Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2007 - 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
Live strong
Η Αμερικανίδα Μπράντι Χοσκινς στον Αστέρα Εξαρχείων.

Η Χόσκινς θα είναι η αντικαταστάτρια της Αμάντα Πέιν και θα παίζει στις θέσεις από 1-3
berry the truth
για αφήστε τις γκρίνιες peace.gif και πάμε να δούμε τα ματσάκια την κυριακή, όπου όσο περνάει η αγωνιστική, γίνεται ολοένα και πιο πολύς χαμός. τέσσερις στην κορυφή (δεν μ' αρέσει που είναι και οι 4 απ' το λεκανοπέδιο wink.gif ), από κοντά και οι άλλοι. άντε για βάλτε κανένα σχόλιο και προγνωστικό.

λοιπόν:
ΣΠΟΡΤΙΓΚ-ΜΕΓΑΣ Χ2 (απ' τις ματσάρες της αγωνισιτκής και πολύ δύσκολο για πρόβλεψη. ο σπόρτιγκ είναι σε κάμψη και χρειάζεται νίκη επειγόντως γιατί θα αρχίζει να κοιτάει αντιπάλους από κάτω σιγά σιγά. ένας βαθμός τον χωρίζει από την ζώνη και μετρά 5 σερί ήττες. Ο Μέγας είναι πάντα ψηλά αλλά αν θέλει να διατηρήσει την επαφή του με την τετράδα, πρέπει να παίρνει αυτά τα ματς. οι αμερικανίδες θα έχουν τον πρώτο λόγο και από τις δύο πλεύρές).
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΧΙΟΣ 1 (λογικό φαβορί ο άθνε, που με γκουζίνη-νέρο σε σούπερ κατάσταση, δείχνει πολλές φορές να παίζει όσο χρειάζεται για να κερδίσει κάνοντας συνάμα και συντήρηση. δεν νομίζω να δυσκολευτεί με την χίο, που είναι σαφέστατα ανεβασμένη με μωϋσιάδη αλλά περιμένει πολλά απ' τις ξένεςε του που δεν έχει πάρει ακόμα. πάντως μάλλον θα πρέπει να ψάξει αλλού τα διπλά παραμονής).
ΕΞΑΡΧΕΙΑ-ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 2 (τα πράγματα δυσκολεύουν για τον αστέρα που αποφάσισε και πήρε δεύτερη ξένη αντί της πέιν ψάχνοντας το λαβράκι που θα τον ανεβάσει ένα επίπεδο. η πτολεμαϊδα χρειάζεται διπλά και ιδίως στην αθήνα τα οποία θα κρίνουν πολλά. είναι έναν βαθμό από την κορυφή και θα το κυνηγήσει μέχρι τέλους).
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΡΗΣ ΧΟΛ. 2 (ο χολαργός είναι για πολλούς η ευχάριστη έκπληξη αλλά τον πίστευα αρκετά απ' τα πρώτα ποστ tongue.gif . έχει βάθος στο ρόστερ, καλές ξένες και δείχνει ομάδα. το θέμα είναι αν έχει το ειδικό βάρος να αντέξει τον πρωταθλητισμό ως τέλος, γιατί η λέξε τίτλος δεν ακούγεται επίσημα από τα χείλη των ανθρώπων του χολαργού. στη θεσσαλονίκη είναι το φαβορί απέναντι σε ένα ήρα, που θα είναι βελτιωμένος με την σκοτ στην ομάδα αλλά δεν έχει πολλές παίκτριες για να αντέξει. η απουσία του τσιμπή ήταν πιστεύω πλήγμα για την ομάδα).
ΚΑΣΤΟΡΙΑ-SIEMENS 2 (περίεργο ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν καλές και κακές ημέρες. η καστοριά αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με τραυματισμούς, ιώσεις κτλ. και ιδίως στις ψηλές έχει πρόβλημα. διαθέτει παίκτριες με ποιότητα και κατά την άποψη μου ένα απ' τα καλύτερα πλέι μέικερ, την ουίλιαμς, που νομίζω ότι ίσως σε μια άλλη ομάδα να έκανε παπάδες. είναι παίκτρια που βλέπει πολύ γήπεδο, τρομερό σταμάτημα και σουτ μετά από τρίπλα για γυναίκα (με την καλή έννοια) αλλά πρέπει να φτιάξει λίγο τα τελειώματά της. η siemens στηρίζεται πολύ στις ξένες της και είναι λίγο προβλέψιμη στο παιχνίδι της αλλά την θεωρώ ύπουλη ομάδα, ικανή να κάνει πολλές ζημιές).
ΠΑΟ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2 (κι άλλο ντέρμπι για τον ΠΑΟ, που έχει πολλά προβλήματα και όχι μόνο αγωνιστικά. επαναλαμβάνω και ας στενοχωρώ κάποιες ( smile.gif ) ότι πρώτα πρέπει να εξασφαλίσει την κατηγορία και μετά να κοιτάξει για πιο πάνω. να δούμε τι θα δώσει ο κόγκινς αν και εγώ φέτος περίμενα πιο πολλά από σκίμπι. ο πανιώνιος έχει βρει χημεία με την εκπληκτική θορν ενώ κουίναν και σαμορούκοβα άποτελούν εγγύηση στην ρακέτα. προέρχεται από μεγάλο διπλό στην ευρώπη αλλά η κούραση και το ταξίδι πιθανόν να τον επιβαρύνουν. ελπίζω να πάνε όλα καλά στην λεωφόρο και όσοι πάνε να ασχοληθούν με το παιχνίδι και όχι με την "προπονητική" κριτική τους. ας σκεφτούν λίγο την επόμενη ημέρα).
ΑΙΑΣ-ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ 2 ('τυχερή" της αγωνιστικής η ομάδα των εσπερίδων, η οποία παίζει με τον ουραγό εύοσμο. ο δάγλας έχει αλλάξει αρκετά στην νοοτροπία και ψυχολογία της ομάδας και πλέον απομένει να μπει στην ομάδα και η αμερικανίδα για να είναι πλήρης. ο αίας είναι φιλότιμος και παλεύει αλλά η απόφαση της παπαπέτρου να κόψει το μπάσκετ ήταν η ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες του).

αυτά και περιμένω σχόλια και προγνωστικά για πρωταθλητή χειμώνα.
και την δευτέρα εδω με αναλύσεις των αγώνων icon_wave.gif
tsops
QUOTE(berry the truth @ Jan 11 2008, 12:38 ) *
αυτά και περιμένω σχόλια και προγνωστικά για πρωταθλητή χειμώνα.
και την δευτέρα εδω με αναλύσεις των αγώνων icon_wave.gif

Επέστρεψε 41.gif Τη Δευτέρα θα κάνομε παρέα ανάλυση wink.gif Σχόλιο για τον Αθηναϊκό που ανέφερες: ρε συ, είδα το Αθηναϊκός - Εύοσμος. Καλά, έπαθα πλάκα με τις Γκουζίνη - Νήρο. Ειδικά η Γκουζίνη σε αυτό το ματς έδωσε ρέστα. Γενικά μου άρεσε η ομάδα. Η Αφροδίτη όπως πάντα σταθερή, η Δασκαλοπούλου σαφώς ανεβασμένη, μπράβο στα παιδιά και τους coach. Οφείλω πάντως να ομολογήσω ότι η Νήρο στη δική μου μπασκετική παιδεία είναι ο ορισμός του "4" του σύγχρονου μπάσκετ (άσχετα αν τη βάζει 5). Αυτό το παιδί έχει τέτοια δύναμη και ευελιξία που σε εκνευρίζει! tongue.gif Μακάρι να τη κρατήσει ο Αθηναϊκός, αλλά βλέπω του χρόνου την Ευρώπη να "ερίζει" πάνω της wink.gif

Τα λοιπά από Δευτέρα smile.gif
berry the truth
πιστεύω ότι η γκουζίνη είναι μία από τις δύο πιο εγκεφαλικές πλέι μέικερ (η άλλη είναι η καλέτζου) και η καλύτερη στο να παίζει το πικ εντ ρολ. φέτος έχει βελτιώσει εκπληκτικά τα τελειώματά της με τζαμπ σουτ μετά το πικ από τα 4-5 μέτρα. όσον αφορά την νίρο είναι εξαιρετική και συμφωνώ ότι είναι κλασικό 4άρι αλλά οι ανάγκες την κάνουν να παίζει εκεί. πρόβλημα μόνο στην ρακέτα με δυνατότερες αντιπάλους, πράγμα φυσιολογικό. θέλω καμιά λεπτομέρεια για λάμπερτ, μου κίνησες την περιέργεια με αυτά που είπες tongue.gif
tsops
QUOTE(berry the truth @ Jan 11 2008, 14:42 ) *
πιστεύω ότι η γκουζίνη είναι μία από τις δύο πιο εγκεφαλικές πλέι μέικερ (η άλλη είναι η καλέτζου) και η καλύτερη στο να παίζει το πικ εντ ρολ. φέτος έχει βελτιώσει εκπληκτικά τα τελειώματά της με τζαμπ σουτ μετά το πικ από τα 4-5 μέτρα. όσον αφορά την νίρο είναι εξαιρετική και συμφωνώ ότι είναι κλασικό 4άρι αλλά οι ανάγκες την κάνουν να παίζει εκεί. πρόβλημα μόνο στην ρακέτα με δυνατότερες αντιπάλους, πράγμα φυσιολογικό. θέλω καμιά λεπτομέρεια για λάμπερτ, μου κίνησες την περιέργεια με αυτά που είπες tongue.gif

Πήρα τη πρωτοβουλία και διόρθωσα μία λέξη στο ποστ σου, γιατί λόγω κεκτημένης ταχύτητας, η ορθογραφία παρέπεμπτε σε σεξουαλική παρενόχληση! laugh.gif

Για τη Λάμπερτ θέλω χρόνο. Θέλω να της δώσω τις 2 εβδομάδες, benchmark για μένα. Μετά θα τα πούμε αναλυτικά, στο υπόσχομαι wink.gif
trefoil 13
QUOTE(Live strong @ Jan 11 2008, 09:07 ) *
Η Αμερικανίδα Μπράντι Χοσκινς στον Αστέρα Εξαρχείων.

Η Χόσκινς θα είναι η αντικαταστάτρια της Αμάντα Πέιν και θα παίζει στις θέσεις από 1-3

Mιας και έχουν γίνει πολλές αλλαγές...
Και επειδή έχω και μια αδυναμία στο να θυμάμαι ονόματα... rolleyes.gif
Είναι εύκολο σε κανέναν να ποστάρει τις φετινές αλλαγές αμερικανίδων; Όχι μόνο τώρα αλλά από την αρχή της χρονιάς;
Αν κάποιος μπορέσει ευχαριστώ!

QUOTE(berry the truth @ Jan 11 2008, 12:38 ) *
ΠΑΟ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2 (κι άλλο ντέρμπι για τον ΠΑΟ, που έχει πολλά προβλήματα και όχι μόνο αγωνιστικά. επαναλαμβάνω και ας στενοχωρώ κάποιες ( smile.gif ) ότι πρώτα πρέπει να εξασφαλίσει την κατηγορία και μετά να κοιτάξει για πιο πάνω. να δούμε τι θα δώσει ο κόγκινς αν και εγώ φέτος περίμενα πιο πολλά από σκίμπι. ο πανιώνιος έχει βρει χημεία με την εκπληκτική θορν ενώ κουίναν και σαμορούκοβα άποτελούν εγγύηση στην ρακέτα. προέρχεται από μεγάλο διπλό στην ευρώπη αλλά η κούραση και το ταξίδι πιθανόν να τον επιβαρύνουν. ελπίζω να πάνε όλα καλά στην λεωφόρο και όσοι πάνε να ασχοληθούν με το παιχνίδι και όχι με την "προπονητική" κριτική τους. ας σκεφτούν λίγο την επόμενη ημέρα).

Σχετικά με την ομάδα, ας ήταν η μοναδική στεναχώρια τα σχόλιά σου! smile.gif

Από την Σκίμπι όλοι περίμεναν περισσότερο. Και καλά, τις προηγούμενες χρονιές μπορεί να μην έπαιζε άμυνα αλλά τουλάχιστον σκόραρε. Φέτος δεν κάνει τίποτα από τα δυο... Ή μάλλον δεν κάνει τίποτα γενικά στο παιχνίδι... Και για αυτήν, όπως και για την ομάδα γενικότερα μου φαίνεται ότι ισχύει το "κάθε πέρσι και καλύτερα"...

Αν όντως αυτοί που θα πάνε πρέπει να αφήσουν στην άκρη την "προπονητική" κριτική τους ας έχουν τουλάχιστον την ευκαιρία να δούνε μια αξιοπρεπή εικόνα... Ήττες σαν την προηγούμενη ξυπνούν κυριολεκτικά μέχρι και τον εγκέλαδο, κρίμα είναι να ταραζόμαστε έτσι!
berry the truth
[quote name='tsops' date='Jan 11 2008, 13:23 ' post='148733']
Πήρα τη πρωτοβουλία και διόρθωσα μία λέξη στο ποστ σου, γιατί λόγω κεκτημένης ταχύτητας, η ορθογραφία παρέπεμπτε σε σεξουαλική παρενόχληση! laugh.gif

καλά έκανες γιατί δεν είχα καμία διάθεση να αφήσω υπονοούμενα και δη σεξουαλικά. όπως είπε κεκτημένη ταχύτητα και μόνο. icon_wave.gif

για λάμπερτ περιμένω να πλουτίσουν οι σημειώσεις σου για να μου τα πεις. εδώ θα ήθελα πέρα από τα αγωνιστικά να προσθέσεις και τα ''πικάντικα" παρααθλητικά, που πάντα μου αρέσουν. tongue.gif
berry the truth
[quote name='trefoil 13' date='Jan 11 2008, 14:39 ' post='148792']
Mιας και έχουν γίνει πολλές αλλαγές...
Και επειδή έχω και μια αδυναμία στο να θυμάμαι ονόματα... rolleyes.gif
Είναι εύκολο σε κανέναν να ποστάρει τις φετινές αλλαγές αμερικανίδων; Όχι μόνο τώρα αλλά από την αρχή της χρονιάς;
Αν κάποιος μπορέσει ευχαριστώ!
Σχετικά με την ομάδα, ας ήταν η μοναδική στεναχώρια τα σχόλιά σου! smile.gif

δεν μπορώ να αρνηθώ σε μια τέτοια πρόκληση από την αγαπητή τρεφ. στις αναφέρω λίγο επιγραμματικά όμως (σε παρένθεση αυτή που αντικαθιστά την άλλη):
πανιώνιος: κουίναν-μόσμπι (θορν)
εσπερ
ίδες: ντέιβις-σκοτ (λάμπερτ)
πτολεμαϊδα: ντέιβις-μέρφι
κασ
τοριά: σιλντς(κινκεβιτσιένε)-κόλεμαν (ουίλιαμς)
παο: σκίμπι-νας (κόγκινς)
siem
ens: κουίγκλι-άντερσον
άρη[/b]ς χολ: μεντιόλα-κερ
μέγ[b]ας: ουίλιαμς-ριβς
σπόρτι
γκ: τιέρρνι-κοχ
ηρακλής: χαγκίγια-τσίσμαν (σκοτ)
αί[b]ας ευ
όσμ: χιγκς-κουάγιε
αθην[/b]αϊκός: νίρο-ουίλις
εξάρχεια: πέιν(χόσκινς)-κόρβερ
παγχιακ
ός: χόλινγκσγουορθ (σιμς) (μπλου)-ρόμπερτς

έχω την εντύπωση ότι υπήρχαν 1-2 που συμμετείχαν σε προπονήσεις αλλά δεν έπαιξαν σε αγώνες, ιδίως στην αρχή αλλά τώρα μου είναι λίγο δύσκολο να ψάξω τα αρχεία μου.
trefoil 13
δεν μπορώ να αρνηθώ σε μια τέτοια πρόκληση από την αγαπητή τρεφ. στις αναφέρω λίγο επιγραμματικά όμως (σε παρένθεση αυτή που αντικαθιστά την άλλη):
πανιώνιος: κουίναν-μόσμπι (θορν)
εσπερίδες: ντέιβις-σκοτ (λάμπερτ)
πτολεμαϊδα: ντέιβις-μέρφι
καστοριά: σιλντς(κινκεβιτσιένε)-κόλεμαν (ουίλιαμς)
παο: σκίμπι-νας (κόγκινς)
siemens: κουίγκλι-άντερσον
άρη[/b]ς χολ: μεντιόλα-κερ
μέγας: ουίλιαμς-ριβς
σπόρτιγκ: τιέρρνι-κοχ
ηρακλής: χαγκίγια-τσίσμαν (σκοτ)
αί[b]ας ευόσμ: χιγκς-κουάγιε
αθην
αϊκός: νίρο-ουίλις
εξάρχεια: πέιν(χόσκινς)-κόρβερ
παγχιακός: χόλινγκσγουορθ (σιμς) (μπλου)-ρόμπερτς

έχω την εντύπωση ότι υπήρχαν 1-2 που συμμετείχαν σε προπονήσεις αλλά δεν έπαιξαν σε αγώνες, ιδίως στην αρχή αλλά τώρα μου είναι λίγο δύσκολο να ψάξω τα αρχεία μου.

Ευχαριστώ πολύ Μπέρυ!! smile.gif
Και σόρι για τον κόπο που σε έβαλα... rolleyes.gif

Πω, Κουίναν την Κυριακή στην Λεωφόρο ε..; όχι και τόσο καλές αναμνήσεις από πέρσι... 17.gif
tissiaPa
ΜΠΟΜΠΑ της χιου μεσα στο βυρωνα με 11 ποντους.νικη της καστοριας επι της ζιμενς και νικη του χολαργου στο ιβανωφειο.η σπορτινγκαρα κερδισε το μεγα
υ.γ:Μεσα πεσατε ολοι στις προβλεψεις σας.χιχι tongue.gif
myt2
QUOTE(tissiaPa @ Jan 13 2008, 14:53 ) *
ΜΠΟΜΠΑ της χιου μεσα στο βυρωνα με 11 ποντους.νικη της καστοριας επι της ζιμενς και νικη του χολαργου στο ιβανωφειο.η σπορτινγκαρα κερδισε το μεγα

Για το Σπόρτιγκ το περίμενα. 5 ήττες στη σειρά είχε. Δεν είναι και τόσο χάλια η ομάδα. Για τους υπόλοιπους τι να πω;;;; έκπληξη
berry the truth
στον κουβά όλοι. 82-71 η χίος τον άθνε στον βύρωνα με μεγάλη εμφάνιση και ζωνάρα στην άμυνα. σούπερ η νίκι μπλου. πολύ κρίσιμα τα δυο καλάθια της έμπειρης δάφκου. ο μωϋσιάδης έκλεισε τα drive της γκουζίνη, τα τρίποντα έβρισκαν σίδερο και μόνο η μανώλη έβαλε κάποια σουτ στο β' στην ζώνη. η νίρο πάλευε με τα επιθετικά ριμπάουντ αλλά ή μπάλα δεν έφτανε κοντά στο καλάθι.

πολλά παράπονα ο αθηναϊκός για διαιτησία, έχει δίκιο σε 1-2 φάσεις κρίσιμες (ειδικά εκεί που έγιναν 8'' για να περάσει το κέντρο η μπλου ήταν καραμπινάτο αφού το 24άρι έδειχνε 14''). πάντως, ένα μικρό σχόλιο. θεωρώ ότι υπήρχε ένας εκνευρισμός στον αθηναϊκό που προήλθε από τα σφυρίγματα αλλά θα έπρεπε να βρει την ηρεμία του. ειδικά η γκουζίνη εκβίασε κάποιες φάσεις ενώ όλος ο πάγκος ήταν όρθιος και φώναζε στους διαιτητές.

αυτά για αρχή για τον βύρωνα γιατί νομίζω θα γίνει κουβέντα. πάντως, φαίνεται ότι υπάρχει πολύ ψωμί ακόμα και νομίζω θα δούμε αρκετές γκελίτσες ακόμα από τις ομάδες κορυφής.
kopa5
QUOTE(tissiaPa @ Jan 13 2008, 13:53 ) *

Θεωρώ ότι οι Ηρακλής, Εξάρχεια και Εύοσμος έχουν ήδη αποχαιρετήσει την Α1. icon_wave.gif
Ο απρόβλεπτος λόγω νέου στυλ παιχνιδιού Παγχιακός με αυτή τη νίκη μπήκε πάλι στο παιχνίδι της παραμονής μαζί με Καστοριά και Σπόρτιγκ. Αυτό το ασταμάτητο και απείθαρχο run and gun του Μωυσιάδη μπορεί να κάνει πολλές ζημιές και ας μην το παραδεχόμαστε σαν καλό μπάσκετ... bball.gif
Δεν θέλω να συμπεριλάβω τον ΠΑΟ σε αυτό το γκρουπ γιατί νομίζω οτι αν κάνει τις αλλαγές που πρέπει θα βρει τον δρόμο του. Σήμερα έχασε από το πολύ κουρασμένο και κακό Πανιώνιο 64-66, μέσα στον Τάφο του Ινδού... sad.gif
Πιστεύω επίσης οτι η Siemens θα έχει πρόβλημα γιατί το πρόγραμμά της δεν είναι ιδιαίτερα καλό. wink.gif
Giuliana13_fan
Home Guest
SPORTING 90 - 59 MEGAS ALEXANDROS
ATHINAIKOS 71 - 82 PAGHIAKOS
ASTERAS EXARHION 63 - 78 APOLLON PTOLEMAI
IRAKLIS 50 - 68 ARIS HOLARGOU 77.gif
MASK COSMOPEL 83 - 72 SIEMENS
PANATHINAIKOS 64 - 66 PANIONIOS
AIAS EVOSMOU 61 - 69 ESPERIDES RAVENNA
Giuliana13_fan
1 PANIONIOS 23
2 ESPERIDES RAVENNA 23
3 ARIS HOLARGOU 23 77.gif
4 APOLLON PTOLEMAIDAS 22
5 ATHINAIKOS 22
6 MEGAS ALEXANDROS
7 SIEMENS 20
8 PANATHINAIKOS 19
9 SPORTING 19
10 MASK COSMOPEL 18
11 PAGHIAKOS 18
12 ASTERAS EXARHION 16
13 IRAKLIS 16
14 AIAS EVOSMOU 14
berry the truth
betsmart.gr

Αθηναϊκός-Παγχιακός 71-82
Η «βόμβα» της αγωνιστικής έσκασε στον Βύρωνα όπου ο ανεβασμένος με τον Μωϋσιάδη, Παγχιακός, υποχρέωσε τον πρωτοπόρο Αθηναϊκό στην πρώτη εντός έδρας του ήττα. Με κορυφαία την εκπληκτική Νίκι Μπλου και άμυνα ζώνης που παγίδεψε την Γκουζίνη και γενικότερα την επίθεση του Αθηναϊκού, οι Χιώτισσες πήραν ένα σημαντικό διπλό στην προσπάθεια παραμονής τους στην κατηγορία. Σημαντική η συμβολή της έμπειρης Δάφκου αλλά και της τρομερής Ρόμπερτς, που δεν έχασε σουτ κάτω από το καλάθι. Οι Βυρωνιώτες έχουν αρκετά παράπονα για την διαιτησία και κάποια σφυρίγματα στα κρίσιμα σημεία αλλά βρέθηκαν γενικά σε κακή ημέρα, ιδίως στον αμυντικό τομέα.

Τα δεκάλεπτα: 17-18, 37-35, 53-58, 71-82
Αθηναϊκός (Καλογερόπουλος): Μανώλη 13(3), Μαγαλιού 11(3), Νίρο 22(4/6β, 9/13δ, 11ρ), Γκουζίνη 14(2/2, 3/8, 2/10, 7ρ, 11λ, 6ασ), Κλάτζου, Ουίλις 5 (1/8τρ), Κοσμά 5(4ρ), Κουντουρά 1.
Παγχιακός (Μωϋσιάδης): Μπλου 14(1τρ, 9ασ, 6κλ, 2λ), Βαλέτα 14(1), Θεοδώρου, Χαλιβελάκη, Καλοπίτα 5(1), Σερέτη, Τσαρουχά 3(1), Ρόμπερτς 30 (6/9, 12/12δ, 6ρ, 3κλ), Δάφκου 10, Ζικιρίδου 5(7ρ).

Σπόρτιγκ-Μ.Αλέξανδρος 90-59
Απʼ τα αποδυτήρια καθάρισε το παιχνίδι ο ψυχωμένος Σπόρτιγκ κόντρα σε έναν Μέγα Αλέξανδρο, που δεν προέβαλλε καμία αντίσταση. Με τις Αμερικανίδες Κοχ και Τιέρνι να κάνουν ό,τι θέλουν και τις Μπαλτά και Νταή να συμβάλλουν, η ομάδα του Τσεμπέρη προηγήθηκε με 24-5 στο δεκάλεπτο και έκτοτε συνεχώς αύξανε την διαφορά αφού οι Θεσσαλονικείς δεν μπήκαν ποτέ στο πνεύμα του αγώνα.
Τα δεκάλεπτα: 24-5, 49-23, 68-42, 90-59
Σπόρτιγκ (Τσεμπέρης): Γανωτή, Μπαρμπερίδου 6, Νταή 15(1), Κασάπογλου 4, Μπαλτά 10(2), Τιέρνι 21 (5/5, 8/9, 11ρ), Βεντουρά, Μάλαμα 8, Μπινιόρη, Κοχ 26 (10/10, 5/8, 2/6, 4ρ, 6λ, 5ασ, 5κλ)
Μ.Αλέξανδρος (Συρόπουλος): Σουλτάνη 6(2), Σκουτζού 2, Δημητράκου 14(6ρ, 7λ), Χατζάκου, Χολέβα, Σπυριδοπούλου 6, Ουίλιαμς 10 (0/2, 2/9, 2/10, 6ρ, 7ασ, 5κλ, 8λ), Τασκιρίδου 2, Ριβς 19 (4/6, 6/14, 1/3, 8ρ), Κουφογιάννη.

Αστέρας Εξ.-Απόλλων Πτ. 63-78
Πάντα κοντά στην κορυφή παραμένει η Πτολεμαϊδα που πέρασε από τα Εξάρχεια επικρατώντας του Αστέρα, που είχε στην σύνθεσή του την Χόσκινς για πρώτη φορά αλλά δεν έφτανε παρά την καλή εμφάνιση της Αμερικανίδας. Τα πράγματα πλέον για την αθηναϊκή ομάδα γίνονται αρκετά δύσκολα για την παραμονή.

Τα δεκάλεπτα: 19-19, 33-35, 47-55, 63-78
Αστέρας Εξ. (Κεραμιδάς): Καρασταμάτη, Βολωνάκη 6 (0/5τρ), Παπαδήμου, Χόσκινς 23 (4/5, 8/14, 1/3), Χαλικιά 12(2), Μέλνικα 1, Κάρβερ 17 (7/7, 5/11), Ισκιόγλου, Λιάγκα.
Απόλλων Πτ. (Κυρατζής): Παπαδημητρίου 10(2τρ,6λ), Κυρκοπούλου 16(2/2, 4/5, 2/2, 6ρ), Τζιάτα, Σπανίδου 6, Καραδήμα 3(1), Τσακμάκη 3, Μέρφι 29 (8/8, 9/18, 1/5, 9ρ, 4κλ), Ντέιβις 11(11ρ).

Ηρακλής-Άρης Χολ. 50-68
Με όπλο την καλή του άμυνα για άλλη μια φορά, ο Άρης Χολαργού πέρασε από το Ιβανώφειο επικρατώντας του Γηραιού με 68-50. Οι Θεσσαλονικείς είναι σε δύσκολη θέση μετά από αυτή την ήττα και παρά την αντικατάσταση της Τσίσμαν με την Σκοτ, το μέλλον προδιαγράφεται δυσοίωνο.
Τα δεκάλεπτα: 17-22, 29-32, 36-48, 50-68
Ηρακλής (Δεμερτζής): Βλάνη 8, Κατωπόδι 8(9ρ), Σίμου 2, Χαγκίγια 10(2), Τρέμκατζη 5(1), Μπιμπίρη 3(1), Σκοτ 14(10ρ)
Άρης Χολ. (Μαυρίδης): Τζεγιαννάκη 9(2), Ουζούνη, Κεχαγιά 15(6ρ, 5ασ), Μαγκλάρα 11(1τρ,8ρ), Σωτηρίου 4(11ρ), Σπαθάρη 5(1), Ροίδου, Μπουκουβάλα, Ζότοβα, Μεντιόλα 15(1/2, 7/10, 6ρ), Κλερ 4.

Καστοριά-Siemens 83-72
Μεγάλη νίκη της Καστοριάς που έκανε βήμα παραμονής επί της Siemens, που έδειξε τις γνωστές αδυναμίες της εκτός έδρας. Ουίλιαμς και Παπαμιχαήλ ήταν οι κορυφαίες για την ομάδα του Δημητριάδη αλλά η παίκτρια-κλειδί ήταν η Γεωργίου με τα τρίποντά της. Για την Siemens αποκάλυψη η Σταυρίδου και αρκετά καλή η Κουίγκλι.
Τα δεκάλεπτα: 23-12, 48-32, 67-51, 83-72
Καστοριά (Δημητριάδης): Ουίλιαμς 16(2τρ,7ρ,5λ), Κινκεβιτσιένε 11(3), Γιαννουζάκου (6ασ, 7λ), Παπαμιχαήλ 16 (4/6, 6/10, 9ρ), Γεωργίου 15(4), Ζέρβα 13(5ρ,10λ), Χριστοφοράκη 12(8ρ), Βλάχου, Γεωργοπούλου.
Siemens (Κοκκινόπουλος): Δαβιτίδου, Τελίδου 9 (1/7σ, 6λ), Παυλίδου, Γιαννοπούλου 7(1), Σταυρίδου 19 (7/10, 3/5, 2/5, 4ασ, 8κλ), Καραμπατζάκη (0/5), Χορινού, Μούλη, Άντερσον 15 (6/9δ, 1/5τρ, 5ρ), Κουίγκλι 22 (4/4, 9/12δ).

Παναθηναϊκός-Πανώνιος 64-66
Ο Πανιώνιος αναδείχτηκε πρωταθλητής χειμώνα επικρατώντας στην Λεωφόρο του Παναθηναϊκού με 66-64. Οι Νεοσμυρνιώτισσες παρουσιάστηκαν κουρασμένες από την υπερπροσπάθεια στο Μονπελιέ αλλά είχαν την εμπειρία και την προσωπικότητα να περάσουν από την έδρα των «πρασίνων», που ενισχύθηκαν με την παρουσία της Κόγκινς. Σαμορούκοβα και Βασιλείου έλεγξαν απόλυτα την εναέρια κυκλοφορία και άντεξαν στην αντεπίθεση του Παναθηναϊκού με πρωταγωνίστρια την Σπαθάρου.

Τα δεκάλεπτα: 18-21, 31-34, 47-51, 64-66
Παναθηναϊκός (Γερεουδάκης): Σπαθάρου 19(1τρ,4ασ,4κλ), Σταμάτη 2, Παπαηλία 7(2/11δ), Κόγκινς 13(3), Νικολαϊδου 5 (2/7δ), Σκίμπι 10(8ρ), Ξάνθου, Κυριακοπούλου 8
Πανιώνιος (Κορωναίος): Σταυρακάκη 4, Δελή 5, Βασιλείου 15(1/2, 4/7, 2/3, 12ρ), Θορν 14(2τρ,7ασ,7λ), Χαλιβέρα 2, Σαμορούκοβα 18(4/5, 7/14, 13ρ), Κουίναν 8(5ρ, 5λ).

Αίας Ευόσμ-Εσπερίδες 61-69
Απρόσμενη αντίσταση συνάντησαν στον Εύοσμο οι Εσπερίδες από τον μαχητικό Αίαντα που έπαιξε με μία ξένη και χωρίς την Παπαπέτρου. Οι παίκτριες του Δάγλα έσπασαν τα καλάθια από τη γραμμή των 6,25 (2/30!!) αλλά τελικά πήραν την νίκη με την εμπειρία των Καλετζου και Ντέιβις και τις περισσότερες λύσεις. Οι γηπεδούχες είχαν σε εκπληκτική ημέρα την Κουάγιε αλλά δεν έφτανε για να πετύχουν την μεγάλη έκπληξη της χρονιάς.

Τα δεκάλεπτα: 14-23, 27-33, 40-56, 61-69
Αίας Ευόσμ : Γιοσμά, Σιμητοπούλου 2, Μπότη 8, Γρίβα 6(8λ), Θωμά, Κωτούλα 6(2), Καραγκούνη, Κουάγιε 29 (5/7, 6/14, 4/5, 7ρ), Γραμματικοπούλου, Καπετάνιου, Ταμουτσέλη 10(9ρ, 7λ, 5κλ)
Εσπερίδες (Δάγλας): Καλέτζου 17(1/8τρ,6κλ), Καλογήρου, Καβάσιλα, Χατζηνικολάου 6, Τσέρου 4, Καλτσίδου 11(1/8τρ), Σαρέγκου 11, Μπόνη (0/6τρ), Πασχοπούλου, Πάνου, Λάμπερτ 6 (0/4τρ), Ντέιβις 14 (6/11δ, 9ρ)

Βαθμολογία (σε 13 αγώνες)
Πανιώνιος 23, Εσπερίδες 23, Άρης Χολ. 23, Απόλλων Πτ. 22, Αθηναϊκός 22, M.Aλέξανδρος 20, Siemens 20, Σπόρτιγκ 19, Παναθηναϊκός 19, Καστοριά 18, Παγχιακός 18, Αστέρας Εξ. 16, Ηρακλής 16, Αίας Ευόσμ. 14.
panosak
QUOTE(12 @ Jan 10 2008, 22:18 ) *
Επειδη τυχαινει και γνωριζω πολλα οσον αφορα τον ΠΑΟ μιας και ειμαι καθε Κυριακη στο Ταφο. Το προβλημα του Γερεουδακη ειναι οτι σε καθε ματς η ομαδα κατεβαινει αδιαβαστη. Σαν να μην ασχολειτε με τον αντιπαλο. Δυο πραματα μπορει να συμβαινουν μαστρο-Γερεουδακη. Ή δεν λες τιποτα στις παικτριες σου ή δεν τα παιρνουν τα γραμματα ασχετε προπονητη της δεκαρας. Στο ματς που περασε με τις Εσπεριδες εκλαιγε και ο καθε πικραμενος. Καλα εκαναν και σε εκραζαν. Φενεται οτι πιο πολυ τον νοιαζει η εικονα του παρα η ομαδα. Δεν εχει καταλαβει οτι εδω δεν ειναι η Ακαδημια , η ομαδουλα της Ηλιουπολης που δεν υφισταται πλεον, αλλα ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Καταλαβε το γρηγορα φιλαρακο γιατι το παρκε απο την εξεδρα απεχει μονο μισο μετρο. Συγχαρητηρια τελος στα κοριτσια μας που αν και απληρωτα προσπαθουν ολοι για την ομαδα μας. Μεχρι ποτε βεβαια. ΠΑΠΑΗΛΙΑ εισαι παικτουρα. Τρελανε μας καθε Κυριακη με το παθος σου και την αγωνιστικοτητα σου.

12 εισαι εκτος τοπου και χρονου - μαθε τι γινεται στον ΠΑΟ και μετα βγες να κραζεις ΑΝΩΝΥΜΑ........
Σε πληροφορω λοιπον οτι απο τα δυο ενδεχομενα που αναφερεσαι σιγουρα δε συμβαινει το 1ο.
Και κατι αλλο πειμενεις πρόοδο στα υπολοιπα τμηματα του ερασιτεχνη ΠΑΟ αν δαπανουνται 4εκ.$
για να μην παει ενας παικτης στον Ολυμπιακο???
panosak
QUOTE(12 @ Jan 10 2008, 22:18 ) *
Επειδη τυχαινει και γνωριζω πολλα οσον αφορα τον ΠΑΟ μιας και ειμαι καθε Κυριακη στο Ταφο. Το προβλημα του Γερεουδακη ειναι οτι σε καθε ματς η ομαδα κατεβαινει αδιαβαστη. Σαν να μην ασχολειτε με τον αντιπαλο. Δυο πραματα μπορει να συμβαινουν μαστρο-Γερεουδακη. Ή δεν λες τιποτα στις παικτριες σου ή δεν τα παιρνουν τα γραμματα ασχετε προπονητη της δεκαρας. Στο ματς που περασε με τις Εσπεριδες εκλαιγε και ο καθε πικραμενος. Καλα εκαναν και σε εκραζαν. Φενεται οτι πιο πολυ τον νοιαζει η εικονα του παρα η ομαδα. Δεν εχει καταλαβει οτι εδω δεν ειναι η Ακαδημια , η ομαδουλα της Ηλιουπολης που δεν υφισταται πλεον, αλλα ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Καταλαβε το γρηγορα φιλαρακο γιατι το παρκε απο την εξεδρα απεχει μονο μισο μετρο. Συγχαρητηρια τελος στα κοριτσια μας που αν και απληρωτα προσπαθουν ολοι για την ομαδα μας. Μεχρι ποτε βεβαια. ΠΑΠΑΗΛΙΑ εισαι παικτουρα. Τρελανε μας καθε Κυριακη με το παθος σου και την αγωνιστικοτητα σου.

ασε που και σενα αλλο φορουμ που σε συναντησα τους εκανες παλι ολους ανω κατω.
Μηπως εχεις προσωπικα με τον Γερεουδακη???
trefoil 13
Επειδή σε λίγο αρχίζει το ποδόσφαιρο και μετά δεν ξέρω αν θα μπορώ να γράψω γιατί σαν Παναθηναικός είχα... υπερωρία σήμερα ( tongue.gif ) ας σχολιάσω για το παχνίδι του ΠΑΟ (σχεδόν!) σύντομα...

Πάλι θα γκρινιάξω και ναι, πάλι θα πω για τους διαιτητές. Όταν είσαι όλο το παιχνίδι πίσω και πας να το γυρίσεις στο τέλος, προηγείσαι 1:41 για το τέλος με 61-60 και σου κάνουν τρία λάθη οι διαιτητές τότε χαιρετίσματα...
Πρώτα το ανύπαρκτο πέμπτο φάουλ της Νικολαίδου που ήταν και 2 εύστοχες βολές για τον πανιώνιο.
Μετά τα βήματα της Σαμορούκοβα (μετά την τάπα που έφαγε από Κυριακοπούλου) που δεν δόθηκαν και μέτρησε το καλάθι της.
Τρίτον το φάουλ πάνω στην Παπαηλία στο τελευταίο σουτ που επίσης δεν δόθηκε.

Όσον αφορά το τελευταίο σουτ όπου η Σπαθάρου έψαχνε απεγνωσμένα την Παπαηλία ενώ υπήρχαν με καλύτερες προυποθέσεις στις γωνίες οι Κόγκινς-Κυριακοπουλου έχω μερικές παρατηρήσεις...
Αν έδωσε αυτή την εντολή ο Γερεουδάκης την στιγμή που η Παπαηλία είχε 2/10 σε όλο το παιχνίδι τότε λάθος του.
Αν έδωσε κάποιος άλλος αυτή την τελευταία εντολή τότε λάθος αυτού που την έδωσε αλλά και του Γερεουδάκη...
Αν τέλος η εντολή αυτή δεν ολοκληρώθηκε παρά το ότι υπήρξε χρόνος από δυο απανωτά τάιμ άουτ ας κοουτσάρει καλύτερα κάποιος από την κερκίδα...

Οι οπαδοί αποθέωσαν τον Κορωναίο ο οποίος πήγε στο τέλος στη κερκίδα για να συμμετάσχει κι αυτός στα... πράσινα συνθήματα κατά του γαύρου...!

Υ/Γ 1 Live μετά και από αυτό το έχω σίγουρο το μπαν; laugh.gif
Υ/Γ 2 Sch δεν φταίω εγώ... rolleyes.gif
Υ/Γ 3 Basket4 καλή χώνεψη! tongue.gif
Την επόμενη Κυριακή έχω κι εγώ να κάνω αυτό που δεν έκανες εσύ σήμερα! tongue.gif
center
Έλα ρε πήγε τόσο?
Παρά την ήττα (και παρά του ότι μου αρέσει ο Πανιώνιος, tref ξεκίνα το κήρυγμα tongue.gif ) είμαι χαρούμενη για τα πράσινα κορίτσια γιατί περίμενα η διαφορά να είναι μεγαλύτερη smile.gif ...
Η συνέχεια εύχομαι να είναι καλύτερη, γιατί το αξίζουν....
Για το ποδόσφαιρο τώρα μας αδίκησε το σκορ.... ,αλλά περνάω μια βόλτα στο ποδοσφαιρικό τόπικ του οφτοπικ για περαιτερω ανάλυση.... wink.gif
tissiaPa
δεν εχω κανενα λογο να υπερασπιστω τον αθηναικο αλλα επειδη βρεθηκα στο γηπεδο,εχουν δικιο που γκαριζουνε για τη φαση με τα 8''.Η διαφορα ηταν στους 6 και ενω θα πρεπει να επαιρνε τη μπαλα ο αθνε,η διαφορα βρεθηκε στο -10.Βεβαιως βεβαιως η χιος πηρε παναξια τη νικη.κακιστος ο αθηναικος η γκουζινη τα σπασε και η κοσμα εχασε δυο σουτ κατω απ το καλαθι σε κρισιμα σημεια..πως να κερδισεις ετσι. bball.gif
υ.γ:εσπασε τα tendex η roberts με 12/12 διποντα,αλλα η παιχτουρα ειναι η μπλου. wink.gif
Live strong
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!

Ας κάνω λοιπόν κι εγώ τα δικά μου σχόλια για το παιχνίδι Αθηναϊκός – Χίος μιας και το παρακολούθησα!

Ας ξεκινήσω με τη διαιτησία…

Βέβαια ότι και να πω για τη διαιτησία θα είναι λίγο!!!!! Απορώ (αν και γίνομαι γραφική με αυτό γιατί είναι χιλιοειπωμένο), πως αυτοί οι άνθρωποι θεωρούνται αξιολογημένοι για να διαιτητεύουν Α1 κατηγορία! Έκαναν ένα παιχνίδι άνω κάτω με ανύπαρκτες φάσεις!
Το παιχνίδι παίχτηκε επιεικώς 70-30 υπέρ της Χίου, με αποκορύφωμα τη τεχνική ποινή, την οποία έπρεπε να την έχουν δώσει από πριν στον εαυτό τους! Αν είναι να δίνονται τεχνικές ποινές επειδή διαμαρτύρεται κάποιος ότι η παίχτρια δεν πέρασε τη σέντρα ενώ είχαν περάσει 10 δεύτερα, κάτι που παραδέχτηκε και η ίδια η γραμματεία, ε τότε να πάνε σπίτι τους! Τι στην ευχή τη βάζουν τη σφυρίχτρα στο στόμα; Θα μου πείτε κάποιοι, έλα μωρέ… άνθρωποι είναι και αυτοί και κάνουν λάθη!
Συμφωνώ! Να κάνεις ένα δυο τρία πέντε λάθη, αλλά όταν κάνεις συνέχεια και μάλιστα συνεχόμενα λάθη από τη μια μεριά και μετά προσπαθείς να το φέρεις σε ισορροπία και σφυρίζεις και από την άλλη κάποια… ε τότε δε λέγεσαι άνθρωπος αλλά ζώο χωρίς νοημοσύνη! Εκτός αν υπάρχουν άλλα στη μέση.. Δε θα μπω όμως σε αυτό το τρυπάκι…

Ας πάμε τώρα στο τεχνικό μέρος του παιχνιδιού

Πέρα από τη τραγική διαιτησία, υπήρχε και ένας τραγικός Αθηναϊκός. Το παιχνίδι δεν το κέρδισε η Χίος, οι παίχτριες είπαν ορίστε περάστε!
Τα λάθη, 20 συνολικά για τον Αθηναϊκό σε αντίθεση με τη Χίο 13, και η αστοχία στα δίποντα 18/35 και τρίποντα 9/31 μαρτυρούν αδιάψευστα το κακό παιχνίδι.
Η Γκουζίνη σε πολύ χάλια μέρα (tsops την έφαγες τη κοπέλα τη Παρασκευή, τι στην ευχή; Βουντού της έκανες; tongue.gif ) με 11 από τα 20 συνολικά λάθη της ομάδας…και μεγάλη αστοχία στα τρίποντα 2/10. Ειδικά στο τέλος φαινόταν πολύ εκνευρισμένη και απορώ γιατί έπαιξε 40 ολόκληρα λεπτά αφού δεν ήταν σε θέση να ελέγξει τα νεύρα της και να είναι ψύχραιμη όπως είναι συνήθως!
Βέβαια και οι υπόλοιπες κοπέλες δεν πήγαν πίσω! Με εξαίρεση βέβαια τη Μαγαλιού 41.gif και τη Μανώλη 41.gif και τη σταθερή πλέον Nero! 41.gif

Αυτό που δεν κατάλαβα όμως ήταν γιατί δεν έπαιξε καθόλου η Δασκαλοπούλου, η οποία είναι μια παίχτρια σταθερής αξίας και ειδικών αποστολών.

Νομίζω όμως ότι δεν είμαι η αρμόδια για να το κρίνω αυτό, απλά σαν απορία το έθεσα!
Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τη Χαικάλη.

Από τη Χίο, καταπληκτικές οι δύο ξένες! 41.gif

Αυτά από εμένα, περιμένουμε σχόλια και από τα άλλα παιχνίδια της κατηγορίας!

Υγ. Επίσης θα ήθελα ν αναφέρω τη παραίτηση του Κώστα Κεραμιδά από την ομάδα του Αστέρα Εξαρχείων, όπως και ότι θα υπάρξουν αρκετές ανατροπές στις ομάδες στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος!
Θέλω να πω με αυτό, ότι η μπάλα του μπάσκετ είναι στρογγυλή και παίρνει πολλά φάλτσα, οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη…. rolleyes.gif 65.gif 32.gif
tsops
QUOTE(Live strong @ Jan 14 2008, 10:14 ) *
Η Γκουζίνη σε πολύ χάλια μέρα (tsops την έφαγες τη κοπέλα τη Παρασκευή, τι στην ευχή; Βουντού της έκανες; tongue.gif ) με 11 από τα 20 συνολικά λάθη της ομάδας…και μεγάλη αστοχία στα τρίποντα 2/10. Ειδικά στο τέλος φαινόταν πολύ εκνευρισμένη και απορώ γιατί έπαιξε 40 ολόκληρα λεπτά αφού δεν ήταν σε θέση να ελέγξει τα νεύρα της και να είναι ψύχραιμη όπως είναι συνήθως!

Έλα ντε? blink.gif Δεν ξανακάνω σχόλιο 33.gif tongue.gif
Live strong
QUOTE(tsops @ Jan 14 2008, 12:32 ) *
Έλα ντε? blink.gif Δεν ξανακάνω σχόλιο 33.gif tongue.gif

το καλο που σου θέλω... tongue.gif γιατι θα κάνω κι εγώ και τοτε ξέρεις... 19.gif 19.gif magic.gif
G_7
Από εχθές που έμαθα για τη νίκη της Χίου στον Αθηναϊκό και πριν κάνω μπω στο forum ήμουνα σίγουρη και επιβεβαιώθηκα για το τι θα είχε γραφτεί...Συμπέρασμα ότι η Χίος χωρίς διαιτητές δεν παίρνει παιχνίδι εντός ή εκτός…Σε όλες τις νίκες της Χίου οι διαιτητές το ένα οι διαιτητές το άλλο. Μπράβο που μια ομάδα της επαρχίας έχει τόσο μεγάλη δύναμη λοιπόν??? Είπαμε πολλές φορές ότι είναι πρωτάθλημα ανατροπών, υπάρχουν ομάδες που ακόμα δεν έκαναν κοιλιά.!!! Ένα πρωτάθλημα στα κόκκινα δε βγαίνει!!!

Συγχαρητήρια στα κορίτσια του ΠΑΟ που έπαιξαν στα ίσια τον Πανιώνιο… tongue.gif

Πολλά 41.gif 41.gif για τα κορίτσια των Εσπερίδων…!!! Καλή συνέχεια ... smiley.gif
tsops
QUOTE(Live strong @ Jan 14 2008, 10:38 ) *
το καλο που σου θέλω... tongue.gif γιατι θα κάνω κι εγώ και τοτε ξέρεις... 19.gif 19.gif magic.gif

Ούτε να στο σκέφτομαι... help.gif

QUOTE(G_7 @ Jan 14 2008, 10:41 ) *
Από εχθές που έμαθα για τη νίκη της Χίου στον Αθηναϊκό και πριν κάνω μπω στο forum ήμουνα σίγουρη και επιβεβαιώθηκα για το τι θα είχε γραφτεί...Συμπέρασμα ότι η Χίος χωρίς διαιτητές δεν παίρνει παιχνίδι εντός ή εκτός…Σε όλες τις νίκες της Χίου οι διαιτητές το ένα οι διαιτητές το άλλο. Μπράβο που μια ομάδα της επαρχίας έχει τόσο μεγάλη δύναμη λοιπόν??? Είπαμε πολλές φορές ότι είναι πρωτάθλημα ανατροπών, υπάρχουν ομάδες που ακόμα δεν έκαναν κοιλιά.!!! Ένα πρωτάθλημα στα κόκκινα δε βγαίνει!!!

Πολλά 41.gif 41.gif για τα κορίτσια των Εσπερίδων…!!! Καλή συνέχεια ... smiley.gif

Δεν πιστεύω ότι είναι έτσι. Δεν θέλω να ξεκινήσουμε τώρα συζήτηση για διαιτητές, ούτως ή άλλως την άποψή μου την έχω πει. Θα δούμε την ερχόμενη αγωνιστική άλλωστε smile.gif
Live strong
QUOTE(tsops @ Jan 14 2008, 12:57 ) *
Ούτε να στο σκέφτομαι... help.gif
Δεν πιστεύω ότι είναι έτσι. Δεν θέλω να ξεκινήσουμε τώρα συζήτηση για διαιτητές, ούτως ή άλλως την άποψή μου την έχω πει. Θα δούμε την ερχόμενη αγωνιστική άλλωστε smile.gif

χαιρομαι που καταλαβαινόμαστε... smiley.gif smiley.gif

πιστεύεις, δε πιστεύεις, ξέρεις πολύ καλά ότι έτσι είναι τα πράγματα! Βέβαια εσύ ως προπονητής θα έλεγες κάτι ανάλογο μόνο αν κρινόταν η δική σου ομάδα, κι αυτό σίγουρα όχι δημόσια! Ξέρεις πολύ καλά ότι οι διαιτητές είναι κάτι σαν τους δημοσιογράφους που ρίχνουν ή ανεβάζουν κυβερνήσεις!
Κι αυτοί μπορεί να ρίξουν μια ομάδα στα τάρταρα κι άλλες φορές να την πάνε στο θεό. Μερικές φορές από ασχετοσύνη κι άλλοτε επειδή εκτελούν ειδικές αποστολές!
TSAKITSAN4
QUOTE(G_7 @ Jan 14 2008, 10:41 ) *

συγχαρητήρια στην ομάδα της Χίου..κάτι που έιχα προβλέψει ότι μπορεί και να γινότανε αλλά κανείς δε το πίστευε!!!
τελικά τίποτα δεν είναι σίγουρο σε αυτό το πρωτάθλημα!!!
δε ξέρω για τους διαιτητές...αλλά ούτοση ΄΄αλλος 11 πόντοι ήταν αρκετοί για να μας κάνει να πιστεψουμε ότι έβαλαν το χεράκι τους!!
νομίζω ότι ήταν μια δίκαιοι νίκη!!!

συγχαρητήρια και στις Εσπερίδες!!
G_7
QUOTE(Live strong @ Jan 14 2008, 11:05 ) *
χαιρομαι που καταλαβαινόμαστε... smiley.gif smiley.gif

πιστεύεις, δε πιστεύεις, ξέρεις πολύ καλά ότι έτσι είναι τα πράγματα! Βέβαια εσύ ως προπονητής θα έλεγες κάτι ανάλογο μόνο αν κρινόταν η δική σου ομάδα, κι αυτό σίγουρα όχι δημόσια! Ξέρεις πολύ καλά ότι οι διαιτητές είναι κάτι σαν τους δημοσιογράφους που ρίχνουν ή ανεβάζουν κυβερνήσεις!
Κι αυτοί μπορεί να ρίξουν μια ομάδα στα τάρταρα κι άλλες φορές να την πάνε στο θεό. Μερικές φορές από ασχετοσύνη κι άλλοτε επειδή εκτελούν ειδικές αποστολές!

Ειδικές αποσταλές όταν μιλάμε για τη Χίο???
Tsops δεν μιλάω ποτέ για προπονητές, θα έπρεπε να το ξέρεις!!! Θα πρέπει να έχουν γίνει τα τραγικά για να μιλήσω κ να ασχοληθώ μαζί τους!!! 1-2 φάσεις εμένα δε μου λένε τίποτα!!!
smiley.gif
Live strong
QUOTE(G_7 @ Jan 14 2008, 13:10 ) *
Tsops δεν μιλάω ποτέ για προπονητές, θα έπρεπε να το ξέρεις!!! Θα πρέπει να έχουν γίνει τα τραγικά για να μιλήσω κ να ασχοληθώ μαζί τους!!! 1-2 φάσεις εμένα δε μου λένε τίποτα!!!
smiley.gif

δε μιλάω για τη Χιο, γενικά μιλάω...για όλο το χώρο, αντρικό γυναικείο μικρές και μεγαλες κατηγορίες!
G_7
QUOTE(Live strong @ Jan 14 2008, 11:18 ) *
δε μιλάω για τη Χιο, γενικά μιλάω...για όλο το χώρο, αντρικό γυναικείο μικρές και μεγαλες κατηγορίες!

OK... wink.gif
wombasket
QUOTE(tissiaPa @ Jan 13 2008, 23:15 ) *
δεν εχω κανενα λογο να υπερασπιστω τον αθηναικο αλλα επειδη βρεθηκα στο γηπεδο,εχουν δικιο που γκαριζουνε για τη φαση με τα 8''.Η διαφορα ηταν στους 6 και ενω θα πρεπει να επαιρνε τη μπαλα ο αθνε,η διαφορα βρεθηκε στο -10.Βεβαιως βεβαιως η χιος πηρε παναξια τη νικη.κακιστος ο αθηναικος η γκουζινη τα σπασε και η κοσμα εχασε δυο σουτ κατω απ το καλαθι σε κρισιμα σημεια..πως να κερδισεις ετσι. bball.gif
υ.γ:εσπασε τα tendex η roberts με 12/12 διποντα,αλλα η παιχτουρα ειναι η μπλου. wink.gif

καλημερα και απο εμενα εγω δεν ειμουν στο γηπεδο και δεν εχω άποψη γιατην διαιτησία. γενικά αναφέρω καποια πραγματα που απο την εμπειρια μου εχω διαπιστωση.
1) ο ΑΘΝΕ δεν μπορεί να μιλάει για διαιτησια αφού φέτος τον έχει ευνοήσει αρκετά π.χ. με ΠΑΟ
2) Φαίνεται ότι ο Δήμαρχος απ΄λά υποτίμησε το παιχνιδάκι ή νόμιζε ότι παίζει με την Ακαδημία( την θέση της την πήρε η Χίος)(επιταγές SONY)
3) Ξέρω καλά όμως ότι η Ακαδημία και ιδιαίτερα ένας νεαρός της Διοίκησης της είχε πάρει τα μέτρα του για αυτό το παιχνίδι.
4) Η μη χρησιμοποίηση της Δασκαλοπούλου σε αυτό το ματς ήταν καθοριστική καθώς είναι απο τις καλύτερες
αμυντικές του Αθηναικού.(δείχνει την ελλειψη τεχνικής υγεσίας)
5) Με το αποτέλεσμα αυτό μήπως πολλές ομάδες ευνοήθηκαν? (ερώτηση κάνω)

Θα χαρώ να πάρω απάντηση και από τον ίδιο τον Δήμαρχο καθώς βλέπω πως είναι και μέλος στο forum.
icon_wave.gif συγνώμμη που γίνομαι καυστικός ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ και επιτέλους να πάψουμε να κοιτάμε τι κάνει η διαιτησία
TSAKITSAN4
QUOTE(wombasket @ Jan 14 2008, 11:48 ) *

icon_wave.gif

δε θα σχολιάσω τα υπόλοιπα.,..αλλά σίγουρα όλοι ξέρουμε την απάντηση στην ερώτηση σου!!!
πολλές ομάδες λοιπόν ευνοήθηκαν αλλά πιστεύω ότι θα υπάρξουν κι άλλα τέτοια ματσ ακόμα και αποτελέσματα!!!
κανένας δε μου λέει ότι μια ομάδα σαν την Χίο ή κάποια΄άλλη που είναι χαμηλά στη βαθμολογία δε θα μπορεσει να δημιουργήσει ένα παρόμοιο αποτέλεσμα με μια "μεγάλη"¨ομάδα!!! το μεγάλη είναι πάντα σχετικό.,..γιατί τελικά μερικές ομάδες δεν είναι τόσο μεγάλες όσο θα θέλουν να πιστεύουν ή να φαίνοντε!
tsops
QUOTE(G_7 @ Jan 14 2008, 11:10 ) *
smiley.gif

Μα δεν αναφέρθηκα πουθενά σε προπονητές βρε G_7, πως σου ήρθε αυτό? blink.gif

QUOTE(wombasket @ Jan 14 2008, 11:48 ) *
καλημερα και απο εμενα εγω δεν ειμουν στο γηπεδο και δεν εχω άποψη γιατην διαιτησία. γενικά αναφέρω καποια πραγματα που απο την εμπειρια μου εχω διαπιστωση.

Καλημέρα και καλές συζητήσεις αν και νομίζω δεν ξεκίνησες καλά. Έχω πει επανειλλημένα ότι καλό είναι τα νέα μέλη να μην μπαίνετε "γκαζωμένοι" και αντίθετα να είστε αντικειμενικοί στις απόψεις και στην κριτική σας. Δεν βλέπω καμία ροή στην άποψή σου όπως επίσης και στο σχετισμό Διοικήσεων, κλπ.

Εάν παρακολουθείς το φόρουμ, θα έχεις δει ότι τέτοιες συζητήσεις δεν έχουν οδηγήσει πουθενά γιατί πολύ απλά και οι 2 πλευρές συζητούν καθαρά υποκειμενικά και όπως το βλέπει ο καθένας. Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να μην συνεχίσεις να μιλάς για αγώνες που όπως λες δεν ήσουν παρόν, αναφερόμενος στο παρελθόν, διότι δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις wink.gif
Live strong
QUOTE(wombasket @ Jan 14 2008, 13:48 ) *
1) ο ΑΘΝΕ δεν μπορεί να μιλάει για διαιτησια αφού φέτος τον έχει ευνοήσει αρκετά π.χ. με ΠΑΟ
2) Φαίνεται ότι ο Δήμαρχος απ΄λά υποτίμησε το παιχνιδάκι ή νόμιζε ότι παίζει με την Ακαδημία( την θέση της την πήρε η Χίος)(επιταγές SONY)
3) Ξέρω καλά όμως ότι η Ακαδημία και ιδιαίτερα ένας νεαρός της Διοίκησης της είχε πάρει τα μέτρα του για αυτό το παιχνίδι.
4) Η μη χρησιμοποίηση της Δασκαλοπούλου σε αυτό το ματς ήταν καθοριστική καθώς είναι απο τις καλύτερες
αμυντικές του Αθηναικού.(δείχνει την ελλειψη τεχνικής υγεσίας)

Θα χαρώ να πάρω απάντηση και από τον ίδιο τον Δήμαρχο καθώς βλέπω πως είναι και μέλος στο forum.
icon_wave.gif συγνώμμη που γίνομαι καυστικός ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ και επιτέλους να πάψουμε να κοιτάμε τι κάνει η διαιτησία

Όταν ξεκίνησα σήμερα το θέμα, δε μίλησα μόνο για διαιτησία, μίλησα και για κακό παιχνίδι!
Από κει και πέρα, όλοι γνωρίζουμε το τι γίνεται κι ας κάνουμε τον κινέζο.. απλά κανείς δε μιλάει γιατί κανείς δεν τον συμφέρει…
Το θέμα εύνοιας σε κάποια παιχνίδια, μάλλον σε άλλες ομάδες ταιριάζει αλλά δεν έχει σημασία…
Όσον αφορά για τη Δασκαλοπούλου, διότι εγώ το ανέφερα και αυτό, τη μη χρησιμοποίηση της δεν μπορούμε να τη ρίξουμε σε κακή τεχνική ηγεσία. Δε μπορεί δηλαδή ένας προπονητής ξαφνικά από πολύ καλός να γίνεται πολύ κακός με μια φορά που δεν έκανε κάτι άθελα του ή σκόπιμα για τους δικούς λόγους τους οποίους βέβαια κανείς δε γνωρίζει…
Τα ίδια πράγματα, περί κακού χειρισμού στο κοουτσάρισμα ακούγονται και για τον Γερεουδάκη, κανείς όμως δεν είπε τόσα χρόνια στην Ακαδημία πως πάλευε μόνος του και με τι συνθήκες…και παρόλα αυτά που είχε την ομάδα!
Ας μη κρίνουμε λοιπόν καταστάσεις τις οποίες δεν γνωρίζουμε!
wombasket
QUOTE(ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ @ Dec 13 2007, 23:37 ) *
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του γυναικείου μπάσκετ και όχι μόνο!Μετά από αρκετή σκέψη και συζήτηση με τους συνεργάτες μου θεώρησα ότι η σιωπή πολλές φορές θεωρείται αδυναμία και μια και δεν έχω προσωπικά να κρύψω τίποτε πιστεύω ότι θα ήταν καλό με την παρουσία μου στο φορουμ σας να δώσω την ευκαιρία σε κάποιους φίλους να εκφράσουν ξεκάθαρα (μέσω αποκλειστικά προσωπικών μηνυμάτων βεβαίως ) τόσο τις απόψεις τους όσο και τις απορίες τους για διάφορα θέματα που σχετίζονται με το πρόσωπό μου αλλά και με την ομάδα που ως φυσικό πρόσωπο στηρίζω και υποστηρίζω, απομονώνοντας τους ελάχιστους διάφορους κατεπίφαση υβριστές και συκοφάντες που κρυμμένοι πίσω από οπαδικές λογικές προσπαθούν να αλοιώσουν την πραγματικότητα και να σπιλώσουν συνειδήσεις.Ξεκαθαρίζω πως δεν σκοπεύω να εμπλακώ σε συζητήσεις που δεν εξυπηρετούν τους σκοπούς του τόπικ στο οποίο αποφάσισα να συμμετάσχω, σεβόμενος τόσο τους moderators όσο και τους φίλους που συμμετέχουν και πιστεύω ότι διψούν για πραγματικές ειδήσεις και όχι για κουτσομπολιά και αναλήθειες.Θα μου επιτρέψετε λοιπόν να συστηθώ.Είμαι ο Νικος Χαρδαλιάς, Δήμαρχος της πόλης του Βύρωνα, και ένας από τους επτά συνεργάτες της Διοικούσας Επιροπής , που έχουμε αναλάβει εδώ και τρία χρόνια τα ηνία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Αθηναϊκού Α.Σ. Βύρωνα. Πραγματικά νοιώθα αδικημένος όλον αυτόν τον καιρό που μαθαίνω από συνεργάτες μου οτι κατα καιρούς κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις αντίθετες με την πραγματικότητα και για αυτό θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα, πιστεύοντας ότι συμβάλλω στην καλύτερη ενημέρωση των φίλων του τόπικ αλλά και τοποθετώντας και κάποια άλλα στην σωστή τους διάσταση προς αποφυγή παρεξηγήσεων.Καταρχάς πρέρει να ξεκαθαρίσω ότι η συμμετοχή μου στην ομάδα είναι ως φυσικό πρόσωπο και όχι με την ιδιότητα την οποία φέρω ως Δήμαρχος της πόλης.Και αυτό γιατί ο Δήμος πέρα από την τακτική επιχορήγηση με την οποία ενισχύει ισότιμα κάθε χρόνο όλα τα σωματεία της πόλης δεν συνεισφέρει το παραμικρό ευρώ παραπάνω στην γυναικεία ομάδα.Η ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια βασίζει το μπάτζετ της σε δεκατρείς επώνυμους χορηγούς οι οποίοι και στηρίζουν αποκλειστικά την οικονομική της προοπτική.Χορηγοί που βρέθηκαν μετά από σοβαρή δουλειά και συνεργασία με διαφημιστικά γραφεία και εταιρείες και μετά από πολύ τρέξιμο όλων των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω από την ομάδα.΄Ολοι προσπαθούμε και νομίζω ότι έχουμε καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να δημιουργήσουμε ένα οικοδόμημα καλά οργανωμένο μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο με κύριο όπλο μας την αξιοπιστία μας απέναντι τόσο σε προπονητές και αθλήτριες όσο και στους χορηγούς μας. Σε όλη αυτή την προσπάθεια ο καθένας από την Διοικούσα Επιτροπή έχει συγκεκριμένες ευθύνες και προσπαθεί σκληρά και καθημερινά για το καλύτερο.Την ίδια ώρα λοιπόν που συνεχίζουμε την προσπάθεια ώστε η ομάδα μας να είναι πρωταγωνίστρια στα δρώμενα της κατηγορίας αισθάνομαι ότι κάποιοι μας εγκαλούν προσπαθώντας μέσα από σκιές να σπιλώσουν προσωπικότητες και συμπεριφορές.Καλούμε λοιπόν να "απολογηθώ" γιατί υποστηρίζω φανατικά την ομάδα μου σε κάθε αγώνα που παίζει είτε εντός είτε εκτός έδρας!Αλήθεια ποιός παράγοντας δεν κάνει το ίδιο σε κάθε ομάδα?Μήπως επειδή είμαι Δήμαρχος θα πρέπει να κάθομαι σε μια καρέκλα και να μην εκφέρω άποψη για ότι συμβαίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο?Προκαλώ τον οποιοδήποτε να μου αναφέρει μια φορά που να έχω μιλήσει άσχημα ή να έχω γιουχάρει ή έστω να έχω ειρωνευτεί παίκτρια ή παράγοντα της αντίπαλης ομάδας... Προκαλώ τον οποιονδήποτε να μου αναφέρει έστω μια φορά που η αποστολή της αντιπάλου ομάδας να μην έγινε δεκτή με τους πλέον ευγενείς και φιλοξενους τρόπους..
Προκαλώ τον οποιονδήποτε να μου αναφέραι μια περίπτωση που να κινήθηκα τόσο εγώ όσο και οποιοσδήποτε παράγοντας της ομάδας μας προσβλητικά σε οποιονδήποτε μέσα και έξω από το γήπεδο του Βύρωνα..Προκαλώ οποιονδήποτε να μου πει μια φορά έστω που η ομάδα μας να αποδείχθηκε αφερέγγυα ή έστω αναξιόπιστη στις σχέσεις της και τις συνεργασίες της με οποιονδήποτε σύλλογο..
Σαφώς και στους αγώνες επεφυμώ και προσπαθώ να εμψυχώσω τις παίκτριες της ομάδας μου, σαφώς και διαμαρτύρομαι στους διαιτητές όποτε νομίζω ότι μας αδικούν και σαφώς ζω κάθε παιχνίδι έντονα και ξεχωριστά! Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί αυτό θεωρείται ως γκρίζα συμπεριφορά..Ουδέποτε μετακινήθηκα από την θέση μου , ουδέποτε βρέθηκα εντός αγωνιστικού χώρου, ουδέποτε γιούχαρα ή μιλησα ειρωνικά ή υβριστικά για παίκτρια της αντίπαλης ομάδας...
Σχετικά με το επεισόδιο που συνέβει την προηγούμενη Κυριακή στον αγώνα με το φίλο σωματείο του Παναθηναϊκού, θα πρέπει να σας πω ότι καθόλη την διάρκεια του αγώνα πίσω μου καθόταν ένας άγνωστος προς εμένα κύριος (ο οποίος και αποδείχθηκε εκ των υστέρων πατερας παίκτριας του Παναθηναϊκού ), και ο οποίος καθόλη την διάρκεια του ματς και παρουσία της οικογενείας μου αναφερόταν με τον πλέον υποτιμητικό καο προσβλητικό τρόπο προς το πρόσωπό μου, με εκφράσεις του τύπου " ..τα έσκασε πάλι τα επιταγάκια στους διαιτητές ο Δήμαρχος της πλάκας.." και "...που είναι το λαμόγιο ο Δήμαρχος τους να τους σώσει." και άλλα πολλά που λόγω της σοβαρότητας των περιστάσεων αρνούμαι να αναφέρω και να φέρω σε δύσκολη θέση τους υπεύθυνους του φόρουμ..Η όλη του συμπεριφορά με έβγαλε από τα ρούχα μου και του ζήτησα το λόγο εκνευρισμένος για τήν αήθη επίθεση και τους συκοφαντικούς υπαινιγμούς προς το πρόσωπό μου..Στην όλο επεισόδιο ενεπλάκησαν και άλλοι φίλαθλοι και με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων δόθηκε τέλος στο όλο σκηνικό..Μάλιστα στο τελος του αγώνα και πάρα το γεγονός ότι και οι φίλοι παράγοντες του Παναθηναϊκού μου ζήτησαν να τον αγνοήσω, μια και όπως δήλωσαν κάνει τα ίδια κάθε Κυριακή, σεβόμενος το γεγονός ότι είναι πατέρας διεθνούς παίκτριας κατευθυνθηκα προς το μέρος του και παρουσία της παίκτριας λύσαμε την παρεξήγηση και ζήτησα συγνώμη για την αντίδρασή μου, αποδεχόμενος και την δική του για τα όσα καταμαρτυρούσε κατά την διάρκεια του αγώνα, μην γνωρίζοντας όπως υποστήριξε ότι καθόμουν μπροστά του.Αυτά συνέβησαν την προηγούμενη Κυριακή και δεν μπορώ να αντιληφθώ προς τι η όλη παραφιλολογία για το θέμα..Τιμώ τους παράγοντες του Παναθηναϊκού και έχω την χαρά να συνεργάζομαι μαζί τους αγαστά, τόσο με τον κο Γιαζό όσο και τον κο Βράχα, οι οποιοι με την εμπειρία τους συμβάλλουν χρόνια τα μέγιατα στην ανάπτυξη του γυναικείου μπάσκετ.Αυτά για την ώρα..Συγνώμη αν κούρασα..Δεν θέλω να δώσω άλλη συνέχεια στο θέμα..Δηλώνω παρών και είμαι ανοικτός σε οποιαδήποτε επικοινωνία μέσω των πμ και βέβαια χαίρομαι που από σήμερα μου δίνεται η δυνατότητα ανοικτής και άμεσης επικοινωνίας με τον καθένα ξεχωριστά από όλους εσάς που συμβάλλεται με τις απόψεις σας στα ζητήματα του γυναικείου μπάσκετ. icon_wave.gif

Δήμαρχε καλημέρα αλλά θέλω να μου απαντήσεις και στο κάτωθι. Διάβασα τις απόψεις σου αλλά από ότι έχω μάθει έγινε και ένα άλλο σκηνικό που σίγουρα έχει πέσσει στην αντίληψη σου εκείνη την ημέρα. Εκτός απο το σκηνικό που αναφέρεις έμαθα ότι αντέδρασες άσχημα σε μέλος της διοίκησης της Ακαδημίας όταν τον είδες να στηρίζει τον ΠΑΟ και να αντιμιλάει στους διαιτητές. Μάλιστα από ότι έχω μάθει έκανες εκείνη την ώρα τις σχετικές παρατηρήσεις σε γνωστό πρόεδρο της ιστορικής ομάδας. Αν αληθεύει αυτό ρωτάω είναι λογικό κάθε φίλαθλος να υποστηρίζει την ομάδα που θέλει και να ζεις όπως εσύ κάθε αγώνα? Μάλιστα έμαθα ότι ένας από το τεχνικό σου επιτελείο μετά το ματς τον απείλησε να μην ξαναέρθει στο γήπεδο και άλλα συναφή!
Εμαθα επίσης ότι ο παθών έκανε συγκεκριμένη καταγγελία στην ένωση προπονητών και ύστερα απο πολλές πιέσεις και εκβιασμούς την απέσυρε. Δήμαρχε συμφωνείς με αυτές τισ πρακτικές? Ωφείλεις αν όλα αυτά ειναι αληθή να πάρεις θέση γιατί δεν αρμόζει στο μπασκετικό χώρο τέτοιες συμπεριφορές και έιναι κατακριτέες.
wombasket
QUOTE(tsops @ Jan 14 2008, 12:14 ) *
Μα δεν αναφέρθηκα πουθενά σε προπονητές βρε G_7, πως σου ήρθε αυτό? blink.gif
Καλημέρα και καλές συζητήσεις αν και νομίζω δεν ξεκίνησες καλά. Έχω πει επανειλλημένα ότι καλό είναι τα νέα μέλη να μην μπαίνετε "γκαζωμένοι" και αντίθετα να είστε αντικειμενικοί στις απόψεις και στην κριτική σας. Δεν βλέπω καμία ροή στην άποψή σου όπως επίσης και στο σχετισμό Διοικήσεων, κλπ.

Εάν παρακολουθείς το φόρουμ, θα έχεις δει ότι τέτοιες συζητήσεις δεν έχουν οδηγήσει πουθενά γιατί πολύ απλά και οι 2 πλευρές συζητούν καθαρά υποκειμενικά και όπως το βλέπει ο καθένας. Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να μην συνεχίσεις να μιλάς για αγώνες που όπως λες δεν ήσουν παρόν, αναφερόμενος στο παρελθόν, διότι δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις wink.gif

μπορεί να ειναι έτσι όπως τα λες απλά δεν θέλω αντιπαραθέσεις απλά καποια πράγματα πρεςπει να ακούγονται όλες οι απόψεις μέσα σε υγιείς συζητήσεις
Live strong
QUOTE(wombasket @ Jan 14 2008, 14:32 ) *
Δήμαρχε καλημέρα αλλά θέλω να μου απαντήσεις και στο κάτωθι. Διάβασα τις απόψεις σου αλλά από ότι έχω μάθει έγινε και ένα άλλο σκηνικό που σίγουρα έχει πέσσει στην αντίληψη σου εκείνη την ημέρα. Εκτός απο το σκηνικό που αναφέρεις έμαθα ότι αντέδρασες άσχημα σε μέλος της διοίκησης της Ακαδημίας όταν τον είδες να στηρίζει τον ΠΑΟ και να αντιμιλάει στους διαιτητές. Μάλιστα από ότι έχω μάθει έκανες εκείνη την ώρα τις σχετικές παρατηρήσεις σε γνωστό πρόεδρο της ιστορικής ομάδας. Αν αληθεύει αυτό ρωτάω είναι λογικό κάθε φίλαθλος να υποστηρίζει την ομάδα που θέλει και να ζεις όπως εσύ κάθε αγώνα? Μάλιστα έμαθα ότι ένας από το τεχνικό σου επιτελείο μετά το ματς τον απείλησε να μην ξαναέρθει στο γήπεδο και άλλα συναφή!
Εμαθα επίσης ότι ο παθών έκανε συγκεκριμένη καταγγελία στην ένωση προπονητών και ύστερα απο πολλές πιέσεις και εκβιασμούς την απέσυρε. Δήμαρχε συμφωνείς με αυτές τισ πρακτικές? Ωφείλεις αν όλα αυτά ειναι αληθή να πάρεις θέση γιατί δεν αρμόζει στο μπασκετικό χώρο τέτοιες συμπεριφορές και έιναι κατακριτέες.

Αν κρίνω από τα όσα γράφεις και σε όσα αναφέρεσαι μάλλον μιλάς επί προσωπικού, κάτι που έχουμε πει ότι απαγορεύεται στο φορουμ.
Αν θέλεις να πεις κάτι σε κάποιον καλό είναι να του στείλεις προσωπικό μήνυμα και να μη κατηγορείς δημόσια κόσμο, μόνο και μόνο επειδή κάποιος σου το είπε… εκτός αν ήσουν παρόν! Αλλά και πάλι δε δίνεται σε κανέναν το δικαίωμα αυτό μέσα από το χώρο του φόρουμ. Είμαστε στην Α1 κατηγορία γυναικών και κρίνουμε, σχολιάζουμε παιχνίδια φάσεις κλπ.
Τα υπόλοιπα δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο…ούτε ποιος έδιωξε ποιον ούτε το γιατί…
Κάτι επί της ουσίας έχεις να μας πεις;
wombasket
QUOTE(Live strong @ Jan 14 2008, 12:53 ) *
Αν κρίνω από τα όσα γράφεις και σε όσα αναφέρεσαι μάλλον μιλάς επί προσωπικού, κάτι που έχουμε πει ότι απαγορεύεται στο φορουμ.
Αν θέλεις να πεις κάτι σε κάποιον καλό είναι να του στείλεις προσωπικό μήνυμα και να μη κατηγορείς δημόσια κόσμο, μόνο και μόνο επειδή κάποιος σου το είπε… εκτός αν ήσουν παρόν! Αλλά και πάλι δε δίνεται σε κανέναν το δικαίωμα αυτό μέσα από το χώρο του φόρουμ. Είμαστε στην Α1 κατηγορία γυναικών και κρίνουμε, σχολιάζουμε παιχνίδια φάσεις κλπ.
Τα υπόλοιπα δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο…ούτε ποιος έδιωξε ποιον ούτε το γιατί…
Κάτι επί της ουσίας έχεις να μας πεις;

ειμουνα παρων τότε αλλά θέλω να κατακρίνω αυτες τις συμπεριφορές όχι μόνο της συγκεκριμένης ομάδας αλλα όλων των παραγόντων του μπάσκετ που συμβάλλουν στην μη ανάπτυξη του αθλήματος
Live strong
QUOTE(wombasket @ Jan 14 2008, 14:57 ) *
ειμουνα παρων τότε αλλά θέλω να κατακρίνω αυτες τις συμπεριφορές όχι μόνο της συγκεκριμένης ομάδας αλλα όλων των παραγόντων του μπάσκετ που συμβάλλουν στην μη ανάπτυξη του αθλήματος

Αν θέλεις να σχολιασεις γενικά για το σύστημα υπάρχει άλλο τοπικ!
Δεν ενδιαφέρει τον κόσμο που διαβάζει το τι γίνεται έξω από το γήπεδο... και αυτά περι συμβολής αναπτηξης του αθλήματος...δε κολλάει!
Σε παρακαλώ να είσαι πιο προσεκτικός!
tsops
QUOTE(wombasket @ Jan 14 2008, 12:32 ) *

Δεν αφορούν το τόπικ αυτά που αναφέρεις wombasket. Αν θέλεις να σου πει κάτι κάποιο μέλος, στείλε του πμ. Είσαι εντελώς off topic. Στο ζητώ ευγενικά και βάσει κανονισμού. Εάν συνεχιστεί αυτή η συζήτηση, θα αναγκαστούμε σε όποιο μέλος πάρει θέση δημόσια (άσχετα εάν είσαι εσύ ή κάποιος που θέλει να σου απαντήσει) να ακολουθήσουμε τη διαδικασία τιμωρίας.

Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός smile.gif
berry the truth
ελπίζω να μου επιτραπεί ένα σχόλιο επί προσωπικού για τον νέο στην παρέα wombasket< που μπήκε γκαζωμένος, όπως είπε ο τσοπς.
το ότι και στα δύο τόπικ σου ξεκινάς αναφέροντα "δήμαρχε" δέιχνει ότι δεν έχεις έρθει για να κάνεις μπασκετική συζήτηση και καλόπιστη κριτική. το να εξαπολύεις προσωπική επίθεση μέσα από ένα φόρουμ είναι κατακριτέο και για μένα περίεργο, την στιγμή που έχεις την δυνατότητα να το κάνεις μέσω Pm άμεσα στον ίδιο. και με τέτοιο ύφος να ξέρεις ότι χάνει την όποια αξία του αυτό που έχεις να πεις.

κάτι για Live strong. μου έκανε εντύπωση το ξέσπασμά σου μετά από αυτό το παιχνίδι και απορώ γενικά γιατί συμπειφερόμαστε λες και ανακαλύψαμε ξαφνικά την αμερική στον βύρωνα. τι λέμε τώρα? όσον αφορά τις ειδικές αποστολές, έχω βαρεθεί να τις ακούω τόσα χρόνια σαν παίκτης, σαν προπονητής, σαν δημοσιογράφος, σαν φίλαθλος του μπάσκετ. όποιοι λοιπόν ξέρουν ποιοι κινούν τα νήματα και καθορίζουν τύχες αγώνων από πριν, βγείτε δημόσια, βγάλτε τα στην φόρα, στείλτε μου πμ και εγώ πρώτος θα σας στηρίξω και θα σας δώσω μέσο προβολής να τα εκφράσετε. με στοιχεία, όμως, κύριοι. όχι εκτιμήσεις. γιατί πολύ απλά εγώ θεωρώ ότι οι διαιτητές στον βύρωνα ήταν απλά ανίκανοι, όπως είναι οι περισσότεροι. γιατί είναι ανίκανοι?
1)γιατί ελάχιστοι απ' αυτούς έχουν παίξει μπάσκετ και γνωρίζουν την ψυχολογία (πρώτα απ' όλα) των συμμετεχόντων (παίκτες-προπονητές).
2)γιατί όλοι έγιναν διαιτητές σε ένα σαββατοκύριακο. τόσο διαρκεί η εκπαίδευσή τους και η εξέτασή τους.
3)γιατί όλοι αυτοί θεωρούν ότι οι ίδιοι δεν βοθηούν στο να γίνει ένα παιχνίδι αλλά είναι οι πρωταγωνιστές του. κάτι που δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να κάνουν σαν ενεργά μέλη στο παρκέ
4)γιατί το να διαβάσεις σε ένα βιβλίο τους κανονισμούς ενός αθλήματος, δεν σημαίνει αυτόματα ότι το γνωρίζεις.

βεβαίως όλοι από την αρχή είμαστε προκατειλημμένοι και καχύποπτοι και εγώ ξαναλέω και προκαλώ, όποιος έχει στοιχεία και αποδείξεις, ας μου τα στείλει και θα τον στηρίξω όσο πάει. αλλιώς μην λέμε θεωρίες.

για το συγκεκριμένο παιχνίδι, λοιπόν, που ήμουν παρών και είδα με τα μάτια μου και έκρινα, θεωρώ ότι οι συγκεκριμένοι δύο ήταν σε άλλο παιχνίδι. από ένα σημείο και μετά έχασαν τον έλεγχο τελείως και δεν ήταν σίγουροι για τα σφυρίγματά τους. ξαναλέω όμως ότι για μένα η χίος το πήρε το ματς στα ίσα γιατί φάνηκε διαβασμένη. ο άθνε είχε το άγχος και την νευρικότητα που έγινε μεγαλύτερη από τα σφυρίγματα.

και κάτι τελευταίο. προς θεού, μην ισοπεδώνουμε τα έργα και την προσπάθεια προπονητών και παικτριών. ο μωϋσιάδης, όσο αντιπαθητικός και να είναι σε κάποιους, έχει φέρει κάποια αποτελέσματα, που πρέπει να τα αναγνωρίσουν όλοι και έχει αλλάξει την ψυχολογία. αυτό που αναφέρθηκε για τον καλογερόπουλο, το προσπερνάω γιατί το θεωρώ όχι απλά άστοχο αλλά αστείο για έναν προπονητή που έχει να επιδείξει τόσες επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο του γυναικείου μπάσκετ.

ΥΓ: κανέναν απ' τους δύο δεν γνωρίζω προσωπικά και δεν με ξέρουν ούτε φατσικά οπότε μην βιαστείτε να βγάλετε πάλι συμπεράσματα.
soouza
QUOTE(berry the truth @ Jan 14 2008, 14:48 ) *
ελπίζω να μου επιτραπεί ένα σχόλιο επί προσωπικού για τον νέο στην παρέα wombasket< που μπήκε γκαζωμένος, όπως είπε ο τσοπς.
το ότι και στα δύο τόπικ σου ξεκινάς αναφέροντα "δήμαρχε" δέιχνει ότι δεν έχεις έρθει για να κάνεις μπασκετική συζήτηση και καλόπιστη κριτική. το να εξαπολύεις προσωπική επίθεση μέσα από ένα φόρουμ είναι κατακριτέο και για μένα περίεργο, την στιγμή που έχεις την δυνατότητα να το κάνεις μέσω Pm άμεσα στον ίδιο. και με τέτοιο ύφος να ξέρεις ότι χάνει την όποια αξία του αυτό που έχεις να πεις.

κάτι για Live strong. μου έκανε εντύπωση το ξέσπασμά σου μετά από αυτό το παιχνίδι και απορώ γενικά γιατί συμπειφερόμαστε λες και ανακαλύψαμε ξαφνικά την αμερική στον βύρωνα. τι λέμε τώρα? όσον αφορά τις ειδικές αποστολές, έχω βαρεθεί να τις ακούω τόσα χρόνια σαν παίκτης, σαν προπονητής, σαν δημοσιογράφος, σαν φίλαθλος του μπάσκετ. όποιοι λοιπόν ξέρουν ποιοι κινούν τα νήματα και καθορίζουν τύχες αγώνων από πριν, βγείτε δημόσια, βγάλτε τα στην φόρα, στείλτε μου πμ και εγώ πρώτος θα σας στηρίξω και θα σας δώσω μέσο προβολής να τα εκφράσετε. με στοιχεία, όμως, κύριοι. όχι εκτιμήσεις. γιατί πολύ απλά εγώ θεωρώ ότι οι διαιτητές στον βύρωνα ήταν απλά ανίκανοι, όπως είναι οι περισσότεροι. γιατί είναι ανίκανοι?
1)γιατί ελάχιστοι απ' αυτούς έχουν παίξει μπάσκετ και γνωρίζουν την ψυχολογία (πρώτα απ' όλα) των συμμετεχόντων (παίκτες-προπονητές).
2)γιατί όλοι έγιναν διαιτητές σε ένα σαββατοκύριακο. τόσο διαρκεί η εκπαίδευσή τους και η εξέτασή τους.
3)γιατί όλοι αυτοί θεωρούν ότι οι ίδιοι δεν βοθηούν στο να γίνει ένα παιχνίδι αλλά είναι οι πρωταγωνιστές του. κάτι που δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να κάνουν σαν ενεργά μέλη στο παρκέ
4)γιατί το να διαβάσεις σε ένα βιβλίο τους κανονισμούς ενός αθλήματος, δεν σημαίνει αυτόματα ότι το γνωρίζεις.

βεβαίως όλοι από την αρχή είμαστε προκατειλημμένοι και καχύποπτοι και εγώ ξαναλέω και προκαλώ, όποιος έχει στοιχεία και αποδείξεις, ας μου τα στείλει και θα τον στηρίξω όσο πάει. αλλιώς μην λέμε θεωρίες.

για το συγκεκριμένο παιχνίδι, λοιπόν, που ήμουν παρών και είδα με τα μάτια μου και έκρινα, θεωρώ ότι οι συγκεκριμένοι δύο ήταν σε άλλο παιχνίδι. από ένα σημείο και μετά έχασαν τον έλεγχο τελείως και δεν ήταν σίγουροι για τα σφυρίγματά τους. ξαναλέω όμως ότι για μένα η χίος το πήρε το ματς στα ίσα γιατί φάνηκε διαβασμένη. ο άθνε είχε το άγχος και την νευρικότητα που έγινε μεγαλύτερη από τα σφυρίγματα.

και κάτι τελευταίο. προς θεού, μην ισοπεδώνουμε τα έργα και την προσπάθεια προπονητών και παικτριών. ο μωϋσιάδης, όσο αντιπαθητικός και να είναι σε κάποιους, έχει φέρει κάποια αποτελέσματα, που πρέπει να τα αναγνωρίσουν όλοι και έχει αλλάξει την ψυχολογία. αυτό που αναφέρθηκε για τον καλογερόπουλο, το προσπερνάω γιατί το θεωρώ όχι απλά άστοχο αλλά αστείο για έναν προπονητή που έχει να επιδείξει τόσες επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο του γυναικείου μπάσκετ.

ΥΓ: κανέναν απ' τους δύο δεν γνωρίζω προσωπικά και δεν με ξέρουν ούτε φατσικά οπότε μην βιαστείτε να βγάλετε πάλι συμπεράσματα.

Μπράβο truth για την αλήθεια.....Δεν έχω εικόνα του θέματος αλλά με κατατόπισες! 41.gif
Live strong
QUOTE(berry the truth @ Jan 14 2008, 16:48 ) *

Αγαπητέ berry, το «ξέσπασμα» όπως εσύ αποκαλείς που κάθε άλλο παρά ξέσπασμα ήταν, θα το έκανα σε οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι πήγαινα και έβλεπα αυτά που είδα!
Δεν αφορούσε το «ξέσπασμα» τον Αθηναϊκό! Θα μπορούσε να είναι για τον ΠΑΟ, τον Πανιώνιο κλπ.
Επειδή διάβασα και τα δικά σου ποστ, βλέπω ότι και συ συμφωνείς με όσα έγραψα!
Ότι οι διαιτητές ήταν αλλού γι αλλού και η εικόνα του Αθηναϊκού ήταν πολύ άσχημη!
Το ξέσπασμα δε καταλαβαίνω που κολλάει;
Επειδή μίλησα για τους διαιτητές;
Ε θα το λέω συνέχεια!!!! Και ας γίνομαι γραφική!
Αφού λες ότι έχεις περάσει απ όλους αυτούς τους χώρους άρα θα ξέρεις ότι έχω δίκιο, ακόμα και για τις «ειδικές αποστολές»
Δεν είναι δική μου δουλειά να βγω δημόσια και να πω αν ξέρω κάτι ή αν δε ξέρω…
Το θέμα είναι ότι δυστυχώς συμβαίνει! Και δεν μιλάω για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Αν διάβασες το ποστ μου καλά, θα δεις ότι μίλησα για λάθη ουσιαστικά!
Δεν ξέρω αν σε κάλυψα, ότι άλλο θέλεις στη διάθεση σου! smile.gif
tissiaPa
ασχολουμαι χρονια με ιντερνετ και φορουμς αυτο που βλεπω εδω ειναι πρωτοφανες.καταντησε το σαιτ μια μικρογραφια παραγκας.ποιος κανει τι,ποιος στηνει παιχνιδια,ποιον ευνοει η διαιτησια.οι αποψεις και το κλιμα εδω μεσα εχουν εκτροχιαστει και κανεις δεν ξερει την κατευθυνση.το χειροτερο απ ολα ειναι οτι υπαρχουν εντεταλμενοι που μπαινουν εδω μεσα.ο wombasket Μπηκε εδω μεσα με προφανεις λογους να χαλασει την αρμονια μας και να επιτεθει στον χαρδαλια για εξω αγωνιστικους λογους,τα επιχειρηματα τα εδωσε ο berry the truth πολυ ευστοχα.περιμενω απαντηση απ τους admins.για να τελειωνουμε επειδη βγηκαμε πολυ off topic.
υ.γ:wombasket,η ακαδημια περασε στην ιστορια αυτη ειναι η πραγματικοτητα καιρος να το καταλαβεις και συ και ολοι μας.επειδη εδω μεσα υπαρχουν ανθρωποι που αγαπουν και νοιαζονται για το υποαναπτυκτο γυναικιο μπασκετ,για τα ξεκατινιασματα σας μπορειτε να σερφαρετε στην εσπρεσο icon_wave.gif
kopa5
QUOTE(Live strong @ Jan 14 2008, 10:14 ) *

Υγ. Επίσης θα ήθελα ν αναφέρω τη παραίτηση του Κώστα Κεραμιδά από την ομάδα του Αστέρα Εξαρχείων, όπως και ότι θα υπάρξουν αρκετές ανατροπές στις ομάδες στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος!
Θέλω να πω με αυτό, ότι η μπάλα του μπάσκετ είναι στρογγυλή και παίρνει πολλά φάλτσα, οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη…. rolleyes.gif 65.gif 32.gif

Πάει και ο Κεραμιδάς... Ήταν παραίτηση ή τον άλλαξε ο Μαζαράκης? Η Καπογιάννη έχει παίξει κάποιο ρόλο σε αυτό? Ξέρω οτι όταν έφυγε από την Αμαρυλλίδα πήγε πάλι βοηθός στο Αστέρα...
"Γύρω-γύρω όλοι" μου φαίνεται οτι παίζουν εκεί στα Εξάρχεια!
Tafos toy indoy
Αν και εχω καιρο να γραψω, συντασω αυτο εδω το post για να πω και εγω την γνωμη μου για το θεμα με τον Κ. Χαρδαλια...

Ο αθηναϊκος τα τελευταια χρονια εχει κανει πολυ μεγαλα βηματα,και ειναι ενα σωματειο υποδειγμα οργανωσης. Μακαρι να ηταν ετσι ολα τα σωματεια της α1, τοτε πιστεψτε με το γυναικειο μπασκετ θα παυε να ηταν υποαναπτικτο. Το αν μελος του Δ.Σ. ειναι ο δημαρχος της πολης ουτε κακο το βρισκο,ουτε τπτ. Ακομη και αν ο Δημος δινει περισσοτερα χρηματα σε αυτο το σωματειο παλι δεν με απασχολει, ισα ισα που με ευχαριστει γιατι πανε στο αθλημα που αγαπω και στηριζω χρονια ειτε ως φιλαθλος ειτε ως μελος της οποιαδηποτε ομαδας ημουν μελος...

Αν και εφορος αντιπαλου σωματειου εχω συνχαρει και προσωπικα τον Κ. Χαρδαλια και τους συνεργατες του για την δουλεια που κανουν και ευχομαι να κρατησουν χρονια, και να γινουν παραδειγμα και για αλλα σωματεια.
Οι κατηγοριες τυπου επιταγων ειναι φανερα ατοπες για μενα απο την στιγμη που ο αθηναϊκος εχει ητηθει απο σπορτιγνκ,χιο και μαλιστα απο την δευτερη εντος εδρας... Η ομαδα διαθετει πολυ καλο υλικο,σωστη διοικηση και εναν πολυ καλο προπονητη,και δικαιως βρισκετε στην θεση που βρισκετε.

Θα πρεπει να παψουμε λοιπον να πολεμαμε αυτους που προσφερουν βελτιωση στον χωρο,και να προσπαθησουμε να πιεσουμε και τις υπολοιπες ομαδες να ανεβασουν το επιπεδο τους,ετσι ωστε το πρωταθλημα να φτασει στα επιπεδα που μπορει... Ομαδες οπως ο ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ, ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΠΤΟΛΕΜΑΔΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ αποτελουν υποδειγμα, και σε συνδυασμο με τις ιστορικες ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΗΡΑΚΛΗ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ συμπληρωνουμε μια 9αδα σημαντικων ομαδων...Το πρωταθλημα χρειαζετε μικρα σωματεια που να δουλευουν σωστα,και χρειαζετε και τα μεγαλα σωματεια (παναθηναϊκο,πανιωνιο,ηρακλη και γιατι οχι παοκ,αρη) για περαιτερω διαφημηση του αθληματος.

το γυναικεο μπασκετ τα τελευταια 3-4 χρονια ανεβαζει στροφες,ας το βοηθησουμε ολοι μας να ανεβει ακομα ψηλοτερα!!!

Γιωργος Βαρκας
Live strong
QUOTE(Tafos toy indoy @ Jan 15 2008, 04:02 ) *
Θα πρεπει να παψουμε λοιπον να πολεμαμε αυτους που προσφερουν βελτιωση στον χωρο,και να προσπαθησουμε να πιεσουμε και τις υπολοιπες ομαδες να ανεβασουν το επιπεδο τους,ετσι ωστε το πρωταθλημα να φτασει στα επιπεδα που μπορει... Ομαδες οπως ο ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ, ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΠΤΟΛΕΜΑΔΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ αποτελουν υποδειγμα, και σε συνδυασμο με τις ιστορικες ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΗΡΑΚΛΗ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ συμπληρωνουμε μια 9αδα σημαντικων ομαδων...Το πρωταθλημα χρειαζετε μικρα σωματεια που να δουλευουν σωστα,και χρειαζετε και τα μεγαλα σωματεια (παναθηναϊκο,πανιωνιο,ηρακλη και γιατι οχι παοκ,αρη) για περαιτερω διαφημηση του αθληματος.

το γυναικεο μπασκετ τα τελευταια 3-4 χρονια ανεβαζει στροφες,ας το βοηθησουμε ολοι μας να ανεβει ακομα ψηλοτερα!!!

Γιωργος Βαρκας

41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
Live strong
QUOTE(kopa5 @ Jan 14 2008, 21:36 ) *
Πάει και ο Κεραμιδάς... Ήταν παραίτηση ή τον άλλαξε ο Μαζαράκης? Η Καπογιάννη έχει παίξει κάποιο ρόλο σε αυτό? Ξέρω οτι όταν έφυγε από την Αμαρυλλίδα πήγε πάλι βοηθός στο Αστέρα...
"Γύρω-γύρω όλοι" μου φαίνεται οτι παίζουν εκεί στα Εξάρχεια!

Η απόφαση ήταν καθαρά δική του, η Καπογιάννη δεν εχει παίξει κανένα ρόλο σε αυτό, άλλωστε σύντομα θα ανακοινωθεί ο νεος προπονητής της ομαδας!

Το γύρω - γυρω όλοι γενικά το παίζουν στις ομάδες...και που να δεις στις Εθνικές τι γίνεται... wink.gif
kopa5
QUOTE(Live strong @ Jan 15 2008, 08:15 ) *
Η απόφαση ήταν καθαρά δική του, η Καπογιάννη δεν εχει παίξει κανένα ρόλο σε αυτό, άλλωστε σύντομα θα ανακοινωθεί ο νεος προπονητής της ομαδας!

Το γύρω - γυρω όλοι γενικά το παίζουν στις ομάδες...και που να δεις στις Εθνικές τι γίνεται... wink.gif

Συμφωνώ απόλυτα για τις Εθνικές! Δημόσιοι υπάλληλοι είναι οι περισσότεροι και μάλιστα με αιώνια μονιμότητα!!! Και να είχαν κάνει και καμιά επιτυχία... αλλά τίποτα... πολλά χρόνια κακής εικόνας προς τα έξω... 68.gif
Όμως νομίζω οτι ίσως αυτή η συζήτηση είναι για άλλο topic. bball.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.