Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ιντιάνα Πέισερς
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pierce
Ιντιάνα Πέισερς

Σε αναζητηση ηγετη



Πιθανή βασική πεντάδα:
PG: Τι Τζει Φορντ
SG: Μαικ Ντανλιβι
SF : Ντανι Γκρειντζερ
PF: Τροι Μερφι
C: Ρασο Νεστεροβιτς

Υπόλοιπο ρόστερ:
Τζεφ Φοστερ, Μαρκις Ντανιελς, Μασεο Μπαστον*,Τραβις Ντινερ, Τζαμαλ Τινσλει, Μπραντον Ρας, Ροι Χιμπερτ, Τζος ΜακΡομπερτς*, Τζαρετ Τζακ, Οστιν Κροσιερ,Εντι Τζοουνς

Offseason Moves:
Ήρθαν ή ανανέωσαν: Τι Τζει Φορντ, Ρασο Νεστεροβιτς, Μασεο Μπαστον,Ροι Χιμπερτ, Τζαρετ Τζακ, Τζος ΜακΡομπερτς, Μπραντον Ρας, Τζεφ Φοστερ (ανανεωση), Οστιν Κροσιερ,Εντι Τζοουνς
Έφυγαν: Ζερμειν Ονιλ, Ικε Ντιογκου, Ροναλντ Μαρει,Σον Γουιλιαμς

Σχόλιο: Για αρκετο καιρο ο ενας τυραννούσε τη ζωη του αλλου (JO - ολη η ομαδα) , αλλα τελικα τον εστειλαν στην ευχη του θεου(τοροντο) καθως ηταν ο μονος σουπερσταρ που οταν επαιζε πολυ η ομαδα του εχανε! Ισως εφυγε για ενα (αντε δυο ) κομματι ψωμι (Τι Τζει Φορντ, Ρασο Νεστεροβιτς, Μασεο Μπαστον) , αλλα το αυριο μαλλον μοιαζει καλυτερο για την μπασκετομανα Ιντιαναπολις. Περσι εμειναν στο τσακ εξω απο την ποστ σιζον, και φετος μαλλον καπου εκει θα ειναι.



odDY

Ελπίζω φέτος οι pacers να κάνουν κάτι καλό
a bullet for your head
Οι Πεισερς υπεγραψαν 5ετη επεκταση του συμβολαιου του Ντανι Γκρειντζερ,το οποιο εκτιμαται οτι ειναι αξιας εγγυημενων 60εκ δολ.
vince carter #15
τους βλεπω για πολυ χαμηλα φετος..απορω πως νικησαν την βοστονη!!ειναι αρχη αλλα ειναι οι πρωταθλητες απεναντη σε μια ιντιανα χωρις τον ζερμειν!!
active21
είδα όλο σχεδόν το ματς με τη βοστώνη γιατί το είχα παίξει στο στοίχημα.
συμπαθητική ομάδα είναι,οι προσθήκες των ford και nesterovic ειναι πολύ χρησιμες κ ο Γκρειντζερ ειναι σταθερη αξια.
βεβαια σ' αυτο το ματς ηταν χωμα oi celtics που φετος δε μου γεμιζουν το ματι καθολου
a bullet for your head
Αν και οι Πεισερς ξεκινησαν μετρια(2-3),ο Ντανι Γκρειτζερ κανει εξαιρετικη ως τωρα σεζον,υστερα και απ την προσφατη 5ετη επεκταση του συμβολαιου του,εχοντας 26.4π κ 4.2ρ,με 87.2% στις βολες,48.9% στα 2ποντα και 34.3% στα 3ποντα.
koutsou10
παιδια εγω πιστευω θα το παλεψουν για μια θεση στα play-off κ σε καμια περιπτωση δεν θεωρω πωσ θα ειναι τελευταιοι...
αν θελετε μπορω να την παρουσιασω την ομαδα ιδια με αυτην του portland...
μπορει να μην υπαρχει ο super star παιχτησ αλλα εχουν πολυ καλο συνολο κ θα δεινοπαθησουν να την κερδισουν οι αντιπαλεσ ομαδεσ...
koutsou10
αλλη μια νικη για ιντιανα με αντιπαλο τουσ πολυ καλουσ χοκσ 113-96...
κατα την γνωμη μου απο τωρα βαζει υποψηφιοτητα για τον πιο βελτιωμενο παιχτη ο d.granger(23,1 ποντουσ,2 ασιστ κ 5,6 ρημπαουντ) 69.gif
Hayate
QUOTE(koutsou10 @ Nov 19 2008, 15:50 ) *
κατα την γνωμη μου απο τωρα βαζει υποψηφιοτητα για τον πιο βελτιωμενο παιχτη ο d.granger(23,1 ποντουσ,2 ασιστ κ 5,6 ρημπαουντ) 69.gif


Βγάζει μάτια φέτος το παιδί.. Όλα τα λεφτά!!!!
vince carter #15
ξερει κανενας σημερα αν θα παιξει ο granger με το νταλας?
νομιζω ηταν τραυματιας.. bball.gif
Gravedigger
QUOTE (vince carter #15 @ Nov 25 2008, 20:18 ) *
ξερει κανενας σημερα αν θα παιξει ο granger με το νταλας?
νομιζω ηταν τραυματιας.. bball.gif

Ναι τραυματίστηκε αλλά για σήμερα είπαν ότι θα παίξει κανονικά καθώς δεν ήταν κάτι σοβαρό.Έτσι είπε ο προπονητής του τουλάχιστον tongue.gif
a bullet for your head
Σπουδαιο διπλο καναν οι Πεισερς κοντρα στους Χιουστον,αφου παρολο που ηταν συνεχεια πισω στο σκορ,με τον Γκρειτζερ 13'' πριν απ το τελος καταφεραν κ πηραν την νικη στον ποντο.Ο Γκρειτζερ ειχε 16π,6κοψ κ 5 ασ,ενω πολυ καλος ηταν κ ο Μερφι με 21π κ 14ρ.
vince carter #15
QUOTE(a bullet for your head @ Nov 27 2008, 17:45 ) *
Σπουδαιο διπλο καναν οι Πεισερς κοντρα στους Χιουστον,αφου παρολο που ηταν συνεχεια πισω στο σκορ,με τον Γκρειτζερ 13'' πριν απ το τελος καταφεραν κ πηραν την νικη στον ποντο.Ο Γκρειτζερ ειχε 16π,6κοψ κ 5 ασ,ενω πολυ καλος ηταν κ ο Μερφι με 21π κ 14ρ.

τριπονταρεσ απο μερφι!!πολυ καλοι σε αυτο το ματσ,,
captain charisma
το ματς το ειδα προχτες λαιβ....ηταν πολυ καλο για μενα και κυριως το 4 12λεπτο οπου οι ιντιανα ηταν πισω 10π και οτι βαρουσαν εμπαινε μεσα στο καλαθι..κυριως ο μερφι εκανε ηγετικη εμφανιση και τον γιαο του αλλαξε τα φωτα...σε μια φαση εβαλε 2 κολλητα τριποντα!στα τελευταια λεπτα ο γκρειντζερ παραλιγο να το χασει το παιχνιδι απο δικα του λαθη και 2 αστοχα τριποντα(0 στα 7 ειχε σε ολο το ματς...)αλλα εβαλε το νικητιριο καλαθι και ολα οκ!
Pierce
το σε αναζητηση ηγετη απανω μαλλον πρεπεi να φυγει rolleyes.gif . Ο Γκρειντζερ μοιαζει να ειναι στη ζωνη του λυκοφωτος απο την αρχη της χρονιας. Στα τελευταια 3 παιχνιδια μαλιστα με Σακραμεντο Ντενβερ και Φοινιξ εχει 35 , 36 και 37 ποντους αντιστοιχα!Ενω παντα συμπληρωνει και ενα ωραιο 5-5 στις αλλες δυο κατηγοριες...Well done!
Flash
Ήττα χθες από τους Xornets με buzzer beater του Paul. Αυτή η ομάδα είναι εξαιρετικά αλλοπρόσαλη φέτος. Είχα έντονα την αίσθηση ότι έχει χάσει πολλούς αγώνες περίπου στον πόντο και πράγματι κοιτώντας τα αποτελέσματα τους, έχουν χάσει 11 αγώνες με διαφορά μέχρι -4, αρκετοί από αυτούς με ομάδες όπως Lakers, Hornets,Kavs, Magic (και έχουν νικήσει και τη Βοστώνη). Από την άλλη βέβαια, με ομάδες παραπλήσιες δυναμικότητας έχουν χάσει την πλειοψηφία των αναμετρήσεων.

Πραγματικά πιστεύω ότι δεν τους αξίζει να έχουν το δεύτερο χειρότερο ρεκόρ της ανατολής. Θεωρω πιθανό ότι εφόσον δείξουν μεγαλύτερη συνέπεια στην απόδοση τους θα διεκδικήσουν με αξιώσεις ένα από τα τελευταία εισητήρια για τα playoffs.
Hayate
QUOTE(Flash @ Jan 20 2009, 16:19 ) *
έχουν χάσει 11 αγώνες με διαφορά μέχρι -4, αρκετοί από αυτούς με ομάδες όπως Lakers, Hornets, Magic (και έχουν νικήσει και τη Βοστώνη).


Και τους Lakers..
T.W.Is.M.
Δεν ξερω αν εχει προσεξει κανεις οτι μετα τη χτεσινη τους νικη εναντιον του Κλιβελαντ οι Πεισερς εχουν κερδισει Λεικερς, Σελτικς και Καβς, δηλαδη τις ομαδες με τα 3 καλυτερα ρεκορ! Δε θυμαμαι τι εχουν κανει με Ορλαντο και Σαν Αντονιο που ακολουθουν. Αυτο ομως σε συνδυασμο με τους νεους παιχτες που εχουν δινει την εικονα ομαδας με potential, που ομως λογω απειριας δεν εχει τη σταθεροτητα να διατηρει την αποδοση της σε υψηλο επιπεδο. Περιμενω οτι με αυτο τον κορμο και 1-2 εμπειρους παιχτες ρολων μπορουν να ανεβουν πολυ στα επομενα 2-3 χρονια.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.