Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Δημήτρης Γιαννακόπουλος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
sni79per
Με τα συν και τα πλην του,ενα τοπικ πρεπει να υπαρχει για αυτον...
sni79per


















A.CAB
Το λουκ του Δημήτρη του Γιαννακόπουλου μου θυμίζει πολύ Στάθη Ψάλτη στα νιάτα του.
bbplayer
είναι ιατρικό το θέμα νομίζω....στο βίντεο που κυκλοφορεί στο φορουμ φαίνεται άτομο που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα
Dreamerpanos
QUOTE (A.CAB @ Feb 15 2013, 15:20 ) *
Το λουκ του Δημήτρη του Γιαννακόπουλου μου θυμίζει πολύ Στάθη Ψάλτη στα νιάτα του.


smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Marciulionis
Με αφορμή τις ομορφιές του Κυπέλου θα πω κι εγώ τη γνώμη μου για το Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την οικογένεια και το θέμα της βίας στα γήπεδα.

Το όνομά του λοιπόν όποτε αναφέρεται γίνεται με ειρωνεία και από τις 2 πλευρές. Όσο κι αν διαφωνώ με τις πρακτικές και τις αντιδράσεις όμως των Γιανακοπουλαίων, οφείλω να ομολογήσω ότι τέτοιους πρόεδρους θέλω στην ομάδα. Κι όταν λέω τέτοιους εννοώ πρόεδρους-οπαδούς, που παρά τη κρίση τα σπρώχνουν στην ομάδα, που βάζουν 15 και βγάζουν 5 από αυτή.

Θα προτιμούσατε όσοι τον ειρωνεύεστε να είναι από αυτούς (μοντέλα σωστών επιχειρηματιών) που βάζουν 9 για να βγάλουν 10? Θα είχαμε αποκλειστεί από το 1ο γύρο της Ευρωλίγκας με μπάτζετ ίσο με τα εισιτήρια + χορηγούς + τηλεοπτικά...

Ή το πιο συνηθισμένο μοντέλο επιχειρηματία στην Ελλάδα, που δε βάζει τίποτα, καλεί το λαό να συνδράμει (10άδες παραδείγματα στη μπάλα) φεσώνει τους πάντες και εξαφανίζεται μαζί με τη συνδρομή του λαού στο τέλος ρίχνοντας το φταίξιμο στους άλλους (προηγούμενη διοικηση - παρασκήνιο - σάπιο κατεστημένο - άστρα... Οι φίλοι Θεσσαλονικείς έχουν δει όλες τις εκδοχές του έργου τη τελευταία 15ετία).

Αντ'αυτού έχεις ένα πρόεδρο που σου φτιάχνει ανταγωνιστική ομάδα με 12 -14 νέους παίκτες χωρίς να μπλέκεται στα αγωνιστικά, από τη πρώτη χρονιά, που ασχολείται με την ομάδα ενεργά χωρίς να βάζει μπροστάρηδες αχυράνθρωπους και σου έφερε και το Καπόνο από το ΝΒΑ για να γουστάρεις και να γουστάρει κι αυτός. Γιατί γι αυτούς τους 2 λόγους που προανέφερα τον έφερε. Για να σηκωθείς εσύ να πας στο γήπεδο και για τη πάρτη του.

Το ίδιο ισχύει και για τους Αγγελόπουλους γιατί κι αυτοί το ίδιο άρρωστοι είναι με τον Ολυμπιακό και βγάζει μάτι. Το πως φέρονται στο γήπεδο, τι δηλώνουν, πόσες ενστάσεις κάνουν και τι νούμερο παντελόνι και γραβάτα φοράν, αφορά μόνο έναν. ΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ! (καλά το παντελόνι κι η γραβάτα δεν αφορά τη πολιτεία, άλλα για το Θανάση και μόνο θα έπρεπε smiley.gif)

Το ίδιο και η βία στα γήπεδα! ειναι ευθύνη του ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ! Τα υπόλοιπα τα θεωρώ βλακείες. Και κάθε φορά ακούμε τις ίδιες ανοησίες και τιμωρείται το μπάσκετ, οι ομάδες κι ο υγιής φίλαθλος.

Όταν κάποιος πετάει φωτοβολίδα στο γήπεδο, δε φταίει ο πρόεδρος της ομάδας (ακόμα κι αν του έχει δώσει τη φωτοβολίδα θα πω) φταίει η (παντελώς ανίκανη "δέρνω διαδηλωτές - αριστερούς και μετανάστες ΜΟΝΟ") αστυνομία που δεν έχει συλλάβει σχεδόν κανένα όλα αυτά τα χρόνια και η (ακόμα πιο ανίκανη) ελληνική δικαιοσύνη που δεν έχει τιμωρήσει κανένα παραδειγματικά! Και φυσικά ο γκασμάς που τη πετάει...

Αυτός που πετάει φωτοβολίδα, κροτίδα, πορτοκάλι με ξυραφάκια και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί το κάθε άρρωστο μυαλό, διαπράττει εγκληματική πράξη πρέπει να συλληφθεί και να πάει ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ. ΤΕΛΕΙΑ!

Όλα τα άλλα για πρόεδρους, φυλλάδες κλπ που δυναμιτίζουν το κλίμα είναι ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ του ανίκανου κράτους για να μεταθέσει τις ευθύνες του αλλού. Οι δημοσιογράφοι το έχουν χάψει και αναπαράγουν το παραμύθι ή το κάνουν και συνιδητά. Γιατί στη τελική η βία και ο φόβος βολεύει αυτούς που έχουν γαντζωθεί κι αλυσοδεθεί στη καρέκλα της ςξουσίας να συνεχίσουν να κυβερνούν, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα...

Ζούμε στο κράτος της ανοχής κι έχουμε συνηθίσει να παίρνουμε το νόμο στα χέρια μας, γιατί αυτό σημαίνει να περιφρουρήσουν τα γήπεδα οι ομάδες. Όχι, δεν είναι ευθύνη του μαγαζάτορα να έχει τη καραμπίνα κάτω από το πάγκο για να προστατεύσει το μαγαζί του, ούτε θέλω αμφιβόλου προελεύσεως μπράβους στα γήπεδα να εφαρμόζουν το νόμο.

Πολλά πράγματα έχει μάθει ο Έλληνας να ζητάει από το κράτος χωρίς να είναι ευθύνη του κράτους να τα παρέχει εκτός από το αυτονόητο. Τη Δικαιοσύνη. ΜΟΝΟ το κράτος ΟΦΕΙΛΕΙ να τη παρέχει.
Eddie.Johnson
Το γαυροσύστημα ξαναχτύπησε tongue.gif

QUOTE
Δεν πρόκειται να συμμορφωθώ. Όποιος τολμήσει, ας έρθει να με βγάλει έξω από το Ο.Α.Κ.Α.


smiley.gif
plo koon
QUOTE (Eddie.Johnson @ Feb 21 2013, 19:52 ) *


sni79per
για τους αδερφους που εμμεσως παραδεχτηκαν δημοσια με την ανακοινωση για τον παπαλουκα οτι φοροδιαφευγουν κ κανουν...προφορικες συμφωνιες για να γλυτωσουν νεα συμβολαια με μεγαλυτερη φορολογια δεν εχει τιμωρια ε;
damian
QUOTE (Eddie.Johnson @ Feb 21 2013, 19:52 ) *


69.gif Γαυροσύστημα.... 69.gif
bbplayer
QUOTE (sni79per @ Feb 21 2013, 20:52 ) *
για τους αδερφους που εμμεσως παραδεχτηκαν δημοσια με την ανακοινωση για τον παπαλουκα οτι φοροδιαφευγουν κ κανουν...προφορικες συμφωνιες για να γλυτωσουν νεα συμβολαια με μεγαλυτερη φορολογια δεν εχει τιμωρια ε;



ma αυτοί δεν είναι βράχοι ηθικής που ήρθαν να αναμορφώσουν το άθλημα και θα πρέπει να τους χρωστάμε χάρη? κάνουν τέτοια πράγματα? κλέβουν το κράτος και μάλιστα τέτοιες ζόρικες στιγμές?

πέφτω από τα σύννεφα...
vastravoud
QUOTE(sni79per @ Feb 21 2013, 20:52 ) *
για τους αδερφους που εμμεσως παραδεχτηκαν δημοσια με την ανακοινωση για τον παπαλουκα οτι φοροδιαφευγουν κ κανουν...προφορικες συμφωνιες για να γλυτωσουν νεα συμβολαια με μεγαλυτερη φορολογια δεν εχει τιμωρια ε;


Αυτό είναι ζήτημα φορολογικό, η αθλητική δικαιοσύνη δεν έχει καμία απολύτως δικαιοδοσία.

Τωρα το πόσο ενεργά ασχολειται το κράτος με το φορο-κηνυγητό των πλουσίων γενικώς, είναι άλλο θέμα tongue.gif
sni79per
QUOTE(vastravoud @ Feb 22 2013, 15:18 ) *
Αυτό είναι ζήτημα φορολογικό, η αθλητική δικαιοσύνη δεν έχει καμία απολύτως δικαιοδοσία.

Τωρα το πόσο ενεργά ασχολειται το κράτος με το φορο-κηνυγητό των πλουσίων γενικώς, είναι άλλο θέμα tongue.gif


δεν νομιζω να εγραψα πουθενα για δικαιοδοσια αθλ δικαιοσυνης.
sni79per
αν επαιξε τοσα στο νομιμο φαντασου τι εσπρωξε αλλου... smiley.gif
spysta
ειναι γνωστο απο παλια οτι ασχολειται-μπλεκεται με στοιχηματα ο ΔΓ ..

Marciulionis
Όπως κι ότι παίζει μεγάλα ποσά στα καζίνο.

Από τη στιγμή που πόνταρε στην ομάδα του τίποτα μεμπτό. Αν πόνταρε στην ήττα της ομάδας του θα άλλαζε πολύ το πράγμα... Πιθανότατα όσα κέρδισε στο κύπελλο τα έχει χάσει σε άλλα ματς από την αρχή της χρονιάς.

Επίσης είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το μέγιστο επιτρεπόμενο στοίχημα στον ΟΠΑΠ είναι γύρω στα 1600 ευρώ. Για να παίξεις 500.000 θα πρέπει να βρεις 400 περίπου διαφορετικά άτομα να πάνε να εισπράξουν, όχι ανέφικτο βέβαια άλλα λίγο τραβηγμένο μου φαίνεται...
vastravoud
Αν ο πράκτορας έχει 8% προμήθεια, μάλλον έχει κάνει εξαιρετική μπάζα tongue.gif

Και ναι, ΑΥΤΟΣ είναι ο μεγάλος κερδισμένος.
sni79per
Ανοικτό κάλεσμα Δ. Γιαννακόπουλου στους Αγγελόπουλους για μια νέα πορεία

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Με αφορμή τα όσα συνέβησαν τα τελευταία 24ωρα και με αφετηρία τον επεισοδιακό τελικό του κυπέλλου μπάσκετ, με αίσθηση απόλυτης υπευθυνότητας και με κυρία στόχευση το κοινό καλό του αθλήματος, το οποίο υπηρετεί με συνέπεια και πάθος η οικογένεια Γιαννακόπουλου τις τελευταίες δεκαετίες, θέλω να δηλώσω τα εξής, ελπίζοντας να βρω συνοδοιπόρους, υπέρμαχους και υποστηρικτές τους αδερφούς Αγγελόπουλους.

Είναι καιρός η "ΜΑΧΗ" να μεταφερθεί εντός των 4 γραμμών του τερέν και όλα τα βλέμματα να στραφούν στους πραγματικούς πρωταγωνιστές, που δεν είναι άλλοι από τους αθλητές των δυο ομάδων, τα χρυσά παιδιά του ελληνικού και όχι μόνο μπάσκετ, τον Διαμαντίδη, τον Σπανούλη και όλους τους άλλους.

Εμείς, η νέα γενιά παραγόντων του αθλητικού κόσμου, θα πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση, αναγνωρίζοντας και διορθώνοντας-προλαμβάνοντας ανθρώπινες στιγμές έντασης και πάθους, που μοναδικό κίνητρο έχουν την πραγματική και ανιδιοτελή αγάπη για την ομάδα μας.

Εμείς, που δίνουμε και τη ζωή μας για το αγωνιστικό μπάσκετ, δεν επιτρέπεται να ρίχνουμε λάδι στη φωτιά του φανατισμού και να πυροδοτούμε τα φαινόμενα ανομίας.

Πρέπει εμείς πρώτοι να προασπίσουμε όσα με τεράστιο κόπο έχτισαν οι προκάτοχοί μας και να στείλουμε ξεκάθαρο μήνυμα προς την ελληνική κοινωνία και κυρίως τη νέα γενιά.

Πρώτα και πάνω από όλους εμάς είναι ο αθλητισμός! Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας από όπου αυτή κι αν προέρχεται. Δεν επιζητούμε διαξιφισμούς και κονταροκτυπήματα εντός ή εκτός δικαστικών αιθουσών, παρά μόνο πλούσιο θέαμα εντός των αγωνιστικών χώρων, ίση μεταχείριση και δίκαιη αντιμετώπιση προς όλους.

Ενόψει και των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος, κάνω ανοικτό κάλεσμα στους αδελφούς Αγγελόπουλους. Μαζί, χέρι-χέρι, μπορούμε να πετύχουμε πολλά επ´ ωφελεία του αθλητικού ιδεώδους και συγκεκριμένα της ελληνικής καλαθοσφαίρισης. Μα πάνω από όλα, την επάνοδο της ελληνικής οικογένειας στα γήπεδα με αίσθημα ασφάλειας!

Οι περιστάσεις απαιτούν σύνεση, υπευθυνότητα, μεγαλοψυχία, συνένωση δυνάμεων, χαμηλούς τόνους και σκληρή δουλειά από όλους μας προς τη σωστή κατεύθυνση, ακόμα και αν απαιτηθεί να βάλουμε στην άκρη εγωισμούς, σκοπιμότητες και νοοτροπίες που οδηγούν σε αδιέξοδα.

Ας είναι αυτή η ανακοίνωση η απαρχή μιας νέας πιο ελπιδοφόρας πορείας για τον ελληνικό μπασκετικό κόσμο. Είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε, γιατί το χρωστάμε στους εαυτούς μας, στους αθλητές μας, στους ίδιους μας τους φιλάθλους, στη νέα γενιά του αθλητισμού, σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, που περιμένει πολλές ακόμη διακρίσεις από την ελληνική καλαθοσφαίριση».

bballbill
Μπλα μπλα μπλα μπλα.
spysta

Personality Disorder ..
is a condition characterized by impulsive actions, rapidly shifting moods, and chaotic relationships. The individual usually goes from one emotional crisis to another. Often there is dependency, separation anxiety, unstable self-image, chronic feelings of emptiness, and threats of self-harm (suicide or self-mutilation). This disorder is only diagnosed when these behaviors become persistent and very disabling/distressing.


Δημητρης Γιαννακοπουλος ..
στην αρχη παει και δινει χερια με τους Αγγελοπουλος σε ενα κλιμα σεβασμου και κατανοησης
μετα απο 2 ωρες εισβαλλει στα αποδυτηρια για να τραμπουκισει τους ρεφ και να δηλωσει οτι ειναι ο εφευρετης της αλητειας
επειτα απο 7 μερες κατηγορει τον ΟΣΦΠ ως συλλογο της βρωμιας που εχει την αβαντα απο τους ρεφ σε ολα τα αθληματα
και σημερα βγαζει ανακοινωση συμφιλιωσης ''μαζι χερι χερι μπορουμε να πετυχουμε πολλα''

laugh.gif laugh.gif
rchos
Είναι μεγαλειώδης μορφή του Ελληνικού αθλητισμού ο Δ.Γ.

Θα μπορούσαν να γραφτούν τόμοι ολόκληροι πάνω στην ζωή και το έργο του...
vastravoud
Λέτε να μας τρολάρει όλους μαζι;
lakersdynasty
Δημήτρη την επόμενη φορά θα προτιμούσα κλειστό κάλεσμα. Στο ανοικτό μιλάς πολύ... tongue.gif
HLR CENATION
QUOTE(lakersdynasty @ Feb 28 2013, 18:28 ) *
Δημήτρη την επόμενη φορά θα προτιμούσα κλειστό κάλεσμα. Στο ανοικτό μιλάς πολύ... tongue.gif

Να με συγχωρεσουν οι MOD και να κανουν τα στραβα ματια και επιτρεψτε μου ενα off topick.ΝΑ συγχαρω τον Lakersdynasty Για τα υπεροχα αρθα που γραφει στο μπλογκ του.Μολις διαβασα αυτο το τελευταιο και ηταν υπεροχο.

Μπραβο φιλε. 77.gif
bbplayer
QUOTE (spysta @ Feb 28 2013, 12:01 ) *
Δημητρης Γιαννακοπουλος ..
στην αρχη παει και δινει χερια με τους Αγγελοπουλος σε ενα κλιμα σεβασμου και κατανοησης
μετα απο 2 ωρες εισβαλλει στα αποδυτηρια για να τραμπουκισει τους ρεφ και να δηλωσει οτι ειναι ο εφευρετης της αλητειας
επειτα απο 7 μερες κατηγορει τον ΟΣΦΠ ως συλλογο της βρωμιας που εχει την αβαντα απο τους ρεφ σε ολα τα αθληματα
και σημερα βγαζει ανακοινωση συμφιλιωσης ''μαζι χερι χερι μπορουμε να πετυχουμε πολλα''

laugh.gif laugh.gif


http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...st&p=588166


thalys
Στο φύλλο αγώνα αναφέρεται φραστική επίθεση του Δ. Γιαννακόπουλου στον διαιτητή Φούφη.

Εδιτ: Με πρόλαβαν
AKRG
QUOTE (frenchman7 @ Jun 10 2013, 00:07 ) *
"Καίει" το φύλλο αγώνα τον Παναθηναϊκό. "Στο ημίχρονο βρέθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μαζί με τρεις οπαδούς της ομάδας και απείλησε έναν διαιτητή. Φούφη θα σε γ@%^&* .Σήμερα δεν φεύγεις από εδώ ", αναφέρει το φύλλο αγώνας.


Αν ισχύει κάτι τέτοιο είναι καιρός να αρχίσουν τιμωρίες , πέρα από κάθε οπαδισμό θα δεχτώ ακομα και τιμωρία έδρας μας αρκεί να γίνει ΚΑΝΟΝΑΣ για κάθε παρόμοια συμπεριφορά στο μέλλον απο δώ και πέρα και όχι ΕΞΑΙΡΕΣΗ ..
rankin
QUOTE(frenchman7 @ Jun 9 2013, 23:07 ) *
"Καίει" το φύλλο αγώνα τον Παναθηναϊκό. "Στο ημίχρονο βρέθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μαζί με τρεις οπαδούς της ομάδας και απείλησε έναν διαιτητή. Φούφη θα σε γ@%^&* .Σήμερα δεν φεύγεις από εδώ ", αναφέρει το φύλλο αγώνας.

Ενταξει
Ο Φουφης επέστρεψε σπίτι του τωρα...
Πάλι καλά να λέμε
bbplayer
ο ΔΓ είναι πληγή και για το μπάσκετ και για την ομάδα .&-
shtarkws
QUOTE(MaJesty23 @ Jun 10 2013, 00:21 ) *
Χαζομάρα Γιαννακό....δεν χρειάοζονται αυτά!Είμαστε απο πάνω,ρε μπαγλαμά.

Πάντως και οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα έδειξαν ότι δεν είναι για αυτο το επίπεδο.Τα χει χάσει τελείως...Βάζεις 100 πόντους σε 2 παιχνίδια και πας και λές για διαιτησία και @@ριες.Ξεμπλόκαρε τους παίχτες σου και μην δίνεις άλλοθι στα μαύρα χάλια που παρουσιάζεις!


Κλασσικός αυτοκαταστροφικος ΔΓ σε πληρη αντιθεση αντίθεση με τα οσα δηλωσε μετα τον αγωνα του ΣΕΦ, απαραδεκτος δεν θελουμε Μαρινακη εμεις.

Πς, μετα απο τετοιους αγωνες ακουω παντα λιγο ραδιόφωνο για να αποδειξω στον εαυτο μου πως μας ψεκαζουν...........να πουμε
Magnus92
QUOTE(rchos @ Jun 10 2013, 00:05 ) *
Ξεκίνησαν από το ημίχρονο τα γραφικά όπως φαίνεται τελικα...


Ουτε το αμφισβητω, ουτε και με ενδιαφερει στην τελικη ....


Το να δημιουργεις τετοια φασαρια, για να πας μετα στο ΣΕΦ δεν ειναι και πολυ οφελιμο...


Τον Δημητρακη ας τον κανουν καλα αυτοι που ειναι να τον κανουν... Ας μην την πληρωσει το ιδιο το αθλημα παλι ...

str
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid...pubid=129407523

διαβαστε τι λεει στο φυλλο αγωνα...βρεθηκε εξω απ τα αποδυτηρια με 3 οπαδους(κοβω τον ομφαλιο λωρο μου, φουσκωτους)
και ειπε φουφη γαμιεσαι, πουτανας γιε δεν θα φυγεις απο εδω...


γιανακοπουλε δημητρη, η τρακη η ...ακι εισαι η ντροπη της ομαδας !!!!!!! εισαι το χειροτερο δειγμα ανδρα, ελληνα, ανθρωπου..συναγωνιζεσαι μονο κατο χοντρους λιμανισιους ποδοσφαιρικους....


ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

ΥΣ ειναι μακρυς ο δρομος για την ΙΘΑΚΗ γαμω την τυχη μου γ***ώ...ποτε θα φτασει.......
xristaras
QUOTE (str @ Jun 10 2013, 00:38 ) *
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid...pubid=129407523

διαβαστε τι λεει στο φυλλο αγωνα...βρεθηκε εξω απ τα αποδυτηρια με 3 οπαδους(κοβω τον ομφαλιο λωρο μου, φουσκωτους)
και ειπε φουφη γαμιεσαι, πουτανας γιε δεν θα φυγεις απο εδω...


γιανακοπουλε δημητρη, η τρακη η ...ακι εισαι η ντροπη της ομαδας !!!!!!! εισαι το χειροτερο δειγμα ανδρα, ελληνα, ανθρωπου..συναγωνιζεσαι μονο κατο χοντρους λιμανισιους ποδοσφαιρικους....


ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

ΥΣ ειναι μακρυς ο δρομος για την ΙΘΑΚΗ γαμω την τυχη μου γ***ώ...ποτε θα φτασει.......



Πραγματικα ομως υπαρχουν πολλοι δικοι μας που τον στηριζουν.Βαζει τα λεφτα του τοσα χρονια αλλα μεχρι εκει.ΦΤΑΝΕΙ
kostas b
QUOTE (bbplayer @ Jun 9 2013, 23:24 ) *
ο ΔΓ είναι πληγή και για το μπάσκετ και για την ομάδα .&-


+10000000

παρόλα αυτά τα δίνει και θα πρέπει δυστυχώς να τον ανεχόμαστε (ελλείψει άλλου) για όσο το κάνει.......
spysta
«Πού…η γαμ… Πουτ…ς γιε, θα σε γαμ…. Δεν θα φύγεις από δω»

Δημηρης Γιαννακοπουλος με 3 οπαδους του ΠΑΟ προς διαιτητη Φουφη στα αποδυτηρια λιγο πριν την εναρξη του 3ου 10λεπτου .. εξου και η καθυστερηση της εναρξης του δευτερου ημιχρονου.


ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ μικρος .. πολυ μικρος .. στο τιμονι της πιο επιτυχημενης ομαδας της τελευταιας 15ετιας στην Ευρωπη.

ξεφτιλικια ,ρεζιλικι ΝΤΡΟΠΗ.
αληθεια ΔΕΝ αξιζει αυτος ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ-τυπακος να δει χαρα ΟΥΤΕ πρωταθλημα.
ουτε τα καρφωματα του Λασμε ουτε τις ταπες του Γκιστ ουτε τιποτα.
ΕΤΣΙ θελει να κερδιζει ??? με ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ στους διαιτητες ???



Τ Ι Μ Ω Ρ Ι Α ,να τον βγαλουν στην φορα τον τραγικουλα.


ΥΓ.Η αληθεια να λεγεται και ΑΣ ΠΟΝΑΕΙ .. τα φαλτσοσφυριγματα τα ειδαμε στο δευτερο ημιχρονο .. ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ ΝΙΚΗΣΕ.κριμα
SteveNashidis
Τάσος Μαγουλάς: "Αδικεί τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο αυτό το περιστατικό, γιατί εκείνος έχει χτίσει αυτή την ομάδα"...


sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif
sni79per
captain charisma
ξεπερναει κ τον μαρκ κουμπαν..
bbplayer
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...n-giannakopoylo


ναι , καλά...
belalik
Μεγάλη ξεφτίλα ο Δημητράκης ...

Ένας απλός τραμπούκος με λεφτά στο τιμόνι ενός από τους πιο επιτυχημένους συλλόγους σε ευρωπαϊκό επίπεδο..


Πολύ κρίμα ... Εγώ ως απλός μπασκετικός, θα πάψω να ασχολούμαι με την ομάδα - η κατάσταση βρωμάει σαπίλα τόσο πολύ που είναι αηδιαστικό.

Είναι το τελευταίο που χρειαζόμαστε - πολύ κρίμα, θα ήταν ευκαιρία στην αλλαγή φρουράς να βρεθεί ένας άνθρωπος που ως πιο νέος, θα μπορούσε να δώσει κάτι φρέσκο και ελπιδοφόρο, μια διαφορετική νοοτροπία.

Αντί για όλα αυτά, έρχεται ο 'τράκης να τραμπουκίζει διαιτητές (στο σπίτι του βέβαια, με τη καβάτζα 3 'οπαδών' - μέχρι και εκεί πάει με τους μπράβους του) μιλώντας σα τριτοκοσμικός μαφιόζος.

Μακάρι να τον απομονώσουν έστω οι υγιείς παναθηναικοί - να φανούν ικανοί να βγουν από το μαντρί και να βάλουν την αξιοπρέπειά τους πάνω από οπαδικές π@π@ριές, και ας μείνει ορφανός ο σύλλογος, και ας πέσει κατηγορία, και ας γίνει οτιδήποτε - είναι μεγαλύτερη ξεφτίλα να έχεις πρόεδρα τον 'τράκη.

Αφήστε μόνο τα ζώα να πηγαίνουν να φωνάζουν και κάντε εμπάργκο στην ομάδα όσοι έχετε την ικανότητα να σκέφτεστε - θα ήταν ένα πολύ σημαντικό βήμα στην ουσιαστική εξέλιξη του αθλήματος στην Ελλάδα.


ΥΓ - Μην ακούω συγκρίσεις με Μαρινάκη - δηλαδή αν οι 'απέναντι' έχουν ένα άλλο παχύδερμο λαμόγιο ως ηγέτη, αυτό αποτελεί δικαιολογία; Ακόμα και οι Αγγελόπουλοι βγάζουν φανατίλα καμιά φορά, αλλά είναι σαφώς πιο πολιτισμένοι ... Από κάπου πρέπει να ξεκινήσει η κάθαρση και να τελειώνουμε με όλους αυτούς, αν περιμένει κανείς από την 'πολιτεία' τρέχα-γύρευε .. Μόνο ο κόσμος έχει τη δύναμη, αν φανεί οτι πραγματικά η μεγάλη μάζα έχει ένα επίπεδο θα τους απομονώσει όλους αυτούς. Αλλιώς, αν στη τελική ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και θέλουμε η 'ομάδα' να πάει καλά και όποιον πάρει ο χάρος, τότε μας αξίζουν οι 'τράκηδες, αλλά ας μη κλαίμε μετά για τη κατάντια που έχει το μπασκετάκι .. Είναι μια ευκαιρία να δούμε τι πραγματικά θέλει ο κόσμος...
rankin
Μια χαρά ο Κυριος Δημήτρης!
Θα πάρει το πρωτάθλημα και σε 2 μήνες ολο αυτό θα έχει ξεχαστεί ... Σιγά τα αυγά!
Εγώ τον βρίσκω-εκ του αποτελέσματος- επιτυχημένο
Δε λέω οτι θα τον ήθελα για πρόεδρο μου και φυσικά προτιμώ τους Αγγελόπουλους, αλλά αν χτίσει καμιά καινούρια δυναστεία, το όνομα του θα γίνει σύνθημα και τρεις κουβέντες που είπε στο Φουφη, θα ειναι ατοπήματα ενος μεγάλου πλην εκκεντρικού προεδρου
spysta
QUOTE(rankin @ Jun 10 2013, 12:37 ) *
αλλά αν χτίσει καμιά καινούρια δυναστεία, το όνομα του θα γίνει σύνθημα και τρεις κουβέντες που είπε στο Φουφη, θα ειναι ατοπήματα ενος μεγάλου πλην εκκεντρικού προεδρου

σωπα ρε συ που θα χτισει δυναστεια ο Δημητρακης ..
αυτος ειναι ικανος να διαλυσει την τωρινη ομαδα σε περιπτωση που το πρασινο 0-2 γινει κοκκινο 3-2 σε 15 μερες.

ΔΕΝ ειναι σοβαρος ουτε ''ευσταθης'' για να κρατησει ψηλα μια ομαδα για χρονια.
ενας τραμπουκος με στοιχηματα και ετοιμα λεφτα ειναι και οσα γελοια τραμπουκικα κανει τωρα θα τα βρει μπροστα του
(κυριως στην Ευρωλιγκα αλλα και στην Ελλαδα λογω της ανταγωνιστικης δυναμης των Αγγελοπουλων σε θεματα οικονομικα και οργανωτικα οσον αφορα την ομαδα τους.)

αντιθετως ο πατερας και ο θειος του ειχαν το ''know how'' γι αυτο και δημιουργησαν μια πραγματικα μεγαλη δυναστεια 15χρονια τωρα.
SteveNashidis
http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/...lo.2289424.html

Πάμε στοίχημα ότι στο επόμενο ματς θα είναι μέσα στο ΟΑΚΑ ;
rankin
QUOTE(Voyager @ Jun 10 2013, 14:13 ) *
http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/...lo.2289424.html

Πάμε στοίχημα ότι στο επόμενο ματς θα είναι μέσα στο ΟΑΚΑ ;

Θες να βάλεις και στοίχημα....
Κορόιδα ψάχνεις;
belalik
QUOTE(rankin @ Jun 10 2013, 14:37 ) *
Δε λέω οτι θα τον ήθελα για πρόεδρο μου και φυσικά προτιμώ τους Αγγελόπουλους, αλλά αν χτίσει καμιά καινούρια δυναστεία, το όνομα του θα γίνει σύνθημα και τρεις κουβέντες που είπε στο Φουφη, θα ειναι ατοπήματα ενος μεγάλου πλην εκκεντρικού προεδρου


Γι 'αυτο είμαστε μπανανία, γι 'αυτό το μπασκετάκι (άσχετα με τις όποιες συλλογικές επιτυχίες) ουσιαστικά πεθαίνει σαν άθλημα, σαν διοργάνωση, σα θεσμός... Εκτός και αν θεωρείς επιτυχημένη τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος, κυπέλλου κλπ στην Ελλάδα...

Δυστυχώς είμαστε τριτοκοσμικοί, και όσο τέτοιες συμπεριφορές επιτρέπονται και επαναλαμβάνονται από ανθρώπους σε τέτοιες θέσεις, τριτοκοσμικοί θα παραμείνουμε. Κάποια στιγμή πρέπει να βγαίνουν τα οπαδικά γυαλιά και ο κάφρος να στιγματίζεται, να απομονώνεται από τους ίδιους τους ομοιδεάτες του. Αλλιώς δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.. Οι παναθηναικοί που ακόμα σκέφτονται, πρέπει με κάποιο τρόπο να δείξουν τη δυσαρέσκειά τους - έλεος πια.. Έστω με την αποχή από το γήπεδο, καλύτερα είναι.

Το είπα και πριν - για μένα τέλος ο παναθηναικός.. Και φανταστείτε οτι πριν πριν 2 χρόνια είχα διαρκείας χωρίς να υποστηρίζω την ομάδα (μένω κοντά στο γήπεδο, και παρακολουθώ μπάσκετ χρόνια). Τελευταία δε πηγαίνω για οικονομικούς λόγους, αλλά πλέον και τα λεφτά να είχα - δεν θα πάταγα.

Ο συγκεκριμένος έχει δώσει δείγμα γραφής πολλές φορές - δεν μπορεί να δικαιολογηθεί πλέον.

Κρίμα ..
spysta
http://www.sport-fm.gr/article/aggelopouloi/681053
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid...pubid=129408502

πραγματικα .. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ
Dreamerpanos
Σε ποιούς απευθύνετε? tongue.gif
MaJesty23
Αναρωτιέμαι εγω εάν ο rankin,ο Spysta ήταν το ίδιο ευαίσθητοι με τον Θείο Σωκράτη και τον Βαγγέλα τώρα.
Οκ και εγώ λέω ότι είναι τραγικός και δεν κάνει για μας αλλά δεν μπορώ να ακούω Ολυμπιακούς να μιλάνε για τραμπουκισμούς κτλ,όταν έχουν βιάσει οι λαοφιλείς τους πρόεδροι ένα άθλημα στην Ελλάδα (το οποίο σιχαινόμουν έτσι και αλλίως) και κατάφεραν να καταστρέψουν την ΑΕΚ.

Μα$%^κια του Γιαννακόπουλου ,αλλά σε λίγο θα νομίζω ότι πρώτη φορά τα βλέπετε και έχετε μεγαλώσει μέσα στο sportsmanship στο Μονακό.
spysta
QUOTE(MaJesty23 @ Jun 10 2013, 19:44 ) *
Αναρωτιέμαι εγω εάν ο rankin,ο Spysta ήταν το ίδιο ευαίσθητοι με τον Θείο Σωκράτη και τον Βαγγέλα τώρα.
Οκ και εγώ λέω ότι είναι τραγικός και δεν κάνει για μας αλλά δεν μπορώ να ακούω Ολυμπιακούς να μιλάνε για τραμπουκισμούς κτλ,όταν έχουν βιάσει οι λαοφιλείς τους πρόεδροι ένα άθλημα στην Ελλάδα (το οποίο σιχαινόμουν έτσι και αλλίως) και κατάφεραν να καταστρέψουν την ΑΕΚ.

Μα$%^κια του Γιαννακόπουλου ,αλλά σε λίγο θα νομίζω ότι πρώτη φορά τα βλέπετε και έχετε μεγαλώσει μέσα στο sportsmanship στο Μονακό.

μην αναρωτιεσαι .. εγω προσωπικα νιωθω ντροπη για πολλα αντιστοιχα σκηνικα του ποδοσφαιρου.
οπως και προσφατα που αγανακτησα με την μπουκα στο Κυπελλο .. πραγματικα ΑΗΔΕΙΑ

κριμα που του Δημητρακη του αξιζει να τον εβαζε στη θεση του ενας Κοκκαλης ή ενας Βαγγελας ..
αλλα βρισκει και τα κανει γιατι εχει απεναντι του τους Αγγελοπουλος που ΔΕΝ γουσταρουν τις βρωμιες ΟΥΤΕ θα μπλεξουν με το συστημα ποτε .. δεν θα τραμπουκησουν διαιτητες ουτε θα ορμησουν στα αποδυτηρια φωναζοντας οτι ειναι οι εφευρετες της αλητειας βριζοντας θεους και δαιμονες. (κανα μπλουζακι ,μια ανακοινωση και πολυ ειναι)

και ΝΑΙ ΑΥΤΟΙ οι 2 ανθρωποι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ και με κανουν ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ που ειναι ηγετες της ομαδας και του αθληματος που αγαπω.
τους χαιρομαι πραγματικα ακομα και αν μερικες φορες θα ηθελα να ειχαν μια πιο ΔΡΑΣΤΙΚΗ αντιμετωπιση σε αντιστοιχα περιστατικα
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.