Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Παναθηναικός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4
SteelGandalf
Τότε η "Θύρα 7", η "Θύρα 4", η "Θύρα 13", τυχαία παραδείγματα (δεν ξέρω μήπως έχουν και ειδικές ονομασίες), γιατί δεν το κάνουν αυτό;

Όσο για το "επαγγελματίες" που λες, το θεωρώ άστοχο. Δεν πληρώνονται για να το κάνουν.
thrylos7
Δηλαδη ο super 3 δεν ανηκει στους φιλαλθους του Αρη,ειναι κατι το διαφορετικο?Τι διαχωρισμος ειναι
αυτος?

Ασφαλώς και ανήκει. Οι θύρες 5 και 6 όμως είναι διαφορετικές από τις υπόλοιπες. Αυτό μπορεί πολλές φορές να είναι καλό, προσωπικά όμως δε μ' αρέσει.
Σε τί διαφέρουν; Το εξηγώ και στο προηγούμενο ποστ, αλλά το καλύτερο είναι να το διαπιστώσει κανείς στο γήπεδο.

Ουτε ισχυει αυτο που λες στην παρενθεση.Πολυ βαρυς χαρακτηρισμος αυτος.Μαλλον απο αγαπη στην ομαδα
θα ελεγα εγω,

Υπάρχει ένας άγραφος κανόνας, για όλους τους οργανωμένους ή και κάποιους φανατικούς οπαδούς(δεν ταυτίζονται αναγκαστικά). Είναι η μάχη της κερκίδας και η συμπαράσταση στην ομάδα. Κάθε σύνδεσμος θέλει σχόλια όπως τα παραπάνω τύπου: "εκπληκτικός ο κόσμος" κτλ. Άρα είναι σκοπός του. Από αυτό δεν ξεφεύγει ο super3. Γνωρίζω επίσης ότι κάπως έτσι είναι και η Θύρα 7. Δε λέω ότι δεν υπάρχει αγάπη για το σύλλογο, αλλά υπάρχει επίσης αγάπη και για το σύνδεσμο.
I love this game
QUOTE(kolossos @ Jan 21 2007, 11:42 PM) *
Μήπως έτσι είναι και η πραγματικοτητα γενικότερα; Πέρα του ότι αυτό φαίνεται από μία ματιά στα ρόστερ των ομάδων δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι και στα 2 φετινά παιχνίδια η διαφορά γυροέφερνε στους 30 πόντους άσχετα αν στο πρώτο τελικά έπεσε στο τέλος. Όσο για την κωλοφαρδία στα τρίποντα που αναφέρθηκε αν και δεν είδα όλο το ματς άκουσα από το ράδιο ότι στο ημίχρονο είχαμε 9/12 και τελικά νομίζω είχαμε 12/19. Η διαφορά όμως στο ημίχρονο ήταν μόλις στους 14 συνεπώς η διαφορά δεν χτίστηκε με τα τρίποντα...
Αυτό που πληρώνει ο Άρης είναι το γεγονός ότι από την στιγμή που η ομαδα τους άρχισε να ανεβαίνει τα τελευταία 2-3 χρόνια, είναι ότι αρκετοί άρχισαν παράλληλα να "βγάζουν γλώσσα" και να πουλάνε πνεύμα περί αυτοκράτορα και τα λοιπά γνωστά. Όσο συνεχίζουν να επιμένουν το σερί θα μεγαλώνει...

Η ψυχολογία των παιχτών όμως όταν το ματς είναι ντέρμπι μέχρι το 12' 15' (δε θυμάμαι ακριβώς) και η διαφορά πηγαίνει στους 14 με 9/12 τρίποντα εκ των οποίων μερικά στην εκπνοή της επίθεσης αλλάζει πολυ!
SteelGandalf
Αυτό που πληρώνει ο Άρης είναι το γεγονός ότι από την στιγμή που η ομαδα τους άρχισε να ανεβαίνει τα τελευταία 2-3 χρόνια, είναι ότι αρκετοί άρχισαν παράλληλα να "βγάζουν γλώσσα" και να πουλάνε πνεύμα περί αυτοκράτορα και τα λοιπά γνωστά. Όσο συνεχίζουν να επιμένουν το σερί θα μεγαλώνει...

Τι σχέση έχει ρε φίλε αυτό που λες με τους εκάστοτε παίχτες;

Έλεος πια, τι άλλο θα ακούσουμε...
thrylos7

Εξήγησέ μας το συλλογισμό σου... Πραγματικά δεν καταλαβαίνω... smile.gif

Τότε η "Θύρα 7", η "Θύρα 4", η "Θύρα 13", τυχαία παραδείγματα (δεν ξέρω μήπως έχουν και ειδικές ονομασίες), γιατί δεν το κάνουν αυτό;

Όσο για το "επαγγελματίες" που λες, το θεωρώ άστοχο. Δεν πληρώνονται για να το κάνουν.

Πραγματικά δεν γνωρίζω αν το κάνουν ή όχι, νομίζω πως η 7 το κάνει ως ένα βαθμό. Ίσως δεν είναι τόσο πωρωμένοι. Προσοχή, δεν είπα ότι η υποστήριξη του super 3 είναι το χειρότερο αμάρτημα, απλά μου φαίνεται δήθεν κάποιες φορές.

Δεν ξέρω τίποτα για το τί γίνεται πιο μέσα, πάντως μην παίρνεις κι όρκο. wink.gif Αυτό βέβαια πηγαίνει στο θέμα των οργανωμένων γενικότερα και όχι μόνο του super 3.
Warrior

Ευχαριστουμε που μας ανοιξες τα ματια!!Και ελεγα τι φταιει ρε γμτ... 39.gif

Οσον αφορα την πρωτη προταση σου:

Προφανως περυσι ειμασταν ομαδαρα(με πολυ χειροτερο ροστερ και μπατζετ) οταν επιστρατευτηκαν ολα τα
μεσα για να ηττηθουμε στο ΟΑΚΑ.
SteelGandalf
Αν είναι με λεφτά ρε φίλε να πάω κι εγώ. tongue.gif

Όσο για το "δήθεν" που λες, δε μπορώ να διαφωνήσω. Ίσως ορισμένες φορές γίνεται για τα μάτια του κόσμου. Το αποτέλεσμα όμως, είτε έτσι, είτε αλλιώς είναι το ίδιο. Υποστηρίζουν την ομάδα τους.

Νομίζω όμως ότι έχουμε ξεφύγει αρκετά, οπότε σταματώ εδώ το off-topic. wink.gif
weirdo1977
θα συμφωνήσω με τον Νοτη , αν k είμαι προκατειλημμένος κατά του συνδέσμου και η άποψη μου δεν έχει ιδιαίτερη βαρύτητα γι αυτό... νομίζω πως ο κόσμος έχει τεράστιο χάσμα, πολλές φορες μάλιστα βλέπουμε τους του πετάλου να βρίζουν τον υπόλοιπο κόσμο k το αντίστροφο... η αλήθεια είναι πως αν δεν ήταν ο super3 σήμερα δεν θα υπήρχε το party που ΣΤΗΘΗΚΕ στο δεύτερο ημίχρονο πάντως..
Alexmei
αυτό δν το περίμενε κανείς. Ήταν απίστευτο... λυπούμαι πάρα μα πάρα πολύ... sad.gif
Warrior
Παντως "ποναμε" παλι στον ασσο φετος ρε παιδια.Ο Καλαιτζης...πολυ κατωτερος του αναμενομενου.Ο
Παντελιαδης σε τετοια ματς δεν μπορει(ηταν απο τους πιο φιλοτιμους σημερα παντως),ενω ο Καστλ
ειναι συγκεκριμενων δυνατοτητων στα οργανωτικα του καθηκοντα....

edit:Επισης νομιζω ειναι εμφανεστατο οτι η ομαδα απο τον αγωνα με την Ναπολι και μετα,κανει "κοιλια"!
Παρα την μεγαλη νικη την Πεμπτη,φανηκε και εκει αυτο..
thrylos7
Αυτό ισχύει μόνο απέναντι στις πολύ καλές ομάδες.

Γενικότερα η κατάσταση είναι καλύτερη από πέρυσι (αναμφίβολα), αλλά μάλλον όχι η ιδανική.

Όπως τα λες είναι.
Ο Καλαϊτζής πράγματι, δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση. Ο Παντελιάδης είναι χρησιμότερος ως αμυντικός παίκτης, ενώ το παιχνίδι του Καστλ εξαρτάται πολύ από το παιχνίδι της ομάδας, την κίνηση των συμπαικτών του, δεν είναι ο ορισμός του πλέι μέικερ (που είναι θεωρητικά ο Καλαϊτζής).

Καλό θα είναι σε κάποια εύκολα ματς ο Ματσόν να χρησιμοποιήσει και τον Ματαλόν.
klearxos
Συγχαρητηρια στον Παναθηναικο για μια μεγαλη οσο και δικαιη νικη. 41.gif

Εγω θα σταθω σε δυο πραγματα που αφορουν τον Αρη και οχι τον Παναθηναικο. Το γεγονος οτι ο Καλαιτζης χανει την μπαλα τρεις φορες σερι δεν ευθυνεται ο Ματσον! Ο συγκεκριμενος παικτης εξακολουθει να εχει την εμπιστοσυνη μου σε αντιθεση με τον Φλετσερ που το πραγμα εχει παραγινει angry_002.gif !

Για τον κοσμο:
Δεν ξερω ποσοι απο εσας ηταν στο γηπεδο... Οντως το πεταλο τραγουδουσε συνεχεια.Ομως εγω προσωπικα στην 8 που ημουν κονταψα να πλακωθω με δυο καραγκιοζηδες που εβριζαν απο το πρωτο λεπτο ολη την ομαδα και ολο το προπονητικο τιμ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!. ΝΑΙ η ηττα ηταν ντροπιαστικη αλλα δεν μπορουμε να στελνουμε στο εκτελεστικο αποσπαμα ολη την ομαδα ανεξαιρετως ιδιως οταν την ιδια ομαδα τα ιδια υποκειμενα την αποθεωναν μολις τρεις ημερες πριν!!!....

Υ.Γ. Να παραδεχθω με τη σειρα μου οτι φωναξα-δεν εβρισα-να βγαλει τον Καλαιτζη μετα απο τα τρια κολλητα λαθη. Επισης ομως να παραδεχθω, εχοντας παιξει μπασκετ, οτι αυτο δεν ηταν οτι καλυτερο για την ψυχολογια του παικτη.

Υ.Γ.2 Θελω παρα πολυ να κερδισουμε τοσο την Ζαλγκιρις την Πεμπτη οσο και το Μαρουσι για να δω αν θα εμφανιστουν τα ιδια προσωπα στον αγωνα με την Μπαρτσελονα, και βεβαια πως θα αντιδρασουν σε περιπτωση νικης και ακομα περισσοτερο καταληψη δευτερης θεσης.
emperor
Ο ΠΑΟ τα τελευταία χρόνια μας έχει πάρει την ψυχολογία τελείως . Γουστάρουν και οι παίκτες του ΠΑΟ την ατμόσφαιρα που υπάρχει στο γήπεδο και μας πατάνε στο κεφάλι

Σήμερα από το 25 και μετά έπαιζε μια ομάδα Α1 με το εφηβικό. Με έκανε άσχημη εντύπωση ότι δεν προσπαθήσαμε να μαζέψουμε την διαφορά αν και ο ΠΑΟ δεν χαλάρωσε καθόλου για να το επιτύχουμε.

Περίμενα από τον Καλλαιτζή σήμερα περισσότερα οργανωτικά μια και ο Τερελ σαν σουτιγκ γκαρντ είναι καλύτερος .Αλλά.....

¨Οσο για τον Μασσευ και εγώ το πρόσεξα πολύ τρας τοκιν και ουσία μηδέν

Είπαμε το διαγράφουμε το παιχνίδι και συνεχίζουμε

Ο ΠΑΟ μας έκανε ότι έκανε πέρυσι το ΟΣΦΠ στο κύπελο στο ΣΕΦ.Έδειξε ποιος θα είναι και φέτος το αφεντικό.
Warrior
Βρε Νοτη,που να τον βαλει τον Ματαλον??Δινουμε συνεχομενα παιχνιδια φωτια σε Ελλαδα και Ευρωπη.Ειναι
δυνατον να "ψηθει" σε τετοια ματς?Μαλλον θα "καει"! smile.gif

Η ομαδα φαινεται κουρασμενη και σωματικα και ψυχολογικα.Εχει ενδιαφερον να δουμε αν θα αντεξει στην
πιεση,γιατι δεν εχει κριθει ουτε η προκριση στους "16"(ουτε και η θεση φυσικα).Ενω ειμαστε πλεον
ισοβαθμοι με Ολυμπιακο και δεν υπαρχουν περιθωρεια στην Ελλαδα για στραβοπατηματα.

Σημερα παντως,με το που ξεφυγε ο Παναθηανικος 7-8 ποντους,καταρρευσαμε.
thrylos7
Γουστάρουν και οι παίκτες του ΠΑΟ την ατμόσφαιρα που υπάρχει στο γήπεδο

Αυτό είναι αλήθεια!

Βρε Νοτη,που να τον βαλει τον Ματαλον??Δινουμε συνεχομενα παιχνιδια φωτια σε Ελλαδα και Ευρωπη.Ειναι
δυνατον να "ψηθει" σε τετοια ματς?Μαλλον θα "καει"!

Η ομαδα φαινεται κουρασμενη και σωματικα και ψυχολογικα

Αυτό μαζί μ' αυτό:

Καλό θα είναι σε κάποια εύκολα ματς ο Ματσόν να χρησιμοποιήσει και τον Ματαλόν.

Δίνουν την απάντηση... smile.gif

Στη μεθεπόμενη αγωνιστική πχ, υπάρχει ο αγώνας με τον Μακεδονικό στο Παλέ. Δε θα μπορούσε να πάρει κάποιο χρόνο ώστε και αυτός να ωφεληθεί, αλλά και η ομάδα;

Αν και δεν υπάρχουν πολλά εύκολα παιχνίδια.
kolossos
QUOTE(SteelGandalf @ Jan 22 2007, 03:49 AM) *
Τι σχέση έχει ρε φίλε αυτό που λες με τους εκάστοτε παίχτες;

Έλεος πια, τι άλλο θα ακούσουμε...

Ειδικά για τους Έλληνες παίκτες του ΠΑΟ έχει και παραέχει σχέση για το ποιος είναι το αφεντικό και ο αυτοκράτορας. Από την στιγμή που το ΠΑΟ-ΑΡΗΣ έχει ξαναγίνει "ντέρμπυ" από τα λόγια αυτών που μιλάνε για αυτοκράτοτρες λογικό είναι να έχει και ανάλογη προσοχή από τους εκάστοτε παίκτες και όπως σου είπα κυρίως τους Έλληνες που είναι και πιό μέσα στην Ελληνική πραγματικότητα.

Ευχαριστουμε που μας ανοιξες τα ματια!!Και ελεγα τι φταιει ρε γμτ...

Διαφωνείς δηλαδή ότι ισχύει αυτό που λέω; ΠΡόσεξε, δεν αναφέρομαι στον λόγο που ο Άρης χάνει από τον ΠΑναθηναικο... Αυτό προφανώς σε ένα ποσοστό 80% ωφείλεται στο γεγονός ότι το ρόστερ του ΠΑΟ είναι 2 επιπεδα πάνω από αυτό του Άρη. Όταν όμως είσαι ο αδύναμος και "δυναμιτίζεις" το κλίμα με ιστορίες περί αυτοκρατόρων μόνο σε βάρος σου μπορεί να σου βγει. Για να καταλάβεις τι εννοώ άμα κανονίσουμε να παίξουμε ένα μονό εγώ και εσύ και βγω εγώ 2-3 μέρες πριν και γράφω στο forum ο warrior είναι άσχετος και θα τον πατήσω κάτω και εγώ είμαι ο καλύτερος του φόρουμ και άλλες δηλώσεις αυτόυ του στυλ, ενώ στην πραγματικότητα είμαι πολύ κατώτερος σου τότε το πιο πιθανό είναι όχι απλά να με νικήσεις αλλά να με διαλύσεις... Βέβαια δεν εξαφανίζεται η πιθανότητα να σε νικήσω αλλά μειώνεται δραματικά.

Οσον αφορα την πρωτη προταση σου:
Προφανως περυσι ειμασταν ομαδαρα(με πολυ χειροτερο ροστερ και μπατζετ) οταν επιστρατευτηκαν ολα τα
μεσα για να ηττηθουμε στο ΟΑΚΑ.

ΌΤαν παίζεις με μία ομάδα 5 φορές μέσα σε μία χρονιά λογικό είναι να κινδυνέυσεις κάποια από αυτές ή ακόμα και να χάσεις. Είσαι σε εντελώς λάθος λογική. Εντάξει υπάρχει διαφορά δυναμικότητας και μεγάλη αλλά όχι τόση ώστε να κάνει τον ΠΑΟ "άτρωτο" απέναντι στην οποιαδήποτε ομάδα, όχι μόνο στον ΑΡΗ. Μην ξεχνάς ότι χάσαμε στην Πάτρα που παλεύει για την σωτηρία. Αυτό που βλέπω τα τελευταία 2 χρόνια όμως και ειδικότερα φέτος ο ΠΑΟ μπορεί με σχετική άνεση να παίρνει διαφορές απέναντι στον ΑΡΗ. Αυτό νομίζω φαίνεται και από το ρόστερ των 2 ομάδων. ΠΡοσπάθησε απλά να συγκρίνεις τους παίκτες που έχουν σε κάθε θέση και άμα βρεις έστω και μία θέση που να υπερτερει ο ΑΡΗΣ και να μπορείς να το τεκμηριώσεις εγώ θα σε παραδεχτώ. Ο ΠΑΟ την φετινή σεζόν όταν παίζει σοβαρά έχει την δυνατότητα να ρίχνει 15-20 πόντους σχετικα εύκολα σε όλες τις ευρωπαικές ομάδες με εξαίρεση 4-5 με τις οποίες θα διεκδικήσει και την ευρωκούπα. Και να κλείσω επιστρέφοντας σε αυτό που έλεγα πριν, αυτό που έχει καταφέρει ο ΆΡΗΣ (ο κόσμος περισσότερο, 'οχι η ίδια η ομάδα) είναι να αντιμετωπίζεται από τον ΠΑΟ με περισσότερη σοβαρότητα απότι θα αντιμετωπιζόταν κανονικά.
chinaski
Αυτο που "πληρωνει" ο Αρης ειναι οτι δεν εχει τα φραγκα να ανταγωνιστη τον Παο. Περα απο αυτο, δηλαδι εσυ με ποιον τροπο θα το αντιμετωπιζες το παιχνιδι? Αυτο που κανουμε δεν ειναι να "βγαζουμε γλωσσα" αλλα να ελπιζουμε οτι θα μπορεσει ο αδυνατος να νικησει τον δυνατο.

Οπως και να το κανουμε οταν γινετε παιχνιδι στο Αλεχανδρειο θεωρειτε ντερμπι ανεξαρτητος του πως θα βγει το παιχνιδι. Δλδ τι μας λες, κατεβαστε τα αυτια και ετοιμαστειτε για το επομενο παιχνιδι γιατι δεν προκειται ποτε να κερδισετε? Ετσι λες ντοπαρει ο Ματσον τους παικτες? Ξερουν οτι εχουν να παιξουν με την καλυτερη ομαδα της Ευρωπης, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν πιθανοτητες νικης.

Λογικο οι φιλαθλοι να παρεκτρεπονται και να ενθουσιαζοντε ποιο ευκολα, αλλα πιστευω οτι οι πλειοψηφια των παιδιων εδω ηξερε ποιος θα ηταν το αφεντικο στο παιχνιδι. Εγω δεν ειδα κανενα να δυναμιτιζει το κλιμα, γιατι κολλας στη λεξη "αυτοκρατορας"? Τον Στεφανοπουλο ακομα κυριε προεδρο τον λενε ασχετα αν δεν ειναι εν ενεργεια Προεδρος Δημοκρατιας. Τι να κανουμε μας εχουν/εχουμε κολλησει αυτο το πρωσονυμιο, επειδη δεν ειμαστε κυριαρχοι πλεον να το διαγραψουμε? Και αλλες 15 φορες να κερδισετε παλι με αισιοδοξια θα δουμε το παιχνιδι, ειτε με μικρη ειτε με μεγαλη εξαρτωμενη απο την μεχρι τοτε πορεια μας, γιατι αγαπαμε την ομαδα μας αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειμαστε ρεαλιστες.

Εγω παραδεχομε οτι ο Παο ειναι η μεγαλυτερη ομαδα αυτη τη στιγμη (και γενικα της ιστοριας αν θες). Εσυ μπορεις να αντιληφθεις οτι και ο Αρης ειναι μεγαλη ομαδα και εχει δικαιωμα να ελπιζει οτι μπορει να κερδισει?Οι Ελληνες παικτες του Παο νομιζεις οτι δεν ξερουν οτι τα παιχνιδια μεταξυ των δυο ομαδων εχουν ιδιαιτερη σημασια? Πιστευεις οτι θα το παρουν αψηφιστα αν οπως λες δεν δυναμιτουμε το κλιμα? Εγω δεν ειδα κανενα να δυναμιτιζει τιποτα. Λογικες δηλωσεις απο τον Ματσον, λογικος ενθουσιασμος απο τον κοσμο (λογο της μεχρι τωρας πορεια), και ρεαλισμο οτι ο Παο ειναι η καλυτερη ομαδα, αλλα ισως αυτη τη φορα καταφερουμε να κερδισουμε. Και λογικο παιξιμο απο πλευρας Παο για να καταρωσει την πρωτη θεση και να μας κοψει τα φτερα, ιδιαιτερα αφου φετος (τουλαχιστον στα χαρτια) φαινομαστε ποιο ανταγωνιστικοι.

Λυπαμε αλλα το μονο που "διαβαζω" στο ποστ σου ειναι κομπλεξ περι του πρωσονυμιου "Αυτοκρατορας"!!!
The Admiral
Δικαιη η νικη του ΠΑΟ και ενδεικτικη της διαφορας αν οχι δυναμικοτητας,τοτε σιγουρα του μπατζετ των δυο ομαδων...

Αν ομως καποιοι θεωρουν κατακριτεα τη "νοοτροπια" (???) της ομαδας του Αρη και των οπαδων του,τοτε ας κανουμε και μεις καποιες παρατηρησεις για τη νοοτροπια καποιων αλλων...

Τη νοοτροπια του να δυναμιτιζεις το κλιμα εκτος εδρας και να κλαιγεσαι συνεχως στη διαιτησια (δειχνοντας και τις χλεπες που σου ριξαν στο σακακι)...

Τη νοοτροπια του να μπαινει ο προεδρος στο γηπεδο οταν βλεπει πια πως στα ισα δυσκολα θα το παρει το παιχνιδι...

Τη νοοτροπια του ειμαι ο πρωτος στην Ελλαδα και οι αλλοι ειναι πελατες...

Το αποτελεσμα αυτης της νοοτροπιας (λεγε με αλαζονεια) ειναι πασιφανες και προκειται για εργο που το εχουμε δει αρκετες φορες τα τελευταια χρονια και προβλεπω θα το ξαναδουμε φετος...

Μπορει δηλαδη να διαλυεις τον φτωχο Αρη και τον προβληματικο Ολυμπιακο στο πρωταθλημα,αλλα στην Ευρωπη,εκει που οι φωνες δεν πιανουν και παιζουν πραγματικα σεντερ...οταν τα πραγματα σφιξουν...απλα ερχεται η πικρα...ειτε απο την αεροπορια της Μακαμπι στο φαιναλ φορ...ειτε απο την αντιστοιχη της Ταου περσι...και δυστυχως,για αλλη μια χρονια,ο ΠΑΟ βρεθηκε χωρις ψηλους της αξιας των Βουισιτς,Σκολα,Σπλιτερ...Με συνεπεια να τον κανει ο,τι θελει ενας αστειος διοπτροφορος μιας ομαδας που τον εχει καλο πελατη και αυτη...

Για αυτο ας κοψουνε μερικοι τις μπουρδες περι "αλαζονειας" της ομαδας του Αρη...Ο Αρης με το δευτερο χαμηλοτερο μπατζετ στην Ευρωλιγκα στεκεται μια χαρα στους στοχους του και η διοικηση κρατα παντα χαμηλους τονους...Απο κει και περα οι οπαδοι μπορουμε να λεμε και να ονειρευομαστε ο,τι γουσταρουμε...και αν τους πειραζει ορισμενους ο ορος "αυτοκρατορας",τι να κανουμε,ειναι ενας τιτλος που τον δωσανε στον Αρη μια εποχη που εμαθε στον κοσμο τι ειναι μπασκετ,δεν αυτοανακηρυχθηκε μονος του...οι ομαδες λοιπον που κυριαρχουν σημερα ας βρουν δικο τους προσωνυμιο,δε χρειαζεται να το κλεψουν απο τις αλλες ομαδες ,οπως κανουν με ματς και ενιοτε με κυπελλα...
kolossos
Chinaski δεν έχεις καταλάβει τίποτα από αυτά που έγραψα, έχεις χάσει εντελώς το νόημα. Καταρχήν εγώ δεν είπα ότι το κλίμα δυναμιτίζεται επειδή ο Άρης πιστεύει ότι μπορεί να νικήσει. Έλεος δηλαδή, ο καθένας μπορεί να νικήσει τον καθένα, αυτό εννοείται. Εδώ εμείς χάσαμε από την Ολυμπιάδα... ΚΑταδεύτερον όταν λέω δυναμιτίζεται το κλίμα δεν μιλάω συγκεκριμένα για αυτό το ματς αλλά γενικότερα. ΊΣως το "δυναμιτίζω" δεν είναι το σωστό ρήμα αλλά δεν ξέρω πως να το εκφράσω αλλιώς. Σίγουρα πάντως δνε έχει την έννοια της άμεσης πρόκλησης... ΌΤαν όμως ένα μεγάλο μέρος των Αρειανών μιλάει για αυτοκράτορες και ιστορίες για αγρίους και μάλιστα τα πιστεύει λογικό είναι να υπάρχει "Απάντηση" απότην ομάδα στο γήπεδο.

Λυπαμε αλλα το μονο που "διαβαζω" στο ποστ σου ειναι κομπλεξ περι του πρωσονυμιου "Αυτοκρατορας"!!!

Κόμπλεξ; Κόμπλεξ έχεις απέναντι σε κάτι που έχεις να ζηλέψεις. Στο μπάσκετ ο ΠΑΟ αυτή την στιγμή δεν έχει να ζηλέψει τίποτα. Αντικειμενικά και βάση ιστορίας είναι πολύ μεγαλύτερη από τον ΆΡΗ και από όλες τις υπόλοιπες ελληνικές και όποιος διαφωνεί ας το πει. Επαναλαμβάνω όμως ότι όταν κάποιοι μας ζαλίσουν επί του θέματος λογικό είναι να παίρνουν τις ανάλογες απαντήσεις εντός γηπέδου.

Εγω παραδεχομε οτι ο Παο ειναι η μεγαλυτερη ομαδα αυτη τη στιγμη (και γενικα της ιστοριας αν θες). Εσυ μπορεις να αντιληφθεις οτι και ο Αρης ειναι μεγαλη ομαδα και εχει δικαιωμα να ελπιζει οτι μπορει να κερδισει?

Εδώ ακριβώς είναι όλη η ουσία. Το θέμα είναι ότι ένα πολύ μεγάλο μέρος των οπαδών της ομάδας σου δεν μπρούν να το καταλάβουν αυτό. ΚΑι φυσικά εγώ δεν είπα ότι ο Άρης δεν είναι μεγάλη ομάδα (2η-3η μεγαλύτερη στην Ελλάδα) όπως δεν είπα επίσης ότι δεν έχει δικαίωμα να ελπίζει...

Αν ομως καποιοι θεωρουν κατακριτεα τη "νοοτροπια" (???) της ομαδας του Αρη και των οπαδων του,τοτε ας κανουμε και μεις καποιες παρατηρησεις για τη νοοτροπια καποιων αλλων...

Η νοοτροπία είναι κάτι πολύ γενικό. Εγώ μίλησα για ένα συγκεκριμένο πράγμα. Στο κάτω κάτω δεν με ενοιάζει κιόλας η νοοτροπία των οπαδών του Άρη. Απλά κάποιοι νομίζουν ότι οτ αυτοκράτορας είναι κάτι παραπάνω από ένα προσονύμιο και για αυτό ακριβώς λαμβάνουν τις απαντήσεις τους...

Μπορει δηλαδη να διαλυεις τον φτωχο Αρη και τον προβληματικο Ολυμπιακο στο πρωταθλημα,αλλα στην Ευρωπη,εκει που οι φωνες δεν πιανουν και παιζουν πραγματικα σεντερ...οταν τα πραγματα σφιξουν...απλα ερχεται η πικρα...ειτε απο την αεροπορια της Μακαμπι στο φαιναλ φορ...ειτε απο την αντιστοιχη της Ταου περσι...και δυστυχως,για αλλη μια χρονια,ο ΠΑΟ βρεθηκε χωρις ψηλους της αξιας των Βουισιτς,Σκολα,Σπλιτερ...Με συνεπεια να τον κανει ο,τι θελει ενας αστειος διοπτροφορος μιας ομαδας που τον εχει καλο πελατη και αυτη...

Το ότι ο ΠΑΟ είχε μια 3ετια που ήταν κάτι σαν μεταβατική περίοδος είναι γνωστό. ο διοπτροφόρος όπως λες πάντως μόνο με κυάλια μπορεί να μας δει εκεί που είμαστε όσο πελάτε και να μας έχει κάνει.

οι ομαδες λοιπον που κυριαρχουν σημερα ας βρουν δικο τους προσωνυμιο,δε χρειαζεται να το κλεψουν απο τις αλλες ομαδες ,οπως κανουν με ματς και ενιοτε με κυπελλα...

Το ότι ο Σομοκλής μπέρδεψε το μπάσκετ με το σούμο και δεν μπορούσε να ελέξει το σώμα του και βγήκε με 5 φάουλ είναι κλοπή;
Warrior
QUOTE(The Admiral @ Jan 22 2007, 03:53 AM) *
Απο κει και περα οι οπαδοι μπορουμε να λεμε και να ονειρευομαστε ο,τι γουσταρουμε...και αν τους πειραζει ορισμενους ο ορος "αυτοκρατορας",τι να κανουμε,ειναι ενας τιτλος που τον δωσανε στον Αρη μια εποχη που εμαθε στον κοσμο τι ειναι μπασκετ,δεν αυτοανακηρυχθηκε μονος του...

Aκριβως.

Σιγα μην σας(εσενα και οποιον αλλο εχει αντιστοιχη νοοτροπια)βαλουμε και χωροφυλακα στα ονειρα μας!
Ελεος δηλαδη....

QUOTE(kolossos @ Jan 22 2007, 06:28 AM) *
Chinaski δεν έχεις καταλάβει τίποτα από αυτά που έγραψα, έχεις χάσει εντελώς το νόημα.

Μια χαρα εχει πιασει το νοημα.ΚΑι στα επομενα ποστ το ιδια γραφεις,απλα αλλαζεις την διατυπωση.

QUOTE(kolossos @ Jan 22 2007, 06:28 AM) *
Απλά κάποιοι νομίζουν ότι οτ αυτοκράτορας είναι κάτι παραπάνω από ένα προσονύμιο και για αυτό ακριβώς λαμβάνουν τις απαντήσεις τους...

Μα ειναι κατι παραπανω....

Τωρα εσυ μπορει να νομιζεις οτι μετα απο ματς σαν το χθεσινο,καταφερες να το αλλαξεις.Ή οτι τωρα πηραμε
απαντησεις.Επισης μπορεις να νομιζεις οτι ο Ομπραντοβιτς σκεφτεται με τον τροπο που περιγραφεις,με την
δικια σου λογικη.Στην πραγματικοτητα ομως συμβαινει ακριβως το αντιθετο.

Κανεις κριτικη για την "νοοτροπια" των οπαδων του Αρη,αλλα καλο θα ηταν κοιταξεις να βελτιωσεις λιγο
την δικια σου.Καποια πραγματα τα αναφερει ο Admiral και καποια αλλα αποδεικνυονται απο την συζητηση
που ανοιξες μετα το χθεσινο ματς σε συγκριση με τις τοποθετησεις "μας" μετα και πριν τον αγωνα.
chinaski
QUOTE(kolossos @ Jan 22 2007, 09:28 AM) *
ΌΤαν όμως ένα μεγάλο μέρος των Αρειανών μιλάει για αυτοκράτορες και ιστορίες για αγρίους και μάλιστα τα πιστεύει λογικό είναι να υπάρχει "Απάντηση" απότην ομάδα στο γήπεδο.

Αυτοκρατορας δεν θεωρειτο ο Αρης? Ηταν η καλυτερη περιοδος της ιστοριας της ομαδας? Αυτη την περιοδο δεν αναπολουν οι οπαδοι? Ε για τι αλλο θελεις να μιλανε? Η καθε ομαδα ειναι περηφανη για την ιστορια και τα κατορθωματα της. Λογικο να θελει να απαντηση ο Παο μεσα στο γηπεδο απο πολλες πολλες αποψεις και αυτη ειναι μια που αναφερεις, δλδ τι να κανουμε να μην μιλαμε για αυτοκρατοριες για να μην παιξει με τοσο παθος ο Παο. Γιατι αυτο λες στην ουσια.

Μεσα στο τοπικ υπαρχει μονο μια αναφορα σε "αυτοκρατορα", και φυσικα δεν χρειαζετε να μην εισαι πρωτος για να εχεις κομπελξ. Ελεος ποια ας βρουνε μια λεξη οι δημοσιογραφοι που να ταιριαζει στην κυριαρχεια του Παο την τελευταια δεκαετοια να ησυχασουμε και εμεις.
Air Kef
Δηλαδή ρε Κολοσσέ τον Ολυμπιακό μετά τα πέτρινα χρόνια στο ποδόσφαιρο που κράτησαν μια 10ετία έπρεπε να σταματησουν να τον αποκαλούν Θρύλο;
Ή όποτε έπαιζε Ολυμπιακος-Παναθηναικος έμπαιναν οι παικτες του ΠΑΟ μεσα για να αποδειξουν οτι το Θρύλος πρέπει να το έχουν αυτοι;

Η νοοτροπία των οπαδών του Άρη ειναι μια χαρά.Αντιθέτως αυτή των οπαδών του ΠΑΟ φαίνεται να έχει πρόβλημα,όπως ισως και των Ολυμπιακων για το ποδόσφαιρο και αυτό οφείλεται στο οτι εδώ και 10 χρόνια δν έχουν αντίπαλο και το μονο που κανουν ειναι να το αποδυκνείουν.

Ο ΠΑΟ έχει να ζηλέψει τον κοσμο του Άρη που εκτός το ότι γεμιζει το Παλε,και θα γέμιζε και μεγαλύτερο γήπεδο,είναι πάντα κοντα στην ομάδα και οι παίκτες δν παίζουν ποτέ μεταξυ συγγενων και φίλων.Επίσης χθες τους ρίξατε 30 πόντους και σας χειροκρότησαν οπως και πέρσι που τους κερδίσατε στο τέλος,και καλά έκαναν.Όταν ήρθε ο Άρης ομως πέρσι στο ΟΑΚΑ και πήγαινε προς το πρώτο διπλό το ματς,μετά απο το 2004 που είχε κερδίσει το Περιστέρι,θυμόμαστε όλοι τι έγινε..
EXPLOITED ARIS
Μιας και μιλαμε για κομπλεξ θυμηθειτε τι ειχε οργανωσει ο ΠΑΟ στο ημιχρονο ενος παιχνιδιου(με τον <<βασιλια>> ΠΑΟ να καθεται στον θρονο και τους αλλους δηθεν να χορευουν(Ολυμπιακος,ΑΕΚ κλπ) και μετα πειτε μου ποιος εχει κοπλεξ.Ο γυμναστης μας περυσι εφαγε κερμα οταν και εμεις φετος σας χειροκροτησαμε ρεεεεεεεεεεεε....
kolossos
Μια χαρα εχει πιασει το νοημα.ΚΑι στα επομενα ποστ το ιδια γραφεις,απλα αλλαζεις την διατυπωση.

Τότε ούτε και εσύ έχεις καταλάβει τι λεω, δεν μπορώ να το κάνω πιο σαφές. O chinaski πάντως σωστά τα λέει απλά το 90% αυτώ είναι άσχετα με αυτά που έγραψα.

Μα ειναι κατι παραπανω....

Τωρα εσυ μπορει να νομιζεις οτι μετα απο ματς σαν το χθεσινο,καταφερες να το αλλαξεις.Ή οτι τωρα πηραμε
απαντησεις.Επισης μπορεις να νομιζεις οτι ο Ομπραντοβιτς σκεφτεται με τον τροπο που περιγραφεις,με την
δικια σου λογικη.Στην πραγματικοτητα ομως συμβαινει ακριβως το αντιθετο.

Θα σου απαντήσω με κάτι που έγραψε ο chinaski:

Εγω παραδεχομε οτι ο Παο ειναι η μεγαλυτερη ομαδα αυτη τη στιγμη (και γενικα της ιστοριας αν θες). Εσυ μπορεις να αντιληφθεις οτι και ο Αρης ειναι μεγαλη ομαδα

Αυτό εδω είναι η ουσια. ΜΕτά το χθεσινό ματς όντως δεν άλλαξε τίποτα γιατί πολύ απλά για να αλλάξει θα έπρεπε να υπάρχει κάτι. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει απολύτως τίποτα. Το μόνο που έγινε χτες ήταν να κλείσουν κάποια στόματα. ΈΤσι απλά και αυτοκρατορικά με 36 πόντους εκτός έδρας. Αν δεν έκλεισαν ακόμα φυσικά αναμένεται και συνέχεια.

Λογικο να θελει να απαντηση ο Παο μεσα στο γηπεδο απο πολλες πολλες αποψεις και αυτη ειναι μια που αναφερεις, δλδ τι να κανουμε να μην μιλαμε για αυτοκρατοριες για να μην παιξει με τοσο παθος ο Παο. Γιατι αυτο λες στην ουσια.

Ναι αυτό γράφω. Γιατί όταν μιλάς για αυτοκρατορίες στον πραγματικό αυτοκράτορα είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν συνέπειες μέσα σο γήπεδο. Τώρα άμα θέλουν οι Αρειανοί να συνεχίζουν το ίδιο βιολί κανένα πρόβλημα, πλέον έχουμε αρχίσει να το διασκεδάζουμε...

Μεσα στο τοπικ υπαρχει μονο μια αναφορα σε "αυτοκρατορα", και φυσικα δεν χρειαζετε να μην εισαι πρωτος για να εχεις κομπελξ. Ελεος ποια ας βρουνε μια λεξη οι δημοσιογραφοι που να ταιριαζει στην κυριαρχεια του Παο την τελευταια δεκαετοια να ησυχασουμε και εμεις.

Μην κοιτάς αυτό το τόπικ μόνο. Το θέμα είναι γενικότερο.

Κανεις κριτικη για την "νοοτροπια" των οπαδων του Αρη,αλλα καλο θα ηταν κοιταξεις να βελτιωσεις λιγο
την δικια σου.Καποια πραγματα τα αναφερει ο Admiral και καποια αλλα αποδεικνυονται απο την συζητηση
που ανοιξες μετα το χθεσινο ματς σε συγκριση με τις τοποθετησεις "μας" μετα και πριν τον αγωνα.

Γιατί κολλήσατε με την νοοτροπία; Τι με νοιάζει εμένα η νοοτροπία των αρειανών. Εγώ μίλησα για ένα συγκεκριμένο πράγμα μόνο το οποίο είναι εντελως άσχετο με την νοοτροπία...

Δηλαδή ρε Κολοσσέ τον Ολυμπιακό μετά τα πέτρινα χρόνια στο ποδόσφαιρο που κράτησαν μια 10ετία έπρεπε να σταματησουν να τον αποκαλούν Θρύλο;
Ή όποτε έπαιζε Ολυμπιακος-Παναθηναικος έμπαιναν οι παικτες του ΠΑΟ μεσα για να αποδειξουν οτι το Θρύλος πρέπει να το έχουν αυτοι;

Η λογική αυτή είναι λάθος γιατί μιλάμε για εντελώς ανόμοια πράγματα. Δεν θα το αναλύσω γιατί μετά μπαίνουμε σε άλλη κουβέντα ποδοσφαιρική...
Warrior
QUOTE(kolossos @ Jan 22 2007, 05:05 PM) *
Γιατί κολλήσατε με την νοοτροπία; Τι με νοιάζει εμένα η νοοτροπία των αρειανών. Εγώ μίλησα για ένα συγκεκριμένο πράγμα μόνο το οποίο είναι εντελως άσχετο με την νοοτροπία...

Tελειως σχετικα ειναι φιλε μου,κανεις λαθος.

QUOTE(kolossos @ Jan 22 2007, 05:05 PM) *
Ναι αυτό γράφω. Γιατί όταν μιλάς για αυτοκρατορίες στον πραγματικό αυτοκράτορα είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν συνέπειες μέσα σο γήπεδο. Τώρα άμα θέλουν οι Αρειανοί να συνεχίζουν το ίδιο βιολί κανένα πρόβλημα, πλέον έχουμε αρχίσει να το διασκεδάζουμε...

Κολοσσε δεν θα σβησουμε την ιστορια,επειδη δεν σου αρεσει εσενα.Ο Αρης στο μυαλου του μεσου Ελληνα
φιλαλθου εχει καθιερωθει με το προσωνυμιο "αυτοκρατορας",οπως η ΑΕΚ με τον ορο "βασιλισσα",η Εθνικη
μπασκετ η "επισημη αγαπημενη" κλπ.

Ειχε δημιουργησει αυτοκρατορια με επιτευγματα που εχουν αναγνωριστει απο ολους και οραματιζεται
να φτασει εκει που θεωρει ο κοσμος του (και αξιζει για πολλους και διαφορους λογους κατα την
προσωπικη μου αποψη,με την οποια μπορεις να διαφωνεις φυσικα και ειναι δικαιωμα σου)οτι ανηκει.

Τι δεν μπορεις να καταλαβεις,ποιο ειναι το "βιολι" που συνεχιζουν οι Αρειανοι??

Αποκαλεσε την ομαδα σου "βασιλια","παντοκρατορα","γαλαξιακο πρωταθλητη","πραγματικο
αυτοκρατορα"...λιγο με ενδιαφερει. wink.gif

Και κανενας δεν αμφισβητησε την κυριαρχια σου στον χωρο τα τελευταια χρονια.Οποτε δεν μπορω να
καταλαβω σε τι αναφερεσαι.Ποιο ειναι το "βιολι" απορω?

Καλη διασκεδαση λοιπον......
kolossos

Ακόμα και σχετικά να είναι, αυτό είναι ένα πολ΄μικρό μέρος της νοοτροπίας οπότε δεν μπορείς να πεις ότι σχολιάζω την νοοτροπία των οπαδών του Άρη. Το θέμα αυτό κλείνει εδώ γιατί έτσι και αλλιώς δεν ήταν σκοπός μου να μιλήσω για νοοτροπίες κτλ...

Κολοσσε δεν θα σβησουμε την ιστορια,επειδη δεν σου αρεσει εσενα.Ο Αρης στο μυαλου του μεσου Ελληνα
φιλαλθου εχει καθιερωθει με το προσωνυμιο "αυτοκρατορας",οπως η ΑΕΚ με τον ορο "βασιλισσα",η Εθνικη

Εσύ πριν έλεγες ότι είναι κάτι παραπάνω από ένα προσωνύμιο. ΣΑν προσωνύμιο μου είναι εντελώς αδιάφορο (αν και ακόμη έτσι είναι παραπλανητικό αλλά δεν θα κολλήσουμε εκεί). Το θέμα είναι ότι κάποιοι προσπαθούν να μας παρουσιάσουν τον Αρη ως την πιο μεγάλη ομαδα στην Ελλάδα. Ε αυτό δεν μπορεί να αλλάξει ότι η μεγαλύτερη μπασκετική ομάδα στην Ελλάδα ειναι ο ΠΑΟ, όπως επίσης δεν μπορεί να αλλάξει ότι ο ΆΡης είναι μεγάλη ομάδα με πολύ σημαντική ιστορία...
EXPLOITED ARIS
Πειτε του καποιος ναι να σταματησει επιτελους...
Warrior
QUOTE(kolossos @ Jan 22 2007, 05:56 PM) *
Εσύ πριν έλεγες ότι είναι κάτι παραπάνω από ένα προσωνύμιο. ΣΑν προσωνύμιο μου είναι εντελώς αδιάφορο (αν και ακόμη έτσι είναι παραπλανητικό αλλά δεν θα κολλήσουμε εκεί). Το θέμα είναι ότι κάποιοι προσπαθούν να μας παρουσιάσουν τον Αρη ως την πιο μεγάλη ομαδα στην Ελλάδα. Ε αυτό δεν μπορεί να αλλάξει ότι η μεγαλύτερη μπασκετική ομάδα στην Ελλάδα ειναι ο ΠΑΟ, όπως επίσης δεν μπορεί να αλλάξει ότι ο ΆΡης είναι μεγάλη ομάδα με πολύ σημαντική ιστορία...

Για μενα προσωπικα ειναι κατι παραπανω απο ενα απλο προσωνυμιο....οπως και στο μυαλο μου ο Αρης ειναι
η μεγαλυτερη ομαδα.Ξερω οτι ο Παναθηναικος εχει περισσοτερους τιτλους και δεν σου ζηταω να το δεχτεις,
ουτε θελω να μπω σε συζητηση για το ποια ειναι η μεγαλυτερη ομαδα.Εσυ μπορεις να θεωρεις οτι ειναι ο
Παναθηναικος.Απολυτα θεμιτο.Ειναι παραλογο ομως να ζητας απο μενα να συμφωνησω...

Εζησα μια μοναδικη εποχη(μεγαλο μερος της τουλαχιστον) για το ελληνικο μπασκετ και αυτα που πιστευω
δεν θα αλλαξουν με αποτελεσματα σαν το χθεσινο.

Απο το πουθενα χθες,μπηκες και αρχισες να μιλας για "βιολια","γλωσσες","απαντησεις" κλπ.

Και σου ξαναλεω...."χωροφυλακα" στο οραμα που εχουμε για την ομαδα μας δεν θα βαλουμε!Ουτε στο τι
θα πιστευουμε.Τωρα εσυ μπορεις να τα βλεπεις αυτα ως προκληση,"γλωσσα" και "βιολι"...
kolossos
οπως και στο μυαλο μου ο Αρης ειναι
η μεγαλυτερη ομαδα.Ξερω οτι ο Παναθηναικος εχει περισσοτερους τιτλους και δεν σου ζηταω να το δεχτεις,
ουτε θελω να μπω σε συζητηση για το ποια ειναι η μεγαλυτερη ομαδα.Εσυ μπορεις να θεωρεις οτι ειναι ο
Παναθηναικος.Απολυτα θεμιτο.Ειναι παραλογο ομως να ζητας απο μενα να συμφωνησω...

Εντάξει δεν μιλάμε για ταινίες οπότε να παίζει στην με΄ση το γούστο για το ποια είναι καλύτερη. Τα πράγματα εδώ είναι πιο ξεκάθαρα. Το ποια είναι η μεγαλύτερη ομάδα κρίνεται με βάση την διάρκεια τις επιτυχίες και τους τίτλους. Εντελώς αντικειμενικά είναι αδύνατον μία ομάδα να θεωρείται η μεγαλύτερη στην ομάδα έχοντας ουσιαστικά το 80% των επιτυχιών της μέσα σε 10-12 χρόνια. Το ότι ο ΆΡης είχε μια αυτοκρατορεία τότε δεν πάει να πει ότι ντε και καλά είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, είναι παράλογο κάτι τέτοιο...

Απο το πουθενα χθες,μπηκες και αρχισες να μιλας για "βιολια","γλωσσες","απαντησεις" κλπ.

Όχι και από το πουθενά...

Και σου ξαναλεω...."χωροφυλακα" στο οραμα που εχουμε για την ομαδα μας δεν θα βαλουμε!Ουτε στο τι
θα πιστευουμε.

Με τα οράματα σας δεν ασχολήθηκα καθόλου. Επίσης μπορείτε να πιστεύετε ότι θέλετε αλλά όταν κάποιοι βγαίνουν και μας πρήζουν περί μεγαλύτερης ομάδας και αυτοκρατόρων, θα συνεχίζουν να παίρνουν τις απαντήσεις τους από την ομάδα που έχει το αυτοκράτορας ως πραγματικό χαρακτηρισμό και όχι ως προσωνυμιο.
Warrior
Ποιος σε πρηζει αγορι μου θα μας τρελανεις??

Αν σε πρηζουν αλλου,να πας να πεις εκει οτι θες.Προς το παρον εσυ μας πρηζεις εδω απο χθες!Και εχει
καταντησει πολυ κουραστικο...

Δεν σεβεσαι οτι μπορει να ειναι και τα νευρα μας "τεντωμενα".
Anaz

Αν σε πρηζουν αλλου,να πας να πεις εκει οτι θες.Προς το παρον εσυ μας πρηζεις εδω απο χθες!Και εχει

+++
Warrior
Eσυ ρεμαλι( tongue.gif ) εισαι μεσα για Ζωγραφειον την Πεμπτη??? 15.gif
Anaz
EΝΝΟΕΙ-και-ΤΑΙ !!!
smiley.gif
chinaski
Δλδ αμα σταματισουμε με το "Αυτοκρατορα" θα κερδισουμε τον Παο? Οχι

Θα αλλαξει κατι? Οχι

Το μονο που θα γινει ειναι να σταματησουμε να στην μπαινουμε στα νευρα, γιατι πολυ απλα θελεις εσυ να θεωρησε αυτοκρατορας, και τρελαινεσε οταν αποκαλουν τον Αρη ετσι. Μα γιατι τι εχει κανει θα αναρωτιεσε, εγω απο τοτε που μεγαλωσα τον Παο θυμαμε να μονοπωλει το Ελληνικο βασκετ, γιατι γιατι γιατι θα φαω τα μουστακια μου.

Στην τελικη, δεν με ενδιαφερει καθολου αν χαρακτηριζουν τον Αρη "Αυτοκρατορα" η οχι, εγω απλα αγαπαω την ομαδα μου και μου αρεσει το μπασκετ, ταυτιζομε με την ομαδα για αυτους τους λογους, και οχι για να αυνανιζω το εγω μου με φανφαρες. Η εποχη που μονοπωλουσε ο Αρης ειναι η ουσια, και αυτη θυμομαστε με νοσταλγια, μην κολλας στην λεξη "Αυτοκρατορας", τα συναισθηματα μετρανε. Το αυτοκρατορας μας το κολλησαν το ΜΜΕ γιατι τετοια ειναι η ιδιοσυγκρασια τους.

Χαρακτηριστικη κατασταση αυνανισμου ειναι το κακογουστο σκετσακι με τον Παο στον θρονο και της αλλες ομαδες να χορευουν γυρω γυρω. Αυτο ειναι κομπλεχ ανωτεροτητας, ελπιζω τωρα να καταλαβες των διαχωρισμο.
kolossos
Δλδ αμα σταματισουμε με το "Αυτοκρατορα" θα κερδισουμε τον Παο? Οχι

Θα αλλαξει κατι? Οχι

Μπορεί να μην κερδίζατε, πάντως σίγουρα δεν θα τρώγατε 36...

Στην τελικη, δεν με ενδιαφερει καθολου αν χαρακτηριζουν τον Αρη "Αυτοκρατορα" η οχι, εγω απλα αγαπαω την ομαδα μου και μου αρεσει το μπασκετ, ταυτιζομε με την ομαδα για αυτους τους λογους, και οχι για να αυνανιζω το εγω μου με φανφαρες. Η εποχη που μονοπωλουσε ο Αρης ειναι η ουσια, και αυτη θυμομαστε με νοσταλγια, μην κολλας στην λεξη "Αυτοκρατορας", τα συναισθηματα μετρανε. Το αυτοκρατορας μας το κολλησαν το ΜΜΕ γιατι τετοια ειναι η ιδιοσυγκρασια τους.

Εγώ συμφωνώ μαζί σου, αυτά που γράφεις είναι σωστά. Το θέμα είναι ότι το μεγαλύτεορ μέρος των Αρειανών δεν είναι έτσι.

Χαρακτηριστικη κατασταση αυνανισμου ειναι το κακογουστο σκετσακι με τον Παο στον θρονο και της αλλες ομαδες να χορευουν γυρω γυρω. Αυτο ειναι κομπλεχ ανωτεροτητας, ελπιζω τωρα να καταλαβες των διαχωρισμο.

Όταν και ώπου σε παίρνει μπορείς να κάνεις πικάρισμα. Ειδικά για τον Ολυμπιακό που κάθε χρόνο έχουμε τις γνωστές δηλώσεις ότι ο ΠΑΟ πρέπει να φοβάται, ότι ήρθε η χρονιά τους κτλ, όμως κάθε χρόνο το αποτέλεσμα το ίδιο. Άλλο το να ελπίζεις και άλλο το να κάνεις και δηλώσεις. Όταν κάνεις το δεύτερο πρέπει να περιμένεις και την απάντηση.

QUOTE(Warrior @ Jan 22 2007, 11:07 PM) *

Δεν σεβεσαι οτι μπορει να ειναι και τα νευρα μας "τεντωμενα".

Ωραία λοιπόν ο ΆΡης είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα επειδή την δεκαετία του 80 είχε ομαδάρα. Φυσικά επειδή εδώ μέσα είμαστε μπασκετικοί όλοι συμφωνούμε και επαυξάνουμε με αυτό. Όποιος πει αυτό που βλέπει στην πραγματικότητα είναι άσχετος. Ζηστε λοιπόν με τις αναμνήσεις του 80, συνεχίστε να βάζετε την κασέτα με το παραμυθάκι της μεγαλύτερης ομάδας αλλά προς το παρόν πάρτε 36 στο κεφάλι, προσθάιστε άλλο ε΄να στο 15 (ή μήπως 16, έχει χαθεί το μέτρημα)-0 και ησυχία. Επίσης μην ξεχάσετε να φωνάξεται για την φοβερή αδικία στον τελικό κυπέλλου πριν 2 χρόνια. Καληνύχτα σας...
dizzy_fingers
Γιατί δεν απαντάς στην απλή ερώτηση που σου κάνει ο Warrior? Ποιός εδώ μέσα έγραψε ότι θα κερδίσει ο Άρης, ποιός προκάλεσε και είπε ότι ο Άρης είναι ο αυτοκράτορας κλπ κλπ...? Ποιός τα είπε όλα αυτά ώστε να δικαιολογείται το πρώτο σου ποστ σε αυτό το τόπικ?

Τόσο δύσκολη είναι η απάντηση που άρχισες τις ειρωνείες?
Warrior
QUOTE(kolossos @ Jan 22 2007, 09:19 PM) *
Ωραία λοιπόν ο ΆΡης είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα επειδή την δεκαετία του 80 είχε ομαδάρα. Φυσικά επειδή εδώ μέσα είμαστε μπασκετικοί όλοι συμφωνούμε και επαυξάνουμε με αυτό. Όποιος πει αυτό που βλέπει στην πραγματικότητα είναι άσχετος. Ζηστε λοιπόν με τις αναμνήσεις του 80, συνεχίστε να βάζετε την κασέτα με το παραμυθάκι της μεγαλύτερης ομάδας αλλά προς το παρόν πάρτε 36 στο κεφάλι, προσθάιστε άλλο ε΄να στο 15 (ή μήπως 16, έχει χαθεί το μέτρημα)-0 και ησυχία. Επίσης μην ξεχάσετε να φωνάξεται για την φοβερή αδικία στον τελικό κυπέλλου πριν 2 χρόνια. Καληνύχτα σας...

blink.gif

Απαντας σε μενα ή κανεις διαλογο με ενα προσωπο της φαντασιας σου τωρα??Για να καταλαβω δηλαδη....

Αναρωτιεμαι αν διαβαζεις τι γραφουμε τοση ωρα.

Καληνυχτα και σε σενα...
kolossos
QUOTE(dizzy_fingers @ Jan 23 2007, 01:26 AM) *
Γιατί δεν απαντάς στην απλή ερώτηση που σου κάνει ο Warrior? Ποιός εδώ μέσα έγραψε ότι θα κερδίσει ο Άρης, ποιός προκάλεσε και είπε ότι ο Άρης είναι ο αυτοκράτορας κλπ κλπ...? Ποιός τα είπε όλα αυτά ώστε να δικαιολογείται το πρώτο σου ποστ σε αυτό το τόπικ?

Τόσο δύσκολη είναι η απάντηση που άρχισες τις ειρωνείες?

Το πρώτο μου ποστ δεν ανφερόταν σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο από το φόρουμ. Έγραψα γενικά για το "κλίμα" που περνάν οι αρειανοί. Και μεσα στο φόρουμ συχνά πυκνά αυτό το πράγμα περνάει αλλά δεν είχα όρεξη να κάθομαι να ψάχνω συγκεκριμενα πράγματα που έχουν γραφτεί μέσα στο φόρουμ και για αυτό μίλησα γενικά. Έτσι και αλλιώς το πρόβλημα δεν ήταν το συγκεκριμένο παιχνίδι... Όπως είπα μπορεί εγώ αρχικά να μην αναφέρθηκα συγκεκριμένα σε άτομα όμως μετά ο Warrior έγραψε ξεκάθαρα ότι το αυτοκράτορας το θεωρεί (όπως και οι περισσότεροι αρειανοί) κάτι παραπάνω από ένα προσωνύμιο και ότι ο Άρης είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Απλά αποδείχτηκε αυτό που έλεγα δηλαδή... Διαίωμα τους είναι να λένε και να πιστεύουν ότι θέλουν αλλά είναι και δικαίωμά μου να τους απαντάω και πόσο μάλιστα όταν το κάνω με στοιχεια. Αλλά βέβαια ξέχασα, ο Άρης είναι η μεγαλύτερη ομάδα και η πιο μπασκετική γιατί... έτσι το λένε όλοι οι μπασκετικοί...
Anaz
Mήπως έχουν αρχισει να ξεφευγουν απ'τα όρια της προκλησης τα σχολια σου Κολοσσέ?Δεν καταλαβαίνω απο που πηγάζει ο εκνευρισμός-αγαναχτηση σου! πραγματικά..
Απορω γιατι συνεχιζετε την κουβέντα!προφανώς ο φίλος ο Κολοσσός ψάχνει εναν Αρειανό να κάνει μια "ωραια" οπαδικη αντιπαράθεση και να του την "μπει" για την 36αρα να βγάλει το όποιο άχτι του, και αφου δεν βρίσκει είπε να τα γράψει στο φορουμ..Εσεις γιατι απαντατε αν δεν σας αφορά..?? rolleyes.gif

Κολοσσε πάρε τηλ στον Μετρόπολις! Εκει θα βρεις και κατι ωραια κολλημενα μυαλα Αρειανους να το ευχαριστηθείς κιολας.. laugh.gif Εδω είναι "ξενέρωτοι".. tongue.gif
chinaski
QUOTE(kolossos @ Jan 23 2007, 12:19 AM) *
Εγώ συμφωνώ μαζί σου, αυτά που γράφεις είναι σωστά. Το θέμα είναι ότι το μεγαλύτεορ μέρος των Αρειανών δεν είναι έτσι.

Αν συμφωνεις λοιπον, και πιστευεις οτι δεν ανοικεις σε αυτη την κατηγορια φιλαθλων/οπαδων, δεν θα επρεπε να σε απασχολει το θεμα του πρωσονυμιου, καθε αλλο παρα αυτο διχνεις.

Επισης αν πραγματικα συμφωνεις, θα εχεις δει πιστευω οτι οι πλειοψηφια των αρειανων εδω μεσα εχουμε μετρημενη σταση και σιγουρα δεν εμπιπτουν στην κατηγορια των οπαδων που ανεφερα στο προηγουμενο ποστ μου, ωποτε δεν υπαρχει λογος αντιδικιας για το πρωσονυμιο, ετσι δεν ειναι? Οχι στο παρον φορυμ τουλαχιστον.

"Ειδικά για τον Ολυμπιακό που κάθε χρόνο έχουμε τις γνωστές δηλώσεις ότι ο ΠΑΟ πρέπει να φοβάται, ότι ήρθε η χρονιά τους κτλ, όμως κάθε χρόνο το αποτέλεσμα το ίδιο. Άλλο το να ελπίζεις και άλλο το να κάνεις και δηλώσεις. Όταν κάνεις το δεύτερο πρέπει να περιμένεις και την απάντηση."

Δηλαδι να ελπιζω και να μην κανω δηλωσεις, να μην λεω οτι δλδ φετος ελπιζουμε να καταφερουμε να εκθρονισουμε τον Παο? Τι να λενε δλδ? Δεν καταλαβαινεις οτι οτιδηποτε αλλο διχνει ηττοπαθεια, και δεν επιτρεπαιτε για μια ομαδα του βεληνεκους του Ολυμπιακου. Ειναι απαντηση να στηνεις το κακογουστο σκετσακι που εκανε ο Παο ή καλυτερα να απαντησεις μεσα στο γηπεδο. Ειναι ανηθικο και υποτιμιτικο ακομα και για τους φιλαθλους του Παο. Αυτο το σκετσακι κατεμε διχνει τη νοοτροποια των αδελφων Γιαννακο. Ωρες ωρες δεν μπορω να καταλαβω τη αγαπανε ποιο πολυ, τον Παο η την ματαιοδοξια τους.
dizzy_fingers
Αυτά που έγραψες κολοσσέ δεν δικαιολογούν τη στάση σου σε αυτό το τόπικ και κατ'επέκτασιν σε αυτό το φόρουμ.
Αν ήσουν στο φόρουμ του super3 να το καταλάβαινα, αλλά ειρωνικές δηλώσεις του στυλ "αφού είμαστε όλοι μπασκετικοί ας το δεχτούμε" που σχεδόν μου θυμίζει τα σχόλια περί..."αντικειμενικών" τα διάβαζα κάποτε στο φόρουμ των gwf...δεν έχουν αντίκρυσμα εδώ πέρα από καμία αντίπαλη προς εσένα, ομάδα οπαδών.
Τουλάχιστον όχι χωρίς πρόκληση.
Warrior
QUOTE(kolossos @ Jan 22 2007, 09:41 PM) *
Όπως είπα μπορεί εγώ αρχικά να μην αναφέρθηκα συγκεκριμένα σε άτομα όμως μετά ο Warrior έγραψε ξεκάθαρα ότι το αυτοκράτορας το θεωρεί (όπως και οι περισσότεροι αρειανοί) κάτι παραπάνω από ένα προσωνύμιο και ότι ο Άρης είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Απλά αποδείχτηκε αυτό που έλεγα δηλαδή...

Τι αποδειχτηκε δηλαδη???

Τι ελεγες (και εξακολουθεις να λες) και τι λεω εγω??

Φυσικα το θεωρω κατι παραπανω απο ενα απλο προσωνυμιο.Ειμαι δεμενος συναισθηματικα με μια εποχη,
εχω ευχαριστες αναμνησεις και καθε φορα που χρησιμοποιειται το προσωνυμιο αυτο μου ερχονται πραγματα
στο μυαλο.Καταλαβες τωρα μηπως γιατι??Και οχι φυσικα αυτο που προσπαθεις να βαλεις στο στομα μου απο
την αρχη της συζητησης με το ετσι θελω....

Επισης δεν νομιζω να σου εκανα ελεγχο πουθενα και ποτε ως τωρα για το πως θα αποκαλεις την
ομαδα σου.Επισης δεν ειπα οτι ο Αρης ειναι η μεγαλυτερη ομαδα στην Ελλαδα!Ειπα οτι στα ματια τα
δικα μου ειναι....οπως και στα ματια ολων των φιλαλθων η ομαδα που υποστηριζουν εχει κατι το
ξεχωριστο.

ΑΥΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ.

Και δεν μπορω να καταλαβω,ποιο ειναι το προβλημα σου με αυτα??

Επισης δεν αμφισβητησα ποτε την κυριαρχια της ομαδος σου εδω περα,ουτε την μειωσα,ουτε υπεδειξα σε
σενα κατι,ουτε ασχετο σε ειπα επειδη θεωρεις την ομαδα σου την μεγαλυτερη στην Ελλαδα,ουτε τιποτα
απο ολα αυτα που φανταζεσαι.

Και επειδη απο οτι βλεπω,"παραποιεις" αυτα που γραφω για να το πας εκει που θελεις εσυ,οπως για
παραδειγμα εδω:

ΑΥΤΑ ΛΕΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΛΕΩ!

Αλλη φορα να κανεις quote αυτα που γραφω και απο κατω να γραφεις αυτα που ειναι δικα σου
συμπερασματα....

Δεν θα καθομαι να απολογουμε ολη την ωρα για πραγματα που βγαζεις απο το μυαλο σου οτι πιστευω
ή εννοω.
kolossos

Aκριβώς αυτό έγραψα και έπεσαν όλοι να με φάνε. Δεν αναφέρθηκα σε κανέναν προσωπικά ούτε κατηγόρησα κανέναν. Θα μπορούσα να μιλήσω και συγκεκριμένα αλλά δεν είχα καμία όρεξη να κάθομαι να ψάχνω παλαιότερα ποστς. Το ότι το μεγαλύτερο μέρος των Αρειανών προσπαθεί να περάσει το κλίμα ότι ο Άρης είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα είναι γνωστό και φαίνεται παντού είτε μιλάμε για το φόρουμ είτε για τους μπασκετικούς κύκλους. Αυτοί που το κάνουν αυτό δεν είναι ανάγκη να είναι ούτε κάφροι ούτε ανεγκέφαλα χουλιγκάνια (Αυτό για τον ΑΝΑΖ που είπε ότι εδώ μέσα υπάρχουν μόνο οι ξενέρωτοι). Με λίγα λόγια αυτό που ήθελα να πω είναι ότι στον Άρη καταφέραν να κάνουν τα παιχνίδια με τον ΠΑΟ "ντέρμπυ" και εκεί που θα χάναν με 15 τώρα χάνουν με 36, γιατί πολύ απλά ένας ψιλο-αδιάφορος ΠΑΟ είναι πολύ διαφορετικός από έναν τσιτωμένο ... Από εκεί και πέρα πέσαν όλοι να με φάνε. Πάνω σε αυτό το "πέσιμο" που μου έγινε ο Warrior εξέφρασε ακριβώς αυτό που είχα πει παραπάνω μιλώντας γενικά, ότι θεωρεί δηλαδή τον ΆΡη την μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και το αυτοκράτορας δεν το θεωρεί απλά προσωνύμιο. Με κατηγορεί δηλαδή για αυτό που λέω και μετά ο ίδιος με επιβεβαιώνει με τα λόγια του. Αυτό που έκανα μετά ήταν να απαντήσω με βάση την ιστορία ότι μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα είναι ο ΠΑΟ. Έκανα δηλαδή το ίδιο πράγμα με τον Warrior και μάλιστα με στοιχεία. Τώρα πως γίνεται στο τέλος να βγαίνω εγώ ο μαλάκας της υπόθεσης δεν ξέρω, ίσως να είμαι όντως... Και για να επιστρέψουμε στα αρχικά λεγόμενα μου ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει και να λέει ότι θέλει αλλά όλα αυτά κάποια στιγμή πληρώνονται και ο Άρης αυτή την στιγμή πληρώνει αυτό που λέω (φυσικά δεν είναι μόνο αυτό η αιτία αλλά όπως είπα και πιο πριν αντι για 36 θα έχανε με 20 πχ και θα ήταν σαφώς πιο εύκολο να κερδίσει 2-3 ματσάκια απο τον ΠΑΟ σε αυτό το σερί που έχει δημιουργηθεί).
Εγώ είπα κάτι με απόλυτη σαφήνεια και λογική συνοχή. Άμα ήθελα να προκαλέσω και να το έκανα πουτάνα το τόπικ θα μπορούσα κάλλιστα να το κάνω με ένα σερί νικών που ούτε ξέρω πια πόσο εχει φτάσει και με 36 πόντους μέσα στο Αλεξάνδρειο χτες αλλά δεν μπήκα στην κουβέντα με αυτή την πρόκληση. ΜΕτά το πέσιμο που μου έγινε ξέφυγα λίγο αλλά μάλλον δικαιολογημένα. Βέβαια είπαμε, σε μπασκετικό φόρουμ δεν γίνεται κανείς να αμφισβητεί τον Άρη. Αν για κάποιους δεν είναι κατανοητά αυτά που γράφω τώρα, παρακαλώ τον Ντίζυ να με κάνει μπαν γιατί μάλλον δεν ταιριάζω εδώ μέσα και δεν έχω και σκοπό να αλλάξω...
Warrior
QUOTE(kolossos @ Jan 22 2007, 11:04 PM) *
Από εκεί και πέρα πέσαν όλοι να με φάνε. Πάνω σε αυτό το "πέσιμο" που μου έγινε ο Warrior εξέφρασε ακριβώς αυτό που είχα πει παραπάνω μιλώντας γενικά, ότι θεωρεί δηλαδή τον ΆΡη την μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και το αυτοκράτορας δεν το θεωρεί απλά προσωνύμιο. Με κατηγορεί δηλαδή για αυτό που λέω και μετά ο ίδιος με επιβεβαιώνει με τα λόγια του. Αυτό που έκανα μετά ήταν να απαντήσω με βάση την ιστορία ότι μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα είναι ο ΠΑΟ. Έκανα δηλαδή το ίδιο πράγμα με τον Warrior και μάλιστα με στοιχεία.

Για να μην ξαναγραφω τα ιδια....Απαντησε μου στο παραπανω ποστ και εξηγησε μου με ποιον τροπο εκανα
αυτο:

Αυτό που πληρώνει ο Άρης είναι το γεγονός ότι από την στιγμή που η ομαδα τους άρχισε να ανεβαίνει τα τελευταία 2-3 χρόνια, είναι ότι αρκετοί άρχισαν παράλληλα να "βγάζουν γλώσσα" και να πουλάνε πνεύμα περί αυτοκράτορα και τα λοιπά γνωστά.

edit:Δεν προκειται να επανερθω επι του προσωπικου.Αρκετα κουρασαμε τον κοσμο...Θα σου ελεγα να
ξαναδιαβασεις αυτα που εγραψα σε ολα τα ποστ,χωρις αυτη την προκαταληψη.
kolossos
Για μενα προσωπικα ειναι κατι παραπανω απο ενα απλο προσωνυμιο....οπως και στο μυαλο μου ο Αρης ειναι

Οκ τώρα; ΚΑι ούτε εγώ ζητάω από εσένα να συμφωνήσεις αλλά από την στιγμή που γράφεις κάποια πράγματα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς και τις απαντήσεις.
Warrior

Kαι συνεχιζω στο επομενο ποστ...:

Φυσικα το θεωρω κατι παραπανω απο ενα απλο προσωνυμιο.Ειμαι δεμενος συναισθηματικα με μια εποχη,
εχω ευχαριστες αναμνησεις και καθε φορα που χρησιμοποιειται το προσωνυμιο αυτο μου ερχονται πραγματα
στο μυαλο.Καταλαβες τωρα μηπως γιατι??Και οχι φυσικα αυτο που προσπαθεις να βαλεις στο στομα μου απο
την αρχη της συζητησης με το ετσι θελω....

Επισης δεν νομιζω να σου εκανα ελεγχο πουθενα και ποτε ως τωρα για το πως θα αποκαλεις την
ομαδα σου.Επισης δεν ειπα οτι ο Αρης ειναι η μεγαλυτερη ομαδα στην Ελλαδα!Ειπα οτι στα ματια τα
δικα μου ειναι
....οπως και στα ματια ολων των φιλαλθων η ομαδα που υποστηριζουν εχει κατι το
ξεχωριστο.

Και σε ρωταω:

Σε τι σε ενοχλουν αυτα??

Που "εβγαλα γλωσσα","πουλησα πνευμα",μιλησα για αυτοκρατοριες ,που σε ειπα ασχετο,που σε προσβαλα
εσενα ή την ομαδα σου??

Ξεκολλα ρε γμτ.Αν δεν καταλαβαινεις τι γραφω,δεν φταιω εγω.Στο μυαλο μου εχω το δικαιωμα να θεωρω
την ομαδα μου οσο μεγαλη θελω.Αν για σενα αυτο ειναι προκληση,τι να σου πω.

Υ.Γ.Ειπα οτι δεν θα επανερθω,αλλα επειδη λεω τα ιδια παλι,δεν πιανεται... tongue.gif
panos75
Προφανώς με τη λογική του Κολοσσού οι Αρειανοί θα έπρεπε πριν από κάθε ματς να βγαίνουν στα ΜΜΕ και να παρακαλούν γονατιστοί τον Παναθηναϊκό να τους λυπηθεί. Τότε ο ΠΑΟ θα έδειχνε τη μεγαλοψυχία του και θα κέρδιζε μόνο με 5-10 πόντους. Αυτή είναι μάλλον η άποψη του περί ενός ανταγωνιστικού πρωταθλήματος. Παράλογο; Δεν απαντάει άρα λογικό.

Υ.Γ. Κολοσσέ, ούτ μία, ούτε δύο αλλά τρεις φορές τα τελευταία χρόνια έπρεπε να κερδίσει ο Άρης τον ΠΑΟ, αλλά έχασε για τους ...γνωστούς λόγους. Πέρσι στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα και πρόπερσι πάλι στην Αθήνα για το πρωτάθλημα και στο Ηράκλειο για το Κύπελλο.
kyklotron
kali omada o Aris alla san tin Olympiada Patras kanenas prepei na kratisoume dynamies me tin Partizan gia na paroume ekdikisi smiley.gif
weirdo1977
πάντα θα υπάρχει ΕΝΑΣ greenfan biggrin.gif

σοβαρευτείτε, ηρεμίστε κ μην ψαρονετε

tongue.gif
NBAer
Πωπω! 3 μερες ελλειψα και πρεπει ανα διαβαζω 11 σελιδες????

Καταρχας ολα αυτα τα περι "Ο αυτοκρατορας ειναι ο Αρης, οχι ειναι ο ΠΑΟ, οχι ο Αρης γιατι ετσι το βγαλανε οι μπασκετικοι, οχι ο ΠΑΟ γιατι εχει 70 τιτλους περισσοτερους....κλπ κλπ" δεν ειναι καπως, χμμμμ ΠΟΛΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ?

Το ποιος ειναι αυτοκρατορας ή οχι δεν εχει κανενα νοημα να αναφερεται.... Ισως σας προσβαλλω λιγο αλλα αυτη η συζητηση(για περι αυτοκρατορα) ηταν αρκετα κομπλεξικη και ανουσια....

QUOTE(Warrior @ Jan 22 2007, 07:38 PM) *

Διαφωνω. Στο μυαλο του Αριανου φιλαθλου ναι. Αλλα του μεσου Ελληνα μπασκετικου φιλαθλου δεν νομιζω. Και αναφερομαι στο "αυτοκρατορας" για τον Αρη και κυριως για το "βασιλισσα" για την ΑΕΚ. Τελοσπαντων ανουσια συζητηση οποτε ας το αφησουμε....

Αποκαλεσε την ομαδα σου "βασιλια","παντοκρατορα","γαλαξιακο πρωταθλητη","πραγματικο
αυτοκρατορα"...λιγο με ενδιαφερει. wink.gif

Σωστα! Τα προσωνυμια δεν εχουν καμια ιδιαιτερη σημασια παρα μονον για τους κομπλεξικους.....
Το τι πετυχαινεις ειναι το σημαντικο.

Για μενα προσωπικα ειναι κατι παραπανω απο ενα απλο προσωνυμιο....οπως και στο μυαλο μου ο Αρης ειναι η μεγαλυτερη ομαδα.Ξερω οτι ο Παναθηναικος εχει περισσοτερους τιτλους και δεν σου ζηταω να το δεχτεις, ουτε θελω να μπω σε συζητηση για το ποια ειναι η μεγαλυτερη ομαδα.Εσυ μπορεις να θεωρεις οτι ειναι ο Παναθηναικος.Απολυτα θεμιτο.Ειναι παραλογο ομως να ζητας απο μενα να συμφωνησω...

Εδω με μπερδευεις. Το ποια ειναι μεγαλυτερη ως ομαδα, σκεφτομενοι λογικα, προσδιοριζεται μονοσημαντα απο τις επιτυχιες και μονο!
Εσυ το πας με τη λογικη ειμαι η Χ ομαδα, και επειδη ειμαι η Χ ομαδα, η Χ ομαδα ειναι και η καλυτερη.
Αυτο φυσικα ειναι τελεως χαζο αν και εχει λογικη. Η λογικη που εχει, ειναι οτι απλα ο ορισμος που δινεις στο ποια ομαδα ειναι η καλυτερη, ειναι το ποια ομαδα υποστηριζεις εσυ, και οχι το ποια εχει πετυχει περισσοτερα θετικα πραγματα....
Φυσικα ο δικος σου ορισμος ειναι και ο πιο παραλογος, δεν συμφωνεις? biggrin.gif

Πχ η συγκριση ΠΑΟ-Αρη-ΠΑΟΚ ειναι φυσικα συντριπτικη υπερ του ΠΑΟ:

CODE
team   Greek-Champ Greek-Cup European-Champ
ΠΑΟ     27             9            3
Αρης    10             8            0
ΠΑΟΚ    2              3            0

Πως εγω τωρα να υποστηριξω (σαν ΠΑΟΚτσης) οτι γενικα(ανα τους αιωνας) ο ΠΑΟΚ ειναι μεγαλυτερη ομαδα απο τον ΠΑΟ στο μπασκετ?
Ακομα και αν ειχαμε 30 δευτερες θεσεις στο πρωταθλημα και 25 δευτερες θεσεις στο κυπελλο, τοτε θα θεωρουμασταν οι πρωτοι losers του αιωνα και αρα και παλι οχι καλυτεροι του ΠΑΟ.....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.