Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑ 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103
trifyllo
[b]ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!
smiley.gif smiley.gif smiley.gif thumbsup.gif
TF LAGONHSI
παιδιά είπαμε γιορτές είναι μπασκετάκι δεν παίζουμε αλλά όχι και να μην ποστάρουμε. Χρόνια πολλά και πάλι σε όλους με υγεία πάνω απο όλα και πολύ χαρά και ευτυχία.
LordOfTheCourts
QUOTE(didi @ Dec 22 2007, 16:04 ) *
bball.gif ta kalivia kerdisan pali ehthes,ohi toso duskola oso deihnei to score alla oriaka...oso kardizoume me auton ton tropo tha anusihoume, min xehname pos etsi tin patisan k oi filoi triponter k lord...tha deixei omos...pisteuo pos boroume kai isos anevoume an kai einai noris akoma...eimai veveos omos pos to favori kai autos pou tha parei tin proti thesi einai i palini...etsi mou vgenei apo ta score pou kanei....ante na doume.... bball.gif

Φιλε Didi νομίζω ότι τα Καλύβια μπορούν να ξυπνήσουν και να γίνουν το τρένο που θα πρέπει να έιναι με το υλικό που έχετε... ε΄μείς πάλι δεν ανησυχούμε γιατι όπως φαίνεται πάμε από το κακό στο χειρότερο... οπότε δεν υπάρχει θέμα ανησυχίας smiley.gif Πραγματικά λυπάμε ρε γμτ...
Μπράβο στις ομάδες που μας πήγανε κουβά... Πεντέλη και Κούρο... το Λαγονήσι νομίζω ήταν "αναμενώμενη" η νίκη τους,,, είπαμε κάποια στιγμή έπρεπε να γίνει το μπάμ... καλή συνέχεια με νίκες
TF LAGONHSI
QUOTE(LordOfTheCourts @ Dec 26 2007, 15:15 ) *
Φιλε Didi νομίζω ότι τα Καλύβια μπορούν να ξυπνήσουν και να γίνουν το τρένο που θα πρέπει να έιναι με το υλικό που έχετε... ε΄μείς πάλι δεν ανησυχούμε γιατι όπως φαίνεται πάμε από το κακό στο χειρότερο... οπότε δεν υπάρχει θέμα ανησυχίας smiley.gif Πραγματικά λυπάμε ρε γμτ...
Μπράβο στις ομάδες που μας πήγανε κουβά... Πεντέλη και Κούρο... το Λαγονήσι νομίζω ήταν "αναμενώμενη" η νίκη τους,,, είπαμε κάποια στιγμή έπρεπε να γίνει το μπάμ... καλή συνέχεια με νίκες

lord καλέ μου φίλε μην απογοητεύεσαι τι να πούμε και εμείς κάνατε μισα ήττα εκτός προγράμματος αυτό και τίποτα παραπάνω. Εχουμε όλι την ευκαιρία με τις διακοπές να προετομαστούμε και να καλύψουμε τις αδυναμίες μας
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(TF LAGONHSI @ Dec 26 2007, 17:13 ) *
παιδιά είπαμε γιορτές είναι μπασκετάκι δεν παίζουμε αλλά όχι και να μην ποστάρουμε. Χρόνια πολλά και πάλι σε όλους με υγεία πάνω απο όλα και πολύ χαρά και ευτυχία.

Μπα γυρισες πουλακι μου?????
Καμια μπουγατσα εφερες???
Κατσε να γυρισουν και οι αλλοι για να κανονισουμε για το φαγοποτι
TF LAGONHSI
μια και όχι μισα και όλοι και όχι ολι αμαν με την ανορθογραφία μου
LordOfTheCourts
trifyllo... παραλίγο για το 0/7 smiley.gif
Δεν μας είπες που παίζεις.. ποιος είσαι και τί πίνεις... (το τρίφυλλο είναι από τα Ζωνιαννά)
Πάντως φαίνεσαι αρκετά ώριμος και μπασκετικός... δύναμη στο φόρουμ...
TF LAGONHSI
QUOTE(DIRK1 @ Dec 26 2007, 15:35 ) *
TF μηπως εχεις καμια ιδεα για το αν εχει αποφασισει η εσκα για το αναβληθεν παιχνιδι μεταξυ μας;;;;

όχι ρε γαμώτο και πρέπει να παίξουμε άμεσα γιατί είμαστε σε σούπερ φόρμα και θα σας σκίσουμε smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif

πλάκα κάνω καλό είναι να γίνει το παιχνίδι τώρα έτσι ώστε να έχουμε διαμορφωμένη βαθμολογία και να ξέρουμε όλοι τι μας γίνεται και όχι μόνο το δικό μας αλλά και Κρόνος - Άρτεμις και Τούφα Κούρος
TF LAGONHSI
θεωρώ πως μετά τις διακοπές θα έχουμε αρκετές εκπλήξεις λόγω βέβαια διακοπών
DIRK1
QUOTE(TF LAGONHSI @ Dec 26 2007, 15:40 ) *
όχι ρε γαμώτο και πρέπει να παίξουμε άμεσα γιατί είμαστε σε σούπερ φόρμα και θα σας σκίσουμε smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif

πλάκα κάνω καλό είναι να γίνει το παιχνίδι τώρα έτσι ώστε να έχουμε διαμορφωμένη βαθμολογία και να ξέρουμε όλοι τι μας γίνεται και όχι μόνο το δικό μας αλλά και Κρόνος - Άρτεμις και Τούφα Κούρος

οπως κοιταξα το προγραμμα μετα τις γιορτες δεν εχει κανενα κενο παιζουμε καθε βδομαδα....το επομενο κενο ειναι στο μεταξυ μας του επομενου γυρου...εκτος αν κανονισουν καμια εμβολιμη που μου φανταζει δυσκολο!!!
DIRK1
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Dec 26 2007, 15:43 ) *
Εσυ 'DIRK1' θα ερθεις στο φαγοποτι????????
Αστε ρε τα ματς εχουμε σοβαροτερα πραγματα να ασχοληθουμε

smiley.gif smiley.gif smiley.gif

αμα πιασω τα παιχνιδακια που εδωσες και πιασουμε κανα φραγκο μπορει smiley.gif smiley.gif smiley.gif ...κανονιστε πρωτα ωρα , μερα , και τοποθεσια και θα κανονισω με τα παιδια 3 λαλουν και milos αν μπορουμε να ερθουμε...
TF LAGONHSI
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Dec 26 2007, 15:18 ) *
Μπα γυρισες πουλακι μου?????
Καμια μπουγατσα εφερες???
Κατσε να γυρισουν και οι αλλοι για να κανονισουμε για το φαγοποτι

ρε εσύ δίνεις προγνωστικά για στοίχημα ?????

για στείλε κανα pm μπας και πάμε ταμείο
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(DIRK1 @ Dec 26 2007, 17:52 ) *
αμα πιασω τα παιχνιδακια που εδωσες και πιασουμε κανα φραγκο μπορει smiley.gif smiley.gif smiley.gif ...κανονιστε πρωτα ωρα , μερα , και τοποθεσια και θα κανονισω με τα παιδια 3 λαλουν και milos αν μπορουμε να ερθουμε...

Για τεταρτη 02/01/08 κατα τις 20.00 λεμε.
Ο 3 λαλουν πριν απο λιγο μου ειπε οτι,
δεν εχει κανενα προβλημα.
Μιλα κι εσυ μαζι του και με τον milos
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(TF LAGONHSI @ Dec 26 2007, 17:54 ) *
ρε εσύ δίνεις προγνωστικά για στοίχημα ?????

για στείλε κανα pm μπας και πάμε ταμείο

Μπες στο off topic και θα βρεις
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
ΚΑΡΑΦΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
ΕΛΠΙΖΩ Ο ΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΦΕΡΕ
ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΜΑΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΣΑΡΕΙΣ
TF LAGONHSI
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Dec 26 2007, 19:32 ) *
ΚΑΡΑΦΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
ΕΛΠΙΖΩ Ο ΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΦΕΡΕ
ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΜΑΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΣΑΡΕΙΣ

τι θα κάνουμε τώρα 3 εβδομάδες χωρίς μπασκετάκι πάνω που πήραμε τα πάνω μας
gk1
QUOTE(PITCH @ Dec 24 2007, 15:57 ) *
KOUROS MEGALO DIPLO K OSO G AYTO POU LENE OTI DEN EINAI ENTAXEI PAIDIA TOU KOUROU TO AKROS ANTITHETO EINAI MEXRI NA TOUS PEIRAXEIS TO LATHOS TO EKANE O GEROS TO 15 O PSILOS.EBGALE GLOSITSA KAI TOU KOPOKE STO TELOS.ISA-ISA POU STA APODITIRIA OI PAIXTES TOU KOUROU META TO MATS EIXANE KALI SINOMILIA ME TO KOUOTS TOU MARATHONA OPOTE MI LETE OTI THELETE KAI IRTHAN OLOI NA DOSOUN TA XERIA APLA EIXATE KATO TA KEFALIA META TIN ITTA(logiko)kai den eidate tipota..... AGONISTIKA TORA OSO I DIATISIA ITAN 50-50 17 PONTOUS MPROSTA O KOUROS OTAN ARXISE TO XULO KAI EPAIXE EDRA GURISE ALLA OUTE DIATITES THELOUME OUTE TIPOTA....MPRAVO STA PAIDIATOU MARATHONA ITAN POLI ENTAXEI KAI EIDIKA STO 12.. OSO GIA TI 15 shot.gif TO PSILO KALO THA ITAN NA MIN ERTHEI STO KOuRO KAN..... ANTE KALES GIORTES

Φιλε PITCH δε σε εχω ξανα δει εδω μεσα αλλα οπως και να εχει το να στελνεις απειλες για οποιονδηποτε παικτη δε σε τιμα καθολου!!
απτην αλλη μερια θα πρεπει να μαθεις να ξεχωριζεις και εσυ και οι συμπαικτες σου οτι παιζετε μπασκετ αθλημα με επαφη και ισως λεμε γινει και καποια παρεξηγηση καμια φορα αν θελετε ομως καποιο γυναικοτο αθλημα μπορειτε να παιξετε βολευ!! smiley.gif smiley.gif
οτι λεω βεβαια το λεω για χαβαλε!! smiley.gif
γιατι αυτα που εγραψες γενικα αλλα και για το οτι σας αδικησε η διατησια και χασατε την διαφορα ποντων μονο σαν αστεια μπορω να τα δω απο μια ομαδα που επαιξε ζωνη του 1980 για 40 λεπτα και πηρε την διαφορα οταν απλα ο μαραθωνας δε σκοραρε απο την περιφερεια και την εχασε οταν φαγατε 4 τριποντα στη σειρα!!! shot.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(TF LAGONHSI @ Dec 27 2007, 02:04 ) *
τι θα κάνουμε τώρα 3 εβδομάδες χωρίς μπασκετάκι πάνω που πήραμε τα πάνω μας

Θα κανεις προπονηση στον ανω και κατω σιαγονα.

ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
ΜΑΓΚΕΣ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ
ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 02/01/2008
ΚΑΙ ΩΡΑ 20.00
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΟΙ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΣΤΗΝ ΧΑΣΙΑ
ΣΤΙΣ 20.00 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ
ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΓΙΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΗ
ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΚΕΙ
ΜΕ ΕΝΑ ΒΜW 850 ΜΑΥΡΟ.

ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΡΜ
ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΤΗΛ ΜΟΥ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΔΗΓΙΕΣ

Υ.Γ. nikefalin αν σου ειναι ευκολο,
περασε το σε παρακαλω και στο off topic

Ο ΛΥΚΟΣ
19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Για ξυπνατε κοπριτες,
το μαγαζι ξανανοιξε
TF LAGONHSI
μάγκες καλημέρα όλα καλά δεν μπορούσα να μπώ 2 ημέρες τι έγινε??????
dizzy_fingers
Από χθες το μεσημέρι τα είχε παίξει ο σέρβερ.

Σύντομα θα μετακομίσουμε σε άλλον για να αφήσουμε αυτά τα προβλήματα πίσω.
triponter
καλημερα παιδιαααααα και χρονια πολλα...
οι επισημες χαιρετουρες ειναι στο off-topic.....
απο οτι ειδα δεν ειχαμε πολυ δραση τις μερες που ελειπα και εκανα χριστουγεννιατικη προετοιμασια στις αλπεις...πολυ τρεξιμο μιλαμε....ειμαι πια φετες....

λοιπον σας περναω τα αποτελεσματα που σας χρωστουσα....
φιλε λυκε συγχαρητηρια για την αποδοση σου...ατομικο ρεκορ εκανες?? 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

PITCH
file gk kai trifilo den einai exthriko to ifos mou katholou ekdikito mporei .kai parexigiseis tha iparxoun kai ola sto gipedo mesa ala otan dineis ta xeria kai o allos (15)se brizei etsi apla opos eipe gia na gurisei to matsaki kai na paizei antiathlitika na skeftetai prin to pei kai to kanei .oti grafei de xegrafei eidika apo ena paixti pou tha eprepe na itan paradeigma logo ilikias gia tous allous,ti malakia tin ekane ti na kanoume tora..de leo oti thelo.oli i ipoloipi omada tou mia xara...ayta..
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(triponter @ Dec 29 2007, 14:56 ) *
φιλε λυκε συγχαρητηρια για την αποδοση σου...ατομικο ρεκορ εκανες?? 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

Κανουμε και αστειακια????????????

Ξεχνας μου φαινεται οτι το 2008
ειναι δισεκτο και θα αγριεψω 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Αν ειναι ευκολο θα ηθελα απο ολους
τους κρασοπατερες που θα παραστουν στο
1ο ετησιο φεστιβαλ φαγοποτιου και οινοποσιας
να το δηλωσουν,
για να δω ποσοι θα ειμαστε.

Οποιος θελει περισσοτερες πληροφοριες,
ας μου στειλει ΡΜ να του δωσω το τηλ μου να τα πουμε.

Η δηλωση παρουσιας ας γινει και αλλη μια φορα
απο οσους εχουν πει ηδη οτι θα ερθουν,
για να τις εχω μαζεμενες
TF LAGONHSI
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Dec 30 2007, 11:12 ) *
Αν ειναι ευκολο θα ηθελα απο ολους
τους κρασοπατερες που θα παραστουν στο
1ο ετησιο φεστιβαλ φαγοποτιου και οινοποσιας
να το δηλωσουν,
για να δω ποσοι θα ειμαστε.

Οποιος θελει περισσοτερες πληροφοριες,
ας μου στειλει ΡΜ να του δωσω το τηλ μου να τα πουμε.

Η δηλωση παρουσιας ας γινει και αλλη μια φορα
απο οσους εχουν πει ηδη οτι θα ερθουν,
για να τις εχω μαζεμενες

εγώ είμαι μέσα μαζί με mojart
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Μεχρι στιγμης καλα παμε απο συμμετοχες.
Για να δω και τους υπολοιπους να δηλωνουν το παρων.

Αντε και μετα ο θειος Λυκος,
θα σας παει και μπαροτσαρκα

19.gif icon_drunk.gif 19.gif icon_drunk.gif 19.gif icon_drunk.gif
gk1
QUOTE(PITCH @ Dec 29 2007, 23:25 ) *
file gk kai trifilo den einai exthriko to ifos mou katholou ekdikito mporei .kai parexigiseis tha iparxoun kai ola sto gipedo mesa ala otan dineis ta xeria kai o allos (15)se brizei etsi apla opos eipe gia na gurisei to matsaki kai na paizei antiathlitika na skeftetai prin to pei kai to kanei .oti grafei de xegrafei eidika apo ena paixti pou tha eprepe na itan paradeigma logo ilikias gia tous allous,ti malakia tin ekane ti na kanoume tora..de leo oti thelo.oli i ipoloipi omada tou mia xara...ayta..

φιλε PITCH κατρχνη χρονια πολλα
για το οτι ενα παικτησ που επαιζε Α1 πριν μερικα χρονια επρεπε να δινει το καλο παραδειγμα ασε να μιλησουν αλλοι!!
για το οτι μπορει να ειπε κατι η να εσπρωξε καποιον και παλι αυτο δεν δικαιολογει τα επιθετικα σου mail και τισ απειλες γιατι μαυτο το σκεπτικο επρεπε και εμεις να σπασουμε στο ξυλο τον καραφλα ο οποιος και ασχημες κουβεντες ειπε και χτυπησε πολυ κοσμο μεσα στο γηπεδο!!
ομως κατι τετοιο δεν εγινε γιατι ειναι μεσα στο παιχνιδι!! evilmonkey.gif
ολα τα αλλα ειναι θεμα αντιληψης κατι που οπως βλεπω σου διαφευγει λιγο.
αληθεια ποσο χρονων εισαι και ποσα χρονια παιζεις μπασκετ??
didi
bball.gif paides euhome kali hronia se olous me ugeia pano ap`ola....prosohi simera sto timoni kai me regoula to poto.....KALI PROTOHRONIAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bball.gif
X.A.D.
Σορρυ που εχω να μπω 1-2 βδομαδες αλλα ειχα πολλες δουλειες.
Τις ευχες μου σε ολους και τα χρονια μου πολλα με αγαπη υγεια(πανω απ'ολα),ευτυχια,και 2008 ευχες για οτι καλυτερο σε εσας και τους ανθρωπους που αγαπατε.Σε οσους περνανε καποια κακη κατασταση,η εχουν καποιο προβλημα(ειμαι και εγω μεσα σε αυτους), κουραγιο,και να ξερουν πως ολα ειναι δυσκολιες και δοκιμασιες που ξεπερνιουνται.Ευχομαι σε ολους μονο χαμογελα,οπως και καλη διαθεση,και να μην ξεχναμε και τους διπλανους μας,αλλα αν ειναι στο χερι μας να τους βοηθαμε,γιατι μπορει να εχουν αναγκη για στηριξη.Και μερες που ειναι,δεν χρειαζετε να χαλασουμε ολο το δωρο μας στα μπουζουκια και στα καταστηματα ρουχων.Αν εχουμε την δυνατοτητα,ας προσφερουμε κατι στους φτωχους που δεν απολαμβανουν τη ζεστασια οπως εμεις.Και ας ειναι μονο σεβασμος και αγαπη.Κτι ειναι και αυτο.Ο,τι μπορουμε, ας το προσφερουμε απλοχερα.
Καλη Πρωτοχρονια απο ολους μεσα απο την καρδια μου και καλη επιτυχια,σε προσωπικο,ομαδικο,(και οτι αλλο υπαρχει)επιπεδο.Και προσοχη στο αλκοολ και στην οδηγηση. Μου το παιζετε και αθλητες.Ρεμαλια.......
smiley.gif
Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif
pegasus_no_12
Με λιγοτερα λογια απο τον ΧΑD ...... smiley.gif smiley.gif smiley.gif

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!!!!!!!

Με υγεία πάνω απο όλα, και ευτυχεία για εσας και τις οικογένειες σας!!!!
....και αφήστε τα πειρούνια απο τα χέρια σας,η ΤΕΤΑΡΤΗ πλησιάζει!!!!
dimaster
Χρονια πολλα και απο μενα μαγκες..........
καλή πρωτοχρονιά να έχουμε icon_drunk.gif
duke10
Καλη χρονια σε ολους με υγεια!
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
RINGO..
καλημερα και καλη χρονια σε ολους τους μπασκετοφιλους να συνεχιζουμε ετσι με τον ιδιο ζηλο για καλα πρωταθληματα.ευχομαι υγεια και ευτυχια σε εσας και τις οικογενειες σας.αντε να ερθει 11 του μηνος!!!!!!!!!!καλα να περασετε και καλες προπονησεις. thumbsup.gif thumbsup.gif
KILLER7
Χρόνια Πολλά σε όλους και πάνω απο όλα με υγεία γιατι πολύ μας ταλαιπώρησε το 07 blove.gif
#13...
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και από μένα!

bball.gif blove.gif bball.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(#13... @ Jan 1 2008, 17:21 ) *
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και από μένα!

bball.gif blove.gif bball.gif

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

και μην ξεχνατε το αυριανο φαγοποτι
v-span
Καλή χρονιά και χρόνια πολλά με υγεία, τύχη, λεφτά και γυναίκες για αυτούς που δεν έχουν ή για αυτούς που θέλουν κι άλλες...
triponter
ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ.........................

angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif

ΠΩ ΠΩ εχω κατι νευρα....γιατι???? ρωτατε γιατι???

μα γιατι σημερα θα κανω την πρωτη μου προπονηση υστερα απο 3 εβδομαδες καθισιου, γαληνης, ποτου, φαγητου κτλ.....

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ...................

βοηθειααααααααααααααααααααααααααααααααα..
............

αντε καλη αρχη σε ολους 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Με εφαγες ρε μαυρογατα τριποντερ χθες,
και εσπασα το δαχτυλο μου σημερα στην προπονηση.

Ακομα και με 9 δαχτυλα φετος ειναι η χρονια
του ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΥ

TF LAGONHSI
πρώτη προπόνηση χθές και η ενόχληση απο τα παιδάκια ήταν εμφανής δεν βαριέσαι θα επανέλθουμε σύντομα
pegasus_no_12
Εμείς παντως κρατάμε τα πρωτία!!!!!
Προπόνηση απο την άλλη εβδομαδα και αν icon_drunk.gif icon_drunk.gif
Ακολουθούμε με σταθερά βήματα τα προτυπα της Εκάλης.... blink.gif

Τα δικά μου σχόλια για το φαγοπότι στο off διοτι οι terminators παραμονευουν
pegasus_no_12
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jan 4 2008, 04:28 ) *

Ακομα και με 9 δαχτυλα φετος ειναι η χρονια
του ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΥ

Περαστικά ρε λυκε!!!
Μαλλον ο 3 λαλλουν 8 χορεύου 18 ξυρίζονται και 7 πλένονται σου την έκανε που στο χρωστούσε κιόλας.....
nikefalin
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jan 4 2008, 04:28 ) *

Περαστικά , χρόνος ανάρρωσης ?
Θα έρθω στο 1ο σας παιχνίδι την επόμενη Παρασκευή
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(nikefalin @ Jan 4 2008, 14:24 ) *
Περαστικά , χρόνος ανάρρωσης ?
Θα έρθω στο 1ο σας παιχνίδι την επόμενη Παρασκευή

Δεν υπαρχει πολυτελεια και χρονος για αναρρωσεις.
Ευτυχως ειναι το μικρο δαχτυλακι.

Σε περιμενω την παρασκευη
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(pegasus_no_12 @ Jan 4 2008, 12:49 ) *
Περαστικά ρε λυκε!!!
Μαλλον ο 3 λαλλουν 8 χορεύου 18 ξυρίζονται και 7 πλένονται σου την έκανε που στο χρωστούσε κιόλας.....

Εσυ εφτασες σπιτι ρε αλογο ή ακομα στον δρομο εισαι??????????

Λες να με γκαντεμιασε
ο 3 λαλουν, 5 χορευουν, 2 βαραν το ντεφι,
3 παιδια βολιωτικα, 40 παλληκαρια απο την Λεβαδεια
45 μαστορες κι 60 μαθηταδες ολημερης το χτιζανε το βραδυ γκρεμιζοταν?????
3 laloun kai 2 xoreuoun
Καλησπερα παιδες!!!Σας βλεπω ολους σε πολυ καλη κατασταση μετα το γευμα μας!!!!Φιλε λυκε περαστηκα!Εγω παντως δεν σε γκαντεμιασα γιατι δεν κραταω κακια για αυτο που μου ειχες κανει (αν και πληροφοριες λενε οτι ειναι συστημα "Λυκου-13..." για να αποτελειωνει αντιπαλους!Οσο για τις φωτο περιμενω τον Τριποντερ να μου δωσει το e-mail του για να του τις στειλω και να τις ανεβασει αυτος διοτι ειναι πολυ μεγαλες σε μεγεθος (Mb).Σημερα παρακουλουθησα και την προπονηση της ομαδα μου και αυτον που ξεχωρισα ηταν με διαφορα ο Babic. Ηταν συνεχεια 2,3 μετρα μπροστα σε ολα τα σπριντ!!!Που να καθοταν και σε ολο το γευμα να δειτε τι θα γινοταν!!! Για αυτο σε ολους τους basketforoumites που σεβονται τον εαυτο τους και θελουν να αυξησουν κατακορυφα τις επιδοσεις τους Ταβερνα ο Μοριας!!!! TF προς σερβιτορο: Φιλεεεεε ενα κιλο παΐδακια και 2 sprite!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.Εισαι κορυφαιος και με διαφορα νικητης!Αντε τριποντερ στειλε e-mail να δει ο κοσμος αποδειξεις!!!!Καλο βραδυ σε ολους!!!!
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(3 laloun kai 2 xoreuoun @ Jan 5 2008, 03:53 ) *
Καλησπερα παιδες!!!Σας βλεπω ολους σε πολυ καλη κατασταση μετα το γευμα μας!!!!Φιλε λυκε περαστηκα!Εγω παντως δεν σε γκαντεμιασα γιατι δεν κραταω κακια για αυτο που μου ειχες κανει (αν και πληροφοριες λενε οτι ειναι συστημα "Λυκου-13..." για να αποτελειωνει αντιπαλους!Οσο για τις φωτο περιμενω τον Τριποντερ να μου δωσει το e-mail του για να του τις στειλω και να τις ανεβασει αυτος διοτι ειναι πολυ μεγαλες σε μεγεθος (Mb).Σημερα παρακουλουθησα και την προπονηση της ομαδα μου και αυτον που ξεχωρισα ηταν με διαφορα ο Babic. Ηταν συνεχεια 2,3 μετρα μπροστα σε ολα τα σπριντ!!!Που να καθοταν και σε ολο το γευμα να δειτε τι θα γινοταν!!! Για αυτο σε ολους τους basketforoumites που σεβονται τον εαυτο τους και θελουν να αυξησουν κατακορυφα τις επιδοσεις τους Ταβερνα ο Μοριας!!!! TF προς σερβιτορο: Φιλεεεεε ενα κιλο παΐδακια και 2 sprite!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.Εισαι κορυφαιος και με διαφορα νικητης!Αντε τριποντερ στειλε e-mail να δει ο κοσμος αποδειξεις!!!!Καλο βραδυ σε ολους!!!!

Δεν ειπε 2 αλλα 4 sprite!!!!!
τι να του κανουν μονο 2??????????

Ελπιζω να σου αρεσει η μετατροπη που εκανα στο ονομα σου,
τωρα εχεις 50 αλογα παραπανω evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif

Ο τριποντερ ακομα χωνευει φαινεται.

Και για να μην απορουν μερικοι
ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ
και στις 14:00 εχουμε προπονηση
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.