Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Euroleague Fantasy Challenge 06/07
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
sarounas
QUOTE(V@Roxe##13 @ Oct 26 2006, 04:11 PM) *
Ηταν μεγαλη ηλιθιοτητα παντως να δωσουν στον Ακερ τοσο χαμηλο ποσοστο.Επειδη δεν τα καταφερνω και πολυ καλα μπορει να μου εξηγησει καποιος πως αν μπω στην private αυτην που μπηκατε?Σκοπος του παιχνιδιου ειναι να μεγαλωσει η αξια των παικτων σου η να εχεις οσο το δυνατον μεγαλυτερο συνολο ποντων?

εντάξει ο τελικός στόχος είναι και πρέπει να είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι πόντοι, αφού αυτό εξάλλου φαίνετα και στην βαθμολογία που παίρνεις
αλλά και η αξία είναι εξίσου σημαντική προκειμένου να παιζεις με όσο το δυνατόν καλύτερες προυποθέσεις κάθε βδομάδα
καλά για τον Άκερ τι να πω, όπως και εσείς φαντάζομαι έτσι και εγώ τον έχω και στις 5 ομάδες μου, αλλά τι να λέει

εγώ πάντως θα σας πρότεινα παρά την πολύ μεγάλη αξία τους να προσπαθήσετε να πάρετε τους Τουρκσαν και Βούισιτς
επίσης από την Ζαλγκίρις αν και δεν τον έβαλα φαίνεται να προωθούν τον μικρό τον Καλνιέτις αλλά επειδή έχουν και ξένουνς περιφερειακούς θα δείξει σήμερα, τί συμβαίνει ακριβώς

ο Τρίπκοβιτς δεν ντρέπεται λίγο; 68.gif ακούς εκεί -8 19.gif
jjc
Δηλαδη, αν ειναι ποτε δυνατον. 106 ολοκληρους ποντους εωαλε η Μακαμπι και ο Μπιουφορντ εμεινε αποντος 68.gif sad-smiley-009.gif . Ευτυχως Ζησης και Εντνι εσωσαν καπως την παρτιδα.
Alexmei
εμένα ο μόνος που ανέβηκε( και πολύ μάλιστα ) ήταν ο Ναβάρρος (έπιασε 108 credits).... όλοι οι άλλοι (όσοι έχουν παίξει) κατέβηκαν αλλά ευτυχώς όχι πάρα πολύ...
rchos
οχι και ασχημα για πρωτη βδομαδα!184.6 εκανα!ας ειναι καλα οι 5 ελληνες!μονο ο κακιουζης μας την εκανε και πηρε -2!επισης πολυ αρνητικος ο ερντογαν(ταου)!απο τους αλλους ειμαι ευχαριστιμενος! 41.gif
ποιος ειναι ο chrisfiss με τις 4 ομαδες?και ποιος ο Dragonheart?
thrylos7
Πολύ υψηλά σκορ για πρώτη αγωνιστική... Ξεκίνησαν ζεστά οι παίκτες, αρκετές μεγάλες επιδόσεις...

Και ξανά, 1ος στην 1η αγωνιστική, είναι Έλληνας.. Ήταν και πρόπερσι, δε θυμάμαι αν ήταν και πέρσι(ή μήπως ήταν Τούρκος; ) και πάλι φέτος...
sarounas
QUOTE(rchos7 @ Oct 27 2006, 02:17 AM) *
οχι και ασχημα για πρωτη βδομαδα!184.6 εκανα!ας ειναι καλα οι 5 ελληνες!μονο ο κακιουζης μας την εκανε και πηρε -2!επισης πολυ αρνητικος ο ερντογαν(ταου)!απο τους αλλους ειμαι ευχαριστιμενος! 41.gif

μπράβο σου, εσύ έσκισες!
δεν μπορώ να καταλάβω πως κάνουν αυτά τα 220άρια από την πρώτη αγωνιστική,
εμένα και οι 5 ομάδες μου είναι μεταξύ 140-150.
έχω και τα νεύρα μου, που ξέχασα να αντικαταστήσω τον τραυματία Αρσλάν
κατά τα άλλα νομίζω θα πάμε καλύτερα στην συνέχεια...
berry
QUOTE(rchos7 @ Oct 27 2006, 02:17 AM) *

ο chrisfiss EIXE 4 ομάδες ...μουαχαχαχα 19.gif

o drag δεν έχω ιδέα

αν υποπέσει στην αντίληψή σας καμιά άλλη παρατυπία ενημερώστε να σβησω καμια ομαδα αν ειναι cool.gif
berry
η ομαδα μου που πηγε καλυτερα παντως ηταν η :

13th Floor Elevators 173.6 729th

οι δικες σας ?
rchos
εγω μια ομαδα εφτιαξα!παντα σε τετοια παιχνιδια μαρεσει να φτιαχνω μονο μια ομαδα!
τελικα αποδειχτηκε οτι οι ελληνες ηταν πολυ καλη επιλογη!αφου ολοι ειναι παιχταραδες!βεβαια τους περισσοτερους βαθμους τους πηρα απο τον ακερ!
jjc
Ρε παιδια, Πιστευετε πως ειναι καλη ευκαιρια να παρει καποιος το Σκολα τωρα που επεσε στο 85, ή θα παρει κι αλλο την κατηφορα? Βοεθηστε με που ειμαι πρωταρης unsure.gif 42.gif
thrylos7
Θα πέσει κι άλλο, μην τον πάρεις... Ακόμη και 35 να κάνει, πέφτει 15% ...

Εξάλλου, κάπου στο 85 θα είναι και στο τέλος της χρονιάς... Δεν είναι ευκαιρία δηλαδή..
jjc
ΟΚ thanks thumbsup.gif .
Αν και δεν εχω καταλαβει ακριβως ποτε πρεπει να αγοραζω ενα παιχτη. Ακομα και ετσι ολες οι ομαδες μου [εκτος απο τη μοναδικη που συμμετεχει στο private league του foroum {89} sad-smiley-009.gif ] ηταν μεταξυ 120-140. Για πρωτη φορα καλα πιστευω.
Δεν ξερω βεβαια για ποσο θα κρατησει ugly8.gif
berry
QUOTE(Alexmei @ Oct 27 2006, 12:05 AM) *
εμένα ο μόνος που ανέβηκε( και πολύ μάλιστα ) ήταν ο Ναβάρρος (έπιασε 108 credits).... όλοι οι άλλοι (όσοι έχουν παίξει) κατέβηκαν αλλά ευτυχώς όχι πάρα πολύ...

108 και τον κρατας ακομα ? ΠΟΥΛΑ !!!
jjc
Τωρα το παρατηρησα. Τι εννοεις και 35 [ο σκολα] να κανει θα πεσει. Υπαρχει καποιος τροπος να βρισκεις τι διαφοροποιηση της τιμης του παιχτη αναλογα με την αποδοση του. 39.gif Αν ναι μπορεις να μου τον πεις?

Μην αγοραζω παιχτες σαν ηλιθιος.

Και κατι αλλο: Αυτο το κολπακι με το quote πως γινεται?
Anaz
M.O. σκορ * 4 = Αξια. ΟΜΩΣ δεν μπορει να μειωθει ή να αυξηθει περισσοτερο απο 15% σε σχεση με την προηγουμενη αξια!
Οποτε για να μην πεσει η αξια του πρεπει να κανει τουλαχιστον 41.5! (41.5+1)/2 *4=85
Με σκορ μεχρι κ 35 πεφτει 15%!
Περιμενε τουλαχιστον μια βδομαδα ακομα.Λογικα θα πεσει στο 72(-15%),οποτε παρ'τον τοτε αν ειναι ή αν κανει ΚΑΙ την αλλη βδομαδα πολυ χαμηλο σκορ,περιμενεις 2 βδομαδες κ τοτε πραγματι θα'ναι ευκαιρια να τον παρεις!Προς το παρον με αξια 85 όπως ειπε κ ο Θρυλος δεν ειναι κ καμμια ευκαιρια!
treathitch
QUOTE(jjc @ Oct 28 2006, 01:15 AM) *
Υπαρχει καποιος τροπος να βρισκεις τι διαφοροποιηση της τιμης του παιχτη αναλογα με την αποδοση του. 39.gif

Ναι

QUOTE(jjc @ Oct 28 2006, 01:15 AM) *
Αν ναι μπορεις να μου τον πεις?

Ναι, αλλά καλύτερα ψάξε πρώτα μόνος σου. Όλοι εδώ μόνοι μας το ψάξαμε. Δεν είναι και τόσο δύσκολο. Το λέει μέσα στο site.
Aν δεν το βρεις, θα σου το πω εγώ ο ίδιος.
Anaz
ή δες το απο πανω ποστ... tongue.gif

Μολις παρατηρησα οτι ο unstoppable,νικητης της πρωτης αγωνιστικης, μπήκε στη λιγκα μας!! ohmy.gif 77.gifΠοιος ειναι..???? 42.gif

thrylos η ομαδα σου ποια ειναι?

rchos πολυ καλα πηγες..! 41.gif

Εφτιαξα μια ομαδα για ριμπαουντ,κ ειμαι 30ος..Μαλιστα ειχα τους 5 πρωτους ριμπαουντερ της αγωνιστικης,αλλα οι 3 πατωσαν κ μ'εριξαν! Η πλακα ειναι οτι μ'αυτους μαζεψα 173 βαθμους,δηλαδη περισοτερους απ'την κανονικη ομαδα!
Οι 2 ομαδες για τα τριποντα πατωσαν!Μολις 16! sad.gif
thrylos7
thrylos η ομαδα σου ποια ειναι?

Οι διάφορες "εκδόσεις" High Voltage... δεν έχω μπει στη λίγκα του forum...

Εφτιαξα μια ομαδα για ριμπαουντ,κ ειμαι 30ος..Μαλιστα ειχα τους 5 πρωτους ριμπαουντερ της αγωνιστικης,αλλα οι 3 πατωσαν κ μ'εριξαν! Η πλακα ειναι οτι μ'αυτους μαζεψα 173 βαθμους,δηλαδη περισοτερους απ'την κανονικη ομαδα!
Οι 2 ομαδες για τα τριποντα πατωσαν!Μολις 16!

laugh.gif
Aυτό θα πει να έχεις ξεκάθαρους στόχους... tongue.gif
Anaz
Aυτό θα πει να έχεις ξεκάθαρους στόχους...
Δυστηχώς όμως το ίδιο ισχύει κ με αλλους οι οποιοι φτιαχνουν απο καμμια 10ρια ομαδες για καθε κατηγορια, κ διαπιστωσα οτι τελικα είναι εξαιρετικα δύσκολο να βγεις πρώτος σε καποια απο αυτες τις κατηοριες!

δεν έχω μπει στη λίγκα του forum...

Γιατι?? sad.gif Βαλε μια ομαδα ρε..
dizzy_fingers
Σου δίνω τη δικιά μου αν θες tongue.gif. icon_drunk.gif
enypnio
wos_sport5.gif

re paides emena pou to megalitero skor mou to ekane mia omada pou tin ekana stin tixi teleiws ti na pws oses to skeftika pira to mpoulo

mexri kai apo enan Saulius Kuzminskas pou den ton eixa xanaakousei pira vathmous ti einai aytos?
Unstoppable
Hello παιδια και απο μενα, το παιχνιδι θελει και αρκετη τυχη, και μενα το καλυτερο μου score το εκανε η θεωρητικα 4η μου ομαδα...
dizzy_fingers
Kαλώς μας ήρθες "ασταμάτητε".
Τιμή μας να έχουμε τον πρώτο της ευρώπης στο fantasy.

Οι συμβουλές σου θα φαίνονταν χρήσιμες και στο ελληνικό fantasy league wink.gif.
thrylos7
Καλώς ήρθες "ασταμάτητε"!

Γιατι?? Βαλε μια ομαδα ρε..

Ίσως βάλω τη 5η ομάδα... Ούτως ή άλλως από 0 ξεκινάει... wink.gif
Unstoppable
Το οτι εκανα το καλυτερο score την πρωτη εβδομαδα δεν σημαινει οτι ξερω να παιζω καλυτερα απο αλλους, απλα εκανα λιγο περισσοτερο scouting πιστευω και ειχα αρκετη τυχη, τπτ παραπανω..
geosider
QUOTE(Unstoppable @ Oct 28 2006, 10:41 PM) *
Το οτι εκανα το καλυτερο score την πρωτη εβδομαδα δεν σημαινει οτι ξερω να παιζω καλυτερα απο αλλους, απλα εκανα λιγο περισσοτερο scouting πιστευω και ειχα αρκετη τυχη, τπτ παραπανω..

πρώτη αγωνιστική και έκανες καλό σκάουτιν;
δεν λες ότι σου άνοιξε ο πάτος καλύτερα; icon_drunk.gif
ακούς εκεί 230, blink.gif
πόσο ακριβώς έκανες αλήθεια;
Unstoppable
Χεχεχε, τα score των 5 ομαδων μου

1: 233.2 - 1st
2: 211.9 - 23rd
3: 182.9 - 375th
4: 179.5 - 486th
5: 172.3 - 794th

Και σε εναν φιλο που παιζουμε μαζι οι 5 ομαδες του κυμανθηκαν στους 180 ποντους ολες.

Στα περισσοτερα ευρωπαικα πρωταθληματα ειχαν παιχτει 2-3 παιχνιδια οποτε μπορουσες να βρεις παιχτες που ξεχωριζαν.

Για αυτη την βδομαδα σκεφτομαι αυτον

http://www.euroleague.net/competition/play...easoncode=E2006

21 ποντους σημερα με την Ναπολι στο ιταλικο πρωταθλημα και γενικα εχει καλα στατιστικα, μονο αρνητικο οτι δεν τα πηγε καλα την πρωτη αγωνιστικη, αλλα αν πιασει μια 20αρα στην επομενη θα ειναι οκ, χμμμ.....
thrylos7
Mην τους ακούς Κώστα, εδώ όλοι ζηλεύουμε.. tongue.gif

Αυτόν τον παίκτη τον είχα κι εγώ στα υπόψιν, πριν την 1η αγωνιστική, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Σκέιλς, αφού είχαν την ίδια αξία, αλλά τελικά δεν τον πήρα, γιατί γενικά στην καριέρα του δεν έχει να επιδείξει κάτι ιδιαίτερο στα στατιστικά...
Συμπαθής βέβαια, για μια κατηγορία στην οποία δεν υπάρχουν τόσες πολλές καλές επιλογές τώρα.
Το ματς είναι Ζαλγκίρις - Νάπολι... ότι κι αν σημαίνει αυτό..
Anaz
Emena mou'xei katsei αυτός. Δεν αποτελει προιον ιδιαιτερα καλου scouting,απλα μου'χει κατσει.. rolleyes.gif K στη Γαλλια στα τελευταια 5 παιχνιδια δεν παει ασχημα πάντως..
thrylos7
Aν θυμάμαι καλά, τα μόνα καλά παιχνίδια του ήταν αυτό πριν την αγωνιστική της Ευρωλίγκα και το χθεσινό... Δεν είμαι σίγουρος βέβαια..

Αν είχες κάνει καλό scouting δε θα τον έπαιρνες... tongue.gif
Anaz
Δεν τον πηρα!Απλα μου'χει κατσει...Στην αρχη δεν επαιζε στη Γαλλια,αλλα στα τελευταια εχει βελτιωθει!
Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ξεφορτωθώ τον Τζονσεν τον οποιο προτίμησα τελευταια στιγμη αντι του Στακ δεν ξερω γιατι..!Μαλλον επειδη ο Στακ δεν μου παει καλα στην Α1 κ είπα να ρισκάρω με καποιον..Θελω να παρω Ντρομπνιακ στη θεση του αλλα μου λειπουν 0,4 credits.. sad.gif
thrylos7
Άσε την Ορτέζ... δεν είναι καθόλου φερέγγυα... κι έχει και ποιοτικότερους παίκτες να πάρουν πόντους όπως ο Greer και ο Harisson...

Αν δε θες Ντρόμπνιακ, πάρε Πέροβιτς, που είναι πάνω κάτω το ίδιο...

Εκτός αν δεν έχεις ήδη Ζίζιτς...
Unstoppable
Πολυ καλος ο cabezas και στο ισπανικο πρωταθλημα σημερα(18) παιζει και μεσα στη εδρα της η Unicaja, το θεμα ειναι αξιζει να δωσω καποιον απο τα καλα μου play maker (Tierre Brown, Zisis, Popovic) για να τον παρω, σε οσες ομαδες ειχα becirovic δεν εχω διλημμα...
thrylos7
Απ' ότι είδα το μεσημέρι ο Cabezas δεν είναι στις 3 πρώτες επιλογές... Αυτό σημαίνει ότι πολλοί είχαν καλές αποδόσεις στη θέση 1..

Αξίζει να δώσεις τον Brown, τον Πόποβιτς όχι ακόμη, και τον Ζήση με τίποτα(προς το παρόν).
Unstoppable
Καλη επιλογη στους ψηλους ειναι και ο James Thomas ειδικα τωρα που εχει πεσει η τιμη του.

http://www.euroleague.net/competition/play...easoncode=E2006

Αξιζει να πουλησω τον goree αραγε, σκεφτομαι για smodis ισως και batiste...
Anaz
Εγω παντως Ζηση,Διαμαντιδη δεν αλλαζω!!Τα πλευ μου πηγαν περιφημα!
Toν Μπατιστ τον θεωρω πολυ καλη επιλογη!Εκανα κοτσανα που δεν τον πηρα!Τωρα βεβαια ακριβυνε..Πιστευα οτι τον εχεις..Να ρωτησω ποιους παιχτες ειχες στην νικητηρια ομαδα ή γινομαι αδιακριτος?? rolleyes.gif
Αν δε θες Ντρόμπνιακ, πάρε Πέροβιτς, που είναι πάνω κάτω το ίδιο...
Τον Περοβιτς τον εχω στην αλλη ομαδα!(αυτη με τα ριμπαουντ tongue.gif ) Μαλλον τον Ζιζιτς θα πάρω αν κ δεν θεωρω οτι θα εχει σταθερη υψηλη αποδοση!Ο μονος λόγος αν τον πάρω είνα η αξια του που θ'ανεβει την αλλη βδομαδα.Ο Ντρομπνιακ απ'την αλλη τωρα που παιζει θεωρω οτι ειναι πολυ καλυτερη λυση!Τον James Thomas δεν τον ηξερα..Τα στατιστικα του στην Ιταλια?Απ'την αλλη σκεφτομαι μηπως να διωξω κ εναν εκ των Τομασεβιτς,Σοφο.. 39.gif
Μαλλον θα'πρεπε να ξεφορτωθω κ τον Τελετοβιτς αλλα δεν βλεπω καναν καλο περιφερειακο φτηνο μεχρι 30 credits.
Unstoppable
QUOTE(Anaz @ Oct 30 2006, 09:00 AM) *
........Να ρωτησω ποιους παιχτες ειχες στην νικητηρια ομαδα ή γινομαι αδιακριτος?? rolleyes.gif .......

Point Guards

Nikos Zisis
Marko Popovic

Shooting Guards and Small Forwards

Kenny Gregory
Kirk Penney
Alex Acker
Costas Vassileiadis

Power Forwards and Centers

Marcus Goree
Andrija Zizic
Ermal Kuqo
Eric Campbell
thrylos7
41.gif
Καλό scouting τελικά...

Ο James Thomas γενικά είναι καλή επιλογή, αφού παίρνει πολλά ρημπάουντ.. Δεν τα πήγε καλά γιατί έκανε γρήγορα φάουλ(έπαιξε πολύ λίγο στο πρώτο ημίχρονο..). Βέβαια, τώρα παίζει με Ολυμπιακό..

Μαλλον τον Ζιζιτς θα πάρω αν κ δεν θεωρω οτι θα εχει σταθερη υψηλη αποδοση!

Ας είναι! Δεν έχουν τόση σημασία τα σκορ τώρα...
jjc
Τι ηταν αυτο παλι? Το διαβασατε στο spotrime.gr? Δηλαδη, δεν γινονται αυτα!! Ενας γκαρντ μου κατσε και μενα και πανε να μου τον φανε 68.gif . Τι λετε εσεις που ειστε πιο εμπειροι, να τον πουλησω τον Εντνι?
chrisfiss
Ego evgala 200.3 pontous! w00t.gif kai na fantasteite oti thn eftiaksa se kanena tetartaki mesa tin omada giati viazomoun...Entaksei to paradexomai pos imoun poly kolofardos...tongue.gif
thrylos7
Καλώς ήρθες crisfiss!

Τι ηταν αυτο παλι? Το διαβασατε στο spotrime.gr? Δηλαδη, δεν γινονται αυτα!! Ενας γκαρντ μου κατσε και μενα και πανε να μου τον φανε . Τι λετε εσεις που ειστε πιο εμπειροι, να τον πουλησω τον Εντνι?

Καλύτερα να μη ρισκάρεις.. Εξάλλου, υπάρχουν αρκετοί στη θέση που είναι καλοί αυτή τη στιγμή για αγορά...
thrylos7
Mπήκα κι εγώ στη λίγκα...
treathitch
Παιδιά, στο DraftExpress ξεκινήσαμε weekly tips. Το blog μάλλον θα είναι ξεχωριστό από το international blog από την άλλη βδομάδα, αλλά, όποιος θέλει, ας μπει να προτείνει κι άλλα steals.
http://www.draftexpress.com/blogs.php?blogid=4

ΕDIT: Dizzy, μην το θεωρήσεις spamming αυτό... wink.gif
dizzy_fingers
Εξαρτάται από το αν οι συμβουλές με βοηθήσουν να ξεκολλήσω από τον πάτο tongue.gif.

Εδώ έχω αφήσει άλλα...
Είπαμε, σε μπασκετικά λινκ είμαστε πάντα ανεχτικοί.
Anaz
tora pontaro se jordi trias, turkcan, prigioni. episis o cabezas einai kaly eykairia.
nai,αλλα διαμαντιδη,ζηση δεν αλλαζεις πιστευω..Ο Τουρκσαν καλος,αλλα ακριβος!

ΔΙΛΗΜΜΑ:James Thomas,Cenk Akyol ή Eric Campbell,Teletovic ?? Ti προτεινετε??
Βοηθηστε γιατι εγω ειμαι γκαντεμης συνηθως...
Unstoppable
James Thomas,Cenk Akyol λεω εγω, Teletovic δεν θα ξαναεκανα το λαθος να παρω....
thrylos7
Καλώς ήρθες Αρκάδιε! Αν μπορείς γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish..

ΔΙΛΗΜΜΑ:James Thomas,Cenk Akyol ή Eric Campbell,Teletovic ?? Ti προτεινετε??
Βοηθηστε γιατι εγω ειμαι γκαντεμης συνηθως...

Όλοι έτσι είμαστε σε τέτοιες περιπτώσεις...

Δε μπορείς να το κάνεις Campbell, Akyol; tongue.gif

Ο Αkyol είναι σίγουρο ότι θ' ανέβει...
ενώ ο Campbell θέλει κάποιους πόντους γι' αυτό...

Ο Thomas έχει περισσότερες πιθανότητες να πέσει... Αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορεί ν' ανέβει(δεν αναφέρω ποσά, ξέρω ότι τα έχεις υπολογίσει εσύ..). Επειδή όμως είναι πιο πιθανό το πρώτο, πρέπει να είσαι ΟΚ με το γεγονός ότι μάλλον θα τον κρατήσεις παραπάνω από 1 τουλάχιστον αγωνιστική...

Όπως και τον Teletovic, που το πιο πιθανό είναι να πέσει κι άλλο η αξία του κι έτσι, θα περιμένεις για να τον πουλήσεις σε "καλή" τιμή.. Βέβαια, άσχετα με την αξία του μπορεί να δώσει καλό σκορ.. (στο πρωτάθλημα ξαναέκανε -4). Αν και νομίζω διάβασα ότι επιστρέφει ο Φαγιάρδο.

Γενικά, είμαι κατά των πολύ φθηνών παικτών και αν τύχει να έχω κάποιον προσπαθώ να τον ξεφορτωθώ όσο το δυνατόν συντομότερα... καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να "αχρηστευτεί", εφόσον δεν παίζει καλά και μειωθεί ακόμη περισσότερο η αξία του...

Εξάλλου, με το δίδυμο Thomas, Akyol έχεις δεδομένο ότι κάποιος θ' ανέβει σίγουρα, ενώ με το άλλο δεν είναι δεδομένο, απλά πιθανό..

Γι' αυτό σου προτείνω κι εγώ αυτό το δίδυμο. Δε σημαίνει ότι θα τα πάει σίγουρα καλύτερα, αλλά έχει περισσότερες πιθανότητες να βοηθήσει την ομάδα σου.
jjc
Τι λετε? Να τσιμπησω Τριας, Ζηση, Καμπελ στη θεση Σοφο, Εντνι, Λουξα Αντριτς? (αν γινεται η απαντηση να ερθει γρηγορα πολυ θα το εκτιμουσα)
thrylos7
Μ' αρέσει που το σκέφτεσαι... tongue.gif

Εντάξει, τι βιάζεσαι, άλλες 3 ώρες υπάρχουν...
geosider
που πάτε ρε, ο ένας με τον Τρίας, μείνε μακριά του για το καλό σου (αυτός πάλι του χρόνου θα ξαναπαίξει, μην τσιμπάς)

και ο άλλος με τον Τελέτοβιτς (η Ταού έχει 40 παίχτες, σιγά μην βάλει αυτόν τώρα που επιστρέφουν σιγά σιγά οι τραυματίες) μακριά, θα πέσει κι άλλο και θα τραβάς τα μαλλιά σου.
οι άλλοι, με τελευταίο όμως τον Ακιόλ καλές επιλογές είναι
να πάρει η ευχή δεν έχω φτιάξει ακόμη ομάδα, όλο έλεγα να φτιάξω και ξεχνάω,
από την άλλη σκέφτομαι ότι αν πάω και εκεί, πάλι θα τα σαρώσω όλα
οπότε δείχνω οίκτο και σας αφήνω να χαρείτε tongue.gif
όπως βλέπετε όμως είμαι πολύ ενημερωμένος γι' αυτό μην τολμήσει κανείς να με προκαλέσει 19.gif jedi.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.