Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΚΟΣΤΗ...
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
suspect
1,2 εκατομμυρια ευρω κοστισαν τα νεα λογοτυπα της ΕΡΤ.

Την ΕΡΤ που πληρωνουμε εμεις.

Αρωτηξις:

Αν εκαναν ένα ανοιχτο διαγωνισμο.

Επελεγαν τα καλυτερα πχ 30 ή 50

Και ψηφιζε ο κοσμος για το τελικο, θα τους πειραζε;

Και αντε ο νικητης να παει ένα ταξιδακι με την κοπελα του.

Όπως εκανε και ο Παναθηναϊκος.

Τι το φοβερο δηλαδη σχεδιασε η αγγλικη εταιρεια;

Όταν ρωτηθηκε ο Ρουσοπουλος στη Βουλη ειπε πως «ενταξει ρε παιδια πως κανετε ετσι, των ιδιωτικων σταθμων ηταν πιο ακριβα»

Φυσιολογικο για Ρουσοπουλο είναι αυτό καθως ο ιδιος δεν πληρωνει την ΕΡΤ. Τον πληρωνουμε και αυτόν εμεις με τους φορους μας.

Και γιατι δηλαδη να μην παει το νοσηρο και κακοπιστο μυαλο οποιουδηποτε σε μιζες και «παραπλευρα εσοδα» από αυτή την ιστορια;

Προσωπικα δεν θελω να το υποστηριξω αυτό, ουτε μπροστα ημουν, ουτε εχω κρυφη καμερα με αποκαλυπτικο βιντεο.

Όμως το ποσο είναι εξοχως ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ.

Κατά τα αλλα τους εφταιγε η εκπομπη του Κουλογλου….

450 εκατομμυρια δολλαρια κοστιζει η αποστολη στο διαστημα του Φινιξ στον Αρη.

Δεν λεω, καλη η ερευνα, καλη η τεχνολογια αλλα προτιμω αυτά τα χρηματα να δωθουν στον τριτο κοσμο ή στη διασωση του πλανητη παρα σε βολτες στο διαστημα..
Alexmei
1,2 εκατομμύρια ;;; ΣΙΓΑ ΤΑ ΛΟΓΟΤΥΠΑ ΡΕ!!!!!!! ξεφτίλα φίλε suspect.

«ενταξει ρε παιδια πως κανετε ετσι, των ιδιωτικων σταθμων ηταν πιο ακριβα»

1) Πιο ηλίθεια απάντηση δεν μπορούσε να δώσει;
2) Δεν απάντησε στην ερώτηση που του τέθηκε. Δεν σε ρωτήσανε πόσο έκαναν στα ιδιωτικά κανάλια,αλλά το γ@μαμένο το κρατικό που οι πολίτες πληρώνουν, τα ιδιωτικά είναι ιδιωτικά και ότι γουστάρουν κάνουνε.
NBAer
QUOTE(suspect @ Jun 29 2008, 16:17 ) *
Τι το φοβερο δηλαδη σχεδιασε η αγγλικη εταιρεια;

Βασικα αν και ωραιος ο σχεδιασμος δεν ειναι και ο καλυτερος διοτι ειναι distracting. Τα νεα λογοτυπα distract την προσοχη μου(τουλαχιστον) απο την εικονα επειδη εχουν ζωηρα χρωματα.

Όταν ρωτηθηκε ο Ρουσοπουλος στη Βουλη ειπε πως «ενταξει ρε παιδια πως κανετε ετσι, των ιδιωτικων σταθμων ηταν πιο ακριβα»

Δεν μπορει! Δεν μπορει! Δεν μπορει να το ειπε αυτο. shot.gif shot.gif
Η γνωμη μου για τον εν λογω κυριο ειναι η χειριστη, πιστευω οτι ειναι απο τους μεγαλυτερους υποκριτες, αλλα καθε μερα ολο και πιστευω οτι κανω λαθος και οτι δεν τον κρινω τοσο σκληρα οσο πρεπει. biggrin.gif

Και γιατι δηλαδη να μην παει το νοσηρο και κακοπιστο μυαλο οποιουδηποτε σε μιζες και «παραπλευρα εσοδα» από αυτή την ιστορια;

Μην εισαι κακοπιστος. Μην εισαι κακοπροαιρετος. Τα 1.2 εκατομμυρια του ελληνικου λαου επιασαν τοπο και κανείς δεν πρεπει να σκεφτεται οτι πηγαν στις τσεπες καποιων.....

Δεν λεω, καλη η ερευνα, καλη η τεχνολογια αλλα προτιμω αυτά τα χρηματα να δωθουν στον τριτο κοσμο ή στη διασωση του πλανητη παρα σε βολτες στο διαστημα..

Μπα. Δεν ειναι ετσι. Διοτι:
•Αν εχουμε καποιους που πεινανε.
•Και γνωριζουμε οτι 1 δις δολαρια πχ θα προσεφεραν πολλα στην εξαλειψη της πεινας τους.
•Εχουμε επισης καποιους που εχουν 1 δις δολαρια αλλα τα ξοδευουν για να κανουν αποστολες στον Αρη.
•Αλλα εχουμε επισης και πολλους(key word) αλλους που εχουν απο 1-2 δις δολαρια και το μονο που κανουν ειναι να προσπαθουν να τα αυξησουν σε 4-5 δις δολαρια, ρουφωντας τα απο αλλους φτωχοτερους.

Τοτε το γεγονος οτι αυτοι που σχεδιαζουν αποστολες στον Αρη και δεν τα δινουν στους φτωχους ειναι μεν οχι οτι καλυτερο, αλλα στην πραγματικοτητα το φταιξιμο ειναι της τελευταιας ομαδας πλουσιων που αναφερθηκε.

Επισης η λογικη του τα λεφτα που θα ξοδευονταν για την αποστολη στον Αρη θα επρεπε να πανε στους φτωχους ειναι υπεραπλουστευση αλλα και λαθος!
Η ΝΑΣΑ λεει θελω Χ για την αποστολη στο διαστημα. Η αμερικανικη κυβερνηση λεει παρε Χ-Υ και βολεψου.
Αν η ΝΑΣΑ ελεγε αλλαξα γνωμη και θελω να στειλω Χ $ για φιλανθρωπια στους φτωχους. Η αμερικανικη κυβερνηση θα ελεγε "Ναι ε? Παρτε τα παπ....ρια μου. biggrin.gif " (Georgiou speaking)
nikefalin
σωστά όλα αυτά , αλλά πιο πρέπων για την ΕΡΤ είναι να γίνιε μια ομαδική προσφυγή στα δικαστήρια για την κατάργηση του ανταποδοτικού τέλους από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.
H ΕΡΤ οφείλει να διαλέξει πηγή εσόδων, είτε τη συνδρομή είτε την ελεύθερη αγορά και τη διαφήμιση.
jois21
QUOTE(suspect @ Jun 29 2008, 16:17 ) *

Κατ΄αρχας 450 εκατομμυρια ειναι λιγα για να εκτοξευθει πυραυλος για τον Αρη και να στειλει και ρομποτ.
Υπαρχουν απειρα παραδειγματα "σπαταλης" τεραστιων ποσων στο βωμο της επιστημης των οποιων τα αποτελεσματα ειναι σημασιας που δε μπορει σε καμια περιπτωση να συγκριθει με το κοστος τους. Φαντασου ενα κοσμο χωρις ηλεκτρισμο, χωρις αυτοκινητα, χωρις συγχρονες επιστημες... Θα ηθελες να ζεις στο μεσαιωνα;
Η προοδο που εχουμε κανει απο τοτε στο επιπεδο ζωης δεν εγινε γιατι οι πλουσιοι χαρισαν τα περισευματα τους στους φτωχους, αλλα γιατι εφαρμοστηκαν αποτελεσματα ερευνων.
450 εκατομμυρια σημερα θα σωσουν καποιους, αλλα αυριο θα μπορουσαν πχ. να απαλλαξουν ολο τον κοσμο απο τη ρυπανση ή την ελλειψη ενεργειακων πηγων.
Οποιαδηποτε τετοια λογικη λοιπον δε μπορει παρα να ειναι οπισθοδρομικη και κοντοφθαλμη.

Βασικα αν και ωραιος ο σχεδιασμος δεν ειναι και ο καλυτερος διοτι ειναι distracting. Τα νεα λογοτυπα distract την προσοχη μου(τουλαχιστον) απο την εικονα επειδη εχουν ζωηρα χρωματα.

+1

υγ.για να μη λετε, μοντς, τωρα συγκρατηθηκα στα ορια του μπαν μου biggrin.gif
Xaroumenos loukoumas
Σωστά, αυτό με τα χρήματα της ΝΑΣΑ κτλ, ήταν λίγο άκυρο.
Κατά τα άλλα, τα λεφτα για τα λογότυπα ήταν υπερβολικά πολλά..
suspect
@alexmei:

ναι, αυτο ειπε ο Ρουσο οταν τεθηκε θεμα στη βουλη.

@ ΝΒΑΕR

εχει λογικη η σκεψη σου φιλε αλλα πιστευω πως στη ζωη πρπεει να υπαρχουν προτεραιοτητες.
Οταν ο πλανητης βαραει κοκκινο καμπανακι, αν ειχα τη δυναμη θα παγωνα τις βολτες στο διαστημα και θα εθετα πρωτα ως στοχο αυτο.
Ειναι λιγο προκλητικο να ξερει πχ οτι η παιδικη θνησιμοτητα θα μειωνοταν στο 50% αν οι ανθυρωποι του γ κοσμου ειχαν ενα υποτυπωδες δικτυο αρδευσης.
το θεμα οπως καταλαβαινεις δεν ειναι οτι εγω πχ εχω 100 ευρω και θελω να τα κανω 200.
το θεμα ειναι πως οι κρατουντες που εχουν το χρημα ( το χοντρο χρημα ομως ) το σκορπανε σε πραγματα τα οποια εχουν γοητεια μεν αλλα η Γη πεθαινει....

@ nikefalin
δεν θα γινει τιποτα με το δικαστηριο.
στην ΕΡΤ εδω που τα λεμε χρειαζεται μια μεγαλη τομη.
να απολυθουν οι μισοι αχρηστοι υπαλληλοι.
απο τη μια αν το κανεις, δημιουργεις εναν υγιη οργανισμο αλλα απο την αλλη στελνεις ανθρωπους στο σπιτι τους. Ετσι κανεις το ευκολο. Χωστα στη ΔΕη και ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι....

@ λουκουμα φιλε μου, δεν ξερω ποσο ακυρο ειναι αλλα το μονο που ξερω ειναι οτι πρωτα θα φτιαξω το σπιτι μου και μετα θα βαλω καλλωπιστικα αγαλματακια στις πλατειες..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.