Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Μιλαν Γκουροβιτς
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Arkadios
.
Alexmei
γιατί δν υπάρχει Uleb Fantasy Challenge;; να τον έχουμε με 32 πόντους;; sad.gif
Τέσπα.. Μπορεί να παίξει εθνική σωστά λόγο υπικοότητας ε; έτσι δν είναι και ο Holden στην Εθνική Ρωσσίας; Γιατί δν τον εξετάζει ο Γιαννάκης;
treathitch
Ο Γκούροβιτς είναι εδώ και καμιά 8αριά χρόνια διεθνής με την Εθνικη Σερβίας/Γιουγκοσλαβίας, οπότε Εθνική Ελλάδος δεν τίθεται θέμα. Από κει και ύστερα όμως, ναι, είναι από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη όταν παίζει σε μικρή ομάδα, αλλά για διεκδικήτρια ομάδα, τα προσόντα του είναι συγκεκριμένα και μάλλον ρολίστας θα ήταν παρά σταρ.
Pierce
o κυριος Ντραζα Μιχαιλοβιτς ειναι ενας απο τους μεγαλυτερους εγκληματιες πολεμου καθως εχει κανει εκατομβες νεκρων και κυριως κροατων για αυτο του ειχε απογορευθει η εισοδος στη χωρα. παλικαρι ο γκουροβιτς. αρκετες φορες μετα απο καλαθια φιλαει το τατουαζ. δεν ξερω γιατι αλλα μου θυμιζει κατι απο κομαζετς οσον αφορα την ψυχικη του γαληνη.(ισως ειναι λιγοτερο τρελος απο τον αριαν αλλα ειναι σιγουρα τρελαρας!)
Alexmei
και MVP της αγωνιστικής νομίζω...
Pierce
και συνεχιζει σεληνιασμενος ο γκουροβιτς !καθως παρα την ηττα απο την ουνιξ με 94-72 εβαλε 28 ποντους με 4 τριποντα
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.