Help - Search - Members - Calendar
Full Version: (2) Cleveland Cavaliers vs (7) Indiana Pacers
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
aegeansheed
(2) Cleveland Cavaliers [51-31] vs (7) Indiana Pacers [42-40]



*o θρύλος αναφέρει ότι το 2013 ο Lebron είχε εκμυστηρευτεί στον George τον χρησμό ότι οι δυό τους θα ξαναβρεθούν αντίπαλοι όταν ο Lebron θα άλλαζε ομάδα και μόνο τότε o δεύτερος θα μπορούσε να τον κερδίσει στα Playoffs


Playoffικό Status: Cavs
Aπό τις πιο "περίεργες" σαιζόν που κάνει μια ομάδα με ένα roster που γνωρίζει ότι μάλλον είναι το καλύτερο στην περιφέρειά της και μπορεί "αν θέλει" να φτάσει άνετα στους Τελικούς. Μου θυμίζουν λίγο τους σύγχρονους Pistons στο μεταίχμιο της "καλής" εποχής τους, όταν είχαν περάσει στη φάση της ανετίλας και δεν ίδρωναν από μια upset ήττα πρώτου γύρου, αλλά πετούσαν ένα "guaransheed" και μετά καθάριζαν... μέχρι να βρουν μπροστά τους κάποια ομάδα που μπορούσε και το ήθελε πιο πολύ... Δυο φορές συνέβη αυτό, μια με τους Cavs ('07) και μια με τους Celtics ('08).
Αυτοί οι Cavs έχουν περάσει από διάφορές φάσεις φέτος, τρέχουν την πρώτη τους σαιζόν στην οποία (αν εξαιρεθεί ο 1 μήνας απουσίας του Love) έχουν παίξει με σχεδόν πλήρες ρόστερ. Ξεκίνησαν καλά (13-3) για να συνεχίσουν ρίχνοντας το αμυντικό ranking τους εντός της τελευταίας 10άδας, ωστόσο βελτιώθηκαν στον δεύτερο και τρίτο μήνα μέχρι να έρθει το All-Star Break... Από το οποίο και μετά έχουν τη 2η χειρότερη άμυνα μεταξύ όλων των ομάδων. Το ρεκόρ σε αυτό το διάστημα μέχρι το τέλος ήταν 10-14, κάτι που τους κόστισε την 1η θέση στην Regular. Έτσι απέφυγαν όμως τους Bulls, που τους φόρτωσαν στους υπέρμετρα φιλόδοξους φετινούς Celtics για να δουν από ψηλά στην Αρένα ποιον θα βγάλει νικητή η μονομαχία τους. Στις τελευταίες τους κινήσεις έκαναν ένα κλασσικό playoffικό add back με τον Champ Dahntay Jones να επιστρέφει με σκοπό φέρει τον ανταγωνισμό στις προπονήσεις, μπας και ανάψει κάνα φιτίλι εγωισμού και ενεργοποιηθούν οι μηχανισμοί αμυντικών ενστίκτων στους παίκτες. Δεν νομίζω να φοβούνται κάποιον ιδιαίτερα. Σε σετ 7 αγώνων, ενδιάμεσα των οποίων δεν τοποθετούνται rest nights tongue.gif , δεν υπάρχει ομάδα να τους κοντράρει στα ίσα στην Ανατολική.

Ο Σταρίστας: LeBron James

Ο Lebron στην νιοστή του σαιζόν παραμένει ακόμα ένας από τους σημαντικότερους megastar, αν όχι αυτός με το μεγαλύτερο impact στο παρκέ. Διανύει μια από τις καλύτερες του χρονιές ατομικά και έχει συντελέσει ώστε αυτοί οι Cavs να αποτελούν μια καλοκουρδισμένη επιθετική μηχανή με κορυφαίο passing game, που θα ζήλευαν ορισμένες φορές ακόμα και οι Warriors ή οι Spurs. Δέχομαι ότι αυτό θα μπορούσε να είναι και υπερβολή σε ένα βαθμό, αλλά το έχω ξαναδεί φέτος (ειδικά με τους poor Hawks...) μια και δυο και τρεις...


Χρειάζεσαι επειγόντως ΡΕΣΤ φίλε μου: LeBron James! Ιδανικός Προορισμός: Szechenyi Baths, Βουδαπέστη
Λατρεύει το rest όσο κανείς άλλος! Και τί δε θα έδινε να παρκάρει την οικογένεια κάπου στα Μαργαριτονήσια κι εκείνος να αράξει σε κάνα χαμάμ. Το "rest + Lebron" είναι τόσο συνδεδεμένες ένοιες πλέον, που ο Spysta το αναφέρει σχεδόν πάντα στη σχετική κουβέντα με το υποψήφιο θύμα του, ως συνοδευτικό μειωτικό σχόλιο της φαντασιακής του αξίας, ενώ τον έχει λοκάρει ως υποψήφιο στόχο για ανταλλαγή.
QUOTE
nai alla 8a xasei STANDAR kai 5-6 mats sto telos gia xalarouita...
Η παράγραφος θα μπορούσε να αξιοπιοιηθεί καλύτερα περιλαμβάνοντας σχόλια για κάποιον άλλο πρωταγωνιστή, αλλά υπάρχουν κι άλλα πράγματα για τον LeBron, τα αυτονόητα δηλαδή: ότι αν χρειαστεί να πάρει μια σειρά ακόμα και μόνος του θα το κάνει, το έχουμε δει τα τελευταία χρόνια αρκετά, για το λόγο αυτό ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα αγώνων προς το τέλος της σαιζόν και φέτος. Πλέον είναι έτοιμος να βγάλει το ψωμί του παίζοντας, αν χρειαστεί, ακόμα και 50λεπτα.
Ας ρίξουμε και αυτό στο συρτάρι με τα φετινά μεμοράμπιλα:


Ο ανεξπέκτος: Kevin Love
Για να γίνει ανεξπέκτος θα πρέπει να βάζει +4-5 τρίποντα σε κάθε ματς πυροβολώντας με τη μία από το ξεκίνημα. Είναι streaky, του ταιριάζει πλέον αυτός ο ρόλος, χωρίς να χρειάζεται να ταλαιπωρεί το σώμα του για ένα επιθετικό ριμπάουντ, όπως κάποτε τον γνωρίσαμε στους Wolves. Αυτή εδώ είναι η ώριμη, τεχνική και πιο ολοκληρωμένη έκδοση του Kevin Love που αξιοποιείται στο max σε αυτήν την επιθετική μηχανή. Για τα άλλα, ξυλίκι κλπ υπάρχει και ο Tristan. Είναι φοβερό ωστόσο ότι οι Cavs έχουν φροντίσει να έχουν ως αντικαταστάτη του Love, τη replicά του, ακριβώς ίδια κοψιά και ρόλο: Channing Frye. Κάποτε το έκανε ο Popovich, αλλά μάλλον έδειχνε τον δρόμο για την επιτυχία...

!!!Mismatch alert!!!
Βασικά όλη η σειρά είναι ένα mismatch! Αν έχει ένα stat σημασία είναι ότι οι οι Pacers επιτρέπουν στους αντιπάλους τους να παίρνουν 29 τρίποντα σε κάθε αγώνα, 25οι περίπου σε τρίποντα που σημαδεύουν το καλάθι τους και που δέχονται τελικά. Αντιθέτως το Cleveland είναι 2ο σε τρίποντα προς και μέσα απέναντι στα αντίπαλα καλάθια. Do the math...


Playoffικό Status: Pacers
Το ρόστερ ήταν νόστιμο, οι κινήσεις καλές για να ελπίζεις ότι θα δουλέψει κάτι, που δεν δούλεψε ποτέ. Οριακά winning record έπειτα από μεγάλη μάχη στο τελευταίο δίμηνο για να κλείσει η σαιζόν με μια εικόνα playoffική, μήπως και αλλάξει κάτι: στα μελλοντικά πλάνα του George κυρίως. Φέραμε μέχρι και Lance πίσω. Δείξαμε στον Myles Turner πώς να μοιράζει τη μπάλα έξω στην περιφέρεια, γιατί μάλλον παραέπαιρνε πολλά σουτ από αυτό που μπορούσαν να αντέξουν εκεί... Underachievers, το πρώτο πράγμα που λέει και ο Sam Mitchell.
Έκλεισαν τη σαιζόν με 5/5 εξομαλύνοντας κάπως το 6-4 στα τελευταία δέκα τους.

Ο Σταρίστας: Paul George

Έχουμε Hickory PG-13. The Playoff edition. Έρχεται από έναν μπαρουτοκαπνισμένο 1μιση μήνα με μέσο όρο πόντων γύρω στους 29 και 33 περίπου (με 55% στα σουτ) στα τελευταία έξι που έπρεπε να πάρει πάνω του την υπόθεση εισόδου στους 8. Ξύπνησε στο τέλος, βρήκε το κίνητρό του, αποφάσισε ότι ακόμα και αν αυτή είναι η τελευταία του χρονιά στην Indy, θα πρέπει να κλείσει με έναν τίμιο και αξιοπρεπή τρόπο που αξίζει στην ποιότητα αυτού του ρόστερ και πάνω απ' όλα στις δυνατότητες του ίδιου. Με σκαμπανεβάσματα σε όλη τη σαιζόν, "μερικές φορές σετλάρει τόσο που θυμίζει Kobe", ορισμένες φορές σκέφτομαι πόσο πιο PG-13 θα ήμουν κι εγώ, αν ο ίδιος αποφάσιζε να μην έχει σε τέτοια αναλογία το "scoring" στο κεφάλι του σε σχέση με άλλα που θα απέτρεπαν την κατάσταση να αμφισβητείται το ALL-NBA status του ή έστω να χρειάζεται καν να το σχολιάζει ο ίδιος.
QUOTE
If my performance down the stretch lands me on the All-NBA, which I think I'm deserving of, then so be it. I'll be happy.

Με τους Pacers ως αντίπαλος του LeBron (Heat) έχει 0-3, σε νεαρότερη ηλικία τότε ασφαλώς. Ακόμα... έδινε το χέρι του στον LeBron μετά από τρίποντο που είχε βάλει στα μούτρα του. Τέτοιος σεβασμός ούτε ο Andrew Luck μετά από QB hit δηλαδή... Θα είναι η πρώτη φορά που πλέον ως ώριμος και πεπειραμένος star (υπολογίζω ως plus και όλο αυτό που πέρασε με τον τραυματισμό του) θα αναμετρηθεί με έναν ισάξιο αντίπαλο που αγωνίζεται στη θέση του. Στην πρόσφατη ήττα των Pacers στην διπλή παράταση πέτυχε 43 πόντους και παρουσίασε την γκραντέ playoff έκδοσή του.
LBJ (μετά το ματς):
QUOTE
"Obviously, all you guys know what I'm talking about with his [broken right leg while with the U.S. National Team]. There were a lot of people saying he would never get back to what he was before. ... It's a testament to him and first of all, a testament to the docs who did the operation, too, that got him back to where he is today.But if his mind is not strong, it doesn't matter if you got Dr. (James) Andrews working on you, you're not going be able to recover. It's great to see as a competitor and as a friend, he's someone that I've had a lot of great playoff series with and great conversations with, to see him back to where he needs to be.



Χρειάζεσαι επειγόντως ΡΕΣΤ φίλε μου!: Myles Turner Ιδανικός Προορισμός: Σιγκαπούρη, πάνω σε κάποιο ξύλινο τραπέζι με αρώματα
3 μέρες, αυστηρό πρόγραμμα στα top μασατζίδικα κι άμεση επιστροφή, επειδή πρέπει να γυρίσουμε ανανεωμένοι μεν, αλλά stronger-better-wiser. Από Πασέδες ο Myles ήταν ο αγαπημένος μου παίκτης φέτος, τον είχα πιστέψει και στο fantasy, κάπου όμως σκάλωσε μεταξύ κλαταρίσματος και του όποιου σχεδίου που ήθελαν να τρέξουν οι Pacers κάθε φορά. Έχασε 1 μόλις αγώνα της ομάδας του φέτος (το 14ο) και στη συνέχεια έπαιξε αδιάκοπα στα υπόλοιπα 66.
Ιδού:
Οκτ-Νοε: ΠΟΝΤΟΙ 14,9 - ΑΣΙΣΤ 1,0
Δεκ: ΠΟΝΤΟΙ 15,7 - ΑΣΙΣΤ 0,8
Ιαν: ΠΟΝΤΟΙ 17,4 - ΑΣΙΣΤ 1,2
* Κάπου εδώ το coaching staff κάνει στροφή στην περιφέρεια των Pacers και παρατηρούμε τα εξής:
Φεβ: ΠΟΝΤΟΙ 14,2 - ΑΣΙΣΤ 1,8
Μαρ-Απρ: ΠΟΝΤΟΙ 11,7 - ΑΣΙΣΤ 1,7
= Κόβουμε πόντους δίνουμε καμιά ασίστ παραπάνω, ειδικά προς το τέλος πήγαμε να το κόψουμε... τελείως! laugh.gif

Ο Turner είναι πολύτιμος για τους Pacers και πρέπει να αξιοποιείται επιθετικά στο έπακρον, κάτι που δε φαίνεται να γίνεται στο τελευταίο διάστημα και πολύ. Unleash him λέμε!

Ο ανεξπέκτος
Κανονικά θα έπρεπε να είχα τον Thad Young, αλλά μάλλον θα αναλωθεί στον Love και θα εξαφανιστεί μέσα στο παιχνίδι ως team player που είναι. O George θα φάει όσους βάλει από τον Lebron, αλλά αν πρέπει να κάνει κάποιος το step up αυτός πρέπει να είναι μάλλον ο Teague, τουλάχιστον επιθετικά.

!!!Mismatch alert!!!
Ο Lance. Μην τον βάλετε να μαρκάρει τον Lebron, δεν το 'χει, αυτή τη στιγμή σίγουρα καθόλου. Δε βλέπω εύκολα κάποιο mismatch, εκτός από το όποιο πλεονέκτημα μπορεί να έχει ο Myles να σουτάρει απ' έξω και να τραβάει μακριά από το γυαλί τον Tristan.


Overview
Tα splits είναι 3-1 υπέρ του Cleveland. 2-0 στο Q. 1-1 στο Fieldhouse. Υπήρξε ωστόσο μια διπλή παράταση στις 2 Απρίλη με νικητή τους Cavs σε ένα ωραίο duel LeBron-PG13 prequel της Σειράς.
Στις δέκα φορές που θα το έγραφα απ' την αρχή, στις επτά θα έδινα "4-0", στις άλλες τρεις "4-1". Ό,τι δίνει αυτό τελοσπάντων...

Injury feed: με ερωτηματικό ο Glen III και ο Al Jefferson από Pacers. Ο δεύτερος προπονήθηκε και μάλλον είναι πιθανός για το Σάββατο
aegeansheed
Φαίνεται λίγο ότι δεν υπάρχει παίκτης για τον στα κυβικά του Bron ε?

Τον Thad τον έχει δοκιμάσει άραγε στην regular? Δεν έχει άλλον βασικά εκτός του George και του Lance και κανείς τους δεν κάνει καλή δουλειά για διαφορετικούς λόγους.
gerorge
Η αμυνα των Pacers ειναι απλα κακιστη.Καμια συνεννοηση σε οποιοδηποτε σκριν,καμια πιεση στην μπαλα καμια βοηθεια στα miss match,μονο απο τυχη καταφερνουν και δεν τρωνε καθε σουτ που γινεται απο τους Cavs
aegeansheed
QUOTE(gerorge @ Apr 15 2017, 23:00 ) *
Η αμυνα των Pacers ειναι απλα κακιστη.Καμια συνεννοηση σε οποιοδηποτε σκριν,καμια πιεση στην μπαλα καμια βοηθεια στα miss match,μονο απο τυχη καταφερνουν και δεν τρωνε καθε σουτ που γινεται απο τους Cavs


Οι επιθέσεις των Cavs αντιμετωπίζουν επίπεδο εγρήγορσης... προπόνησης. Το θέμα είναι ότι παραείναι soft και στα τελειώματα οι Pacers. Όποιος ήταν επιθετικός κέρδιζε στο Q φέτος, οι 29 που έφαγαν οι Cavs ήταν και... λίγοι σε σχέση με το σύνηθές τους. Αλλά ο Teague ΚΥΡΙΩΣ είναι τρομερά άβουλος και παθητικός, ενώ ο Myles δεν μπορεί να επιτίθεται συνέχεια με elbow jumpers. Αν δε βγάλουν λίγο τσαμπουκά η διαφορά θα τριπλασιαστεί στο Β'. Οι Cavs έχουν χάσει αρκετά ελεύθερα, η διαφορά στο σκορ είναι μικρή σχετικά...
gerorge
QUOTE (aegeansheed @ Apr 15 2017, 22:18 ) *
Οι επιθέσεις των Cavs αντιμετωπίζουν επίπεδο εγρήγορσης... προπόνησης. Το θέμα είναι ότι παραείναι soft και στα τελειώματα οι Pacers. Όποιος ήταν επιθετικός κέρδιζε στο Q φέτος, οι 29 που έφαγαν οι Cavs ήταν και... λίγοι σε σχέση με το σύνηθές τους. Αλλά ο Teague ΚΥΡΙΩΣ είναι τρομερά άβουλος και παθητικός, ενώ ο Myles δεν μπορεί να επιτίθεται συνέχεια με elbow jumpers. Αν δε βγάλουν λίγο τσαμπουκά η διαφορά θα τριπλασιαστεί στο Β'. Οι Cavs έχουν χάσει αρκετά ελεύθερα, η διαφορά στο σκορ είναι μικρή σχετικά...



Επισης δεν καταλαβαινω γιατι δεν εχει παρει ουτε ενα απο τα σουτ που του δινουν ο Lance.1 να βαλει η επιθεση τους θα γινει πολυ πιο γρηγορη και θα ανοιξουν χωροι.Τωρα οι Cavs οποιον θελουν να κρυψουν τον αφηνουν πανω του να μενει και 2 μετρα πισω και δεν εχουν και προβλημα.Σουτερ του 30% αλλα ολα αυτα ειναι σουτ προπονησης.Ο Teague ουτε εμενα μ αρεσει και πρεπει να επιτεθει λιγο προς το καλαθι αντι να συμβιβαζεται με mid range floaterακια της πλακας.Γενικα ομως περιμενα καλυτερη δουλεια απο τον Mcmilan τωρα στα πλειοφς και να βρει εναν τροπο να εκμεταλλευτει τον Turner σαν rim protector.Νωρις ειναι βεβαια,αλλα τα δειγματα γραφης ειναι κακιστα.Οι Cavs στην αμυνα οντως στα στανταρ τους και πρεπει να βελτιωθουν αν θελουν παραπανω
aegeansheed
Ανάλυση της τελευταίας επίθεσης των Pacers:
http://www.cbssports.com/nba/news/the-shot...son-didnt-make/

Game Highlights
yorgos
Δεν μπόρεσα να δω το ματς αλλά εξεπλάγην. Όσο χάλια κι αν είναι οι Καβς μετά τους κουραμπιέδες, τους Πέισερς πίστευα ότι τους είχαν κι εύκολα, δεδομένων των missmatches και της κακής περιφερειακής άμυνας των Πέισερς, περίμενα π.χ. το Λαβ να έχει 7-8 τρίποντα σε κάθε ματς. Προφανώς οι Καβε εξακολουθούν να παίζουν άμυνα με τα μάτια κι εχυν πολλά θέματα να λύσουν μεταξύ τους.

Αλλά για την τελευταία φάση δεν κατάλαβα το χαμό. Μια χαρά σουτ πήρε ο Miles, ουσιαστικά ξεμαρκάριστος ήταν κι είναι σουτ που έχει. Ο δε Παυλογιώργης βγαίνει στα κανάλια και γκρινιάζει που δεν πήρε το τελευταίο σουτ όταν είναι 0/15 σε νικητήρια σουτ τα τελευταία χρόνια. Χαλάρωσε ρε Παυλάκο...

Μέτρια απόδοση αν πιάσουν οι Καβς, την έχουν 4-0 τη σειρά. Αν είναι κακοί θα τελειώσουν 4-1.
aegeansheed
Ακριβώς ίδια εικόνα με το πρώτο ματς και από τις δύο ομάδες με τη διαφορά ότι οι Cavs σήμερα τα βάζουν απ' έξω. Πλημμύρα κατά τα άλλα με τις αλλαγές στην περιφέρεια οι Pacers. Έχουν εκεί το Lance να κάνει τα δικά τους, παίρνει ριμπάουντ, κατεβάζει τη μπάλα, δεν αλλάζει πάσα, σουτάρει. Τα βάζει... αλλά μέχρι πότε. Άσε που κρυώνουν και οι άλλοι.
yorgos
Για τα καλαμπούρια και οι δύο άμυνες. Απλά οι Καβς έχουν σουτέρ και βάζουν 63π οπότε δε χτυπάει τόσο άσχημα ότι έφαγαν...58 στο ημίχρονο από την Ιντιάνα. Με τέτοια ΑΣΤΕΙΑ αμύνα απέναντι σε gsw θα είχαν φάει ογδόντα. Και οι Πέισερς βέβαια τραγωδία είναι, αστείες αλλαγές, βαριούνται να μαρκάρουν έξω από το τρίποντο (με τους Καβς αυτό εεεε), απλά εκμεταλλεύονται την αμυντική ανυπαρξία των Καβς και τα παιδικά λάθη που τους έχουν δώσει πόντους σε αιφνιδιασμούς. Οι επιστροφές των Καβς είναι κάτι ανάμεσα σε απεικόνιση ομιλίας του Χατζηνικολάου και ρυθμού περπατήματος Κουβανού δημοσίου υπαλλήλου όταν πάει στη δουλειά του χωρίς κλιματισμό. Έτσι δεν πάνε πουθενά.
Manimal
Ένα 3-4 λεπτο από LeBron solo είναι η διαφορά στο πρώτο ημίχρονο. Όσο όμως οι Cavs συνεχίζουν στο ίδιο της regular season αμυντικό μοτίβο, αφήνουν ανοιχτές τις πιθανότητες στους Pacers να διεκδικήσουν το ματς. Από Pacers, εκτός από την κάκιστη ομαδική αμυντική προσύλωση, το πιο αρνητικό impact στο συγκεκριμένο κομμάτι μου το έχει δημιουργήσει ο PG. Τουλάχιστον σε playoff καταστάσεις ο ηγέτης-star που πρέπει να κάνει την διαφορά κρίνεται και από τις αμυντικές του επιδόσεις.
yorgos
Ενάμιση λεπτό σοβαρής άμυνας από τους Καβαλίερς στο ξεκίνημα του βου ημιχρονίου και η διαφορά στους 12π. Αντίο Ιντιάνα.

Τραυματίστηκε ο JR Σμιθ που τον ψάχναμε με silver alert στο ματς, μπήκε στη θέση ο Σάμπερτ κι έδεσε η άμυνα των Καβς. Η Ιντιάνα έχει βάλει 8π σε 7' στο τρίτο δεκάλεπτο κι έτσι οι Καβς συντηρούν τη διαφορά παρότι πλέον είναι αρκετά άστοχοι και με κακές επιλογές.
Stojako
Μόλις σημάδεψαν τον Stephenson* η διαφορά από τους 9 πήγε στους 19 μέσα σ'ένα 2λεπτο. 69.gif


Ο οποίος Stephenson θα ταίριαζε ταμάμ στην φετινή Μακάμπι, να κάνει λίγο χαμούλη, να πουλήσει λίγο τρέλα. laugh.gif
Manimal
Sto 3oQ ο Love δεν έχει αντίπαλο.
Ο Λεμπρόν μέχρι τώρα έχει 8 από τα 15 λάθη των Cavs.
Manimal
Πολύ κακό μπάσκετ από CLE. Τραγικοί σε άμυνα και επίθεση. Πολλοί στατικοί στην επίθεση, καθόλου κυκλοφορία μπάλας, παρά μόνο iso. Από την άλλη, αν μου έλεγε κάποιος πριν ένα μήνα ότι ο Lance θα είναι xfactor έστω και σε ένα παιχνίδι της regular, ούτε καν της post, θα τον τρόλαρα.
Αν η Ιντιάνα δεν επαναπαυτεί, γιατί οι άλλοι από μόνοι τους να αντιδράσουν χλωμό και με τον James να είναι αρκετά νευρικός, και με δεδομένο το 2-0, πάει για blow out το σημερινό.
Manimal
Αντέδρασαν οι μεν, τσόκαραν οι δε και το παιχνίδι έγινε γκρανκινιολικό. Αξίζει κάποιος που δεν το βλέπει live, να το δει κονσέρβα, το β ημίχρονο. Καταπληκτικό παιχνίδι, με μεγάλα σουτ.
SteveNashidis
Και το ματς γυρίζει γιατί οι Καβς έχουν αφήσει τον Λεμπρόν ως οργανωτή και 4 σουτερ που του δίνουν σκριν, κάνουν κοψίματα μεταξύ τους και ανοίγουν την άμυνα των Pacers σε όλη την baseline.
Oπότε ή πάσα ελεύθερη θα έχει στο τρίποντο, ή πάσα σε κόψιμο στη ρακέτα ή ελεύθερο διάδρομο για το καλάθι για τον ίδιο μιας και το 1 vs 1 είναι πολύ εύκολο για τον ίδιο.

Από την άλλη οι Pacers έχουν τους άσουτους γύρω από τον Τζορτζ και οι Καβς έχουν ταμπουρωθεί εντός ρακέτας. Δε μπορώ να καταλάβω πως χωρίς ψηλό οι καβς ελέγχουν ριμπάουντ και ρυθμό του αγώνα.....
Και το ματς το γύρισαν....
Manimal
QUOTE (Voyager @ Apr 21 2017, 04:28 ) *
Και το ματς γυρίζει γιατί οι Καβς έχουν αφήσει τον Λεμπρόν ως οργανωτή και 4 σουτερ που του δίνουν σκριν, κάνουν κοψίματα μεταξύ τους και ανοίγουν την άμυνα των Pacers σε όλη την baseline.
Oπότε ή πάσα ελεύθερη θα έχει στο τρίποντο, ή πάσα σε κόψιμο στη ρακέτα ή ελεύθερο διάδρομο για το καλάθι για τον ίδιο μιας και το 1 vs 1 είναι πολύ εύκολο για τον ίδιο.

Από την άλλη οι Pacers έχουν τους άσουτους γύρω από τον Τζορτζ και οι Καβς έχουν ταμπουρωθεί εντός ρακέτας. Δε μπορώ να καταλάβω πως χωρίς ψηλό οι καβς ελέγχουν ριμπάουντ και ρυθμό του αγώνα.....
Και το ματς το γύρισαν....


Πανικός. Αφού και οι ψηλοί τρέχουν να μαρκάρουν στο τρίποντο. Οι αλλαγές τους δε είναι για κλάμματα. Αν ο PG δεν έβαζε τρελά σουτ θα είχε τελειώσει το παιχνίδι.
SG3ptshooter
Δε μπορεί να είναι τόσο κακή σε κάποια πράγματα η Indiana. George άλλαξα γνώμη φίλε, φύγε.
SteveNashidis


24.gif
SteveNashidis
Να βγουν οι σκούπες παρακαλώ. 2 χαμένα παιχνίδια αδικαιολόγητα για τους Πέισερς.
Ο Τζορτζ φεύγει, πάει ΛΑ να βρει τον Πολ που έχει ξενερώσει και αυτός στους Κλίπερς.
Στην Ιντιάνα θα παλεύουν για κανένα πικ από δω και πέρα.
RipCity
Καλά αν δεν πάρουν πικ φέτος οι Lakers δεν έχουν και τίποτα να δώσουν.
SteveNashidis
QUOTE(RipCity @ Apr 23 2017, 23:08 ) *
Καλά αν δεν πάρουν πικ φέτος οι Lakers δεν έχουν και τίποτα να δώσουν.


To 2018 μένουν ελεύθεροι και οι 2 με τον Πολ να έχει Player Option από το φετινό καλοκαίρι. Αν μπει το νερό στο αυλάκι από τον Μάτζικ θα γίνει το κονέ. smiley.gif
RipCity
Φέτος θα μείνει ελεύθερος ο Paul και δε νομίζω να πάει LA αν δε γίνει κάποιο trade φέτος κιόλας. Δε θα πετάξει έτσι μια χρονιά.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.