλέτα 14(1), Θεοδώρου, Χαλιβελάκη, Καλοπίτα 5(1), Σερέτη, Τσαρουχά 3(1), Ρόμπερτς 30 (6/9, 12/12δ, 6ρ, 3κλ), Δάφκου 10, Ζικιρίδου 5(7ρ).
Σπόρτιγκ-Μ.Αλέξανδρος 90-59
Απʼ τα αποδυτήρια καθάρισε το παιχνίδι ο ψυχωμένος Σπόρτιγκ κόντρα σε έναν Μέγα Αλέξανδρο, που δεν προέβαλλε καμία αντίσταση. Με τις Αμερικανίδες Κοχ και Τιέρνι να κάνουν ό,τι θέλουν και τις Μπαλτά και Νταή να συμβάλλουν, η ομάδα του Τσεμπέρη προηγήθηκε με 24-5 στο δεκάλεπτο και έκτοτε συνεχώς αύξανε την διαφορά αφού οι Θεσσαλονικείς δεν μπήκαν ποτέ στο πνεύμα του αγώνα.
Τα δεκάλεπτα: 24-5, 49-23, 68-42, 90-59
Σπόρτιγκ (Τσεμπέρης): Γανωτή, Μπαρμπερίδου 6, Νταή 15(1), Κασάπογλου 4, Μπαλτά 10(2), Τιέρνι 21 (5/5, 8/9, 11ρ), Βεντουρά, Μάλαμα 8, Μπινιόρη, Κοχ 26 (10/10, 5/8, 2/6, 4ρ, 6λ, 5ασ, 5κλ)
Μ.Αλέξανδρος (Συρόπουλος): Σουλτάνη 6(2), Σκουτζού 2, Δημητράκου 14(6ρ, 7λ), Χατζάκου, Χολέβα, Σπυριδοπούλου 6, Ουίλιαμς 10 (0/2, 2/9, 2/10, 6ρ, 7ασ, 5κλ, 8λ), Τασκιρίδου 2, Ριβς 19 (4/6, 6/14, 1/3, 8ρ), Κουφογιάννη.
Αστέρας Εξ.-Απόλλων Πτ. 63-78
Πάντα κοντά στην κορυφή παραμένει η Πτολεμαϊδα που πέρασε από τα Εξάρχεια επικρατώντας του Αστέρα, που είχε στην σύνθεσή του την Χόσκινς για πρώτη φορά αλλά δεν έφτανε παρά την καλή εμφάνιση της Αμερικανίδας. Τα πράγματα πλέον για την αθηναϊκή ομάδα γίνονται αρκετά δύσκολα για την παραμονή.
Τα δεκάλεπτα: 19-19, 33-35, 47-55, 63-78
Αστέρας Εξ. (Κεραμιδάς): Καρασταμάτη, Βολωνάκη 6 (0/5τρ), Παπαδήμου, Χόσκινς 23 (4/5, 8/14, 1/3), Χαλικιά 12(2), Μέλνικα 1, Κάρβερ 17 (7/7, 5/11), Ισκιόγλου, Λιάγκα.
Απόλλων Πτ. (Κυρατζής): Παπαδημητρίου 10(2τρ,6λ), Κυρκοπούλου 16(2/2, 4/5, 2/2, 6ρ), Τζιάτα, Σπανίδου 6, Καραδήμα 3(1), Τσακμάκη 3, Μέρφι 29 (8/8, 9/18, 1/5, 9ρ, 4κλ), Ντέιβις 11(11ρ).
Ηρακλής-Άρης Χολ. 50-68
Με όπλο την καλή του άμυνα για άλλη μια φορά, ο Άρης Χολαργού πέρασε από το Ιβανώφειο επικρατώντας του Γηραιού με 68-50. Οι Θεσσαλονικείς είναι σε δύσκολη θέση μετά από αυτή την ήττα και παρά την αντικατάσταση της Τσίσμαν με την Σκοτ, το μέλλον προδιαγράφεται δυσοίωνο.
Τα δεκάλεπτα: 17-22, 29-32, 36-48, 50-68
Ηρακλής (Δεμερτζής): Βλάνη 8, Κατωπόδι 8(9ρ), Σίμου 2, Χαγκίγια 10(2), Τρέμκατζη 5(1), Μπιμπίρη 3(1), Σκοτ 14(10ρ)
Άρης Χολ. (Μαυρίδης): Τζεγιαννάκη 9(2), Ουζούνη, Κεχαγιά 15(6ρ, 5ασ), Μαγκλάρα 11(1τρ,8ρ), Σωτηρίου 4(11ρ), Σπαθάρη 5(1), Ροίδου, Μπουκουβάλα, Ζότοβα, Μεντιόλα 15(1/2, 7/10, 6ρ), Κλερ 4.
Καστοριά-Siemens 83-72
Μεγάλη νίκη της Καστοριάς που έκανε βήμα παραμονής επί της Siemens, που έδειξε τις γνωστές αδυναμίες της εκτός έδρας. Ουίλιαμς και Παπαμιχαήλ ήταν οι κορυφαίες για την ομάδα του Δημητριάδη αλλά η παίκτρια-κλειδί ήταν η Γεωργίου με τα τρίποντά της. Για την Siemens αποκάλυψη η Σταυρίδου και αρκετά καλή η Κουίγκλι.
Τα δεκάλεπτα: 23-12, 48-32, 67-51, 83-72
Καστοριά (Δημητριάδης): Ουίλιαμς 16(2τρ,7ρ,5λ), Κινκεβιτσιένε 11(3), Γιαννουζάκου (6ασ, 7λ), Παπαμιχαήλ 16 (4/6, 6/10, 9ρ), Γεωργίου 15(4), Ζέρβα 13(5ρ,10λ), Χριστοφοράκη 12(8ρ), Βλάχου, Γεωργοπούλου.
Siemens (Κοκκινόπουλος): Δαβιτίδου, Τελίδου 9 (1/7σ, 6λ), Παυλίδου, Γιαννοπούλου 7(1), Σταυρίδου 19 (7/10, 3/5, 2/5, 4ασ, 8κλ), Καραμπατζάκη (0/5), Χορινού, Μούλη, Άντερσον 15 (6/9δ, 1/5τρ, 5ρ), Κουίγκλι 22 (4/4, 9/12δ).
Παναθηναϊκός-Πανώνιος 64-66
Ο Πανιώνιος αναδείχτηκε πρωταθλητής χειμώνα επικρατώντας στην Λεωφόρο του Παναθηναϊκού με 66-64. Οι Νεοσμυρνιώτισσες παρουσιάστηκαν κουρασμένες από την υπερπροσπάθεια στο Μονπελιέ αλλά είχαν την εμπειρία και την προσωπικότητα να περάσουν από την έδρα των «πρασίνων», που ενισχύθηκαν με την παρουσία της Κόγκινς. Σαμορούκοβα και Βασιλείου έλεγξαν απόλυτα την εναέρια κυκλοφορία και άντεξαν στην αντεπίθεση του Παναθηναϊκού με πρωταγωνίστρια την Σπαθάρου.
Τα δεκάλεπτα: 18-21, 31-34, 47-51, 64-66
Παναθηναϊκός (Γερεουδάκης): Σπαθάρου 19(1τρ,4ασ,4κλ), Σταμάτη 2, Παπαηλία 7(2/11δ), Κόγκινς 13(3), Νικολαϊδου 5 (2/7δ), Σκίμπι 10(8ρ), Ξάνθου, Κυριακοπούλου 8
Πανιώνιος (Κορωναίος): Σταυρακάκη 4, Δελή 5, Βασιλείου 15(1/2, 4/7, 2/3, 12ρ), Θορν 14(2τρ,7ασ,7λ), Χαλιβέρα 2, Σαμορούκοβα 18(4/5, 7/14, 13ρ), Κουίναν 8(5ρ, 5λ).
Αίας Ευόσμ-Εσπερίδες 61-69
Απρόσμενη αντίσταση συνάντησαν στον Εύοσμο οι Εσπερίδες από τον μαχητικό Αίαντα που έπαιξε με μία ξένη και χωρίς την Παπαπέτρου. Οι παίκτριες του Δάγλα έσπασαν τα καλάθια από τη γραμμή των 6,25 (2/30!!) αλλά τελικά πήραν την νίκη με την εμπειρία των Καλετζου και Ντέιβις και τις περισσότερες λύσεις. Οι γηπεδούχες είχαν σε εκπληκτική ημέρα την Κουάγιε αλλά δεν έφτανε για να πετύχουν την μεγάλη έκπληξη της χρονιάς.
Τα δεκάλεπτα: 14-23, 27-33, 40-56, 61-69
Αίας Ευόσμ : Γιοσμά, Σιμητοπούλου 2, Μπότη 8, Γρίβα 6(8λ), Θωμά, Κωτούλα 6(2), Καραγκούνη, Κουάγιε 29 (5/7, 6/14, 4/5, 7ρ), Γραμματικοπούλου, Καπετάνιου, Ταμουτσέλη 10(9ρ, 7λ, 5κλ)
Εσπερίδες (Δάγλας): Καλέτζου 17(1/8τρ,6κλ), Καλογήρου, Καβάσιλα, Χατζηνικολάου 6, Τσέρου 4, Καλτσίδου 11(1/8τρ), Σαρέγκου 11, Μπόνη (0/6τρ), Πασχοπούλου, Πάνου, Λάμπερτ 6 (0/4τρ), Ντέιβις 14 (6/11δ, 9ρ)
Βαθμολογία (σε 13 αγώνες)
Πανιώνιος 23, Εσπερίδες 23, Άρης Χολ. 23, Απόλλων Πτ. 22, Αθηναϊκός 22, M.Aλέξανδρος 20, Siemens 20, Σπόρτιγκ 19, Παναθηναϊκός 19, Καστοριά 18, Παγχιακός 18, Αστέρας Εξ. 16, Ηρακλής 16, Αίας Ευόσμ. 14.
Live strong
Jan 14 2008, 10:14
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!
Ας κάνω λοιπόν κι εγώ τα δικά μου σχόλια για το παιχνίδι Αθηναϊκός – Χίος μιας και το παρακολούθησα!
Ας ξεκινήσω με τη διαιτησία…
Βέβαια ότι και να πω για τη διαιτησία θα είναι λίγο!!!!! Απορώ (αν και γίνομαι γραφική με αυτό γιατί είναι χιλιοειπωμένο), πως αυτοί οι άνθρωποι θεωρούνται αξιολογημένοι για να διαιτητεύουν Α1 κατηγορία! Έκαναν ένα παιχνίδι άνω κάτω με ανύπαρκτες φάσεις!
Το παιχνίδι παίχτηκε επιεικώς 70-30 υπέρ της Χίου, με αποκορύφωμα τη τεχνική ποινή, την οποία έπρεπε να την έχουν δώσει από πριν στον εαυτό τους! Αν είναι να δίνονται τεχνικές ποινές επειδή διαμαρτύρεται κάποιος ότι η παίχτρια δεν πέρασε τη σέντρα ενώ είχαν περάσει 10 δεύτερα, κάτι που παραδέχτηκε και η ίδια η γραμματεία, ε τότε να πάνε σπίτι τους! Τι στην ευχή τη βάζουν τη σφυρίχτρα στο στόμα; Θα μου πείτε κάποιοι, έλα μωρέ… άνθρωποι είναι και αυτοί και κάνουν λάθη!
Συμφωνώ! Να κάνεις ένα δυο τρία πέντε λάθη, αλλά όταν κάνεις συνέχεια και μάλιστα συνεχόμενα λάθη από τη μια μεριά και μετά προσπαθείς να το φέρεις σε ισορροπία και σφυρίζεις και από την άλλη κάποια… ε τότε δε λέγεσαι άνθρωπος αλλά ζώο χωρίς νοημοσύνη! Εκτός αν υπάρχουν άλλα στη μέση.. Δε θα μπω όμως σε αυτό το τρυπάκι…
Ας πάμε τώρα στο τεχνικό μέρος του παιχνιδιού
Πέρα από τη τραγική διαιτησία, υπήρχε και ένας τραγικός Αθηναϊκός. Το παιχνίδι δεν το κέρδισε η Χίος, οι παίχτριες είπαν ορίστε περάστε!
Τα λάθη, 20 συνολικά για τον Αθηναϊκό σε αντίθεση με τη Χίο 13, και η αστοχία στα δίποντα 18/35 και τρίποντα 9/31 μαρτυρούν αδιάψευστα το κακό παιχνίδι.
Η Γκουζίνη σε πολύ χάλια μέρα (tsops την έφαγες τη κοπέλα τη Παρασκευή, τι στην ευχή; Βουντού της έκανες;

) με 11 από τα 20 συνολικά λάθη της ομάδας…και μεγάλη αστοχία στα τρίποντα 2/10. Ειδικά στο τέλος φαινόταν πολύ εκνευρισμένη και απορώ γιατί έπαιξε 40 ολόκληρα λεπτά αφού δεν ήταν σε θέση να ελέγξει τα νεύρα της και να είναι ψύχραιμη όπως είναι συνήθως!
Βέβαια και οι υπόλοιπες κοπέλες δεν πήγαν πίσω! Με εξαίρεση βέβαια τη Μαγαλιού

και τη Μανώλη

και τη σταθερή πλέον Nero!
Αυτό που δεν κατάλαβα όμως ήταν γιατί δεν έπαιξε καθόλου η Δασκαλοπούλου, η οποία είναι μια παίχτρια σταθερής αξίας και ειδικών αποστολών.
Νομίζω όμως ότι δεν είμαι η αρμόδια για να το κρίνω αυτό, απλά σαν απορία το έθεσα!
Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τη Χαικάλη.
Από τη Χίο, καταπληκτικές οι δύο ξένες!
Αυτά από εμένα, περιμένουμε σχόλια και από τα άλλα παιχνίδια της κατηγορίας!
Υγ. Επίσης θα ήθελα ν αναφέρω τη παραίτηση του Κώστα Κεραμιδά από την ομάδα του Αστέρα Εξαρχείων, όπως και ότι θα υπάρξουν αρκετές ανατροπές στις ομάδες στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος!
Θέλω να πω με αυτό, ότι η μπάλα του μπάσκετ είναι στρογγυλή και παίρνει πολλά φάλτσα, οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη….
berry the truth
Jan 14 2008, 14:48
ελπίζω να μου επιτραπεί ένα σχόλιο επί προσωπικού για τον νέο στην παρέα wombasket< που μπήκε γκαζωμένος, όπως είπε ο τσοπς.
το ότι και στα δύο τόπικ σου ξεκινάς αναφέροντα "δήμαρχε" δέιχνει ότι δεν έχεις έρθει για να κάνεις μπασκετική συζήτηση και καλόπιστη κριτική. το να εξαπολύεις προσωπική επίθεση μέσα από ένα φόρουμ είναι κατακριτέο και για μένα περίεργο, την στιγμή που έχεις την δυνατότητα να το κάνεις μέσω Pm άμεσα στον ίδιο. και με τέτοιο ύφος να ξέρεις ότι χάνει την όποια αξία του αυτό που έχεις να πεις.
κάτι για Live strong. μου έκανε εντύπωση το ξέσπασμά σου μετά από αυτό το παιχνίδι και απορώ γενικά γιατί συμπειφερόμαστε λες και ανακαλύψαμε ξαφνικά την αμερική στον βύρωνα. τι λέμε τώρα? όσον αφορά τις ειδικές αποστολές, έχω βαρεθεί να τις ακούω τόσα χρόνια σαν παίκτης, σαν προπονητής, σαν δημοσιογράφος, σαν φίλαθλος του μπάσκετ. όποιοι λοιπόν ξέρουν ποιοι κινούν τα νήματα και καθορίζουν τύχες αγώνων από πριν, βγείτε δημόσια, βγάλτε τα στην φόρα, στείλτε μου πμ και εγώ πρώτος θα σας στηρίξω και θα σας δώσω μέσο προβολής να τα εκφράσετε. με στοιχεία, όμως, κύριοι. όχι εκτιμήσεις. γιατί πολύ απλά εγώ θεωρώ ότι οι διαιτητές στον βύρωνα ήταν απλά ανίκανοι, όπως είναι οι περισσότεροι. γιατί είναι ανίκανοι?
1)γιατί ελάχιστοι απ' αυτούς έχουν παίξει μπάσκετ και γνωρίζουν την ψυχολογία (πρώτα απ' όλα) των συμμετεχόντων (παίκτες-προπονητές).
2)γιατί όλοι έγιναν διαιτητές σε ένα σαββατοκύριακο. τόσο διαρκεί η εκπαίδευσή τους και η εξέτασή τους.
3)γιατί όλοι αυτοί θεωρούν ότι οι ίδιοι δεν βοθηούν στο να γίνει ένα παιχνίδι αλλά είναι οι πρωταγωνιστές του. κάτι που δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να κάνουν σαν ενεργά μέλη στο παρκέ
4)γιατί το να διαβάσεις σε ένα βιβλίο τους κανονισμούς ενός αθλήματος, δεν σημαίνει αυτόματα ότι το γνωρίζεις.
βεβαίως όλοι από την αρχή είμαστε προκατειλημμένοι και καχύποπτοι και εγώ ξαναλέω και προκαλώ, όποιος έχει στοιχεία και αποδείξεις, ας μου τα στείλει και θα τον στηρίξω όσο πάει. αλλιώς μην λέμε θεωρίες.
για το συγκεκριμένο παιχνίδι, λοιπόν, που ήμουν παρών και είδα με τα μάτια μου και έκρινα, θεωρώ ότι οι συγκεκριμένοι δύο ήταν σε άλλο παιχνίδι. από ένα σημείο και μετά έχασαν τον έλεγχο τελείως και δεν ήταν σίγουροι για τα σφυρίγματά τους. ξαναλέω όμως ότι για μένα η χίος το πήρε το ματς στα ίσα γιατί φάνηκε διαβασμένη. ο άθνε είχε το άγχος και την νευρικότητα που έγινε μεγαλύτερη από τα σφυρίγματα.
και κάτι τελευταίο. προς θεού, μην ισοπεδώνουμε τα έργα και την προσπάθεια προπονητών και παικτριών. ο μωϋσιάδης, όσο αντιπαθητικός και να είναι σε κάποιους, έχει φέρει κάποια αποτελέσματα, που πρέπει να τα αναγνωρίσουν όλοι και έχει αλλάξει την ψυχολογία. αυτό που αναφέρθηκε για τον καλογερόπουλο, το προσπερνάω γιατί το θεωρώ όχι απλά άστοχο αλλά αστείο για έναν προπονητή που έχει να επιδείξει τόσες επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο του γυναικείου μπάσκετ.
ΥΓ: κανέναν απ' τους δύο δεν γνωρίζω προσωπικά και δεν με ξέρουν ούτε φατσικά οπότε μην βιαστείτε να βγάλετε πάλι συμπεράσματα.
Live strong
Jan 14 2008, 15:04
QUOTE(berry the truth @ Jan 14 2008, 16:48 )

ελπίζω να μου επιτραπεί ένα σχόλιο επί προσωπικού για τον νέο στην παρέα wombasket< που μπήκε γκαζωμένος, όπως είπε ο τσοπς.
το ότι και στα δύο τόπικ σου ξεκινάς αναφέροντα "δήμαρχε" δέιχνει ότι δεν έχεις έρθει για να κάνεις μπασκετική συζήτηση και καλόπιστη κριτική. το να εξαπολύεις προσωπική επίθεση μέσα από ένα φόρουμ είναι κατακριτέο και για μένα περίεργο, την στιγμή που έχεις την δυνατότητα να το κάνεις μέσω Pm άμεσα στον ίδιο. και με τέτοιο ύφος να ξέρεις ότι χάνει την όποια αξία του αυτό που έχεις να πεις.
κάτι για Live strong. μου έκανε εντύπωση το ξέσπασμά σου μετά από αυτό το παιχνίδι και απορώ γενικά γιατί συμπειφερόμαστε λες και ανακαλύψαμε ξαφνικά την αμερική στον βύρωνα. τι λέμε τώρα? όσον αφορά τις ειδικές αποστολές, έχω βαρεθεί να τις ακούω τόσα χρόνια σαν παίκτης, σαν προπονητής, σαν δημοσιογράφος, σαν φίλαθλος του μπάσκετ. όποιοι λοιπόν ξέρουν ποιοι κινούν τα νήματα και καθορίζουν τύχες αγώνων από πριν, βγείτε δημόσια, βγάλτε τα στην φόρα, στείλτε μου πμ και εγώ πρώτος θα σας στηρίξω και θα σας δώσω μέσο προβολής να τα εκφράσετε. με στοιχεία, όμως, κύριοι. όχι εκτιμήσεις. γιατί πολύ απλά εγώ θεωρώ ότι οι διαιτητές στον βύρωνα ήταν απλά ανίκανοι, όπως είναι οι περισσότεροι. γιατί είναι ανίκανοι?
1)γιατί ελάχιστοι απ' αυτούς έχουν παίξει μπάσκετ και γνωρίζουν την ψυχολογία (πρώτα απ' όλα) των συμμετεχόντων (παίκτες-προπονητές).
2)γιατί όλοι έγιναν διαιτητές σε ένα σαββατοκύριακο. τόσο διαρκεί η εκπαίδευσή τους και η εξέτασή τους.
3)γιατί όλοι αυτοί θεωρούν ότι οι ίδιοι δεν βοθηούν στο να γίνει ένα παιχνίδι αλλά είναι οι πρωταγωνιστές του. κάτι που δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να κάνουν σαν ενεργά μέλη στο παρκέ
4)γιατί το να διαβάσεις σε ένα βιβλίο τους κανονισμούς ενός αθλήματος, δεν σημαίνει αυτόματα ότι το γνωρίζεις.
βεβαίως όλοι από την αρχή είμαστε προκατειλημμένοι και καχύποπτοι και εγώ ξαναλέω και προκαλώ, όποιος έχει στοιχεία και αποδείξεις, ας μου τα στείλει και θα τον στηρίξω όσο πάει. αλλιώς μην λέμε θεωρίες.
για το συγκεκριμένο παιχνίδι, λοιπόν, που ήμουν παρών και είδα με τα μάτια μου και έκρινα, θεωρώ ότι οι συγκεκριμένοι δύο ήταν σε άλλο παιχνίδι. από ένα σημείο και μετά έχασαν τον έλεγχο τελείως και δεν ήταν σίγουροι για τα σφυρίγματά τους. ξαναλέω όμως ότι για μένα η χίος το πήρε το ματς στα ίσα γιατί φάνηκε διαβασμένη. ο άθνε είχε το άγχος και την νευρικότητα που έγινε μεγαλύτερη από τα σφυρίγματα.
και κάτι τελευταίο. προς θεού, μην ισοπεδώνουμε τα έργα και την προσπάθεια προπονητών και παικτριών. ο μωϋσιάδης, όσο αντιπαθητικός και να είναι σε κάποιους, έχει φέρει κάποια αποτελέσματα, που πρέπει να τα αναγνωρίσουν όλοι και έχει αλλάξει την ψυχολογία. αυτό που αναφέρθηκε για τον καλογερόπουλο, το προσπερνάω γιατί το θεωρώ όχι απλά άστοχο αλλά αστείο για έναν προπονητή που έχει να επιδείξει τόσες επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο του γυναικείου μπάσκετ.
ΥΓ: κανέναν απ' τους δύο δεν γνωρίζω προσωπικά και δεν με ξέρουν ούτε φατσικά οπότε μην βιαστείτε να βγάλετε πάλι συμπεράσματα.
Αγαπητέ berry, το «ξέσπασμα» όπως εσύ αποκαλείς που κάθε άλλο παρά ξέσπασμα ήταν, θα το έκανα σε οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι πήγαινα και έβλεπα αυτά που είδα!
Δεν αφορούσε το «ξέσπασμα» τον Αθηναϊκό! Θα μπορούσε να είναι για τον ΠΑΟ, τον Πανιώνιο κλπ.
Επειδή διάβασα και τα δικά σου ποστ, βλέπω ότι και συ συμφωνείς με όσα έγραψα!
Ότι οι διαιτητές ήταν αλλού γι αλλού και η εικόνα του Αθηναϊκού ήταν πολύ άσχημη!
Το ξέσπασμα δε καταλαβαίνω που κολλάει;
Επειδή μίλησα για τους διαιτητές;
Ε θα το λέω συνέχεια!!!! Και ας γίνομαι γραφική!
Αφού λες ότι έχεις περάσει απ όλους αυτούς τους χώρους άρα θα ξέρεις ότι έχω δίκιο, ακόμα και για τις «ειδικές αποστολές»
Δεν είναι δική μου δουλειά να βγω δημόσια και να πω αν ξέρω κάτι ή αν δε ξέρω…
Το θέμα είναι ότι δυστυχώς συμβαίνει! Και δεν μιλάω για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Αν διάβασες το ποστ μου καλά, θα δεις ότι μίλησα για λάθη ουσιαστικά!
Δεν ξέρω αν σε κάλυψα, ότι άλλο θέλεις στη διάθεση σου!
Tafos toy indoy
Jan 15 2008, 02:02
Αν και εχω καιρο να γραψω, συντασω αυτο εδω το post για να πω και εγω την γνωμη μου για το θεμα με τον Κ. Χαρδαλια...
Ο αθηναϊκος τα τελευταια χρονια εχει κανει πολυ μεγαλα βηματα,και ειναι ενα σωματειο υποδειγμα οργανωσης. Μακαρι να ηταν ετσι ολα τα σωματεια της α1, τοτε πιστεψτε με το γυναικειο μπασκετ θα παυε να ηταν υποαναπτικτο. Το αν μελος του Δ.Σ. ειναι ο δημαρχος της πολης ουτε κακο το βρισκο,ουτε τπτ. Ακομη και αν ο Δημος δινει περισσοτερα χρηματα σε αυτο το σωματειο παλι δεν με απασχολει, ισα ισα που με ευχαριστει γιατι πανε στο αθλημα που αγαπω και στηριζω χρονια ειτε ως φιλαθλος ειτε ως μελος της οποιαδηποτε ομαδας ημουν μελος...
Αν και εφορος αντιπαλου σωματειου εχω συνχαρει και προσωπικα τον Κ. Χαρδαλια και τους συνεργατες του για την δουλεια που κανουν και ευχομαι να κρατησουν χρονια, και να γινουν παραδειγμα και για αλλα σωματεια.
Οι κατηγοριες τυπου επιταγων ειναι φανερα ατοπες για μενα απο την στιγμη που ο αθηναϊκος εχει ητηθει απο σπορτιγνκ,χιο και μαλιστα απο την δευτερη εντος εδρας... Η ομαδα διαθετει πολυ καλο υλικο,σωστη διοικηση και εναν πολυ καλο προπονητη,και δικαιως βρισκετε στην θεση που βρισκετε.
Θα πρεπει να παψουμε λοιπον να πολεμαμε αυτους που προσφερουν βελτιωση στον χωρο,και να προσπαθησουμε να πιεσουμε και τις υπολοιπες ομαδες να ανεβασουν το επιπεδο τους,ετσι ωστε το πρωταθλημα να φτασει στα επιπεδα που μπορει... Ομαδες οπως ο ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ, ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΠΤΟΛΕΜΑΔΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ αποτελουν υποδειγμα, και σε συνδυασμο με τις ιστορικες ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΗΡΑΚΛΗ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ συμπληρωνουμε μια 9αδα σημαντικων ομαδων...Το πρωταθλημα χρειαζετε μικρα σωματεια που να δουλευουν σωστα,και χρειαζετε και τα μεγαλα σωματεια (παναθηναϊκο,πανιωνιο,ηρακλη και γιατι οχι παοκ,αρη) για περαιτερω διαφημηση του αθληματος.
το γυναικεο μπασκετ τα τελευταια 3-4 χρονια ανεβαζει στροφες,ας το βοηθησουμε ολοι μας να ανεβει ακομα ψηλοτερα!!!
Γιωργος Βαρκας