Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Basketforum PLAYERS ΝΒΑ Power Rankings 2011-12: Οι λίστες
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
morfi
Εδώ μόνο οι λίστες. Μη γράψετε κανένα σχόλιο γιατί θα με αναγκάσετε να τα σπάσω όλα. Αυτά. Μπλιμπ.
morfi
από 25-12 έως 31-12


1) ΛεΜπρόν Τζέιμς (είναι ο πιο ολοκληρωμένος παίκτης στο κόσμο και φέτος το δείχνει σε κάθε αγώνα. Εντυπωσιακός στη πρεμιέρα με ένα παιχνίδι σχεδόν triple-double ενώ και στο δεύτερο και στο τρίτο παιχνίδι ήταν και πάλι ο καλύτερος παίκτης της ημέρας και τις δύο φορές. Το ίδιο και απέναντι στους Τίμπεργουλφς)
-) Κέβιν Ντουράντ (καταπληκτικός στα πέντε πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Τα κάνει όλα και οδηγεί την ομάδα του σε ισάριθμο ρεκόρ νικών. Γράφει και ένα buzzer-beater απέναντι στους Μάβερικς. Ψιλοκακός στο παιχνίδι με τους Σανς αν και δεν χρειάστηκε να παίξει αυτός για να κερδίσουν)
3) Κόμπι Μπράιαντ (από τα καλύτερα ξεκινήματα της καριέρας του. Πολύ καλός στη πρεμιέρα αν και δέχτηκε κόψιμο στο τελευταίο σουτ που επιχείρησε για την ομάδα του. Απέναντι στους Κινγκς, αν και ήταν σχετικά άστοχος, υπήρξε θετικός για την ομάδα του πιάνοντας τα συνηθισμένα του στάνταρ (29π, 5ρ, 6ασ). Το ίδιο και στο παιχνίδι με τους Τζαζ ενώ με τους Νικς ήταν και πάλι ο καλύτερος όλων. Για μία ασσίστ έχασε το triple-double απέναντι στους Νάγκετς)
4) Ντουέιν Γουέιντ (καταπληκτικός στα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν ενώ έχει από τώρα δύο νικητήρια καλάθια στο ενεργητικό του)
5) Κέβιν Λοβ (ξεκίνησε από εκεί που σταμάτησε πέρσυ. Άλλο ένα παιχνίδι με 20+π, 10+ρ ενώ (αν και άστοχος) στο επόμενο σταμάτησε στους 30+π, 20ρ! Καταπληκτικός απέναντι στους Χιτ και το Κρις Μπος)
6) Μπλέικ Γκρίφιν (φαίνεται καλύτερος και πιο ώριμος από πέρσυ. 28π και 9.7ρ μέσο όρο, νομίζω that's enough)
7) Ντουάιτ Χάουαρντ (καλός, ύστερα από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα, στο δεύτερο παιχνίδι εναντίον
των Ρόκετς ενώ ήταν ο στυλοβάτης στη νίκη επί των Νετς κρατώντας όλη τη ρακέτα και επιθετικά και μπασκετικά μόνος του. Καταπληκτική εμφάνιση και στο παιχνίδι με τους Μπομπκατς)
8) Ραζόν Ρόντο (σκοράρει, πασάρει, παίζει άμυνα και τρέχει την ομάδα. Ο καλύτερος των Σέλτικς μέχρι τώρα και ένας από τους τρεις καλύτερους point guard του ΝΒΑ μέχρι τώρα αν και στο τρίτο παιχνίδι δεν βοήθησε το ίδιο την ομάδα του. Απλά καλός στο παιχνίδι με τους Πίστονς)
9) Ντέρικ Ρόουζ (game winner απέναντι στους Λέικερς στη πρεμιέρα αλλά τραγικός (και τραγικά άστοχος επίσης) στο παιχνίδι με τους Γουόριορς. Ένας από τους βασικότερους λόγους που έχασε αυτό το παιχνίδι η ομάδα του. Ήταν θετικός απέναντι στους Κινγκς ενώ ήταν καταπληκτικός απέναντι στους Κλίππερς)
10) ΛαΜάρκους Άλντριτς (είναι ο ηγέτης της ομάδας και την οδηγεί σταθερά σε νίκες. καταπληκτικός στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν, το ίδιο και στο δεύτερο. Απλά καλός απέναντι στους Νάγκετς)
11) Κάιλ Λόουρι (έχει μετατραπεί σε έναν από τους πέντε καλύτερους πασέρ του ΝΒΑ και ένας εξαιρετικός all-around παίκτης. Αν μάλιστα δεν καθόταν στο πάγκο στη τέταρτη περίοδο απέναντι στους Σπερς θα είχε σημειώσει triple-double. Άστοχος απέναντι στους Χοκς αλλά c'mon, έκανε ρεκόρ καριέρας με 18 ασσίστ)
12) Καρμέλο Άντονι (ο ηγέτης μέχρι στιγμής των Νικς. Φοβερός με τους Σέλτικς, πήρε το παιχνίδι πάνω του και κερδίσανε. Ήσυχος στο δεύτερο παιχνίδι αλλά και πάλι φοβερός απέναντι στους Λέικερς και στους Κινγκς)
13) Μπράντον Τζέννινγκς (ο καλύτερος της ομάδας του, διανύει τη πιο παραγωγική του περίοδο)
14) Μόντα Έλλις (φαίνεται λίγο πεσμένος αλλά μέχρι τώρα έχει κάνει κάποια μεγάλα παιχνίδια δείχνοντας πως η αξία του είναι σταθερή. Είναι επίσης ο πρώτος σκόρερ και πασέρ της ομάδας του δείγμα του πολύπλευρου ταλέντου του)
15) Τάι Λόσον (διανύει τη καλύτερη περίοδο της καριέρας του και αυτό έχει αντίκτυπο και στην ομάδα του. Είναι ο πρώτος σκόρερ και ο πρώτος πασέρ της ομάδας του και από τους καλύτερους της αμυντικούς ενώ έχει και στο ενεργητικό του παιχνίδι με 8 κλεψίματα)
16) Μανού Τζινόμπιλι (ξεκίνησε από εκεί που σταμάτησε πέρσι. Τα έκανε όλα και βοήθησε στα μέγιστα για να κερδίσει η ομάδα του τα πρώτα δύο παιχνίδια ενώ ήταν απλά καλός στο τρίτο απέναντι στους Ρόκετς. Πολύ καλός απέναντι στους Τζαζ, αυτός στην ουσία πήρε τη νίκη)
17) Ρέι Άλλεν (ο δεύτερος καλύτερος παίκτης των Σέλτικς και ο μοναδικός μαζί με το Ρόντο που στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. 6-8 τρίποντα εναντίον των Μιάμι Χιτ και 50% απέναντι στους Χόρνετς. Classic Ray Allen)
18) Τζέραλντ Γουάλλας (κάνει τη πιο ώριμη σεζόν της καριέρας του και μαζί με το ΛαΜάρκους Άλντριτς οδηγεί σε ισάριθμες νίκες τους Μπλέιζερς)
19) Τζέιμς Χάρντεν (είναι ο καλύτερος παγκίτης του πρωταθλήματος και είναι ήδη υποψήφιος για το βραβείο του καλύτερου 6ου παίκτη. Ήταν καλύτερος στη πρεμιέρα μετά τον Ντουράντ και... ο συνηθισμένος απέναντι στους Τίμπεργουλφς ενώ ήταν εξαιρετικός με τους Γκρίζλις και καθοριστικός απέναντι στους Μάβερικς. Κακός απέναντι στους Σανς)
20) Λούις Γουίλλιαμς (καλύτερος από ποτέ, ο Λούις Γουίλλιαμς σκοράρει πολύ και εύστοχα ενώ πασάρει αρκετά καλά. Αν συνεχίσει έτσι, θα είναι μαζί με το Τζέιμς Χάρντεν υποψήφιος για το βραβείο του καλύτερου 6ου παίκτη)
21) Ντέιβιντ Λι (σε κάθε παιχνίδι επιβεβαίωνει ότι είναι από τους καλύτερους ψηλούς στο παιχνίδι)
22) Κρις Πολ (αν και στο σκοράρισμα είναι πεσμένος παραμένει ένας από τους καλύτερους πασέρ του ΝΒΑ)
23) Ράσελ Γουέστμπρουκ (παίζει σαν ρούκι με την απόδοση του να έχει τα αντίστοιχα σκαμπανεβάσματα. Αν και τα έκανε όλα στη πρεμιέρα δεν ήταν στα συνηθισμένα στάνταρ του. Απέναντι στους Τίμπεργουλφς βρήκε και πάλι το καλό του εαυτό, έκανε ένα all-around παιχνίδι και ήταν εντυπωσιακός σε όλα μέχρι... να ξαναπέσει πάλι στο βούρκο απέναντι στους Μέμφις. Καλός απέναντι στο Ντάλλας, αν και ξεκίνησε με 3-11 σουτ κατάφερε και το έσωσε στη συνέχεια σκοράροντας πολλά σημαντικά καλάθια για την ομάδα του. Καλός και απέναντι στους Σανς)
24) Αμάρε Στανταμάιρ (προς το παρών είναι έξω από τα νερά του. Πολύ καλός στη πρεμιέρα, 21π με 2-2 τρίποντα αλλά τραγικός απέναντι στους Γουόριορς και τους Λέικερς με 16 πόντους και 5-14 και 15 πόντους και μόλις 4-17 σουτ αντίστοιχα)
25) Ντιρκ Νοβίτζκι (αρκετά καλός μέχρι τώρα, δυστυχώς όχι και η ομάδα του)
26) Λούολ Ντεγκ (σταμάτησε το τελευταίο σουτ του Κόμπι και στο αμέσως επόμενο παιχνίδι σκοράρει 20+ πόντους. co-MVP των Μπουλς μέχρι αυτή την ώρα)
27) Ρούντι Γκέι (έχει double-double μέσους όρους για πρώτη φορά στη καριέρα του διανύοντας πάντως όχι και τις καλύτερες μέρες του ιδιαίτερα στο σκοράρισμα)
28) Κέβιν Μάρτιν (ξεκίνησε από εκεί που σταμάτησε πέρσυ, κοντά στους 20 πόντους δηλαδή)
29) Αντρέα Μπαρνιάνι (ξεκίνησε λίγο μουδιασμένα αλλά η συνέχεια ήταν ανάλογη της περσινής σεζόν)
30) Ρόι Χίμπερτ (κάνει σε κάθε παιχνίδι double-double και για πρώτη φορά στη καριέρα του έχει παρόμοια στατιστικά)
31) Αντρέ Ιγκουοντάλα (κλασσικός all-around Ιγκουοντάλα)
32) Ζακ Ράντολφ (μουδιασμένο ξεκίνημα, καλή (αλλά άστοχη) συνέχεια και εξαιρετικό τελείωμα)
33) Πο Γκασόλ (επιτέλους, στα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας του ξεκίνησε να παίζει σαν ο παλιός καλό Γκασόλ. Το ίδιο και με αντίπαλο τους Νάγκετς όπου έκανε κρίσιμες ενέργειες)
34) Μάρκους Θόρντον (ο καλύτερος των Κινγκς, κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: σκοράρει)
35) Άντριου Μπόγκατ (διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του και αυτό έχει αντίκτυπο και στην ομάδα του. Double-double μέσοι όροι)
36) Ντάνι Γκρέιτσερ (ο ηγέτης των Πέισερς δεν διανύει και τη καλύτερη περίοδο της καριέρας του. Ο λόγος που βρίσκεται και τόσο χαμηλά)
37) Ντερόν Γουίλλιαμς (ασταθής και γενικά μέτριος. Πάντως βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από ότι η ομάδα του)
morfi
από 1-1 έως 7-1


1) (-) ΛεΜπρόν Τζέιμς (συνεχίζει στην ίδια απόδοση. Είναι ο καλύτερος και πληρέστερος παίκτης αυτή τη στιγμή στο κόσμο)
2) (-) Κέβιν Ντουράντ (παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνεται σε ένα σημαντικό τομέα του μπάσκετ, στην επίδοση του στα τελευταία κρίσιμα λεπτά)
3) (+2) Κέβιν Λοβ (αν και οι Τίμπεργουλφς δεν πάνε καθόλου καλά εκείνος συνεχίζει να εντυπωσιάζει)
4) (-1) Κόμπι Μπράιαντ (αν και έφτασε τους 28.000 πόντους, στο παιχνίδι με τους Νάγκετς ήταν ο χειρότερος φετινός Κόμπι. Αδικαιολόγητη η αστοχία του. Παρ'όλα αυτά ήταν το μοναδικό του κακό παιχνίδι)
5) (+2) Ντουάιτ Χάουαρντ (μετά το νωθρό του ξεκίνημα πήρε το όπλο του και πυροβολεί χωρίς οίκτο. Highlight της βδομάδας το 20-20 απέναντι στους Γουίζαρντς)
6) (+3) Ντέρικ Ρόουζ (αυτός ήταν καταπληκτικός, το ίδιο και η ομάδα του. Μόνο η άμυνα των Χοκς κατάφερε να τον περιορίσει)
7) (-1) Μπλέικ Γκρίφιν (ο Γκρίφιν καθ'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα. Η μία θέση διαφορά από τη προηγούμενη βδομάδα έχει να κάνει κυρίως με το ότι υπήρξαν παίκτες που είχαν ακόμα καλύτερη απόδοση)
8) (-4) Ντουέιν Γουέιντ (είχε συμμετοχή μόνο σε δύο παιχνίδια. Στο ένα ήταν συνηθισμένα καλός, στο άλλο ασυνήθιστα κακός. Στα υπόλοιπα τραυματίας)
9) (+5) Μόντα Έλλις (η ομάδα του μπορεί να μην πηγαίνει καλά αλλά εκείνος πιάνει superstar επιδόσεις. Δεν μπορούσε παρά να ανέβει και μάλιστα αρκετές θέσεις.)
10) (+2) Καρμέλο Άντονι (έβαλε και το κρίσιμο καλά απέναντι στους Γουίζαρντς και γενικά ήταν πολύ καλός τη βδομάδα που μας πέρασε)
11) (-3) Ραζόν Ρόντο (Μπορεί να μην σκοράρει όπως στις αρχές της σεζόν αλλά κάνει αυτό που έκανε πάντα: ότι πρέπει για να βοηθήσει την ομάδα του. Α, σημείωσε και triple-double απέναντι στους Γουίζαρντς)
12) (-1) Κάιλ Λόουρι (22-10-9 απέναντι στους Λέικερς, that’s enough)
13) (-2) ΛαΜάρκους Άλντριτς (πέφτει και αυτός μερικές θέσεις όχι γιατί δεν ήταν καλός, αντίθετα ήταν εξαιρετικός, αλλά γιατί κάποιοι άλλοι ανέβασαν τηην απόδοση τους)
14) (+3) Ρέι Άλλεν (συνεχίζει να είναι ο καλύτερος των Σέλτικς τουλάχιστον επιθετικά)
15) (+4) Τζέιμς Χάρντεν (στο ξεκίνημα του σαν βασικός εναντίον των Μπλέιζερς ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του δείγμα του τι μπορεί ακόμη να κάνει παραπάνω)
16) (-1) Τάι Λόσον (απλά καλός τη βδομάδα που μας πέρασε)
17) (+8) Ντιρκ Νοβίτζκι (ο καλύτερος της ομάδας του, δυστυχώς όμως αυτή δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται στο παιχνίδι του)
18) (ΝΕ) Κρις Μπος (έχει αρχίσει να παίνρει τα πάνω του και μάλιστα επικίνδυνα για τους αντιπάλους του. Καταπληκτικός στο παιχνίδι με τους Μπόμπκατς, καλός με τους Χοκς και πολύ καλός με τους Πέισερς. Έπαιξε για όλους στο παιχνίδι με τους Χοκς ενώ σκόραρε και το τρίποντο που έστειλε το παιχνίδι στη παράταση)
19) (+10) Αντρέα Μπαρνιάνι (οι Μάτζικ δεν κατάφεραν να τον σταματήσουν, το ίδιο και όλες οι ομάδες που οι Ράπτορς αντιμετώπισαν αυτή τη βδομάδα)
20) (ΝΕ) Άντριου Μπάινουμ (επέστρεψε και έφερε το πανικό... στους αντίπαλους. 20-20 στο παιχνίδι με τους Ρόκετς και 21-12 με τους Μπλέιζερς)
21) (-5) Μανού Τζινόμπιλι (δύο μήνες εκτός γηπέδων. Σιγά-σιγά θα βγει από τη λίστα... μέχρι να ξαναμπεί)
22) (-) Κρις Πολ (με προσωπικές του ενέργειες πήρε το παιχνίδι με τους Μπλέιζερς ενώ ήταν και πολύ καλός απέναντι στους Ρόκετς. Γενικά όμως παίζει στη σκιά του Γκρίφιν)
23) (+11) Μάρκους Θόρντον (παίζει καταπληκτικά και έχει εξελιχθεί σε scoring machine)
24) (+2) Λούολ Ντεγκ (πολύ καλός και σκοράρει και το τελευταίο καλάθι απέναντι στους Χοκς. Γενικά πολύ καλός αν και σχετικά αθόρυβος αυτή τη βδομάδα)
25) Ράσελ Γουέστμπρουκ (στην αρχή της βδομάδας το παιχνίδι του έπιασε μέτρια επίπεδα αλλά στη συνέχεια φάνηκε να ωριμάζει. Έκλεισε καλά τη βδομάδα πάντως)

Και οι υπόλοιποι:

26) Ντέιβιντ Λι
27) Μπράντον Τζέννινγκς
28) Λούις Γουίλλιαμς
29) Πο Γκασόλ
30) Ρόι Χίμπερτ
31) Αμάρε Στανταμάιρ
32) Ράιαν Άντερσον
33) Κέβιν Μάρτιν
34) Ρούντι Γκέι
35) Τζέραλντ Γουάλλας
35) Άντριου Μπόγκατ
36) Ντερόν Γουίλλιαμς
37) Ζακ Ράντολφ
morfi
από 8-1 έως 14-1


1) (+3) Κόμπι Μπράιαντ (είναι αυτή τη στιγμή ο πιο hot παίκτης. Τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια με 40+ πόντους και τρεις νίκες για την ομάδα του πιστεύω that's enough)
2) (-1) ΛεΜπρόν Τζέιμς (κλασσικά καλός αλλά υπήρξε κάποιος που ήταν πιο εντυπωσιακός)
3) (-) Κέβιν Λοβ (άστοχος αυτή τη βδομάδα ο Κέβιν Λοβ αλλά και με μεγάλες εμφανίσεις στο ενεργητικό του όπως η σημερινή. Σταθερός στη τρίτη θέση)
4) (-2) Κέβιν Ντουράντ (κλασσικά καλός αν και αυτός υπήρξε σε ορισμένα παιχνίδια σχετικά άστοχος)
5) (+1) Ντέρικ Ρόουζ (σε όλα τα παιχνίδια καλός και όλα τα παιχνίδια τα κέρδισε η ομάδα του)
6) (-1) Ντουάιτ Χάουαρντ (παιχνίδι με 45 πόντους, 23 ριμπάουντ και ρεκός βολών μένει στην ιστορία. Το ίδιο και ο παίκτης που τα πραγματοποιεί)
7) (+5) Κάιλ Λόουρι (είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος πόιντ γκαρντ στου ΝΒΑ. Αμφιβολία; Χμ. Μετά από σήμερα, δεν νομίζω...)
8) (-1) Μπλέικ Γκρίφιν (χάνει μία θέση όχι γιατί δεν ήταν καλός, ίσα-ίσα, απλά γιατί υπήρξε ο Κάιλ Λόουρι που τα πήγανε περίφημα)
9) (+4) ΛαΜάρκους Άλντριτς (με εξαίρεση το σημερινό παιχνίδι που ήταν άστοχος αλλά γενικά και πάλι καλός, ήταν μία εξαιρετική εβδομάδα για αυτόν. +4 θέσεις λοιπόν)
10) (+15) Ράσελ Γουέστμπρουκ (κατάλαβε τα λάθη και επιτέλους ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ; Μήπως αυτό σημαίνει ότι ωρίμασε; Ότι και αν συμβαίνει στη περίπτωση του Ράσελ Γουέστμπρουκ το μόνο σίγουρο είναι ότι παίζει καλά. Πολύ καλά)
11) (-3) Ντουέιν Γουέιντ (δύο άσχημα παιχνίδια για αυτόν, τρεις ήττες για την ομάδα του. Α ναι, και τραυματίας πάλι...)

Και οι υπόλοιποι:
12) Καρμέλο Άντονι
13) Ραζόν Ρόντο
14) Ντέιβιντ Λι
15) Τζέιμς Χάρντεν
16) Τάι Λόσον
17) Μόντα Έλλις
18)Αντρέα Μπαρνιάνι
19) Κρις Πολ
20)Ντιρκ Νοβίτζκι
morfi
από 15-1 έως 22-1



1) (+2) Κέβιν Λοβ (η ανοδική του πορεία στα power rankings συνεχίζεται και πιο πάνω πλέον δεν γίνεται να πάει. Είναι ο καλύτερος PF στο παιχνίδι και το δείχνει σε κάθε αγώνα (εκτός από το σημερινό). Highlight το δικό του buzzer-beater όπου οι Τίμπεργουλφς κέρδισαν τους Κλίππερς)
2) (-) ΛεΜπρόν Τζέιμς (σταθερός στη δεύτερη θέση, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς συνεχίζει να τα κάνει όλα σε κάθε παιχνίδι. Μόνο που σε ένα τα παραέκανε. Έβαλε μόνος του 17 πόντους σε μία (3η) περίοδο την ώρα που όλοι οι αντίπαλοι του (Σαν Αντόνιο Σπερς) σκόραραν μόλις 12)
3) (-2) Κόμπι Μπράιαντ (ήσυχη εβδομάδα για το Κόμπι. Δεν έκανε κάτι λιγότερο από αυτά που τον έχουμε συνηθίσει)
4) (-) Κέβιν Ντουράντ (σταθερός και αυτός)
5) (+2) Κάιλ Λόουρι (παίζει το καλύτερο μπάσκετ της ζωής του και οι Ρόκετς νικάνε. Θέλετε παραπάνω; )
6) (-) Ντουάιτ Χάουαρντ (αν και οι Νικς με double-double καταφέρανε και τον κλείσανε αυτός κατάφερε και έκανε παιχνίδια με 20-20. Ίσως ο καλύτερος παίκτης της εβδομάδας που μας πέρασε)
7) (+3)Ράσελ Γουέστμπρουκ (όσο προχωράει η σεζόν γίνεται όλο και καλύτερος και η αρχή όσο πάει και ξεχνιέται)
8) (+1) ΛαΜάρκους Άλντριτς (απλά ο δεύτερος καλύτερος στη θέση του)
9) (-1) Μπλέικ Γκρίφιν (ήσυχη εβδομάδα για το Γκρίφιν αν και ήταν όσο καλός τον ξέρουμε)
10) Μόντα Έλλις (έχει ανεβάσει την απόδοση του κατακόρυφα και ο Έλλις είναι ο τελευταίος λόγος που η ομάδα του δεν κερδίζει)

Και οι υπόλοιποι:
11) Ντέρικ Ρόουζ (κανένα παιχνίδι για το Ρόουζ αυτή τη βδομάδα. Λογική η πτώση του)
12) Ραζόν Ρόντο
13) Ντέιβιντ Λι
14) Κρις Μπος
15) Κέβιν Μάρτιν
16) Τζέιμς Χάρντεν
17) Καρμέλο Άντονι
18) Αντρέα Μπαρνιάνι
19) Ντιρκ Νοβίτζκι
20) Ντουέιν Γουέιντ
morfi
από 23-1 έως 27-1


1) (-) Κέβιν Λοβ (έπαιξε σε μόλις δύο παιχνίδια σημειώνοντας αντίστοιχες τριαντάρες και 10+ ριμπάουντ ενώ στο ένα (στο πρώτο με τους Ρόκετς) από αυτά υπήρξε τέλειος από τη γραμμή του τριπόντου (5-5). Need more?
2) (-) ΛεΜπρόν Τζέιμς (είχε ένα κακό παιχνίδι αλλά δύο με τη στάνταρ απόδοση. Σταθερός στη δεύτερη θέση ο ΛεΜπρόν)
3) (+1) Κέβιν Ντουράντ (δύο καλά παιχνίδια με δύο νίκες για την ομάδα του με εκπληκτικό ποσοστό ευστοχίας (.692))
4) (-1) Κόμπι Μπράιαντ (ένα παιχνίδι μόνο γα αυτή την εβδομάδα αλλά αρκετά καλό. Σκόραρε (όχι σούταρε) και πάσαρε αρκετά καλά)
5) (-) Κάιλ Λόουρι (απίστευτα άσχημα ποσοστά ευστοχίας (αγγίζουν το 20%) αλλά νούμερα triple-double. Σταθερός και αυτός λόγω του all-around του παιχνιδιού)
6) (-) Ντουάιτ Χάουαρντ (Μέτρια εβδομάδα για το Ντουάιτ και ακόμη χειρότερη για την ομάδα του. Δύο φορές, βρέθηκε αντιμέτωπος με καλή άμυνα. δύο φορές κλείστηκε κάνοντας λίγα πράγματα και δύο φορές έχασαν οι Μάτζικ. Παρεμπιπτόντως, με τους Πέισερς έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μάτζικ)
7) (+8) Κέβιν Μάρτιν (μόνο σαν διαστημική μπορεί να περιγραφτεί η απόδοση του Κέβιν Μάρτιν το τελευταίο δεκαήμερο και όχι μόνο. Σουτάρει καλά, πασάρει καλά, ανοίγει και κλείνει χώρους βοηθώντας την ομάδα του σε άμυνα και επίθεση)
8) (-1) Ράσελ Γουέστμπρουκ (τρεις νίκες για την ομάδα του με δύο άσχημα παιχνίδια για αυτόν και ένα καλό. Τουλάχιστον το all-around τοθ παιχνίδι έκριψε τις όποιες κακές επιλογές έκανε στην επίθεση)
9) (-1) ΛαΜάρκους Άλντριτς (ήσυχη σχετικά εβδομάδα για τον Άλντριτς. Φάνηκε να είναι πεσμένη η απόδοση του αλλά αυτό δεν επηρρέασε και τόσο την ομάδα του)
10 (+4) Κρις Μπος (έπαιξε και για το Γουέιντ σκοράροντας 17 πόντους στη τέταρτη περίοδο με τους Χιτ να παίρνουν το παιχνίδι με τους Καβαλίερς. Και άλλες πολλές τέτοιες παρόμοιες επιδόσεις)

Και οι υπόλοιποι:

11) Ντέρικ Ρόουζ
12) Μόντα Έλλις
13) Ντέιβιντ Λι
14) Μπλέικ Γκρίφιν
15) Ραζόν Ρόντο (τραυματίας)
16) Αντρέα Μπαρνιάνι
17) Ρόι Χίμπερτ
18) Πολ Πιρς
19) Τζέιμς Χάρντεν
20) Ρούντι Γκέι
morfi
από 27-1 έως 17-2


1) (ΝΕ) Τζέρεμι Λιν
1) (-) Κέβιν Λοβ (στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει τέσσερεις επιδόσεις με 30+ πόντους και σε μία από αυτές με 20+ ριμπάουντ ενώ δεν έπεσε ποτέ κάτω από τα 12)
2) (-) ΛεΜπρόν Τζέιμς (πέντε συνεχόμενες καλές εμφανίσεις από το ΛεΜπρόν, πέντε συνεχόμενες νίκες για τους Χιτ. θα μπορούσε άνετα να ήταν στη κορυφή της λίστας αν ο Κέβιν Λοβ δεν έπιανε τέτοιες επιδόσεις)
3) (+1) Κόμπι Μπράιαντ (έβαλε το νικητήριο καλάθι με τους Ράπτορς ενώ καθάρισε και τους Σανς. Καλή περίοδο για αυτόν)
4) (-) Κέβιν Ντουράντ (δεν έκανε κάτι λιγότερο από ότι συνήθως, απλά οι παραπάνω έπαιξαν καλύτερα. Έκανε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια με τους Ρόκετς αλλά και έχασε τα τρία τελευταία σουτ της ομάδας του και οι Θάντερ έχασαν το παιχνίδι)
5) (+8) Ντέιβιντ Λι (πρέπει να ήταν από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του. Ο Ντέιβιντ Λι έπαιξε καλά σε άμυνα και (κυρίως) επίθεση πιάνοντας διαστημικές επιδόσεις)
6) (+2) Ράσελ Γουέστμπρουκ (φαίνεται να έχει ωριμάσει και να κάνει μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του. Χαμηλός αριθμός ασσίστ αλλά πάνω από 20 πόντους μέσο και όρο και πάνω από 50% ευστοχία)
7) (ΝΕ) Ντερόν Γουίλλιαμς (μετά το ασταθές ξεκίνημα του αρχίζει να βρίσκει πάλι το παλιό του εαυτό. Καταπληκτικές εμφανίσεις στα τελευταία πέντε παιχνίδια με πάνω από 25 πόντους μέσο όρο.
8) (-1) Κέβιν Μάρτιν (περίεργη περίοδος για τον Κέβιν Μάρτιν. Έκανε δύο από τα χειρότερα παιχνίδια (ίσως και τα χειρότερα) παιχνίδια της καριέρας σκοράροντας με τους Σανς μόνο δύο πόντους και με τους Γκρίζλις κανέναν (!), ένα απλά καλό για τα δεδομένα του και δύο εξαιρετικά παιχνίδια. Τον κατεβάζω μόλις μία θέση και περιμένω να δω τη πορεία του για να βγάλω ασφαλέστερα συμπεράσματα)
9) (-3) Ντουάιτ Χάουαρντ (μέτρια σχετικά εβδομάδα με μέτριες κυρίως εμφανίσεις για τα δεδομένα του και μερικές εκλάμψεις όπως σήμερα)
10) (+5) Μπλέικ Γκρίφιν (επιστροφή στη δεκάδα για τον Μπλέικ Γκρίφιν που έκανε μία καλή εβδομάδα με την ομάδα του να νικάει τα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια)

Και οι υπόλοιποι:
11) Ντέρικ Ρόουζ (τραυματίας)
12) ΛαΜάρκους Άλντριτς (τραυματίας)
13) Ραζόν Ρόντο
14) Ντουέιν Γουέιντ
15) Ρούντι Γκέι
16) Κάιλ Λόουρι
17) Κρις Μπος
18) Μόντα Έλλις
19) Πολ Πιρς
20) Άντριου Μπάινουμ
21)Τζέιμς Χάρντεν
22) Κρις Πολ
23) Αντρέ Ιγκουοντάλα
24) Ρόι Χίμπερτ
25) Τόνι Πάρκερ
26) Πο Γκασόλ
27) Αντρέ Ιγκουοντάλα
28) Ντάνι Γκρέιτσερ
29) Ράιαν Άντερσον
30) Ντιρκ Νοβίτζκι
31) Μπράντον Τζέννινγκς
32) Καρμέλο Άντονι
33)Αμάρε Στάνταμαιρ
34) Μαρκ Γκασόλ
35)Τζο Τζόνσον
36) Μαρσίν Γκορτάτ
37) Τιμ Ντάνκαν
38) Στιβ Νας
39) Λούολ Ντεγκ
40) Αλ Χάρινγτον
41) Τάιρικ Έβανς
42) Τζον Γουόλ
43) Πολ Μίλσαπ
44) Κάρλος Μπούζερ
45) Αντρέα Μπαρνιάνι (τραυματίας)
46) Τζέραλντ Γουάλλας
47) Μάρκους Θόρντον
48) Γρεγκ Μονρό
49) Τάι Λόσον
50) Λου Γουίλλιαμς


This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.