Πωπω! 3 μερες ελλειψα και πρεπει ανα διαβαζω 11 σελιδες????
Καταρχας ολα αυτα τα περι "Ο αυτοκρατορας ειναι ο Αρης, οχι ειναι ο ΠΑΟ, οχι ο Αρης γιατι ετσι το βγαλανε οι μπασκετικοι, οχι ο ΠΑΟ γιατι εχει 70 τιτλους περισσοτερους....κλπ κλπ" δεν ειναι καπως, χμμμμ
ΠΟΛΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ?
Το ποιος ειναι αυτοκρατορας ή οχι δεν εχει κανενα νοημα να αναφερεται.... Ισως σας προσβαλλω λιγο αλλα αυτη η συζητηση(για περι αυτοκρατορα) ηταν αρκετα κομπλεξικη και ανουσια....
QUOTE(Warrior @ Jan 22 2007, 07:38 PM)

Tελειως σχετικα ειναι φιλε μου,κανεις λαθος.
Κολοσσε δεν θα σβησουμε την ιστορια,επειδη δεν σου αρεσει εσενα.Ο Αρης στο μυαλου του μεσου Ελληνα
φιλαλθου εχει καθιερωθει με το προσωνυμιο "αυτοκρατορας",οπως η ΑΕΚ με τον ορο "βασιλισσα",η Εθνικη
μπασκετ η "επισημη αγαπημενη" κλπ.
Διαφωνω. Στο μυαλο του Αριανου φιλαθλου ναι. Αλλα του μεσου Ελληνα μπασκετικου φιλαθλου δεν νομιζω. Και αναφερομαι στο "αυτοκρατορας" για τον Αρη και κυριως για το "βασιλισσα" για την ΑΕΚ. Τελοσπαντων ανουσια συζητηση οποτε ας το αφησουμε....
Αποκαλεσε την ομαδα σου "βασιλια","παντοκρατορα","γαλαξιακο πρωταθλητη","πραγματικο
αυτοκρατορα"...λιγο με ενδιαφερει.

Σωστα! Τα προσωνυμια δεν εχουν καμια ιδιαιτερη σημασια παρα μονον για τους κομπλεξικους.....
Το τι πετυχαινεις ειναι το σημαντικο.
Για μενα προσωπικα ειναι κατι παραπανω απο ενα απλο προσωνυμιο....οπως και στο μυαλο μου ο Αρης ειναι η μεγαλυτερη ομαδα.Ξερω οτι ο Παναθηναικος εχει περισσοτερους τιτλους και δεν σου ζηταω να το δεχτεις, ουτε θελω να μπω σε συζητηση για το ποια ειναι η μεγαλυτερη ομαδα.Εσυ μπορεις να θεωρεις οτι ειναι ο Παναθηναικος.Απολυτα θεμιτο.Ειναι παραλογο ομως να ζητας απο μενα να συμφωνησω...
Εδω με μπερδευεις. Το ποια ειναι μεγαλυτερη ως ομαδα, σκεφτομενοι λογικα, προσδιοριζεται μονοσημαντα απο τις επιτυχιες και μονο!
Εσυ το πας με τη λογικη ειμαι η Χ ομαδα, και επειδη ειμαι η Χ ομαδα, η Χ ομαδα ειναι και η καλυτερη.
Αυτο φυσικα ειναι τελεως χαζο αν και εχει λογικη. Η λογικη που εχει, ειναι οτι απλα ο ορισμος που δινεις στο ποια ομαδα ειναι η καλυτερη, ειναι το ποια ομαδα υποστηριζεις εσυ, και οχι το ποια εχει πετυχει περισσοτερα θετικα πραγματα....
Φυσικα ο δικος σου ορισμος ειναι και ο πιο παραλογος, δεν συμφωνεις?
Πχ η συγκριση ΠΑΟ-Αρη-ΠΑΟΚ ειναι φυσικα συντριπτικη υπερ του ΠΑΟ:
CODE
team Greek-Champ Greek-Cup European-Champ
ΠΑΟ 27 9 3
Αρης 10 8 0
ΠΑΟΚ 2 3 0
Πως εγω τωρα να υποστηριξω (σαν ΠΑΟΚτσης) οτι γενικα(ανα τους αιωνας) ο ΠΑΟΚ ειναι μεγαλυτερη ομαδα απο τον ΠΑΟ στο μπασκετ?
Ακομα και αν ειχαμε 30 δευτερες θεσεις στο πρωταθλημα και 25 δευτερες θεσεις στο κυπελλο, τοτε θα θεωρουμασταν οι πρωτοι losers του αιωνα και αρα και παλι οχι καλυτεροι του ΠΑΟ.....