Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Επικαιρότητα 2010-11
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
Vagrant
QUOTE(Maximos 13 Athens @ Jul 5 2011, 09:48 ) *
Sorry ρε LFO τι πίνεις και δεν μας δίνεις; smiley.gif
Στέκομαι απλά στο σημείο που λες ότι οι δημοσιογράφοι της ΝΕΤ μεταδίδουν σαν υπάλληλοι της ΒΙΑΝΕΞ...ΠΑΣ ΚΑΛΑ;
Δηλαδή θες να μας πείσεις πως ο άσχετος Ιωάννου (ναι ο δημοσιογράφος του Φωτός) που όταν κάρφωσε ο Μπουρούσης στον τελικό του Κυπέλλου έκανε λες και είδε την Άλμπα στημένη στα τέσσερα, είναι βαμμένος "βάζελος"; Ή ξεχνάς πως ρεπορτάζ πάγκων στην Νέα Ερυθρόλευκη Τηλεόραση κάνουν οι δημοσιογράφοι του ΟΣΦΠ (σε εφημερίδες) Μελάγιες και Σκουλάς;
Πραγματικά το απίστευτο δεν είναι ότι τα λέτε αλλά ότι τα πιστεύετε κιόλας...
Και στέκομαι και στο σημείο που λες για το ότι κατηγορήθηκαν ως ηθικοί αυτουργοί των περσινών επεισοδίων. Μήπως δεν ήταν; Δηλαδή δεν μπορούσαν να κρατήσουν χαμηλούς τους τόνους και να συσπειρώσουν την ομάδα; Ήταν καλύτερο να βγαίνουν σε ραδιόφωνα και εφημερίδες και να ωρύονται περί αδικίας και αλλοίωσης και ότι στο ΣΕΦ θα δείξουμε τι είναι Ολυμπιακός και κάτι παρόμοια...Ε μια χαρά δείξατε τι είναι Ολυμπιακός (απόρροια δυστυχώς του ποδοσφαιρικού τμήματος όλα αυτά): καφρίλα, ασυδοσία και παγαποντιά!
Όταν σε εμάς σφυρίζαν τρία δευτερόλεπτα και επιθετικά φάουλ στον Πέκοβιτς, ενώ το χαϊδεμένο των ΜΜΕ Σοφοκλής μπούκαρε στη ρακέτα με πέντε βήματα και απωθούσε τους πάντες με τον κώλο του, εμείς τι έπρεπε να πούμε;
Με το περίφημο non-call έχετε χτίσει τη μεγαλύτερη θεωρία συνωμοσίας που υπάρχει...Πραγματικά καθίστε μια χρονιά να δουλέψετε χωρίς να προκαλείτε και θα βγει αποτελέσμα, πίστεψτέ με...Αλλά μην βλέπουμε τον Μπουρούση και τον κάθε Μπουρούση να μπαίνει στο ΟΑΚΑ και να κάνει πως χειροκροτεί τον κόσμο και τον Μίλος να πετάει μπουκάλια...Άλλο μπάλα του Μαρινάκη, άλλο μπάσκετ...Εδώ βέβαια έχετε για θεό τον πράκτορα της Στάζι τι να λέμε; peace.gif
Στα υπόλοιπα έχεις απόλυτο δίκιο...
Υ.Γ. Το ότι όλες οι πρωταθλήτριες ομάδες μπορούν να προστατευτούν (να μην αδικηθούν κοινώς, όχι απαραίτητα να ευνοηθούν) είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια..!

Να ξερεις οτι εγω αυτο το κειμενο το εχω ηδη αποθηκευσει και θα το χρησιμοποιησω αλλού.......ΥΜΝΟΣ!!!!!

Ginobili
QUOTE(Role Model @ Jul 5 2011, 14:38 ) *
Αξιοσημείωτο είναι(δείχνει και το επίπεδο των πρωταθλημάτων) πως και οι 2 προηγούμενοι πρωταθλητές ευρώπης δεν είχαν πάρει το πρωτάθλημα στη χώρα τους(Ρεάλ-Μπανταλόνα).

Την οποία Ρεάλ του Σαμπόνις..την είχαμε κερδίσει τότε μέσα έξω.
Maximos 13 Athens
QUOTE(Vagrant @ Jul 5 2011, 16:50 ) *
Να ξερεις οτι εγω αυτο το κειμενο το εχω ηδη αποθηκευσει και θα το χρησιμοποιησω αλλού.......ΥΜΝΟΣ!!!!!

Thanks για την ειρωνεία/πλάκα..! tongue.gif Αν έβλεπες και το άλλο ποστ...
Reggie Miller #31
"Είμαι το μικρότερο πρόβλημα" είπε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς που έχει σχεδόν αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, καθώς ο σχεδιασμός στον Πειραιά, προχωράει...

Θα κρατηθώ και δε θα γελάσω ακόμα....Για ποιον σχεδιασμό μιλάει άραγε;Αφού κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει...

Μπορεί να κάνω λάθος,αλλά πιστεύω ότι η φυγή Τεόντοσιτς οφείλεται και στον Ντούντα.Είναι διαφορετική περίπτωση από αυτέ των Παπαλουκά και Μπουρούση.
Για πολλούς λόγους πιστεύω ότι ο Ντούντα δεν ήθελε να συνεργαστεί με τον Μίλος.Επαναλαμβάνω ότι είναι άποψη μου,αλλά ήθελε να απομακρυνθεί.
Ο Ντούντα μου θυμίζει τον Μπάγιεβιτς,δεν μπορούν τους παίκτες με δυναμική προσωπικότητα,λίγο αλητάκια αν θέλετε,λίγο βεντέτες αν προτιμάτε...
saou
Κείμενα επί κειμένων και αναλύσεις επί αναλύσεων για να αποδειχτεί ότι η Πανάθα δε γίνεται να χάνει πρωτάθλημα και ότι ρε παιδί μου ούτε από στατιστικό λάθος δεν θα μπορούσε να έχει χάσει 1 (ΕΝΑ!!) πρωτάθλημα στα τελευταία 5-6 χρόνια, γιατί είναι ομαδάρα και νομοτελειακά θα μας παίζει φάπες όπου μας πετυχαίνει, ειλικρινά με κάνουν και απορώ για το πόσο ταγμένοι πράσινοι μπορεί να είναι ορισμένοι.

Ειλικρινά παίδες, no offense, αλλά τέτοια ζέση να δικαιολογήσετε κάποια πράγματα με το που θα αμφισβητηθεί η ομάδα σας, ταιριάζει απόλυτα σε οπαδικό τύπο. Δεν ξέρω μήπως ορισμένοι δουλεύουν κιόλας σε τίποτα τέτοια φύλλα και μας κάνουν πλάκα.

Το γεγονός ότι όλοι και παντού χάνουν σποραδικά και μόνο στην Ελλάδα ιδρύονται τέτοιου είδους αθλητικές χούντες είναι σαφέστατα τυχαίο. Απλά κάποιοι βλέπουν και πέρα από τη μύτη τους. Για τους υπόλοιπους υπάρχει πάντα το άλλοθι του Ομπράντοβιτς, του Διαμαντίδη και των Γιαννακοπουλέων να τους καλύπτει για τη δυναστεία τους. Περαστικά, αλλά μας κουράσατε.

Και σόρυ για το ελαφρώς εριστικό ποστ, αλλά δε μας φτάνει ο πόνος για την αποψίλωση του ρόστερ μας έχουμε και εσάς να δικαιολογείτε τα αδικαιολόγητα.
pete7
http://www.olympiakos.gr/article/4950/kaneis-d...phse-thn-porta/

Κανείς δεν τους χτύπησε την πόρτα
apo gayro
il postino
το να χαρακτηριζει ο φιλτατος απο πανω αυτους που τυγχανει να εχουν διαφορετικη γνωμη απο αυτον και τους ομοιδεατες του ως οπαδους και υπαλληλους δε νομιζω οτι αρμοζει ουτε σ αυτον (δεν ειμαι και σιγουρος βεβαια) ουτε στους μοντ που του επετρεψαν κατι τετοιο.

συγχαρητηρια και "σορυ" για το υφος μου. περναει φαινεται.

Maximos 13 Athens
Εγώ πάντως δεν θα πάω κόντρα στον saou...
ΝΑΙ είμαστε οπαδοί και βλέπουμε μόνο κάτω από τη μύτη μας, γιατί δεν μπορούμε να κατανοήσουμε το μεγαλείο του Ολυμπιακού...Κατά βάθος εμείς φταίμε για ότι εμποδίζει τη λαοφιλή αυτή ομάδα να σαρώσει τους τίτλους στο άθλημα της σπυριάρας...Εμείς οι υπάλληλοι λοιπόν που υπηρετούμε τυφλά τη χούντα των κοντών και του σουλήνα..! Γιατί αυτοί φταίνε που ο ΟΣΦΠ έχει πάρει δύο κύπελλα (πάντα αντρίκια, στα ίσα και με Γκόντα διαιτητή), ενώ αυτή η σάπια ομάδα του κατεστημένου, που εμείς οι ποταποί υποστηρίζουμε, έχει πάρει ένα τσουβάλι άχρηστους τίτλους χάρις στους διαιτητές πάνω από όλα, γιατί από παίκτες και προπονητή είμαστε γατάκια...Ποιος Γιασικεβίτσιους ρε υπάλληλοι της Βιανέξ; Κόλιεβιτς! Και τι Διαμαντίδηδες και Φώτσηδες όταν μπροστά τους υπάρχει ο σαράνταπηχος Σφακιανός, ο "αγαπούλας" σούτινγκ σέντερ και ο like Πρίντζης; Ρε πάμε καλά; Όλους τους τίτλους σήμερα στο Βορεάδη ρε αχάριστοι...Ποιος Μήτσος; Και στα έξι F4 ΜVP o Βασιλακό...Και εγώ που νόμιζα ότι τα κερδίζαμε με την αξία μας! Τελικά με διαφώτισαν οι φίλοι Ολυμπιακοί για αυτό, η ομάδα που πάει με το σκα...το σταυρό στο χέρι πάντα και παντού..! Είμαστε μέρος της διαπλανητικής σερβικής μασονείας που θέλει μόνο τον ΠΑΟ του Ομπράντοβιτς να πέρνει τίτλους και τον ΟΣΦΠ να αδικείται προκλητικά. Όχι ρε γαμώτο, τόσες μεταγραφάρες χαμένες...Εγώ προσωπικά φταίω, ο υπάλληλος, που οι Αγγελόπουλοι υπέγραψαν κατά σειρά τον ύπνο Γιόνας, τον μπριζόλα Γκέρσον, τον "υπομονή" και μετά τον 70χρονο γκέρο...Και η άτιμη η διαιτησία φταίει που υπογράφτηκαν συμβόλαια με 2 εκατ. ευρώ στον Βασιλόπουλο και τον Ψωμιάδη..! Επίσης είναι το κατεστημένο που έχτισε αυτό το άγιο περιβάλλον στα αποδυτήρια του Θρύλου με Μανουσέλη, Τόμιτς, Ελληνιάδη, Αγγέλου...Μιλάμε για Αγίους και Μάρτυρες, έτσι; Τώρα τα κατάλαβα όλα...Δεν είναι ότι ο Ομπράντοβιτς είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη...Άστον αυτόν, είναι κωλόφαρδος που μπήκε το τρίποντο του Τόμπσον και έγινε φίρμα! Όχι, όχι δεν είναι αυτά τα παικτάκια της σειράς που έχουμε μαζέψει! Είναι το ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ που σταματά κάθε φορά τον Ολυμπιακό και οι δημοσιογράφοι...Βέβαια αυτοί οι υπάλληλοι που δουλεύουν σε εφημερίδες του Πειραιά για να αποπλανήσουν τον κοσμάκη ενώ όλοι είναι γραμμένοι στο DPG. Απαπαπα....Και τι θα κάνω εγώ τώρα; Ποια ομάδα θα υποστηρίξω; Το βρώμικο υπόκοσμο των Γιαννακόπουλων ή τον αγγελικά πλασμένο κόσμο του ΣΕΦ; Εκεί όπου η ομάδα καταστρέφεται κάθε καλοκαίρι (έτσι για ποικιλία μωρέ) και ανασταίνεται από τις στάχτες της σαν το φοίνικα; Ευχαρίστω γιατί μου θυμίσατε ότι μιλάω με υγιείς και σκεπτόμενους φιλάθλους χωρίς προκαταλήψεις, ενώ εγώ ο δυστυχής (και οι ομοιδεάτες μου) είμαστε οι κομπλεξικοί στριμμένοι οπαδοί (και υπάλληλοι βέβαια, πότε είναι η 1η του μηνός ρε) που δεν βλέπουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι μιλάμε για μεγαλύτερη συνωμοσία και από αυτή των Δίδυμων Πύργων ή της Περιοχής 51!!! Είμαι και εγώ πια ένα ΓΚΑΒΡΟ σαν τον Ντιόγκο και τον Μίλος!

Υ.Γ. Παρακαλώ να αλλάξει το nickname μου σε Maximos 7 Piraeus και στη φώτο να μπει ο τσάρος των 3 εκατομμυρίων (ναι πάλι εμείς φταίμε) ο Θοδωρής Παπαλουκάς!!!
rchos
Αδερφια πρασινοκοκκινα βγειτε σε καμια παραλια να κανετε κανα μπανακι σας παρακαλω.

καλοκαιρακι ειναι γιατι τρελενεστε ετσι?
δειτε το χαλαρα το πραγμα.ολα θα ειναι καλυτερα μετα...

μην φτανετε στα ακρα.χανετε το οποιο δικιο εχετε απο οποια πλευρα και να ειστε.

το τελευταιο ποστ δεν θα σβηστει μηπως και ειναι η ληξη της ολης ιστοριας.
αν δεν ειναι θα σβηστει και αυτο μαζι με τα επομενα.
LFO
QUOTE(rchos @ Jul 6 2011, 10:56 ) *
Αδερφια πρασινοκοκκινα βγειτε σε καμια παραλια να κανετε κανα μπανακι σας παρακαλω.

καλοκαιρακι ειναι γιατι τρελενεστε ετσι?
δειτε το χαλαρα το πραγμα.ολα θα ειναι καλυτερα μετα...

μην φτανετε στα ακρα.χανετε το οποιο δικιο εχετε απο οποια πλευρα και να ειστε.

το τελευταιο ποστ δεν θα σβηστει μηπως και ειναι η ληξη της ολης ιστοριας.
αν δεν ειναι θα σβηστει και αυτο μαζι με τα επομενα.

Αντμιν παρακαλω να ανακαλεσεις αμεσα!!

Κοκκινοπρασινα και οχι πρασινοκοκκινα!! laugh.gif
nielsen
Ηρεμία guys, πολύ κουβέντα και μανούρα για το τίποτα!
Reggie Miller #31
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid...pubid=128707794

Να πάει αλλού!
Έχουμε Νίλσεν και Έρτσεκ....! smiley.gif
Θέλω να βάλω τα κλάματα!
Ilias7
http://www.superbasket.gr/permalink/142584.html

Μηπως εβγαλε ειδηση ο Ιβκοβιτς;;

Λεει οτι θα μεινει στην ομαδα αφου εχει κανονικα συμβολαιο και οτι οι Αγγελοπουλοι θελουν να γυρισουν(οχι οτι εφυγαν βεβαια)..
Θελουμε να φτιαξουμε μια ομαδα με μικροτερο μπατζετ λεει χαρακτηριστικα...
nielsen
Καλά τα βλέπω τα νέα που μας ήρθαν από Σερβία μεριά.
1) Ο Ντούντα μιλά σαν προπονητής του Ολυμπιακού . Λέει δεν υπάρχει ερώτηση για το αν θα μείνω, έχω ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα.
2)Για τους Αγγελόπουλος το "ξέρω ότι θέλουν να γυρίσουν" ή το "έχω κάποιες πληροφορίες ότι μπορεί να μείνουν στην ομάδα" σίγουρα δεν είναι αρνητική εξέλιξη
3)Η νέα βελτιωμένη πρόταση σε Μαυροκεφαλίδη στα 750 χιλ που κάνει την παραμονή του αρκετά πιθανή

Το πιο σημαντικό και ευσιόδοξο είναι ότι ο Ντούντα που εκτός από παππούς είναι και γάτα για να φέρεται να μιλά σαν προπονητής του ολυμπιακού σίγουρα θα έχει πάρει εγγυήσεις ότι θα φτιαχτεί ανταγωνιστική ομάδα στο τέλος.
Έστω με σαφώς μειωμένο μπάτζετ, αλλά ανταγωνιστική.

Υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα να είναι διαπραγματευτικό μέσο σε περίπτωση που θελήσει η ομάδα να του σπάσει το συμβόλαιο. Να λέει δηλαδή: κύριοι έχω ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα με τάδε χρήματα και εγώ αυτά τα χρήματα θα τα πάρω είτε είμαι προπονητής στην ομάδα είτε όχι.

Θέλω να πιστεύω ότι πρόκειται για την πρώτη περίπτωση που είναι και το πιθανότερο.
Ilias7
Το σημαντικο ειναι οτι υπαρχει κινητικοτητα στην ομαδα θα ελεγα..Αφου οπως διαβαζουμε σημερα κατατεθηκε τριτη προταση στο Λουκα(δινοντας του το ποσο που θελει αν καταλαβα καλα)..Τον θελουν τον παιχτη στην ομαδα και του το δειχνουν..Μπορει να αργησουμε να συμπληρωσουμε ροστερ αλλα κατι μου λεει με το οποιο μπατζετ το οποιο θα διατεθει θα γινουν καλες κινησεις...
LFO
QUOTE(Ilias7 @ Jul 7 2011, 16:46 ) *
http://www.superbasket.gr/permalink/142584.html

Μηπως εβγαλε ειδηση ο Ιβκοβιτς;;

Λεει οτι θα μεινει στην ομαδα αφου εχει κανονικα συμβολαιο και οτι οι Αγγελοπουλοι θελουν να γυρισουν(οχι οτι εφυγαν βεβαια)..
Θελουμε να φτιαξουμε μια ομαδα με μικροτερο μπατζετ λεει χαρακτηριστικα...

Εγω βλεπω οτι η χθεσινοβραδυνη αναδιπλωση του Ντουντα μαλλον ηταν αποτελεσμα συστασεων απο την διοικηση του στυλ «Δεν μπορει εμεις να λέμε άλλα και εσυ να αναπαραγεις την «γραμμη» Βασιλακοπουλου»
Air Kef
http://www.gazzetta.gr/article/item/207932...romies%E2%80%A6

Τς,τς,τς...
Πιπέρι στο στόμα ρε Λουκά..

Τόσο χρόνια στον Ολυμπιακό ήθελες πολύ, αλλά πέραν των δύο Κυπέλλων, δεν καταφέρατε να πάρετε ένα πρωτάθλημα. Tι έφταιξε;

«Με τον Ολυμπιακό όλα αυτά τα χρόνια σαν ομάδα ήμασταν αποτυχημένοι όλοι μας. Αν δεν υπήρχαν “βρομιές” που γίνονται κάθε χρόνο θα μπορούσαμε να μιλάμε διαφορετικά. Θεωρώ πως μας στερήθηκαν πρωταθλήματα».

Δηλαδή συμφωνείς με την άποψη των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου που έκαναν την ίδια αναφορά στην ανακοίνωσή τους;

«Φυσικά. Γι’ αυτούς τους ανθρώπους δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα. Είναι τόσο καθαροί και σωστοί και πραγματικά δεν ξέρω πώς μπλέκουν τόσο σωστοί άνθρωποι με όλους αυτούς που δεν είναι καθαροί και δεν έχουν φύγει. Δεν έχω καμία δύναμη πλέον ως παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά θέλω να πω στους φιλάθλους της ομάδας να βοηθήσουν αυτούς τους δύο ανθρώπους. Και μόνο το ότι μένουν σε αυτόν τον χώρο με όλα αυτά που γίνονται λέει πολλά. Δείχνει πόσο αγαπάνε την ομάδα. Ούτε τα λεφτά έχουν σκεφτεί ποτέ ούτε τίποτα. Αυτό και μόνο λέει και δείχνει πάρα πολλά και πόσο αγαπάνε την ομάδα. Και αυτοί αντέχουν. Δεν υπάρχουν λέξεις για τους Αγγελόπουλους».

Razorblade Fish
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid...pubid=128710081

Συνεντευξη Μαυροκεφαλιδη στον Ασπρουλια.
A.CAB
QUOTE(Razorblade Fish @ Jul 9 2011, 15:32 ) *

Απαράδεκτος. Μα να τα έχει με τον εαυτό του και το ότι δεν μπόρεσε να βάλει τη βολή και όχι με τις "βρωμιές" που είπε στην άλλη συνέντευξη; Ντροπή Λουκά. Δεν φταίμε ποτέ εμείς μόνο το παρασκήνιο.
Leon_cp3
QUOTE(Razorblade Fish @ Jul 9 2011, 15:32 ) *

Nτάξ,αστέρι το παλικάρι,κάθε επιτυχία εύχομαι από δω και πέρα. Όχι τόσο γι'αυτά που λέει περί Ολυμπιακού και πόσο ήθελε να μείνει, αλλά για το ότι δε τα κρύβει τη στιγμή που μόλις έχει υπογράψει με άλλη ομάδα. Ούτε λέει είμαι σίγουρος θα γίνει η νέα μου ομάδα φόβητρο κ.λπ.. Απλά θα περιμένει και θα δει πως θα εξελιχτούν και εκεί τα πράγματα.Πόσοι δίνουν τέτοιες συνεντέυξεις μετά από μία νέα συμφωνία; Μόνο ξύλινους λόγους ακούμε, "θα κάνω το καλύτερο,να πάμε ψηλά,να πάρουμε τίτλους,μπλα μπλα μπλα".
vastravoud
Καλά, υπήρχε κόσμος που τον κακολογούσε στα σάιτ; Ντροπή sad.gif
rankin
QUOTE(A.CAB @ Jul 9 2011, 15:42 ) *
Απαράδεκτος. Μα να τα έχει με τον εαυτό του και το ότι δεν μπόρεσε να βάλει τη βολή και όχι με τις "βρωμιές" που είπε στην άλλη συνέντευξη; Ντροπή Λουκά. Δεν φταίμε ποτέ εμείς μόνο το παρασκήνιο.

δηλαδή και τα 6 ευρωπαϊκά με βρομιές τα πήρε ο Παναθηναϊκός?
Ο ΔΔ που ειναι ο κορυφαίος παίχτης, εκτός ΝΒΑ, με τις βρομιές κερδίζει τα βραβεία?

Ασε ρε Λουκα!!
Αντε να παίξεις μπάσκετ σε κανα γκουλαγκ μες στα χιόνια, που θα μας μιλήσεις και για βρομιές!
Που η ομάδα σου ειχε τον Ιωαννίδη και τον πράκτορα Κόκκαλη και έκλεβε τα πρωταθλήματα
Που στο ποδόσφαιρο έχεις μια ζωή τη παράγκα .. (Μέχρι και ο Ντέμης τα πε)
Που οι Αγγελόπουλοι έχουν απλήρωτα συμβόλαια και πηγαίνανε να πάρουν πρωτάθλημα με τα αμερικανάκια, τον Γκερσον, τον Μπαναότ', τον Μπαρμπα-Ντουντα, τον V-$pan, τον Ραζνάτοβιτς, τους σακάτηδες, Ματσας, Βουισιτς, Βασιλόπουλο.. κλπ κλπ κλπ...

...

Όχι, δεν τρελάθηκα
Απλά τα γράφω όλα απο μόνος μου, για να σας βγάλω απο τον κόπο και να κάνω οικονομία στην συζήτηση!!!
morfi
Όταν διάβαζα τη συνέντευξη του Μαυροκεφαλίδη για μία στιγμή σκέφτηκα "Καλά τα λέει". Αλλά αμέσως μου ήρθε η εικόνα που χάνει τη βολή και η σκέψη πήγε περίπατο. Καλή επιτυχία εκεί που πάει.
A.CAB
QUOTE(rankin @ Jul 9 2011, 16:59 ) *
Ο ΔΔ που ειναι ο κορυφαίος παίχτης, εκτός ΝΒΑ, με τις βρομιές κερδίζει τα βραβεία?

Ασε ρε Λουκα!!
Αντε να παίξεις μπάσκετ σε κανα γκουλαγκ μες στα χιόνια, που θα μας μιλήσεις και για βρομιές!
Που η ομάδα σου ειχε τον Ιωαννίδη και τον πράκτορα Κόκκαλη και έκλεβε τα πρωταθλήματα
Που οι Αγγελόπουλοι έχουν απλήρωτα συμβόλαια και πηγαίνανε να πάρουν πρωτάθλημα με τα αμερικανάκια, τον Γκερσον, τον Μπαναότ', τον Μπαρμπα-Ντουντα, τον V-$pan, τον Ραζνάτοβιτς, τους σακάτηδες, Ματσας, Βουισιτς, Βασιλόπουλο.. κλπ κλπ κλπ...

...

Όχι, δεν τρελάθηκα
Απλά τα γράφω όλα απο μόνος μου, για να σας βγάλω απο τον κόπο και να κάνω οικονομία στην συζήτηση!!!

Υπερβάλεις κάπως αλλά μέσες ακρες σωστά τα λες. Απλά είναι περίεργο στη μία συνέντευξη να τα ρίχνει στην άτιμη την κοινωνία και στις βρωμιές και στην άλλη στο τρεμάμενο χέρι του. Απλά φεύγοντας ως αποτυχημένος (δεν το λέω εγώ αυτός το λέει) μπορεί να έχει μια πικρία και να μην έχει καθαρή σκέψη.
Reggie Miller #31
QUOTE(rankin @ Jul 9 2011, 16:59 ) *

Ασε ρε Λουκα!!

...

Όχι, δεν τρελάθηκα

Αλήτες γαύροι!Αυτοί είστε! smiley.gif
Zoys
QUOTE(A.CAB @ Jul 9 2011, 17:17 ) *
Απλά φεύγοντας ως αποτυχημένος (δεν το λέω εγώ αυτός το λέει) μπορεί να έχει μια πικρία και να μην έχει καθαρή σκέψη.

Καταλαβαίνω τη λογική του να θεωρήσει κάποιος αποτυχημένο τον Μαυροκεφαλίδη επειδή παρά την πολύ καλή χρονιά του δεν κατάφερε να δώσει στην ομάδα του τον τίτλο, αλλά δεν συμφωνώ πάντα με αυτή. Ακόμα κι αν έχασε μια κρίσιμη βολή στον 4ο τελικό αυτή διαγράφει την προσφορά του σε όλη τη σεζόν και στη διάρκεια των τελικών;

Με το σκεπτικό αυτό ο Τέπιτς ήταν επιτυχημένος φέτος; blink.gif
Reggie Miller #31
http://www.sport24.gr/Basket/EuropeBasket/...ys.1180536.html

Ίσως κάποια στιγμή να το σκεφτούμε πιο σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο...
Δεν ξέρω αν θα έχουμε και οικονομικά οφέλη...
vastravoud
Ο Ζοτς προχτες είπε το ΠΡΟΦΑΝΕΣ:

-Πριν μερικές μέρες, ο Τζόρντι Μπερτομέου έριξε την ιδέα για τη δημιουργία μίας ευρωπαϊκής λίγκας. Πώς το βλέπετε αυτό;

«Συμφωνώ. Είναι κάτι που υποστηρίζω εδώ και 10 χρόνια. Χρειαζόμαστε περισσότερα ματς επιπέδου Ευρωλίγκας. Η διοργάνωση εξελίσσεται σε όλα τα επίπεδα κάθε χρόνο και πρέπει να είναι δυνατή.
lakersdynasty
To να μεταφερθει μια η δυο ομαδες σε μια αλλη διακρατικη λιγκα οπως η Αδριατικη ειναι ενα πραγμα.

Το να δημιουργησεις μια λιγκα Πανευρωπαϊκη στα προτυπα του ΝΒΑ ειναι σαφως πιο δυσκολο για να μην πω αδυνατο. Αυτος ειναι και ο λογος που ο Ζοτς και ο καθε Ζοτς θα το λεει για ακομα 10 και ακομα 10 χρονια αλλα ποτε δεν θα γινει κατι.

Απλα δεν υπαρχει περιπτωση να πετυχει ενα τετοιο εγχειρημα στην Ευρωπη. Στο ΝΒΑ εχει μια κοινη συναινεση επιχειρηματιων μεσα σε μια χωρα.

Δεν εχεις ενα τσουρμο επιχειρηματιων σε 10-20 χωρες με την καθεμια να εχεις τις δικες τις ιδιαιτεροτητας και να προσπαθεις να βγαλεις ακρη για οσα σε απασχολουν ειτε σε θεματα διοικησης, sallary cap και διαχειρησης πορων.

QUOTE(Zoys @ Jul 9 2011, 18:20 ) *
Καταλαβαίνω τη λογική του να θεωρήσει κάποιος αποτυχημένο τον Μαυροκεφαλίδη επειδή παρά την πολύ καλή χρονιά του δεν κατάφερε να δώσει στην ομάδα του τον τίτλο, αλλά δεν συμφωνώ πάντα με αυτή. Ακόμα κι αν έχασε μια κρίσιμη βολή στον 4ο τελικό αυτή διαγράφει την προσφορά του σε όλη τη σεζόν και στη διάρκεια των τελικών;

Με το σκεπτικό αυτό ο Τέπιτς ήταν επιτυχημένος φέτος; blink.gif

ο Μαυροκεφαλιδης εκανε μια πολυ καλη για τα δεδομενα του χρονια και κερδισε ενα παρα πολυ καλο για να μην πω ανελπιστα καλο για τα σημερινα δεδομενα συμβολαιο.

Για να γινει αυτο και να φανει πολυ περισοτερο απο πριν βοηθησε πολυ και ο τραυματισμος του Νεστεροβιτς γιατι αν ειναι κατι που τον εκανε να φανει αυτο ηταν το σουτ του απο μεση αποσταση χωρος στον οποιο κινουνταν επιθετικα ο Σλοβενος. Επιθετικα εδωσε λυσεις που χαθηκαν λογω του τραυματισμου του και εκει αλλαξε η εικονα του μεσα στο γηπεδο.

γιατι περα απο αυτο, ενα καλο ματς εκανε σε επιπεδο ριμπαουντ και η αμυνα του δεν εβγαζε ματια σε κανενα σημειο των τελικων ή της χρονιας γενικοτερα.

προφανως και οι τιτλοι ειναι αλλο θεμα και δεν αφορουν την ατομικη βελτιωση καποιου παικτη και το θα αξιζε προσωπικα ο ιδιος.

ο Τεπιτς ειναι επιτυχημενος οικονομικα γιατι εχει τον σωστο μανατζερ. Δεν χρειαζεται να πουμε κατι αλλο. Τα τραβατε και τα βλεπετε σε πολυ μεγαλητερο βαθμο απο εμας.

Όχι, δεν τρελάθηκα

ουτε εγω τρελαθηκα βλεποντας μια (ακομα) προσπαθεια να μην αρχισει μια συζητηση ενω γινεται ηδη το πρωτο ποστ που εμπεριεχει πληρη αποψη για το θεμα. το εχω ξαναδει απο περισοτερα απο ενα ατομα. φορουμ ειναι αμα θελει καποιος να πει κατι θα το πει.
PanosIlio
QUOTE(lakersdynasty @ Jul 9 2011, 20:15 ) *
Δεν εχεις ενα τσουρμο επιχειρηματιων σε 10-20 χωρες με την καθεμια να εχεις τις δικες τις ιδιαιτεροτητας και να προσπαθεις να βγαλεις ακρη για οσα σε απασχολουν ειτε σε θεματα διοικησης, sallary cap και διαχειρησης πορων.

Να σου πω lsd αυτή τη παράμετρο την είχα και εγώ στο μυαλό μου παλαιότερα ως μια ανασταλτική παράμετρο.

Όμως νομίζω πως μπορεί να λυθεί με τον εξής τρόπο, να μεταφερθούν όλες οι επιχειρήσεις, οι ΚΑΕ δηλαδή, ως έδρες σε μία κοινή χώρα, σε όποια χώρα θα έχει έδρα και η λίγκα αυτή που θα δημιουργηθεί, Ισπανία, Αγγλία κτλ.

Η έδρα κάθε ομάδας, το γήπεδό της εννοώ, θα εξακολουθούσε να είναι στη χώρα προέλευσης της χώρας, είτε ιδιόκτητο σαν παράρτημα της κάθε εταιρίας ή σαν ενοικιαζόμενο.

Νομίζω πως αν οι "εταιρίες" είχαν κοινή οικονομική έδρα θα ήταν δυνατό να λυθούν όλα αυτά τα προβλήματα. Εφορία, salary cap κτλ.

Βέβαια δεν είμαι ειδήμων επί των οικονομικών αλλά νομίζω αυτό είναι κάτι εφικτό.

Sorry για το off topic smile.gif
vastravoud
Ακριβώς αυτό!

Και κυρίως, να αποδεχτούν οι ιδιοκτήτες ΠΛΗΡΗ και ανοιχτο έλεγχο στα βιβλία ώστε να βεβαιώνεται ότι τηρείται το σάλαρι καπ σωστά. Στο ΝΒΑ αν πάρουν μυρωδιά "παράλληλης" χρηματοδότησης σε σκίζουν.
lakersdynasty
QUOTE(PanosIlio @ Jul 11 2011, 13:08 ) *
Να σου πω lsd αυτή τη παράμετρο την είχα και εγώ στο μυαλό μου παλαιότερα ως μια ανασταλτική παράμετρο.

Όμως νομίζω πως μπορεί να λυθεί με τον εξής τρόπο, να μεταφερθούν όλες οι επιχειρήσεις, οι ΚΑΕ δηλαδή, ως έδρες σε μία κοινή χώρα, σε όποια χώρα θα έχει έδρα και η λίγκα αυτή που θα δημιουργηθεί, Ισπανία, Αγγλία κτλ.

Η έδρα κάθε ομάδας, το γήπεδό της εννοώ, θα εξακολουθούσε να είναι στη χώρα προέλευσης της χώρας, είτε ιδιόκτητο σαν παράρτημα της κάθε εταιρίας ή σαν ενοικιαζόμενο.

Νομίζω πως αν οι "εταιρίες" είχαν κοινή οικονομική έδρα θα ήταν δυνατό να λυθούν όλα αυτά τα προβλήματα. Εφορία, salary cap κτλ.

Βέβαια δεν είμαι ειδήμων επί των οικονομικών αλλά νομίζω αυτό είναι κάτι εφικτό.

Sorry για το off topic smile.gif

Αυτο ισως εφερνε ολες τις ομαδες σε ενα κοινο παρονομαστη. smile.gif

Αν δω τα σημερινα δεδομενα της Ευρωλιγκας αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι σε μια τετοια περιπτωση η διοργανωτρια αρχη θα προσπαθουσε να συγκεντρωσει ολες τις ομαδες στην Ισπανια ισως και με το σκεπτικο οτι μονιμα υπαρχουν 5 ομαδες Ισπανικες στην διοργανωση.

Αυτο πρωτα απ'ολα δεν ξερω ποσο καλα θα το εβλεπαν οι ομαδες των αλλων χωρων αλλα ας πουμε οτι και αυτο ξεπερνιεται.

Αν προχωρησουμε λιγο το σεναριο θα δουμε οτι οι ομαδες εκτος της χωρας-εδρας θα εξακολουθουν να ειναι επιχειρησεις με δραστηριοτητα εκτος της χωρας στην οποια εδρευουν και αυτο θα οδηγει σε διαφορετικα οικονομικα δεδομενα για τις ομαδες που "επιχειρουν" εκτος της χωρας-εδρας.

Δηλαδη και Panathinaikos Athens να λεγεται μια επιχειρηση εαν δηλωνει εδρα την Ισπανια και ενοικιαζει ακινητο για τις αναγκες της στην Ελλαδα και αλλα 4-5 κτιρια για εμπορικους σκοπους για την Ελλαδα ειναι μια ξενη εταιρια πρακτικα.

οποτε παλι οι ομαδες που βρισκονται εκτος Ισπανιας θα υποκεινται σε καποιες επιβαρυνσεις που θα εχουν να κανουν καθαρα με τους κανονες φορολογιας ή με αλλα οικονομικα δεδομενα στην χωρα στην οποια θα αγωνιζονται.

Στην Αμερικη μπορει σε καθε πολιτεια να υπαρχει (και) ξεχωριστη φορολογια, υπαρχει ομως μια αρκετα στερεα οικονομικη βαση πανω στην οποια στηριζονται τα οικονομικα δεδομενα του ΝΒΑ. Και δεν θα μπορουσε να μην υπαρχει αφου εξακολουθει να ειναι ενας οργανισμος που ενεργει με εξαιρεση τους Ραπτορς ουσιαστικα σε μια χωρα με πολλους κοινους κανονες.

Στην Ευρωπη οπου και να τοποθετησεις την εδρα των ομαδων πιστευω οτι καθαρα σε οικονομικο επιπεδο υπαρχουν περισοτερα θεματα που χρειαζεται να αντιμετοπιστουν για να υπαρξει συνενεση και δημιουργια μιας Πανευρωπαϊκης λιγκας με τα δεδομενα του ΝΒΑ.

Θα πρεπει καποιες ομαδες λιγες ή πολλες να αποφασισουν οτι σε σχεση με αλλες θα ειναι σε μειονεκτικη θεση σε καποια οικονομικα στοιχεια οπως ειναι πχ τα ενοικια κτιριων εκγαταστασεων την φορολογια ιδιοκτσιας αυτων και αλλα παρομοια θεματα που αφορουν το επιχειρειν σε μια "ξενη χωρα" με δεδομενο οτι η εδρα ολων των ομαδων θα ειναι πχ την Ισπανια.

Τωρα για τον Μπερτομεου δεν ξερω σε πιο παραλληλο συμπαν θα συνενουσε να απομακρυνθει η εδρα της Ευρωπαϊκης λιγκας μακρια απτην Ισπανια για να μην πω μακρια απο την Καταλονια.

Ουτε εγω ειμαι ειδημονας και ουτε μπορω να ξερω ολα τα οικονομικα δεδομενα, αλλα ακομη και με 30 ομαδες με κοινη εδρα πιστευω οτι υπαρχουν ακομα αρκετα οικονομικα εμποδια τα οποια δεν θα επιτρεψουν σε ενα τετοιο συνολο να λειτουργησει σωστα και να υπαρχει η αισθηση της οικονομικης αξιοκρατιας μεταξυ των μελων της.

Διοτι εδω δεν αναφερομαστε σε Ευρωπαικη Οικονομικη Ενωση οπως αυτη του Ευρω που σχηματιστικε για να μπορουν ολες οι τραπεζες στην Ευρωπη να χρηματοδοτουν τους παντες Πανευρωπαϊκα και με αποτελεσμα απτη μια μερα στην αλλη ο κυκλος εργασιων τους εκτινιαχθηκε στα υψη. Αναφερομαστε σε εναν Επιχειρησιακο Ομιλο που θα εχει να αντιμετοπισει ακομη και με την εδρα ολων των επιχειρησεων σε μια χωρα αρκετες οικονομικες ανισοτητες μεταξυ των μελων του που δεν μπορουν να αντιμετοπιστουν εαν δεν υπαρχουν σε καθε δραστηριοτητα τους ισες ευκαιριες και ισες επιβαρυνσεις.

berry
ΥΓ1. Προσπαθεί να «περάσει» το ημιεπαγγελματικό ο πρόεδρος, να «γλιτώσει» ένα σωρό έξοδα στις ομάδες και δη στις μεγάλες! Για αυτό το κάνεις πρόεδρε, ή μήπως θέλεις να «εξαφανίσεις» τον ΕΣΑΚΕ;

http://www.thrylos.gr/blogs/blog/post/7681...hartou-/?cid=20

εχει ακουστει κατι τετοιο ? blink.gif
Redalert
Για οσους ενδιαφερονται εχει αυτη την στιγμη στο νοβα3 σε επαναληψη,
τον αγωνα Μπαμπεργκ-ολυμπιακος για την ευρωλιγκα.
Οχι τπτ αλλο αλλα για να δουμε καποιους μεταγραφικους στοχους!! icon_drunk.gif
berry
http://www.thrylos.gr/basket/article/7897/...i-gia-elliniko/

Φαίνεται πως βρίσκεται μια άκρη για το κλειστό του Ελληνικού, ώστε να αποτελέσει την έδρα του Ολυμπιακού τα προσεχή χρόνια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι άνθρωποι της ερυθρόλευκης ΚΑΕ και οι υπεύθυνοι του γηπέδου φαίνεται πως έχουν βρει κοινούς τόπους διαπραγμάτευσης και συζήτησης, κάτι που σημαίνει πως πολύ πιθανό να υπάρξει deal αυτή την φορά και ο Ολυμπιακός να αφήσει φέτος το ΣΕΦ.

Τόσο στην χρονική διάρκεια όσο και στα χρήματα φαίνεται να βρίσκεται άκρη και περισσότερο από ποτέ η ομάδα είναι κοντά στο να αποχωριστεί την επί πολλά χρόνια έδρα της και να μετακομίσει σε ένα μικρότερο αλλά πιο "καυτό" γήπεδο.

Τις επόμενες ημέρες θα μπορούμε να πούμε περισσότερα, απλά υπάρχει η αίσθηση πως τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα σε σχέση με πριν.

αντε μπραβο
sacarame
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=100501

Νέο κατάστημα για Ολυμπιακό
Ένα κατάστημα το οποίο θα περιλαμβάνει πλέον όλη τη γκάμα των προϊόντων με το σήμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός (Ρουχισμός, Είδη Δώρων, Αναμνηστικά κ.α.).

Το νέο Official Olympiacos BC Store θα είναι προσβάσιμο από όλους τους φίλους της ομάδας όλες τις ημέρες και ώρες καταστημάτων και θα περιλαμβάνει τη Νέα Συλλογή Επίσημων Προϊόντων της ΚΑΕ Ολυμπιακός αλλά και όλων των ειδών τις κατηγορίες, για όλες τις ηλικίες (ανδρικά, γυναικεία, παιδικά, εφηβικά και βρεφικά).

Πρόκειται για ένα μοντέρνου σχεδιασμού κατάστημα σε ένα σημείο έκπληξη, που σκοπό έχει να γίνει σημείο συνάντησης και να φέρει πιο κοντά τους φιλάθλους και υποστηρικτές της ομάδας μας. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του είναι:

• Στρατηγικό σημείο και τοποθεσία, κοντά στο λιμάνι του Πειραιά.
• Εύκολη πρόσβαση από όλα τα μέσα και άνετος χώρο στάθμευσης.
• Σημείο συνάντησης των φιλάθλων για ενημέρωση σχετικά με την ομάδα, αγορά εισιτηρίων, προμήθεια καρτών διαρκείας αλλά και επαφή με τους χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδας.
• Σημείο επαφής των χορηγών με τους φιλάθλους με ποικίλες προωθητικές ενέργειες, διαγωνισμούς και δώρα.
• Σημείο επαφής των φιλάθλων με τα ινδάλματά τους.
• Στο μέλλον μία μεγάλη έκπληξη θα περιμένει κάθε μέρα τους μικρούς φιλάθλους της ομάδας.
• Διευρυμένο ωράριο λειτουργίας έτσι ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες των φιλάθλων πριν ή μετά τον αγώνα αλλά και οποιαδήποτε ώρα ή ημέρα της εβδομάδας.
• Μεγάλη γκάμα επίσημων προϊόντων που συνεχώς θα επεκτείνονται σε μοναδικές τιμές και με μεγάλες προσφορές.
• Εξαργύρωση προνομίων για τους κατόχους διαρκείας.
• Συλλεκτικές σειρές προϊόντων και αποκλειστικότητες που θα διατίθενται μόνο από το κατάστημα.
• Stampa Station για την άμεση δημιουργία προσωποποιημένων T-shirt και Επίσημου ρουχισμού της ομάδος.
• Ρουχισμός και Προϊόντα των Ακαδημιών και εξειδικευμένος αθλητικός εξοπλισμός.
• Ζωντανή προβολή των αγώνων και ιστορικών στιγμών της ομάδας στα μόνιτορ του καταστήματος.

Νέα μοντέρνα σχέδια, ποιοτικά υλικά και ποικιλία χρωμάτων θα χαρακτηρίζουν την Νέα Συλλογή με σκοπό να κάνει τα προϊόντα ελκυστικά και προσιτά σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας. Όλα τα προϊόντα θα είναι σταδιακά διαθέσιμα σε όλες τις μπουτίκ του Ολυμπιακού, ενώ πολύ σύντομα θα παρουσιαστεί και το επίσημο e-shop της ΚΑΕ.

Ο Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε: “Είμαστε σίγουροι ότι οι φίλαθλοι μας σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό θα αγκαλιάσουν τη νέα αυτή προσπάθεια και θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μοναδικές συλλογές από τα νέα επίσημα προϊόντα της αγαπημένης μας ομάδας. Πλέον, έχουμε το δικό μας σημείο αναφοράς και συνάντησης με τους φίλους της ομάδας μας αλλά και του μπάσκετ!".

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&...1#ixzz1SfOlBVzq

Νομίζω έπρεπε να είχε γίνει καιρό αυτό..Ωραία ιδέα...Κι άλλο ένα δείγμα ότι οι Αγγελόπουλοι δεν τα έχουν παρατήσει τελείως..
berry
QUOTE(sacarame @ Jul 20 2011, 20:16 ) *
Νομίζω έπρεπε να είχε γίνει καιρό αυτό..Ωραία ιδέα...Κι άλλο ένα δείγμα ότι οι Αγγελόπουλοι δεν τα έχουν παρατήσει τελείως..

χα ! και φυσικα πονταρουν στο να πιασει το μαγαζι απο τα αναρπαστα αναμνηστικα του χαινς και του ζηση που θα σπευσει να αγορασει μιλουνια κοσμος ε ?

tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Zephyr
QUOTE(berry @ Jul 20 2011, 20:23 ) *
χα ! και φυσικα πονταρουν στο να πιασει το μαγαζι απο τα αναρπαστα αναμνηστικα του χαινς και του ζηση που θα σπευσει να αγορασει μιλουνια κοσμος ε ?

tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Όταν σκούζω εγώ να πάρουμε ένα Κινεζόπουλο απλά για να υπάρχει (να ρίχνει και κανα 3ποντο που και που) δεν με ακούει κανένας...
Όμως κάποιον με μεγάλο σόι! Θα είχαμε ήδη λύσει το θέμα του μισού μπάτζετ με τα φανελάκια που θα πούλαγε, άσε που θα έφερνε σταθερά πολύ κόσμο στο γήπεδο! Θα κιτρίνιζαν τα πέταλα! Αλλά που μυαλό για μάρκετινγκ...
berry
το κινεζοπουλο που εχεις στο μυαλο σου να το ξεχασεις γιατι πριν το λοκαουτ προλαβαν να του κανουν qualifying offer για 5 + μυρια

και το κοβω γιατι ειχα δεν ειχα παλι σε μεταγραφες το γυρισα και ειμαι εκτος θεματος
Weekendman
Αισιόδοξο κατα κάποιον τρόπο αυτό το νέο με τις μπουτίκ γιατί φαντάζομαι ότι ίσως αγοράσει...κάτι χρήσιμο σε παίκτη ο Ολυμπιακος ,εκτός αμα την βγάλουν μόνο με Ρετρό φανέλες Πάσπαλι,Τζόνσον κτλ και δεν το ξέρουμε...

rankin
QUOTE(Redalert @ Jul 12 2011, 21:58 ) *
Για οσους ενδιαφερονται εχει αυτη την στιγμη στο νοβα3 σε επαναληψη,
τον αγωνα Μπαμπεργκ-ολυμπιακος για την ευρωλιγκα.
Οχι τπτ αλλο αλλα για να δουμε καποιους μεταγραφικους στοχους!! icon_drunk.gif

Δικους μας στόχους ή της Μπάμπεργκ???
Γιατί έτσι οπως πάμε, η Μπάμπεργκ θα ψωνίζει απο εμάς και όχι εμείς απο τη Μπάμπεργκ!!!!
Redalert
QUOTE(rankin @ Jul 20 2011, 23:22 ) *
Δικους μας στόχους ή της Μπάμπεργκ???
Γιατί έτσι οπως πάμε, η Μπάμπεργκ θα ψωνίζει απο εμάς και όχι εμείς απο τη Μπάμπεργκ!!!!

Σωστο και αυτο ,αλλα εμεις τωρα δεν εχουμε προβλημα θα ψωνιζουμε απο την Μπουτικ! smiley.gif
http://www.olympiacosbc.gr/page.ashx?pid=2&aid=27297
Air Kef
ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΡΟΣΤΕΡ/ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ/ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ! tongue.gif
Phil Laak
Sorry Air,απλά υπέθεσα ότι ήταν κάτι της επικαιρότητας και όχι μεταγραφικό,my bad!
berry
http://www.olympiakos.gr/article/6508/ekplhkseis-apo-thn-kae/

θα ανακοινωνονται και οι μεταγραφες απο το τβιτερ ? καλα μιλαμε ειμαστε πολυ μπροστα
berry
την ανακοινωση για τον λουκας την ειδα παντως επειδη μου σκασε με το που δημοσιευτηκε στο fb απο την σελιδα του olympiacosbc
Reggie Miller #31
http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/...ta.1311151.html

Μυρίζομαι μια ένταση μεταξύ ΚΑΕ και ΠΑΕ;
Τα αδέρφια γενικά απαντάνε μόνο όταν υπάρχει ανάγκη σε δημοσιεύματα...
rankin
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Jul 29 2011, 23:59 ) *
http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/...ta.1311151.html

Μυρίζομαι μια ένταση μεταξύ ΚΑΕ και ΠΑΕ;
Τα αδέρφια γενικά απαντάνε μόνο όταν υπάρχει ανάγκη σε δημοσιεύματα...

Είχαμε εδώ και καιρό εντάσεις, απλά δεν είχαν βγει στην επιφάνεια. Μετά είχε κάνει και rollback action ο Μαρινάκης και ειχε ηρεμήσει το πράγμα...
τώρα, αυτη η υπόθεση με τη σουίτα, ειναι εντελώς χαζομάρα και δεν μπορώ να καταλάβω ποιος και γιατί πυροδοτεί τέτοιες συζητήσεις.
Δουλειά δεν έχει ο διάολος, μου φαίνεται
Reggie Miller #31
QUOTE(rankin @ Jul 30 2011, 00:25 ) *
Είχαμε εδώ και καιρό εντάσεις, απλά δεν είχαν βγει στην επιφάνεια. Μετά είχε κάνει και rollback action ο Μαρινάκης και ειχε ηρεμήσει το πράγμα...
τώρα, αυτη η υπόθεση με τη σουίτα, ειναι εντελώς χαζομάρα και δεν μπορώ να καταλάβω ποιος και γιατί πυροδοτεί τέτοιες συζητήσεις.
Δουλειά δεν έχει ο διάολος, μου φαίνεται

Για ποιες εντάσεις λες;Είχε βγει κάτι προς τα έξω;
Γενικά στον Ολυμπιακό δεν είχαμε τέτοια πράγματα...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.