Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Real Madrid - Fenerbahce Ulker
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Final 4 Madrid 2015
Pages: 1, 2
Zoys




1964, 1965, 1967, 1968, 1974, 1978, 1980, 1995 Κατακτήσεις -
8 Παρουσίες σε τελικούς -


Μέρα και ώρα διεξαγωγής : 15/05/2015 22.00

Οκτώβριος 2014: αφιέρωμα Ευρωλίγκας basketforum-στόχος
Real Madrid
QUOTE
Με τις δύο προηγούμενες απόπειρες να μην στέφθηκαν με επιτυχία, οι δύο χαμένοι τελικοί δεν μπορούν παρά να έχουν ενισχύσει την δίψα για την επιστροφή της Βασίλισσας στο θρόνο της 20 χρόνια μετά το 1995. Πρώτα όμως η Ρεάλ θα πρέπει να φτάσει μέχρι το Final 4 το οποίο και τίθεται ως ο βασικός στόχος και λόγω του ότι η Μαδρίτη θα είναι η διοργανώτρια πόλη.

Fenerbahce – j-kidd13
QUOTE
Τίποτα λιγότερο από το f4.Μεγάλα ονόματα στο ρόστερ,ο καλύτερος ίσως προπονητής της Ευρώπης στον πάγκο,στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από τη συμμετοχή στο f4.

Η «συνήθης ύποπτη» Ρεάλ Μαδρίτης θα βρεθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά (και τέταρτη τα τελευταία πέντε χρόνια) στο ραντεβού των τεσσάρων κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης, αυτή τη φορά ως διοργανώτρια και σαφέστατα πιο αποφασισμένη να δώσει τέλος στην εικοσαετία ξηρασίας στη διοργάνωση. Αντίπαλος της η «πρωτάρα» Fenerbahce Ulker που αν και συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε Final 4 διαθέτει έναν από τους πλέον μπαρουτοκαπνισμένους προπονητές στην Ευρώπη με 8 κατακτήσεις στη διοργάνωση και οι φιλοδοξίες της δεν σταματούν μόνο στην παρουσία στα ημιτελικά.

Η Real χωρίς να ξεκινήσει με την εξωπραγματική φόρα της προηγούμενης σεζόν ολοκλήρωσε σχετικά αναίμακτα τον πρώτο γύρο κατακτώντας την πρωτιά στη regular season, αλλά και στον όμιλο του Top-16 μένοντας πιστή στο εκρηκτικό και γρήγορο μπάσκετ που μας έχει συνηθίσει σε μια πιο «ανθεκτική» στα δύσκολα σύνθεση στο ρόστερ. Η ομάδα του Pablo Laso παρότι στην πρώτη φάση είχε αναπάντεχες ήττες όπως αυτή από την Unics Kazan, στο Top-16 ανέβασε στροφές κυριαρχώντας και κατακτώντας εύκολα την πρώτη θέση αφήνοντας πίσω την αιώνια αντίπαλο Barcelona στη δεύτερη θέση. Οι Μαδριλένοι ήταν πρώτοι σε ασίστ, κλεψίματα, εύστοχα τρίποντα αλλά και σε +/- επίθεσης/άμυνας. Στα προημιτελικά η Real επικράτησε της Efes πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει όμως το τελικό 3-1 της σειράς με την ομάδα του Laso να ανατρέπει μεν τις διαφορές με τις οποίες είχε μείνει πίσω στα δύο πρώτα ματς, αλλά να μην παρουσιάζει μεγάλη σιγουριά στο παιχνίδι της δείχνοντας σημάδια έλλειψης συγκέντρωσης σε αρκετά διαστήματα.

Η Fenerbahce από την άλλη χρειάστηκε περισσότερο δρόμο στο να χτίσει χαρακτήρα μέσα στη χρονιά μένοντας δεύτερη πίσω από την Barcelona στον όμιλο της κανονικής περιόδου και γνωρίζοντας μια βαριά ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό. Τα πράγματα στο Top-16 επίσης δεν ξεκίνησαν καλά για την ομάδα του Obradovic χάνοντας στις πρώτες αγωνιστικές εντός έδρας από CSKA και Ολυμπιακό και χάνοντας έδαφος στο κυνήγι των δύο προνομιούχων θέσεων του ομίλου. Τελικά, η Fener έτρεξε μετά από τις δύο αυτές ήττες ένα σερί 10-1 με τις μεγάλες εκτός έδρας νίκες μέσα στη Μόσχα και το ΣΕΦ να είναι τα αποτελέσματα που έπεισαν και τους δύσπιστους με τις τουρκικές ομάδες ότι αυτή η ομάδα είναι F4 material. Η Fenerbahce βγήκε κερδισμένη στη μάχη κατακτώντας τη δεύτερη θέση και πετυχαίνοντας την διασταύρωση με την Πρωταθλήτρια Maccabi την οποία και σκούπισε με συνοπτικές διαδικασίες αποδεικνύοντας την ανωτερότητα της.

Οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους την Παρασκευή για πρώτη φορά φέτος.


Η ανάλυση

Οι δύο ομάδες έκαναν σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ τους αυτό το καλοκαίρι με τη Real να κάνει βελτιωτικές κινήσεις προσδίδοντας βάθος στην ομάδα (με τους Ayon, Maciulis, Rivers) καλύπτοντας παράλληλα το κενό που άφησε ο Mirotic με το Nocioni και τη Fenerbahce να αναδιαμορφώνει το ρόστερ της τοποθετώντας αυτή τη φορά τα σωστά κομμάτια ώστε να οδηγηθεί με ασφάλεια και μετά από αρκετά χρόνια άκαρπων προσπαθειών στο Final 4. Απέκτησε τον Bogdanovic αντί του… Bogdanovic, βρήκε την υγειά της στο 5 με την προσθήκη του Vesely ενώ παράλληλα ευτύχησε να στελεχώσει την περιφέρεια της με παίκτες που αλληλοσυμπληρώνονται όπως οι Goudelock, ο Ζήσης και ο Hickman με τον τελευταίο βέβαια να χάνει τα κρισιμότερα ματς της σεζόν λόγω ρήξης αχίλλειου τένοντα.

Η περιφερειακή γραμμή της Real δεν μπορεί να συγκριθεί σε ταλέντο και πληρότητα παρά μόνο με αυτή της CSKA. Ο Sergio Llull είναι ο σημαντικότερος γκαρντ των Μαδριλένων με ηγετικές, δημιουργικές, αλλά και εκτελεστικές δυνατότητες, ενώ και ο περσινός MVP Sergio Rodriguez αν και δεν συνέχισε στα ίδια δεδομένα φέτος δεν σταματά να αποτελεί έναν πολύ ταλαντούχο και καθοριστικό πόιντ γκαρντ που κάνει τη διαφορά στο παιχνίδι της Βασίλισσας. Ο Rudy Fernandez δίνει με το κλασάτο παιχνίδι του και τα αθλητικά του προσόντα μια άλλη διάσταση στο παιχνίδι των Ισπανών, ενώ χτίζει και προϋποθέσεις για τους αγαπημένους αιφνιδιασμούς – πρώτος στα κλεψίματα στο Top-16. Ο Jaycee Carroll που έλειψε πέρυσι για μεγάλο διάστημα φέτος είναι και πάλι εδώ έχοντας θέσει υποψηφιότητα για τον πιο καυτό σουτέρ της Ευρώπης ενώ και οι Rivers , Maciulis έχουν αποτελέσει κατά διαστήματα αξιόπιστες λύσεις που τονίζουν το βάθος της περιφέρειας των «Μερένχες».

Από την άλλη, η Fenerbahce αναπλήρωσε το κενό στη θέση του πόιντ γκαρντ με την απόκτηση του Ζήση στο Top-16, με τον έμπειρο Έλληνα γκαρντ να βάζει σε τάξη το παιχνίδι των Τούρκων χωρίς πολλές φανφάρες. Η τουρκική ομάδα είδε φέτος τον Goudelock να κάνει… παπάδες αποτελώντας κίνδυνο θάνατο για τις αντίπαλες άμυνες ενώ από κοντά σε εκτελεστική δεινότητα ακολουθεί και ο Bogdanovic που συχνά καλείται να παίξει και τριάρι σε χαμηλά σχήματα. Η απουσία του Hickman αφήνει ένα σημαντικό κενό που ενισχύει τη δεδομένη υπεροχή των Ισπανών στις θέσεις 1-3.

Στη θέση 4, η Real ευτύχησε να δει φέτος τον καλύτερο Reyes των τελευταίων ετών. Ο Ισπανός φόργουορντ κέρδισε επάξια μια θέση στην καλύτερη πεντάδα της φετινής Ευρωλίγκας με τις dominant εμφανίσεις του ειδικά στο Top-16. Ο Nocioni παραμένει ένας ποιοτικός και με πλούσιες μπασκετικές παραστάσεις παίκτης παρότι δεν ήταν δυνατό να συνεχίσει στα δεδομένα της περυσινής σεζόν με την Kutxa. Η σημαντικότερη ενίσχυση στη φροντ-λάιν των φιναλίστ της Ευρωλίγκας του ’14 είναι η προσθήκη του Gustavo Ayon με το Μεξικανό να μεταμορφώνει μια θέση που δεν ήταν η δυνατότερη τα τελευταία χρόνια σε σημείο αναφοράς των επιθέσεων της ομάδας. Η αξιόλογη επιθετική του παρουσία συνδυάζεται αρμονικά με τις αμυντικές του ικανότητες που δίνουν σημαντικό αβαντάζ στην ομάδα εξισορροπώντας τη μέτρια σεζόν του Μπουρούση. Ο Slaughter ήταν με το ένα πόδι… εκτός rotation στην πρώτη φάση, αλλά η αναγκαιότητα της αμυντικής του προσφοράς χρειάστηκε στην πορεία με αποτέλεσμα ο χρόνος συμμετοχής του να αυξηθεί κατά 10 λεπτά στο Top-16.

Η Fenerbahce βρήκε και αυτή το σέντερ που έλειπε από τη συνταγή του Obradovic στο πρόσωπο του Jan Vesely. Ο Τσέχος είναι ο μεγάλος αναμορφωτής της θέσης "5" στην Πρωταθλήτρια Τουρκίας και θα συγκεντρώσει τα βλέμματα στον ημιτελικό αφού η απόδοση του επιθετικά και αμυντικά θα είναι ένα από τα βαρόμετρα της ομάδας. Οι Zoric, Erden είναι συμπληρώματα με χαμηλό ταβάνι φέτος, αλλά θετικοί στο λίγο χρόνο συμμετοχής τους ώστε να δίνουν τις απαραίτητες ανάσας στον Vesely. Επίσης, αξίζει μια αναφορά και ο Oguz Savas τον οποίο η Fenerbahce έχει καταφέρει να αξιοποιήσει σε ικανοποιητικό βαθμό σε αρκετά ματς.

Ο παίκτης όμως που ανεβάζει επίπεδο τη φροντ-λάιν των Τούρκων δεν είναι άλλος από τον εκπληκτικό φέτος Nemanja Bjelica που βρίσκεται παντού μέσα στο γήπεδο χωρίς να υπάρχει στατιστική κατηγορία στην οποία να μην έχει κυριαρχήσει λύνοντας σε μεγάλο βαθμό τα χέρια του προπονητή του που τον χρησιμοποιεί αρκετά στη θέση 4.

Συνοψίζοντας, η διαφορά των ρόστερ είναι ξεκάθαρα υπέρ των Ισπανών, γεγονός που αποτυπώνεται κυρίως στις θέσεις των περιφερειακών παικτών. Σημαντικό ρόλο παίζει ασφαλώς πέραν της αναμφισβήτητης ποιότητας που διαθέτει στη σύνθεση της η Real και οι σημαντικότερες παραστάσεις από Final 4 που έχουν μετά από δύο συνεχείς τελικούς οι περισσότεροι παίκτες της. Από την άλλη πλευρά, αν αντιμετωπίσουμε την αναμέτρηση από Real-Fenerbahce σε Laso-Obradovic, μετατοπίζοντας το βάρος στην άκρη του πάγκου των δύο ομάδων ίσως καταλήξουμε στο ότι το ματς θα είναι πιο αμφίρροπο απ’ ότι δείχνουν τα ρόστερ, αλλά και ο παράγοντας της έδρας.


Τα "κλειδιά" του ημιτελικού


  1. Σε ένα παιχνίδι που δεν αποκλείεται να έχει υψηλό ρυθμό αφού και οι δύο ομάδες έχουν υψηλή επιθετική παραγωγικότητα, μεγάλο ρόλο θα παίξει η εξασφάλιση των ριμπάουντ και η ενδεχόμενη ανανέωση κατοχών που μπορεί να προκύψει από τα επιθετικά "σκουπίδια". Τόσο στα συνολικά ριμπάουντ όσο και στα επιθετικά (τόσο σε απόλυτο αριθμό όσο και κατά μ.ό.) η Fenerbahce προηγείται σημαντικά της Real οπότε θα πρέπει να εκμεταλλευθεί αυτή την υπεροχή. Να μην ξεχνάμε πάντως τον κορυφαίο ριμπάουντερ (και στην ιστορία της Ευρωλίγκας πλέον) Felipe Reyes που έρχεται δεύτερος στη διοργάνωση σε συγκομιδή επιθετικών ριμπάουντ, δύο θέσεις πάνω από το Vesely και μπορεί να δώσει απαντήσεις στον τομέα αυτό.
  2. Θα επιμείνουμε στο κομμάτι του ρυθμού καθώς η Real είναι δεδομένο ότι θα επιδιώξει παιχνίδι υψηλού pace αφού σε αυτό μπορεί πιο άνετα να επιβάλει το ρυθμό της και να βάλει από κάτω οποιονδήποτε αντίπαλο ξεκινώντας πάντα από την άμυνα. Πιο συγκεκριμένα, οι Μαδριλένοι έχουν δύο παραπάνω κλεψίματα κατά μέσο όρο (8,3 έναντι 6,2) μετουσιώνοντας την ενεργητικότητα στην άμυνα σε εύκολους πόντους επιθετικά ενώ διαθέτουν φυσικά και εκρηκτική επιθετική χημεία ειδικά όταν το παιχνίδι ανοίγει. Η διαφορά στις ασίστ επίσης αναδεικνύει την επικινδυνότητα των δημιουργών της ομάδας του Laso ακόμα παραπάνω με 21,6 έναντι 16,4 των Τούρκων. Ο Obradovic καλείται εδώ να ελέγξει το παιχνίδι ώστε να μην εκμεταλλευθούν οι παίκτες της Real το ανοιχτό γήπεδο και επιπρόσθετα να σιγουρέψει τις μεταβιβάσεις της Fenerbahce αφού κάθε λάθος μπορεί να κοστίσει ειδικά από τη στιγμή που η Real είναι γηπεδούχος με ό,τι αυτό συνεπάγεται στην ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση των παικτών μετά από κάποιο καλό διάστημα.
  3. Οι άμυνες που θα επιλέξουν οι δύο προπονητές θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό τη δομή του ματς αφού καθένας από τους δύο έχει αρκετά όπλα να εκμεταλλευθεί. Ο εξαιρετικός «κλέφτης» Rudy και οι εξαίρετοι μπλοκέρ-ριμπάουντερ Vesely και Bjelica στην αντίπερα όχθη είναι παίκτες που θα παίξουν κύριο ρόλο στην αμυντική διάταξη των ομάδων. Δεδομένου επίσης ότι η Real είναι μια ομάδα που κυνηγά πολύ τα τρίποντα, το ποσοστό των μακρινών σουτ παικτών όπως ο Carroll και ο Fernandez είναι λογικό ότι θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την απόδοση των ομάδων. Παράλληλα, η Fenerbahce θα περιμένει πολλά σε αυτό το κομμάτι πρωταρχικά από τον δικό της καλύτερο εκτελεστή Goudelock, η ευστοχία του οποίου μπορεί να μετατοπίσει την προσοχή της ισπανικής άμυνας από επιλογές όπως οι συνήθεις άμυνες χώρου του Laso που μπορεί να δυσκολέψουν τη ζωή των ψηλών της Fener.



Τα αστέρια


Rudy Fernandez
Ο Rudy διανύει μια πλήρη σεζόν οδηγώντας ηγετικά τη Real προς το Final 4 αποτελώντας παράλληλα μια «persona non grata» για πολλούς φίλαθλους. Ανεξάρτητα αν τον συμπαθεί κανείς ή όχι πάντως όλοι παραδέχονται ότι σαν παίκτης, αλλά και σαν προσωπικότητα ο Fernandez δεν περνάει ποτέ απαρατήρητος. Ψυχρή εκτέλεση, αθλητικότητα, αλλά και μεγαλύτερη ωριμότητα στο παιχνίδι του είναι τα συστατικά που δίνουν την επιπλέον ώθηση στη Real. Ο Rudy σημείωσε φέτος career high στο παιχνίδι με την Barcelona (με ranking 38!) και αποτέλεσε τον κορυφαίο παίκτη στα κλεψίματα στη φάση του Top-16 με 1,8 κατά μέσο όρο.


Nemanja Bjelica
Ένας από τους σημαντικότερους λόγους της επιτυχημένης πορείας της Fenerbahce φέτος στη διοργάνωση δεν είναι άλλος από τον απολαυστικό Nemanja Bjelica. Ο Σέρβος φόργουορντ αποτέλεσε τον πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας και έναν από τους πιο πολυδιάστατους παίκτες της φετινής Ευρωλίγκας. Με εκπληκτική σταθερότητα και πολύπλευρη προσφορά ο δευτεραθλητής Κόσμου με την Εθνική Σερβίας αποτελεί λίρα εκατό στην τουρκική ομάδα έχοντας χαρακτηριστικά βρεθεί στην πρώτη θέση σε 4 διαφορετικές στατιστικές κατηγορίες στη διάρκεια των playoffs (αμυντικά και επιθετικά ριμπάουντ, κερδισμένα φάουλ, συνολικά ριμπάουντ) ενώ στη φάση των 16 ήταν πρώτος σε αμυντικά ριμπάουντ και δεύτερος σε συνολική αξιολόγηση (index rating).



Το ερώτημα

Το ίδιο περίπου και με τις δύο προηγούμενες χρονιές: Με μια εικοσαετία να μεσολάβησε από την τελευταία κατάκτηση του ’95 και μετά από το νέο χαμένο τελικό από τη Maccabi, θα αποδειχθεί η διεξαγωγή του Final 4 στην πόλη της το συστατικό που θα επαναφέρει τη Βασίλισσα στο θρόνο της; Ή μήπως θα μιλήσει πάλι η κακή παράδοση των Ισπανών στις διοργανώσεις που διεξάγονται εντός έδρας;

Και κυρίως θα παίξει ρόλο η vintage επιστροφή του χορηγού "teka" στις φανέλες της Real ή μήπως χρειάζεται επιπλέον και ο υιός Sabonis για το πολυπόθητο 9ο τρόπαιο; icon_drunk.gif
xristos_metal
Η Ρεαλ φετος δε μου αρεσε, εχει καλη ομαδα αλλα νομιζω χειροτερη απο την περσινή. Θα ειναι πολυ μεγαλη εκπληξη για μενα αν δεν φανει ανταγωνιστικη η φενερ. Νομιζω οτι θα περασει και στον τελικο. Ο Ομπραντοβιτς εχει το υλικο για να αντιμετωπησει το παιχνιδι της Ρεαλ. Πιστευω οτι οντως το γηπεδο αυτο ειναι καταραμενο για τους ισπανους, και οτι δε θα μπορεσει ο Λασο να διαχειριστει το αγχος των παιχτων του.
bbplayer
Αν υπήρχε ο Χικμαν θα ήμουν πιο ήσυχος. Οχι οτι θα ηταν και σίγουρο βέβαια. Με το Ζήση κόντρα σε αυτούς τόύς διαολους.....πολύ ζόρι. Ειναι και 10 μέρες ςξω ο Μπιελιτσα. Δύο φορές σερί το εχει χάσει η Ρεάλ, δεν την παίρνει για τρίτη. Δύσκολο πολύ δύσκολο. Το σίγουρο ειναι οτι ο Μεγάλος θα τόύς εχει 1000% έτοιμους και αγωνιστικά κςι πνευματικά- ψυχολογικά.

Καλό ματς να ςχουμε
manj13
Η Φενερμπαξε παιζεται απο 3.25 ΣΤΗΝ ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ και απο 1.87 ΚΑΙ ΠΑΝΩ στο +6.5 XANTIKAΠ... blink.gif ΔΥΟ τινα συμβαινουν...Ή οι μπουκ θα κλαινε το βραδυ cool.gif ή ο Ζοτς θα εχει γινει μελιτζανι απ αυτα που θα σφυριζει ο σημερινος...''Αρτεαγκα''.....
bbplayer
QUOTE(manj13 @ May 15 2015, 17:42 ) *
Η Φενερμπαξε παιζεται απο 3.25 ΣΤΗΝ ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ και απο 1.87 ΚΑΙ ΠΑΝΩ στο +6.5 XANTIKAΠ... blink.gif ΔΥΟ τινα συμβαινουν...Ή οι μπουκ θα κλαινε το βραδυ cool.gif ή ο Ζοτς θα εχει γινει μελιτζανι απ αυτα που θα σφυριζει ο σημερινος...''Αρτεαγκα''.....


Για εξήγησε ρε manj13, γιατί είμαι στουρνος από στοιχηματικά. Προεξοφλούν νίκη της Ρεάλ??
RipCity
σημαίνει ότι το βλέπουν στο 70-30 το παιχνίδι.
bbplayer
tnx
patissiotis
Mια χαρα το παει η Ρεαλ, στα κουφα χωρις φανφαρες και δηλωσεις. Και παροτι παιζει στην εδρα της κανεις δεν την θεωρει ΤΟ φαβορι. Αν δεν υπηρχε ο Λασο θα στοιχηματιζα υπερ της. Και τωρα εχει προβαδισμα γιατι και στην εδρα της παιζει, και εχει παιχταραδες με ταλεντο, ωριμους και μπαρουτοκαπνισμενους πλεον. Η Φενερ στο 2015 επιαξε για μενα το καλυτερο μπασκετ και ο αρχοντας Ζοτς σιγουρα θα εχει ετοιμη την ομαδα. Πιστευω ομως οτι ειναι πολυ νωρις για τους Τουρκους, ειναι "αγουροι" ακομα αλλα ποιος ξερει? Ζοτς ειναι αυτος!!! Ευχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ οχι μονο να περασει σημερα αλλα να το σηκωσει κιολας...
mephisto22
οχι παλι ο βαγγελας, ελεος!
xristos_metal
Ελπιζω να εχουμε χιτσκοκικο ,γκρανκινιολικο, θριλερικο φιναλε και σε αυτο ματς.
D-Wade
Τι υποστηρίζουμε τώρα? Στα μη μπασκετικά νομίζω θα έχουμε καλύτερη διαιτησία με τη Φενερ παρά με τη Ρεαλ
mephisto22
QUOTE (D-Wade @ May 15 2015, 22:07 ) *
Τι υποστηρίζουμε τώρα? Στα μη μπασκετικά νομίζω θα έχουμε καλύτερη διαιτησία με τη Φενερ παρά με τη Ρεαλ

χαλαρα ρεαλ...ειναι πολυ αφελης γι να κερδισει τον ΟΣΦΠ
tReason
Καλα εχουν σχεση οι παικτες της ρεαλ με αυτους της φενερ;
Zoys
Ο Ayon αποδεικνύει ότι πρόκειται για τη μεταγραφή κλειδί της Real, αλλά από την άλλη πλευρά βλέπω το Vesely να έχει κάνει ήδη σημαντική ζημιά. Σημαντικός για την κρισιμότητα του ματς και ο πολύπειρος Nocioni.
mephisto22
QUOTE (tReason @ May 15 2015, 22:32 ) *
Καλα εχουν σχεση οι παικτες της ρεαλ με αυτους της φενερ;

Εχει διαφορα ο παγκος της φενερ
bbplayer
Ο Μπιελιτσα ειναι εκτός ματς και φανερά επηρεασμένος από την αποχή του
D-Wade
QUOTE(tReason @ May 15 2015, 22:32 ) *
Καλα εχουν σχεση οι παικτες της ρεαλ με αυτους της φενερ;

Οι περιφερειακοί . . .Μπιέλιτσα-Βέσελι δεν έχουν. Κανένας στην Ευρώπη δεν έχει.
Αλλά ναι συμφωνώ έχουν καλύτερο υλικό
T.W.Is.M.
Τελικα το καλυτερο συναισθημα σε ενα φαιναλ φορ ειναι να παρακολουθεις το δευτερο ημιτελικο οταν η ομαδα σου εχει κερδισει τον πρωτο...
Και μετα ακολουθει ο μικρος τελικος με Τεοντοσιτς vs Ομπραντοβιτς... smiley.gif
bbplayer
Μάλλον τελείωσε νωρίς νωρίς.. Zoys, αυτός ο Rivers, τι φρούτο είναι? Ετσι παίζει πάντα? Δεν.κατέχω από Real
plo koon
Νταξει, προσωπικά προτιμώ τη Ρεάλ. Ομολογώ ότι η Φενέρ στο ΣΕΦ με τρόμαξε και δε θα ήθελα να τη βρούμε μπροστά μας.

Από την άλλη η Ρεάλ είναι φαίνεται διαστημική αλλά τουλάχιστον την ξέρουμε καλύτερα. Είναι και το προφανές φαβορί, οπότε δε θα έχουμε και άγχος.

Επίσης, προβλέπω ότι οι Τούρκοι (που ακούγονται πολλοί) θα μας υποστηρίξουν.
patissiotis
Ολα τα περιμενα, αλλα τοσο αφελες παιχνιδι σε f4 απο ομαδα του Ομπραντοβιτς ΠΟΤΕ!!!
Ε, ρε γλεντια ο manj13 σημερα icon_drunk.gif smiley.gif
Zoys
QUOTE(bbplayer @ May 15 2015, 22:49 ) *
Μάλλον τελείωσε νωρίς νωρίς.. Zoys, αυτός ο Rivers, τι φρούτο είναι? Ετσι παίζει πάντα? Δεν.κατέχω από Real

Είναι εξαιρετικός φέτος σε ποσοστά (αναλογικά με το ρόλο του στην ομάδα φυσικά) και χαρακτηριστική απόδειξη του βάθους της Real. Υπήρξαν και άλλα ματς στη σεζόν που έβλεπε το καλάθι... πισίνα.

Κατά τα άλλα να μην κουράσω διαστημική Real, κάνει κυριολεκτικά ό,τι θέλει με τη Fener πολύ κατώτερη των προσδοκιών. Βέβαια ο Βαγγέλας είπε ότι τελείωσε ήδη το ματς οπότε μάλλον θα το γυρίσουν. tongue.gif
tReason
QUOTE (D-Wade @ May 15 2015, 22:38 ) *
Οι περιφερειακοί . . .Μπιέλιτσα-Βέσελι δεν έχουν. Κανένας στην Ευρώπη δεν έχει.
Αλλά ναι συμφωνώ έχουν καλύτερο υλικό


η διαφορα στην περιφερεια ειναι χαωδης η διαφορα στους ψηλους ειναι πολυ μικρη γιατι οι τουρκοι δεν εχουν βαθος.
προτιμω ρεγιες νοτσιονι απο μπιελιτσα μονο του...
D-Wade
QUOTE(plo koon @ May 15 2015, 22:49 ) *
Επίσης, προβλέπω ότι οι Τούρκοι (που ακούγονται πολλοί) θα μας υποστηρίξουν.

Μπαααα μάλλον θα είναι απογοητευμένοι και θα πουλήσουν τα εισιτήριά τους στους Ισπανούς
Ilias7
Περιμενα πιο ανταγωνιστικη τη Φενερ..

Το παιχνιδι αρχιζει και θυμιζει το περσινο ημιτελικο με τη Ρεαλ..

Δυσκολα να υπαρξει ανατροπη..Θα διατηρηθει στα ιδια επιπεδα η διαφορα λογικα..
D-Wade
QUOTE(tReason @ May 15 2015, 22:51 ) *
η διαφορα στην περιφερεια ειναι χαωδης η διαφορα στους ψηλους ειναι πολυ μικρη γιατι οι τουρκοι δεν εχουν βαθος.
προτιμω ρεγιες νοτσιονι απο μπιελιτσα μονο του...

Έχεις δίκιο σ'αυτό
rankin
QUOTE(mephisto22 @ May 15 2015, 22:00 ) *
οχι παλι ο βαγγελας, ελεος!

Βαράει overtimes το τρελό αγόρι
xristos_metal
Δεν αντεχει κριτικη το ματς. Με 56% στα τριποντα τι να κανεις? Βεβαια τραγικη αμυνα της Φενερ και δικαιως εχει τετοιο ποσοστο η Ρεαλ. Δεν περιμενα τετοια εικονα. Φανηκε η απειρια της Φενερ παντως, ακομη και με τον Ομπραντοβιτς στον παγκο.

Περιεργο και πρωτογνωρο θεαμα οι γυναικες με τις μαντηλες στο final 4. Μου κακοφανηκε.
Coach Periklis
Το μονο που εύχομαι είναι αν συνεχίσουν να τα "μπουμπουνανε", μπας και έχουμε επανάληψη του περσινού που ξεφουσκωσουν και το πήρε η Μακάμπι....
manj13
QUOTE(patissiotis @ May 15 2015, 22:50 ) *
Ολα τα περιμενα, αλλα τοσο αφελες παιχνιδι σε f4 απο ομαδα του Ομπραντοβιτς ΠΟΤΕ!!!
Ε, ρε γλεντια ο manj13 σημερα icon_drunk.gif smiley.gif




19.gif 19.gif 19.gif




QUOTE(T.W.Is.M. @ May 15 2015, 22:40 ) *
Τελικα το καλυτερο συναισθημα σε ενα φαιναλ φορ ειναι να παρακολουθεις το δευτερο ημιτελικο οταν η ομαδα σου εχει κερδισει τον πρωτο...
Και μετα ακολουθει ο μικρος τελικος με Τεοντοσιτς vs Ομπραντοβιτς... smiley.gif



Τωρα αυτο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.... tongue.gif ''εμπρηστικο ποστ''??? 69.gif
bbplayer
Με.τόύς κοντούς τη διέλυσε η Ρεάλ τη Φενέρ. Δε μπορούν να ανταπεξέλθουν στην άμυνα. Ο Ζήσης μέχρι να.στρίψει νύχτωσε και ο Μπογκντανοβιτς δεν ειναι ότι πιο εκρηκτικό εχει.βγάλει η φύση. Οι άλλοι γυρίζουν τη μπάλα στό αστραμα και το βλέπουν βαρέλι
Zoys
QUOTE(bbplayer @ May 15 2015, 23:02 ) *
Με.τόύς κοντούς τη διέλυσε η Ρεάλ τη Φενέρ. Δε μπορούν να ανταπεξέλθουν στην άμυνα. Ο Ζήσης μέχρι να.στρίψει νύχτωσε και ο Μπογκντανοβιτς δεν ειναι ότι πιο εκρηκτικό εχει.βγάλει η φύση. Οι άλλοι γυρίζουν τη μπάλα στό αστραμα και το βλέπουν βαρέλι

Κι όμως ο Bogdanovic ήταν αμυντικός με μεγάλο πάθος στην Partizan, κάτι που δεν μπορώ να πω ότι βλέπω φέτος.
mephisto22
η ρεαλ ζει μονο απ το τριποντο
manj13
Αν συνεχιστει ετσι μπορει κι οι ΔΥΟ κοουτς των ημιφιναλιστ να ψαχνουν ομαδα το καλοκαιρακι....Πιθανως μαλιστα ο ενας να φαει τη δουλεια του αλλου...
Α ρε ΔΓ ποια προσελαβες ,την κοκκινομαλλα του ''Game Of Thrones'' , να τους καταστρεψει??? tongue.gif
bbplayer
QUOTE(Zoys @ May 15 2015, 23:05 ) *
Κι όμως ο Bogdanovic ήταν αμυντικός με μεγάλο πάθος στην Partizan, κάτι που δεν μπορώ να πω ότι βλέπω φέτος.


Φέτος γενικά είναι πολύ συνεπής στην άμυνα και για αυτό, λογω της υπερπροσπάθειαΣ,δεν ειναι τοσο καλός μπροστά αν εξαιρέσεις κάποια μεμονωμένα ματς

QUOTE(manj13 @ May 15 2015, 23:11 ) *
Αν συνεχιστει ετσι μπορει κι οι ΔΥΟ κοουτς των ημιφιναλιστ να ψαχνουν ομαδα το καλοκαιρακι....Πιθανως μαλιστα ο ενας να φαει τη δουλεια του αλλου...
Α ρε ΔΓ ποια προσελαβες ,την κοκκινομαλλα του ''Game Of Thrones'' , να τους καταστρεψει??? tongue.gif


Δε βαρέθηκες ε? Πολύ εύκολα ξέχασες τις εικοσοτριανταρες που έφαγες από τόύς δυνάμει απολυμένους
Zoys
Να παραμείνουμε στα σχόλια γύρω από τον αγώνα.
bbplayer
Εγω αυτό κανω αλλα έχει και η καφρίλα τα όρια της ρε γμτ!
mephisto22
ελεος με τα τριποντα
Dred11
O Βέσελι είναι διαγαλαξιακού επιπέδου υπερπαίκτης (εντάξει υπερβάλλω λίγο). Θα τον ήθελα στην ομάδα μου, μαζί με τον Γιουλ και τον Κάρολ.
G-arenas
παντως ακομα και με τοσα τριποντα,αν δεν επαιζε 100-0 υπερ της ρεαλ η διαιτησια θα ηταν ντερμπι το παιχνιδι...αν περασει η ρεαλ,που αυτο θα γινει,ο οσφπ αν παιξει οπως σημερα και αν εχει 50-50 διαιτησια,θα το σηκωσει πολυ ευκολα...
bbplayer
Ο Γκάλης στήριξε όλη τόύ την καριέρα με το αριστερό τόύ χέρι στα μούτρα του αντιπάλου αμυντικού, και ο Βαγγελας είδε φάουλ στό ντραιβ του Μπιελιτσα. Και Καλά ο Βαγγελας. Ο άλλος έχει παίξει και μπασκετ...

Δεν πρόκειται να βάλει μυαλό η Ρεάλ. Κερδίζει με 12 και ο Ροντριγκεθ κανει σουτ εν ψυχρώ από τα 10 μέτρα. Πλάκα θα τόύς κάνει ο Ολυμπιακός
Dred11
Πολύ αργά λέει ο Βαγγέλας και βλέπω το ματς να πηγαίνει παράταση.
sarounas
QUOTE(Dred11 @ May 15 2015, 23:51 ) *
Πολύ αργά λέει ο Βαγγέλας και βλέπω το ματς να πηγαίνει παράταση.

καλά ο Βαγγέλας έκανε σαν χήρα σε όλο το ματς. Απογοητεύτηκε πολύ αφού φαινόταν ότι επιθυμούσε διακαώς την Φενέρ στον τελικό σαν πιο βατό θεωρητικά αντίπαλο
bbplayer
Δικαιοτατα η Ρεάλ και μπράβο της αλλά imho θα τα βρει μπαστούνια στον τελικό. Δε μου εμπνέει καμία εμπιστοσύνη το μπασκετ που παίζει.
Κατώτερη των προσδοκιών μου η Φενέρ αλλα ειναι νωρίς ακομα.για το κάτι παραπάνω. Με μια δύο προσθήκες στην περιφέρεια θα παγιωθεί στις υπολογισιμες δυνάμεις.

Μονότονα άθλιοι και προκλητικοί οι τύποι στην περιγραφή
xristos_metal
Απο τα χειροτερα ματς σε final 4. Μαζι με το Ρεαλ-Μακαμπι το 11. Απλα η φενερ το τερματησε σημερα.
D-Wade
Εδώ ο Βαγγέλας είδε fair play στη μη συμμετοχή του Ayon στο τέλος. Φαντάζομαι στον δικό του κόσμο δεν έχουν σημασία τα 5 φάουλ που είχε icon_drunk.gif
patissiotis
- Ομαδα με προπονητη το Λασο ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να ειναι φαβορι ουτε σε f4 ελληνικου κυπελλου γυναικων.
- Η διαιτησια τωρα που κολλαει σε αυτο το ματς? Πως ακριβως το επηρεασε? Μπορει να σφυριζαν λιγο παραπανω αλλα εγω δεν ειδα τιποτα μεμπτο. Οπως και στο ημιτελικο του Ολυμπιακου μια χαρα τα πηγαν οι διαιτητες. Οταν ο Ολυμπιακος σταματησε τα γιουρουσο-τριποντα και αρχισε να παιζει σωστα (παροτι αστοχος) ισορροπησε στα φαουλ, πηρε τις βολες του και εκανε τη δουλεια του.
- Αληθεια ο Μπουρουσαρος γιατι εφαγε τετοιο παγκο?
- Ολα τα λεφτα στο τελικο θα ειναι ο ρυθμος. Αν η Ρεαλ δεν βρει ρυθμο την εβαψε. Σημερα πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι πηγε να κανει ο Ζελικο wacko.gif Να κερδισει τη Ρεαλ στο σπιτι της με run 'gun? Πολυ αφελες παιχνιδι απο τους Τουρκους και οταν πηγαν να παιξουν ξυλο ηταν πολυ αργα...
Anaz
QUOTE(D-Wade @ May 16 2015, 00:08 ) *
Εδώ ο Βαγγέλας είδε fair play στη μη συμμετοχή του Ayon στο τέλος. Φαντάζομαι στον δικό του κόσμο δεν έχουν σημασία τα 5 φάουλ που είχε icon_drunk.gif
Kι ενω η Ρεαλ επαιζε με Σερχι, Γιουλ, Ρουντυ, Νοτσιονι, ΜΠουρουση εκεινη την ωρα..
Πραγματικα εδωσε ρεσιταλ στο ματς ο Βαγγελας. Τι να πρωτοθυμηθεις..Εκνευριστικα τραγικος..

Το σφυριγμα στον Μπιελιτσα ειναι για να κοψεις τη καριερα του διαιτητη ως παντελως ηλιθιος και επικινδυνος για το αθλημα.
Quincy
Εγώ πάντως μπορώ να πω ότι την αντιπάθησα την Φενέρ με τα νεύρα που έβγαλαν οι παίκτες στο 2ο ημι και βαρούσαν στο ψαχνό. Προφανώς και δεν είναι εύκολο να τρως 20-30 πόντους στον ημιτελικό, αλλά δε σου φτάιει και κανείς άλλος με τέτοια άμυνα και τέτοια λάθη.

Ίσως τους πίεσε παραπάνω ο Ομπράντοβιτς, και δεν το άντεξαν όταν η διαφορά έφτασε στους 20 και μετά τους έφταιγαν όλα. Περίμενα καλύτερη αντίδραση πάντως.
Coach Periklis
έχεις δίκιο, απαράδεκτα αντιαθλητικοί από ένα σημείο και μετά...Ειδικά μια τάπα του Βέσελι (νομίζω) στο Νοτσιόνι ήταν ξεκάθαρα με πρόθεση να τον χτυπήσει όσο πιο δυνατά γινόταν...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.