Σορρυ που εχω να μπω 1-2 βδομαδες αλλα ειχα πολλες δουλειες.
Τις ευχες μου σε ολους και τα χρονια μου πολλα με αγαπη υγεια(πανω απ'ολα),ευτυχια,και 2008 ευχες για οτι καλυτερο σε εσας και τους ανθρωπους που αγαπατε.Σε οσους περνανε καποια κακη κατασταση,η εχουν καποιο προβλημα(ειμαι και εγω μεσα σε αυτους), κουραγιο,και να ξερουν πως ολα ειναι δυσκολιες και δοκιμασιες που ξεπερνιουνται.Ευχομαι σε ολους μονο χαμογελα,οπως και καλη διαθεση,και να μην ξεχναμε και τους διπλανους μας,αλλα αν ειναι στο χερι μας να τους βοηθαμε,γιατι μπορει να εχουν αναγκη για στηριξη.Και μερες που ειναι,δεν χρειαζετε να χαλασουμε ολο το δωρο μας στα μπουζουκια και στα καταστηματα ρουχων.Αν εχουμε την δυνατοτητα,ας προσφερουμε κατι στους φτωχους που δεν απολαμβανουν τη ζεστασια οπως εμεις.Και ας ειναι μονο σεβασμος και αγαπη.Κτι ειναι και αυτο.Ο,τι μπορουμε, ας το προσφερουμε απλοχερα.
Καλη Πρωτοχρονια απο ολους μεσα απο την καρδια μου και καλη επιτυχια,σε προσωπικο,ομαδικο,(και οτι αλλο υπαρχει)επιπεδο.Και προσοχη στο αλκοολ και στην οδηγηση. Μου το παιζετε και αθλητες.Ρεμαλια.......
Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α