Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΑΚΟΤΑ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
ashton
Εξώδικο ο Σάκοτα

Της Λένας Καραλή
14/02/2008 (19:09)
Το πολυπόθητο τηλεφώνημα που περίμενε από τον Ολυμπιακό ο εκπρόσωπος του Ντράγκαν Σάκοτα δεν έγινε, και σήμερα εστάλη στην "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ... εξώδικο! Κοινοποιήθηκε και στους Παναγιώτη Αγγελόπουλο, Σωκράτη Κόκκαλη.
Ο "Σάλε" διεκδικεί δεδουλευμένα ύψους 250.000 ευρώ από το σύντομο πέρασμά του στο λιμάνι πριν από τέσσερα χρόνια. Ο εκπρόσωπος του προπονητή της Φορτιτούντο Μπολόνια είχε προειδοποιήσει -με επιστολές του προς τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ- από τις 23 Νοεμβρίου 2007 και 11 Φεβρουαρίου 2008.

Τα δεδουλευμένα αφορούν βεβαίως στην περίοδο, όπου ενεργό ρόλο στο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού είχε ο κ. Κόκκαλης.
Η είδηση είναι άλλη: Η πλευρά Σάκοτα σκέφτεται να ενημερώσει σχετικά και τον Παναγιώτη Γιαννάκη, ως προέδρου του Συνδέσμου Προπονητών. Μόνο που ο Γιαννάκης τυγχάνει και προπονητής του Ολυμπιακού...

basketblog.gr
ashton
Κράμερ εναντίον Κράμερ

Του Γιώργου Νικολάου
26/02/2008 (17:37)

Αυτό είναι το πρώτο πραγματικό ντέρμπι για τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Γιατί είναι δεδομένο πως σύντομα θα βρεθεί μεταξύ συμπληγάδων. Ήδη το αίτημα τού Ντράγκαν Σάκοτα προς τον Σύνδεσμο Προπονητών, τον φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Γιατί θα πρέπει να έρθει σε αντιπαράθεση με τον εργοδότη του, ή γιατί θα πρέπει να αδιαφορήσει για τη συνδικαλιστική του δράση. Δύσκολη η απόφαση και λίγοι θα ήθελαν σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις να είναι στη θέση του "δράκου".

Ο Ντράγκαν Σάκοτα κατέθεσε προσφυγή στην ΕΕΟΔΑΚ, με την οποία αξιώνει 250.000 ευρώ, χρήματα δεδουλευμένα, που υποστηρίζει ότι του χρωστά ο Ολυμπιακός. Αύριο αναμένεται να κοινοποιηθεί και στην ΚΑΕ η προσφυγή του Σάκοτα, ο οποίος έχει καλέσει ως μάρτυρα τον Ανδρέα Κορασίδη, τον άνθρωπο που τον είχε πάει τότε στον Ολυμπιακό.
Ως εδώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Όμως ο Σερβοέλληνας κόουτς έχει στείλει στον σύνδεσμο των προπονητών (ΣΕΠΚ) αίτημα με το οποίο ζητά να παραστεί υπέρ του ο πρόεδρος, ο οποίος τυγχάνει και προπονητής στον Ολυμπιακό. Κι εδώ αρχίζει το δίλημμα: Πρόβλημα και... αίσθημα ευθύνης!
Η συνέχεια επί της... οθόνης.

basketblog.gr
lakersdynasty
blink.gif

Ε αυτα δεν γινονται!
rchos
QUOTE
Ε αυτα δεν γινονται!


blink.gif blink.gif blink.gif

γιατι?
lakersdynasty
QUOTE(rchos7 @ Feb 26 2008, 21:37 ) *
blink.gif blink.gif blink.gif

γιατι?


Δεν αναφερωμουν στην κινηση Σακοτα αλλα στην συμπτωση Γιαννακη (Προπονητης ΟΣΦΠ,Προεδρος ΣΕΠΚ)
tongue.gif
PanosIlio
Εγώ θεωρώ πως δεν υπάρχει πρόβλημα, με την άποψη πως το αίτημα του Σάκοτα, αν είναι αλήθεια αυτό θα αποδειχθεί, είναι δικαίωμά του να το καταθέσει και επίσης θεωρώ πως ο Γιαννάκης δεν θα έχει πρόβλημα να παραστεί σε μια τέτοια διαδικασία και να υποστηρίξει τον συνάδελφό του. Όλα αυτά με την προϋπόθεση πως είναι αλήθεια.

Επίσης έχω την εντύπωση πως τα αδέλφια θα το δώσουν το ποσό αν αποδειχτεί ότι πρέπει, μόνο και μόνο για να αποδείξουν πως ότι ίσχυε τότε δεν ισχύει και τώρα.

Είμαι πολύ αγαθός τελικά biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Πιστεύω ακόμα στην ανθρωπιά και το ήθος των ανθρώπων blink.gif
a bullet for your head
Καθομουν κ χαζευα κ επεσε το ματι μου σ'αυτο.βεβαια γραφτηκε πριν 7 μηνες περιπου κ η αληθεια ειναι οτι δεν το γνωριζα το ζητημα ουτε την εξελιξη του.Αυτο που θα πω ειναι το εξης:ο συνδεσμος Ελληνων προπονητων μπασκετ ειναι απ τα ασθενεστερα συνδικαλιστικα οργανα.Δεν εχουν κατοχυρωσει τα στοιχειωδη εργασιακα δικαιωματα των μελων ολων των κατηγοριων κ επιπεδων,δεν εχουν επιτυχει μια συλλογικη συμβαση εργασιας,οι περισσοτεροι προπονητες δουλευουν ανασφαλιστοι κ ''μαυροι'' στη βαση ''προφορικων συμφωνιων'',ανθρωποι μορφωμενοι,πολλοι σπουδαγμενοι σ αυτο το γνωστικο αντικειμενο,την στιγμη που ακομα και οι Πακιστανοι,Ινδοι,Αλβανοι κ καθε λογης οικονομικοι μεταναστες,ασφαλιζονται κ υπογραφουν στοιχειωδεις συμβασεις...Τα μελη του συνδεσμου ειναι εκτεθειμενα,ανοχυρωτα κ τις περισσοτερες φορες συμβιβαζονται μ'αυτην την ''πραγματικοτητα'',την στιγμη που οι ''συνδικαλιστες μαχονταν'' για την αδεια ασκησεως επαγγελματος του Ντραγκαν Ρατσα....sorry για το οφ τοπικ 68.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.