Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΑΕΚ - Αρης
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
ashton
Την Τετάρτη 27/9, στο ΟΑΚΑ .
ώρα έναρξης 17:00

ΤΙ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

και μάλλον χωρίς τηλεοπτική μετάδοση, αφού η ΝΕΤ δείχνει στις 6 το ΟΣΦΠ-ΠΑΟ και ΕΤ1-Sport+ δείχνουν στις 6 επίσης το ΠΑΟ-Οστράβα στο βόλλεϋ...
rchos
ας ευχηθουμε να το δειξει η ετ3!η μονη λογικη εξηγηση που βρισκω για να γινει τοσο νωρις ειναι η τηλεοπτικη καλυψη!
mono maroussi
QUOTE(rchos7 @ Sep 21 2006, 09:53 PM) *
ας ευχηθουμε να το δειξει η ετ3!η μονη λογικη εξηγηση που βρισκω για να γινει τοσο νωρις ειναι η τηλεοπτικη καλυψη!

αθλια ωρα..λογικα δεν θα το δω το ματς γιατι θα μαι στην μαρουσαρα αλλα πιστευω οτι ο Αρης θα κανει το διπλο λογικα αν και η αεκαπα αρχιζει και ανεβαζει στροφες σιγα σιγα..θα χει αρειανους?
hellenic
H AEK tha argisei akoma na ftasei to 100% ton dunatotiton tis!Kai logika o Aris tha perasi eukoli bradia afoy einai poli pio kalos kai pio etimos!
Warrior
Eγω παλι πιστευω πως το ματς ειναι 50-50...

Σιγουρα ειμαστε πιο ετοιμη και πιο πληρης ομαδα,αλλα αυτο δεν λεει κατι.Και περυσι ειμασταν καλυτεροι,αλλα
δεν κερδισαμε.Βασικα πανε πολλα χρονια απο την τελευταια φορα που κερδισαμε την ΑΕΚ στην Αθηνα και δεν
γινεται να το παραβλεψουμε το γεγονος.

Επισης η ΑΕΚ καταφερε και μαζεψε καλο υλικο και κυριως Ελληνες που καταλαβαινουν πολυ καλυτερα απο
τον καθενα την σημασια τετοιων αγωνων.

Νομιζω οτι το ματς θα ειναι πολυ ενδιαφερον....

Πραγματικα,τι ωρα ειναι αυτη??Ουτε τηλεοπτικη καλυψη? huh.gif

Θα υπαρχουν και οπαδοι του Αρη στο γηπεδο.Ευχομαι ολα να κυλησουν ομαλα χωρις κανενα παρατραγουδο!
weirdo1977
ελπίζω να μην κάνουν το λάθος να μην το δείξουν... θα γυρίσουν τα μυαλά μας ανάποδα..

μακάρι να σπάσει επιτέλους αυτή η "μαμιμενη" παράδοση...
ashton
QUOTE
Ζήτησε εισιτήρια από την ΑΕΚ

Επιμέλεια: Πάρης Τσελεπίδης
Δημοσίευση: 22 Σεπτεμβρίου 2006 20:01



Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης έστειλε σήμερα έγγραφο στην ΚΑΕ ΑΕΚ με το οποίο ζήτησε να της δοθούν εισιτήρια όπως ορίζει το πρωτόκολλο της ΕΟΚ, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων της στα πλαίσια του εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης στις 17:00 στο ΟΑΚΑ.

Όσον αφορά την κλήρωση για τον ορισμό των διαιτητών που θα διευθύνουν την συγκεκριμένα αναμέτρηση, θα γίνει τελικά την Τρίτη στις 16:00, κατόπιν σημερινής ενημέρωσης από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Εν τω μεταξύ από ντόπινγκ κοντρόλ πέρασαν σήμερα το πρωί στην Αθήνα οι Τερέλ Καστλ, Σιμόνας Σεραπίνας, Κέβιν Φλέτσερ, Τζέρεμι Μάσεϊ, Άλεξ Σκέιλς και Μάικ Γουίλκινσον.

Οι έξι παίκτες του Άρη επέστρεψαν το μεσημέρι από την πρωτεύουσα συνοδευόμενοι από τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας, Δημήτρη Ελευθεριάδη, κι έδωσαν κανονικά το παρών στην απογευματινή προπόνηση κάτω από τις οδηγίες του Αντρέα Ματσόν, με εξαίρεση τον Αμερικανό γκαρντ Άλεξ Σκέιλς που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από την φλεγμονή στην φτέρνα του δεξιού του ποδιού.

Για το λόγο μάλιστα αυτό αποτελεί ερωτηματικό η συμμετοχή του στο διεθνές φιλικό παιχνίδι της Κυριακής στο Αλεξάνδρειο με αντίπαλο τους Σκαϊλάινερς της Φρανκφούρτης όπου προπονητής είναι ο πρώην του Άρη, Τσαρλς Μπάρτον.

Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Γιώργο Καλαϊτζή που μαζί με τον Σκέιλς θα εξεταστεί εκ νέου από τον γιατρό της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Μίλτο Θεοδώρου, την Δευτέρα όπου και θα ξεκαθαρίσει το αν θα αγωνιστούν στο παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.


sport24.gr
hellenic
As erthoun filathloi toy Ari!Toulaxiston na min einai kai toso adio to OAKA!Mono na mi ginoyn malomata kai tetia poy sigoura den xriazomaste!
hagi
Κακή ώρα όμως..Εγώ πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα περάσουμε από το ΟΑΚΑ.Σίγουρα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι λόγω και του πρώτου επίσημου ματς..

Θα προσπαθήσω να πάω αλλά θα δούμε..
mono maroussi
QUOTE(hellenic @ Sep 23 2006, 03:30 AM) *
As erthoun filathloi toy Ari!Toulaxiston na min einai kai toso adio to OAKA!Mono na mi ginoyn malomata kai tetia poy sigoura den xriazomaste!

μην απορησετε παντως αν τελικαν εμφανισθουν οι αεκτζιδες..εγω πιστευω οτι 2000-3000 θα πανε
Warrior
Εγω πιστευω και περισσοτεροι ακομα... wink.gif

Nεα προσπαθεια ξεκιναει,φθηνα εισητηρια,αντιπαλοι οπαδοι...
dizzy_fingers
Παίζει και champions league εκείνη τη μέρα η ΑΕΚ?
Αν ναι, ίσως συνδιάσουν τα δύο ματς οι οπαδοί...ή πάλι, ίσως όχι, δεδομένης της απαράδεκτης ώρας.
Warrior
Tην προηγουμενη μερα παιζει...

Αν επαιζε την ιδια μερα,θα επρεπε να το βαλουν το μπασκετ στις 2 το μεσημερι!!Γιατι δεν θα ηταν καταλληλη
αλλιως για Αρειανους η περιοχη!! biggrin.gif
weirdo1977
QUOTE(www.betsmart.gr)
Στοπ του ιατρικού τιμ στον Αμερικανό-Μέσα ο Παντελιάδης

«Αν είμαστε πλήρεις στο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, έχουμε μεγάλες τύχες πρόκρισης! Αν παραταχθούμε με απουσίες, τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τη Φρανκφούρτη ο Αντρέα Ματσόν εν όψει της μάχης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την πρώτη φάση του Κυπέλλου....

Λες και το ξερε ο Αντρέα Ματσόν! Το ιατρικό τιμ της ομάδας εξέτασε σήμερα τόσο το Γιώργο Καλαϊτζή όσο και τον Άλεξ Σκέιλς ανάβοντας κόκκινο για τη συμμετοχή τους στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν απέναντι στην ΑΕΚ. Κι αν η απουσία του Έλληνα ποιντ γκαρντ ήταν δεδομένη, άπαντες βρίσκονταν πάνω από τον Άλεξ Σκέιλς.

Ο Μίλτος Θεοδώρου υπέβαλε τον Αμερικανό άσσο σε μαγνητική, η οποία έδειξε ότι η φλεγμονή έχει υποχωρήσει όχι όμως σε τέτοιο βαθμό για να του επιτραπεί η συμμετοχή στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ. Αντίθετα, ο στρατευμένος Σπύρος Παντελιάδης προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Αντρέα Ματσόν για την αυριανή κάθοδο στην Αθήνα.

Οι κίτρινοι δεν πρόκειται να είναι μόνοι τους στο ΟΑΚΑ! Η ΚΑΕ Άρης εξασφάλισε 300 εισιτήρια των 5 ευρώ για τους οπαδούς της ομάδας και ήδη ετοιμάζεται δυναμική εκδρομή για το πρώτο στοίχημα της φετινής σεζόν απέναντι στην ΑΕΚ.

*Ο Γιάννης Γιαννούλης έγινε χαζομπαμπάς! Στις 9:10 το πρωί, η γυναίκα του Έλενα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3 κιλών και 250 γραμμαρίων.


ψιλοδύσκολα τα πράματα ε? ας ποντάρουμε στο ότι η ΑΕΚ είναι ανέτοιμη.
ashton
Αντικειμενικά ο Άρης και χωρίς Σκέϊλς είναι πιο έτοιμος και στρωμένος.
Warrior
Σιγουρα η ΑΕΚ ειναι ανετοιμη ακομα,αλλα εχει εμπειρους Ελληνες παικτες που σε τετοια παιχνιδια μπορουν
να κανουν την διαφορα.Ειναι και το πλεονεκτημα εδρας..

Αν δεν βρεθουμε σε καλη μερα δεν περναμε.
hagi
Είμαστε πραγματικά απαράδεκτοι...Τί να πω..Την φοβόμουνα την ΑΕΚ αλλά φέτος λογικά είμαστε καλύτεροι..Να όμως που δεν τον δείξαμε στην πράξη..

Για μένα ντροπή που ξεκινούν έτσι,μια ομάδα που παίζει στην Ευρωλίγκα..Απαράδεκτο..Ελπίζω να συνέλθουμε και να γυρίσουν επιτέλους όλοι οι παίχτες..
Το κακό είναι ότι θα ξεκινήσει πολύ νωρίς η γκρίνια...
Πάει το κύπελλο..Άντε να δούμε την συνέχεια..

Μπράβο στην ΑΕΚ
dilliger
Δε θα πω τιποτα μονο μια λεξη... ΝΤΡΟΠΗ
Vas
Αυτά παθαίνουν όσοι καβαλούν το καλάμι και υποτιμούν τον αντίπαλο….

Μπράβο στην ΑΕΚ που με 2 βδομάδες προετοιμασία και με 8-9 παίκτες κατάφερε και κέρδισε….
NBAer
QUOTE(dilliger @ Sep 27 2006, 10:03 PM) *
Δε θα πω τιποτα μονο μια λεξη... ΝΤΡΟΠΗ



Κοιταξε, ντροπη δεν νομιζω να ειναι, αλλα κακο αποτελεσμα ειναι σιγουρα για τον Αρη.

Βασικα τι περιμενες? Εγω προσωπικα δεν ξερω αν ο Αρης θα ειναι λιγο καλυτερος ή λιγο χειροτερος απο περυσι παντως ξερω οτι σε γενικες γραμμες θα ειναι μια απο τα ιδια(τα περσινα). Οι μεταγραφικες κινησεις δεν μου αρεσαν καθολου αλλα και εξισου σημαντικο, η παραμονη αυτου του προπονητη, ειναι οι κυριοι λογοι που δεν πιστευω στον Αρη καθολου.... Ολυμπιακος και ΠΑΟ και για φετος λοιπον....

Παντως δεν ξερω τι παθαινετε με την ΑΕΚ οταν παιζετε!?!? Ειναι αξιοπεριεργο....
I love this game
Αν είναι δυνατόν! Να μη μπορούμε να κερδίσουμε μια ομάδα που μαζεύτηκε πριν 10 μερες? Από τις μεταγραφές που κάναμε δεν βοήθησε κανένας (ίσως λίγο ο Μάσει και ο Ηλιάδης). Ελπίζω απλώς να ήταν μια κακή βραδιά γιατί αλλιώς σκούρα τα πράγματα στην Ευρωλίγκα και όχι μονο...
ashton
QUOTE
Ταπούτος... for the win!

Επιμέλεια: Στέφανος Τριαντάφυλλος
Δημοσίευση: 27 Σεπτεμβρίου 2006 18:55



Με τρίποντο του Χρήστου Ταπούτου στην εκπνοή η ΑΕΚ επικράτησε με 67-64 του Αρη στο κύπελλο, δείχνοντας από το ξεκίνημα της σεζόν ότι κανείς δεν πρέπει να την ξεγράψει!

Οι "κιτρινόμαυροι" της Αθήνας στηρίχτηκαν στο περιφερειακό σουτ και στο επιθετικό τους ταλέντο, για να κάμψουν την αντίσταση ενός πιο έτοιμου και προετοιμασμένου αντιπάλου, που παρόλα αυτά αντιμετώπισε δύο σημαντικές απουσίες (Καλαϊτζής, Σκέιλς).

Από την αρχή ωστόσο ο "δικέφαλος" άφησε το στίγμα του σουτάροντας διαρκώς από τα 6.25. Είναι ενδεικτικό ότι οι παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή επιχείρησαν 28 τρίποντα και μόλις 27 δίποντα. Αυτό το... 28ο ήταν και το σημαντικότερο, διότι προήλθε από τη γωνία και τα χέρια του Χρήστου Ταπούτου και ήταν αυτό που σφράγισε το τελικό αποτέλεσμα.

Από το ξεκίνημα, πάντως, το παιχνίδι ήταν ντέρμπι. Με 7 συνεχόμενους πόντους του Νίκου Βετούλα η ΑΕΚ μείωσε σε 7-8 για να πάρει από εκεί και πέρα το προβάδισμα (16-13), πριν γίνει το 19-16 στο 10' μετά το γκολ-φάουλ του Πολ ΜακΦέρσον.

Στη δεύτερη περίοδο ο Αρης κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ (26-29), αλλά όχι για πολύ καθώς η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή με ένα 8-0 προηγήθηκε με 36-32 στο ημίχρονο.

Στην επανάληψη παρά το αρχικό 42-43 οι γηπεδούχοι διατήρησαν μια βραχεία κεφαλή σε ένα παιχνίδι εξ ολοκλήρου αμφίρροπο, το οποίο με την πάροδο του χρόνου εξελίχθηκε σε μονομαχία του Χρήστου Ταπούτου και του Τερέλ Καστλ.

Όσο για το φινάλε; Ο Μάικ Ουίλκινσον ισοφάρισε με 1/2 βολές στο 64-64 για να ακολουθήσει το άστοχο σουτ του Βετούλα, η κακή επιλογή του Ηλιάδη και το βιαστικό -μακρινό- τρίποντο του Καστλ. Στην τελευταία επίθεση (7'') η ΑΕΚ είχε τη μπάλα στα χέρια της... Αυτή κατέληξε στον Ταπούτο που έγραψε το τελικό 67-64.

ΑΕΚ (Βαγγέλης Αλεξανδρής): ΜακΦέρσον 8, Σ. Νικολαΐδης 3, Π. Νικολαΐδης 7 (1), Ταπούτος 20 (4), Μάγλος 2, Κόμματος 5, Βετούλας 10 (3), Πέρκοβιτς 12 (1), Σκοτ.

Αρης: Καστλ 15 (1), Σιγάλας 3 (1), Τσαλδάρης, Σεραπίνας, Ηλιάδης 9 (1), Ουίλκινσον 18 (1), Φλέτσερ 1, Παντελιάδης 2, Μάσεϊ 8, Γιαννούλης 8.

Αλεξανδρής: "Είμαστε εγωιστές"

Μετά το τέλος του ματς ο Αντρέα Ματσόν δήλωσε: "Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Έκανε μεγάλες φάσεις στο τέλος με αποκορύφωμα το νικητήριο καλάθι. Μας δημιούργησαν προβλήματα τα φάουλ των "κοντών" κι αυτός ήταν ο λόγος που χάσαμε το ρυθμό μας. Στο τρίτο δεκάλεπτο παίξαμε όπως έπρεπε. Στο τέλος είχαμε την κατοχή της μπάλας και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά δεν το κάναμε. Έπρεπε να κάνουμε πιο σκληρά φάουλ όπως αυτά του Σεραπίνας.

Κρατάμε τα θετικά από αυτό το παιχνίδι. Θα βοηθήσει κάποιους παίκτες να καταλάβουν το πνεύμα του ανταγωνισμού. Δυστυχώς χάσαμε αρκετό χρόνο με τους τραυματίες. Σίγουρα τις τελευταίες 3-4 ημέρες είχαμε και κάποια προβλήματα. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας".

Από τη μεριά του ο Βαγγέλης Αλεξανδρής τόνισε: "Μας βοήθησε το γεγονός ότι ο Αρης ήρθε χωρίς δύο βασικούς παίκτες. Είναι μια μεγάλη ομάδα και παίζει στην Ευρωλίγκα. Ξέραμε ότι είναι δύσκολο να τον κερδίσουμε με την επίθεση για αυτό και ρίξαμε τη βαρύτητα στην άμυνα. Δεχτήκαμε 15-16 σε κάθε δεκάλεπτο κι οι παίκτες μου έκαναν μεγάλη προσπάθεια.

Ο Ταπούτος βρέθηκε σε μεγάλη μέρα κι έδωσε ανάσες όταν χρειαζόμασταν. Στην πορεία και στο τέλος κάν αμε την υπέρβαση γιατί έχουμε παίκτες εγωιστές. Δεν αποπροσανατολιζόμαστε ούτε εμείς, ούτε κι οι παράγοντες. Ξέρουμε ότι είμαστε με 10 ημέρες προετοιμασίας και θα συνεχίσουμε τη δουλειά".

sport24.gr


Ο Χρηστάρας με μια εμφάνιση συνέχεια αυτών στα πλέϊοφ του 2004, σαν να μην πέρασε καθόλου η τελευταία 2ετία, καθάρισε με 20 πόντους, 7 ρημπάουντ, 5 ασιστ τον Άρη.

Έτσι για άλλη μια φορά κερδίσαμε τον Άρη στην Αττική (τελευταία ήττα σε ματς που είχαμε ενδιαφέρον το ... 1989/90)

Αν έλειπαν και οι φωτοβολίδες (που έπεσαν όταν κάνανε οι Αρειανοί το 'καροτσάκι' με δεικτικό τρόπο) θα ήταν ακόμα καλύτερα... γιατί πάμε για 2 αγωνιστικές τιμωρία.


Κόσμος κάτι παραπάνω από ένα χιλιάρικο.

Πέρα από τον Ταπούτο καλή εμφάνιση από McPherson & Perkovic αλλά και Σωτήρη Νικολαϊδη - Βετούλα.

περισσότερα & φωτό σε λίγο.
rchos
ενα μεγαλο μπραβο στην αεκ!εχει πολυ καλους παιχτες!το στοιχημα ειναι ποσο θα αντεξουν γιατι ειναι λιγοι και χωρις καθολου προετοιμασια!

οσο για τον αρη ενα εχω ναπω!mazzon go home!
thrylos7
Την έκανε τη μαγκιά της η ΑΕΚ;
Θα μπορούσε βέβαια να κερδίσει ο Άρης και να μην υπάρχει κριτική... (δε χάσατε και από τον Μακεδονικό..)

Ο Σκοτ δεν έπαιξε;
Ο Μακφέρσον τι στυλ παίκτης είναι;
mono maroussi
QUOTE(Vas @ Sep 27 2006, 10:48 PM) *
Αυτά παθαίνουν όσοι καβαλούν το καλάμι και υποτιμούν τον αντίπαλο….

Μπράβο στην ΑΕΚ που με 2 βδομάδες προετοιμασία και με 8-9 παίκτες κατάφερε και κέρδισε….

για αυτο εμεις δεν θα κανουμε το ιδιο λαθος και θα παρουμε το διπλο εwink.gif
ashton
ο Σκοτ έπαιξε 9'35", είχε 0/1 2π, 0/1 3π (σε ληξη χρόνου 24") και 0/2 βολές, με 0 ρημπάουντ και 4 φάουλ.

Θα δείξει αν είναι τελειωμένος ή απροπόνητος.
ashton
μερικές φωτό :


η εικόνα της κερκίδας λίγο πριν την έναρξη




και λίγο μετά




οι Αρειανοί πριν και μετά





τα επεισόδια






πανηγυρισμοί
Warrior
Λιγα πραγματα θα πω σημερα για το ματς...

Η ομαδα ηταν απογοητευτικη.Περα απο τον Ουιλκινσον,ολοι οι αλλοι κινηθηκαν σε πολυ χαμηλα επιπεδα.
Ο Σεραπινας ηταν απογοητευτικος και ηταν και ο μοιραιος καθως εχασε την μπαλα μεσα απο τα χερια του μετα
απο επιθετικο ριμπαουντ και με 7" να υπολειπονται.

Ο Ματσον εκτος τοπου και χρονου.

Για οσους δεν ειδαν το ματς.Απλα φανταστειτε μια απο τις κλασικες κακες εμφανισεις τις περυσινες.Καρμπον
η ομαδα,τιποτα καινουριο.Επισης υπαρχει προβλημα κατω απο το καλαθι.


Απο κει και περα...αν ειναι να πηγαινουμε γηπεδο και να κινδυνευουμε να μην γυρισουμε,εγω τουλαχιστον
προτιμω να μην πηγαινω καθολου.Προφανως ειναι μεγαλη μαγκια να πετας με δολοφονικο στυλο
φωτοβολιδες απο τα 15 μετρα σε κλειστο.... 41.gif 68.gif

Mου χει μεινει χαραγμενη η εικονα...ενα παλικαρι να σκυβει την τελευταια στιγμη και να περνα η φωτοβολιδα
ακριβως πανω απο το κεφαλι του!!Απο καθαρη τυχη δεν συνεβει κατι χειροτερο.Και σαν να μην συμβαινει
τιποτα ο αγωνας συνεχιζοτανε κανονικα με τις φωτοβολιδες να περνουν πανω απο τα κεφαλια μας.
Προφανως ηταν πολυ δυσκολο να βρουνε ποιος τις πεταει...Μαλλον περιμενανε να σκοτωσει καποιον πρωτα.

Τι να πω...Ειχε μαζευτει ολος ο "καλος" κοσμος σημερα και η ατμοσφαιρα μυριζε μπαρουτι απο την αρχη!
Εμενα δεν με εψαξε κανεις στην εισοδο(μπηκα απο τους ΑΕΚτσηδες).


Φυσικα αυτα δεν εχουν να κανουν σε τιποτα με το τελικο αποτελεσμα του αγωνα.
Vas
QUOTE
Αν έλειπαν και οι φωτοβολίδες (που έπεσαν όταν κάνανε οι Αρειανοί το 'καροτσάκι' με δεικτικό τρόπο) θα ήταν ακόμα καλύτερα...


Είναι αλήθεια αυτό Warrior?
ashton
αυτοί με τις φωτοβολίδες είναι μεγάλοι @@
Μεγάλοι @@ και γκιόζηδες είναι και όσοι από τους Αρειανούς έκαναν την κίνηση 'αναπηρικό καροτσάκι'..

Στατιστικά, γιατί δεν είδα να τα βάζουν πουθενά :

Α.Ε.Κ.
10/17 βολές, 15/27 2π, 9/28 3π, 21-9 ρημπ, 13λθ, 15ασ, 8κλ, 2 κψ

McPherson, 22'57", 8π, 2/3 1π, 3/6 2π, 2-3ρ, 1λθ, 1ασ, 3κλ
Σωτ.Νικολαϊδης, 21'04", 3π, 1/2 1π, 1/1 2π, 0/2 3π, 2-0ρ, 3λθ, 1ασ
*Πρ.Νικολαϊδης, 17'43", 7π, 2/3 2π, 1/2 3π, 1-0ρ, 1κλ
Ταπούτος, 29'06", 20π, 4/7 2π, 4/8 3π, 6-1ρ, 5ασ, 1κψ
*Μάγλος, 8'34", 2π, 1/2 2π, 0-1ρ, 1κψ
Μαγκουνής, 1'12"
*Κόμματος, 34'35", 5π, 3/4 1π, 1/1 2π, 0/5 3π, 2-2ρ, 4λθ, 1κλ
*Βετούλας, 27'40",10π, 1/2 1π, 0/2 2π, 3/8 3π, 2-0ρ, 3λθ, 4ασ, 1κλ
Παπανικολάου -
Αθανασούλας -
*Perkovic, 27'34", 12π, 3/4 1π, 3/5 2π, 1/2 3π, 4-2ρ, 2λθ, 4ασ, 1κλ
Scott, 9'35", 0π, 0/2 1π, 0/1 2π, 0/1 3π, 1κλ

ΑΡΗΣ
22/29 βολές, 15/36 2π, 4/16 3π, 25-13ρ, 15λθ, 10ασ, 7κλ, 0κψ

*Castle, 26'21", 15π, 10/10 1π, 1/6 2π, 1/6 3π, 4-2ρ, 4λθ, 1ασ, 3κλ
*Σιγάλας, 28'42", 3π, 0/1 2π, 1/4 3π, 2-0ρ, 4λθ, 2ασ, 2κλ
Τσαλδάρης, 10'25", 0/1 3π, 2ασ
Serapinas, 19'32", 0/2 1π, 0/2 2π, 3-1ρ, 1λθ, 1ασ
Πλιούκας -
Μάταλον -
*Ηλιάδης, 25'35", 9π, 2/2 1π, 2/4 2π, 1/1 3π, 0-1ρ, 3λθ, 2ασ, 1κλ
*Wilkinson, 30'15", 18π, 7/10 1π, 4/9 2π, 1/2 3π, 4-1ρ, 1λθ, 1ασ
Flecher, 4'12", 1π, 1/2 1π, 0-1ρ
Παντελιάδης, 24'17", 2π, 1/3 2π, 2-1ρ, 1λθ, 1ασ, 1κλ
*Massey, 18'52", 8π, 4/7 2π, 6-2ρ, 1κλ
Γιαννούλης, 11'49", 8π, 2/3 1π, 3/6 2π, 3-1ρ, 1λθ.
Warrior
Εγω δεν ειδα κατι τετοιο...

Απο την στιγμη που μπηκαν οι οργανωμενοι,υπηρχαν εκατερωθεν συνεχομενα υβριστικα συνθηματα και
αντεκλησεις.Συνθημα που να χει να κανει με το συγκεκριμενο γεγονος δεν ειπωθηκε.Μονο κατι για σκηνικα
συναντησεων τον οπαδων των δυο ομαδων.Γελοιοτητες δηλαδη...

Η πρωτη φωτοβολιδα που εσκασε μεσα στον κοσμο επεσε μετα απο κατι τετοια συνθηματα σε ανυποπτη φαση.Εγω κοιτουσα στο παρκε και εφαγα τρελο σοκ εκει,καθως ημουν πολυ κοντα...Ορκο δεν μπορω να
παρω,αλλα αν ειχα δει κατι τετοιο θα το ελεγα.Και δεν ειμασταν και πολλοι...

Δηλαδη ashton μου λες οτι ειχαν περασει το στυλο και περιμεναν αφορμη για να το χρησιμοποιησουν??
Σοβαρα μιλαμε τωρα?Το ειχαν για συγκεκριμενο λογο...

Ο Ξηροκωστας(αν ηταν αυτος)στο δευτερο ημιχρονο ηταν πολυ κοντα στους οπαδους του Αρη(σε "νεκρη"
πριοχη),ειχε και μια σημαια(που δεν καταλαβα τι απεικονιζε)που την εδειχνε,χωρις να του πει κανεις απο τους φιλαλθους του ΑΡΗ τιποτα.Ουτε συνθημα ουτε τιποτα...Λεω ψεμματα ashton?
weirdo1977
άκουσα σήμερα πως καταργείται k ο νομος για τα υβριστικά...κρίμα, ήταν κάτι που μου άρεσε, ακόμη k όταν τιμωρούνταν ο Aρης
Warrior
Αshton εγω δεν ειδα κατι τετοιο...

Αν το κανανε οντως(ορκο δεν μπορω να παρω)...ναι,ειναι αυτο που λες ακριβως.

QUOTE(weirdo1977 @ Sep 28 2006, 12:57 AM) *
άκουσα σήμερα πως καταργείται k ο νομος για τα υβριστικά...κρίμα, ήταν κάτι που μου άρεσε, ακόμη k όταν τιμωρούνταν ο Aρης


Σοβαρα μιλας??Μπραβο....ολα τριγυρω αλλαζουνε και ολα τα ιδια μενουν... 68.gif
xaotiki_diastasi
Είχα πάει και εγώ γήπεδο σήμερα.
Σχετικά με τα στυλό και τις φωτοβολίδες έχω να πω τα εξής...

Δεν αντιλήφθηκα να κάνουμε οι Αρειανοί το καροτσάκι ίσως γιατί δεν έχω ξαναπάει σε ματς με την Αεκ και δεν ξέρω την κίνηση και το όλο σκηνικό.
Σίγουρα σε κάποια φάση αρκετοί Αρειανοί είπανε κάτι για άεκ και αναπηρικό (υποθέτω υπονοούμενο για τον ξηροκώστα), αλλά νομίζω ήταν μετά την πρώτη φωτοβολίδα. Δεν είμαι όμως σίγουρος 100%.

Ότι όμως και να έλεγαν, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τους τύπους με τα στυλό. Κατακρηταίες οι ύβρεις και κυρίως κατά ατόμων που καλώς ή κακώς έχουν υποστεί κάτι ανεπανόρθωτο, άλλα τα στυλό είναι απόπειρα δολοφονίας. Υπεύθυνοι είναι όχι μόνο αυτοί που τα χρησιμοποιούν, άλλα και οι δίπλα τους που απλά τους κοιτάνε να το κάνουν.

Όσο για το μάτς, αν και δεν το πρόσεχα καλά, γιατί κοιτούσα και απέναντι, μπράβο στην άεκ που μας κέρδισε, απογοητεύτηκα πολύ, άλλα ελπίζω ο σκέιλς να δώσει άλλη διάσταση στο επιθετικό παιχνίδι μας. 'Οπως ο σμους πριν 3 χρόνια. Ο σεραπίνας δε μου λέει και πολλά... Πολύ στατικός. Γενικά στην επίθεση ήμασταν πολύ στατικοί. Χρειάζεται και φέτος υπομονή.

ΥΓ1: Στο τέλος ο κόμματος εμάς είχε έρθει και προκαλούσε;; Πότε θα βάλει μυαλό; Στα 80 του;
ΥΓ2: Αλήθεια.. Ο τύπος με το περίεργο πανό που λέει ο Warrior, ήταν ο ξηροκώστας; Τί έδειχνε το πανό; Ένα καλάζνικοφ!!;;
Warrior
QUOTE(xaotiki_diastasi @ Sep 28 2006, 01:50 AM) *
Χρειάζεται και φέτος υπομονή.


Kαι γερα νευρα για αλλη μια χρονια...

Θα ειναι δυσκολη η χρονια.Οσο και να αλλαξουνε την μορφη της ομαδας ο Σκειλς και ο Καλαιτζης(αν παιξει
καποτε...)
hagi
Διαβάζω τα post και διαπιστώνω αντιπαράθεση μεταξύ Αρειανών και ΑΕΚτζήδων..Παιδιά έλεος..

Εμείς εδώ θέλω να πιστεύω ότι είμαστε λογικοί άνθρωποι..Δεν υποστηρίζουμε ούτε τους μεν ούτε τους δε αν έγινε το παραμικρό..Μην τρελαθούμε τελείως...

Τώρα για τον αγώνα και γω είπα ότι είναι ντροπή να παίζουμε έτσι και να χάνουνε αλλά παίζαμε με μια καλή ομάδα όπως και να έχει..Και το θέμα είναι ότι βλέπω μεγάλη απογοήτευση που την περνάω και γω αλλά προσπαθώ να συνέλθω και να δω λίγο πιο μακριά..Μην τα ισοπεδώνουμε όλα με ένα παιχνίδι..Μην βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα..

Εγώ νομίζω ότι φέτος θα είμαστε πολύ καλύτεροι από πέρσι αλλά θα πρέπει να είναι όλη η ομάδα μαζί για να γίνει αυτό..Μπορεί στο τέλος να βγω λάθος αν δεν καταφέρουν να γίνουν ομάδα,αλλά από παίχτες νομίζω είμαστε σε καλό επίπεδο..
Πιστεύω ότι στην πορεία θα γίνουμε πολύ πιο ανταγωνιστική ομάδα και θα δείξουμε άλλα πράγματα..

Ας μην πέφτουμε να τους φάμε αμέσως..Αυτό είναι το κακό..Αμέσως αρχίζουν την μουρμούρα και αυτό περνάει και στους παίχτες...

Ας περιμένουμε..Δεν λέω ότι σίγουρα όλα θα πάνε καλά αλλά ελπίζω να πάνε και σύντομα...
ashton
Aπό όσο πρόσεξα, η κίνηση με το καροτσάκι και τα σχετικά έγινε πριν την 1η φωτοβολίδα που ρίξανε οι γκάου...
ashton


Anyway..
η κριτική μου



ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ

Το πάλεψε το ματς, ήταν διαβασμένος, έκανε καλή διαχείριση υλικού (αν εξαιρέσω την αλλαγή στον Ταπούτο στα μέσα της 4ης περιόδου που ήταν σε zone)



4. MCPHERSON

Θετική εμφάνιση. Το έχει το άθλημα. Αλτικός, δυνατός, παίζει άμυνα (3κλ), βοηθάει σε ρημπάουντ (2-3ρ), καλές προσπάθειες στην επίθεση. Πιστεύω πως θα ανέβει κι άλλο

5. ΣΩΤΗΡΗΣ

Μας βοήθησε να πάρουμε το πάνω χέρι με το γνωστό τρόπο. πίεση στο αντίπαλο πόϊντ. Θετικός.

6. ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ

Μέτριος. Έβγαλε κάποια σουτ στην αρχή αλλά στη συνέχεια έπεσε, χάθηκε και δίκαια έκατσε πάγκο. Βοηθάει στην αμυντική λειτουργία.

7. ΤΑΠΟΥΤΟΣ

Τι να πούμε ? Ο Χρήστος ήταν σούπερ με συνέπεια οι "θείοι Ταπούτου" πίσω μου να κάνουν ρεσιτάλ. Άψογος και επιθετικά και αμυντικά, δείχνει ώριμος και έτοιμος να επιστρέψει στην ελίτ.

8. ΜΑΓΛΟΣ

Μέτριος. Δε φάνηκε ιδιαίτερα. Μόνο ένα καλάθι σε πάρε-βάλε του Ταπούτου.


9. ΜΑΓΓΟΥΝΗΣ

Μπήκε ελάχιστα.



10. ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Κακός. Έσπασε τα ταμπλώ με τα σουτ του (0/5 3π) και αν χάναμε θα ήταν η κύρια αιτία. Προσπαθεί πάντως και ελπίζω σιγα-σιγα να στρώσει.



11. ΒΕΤΟΥΛΑΣ

Έδωσε βοήθειες, αν και το στυλ του δε με τρελλαίνει. Πάντως τα 3 τρίποντα και οι 4 ασιστ ήταν θετικότατο πρόσημο.

12. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δεν έπαιξε.

13. ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ

Δεν έπαιξε.

14. PERKOVIC

Αρκετά καλός. Καλή κίνηση (γενικά) χωρίς να αποφεύγει τα λάθη και τα βήματα, αλλά και σουτάκι έχει, και ρεπερτόριο στην επίθεση έχει και στην άμυνα βοηθάει.




15. SCOTT

Θα φανεί στη συνέχεια αν είναι τελειωμένος ή απλά απροπόνητος.
treathitch
Μπράβο ρε Χρηστάρα. Μια σεζόν είναι. Μια γ... σεζόν!!! Εμπρός!

(συγνώμη για το αυθόρμητο μήνυμα. Υπάρχουν, απλά, κάποιοι παίκτες που είναι πολύ ταλαντούχοι για να χαθούν).
hellenic
Mrabo re AEK!!Oti den kataferes perusi olloi tin xronia to ekanes fetos ston proto agona!Den to perimena auto katholou kai nomiza moy kanoyn plaka otan to akousa!Ton Ari ton ebelpa poli pio etimo alla telika den epaikse katholoy kala!PAntos tha ginei pisteuo o Aris!
chinaski
ωραια συνενετυξη του Ταπουτου στο sportime.gr

Ελπιζω να τα εννοει αυτα που λεει και να μπορεσει να παιξει το μπασκετ που μπορει.
dizzy_fingers
Το link για μελλοντική αναφορά.

Χύμα ο Χρηστάκης...
ashton
Eξαιρετική η αυτοκριτική του...

Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να μην πάει χαμένο τόσο ταλέντο.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.