Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑ 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103
Jabar
Καλύβια -πεντέλη 1 για 9 ποντους στο τέλος
ref
ωραιος ο jabar!!!
ref
Λυκε τι κανατε?
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(ref @ Apr 19 2008, 00:18 ) *
Λυκε τι κανατε?

Την Τριτη παιξαμε
και κερδισαμε 78-89 την Αρτεμις
ref
μπραβο ρε. ετσι οπως πατε θα σωθειτε τελικα.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(ref @ Apr 19 2008, 00:24 ) *
μπραβο ρε. ετσι οπως πατε θα σωθειτε τελικα.

Αυτο ειναι σιγουρο.
Το εχω αναλαβει προσωπικα.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(dimaster @ Apr 18 2008, 23:43 ) *
Εκαλη-Τουφα 70-59 αν δεν κανω λαθος........ cool.gif

Θελω τωρα να σε δω να με παρακαλας γονατιστος
για να κερδισω τον Αγ. Στεφανο.
MVP70
QUOTE(ref @ Apr 18 2008, 23:39 ) *
Μαραθωνας - Παλληνη 66 - 71

Πείτε του ΤΡΙΠΟΝΤΕΡ να ετοιμάσει "the BUCKET list" για τα προγνωστικά σας...

REF επειδή δεν είχα πάει, γράψε κάποιο σχόλιο αν έχεις μάθει...
Jabar
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΑΝΔΡΩΝ 1oς ΟΜΙΛΟΣ

Βαθμολογία
Ομάδα
ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ 39 22
ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ 37 21
ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ 37 22
ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 34 22
ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 33 20
ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 33 22
ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 31 22
ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 30 20
ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ 30 20
ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ 30 21
ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 30 22
ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 30 22
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 29 22
ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 27 22
nikefalin
Μόλις επέστρεψα από Λαγονήσι + την επίσκεψη στο κέντρο βιολογικών καλλιεργιών + οικολογικών γευμάτων "Ο Ζάχος"

Λαγονήσι - Μελίσσια 64 - 68, μέτριο ποιοτικά παιχνίδι νίκησε ο πιο ψύχραιμος .
Το Λαγονήσι έχασε ένα κάρο βολές πάλι.
Ο ΤΦ έπαιξε, στην άμυνα μάζεψε ρημπάουντ, έκλεισε διαδρόμους, αλλά στην επίθεση δεν το ρίσκαρε, ή μάλλον τον είχαν μόνο για τη βρώμικη δουλειά
MVP70
QUOTE(Jabar @ Apr 19 2008, 01:02 ) *
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΑΝΔΡΩΝ 1oς ΟΜΙΛΟΣ

Βαθμολογία
Ομάδα
ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ 39 22
ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ 37 21
ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ 37 22
ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 34 22
ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 33 20
ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 33 22
ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 31 22
ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 30 20
ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ 30 20
ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ 30 21
ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 30 22
ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 30 22
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 29 22
ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 27 22

Επειδή είσαι πανταχού παρών, κανένα νέο για το Μαραθώνας - Παλλήνη? Ξέρω μόνο το σκορ, δεν έχω μιλήσει ακόμη με κανένα...
Yoda
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Apr 19 2008, 00:28 ) *
Θελω τωρα να σε δω να με παρακαλας γονατιστος
για να κερδισω τον Αγ. Στεφανο.

O Yoda λέει στον Λύκο μήπως .... αν δεν κερδίσεις τον Αγιο Στέφανο
... θα παρακαλάς τον Dimaster να κερδίσει τα Μελίσσια?
nikefalin
QUOTE(Yoda @ Apr 19 2008, 01:47 ) *

Εαν η Κηφισιά κάνει 3 νίκες θα χει μεγάλες πιθανότητες παραμονής.
Εαν κάνει 2 θα εξαρτάται από τα αποτελέσματα των υπολοίπων
αν κάνει μόνο 1, τότε πέφτει σχεδόν σίγουρα

so simple
Yoda
QUOTE(Jabar @ Apr 19 2008, 00:03 ) *
ο mog κέρδισε στο πόντο ενώ 1 λεπτό πριν τη λήξη κέρδιζε ο κούρος για 4
Τα Μελίσσια κέρδισαν το Λαγονήσι

Ο Υοda λέει πολλές ανατροπές κάνει ο Αγιος Στέφανος το τελευταίο
λεπτό των αγώνων .... ψυχραιμία ή ... "σύμπτωση"?
πρόχειρα θυμάμαι Γερακα, Παλλήνη Εκάλη, Μαραθώνα Κούρο (μέσα έξω)
αν είχε χάσει αυτά τα ματσάκια που γύρισαν στο 40 τώρα θα ήταν κοντά στη ζώνη
του υποβιβασμού!
nikefalin
QUOTE(Yoda @ Apr 19 2008, 01:56 ) *
του υποβιβασμού!

"σύμπτωση", γιατί όλοι ποντάρουμε πάνω του το στοίχημα και μας βγάζει την ψυχή ( κατά τ'
άλλα δε μας χ***** ρε νταλάρα)
mog#4
μην ανησυχεις ref....απλα τωρε γυρισα....λοιπον μαγκες....χαλια ματσ και η ταμπουρη ζωνη του κουρου μας κουρασε....χαναμε σε ολο το ματσ και η διαφορα σε καποια φαση εφτασε -13....αλλα εκει μιλησε η ψυχη μας το γυρισαμε ...ενα λεπτο πριν το τελος χαναμε 6 νομιζω και εκει πηρε μπρος ο φωκιανιδης....στα 30 δευτερα πεταει 3ποντο απο τα 8 μετρα και μειωνουμε στον 1....κανουμε φαουλ και βαζουν τη μια αρα -2....παιρνω τη μπαλα κατεαβαινω ολο το γηπεδο τη δινω στο φωκ πεφτουν τρεις πανω του σηκωνετε μεσα στη μουρη τους και βαζει καλαθι και φαουλ στα 6 δεκατα....χωννει τη βολη και το ματσακι τελος....κακη διαιτησια γενικοτερα....αυταααα....
mog#4
QUOTE(Yoda @ Apr 18 2008, 23:56 ) *
του υποβιβασμού!

καλα ρε yoda και εμας τεκνον βρουτε????....οχι απλα ειμαστε ομαδα των τελευταιων λεπτων...επισης να σου πω οτι απο τα 7 ματσ που εχουμε χασει τα 6 ειναι στον ποντο στο τελευταιο λεπτο απο μαλακιες δικιες μας....αν δε χαναμε 3 απο αυτα τωρα θα ημαστα 1οι.....σωστα?????
ref
QUOTE(MVP70 @ Apr 19 2008, 00:55 ) *
REF επειδή δεν είχα πάει, γράψε κάποιο σχόλιο αν έχεις μάθει...

εκει ημουν γτ το επαιζα εγω.
μετριο παιχνιδι και απο τις δυο ομαδες στο συνολο. ξεχςρισαν το Νο 11 κ 15 του μαραθωνα και το Νο 8 κ 10 της παλληνης.
το παιχνιδι μυριζε μπαρουτι απο την αρχη κ αρκετες φορες θα μπορουσε να τιναχτει στον αερα.
ασχημες στιγμες οι αποβολλες με D του Νο 22 της παλληνης στο 1ο δεκαλεπτο και του Νο 10 του Μαραθωνα στην αρχη του 4ου.
Ο δε μπαμπας Καλαντωνακης μας ζαλισε απο την ως το τελος. δεν σταματησε δευτερολεπτο...

αυτα τα ολιγα.
οποιαδηποτε απορια δεκτη.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(Yoda @ Apr 19 2008, 01:47 ) *

Στον Αγ. Στεφανο θα κερδισω και ευκολα μαλιστα.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(nikefalin @ Apr 19 2008, 01:53 ) *
Εαν η Κηφισιά κάνει 3 νίκες θα χει μεγάλες πιθανότητες παραμονής.
Εαν κάνει 2 θα εξαρτάται από τα αποτελέσματα των υπολοίπων
αν κάνει μόνο 1, τότε πέφτει σχεδόν σίγουρα

so simple

Με 2 νικες εχουμε σωθει σιγουρα
Yoda
QUOTE(mog#4 @ Apr 19 2008, 02:05 ) *
καλα ρε yoda και εμας τεκνον βρουτε????....οχι απλα ειμαστε ομαδα των τελευταιων λεπτων...επισης να σου πω οτι απο τα 7 ματσ που εχουμε χασει τα 6 ειναι στον ποντο στο τελευταιο λεπτο απο μαλακιες δικιες μας....αν δε χαναμε 3 απο αυτα τωρα θα ημαστα 1οι.....σωστα?????

O Υοda λέει στον Mog#4 ότι δεν αμφισβητώ την αξία της ομάδας σου αλλά ... αναφέρω τα δεδομένα που λένε ότι από τα 22 ματς του Αγίου Στεφάνου ...
7 γύρισαν στο τελευταίο λεπτό υπερ σας με «μαγικό τρόπο» (ξέχασα και το ματς με το Λαγονήσι)
2 αναβλήθηκαν και συμπτωματικά είχατε σημαντικότατες απουσίες .... και σε
5 ακόμα παιχνίδια με Καλύβια (μέσα έξω) Πολιτεία, Αρτέμιδα και Πεντέλη ο Άγιος Στέφανος που έχανε συνεχώς στο ματς πήγε να τα γυρίσει υπερ πάλι στο τελευταίο λεπτό, «πάλι μαγικά», αλλά τελικά χάσατε μόνοι σας (όπως είπες και εσύ από μακακίες σας) έχοντας όμως πάλι το τελευταίο σουτ ή τις βολές σε νεκρό χρόνο κ.λ.π. ....

Ο Yoda λέει ότι το θέμα δεν είναι αν τελικά κερδίσατε ή χάσατε αλλά το ότι σε 12 ματς από τα 20 που παίξατε .... ενώ χάνατε συνεχώς στη διάρκεια του αγώνα «καταφέρατε» ΣΕ ΟΛΑ να έχετε το πάνω χέρι στο τελευταίο λεπτό (7 τα κερδίσατε και 5 τα χάσατε από δικά σας άστοχα σούτ) ... και σε 2 ματς που οι πιθανότητες ήταν εις βάρος σας εξ’ αιτίας των απουσιών σας, «έτυχε» να μην τα παίξετε καν!

Ο Υοda λέει ότι όλες οι ομάδες όταν χάνουν προσπαθούν με διάφορους τρόπους να γυρίσουν στο τέλος τα μάτς είτε με επιπλέον πίεση στους αντιπάλους είτε με φάουλ για να σταματάει ο χρόνος είτε με γρήγορες επιθέσεις είτε με τρίποντα κλπ ... αλλά τελικά όσο πιθανό είναι να πλησιάσεις το σκόρ στο τελευταίο λεπτό άλλο τόσο πιθανό είναι να ανοίξει περισσότερο η διαφορά!
Πρόσεξε Mog#4! Δεν λέω ότι τα κερδίσατε όλα τα μάτς αλλά ότι ξαναμπήκατε ΣΕ ΟΛΑ στη διεκδίκηση της νίκης και σε κανένα δεν χάσατε την επαφή στο σκόρ, κάτι που αντικειμενικά θα ήταν εξίσου πιθανό να συμβεί όταν πιέζετε και βιάζεστε ειδικά όταν είσαστε πίσω στο σκόρ και το μάτς τελειώνει!
Κατά τη γνώμη μου για αυτό που συμβαίνει, συστηματικά πια, με τον Αγιο Στέφανο δεν φτάνει μόνο η δεδομένη ικανότητα σας και η όποια τύχη σας ....

Ο Yoda ρωτάει ... (εφόσον τα υπόλοιπα 8 από τα 20 παιχνίδια του Αγίου Στεφάνου κρίθηκαν πολύ πριν το τελευταίο πεντάλεπτο) .....πόσο πιθανό είναι μία ομάδα που είναι πίσω στο σκόρ μέχρι το 39’ σε 12 παιχνίδια να καταφέρνει όχι σε κάποια αλλά ΚΑΙ ΣΤΑ 12 να έχει τελικά στο 40’ την τελευταία επίθεση για να κερδίσει? Είναι δυνατόν 12/12? Δηλαδή 100%? .... ακόμα και αυτό που μόλις περιέγραψες για τον σημερινό αγώνα με τον Κούρο το επιβεβαιώνει! .... Πόσο πιθανό είναι να γίνει και να σφυριχτεί καλάθι και φάουλ ακριβώς στη λήξη? Ούτε στο φετινό ματς Παναθηναικός- Ολυμπιακός δεν έδωσαν το φάουλ του Διαμαντίδη στη λήξη!

Ο Υοda λέει αυτά για να προβληματιστεί ο Mog#4 .... όσο για όσους ανακάλυψαν τώρα το μπάσκετ ο Υοda λέει ότι μπορούν να πιστεύουν ότι ο Σεντούκας είναι ο μάγος Χ. Πόττερ της προπονητικής και το γεγονός ότι «ξέρει και τις πέτρες» ... δεν παίζει κανένα ρόλο σε όλα αυτά ... και όλα είναι σύμπτωση ... και καλά κάνουν και παραβλέπουν ακόμα και το αξίωμα ότι «επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση!»

Ο Υοda λέει ... και εγώ αν πάω ξαφνικά να δω αγώνα καλλιτεχνικού πατινάζ πολλά θα δώ αλλά ... λίγα θα καταλάβω!
v-span
Καλημέρα κι από μένα.Σήμερα βλέποντας ξανά από την κερκίδα την ομάδα μου να κερδίζει το Μαραθώνα
66-71 με απόντες τους: Γαλανάκη, Πετριανίδη, Παρχαρίδη, Κολοβό, Λάππα Βασίλη, Τελάκη, Φρέρη και με αποβολή το Γιάννη Λάππα στο 5' έχω να πω ότι μας έδειξαν οι παίκτες που αγωνίστηκαν την αξία τους και απέδειξαν ότι δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί σε αυτήν την ομάδα.

Δυστυχώς η απόμενη σκέψη είναι ότι αδικήσαμε πάαααρα πολύ τους εαυτούς μας φέτος ανεξάρτητα από διαιτησίες εχθρικές και συνεχείς ατυχίες και τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ διαφορετικά στην κορυφή.

Συνεχίζοντας για σήμερα έχω να πω ότι η Παλλήνη κατέβηκε με 5 άντρες: Αβαγιανό, Γιαννικάκη, Τζουρά, Σαχά και Γ.Λάππα τον έφηβο Μίλτο Παπαδόπουλο και τα υπόλοιπα παιδιά είναι είτε πρώτη χρονιά στο εφηβικό είτε παίδες. Διακριθέντες όλοι με κυριότερους τους Μ.Παπαδόπουλο, Γιάννη Σαχά και Γιώργο Γιαννικάκη.

Όσο για τη διαιτησία φίλε ρεφ, θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι ενώ φαίνεται ότι θες και προσπαθείς είσαι υπερβολικά αγχωμένος και εύκολα χάνεις τον έλεγχο του παιχνιδιού αντί να τον διατηρείς. Θυμάμαι πάνω άπό δέκα σφυρίγματά σου και για τις δύο πλευρές που το ένα αναιρούσε τη φιλοσοφία του προηγούμενου. Σόρρυ αλλά τα λέω εντελώς καλοπροαίρετα και σου εύχομαι να σφυρ'ιξεις και Α1 μια μέρα αλλά όχι κάνοντας χάρες...

Από το Μαραθώνα η βασική πηγή κινδύνου - Ζαφειρόπουλος - βγήκε από μόνς του εκτός παιχνιδιού με D πετώντας μια μπάλα στο ref η οποία όμως βρήκε στον παίκτη της Παλλήνης Τζουρά.
sa-gt
QUOTE(ref @ Apr 19 2008, 03:16 ) *
εκει ημουν γτ το επαιζα εγω.
μετριο παιχνιδι και απο τις δυο ομαδες στο συνολο. ξεχςρισαν το Νο 11 κ 15 του μαραθωνα και το Νο 8 κ 10 της παλληνης.
το παιχνιδι μυριζε μπαρουτι απο την αρχη κ αρκετες φορες θα μπορουσε να τιναχτει στον αερα.
ασχημες στιγμες οι αποβολλες με D του Νο 22 της παλληνης στο 1ο δεκαλεπτο και του Νο 10 του Μαραθωνα στην αρχη του 4ου.
Ο δε μπαμπας Καλαντωνακης μας ζαλισε απο την ως το τελος. δεν σταματησε δευτερολεπτο...

αυτα τα ολιγα.
οποιαδηποτε απορια δεκτη.

Θα μας εξηγήσεις για ποιο λόγο αποβάλλατε τους 2 παίκτες;
triponter
καλημέρα παιδιά....

δυστυχώς από τα χθεσινά αποτελέσματα δεν μας βόλεψε τίποτα....αλλά έτσι όπως ήταν οι αγώνες φυσιολογικό ήταν...τώρα είναι η σειρά μας να κάνουμε την δουλειά μας και να κερδίσουμε στην έδρα μας έναν αντίπαλο που μόνο ακίνδυνος δεν είναι...

Σίγουρα δεν καίγεται άμεσα για το αποτέλεσμα, αλλά όποιος κερδίζει τον 1ο δοξάζεται και δίνει αξία στην ομάδα του...εκτος αυτού πιστεύουν ότι κάτι χρωστάνε από τον πρώτο γύρο.....

Για τους πιστούς φαν της ομάδας Γέρακα παίζουμε στο παλατάκι σήμερα 7.00 ώρα εναντίον της Πολιτείας....

προλαβαίνω τον κο YODA και λέω ότι η ώρα είναι πολύ βολική μιας και μετά θα έχω 2-3 ώρες χρόνο να τρώώ σε καμία light ταβέρνα την αγαπημένη μου λαχανόσουπα.............

Να πω ότι μετά παίζουμε με τον κούρο εκτός που αρχίζει πια να καίγεται και θα τα δώσει όλα για όλα...Συνεπώς για μας το ματσάκι σήμερα είναι όλα τα λεφτά...
triponter
φιλε φλιπιο πως θα σε γνωρισουμε σημερα???

φορας μασκούλα ή την έχεις βγάλει???

τι θέση παιζείς???
flipio
QUOTE(triponter @ Apr 19 2008, 12:29 ) *
φιλε φλιπιο πως θα σε γνωρισουμε σημερα???

φορας μασκούλα ή την έχεις βγάλει???

τι θέση παιζείς???

Η μάσκα φίλε τριποντερ έχει γίνει ένα με το πρόσωπό μου sad.gif οπότε θα με σταμπάρεις αμέσως.

Κατά τα άλλα θα έχεις τη χαρά να μη με μαρκάρεις καθώς παίζω στα γκάρντ. smiley.gif

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να ρωτήσεις τον προπονητή σου.. wink.gif
ref
QUOTE(sa-gt @ Apr 19 2008, 09:38 ) *
Θα μας εξηγήσεις για ποιο λόγο αποβάλλατε τους 2 παίκτες;

βεβαιως.
να πω οτι δν ηταν το Νο 22 αλλα το Νο 21. τυπογραφικο το λαθος .
λοιπον εγινε μια φαση στην οποια το Νο 21 της παλληνης με ενα παικτη του μαραθωνα ( δν θυμαμαι Νο. ) εσπρωχναν κ χρησιμοποιουσαν αγκωνες κ οι δυο. θα μπορουσα να χρεωσω διπλο φαουλ αλλα αποφασισα να μην το κανω. το Νο 21 βρεθηκε στο παρκε και ειπε στον αντιπαλο του οτι θα τον γαμ...
εκει τον χρεωσα με Τ. ομως συνεχισε, σηκωθηκε κ κατευθυνθηκε προς στον αντιπαλο του κ τον εσπρωξε με δυναμη. κ εκει ηρθε το D.
οσο για το Νο 10 του μαραθωνα. του χρεωσα επιθετικο φαουλ. και μετα ενημερωθηκα απο τον συναδελφο για την αποβολλη του επειδη πεταξε την μπαλα με δυναμη κ κτυπησε αντιπαλο.

ελπιζω να σε καλυψα.
ref
QUOTE(v-span @ Apr 19 2008, 05:25 ) *
Καλημέρα κι από μένα.Σήμερα βλέποντας ξανά από την κερκίδα την ομάδα μου να κερδίζει το Μαραθώνα
66-71 με απόντες τους: Γαλανάκη, Πετριανίδη, Παρχαρίδη, Κολοβό, Λάππα Βασίλη, Τελάκη, Φρέρη και με αποβολή το Γιάννη Λάππα στο 5' έχω να πω ότι μας έδειξαν οι παίκτες που αγωνίστηκαν την αξία τους και απέδειξαν ότι δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί σε αυτήν την ομάδα.

Δυστυχώς η απόμενη σκέψη είναι ότι αδικήσαμε πάαααρα πολύ τους εαυτούς μας φέτος ανεξάρτητα από διαιτησίες εχθρικές και συνεχείς ατυχίες και τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ διαφορετικά στην κορυφή.

Συνεχίζοντας για σήμερα έχω να πω ότι η Παλλήνη κατέβηκε με 5 άντρες: Αβαγιανό, Γιαννικάκη, Τζουρά, Σαχά και Γ.Λάππα τον έφηβο Μίλτο Παπαδόπουλο και τα υπόλοιπα παιδιά είναι είτε πρώτη χρονιά στο εφηβικό είτε παίδες. Διακριθέντες όλοι με κυριότερους τους Μ.Παπαδόπουλο, Γιάννη Σαχά και Γιώργο Γιαννικάκη.

Όσο για τη διαιτησία φίλε ρεφ, θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι ενώ φαίνεται ότι θες και προσπαθείς είσαι υπερβολικά αγχωμένος και εύκολα χάνεις τον έλεγχο του παιχνιδιού αντί να τον διατηρείς. Θυμάμαι πάνω άπό δέκα σφυρίγματά σου και για τις δύο πλευρές που το ένα αναιρούσε τη φιλοσοφία του προηγούμενου. Σόρρυ αλλά τα λέω εντελώς καλοπροαίρετα και σου εύχομαι να σφυρ'ιξεις και Α1 μια μέρα αλλά όχι κάνοντας χάρες...

Από το Μαραθώνα η βασική πηγή κινδύνου - Ζαφειρόπουλος - βγήκε από μόνς του εκτός παιχνιδιού με D πετώντας μια μπάλα στο ref η οποία όμως βρήκε στον παίκτη της Παλλήνης Τζουρά.

χαρες δεν κανω σε κανεναν. αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
κ καθε κριτικη καλοπροαιρετη ειναι κ καλοδεχουμενη. θα τα λαβω σοβαρα υποψιν μου αυτα που λες κ θα κατσω να τα σκεφτω.
δεν εχω πει ποτε οτι ειμαι ο καλυτερος διαιτητης, αλλα θεωρω οτι προσπαθω να ειμαι καλος ή τουλαχιστον να γινομαι καλυτερος.
triponter
[quote name='flipio' date='Apr 19 2008, 09:51 ' post='189218'

Κατά τα άλλα θα έχεις τη χαρά να μη με μαρκάρεις καθώς παίζω στα γκάρντ. smiley.gif

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να ρωτήσεις τον προπονητή σου.. wink.gif
[/quote]

κριμαςςςςςςςςςςςςςς..............

και ελεγα να το στησουμε.........να σε αφηνω εγω να βαζεις καλαθια και εσυ εμενα...να βαλουμε καμια 40αρια ποντους ο καθενας και μετα να λεμε ιστοριες στα παιδια μας, οπως λεει καθε πατερας που σεβεται τον εαυτο του... smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif

θα τα πουμε το απογευμα!!!
Yoda
QUOTE(triponter @ Apr 19 2008, 12:18 ) *
καλημέρα παιδιά....

δυστυχώς από τα χθεσινά αποτελέσματα δεν μας βόλεψε τίποτα....αλλά έτσι όπως ήταν οι αγώνες φυσιολογικό ήταν...τώρα είναι η σειρά μας να κάνουμε την δουλειά μας και να κερδίσουμε στην έδρα μας έναν αντίπαλο που μόνο ακίνδυνος δεν είναι...

Σίγουρα δεν καίγεται άμεσα για το αποτέλεσμα, αλλά όποιος κερδίζει τον 1ο δοξάζεται και δίνει αξία στην ομάδα του...εκτος αυτού πιστεύουν ότι κάτι χρωστάνε από τον πρώτο γύρο.....

Για τους πιστούς φαν της ομάδας Γέρακα παίζουμε στο παλατάκι σήμερα 7.00 ώρα εναντίον της Πολιτείας....

προλαβαίνω τον κο YODA και λέω ότι η ώρα είναι πολύ βολική μιας και μετά θα έχω 2-3 ώρες χρόνο να τρώώ σε καμία light ταβέρνα την αγαπημένη μου λαχανόσουπα.............

Να πω ότι μετά παίζουμε με τον κούρο εκτός που αρχίζει πια να καίγεται και θα τα δώσει όλα για όλα...Συνεπώς για μας το ματσάκι σήμερα είναι όλα τα λεφτά...

O Yoda λέει ... triponter λες να με πείραξε η ...ώρα ... του αγώνα? Εδώ ξαφνικά αλλάξατε την ...ημέρα .... των εντός έδρας αγώνων σας (Σάββατο) για να ξέρετε τι έκαναν οι αντίπαλοι σας για την άνοδο! .... Άλλος ένας κρίκος στις «εκτός γηπέδου επιτυχίες» της ομάδας του Γέρακα μετά τα γήπεδα που γέρνουν, τις αναβολές, τα «φιλικά» ματς κλπ ....
Ενδεχομένως αυτοί θα ήταν λόγοι για να συγχαρείς δημοσίως και κάποιον παράγοντα της ομάδας σου ....
Yoda
QUOTE(ref @ Apr 19 2008, 12:52 ) *
βεβαιως.
λοιπον εγινε μια φαση στην οποια το Νο 21 της παλληνης με ενα παικτη του μαραθωνα ( δν θυμαμαι Νο. ) εσπρωχναν κ χρησιμοποιουσαν αγκωνες κ οι δυο. θα μπορουσα να χρεωσω διπλο φαουλ αλλα αποφασισα να μην το κανω. το Νο 21 βρεθηκε στο παρκε και ειπε στον αντιπαλο του οτι θα τον γαμ...
εκει τον χρεωσα με Τ. ομως συνεχισε, σηκωθηκε κ κατευθυνθηκε προς στον αντιπαλο του κ τον εσπρωξε με δυναμη. κ εκει ηρθε το D.
οσο για το Νο 10 του μαραθωνα. του χρεωσα επιθετικο φαουλ. και μετα ενημερωθηκα απο τον συναδελφο για την αποβολλη του επειδη πεταξε την μπαλα με δυναμη κ κτυπησε αντιπαλο.

ελπιζω να σε καλυψα.

Ο Yoda λέει στον ref ότι το 21 Λάππας όπως και το 9 Τελλάκης της Παλλήνης παίζουν υπερβολικά «βρώμικα» κάνοντας πάρα πολλά (και επικίνδυνα) φάουλ κυρίως εκτός φάσης τα οποία συνήθως δεν βλέπουν οι διαιτητές. Επίσης μιλάνε πάρα πολύ ... και πολύ άσχημα στους αντίπαλους παίκτες προκαλώντας συνεχώς. Συνεπώς η συγκεκριμένη αποβολή μόνο έκπληξη δεν προκαλεί!

Ο Υοda λέει στον v-span ότι είμαι 100% σίγουρος ότι η αποβολή του 21 Λάππα βοήθησε την ομάδα σας από πλευράς τακτικής! .... και εξηγώ ... ο Λάππας πιέζει πάρα πολύ και συνήθως χωρίς λόγο πάρα πολύ μακριά από το καλάθι (στη σέντρα) όμως οι υπόλοιποι τέσσερις πιέζουν πολύ λιγότερο και μένουν πίσω στην άμυνα με αποτέλεσμα να ανοίγουν τεράστια κενά στο κέντρο της άμυνας της Παλλήνης που οποιοσδήποτε παίκτης της αντίπαλης ομάδας με καλή διείσδυση (σαν αυτούς που έχει η Κηφισιά ο Κούρος η Τούφα ο Κούρος η Εκάλη κλπ...) να κάνει παρέλαση! Αφού βγήκε νωρίς ο Λάππας και μαζεύτηκε λίγο πιο μέσα η άμυνα σας τότε σίγουρα αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς.... και αν βγήκε στο τέταρτο δεκάλεπτο και ο Ζαφειρόπουλος του Μαραθώνα που απειλεί με μακρινά σούτ τις κλειστές άμυνες και όχι με διεισδύσεις τότε όλα σας πήγαν .... δεξιά!
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(v-span @ Apr 19 2008, 05:25 ) *

Ειναι τυχαιο μωρη αμπαλη σπανακοπιττα οτι η ομαδα κερδισε
χωρις να παιζεις εσυ?????

QUOTE(Yoda @ Apr 19 2008, 13:14 ) *
O Yoda λέει ... triponter λες να με πείραξε η ...ώρα ... του αγώνα? Εδώ ξαφνικά αλλάξατε την ...ημέρα .... των εντός έδρας αγώνων σας (Σάββατο) για να ξέρετε τι έκαναν οι αντίπαλοι σας για την άνοδο! .... Άλλος ένας κρίκος στις «εκτός γηπέδου επιτυχίες» της ομάδας του Γέρακα μετά τα γήπεδα που γέρνουν, τις αναβολές, τα «φιλικά» ματς κλπ ....
Ενδεχομένως αυτοί θα ήταν λόγοι για να συγχαρείς δημοσίως και κάποιον παράγοντα της ομάδας σου ....

Ειναι δυνατον να εκανε τετοιο πραγμα η διοικηση του Κρονου????
Δεν το πιστευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yoda
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Apr 19 2008, 14:02 ) *
Ειναι τυχαιο μωρη αμπαλη σπανακοπιττα οτι η ομαδα κερδισε
χωρις να παιζεις εσυ?????
Ειναι δυνατον να εκανε τετοιο πραγμα η διοικηση του Κρονου????
Δεν το πιστευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο Υοda λέει ότι .... έμαθα ότι στην αίτηση που υπέβαλλε η ομάδα του Γέρακα για την κλήρωση του πρωταθλήματος έγραψε .....
ΓΗΠΕΔΟ ΕΔΡΑΣ- Οποιο έχει κλίση 50%
ΗΜΕΡΑ ΑΓΩΝΩΝ- Οποτε μας βολευει
ΩΡΑ ΑΓΩΝΩΝ-¨Οποτε βολευει τον Triponter
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ - Γκρί
----------------------------------------
Θα ψάξω να βρω και άλλα στοιχεία από την αίτηση του Γέρακα
didi
bball.gif i penteli polu kaliteri kai apo kifisia kai apo lagonisi kai apo melisia...akoma k apo artemis!den einai gia kato me tipota... bball.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(didi @ Apr 19 2008, 14:39 ) *
bball.gif i penteli polu kaliteri kai apo kifisia kai apo lagonisi kai apo melisia...akoma k apo artemis!den einai gia kato me tipota... bball.gif

Και η ΑΕΚ αυριο θα κανει φιεστα επειδη νομιζει
οτι ειναι η καλυτερη, αλλα παλι 2η ειναι.
panagos
QUOTE(panagos @ Apr 18 2008, 23:57 ) *
Και όμως λάθος κάνεις αγαπητέ 70-58 έληξε.Ρεπορτάζ αύριο

Με το δίδυμο Κανατούλα και Ζάγκα να κάνουν "παπάδες" με 20 και 19 πόντους αντίστοιχα η Εκάλη δεν δυσκολεύτηκε πολύ να κάμψει την αντίσταση της Τούφας με 70-58 και να διατηρείται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.Με τους Ντι Μάτζιο και Σπηλιωτόπουλο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 17-10 στην α' περίοδο.Η είσοδος των Κανατούλα και Ζάγκα έδωσε μεγαλύτερο βάθος στην επίθεση και παρά την σθεναρή αντίσταση της τούφας συνέχισαν να προηγούνται με μία σταθερή δαφορά 6-8 πόντων για να λήξει το ημίχρονο με 40-34.Η 3η περίοδος κύλησε με σκληρές άμυνες αλλά η διαφορά παρέμεινε η ίδια των 6 πόντων (52-46).Στο τελευταίο δεκάλεπτο η διαφορά έφτασε τους 10 πόντους,η Τούφα προσπάθησε να "γυρίσει" το παιχνίδι κατάφερε να μειώσει στους 3 (56-53) αλλά ως εκεί.Ένα τρίποντο του Ζάγκα 1:12'' πριν τη λήξη έκανε το 59-53 και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος
dimaster
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Apr 19 2008, 14:47 ) *

χαχα ρε Λυκε πλακα μας κανεις ε?
η ΑΕΚ αυριο θα κανει φιεστα επειδη νομιζει οτι ειναι η καλυτερη?
εφαγες ρε τα 4 τεμαχια ετσι για πλακα?
μια ζωη ρε στο κλεψιμο......
αλλα καλα ειχε πει ο Βικτωρας.......να κερδίζει ο Θρυλος με οποιονδήποτε τροπο και όλοι η άλλοι να πάνε να γαμ**ούν...... 68.gif
v-span
QUOTE(Yoda @ Apr 19 2008, 10:35 ) *
Ο Υοda λέει στον v-span ότι είμαι 100% σίγουρος ότι η αποβολή του 21 Λάππα βοήθησε την ομάδα σας από πλευράς τακτικής! .... και εξηγώ ... ο Λάππας πιέζει πάρα πολύ και συνήθως χωρίς λόγο πάρα πολύ μακριά από το καλάθι (στη σέντρα) όμως οι υπόλοιποι τέσσερις πιέζουν πολύ λιγότερο και μένουν πίσω στην άμυνα με αποτέλεσμα να ανοίγουν τεράστια κενά στο κέντρο της άμυνας της Παλλήνης που οποιοσδήποτε παίκτης της αντίπαλης ομάδας με καλή διείσδυση (σαν αυτούς που έχει η Κηφισιά ο Κούρος η Τούφα ο Κούρος η Εκάλη κλπ...) να κάνει παρέλαση! Αφού βγήκε νωρίς ο Λάππας και μαζεύτηκε λίγο πιο μέσα η άμυνα σας τότε σίγουρα αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς.... και αν βγήκε στο τέταρτο δεκάλεπτο και ο Ζαφειρόπουλος του Μαραθώνα που απειλεί με μακρινά σούτ τις κλειστές άμυνες και όχι με διεισδύσεις τότε όλα σας πήγαν .... δεξιά!

Συγκεκριμένα για το θέμα του μαρκαρίσματος θα μου επιτρέψεις να πω ότι όταν η οδηγία είναι πίεση ψηλά από τον άσο και ακολούθως από την υπόλοιπη ομάδα, δε φταίει ο άσος αν πιέζει όντως ψηλά αλλά όχι όλη η ομάδα για το οποιοδήποτε λόγο. Επομένως το πρόβλημα που αναφέρεις και ήταν όντως υπαρκτό δεν ήταν ευθύνη του Λάππα που έπαιρνε πρωτοβουλία και πίεζε χωρίς λόγο αλλά και συνολικά της ομάδας που δεν είχε ομοιόμορφη αμυντική συμπεριφορά και σε αυτό έχουμε όλοι όσοι αγωνιζόμαστε μερίδιο ευθύνης. Συγκεκριμένα δε για χθες οι κατευθύνσεις ήταν να μην πιέσουμε λόγω λειψανδρείας.

Όσο για την αποβολή του Ζαφειρόπουλου προφανώς και συμφωνώ και το παιδί παρά τα πυρά που έχει δεχθεί δείχνει κάθε Παρασκευή πόσο καλός παίκτης είναι.

ΥΓ. Ο Λάππας είναι ο παίκτης για τον οποίο θα πλήρωνα συνεχώς εισητήριο για να τον βλέπω 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
ref
QUOTE(Yoda @ Apr 19 2008, 13:35 ) *
Ο Yoda λέει στον ref ότι το 21 Λάππας όπως και το 9 Τελλάκης της Παλλήνης παίζουν υπερβολικά «βρώμικα» κάνοντας πάρα πολλά (και επικίνδυνα) φάουλ κυρίως εκτός φάσης τα οποία συνήθως δεν βλέπουν οι διαιτητές. Επίσης μιλάνε πάρα πολύ ... και πολύ άσχημα στους αντίπαλους παίκτες προκαλώντας συνεχώς. Συνεπώς η συγκεκριμένη αποβολή μόνο έκπληξη δεν προκαλεί!

κοιτα τους εχω ξαναπαιξει φετος αλλες 2 φορες. και ο Τελλακης και ο Λαππας δεν εχουν δημιουργησει κατι σε δικο μου παιχνιδι. αντιθετως το Νο. 8 Αβαγιανος στα 2 προηγουμενα ηταν εριστικος κ επικινδυνος αλλα εχθες ηταν κυριος.
ολα σχετικα ειναι λοιπον...
mog#4
QUOTE(Yoda @ Apr 19 2008, 02:10 ) *
O Υοda λέει στον Mog#4 ότι δεν αμφισβητώ την αξία της ομάδας σου αλλά ... αναφέρω τα δεδομένα που λένε ότι από τα 22 ματς του Αγίου Στεφάνου ...
7 γύρισαν στο τελευταίο λεπτό υπερ σας με «μαγικό τρόπο» (ξέχασα και το ματς με το Λαγονήσι)
2 αναβλήθηκαν και συμπτωματικά είχατε σημαντικότατες απουσίες .... και σε
5 ακόμα παιχνίδια με Καλύβια (μέσα έξω) Πολιτεία, Αρτέμιδα και Πεντέλη ο Άγιος Στέφανος που έχανε συνεχώς στο ματς πήγε να τα γυρίσει υπερ πάλι στο τελευταίο λεπτό, «πάλι μαγικά», αλλά τελικά χάσατε μόνοι σας (όπως είπες και εσύ από μακακίες σας) έχοντας όμως πάλι το τελευταίο σουτ ή τις βολές σε νεκρό χρόνο κ.λ.π. ....

Ο Yoda λέει ότι το θέμα δεν είναι αν τελικά κερδίσατε ή χάσατε αλλά το ότι σε 12 ματς από τα 20 που παίξατε .... ενώ χάνατε συνεχώς στη διάρκεια του αγώνα «καταφέρατε» ΣΕ ΟΛΑ να έχετε το πάνω χέρι στο τελευταίο λεπτό (7 τα κερδίσατε και 5 τα χάσατε από δικά σας άστοχα σούτ) ... και σε 2 ματς που οι πιθανότητες ήταν εις βάρος σας εξ’ αιτίας των απουσιών σας, «έτυχε» να μην τα παίξετε καν!

Ο Υοda λέει ότι όλες οι ομάδες όταν χάνουν προσπαθούν με διάφορους τρόπους να γυρίσουν στο τέλος τα μάτς είτε με επιπλέον πίεση στους αντιπάλους είτε με φάουλ για να σταματάει ο χρόνος είτε με γρήγορες επιθέσεις είτε με τρίποντα κλπ ... αλλά τελικά όσο πιθανό είναι να πλησιάσεις το σκόρ στο τελευταίο λεπτό άλλο τόσο πιθανό είναι να ανοίξει περισσότερο η διαφορά!
Πρόσεξε Mog#4! Δεν λέω ότι τα κερδίσατε όλα τα μάτς αλλά ότι ξαναμπήκατε ΣΕ ΟΛΑ στη διεκδίκηση της νίκης και σε κανένα δεν χάσατε την επαφή στο σκόρ, κάτι που αντικειμενικά θα ήταν εξίσου πιθανό να συμβεί όταν πιέζετε και βιάζεστε ειδικά όταν είσαστε πίσω στο σκόρ και το μάτς τελειώνει!
Κατά τη γνώμη μου για αυτό που συμβαίνει, συστηματικά πια, με τον Αγιο Στέφανο δεν φτάνει μόνο η δεδομένη ικανότητα σας και η όποια τύχη σας ....

Ο Yoda ρωτάει ... (εφόσον τα υπόλοιπα 8 από τα 20 παιχνίδια του Αγίου Στεφάνου κρίθηκαν πολύ πριν το τελευταίο πεντάλεπτο) .....πόσο πιθανό είναι μία ομάδα που είναι πίσω στο σκόρ μέχρι το 39’ σε 12 παιχνίδια να καταφέρνει όχι σε κάποια αλλά ΚΑΙ ΣΤΑ 12 να έχει τελικά στο 40’ την τελευταία επίθεση για να κερδίσει? Είναι δυνατόν 12/12? Δηλαδή 100%? .... ακόμα και αυτό που μόλις περιέγραψες για τον σημερινό αγώνα με τον Κούρο το επιβεβαιώνει! .... Πόσο πιθανό είναι να γίνει και να σφυριχτεί καλάθι και φάουλ ακριβώς στη λήξη? Ούτε στο φετινό ματς Παναθηναικός- Ολυμπιακός δεν έδωσαν το φάουλ του Διαμαντίδη στη λήξη!

Ο Υοda λέει αυτά για να προβληματιστεί ο Mog#4 .... όσο για όσους ανακάλυψαν τώρα το μπάσκετ ο Υοda λέει ότι μπορούν να πιστεύουν ότι ο Σεντούκας είναι ο μάγος Χ. Πόττερ της προπονητικής και το γεγονός ότι «ξέρει και τις πέτρες» ... δεν παίζει κανένα ρόλο σε όλα αυτά ... και όλα είναι σύμπτωση ... και καλά κάνουν και παραβλέπουν ακόμα και το αξίωμα ότι «επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση!»

Ο Υοda λέει ... και εγώ αν πάω ξαφνικά να δω αγώνα καλλιτεχνικού πατινάζ πολλά θα δώ αλλά ... λίγα θα καταλάβω!

κοιτα αν καταλαβαινω καλα υπονοεις οτι στο τελος στα κρισιμα μας σπρωχνουν οι γκρι και κανει ο σεντουκας τα κουμαντα του.....αν κανω λαθος θελω να μου πεις ακριβως τι εννοεις....πιστεψε με η 4η περιοδος ειναι η καλυτερη μας μακραν και ειδικα τα τελευταια 3 λεπτα οπου εκει τρωμε καλαθι πολυ δυσκολα...επισης το οτι εχουμε τη τελευταια επιθεση παντα αυτο ειναι καθαρα θεμα τακτικης....παιζουμε εξυπνα με τον χρονο.....δηλαδη τι αλλο μπορει να γινει?????καο οσο για χθες κατι ειδα οτι ειπες για το καλαθι και φαουλ του φωκ....ομως ακομα και παιχτες του κουρου να ρωτησεις το φαουλ ηταν καθαρο πεσαν 3 πανω του για να μη βαλει το καλαθι αλλα εκεινοσ την εβαλε.....
mog#4
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Apr 19 2008, 02:09 ) *
Στον Αγ. Στεφανο θα κερδισω και ευκολα μαλιστα.

τωρα αλλαξε πλευρο...... tongue.gif
Jabar
Κρόνος-Πολιτεία 1 με +15
didi
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Apr 19 2008, 14:47 ) *

bball.gif elpizo to an tha sotheis na min exartate apo tin teleutea agonistiki.. bball.gif
amboulas
ειδα το ματς κρονος-πολιτεια.αμφιροπο παινιδι μεχρι το 30 με πολλα λαθη κ απο τις δυο πλευρες.ο γερακας κερδισε με το ταλεντο των παικτων του .οσο για την πολιτεια κατερευσε στο τελευταιο δεκαλεπτο..αμυντικα πηγε σχετικα καλα αλλα στην επιθεση δεν ειχε καθαρο μυαλο.με στεναχωρει πολυ που παραταει το παιχνιδι ευκολα..
MVP70
QUOTE(ref @ Apr 19 2008, 12:52 ) *
βεβαιως.

ελπιζω να σε καλυψα.

Σου μεταφέρω ότι μου είπανε ακριβώς. Όχι ότι παίζει κανένα ρόλο πλέον αλλά γιατί κάποιος από όλους σας ...δεν πρόσεχες.
Μου είπαν λοιπόν ότι σε μία φάση που ο Γιάννης Λάππας έκοβε στη ρακέτα, έπεσε με δύναμη με το μάτι στον αγκώνα του παίκτη του Μαραθώνα (η φάση μακριά από την μπάλα και αφού δεν ήμουν στο παιχνίδι δεν μπορώ να μιλήσω για εσκεμμένο χτύπημα).
Αφού βρέθηκε στο έδαφος, μετά από 15'' σηκώθηκε και έβρισε τον αντίπαλο (ΣΩΣΤΟ λοιπόν το Τ) και στην συνέχεια τον απώθησε με τα δύο χέρια στο στήθος και πολύ σωστά αποβλήθηκε.

Απορία πρώτη. Γιατί στον προπονητή της Παλλήνης είπες ότι όπως έτρεχαν βρήκε ο Λάππας στον ώμο του άλλου κι έτσι συνέβη το ατύχημα και σήμερα γράφεις ότι έπαιζαν και οι δύο με αγκώνες??? Μήπως δεν κοίταζες το περιστατικό??? Δεν είναι ντροπή να πεις δεν είδα. Είναι όμως ντροπή να μας αλλάζεις την ιστορία

Απορία δεύτερη. Γιατί αποφάσισες να μην δώσεις διπλό φάουλ??? Αφού είδες ότι έπαιζαν με αγκώνες. Περίμενες να χτυπήσει πρώτα καποιος και μετά να σφυρίξεις??? Τι??? Χτύπησε ο ένας από τους δύο??? Μήπως φταις λιγουλάκι??? Αποφάσισα να μην δώσω διπλό φάουλ δεν υπάρχει στη διαιτησία...

Το 21 βρέθηκε στο παρκέ? γιατί δεν βρέθηκε και το 8 στο παρκέ? ή το 19 στο παρκέ. Και τι πάει να πει βρέθηκε. Γιατί δεν βρέθηκε ένας θησαυρός? Τον τρόπο που βρέθηκε είναι η δουλειά σου να βλέπεις. Όχι να μας ενημερώνεις ότι βρέθηκε. Το ότι κοιτάζατε και οι δύο διαιτητές την μπάλα, δεν είναι τόσο τραγικό. Συμβαίνει συχνά και είναι ανθρώπινο. Αλλά βρέθηκε στο παρκέ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Απορία τρίτη. Μήπως θα έπρεπε να υπάρχει διατησία διαιτησίας??? Γιατί αποβλήθηκε (πολύ σωστά) ο παίκτης της Παλλήνης, για τον ίδιο λόγο που έπρεπε αλλά δεν αποβλήθηκε ο Γιαουρτόγλου (συγγνώμη Γραμματόγλου) όταν έσπρωξε τον προπονητή μας στο ματς με τον Αγ. Στέφανο. Γιατί δεν αποβλήθηκε?

Η μοναδική ένσταση των παιδιών είναι ότι τιμωρήθηκε (πολύ σωστά και δίκαια) η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ και ΟΧΙ η ΔΡΑΣΗ όπως θα έπρεπε...
Η αλήθεια είναι πως δεν καταλογίζει κανείς πρόθεση ή δόλο, πιστεύουν ότι σφύριξες ότι είδες, αλλά μου είπανε ότι σου ξεφύγανε αρκετά και για τις δύο ομάδες. Επειδή όμως ήταν εκατέρωθεν δεν ασχολήθηκε κανείς παραπάνω.
Άρα ρεφεράκο όπως συμβαίνει κάποια βράδυα σε παίκτες και προπονητές μάλλον βρέθηκες σε κακό βράδυ προχθές.
Χαιρετίσματα από τον Λάππα (νο 21)...
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(dimaster @ Apr 19 2008, 19:08 ) *
χαχα ρε Λυκε πλακα μας κανεις ε?
η ΑΕΚ αυριο θα κανει φιεστα επειδη νομιζει οτι ειναι η καλυτερη?
εφαγες ρε τα 4 τεμαχια ετσι για πλακα?
μια ζωη ρε στο κλεψιμο......
αλλα καλα ειχε πει ο Βικτωρας.......να κερδίζει ο Θρυλος με οποιονδήποτε τροπο και όλοι η άλλοι να πάνε να γαμ**ούν...... 68.gif

Βγηκες επιτελους απο το λαγουμι σου ρε ψωνιο???
Δεν μπορω να σας κακολογησω, 15 χρονια ακουποι ειναι πολλα

QUOTE(v-span @ Apr 19 2008, 19:10 ) *
ΥΓ. Ο Λάππας είναι ο παίκτης για τον οποίο θα πλήρωνα συνεχώς εισητήριο για να τον βλέπω 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

Επιτελους βρηκες την θεση που σου ταιριαζει στο γηπεδο.
ΘΕΑΤΗΣ 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif

QUOTE(mog#4 @ Apr 19 2008, 22:02 ) *
τωρα αλλαξε πλευρο...... tongue.gif

Ετσι φτιαξε με κι εσυ, οπως με εφτιαξε το ψωνιο

QUOTE(didi @ Apr 20 2008, 02:08 ) *
bball.gif elpizo to an tha sotheis na min exartate apo tin teleutea agonistiki.. bball.gif

Δεν νομιζω οτι θα με κερδισεις παλι κατα τυχη στην τελευταια επιθεση
ref
QUOTE(MVP70 @ Apr 20 2008, 03:23 ) *
Σου μεταφέρω ότι μου είπανε ακριβώς. Όχι ότι παίζει κανένα ρόλο πλέον αλλά γιατί κάποιος από όλους σας ...δεν πρόσεχες.
Μου είπαν λοιπόν ότι σε μία φάση που ο Γιάννης Λάππας έκοβε στη ρακέτα, έπεσε με δύναμη με το μάτι στον αγκώνα του παίκτη του Μαραθώνα (η φάση μακριά από την μπάλα και αφού δεν ήμουν στο παιχνίδι δεν μπορώ να μιλήσω για εσκεμμένο χτύπημα).
Αφού βρέθηκε στο έδαφος, μετά από 15'' σηκώθηκε και έβρισε τον αντίπαλο (ΣΩΣΤΟ λοιπόν το Τ) και στην συνέχεια τον απώθησε με τα δύο χέρια στο στήθος και πολύ σωστά αποβλήθηκε.

Απορία πρώτη. Γιατί στον προπονητή της Παλλήνης είπες ότι όπως έτρεχαν βρήκε ο Λάππας στον ώμο του άλλου κι έτσι συνέβη το ατύχημα και σήμερα γράφεις ότι έπαιζαν και οι δύο με αγκώνες??? Μήπως δεν κοίταζες το περιστατικό??? Δεν είναι ντροπή να πεις δεν είδα. Είναι όμως ντροπή να μας αλλάζεις την ιστορία

Απορία δεύτερη. Γιατί αποφάσισες να μην δώσεις διπλό φάουλ??? Αφού είδες ότι έπαιζαν με αγκώνες. Περίμενες να χτυπήσει πρώτα καποιος και μετά να σφυρίξεις??? Τι??? Χτύπησε ο ένας από τους δύο??? Μήπως φταις λιγουλάκι??? Αποφάσισα να μην δώσω διπλό φάουλ δεν υπάρχει στη διαιτησία...

Το 21 βρέθηκε στο παρκέ? γιατί δεν βρέθηκε και το 8 στο παρκέ? ή το 19 στο παρκέ. Και τι πάει να πει βρέθηκε. Γιατί δεν βρέθηκε ένας θησαυρός? Τον τρόπο που βρέθηκε είναι η δουλειά σου να βλέπεις. Όχι να μας ενημερώνεις ότι βρέθηκε. Το ότι κοιτάζατε και οι δύο διαιτητές την μπάλα, δεν είναι τόσο τραγικό. Συμβαίνει συχνά και είναι ανθρώπινο. Αλλά βρέθηκε στο παρκέ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Απορία τρίτη. Μήπως θα έπρεπε να υπάρχει διατησία διαιτησίας??? Γιατί αποβλήθηκε (πολύ σωστά) ο παίκτης της Παλλήνης, για τον ίδιο λόγο που έπρεπε αλλά δεν αποβλήθηκε ο Γιαουρτόγλου (συγγνώμη Γραμματόγλου) όταν έσπρωξε τον προπονητή μας στο ματς με τον Αγ. Στέφανο. Γιατί δεν αποβλήθηκε?

Η μοναδική ένσταση των παιδιών είναι ότι τιμωρήθηκε (πολύ σωστά και δίκαια) η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ και ΟΧΙ η ΔΡΑΣΗ όπως θα έπρεπε...
Η αλήθεια είναι πως δεν καταλογίζει κανείς πρόθεση ή δόλο, πιστεύουν ότι σφύριξες ότι είδες, αλλά μου είπανε ότι σου ξεφύγανε αρκετά και για τις δύο ομάδες. Επειδή όμως ήταν εκατέρωθεν δεν ασχολήθηκε κανείς παραπάνω.
Άρα ρεφεράκο όπως συμβαίνει κάποια βράδυα σε παίκτες και προπονητές μάλλον βρέθηκες σε κακό βράδυ προχθές.

με αγκωνες επαιζαν κ οι δυο. οντως χτυπησε στον ωμο του αντιπαλου κ βρεθηκε στο παρκε.
τωρα για το οτι δεν αποφασισα να δωσω 2πλο φαουλ ισως εκ των υστερων να αποδεικνειεται λαθος.
οσο για το θεμα κακη βραδυα συμφωνω οτι ολοι εχουν κακες βραδυες και φυσικα καλες.
αν κρινουν οτι ηταν κακη η βραδυα μου ισως και ηταν.
το να να αρχισω να κρυβομαι πισω απο δικαιολογιες δν θα το κανω. κ δεν υπαρχουν αλλωστε αυτο ειδα αυτο εδωσα. σωστο - λαθος δν αλλαζει. το μονο που μπορει να αλλαξει ειναι να μην κανω ξανα τα ιδια λαθη.
εγω αλλο πραγμα δν καταλαβα σε ολο το παιχνιδι. οταν σφυριζε κατι ο συναδελφος μου ο κοουτς διαμαρτυροταν σε μενα. λες και τα σφυριζα εγω.
Χαιρετισματα και απο μενα...
nikefalin
QUOTE(MVP70 @ Apr 20 2008, 03:23 ) *

υπερτόνισα τα 3 σημεία για να δείξω που σταματά η λογική χρήση ενός δικαιώματος που σας δίνει το φόρουμ (το να συζητάτε για το σπορ που αγαπάτε) και που αρχίζει η υπερβολή.
οι χαρακτηρισμοί αποτελούν παραβίαση του κανονισμού λειτουργίας και είτε αρέσει είτε δεν αρέσει αυτό δεν αλλάζει. therefore έχουμε φάουλ.
το 2ο υπερτονισμένο κομμάτι δείχνει το πόσο διαστρεβλωτικά λειτουργούμε "μου είπανε" = δεν ήμουν εκεί , αλλά τα χώνω , έτσι για λέω κάτι .

Αυτό δεν αποτελεί καμμία παραβίαση κανονισμού αλλά παραβίαση της λογικής. το να μας φταίει πάντα κάτι και σίγουρα κάποιος άλλος και να μην κοιτάμε τα δικά μας , είναι ίδιον της φυλής μας.
v-span
Θα είχες δίκιο αν δεν είχε προηγηθεί η αυτοκριτική από πλευράς Παλλήνης και στη συνέχεια η ανάδειξη των υπολοίπων υπευθύνων για τα όσα συζητούμε. Είναι προφανές ότι όταν μια ομάδα δε φέρνει καλά αποτελέσματα σαφώς φέρει ουσιατικό μερίδιο ευθύνης αλλά πέρα από αυτό μη μας αφαιρείς το δικαίωμα να παραπονεθούμε για σημεία που όντως έχουμε αδικηθεί και μάλιστα όσο πιο τεκμηριωμένα μπορούμε.
v-span
Λύκε τι να κάνουμε εγώ προσπαθώ να είμαι χρήσιμος για την ομάδα και μάλλον το καταφέρνω από την κερκίδα... smiley.gif smiley.gif Άσε που τώρα λέω να ξεκινήσω και την καριέρα για την οποία είμαι πλασμένος, αυτή του μάνατζερ...Θες να είσαι ο πρώτος μου πελάτης?

Αν ναι ξεκινάω με την κλασσική ερώτηση:
Πες μου παιχταρά μου, Τι κατηγορία και πόσα θες να τους πάρουμε για του χρόνου?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.