Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναικος - Ολυμπιακος - 1ος Τελικος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Igor
Τωρα που ειμαστε ζεστοι ας αναψει η συζητηση για τους μεγαλους τελικους αναμεσα στις δυο μεγαλες ομαδες ( μαζι με τον Αρη ) του Ελληνικου Μπασκετ.

Ο Παναθηναικος στη προσπαθεια για Τρεμπλ θα αντιμετωπισει την μοναδικη Ελληνικη ομαδα που το εχει καταφερει.

Οτι θελετε για τον πρωτο τελικο εδω !!!


Θα ενημερωσω συντομα για ωρα - μερα κτλ.

Αρχιστε λοιπον να σχολιαζεται.... smiley.gif
saniboy
Ευτυχως που περασε ο Ολυμπιακος να πουλησει κανα εισητηριο ο Παυλος!Ιδανικο Τρεμπλ με σκουπισμα αντιπαλου! biggrin.gif
panos75
Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα το πάρει. Το ερώτημα είναι εύκολα ή δύσκολα; Αυτό δεν μπορώ να το πω γιατί δεν ξέρω πως θα παρουσιαστούν οι δύο ομάδες στη σειρά.

Από τη μία ο ΠΑΟ όντως δείχνει κουρασμένος, σωματικά αλλά κυρίως ψυχικά, μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Θα συνεχίσει τις μέτριες εμφανίσεις ή θα παρουσιαστεί φρεσκαρισμένος στους τελικούς;

Από την άλλη ο Ολυμπιακός πρέπει να δούμε πως θα διαχειριστεί την πρόκριση του. Θα ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του οι οποίοι θα μπουν σαν καμικάζι για να δώσουν τον υπέρ πάντων αγώνα ή θα πιστέψουν ότι αποστολή εξετελέσθη και θα παρουσιαστούν χαλαροί περιμένοντας τις διακοπές τους;

Υπομονή μέχρι την Τετάρτη.

peace.gif
Air Kef
Έντιτ:Ξεκινησα το ποστ αμεσως μετα τον Ιγκορ.Καλο θα ειναι να σεβομαστε αυτον που ήδη ποστάρει.Γενικά το λεω.Ευχαριστώ.

Σωστός σε ολα ο Ιγκορ. wink.gif

Για μενα ο Ολυμπιακος εχει τύχη απεναντι στον ΠΑΟ,με βάση την εικονα που εχουμε απο τα μεχρι τωρα ματς τους,αλλα και απο αυτά που ειδαμε απο αυτον στα ματς με τον Άρη.

Δν υπάρχει κλειδί για μενα,και οι δύο ομάδες μπορούν να σπάσουν την έδρα του άλλου.Αν βλέπω δύο σημαντικοτερα ματς απο τα υπόλοιπα ειναι το πρώτο και το δεύτερο.

Το πρώτο γιατι ο Ολυμπιακός ειναι σε εγρήγορση,δν νομιζω να ειναι καθόλου κουρασμενος αφου κανενας παικτης δν χρησιμοποιήθηκε εξαντλητικά,ενω δειχνουν να εχουν συσπειρωθει και να πιστεύουν οντως οτι μπορούν.Σιγουρα και το ηθικο ειναι ψηλά μετά το σημερινο διπλό.
Ο ΠΑΟ δειχνει ακομα οτι σκεφτεται το 4ο,και φαίνεται άδειος ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ.Καθολου σωματικά βεβαιως.
Ο κόσμος του θα παιξει σημαντικό ρόλο,καθως αυτός θα δώσει και παλι πάθος στην ομάδα του και θα τον σπρώξει στη νίκη.Ίσως μετά τηνς στηριξη που του έδωσαν στο Φ4,οι παικτες του ΠΑΟ εχουν ξενερώσει καπως με το αδειο ΟΑΚΑ και γιαυτο εκαναν υποτονικές εμφανίσεις και με τον κόσμο επανέλθουν σε υψηλά στάνταρ.

Στο δεύτερο ματς,καταρχήν αν το παρει ο ΠΑΟ,εχει τελειώσει η σειρά,ανεξαρτητα με το τι θα εχει γινει στο πρώτο ματς.Αν χανει εντος εδρας ματς αυτος που εχει το μειονέκτημα της έδρας,θεωρώ αδύνατο να παρει και τη σειρα.

Ο Ολυμπιακος των πλέι οφ,κερδίζει τον ΠΑΟ των πλέι οφ,σε 3 σε 5 ειτε σε 10 ματς.Αυτο δν λεει κατι,γιατι ειναι σχεδον αδυνατο ο ΠΑΟ να συνεχίζει να παιζει έτσι.

Εύχομαι σε τελικους που θα μεινουν στην ιστορια για τις μαχες εντος του παρκέ,και οχι για γεγονοτα οπως τα περσινα έκτροπα ή τα ωραια του 01-02.


Καλη μας διασκεδαση.smile.gif
enypnio
oraia ta pes me mia anasa
nikelin
Θεωρω οτι τα καλα παιχνιδια που εκανε ο Πανιωνιος θα εχουν αφυπνισει τον Παναθηναϊκο που αποκλειεται να εμφανιστει τοσο υποτονικος..
Επιπλεον ειναι ξεκουραστος και δεν αντιμετωπιζει και ιδιαιτερο προβλημα τραυματισμων..


Ειδομεν..
Igor
Δεν καταλαβα τι εννοεις Αιρ Κεφ...
saniboy
QUOTE(Air Kef @ Jun 2 2007, 09:21 PM) *
Έντιτ:Ξεκινησα το ποστ αμεσως μετα τον Ιγκορ.Καλο θα ειναι να σεβομαστε αυτον που ήδη ποστάρει.Γενικά το λεω.Ευχαριστώ.

39.gif ???
Igor
QUOTE(saniboy @ Jun 2 2007, 11:23 PM) *
39.gif ???



Aκριβως .... smiley.gif

Τελως παντων, βλεπω μια νικη του Ολυμπιακου στο ΣΕΦ και 3 - 1. Δεν πιστευω οτι ο ΟΣΦΠ μπορει να κοντραρει αυτον τον ΠΑΟ σε σειρα αγωνων.
saou
Εγώ επειδή νομίζω ότι έχουμε ελπίδες απέναντι στον ΠΑΟ χαίρομαι που τουλάχιστον θα έχουμε την ευκαιρία να διασταυρωθούμε και να διαπιστώσουμε στο γήπεδο αν μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό απ' αυτή τη σειρά.

Φαβορί σίγουρα είναι ο ΠΑΟ, από κει και πέρα θεωρώ ότι είναι υπέρ μας το γεγονός ότι παίξαμε 5 δυνατά ματς με τον Άρη καθώς βρισκόμαστε (θεωρητικά πάντα) σε ετοιμοπόλεμη κατάσταση και ίσως να δοκιμάσουμε να χτυπήσουμε το πρώτο ματς. Θετική και η επιστροφή του Σόφο που παραδοσιακά τα πάει καλά απέναντι στους ψηλούς του ΠΑΟ.
Air Kef
Καταρχήν λυπαμαι που απο ολο μου το ποστ σχολιάστηκε (πλην ενυπνιο) αυτο που δν ηθελα! smile.gif
Ξεχάστε το δν ειναι και τοσο σημαντικό.Απλά ξεκινησα να ποστάρω αμεσως μετά τον Ιγκορ και με το που ποστάρω ειχαν γινει αλλα δύο ποστ.Απλα δν μου αρέσει οταν καποιος εχει ξεκινησει ποστ να ξεκιναει κι αλλος. smile.gif


QUOTE
Θετική και η επιστροφή του Σόφο που παραδοσιακά τα πάει καλά απέναντι στους ψηλούς του ΠΑΟ.



Πολύ θετική,ελπίζουμε να αντεξει. biggrin.gif
Σιγουρα ειναι η ευκαιρία του ΚΑΙ για θεση στην Εθνική.Με καλές εμφανίσεις η κληση του θα ειναι σιγουρη και με πολλές πιθανοτητες για θεση στην δωδεκάδα.
Τα ιδια ισχύουν και για τον Μπούρου.Με ανάλογες εμφανίσεις οπως αυτη του ΟΑΚΑ στο ματς της κανονικης περιοδου,εχει κι αυτος πολλες πιθανότητες για 12αδα.


-Επισης να δουμε και το ματς απ Μήτσου-Βασιλοπουλου που το ειχαμε δει και στην ΡΣ.

-Μεγάλο ρόλο θα παιξει και η ευστοχία του ΠΑΟ στα σουτ και δη στα τρίποντα.Θυμομαστε οτι στο ματς του ΟΑΚΑ ο ΠΑΟ ειχε χασει πολλα ελεύθερα σουτ και τελικά έχασε το ματς.
sihainas
Μεγάλο ρόλο θα παίξει και η μέρα που θα βρεθεί ο Ντόμερκαντ καθώς επίσης και ο Σίσκα που μην ξεχνάμε κράτησε σχεδόν μόνος του τον ΠΑΟ στο τελευταίο ματς...

Με τον Άκερ τι θα γίνει τελικά γιατί ακούστηκε ότι πιθανότατα δεν θα ξαναπαίξει για φέτος... δεν είναι απαραιτήτως κακό αυτό καθώς είναι μεν τεράστιο ταλέντο...που όμως στα δύσκολα κωλώνει...
kolossos
Eντάξει μία φορά έγινε το απίστευτο και έσπασε η έδρα. Σε 5-6 χρόνια πάλι... Ο Παναθηναϊκός αν παίξει με στοιχειώδη σοβαρότητα είναι αδύνατον να χάσει. Δυστυχώς στο πρώτο παιχνίδι δεν θα είμαι μέσα κατα 99% sad.gif
sihainas
Αν και όντως είναι δύσκολο...όμως όπως είχα πει και για την σειρά με τον Άρη...αυτή η σιγουριά σας μόνο καλό είναι για μας... biggrin.gif
Air Kef
QUOTE(kolossos)
Eντάξει μία φορά έγινε το απίστευτο και έσπασε η έδρα. Σε 5-6 χρόνια πάλι... Ο Παναθηναϊκός αν παίξει με στοιχειώδη σοβαρότητα είναι αδύνατον να χάσει.


Πολλά απίστευτα-αδύνατα μαζεύτηκαν..
Στο ματς της καν. περιόδου ο ΠΑΟ δν ειχε στοιχειώδη σοβαρότητα;Ειχε κατέβει για καφέ;

QUOTE(sihainas)
Μεγάλο ρόλο θα παίξει και η μέρα που θα βρεθεί ο Ντόμερκαντ καθώς επίσης και ο Σίσκα που μην ξεχνάμε κράτησε σχεδόν μόνος του τον ΠΑΟ στο τελευταίο ματς...


Περισσότερο ο Ντόμερκαντ σε τι κατάσταση θα ειναι.Ο Σισκ ειναι δεδομενο οτι θα κανει καλα ματς! biggrin.gif
spysta
ο Ακερ μαλλον θα συμπεριληφθει κανονικα...
Anaz
Εξαιρετικο ενδιαφερον εχει οτι αν ο Πινι τα βρει με τον Ακερ και ο ιδιος αποφασισει να παιξει, ο Ολυμπιακος θα παρουσιαστει στους τελικους ισως για πρωτη φορα φετος ΠΛΗΡΗΣ!!
Τα παιχνιδια με τον Αρη μονο καλο εκαναν στην ομαδα που την κρατησαν σε εγρηγορση,σε αγωνιστικη ετοιμοτητα και κυριως μεσα απ'τα δυσκολα αυτα σερι ματς η ομαδα απεκτησε συνοχη, αλληλεγυη,ομαδικοτητα,παθος.. Και μιλαω εξωαγωνιστικα! Κι αγωνιστικα παντως Πινι φαινεται να'χει βελτιωσει καπως τις επιλογες του και κατ'επεκταση την συνολικη εικονα της ομαδας στο παρκε. Ασε που με τα παιχνιδια με τον Αρη η ομαδα πηρε και μια γευση απ'την πιεστικη αμυνα που θα συναντησει απεναντι στον Παο που σε αρκετα σημεια θυμιζει αυτη του Αρη αλλα με σαφως καλυτερη ποιοτητα και ταχυτητα εκτελεσης.Ο Ολυμπιακος μεσα απο αυτη απεκτησε εναν πιο die hard σκληρο χαρακτηρα.
Τωρα..Ολα αυτα καλα αλλα επαρκουν για να κλεψεις τον τιτλο απ'τον Παο?? Προσωπικη εκτιμηση οχι! Μετα την εξαιρετικη διαχειριση του αγχους στο φαιναλ φορ μπροστα στον κοσμο του πιστευω δυσκολα ο Παο θα επαναλαβει παλιοτερα λαθη.Επισης διαφωνω με οσους παρουσιαζουν τον Παο "νωθρο"..Η ομαδα αυτη εχει απιστευτα αντανακλαστικα και ειναι βεβαιο οτι στους τελικους θα δειξει το καλο της προσωπο!Θυμιζω οτι ουτε στα ματς πριν το φαιναλ φορ ο Παο ειχε δειξει τιποτα ιδιαιτερο,και θυμιζω και το τοτε παιχνιδι με τον Πανιωνιο..
Παρολ'αυτα το πρωτο ματς ειναι μια ευκαιρια για τον Ολυμπιακο που ερχεται με φορα απ'το Αλεξανδρειο απεναντι στον ξεκουραστο μεν αλλα τοσο καιρο αγωνιστικα απραγη Παο,πιανοντας τον στον υπνο.. Μπορει ο Παο να'χει σαφως καλυτερη ΟΜΑΔΑ με συγκεκριμενο αγωνιστικο προσανατολισμο δουλεμενο σε βαθος ομως ενα περιεργο πραγμα απεναντι στο παιχνιδι του Ολυμπιακου ως τωρα εχει συναντησει χαρακτηριστικες δυσκολιες.. Προβλεπω λοιπον οτι το πρωτο παιχνιδι θα'ναι ντερμπι,με σαφες προβαδισμα βεβαια θεωρητικα στον Παο αλλα τον Ολυμπιακο να'χει την δυνατοτητα να το κλεψει!
Το δευτερο στο Σεφ δεν χρειαζεται να αναφερω ποσο σημαντικο θα'ναι για τον Ολυμπιακο,ενω το τριτο ειμαι βεβαιος οτι θα κερδισει πολυ ανετα ο Παο.
Bonzo
Τη άποψη μου για γενικά την σειρά την εξέφρασα(κατα λαθος) σε άλλο τόπικ (του Ολυμπιακόυ 2006-2007-επικαιρότητα αν δεν απατόμαι).
Αυτό που έχω να προσθεσω είανι οτι ο ΠΑΟ δεν ήταν κακός εναντίον του Πανιωνίου με δεδομένο ότι ο Ομπράντοβιτς έκανε rotation για να ξεκουρ΄σει τους παίχτες από το δεύτερο δεκάλεπτο. Γενικά πιστεύω οτι ο ΠΑΟ(ακόμα και των πλεί οφφ) κερδίζει τον Ολυμπιακό σε σειρά 5,7 ή 10 αγώνων.
Επιπλέον του Ολυμπιακόυ πιστεύω οτι θα του βγει κούραση μετά από τοσα συνεχόμενα έντονα παιχνιδια.. Κυριακή (τετάρτη) κοντή γιορτη.

Τελος αυτό που λες Αιρ Κεφ για τα πόστς δεν γίνεται γιατί υπάρχουν φορές(σε ώρες αιχμής) που θέλουν να ποστάρουν πολλά άτομα μαζί.δεν είναι ασεβεια ή αγένεια να ποστάρεις την ίδια ώρα με κάποιον αλλο.
reignman
QUOTE
Πάντως είναι αδικο όλοι οι αγώνες στο ΣΕΦ να γίνονται Κυριακοί ενώ όλοι στο ΟΑΚΑ Τετάρτη


αρης - ολυμπιακος. ολα τα παιχνιδια του ολυμπιακου μεσοβδομαδα και ολα του Αρη Σαββατο. ε δε γινεται να παιζει ΠΑΝΤΑ ο ολυμπιακος τις τεταρτεςsmile.gif

το γεγονος οτι το θεωρητε τοσο σιγουρο ενω και στις 3ς αναμετρησεις μας. τη μια σας νικησα σχεδον ανετα και τις αλλες 2 εχασα απο δικα μου λαθοι δε φαινεται να τις λαμβανετε υποψην σας. δε πειραζει καλο μας κανετε .

αντε let the games begin!
NBAer
QUOTE(Air Kef @ Jun 3 2007, 02:05 AM) *
Ξεχάστε το δν ειναι και τοσο σημαντικό.Απλά ξεκινησα να ποστάρω αμεσως μετά τον Ιγκορ και με το που ποστάρω ειχαν γινει αλλα δύο ποστ.Απλα δν μου αρέσει οταν καποιος εχει ξεκινησει ποστ να ξεκιναει κι αλλος. smile.gif


Δεν το καταλαβαινω αυτο. blink.gif
Εννοεις οτι ειχες αρχισει ηδη να γραφεις σε αυτο το topic και απλα σε "προλαβαν" 2 αλλοι και εκαναν ποστ πριν απο σενα? Και γιατι αυτο να ειναι κακο ή αγενες ή οτιδηποτε? Δεν το καταλαβαινω!

Που να ξερουν οι αλλοι οτι εσυ εγραφες σε αυτο το topic απαντηση? Θα επρεπε δηλαδη να περιμενουν να βγεις εσυ ΑΛΛΑ και οποιοσδηποτε μπηκε πριν απο αυτους στο topic, για να γραψουν κατι? Αρκετα χαζο μου ακουγεται αυτο, αν εννοεις αυτο.... biggrin.gif
losers can win
Τι ωρα θα είναι το πρώτο ματς;;
Ελπιζω πριν την εθνικη για να γεμισει το οακα, δεν θα αντέξω να προτιμησουν τον χαριστεα απο το διαμαντιδη 68.gif 68.gif
Αν ο παο παίξει με τη μιση συγκεντρωση απο αυτή που ειχε στο f-4 θα πάρει τη σειρά 3-1 ή 3-0, η ομάδα όμως είναι κοιμισμένη, στα παιχνιδια με τον πανιωνιο υπήρχαν μεγαλα κενά στην άμυνα.
Πιστεύω οτι όλα θα κριθουν στο πρώτο ματς, εκει θα φανεί η διαθεση της κάθε ομάδας
Pierce
www.sportime.gr
ΤΕΤΑΡΤΗ 6-6-2007

ΟΑΚΑ 18:45 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.ΝΕΤ

PLAY OFF 1-2 (1)



ΚΥΡΙΑΚΗ 10-6-2007

Σ.Ε.Φ 18:45 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΝΕΤ

PLAY OFF 1-2 (2)



ΤΕΤΑΡΤΗ 13-6-2007

ΟΑΚΑ 18:45 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΝΕΤ

PLAY OFF 1-2 (3)



ΚΥΡΙΑΚΗ 17-6-2007

ΣΕΦ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.

PLAY OFF 1-2 (4) εφ' οσόν χρειασθεί



ΤΕΤΑΡΤΗ 20-6-2007

ΟΑΚΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.
(5) εφ' οσόν χρειασθεί
losers can win
Ευχαριστώ!!Αρκετα καλές οι ώρες, ίσως λιγο πιο αργά τα υπολοιπα παιχνιδια να ήταν καλύτερο αλλά δεν πειραζει
Παμε για το πρώτο sold-out, έφτασε ιουνιος και ακόμα να γεμισουμε το οακα
thrylos7
QUOTE
Που να ξερουν οι αλλοι οτι εσυ εγραφες σε αυτο το topic απαντηση? Θα επρεπε δηλαδη να περιμενουν να βγεις εσυ ΑΛΛΑ και οποιοσδηποτε μπηκε πριν απο αυτους στο topic, για να γραψουν κατι? Αρκετα χαζο μου ακουγεται αυτο, αν εννοεις αυτο....


Δεν εννοεί αυτό (εξάλλου φαίνεται όταν γράφει κάποιος ή απλώς διαβάζει)... Ας πάμε όμως στα σημαντικά...


Λοιπόν, 1-3 υπέρ του Ολυμπιακού, ο Γκέρσον υιοθετεί τον Σοφοκλή και οι φίλοι της ομάδας αποθεώνουν τον Πεν...

Χμ.. τελικά όντως δεν είχα να πω πολλά.. Είναι ένα αίνιγμα το σε τι κατάσταση θα βρεθούν οι ομάδες. Θεωρώ καλό που ο Ολυμπιακός έπαιξε πέντε παιχνίδια με τον Άρη και το γεγονός ότι κατάφερε να κερδίσει δυο φορές άνετα στο ΣΕΦ (όταν κατά τη διάρκεια της χρονιάς έχανε από πολύ οργανωμένες ομάδες) και κυρίως, να κερδίσει στο Παλέ. Αν ο Παναθηναϊκός δεν παίξει στα επίπεδα που μπορεί, θα έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα, καθώς ο Ολυμπιακός είναι φανερά βελτιωμένος και απ' ότι φαίνεται αυτό δεν είναι κάτι προσωρινό (όπως πχ τότε με Παρτιζάν - Παναθηναϊκό), καθώς η ομάδα έχει αλλάξει αρκετά πράγματα. Από το πρώτο παιχνίδι θα φανούν οι ...διαθέσεις των δύο ομάδων και κυρίως του Παναθηναϊκού.
Igor
Οντως φιανεται ποτε καποιος γραφει.. Ειναι υπογραμμισμενο με διαφορετικη γραμμη το ονομα οπως τωρα του azannetop..

Οι ωρες παιδια δεν ειναι καλες. Για τι δεν επαιζε ο ΠΑΟ Σαβαττο και ο Αρης Τεταρτη.

Και επισης αν ειναι να γινει καποιο παιχνιδι Τεταρτη δεν το κανεις 18.45.
Πολλοι ανθρωποι δουλευουν εκεινη την ωρα.
sihainas
Είναι πολύ θετικό πάντως ότι ο Βασιλό ειναι φανερά ανεβασμένος στα τελευταία παιχνίδια... που θα έχει έναν από τους πιο δύσκολους ρόλους...να σταματήσει τον ΔΔ (αν φυσικά ακολουθήσει αυτή την τακτική που του βγήκε στο προηγούμενο ματς ο Γκέρσον)
azannetop
Θεωρώ πως δεν υπάρχει περίπτωση ο Παναθηναϊκός να εμφανιστεί με έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στους τελικούς. Ξεκούραστος είναι πλέον μετά το 3-0 κατά του Πανιωνίου, το κίνητρο του πρωταθλήματος και δη των νικών κατά του αιώνιου πάντα υπάρχει και επιπλέον σοβαρότερο κίνητρο από την κατάκτηση του triple crown ποιο μπορεί πραγματικά να είναι;

Με δεδομένο οτι ο Παναθηναϊκός είναι πιο δεμένη ομάδα από τον Ολυμπιακό και διαθέτει πιο ποιοτικό roster πιστεύω στην τελική επικράτηση του Παναθηναϊκού εύκολα (3-0) ή το πολύ με μία ήττα (3-1).
azannetop
Οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων τις Τετάρτες όντως θα μπορούσαν να είναι καλύτερες (21:45 ας πούμε). Τώρα πρέπει να σκεφτώ δικαιολογία για να λείψω από τη δουλειά 68.gif
Bonzo
QUOTE
αρης - ολυμπιακος. ολα τα παιχνιδια του ολυμπιακου μεσοβδομαδα και ολα του Αρη Σαββατο. ε δε γινεται να παιζει ΠΑΝΤΑ ο ολυμπιακος τις τεταρτεςsmile.gif


Δεν είπα ότι αυτό δεν ήταν αδικία...
Air Kef
QUOTE(Βονζο)
Επιπλέον του Ολυμπιακόυ πιστεύω οτι θα του βγει κούραση μετά από τοσα συνεχόμενα έντονα παιχνιδια.. Κυριακή (τετάρτη) κοντή γιορτη.


Το ειπα και στο πρώτο μου ποστ,εκτός από τον Πεν(και αυτός τπτ ιδιαίτερο) κανένας μα κανένας παίκτης του Ολυμπιακού δν χρησιμοποιήθηκε τόσο ώστε να ειναι κουρασμένος.Και οπως ειπε ο Νότης,τα 2 ματς στο ΣΕΦ εξελίχθηκαν σε ματς προπόνησης αφού ο Άρης τα χτυπούσε στην αρχή και μόλις έφευγε ο Ολυμπιακός δν έκανε καμια ιδιαίτερη προσπάθεια να επανέλθει.


QUOTE
Τελος αυτό που λες Αιρ Κεφ για τα πόστς δεν γίνεται γιατί υπάρχουν φορές(σε ώρες αιχμής) που θέλουν να ποστάρουν πολλά άτομα μαζί.δεν είναι ασεβεια ή αγένεια να ποστάρεις την ίδια ώρα με κάποιον αλλο.


Τελευταία αναφορά στο θέμα παιδιά,αν ειναι να ανοιξω τοπικ να μου τα χώσετε εκει.
Καταρχάς,οπως παλι ειπε ο Νοτης(και ο Ιγκόρ),φαινεται ποιος ποστάρει κατω-κάτω.Και πως θα σου φαινόταν (πχ smile.gif ) Μπόνζο,να γράφεις 10 λεπτά και με το που ποστάρεις να εχει ποστάρει καποιος,την ώρα που εσύ έγραφες,λέγοντας ίδια πράγματα με σένα;
Το βλέπω σαν να παμε για καφέ 10 άτομα και την ώρα που μιλάει κάποιος,να τον διακόπτουν και να λένε αυτο που πήγαινε να πει. peace.gif
Λοιπον,λάθος μου.Συγνωμη για τις παραξενιές μου. bball.gif
man10
Α,ρε Κεφ!Σε φαγανε...

Προβλεπω την σειρα 3-1 η 3-0.Να παει σε 5ο παιχνιδι δεν το πολυπιστευω αλλα το μπασκετ ειναι απροβλεπτο.(που λεει και ο Ματσε) tongue.gif
enypnio
QUOTE(Anaz @ Jun 3 2007, 04:07 AM) *
Εξαιρετικο ενδιαφερον εχει οτι αν ο Πινι τα βρει με τον Ακερ και ο ιδιος αποφασισει να παιξει, ο Ολυμπιακος θα παρουσιαστει στους τελικους ισως για πρωτη φορα φετος ΠΛΗΡΗΣ!!


ti itheles kai to pes blink.gif

Ο Ζίζιτς, λοιπόν, επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη με θλάση στη δεξιά γάμπα και τη Δευτέρα θα κάνει μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί ακριβώς το μέγεθος της ζημιάς. Θεωρείται δύσκολο να παίξει στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ και αν η θλάση είναι βαριάς μορφής, ίσως χρειαστεί να μείνει εκτός γηπέδων για δύο εβδομάδες.



Ο Αρβιντας Ματσιγιάουσκας υπέστη διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική. Κοντά, δηλαδή, στο σημείο που είχε πάθει τη ζημιά (δίπλα στον αχίλλειο), γεγονός που τον τρόμαξε. Ακολουθεί θεραπευτική αγωγή, αλλά το πρόβλημα δεν είναι σοβαρό και μάλλον θα προλάβει τον πρώτο τελικό.
apkat
E αυτο δε γινεται..Ξανα η ιδια γκαντεμια..Για τον Ακερ δε με πειραζε καθολου αλλα ο Ζιζιτς θα ειναι δυστυχως τεραστια απουσια..
Anaz
Πωπω οχι τετοια γκαντεμια.. ohmy.gif Πραγματι θα'ναι πολυ μεγαλη απουσια ο Αντριγια.. Και πανω που ειπα οτι μετα απο μια ολοκληρη χρονια εστω και στο τελος ενδεχεται να δουμε την ομαδα πληρη.. sad.gif
saou
Από τον Άκερ δε νομίζω ότι έχουμε να περιμένουμε τίποτα πλέον, όπως είπε και ο Πίνι (αργά το κατάλαβε βέβαια) καλύτερα έτοιμοι και αποφασισμένοι πολεμιστές που παίζουν και με σπασμένη μύτη αν χρειαστεί, παρά άλλοι που πονάει το ποδαράκι τους 2 βδομάδες τώρα.. Ουστ.

QUOTE
Ζίζιτς, λοιπόν, επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη με θλάση στη δεξιά γάμπα και τη Δευτέρα θα κάνει μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί ακριβώς το μέγεθος της ζημιάς. Θεωρείται δύσκολο να παίξει στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ και αν η θλάση είναι βαριάς μορφής, ίσως χρειαστεί να μείνει εκτός γηπέδων για δύο εβδομάδες.


Αλήθεια αυτό που το είδες? Εκανα μια γρήγορη βόλτα από μερικά σαιτ αλλά δε βρήκα κάποια σχετικά είδηση.
msg
για άρβιντας εγώ είδα στον αχίλλειο τένοντα και για ζίζιτς δεν είδα τπτ. μάλιστα διάβασα ότι όλοι οι παίκτες του ολυμπιακού πλην του άκερ θα παίξουν την τετάρτη.
όσον αφορα τη σειρά πιστεύω πως η μεγάλη μας ευκαιρία είναι την τετάρτη, αλλά ακόμη και με προβάδισμα 0-2 μου φαίνεται πως και πάλι θα είναι φαβορί ο παο και δύσκολα θα το πάρουμε...είδωμεν...
υπομονή μέχρι την τετάρτη..........
soz
Απο που και ως που "μεγάλη ευακιρία" την τεταρτη ??
Κουρασμένοι θα ειναι οι παίκτες του ΠΑΟ ???

Μοναδική "ευκαιρία" βλέπω το 2ο παιχνίδι ώστε να σώσει κάπως το γόητρο ο οσφπ και να μην γίνει Sweep για άλλη μια χρονιά.
P.Faliro13
QUOTE(soz @ Jun 3 2007, 04:36 PM) *
Απο που και ως που "μεγάλη ευακιρία" την τεταρτη ??

Ντάξει ρε soz οι παίχτες του παναθηναικού έχουν να παίξουν αγώνα μέρες. Ακόμα ο ολυμπιακός έχει παίξει 5 πολύ δυνατά παιχνίδια με τον Αρη. είναι μια ευκαιρία να μας κερδίσουνε αν και δεν το νομίζω 19.gif
Air Kef
Κουρασμενοι οχι,κοιμησμένοι και εκτος τόπου και χρονου μπορει-ελπίζουμε! w00t.gif
Αλλα με 18000 οπαδούς να το κανουν κόλαση δύσκολα! biggrin.gif
Χωρίς πλάκα,σε κεκλεισμενων των θυρών αγώνα,θα ειχα τον Ολυμπιακο φαβορί.
Δν τον εχω ουτε στο ΣΕΦ,ουτε στο ΟΑΚΑ με κοσμο φαβορί,και γω 3-0 λεω.Αλλα σε κεκλεισμενων των θυρών πιστεύω πως αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακος θα εκανε πάρτυ.

Εχουμε πει ρε σοζ τους λογους.10 μερες καθετε ο ΠΑΟ,ο Ολυμπιακός ειναι σε εγρήγορση,φορμα.Γενικώς στην καλύτερη δυνατη κατάσταση,πλην των ελαφρων τραυματισμων του.
P.Faliro13
QUOTE(Air Kef @ Jun 3 2007, 04:54 PM) *
Κουρασμενοι οχι,κοιμησμένοι και εκτος τόπου και χρονου μπορει-ελπίζουμε! w00t.gif
Αλλα με 18000 οπαδούς να το κανουν κόλαση δύσκολα! biggrin.gif

Εχουμε πει ρε σοζ τους λογους.10 μερες καθετε ο ΠΑΟ,ο Ολυμπιακός ειναι σε εγρήγορση,φορμα.Γενικώς στην καλύτερη δυνατη κατάσταση,πλην των ελαφρων τραυματισμων του.

Air kef απο ότι φαίνεται συνέχεια σε προλαβαίνουνε. πριν ήταν ο Igor τώρα εγώ....
Kar66
3-2 ο Παναθηναικός.
Pierce
το καλο ξερετε ποιο ειναι? οτι τουλαχιστον στα 2 πρωτα παιχνιδια δεν θα ειναι ο χατζηγεωργιου!!! ειναι στο παρισι για το γκραν σλαμ 19.gif
Anaz
Νομιζω εξηγησα τους λογους που θεωρω το πρωτο ματς ευκαιρια να κανει την εκπληξη που χρειαζεται αν θελει να διεκδικησει τον τιτλο ο Ολυμπιακος. Γενικα παντως το λεω αυτο σε σειρες πλευοφ.Θεωρω το πρωτο και μετα το τελευταιο την ευκαιρια για το αουτσαιντερ να σπασει την εδρα.
Εξακολουθω να επιμενω οτι ο Παο εχει τρομερα αντανακλαστικα σαν ομαδα και δεν τον περιμενω κοιμισμενο..Μη κρινετε απ'τις ως τωρα εμφανισεις στα πλευοφ που δεν τα χρειαστηκε.. Απλα η αγωνιστικη απραγια οπως και να το κανουμε ειναι υπουλο πραγμα και ΙΣΩΣ λειτουργησει σ'ενα βαθμο αρνητικα.Αυτο θελουμε να ελπιζουμε δηλαδη..
Οσων αφορα το κολασμενο Οακα,οι παιχτες εχουν παρει εμπειριες απο εδρες.. Χειροτερα απ'το Αλεξανδρειο δεν θα ειναι,εκτος αν ξεφυγουν απ'τα κοσμια πλαισια.. (που δυστηχως βεβαια εδω που τα λεμε ειναι αρκετα πιθανό..)
Θυμιζω οτι ο Ολυμπιακος ως τωρα απεναντι στον Παο, ίσως λογω συσπειρωσης απεναντι στο "αιωνιο" ντερμπι, παρουσιαζει το καλο του προσωπο και σε αυτο ελπιζουν και οι Ολυμπιακοι αλλιως το 3-0 θα ερθει ευκολα..

Για πειτε τωρα ρε παιδια..Τι παιζει με τον Ζιζιτς??Που το διαβασατε αυτο...?? 42.gif
saou
Στις 9 το εμφάνισαν στο site του sportfm, το γράφει επίσης και το superbasket, σε άλλα πάλι δεν γράφει τίποτα..
Air Kef
Το κολασμένο ΟΑΚΑ το βάζω ως τεράστιο συν για τον ΠΑΟ,αλλα καθόλου μείον για τον Ολυμπιακό.Το λέω,γιατι ειναι αδύνατον να είσαι νωθρός και απαθης (οπως με Πανιώνιο) αν εχεις 18000 ατομα να σε υποστηρίζουν,ακόμα κι αν παίζεις φιλικό προετοιμασίας.
enypnio
i edres den paizoun rolo to eidame kai stin kanoniki periodo kai sta play off ... episis i eikona tou Olympiakou einai gnosti ... to tavani einai to paixnidi pou ekane sto alexandrio kai sto sef einai antiprosopeytiko tou kalou olympiakou ...

to megalo mistirio einai o panathinaikos pou basket meta to final 4 den exei paixei apo tin alli exoume xasei kai to pleonektima tis ypotimisis tou antipalou ... me tin askopi niki mas sto OAKA tin kanoniki periodo

episis exoume hasei kai to pleonextima aifnidiasmou me SOFO

episis kata tin gnomi mou o anthropos kleidi tou panathinaikou fetos einai o Hatzivrettas oso trello ki an akougete se paixnidia pou einai eparkis ... poly dyskola hanei o panathinaikos
Gravedigger
Enypnio να σου κάνω μια ερώτηση?Τι ομάδα είσαι τελικά???Εγώ είχα την εντύπωση ότι είσαι ΠΑΟ.Αλλά με αυτά που γράφεις στο ποστ σου που γράφεις σε πρώτο πληθυντικό για τον Ολυμπιακό με μπέρδεψες!Όσο για τους αγώνες το sweep το βρίσκω δύσκολο αλλά ο ΠΑΟ το πρωτάθλημα δν το χάνει με τίποτα.
panos75
QUOTE
το καλο ξερετε ποιο ειναι? οτι τουλαχιστον στα 2 πρωτα παιχνιδια δεν θα ειναι ο χατζηγεωργιου!!! ειναι στο παρισι για το γκραν σλαμ


Επιτέλους! 77.gif
Υπάρχει Θεός και απ'ότι φαίνεται του αρέσει το μπάσκετ.

Δεν κάνει καμιά απεργία και η Air France να μείνει αποκλεισμένος στο Παρίσι για τον επόμενο μήνα;
enypnio
Einai analoga tin ora stin euroleague imouna Pao sigoura

sto protathlima kata oras eimai olympiakos

episis ama spasei edra o olympiakos tha eimai pali panathinaikos

vasika eimai AEL me ton ntope antsoue san ton ntikoudi

ston mikro teliko eimai panionios

einai to aristero dogma yper adynatou
NBAer
QUOTE(enypnio @ Jun 4 2007, 01:16 AM) *
Einai analoga tin ora stin euroleague imouna Pao sigoura

sto protathlima kata oras eimai olympiakos

episis ama spasei edra o olympiakos tha eimai pali panathinaikos

ston mikro teliko eimai panionios

einai to aristero dogma yper adynatou


Πραγματι πολυ αδυναμος ο ΠΑΟ..... biggrin.gif
Στην Ρωσια φανταζομαι εισαι ΤΣΣΚΑ σαν την πιο αδυμανη και φτωχη ομαδα.... ugly_tocktock.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.