Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2007 - 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
mary
QUOTE(trefoil 13 @ Mar 30 2008, 01:23 ) *
O ιωνικός κέρδισε 70κάτι-30κάτι την αγία σε ένα παιχνίδι όπου δόθηκαν τουλάχιστον 6 ταφ.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα έγινε ένα περιστατικό ανάμεσα σε δυο από τις παίκτριες. Το 9 (ελπίζω να θυμάμαι καλά τον αριθμό) της αγίας, με το αποτέλεσμα να έχει κριθεί, πέταξε δυνατά την μπάλα στα χέρια του 7 του ιωνικού. Εκείνη την έπιασε, έφυγε στον αιφνιδιασμό όμως στην πορεία της φάσης το 9 την χτύπησε με αποτέλεσμα εκείνη να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο.
Δόθηκε και στις δυο αποβολή όμως ήταν λάθος να κατηγορηθεί ότι το έχει ξανακάνει κλπ η κοπέλα του ιωνικού γιατί είναι πραγματικά ένα άτομο που παίρνει τους αγώνες και γενικότερα το μπάσκετ στην πλάκα. Χωρίς ποτέ να έχει διάθεση να μειώσει τους αντιπάλους της παρά μόνο να διασκεδάσει τον παιχνίδι. Μάλιστα νωρίτερα ακούστηκε μεταξύ των αντίπαλων παικτριών εντολή να πετάξουν με δύναμη την μπάλα πάνω της... Οπότε ήταν τελείως άστοχα τα σχόλια των γονιών και παραγόντων της αγίας για άσχημη συμπεριφορά και σε άλλους αγώνες. blink.gif

Και εσύ 7( tongue.gif ) μην χαλιέσαι, πάρε και το σημερινό σαν πλάκα! smile.gif

Γειά σας!!! Είμαι καινούργια στο side... Διάβασα μερικά πράγματα που δεν είναι αληθή. Και μιλάω συγκεκριμένα για το περιστατικό που αναφέρθηκε ανάμεσα σε μια παίκτρια του ιωνικού και μια από την αγία παρασκευή.Μάλλον η κοπελιά που μιλάει δεν πρέπει να ήταν εκεί γιατί αυτά που είπε δεν είναι σωστά. Εγώ βρισκόμουν στον αγώνα και ξέρω ακριβώς τι έγινε. Κατ' αρχάς ναι κάνεις λάθος δεν ήταν το 9 αλλά το 14 της αγίας. Από την αρχή του αγώνα τ 7 τ ιωνικού συνέχεια ειρωνευόταν και κορόιδευε τις παίκτριες τησ αγίας παρασκευής. Οι παίκτριες της Αγίας δεν έκαναν τίποτα. Το παιχνίδι δίκαια πήγε σε μια μεγάλη διαφορά καθώς ο ιωνικός έπαιξε καλύτερο μπάσκετ.Λιγο πριν τελειώσει ο αγώνας γύρω στα 2 λεπτά περιπου η αγία έκανε επίθεση. Το 7 τ ιωνικού έκλεψε την μπάλα και έφευγε για ευνιδιασμό. Το 9 της αγίας ήρθε από πίσω και της έκλεψε την μπάλα. Και μόλις το 9 πέρασε απο δίπλα του το 7 τ ιωνικού της κατέβασε κάτω το κεφάλι επίτηδες. Η διαιτητής παρ΄όλο που ήταν κοντά δεν το έδωσε και το παιχνίδι συνεχίστηκε. Μετά απο 2 3 φάσεις το 9 του ιωνικού έκλεψε πάλι την μπάλα και πήγαινε για ευνιδιασμό. Και το 14 της αγίας αναγκάστηκε να της κάνει φάουλ και ήταν αντια8λιτικό.Το 7 του ιωνικού εκνευρίστηκε και τις έχωσε μπουνία με τέτοιο τρόπο που ήθελε να την χτυπήσει άγρια. Το 14 της αγίας έπεσε και το 7 του ιωνικού προσπάθησε να την κλωτσήση. Ευτυχώς για καλή της τύχη ήταν δίπλα η διαιτητής και μια ακόμα παίκτρια της αγίας που την έσπρωξαν και δεν έγινε κάτι χειρότερο. Η διαιτητής ΄πήρε τ δελτίο απο το 7 του ιωνικού και καλά εκανε. Και η απόφαση είναι να μείνει 4 αγωνιστικές εκτός. Έτσι έγιναν τα πράγματα. Και δεν δόθηκε και στις δυο αποβολή μόνο στο 7 του ιωνικού. Δηλαδή το 9 της αγίας δεν έχει καμία σχέση με όλο το σκηνικό όπως ακούστηκε και το 7 τ ιωνικού μπορεί να το βλέπει στην πλάκα αλλά το ίδιο πήγε να κάνει και στο γήπεδο της αγίας όπως έκανε στο γηπεδό της. Και δεν δόθηκε ποτέ καμια εντολή να χτυπήσουν το 7 του ιωνικού. Άλλο είπαν που το 7 ιωνικού το παρεξήγησε. Και το τελευταίο που θέλω να πω είναι πως δεν έχει καλή συμπεριφορά κ δίκιο είχαν οι γονείς των κοριτσιών της αγίας. Χάνανε με 30 πόντους οκ. Αφού ο ιωνικός έπαιζε καλύτερα αλλά γιατί να φάνε ξύλο τα παιδιά τους χωρίς να υπάρχει λόγος???... wink.gif

Επίσης δίαβασα κάτι σχόλια που κάνατε για το 9 της αγίας. Την κοπελιά την ξέρω πολύ καλά. Είναι μια παίκτρια που της αρέσει πολύ το μπάσκετ και χαίρετε να παίζει αγώνες. Παρ'όλο που δεν έχει το σωματότυπο που χρειάζεται για το μπάσκετ παίζει όσο πιο καλά μπορεί. Ήθελα να το αναφέρω γιατί είναι φίλη μου και δεν είναι σωστά αυτα που ακούγονται για αυτην...

χιχι....μαλλον σας κούρασα αλλά έπρεπε να το πω για να ακουστεί η αλή8εια από κάποιον που ήταν εκεί!!! blove.gif
basketball-maniac
Ωραίο το πρόγραμμα των νεανίδων.. bball.gif Πάλι σε δυο μέρες θα το ξεπετάξουμε...Έχω μια απορία όμως.. 39.gif Η Άμιλλα με βάση το πρόγραμμα της Α2 την Κυριακή παίζει στο Μοσχάτο με την Ελευθερία στις 12.00 και με βάση το πρόγραμμα των νεανίδων την Κυριακή παίζει στην Πάτρα με το Βύρωνα Μεσολογγίου στις 18.00.Οι κοπέλες της Άμιλλας που παίζουν στις νεάνιδες παίζουν και στο γυναικείο..Δεν είναι λίγο τρελό να παίξουν δυο παιχνίδια την ίδια μέρα?? 68.gif Λέω εγώ τώρα... wink.gif
basket4
QUOTE(basketball-maniac @ Apr 16 2008, 02:49 ) *
Ωραίο το πρόγραμμα των νεανίδων.. bball.gif Πάλι σε δυο μέρες θα το ξεπετάξουμε...Έχω μια απορία όμως.. 39.gif Η Άμιλλα με βάση το πρόγραμμα της Α2 την Κυριακή παίζει στο Μοσχάτο με την Ελευθερία στις 12.00 και με βάση το πρόγραμμα των νεανίδων την Κυριακή παίζει στην Πάτρα με το Βύρωνα Μεσολογγίου στις 18.00.Οι κοπέλες της Άμιλλας που παίζουν στις νεάνιδες παίζουν και στο γυναικείο..Δεν είναι λίγο τρελό να παίξουν δυο παιχνίδια την ίδια μέρα?? 68.gif Λέω εγώ τώρα... wink.gif

εγω παντως δεν νομιζω καν να προλαβουν οι νεανιδες να βρεθουν απο το μοσχατο στην πατρα...
λογικα θα κατεβουν χωρις νεανιδες...
tsops
QUOTE(basketball-maniac @ Apr 16 2008, 00:49 ) *
Οι κοπέλες της Άμιλλας που παίζουν στις νεάνιδες παίζουν και στο γυναικείο..Δεν είναι λίγο τρελό να παίξουν δυο παιχνίδια την ίδια μέρα?? 68.gif Λέω εγώ τώρα... wink.gif

Βάσει κανονισμού δεν μπορούν να συμμετέχουν σε 2 ρόστερ την ίδια ημέρα, οπότε θα δηλωθούν ή στο ένα ή στο άλλο.
trefoil 13
QUOTE(mary @ Apr 16 2008, 01:44 ) *
Γειά σας!!! Είμαι καινούργια στο side... Διάβασα μερικά πράγματα που δεν είναι αληθή. Και μιλάω συγκεκριμένα για το περιστατικό που αναφέρθηκε ανάμεσα σε μια παίκτρια του ιωνικού και μια από την αγία παρασκευή.

Όταν λες side;; blink.gif
Έχεις πιάσει κάποια πλευρά;; ohmy.gif
Την δυνατή ή την αδύνατη;;; laugh.gif

Μάλλον η κοπελιά που μιλάει δεν πρέπει να ήταν εκεί γιατί αυτά που είπε δεν είναι σωστά. Εγώ βρισκόμουν στον αγώνα και ξέρω ακριβώς τι έγινε.

Κανένα σχόλιο!! smile.gif

Κατ' αρχάς ναι κάνεις λάθος δεν ήταν το 9 αλλά το 14 της αγίας. Από την αρχή του αγώνα τ 7 τ ιωνικού συνέχεια ειρωνευόταν και κορόιδευε τις παίκτριες τησ αγίας παρασκευής. Οι παίκτριες της Αγίας δεν έκαναν τίποτα. Το παιχνίδι δίκαια πήγε σε μια μεγάλη διαφορά καθώς ο ιωνικός έπαιξε καλύτερο μπάσκετ.Λιγο πριν τελειώσει ο αγώνας γύρω στα 2 λεπτά περιπου η αγία έκανε επίθεση. Το 7 τ ιωνικού έκλεψε την μπάλα και έφευγε για ευνιδιασμό. Το 9 της αγίας ήρθε από πίσω και της έκλεψε την μπάλα. Και μόλις το 9 πέρασε απο δίπλα του το 7 τ ιωνικού της κατέβασε κάτω το κεφάλι επίτηδες. Η διαιτητής παρ΄όλο που ήταν κοντά δεν το έδωσε και το παιχνίδι συνεχίστηκε. Μετά απο 2 3 φάσεις το 9 του ιωνικού έκλεψε πάλι την μπάλα και πήγαινε για ευνιδιασμό. Και το 14 της αγίας αναγκάστηκε να της κάνει φάουλ και ήταν αντια8λιτικό.Το 7 του ιωνικού εκνευρίστηκε και τις έχωσε μπουνία με τέτοιο τρόπο που ήθελε να την χτυπήσει άγρια. Το 14 της αγίας έπεσε και το 7 του ιωνικού προσπάθησε να την κλωτσήση. Ευτυχώς για καλή της τύχη ήταν δίπλα η διαιτητής και μια ακόμα παίκτρια της αγίας που την έσπρωξαν και δεν έγινε κάτι χειρότερο. Η διαιτητής ΄πήρε τ δελτίο απο το 7 του ιωνικού και καλά εκανε. Και η απόφαση είναι να μείνει 4 αγωνιστικές εκτός. Έτσι έγιναν τα πράγματα. Και δεν δόθηκε και στις δυο αποβολή μόνο στο 7 του ιωνικού. Δηλαδή το 9 της αγίας δεν έχει καμία σχέση με όλο το σκηνικό όπως ακούστηκε και το 7 τ ιωνικού μπορεί να το βλέπει στην πλάκα αλλά το ίδιο πήγε να κάνει και στο γήπεδο της αγίας όπως έκανε στο γηπεδό της. Και δεν δόθηκε ποτέ καμια εντολή να χτυπήσουν το 7 του ιωνικού. Άλλο είπαν που το 7 ιωνικού το παρεξήγησε. Και το τελευταίο που θέλω να πω είναι πως δεν έχει καλή συμπεριφορά κ δίκιο είχαν οι γονείς των κοριτσιών της αγίας. Χάνανε με 30 πόντους οκ. Αφού ο ιωνικός έπαιζε καλύτερα αλλά γιατί να φάνε ξύλο τα παιδιά τους χωρίς να υπάρχει λόγος???... wink.gif

Δεν ήμουν σίγουρη για τον αριθμό και το είπα. Καλά κάνεις και με διορθώνεις, θα μου επιτρέψεις όμως παρακάτω να σε διορθώσω εγώ. smile.gif
Το 7 του ιωνικού δεν ειρωνεύεται τις αντιπάλους. Διάφορα σχόλια της απευθύνονται στις συμπαίκτριες της ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Ποτέ δεν έχει βρίσει ή πει κάτι κακό για κοπέλα άλλης ομάδας. Ίσως να παρεξηγείται λίγο το στυλ της (αυτό είναι αλήθεια) αλλά πίστεψε με, δεν κοροϊδεύει αντιπάλους, ότι λέει μέσα στο παρκέ πάνε, στο ξαναλέω, προς τις συμπαίκτριες της..
Αλλά άντε να πείσω τώρα πως δεν είναι... ελέφαντας. tongue.gif

Όσον αφορά την ανάλυση της φάσης που θες να κάνουμε.
Ακούστηκε ή όχι το "πέτα της με δύναμη την μπάλα"; Επειδή το συζήτησα με κοπέλες από την αγία απαντάω εγώ "ακούστηκε" και αρκετές φορές από τον πάγκο.
Το 14 λοιπόν της αγίας δεν κατάλαβε σε ποιον έπρεπε να πετάξει την μπάλα (και δεν το εξηγώ εδώ αυτό για να μην βρείτε και κανέναν μπελά, ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ) και νόμιζε ότι έπρεπε να το πετάξει στο 7. Κατεβαίνει λοιπόν με τρίπλα, παίρνει πλευρά και εκείνη την στιγμή την πετάει με όλη της την δύναμη στην αγκαλιά του 7. Η παίκτρια του ιωνικού την πιάνει, φεύγει στον αιφνιδιασμό, της γίνεται πολύ άτσαλο φάουλ και τότε αντιδρά με την κίνηση αυτή η οποία δεν ήταν και τόσο βίαιη όσο την περιγράφεις, άσε που αποκλείεται άνθρωπος να πέφτει τόσο εύκολα κάτω. Στην συνέχεια δεν έγινε καμιά κίνηση να κλοτσήσει ( w00t.gif ) την αντίπαλο. Μόνο αυτό με την διαιτητή ισχύει που την έπιασε να την διώξει από το σημείο αλλά έτσι κι αλλιώς απομακρυνόταν μόνη της.

χιχι....μαλλον σας κούρασα αλλά έπρεπε να το πω για να ακουστεί η αλή8εια από κάποιον που ήταν εκεί!!! blove.gif

Η αλήθεια είναι ότι επιβάρυνες αρκετά το φόρουμ με το μεγάλο ποστ σου ( tongue.gif ) αλλά αφού ήσουν εκεί, χαρά μας να διαβάζουμε την άποψη μιας παρευρισκομένης! icon_wave.gif
liza133
QUOTE(trefoil 13 @ Apr 16 2008, 15:25 ) *

Η αλήθεια είναι ότι επιβάρυνες αρκετά το φόρουμ με το μεγάλο ποστ σου ( tongue.gif ) αλλά αφού ήσουν εκεί, χαρά μας να διαβάζουμε την άποψη μιας παρευρισκομένης! icon_wave.gif

Καλό θα ήταν να μην ειρωνευόμαστε τους "συνομιλητές" μας μέσα στο site ακόμα και αν κάνουν κάποιο λάθος. Εκτός εαν υπάρχουν κάποιοι απο εσάς που θεωρούν τους εαυτούς τους αλάνθαστους.
Όσο γιά το 7 του Ιωνικού επειδή έχει γίνει πολλή κουβέντα γιά το εάν είναι προκλητική ή όχι, ας της πεί κάποιος ότι όταν απευθύνεται στις συμπαίκτριές της θα πρέπει και να τις κοιτάει γιατί στην αντίθετη περίπτωση όλοι πιστεύουν ότι απευθύνεται στις αντιπάλους... και όχι άδικα. Μπορεί βέβαια εαν κάποιος την γνωρίζει προσωπικά να έχει άλλη άποψη αλλά οι περισσότερες αντίπαλές της και οι θεατές των αγώνων είναι απόλυτα φυσιολογικό να την παρεξηγούν.

Το forum επιβαρύνεται από όλους όταν λένε τις απόψεις τους, ας μην σας ενοχλούν μόνο όσοι δεν συμφωνούν απόλυτα μαζί σας!!!
trefoil 13
QUOTE(liza133 @ Apr 16 2008, 16:15 ) *
Καλό θα ήταν να μην ειρωνευόμαστε τους "συνομιλητές" μας μέσα στο site ακόμα και αν κάνουν κάποιο λάθος. Εκτός εαν υπάρχουν κάποιοι απο εσάς που θεωρούν τους εαυτούς τους αλάνθαστους.
Όσο γιά το 7 του Ιωνικού επειδή έχει γίνει πολλή κουβέντα γιά το εάν είναι προκλητική ή όχι, ας της πεί κάποιος ότι όταν απευθύνεται στις συμπαίκτριές της θα πρέπει και να τις κοιτάει γιατί στην αντίθετη περίπτωση όλοι πιστεύουν ότι απευθύνεται στις αντιπάλους... και όχι άδικα. Μπορεί βέβαια εαν κάποιος την γνωρίζει προσωπικά να έχει άλλη άποψη αλλά οι περισσότερες αντίπαλές της και οι θεατές των αγώνων είναι απόλυτα φυσιολογικό να την παρεξηγούν.

Το forum επιβαρύνεται από όλους όταν λένε τις απόψεις τους, ας μην σας ενοχλούν μόνο όσοι δεν συμφωνούν απόλυτα μαζί σας!!!

Αν ήθελα καθαρά να ειρωνευτώ δεν θα έβαζα όλα αυτά τα e-motion.
Απλά δεν μπορεί να μου λέει και ότι δεν ήμουν εκεί. wink.gif

Όσο για το 7, καλύτερα να μην ανοίξουμε θέμα για το ποιοι προκαλούν στην κατηγορία και ποιοι όχι γιατί και κάποια άτομα από την ομάδα σου δεν θα μείνουν απέξω σε μια τέτοια συζήτηση. icon_wave.gif
mary
[quote name='trefoil 13' date='Apr 16 2008, 15:25 ' post='187884']

Το 14 λοιπόν της αγίας δεν κατάλαβε σε ποιον έπρεπε να πετάξει την μπάλα (και δεν το εξηγώ εδώ αυτό για να μην βρείτε και κανέναν μπελά, ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ) και νόμιζε ότι έπρεπε να το πετάξει στο 7. Κατεβαίνει λοιπόν με τρίπλα, παίρνει πλευρά και εκείνη την στιγμή την πετάει με όλη της την δύναμη στην αγκαλιά του 7. Η παίκτρια του ιωνικού την πιάνει, φεύγει στον αιφνιδιασμό, της γίνεται πολύ άτσαλο φάουλ και τότε αντιδρά με την κίνηση αυτή η οποία δεν ήταν και τόσο βίαιη όσο την περιγράφεις, άσε που αποκλείεται άνθρωπος να πέφτει τόσο εύκολα κάτω. Στην συνέχεια δεν έγινε καμιά κίνηση να κλοτσήσει ( w00t.gif ) την αντίπαλο. Μόνο αυτό με την διαιτητή ισχύει που την έπιασε να την διώξει από το σημείο αλλά έτσι κι αλλιώς απομακρυνόταν μόνη της.

Nαι κατάλαβα πολύ καλά τι εννοείς. Δεν ήταν βίαιη??? ohmy.gif Ήταν και πήγε να την χτυπήσει άγρια. Ευτυχώς ήταν τυχερή και η μπουνιά τις έγινε στο μάγουλο και όχι στο μάτι. Αν την έπερνε εκεί 8α είχαμε πολύ μεγάλο προβλημα. Έγινε. Προσπάθησε να την χτυπήσει πάλι όπως είπα αλλά δεν μπόρεσε γιατί μπηκαν ευτυχώς άλλοι στην μέση. Και ενώ την βγάζανε προς τα έξω το 7 προσπαθούσε να τους ξεφύγει και να έρθει πάλι να την χτυπήσει το 14 της αγίας και παίκτριες που βρίσκονταν στον πάγκο.

και παρατηρώ μια ειρωνεία που δεν μπορώ να την καταλάβω. Αλλά τεσπα δεν πειράζει εγώ πρέπει να πω τα πράγματα έτσι ακριβώς όπως έγιναν όσο και αν δεν αρέσουν σε κάποιους. Και τέτοιες ενέργειες δεν πρέπει να επιβραβεύονται αλλά να τιμωρούνται έτσι όπως έγινε κι ολας και 8α μείνει 4 αγωνιστηκές εκτός.
center
QUOTE(basketball-maniac @ Apr 16 2008, 02:49 ) *

Kαι πάλι δεν ξέρω αν θα παίξουμε...
δεν νομίζω να κατεβούμε 68.gif 68.gif
trefoil 13
QUOTE(mary @ Apr 16 2008, 16:35 )
Nαι κατάλαβα πολύ καλά τι εννοείς. Δεν ήταν βίαιη??? ohmy.gif Ήταν και πήγε να την χτυπήσει άγρια. Ευτυχώς ήταν τυχερή και η μπουνιά τις έγινε στο μάγουλο και όχι στο μάτι. Αν την έπερνε εκεί 8α είχαμε πολύ μεγάλο προβλημα. Έγινε. Προσπάθησε να την χτυπήσει πάλι όπως είπα αλλά δεν μπόρεσε γιατί μπηκαν ευτυχώς άλλοι στην μέση. Και ενώ την βγάζανε προς τα έξω το 7 προσπαθούσε να τους ξεφύγει και να έρθει πάλι να την χτυπήσει το 14 της αγίας και παίκτριες που βρίσκονταν στον πάγκο.

Ή εσύ τα κάνεις πολύ δραματικά ή οι κοπέλες του ιωνικού είναι πολύ αθώες και δεν καταλαβαίνουν ότι κινδυνεύουν σοβαρά στις προπονήσεις από το παρανοϊκό 7... ohmy.gif

QUOTE(mary @ Apr 16 2008, 16:35 )
και παρατηρώ μια ειρωνεία που δεν μπορώ να την καταλάβω. Αλλά τεσπα δεν πειράζει εγώ πρέπει να πω τα πράγματα έτσι ακριβώς όπως έγιναν όσο και αν δεν αρέσουν σε κάποιους. Και τέτοιες ενέργειες δεν πρέπει να επιβραβεύονται αλλά να τιμωρούνται έτσι όπως έγινε κι ολας και 8α μείνει 4 αγωνιστηκές εκτός.

Τα είπες έτσι ακριβώς όπως θα τα έλεγε κάποιος από την πλευρά σου! Κανένα πρόβλημα. Αλλά πρόσεχε πως μιλάς για άτομα που δεν συμμετέχουν σε συζητήσεις και δεν σου απαντάνε όπως πρέπει.
basket4
τελευταια αγωνιστικη της εσκα

11η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας Σκορ
19/04/2008 21:00:00 ΙΩΝΙΚΟΥ Ν.Φ. ΚΛ. ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1
ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 0-20
19/04/2008 14:00:00 ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΓΣ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1
19/04/2008 09:00:00 ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΛ. ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 2
19/04/2008 16:15:00 ΔΗΜ.ΒΙΚΕΛΑΣ ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ 2
19/04/2008 19:15:00 ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ χ(θα ειναι δυσκολο ματς,ελπιζω 2)
diama13
Ρε παιδια καλο θα ηταν να μην μεταφερουμε και εδω το κλιμα που υπαρχει σε αλλα τοπικ που μιλαμε για παικτριες,συμπεριφορες κλπ...

γτ θα ειναι δυσκολο το γαλατσι-δαφνη? blove.gif
basket4
QUOTE(diama13 @ Apr 16 2008, 23:14 ) *
γτ θα ειναι δυσκολο το γαλατσι-δαφνη? blove.gif

ετσι πιστευω...

βεβαια το οτι θελω διπλο το παιχνιδι ειναι δεδομενο smile.gif
asimvivastoi
QUOTE(basket4 @ Apr 16 2008, 23:42 ) *
ετσι πιστευω...

βεβαια το οτι θελω διπλο το παιχνιδι ειναι δεδομενο smile.gif

sorry κιολας αλλα κατα την γνωμη μου το παιχνιδι 8α ειναι ευκολο...διοτι δεν 8α παιξει η τζεσικα..!!
basket4
QUOTE(asimvivastoi @ Apr 17 2008, 00:34 ) *
sorry κιολας αλλα κατα την γνωμη μου το παιχνιδι 8α ειναι ευκολο...διοτι δεν 8α παιξει η τζεσικα..!!

δεν ειναι μονο η τζεσικα στο γαλατσι...

ενταξει παιδια,θα δουμε...
ετσι κ αλλιως δεν εχει κανενα βαθμολογικο ενδιαφερον smiley.gif smiley.gif
trefoil 13
Νομίζω ότι η basket4 γράφει περισσότερο τι θέλει να γίνει παρά το τι θα γίνει... tongue.gif
basket4
QUOTE(trefoil 13 @ Apr 17 2008, 00:39 ) *
Νομίζω ότι η basket4 γράφει περισσότερο τι θέλει να γίνει παρά το τι θα γίνει... tongue.gif

μην αναβεις φωτιες ρεεεεεεε tongue.gif tongue.gif
θελω να κερδισει η δαφνη αλλα θα ειναι δυσκολο παιχνδι...
αυτο πιστευω εγω...
δεν λεω τιποτα αλλο rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
liza133
[μην αναβεις φωτιες ρεεεεεεε tongue.gif tongue.gif
θελω να κερδισει η δαφνη αλλα θα ειναι δυσκολο παιχνδι...
αυτο πιστευω εγω...
δεν λεω τιποτα αλλο rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
[/quote]

αν και στον πρώτο γύρο η Δάφνη δυσκολεύτηκε πολύ να κερδίσει το Γαλάτσι (στο γήπεδό της με 5 πόντους μόνο) ενώ με όλες τις άλλες ομάδες κέρδισε εύκολα και άνετα, το παιχνίδι του Σαββάτου είναι μάλλον 2 διότι δεν παίζει η Τζέσικα και χωρίς ψηλή οι πιθανότητες γιά το Γαλάτσι μειώνονται. Βέβαια στο μπάσκετ ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει... Μήπως περίμενε κανένας να τερματίσει το Γαλάτσι στην τρίτη θέση με λίγες παίκτριες και πρώτη χρονιά στις νεάνιδες και να αφήσει πίσω και ηττημένες ομάδες όπως το Περιστέρι, η Αγία και ο Χολαργός;
liza133
[Όσο για το 7, καλύτερα να μην ανοίξουμε θέμα για το ποιοι προκαλούν στην κατηγορία και ποιοι όχι γιατί και κάποια άτομα από την ομάδα σου δεν θα μείνουν απέξω σε μια τέτοια συζήτηση. icon_wave.gif
[/quote]

Θα σε παρακαλούσα να μην βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα διότι δεν ξέρεις ποιά είναι η ομάδα μου. Ανεξάρτητα όμως από αυτό συνηθίζω να ενοχλούμαι με όποιον ειρωνεύεται και σχολιάζει κακότροπα τις απόψεις των άλλων, όταν δεν συμφωνούν με τις δικές του.
diama13
QUOTE(liza133 @ Apr 17 2008, 09:34 ) *
αν και στον πρώτο γύρο η Δάφνη δυσκολεύτηκε πολύ να κερδίσει το Γαλάτσι (στο γήπεδό της με 5 πόντους μόνο) ενώ με όλες τις άλλες ομάδες κέρδισε εύκολα και άνετα, το παιχνίδι του Σαββάτου είναι μάλλον 2 διότι δεν παίζει η Τζέσικα και χωρίς ψηλή οι πιθανότητες γιά το Γαλάτσι μειώνονται. Βέβαια στο μπάσκετ ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει... Μήπως περίμενε κανένας να τερματίσει το Γαλάτσι στην τρίτη θέση με λίγες παίκτριες και πρώτη χρονιά στις νεάνιδες και να αφήσει πίσω και ηττημένες ομάδες όπως το Περιστέρι, η Αγία και ο Χολαργός;

Αληθεια πιστευεις πως θα μπορουσε το γαλατσι να κερδισει τη δαφνη?απο οτι θυμαμαι δεν ειχε παιξει καλα η δαφνη εκεινη την ημερα..αλλα δεν νομιζω οτι μπορει να απειλησει το γαλατσι..και σιγουρα δεν ειναι η μονη ομαδα με λιγες παικτριες..σιγουρα ειναι επιτυχημενη πορεια αφου ειναι πρωτη χρονια για εκεινες αλλα μια παικτρια δεν κανει τιποτα...
arrrtana
iiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeep!!!!Καλησπεριζω ολο το forum!Α'ι'ντε να δουμε....κατ'αρχας ειμαι αυτο το ατιμο το 7 του Ιωνικου που την εχω δει πολυ τουμπανο!!!!!
Ας αρχισω λοιπον απο την "liza133"...ετσι για να σου λυθει η απορια,οταν απευθυνομαι στις συμπαιχτριες μου,κοιταω τις συμπαιχτριες μου,ποτε δεν εχω απευθυνθει σε αντιπαλη με ειρωνκο υφακι η' κατι τετοιο,εκτος κι αν μ'εχει προκαλεσει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ(το υπερβολικα το φωναζω γιατι γενικα δεν ασχολουμαι και πολυ..ολα στην πλακα λεμεεεεεε!!!)!
Συνεχιζω με τις "αληθειες"(τον Φωσκολο τι τον εχεις???) της "mary"(που ειμαι σιγουρη οτι σχετιζεται με την ομαδα της Αγιας Παρασκευης!)....Ας τα παρουμε απο την αρχη λοιπον...8/12/'07 πρωτος γυρος παιχνιδι Αγια Παρασκευη-Ιωνικος με τελικο σκορ 51-43...τα βρισιδια που ειχα ακουσει απο την πλευρα της Αγιας απιστευτα...παρ'ολα αυτα δεν θελησα ν'ασχοληθω και ν'απαντησω-παντα τραγουδουσα ομως...ναι,ναι,ναι,αααμε!!!!!-επιασα την αρχηγο της ομαδας και τον προπονητη τους και τους ειπα να μαζεψουν τις παιχτριες τους(δεν απειλουσα,δεν ειμαι ο Bin Ldden!!!!!!!)και μου απαντησαν με ενα "ναι,ναι,ναι,οκ"(μαλλον κ αυτοι πανε ανακτοροοοοοοοοοοοοοοο!!!!!)!Ετσι λοιπον ηρεμησα και δεν το συνεχισα...στην εδρα μου λοιπον,29/3/'08 με τελικο σκορ 78-32,μπηκα στο παιχνιδακι με εξαιρετικα φιλικη διαθεση(παρα τα βρισιδια που ακουστηκαν για παρτη μου στον α' γυρο) και παντα τραγουδωντας,παντα λεμεεεεεεεεε!!!!...ετσι το παιχνιδακι κυλησε ας πουμε πενα(ας πουμε γτ πρωτη φορα ακουω παιχτρια να αντιμιλαει ετσι σε προπονητη της...α ρε ομαδαρα Αγια!!!!)...2 λεπτα πριν το τελος ομως και υστερα απο 2 καπακωτες τεχνικες ποινες εις βαρος του προπονητη της Αγιας Παρασκευης,ο ιδιος,ο παγκος και η κερκιδα εκνευριστηκαν με αποτελεσμα,τσουπ,η αρχηγος της Αγιας να δωσει εντολη σε συμπαιχτρια της να πεταξει την μπαλα με δυναμη πανω....(αντε επειδη σας λυπαμαι απο την Αγια,δεν σας χρεωνω!)...ημουν σχετικα κοντα στον παγκο της Αγιας και ακουσα καθαρα οσα ειπωθηκαν και μαλιστα εγω καταλαβα που προοριζονταν να παει με δυναμη η μπαλα αλλα οσο μιλαγε η (leader) της Αγιας,η συμπαιχτρια της,το εξυπνο το 14,με κοιτουσε και γελουσε,δεν μου περασε απο το μυαλο οτι αλλα της ελεγε η αρχηγος της και αλλα καταλαβαινε αυτη...μετα τις βολες απο τις τεχνικες λοιπον,παιρνει την μπαλα το 14 και κατεβαινει να οργανωσει την ομαδα της,ετσι οπως την επαιζα αμυνα(καπου στο 3ποντο) εντελως στο ακυρο την βλεπω να απομακρυνεται και με πισω βηματα να πλησιαζει την σεντρα(δεν υπηρχε λογος να την μαρκαρω τοσο ψηλα γιατι το σκορ ειχε καθοριστει και αν ηταν να φαω 3ποντο απο το κεντρο...ας το ετρωγα,εκει θα ημουν και γω να της δωσω συγχαρητηρια!!!)...πριν κατι δευτερολεπτα ειχα ακουσει το σκηνικο να πεταξει με δυναμη την μπαλα αλλα λογω του τραγουδιου που ειχα πιασει εκεινη τη στιγμη(Ραλλης-"Φευγω") ημουν αλλου και ειχα ξεχασει οσα ειχα ακουσει για το πεταγμα της μπαλας και στην τελικη ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ οποτε δεν υπηρχε λογος να ανησυχω μην την φαω και ημουν χαλαρη ΑΛΛΑ το φιντανακι το 14 της Αγιας που αλλο καταλαβε πεταξε με δυναμη την μπαλα πανω μου,την επιασα,εφυγα στον αιφνιδιασμο και εκει μου εκανε ενα πολυ ατσαλο φαουλ με αποταλεσμα να αντιδρασω μ'ενα μαπιδι(νιωστε ρε'ι'...δεν ηταν μπουνια),η κοπελια ειναι πολυ πιτσιρικι και δεν υπηρχε περιπτωση να της τραβηξω μπουνια...εξαλλου και λογο του τραγουδιου ημουν χαλαρη,καθολου τσιτωμενη λεμεεεεεεε...αλλα λογο καθυστερησης της ref ενος δευτερολεπτου το χερι μου και το σφυριγμα υπερ μου για φαουλ εγιναν ταυτοχρονα με αποτελεσμα την αποβολη μου!Και "ΜΑΡΥ" ασε τις μουφες και ασχολησου με την ομαδα σου,γιατι δεν υπηρχε περιπτωση να γυρισω να την κλοτσησω γιατι ειχα λιωσει με την ref που με τραβαγε-ενω ειχα απομακρυνθει απο μονη μου- λες και ημουν σε αγωνα box,εκανα αντιαθλητικο χτυπημα και επρεπε να μας χωρισουν-ελεοςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!Αφου βγηκα λοιπον,μπαινει τιγκα μπιελωμενος στο γηπεδο ο προπονητης της Αγιας,που ειχε αποβληθει,λεγωντας μου "Απ'την αρχη του παιχνιδιου,γελας,ειρωνευεσαι,τραγουδας"...α sorry κιολας man,δεν ηξερα να κλαιω ή να σταματησω να τραγουδαω γιατι παιζω με αυτη την υπερτατη ομαδα που λεγεται Αγια Παρασκευη...καλα,για πες μας κι αλλα ανεκδοτα!!!!Ελα να με κοζεις και σε αλλα παιχνιδακια να δεις αν τραγουδαω η΄ γελαω...ανεξαρτητα απο το αν ειναι νικη η' ηττα...ετσι για να γουσταρουμε!!!!!!...συνεχεια δεν υπηρχε...μας μαζεψαν..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!Εγω αραξα στον παγκο μου(οχι πολυ ηρεμη...φροντισε να με φτιαξει το υπολοιπο team της Αγιας)...εληξε το παιχνιδακι,εφυγε η ref με το δελτιο μου...και εγω ετσι οπως εφυγα!!!Για τα σχολια των γονιων της Αγιας....απο το γελιο δεν μπορω να γραψω...τα γεγονοτα μιλανε απο μονα τους...ας μαζεψουν τα "καλοπαιδα" τους που ριχνουν μπαλες σε αντιπαλες και μετα ας κρινουν και μενα..πειτε κι αλλα,εκει θα'μαι να γελαω..!!!!!Και το κορυφαιο...ρε κοπελιες απο την Αγια αφου ουτε μεταξυ σας δεν μπορειτε να συνεννοηθειτε γιατι το κουραζεται..???...¨αλλα ειπε η αρχηγος σας ¨αλλα καταλαβατε...αυτα ειναι,τα συγχαρητηρια μου..!!!Οσο για την αρχηγο σας που πεταχτηκε στο σκηνικο του μαπιδιου και με μεγαλη απορια με ρωτησε "τι συμπεριφορα αθλητριας ειναι αυτη"? ...εχω να πω ας μαθει να συμπεριφερεται αυτη πρωτα και να μην χρεωνει τις συμπαιχτριες της με τις "εκπληκτικοτατες" ιδεες της και μετα ας μου μιλησει για συμπεριφορα!Τα σχολια δικα σας...δεν ξανασχολουμαι με το θεμα,οποιος εχει αποριες μ'αυτες θα μεινει γιατι με το forum δεν πολυασχολουμαι και επομενως δεν ξερω να το χειριζομαι κι ουτε θελω...!Και αξι¨α παιρνεις "mary" που ασχολουνται και οι υπολοιποι απο το forum με την παρτη σου..δεν παλευεσαι λεμεεεεεεεε,τετοιες μπαρουφες ουτε το ανιψακι 10 χρονων δεν θα τις ελεγε...αφου δεν ντρεπεσαι εσυ για τα ψεματα σου τοτε εγω κανω παρτι!!!!!!Α,κι οσο για το 9αρακι της Αγιας,αφου την ξερεις καλα την κοπελα πες οτι ειναι(περα απο το ψεμα) ντροπη να μπαινει στο παιχνιδι και να ριχνει Χριστοπαναγιες...αλλα αφου δεν ντρεπεται κι αυτη,εμενα δεν μου πεφτει λογος...ΕΓΩ KEEP WALKING ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!ναι,ναι,ναι,αααμε!!!!!!!!πως πως πως..??...ναι ναι ναι αααμε!!!!!!!!!πως πως πως...???...αυτο ακριβωςςςςςςςςςς!!!!!!!Ναι ναι ναι...για το Καματερο!!!Α'ι'ντε καλημερα σας και καλη συνεχεια!!!

icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
diama13
Ουτε εκθεση να εγραφε αυτη η κοπελα...κουραστηκα να το διαβαζω αυτο το ποστ...παντως και εγω θα συμφωνησω,τα κοριτσια της αγιας παρασκευης ειναι λιγο εριστικες...οχι ολες ομως...
liza133
[Αληθεια πιστευεις πως θα μπορουσε το γαλατσι να κερδισει τη δαφνη?απο οτι θυμαμαι δεν ειχε παιξει καλα η δαφνη εκεινη την ημερα..αλλα δεν νομιζω οτι μπορει να απειλησει το γαλατσι..και σιγουρα δεν ειναι η μονη ομαδα με λιγες παικτριες..σιγουρα ειναι επιτυχημενη πορεια αφου ειναι πρωτη χρονια για εκεινες αλλα μια παικτρια δεν κανει τιποτα...
[/quote]

αυτό ακριβώς είπα ότι λογικά το γαλάτσι δεν μπορεί να κερδίσει τη δάφνη. ξερω ότι κι άλλες ομάδες έχουν λίγες παίκτριες απλά αξίζουν συγχαρητήρια στις λίγες παίκτριες που καταφέρνουν να τερματίσουν ψηλά.
εγώ εύχομαι του χρόνου οι ομάδες να είναι πιό ανταγωνιστικές και να μην υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους ώστε να δούμε ένα πραγματικά ενδιαφέρον πρωτάθλημα.
tsops
QUOTE(arrrtana @ Apr 17 2008, 11:25 ) *
iiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeep!!!!Καλησπεριζω ολο το forum!Α'ι'ντε να δουμε....κατ'αρχας ειμαι αυτο το ατιμο το 7 του Ιωνικου που την εχω δει πολυ τουμπανο!!!!!

Καταρχάς, καλώς ήλθες στη παρέα μας και καλές συζητήσεις. Ως προπονητής (άσχετης με το θέμα σας ομάδας), θα ήθελα να σου πω τα εξής:

1. προσωπικά θεωρώ ότι όσο δίκιο και να είχες - έχεις, το έχασες με τον τρόπο που κατέγραψες το ποστ σου. Έχουμε πει επανηλλειμένα ότι ο γραπτός λόγος μένει και καλό είναι να είμαστε όσο το δυνατόν πιο σωστοί και απλοί στα λεγόμενα μας με κόσμιο πάντα τρόπο.

2. ο τρόπος αντίδρασης σου στον αγώνα όπως τον περιγράφεις είναι το ίδιο κατακριτέος με την αθλήτρια της άλλη ομάδος. Αν μη τι άλλο, προσβάλλεις την ομάδα σου λέγοντας ότι είσαι "αλλού" και σιγοτραγουδάς όταν παίζεις έναν αγώνα γιατί έχει κριθεί ένα αποτέλεσμα και έριξες "ένα μαπίδι, όχι μπουνιά" σε αντίπαλο.

3. ανήκεις σε ένα σύλλογο και βγαίνοντας επώνυμα στο φόρουμ, αυτόματα αποφασίζεις να εκθέσεις τον εαυτό σου απέναντι στην ομάδα σου (θετικά ή αρνητικά), αλλά αν ήμουν προπονητής σου να είσαι σίγουρη ότι ένα τέτοιο ποστ θα επέφερε κυρώσεις, διότι αυτή δεν είναι συμπεριφορά αθλήτριας.

Ο λόγος που τα γράφω παιδιά αυτά είναι για να καταλάβετε (όλες) ότι πάνω από όλα είστε αθλήτριες και ΟΦΕΙΛΕΤΕ, όταν αντιμετωπίζετε καταστάσεις μη αθλητικά σωστές να αντιδράτε ως αθλήτριες και όχι να υποπείπτετε στο ίδιο επίπεδο.

ΕΣΕΙΣ είστε το μέλλον του γυναικείου μπάσκετ. ΕΣΕΙΣ είστε οι ελπίδες όλων εμάς που προσπαθούμε για το καλύτερο του αθλήματος. ΕΣΕΙΣ ορίζετε ποιό θα είναι το μέλλον της προσπάθειας αυτής.

Καλό λοιπόν είναι να μάθετε να λειτουργείτε ως σύνολο, με αρχές και ηθική και όχι ατομικά, με αυθαίρετες αντιδράσεις και εκρήξεις. Και αυτό φυσικά δεν ισχύει μόνον για εσάς, αλλά για όλους εμάς που αποτελούμε ένα αθλητικό σύνολο που λέγεται ομάδα.

Από τη θέση του μοντ τώρα, θα λάβεις ένα φάουλ για το ποστ σου δεδομένου ότι παραβίασες άρθρα του κανονισμού του φόρουμ. Αυτό ας αποτελέσει προειδοποίηση και στα υπόλοιπα μέλη που ασχολούνται με το θέμα bball.gif
so10
QUOTE(tsops @ Apr 18 2008, 10:32 ) *
Καταρχάς, καλώς ήλθες στη παρέα μας και καλές συζητήσεις. Ως προπονητής (άσχετης με το θέμα σας ομάδας), θα ήθελα να σου πω τα εξής:

1. προσωπικά θεωρώ ότι όσο δίκιο και να είχες - έχεις, το έχασες με τον τρόπο που κατέγραψες το ποστ σου. Έχουμε πει επανηλλειμένα ότι ο γραπτός λόγος μένει και καλό είναι να είμαστε όσο το δυνατόν πιο σωστοί και απλοί στα λεγόμενα μας με κόσμιο πάντα τρόπο.

2. ο τρόπος αντίδρασης σου στον αγώνα όπως τον περιγράφεις είναι το ίδιο κατακριτέος με την αθλήτρια της άλλη ομάδος. Αν μη τι άλλο, προσβάλλεις την ομάδα σου λέγοντας ότι είσαι "αλλού" και σιγοτραγουδάς όταν παίζεις έναν αγώνα γιατί έχει κριθεί ένα αποτέλεσμα και έριξες "ένα μαπίδι, όχι μπουνιά" σε αντίπαλο.

3. ανήκεις σε ένα σύλλογο και βγαίνοντας επώνυμα στο φόρουμ, αυτόματα αποφασίζεις να εκθέσεις τον εαυτό σου απέναντι στην ομάδα σου (θετικά ή αρνητικά), αλλά αν ήμουν προπονητής σου να είσαι σίγουρη ότι ένα τέτοιο ποστ θα επέφερε κυρώσεις, διότι αυτή δεν είναι συμπεριφορά αθλήτριας.

Ο λόγος που τα γράφω παιδιά αυτά είναι για να καταλάβετε (όλες) ότι πάνω από όλα είστε αθλήτριες και ΟΦΕΙΛΕΤΕ, όταν αντιμετωπίζετε καταστάσεις μη αθλητικά σωστές να αντιδράτε ως αθλήτριες και όχι να υποπείπτετε στο ίδιο επίπεδο.

ΕΣΕΙΣ είστε το μέλλον του γυναικείου μπάσκετ. ΕΣΕΙΣ είστε οι ελπίδες όλων εμάς που προσπαθούμε για το καλύτερο του αθλήματος. ΕΣΕΙΣ ορίζετε ποιό θα είναι το μέλλον της προσπάθειας αυτής.

Καλό λοιπόν είναι να μάθετε να λειτουργείτε ως σύνολο, με αρχές και ηθική και όχι ατομικά, με αυθαίρετες αντιδράσεις και εκρήξεις. Και αυτό φυσικά δεν ισχύει μόνον για εσάς, αλλά για όλους εμάς που αποτελούμε ένα αθλητικό σύνολο που λέγεται ομάδα.

Από τη θέση του μοντ τώρα, θα λάβεις ένα φάουλ για το ποστ σου δεδομένου ότι παραβίασες άρθρα του κανονιμού του φόρουμ. Αυτό ας αποτελέσει προειδοποίηση και στα υπόλοιπα μέλη που ασχολούνται με το θέμα bball.gif

77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
Δεν έχω λόγια να εκφράσω την εκτίμηση μου στο πρόσωπο σου !! Χίλια μπράβο για την τοποθέτηση σου!!

blove.gif icon_wave.gif
basketa15
QUOTE(tsops @ Apr 18 2008, 10:32 ) *

Από τη θέση του μοντ τώρα, θα λάβεις ένα φάουλ για το ποστ σου δεδομένου ότι παραβίασες άρθρα του κανονισμού του φόρουμ. Αυτό ας αποτελέσει προειδοποίηση και στα υπόλοιπα μέλη που ασχολούνται με το θέμα bball.gif

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου,νομίζω όμως ότι δεν φταίει μόνο η παίχτρια.Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα παιδί..Μήπως έχει μερίδιο ευθύνης και ο προπονητής, ο οποίος πρέπει να λειτουργεί και σαν παιδαγωγός σ΄αυτές τις ηλικίες; wub.gif wub.gif
outSider
QUOTE(basketa15 @ Apr 18 2008, 13:04 ) *
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου,νομίζω όμως ότι δεν φταίει μόνο η παίχτρια.Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα παιδί..Μήπως έχει μερίδιο ευθύνης και ο προπονητής, ο οποίος πρέπει να λειτουργεί και σαν παιδαγωγός σ΄αυτές τις ηλικίες; wub.gif wub.gif

Αυτό προσπαθεί να κάνει και ο tsops,
σε ένα ρόλο που μάλλον απέτυχε ο δικός της προπονητής wink.gif
basketoni
[quote name='trefoil 13' date='Mar 30 2008, 01:23 ' post='180331']
O ιωνικός κέρδισε 70κάτι-30κάτι την αγία σε ένα παιχνίδι όπου δόθηκαν τουλάχιστον 6 ταφ.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα έγινε ένα περιστατικό ανάμεσα σε δυο από τις παίκτριες. Το 9 (ελπίζω να θυμάμαι καλά τον αριθμό) της αγίας, με το αποτέλεσμα να έχει κριθεί, πέταξε δυνατά την μπάλα στα χέρια του 7 του ιωνικού. Εκείνη την έπιασε, έφυγε στον αιφνιδιασμό όμως στην πορεία της φάσης το 9 την χτύπησε με αποτέλεσμα εκείνη να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο.
Δόθηκε και στις δυο αποβολή όμως ήταν λάθος να κατηγορηθεί ότι το έχει ξανακάνει κλπ η κοπέλα του ιωνικού γιατί είναι πραγματικά ένα άτομο που παίρνει τους αγώνες και γενικότερα το μπάσκετ στην πλάκα. Χωρίς ποτέ να έχει διάθεση να μειώσει τους αντιπάλους της παρά μόνο να διασκεδάσει τον παιχνίδι. Μάλιστα νωρίτερα ακούστηκε μεταξύ των αντίπαλων παικτριών εντολή να πετάξουν με δύναμη την μπάλα πάνω της... Οπότε ήταν τελείως άστοχα τα σχόλια των γονιών και παραγόντων της αγίας για άσχημη συμπεριφορά και σε άλλους αγώνες. blink.gif

Και εσύ 7( tongue.gif ) μην χαλιέσαι, πάρε και το σημερινό σαν πλάκα! smile.gif
[vasika prwta prepei na mathete na lete thn alitheia kai meta na milate. otan kapoios paizei basket ayto shmainei oti yparxei amilla.to na eirwneuetai kaneis otan kapoios kanei prospatheia ektos tou oti se ekneurizei se meiwnei kiolas.kai kati allo to faoul mporei na to kanei opoios thelei alla to na rixneis mpounia s emia paiktria einai kati p;ou oxi mono timwreitai me 4 agwnisthkes alla kai me oli parapanw. a kai kati allo to 14 varesai. alla kai pali kai to 7 apo poli pio prin epeidh to 9 tou phre thn mpala tou katevase to kefali katw les kai egine kati.dn ithela na asxolithw alla dn ginetai na lene tetoia psemata.kai isws to 9 na gkriniazei alla toulaxiston oute varaei oute vrizei paizei basket etsi opws auto einai kai otan paizei fusika kai tha fwnakseis kai tha gkriniakseis alla dn plakwneis sto ksilo[i][u]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ]
basketoni
[quote name='arrrtana' date='Apr 17 2008, 13:25 ' post='188356']
Ας αρχισω λοιπον απο την "liza133"...ετσι για να σου λυθει η απορια,οταν απευθυνομαι στις συμπαιχτριες μου,κοιταω τις συμπαιχτριες μου,ποτε δεν εχω απευθυνθει σε αντιπαλη με ειρωνκο υφακι η' κατι τετοιο,εκτος κι αν μ'εχει προκαλεσει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ(το υπερβολικα το φωναζω γιατι γενικα δεν ασχολουμαι και πολυ..ολα στην πλακα λεμεεεεεε!!!)!
Συνεχιζω με τις "αληθειες"(τον Φωσκολο τι τον εχεις???) της "mary"(που ειμαι σιγουρη οτι σχετιζεται με την ομαδα της Αγιας Παρασκευης!)....Ας τα παρουμε απο την αρχη λοιπον...8/12/'07 πρωτος γυρος παιχνιδι Αγια Παρασκευη-Ιωνικος με τελικο σκορ 51-43...τα βρισιδια που ειχα ακουσει απο την πλευρα της Αγιας απιστευτα...παρ'ολα αυτα δεν θελησα ν'ασχοληθω και ν'απαντησω-παντα τραγουδουσα ομως...ναι,ναι,ναι,αααμε!!!!!-επιασα την αρχηγο της ομαδας και τον προπονητη τους και τους ειπα να μαζεψουν τις παιχτριες τους(δεν απειλουσα,δεν ειμαι ο Bin Ldden!!!!!!!)και μου απαντησαν με ενα "ναι,ναι,ναι,οκ"(μαλλον κ αυτοι πανε ανακτοροοοοοοοοοοοοοοο!!!!!)!Ετσι λοιπον ηρεμησα και δεν το συνεχισα...στην εδρα μου λοιπον,29/3/'08 με τελικο σκορ 78-32,μπηκα στο παιχνιδακι με εξαιρετικα φιλικη διαθεση(παρα τα βρισιδια που ακουστηκαν για παρτη μου στον α' γυρο) και παντα τραγουδωντας,παντα λεμεεεεεεεεε!!!!...ετσι το παιχνιδακι κυλησε ας πουμε πενα(ας πουμε γτ πρωτη φορα ακουω παιχτρια να αντιμιλαει ετσι σε προπονητη της...α ρε ομαδαρα Αγια!!!!)...2 λεπτα πριν το τελος ομως και υστερα απο 2 καπακωτες τεχνικες ποινες εις βαρος του προπονητη της Αγιας Παρασκευης,ο ιδιος,ο παγκος και η κερκιδα εκνευριστηκαν με αποτελεσμα,τσουπ,η αρχηγος της Αγιας να δωσει εντολη σε συμπαιχτρια της να πεταξει την μπαλα με δυναμη πανω....(αντε επειδη σας λυπαμαι απο την Αγια,δεν σας χρεωνω!)...ημουν σχετικα κοντα στον παγκο της Αγιας και ακουσα καθαρα οσα ειπωθηκαν και μαλιστα εγω καταλαβα που προοριζονταν να παει με δυναμη η μπαλα αλλα οσο μιλαγε η (leader) της Αγιας,η συμπαιχτρια της,το εξυπνο το 14,με κοιτουσε και γελουσε,δεν μου περασε απο το μυαλο οτι αλλα της ελεγε η αρχηγος της και αλλα καταλαβαινε αυτη...μετα τις βολες απο τις τεχνικες λοιπον,παιρνει την μπαλα το 14 και κατεβαινει να οργανωσει την ομαδα της,ετσι οπως την επαιζα αμυνα(καπου στο 3ποντο) εντελως στο ακυρο την βλεπω να απομακρυνεται και με πισω βηματα να πλησιαζει την σεντρα(δεν υπηρχε λογος να την μαρκαρω τοσο ψηλα γιατι το σκορ ειχε καθοριστει και αν ηταν να φαω 3ποντο απο το κεντρο...ας το ετρωγα,εκει θα ημουν και γω να της δωσω συγχαρητηρια!!!)...πριν κατι δευτερολεπτα ειχα ακουσει το σκηνικο να πεταξει με δυναμη την μπαλα αλλα λογω του τραγουδιου που ειχα πιασει εκεινη τη στιγμη(Ραλλης-"Φευγω") ημουν αλλου και ειχα ξεχασει οσα ειχα ακουσει για το πεταγμα της μπαλας και στην τελικη ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ οποτε δεν υπηρχε λογος να ανησυχω μην την φαω και ημουν χαλαρη ΑΛΛΑ το φιντανακι το 14 της Αγιας που αλλο καταλαβε πεταξε με δυναμη την μπαλα πανω μου,την επιασα,εφυγα στον αιφνιδιασμο και εκει μου εκανε ενα πολυ ατσαλο φαουλ με αποταλεσμα να αντιδρασω μ'ενα μαπιδι(νιωστε ρε'ι'...δεν ηταν μπουνια),η κοπελια ειναι πολυ πιτσιρικι και δεν υπηρχε περιπτωση να της τραβηξω μπουνια...εξαλλου και λογο του τραγουδιου ημουν χαλαρη,καθολου τσιτωμενη λεμεεεεεεε...αλλα λογο καθυστερησης της ref ενος δευτερολεπτου το χερι μου και το σφυριγμα υπερ μου για φαουλ εγιναν ταυτοχρονα με αποτελεσμα την αποβολη μου!Και "ΜΑΡΥ" ασε τις μουφες και ασχολησου με την ομαδα σου,γιατι δεν υπηρχε περιπτωση να γυρισω να την κλοτσησω γιατι ειχα λιωσει με την ref που με τραβαγε-ενω ειχα απομακρυνθει απο μονη μου- λες και ημουν σε αγωνα box,εκανα αντιαθλητικο χτυπημα και επρεπε να μας χωρισουν-ελεοςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!Αφου βγηκα λοιπον,μπαινει τιγκα μπιελωμενος στο γηπεδο ο προπονητης της Αγιας,που ειχε αποβληθει,λεγωντας μου "Απ'την αρχη του παιχνιδιου,γελας,ειρωνευεσαι,τραγουδας"...α sorry κιολας man,δεν ηξερα να κλαιω ή να σταματησω να τραγουδαω γιατι παιζω με αυτη την υπερτατη ομαδα που λεγεται Αγια Παρασκευη...καλα,για πες μας κι αλλα ανεκδοτα!!!!Ελα να με κοζεις και σε αλλα παιχνιδακια να δεις αν τραγουδαω η΄ γελαω...ανεξαρτητα απο το αν ειναι νικη η' ηττα...ετσι για να γουσταρουμε!!!!!!...συνεχεια δεν υπηρχε...μας μαζεψαν..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!Εγω αραξα στον παγκο μου(οχι πολυ ηρεμη...φροντισε να με φτιαξει το υπολοιπο team της Αγιας)...εληξε το παιχνιδακι,εφυγε η ref με το δελτιο μου...και εγω ετσι οπως εφυγα!!!Για τα σχολια των γονιων της Αγιας....απο το γελιο δεν μπορω να γραψω...τα γεγονοτα μιλανε απο μονα τους...ας μαζεψουν τα "καλοπαιδα" τους που ριχνουν μπαλες σε αντιπαλες και μετα ας κρινουν και μενα..πειτε κι αλλα,εκει θα'μαι να γελαω..!!!!!Και το κορυφαιο...ρε κοπελιες απο την Αγια αφου ουτε μεταξυ σας δεν μπορειτε να συνεννοηθειτε γιατι το κουραζεται..???...¨αλλα ειπε η αρχηγος σας ¨αλλα καταλαβατε...αυτα ειναι,τα συγχαρητηρια μου..!!!Οσο για την αρχηγο σας που πεταχτηκε στο σκηνικο του μαπιδιου και με μεγαλη απορια με ρωτησε "τι συμπεριφορα αθλητριας ειναι αυτη"? ...εχω να πω ας μαθει να συμπεριφερεται αυτη πρωτα και να μην χρεωνει τις συμπαιχτριες της με τις "εκπληκτικοτατες" ιδεες της και μετα ας μου μιλησει για συμπεριφορα!Τα σχολια δικα σας...δεν ξανασχολουμαι με το θεμα,οποιος εχει αποριες μ'αυτες θα μεινει γιατι με το forum δεν πολυασχολουμαι και επομενως δεν ξερω να το χειριζομαι κι ουτε θελω...!Και αξι¨α παιρνεις "mary" που ασχολουνται και οι υπολοιποι απο το forum με την παρτη σου..δεν παλευεσαι λεμεεεεεεεε,τετοιες μπαρουφες ουτε το ανιψακι 10 χρονων δεν θα τις ελεγε...αφου δεν ντρεπεσαι εσυ για τα ψεματα σου τοτε εγω κανω παρτι!!!!!!Α,κι οσο για το 9αρακι της Αγιας,αφου την ξερεις καλα την κοπελα πες οτι ειναι(περα απο το ψεμα) ντροπη να μπαινει στο παιχνιδι και να ριχνει Χριστοπαναγιες...αλλα αφου δεν ντρεπεται κι αυτη,εμενα δεν μου πεφτει λογος...ΕΓΩ KEEP WALKING ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!ναι,ναι,ναι,αααμε!!!!!!!!πως πως πως..??...ναι ναι ναι αααμε!!!!!!!!!πως πως πως...???...αυτο ακριβωςςςςςςςςςς!!!!!!!Ναι ναι ναι...για το Καματερο!!!Α'ι'ντε καλημερα σας και καλη συνεχεια!!!

[eimai to 14 apo agia paraskevi.koita na sou pw kati esu tha eprepe na ntrepesai gia auto pou ekanes.an iposthrizeis oti auto pou ekanes htan xadaki tote eisai varia nixtwmenh. exw faei mpounies kai kerw ti htan aytro pou ekanes. kai ksereis dn tis exw faei epeidh vrizw alla epeidh ekana karate. koita twra pws pisteuw pws eginan ta pragmata.apo tn arxh tou agwna mphkes mesa kai tragoudouses kai na sou pw thn alitheia sthn arxh dn me peirakse alla meta itan o tropos pou ta ekanes ola dn anaferosoun stis simpaiktries sou alla se emas kai egw dn eimai apo ta atoma pou mou aresei na me prosvalloun.kai na sou pw thn alitheia otan vlepeis oti kati peirazei ton allo prepei na to stamatas.tespa auto dn egine dn stamathses. egw na sou pw thn alitheia tsantisthka arketa otan epeidh sou phre th mpala to 9 tou katevases to kefali katw.... pou ksereis oti htan lathos kai ksereis ola auta dn einai thema me poia omada paizeis alla ti atomo eisai.kai dn eimai xazh katalava ti mou eipe h arxhgos an kai dn tha to ekana pote giati dn mporwwww h mpala ekeinh thn wra mou efige apo ta xeria kai distixws o exw ksanapathei se enan agwna kai se krisimo shmeio epeidh dn eixa apofasisei pou na thn dwsw kai irthe panw sou.to faoul mou htan atsalo to paradexomai kai auto sunevh giati dn ithela na ksanakousw th leksh ame "karfwse" kai mpourdouklosa kai ta podia mou sta dika sou kai kratithika.kai ekei pou paw na gigw girnas kai mou dineis mpounia kai ponese giati me petixes akribws panw sto kokalo katw apo to mati.kai malista otan epesa irthes apo panw mou kai fwnazes "ti eipes re e?"kai piges na me klotsiseis.ti perimenes meta na mhn antidrasei kaneis apo emas????koita kai einai megalo lathos pou milas etsi gia thn agia giati exei megali istoria kai sto katw katw opws eipa dn einai to me ti omada paizeis alla an eisai anthrwpos.alla dn ftais esu oloi autoi ekei eksw ftaine pou meta se ipostirizan bravo sas eseis eiste omada................................B O X!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tsops
QUOTE(basketa15 @ Apr 18 2008, 11:04 ) *

+1
basket4
bball.gif παιδια...
να τελειωνει το θεμα εδω παρακαλω bball.gif

basketoni,
γραφε με ελληνικους χαρακτηρες γιατι τα Greeklsih απαγορευονται
asimvivastoi
QUOTE(arrrtana @ Apr 17 2008, 13:25 ) *

ououou...
χαρικεc τωρα??
νιωσε που τωρα ειc διαφορετικη κ ασχολουνται ολοι μαΖι c...!
δν στο απαγορευει κνC..αλλα μν μινεις εκει...
ασε τν αλλη να σε βριζει και να λεει βλακείες
εσυ να εισαι σωστη...και στο τελοc,ναι,να της τν πειC...!!
συνεχισε ομως να τραγουδαC εσυ...αφου αυτο 3ερειC να κνC...!!
basketoni
[quote name='basket4' date='Apr 18 2008, 15:49 ' post='188888']
bball.gif παιδια...
να τελειωνει το θεμα εδω παρακαλω bball.gif

basketoni,
γραφε με ελληνικους χαρακτηρες γιατι τα Greeklsih απαγορευονται

συμφωνω να τελειωσει εδω το θεμα απλα δν μου αρεσει να ακουγονται τα ψεματα και η αληθεια να μενει θαμμενη και να πω και κατι η συγκεκριμενη ηταν προκλιτικη απο το πρωτο παιχνιδι ε και εγινε και αυτο και ξεχιλεισε το ποτηρι.ξεκινησα το μπασκετ για να μαθω να συνεργαζομαι με τουσ αλλουσ και να δεχομαι αυτο πόυ λενε αλλα πιστευω πωσ η συγκεκριμενη συμπεριφορα υποστηριζε ακριβωσ το αντιθετο
basketoni
[quote name='trefoil 13' date='Apr 16 2008, 15:25 ' post='187884']
Δεν ήμουν σίγουρη για τον αριθμό και το είπα. Καλά κάνεις και με διορθώνεις, θα μου επιτρέψεις όμως παρακάτω να σε διορθώσω εγώ. smile.gif
Το 7 του ιωνικού δεν ειρωνεύεται τις αντιπάλους. Διάφορα σχόλια της απευθύνονται στις συμπαίκτριες της ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Ποτέ δεν έχει βρίσει ή πει κάτι κακό για κοπέλα άλλης ομάδας. Ίσως να παρεξηγείται λίγο το στυλ της (αυτό είναι αλήθεια) αλλά πίστεψε με, δεν κοροϊδεύει αντιπάλους, ότι λέει μέσα στο παρκέ πάνε, στο ξαναλέω, προς τις συμπαίκτριες της..

Ακούστηκε ή όχι το "πέτα της με δύναμη την μπάλα"; Επειδή το συζήτησα με κοπέλες από την αγία απαντάω εγώ "ακούστηκε" και αρκετές φορές από τον πάγκο.

σορρυ κιολασ αλλα ειναι λαθοσ αυτο πόυ λεσ η μπόυνια πονεσε και να σου πω το γιατι? γιατι με πέτυχε ακριβωσ στο κοκαλο του ματιου και ζαλιστηκα και επιπλεον δεν ειμουν ετοιμη να την δεχτω και ειμουν εντελωσ χαλαρη και πόνεσε ακομα περισσοτερο.και μετα ηρθε απο πανω μου και ειπε "τι εκανεσ ρε?"και επειδη εχει γινει μεγαλο θεμα θα ηταν καλυτερο να σκεφτεστε αυτο που εκανε και οχι το ποσο δυνατη ηταν γιατι κανεισ παικτησ δεν εχει δικαιωμα να βαραει τον αλλο για ενα φαουλ "ατσαλο". δεν θα επρεπε να ειστε τοσο ελαστικοι και να την δικαιολογειται.α και κατι αλλο κανεισ δεν μπορει να ξερει τι παιδι ειναι ο αλλοσ ολα μεσα στο γηπεδο φαινονται..........................και αυτη εδειξε νομιζω. και αν εχει τοσο θρασοσ να υπεριφανευεται και να λεει ε μωρε ενα μαπιδι τησ εχωσα δεν ηταν μπουνια τι να πω................Αυτο δειχνει πολλα πιστευω
basketoni
[quote name='diama13' date='Apr 17 2008, 13:36 ' post='188368']
Ουτε εκθεση να εγραφε αυτη η κοπελα...κουραστηκα να το διαβαζω αυτο το ποστ...παντως και εγω θα συμφωνησω,τα κοριτσια της αγιας παρασκευης ειναι λιγο εριστικες...οχι ολες ομως...

ποιεσ εννοεισ?
trefoil 13
Στον πόλεμο που ξεκίνησε δεν αξίζει να προσθέσω τίποτε άλλο πέρα από το ότι η μοναδική ομάδα της οποίας οι παίκτριες παρεξηγήθηκαν φέτος ήταν η δική σας... Αυτό ίσως κάτι να λέει...

Πάντως εγώ δεν είδα καμία λάμψη από την αλήθεια που διατυμπανίζετε παραπάνω ότι γράψατε!!

Τσοπς, το ποστ σου θα το σχολιάσω σε πμ. Χωρίς απαραίτητα να σημαίνει ότι διαφωνώ κάθετα με αυτό. Απλά έχω κάποιες παραμέτρους να προσθέσω wink.gif
xarou4
QUOTE(trefoil 13 @ Apr 16 2008, 15:25 ) *

ει...τ κανετε..???ρ παιδια γτ εχω τν εντυπωση οτ 8ελετε ν καλυψετε τσ"μπουνιεσ-μαπιδια"π ριχτηκαν απ τν ομαδα τ ιωνικου..??εφοσον εγινε..κ εγινε ετσι..ειναι κακο ν τ παραδεχτειτε..??ν πω κ γ τν γνωμη μ..επειδη δυστυχως η΄ ευτυχωσ ημουν ακριβως στ φαση...τρομαξα γ τν συμπαικτρια μ....τν εφαγε γ τ καλα..αλλα πιστεβω οτ αντεδρασε πλ αρνητικα η κοπελια...ητν γερη ...!!!!η "μπουνιτσα"(ας τν πουμε ετσι,ητν οντωσ γερη)...κ επεσε στ μπροστα στ ποδια μ..κ εμεινα οτν τν ειδα..τσ γυρισε ολοκληρη μτ τν μπουνια π τσ εριξε..αλλα κ αυτη δν ηρεμησε ...τν κρατγε η ρεφ..!!τεσπα εφοσον τ παιχνιδι απ τν αρχη ητν γερο..επειδη ειμαστν κ ελλειπησ αν 8υμαμαι κλ..8 επρεπε ν τ παιξουν ωσ τ τελοσ σοβαρα..κ οχι "με χιχι,χοχο,"επειδη ειχαν παρει τ παιχνιδι μ διαφορα..αλλα στν εδρα μασ ιτν καλυτερο τ παιχνιδακι..!!!μπασκετ ειναι ομαδικο παιχνιδι..8ελει υπομονη κ κατα καποιο τροπο επι8ετικοτητα αλλα σ ηπιο βα8μο..ετσι..μην τρελα8ουμαι...τεσπα αυτα ειχα ν πω γ τ παιχνιδι...ιωνικοσ -αγια...κ ασ περασουμε σ κατι ασχετο φετοσ επρεπε ν γινει φιναλ 4..κριμα π δν εγινε....8 ειχε ενδιαφερον τουλαχιστν τ παιχνιδια..γτ παιζαμε μ καλεσ ομαδεσ...δαφνη,λιοσια..πλ κατι ασχετο..γ μενα η καλυτερη ομαδα φετοσ ειναι τ λιοσια...παικτριεσ μ η8οσ..επαιζαν παντα μ σοβαροτητα οσο ευκολο η δυσκολο μπορει ν ητν τ παιχνιδι κ επαιζαν κ καλα...ολεσ οι παικτριεσ..!!!γ μενα ειναι πλ καλη ομαδα..!!!!αντε ρ σεις...καλο πασχα...κ τ λεμε τ χρονου...!!!! icon_wave.gif biggrin.gif biggrin.gif
xarou4
ρ κοριτσια...γ πειτε σασ αρεσε φετοσ τ πρωτα8λημα..νεανιδων..???εμενα μ αρεσε αλλα οπως ανεφερα κ σ ενα μνμ ..μ..νωριτερα 8 ητν καλυτερο ν γινοταν φιναλ 4..ν ειχε ενδιαφερον τ πρωτα8λημα..
αλλα κριμα γ καποιεσ ομαδεσ π αποχωρησαν..οπωσ τ σπορτιγκ....σαν παιχνιδακια μ ητν καλα..τ λιοσια..ενταξει οπωσ ολοι ξερουμε δν παιζονται..ειναι ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ...η δανφη καλη σαν ομαδα κ αντιμετωπιζεται...δυσκολα βεβαια αλλα..αντιμετωπιζεται..κ οι αλλεσ ομαδεσ..γενικα...επαιξαν κλ..
πρεπει ν ευχαριστιεσαι αυτο π παιζεισ..αλλα ν τ παιρνεισ ολα τ παιχνιδια στ σοβαρα.γτ αλλιωσ ...τ εχεισ χαμενο..τ παιχνιδι π λεμε..ειτε ειναι ευκολο ειτε ειναι δυσκολο..!!!αυτα...!!!!
αντε τ χρονου ν δουμε η εσκα 8 διοργανωσει φιναλ 4..??κ ποιεσ ομαδεσ μ ποιεσ 8 παιξουν??
αντε ρ σεισ...τ λεμε..!!!! icon_wave.gif icon_drunk.gif bball.gif biggrin.gif
basket4
smile.gif σε παρακαλω μπορεις να γραφεις κανονικα γιατι αυτα ειναι λιγακι κουραστικα??
σορρυ κιολας...μη το παρεξηγησεις... tongue.gif tongue.gif
απλα ειναι κανονισμος του φορουμ smiley.gif

βασικα το πρωταθλημα θα μπορουσε να ηταν καλυτερο.
να ηταν πιο πολλες οι ομαδες...
τωρα ολοκληρη ΕΣΚΑ και να εχει σαν νεανιδες 10 ομδες πιστευω ειναι λιγακι καπως...
αλλα ενταξει...ειναι κ οι ηλικιες δυσκολες... smile.gif

σημερα το πρωι δεν επαιζαν χολαργος-αγια παρασκευη?
τι εγινε στο παιχνιδι??
ξερει κανεις??
αντε...τελευταια αγωνιστικη να που με και τα αποτελεσματα οσοι ξερουν smiley.gif
fduck
QUOTE(arrrtana @ Apr 17 2008, 13:25 ) *

Γεια σε ολους,καταρχην να πω οτι ειμαι η "αρχηγος της αγιας παρασκευης" ,οπως με αναφερει το 7 του ιωνικου, και πρεπει ν απαντησω στα οσα ειπωθηκαν για τουσ εξης λογους:πρωτον αμαυρωνεται η φημη του σωματειου μου και δευτερον παρουσιαζεται η αληθεια αλλοιωμενη.Πολυ σημαντικοι λογοι.
Ας ξεκινησω λοιπον απο το παιχνιδι για οσους δεν ηταν εκει...Δεν ηταν παιχνιδι βαθμολογικης σημασιας γι αυτο και δεν πεξαμε 3 παιχτριες.Οπως καταλαβαινετε δεν υπηρχε υπερβολικο παθος,ουτε στιγνος ανταγωνισμος.Απλα θεληση για νικη και για ενα δικαιο παιχνιδι,να ευχαριστηθουμε το Σαββατο μας με κατι που γοθσταρουμε πολυ.
Η διαφορα φανηκε απο την αρχη στο σκορ και η Αγια Παρασκευη δεν τσουλαγε...δεν ηταν η μερα μας.Οταν λοιπον η διαφορα μεγαλωσε λιγο το 7 εκτοσ το οτι τραγουδαγε,αρχισε επιδικτικα να πανηγυριζει καθε καλαθι τους,να λεει "καρφωσε αναποδα",να πεταει τις μπαλες νομιζωντας οτι παιζει στο WNBA και αλλα...Ενταξει δεν την ξερω την κοπελα,μπορει αυτο να ειναι το στυλ της,να ειρωνευεται χωρισ να το καταλαβαινει,αλλα στην Αγια Παρασκευη,που εθιξε σ αυτην την σελιδα, το πρωτο που μας εμαθαν ειναι να σεβομαστε τους αντιπαλους,και αυτο θα επαληθευτει αν ρωτησετε ολεσ τις ομαδες που νικησαμε με πολλουσ ποντους,κατα ποσο τουσ σεβαστηκαμε η καναμε τουσ καραγκιοζηδες νομιζοντας οτι ειμαστε καποιοι.Οποιοσ εχει τα κοτσια φαινεται ηρωας αντιμετωπος με παιχτες πολυ καλυτερου επιπεδου
Σχετικα τωρα,με την συμπαιχτρια μου που φοραει το 9,ναι πραγματι ειχε μια λογομαχια με τον προπονητη την ωρα του αγωνα,αλλα η παρεξηγηση λυθηκε στο ημιχρονο και ο καθενας καταλαβε πως επρεπε να μιλησει και τι εκανε λαθος.....πολιτισμενοι ανθρωποι ειμαστε.
Το επομενο θεμα που θα θιξω ειναι η αποβολη του προπονητη μας.Το συμβαν ειχε ως εξης:Η διαιτητης εκανε ενα λαθος σφυριγμα,συμφωνα με τον δικο μας υποκειμενισμο παντα.Αν το παιχνιδι κρινοταν στον ποντο ο coach ισως αντιδρουσε,ομωσ αφου χαναμε με τοσους ποντους το μονο που ειπε (διπλα ημουν) ηταν χαμηλοφωνα "ελα τωρα ασε τουσ να παιξουν" και του εδςσε τεχνικη ποινη.Ξαφνιασμενος,οπως ολοι μας απο αυτην της την ενεργεια,της λεει γεματος απορια χωρις ν ανεβασει τον τονο της φωνης του "εισαι σοβαρη τωρα?τι σου ειπα?" και τοτε του δινει και δευτερη τεχνικη ποινη και το αποβαλει.Ειναι δυνατον?Μετα ειχε καθε λογο να τσαντιστει.
Ωραια.....ας σας πω τωρα για την πολυσυζητημενη φαση.Με το που αποβληθηκε ο coach,την στιγμη που σουταρε ο Ιωνικος τις βολες της ποινης,φωναξα στο 14(δεν της ειπα να ερθει κοντα για να της δωσω εντολη-δεν μ ενδιεφερε που ακουστηκε γιατι αστειο ηταν)΄,¨ρε αφου οι πασες σου ετσι κι αλλιως σημερα πανε οπου να ναι,βρες κανα καλυτερο στοχο",γελασα και κοιταξα την διαιτητη,γελασαν και οι συμπαιχτριες μου στον παγκο και οσες ηταν μεσα και το καταλαβαν(συμπεριλαμβανομενου του 14).Εννοειται οτι δεν θα το εκανε,ελεος εχουμε και μια προσωπικοτητα,αν της ελεγα να παει να πνιγει θα πηγαινε?Δεν ειμαστε 5 χρονων.Δεν εχω να ζητησω κανενα συγνωμη η να απολογηθω γι αυτο που ειπα,ξερω τι πρεπει να κανω και τι οχι και να συγκρατουμε οταν χρειαζεται και οσοι με γνωριζουν καλα θα το επιβεβαιωναν.Αν ειχα κανει λαθος θα το παραδεχομουν.Απο εκει και περα οσα γραφτηκαν ηταν απλα μια ιστορια που επρεπε να δημιουργηθει για να ¨καλυφθει¨ η μπουνια του 7.Συγνωμη αν σας απογοητευω αλλα δεν ειμαι η μανιακη,αιμοχαρης,μισσαλοδοξη και εκδηκητικη κοπελα οπωσ περιγραφτηκα,που καθομαι στην απ εξω και δινω εντολες σε αλλουσ να βαρεσουν οποιον με τσαντιζει.
Τεσπα ας συνεχισω με την φαση....Μετα απο λιγο το 14(point guard) παιζοντας το συστημα μας 4 δεν συννενοηθηκε καλα με το αλλο guard που πηγε να κανει backdoor και η πασα πηγε (οχι δυνατα-προς θεου την θυμαμαι την φαση) στα χερια του 7,η οποια εφυγε στον αιφνιδιασμο.Και πειτε μου τωρα ποσες φορες κανουμε σε καθε παιχνιδι φαουλ για να κοψουμε τον αιφνιδιασμο?Το 7 ομως νομιζε οτι ισωσ επειδη ειχε τσαντισει την ομαδα με την μη αθλητικη της συμπεριφορα,ισως γιατι νομιζε οτι ειμαστε εκδηκιτικα ατομα,ισως γιατι και ο παγκος και η κερκιδα φωναξαν κανε φαουλ(δεν ειχαν συμπληρωσει τα ομοδικα,δεν θα σουταραν βολες,γιατι να φαμε ευκολο καλαθι),ισως γιατι ειχε παρεξηγησει αυτο που ειχα πει πριν εριξε ¨μαπιδι¨ με πολυ δυναμη στο προσωπο του 14.Εκει φαινεται ο αυτοελεγχος και η αυτοπειθαρχια της σωστης αθλητριας.....και θα μιλησει το συγκεκριμενο ατομο για την Αγια Παρασκευη....ελεος.Φυσικα μετα υπηρξε το χαος,οι γονεις μας τρελαθηκαν,εσυ αν ησουν γονεας τι θα εκανες?το παιδι σου βαρεσαν.Και παλι πολυ πολιτισμενα συμπεριφερθηκαμε.Να ναι καλα ο προπονητης του Ιωνικου ο οποιος μεσα στο χαος ηρθε να μας ηρεμησει,να δει πως ειναι το 14,και για να απολογιθει για το 7,ειπε οτι γενικα σαν ατομο εχει προβληματα και δεν ξερει να συμπεριφερεται.Αυτα ομως ειναι ενδοομαδικα,δεν μπορω να ξερω,ουτε να εμπλακω.
Παρενθεση,να πω σχετικα με τις βρισιες που οπως λες ακουσες απο το 9.Συγνωμη κι ολας,δεν ξερω κανεναν που εχει ενστερνιστει το διδαγμα της χριστιανοσυνης "αν φας χαστουκι γυρνα το αλλο μαγουλο".Την ειχες ειρωνευτει,συμφωνα με οσα μου εχουν πει ατομα,στο πρωτο παιχνιδι,και στο δευτερο της εχωσες αγκωνια στο κεφαλι,επειδι σου εκλεψε την μπαλα......ανθρωποι ειμαστε...ποσα να υποστουμε.Παρ ολα αυτα δεν ειδα εκεινη η καμια αλλη να ερθει να βαρεσει εσενα η καμια συμπαιχτρια σου.Οποτε πριν μιλησεις για καποια η καποιον και τον κρινεις,κανε πρςτα την δικη σου αυτοκριτικη...,.για να εισαι δικαιη.
Τελειωνοντας εχω να πω οτι σε αντρες και γυναικες γινονται γυρω στα 50 αντιαθλητικα σε καθε αγωνιστικη,δεν ειδα κανεναν να ριχνει μπουνια στον αντιπαλο.Οποτε ισως αυτο πρεπει να σε προβληματισει,δεν νομιζεις?ουτε νομιζω οτι εσυ η ιδια βλεποντας την αγκωνια του βαρεχαο στον ζηση υποστηριξες αυτην την πραξη.Γι αυτο θα πρεπει να μαθεισ απο εδω και περα να συγκρατεις τα νευρα σου,να σταματησεις να προσπαθεις να τραβηξεις την προσοχη ειτε τραγουδωντας ειτε φωναζοντας διαφορα εριστικα πραγματα την ωρα του αγωνα και επειτα θα μπορεις να αποκαλεισαι αθλητρια κσι να κερδισεις τον σεωασμο ολων.Εγω τοτε θα σου βγαλω το καπελο να εισαι σιγουρη.Γιατι τι ηθος σου φαινεται μεσα στις 4 γραμμες και εσυ δεν το εχεις δεικσει,μεχρι τωρα βεβαια.Α και σχετικα με τα οσα ειπες για την Αγια Παρασκευη,στην θεση που εισαι τωρα θα πρεπει να ξεπλινεις το στομα σου και μετα να μιλησεις γι αυτην την ομαδα.Μαθε πρωτα την ιστορια της στο γυναικειο μπασκετ και μετα κρινε.Και δεν μπορεις να κρινεις ενα ολοκληρι σωματιο που στεκει ζωντανο και αγωνιζεται τοσα χρονια απο την συμπεριφορα καποιων αθλητριων της που ηταν λανθασμενη κατα τα δικα σου κριτηρια σ εναν αγωνα......γιατι αν εσυ κριθεις σαν ατομο απο τον συγκεκριμενο αγωνα δεν θα σε συνεφερε.Επομενως σταματα να βγαζεις τουσ κομπλεξισμους που ισως εχεις στο γηπεδο και στα οσα λες γιατι ειναι ντροπη για εσενα και την φανελα που φορας,γιατι αν την τιμουσες,ισως κοιταζες να αγωνιστεις και οχι να παρουσιασεις στους αθλητες το top10 των ελληνικων ραδιοφονων.
Αυτα ειχα να πω,λυπαμαι για ολη αυτη την παρεξηγηση και ακομη περισσοτερο λυπαμαι αν βγηκαν εκτεθημενα 2 σωματεια απο μια παρορμητικη πραξη.Δεν γνωριζω για τον Ιωνικο,ουτε μου ειχε δωσει δειγματα τα προηγουμενα χρονια για να κανω καποια κακη κριτικη.Γνωριζω ομως για την Αγια Παρασκευη και ηταν αδικα τα οσα ειπωθηκαν για το σωματειο,αυτο ειναι σιγουρο.
ελπιζω να μην σας κουρασα....για μενα και για τις συμπαιχτριες μου το θεμα θεωρειτε ληξαν
καλο σας μερα
fduck
QUOTE(basket4 @ Apr 19 2008, 13:14 ) *
smile.gif σε παρακαλω μπορεις να γραφεις κανονικα γιατι αυτα ειναι λιγακι κουραστικα??
τωρα ολοκληρη ΕΣΚΑ και να εχει σαν νεανιδες 10 ομδες πιστευω ειναι λιγακι καπως...
τι εγινε στο παιχνιδι??
ξερει κανεις??
αντε...τελευταια αγωνιστικη να που με και τα αποτελεσματα οσοι ξερουν smiley.gif

νικησε η αγια παρασκευη για 8 ποντους(μπορει και 10) δεν θυμαμαι ακριβως
basket4
παιδια...
ειπαμε να τελειωσει εδω το θεμα παρακαλω...

οτι θελετε να πειτε μεταξυ σας να τα πειτε μεσω πμ...

δεν ειναι αναγκη να καταντησει κουραστικο το τοπικ... bball.gif
fduck
QUOTE(basket4 @ Apr 19 2008, 13:59 ) *
παιδια...
ειπαμε να τελειωσει εδω το θεμα παρακαλω...

οτι θελετε να πειτε μεταξυ σας να τα πειτε μεσω πμ...

δεν ειναι αναγκη να καταντησει κουραστικο το τοπικ... bball.gif

dikio exeis...apo thn omada moy to thema exei lhksei(sorry gia toys agglikoys xarakthres)bb
basketoni
[quote name='basket4' date='Apr 19 2008, 13:14 ' post='189230']
τι εγινε στο παιχνιδι??
ξερει κανεις??
shmera h agia kerdise ton xolargo 50-44 se ena paixnidi pou oi paiktries tis agias epaiksan poli kala san teleutaio paixnidi. dikai pisteuw kerdisan ton xolargo pou san omada einai poli kalh kai exei kai kala paidia
basketoni
[quote name='fduck' date='Apr 19 2008, 13:48 ' post='189243']
Γεια σε ολους,καταρχην να πω οτι ειμαι η "αρχηγος της αγιας παρασκευης" ,οπως με αναφερει το 7 του ιωνικου, και πρεπει ν απαντησω στα οσα ειπωθηκαν για τουσ εξης λογους:πρωτον αμαυρωνεται η φημη του σωματειου μου και δευτερον παρουσιαζεται η αληθεια αλλοιωμενη.Πολυ σημαντικοι λογοι.
Ας ξεκινησω λοιπον απο το παιχνιδι για οσους δεν ηταν εκει...Δεν ηταν παιχνιδι βαθμολογικης σημασιας γι αυτο και δεν πεξαμε 3 παιχτριες.Οπως καταλαβαινετε δεν υπηρχε υπερβολικο παθος,ουτε στιγνος ανταγωνισμος.Απλα θεληση για νικη και για ενα δικαιο παιχνιδι,να ευχαριστηθουμε το Σαββατο μας με κατι που γοθσταρουμε πολυ.
Η διαφορα φανηκε απο την αρχη στο σκορ και η Αγια Παρασκευη δεν τσουλαγε...δεν ηταν η μερα μας.Οταν λοιπον η διαφορα μεγαλωσε λιγο το 7 εκτοσ το οτι τραγουδαγε,αρχισε επιδικτικα να πανηγυριζει καθε καλαθι τους,να λεει "καρφωσε αναποδα",να πεταει τις μπαλες νομιζωντας οτι παιζει στο WNBA και αλλα...Ενταξει δεν την ξερω την κοπελα,μπορει αυτο να ειναι το στυλ της,να ειρωνευεται χωρισ να το καταλαβαινει,αλλα στην Αγια Παρασκευη,που εθιξε σ αυτην την σελιδα, το πρωτο που μας εμαθαν ειναι να σεβομαστε τους αντιπαλους,και αυτο θα επαληθευτει αν ρωτησετε ολεσ τις ομαδες που νικησαμε με πολλουσ ποντους,κατα ποσο τουσ σεβαστηκαμε η καναμε τουσ καραγκιοζηδες νομιζοντας οτι ειμαστε καποιοι.Οποιοσ εχει τα κοτσια φαινεται ηρωας αντιμετωπος με παιχτες πολυ καλυτερου επιπεδου
Σχετικα τωρα,με την συμπαιχτρια μου που φοραει το 9,ναι πραγματι ειχε μια λογομαχια με τον προπονητη την ωρα του αγωνα,αλλα η παρεξηγηση λυθηκε στο ημιχρονο και ο καθενας καταλαβε πως επρεπε να μιλησει και τι εκανε λαθος.....πολιτισμενοι ανθρωποι ειμαστε.
Το επομενο θεμα που θα θιξω ειναι η αποβολη του προπονητη μας.Το συμβαν ειχε ως εξης:Η διαιτητης εκανε ενα λαθος σφυριγμα,συμφωνα με τον δικο μας υποκειμενισμο παντα.Αν το παιχνιδι κρινοταν στον ποντο ο coach ισως αντιδρουσε,ομωσ αφου χαναμε με τοσους ποντους το μονο που ειπε (διπλα ημουν) ηταν χαμηλοφωνα "ελα τωρα ασε τουσ να παιξουν" και του εδςσε τεχνικη ποινη.Ξαφνιασμενος,οπως ολοι μας απο αυτην της την ενεργεια,της λεει γεματος απορια χωρις ν ανεβασει τον τονο της φωνης του "εισαι σοβαρη τωρα?τι σου ειπα?" και τοτε του δινει και δευτερη τεχνικη ποινη και το αποβαλει.Ειναι δυνατον?Μετα ειχε καθε λογο να τσαντιστει.
Ωραια.....ας σας πω τωρα για την πολυσυζητημενη φαση.Με το που αποβληθηκε ο coach,την στιγμη που σουταρε ο Ιωνικος τις βολες της ποινης,φωναξα στο 14(δεν της ειπα να ερθει κοντα για να της δωσω εντολη-δεν μ ενδιεφερε που ακουστηκε γιατι αστειο ηταν)΄,¨ρε αφου οι πασες σου ετσι κι αλλιως σημερα πανε οπου να ναι,βρες κανα καλυτερο στοχο",γελασα και κοιταξα την διαιτητη,γελασαν και οι συμπαιχτριες μου στον παγκο και οσες ηταν μεσα και το καταλαβαν(συμπεριλαμβανομενου του 14).Εννοειται οτι δεν θα το εκανε,ελεος εχουμε και μια προσωπικοτητα,αν της ελεγα να παει να πνιγει θα πηγαινε?Δεν ειμαστε 5 χρονων.Δεν εχω να ζητησω κανενα συγνωμη η να απολογηθω γι αυτο που ειπα,ξερω τι πρεπει να κανω και τι οχι και να συγκρατουμε οταν χρειαζεται και οσοι με γνωριζουν καλα θα το επιβεβαιωναν.Αν ειχα κανει λαθος θα το παραδεχομουν.Απο εκει και περα οσα γραφτηκαν ηταν απλα μια ιστορια που επρεπε να δημιουργηθει για να ¨καλυφθει¨ η μπουνια του 7.Συγνωμη αν σας απογοητευω αλλα δεν ειμαι η μανιακη,αιμοχαρης,μισσαλοδοξη και εκδηκητικη κοπελα οπωσ περιγραφτηκα,που καθομαι στην απ εξω και δινω εντολες σε αλλουσ να βαρεσουν οποιον με τσαντιζει.
Τεσπα ας συνεχισω με την φαση....Μετα απο λιγο το 14(point guard) παιζοντας το συστημα μας 4 δεν συννενοηθηκε καλα με το αλλο guard που πηγε να κανει backdoor και η πασα πηγε (οχι δυνατα-προς θεου την θυμαμαι την φαση) στα χερια του 7,η οποια εφυγε στον αιφνιδιασμο.Και πειτε μου τωρα ποσες φορες κανουμε σε καθε παιχνιδι φαουλ για να κοψουμε τον αιφνιδιασμο?Το 7 ομως νομιζε οτι ισωσ επειδη ειχε τσαντισει την ομαδα με την μη αθλητικη της συμπεριφορα,ισως γιατι νομιζε οτι ειμαστε εκδηκιτικα ατομα,ισως γιατι και ο παγκος και η κερκιδα φωναξαν κανε φαουλ(δεν ειχαν συμπληρωσει τα ομοδικα,δεν θα σουταραν βολες,γιατι να φαμε ευκολο καλαθι),ισως γιατι ειχε παρεξηγησει αυτο που ειχα πει πριν εριξε ¨μαπιδι¨ με πολυ δυναμη στο προσωπο του 14.Εκει φαινεται ο αυτοελεγχος και η αυτοπειθαρχια της σωστης αθλητριας.....και θα μιλησει το συγκεκριμενο ατομο για την Αγια Παρασκευη....ελεος.Φυσικα μετα υπηρξε το χαος,οι γονεις μας τρελαθηκαν,εσυ αν ησουν γονεας τι θα εκανες?το παιδι σου βαρεσαν.Και παλι πολυ πολιτισμενα συμπεριφερθηκαμε.Να ναι καλα ο προπονητης του Ιωνικου ο οποιος μεσα στο χαος ηρθε να μας ηρεμησει,να δει πως ειναι το 14,και για να απολογιθει για το 7,ειπε οτι γενικα σαν ατομο εχει προβληματα και δεν ξερει να συμπεριφερεται.Αυτα ομως ειναι ενδοομαδικα,δεν μπορω να ξερω,ουτε να εμπλακω.
Παρενθεση,να πω σχετικα με τις βρισιες που οπως λες ακουσες απο το 9.Συγνωμη κι ολας,δεν ξερω κανεναν που εχει ενστερνιστει το διδαγμα της χριστιανοσυνης "αν φας χαστουκι γυρνα το αλλο μαγουλο".Την ειχες ειρωνευτει,συμφωνα με οσα μου εχουν πει ατομα,στο πρωτο παιχνιδι,και στο δευτερο της εχωσες αγκωνια στο κεφαλι,επειδι σου εκλεψε την μπαλα......ανθρωποι ειμαστε...ποσα να υποστουμε.Παρ ολα αυτα δεν ειδα εκεινη η καμια αλλη να ερθει να βαρεσει εσενα η καμια συμπαιχτρια σου.Οποτε πριν μιλησεις για καποια η καποιον και τον κρινεις,κανε πρςτα την δικη σου αυτοκριτικη...,.για να εισαι δικαιη.
Τελειωνοντας εχω να πω οτι σε αντρες και γυναικες γινονται γυρω στα 50 αντιαθλητικα σε καθε αγωνιστικη,δεν ειδα κανεναν να ριχνει μπουνια στον αντιπαλο.Οποτε ισως αυτο πρεπει να σε προβληματισει,δεν νομιζεις?ουτε νομιζω οτι εσυ η ιδια βλεποντας την αγκωνια του βαρεχαο στον ζηση υποστηριξες αυτην την πραξη.Γι αυτο θα πρεπει να μαθεισ απο εδω και περα να συγκρατεις τα νευρα σου,να σταματησεις να προσπαθεις να τραβηξεις την προσοχη ειτε τραγουδωντας ειτε φωναζοντας διαφορα εριστικα πραγματα την ωρα του αγωνα και επειτα θα μπορεις να αποκαλεισαι αθλητρια κσι να κερδισεις τον σεωασμο ολων.Εγω τοτε θα σου βγαλω το καπελο να εισαι σιγουρη.Γιατι τι ηθος σου φαινεται μεσα στις 4 γραμμες και εσυ δεν το εχεις δεικσει,μεχρι τωρα βεβαια.Α και σχετικα με τα οσα ειπες για την Αγια Παρασκευη,στην θεση που εισαι τωρα θα πρεπει να ξεπλινεις το στομα σου και μετα να μιλησεις γι αυτην την ομαδα.Μαθε πρωτα την ιστορια της στο γυναικειο μπασκετ και μετα κρινε.Και δεν μπορεις να κρινεις ενα ολοκληρι σωματιο που στεκει ζωντανο και αγωνιζεται τοσα χρονια απο την συμπεριφορα καποιων αθλητριων της που ηταν λανθασμενη κατα τα δικα σου κριτηρια σ εναν αγωνα......γιατι αν εσυ κριθεις σαν ατομο απο τον συγκεκριμενο αγωνα δεν θα σε συνεφερε.Επομενως σταματα να βγαζεις τουσ κομπλεξισμους που ισως εχεις στο γηπεδο και στα οσα λες γιατι ειναι ντροπη για εσενα και την φανελα που φορας,γιατι αν την τιμουσες,ισως κοιταζες να αγωνιστεις και οχι να παρουσιασεις στους αθλητες το top10 των ελληνικων ραδιοφονων.
Αυτα ειχα να πω,λυπαμαι για ολη αυτη την παρεξηγηση και ακομη περισσοτερο λυπαμαι αν βγηκαν εκτεθημενα 2 σωματεια απο μια παρορμητικη πραξη.Δεν γνωριζω για τον Ιωνικο,ουτε μου ειχε δωσει δειγματα τα προηγουμενα χρονια για να κανω καποια κακη κριτικη.Γνωριζω ομως για την Αγια Παρασκευη και ηταν αδικα τα οσα ειπωθηκαν για το σωματειο,αυτο ειναι σιγουρο.
ελπιζω να μην σας κουρασα....για μενα και για τις συμπαιχτριες μου το θεμα θεωρειτε ληξαν
καλο σας μερα

Ωραια τα ειπεσ ειμαι μαζι σου .τωρα ολα τελειωσαν απο εμασ
xarou4
QUOTE(basket4 @ Apr 19 2008, 13:14 ) *
τι εγινε στο παιχνιδι??
ξερει κανεις??

ναι οκ..σορυ..πιο πολλεσ..ναι..!!!οι ηλικιεσ πιστευω τ φετινου πρωταθληματοσ ηταν δυσκολεσ...ολα τ παιδια ειμασταν 3 λυκειου κ 2 λυκειου..!!!κρισιμεσ χρονιεσ για καθε μαθητη-αθλητη...επαιξε..κερδισε αγια 50-42...αλλα τ καλο ηταν οτι ολεσ οι παικτριεσ επαιζαν καλα..και ολα τα ημιχρονα..εν τελη παιξαμε καλα...!!!αντε τελευταιο παιχνιδι τ πρωταθληματοσ σημερα..οντως..τ αλλα παιχνιδια..ποιοι μ ποιοι επαιζαν..?γνωριζει κανεις?? bball.gif wink.gif
diama13
Ρε παιδια ηρεμηστε λιγο...καλο θα ηταν αυτα να τα πειτε απο κοντα,ή σε πμ και οχι στο φορουμ...

μπραβο στην αγια που πηρε το ροζ φυλλο στη τελευταια αγωνιστικη...

αληθεια,ποιες παικτριες ξεχωρισατε φετος απο το πρωταθλημα?
xarou4
QUOTE(diama13 @ Apr 19 2008, 14:48 ) *
Ρε παιδια ηρεμηστε λιγο...καλο θα ηταν αυτα να τα πειτε απο κοντα,ή σε πμ και οχι στο φορουμ...

μπραβο στην αγια που πηρε το ροζ φυλλο στη τελευταια αγωνιστικη...

αληθεια,ποιες παικτριες ξεχωρισατε φετος απο το πρωταθλημα?

ευχαριστουμε..!!!αλλα και ο χολαργοσ..ειναι εξισου καλη ομαδα...κ επιαξε καλα..!!!τελωσ παντων...ποιεσ παικτριεσ..??εννοεισ..απ τν ομαδα τσ αγιασ??
xarou4
Ηταν καλο παιχνιδακι σημερα..τελευταιο κ απ τσ 2 ομαδεσ..επαιξαν και οι 2 καλα...τωρα τ εγινε με τουσ αλλουσ αγωνεσ ..??γνωριζει καποια..??!! biggrin.gif wink.gif tongue.gif
diama13
QUOTE(xarou4 @ Apr 19 2008, 15:08 ) *
ευχαριστουμε..!!!αλλα και ο χολαργοσ..ειναι εξισου καλη ομαδα...κ επιαξε καλα..!!!τελωσ παντων...ποιεσ παικτριεσ..??εννοεισ..απ τν ομαδα τσ αγιασ??

οχι ρε παιδι μου...τωρα που τελειωσε το πρωταθλημα εννοω απο ολες τις ομαδες ποιες ξεχωρισε ο καθενας...

το απογευμα παιζει η δαφνη με το γαλατσι...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.