QUOTE(arrrtana @ Apr 17 2008, 13:25 )
iiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeep!!!!Καλησπεριζω ολο το forum!Α'ι'ντε να δουμε....κατ'αρχας ειμαι αυτο το ατιμο το 7 του Ιωνικου που την εχω δει πολυ τουμπανο!!!!!
Ας αρχισω λοιπον απο την "liza133"...ετσι για να σου λυθει η απορια,οταν απευθυνομαι στις συμπαιχτριες μου,κοιταω τις συμπαιχτριες μου,ποτε δεν εχω απευθυνθει σε αντιπαλη με ειρωνκο υφακι η' κατι τετοιο,εκτος κι αν μ'εχει προκαλεσει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ(το υπερβολικα το φωναζω γιατι γενικα δεν ασχολουμαι και πολυ..ολα στην πλακα λεμεεεεεε!!!)!
Συνεχιζω με τις "αληθειες"(τον Φωσκολο τι τον εχεις???) της "mary"(που ειμαι σιγουρη οτι σχετιζεται με την ομαδα της Αγιας Παρασκευης!)....Ας τα παρουμε απο την αρχη λοιπον...8/12/'07 πρωτος γυρος παιχνιδι Αγια Παρασκευη-Ιωνικος με τελικο σκορ 51-43...τα βρισιδια που ειχα ακουσει απο την πλευρα της Αγιας απιστευτα...παρ'ολα αυτα δεν θελησα ν'ασχοληθω και ν'απαντησω-παντα τραγουδουσα ομως...ναι,ναι,ναι,αααμε!!!!!-επιασα την αρχηγο της ομαδας και τον προπονητη τους και τους ειπα να μαζεψουν τις παιχτριες τους(δεν απειλουσα,δεν ειμαι ο Bin Ldden!!!!!!!)και μου απαντησαν με ενα "ναι,ναι,ναι,οκ"(μαλλον κ αυτοι πανε ανακτοροοοοοοοοοοοοοοο!!!!!)!Ετσι λοιπον ηρεμησα και δεν το συνεχισα...στην εδρα μου λοιπον,29/3/'08 με τελικο σκορ 78-32,μπηκα στο παιχνιδακι με εξαιρετικα φιλικη διαθεση(παρα τα βρισιδια που ακουστηκαν για παρτη μου στον α' γυρο) και παντα τραγουδωντας,παντα λεμεεεεεεεεε!!!!...ετσι το παιχνιδακι κυλησε ας πουμε πενα(ας πουμε γτ πρωτη φορα ακουω παιχτρια να αντιμιλαει ετσι σε προπονητη της...α ρε ομαδαρα Αγια!!!!)...2 λεπτα πριν το τελος ομως και υστερα απο 2 καπακωτες τεχνικες ποινες εις βαρος του προπονητη της Αγιας Παρασκευης,ο ιδιος,ο παγκος και η κερκιδα εκνευριστηκαν με αποτελεσμα,τσουπ,η αρχηγος της Αγιας να δωσει εντολη σε συμπαιχτρια της να πεταξει την μπαλα με δυναμη πανω....(αντε επειδη σας λυπαμαι απο την Αγια,δεν σας χρεωνω!)...ημουν σχετικα κοντα στον παγκο της Αγιας και ακουσα καθαρα οσα ειπωθηκαν και μαλιστα εγω καταλαβα που προοριζονταν να παει με δυναμη η μπαλα αλλα οσο μιλαγε η (leader) της Αγιας,η συμπαιχτρια της,το εξυπνο το 14,με κοιτουσε και γελουσε,δεν μου περασε απο το μυαλο οτι αλλα της ελεγε η αρχηγος της και αλλα καταλαβαινε αυτη...μετα τις βολες απο τις τεχνικες λοιπον,παιρνει την μπαλα το 14 και κατεβαινει να οργανωσει την ομαδα της,ετσι οπως την επαιζα αμυνα(καπου στο 3ποντο) εντελως στο ακυρο την βλεπω να απομακρυνεται και με πισω βηματα να πλησιαζει την σεντρα(δεν υπηρχε λογος να την μαρκαρω τοσο ψηλα γιατι το σκορ ειχε καθοριστει και αν ηταν να φαω 3ποντο απο το κεντρο...ας το ετρωγα,εκει θα ημουν και γω να της δωσω συγχαρητηρια!!!)...πριν κατι δευτερολεπτα ειχα ακουσει το σκηνικο να πεταξει με δυναμη την μπαλα αλλα λογω του τραγουδιου που ειχα πιασει εκεινη τη στιγμη(Ραλλης-"Φευγω") ημουν αλλου και ειχα ξεχασει οσα ειχα ακουσει για το πεταγμα της μπαλας και στην τελικη ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ οποτε δεν υπηρχε λογος να ανησυχω μην την φαω και ημουν χαλαρη ΑΛΛΑ το φιντανακι το 14 της Αγιας που αλλο καταλαβε πεταξε με δυναμη την μπαλα πανω μου,την επιασα,εφυγα στον αιφνιδιασμο και εκει μου εκανε ενα πολυ ατσαλο φαουλ με αποταλεσμα να αντιδρασω μ'ενα μαπιδι(νιωστε ρε'ι'...δεν ηταν μπουνια),η κοπελια ειναι πολυ πιτσιρικι και δεν υπηρχε περιπτωση να της τραβηξω μπουνια...εξαλλου και λογο του τραγουδιου ημουν χαλαρη,καθολου τσιτωμενη λεμεεεεεεε...αλλα λογο καθυστερησης της ref ενος δευτερολεπτου το χερι μου και το σφυριγμα υπερ μου για φαουλ εγιναν ταυτοχρονα με αποτελεσμα την αποβολη μου!Και "ΜΑΡΥ" ασε τις μουφες και ασχολησου με την ομαδα σου,γιατι δεν υπηρχε περιπτωση να γυρισω να την κλοτσησω γιατι ειχα λιωσει με την ref που με τραβαγε-ενω ειχα απομακρυνθει απο μονη μου- λες και ημουν σε αγωνα box,εκανα αντιαθλητικο χτυπημα και επρεπε να μας χωρισουν-ελεοςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!Αφου βγηκα λοιπον,μπαινει τιγκα μπιελωμενος στο γηπεδο ο προπονητης της Αγιας,που ειχε αποβληθει,λεγωντας μου "Απ'την αρχη του παιχνιδιου,γελας,ειρωνευεσαι,τραγουδας"...α sorry κιολας man,δεν ηξερα να κλαιω ή να σταματησω να τραγουδαω γιατι παιζω με αυτη την υπερτατη ομαδα που λεγεται Αγια Παρασκευη...καλα,για πες μας κι αλλα ανεκδοτα!!!!Ελα να με κοζεις και σε αλλα παιχνιδακια να δεις αν τραγουδαω η΄ γελαω...ανεξαρτητα απο το αν ειναι νικη η' ηττα...ετσι για να γουσταρουμε!!!!!!...συνεχεια δεν υπηρχε...μας μαζεψαν..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!Εγω αραξα στον παγκο μου(οχι πολυ ηρεμη...φροντισε να με φτιαξει το υπολοιπο team της Αγιας)...εληξε το παιχνιδακι,εφυγε η ref με το δελτιο μου...και εγω ετσι οπως εφυγα!!!Για τα σχολια των γονιων της Αγιας....απο το γελιο δεν μπορω να γραψω...τα γεγονοτα μιλανε απο μονα τους...ας μαζεψουν τα "καλοπαιδα" τους που ριχνουν μπαλες σε αντιπαλες και μετα ας κρινουν και μενα..πειτε κι αλλα,εκει θα'μαι να γελαω..!!!!!Και το κορυφαιο...ρε κοπελιες απο την Αγια αφου ουτε μεταξυ σας δεν μπορειτε να συνεννοηθειτε γιατι το κουραζεται..???...¨αλλα ειπε η αρχηγος σας ¨αλλα καταλαβατε...αυτα ειναι,τα συγχαρητηρια μου..!!!Οσο για την αρχηγο σας που πεταχτηκε στο σκηνικο του μαπιδιου και με μεγαλη απορια με ρωτησε "τι συμπεριφορα αθλητριας ειναι αυτη"? ...εχω να πω ας μαθει να συμπεριφερεται αυτη πρωτα και να μην χρεωνει τις συμπαιχτριες της με τις "εκπληκτικοτατες" ιδεες της και μετα ας μου μιλησει για συμπεριφορα!Τα σχολια δικα σας...δεν ξανασχολουμαι με το θεμα,οποιος εχει αποριες μ'αυτες θα μεινει γιατι με το forum δεν πολυασχολουμαι και επομενως δεν ξερω να το χειριζομαι κι ουτε θελω...!Και αξι¨α παιρνεις "mary" που ασχολουνται και οι υπολοιποι απο το forum με την παρτη σου..δεν παλευεσαι λεμεεεεεεεε,τετοιες μπαρουφες ουτε το ανιψακι 10 χρονων δεν θα τις ελεγε...αφου δεν ντρεπεσαι εσυ για τα ψεματα σου τοτε εγω κανω παρτι!!!!!!Α,κι οσο για το 9αρακι της Αγιας,αφου την ξερεις καλα την κοπελα πες οτι ειναι(περα απο το ψεμα) ντροπη να μπαινει στο παιχνιδι και να ριχνει Χριστοπαναγιες...αλλα αφου δεν ντρεπεται κι αυτη,εμενα δεν μου πεφτει λογος...ΕΓΩ KEEP WALKING ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!ναι,ναι,ναι,αααμε!!!!!!!!πως πως πως..??...ναι ναι ναι αααμε!!!!!!!!!πως πως πως...???...αυτο ακριβωςςςςςςςςςς!!!!!!!Ναι ναι ναι...για το Καματερο!!!Α'ι'ντε καλημερα σας και καλη συνεχεια!!!
Γεια σε ολους,καταρχην να πω οτι ειμαι η "αρχηγος της αγιας παρασκευης" ,οπως με αναφερει το 7 του ιωνικου, και πρεπει ν απαντησω στα οσα ειπωθηκαν για τουσ εξης λογους:πρωτον αμαυρωνεται η φημη του σωματειου μου και δευτερον παρουσιαζεται η αληθεια αλλοιωμενη.Πολυ σημαντικοι λογοι.
Ας ξεκινησω λοιπον απο το παιχνιδι για οσους δεν ηταν εκει...Δεν ηταν παιχνιδι βαθμολογικης σημασιας γι αυτο και δεν πεξαμε 3 παιχτριες.Οπως καταλαβαινετε δεν υπηρχε υπερβολικο παθος,ουτε στιγνος ανταγωνισμος.Απλα θεληση για νικη και για ενα δικαιο παιχνιδι,να ευχαριστηθουμε το Σαββατο μας με κατι που γοθσταρουμε πολυ.
Η διαφορα φανηκε απο την αρχη στο σκορ και η Αγια Παρασκευη δεν τσουλαγε...δεν ηταν η μερα μας.Οταν λοιπον η διαφορα μεγαλωσε λιγο το 7 εκτοσ το οτι τραγουδαγε,αρχισε επιδικτικα να πανηγυριζει καθε καλαθι τους,να λεει "καρφωσε αναποδα",να πεταει τις μπαλες νομιζωντας οτι παιζει στο WNBA και αλλα...Ενταξει δεν την ξερω την κοπελα,μπορει αυτο να ειναι το στυλ της,να ειρωνευεται χωρισ να το καταλαβαινει,αλλα στην Αγια Παρασκευη,που εθιξε σ αυτην την σελιδα, το πρωτο που μας εμαθαν ειναι να σεβομαστε τους αντιπαλους,και αυτο θα επαληθευτει αν ρωτησετε ολεσ τις ομαδες που νικησαμε με πολλουσ ποντους,κατα ποσο τουσ σεβαστηκαμε η καναμε τουσ καραγκιοζηδες νομιζοντας οτι ειμαστε καποιοι.Οποιοσ εχει τα κοτσια φαινεται ηρωας αντιμετωπος με παιχτες πολυ καλυτερου επιπεδου
Σχετικα τωρα,με την συμπαιχτρια μου που φοραει το 9,ναι πραγματι ειχε μια λογομαχια με τον προπονητη την ωρα του αγωνα,αλλα η παρεξηγηση λυθηκε στο ημιχρονο και ο καθενας καταλαβε πως επρεπε να μιλησει και τι εκανε λαθος.....πολιτισμενοι ανθρωποι ειμαστε.
Το επομενο θεμα που θα θιξω ειναι η αποβολη του προπονητη μας.Το συμβαν ειχε ως εξης:Η διαιτητης εκανε ενα λαθος σφυριγμα,συμφωνα με τον δικο μας υποκειμενισμο παντα.Αν το παιχνιδι κρινοταν στον ποντο ο coach ισως αντιδρουσε,ομωσ αφου χαναμε με τοσους ποντους το μονο που ειπε (διπλα ημουν) ηταν χαμηλοφωνα "ελα τωρα ασε τουσ να παιξουν" και του εδςσε τεχνικη ποινη.Ξαφνιασμενος,οπως ολοι μας απο αυτην της την ενεργεια,της λεει γεματος απορια χωρις ν ανεβασει τον τονο της φωνης του "εισαι σοβαρη τωρα?τι σου ειπα?" και τοτε του δινει και δευτερη τεχνικη ποινη και το αποβαλει.Ειναι δυνατον?Μετα ειχε καθε λογο να τσαντιστει.
Ωραια.....ας σας πω τωρα για την πολυσυζητημενη φαση.Με το που αποβληθηκε ο coach,την στιγμη που σουταρε ο Ιωνικος τις βολες της ποινης,φωναξα στο 14(δεν της ειπα να ερθει κοντα για να της δωσω εντολη-δεν μ ενδιεφερε που ακουστηκε γιατι αστειο ηταν)΄,¨ρε αφου οι πασες σου ετσι κι αλλιως σημερα πανε οπου να ναι,βρες κανα καλυτερο στοχο",γελασα και κοιταξα την διαιτητη,γελασαν και οι συμπαιχτριες μου στον παγκο και οσες ηταν μεσα και το καταλαβαν(συμπεριλαμβανομενου του 14).Εννοειται οτι δεν θα το εκανε,ελεος εχουμε και μια προσωπικοτητα,αν της ελεγα να παει να πνιγει θα πηγαινε?Δεν ειμαστε 5 χρονων.Δεν εχω να ζητησω κανενα συγνωμη η να απολογηθω γι αυτο που ειπα,ξερω τι πρεπει να κανω και τι οχι και να συγκρατουμε οταν χρειαζεται και οσοι με γνωριζουν καλα θα το επιβεβαιωναν.Αν ειχα κανει λαθος θα το παραδεχομουν.Απο εκει και περα οσα γραφτηκαν ηταν απλα μια ιστορια που επρεπε να δημιουργηθει για να ¨καλυφθει¨ η μπουνια του 7.Συγνωμη αν σας απογοητευω αλλα δεν ειμαι η μανιακη,αιμοχαρης,μισσαλοδοξη και εκδηκητικη κοπελα οπωσ περιγραφτηκα,που καθομαι στην απ εξω και δινω εντολες σε αλλουσ να βαρεσουν οποιον με τσαντιζει.
Τεσπα ας συνεχισω με την φαση....Μετα απο λιγο το 14(point guard) παιζοντας το συστημα μας 4 δεν συννενοηθηκε καλα με το αλλο guard που πηγε να κανει backdoor και η πασα πηγε (οχι δυνατα-προς θεου την θυμαμαι την φαση) στα χερια του 7,η οποια εφυγε στον αιφνιδιασμο.Και πειτε μου τωρα ποσες φορες κανουμε σε καθε παιχνιδι φαουλ για να κοψουμε τον αιφνιδιασμο?Το 7 ομως νομιζε οτι ισωσ επειδη ειχε τσαντισει την ομαδα με την μη αθλητικη της συμπεριφορα,ισως γιατι νομιζε οτι ειμαστε εκδηκιτικα ατομα,ισως γιατι και ο παγκος και η κερκιδα φωναξαν κανε φαουλ(δεν ειχαν συμπληρωσει τα ομοδικα,δεν θα σουταραν βολες,γιατι να φαμε ευκολο καλαθι),ισως γιατι ειχε παρεξηγησει αυτο που ειχα πει πριν εριξε ¨μαπιδι¨ με πολυ δυναμη στο προσωπο του 14.Εκει φαινεται ο αυτοελεγχος και η αυτοπειθαρχια της σωστης αθλητριας.....και θα μιλησει το συγκεκριμενο ατομο για την Αγια Παρασκευη....ελεος.Φυσικα μετα υπηρξε το χαος,οι γονεις μας τρελαθηκαν,εσυ αν ησουν γονεας τι θα εκανες?το παιδι σου βαρεσαν.Και παλι πολυ πολιτισμενα συμπεριφερθηκαμε.Να ναι καλα ο προπονητης του Ιωνικου ο οποιος μεσα στο χαος ηρθε να μας ηρεμησει,να δει πως ειναι το 14,και για να απολογιθει για το 7,ειπε οτι γενικα σαν ατομο εχει προβληματα και δεν ξερει να συμπεριφερεται.Αυτα ομως ειναι ενδοομαδικα,δεν μπορω να ξερω,ουτε να εμπλακω.
Παρενθεση,να πω σχετικα με τις βρισιες που οπως λες ακουσες απο το 9.Συγνωμη κι ολας,δεν ξερω κανεναν που εχει ενστερνιστει το διδαγμα της χριστιανοσυνης "αν φας χαστουκι γυρνα το αλλο μαγουλο".Την ειχες ειρωνευτει,συμφωνα με οσα μου εχουν πει ατομα,στο πρωτο παιχνιδι,και στο δευτερο της εχωσες αγκωνια στο κεφαλι,επειδι σου εκλεψε την μπαλα......ανθρωποι ειμαστε...ποσα να υποστουμε.Παρ ολα αυτα δεν ειδα εκεινη η καμια αλλη να ερθει να βαρεσει εσενα η καμια συμπαιχτρια σου.Οποτε πριν μιλησεις για καποια η καποιον και τον κρινεις,κανε πρςτα την δικη σου αυτοκριτικη...,.για να εισαι δικαιη.
Τελειωνοντας εχω να πω οτι σε αντρες και γυναικες γινονται γυρω στα 50 αντιαθλητικα σε καθε αγωνιστικη,δεν ειδα κανεναν να ριχνει μπουνια στον αντιπαλο.Οποτε ισως αυτο πρεπει να σε προβληματισει,δεν νομιζεις?ουτε νομιζω οτι εσυ η ιδια βλεποντας την αγκωνια του βαρεχαο στον ζηση υποστηριξες αυτην την πραξη.Γι αυτο θα πρεπει να μαθεισ απο εδω και περα να συγκρατεις τα νευρα σου,να σταματησεις να προσπαθεις να τραβηξεις την προσοχη ειτε τραγουδωντας ειτε φωναζοντας διαφορα εριστικα πραγματα την ωρα του αγωνα και επειτα θα μπορεις να αποκαλεισαι αθλητρια κσι να κερδισεις τον σεωασμο ολων.Εγω τοτε θα σου βγαλω το καπελο να εισαι σιγουρη.Γιατι τι ηθος σου φαινεται μεσα στις 4 γραμμες και εσυ δεν το εχεις δεικσει,μεχρι τωρα βεβαια.Α και σχετικα με τα οσα ειπες για την Αγια Παρασκευη,στην θεση που εισαι τωρα θα πρεπει να ξεπλινεις το στομα σου και μετα να μιλησεις γι αυτην την ομαδα.Μαθε πρωτα την ιστορια της στο γυναικειο μπασκετ και μετα κρινε.Και δεν μπορεις να κρινεις ενα ολοκληρι σωματιο που στεκει ζωντανο και αγωνιζεται τοσα χρονια απο την συμπεριφορα καποιων αθλητριων της που ηταν λανθασμενη κατα τα δικα σου κριτηρια σ εναν αγωνα......γιατι αν εσυ κριθεις σαν ατομο απο τον συγκεκριμενο αγωνα δεν θα σε συνεφερε.Επομενως σταματα να βγαζεις τουσ κομπλεξισμους που ισως εχεις στο γηπεδο και στα οσα λες γιατι ειναι ντροπη για εσενα και την φανελα που φορας,γιατι αν την τιμουσες,ισως κοιταζες να αγωνιστεις και οχι να παρουσιασεις στους αθλητες το top10 των ελληνικων ραδιοφονων.
Αυτα ειχα να πω,λυπαμαι για ολη αυτη την παρεξηγηση και ακομη περισσοτερο λυπαμαι αν βγηκαν εκτεθημενα 2 σωματεια απο μια παρορμητικη πραξη.Δεν γνωριζω για τον Ιωνικο,ουτε μου ειχε δωσει δειγματα τα προηγουμενα χρονια για να κανω καποια κακη κριτικη.Γνωριζω ομως για την Αγια Παρασκευη και ηταν αδικα τα οσα ειπωθηκαν για το σωματειο,αυτο ειναι σιγουρο.
ελπιζω να μην σας κουρασα....για μενα και για τις συμπαιχτριες μου το θεμα θεωρειτε ληξαν
καλο σας μερα